Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 89 ראשוןראשון ... 917181920212969 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 1331
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    פאווניארד
    *התכוונתי שפרי השתמש בפיורי קאטר בערך 7 פעמםי ברצף, מה שנתן לכוח של המתקפה בוסט מטורף. אני מאמין שמכה או שניים אמורה לחסל את שניהם.
    *ולא נורא, החייל הזה לא מסמפט אותך כל כך... ובדרגות קושי האלו עוברים לאלוהי הרייצ'ואים. לפחות זה יהיה רווחי מבחינתך (תגלי בקרוב)
    *כסף: 5 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת לוולפיקס מה לעשות. היא שולחת גחלת קטנה אל גארצ'ומפ ונסוגה אחורה, בקושי וגורמת לו נזק. פאווניארד משסע בגארצ'ומפ ובפלייגון, מעלף את שניהם. החייל בשוק, זורק לעברם ריבייבים ומחזיר אותם לחיים. טרוי אומר:"זה בסדרף אני אטפל ברמפארדוס. פסיידאק, קרן בועות!" הוא אומר ונכנס לקרב שם. החייל אומר:"פלייגון, אגרוף אש על פאווניארד! גרצ'ומפ, בעיטה כפולה על גארצ'ומפ!" הוא אומר. פלייגון נותן לפרי אגרוף לוהט מלא באש, וגארצ'ומפ בועט בו פעמיים, עושים מספיק נזק כדי לעלף אותו. טרוי מחייך ואומר:"סוף סוף, הזדמנות. פלאבהבה, צאי!" ומהפוקדור שלו יוצא יצור לבנבן קטן אוחז בפרח אדום. החייל מתפקע מצחוק עד שהוא קולט את האמת המרה: פלאבהבה הוא סוג פיה. את בינתיים מחפשת אבנים ומוצאת אבן בגודל בינוני ממש סמוך לנהר. בינתיים טרוי כותש את גארצ'ומפ עם רוח פיה של פלאבהבה.
    מה תעשי?
    וולפיקס - 4/10
    פרי - 0/10
    פסיידאק - 4/10
    פלאבהבה - 10/10
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    פלאבהבה:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה

בר
    *כסף: 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מבין, לפי השלג, שאתה בסביבת סנוופוינט. באותו זמן אתה חושב שאולי כדאי לך לחפש מפה של סינו. המבחנה תופסת את תשומת לבך ואתה ניגש אליה. אתה מסתכל בפתק ורואה שרשום בו:'אבקה ללימוד פוקימונים המתקפה "גלישה". רק לפזר על הפוקימונים והוא ידע להשתמש בגלישה ברגע, ולהשיט אותך ממקום למקום בקלות' אתה נזכר שקלאונצ'ר הוא סוג מים. מבט מהיר מראה לך שבין עצים יש עוד כ-50 מבחנות שכאלו, אתה שם לב שבצד החיצוני יש את הסמל של צוות אקווה-רמפא"ג.
    מה תעשה?

'מנסים לעזור לנו, זאת מתקפה שהכוח שלה יחסית גדול, אלמד אותה לקלאונצ'ר'
    "צא, עכשיו!" ואוציא את קלאונצ'ר.
    "תקשיב זאת מתקפה חזקה, אל תזוז ותן לי לפזר עליך את האבקה שנוכל לעבור דרך האגם" אגיד לו.
    לאחר שאפזר אעזר בקלאונצ'ר כדי לעבור את האגם כדי להמשיך לכיוון הר קורונט

3. the bitch is back
    עומר
    *כסף: 150 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את שואלת אותו שוב בהיסוס כמה זה עולה, והוא עונה:"50 פ"ד בלבד! המחיר הכי זול שתמצאי!" (בעיקר כי הוא המשווק היחידי...)
    מה תעשי?

בר
    אתה מבין, לפי השלג, שאתה בסביבת סנוופוינט. באותו זמן אתה חושב שאולי כדאי לך לחפש מפה של סינו. המבחנה תופסת את תשומת לבך ואתה ניגש אליה. אתה מסתכל בפתק ורואה שרשום בו:'אבקה ללימוד פוקימונים המתקפה "גלישה". רק לפזר על הפוקימונים והוא ידע להשתמש בגלישה ברגע, ולהשיט אותך ממקום למקום בקלות' אתה נזכר שקלאונצ'ר הוא סוג מים. מבט מהיר מראה לך שבין עצים יש עוד כ-50 מבחנות שכאלו, אתה שם לב שבצד החיצוני יש את הסמל של צוות אקווה-רמפא"ג.
    מה תעשה?

טדי
    *מקום : מפקדת אג'נטרה בג'וטו, אוליביין, ג'וטו
    *כסף : 500 פ"ד
    אתה נפגע מאוד מאמירתו של מגנו ומסביר לו את כוונתך. הוא אומר:"אה. אם כך, כדאי לך להגיד דברים בצורה שמשתמעת רק לכיוון אחד, כדי שלא יקרו אי הבנות שכאלו, במיוחד כשאתה סוכן אג'נטרה. יש לי צורך בך כי אתה אמיץ, עמוק בפנים מתחת למעטה הבושה שלך". אדם משמיע קול גרגור, ואתה מבין שהנ"ל הגיע מבטנו. הוא מכחכח בגרונו ומצביע על הבטן שלו, לוחש :"א-ו-כ-ל"
    מה תעשה?

טל
    *שכחת ממני אצלך במ"ת ואין לך מקום בה"פ
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מתחילה להתלהב ולהגיד שבדרך, אך מהר מאוד משככת את התלהבותך את באה להשתגר כשטרוי רומז שאת צריכה לקחת את הסנדוויץ'. את חוטפת את הסנדוויץ' ומשתגרת במהירות לחוות פלוססי. החווה את נוחתת ליד אסם גדול. מסביבך את רואה שער עץ, גדרות נמוכות המחברות בין אזורי המרעה ובית ליד האסם. בתוך הבית גבר ואישה צעירים, בני כ-20. הגבר עם בנדנה אדומה על ראשו, חולצה אפורה, פאוץ' אדום, מכנס ירוק ונעליים חומות. לידו נח מטאטא. מולו יושבת האישה, , עם שיער חום די קצר , כובע מצחייה ירוק-לבן, שמלה קצרה אדומה, פאוץ' ירוק, מכנסיים חומים קצרים ומגפיים חומים. לידה דלי אדום: . לידם עומד כלב עם פרווה דמוית שכמייה בצבע כחול. על פניו פרווה בהירה בצורת כוכב. טרוי ניגש אל תוך הבית, את אחריו. אתם נכנסים, וטרוי אומר:"מייק ולינדה, אני מניח?" הגבר אומר לכם, בקולו הגבוה והמעט נשי:"כן. אני מייק, וזאת לינדה, אשתי. נשואים 5 שנים באושר. אני אניח שאתם מצוות אג'נטרה?" טרוי מציג אתכם. לינדה שואלת:"כמה זמן אתם ביחד?", וטרוי משיב לה שאין ביניכם שום דבר. היא מסמיקה ולא מדברת. מייק אומר:"ההרדיירים הם כמו הילדים שלי. אני שבור לב מכך שאחד מהם נעלם. אני מבקש מכם, בבקשה תמצאו אותו. הרדייר לא יודע לשחות ובלילה השער נעול, כך שהוא כנראה עדיין בשטחי החווה. תוכלו לחפש אותו?" הוא שואל אתכם. טרוי משיב שכן ואתם יוצאים מהבית. אתם מתחילים ללכת לתוך שטחי המרעה. כשאתם מגיעים להתפצלות, ימינה ושמאלה, טרוי אומר:"אני אלך ימינה, את תלכי שמאלה, טוב? ניפגש עוד חמש דקות כאן" הוא אומר והולך ימינה
    מה תעשי?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    הרדייר:

טוטודייל
    *מקום : חורשת אי 5, האי כרונו, איי סווי, קנטו
    *כסף : 1,125 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מברך את באלטוי על המתקפה החדשה ואומר לו מה לעשות. הוא יורה בוץ לעבר וויבייל, מכניס לו קצת לעיניים. לארח מכן הוא מסתחרר במהירות ופוגע בו. קודי אומר:"מיאו, שיסוע!" ומיאו משסע את וויבייל, מעלף אותו. החייל מקלל, ואומר "וויבייל, חזור!" והוא מתחיל לרוץ. טרייסי בדיוק חוזרת, ובהסכמה שבשקט שלושתכם רצים אחריו. בסופו של דבר אתם מגיעים למחסן גדול, שעל שתי הדלתות שלו רשום R באדום. יש שני שומרים בכניסה. קודי אומר:"נמאס לי מקרבות" ומתחיל תהגנב בין השיחים. הוא מגיע מאחורי, אחד מהם, חוטף אותו אחורה. השני מתקרב לעברו וקודי חוטף גם אותו. אתם מתקרבים לשם ורואים שהוא עילף אותם וקשר אותם אחד לשני עם גפן. הוא אומר:"הגפן לא תחזיק אותם הרבה זמן. קדימה, נזוז!" הוא אומר ורץ לכיוון הדלת
    מה תעשה?
    איזה קטע שעכשיו זכיתי בכסף חח
    ~~~~
    "טוב בסדר" אומר באדישות ואביא לו כסף שזכיתי מהמאמן.
    אחר כך אעזוב אותו ואמשיך בדרך.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    טוטודייל
    *סוף סוף! כבר התחלתי לתכנן שיחטטו לך בתיק ויסבו את תשומת לבך לאבקה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה רץ במהירות. כשאתה עוצר, אתה מוציא את קרוקונאו ואת באלטוי, מפפזר על באלטוי מאבקת לימוד ריפוי. *מזל טוב! באלטוי למד ריפוי!!!*. אתה אומר לו לרפא אותו ואת קרוקונאו. גם טרייסי וקודי מוציאים את פוקימוניהם שיתרפאו. אתה מגלה שלטרייסי יש גולפין. אתה נותן לקודי את המבחנה והוא בוזק גם על גות'יתה ממנה. לאחר שכל הפוקימונים התרפו וחזרו לפוקדורים, שלושתכם נכנסים לתוך המחסן. בתוך המחסן אתם רואים עשרות חיילים של צוות רוקט, רובם לא שמים לב אליכם. קודי בשוק. הוא מתגנב לו בזהירות ברחבי המחסן, בזמן שאתם מחכים בחוץ. לאחר כמה דקות יוצא אליכם חייל של צוות רוקט. טרייסי באה לחנוק אותו, אך הוא מוריד את הכובע ואתם רואים שזה קודי! הוא מגיש גם לכם מדים ואתם לובשים אותם בזריזות. כעת שלושתכם נראים כמו חיילים של צוות רוקט-רמפא"ג. אתם נכנסים פנימה וקודי לוחש "בואו נתפצל ונחפש את ג'ף". קודי הולך קדימה, טרייסי ימינה, מה שמשאיר לך שמאלה.
    מה תעשה?
    אתקדם שמאלה ואחשוב על חבריי החדשים לצוות: "מאיפה קודי השיג את המדים האלה? ועוד שלושה מדים, בהחלט בחור מרשים, אני שמח לראות שהוא איתי בצוות עד עכשיו, גם טרייסי ממש חמודה, אבל כשהיא עצבנית לא כדאי להתעסק איתה" ואעלה גיחוך קל, אחשוב גם על ג'ימי חברי שלא שמעתי ממנו הרבה זמן (הצעת רעיון לקרוסאובר בעתיד).

5. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, האי סינאבאר, קנטו
    *כסף - 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר להם ששניהם פייטרים לא קטנים, והם צוחקים איתך. אתה מחזיר אותם לפוקדורים, נועל את החדר ועולה אל הפקידה, שואל אותה אם יש מקום לאמן את הפוקימונים שלך. היא אומרת לך:"עם סניזל ומאוויל, כמו שהמערכת אומרת לי, יהיה לך קצת קשה לערוך אימונים על האי, אבל יש לנו בתוך הבסיס כמה מאמנים לוחמניים. אני בטוח שאני אמצא לך אחד ברמה שלך שרוצה להילחם". היא אומרת. לאחר כמה דקות בהם אתה יושב ונח, היא אומרת:"קלאן!" ואתה ניגש אליה. "יש לי מאמנת אחרי משימה אחת שרוצה להילחם. היא בערך ברמה שלך. אתה מעוניין?" היא שואלת אותך
    מה תעשה?
    "דווקא נשמע מצויין!" wאני כבר מת לנסות כמה אסטרטגיות עם החבר'ה הקטנים האלה' אחשוב לעצמי.

6. היזהרו מחיקויים!
    בר
    אתה אומ לעצמך שמנסים לעזור לכם ושזו מתקפה עם כוח יחסית גדול. אתה מוציא את קלאונצ'ר ומסביר לו מה עומד לקרות. הוא נוקש קצת במה שזה לא יהיה שמייצר אצלו את הקול, ואתה מפזר עליו את האבקה הכחולה. תוך רגע הוא שולט במים, יוצר סביבו זרנוק מים ומטיח אותו באגם. *מזל טוב! קלאונצ'ר למד גלישה!!!*. אתם עולה על גבו של קלאונצ'ר, ואיכשהו הוא מצליח להחזיק את כל משקלך. אתה שט באגם של גבו של קלאונצ'ר, עד שאתם מגיעים לאי שממוקם באמצע באגם. אתם שומע קולות משונים בוקעים מתוך המערה שעל האי.
    מה תעשה?

עומר
    *קטע חח
    אתם נותנת לו 50 פ"ד, ובתמורה הוא נותן לך את הדיסק הכחול. "תודה לך!" הוא אומר כשאת ממשיכה לנווט עם המפה. לאחר כמה דקות של הליכה במעבר, את מצליחה לראות יציאה, אך בינך לבין היציאה ניצב לו משטח קרח מחליק גדול, שאין לך דרך לעקוף אותו.
    מה תעשי?

טוטודייל
    *קרוסאובר אולי בעתיד. או שאני יעשה איזה סופר קרוסאובר, כזה משהו שיחייב את כולכם להגיע לעיר אחת, או שאם שניכם תהיו מחוברים ופעילים באותו זמן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
    אתה מתחיל להתקדם שמאלה וחושב על חבריך לצוות. על קודי המוכשר, על טרייסי, שהיא חמודה אבל יכולה להיות קצת מעצבנת לפעמים, ועל ג'ימי חברך מהעיר אקרוטיק. אתה שואל את עצמך אם אי פעם תזכה לפגוש בו שוב. לאחר כמה דקות הליכה אתה מגיע לפתח, שמעליו רשום '人質' (בני ערובה).
    מה תעשה?

נועם
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה אומר שזה נשמע מצוין, והפקידה אומרת:"יופי. קבעתי לשניכם את חדר אימונים 15 בקומה 5-. תחפש את המעלית של חדרי האימונים. אתה מחפש ולאחר כמה דקות מוצא מעלית שמעליה רשום '研修室' (חדרי אימונים). אתה נכנס אליה ולוחץ על קומה 5-. לאחר מכה דקות אתה מגיע למסדרון ארוך. אתה הולך בו, ובסופו, דלת עליה רשום 15. אתה עובר בה ונכנס לשוק. זירת קרבות ענקית, כמו שאתה מכיר משידורי ליגת הפוקימונים בטלוויזיה, עם שני יציעים ענקיים משני צידיה. כל החדר מרוצף בזירת ברזל, והזירה עשויה מקרקע קשיחה. בצד השני של הזירה, מולך, עומדת נערה צעירה עם שיער חום: . היא אומרת אליך:" היי, אתה בטח קלאן. אני לין מורינו, ואני אשמח להילחם מולך! כמה פקוימונים יש לך ואיזה סוג קרב תרצה?" היא שואלת אותך
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

7. blue To My Bones
    נועם
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה אומר שזה נשמע מצוין, והפקידה אומרת:"יופי. קבעתי לשניכם את חדר אימונים 15 בקומה 5-. תחפש את המעלית של חדרי האימונים. אתה מחפש ולאחר כמה דקות מוצא מעלית שמעליה רשום 'ח*”ה¿®ו®₪' (חדרי אימונים). אתה נכנס אליה ולוחץ על קומה 5-. לאחר מכה דקות אתה מגיע למסדרון ארוך. אתה הולך בו, ובסופו, דלת עליה רשום 15. אתה עובר בה ונכנס לשוק. זירת קרבות ענקית, כמו שאתה מכיר משידורי ליגת הפוקימונים בטלוויזיה, עם שני יציעים ענקיים משני צידיה. כל החדר מרוצף בזירת ברזל, והזירה עשויה מקרקע קשיחה. בצד השני של הזירה, מולך, עומדת נערה צעירה עם שיער חום: . היא אומרת אליך:" היי, אתה בטח קלאן. אני לין מורינו, ואני אשמח להילחם מולך! כמה פקוימונים יש לך ואיזה סוג קרב תרצה?" היא שואלת אותך
    מה תעשה?
    "יש להם 15 חדרי אימונים?!" אומר בפליאה לעצמי בזמן שארד במעלית לעבר החדר המדובר. "בחיי, העסק הזה בטח הרבה יותר רציני משחשבתי..." כשאגיע לחדר האימונים אמצא את המאמנת שעליה דיברה הפקידה. "היי, אני קלאן! את בטח המאמנת שאני אמור להילחם נגדה?" אשאל אותה. "רק הצטרפתי לארגון ואני אשמח לקרב כפול, ככה תהיה לי הזדמנות לאמן את סניזל ומאוויל שלי."

8. היזהרו מחיקויים!
    נועם
    *לפחות 15 חדרי אימונים, בבסיס הזה.
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה מציג את עצמך, ואומר שתשמח לקרב כפול כדי לאמן את סניזל ומאוויל. לין אומרת:"שניים, הא? טוב! דאסקאל, הליופטייל פאראסקט, אספיון, צאו! לכו לצפות בקרב!" היא אומרת ומהפוקדורים שלה יוצאים לטאה צהובה-אפורה קטנה, יצור רוח רפאים עם גולגולת כפניו ועןי אדומה זוהרת מאחוריה, מין סרטן-פטרייה ענקי עם עיניים לבנות וחתול ורוד עם קמע אדום על ראשו. ארבעתם הולכים ומתיישבים (או מרחפים) ליד היציע השמאלי. "שניים של שניים, כך יהיה!" לין אומרת. "מאריל, וורמאדאם, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים עכבר כחול קטן ומין יצור עטוף בשקיות אשפה וורודות. לין מחכה שתוציא את הפוקימון שלך.
    מה תעשה?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    דאסקאל: הליופטייל: פאראסקט: אספיון: מאריל: וורמאדאם:
    Spoiler ספוילר

9. the bitch is back
    בר
    אתה אומ לעצמך שמנסים לעזור לכם ושזו מתקפה עם כוח יחסית גדול. אתה מוציא את קלאונצ'ר ומסביר לו מה עומד לקרות. הוא נוקש קצת במה שזה לא יהיה שמייצר אצלו את הקול, ואתה מפזר עליו את האבקה הכחולה. תוך רגע הוא שולט במים, יוצר סביבו זרנוק מים ומטיח אותו באגם. *מזל טוב! קלאונצ'ר למד גלישה!!!*. אתם עולה על גבו של קלאונצ'ר, ואיכשהו הוא מצליח להחזיק את כל משקלך. אתה שט באגם של גבו של קלאונצ'ר, עד שאתם מגיעים לאי שממוקם באמצע באגם. אתם שומע קולות משונים בוקעים מתוך המערה שעל האי.
    מה תעשה?

עומר
    *קטע חח
    אתם נותנת לו 50 פ"ד, ובתמורה הוא נותן לך את הדיסק הכחול. "תודה לך!" הוא אומר כשאת ממשיכה לנווט עם המפה. לאחר כמה דקות של הליכה במעבר, את מצליחה לראות יציאה, אך בינך לבין היציאה ניצב לו משטח קרח מחליק גדול, שאין לך דרך לעקוף אותו.
    מה תעשי?

טוטודייל
    *קרוסאובר אולי בעתיד. או שאני יעשה איזה סופר קרוסאובר, כזה משהו שיחייב את כולכם להגיע לעיר אחת, או שאם שניכם תהיו מחוברים ופעילים באותו זמן
    אתה מתחיל להתקדם שמאלה וחושב על חבריך לצוות. על קודי המוכשר, על טרייסי, שהיא חמודה אבל יכולה להיות קצת מעצבנת לפעמים, ועל ג'ימי חברך מהעיר אקרוטיק. אתה שואל את עצמך אם אי פעם תזכה לפגוש בו שוב. לאחר כמה דקות הליכה אתה מגיע לפתח, שמעליו רשום 'ה÷÷ט³×' (בני ערובה).
    מה תעשה?

נועם
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה אומר שזה נשמע מצוין, והפקידה אומרת:"יופי. קבעתי לשניכם את חדר אימונים 15 בקומה 5-. תחפש את המעלית של חדרי האימונים. אתה מחפש ולאחר כמה דקות מוצא מעלית שמעליה רשום 'ח*”ה¿®ו®₪' (חדרי אימונים). אתה נכנס אליה ולוחץ על קומה 5-. לאחר מכה דקות אתה מגיע למסדרון ארוך. אתה הולך בו, ובסופו, דלת עליה רשום 15. אתה עובר בה ונכנס לשוק. זירת קרבות ענקית, כמו שאתה מכיר משידורי ליגת הפוקימונים בטלוויזיה, עם שני יציעים ענקיים משני צידיה. כל החדר מרוצף בזירת ברזל, והזירה עשויה מקרקע קשיחה. בצד השני של הזירה, מולך, עומדת נערה צעירה עם שיער חום: . היא אומרת אליך:" היי, אתה בטח קלאן. אני לין מורינו, ואני אשמח להילחם מולך! כמה פקוימונים יש לך ואיזה סוג קרב תרצה?" היא שואלת אותך
    מה תעשה?

'האממ' אחשוב לעצמי ואשחרר את סקרגי "תוכל להשתמש בכל העור העודף הזה כמגלשה?" אשאל אותו ואצביע על כיוון היציאה "אני אשב אליך או משהו ונחליק קדימה!" אומר לו בחיוך כנה
    גיל! 3>

10. blue To My Bones
    נועם
    *לפחות 15 חדרי אימונים, בבסיס הזה.
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה מציג את עצמך, ואומר שתשמח לקרב כפול כדי לאמן את סניזל ומאוויל. לין אומרת:"שניים, הא? טוב! דאסקאל, הליופטייל פאראסקט, אספיון, צאו! לכו לצפות בקרב!" היא אומרת ומהפוקדורים שלה יוצאים לטאה צהובה-אפורה קטנה, יצור רוח רפאים עם גולגולת כפניו ועןי אדומה זוהרת מאחוריה, מין סרטן-פטרייה ענקי עם עיניים לבנות וחתול ורוד עם קמע אדום על ראשו. ארבעתם הולכים ומתיישבים (או מרחפים) ליד היציע השמאלי. "שניים של שניים, כך יהיה!" לין אומרת. "מאריל, וורמאדאם, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים עכבר כחול קטן ומין יצור עטוף בשקיות אשפה וורודות. לין מחכה שתוציא את הפוקימון שלך.
    מה תעשה?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    דאסקאל: הליופטייל: פאראסקט: אספיון: מאריל: וורמאדאם:
    "וורמאדם ומאריל, הה? שילוב נחמד..." אומר למאמנת השנייה. "פוקימונים בהתפתחות שנייה. זה אמור להוות אתגר מספיק בשבילי. מאוויל, סניזל צאו! סניזל, תשתמש באגרוף קרח, אבל תשתמש באותה טכניקת העצמה שהשתמשת בה כנגד הליפיאון ההוא! מאוויל נשיכה ואז לפיתת סגן על וורמאדם!"

11. היזהרו מחיקויים!
    עומר
    *כסף: 100 פ"ד
    את מוציאה את סקראגי ומבקשת ממנו את מה שאמרת. סקראגי מקישב, ומסכים, הוא מרים את נשל העור שלו עד למעלה, את יושבת עליו, נותנת תנופה ואתם מחליקים לאורך הקרח עד למחוץ ליציאה. את מגיעה עם סקראגי לפינה הצפון-מזרחית של עיר גדולה. בעיר יש:
    -מכון (לא מומלץ בכלל כרגע)
    -אגם גדול מאוד, ומעברו השני מאורת הדרקונים (אין לך גלישה כרגע אז לא יודע כמה אידאלי)
    -בית שעליו רשום 'מורה המתקפות'
    -מרכז פוקימנים
    -מרכול
    -יציאה דרומה לדרך 45
    מה תעשי?

נועם
    *אני מניח שסניזל תוקף את מאריל
    *וממש סורי אני חייב ללכת לאנשהו לאיזה שעתיים נמשיך אח"כ
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה מויצא את סניזל ומאוויל, מבין שזה יהווה בשבילך אתגר קטן ואומר להם מה לעשות. סניזל יורה קרח על אגרופו, עוטף אגרופו בעוד קרח ונותן אגרוף למאריל, לא גורם לו הרבה נזק עקב היותו סוג מים. מאוויל ניגש לוורמאדאם, ולין מצחקקת, הוא נושך אותה עם לסת הדמה בקלות, ואז מיד לוחץ עליה. נראה שהלחיצה לא מזיקה כל כך. לין צוחקת ואומרת:" כנראה שכחת שצורת האשפה של וורמאדאם היא גם סוג פלדה. מאריל, פיצוץ ירח על סניזל! וורמאדאם, תותח הבזק על סניזל!" מאריל יורה אנרגיה בוהקת בצורת עיגול לעבר סניזל, פוגע בו קשה מאוד. וורמאדאם שולחת ירייה בוהקת לעבר סניזל, פוגעת בו גם קשה ומעלפת אותו במכה אחת.
    מה תעשה?
    סניזל - 0/10
    מאוויל - 10/10
    Spoiler ספוילר

12. the bitch is back
    עומר
    *כסף: 100 פ"ד
    את מוציאה את סקראגי ומבקשת ממנו את מה שאמרת. סקראגי מקישב, ומסכים, הוא מרים את נשל העור שלו עד למעלה, את יושבת עליו, נותנת תנופה ואתם מחליקים לאורך הקרח עד למחוץ ליציאה. את מגיעה עם סקראגי לפינה הצפון-מזרחית של עיר גדולה. בעיר יש:
    -מכון (לא מומלץ בכלל כרגע)
    -אגם גדול מאוד, ומעברו השני מאורת הדרקונים (אין לך גלישה כרגע אז לא יודע כמה אידאלי)
    -בית שעליו רשום 'מורה המתקפות'
    -מרכז פוקימנים
    -מרכול
    -יציאה דרומה לדרך 45
    מה תעשי?

נועם
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה מויצא את סניזל ומאוויל, מבין שזה יהווה בשבילך אתגר קטן ואומר להם מה לעשות. סניזל יורה קרח על אגרופו, עוטף אגרופו בעוד קרח ונותן אגרוף למאריל, לא גורם לו הרבה נזק עקב היותו סוג מים. מאוויל ניגש לוורמאדאם, ולין מצחקקת, הוא נושך אותה עם לסת הדמה בקלות, ואז מיד לוחץ עליה. נראה שהלחיצה לא מזיקה כל כך. לין צוחקת ואומרת:" כנראה שכחת שצורת האשפה של וורמאדאם היא גם סוג פלדה. מאריל, פיצוץ ירח על סניזל! וורמאדאם, תותח הבזק על סניזל!" מאריל יורה אנרגיה בוהקת בצורת עיגול לעבר סניזל, פוגע בו קשה מאוד. וורמאדאם שולחת ירייה בוהקת לעבר סניזל, פוגעת בו גם קשה ומעלפת אותו במכה אחת.
    מה תעשה?
    סניזל - 0/10
    מאוויל - 10/10
    '' אגם יכול להיות מעניין" אומר לסקרגי "בוא נראה אולי נוכל למצוא לך קרב טוב" אוסיף ואגש איתו לאגם לראות אולי יש שם פוקימון מים נחמד
    גיל! 3>

13. blue To My Bones
    נועם
    *כסף - 0 פ"ד
    מה תעשה?
    סניזל - 0/10
    מאוויל - 10/10
    no problemo

"לא, סניזל!!! תחזור!" אומר לו ואחזיר אותו לפוקדור. "כלכך רציתי שתשתתף בקרב הזה... תנוח חבר. " "מאוויל! זה תלוי רק בשנינו עכשיו! תשתמש בדמעות תנין ואז בהדהמה על וורמאדם! ואז בנשיכה על מאריל!"

14. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    בר
    מה תעשה?

עומר
    *קטע חח
    מה תעשי?

טוטודייל
    אתה מתחיל להתקדם שמאלה וחושב על חבריך לצוות. על קודי המוכשר, על טרייסי, שהיא חמודה אבל יכולה להיות קצת מעצבנת לפעמים, ועל ג'ימי חברך מהעיר אקרוטיק. אתה שואל את עצמך אם אי פעם תזכה לפגוש בו שוב. לאחר כמה דקות הליכה אתה מגיע לפתח, שמעליו רשום 'ה÷÷ט³×' (בני ערובה).
    מה תעשה?

נועם
    *כסף - 0 פ"ד
    מה תעשה?
    "מה?! בני ערובה?!" אחשוב בפרצוף של הלם וארוץ לתוך הפתח.

15. משתמש מנוסה
    בר
    מה תעשה?

'אין לי זמן לעצור, מעניין אותי מי ולמה עושים את הקולות האלה, אבל אני חייב להמשיך'
    "קדימה תמשיך, תגביר את הקצב" אגיד לקלאונצ'ר

עמוד 19 מתוך 89 ראשוןראשון ... 917181920212969 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •