Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1018192021223070 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 1331
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    פאווניארד
    *התכוונתי שפרי השתמש בפיורי קאטר בערך 7 פעמםי ברצף, מה שנתן לכוח של המתקפה בוסט מטורף. אני מאמין שמכה או שניים אמורה לחסל את שניהם.
    *ולא נורא, החייל הזה לא מסמפט אותך כל כך... ובדרגות קושי האלו עוברים לאלוהי הרייצ'ואים. לפחות זה יהיה רווחי מבחינתך (תגלי בקרוב)
    *כסף: 5 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת לוולפיקס מה לעשות. היא שולחת גחלת קטנה אל גארצ'ומפ ונסוגה אחורה, בקושי וגורמת לו נזק. פאווניארד משסע בגארצ'ומפ ובפלייגון, מעלף את שניהם. החייל בשוק, זורק לעברם ריבייבים ומחזיר אותם לחיים. טרוי אומר:"זה בסדרף אני אטפל ברמפארדוס. פסיידאק, קרן בועות!" הוא אומר ונכנס לקרב שם. החייל אומר:"פלייגון, אגרוף אש על פאווניארד! גרצ'ומפ, בעיטה כפולה על גארצ'ומפ!" הוא אומר. פלייגון נותן לפרי אגרוף לוהט מלא באש, וגארצ'ומפ בועט בו פעמיים, עושים מספיק נזק כדי לעלף אותו. טרוי מחייך ואומר:"סוף סוף, הזדמנות. פלאבהבה, צאי!" ומהפוקדור שלו יוצא יצור לבנבן קטן אוחז בפרח אדום. החייל מתפקע מצחוק עד שהוא קולט את האמת המרה: פלאבהבה הוא סוג פיה. את בינתיים מחפשת אבנים ומוצאת אבן בגודל בינוני ממש סמוך לנהר. בינתיים טרוי כותש את גארצ'ומפ עם רוח פיה של פלאבהבה.
    מה תעשי?
    וולפיקס - 4/10
    פרי - 0/10
    פסיידאק - 4/10
    פלאבהבה - 10/10
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    פלאבהבה:
    "אוקיי! היית מדהים פרי. תנוח עכשיו" אומר לפרי ואחזיר אותו לפוקדור שלו. "וולפיקס-תשתמשי שוב בגחלת על פלייגון. הוא אמור להיות עדיין חלש יחסית אז תנסי לרכז את כל האנרגיה שלך בגחלת הזו כדי שתהיה כמה שיותר חזקה!" אומר לוולפיקס. ברגע וולפיקס תשתמש בגחלת אזרוק כמה אבנים לתוך זרם האש שיצא מהפה שלה-בתקווה שהאבנים האלו גם יעלו באש ויידחפו אל עבר פלייגון עם שאר חלקיקי הגחלת ובצורה זו יחזקו את ההתקפה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    עומר
    *כנראה שאתה פשוט לא יודע איזה פוקימון מוצאים באגם של בלקת'ורן 99.9% מהזמן....
    *כסף: 100 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת לסקראגי שתלכו אל האגם, וכך אתם עושים, את מנסה לחפש במבטך פוקימון מעניין, וכשזה לא עובד שולחת את סקראגי להציץ אל תוך המים, לאחר כמה דקות את רואה בועות מתחת למים, ודג אדום עם מבט אטום קופץ אל פני המים ומתחיל לנתר. סקראגי דופק את ראשו באדמה מייאוש.
    מה תעשי?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    אין צורך בשם:

נועם
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, האי סינאבאר, קנטו
    *כסף - 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לסניזל שכל כך רצית שהוא ישתתף בקרב הזה ואתה מחזיר אותו לפוקדור שלו. אתה אומר למאוויל מה לעשות. הוא בוכה דמעות מזויפות, ונראה שאיכשהו מצליח להחליש את ההגנה נגד של יריביו. לאחר מכן מאוויל ניגש אל וורמאדאם, שעוד בהלם מהבכי, עושה פרצוף מופתע וחובט בה עם הלסת, גורם לה הרבה יותר נזק מהמצופה, כמעט מעלף אותה. לאחר מכן הוא נושך את מאריל, לא גורם לו כל כך הרבה נזק, אבל עדיין יותר מכרגיל. לין אומרת:"כנראה שכחת שמאריל גם סוג פיה. לא משנה, זה סופך! וורמאדאם, השתקפות! מאריל, קרן בועות!" וורמאדאם מגנה של עצמה ועל מאריל עם מעין מגן השתקפות, בעוד מאריל יורה קרן בועות עוצמתית לעבר מאוויל, פוגע בו. נראה שהמסך מתסכל את מאוויל והוא מחפש דרך להיפטר ממנו. לבסוף עיניו נוצצות מרעיון. הוא גורם לכל הלסת שלו לזרוח, ובזמן שלין בשוק, הוא מזנק לאויר ומשתמש בלסת שלו כמו יד של קראטיסט, שובר את המגן וגורם נזק לוורמאדאם, מעלף אותה. *מזל טוב! מאוויל למד שבירת לבנים!!!*. לין נשארת פעורת פה, אך לא חייבת. היא אומרת:"מאריל, משאבת הידרו!" ומאריל שולח מכת מים עוצמתית ביותר לעבר מאוויל, גורם לו לא מעט נזק.
    מה תעשה?
    מאוויל - 3/10
    סניזל - 0/10

טוטודייל
    *מקום : חורשת אי 5, האי כרונו, איי סווי, קנטו
    *כסף : 1,125 פ"ד
    אתה חושב בהלם 'בני ערובה?!' ובא לרוץ פנימה, אך שולט בעצמך ופשוט מאוד צועד פנימה. אתה רואה לא מעט בני אדם בכלובים, כמו חיות. ליד כל כלוב לוחית קטנה ועליה שם ותאריך לכידה, ממש כמו שלל של צייד. לאחר מעט שוטטות אתה רואה אדם צנום מאוד, חיוור ועם זקן ושיער ארוך. משהו בבגדים האדומים המרופטים שלו מזכיר לך תמונה שראית פעם. לאחר הסתכלות בתגית אתה מבין הכל:
    'שם: ג'ף
    נלכד: לפני חודש, בחורשה'. אתה נזכר שבמשרד של הילברט היתה תמונה של הסוכנים מבסיס אי הטבור, ובשורה הראשונה כרע על ברכיו אדם שזוף מעט, עם שיער שחור וזקן קצר, עם בגדים אדומים זהים לבגדים שאתה רואה. זהו ג'ף! לאחר מכה רגעים מגיע אליך חייל נוסף עם שני מקלות מחודדים, אומר:"משעמם לי. בוא נשחק איתו" ומתחיל לדקור קלות-קשות את ג'ף עם קצה המקל המחודד הראשון. את השני הוא זורק לידיך.
    מה תעשה?

בר
    *כסף: 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לעצמך שכמה שמשמעות הקולות מעניינת אותך, אתה תמשיך הלאה. אתה מזרז את קלאונצ'ר, לאחר כשתי דקות נוספות אתה מגיע לקצה השני של האגם. אתה יורד מקלאונצ'ר ונותן לו ללכת לידך קצת. לאחר כשתי דקות חשכו עיניך: אתה ניצב בפני מדרון תלול, שבתחתיתו אתה רואה את המשך השביל, בסופת שלגים עזה. מתחיל להיות לך קר בבגדים הקצרים שלך, למרות שאתה רואה הר ענקי באופק. אין לך מושג איך לרדת במדרון, אך אתה שם לב לשביל שעם ציוד טיפוס הרים מקצועי או פוקימון עם היכולת לטפס על הרים אתה יכול לעבור בו. בנוסף את רואה לא רחוק ממך במערב עיר די גדולה, שאתה מניח שהיא העיר סנוופוינט. אתה שומע רעשים מכיוון השיחים והעצים המושלגים שעל גדת האגם.
    מה תעשה?

טל (לא פאווניארד, סורי על זה)
    *מזלט! פתחת את עמ' 20 ועקב כך את זוכה לפוקימון פיה/דרקון (לא כולל גומי, דיינו, דרטיני, בייגון וגיבל) לבחירתך
    *את זה לא צפיתי
    את מחזירה את פאווניארד לפוקדור שלו ואומרת לוולפיקס מה לעשות. וולפיקס שולחת הרבה מאוד גחלים, ובסופו של דבר שולחת זרנוק אש קטלני לעבר פלייגון. את זורקת אבנים לתוך הזרנוק, והחייל המבוהל צופה בפלייגון שלו שוקע בשלולית מגמה (אירוני, הא?) של אבן נוזלית ורותחת, עד שהוא מתעלף (ואפשרי שמת). באותו רגע פססידאק ופלאבהבה במתקפה משולבת על רמפארדוס, מצליחים לעלף גם אותו. החייל אומר:" או....! תקוללו, שני כלבי נהר! לי נמאס! וויסקאש, קח אותי לנקודת המפגש! בלי הרדייר, רק שהמשוגעים האלה יעזבו אותי". הוא מוציא את הרדייר ומגלה שהוא התעלף. ובאקט של ייאוד נכנס לנהר ומתחיל לשחות, בסופו של דבר נסחף עם הזרם, נפגע בראש מאבן וטובע. טרוי בשוק. הוא רק פותח וסוגר את הפה שלו, בעוד פסיידאק אומר:"פסייאייאיי..." את לוקחת את הרדייר בידיך, מחזירה את וולפיקס ובאה לעלות על דאקלט, כשפתאום את רואה שלושה חיילי מגמה עומדים על וויסקאשים, שטים לכיוונכם במהירות
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

3. the bitch is back
    עומר
    את אומרת לסקראגי שתלכו אל האגם, וכך אתם עושים, את מנסה לחפש במבטך פוקימון מעניין, וכשזה לא עובד שולחת את סקראגי להציץ אל תוך המים, לאחר כמה דקות את רואה בועות מתחת למים, ודג אדום עם מבט אטום קופץ אל פני המים ומתחיל לנתר. סקראגי דופק את ראשו באדמה מייאוש.
    מה תעשי?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    אין צורך בשם:
    "אוי אלוהים" אומר בכעס על עצמי אבעט בדג בחזרה למים ואתרחק משם.
    "חייב להיות פה איזה פוקימון מעניין שנוכל להלחם מולו" אומר לסקרגי בזמן שאמשיך ללכת לשם "אבל אסור לנו גם לשכוח את המטרה העיקרית שלנו. חייבים להגיע להריסות מהר" אומר לו ברצינות ואמשיך ללכת
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    בר
    אתה אומר לעצמך שכמה שמשמעות הקולות מעניינת אותך, אתה תמשיך הלאה. אתה מזרז את קלאונצ'ר, לאחר כשתי דקות נוספות אתה מגיע לקצה השני של האגם. אתה יורד מקלאונצ'ר ונותן לו ללכת לידך קצת. לאחר כשתי דקות חשכו עיניך: אתה ניצב בפני מדרון תלול, שבתחתיתו אתה רואה את המשך השביל, בסופת שלגים עזה. מתחיל להיות לך קר בבגדים הקצרים שלך, למרות שאתה רואה הר ענקי באופק. אין לך מושג איך לרדת במדרון, אך אתה שם לב לשביל שעם ציוד טיפוס הרים מקצועי או פוקימון עם היכולת לטפס על הרים אתה יכול לעבור בו. בנוסף את רואה לא רחוק ממך במערב עיר די גדולה, שאתה מניח שהיא העיר סנוופוינט. אתה שומע רעשים מכיוון השיחים והעצים המושלגים שעל גדת האגם.
    מה תעשה?

'נו באמת, ******, מה אני עושה עכשיו' אחשוב בכעס.
    'מצד אחד אני יכול ללכת לעיר ולחפש שם ציוד לטיפוס הרים, או שמצד שני... לא אין צד שני אני חייב ללכת לעיר לחפש' אחשוב שנית
    "קלאונצ'ר אקדח מים לשיחים, עכשיו" אגיד.

5. היזהרו מחיקויים!
    עומר
    את בועטת בכעס את הדג (ההוא ששמו מתחיל בM) חזרה למים, והולכת עם סקראגי לכיוון דרך 45. כשאתם מתקרבים לשני העצים הקירחים שמסמנים את תחילת הדרך, סקראגי מפהק ומצביע על מרכז הפוקימונים, ולאחר מכן על המרכול.
    מה תעשי?

בר
    *ד"א גם העיר במורד המדרון, האגם ממוקם על רמה שגבוהה משאר האזור
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתעצבן מאוד וחושב על התקדמותך. דבר ראשון אתה מחליט לחקור את השיחים, ומורה לקלאונצ'ר להשתמש באקדח מים על השיח. קלאונצ'ר יורה זרנוק מים קטן על השיח, מקפיץ ממנו סמור דמוי-אדם בצבע כחול כהה עם טפרים לבנים ונוצה אדומה על ראשו. הוא כועס, שורט את קלאונצ'ר בחוזקה.
    מה תעשה?
    קלאונצ'ר - 7/10
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    סמור סמורי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    בר
    *ד"א גם העיר במורד המדרון, האגם ממוקם על רמה שגבוהה משאר האזור
    אתה מתעצבן מאוד וחושב על התקדמותך. דבר ראשון אתה מחליט לחקור את השיחים, ומורה לקלאונצ'ר להשתמש באקדח מים על השיח. קלאונצ'ר יורה זרנוק מים קטן על השיח, מקפיץ ממנו סמור דמוי-אדם בצבע כחול כהה עם טפרים לבנים ונוצה אדומה על ראשו. הוא כועס, שורט את קלאונצ'ר בחוזקה.
    מה תעשה?
    קלאונצ'ר - 7/10
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    סמור סמורי:
    'סניזל, פוקימון מהיר מאוד וחזק, אחד מהפוקימונים שאני אוהב, אני מקווה שקלאונצ'ר יוכל בכלל לנצח אותו' אחשוב לעצמי.
    "קדימה, אם אתה מתעייף ממתקפה אחת אתה לא ראוי להיות בשלב הזה, תשתמש בגלישה" אגיד.

7. היזהרו מחיקויים!
    בר
    אתה אומר שסניזל הוא אחד מהאהובים עליך ומקווה שקלאונצ'ר יוכל לנצח אותו (אהם-אהם-אקווהבול100%הצלחהאהם-אהם). אתה אומר לו מה לעשות, קלאונצ'ר יוצר סביבו הרבה מאוד מים, גולש עליהם ומתנגש בסניזל, גורם לו הרבה מאוד נזק. סניזל בתגובה ניגד אליו ושורט אותו שריטה עוצמתית ביותר. נראה שהכוח של קלאונצ'ר וסניזל בערך זהה כרגע.
    מה תעשה?
    קלאונצ'ר - 4/10
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    בר
    אתה אומר שסניזל הוא אחד מהאהובים עליך ומקווה שקלאונצ'ר יוכל לנצח אותו (אהם-אהם-אקווהבול100%הצלחהאהם-אהם). אתה אומר לו מה לעשות, קלאונצ'ר יוצר סביבו הרבה מאוד מים, גולש עליהם ומתנגש בסניזל, גורם לו הרבה מאוד נזק. סניזל בתגובה ניגד אליו ושורט אותו שריטה עוצמתית ביותר. נראה שהכוח של קלאונצ'ר וסניזל בערך זהה כרגע.
    מה תעשה?
    קלאונצ'ר - 4/10
    חחחחחחחחחח אני יודע אני שומר אותו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'אני יכול להשתמש באקווה בול, אבל אני מעדיף לשמור אותו, אמרו לנו לא להשתמש בו בפזיזות' אחשוב
    "תשתמש בסילון אקווה, ותכין את הצבת שלך למכה חזקה לאחר שאתה פוגע בו עם הסילון אקווה" אגיד.

9. היזהרו מחיקויים!
    בר
    *ישך 5...
    אתה חושב להשתמש באקווה בול, אך מחליט לשמור אותו. אתה אומר לקלאונצ'ר מה לעשות. קלאנוצ'ר עוטף עצמו במים ויוצא כטורפדו לעבר סניזל, פוגע בו. קלאונצ'ר מכין את צבתו למכה חזקה, בעוד סניזל משסע את קלאונצ'ר שוב.קלאנוצ'ר נשען על שארית כוחותיו האחרונה.
    מה תעשה?
    קלאונצ'ר - 1/10
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    עומר
    מה תעשי?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    אין צורך בשם:

נועם
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, האי סינאבאר, קנטו
    *כסף - 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לסניזל שכל כך רצית שהוא ישתתף בקרב הזה ואתה מחזיר אותו לפוקדור שלו. אתה אומר למאוויל מה לעשות. הוא בוכה דמעות מזויפות, ונראה שאיכשהו מצליח להחליש את ההגנה נגד של יריביו. לאחר מכן מאוויל ניגש אל וורמאדאם, שעוד בהלם מהבכי, עושה פרצוף מופתע וחובט בה עם הלסת, גורם לה הרבה יותר נזק מהמצופה, כמעט מעלף אותה. לאחר מכן הוא נושך את מאריל, לא גורם לו כל כך הרבה נזק, אבל עדיין יותר מכרגיל. לין אומרת:"כנראה שכחת שמאריל גם סוג פיה. לא משנה, זה סופך! וורמאדאם, השתקפות! מאריל, קרן בועות!" וורמאדאם מגנה של עצמה ועל מאריל עם מעין מגן השתקפות, בעוד מאריל יורה קרן בועות עוצמתית לעבר מאוויל, פוגע בו. נראה שהמסך מתסכל את מאוויל והוא מחפש דרך להיפטר ממנו. לבסוף עיניו נוצצות מרעיון. הוא גורם לכל הלסת שלו לזרוח, ובזמן שלין בשוק, הוא מזנק לאויר ומשתמש בלסת שלו כמו יד של קראטיסט, שובר את המגן וגורם נזק לוורמאדאם, מעלף אותה. *מזל טוב! מאוויל למד שבירת לבנים!!!*. לין נשארת פעורת פה, אך לא חייבת. היא אומרת:"מאריל, משאבת הידרו!" ומאריל שולח מכת מים עוצמתית ביותר לעבר מאוויל, גורם לו לא מעט נזק.
    מה תעשה?
    מאוויל - 3/10
    סניזל - 0/10

טוטודייל
    *מקום : חורשת אי 5, האי כרונו, איי סווי, קנטו
    אתה חושב בהלם 'בני ערובה?!' ובא לרוץ פנימה, אך שולט בעצמך ופשוט מאוד צועד פנימה. אתה רואה לא מעט בני אדם בכלובים, כמו חיות. ליד כל כלוב לוחית קטנה ועליה שם ותאריך לכידה, ממש כמו שלל של צייד. לאחר מעט שוטטות אתה רואה אדם צנום מאוד, חיוור ועם זקן ושיער ארוך. משהו בבגדים האדומים המרופטים שלו מזכיר לך תמונה שראית פעם. לאחר הסתכלות בתגית אתה מבין הכל:
    'שם: ג'ף
    נלכד: לפני חודש, בחורשה'. אתה נזכר שבמשרד של הילברט היתה תמונה של הסוכנים מבסיס אי הטבור, ובשורה הראשונה כרע על ברכיו אדם שזוף מעט, עם שיער שחור וזקן קצר, עם בגדים אדומים זהים לבגדים שאתה רואה. זהו ג'ף! לאחר מכה רגעים מגיע אליך חייל נוסף עם שני מקלות מחודדים, אומר:"משעמם לי. בוא נשחק איתו" ומתחיל לדקור קלות-קשות את ג'ף עם קצה המקל המחודד הראשון. את השני הוא זורק לידיך.
    מה תעשה?

בר
    מה תעשה?

טל (לא פאווניארד, סורי על זה)
    *מזלט! פתחת את עמ' 20 ועקב כך את זוכה לפוקימון פיה/דרקון (לא כולל גומי, דיינו, דרטיני, בייגון וגיבל) לבחירתך
    *את זה לא צפיתי
    את מחזירה את פאווניארד לפוקדור שלו ואומרת לוולפיקס מה לעשות. וולפיקס שולחת הרבה מאוד גחלים, ובסופו של דבר שולחת זרנוק אש קטלני לעבר פלייגון. את זורקת אבנים לתוך הזרנוק, והחייל המבוהל צופה בפלייגון שלו שוקע בשלולית מגמה (אירוני, הא?) של אבן נוזלית ורותחת, עד שהוא מתעלף (ואפשרי שמת). באותו רגע פססידאק ופלאבהבה במתקפה משולבת על רמפארדוס, מצליחים לעלף גם אותו. החייל אומר:" או....! תקוללו, שני כלבי נהר! לי נמאס! וויסקאש, קח אותי לנקודת המפגש! בלי הרדייר, רק שהמשוגעים האלה יעזבו אותי". הוא מוציא את הרדייר ומגלה שהוא התעלף. ובאקט של ייאוד נכנס לנהר ומתחיל לשחות, בסופו של דבר נסחף עם הזרם, נפגע בראש מאבן וטובע. טרוי בשוק. הוא רק פותח וסוגר את הפה שלו, בעוד פסיידאק אומר:"פסייאייאיי..." את לוקחת את הרדייר בידיך, מחזירה את וולפיקס ובאה לעלות על דאקלט, כשפתאום את רואה שלושה חיילי מגמה עומדים על וויסקאשים, שטים לכיוונכם במהירות
    מה תעשי?
    "לשחק איתו אה?" אחשוב לעצמי מה אני אמור לעשות במצב כזה: "אם אני אדקור אותו, הוא יוכל למות ואני צריך אותו בחיים אבל אם אני לא אעשה את זה החייל יחשוד בי" אחשוב לעצמי בדאגה ואז יעלה בי רעיון. אעשה כאילו אני דוקר אותו קלות כמה פעמים ולאחר מכן אסתובב ובהפתעה אדפוק לחייל את המקל בראש (כמו אלת בייסבול) על מנת לעלף אותו.

11. משתמש מנוסה
    בר
    *ישך 5...
    אתה חושב להשתמש באקווה בול, אך מחליט לשמור אותו. אתה אומר לקלאונצ'ר מה לעשות. קלאנוצ'ר עוטף עצמו במים ויוצא כטורפדו לעבר סניזל, פוגע בו. קלאונצ'ר מכין את צבתו למכה חזקה, בעוד סניזל משסע את קלאונצ'ר שוב.קלאנוצ'ר נשען על שארית כוחותיו האחרונה.
    מה תעשה?
    קלאונצ'ר - 1/10
    בכל זאת חחחחחחחחח
    ~~~~~~~~~~~~~
    "זהו לא נשאר הרבה, עכשיו זה הייתרון שלך, לך יש מתקפה מרחוק, מאמץ אחרון נו, אקדח מים, אתה חייב לפגוע" אגיד.

12. היזהרו מחיקויים!
    טוטודייל
    *איזו דילמה הצבתי לך מוואהאהא
    *אני מבין שבאקדמיה לסוכנים לא לימדו אותך לבדוק האם יש עדים...
    *מקום : בסיס צוות רוקט-רמפא"ג חורשת אי 5, האי כרונו, איי סווי, קנטו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתלבט מה לעשות. ולבסוף מחליט על תוכנית פעולה. את דוקר את ג'ף קלות כמה פעמים, ואז חובט בראשו של החייל לידך במהירות. מספר חיילים רואים אותך ובאים לצעוק, אך אתה חובט בהם בחוזקה ומעלף אותם. מהר מאוד שני חיילים נוספים נכנסים ולפני שאתה מעיף אותם הרחק, אתה קולט שאלו טרייסי וקודי. אתה וטרייסי ניגשים לכלוב בעוד קודי עומד על המשמר בכניסה לחדר. טרייסי אומרת: "כל הכבוד ריצ'י. עכשיו, איך אנחנו מוציאים אותו, קודם מהכלוב ואז מהבסיס?" טרייסי שואלת אותך.
    מה תעשה?

בר
    *החלטה שלך...
    אתה מנחה את קלאונצ'ר מה לעשות. הוא שולח זרנוק מים לעבר סניזל, מעלף אותו. סניזל שוכב מעולף על השלג.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה

בר
    *החלטה שלך...
    אתה מנחה את קלאונצ'ר מה לעשות. הוא שולח זרנוק מים לעבר סניזל, מעלף אותו. סניזל שוכב מעולף על השלג.
    מה תעשה?
    "יש לך מזל זה היה קרוב" אגיד ואחזיר את קלאנצ'ר.
    לאחר מכן אזרוק פוכדור רגיל על סניזל בצפיה שאתפוס אותו כי הוא מעולף.
    'עכשיו יש עוד סיבה ללכת לעיר סנוופוינט, צריך גם לעבור במרכז פוקימונים' אחשוב

14. היזהרו מחיקויים!
    בר
    אתה מבין שהקרב היה קרוב מאוד ללהסתיים בתוצאה ההפוכה. אתה זורק פוקדור רגיל לעבר סניזל.
    נדנוד1... נדנוד2... נדנוד3... ו.....
    Spoiler ספוילר
    . אתה מבין שעכשיו יש לך עוד סיבה להגיע לעיר סנוופוינט. שוב אתה חוזר אל המדרון, וממשיך להיות אובד עצות.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    בר
    אתה מבין שהקרב היה קרוב מאוד ללהסתיים בתוצאה ההפוכה. אתה זורק פוקדור רגיל לעבר סניזל.
    נדנוד1... נדנוד2... נדנוד3... ו.....
    Spoiler ספוילר
    . אתה מבין שעכשיו יש לך עוד סיבה להגיע לעיר סנוופוינט. שוב אתה חוזר אל המדרון, וממשיך להיות אובד עצות.
    מה תעשה?
    'מה אעשה, אני לא יודע, כנראה שאצטרך לחזור את האגם, אולי לחזור למפקדה לברר עם יש שם ציוד של טיפוס' אחשוב לעצמי.
    אזרוק את הפוכדור של קלאונצ'ר "קדימה, גלישה חוזרים למפקדה" אגיד ושוב אחצה איתו את האגם לכיוון המפקדה

עמוד 20 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1018192021223070 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •