Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 89 ראשוןראשון ... 715161718192767 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 1331
  1. blue To My Bones
    תאריך הצטרפות: Sep 2010
    שם: Noawsomeness
    הודעות: 1,871
    #241
    נועם
    *גוגל יודע הכל
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה שמח שניצחת, ואומר לברנדון שאתה שמח להיות כאן. לאחר מכן אתה משח קצת עם מאוויל וסניזל, ואז מחזיר אותם לפוקדורים שלהם ואומר לברנדון שאתה מוכן. "אם כך, בוא נצא!" ברנדון אומר. אתה נעלם ומופיע לאחר כשבריר שנייה בחדר עגול עם סמל ענקי של עץ שצומח על ראש הר, שמתחתיו רשום "Agenterra". אתה מבין שזהן הסמל של הצוות ומשנן אותו. לאחר מכן אתה מסתכל על החדר. בחדר יושבים לפחות כ-50 בני אדם שמחאו לכם כפיים כשנחתתם. מול האנשים יש במה קצת מוגבהת. ברנדון עולה על הבמה ומסמן לך לעמוד לידו. לאחר מכן הוא אומר: "האיש הזה כאן, הוא קלאן אנג'לו!". האנשים מריעים לך. "לפני מספר דקות, הוא ניצח אותי בקרב כפול עם פוקימונים שקיבל רגעים לפני, ועבר את מבחן הקבלה לצוות אג'נטרה בהצלחה רבה!". התשואות כעת היו רמות יותר. "כעת, מולכם כעדים וברשותו של קלאן, אקסגיוטור יסרוק את מוחו כדי לוודא שהוא אינו סוכן אויב. הימצאות כאחד כזה או סירוב לבדיקה יסתיימו בעיכוב למעצר ושלילת פוקימונים. קלאן, האם אתה מסכים להיבדק?" הוא שואל, וכל האנשים מפנים אליך מבטים, מחכים לתשובתך
    מה תעשה?
    תודה שעל החלק האחרון חשבת הרגע.

    "אמממ.... אוקיי?" 'זה המבחן קבלה הכי מוזר שעשיתי בחיים שלי. ואני מדבר על יותר מוזר ממה שהפריקים בכיתה ו' עשו לי.' אחשוב לעצמי בהתפלאות, אך תוך כדי מנסה להיראות טבעי ונורמלי. אחרי הכול, לא ארצה שיחשבו בטעות שאני סוכן ראמפ"ג...


  2. משתמש מתקדם
    תאריך הצטרפות: Dec 2013
    הודעות: 56
    #242
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    [B][U]

    נדב
    *מקום : הומילאו, יונובה - בסיס צוות אג'נטרה
    *כסף : 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתעורר, מתרחץ בזריזות ורוצה לאכול ארוחת בוקר טובה, אך במקרר יש רק סלט. אתה אוכל אותו ומוציא סנדוויץ' מהפיר, אוכל אותו לאחר שהשתגרת בפיוטר. אתה משוטט לך ברחובות פיוטר עם סנדוויץ' ביד, עד שאתה מגיע לפינה הצפון מערבית של העיר, ליד מכון העיר פיוטר, שם יש מבנה צבאי מבוצר וממוגן, עם סמל העת וההר על הגדר. אתה מתקרב אל המבנה, ומראה לשומרים בכניסה, שהם במדים כמובן, את התג שלך, ששלפת מהנרתיק. הם מצדיעים ופותחים את השערים. אתה נכנס פנימה אל שטח המבנה ואז גם אל המבנה. בכניסה למבנה עומדת שורה של חיילים במדים, ומולם אדם גבוה ושרירן עם בגדי הסוואה ושיער בלונדיני קוצני: . הוא אומר לך בקול עמוק וזועם: הטירון סמית'! החלף מיד למדים, כולל סיכת טירון, וחזור לכאן, שרץ יפני שכמותך!"
    מה תעשה?
    'אוקיי, זה הולך להיות לא נעים' חשבתי לעצמי כששמעתי את התגובה של המפקד, אבל אבין שאין ברירה אלא לספוג את היחס הזה עד לסוף המשימה ואלך ללבוש מדים ועליהם סיכת טירון כפי שביקש.


  3. היזהרו מחיקויים!
    תאריך הצטרפות: Mar 2012
    שם: דור
    הודעות: 2,916
    #243
    טוטודייל
    *לא רשמתי כי היא היתה עם קודי. וכן
    *מקום : חורשת אי 5, האי כרונו, איי סווי, קנטו
    *כסף : 1,125 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לקרוקונאו מה לעשות. היא תוקפת את מגמר באקדחי מים רבים, אך אחד מספיק כדי לעלף אותו. החייל שמגמר שייך לו אומר:"מגמר, חזור! וויזינג, צא!" ומהפוקדור יוצא פוקימון המורכב משני כדורי עשן גדולים וסגולים שפולט עשן חום. החייל אומר:"וויזינג, ערפיח על קרוקונאו!" וויזינג שולח ערפיח סגלגל לעבר קרוקונאו, מעלף אותה. החייל מחייך ומחכה לפוקימון הבא שלך. קודי אומר:"גות'יתה, קרן על-חושית על ארבוק, סיימי איתו!" וגות'יתה שולחת קרן עוצמתית של אנרגיה מוחית לעבר ארבוק, מעלפת אותו. החייל הראשון אומר:" ארבוק, חזור! וויבייל, צא!" ומהפוקדור יוצא יצור סמורי דמוי אדם שחור, עם כתר נוצות על ראשו. "וויבייל, שיסוע לילה על גות'יתה!" וויבייל עוטף את טפריו באנרגיית אופל, שורט את גות'יתה בחוזקה וגורם לה לא מעט נזק. קודי אומר:"גות'יתה, חזרי! מיאו, צא! שיסוע על וויבייל!" מיאו יוצא, משסע בחוזקה את וויבייל.
    מה תעשה?
    קרוקונאו - 0/10
    גות'יתה - 2/10
    מיאו - 10/10


    עומר
    *מיקום: מעבר הקרח, ג'וטו
    *כסף: 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת לך שאין לך מה לעשות עם הגרגר ותוחבת אותו לתיק. את משבחת את סקראגי ומחזירה אותו לפוקדור שלו. לאחר כמה דקות של שיטוטים את מגיעה שוב לאיש שמוכר דיסקי מתקפה של מפל מים
    מה תעשי?


    טדי
    *מקום : מפקדת אג'נטרה בג'וטו, אוליביין, ג'וטו
    *כסף : 500 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חושב בזעם על איך שהיא כמעט היתה מוכנה להרוג אתכם ואומר למגנו שאתה לא רוצה משימות לכיף ושאתה מוכן למשימה הבאה. מגנו מזעיף פנים ואומר:"אלו לא משימות לכיף! ילדה קטנה שאיבדה פוקימון או שהפרלוין שלה טיפס על עץ עושה את זה בשביל הכיף? לא! היא עצובה ומדוכאת בדיוק כמו אדם שנגנב לו פוקימון או כסף ע"י צוות רמפא"ג. המשימות האלה אמנם לא מקדמות אותנו באופן ישיר ,אך הם תורמות למאבק שלנו נגד הרוע בעולם. עכשיו, אם אתה כל כך מעוניין לעזור, תסיים את כל המטלות שתקבל, וכבר תגרום לחמישה אנשים להרגיש טוב יותר ולהוקיר תודה לצוות אג'נטרה!" הוא אומר. לאחר כמה רגעים הוא אומר:" סליחה על ההתפרצות שליי, פשוט האמירה שלך הכעיסה אותי. ואין בעיה על האיווי. הוא הגיע לך". אדם אומר:"וואו. חתיכת נאום הוא נתן לנו על המטלות האלה. אני גווע בערב. מה דעתך שעד שנקבל את המטלות, נלך לאכול? שמעתי שיש באוליביין מסעדה טובה מאוד".
    מה תעשה?


    נועם
    *האמת שלא. אתה מוזמן לבדוק וזו כזו תבנית שחוזרת על עצמה אצל כל מי שמשחק, בין אם בצוות אג'נטרה או בצוות רמפא"ג
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
    אתה מחליט שזה מבחן הקבלה הכי מוזר שהיה בחיים שלך, אך מסכים לסריקה. ברנדון נותן את הסימן ואקסיגוטור נכנס למוחך. אתה מרגיש בתודעה נוספת בתוך המוח שלך, כנראה של אקסגיוטור. זה מרגיש כאילו אגוז קוקוס שיכור מחטט לך בזיכרונות. הוא עובר על כל זיכרונות חייך במהירות, יוצא ממוחך ואומר "אקסג!". ברנדון אומר "אני מבין. ברוך הבא לצוות אג'נטרה!" האנשים מריעים כמעט בהיסטריה. ברנדון מסמן בידו ואדם במדי הסוואה מגיש לו ארגז בצעים ירוק וחום בהיר. הוא אומר: "זה ארגז הפתיחה שלך. יש בו את כל מה שאתה צריך כסוכן מתחיל: מדים רשמיים, שישמשו לך רק לטקסים רשמיים, תורנויות דלפק ועוד, סיכת סוכן" הוא אומר כשהוא מצמיד לדש החולצה שלך סיכה קטנה בצורת עץ עם כנפיים. הסיכה עשויה מארד ממורק ונראית מרהיבה. "סיכה זו היא כרטיס הכניסה שלך למתחמי אג'נטרה: בסיסים, חדרים, מעבדות ועוד. כמובן שכסוכן טירון יש מקומות שלא תוכל לגשת אליהם, אז ככל שתתקדם בדרגות, תקבל סיכות סוכן חדשות ויחד איתם גישה לאזורים נוספים. בנוסף, בחבילה יש לך 5 כדוריות סקאנטאנק לשימוש חד פעמי, שברגע שתשבור אותן ייצרו ריח מסריח מאוד שיוצר מתמצית מושק של סקאנטאנק. יש לך גם 5 תרסיסי שינה שירדימו אדם או פוקימון לכחצי שעה, לשימוש חד פעמי, ותרסיס ניסיוני שאמור להרחיק ממך פוקימונים פראיים, שיש לך ממנו כרגע רק אחד. בנוסף, יש לך טלפון חכם לתקשורת עם מספרי טלפון חשובים מובנים בתוכו, ולוח משימות, עוד מכשיר דיגיטלי שדרכו תקבל את המשימות שלך. בנוסף יש לך חמישה כדורי אג'נטרה, אותם כדורים מיוחדים שבהם קיבלת את פוקימוניך. פוקימונים שנתפסים בכדור הזה יוצרים איתך קשר עמוק, ויהיו נאמנים וקשורים אליך כמו פוקימון שמסתובב איתך שנים. את כל אלה תוכל להכניס בתוך הנרתיק המכני המיוחד הזה. פנים הנרתיק מחובר לכיס חלל על-מרחבי שמאפשר לך לשמור בו כמות כמעט בלתי מוגבלת של חפצים, ועדיין יהיה בנרתיק מקום והוא לא ישקול יותר מכמה מאות גרמים. את הנרתיק אתה יכול להכניס לתרמיל או לחבר לחגורה ולשים אותה על מותניך. יש בדוכני ההתרעננות בבסיסים חגורות פוקימונים וכד'. כל חפץ שייאזל לך תוכל לקנות או לקבל, תלוי בחפץ, בדוכני ההתרעננות או בחנויות הסוכן. לסיום, החפץ הזה" הוא אומר ומגיש לך חפץ מקומר לבן עם מכסה עגול כחול. "זהו משגר המאך. חפץ מדהים שפיתחנו במעבדה הראשית, שמאפשר לך להשתגר לכל מקום בעולם הפוקימון בכמה לחיצות כפתור. יש בתוך הארגז מדריך עם הסבר, והוא ילמד אותך איך להשתמש בו. לסיום, בסיס המבצעים שלך, שבו תגור, תישן, תאכל וממנו תצא למשימות, ממוקם על האי סינאבאר שבדרום מחוז קנטו. המשגר ייקח אותך לשם. בהצלחה!" הוא אומר ועוזב, מלווה במחיאות כפיים סוערות.
    מה תעשה?


    נדב
    *מקום : בסיס צוות אג'נטרה, פיוטר, קנטו
    *כסף : 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מבין שאתה לא הולך ליהנות במשימה הקרובה, ומחליף מהר למדים עם סיכת הטירון עליהם. אתה חוזר אל הכניסה ומצטרף לשורה. האיש אומר:"שלום לכם, נמושות! אני ג'ון סרג', אחיו הגדול של סגן סרג' מהעיר וורמיליון. אני מפקד הבסיס של העיר פיוטר שבקנטו, ולכן אני מתדרך אתכם למשימת הסיור. אתם תסיירו סביב גבולות העיר" הוא אומר בזמן שסוכן אחר במדים מחלק לכם מכשירי קשר. "כל פקודה שתקבלו דרך מכשירי הקשרשלכם תתבצע מיד. כל תקלה או תאונה שקרוית בזמן הסיור, דבר ראשון תדווח אליי דרך מכשיר הקשר. אתם" הוא אומר ומסמן בידו על רוב הקבוצה. "אתם תסיירו בגבול הדרומי של העיר, ליד דרך 2. יש שמועות על נוכחות רמפא"ג באזור שם. ואתם" הוא אומר ומצביע על המעט שנשארו, לא כולל אותך, "אתם תסיירו בגבול המזרחי של העיר, ליד דרך 3. אם יש צורך, יידעו אותי. ואתה" הוא אומר, מעקם פנים ומצביע אליך. "שרץ מאחר שכמותך. אתה תסייר הרחק עד לדרך 4 והר הירח, ותשמור על הכניסה להר הירח, לוודא שאין שום דבר. גם אם כל צוות רמפא"ג עובר דרך הכניסה להר, אתה לא עושה כלום, רק ממשיך לעמוד ומדווח" הוא אומר. "ועכשיו, לכו!" הוא שולח אתכם לדרככם.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר


  4. the bitch is back
    תאריך הצטרפות: Jan 2009
    הודעות: 17,822
    #244
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    עומר
    *מיקום: מעבר הקרח, ג'וטו
    *כסף: 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת לך שאין לך מה לעשות עם הגרגר ותוחבת אותו לתיק. את משבחת את סקראגי ומחזירה אותו לפוקדור שלו. לאחר כמה דקות של שיטוטים את מגיעה שוב לאיש שמוכר דיסקי מתקפה של מפל מים
    מה תעשי?
    מה אני אעשה עם הדיסק הזה חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;;
    'זה לא עוזר לי עכשיו' אחשוב לעצמי 'אני צריכה בשביל זה פוקימון מים' אחשוב לעצמי בכעס ואנסה למצוא דרך אחרת במקום הענק הזה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>


  5. blue To My Bones
    תאריך הצטרפות: Sep 2010
    שם: Noawsomeness
    הודעות: 1,871
    #245
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    טוטודייל
    *לא רשמתי כי היא היתה עם קודי. וכן
    *מקום : חורשת אי 5, האי כרונו, איי סווי, קנטו
    *כסף : 1,125 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לקרוקונאו מה לעשות. היא תוקפת את מגמר באקדחי מים רבים, אך אחד מספיק כדי לעלף אותו. החייל שמגמר שייך לו אומר:"מגמר, חזור! וויזינג, צא!" ומהפוקדור יוצא פוקימון המורכב משני כדורי עשן גדולים וסגולים שפולט עשן חום. החייל אומר:"וויזינג, ערפיח על קרוקונאו!" וויזינג שולח ערפיח סגלגל לעבר קרוקונאו, מעלף אותה. החייל מחייך ומחכה לפוקימון הבא שלך. קודי אומר:"גות'יתה, קרן על-חושית על ארבוק, סיימי איתו!" וגות'יתה שולחת קרן עוצמתית של אנרגיה מוחית לעבר ארבוק, מעלפת אותו. החייל הראשון אומר:" ארבוק, חזור! וויבייל, צא!" ומהפוקדור יוצא יצור סמורי דמוי אדם שחור, עם כתר נוצות על ראשו. "וויבייל, שיסוע לילה על גות'יתה!" וויבייל עוטף את טפריו באנרגיית אופל, שורט את גות'יתה בחוזקה וגורם לה לא מעט נזק. קודי אומר:"גות'יתה, חזרי! מיאו, צא! שיסוע על וויבייל!" מיאו יוצא, משסע בחוזקה את וויבייל.
    מה תעשה?
    קרוקונאו - 0/10
    גות'יתה - 2/10
    מיאו - 10/10


    עומר
    *מיקום: מעבר הקרח, ג'וטו
    *כסף: 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת לך שאין לך מה לעשות עם הגרגר ותוחבת אותו לתיק. את משבחת את סקראגי ומחזירה אותו לפוקדור שלו. לאחר כמה דקות של שיטוטים את מגיעה שוב לאיש שמוכר דיסקי מתקפה של מפל מים
    מה תעשי?


    טדי
    *מקום : מפקדת אג'נטרה בג'וטו, אוליביין, ג'וטו
    *כסף : 500 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חושב בזעם על איך שהיא כמעט היתה מוכנה להרוג אתכם ואומר למגנו שאתה לא רוצה משימות לכיף ושאתה מוכן למשימה הבאה. מגנו מזעיף פנים ואומר:"אלו לא משימות לכיף! ילדה קטנה שאיבדה פוקימון או שהפרלוין שלה טיפס על עץ עושה את זה בשביל הכיף? לא! היא עצובה ומדוכאת בדיוק כמו אדם שנגנב לו פוקימון או כסף ע"י צוות רמפא"ג. המשימות האלה אמנם לא מקדמות אותנו באופן ישיר ,אך הם תורמות למאבק שלנו נגד הרוע בעולם. עכשיו, אם אתה כל כך מעוניין לעזור, תסיים את כל המטלות שתקבל, וכבר תגרום לחמישה אנשים להרגיש טוב יותר ולהוקיר תודה לצוות אג'נטרה!" הוא אומר. לאחר כמה רגעים הוא אומר:" סליחה על ההתפרצות שליי, פשוט האמירה שלך הכעיסה אותי. ואין בעיה על האיווי. הוא הגיע לך". אדם אומר:"וואו. חתיכת נאום הוא נתן לנו על המטלות האלה. אני גווע בערב. מה דעתך שעד שנקבל את המטלות, נלך לאכול? שמעתי שיש באוליביין מסעדה טובה מאוד".
    מה תעשה?


    נועם
    *האמת שלא. אתה מוזמן לבדוק וזו כזו תבנית שחוזרת על עצמה אצל כל מי שמשחק, בין אם בצוות אג'נטרה או בצוות רמפא"ג
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
    אתה מחליט שזה מבחן הקבלה הכי מוזר שהיה בחיים שלך, אך מסכים לסריקה. ברנדון נותן את הסימן ואקסיגוטור נכנס למוחך. אתה מרגיש בתודעה נוספת בתוך המוח שלך, כנראה של אקסגיוטור. זה מרגיש כאילו אגוז קוקוס שיכור מחטט לך בזיכרונות. הוא עובר על כל זיכרונות חייך במהירות, יוצא ממוחך ואומר "אקסג!". ברנדון אומר "אני מבין. ברוך הבא לצוות אג'נטרה!" האנשים מריעים כמעט בהיסטריה. ברנדון מסמן בידו ואדם במדי הסוואה מגיש לו ארגז בצעים ירוק וחום בהיר. הוא אומר: "זה ארגז הפתיחה שלך. יש בו את כל מה שאתה צריך כסוכן מתחיל: מדים רשמיים, שישמשו לך רק לטקסים רשמיים, תורנויות דלפק ועוד, סיכת סוכן" הוא אומר כשהוא מצמיד לדש החולצה שלך סיכה קטנה בצורת עץ עם כנפיים. הסיכה עשויה מארד ממורק ונראית מרהיבה. "סיכה זו היא כרטיס הכניסה שלך למתחמי אג'נטרה: בסיסים, חדרים, מעבדות ועוד. כמובן שכסוכן טירון יש מקומות שלא תוכל לגשת אליהם, אז ככל שתתקדם בדרגות, תקבל סיכות סוכן חדשות ויחד איתם גישה לאזורים נוספים. בנוסף, בחבילה יש לך 5 כדוריות סקאנטאנק לשימוש חד פעמי, שברגע שתשבור אותן ייצרו ריח מסריח מאוד שיוצר מתמצית מושק של סקאנטאנק. יש לך גם 5 תרסיסי שינה שירדימו אדם או פוקימון לכחצי שעה, לשימוש חד פעמי, ותרסיס ניסיוני שאמור להרחיק ממך פוקימונים פראיים, שיש לך ממנו כרגע רק אחד. בנוסף, יש לך טלפון חכם לתקשורת עם מספרי טלפון חשובים מובנים בתוכו, ולוח משימות, עוד מכשיר דיגיטלי שדרכו תקבל את המשימות שלך. בנוסף יש לך חמישה כדורי אג'נטרה, אותם כדורים מיוחדים שבהם קיבלת את פוקימוניך. פוקימונים שנתפסים בכדור הזה יוצרים איתך קשר עמוק, ויהיו נאמנים וקשורים אליך כמו פוקימון שמסתובב איתך שנים. את כל אלה תוכל להכניס בתוך הנרתיק המכני המיוחד הזה. פנים הנרתיק מחובר לכיס חלל על-מרחבי שמאפשר לך לשמור בו כמות כמעט בלתי מוגבלת של חפצים, ועדיין יהיה בנרתיק מקום והוא לא ישקול יותר מכמה מאות גרמים. את הנרתיק אתה יכול להכניס לתרמיל או לחבר לחגורה ולשים אותה על מותניך. יש בדוכני ההתרעננות בבסיסים חגורות פוקימונים וכד'. כל חפץ שייאזל לך תוכל לקנות או לקבל, תלוי בחפץ, בדוכני ההתרעננות או בחנויות הסוכן. לסיום, החפץ הזה" הוא אומר ומגיש לך חפץ מקומר לבן עם מכסה עגול כחול. "זהו משגר המאך. חפץ מדהים שפיתחנו במעבדה הראשית, שמאפשר לך להשתגר לכל מקום בעולם הפוקימון בכמה לחיצות כפתור. יש בתוך הארגז מדריך עם הסבר, והוא ילמד אותך איך להשתמש בו. לסיום, בסיס המבצעים שלך, שבו תגור, תישן, תאכל וממנו תצא למשימות, ממוקם על האי סינאבאר שבדרום מחוז קנטו. המשגר ייקח אותך לשם. בהצלחה!" הוא אומר ועוזב, מלווה במחיאות כפיים סוערות.
    מה תעשה?


    נדב
    *מקום : בסיס צוות אג'נטרה, פיוטר, קנטו
    *כסף : 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מבין שאתה לא הולך ליהנות במשימה הקרובה, ומחליף מהר למדים עם סיכת הטירון עליהם. אתה חוזר אל הכניסה ומצטרף לשורה. האיש אומר:"שלום לכם, נמושות! אני ג'ון סרג', אחיו הגדול של סגן סרג' מהעיר וורמיליון. אני מפקד הבסיס של העיר פיוטר שבקנטו, ולכן אני מתדרך אתכם למשימת הסיור. אתם תסיירו סביב גבולות העיר" הוא אומר בזמן שסוכן אחר במדים מחלק לכם מכשירי קשר. "כל פקודה שתקבלו דרך מכשירי הקשרשלכם תתבצע מיד. כל תקלה או תאונה שקרוית בזמן הסיור, דבר ראשון תדווח אליי דרך מכשיר הקשר. אתם" הוא אומר ומסמן בידו על רוב הקבוצה. "אתם תסיירו בגבול הדרומי של העיר, ליד דרך 2. יש שמועות על נוכחות רמפא"ג באזור שם. ואתם" הוא אומר ומצביע על המעט שנשארו, לא כולל אותך, "אתם תסיירו בגבול המזרחי של העיר, ליד דרך 3. אם יש צורך, יידעו אותי. ואתה" הוא אומר, מעקם פנים ומצביע אליך. "שרץ מאחר שכמותך. אתה תסייר הרחק עד לדרך 4 והר הירח, ותשמור על הכניסה להר הירח, לוודא שאין שום דבר. גם אם כל צוות רמפא"ג עובר דרך הכניסה להר, אתה לא עושה כלום, רק ממשיך לעמוד ומדווח" הוא אומר. "ועכשיו, לכו!" הוא שולח אתכם לדרככם.
    מה תעשה?
    "אוקיי, מה עכשיו?" אומר ואנסה לתכנן את הצעדים הבאים שלי. "כדאי לבדוק את הבסיס שלי. מעניין אותי איך הוא נראה.. ולא תזיק לי מנוחה קטנה... עכשיו, איך הוא אמר שהמשגר הזה פועל?" אומר ואשתגר לבסיס. "מאוויל, סניזל צאו!" ואוציא אותם מהפוקדורים. " טוב חברים, זה עומד להיות הבית שלנו לזמן הקרוב... היייתם מעולים שם בקרב, בזכותכם הצלחתי לנצח את המייסד של אג'נטרה, זה אומר ששניכם מוכשרים בטירוף ואני כבר לא יכול לחכות למשימה הראשונה שלנו! אבל אני מנחש שאתם עדיין עייפים מהקרה ההוא, למה שלא תתפסו מנוחה קטנה באיזה פינה? וגם לי לא תזיק אחת..."


  6. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Nov 2013
    שם: עמית כהן
    הודעות: 1,398
    #246
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    טוטודייל
    *לא רשמתי כי היא היתה עם קודי. וכן
    *מקום : חורשת אי 5, האי כרונו, איי סווי, קנטו
    *כסף : 1,125 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לקרוקונאו מה לעשות. היא תוקפת את מגמר באקדחי מים רבים, אך אחד מספיק כדי לעלף אותו. החייל שמגמר שייך לו אומר:"מגמר, חזור! וויזינג, צא!" ומהפוקדור יוצא פוקימון המורכב משני כדורי עשן גדולים וסגולים שפולט עשן חום. החייל אומר:"וויזינג, ערפיח על קרוקונאו!" וויזינג שולח ערפיח סגלגל לעבר קרוקונאו, מעלף אותה. החייל מחייך ומחכה לפוקימון הבא שלך. קודי אומר:"גות'יתה, קרן על-חושית על ארבוק, סיימי איתו!" וגות'יתה שולחת קרן עוצמתית של אנרגיה מוחית לעבר ארבוק, מעלפת אותו. החייל הראשון אומר:" ארבוק, חזור! וויבייל, צא!" ומהפוקדור יוצא יצור סמורי דמוי אדם שחור, עם כתר נוצות על ראשו. "וויבייל, שיסוע לילה על גות'יתה!" וויבייל עוטף את טפריו באנרגיית אופל, שורט את גות'יתה בחוזקה וגורם לה לא מעט נזק. קודי אומר:"גות'יתה, חזרי! מיאו, צא! שיסוע על וויבייל!" מיאו יוצא, משסע בחוזקה את וויבייל.
    מה תעשה?
    קרוקונאו - 0/10
    גות'יתה - 2/10
    מיאו - 10/10


    עומר
    *מיקום: מעבר הקרח, ג'וטו
    *כסף: 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת לך שאין לך מה לעשות עם הגרגר ותוחבת אותו לתיק. את משבחת את סקראגי ומחזירה אותו לפוקדור שלו. לאחר כמה דקות של שיטוטים את מגיעה שוב לאיש שמוכר דיסקי מתקפה של מפל מים
    מה תעשי?


    טדי
    *מקום : מפקדת אג'נטרה בג'וטו, אוליביין, ג'וטו
    *כסף : 500 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חושב בזעם על איך שהיא כמעט היתה מוכנה להרוג אתכם ואומר למגנו שאתה לא רוצה משימות לכיף ושאתה מוכן למשימה הבאה. מגנו מזעיף פנים ואומר:"אלו לא משימות לכיף! ילדה קטנה שאיבדה פוקימון או שהפרלוין שלה טיפס על עץ עושה את זה בשביל הכיף? לא! היא עצובה ומדוכאת בדיוק כמו אדם שנגנב לו פוקימון או כסף ע"י צוות רמפא"ג. המשימות האלה אמנם לא מקדמות אותנו באופן ישיר ,אך הם תורמות למאבק שלנו נגד הרוע בעולם. עכשיו, אם אתה כל כך מעוניין לעזור, תסיים את כל המטלות שתקבל, וכבר תגרום לחמישה אנשים להרגיש טוב יותר ולהוקיר תודה לצוות אג'נטרה!" הוא אומר. לאחר כמה רגעים הוא אומר:" סליחה על ההתפרצות שליי, פשוט האמירה שלך הכעיסה אותי. ואין בעיה על האיווי. הוא הגיע לך". אדם אומר:"וואו. חתיכת נאום הוא נתן לנו על המטלות האלה. אני גווע בערב. מה דעתך שעד שנקבל את המטלות, נלך לאכול? שמעתי שיש באוליביין מסעדה טובה מאוד".
    מה תעשה?


    נועם
    *האמת שלא. אתה מוזמן לבדוק וזו כזו תבנית שחוזרת על עצמה אצל כל מי שמשחק, בין אם בצוות אג'נטרה או בצוות רמפא"ג
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
    אתה מחליט שזה מבחן הקבלה הכי מוזר שהיה בחיים שלך, אך מסכים לסריקה. ברנדון נותן את הסימן ואקסיגוטור נכנס למוחך. אתה מרגיש בתודעה נוספת בתוך המוח שלך, כנראה של אקסגיוטור. זה מרגיש כאילו אגוז קוקוס שיכור מחטט לך בזיכרונות. הוא עובר על כל זיכרונות חייך במהירות, יוצא ממוחך ואומר "אקסג!". ברנדון אומר "אני מבין. ברוך הבא לצוות אג'נטרה!" האנשים מריעים כמעט בהיסטריה. ברנדון מסמן בידו ואדם במדי הסוואה מגיש לו ארגז בצעים ירוק וחום בהיר. הוא אומר: "זה ארגז הפתיחה שלך. יש בו את כל מה שאתה צריך כסוכן מתחיל: מדים רשמיים, שישמשו לך רק לטקסים רשמיים, תורנויות דלפק ועוד, סיכת סוכן" הוא אומר כשהוא מצמיד לדש החולצה שלך סיכה קטנה בצורת עץ עם כנפיים. הסיכה עשויה מארד ממורק ונראית מרהיבה. "סיכה זו היא כרטיס הכניסה שלך למתחמי אג'נטרה: בסיסים, חדרים, מעבדות ועוד. כמובן שכסוכן טירון יש מקומות שלא תוכל לגשת אליהם, אז ככל שתתקדם בדרגות, תקבל סיכות סוכן חדשות ויחד איתם גישה לאזורים נוספים. בנוסף, בחבילה יש לך 5 כדוריות סקאנטאנק לשימוש חד פעמי, שברגע שתשבור אותן ייצרו ריח מסריח מאוד שיוצר מתמצית מושק של סקאנטאנק. יש לך גם 5 תרסיסי שינה שירדימו אדם או פוקימון לכחצי שעה, לשימוש חד פעמי, ותרסיס ניסיוני שאמור להרחיק ממך פוקימונים פראיים, שיש לך ממנו כרגע רק אחד. בנוסף, יש לך טלפון חכם לתקשורת עם מספרי טלפון חשובים מובנים בתוכו, ולוח משימות, עוד מכשיר דיגיטלי שדרכו תקבל את המשימות שלך. בנוסף יש לך חמישה כדורי אג'נטרה, אותם כדורים מיוחדים שבהם קיבלת את פוקימוניך. פוקימונים שנתפסים בכדור הזה יוצרים איתך קשר עמוק, ויהיו נאמנים וקשורים אליך כמו פוקימון שמסתובב איתך שנים. את כל אלה תוכל להכניס בתוך הנרתיק המכני המיוחד הזה. פנים הנרתיק מחובר לכיס חלל על-מרחבי שמאפשר לך לשמור בו כמות כמעט בלתי מוגבלת של חפצים, ועדיין יהיה בנרתיק מקום והוא לא ישקול יותר מכמה מאות גרמים. את הנרתיק אתה יכול להכניס לתרמיל או לחבר לחגורה ולשים אותה על מותניך. יש בדוכני ההתרעננות בבסיסים חגורות פוקימונים וכד'. כל חפץ שייאזל לך תוכל לקנות או לקבל, תלוי בחפץ, בדוכני ההתרעננות או בחנויות הסוכן. לסיום, החפץ הזה" הוא אומר ומגיש לך חפץ מקומר לבן עם מכסה עגול כחול. "זהו משגר המאך. חפץ מדהים שפיתחנו במעבדה הראשית, שמאפשר לך להשתגר לכל מקום בעולם הפוקימון בכמה לחיצות כפתור. יש בתוך הארגז מדריך עם הסבר, והוא ילמד אותך איך להשתמש בו. לסיום, בסיס המבצעים שלך, שבו תגור, תישן, תאכל וממנו תצא למשימות, ממוקם על האי סינאבאר שבדרום מחוז קנטו. המשגר ייקח אותך לשם. בהצלחה!" הוא אומר ועוזב, מלווה במחיאות כפיים סוערות.
    מה תעשה?


    נדב
    *מקום : בסיס צוות אג'נטרה, פיוטר, קנטו
    *כסף : 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מבין שאתה לא הולך ליהנות במשימה הקרובה, ומחליף מהר למדים עם סיכת הטירון עליהם. אתה חוזר אל הכניסה ומצטרף לשורה. האיש אומר:"שלום לכם, נמושות! אני ג'ון סרג', אחיו הגדול של סגן סרג' מהעיר וורמיליון. אני מפקד הבסיס של העיר פיוטר שבקנטו, ולכן אני מתדרך אתכם למשימת הסיור. אתם תסיירו סביב גבולות העיר" הוא אומר בזמן שסוכן אחר במדים מחלק לכם מכשירי קשר. "כל פקודה שתקבלו דרך מכשירי הקשרשלכם תתבצע מיד. כל תקלה או תאונה שקרוית בזמן הסיור, דבר ראשון תדווח אליי דרך מכשיר הקשר. אתם" הוא אומר ומסמן בידו על רוב הקבוצה. "אתם תסיירו בגבול הדרומי של העיר, ליד דרך 2. יש שמועות על נוכחות רמפא"ג באזור שם. ואתם" הוא אומר ומצביע על המעט שנשארו, לא כולל אותך, "אתם תסיירו בגבול המזרחי של העיר, ליד דרך 3. אם יש צורך, יידעו אותי. ואתה" הוא אומר, מעקם פנים ומצביע אליך. "שרץ מאחר שכמותך. אתה תסייר הרחק עד לדרך 4 והר הירח, ותשמור על הכניסה להר הירח, לוודא שאין שום דבר. גם אם כל צוות רמפא"ג עובר דרך הכניסה להר, אתה לא עושה כלום, רק ממשיך לעמוד ומדווח" הוא אומר. "ועכשיו, לכו!" הוא שולח אתכם לדרככם.
    מה תעשה?
    "הפוקימונים שלהם לא נגמרים" אמלמל ואחזיר את קרוקנאו לפוקדור. "צא שוב באלטוי, תתקוף בסחרור מהיר."


  7. היזהרו מחיקויים!
    תאריך הצטרפות: Mar 2012
    שם: דור
    הודעות: 2,916
    #247
    עומר
    *Better safe than sorry
    *מיקום: מעבר הקרח, ג'וטו
    *כסף: 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את באה ללכת משם הלאה, אך המוכר עוקב אחריך. "לא תרצי לקנות? אני המשווק היחידי בכל ג'וטו! לא תמצאי בשום מקום אחר!"
    מה תעשי?


    נועם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מנסה לתכנן את הצעדים הבאים שלך. אתה נזכר שהוא אמר שיש בארגז הוראות. אתה פותח את הארגז, מכניס את כל ציוד שבו לנרתיק, לוקח אותו ופותח את דף ההוראות למשגר:
    'שלום ותודה שבחרתם להשתמש במשגר המאך מבית אג'נטרה תעשיות מדע בע"מ.
    כדי להשתמש במשגר:
    1. קחו את המשגר
    2. פתחו את המכסה הכחול
    3. השתמשו בגלגלת כדי לכוון את המפה כך שהמקום אליו תרצו להגיע יהיה במרכז הכוונת הכחולה על המסך
    4. סגרו את המכסה
    5. לחצו על הכפתור בחלק האחורי
    מקווים שתהנו מהשימוש במשגר
    *בכל בעיה נא להגיע לבניייני אג'נטרה תעשיות מדע בע"מ, מערב ראסטבורו, הואן*'
    לאחר מכן אתה משתגר לאי סינאבאר. אתה מגיע מיד, בשעות ערב, לאי ובו הר געש. הר הגעש כרגע כבוי. הדבר היחיד שאתה רואה במקום הוא מרכז פוקימונים ולידו אנדרטה גדולה לזכר כל ההרוגים בהתפרצות האחרונה של הר הגעש. לאחר מכן אתה מסתובב באי, לבסוף מוצא סורק חמשלי ע האבן. אתה מניח את סיכת הסוכן שלך שם, והקיר אומר, בקול מכני:"ברוך הבא, קלאן אנג'לו". קיר האבן זז ובמקומו מופיעה מעלית שקופה. אתה נכנס לתוכה והיא יורדת למטה. המעלית שקופה, ולכן אתה רואה בפיר מסכי טלוויזיה המציגים כותרות שונות מעולם הפוקימון. ביניהם אתה מצליח לזהות כתבה שנעשתה בעיר סלייטפורט בהואן, בה מדובר על השוד הגדול של צוות רמפא"ג. לאחר מכן המעלית יורדת, ואתה רואה לובי ענקי עם קירות מברזל כתום. משני צידיך פסלי ארד ענקיים של ברנדון והטורטרה שלו. מול יש דלפק גדול ובו פקידה. אתה ניגש אליה והיא אומרת:"קלאן אנג'לו, אני מניחה? ברוך הבא לבסיס צוות אג'נטרה באי סינאבאר! קצת נטוש כאן, כי לפני 15 שנה התפרצות געשית כילתה את כל העיר שהיתה על האי. בכל מקרה, החדר שתלון בו הוא חדר 102 בקומה 11-. בהצלחה!" היא אומרת לך.
    מה תעשה?


    טוטודייל
    *מקום : חורשת אי 5, האי כרונו, איי סווי, קנטו
    *כסף : 1,125 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממלמל שהפוקימונים שלהם לא נגמרים (מה שנכון), ואתה מוציא את באלטוי, אומר לו מה לעשות. בינתיים אתה רואה את טרייסי מנצחת את החייל, מחזירה את ספיופה, מחטיפה לו אגרוף, צורחת עליו שיביא לה את הפוקדור של ספירו, לוקחת אותו ורצה חזרה לכיוון הילד. החיילים שהיו שם בהלם והם מנסים לשאול את החייל המאוגרף לשלומו. באלטוי מסתחרר במהירות לעבר וויזינג, פוגע בו קשות. לאחר מכן באלטוי שולח קרן מרוכזת של אנרגיה מוחית לעבר וויזינג, פוגע בו קשה מאוד. *מזל טוב! באלטוי למד קרן על חושית!!!* וויזינג כמעט מתעלף. למזלך, לא נראה כי חיילים נוספים מגיעים. קודי אומר:"מיאו, שיסוע על וויזינג!" מיאו משסע את וויזינג, והוא מתעלף. החייל אומר:"וויזינג, חזור!" והולך. בינתיים החייל השני אומר:"וויבייל, שיסוע לילי על באלטוי!" וויבייל משסע את באלטוי, פוגע בו קשה.
    מה תעשה?
    מיאו - 10/10
    גות'יתה - 2/10
    באלטוי - 4/10
    Spoiler ספוילר


  8. the bitch is back
    תאריך הצטרפות: Jan 2009
    הודעות: 17,822
    #248
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    עומר
    *Better safe than sorry
    *מיקום: מעבר הקרח, ג'וטו
    *כסף: 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את באה ללכת משם הלאה, אך המוכר עוקב אחריך. "לא תרצי לקנות? אני המשווק היחידי בכל ג'וטו! לא תמצאי בשום מקום אחר!"
    מה תעשי?
    "כמה אמרת שזה עולה שוב?" אשאל אותו במעט היסוס
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>


  9. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Aug 2010
    הודעות: 2,670
    #249
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    בר
    *מיקום: בסיס צוות אקווה-רמפא"ג, אגם אקיויטי, סינו
    *כסף: 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר בקול גבוה יחסית שלפחות היא הייתה מחכה עד שתתרחק. אתה חושב שמבזבזים לך את הזמן ושסוף סוף תוכל לצאת למשימה. אתה מחפש דרך היישום את היציאה מהבסיס, ומגיע למעלית, שלאחר מכה דקות נפתחת למנהרה. אתה עובר במנהרה, ומוצא את עצמך בין עצים, על גדת אגם מלאה בשלג. אתה צריך למצוא דרך כלשהי לחצות את האגם, ואתה מבין שאתה לא יכול לשחות בו, כי המים קרים מדי. אתה חושב שראית בזווית העין מבחנה כחולה קטנה עם פתק עליה.
    מה תעשה?

    'אני מבין שאני ליד סנוופוינט לפי השלג' אחשוב ואסתכל מסביב לבחון את האיזור
    'מעניין מה זה המבחנה הזאת עם הפתק הזה עליה' אחשוב לעצמי שנית ואגש לכיוון המבחנה עם הפתק.


  10. מנהל ראשי
    תאריך הצטרפות: Jul 2007
    שם: אדם
    הודעות: 8,132
    #250
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    טוטודייל
    *לא רשמתי כי היא היתה עם קודי. וכן
    *מקום : חורשת אי 5, האי כרונו, איי סווי, קנטו
    *כסף : 1,125 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לקרוקונאו מה לעשות. היא תוקפת את מגמר באקדחי מים רבים, אך אחד מספיק כדי לעלף אותו. החייל שמגמר שייך לו אומר:"מגמר, חזור! וויזינג, צא!" ומהפוקדור יוצא פוקימון המורכב משני כדורי עשן גדולים וסגולים שפולט עשן חום. החייל אומר:"וויזינג, ערפיח על קרוקונאו!" וויזינג שולח ערפיח סגלגל לעבר קרוקונאו, מעלף אותה. החייל מחייך ומחכה לפוקימון הבא שלך. קודי אומר:"גות'יתה, קרן על-חושית על ארבוק, סיימי איתו!" וגות'יתה שולחת קרן עוצמתית של אנרגיה מוחית לעבר ארבוק, מעלפת אותו. החייל הראשון אומר:" ארבוק, חזור! וויבייל, צא!" ומהפוקדור יוצא יצור סמורי דמוי אדם שחור, עם כתר נוצות על ראשו. "וויבייל, שיסוע לילה על גות'יתה!" וויבייל עוטף את טפריו באנרגיית אופל, שורט את גות'יתה בחוזקה וגורם לה לא מעט נזק. קודי אומר:"גות'יתה, חזרי! מיאו, צא! שיסוע על וויבייל!" מיאו יוצא, משסע בחוזקה את וויבייל.
    מה תעשה?
    קרוקונאו - 0/10
    גות'יתה - 2/10
    מיאו - 10/10


    עומר
    *מיקום: מעבר הקרח, ג'וטו
    *כסף: 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת לך שאין לך מה לעשות עם הגרגר ותוחבת אותו לתיק. את משבחת את סקראגי ומחזירה אותו לפוקדור שלו. לאחר כמה דקות של שיטוטים את מגיעה שוב לאיש שמוכר דיסקי מתקפה של מפל מים
    מה תעשי?


    טדי
    *מקום : מפקדת אג'נטרה בג'וטו, אוליביין, ג'וטו
    *כסף : 500 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חושב בזעם על איך שהיא כמעט היתה מוכנה להרוג אתכם ואומר למגנו שאתה לא רוצה משימות לכיף ושאתה מוכן למשימה הבאה. מגנו מזעיף פנים ואומר:"אלו לא משימות לכיף! ילדה קטנה שאיבדה פוקימון או שהפרלוין שלה טיפס על עץ עושה את זה בשביל הכיף? לא! היא עצובה ומדוכאת בדיוק כמו אדם שנגנב לו פוקימון או כסף ע"י צוות רמפא"ג. המשימות האלה אמנם לא מקדמות אותנו באופן ישיר ,אך הם תורמות למאבק שלנו נגד הרוע בעולם. עכשיו, אם אתה כל כך מעוניין לעזור, תסיים את כל המטלות שתקבל, וכבר תגרום לחמישה אנשים להרגיש טוב יותר ולהוקיר תודה לצוות אג'נטרה!" הוא אומר. לאחר כמה רגעים הוא אומר:" סליחה על ההתפרצות שליי, פשוט האמירה שלך הכעיסה אותי. ואין בעיה על האיווי. הוא הגיע לך". אדם אומר:"וואו. חתיכת נאום הוא נתן לנו על המטלות האלה. אני גווע בערב. מה דעתך שעד שנקבל את המטלות, נלך לאכול? שמעתי שיש באוליביין מסעדה טובה מאוד".
    מה תעשה?


    נועם
    *האמת שלא. אתה מוזמן לבדוק וזו כזו תבנית שחוזרת על עצמה אצל כל מי שמשחק, בין אם בצוות אג'נטרה או בצוות רמפא"ג
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
    אתה מחליט שזה מבחן הקבלה הכי מוזר שהיה בחיים שלך, אך מסכים לסריקה. ברנדון נותן את הסימן ואקסיגוטור נכנס למוחך. אתה מרגיש בתודעה נוספת בתוך המוח שלך, כנראה של אקסגיוטור. זה מרגיש כאילו אגוז קוקוס שיכור מחטט לך בזיכרונות. הוא עובר על כל זיכרונות חייך במהירות, יוצא ממוחך ואומר "אקסג!". ברנדון אומר "אני מבין. ברוך הבא לצוות אג'נטרה!" האנשים מריעים כמעט בהיסטריה. ברנדון מסמן בידו ואדם במדי הסוואה מגיש לו ארגז בצעים ירוק וחום בהיר. הוא אומר: "זה ארגז הפתיחה שלך. יש בו את כל מה שאתה צריך כסוכן מתחיל: מדים רשמיים, שישמשו לך רק לטקסים רשמיים, תורנויות דלפק ועוד, סיכת סוכן" הוא אומר כשהוא מצמיד לדש החולצה שלך סיכה קטנה בצורת עץ עם כנפיים. הסיכה עשויה מארד ממורק ונראית מרהיבה. "סיכה זו היא כרטיס הכניסה שלך למתחמי אג'נטרה: בסיסים, חדרים, מעבדות ועוד. כמובן שכסוכן טירון יש מקומות שלא תוכל לגשת אליהם, אז ככל שתתקדם בדרגות, תקבל סיכות סוכן חדשות ויחד איתם גישה לאזורים נוספים. בנוסף, בחבילה יש לך 5 כדוריות סקאנטאנק לשימוש חד פעמי, שברגע שתשבור אותן ייצרו ריח מסריח מאוד שיוצר מתמצית מושק של סקאנטאנק. יש לך גם 5 תרסיסי שינה שירדימו אדם או פוקימון לכחצי שעה, לשימוש חד פעמי, ותרסיס ניסיוני שאמור להרחיק ממך פוקימונים פראיים, שיש לך ממנו כרגע רק אחד. בנוסף, יש לך טלפון חכם לתקשורת עם מספרי טלפון חשובים מובנים בתוכו, ולוח משימות, עוד מכשיר דיגיטלי שדרכו תקבל את המשימות שלך. בנוסף יש לך חמישה כדורי אג'נטרה, אותם כדורים מיוחדים שבהם קיבלת את פוקימוניך. פוקימונים שנתפסים בכדור הזה יוצרים איתך קשר עמוק, ויהיו נאמנים וקשורים אליך כמו פוקימון שמסתובב איתך שנים. את כל אלה תוכל להכניס בתוך הנרתיק המכני המיוחד הזה. פנים הנרתיק מחובר לכיס חלל על-מרחבי שמאפשר לך לשמור בו כמות כמעט בלתי מוגבלת של חפצים, ועדיין יהיה בנרתיק מקום והוא לא ישקול יותר מכמה מאות גרמים. את הנרתיק אתה יכול להכניס לתרמיל או לחבר לחגורה ולשים אותה על מותניך. יש בדוכני ההתרעננות בבסיסים חגורות פוקימונים וכד'. כל חפץ שייאזל לך תוכל לקנות או לקבל, תלוי בחפץ, בדוכני ההתרעננות או בחנויות הסוכן. לסיום, החפץ הזה" הוא אומר ומגיש לך חפץ מקומר לבן עם מכסה עגול כחול. "זהו משגר המאך. חפץ מדהים שפיתחנו במעבדה הראשית, שמאפשר לך להשתגר לכל מקום בעולם הפוקימון בכמה לחיצות כפתור. יש בתוך הארגז מדריך עם הסבר, והוא ילמד אותך איך להשתמש בו. לסיום, בסיס המבצעים שלך, שבו תגור, תישן, תאכל וממנו תצא למשימות, ממוקם על האי סינאבאר שבדרום מחוז קנטו. המשגר ייקח אותך לשם. בהצלחה!" הוא אומר ועוזב, מלווה במחיאות כפיים סוערות.
    מה תעשה?


    נדב
    *מקום : בסיס צוות אג'נטרה, פיוטר, קנטו
    *כסף : 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מבין שאתה לא הולך ליהנות במשימה הקרובה, ומחליף מהר למדים עם סיכת הטירון עליהם. אתה חוזר אל הכניסה ומצטרף לשורה. האיש אומר:"שלום לכם, נמושות! אני ג'ון סרג', אחיו הגדול של סגן סרג' מהעיר וורמיליון. אני מפקד הבסיס של העיר פיוטר שבקנטו, ולכן אני מתדרך אתכם למשימת הסיור. אתם תסיירו סביב גבולות העיר" הוא אומר בזמן שסוכן אחר במדים מחלק לכם מכשירי קשר. "כל פקודה שתקבלו דרך מכשירי הקשרשלכם תתבצע מיד. כל תקלה או תאונה שקרוית בזמן הסיור, דבר ראשון תדווח אליי דרך מכשיר הקשר. אתם" הוא אומר ומסמן בידו על רוב הקבוצה. "אתם תסיירו בגבול הדרומי של העיר, ליד דרך 2. יש שמועות על נוכחות רמפא"ג באזור שם. ואתם" הוא אומר ומצביע על המעט שנשארו, לא כולל אותך, "אתם תסיירו בגבול המזרחי של העיר, ליד דרך 3. אם יש צורך, יידעו אותי. ואתה" הוא אומר, מעקם פנים ומצביע אליך. "שרץ מאחר שכמותך. אתה תסייר הרחק עד לדרך 4 והר הירח, ותשמור על הכניסה להר הירח, לוודא שאין שום דבר. גם אם כל צוות רמפא"ג עובר דרך הכניסה להר, אתה לא עושה כלום, רק ממשיך לעמוד ומדווח" הוא אומר. "ועכשיו, לכו!" הוא שולח אתכם לדרככם.
    מה תעשה?
    עיני מתמלאות דמעות. נפגעתי מאוד מההתפרצות של הבוס. "אתה כלל לא הבנת מה אמרתי." אומר לו באיפוק רב. "אני ממש לא אמרתי שהמשימות השוליות הן משימות לכיף. מה שהתכוונתי להגיד שאני לא לוקח שום משימה שתביא לי כדבר מובן מאליו ואעשה כל משימה בכובד ראש גם אם זה יהיה לנקות את המפקדה ביפן. אני חייל נאמן, אבל אם אני מפריע אני פשוט אלך."


  11. student of Gakuen Alice
    תאריך הצטרפות: Aug 2010
    שם: אליס
    הודעות: 11,415
    #251
    טל
    *איכשהו היתה לי הרגשה...
    *מיקום: בסיס צוות אג'נטרה, גולדנרוד, ג'וטו
    *כסף: 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לאחר שיחה ארוכה ומנומקת עם עצמך, את מחליטה לחפש את הנוף של פורטרי למסך. בן רגע המסך מקרין שידור חי מפורטרי, גם שם לילה. את רואה את בתי העצים היפהפיים ואת המכון של ווינונה. את מצליחה לזהות כמה פרצופים מוכרים וגם את הבית שלך. תוך כדי צפייה במסך, את נופלת אט-אט לשינה עמוקה...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
    את מתעוררת למשמע צפצוף מעצבן. בחיפוש אחר מקור הצפצוף, את מגלה שהוא מגיע מלוח המשימות שלך, מה שאומר, משימה חדשה! את מכניסה את וולפיקס ופאווניארד הישנים לפוקדורים שלהם, מתארגנת מהר ויוצאת לסלון, שם טרוי כבר נמצא, יחד עם אודיש. "שנקרא?" הוא אומר אלייך. שניכם פותחים את לוח המשימות ולוחצים על ההודעה היחידה. רשום בה כך:
    'אליס סיל וטרוי האנטר שלום.
    ברוכים הבאים לצוות אג'נטרה! מי ייתן ותתרמו כמה שיותר בשהותכם איתנו. וכעת למשימתכם הראשונה:
    משימה 1: הרדייר נעדר
    תיאור: הבעלים של חברת פלוססי במחוז יונובה, מייק ואשתו, לינדה, מגדלים שני הרדיירים שיעזרו להם לרעות את עדרי המאריפ. אתמול בלילה הרדייר אחד נעלם. משימתכם היא להגיע לחוות פלוססי, ולמצוא את ההרדייר הנעדר.
    מקווים שתצליחו במשימתכם,
    מחלקת הטירונים של צוות אג'נטרה'. בזמן שסיימת לקרוא, טרוי, שסיים לפניך, מחכה לך ליד השולחן עם שני צלחות, ובהם סנדוויץ' חביתת ירק. "שנאכל פה או בדרך?" הוא שואל אותך
    מה תעשי?

    "בדרך! זאת המשימה הראשונה שלי-אני לא רוצה להתעכב אפילו בדקה!" אתחיל להתלהב ואז אסמיק 'אויש כל הכבוד אליס! תראי מה עשית-עכשיו את נשמעת כמו טירונית מתלהבת'. "אהמ.. כלומר ככה נוכל להגיע מהר יותר ולעזור למצא את הפוקימון המסכן. הוא בטח ממש מפחד" אומר בקול רגוע ויציב. אוציא את המכשיר המשגר ואכוון אותו ליונובה, חוות פלוססי-אשתגר בלי מילה נוספת.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013




    הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר


  12. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Nov 2013
    שם: עמית כהן
    הודעות: 1,398
    #252
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    עומר
    *Better safe than sorry
    *מיקום: מעבר הקרח, ג'וטו
    *כסף: 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את באה ללכת משם הלאה, אך המוכר עוקב אחריך. "לא תרצי לקנות? אני המשווק היחידי בכל ג'וטו! לא תמצאי בשום מקום אחר!"
    מה תעשי?


    נועם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מנסה לתכנן את הצעדים הבאים שלך. אתה נזכר שהוא אמר שיש בארגז הוראות. אתה פותח את הארגז, מכניס את כל ציוד שבו לנרתיק, לוקח אותו ופותח את דף ההוראות למשגר:
    'שלום ותודה שבחרתם להשתמש במשגר המאך מבית אג'נטרה תעשיות מדע בע"מ.
    כדי להשתמש במשגר:
    1. קחו את המשגר
    2. פתחו את המכסה הכחול
    3. השתמשו בגלגלת כדי לכוון את המפה כך שהמקום אליו תרצו להגיע יהיה במרכז הכוונת הכחולה על המסך
    4. סגרו את המכסה
    5. לחצו על הכפתור בחלק האחורי
    מקווים שתהנו מהשימוש במשגר
    *בכל בעיה נא להגיע לבניייני אג'נטרה תעשיות מדע בע"מ, מערב ראסטבורו, הואן*'
    לאחר מכן אתה משתגר לאי סינאבאר. אתה מגיע מיד, בשעות ערב, לאי ובו הר געש. הר הגעש כרגע כבוי. הדבר היחיד שאתה רואה במקום הוא מרכז פוקימונים ולידו אנדרטה גדולה לזכר כל ההרוגים בהתפרצות האחרונה של הר הגעש. לאחר מכן אתה מסתובב באי, לבסוף מוצא סורק חמשלי ע האבן. אתה מניח את סיכת הסוכן שלך שם, והקיר אומר, בקול מכני:"ברוך הבא, קלאן אנג'לו". קיר האבן זז ובמקומו מופיעה מעלית שקופה. אתה נכנס לתוכה והיא יורדת למטה. המעלית שקופה, ולכן אתה רואה בפיר מסכי טלוויזיה המציגים כותרות שונות מעולם הפוקימון. ביניהם אתה מצליח לזהות כתבה שנעשתה בעיר סלייטפורט בהואן, בה מדובר על השוד הגדול של צוות רמפא"ג. לאחר מכן המעלית יורדת, ואתה רואה לובי ענקי עם קירות מברזל כתום. משני צידיך פסלי ארד ענקיים של ברנדון והטורטרה שלו. מול יש דלפק גדול ובו פקידה. אתה ניגש אליה והיא אומרת:"קלאן אנג'לו, אני מניחה? ברוך הבא לבסיס צוות אג'נטרה באי סינאבאר! קצת נטוש כאן, כי לפני 15 שנה התפרצות געשית כילתה את כל העיר שהיתה על האי. בכל מקרה, החדר שתלון בו הוא חדר 102 בקומה 11-. בהצלחה!" היא אומרת לך.
    מה תעשה?


    טוטודייל
    *מקום : חורשת אי 5, האי כרונו, איי סווי, קנטו
    *כסף : 1,125 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממלמל שהפוקימונים שלהם לא נגמרים (מה שנכון), ואתה מוציא את באלטוי, אומר לו מה לעשות. בינתיים אתה רואה את טרייסי מנצחת את החייל, מחזירה את ספיופה, מחטיפה לו אגרוף, צורחת עליו שיביא לה את הפוקדור של ספירו, לוקחת אותו ורצה חזרה לכיוון הילד. החיילים שהיו שם בהלם והם מנסים לשאול את החייל המאוגרף לשלומו. באלטוי מסתחרר במהירות לעבר וויזינג, פוגע בו קשות. לאחר מכן באלטוי שולח קרן מרוכזת של אנרגיה מוחית לעבר וויזינג, פוגע בו קשה מאוד. *מזל טוב! באלטוי למד קרן על חושית!!!* וויזינג כמעט מתעלף. למזלך, לא נראה כי חיילים נוספים מגיעים. קודי אומר:"מיאו, שיסוע על וויזינג!" מיאו משסע את וויזינג, והוא מתעלף. החייל אומר:"וויזינג, חזור!" והולך. בינתיים החייל השני אומר:"וויבייל, שיסוע לילי על באלטוי!" וויבייל משסע את באלטוי, פוגע בו קשה.
    מה תעשה?
    מיאו - 10/10
    גות'יתה - 2/10
    באלטוי - 4/10
    "באלטוי מזל טוב על למידת המתקפה החדשה" אברך אותו. "וויבייל הוא פוקימון מסוג אופל ככה שמתקפות מסוג על חושי לא יעבדו עליו בכלל..." אחשוב. "תשתמש בסטירת בוץ ולאחר מכן בסחרור מהיר."


  13. היזהרו מחיקויים!
    תאריך הצטרפות: Mar 2012
    שם: דור
    הודעות: 2,916
    #253
    עומר
    *מיקום: מעבר הקרח, ג'וטו
    *כסף: 150 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את שואלת אותו שוב בהיסוס כמה זה עולה, והוא עונה:"50 פ"ד בלבד! המחיר הכי זול שתמצאי!" (בעיקר כי הוא המשווק היחידי...)
    מה תעשי?


    בר
    *מיקום: אגם אקיויטי, סינו
    *כסף: 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מבין, לפי השלג, שאתה בסביבת סנוופוינט. באותו זמן אתה חושב שאולי כדאי לך לחפש מפה של סינו. המבחנה תופסת את תשומת לבך ואתה ניגש אליה. אתה מסתכל בפתק ורואה שרשום בו:'אבקה ללימוד פוקימונים המתקפה "גלישה". רק לפזר על הפוקימונים והוא ידע להשתמש בגלישה ברגע, ולהשיט אותך ממקום למקום בקלות' אתה נזכר שקלאונצ'ר הוא סוג מים. מבט מהיר מראה לך שבין עצים יש עוד כ-50 מבחנות שכאלו, אתה שם לב שבצד החיצוני יש את הסמל של צוות אקווה-רמפא"ג.
    מה תעשה?


    טדי
    *מקום : מפקדת אג'נטרה בג'וטו, אוליביין, ג'וטו
    *כסף : 500 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה נפגע מאוד מאמירתו של מגנו ומסביר לו את כוונתך. הוא אומר:"אה. אם כך, כדאי לך להגיד דברים בצורה שמשתמעת רק לכיוון אחד, כדי שלא יקרו אי הבנות שכאלו, במיוחד כשאתה סוכן אג'נטרה. יש לי צורך בך כי אתה אמיץ, עמוק בפנים מתחת למעטה הבושה שלך". אדם משמיע קול גרגור, ואתה מבין שהנ"ל הגיע מבטנו. הוא מכחכח בגרונו ומצביע על הבטן שלו, לוחש :"א-ו-כ-ל"
    מה תעשה?


    טל
    *שכחת ממני אצלך במ"ת ואין לך מקום בה"פ
    *מיקום: בסיס צוות אג'נטרה, גולדנרוד, ג'וטו
    *כסף: 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מתחילה להתלהב ולהגיד שבדרך, אך מהר מאוד משככת את התלהבותך את באה להשתגר כשטרוי רומז שאת צריכה לקחת את הסנדוויץ'. את חוטפת את הסנדוויץ' ומשתגרת במהירות לחוות פלוססי. החווה את נוחתת ליד אסם גדול. מסביבך את רואה שער עץ, גדרות נמוכות המחברות בין אזורי המרעה ובית ליד האסם. בתוך הבית גבר ואישה צעירים, בני כ-20. הגבר עם בנדנה אדומה על ראשו, חולצה אפורה, פאוץ' אדום, מכנס ירוק ונעליים חומות. לידו נח מטאטא. מולו יושבת האישה, , עם שיער חום די קצר , כובע מצחייה ירוק-לבן, שמלה קצרה אדומה, פאוץ' ירוק, מכנסיים חומים קצרים ומגפיים חומים. לידה דלי אדום: . לידם עומד כלב עם פרווה דמוית שכמייה בצבע כחול. על פניו פרווה בהירה בצורת כוכב. טרוי ניגש אל תוך הבית, את אחריו. אתם נכנסים, וטרוי אומר:"מייק ולינדה, אני מניח?" הגבר אומר לכם, בקולו הגבוה והמעט נשי:"כן. אני מייק, וזאת לינדה, אשתי. נשואים 5 שנים באושר. אני אניח שאתם מצוות אג'נטרה?" טרוי מציג אתכם. לינדה שואלת:"כמה זמן אתם ביחד?", וטרוי משיב לה שאין ביניכם שום דבר. היא מסמיקה ולא מדברת. מייק אומר:"ההרדיירים הם כמו הילדים שלי. אני שבור לב מכך שאחד מהם נעלם. אני מבקש מכם, בבקשה תמצאו אותו. הרדייר לא יודע לשחות ובלילה השער נעול, כך שהוא כנראה עדיין בשטחי החווה. תוכלו לחפש אותו?" הוא שואל אתכם. טרוי משיב שכן ואתם יוצאים מהבית. אתם מתחילים ללכת לתוך שטחי המרעה. כשאתם מגיעים להתפצלות, ימינה ושמאלה, טרוי אומר:"אני אלך ימינה, את תלכי שמאלה, טוב? ניפגש עוד חמש דקות כאן" הוא אומר והולך ימינה
    מה תעשי?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    הרדייר:


    טוטודייל
    *מקום : חורשת אי 5, האי כרונו, איי סווי, קנטו
    *כסף : 1,125 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מברך את באלטוי על המתקפה החדשה ואומר לו מה לעשות. הוא יורה בוץ לעבר וויבייל, מכניס לו קצת לעיניים. לארח מכן הוא מסתחרר במהירות ופוגע בו. קודי אומר:"מיאו, שיסוע!" ומיאו משסע את וויבייל, מעלף אותו. החייל מקלל, ואומר "וויבייל, חזור!" והוא מתחיל לרוץ. טרייסי בדיוק חוזרת, ובהסכמה שבשקט שלושתכם רצים אחריו. בסופו של דבר אתם מגיעים למחסן גדול, שעל שתי הדלתות שלו רשום R באדום. יש שני שומרים בכניסה. קודי אומר:"נמאס לי מקרבות" ומתחיל תהגנב בין השיחים. הוא מגיע מאחורי, אחד מהם, חוטף אותו אחורה. השני מתקרב לעברו וקודי חוטף גם אותו. אתם מתקרבים לשם ורואים שהוא עילף אותם וקשר אותם אחד לשני עם גפן. הוא אומר:"הגפן לא תחזיק אותם הרבה זמן. קדימה, נזוז!" הוא אומר ורץ לכיוון הדלת
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר


  14. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Nov 2013
    שם: עמית כהן
    הודעות: 1,398
    #254
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    עומר
    *מיקום: מעבר הקרח, ג'וטו
    *כסף: 150 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את שואלת אותו שוב בהיסוס כמה זה עולה, והוא עונה:"50 פ"ד בלבד! המחיר הכי זול שתמצאי!" (בעיקר כי הוא המשווק היחידי...)
    מה תעשי?


    בר
    *מיקום: אגם אקיויטי, סינו
    *כסף: 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מבין, לפי השלג, שאתה בסביבת סנוופוינט. באותו זמן אתה חושב שאולי כדאי לך לחפש מפה של סינו. המבחנה תופסת את תשומת לבך ואתה ניגש אליה. אתה מסתכל בפתק ורואה שרשום בו:'אבקה ללימוד פוקימונים המתקפה "גלישה". רק לפזר על הפוקימונים והוא ידע להשתמש בגלישה ברגע, ולהשיט אותך ממקום למקום בקלות' אתה נזכר שקלאונצ'ר הוא סוג מים. מבט מהיר מראה לך שבין עצים יש עוד כ-50 מבחנות שכאלו, אתה שם לב שבצד החיצוני יש את הסמל של צוות אקווה-רמפא"ג.
    מה תעשה?


    טדי
    *מקום : מפקדת אג'נטרה בג'וטו, אוליביין, ג'וטו
    *כסף : 500 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה נפגע מאוד מאמירתו של מגנו ומסביר לו את כוונתך. הוא אומר:"אה. אם כך, כדאי לך להגיד דברים בצורה שמשתמעת רק לכיוון אחד, כדי שלא יקרו אי הבנות שכאלו, במיוחד כשאתה סוכן אג'נטרה. יש לי צורך בך כי אתה אמיץ, עמוק בפנים מתחת למעטה הבושה שלך". אדם משמיע קול גרגור, ואתה מבין שהנ"ל הגיע מבטנו. הוא מכחכח בגרונו ומצביע על הבטן שלו, לוחש :"א-ו-כ-ל"
    מה תעשה?


    טל
    *שכחת ממני אצלך במ"ת ואין לך מקום בה"פ
    *מיקום: בסיס צוות אג'נטרה, גולדנרוד, ג'וטו
    *כסף: 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מתחילה להתלהב ולהגיד שבדרך, אך מהר מאוד משככת את התלהבותך את באה להשתגר כשטרוי רומז שאת צריכה לקחת את הסנדוויץ'. את חוטפת את הסנדוויץ' ומשתגרת במהירות לחוות פלוססי. החווה את נוחתת ליד אסם גדול. מסביבך את רואה שער עץ, גדרות נמוכות המחברות בין אזורי המרעה ובית ליד האסם. בתוך הבית גבר ואישה צעירים, בני כ-20. הגבר עם בנדנה אדומה על ראשו, חולצה אפורה, פאוץ' אדום, מכנס ירוק ונעליים חומות. לידו נח מטאטא. מולו יושבת האישה, , עם שיער חום די קצר , כובע מצחייה ירוק-לבן, שמלה קצרה אדומה, פאוץ' ירוק, מכנסיים חומים קצרים ומגפיים חומים. לידה דלי אדום: . לידם עומד כלב עם פרווה דמוית שכמייה בצבע כחול. על פניו פרווה בהירה בצורת כוכב. טרוי ניגש אל תוך הבית, את אחריו. אתם נכנסים, וטרוי אומר:"מייק ולינדה, אני מניח?" הגבר אומר לכם, בקולו הגבוה והמעט נשי:"כן. אני מייק, וזאת לינדה, אשתי. נשואים 5 שנים באושר. אני אניח שאתם מצוות אג'נטרה?" טרוי מציג אתכם. לינדה שואלת:"כמה זמן אתם ביחד?", וטרוי משיב לה שאין ביניכם שום דבר. היא מסמיקה ולא מדברת. מייק אומר:"ההרדיירים הם כמו הילדים שלי. אני שבור לב מכך שאחד מהם נעלם. אני מבקש מכם, בבקשה תמצאו אותו. הרדייר לא יודע לשחות ובלילה השער נעול, כך שהוא כנראה עדיין בשטחי החווה. תוכלו לחפש אותו?" הוא שואל אתכם. טרוי משיב שכן ואתם יוצאים מהבית. אתם מתחילים ללכת לתוך שטחי המרעה. כשאתם מגיעים להתפצלות, ימינה ושמאלה, טרוי אומר:"אני אלך ימינה, את תלכי שמאלה, טוב? ניפגש עוד חמש דקות כאן" הוא אומר והולך ימינה
    מה תעשי?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    הרדייר:


    טוטודייל
    *מקום : חורשת אי 5, האי כרונו, איי סווי, קנטו
    *כסף : 1,125 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מברך את באלטוי על המתקפה החדשה ואומר לו מה לעשות. הוא יורה בוץ לעבר וויבייל, מכניס לו קצת לעיניים. לארח מכן הוא מסתחרר במהירות ופוגע בו. קודי אומר:"מיאו, שיסוע!" ומיאו משסע את וויבייל, מעלף אותו. החייל מקלל, ואומר "וויבייל, חזור!" והוא מתחיל לרוץ. טרייסי בדיוק חוזרת, ובהסכמה שבשקט שלושתכם רצים אחריו. בסופו של דבר אתם מגיעים למחסן גדול, שעל שתי הדלתות שלו רשום R באדום. יש שני שומרים בכניסה. קודי אומר:"נמאס לי מקרבות" ומתחיל תהגנב בין השיחים. הוא מגיע מאחורי, אחד מהם, חוטף אותו אחורה. השני מתקרב לעברו וקודי חוטף גם אותו. אתם מתקרבים לשם ורואים שהוא עילף אותם וקשר אותם אחד לשני עם גפן. הוא אומר:"הגפן לא תחזיק אותם הרבה זמן. קדימה, נזוז!" הוא אומר ורץ לכיוון הדלת
    מה תעשה?
    "קדימה טרייסי, בואי נרוץ בזריזות!" אומר בפזיזות. לאחר שנעצור אלמד את באלטוי את המתקפה ריפוי ואבקש שירפא אותו ואת קרוקנאו.


  15. היזהרו מחיקויים!
    תאריך הצטרפות: Mar 2012
    שם: דור
    הודעות: 2,916
    #255
    טוטודייל
    *סוף סוף! כבר התחלתי לתכנן שיחטטו לך בתיק ויסבו את תשומת לבך לאבקה
    *מקום : חורשת אי 5, האי כרונו, איי סווי, קנטו
    *כסף : 1,125 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה רץ במהירות. כשאתה עוצר, אתה מוציא את קרוקונאו ואת באלטוי, מפפזר על באלטוי מאבקת לימוד ריפוי. *מזל טוב! באלטוי למד ריפוי!!!*. אתה אומר לו לרפא אותו ואת קרוקונאו. גם טרייסי וקודי מוציאים את פוקימוניהם שיתרפאו. אתה מגלה שלטרייסי יש גולפין. אתה נותן לקודי את המבחנה והוא בוזק גם על גות'יתה ממנה. לאחר שכל הפוקימונים התרפו וחזרו לפוקדורים, שלושתכם נכנסים לתוך המחסן. בתוך המחסן אתם רואים עשרות חיילים של צוות רוקט, רובם לא שמים לב אליכם. קודי בשוק. הוא מתגנב לו בזהירות ברחבי המחסן, בזמן שאתם מחכים בחוץ. לאחר כמה דקות יוצא אליכם חייל של צוות רוקט. טרייסי באה לחנוק אותו, אך הוא מוריד את הכובע ואתם רואים שזה קודי! הוא מגיש גם לכם מדים ואתם לובשים אותם בזריזות. כעת שלושתכם נראים כמו חיילים של צוות רוקט-רמפא"ג. אתם נכנסים פנימה וקודי לוחש "בואו נתפצל ונחפש את ג'ף". קודי הולך קדימה, טרייסי ימינה, מה שמשאיר לך שמאלה.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר


עמוד 17 מתוך 89 ראשוןראשון ... 715161718192767 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •