Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1220212223243272 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 1331
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    בר
    *כסף: 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חושב שסנובר זה מעניין ומוציא את קלאונצ'ר. קלאונצ'ר גורם לצבת שלו לזרוח, מכה בחוזקה בסנובר. המאמן אומר:"סנובר, עלי תער!" וסנובר שולח עלים חדים לעבר קלאנוצ'ר, פוגע בו קשה מאוד. המאמן שמולך מגחך מעט.
    מה תעשה?
    קלאונצ'ר - 4/10

טוטודייל
    *מקום : בסיס צוות אג'נטרה, אי אבן הטבור, איי סווי, קנטו
    *כסף : 1,125 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולכים במהירות אל הילברט, לוקחים מהפקידה את הכרטיס המגנטי. אתם נכנסים לחדר ומוצאים את הילברט מלטף נחש ירוק מלכותי וגדול מאוד. הוא אומר:"אה! מצאתם משהו, ילדים? אני וסרפריור נשמח לשמוע". קודי מספר להילברט את מה שקרה, וארשת דאגה הולכת ועולה על פניו. הוא אומר:"רק רגע" ויוצא לחדר צידי במשרד שלו עם הטלפון בידו. סרפריור נראה מודאג בקשר לבעליו. הילברט חוזר, והוא אומר לכם, בקול שקט ועמוק:" תודה לכם, ילדים. עשיתם כמיטב יכולתכם. דיברתי עם הממונה עליכם, והוא ביקש שתפגשו אותו במסעדה של העיר אוליביין בג'וטו כדי שתוכלו לדון על מה שקרה במשימה שלכם. ועכשיו, אשמח אם תתנו לי קצת זמן לבד". הוא אומר ואתם מכבדים את בקשתו, חוזרים ללובי. כשאתם חוזרים ללובי, הפרמדיקים סיימו עם הטיפול השטחי בג'ף ועכשיו משתגרים איתו למקום אחר. אתם מחזירים את הכרטיס לפקידה וקודי וטרייסי אומרים לכם:"ניפגש עוד רגע" והם משתגרים.
    מה תעשה?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה: סרפריור:

טל
    *הוא צריך להיות התפתחות ראשונה שכזה אז אני אתן לך איווי והוא יתפתח על הקרב הראשון
    *כסף: 5 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת לטרוי שאת לא בטוחה שתוכלו לנצח עוד שלושה מאמנים, ואז יש לך רעיון. את מוציאה שני פחיות תרסיס וטרוי מוציא אחת, וכששלושתם מספיק קרובים, אתם מרססים עליהם ועל הוויסקאשים עם התרסיס, גורמים לשישתם להרידם אחד על השני, גורמים למחסום בנהר, מה שימנע מעוד להגיע. את עולה על דאקלט שוב, עם הרדייר בידיך, וטרוי עולה על פססידאק, ושניכם שוחים במהירות חזרה אל החווה. ברגע שאתם מגיעים חזרה לשטחי המרעה מייק ולינדה מחכים לכם שם, לינדה מתרגשת ומתלהבת, בעוד מייק מחייך. אתם מגיעים ומחזירים להם את הרדייר ודאקלט, בעוד טרוי מספר להם על החוברה של החיילים שאורבת בהמשך הנהר. הם נלחצים, וטרוי מלווה אותם אל בית האסם, אומר לך:"תתקשרי מהר לבסיס! תגידי להם לשלוח חיילים חזקים מאוד כתגבורת, מיד!" באותו רגע את מרגישה רטט של הודעת טקסט
    מה תעשה?

עומר
    *כסף: 100 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת שאת מניחה שלא תזיק לו מנוחה ולוקחת אותו למרכז הפוקימונים. שם, האחות ג'וי מרפאה אותו, וכשהיא שואלת לפשר הכדור המוזר, את מסננת את שאלותיה בכך שזו מדבקה שקיבלת מקליפורניה. לאחר מכן את יוצאת החוצה, וסקראגי עושה פרצוף נבזי, מצביע על המרכול, בו יש מגוון מוצרים כמו פוקדורים ושיקויי ריפוי, יושבים להם במדפים חשופים.
    מה תעשי?

נדב
    *מקום : בסיס צוות אג'נטרה, פיוטר, קנטו
    *כסף : 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה לוקח את מכשיר הקשר ומבין שעליך לעשות כמבוקשו. אתה יוצא מזרחה אל דרך 3, מטייל לאורכה ולרוחבה. נראה שמאמנים נמנעים מלאתגר אותך עקב המדים. לבסוף, אתה מגיע לדרך 4. לאחר מכה צעדים אתה מרגיש נשיכה קלה ברגלך ורואה עכבר סגול מנסה לכרסם לך את הגרב.
    מה תעשה?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    עכבר:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    בר
    אתה חושב שסנובר זה מעניין ומוציא את קלאונצ'ר. קלאונצ'ר גורם לצבת שלו לזרוח, מכה בחוזקה בסנובר. המאמן אומר:"סנובר, עלי תער!" וסנובר שולח עלים חדים לעבר קלאנוצ'ר, פוגע בו קשה מאוד. המאמן שמולך מגחך מעט.
    מה תעשה?
    קלאונצ'ר - 4/10

טוטודייל
    אתה הולכים במהירות אל הילברט, לוקחים מהפקידה את הכרטיס המגנטי. אתם נכנסים לחדר ומוצאים את הילברט מלטף נחש ירוק מלכותי וגדול מאוד. הוא אומר:"אה! מצאתם משהו, ילדים? אני וסרפריור נשמח לשמוע". קודי מספר להילברט את מה שקרה, וארשת דאגה הולכת ועולה על פניו. הוא אומר:"רק רגע" ויוצא לחדר צידי במשרד שלו עם הטלפון בידו. סרפריור נראה מודאג בקשר לבעליו. הילברט חוזר, והוא אומר לכם, בקול שקט ועמוק:" תודה לכם, ילדים. עשיתם כמיטב יכולתכם. דיברתי עם הממונה עליכם, והוא ביקש שתפגשו אותו במסעדה של העיר אוליביין בג'וטו כדי שתוכלו לדון על מה שקרה במשימה שלכם. ועכשיו, אשמח אם תתנו לי קצת זמן לבד". הוא אומר ואתם מכבדים את בקשתו, חוזרים ללובי. כשאתם חוזרים ללובי, הפרמדיקים סיימו עם הטיפול השטחי בג'ף ועכשיו משתגרים איתו למקום אחר. אתם מחזירים את הכרטיס לפקידה וקודי וטרייסי אומרים לכם:"ניפגש עוד רגע" והם משתגרים.
    מה תעשה?

טל
    *הוא צריך להיות התפתחות ראשונה שכזה אז אני אתן לך איווי והוא יתפתח על הקרב הראשון
    את אומרת לטרוי שאת לא בטוחה שתוכלו לנצח עוד שלושה מאמנים, ואז יש לך רעיון. את מוציאה שני פחיות תרסיס וטרוי מוציא אחת, וכששלושתם מספיק קרובים, אתם מרססים עליהם ועל הוויסקאשים עם התרסיס, גורמים לשישתם להרידם אחד על השני, גורמים למחסום בנהר, מה שימנע מעוד להגיע. את עולה על דאקלט שוב, עם הרדייר בידיך, וטרוי עולה על פססידאק, ושניכם שוחים במהירות חזרה אל החווה. ברגע שאתם מגיעים חזרה לשטחי המרעה מייק ולינדה מחכים לכם שם, לינדה מתרגשת ומתלהבת, בעוד מייק מחייך. אתם מגיעים ומחזירים להם את הרדייר ודאקלט, בעוד טרוי מספר להם על החוברה של החיילים שאורבת בהמשך הנהר. הם נלחצים, וטרוי מלווה אותם אל בית האסם, אומר לך:"תתקשרי מהר לבסיס! תגידי להם לשלוח חיילים חזקים מאוד כתגבורת, מיד!" באותו רגע את מרגישה רטט של הודעת טקסט
    מה תעשה?

עומר
    את אומרת שאת מניחה שלא תזיק לו מנוחה ולוקחת אותו למרכז הפוקימונים. שם, האחות ג'וי מרפאה אותו, וכשהיא שואלת לפשר הכדור המוזר, את מסננת את שאלותיה בכך שזו מדבקה שקיבלת מקליפורניה. לאחר מכן את יוצאת החוצה, וסקראגי עושה פרצוף נבזי, מצביע על המרכול, בו יש מגוון מוצרים כמו פוקדורים ושיקויי ריפוי, יושבים להם במדפים חשופים.
    מה תעשי?

נדב
    אתה לוקח את מכשיר הקשר ומבין שעליך לעשות כמבוקשו. אתה יוצא מזרחה אל דרך 3, מטייל לאורכה ולרוחבה. נראה שמאמנים נמנעים מלאתגר אותך עקב המדים. לבסוף, אתה מגיע לדרך 4. לאחר מכה צעדים אתה מרגיש נשיכה קלה ברגלך ורואה עכבר סגול מנסה לכרסם לך את הגרב.
    מה תעשה?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    עכבר:
    "מה שהילברט אמר לא נשמע טוב" אמלמל בדאגה ואשתגר לאוליביין בג'וטו.

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    מה תעשה?

*"מה תעשה "0:
    *איווי כבר אצלי?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אוציא את המכשיר הנייד שלי ואבדוק מה רשום בהודעה שקיבלתי. "טרוי-מתי התגבורת מגיעה?" אשאל מעט בלחץ.
    לאחר שיענה לי אפנה למייק ולינדה ואשאל "תגידו-יש לכם אולי רבייבים או פריטי ריפוי כלשהם?. חלק מהפוקימונים שלנו פצועים או מעולפים ואנחנו נצטרך כל כח אפשרי"
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. היזהרו מחיקויים!
    טל
    *סוריי
    *לא. תקבלי אותו בקרוב.
    את בודקת מה רשום בהודעה שקיבלת. רשום: בואו לפגוש אותי במסעדת העיר אוליביין כשתסיימו את המשימה
    ראש מנהל טירונים צוות אג'נטרה.
    את שואלת את טרוי מתי התגבורת מגיעה, והוא אומר לך:"תגידי את בסדר? את צריכה להתקשר לבקש אותה!" את מתקשרת במהירות למולי בבסיס והיא אמרה שתוך כמה דקות תגיע תגבורת. בינתיים את שואלת את לינדה ומייק אם יש להם חפצי ריפוי כשהם, ולינדה אומרת:"לא, אבל אני יודעת לרפא פוקימונים" היא אומרת ומרפאת מיד את הפוקימונים שלך ושל טרוי. מייק אומר:"אני אצטרף ללחימה. יש לי מספר פוקימונים משלי". את אומרת לטרוי על ההודעה, והוא אומר:" אין בעיה. ברגע שהתגבורת תגיע, נלך." צליל שריקהו לאחריו פיצוץ מפלחים את האוויר. אתם יוצאים החוצה ורואים שחלק משדות המרעה נשרפים במהירות. מייק אומר:" סוואנה, צאי! ריקוד גשם!" ומהפוקדור שלו יוצאת ברבורה ענקית. היא מזיזה את כנפיה, ופתאום גשם מתחיל לרדת מעל שדות המרעה. מרגיע את הגשם. מייק אומר לסוואנה להשתמש במשאבות הידרו תוך כדי והם מכבים אט אט את האש. התגבורת נוחתת, והחיילים של צוות אג'נטרה רצים לכיוון אליו את מכוונת אותם. טרוי אומר למייק ולינדה:" טוב, אנחנו חייבים לזוז. הוראות מלמעלה. להתראות!" הוא אומר ומשתגר משם.
    מה תעשי?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    סוואנה:

טוטודייל
    אתה משתגר במהירות לאוליביין. אתה רץ אל המסעדה, וכשאתה נכנס אתה מוצא את טרייסי וקודי יושבים ליד אדם עם חולצת ג'ודו קרועה, מכנסי לחימה וחגורה שחורה: . הוא אומר:" היי, ריצ'י! חיכינו לך! עכשיו, בואו איתי" הוא אומר והולך עם שלושתכם אל עבר המגדלור של העיר אוליביין. אתם הולכים לפינתו, ומגנו מניח את אצבעו. הקיר אומר:" ברוך הבא, מגנו" והמעלית המוכרת נפתחת. אתם יורדים למטה, ולאחר מכן נכנסים למעלית הראשית בפנים הבסיס של אוליביין. שוב מגנו מניח את אצבעו, והמעלית אומרת, בקול נשי מתכתי:" מיד, מגנו". אתם יורדים קצת ולבסוף מגיעים לחדר גדול. החדר ריק לחלוטין חוץ משולחן ארוך ומסך גדול שמציג נוף של כפר על הים. מגנו מתיישב בראש השולחן ואתם סמוך אליו. והוא מתחיל לדבר:" אז כמו שאמרתי כבר לטרייסי וקודי, אני מגנו, ראש מחלק טירונים בצוות אג'נטרה ומפקד מחוז ג'וטו של צוות אג'נטרה. למעשה, זוהי המפקדה של ג'וטו. אני יליד העיר סיאנווד. אני אחיו הצעיר של צ'אק, מנהיג המכון של העיר סיאנווד. כשהיינו ילדים, שנינו קיבלנו פוליוואג כפוקימון התחלתי. צ'אק פיתח אותו לפוליווראת', ואני פיתחתי את שלי לפוליטואד". כשהוא אומר זאת, אתה שם לב למין צפרדע ירוקה עם ספירלה על בטנה, קופץ לו בפינת החדר. "בכל מקרה, אשמח שתספרו לי כל מה שקרה". אתה מספר למגנו הכל, ונראה שמבטו מרצין עם הזמן. "נראה שבזמן האחרון צוות רמפא"D חושף את עצמו יותר ויותר. פטרל, אמרתם? אני אדבר עם גולד וליירה, אולי הם זוכרים אותו. בכל מקרה, כל הכבוד לכם! הייתם מצוינים! עכשיו, קחו את זה כאות תודה ממני" הוא אומר ומביא לכל אחד מכם 1,000 פ"ד "זהו אות ההערכה הצנוע של הצוות. תתייחסו אל זה כאל משכורת. ובנוסף, יש לי משהו לשלושתכם" הוא ואמר ומביא שלושה פוקדורים ירוקים. "בשלושת הפוקימונים יש את הפוקימון דודואו. הוא פוקימון ייחודי מאוד ודי חזק. בנוסף לחוזקו, אתם יכולים לרכב עליו כדי להגיע מהר ממקום למקום וכדי לנוע מהר יותר ברחבי העולם" הוא אומר. "בקרוב, תקבלו ללוח המשימות שלכם מספר מטלות קטנות, של בקשות של אנשים שמוינו לדרגת חשיבות מינורית. אם תרצו, תוכלו לבצע אותם בזמן הפנוי שיש לכם, כיוון שלא תקבלו עוד משימה גדולה שכזו ביומיים הקרובים. בעצם, תוכלו לעשות כל מה שתרצו במשך יומיים. בהצלחה!" הוא אומר לכם מלווה אתכם החוצה. כשאתם יוצאים מהבסיס, קודי שואל:" נו? אז מה בא לכם לעשות?" גם טרייסי מפנה מבט שואל אלייך.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *סוריי
    *לא. תקבלי אותו בקרוב.
    את בודקת מה רשום בהודעה שקיבלת. רשום: בואו לפגוש אותי במסעדת העיר אוליביין כשתסיימו את המשימה
    את שואלת את טרוי מתי התגבורת מגיעה, והוא אומר לך:"תגידי את בסדר? את צריכה להתקשר לבקש אותה!" את מתקשרת במהירות למולי בבסיס והיא אמרה שתוך כמה דקות תגיע תגבורת. בינתיים את שואלת את לינדה ומייק אם יש להם חפצי ריפוי כשהם, ולינדה אומרת:"לא, אבל אני יודעת לרפא פוקימונים" היא אומרת ומרפאת מיד את הפוקימונים שלך ושל טרוי. מייק אומר:"אני אצטרף ללחימה. יש לי מספר פוקימונים משלי". את אומרת לטרוי על ההודעה, והוא אומר:" אין בעיה. ברגע שהתגבורת תגיע, נלך." צליל שריקהו לאחריו פיצוץ מפלחים את האוויר. אתם יוצאים החוצה ורואים שחלק משדות המרעה נשרפים במהירות. מייק אומר:" סוואנה, צאי! ריקוד גשם!" ומהפוקדור שלו יוצאת ברבורה ענקית. היא מזיזה את כנפיה, ופתאום גשם מתחיל לרדת מעל שדות המרעה. מרגיע את הגשם. מייק אומר לסוואנה להשתמש במשאבות הידרו תוך כדי והם מכבים אט אט את האש. התגבורת נוחתת, והחיילים של צוות אג'נטרה רצים לכיוון אליו את מכוונת אותם. טרוי אומר למייק ולינדה:" טוב, אנחנו חייבים לזוז. הוראות מלמעלה. להתראות!" הוא אומר ומשתגר משם.
    מה תעשי?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    סוואנה:
    "היה נעים להכיר! ביי" אומר להם בזריזות ואשתגר למסעדת העיר אוליביין. אסתכל במהירות סביבי כדי לאתר את טרוי-שאמצא אותו אלך אליו ונחפש יחד את ראש מנהל הטירונים. 'למה הוא רוצה לפגוש אותנו? אני מקווה שלא פישלנו...' אתחיל לדאוג מעט.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. the bitch is back
    בר
    מה תעשה?
    קלאונצ'ר - 4/10

טוטודייל
    מה תעשה?

טל
    מה תעשה?

עומר
    מה תעשי?

נדב
    מה תעשה?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    עכבר:
    "טוב בסדר. אבל לא קונים כלום!" אומר לו ואחמיץ פנים ואלך איתו היישר לחנות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. היזהרו מחיקויים!
    טל
    את נפרדת מהם לשלום ומשתגרת גם את. את רצה אל המסעדה, וכשאת נכנסת את רואה את טרוי יושב ליד אדם עם חולצת ג'ודו קרועה, מכנסי לחימה וחגורה שחורה: . הוא אומר:" היי, אליס! חיכינו לך! עכשיו, בואו איתי" הוא אומר והולך עם שניכם אל עבר המגדלור של העיר אוליביין. אתם הולכים לפינתו, ומגנו מניח את אצבעו. הקיר אומר:" ברוך הבא, מגנו" והמעלית המוכרת נפתחת. אתם יורדים למטה, ולאחר מכן נכנסים למעלית הראשית בפנים הבסיס של אוליביין. שוב מגנו מניח את אצבעו, והמעלית אומרת, בקול נשי מתכתי:" מיד, מגנו". אתם יורדים קצת ולבסוף מגיעים לחדר גדול. החדר ריק לחלוטין חוץ משולחן ארוך ומסך גדול שמציג נוף של כפר על הים. בנוסף מסתובב בחדר קרפד ירוק גדול. מגנו מתיישב בראש השולחן ואתם סמוך אליו. והוא מתחיל לדבר:" אז כמו שאמרתי כבר לטרוי, אני מגנו, ראש מחלק טירונים בצוות אג'נטרה ומפקד מחוז ג'וטו של צוות אג'נטרה. למעשה, זוהי המפקדה של ג'וטו. אני יליד העיר סיאנווד. אני אחיו הצעיר של צ'אק, מנהיג המכון של העיר סיאנווד. כשהיינו ילדים, שנינו קיבלנו פוליוואג כפוקימון התחלתי. צ'אק פיתח אותו לפוליווראת', ואני פיתחתי את שלי לפוליטואד. בכל מקרה, אשמח שתספרו לי כל מה שקרה". את מספרת למגנו הכל, ונראה שמבטו מרצין עם הזמן. "זה לא טוב בכלל. חוץ מהעובדה שכעת אנחנו יודעים שצוות מגמה-רמפא"ג פועלים ביונובה ושהם פועלים גם דרך הים, חוליה שלמה ניסתה להשתלט על החווה! זה ממש לא טוב! והחייל הזה! איך שנפלתם על חייל עילית של מגמה-רמפא"ג, ובכל זאת ניצחתם?! אני מתרשם ומודאג בו זמנית. היכולות של שניכם מרשימות אותי, אבל הברוטליות של המגמה-רמפא"גים מטרידה אותי. בכל מקרה, כל הכבוד לכם. קחו זאת כשי צנוע ממני ומהצוות" הוא אומר ומביא לכל אחד מכם 1500 פ"ד "זהו אות ההערכה הצנוע של הצוות. תתייחסו אל זה כאל משכורת. ובנוסף, יש לי משהו לשניכם" הוא אומר ומביא שני פוקדורים ירוקים. "בשני הפוקדורים יש את הפוקימון המיוחד איווי. הוא פוקימון ייחודי מאוד, כי אתם יכולים לפתח אותו ל8 צורות שונות, ב8 דרכים שונות." הוא אומר. "בקרוב, תקבלו ללוח המשימות שלכם מספר מטלות קטנות, של בקשות של אנשים שמוינו לדרגת חשיבות מינורית. אם תרצו, תוכלו לבצע אותם בזמן הפנוי שיש לכם, כיוון שלא תקבלו עוד משימה גדולה שכזו ביומיים הקרובים. בעצם, תוכלו לעשות כל מה שתרצו במשך יומיים. בהצלחה!" הוא אומר לכם מלווה אתכם החוצה. כשאתם יוצאים מהבסיס, טרוי שואל:" נו, אז מה באלך לעשות?" (בבקשה לא מגדל הפוקימונים שוב (מפנה אותך לראן ה-1 של המ"ת))
    מה תעשי?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    פוליטואד:

עומר
    *אתה קרימינל! אני מופתע שלא עלית על מה קורה פה עד עכשיו!
    את אומר לסקראגי שאתם נכנסים אבל לא קונים כלום. כשאתם נכנסים, סקראגי הולך לפינת הנות ודוחף לתוך נשל העור שלו 5 פוקדורים.
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

8. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, האי סינאבאר, קנטו
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה אומר לסניזל שכל כך רצית שהוא ישתתף בקרב הזה ואתה מחזיר אותו לפוקדור שלו. אתה אומר למאוויל מה לעשות. הוא בוכה דמעות מזויפות, ונראה שאיכשהו מצליח להחליש את ההגנה נגד של יריביו. לאחר מכן מאוויל ניגש אל וורמאדאם, שעוד בהלם מהבכי, עושה פרצוף מופתע וחובט בה עם הלסת, גורם לה הרבה יותר נזק מהמצופה, כמעט מעלף אותה. לאחר מכן הוא נושך את מאריל, לא גורם לו כל כך הרבה נזק, אבל עדיין יותר מכרגיל. לין אומרת:"כנראה שכחת שמאריל גם סוג פיה. לא משנה, זה סופך! וורמאדאם, השתקפות! מאריל, קרן בועות!" וורמאדאם מגנה של עצמה ועל מאריל עם מעין מגן השתקפות, בעוד מאריל יורה קרן בועות עוצמתית לעבר מאוויל, פוגע בו. נראה שהמסך מתסכל את מאוויל והוא מחפש דרך להיפטר ממנו. לבסוף עיניו נוצצות מרעיון. הוא גורם לכל הלסת שלו לזרוח, ובזמן שלין בשוק, הוא מזנק לאויר ומשתמש בלסת שלו כמו יד של קראטיסט, שובר את המגן וגורם נזק לוורמאדאם, מעלף אותה. *מזל טוב! מאוויל למד שבירת לבנים!!!*. לין נשארת פעורת פה, אך לא חייבת. היא אומרת:"מאריל, משאבת הידרו!" ומאריל שולח מכת מים עוצמתית ביותר לעבר מאוויל, גורם לו לא מעט נזק.
    מה תעשה?
    מאוויל - 3/10
    סניזל - 0/10
    כלכך רציתי להגיב היום, לעצרי האינטרנט שלי לא שיתף איתי פעולה.. סורי ^_^
    "למדת מתקפה חדשה, בעצמך? וכלכך מוקדם? אני כלכך גאה בך חבר, אבל אנחנו חייבים לסיים את זה עכשיו לפני שזה יהיה מאוחר מדי..." אומר ואנסה להריץ אסטרטגיות שונות בראשי, בתקווה שאמצא אחת יעילה. "נקווה שזה יעבוד... מאוויל, לפיתת סגן על מאריל, תפוס אותו ותעיף אותו על וורמאדם, כשהם על הרצפה תשתמש בשבירת לבנים בשביל לקבור את שניהם סופית!" ' בבקשה שזה יעבוד...'

9. היזהרו מחיקויים!
    נועם
    *אממ וורמאדאם כזה התעלפה כזה
    *לאנורא בכלל
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה אומר למאוויל מה לעשות. מאוויל לוחץ עם הלסת שלו על מאריל, ומיד לאחר מכן גורם לה לזהור ו'חוצה' את מאריל לשניים כמו קראטיסט, מעלף אותו. "לא! מאריל חזור!" לין אומרת. "זה היה קרב טוב. תודה לך, קלאן" היא אומרת והולכת להתיישב ליד הפוקימונים שלה.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

10. blue To My Bones
    נועם
    *אממ וורמאדאם כזה התעלפה כזה
    *לאנורא בכלל
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה אומר למאוויל מה לעשות. מאוויל לוחץ עם הלסת שלו על מאריל, ומיד לאחר מכן גורם לה לזהור ו'חוצה' את מאריל לשניים כמו קראטיסט, מעלף אותו. "לא! מאריל חזור!" לין אומרת. "זה היה קרב טוב. תודה לך, קלאן" היא אומרת והולכת להתיישב ליד הפוקימונים שלה.
    מה תעשה?
    lol לא שמתי לב... אז, מה אני אמור לעשות איתה עכשיו? XDXD

"מאוויל, תחזור! עשית עבודה מעולה חבר. אתה אלוף אמיתי." אומר ואלך לכיוון לין. "את הרבה יותר טובה משחשבתי בהתחלה! והפוקימונים שבהם השתמשת... לא חשבתי שאפשר להוציא קרב כזה טוב מוורמאדם ומאריל. את באמת מוכשרת. אז.. יש לך רעיון בשבילי למשהו?"

11. the bitch is back
    עומר
    *אתה קרימינל! אני מופתע שלא עלית על מה קורה פה עד עכשיו!
    את אומר לסקראגי שאתם נכנסים אבל לא קונים כלום. כשאתם נכנסים, סקראגי הולך לפינת הנות ודוחף לתוך נשל העור שלו 5 פוקדורים.
    מה תעשי?
    אתפלא מהמיומנות שלו אבל אעלים עין ואסתכל לכיוון השני. אעשה סיבוב נוסף ואז אצא מהחנות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. היזהרו מחיקויים!
    נועם
    *מה שבאלך. רצית שותפ/ה אז...
    *כסף - 132 פ"ד
    אתה משבח את מאוויל. אתה מתיישב ליד לין ומשבח גם אותה, שואל אם יש לה משהו להציע לך. היא אומרת:" אה כן, שכחתי! חוקים הם חוקים! קח" היא אומרת ונותנת לך 132 פ"ד. "כולם נותנים כסף שהם מפסידים. גם אני. ואם אתה שואל אותי, הייתי מציעה לך להשיג שנת לילה טובה, כי כנראה שמחר אתה עומד להתחיל את המשימה הראשונה שלך" היא אומרת
    מה תעשה?

עומר
    את מתפלאת ממיומנותו. את מעלימה עין, עושה סיבוב ויוצאת מהחנות. לאחרייך בא סקראגי. את הולכת איתו עד לתוך דרך 45, ואז הוא מרוקן את הנשל שלו, מוציא 5 פוקדורים, 5 שיקויי ריפוי, 5 מרפאי סטטוס כלליים וחבל הצלה אחד. את תוחבת הכל מהר אל תוך הנרתיק וממשיכה הלאה. לאחר מכה דקות את מרגישה משהו ליד רגלך, ונתקלת בפיל תכול-כתום קטן. תוקע באפו.
    מה תעשי?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    פילפילון:
    Spoiler ספוילר

13. blue To My Bones
    נועם
    *מה שבאלך. רצית שותפ/ה אז...
    *כסף - 132 פ"ד
    אתה משבח את מאוויל. אתה מתיישב ליד לין ומשבח גם אותה, שואל אם יש לה משהו להציע לך. היא אומרת:" אה כן, שכחתי! חוקים הם חוקים! קח" היא אומרת ונותנת לך 132 פ"ד. "כולם נותנים כסף שהם מפסידים. גם אני. ואם אתה שואל אותי, הייתי מציעה לך להשיג שנת לילה טובה, כי כנראה שמחר אתה עומד להתחיל את המשימה הראשונה שלך" היא אומרת
    מה תעשה?
    אההה, סליחה גברתי? לא נעים לי להטריד אותך אבל... קרעתי לך את התחת, תביאי כסף.
    עכשיו בגללך אני מרגיש כמו חרא של בנאדם.

"אממ... תודה?" אומר לה ואתחיל להתקדם לכיוון המעלית, ואז לחדרי. "אז אני אמור לתת כסף כשאני מפסיד? רק נקווה שזה לא יקרה."
    כשאגיע לחדרי, אתלבט אם להשאיר את מאוויל וסניזל לנוח בתוך הפוקדורים, או להוציא אותם לחופשי. לבסוף אחליט להשאיר אותם בפוקדורים לעת עתה. [איך זה הולך? הם מתרפאים בפנים או שיש מיני-מרכז פוקימונים בבסיס עצמו?] 'מחר- היום הראשון שלי כסוכן. זה הולך להיות מעולה...' אחשוב בעת שאשקע בשינה עמוקה.

14. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    טל
    *סוריי
    *לא. תקבלי אותו בקרוב.
    מה תעשי?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    סוואנה:

טוטודייל
    אתה משתגר במהירות לאוליביין. אתה רץ אל המסעדה, וכשאתה נכנס אתה מוצא את טרייסי וקודי יושבים ליד אדם עם חולצת ג'ודו קרועה, מכנסי לחימה וחגורה שחורה: . הוא אומר:" היי, ריצ'י! חיכינו לך! עכשיו, בואו איתי" הוא אומר והולך עם שלושתכם אל עבר המגדלור של העיר אוליביין. אתם הולכים לפינתו, ומגנו מניח את אצבעו. הקיר אומר:" ברוך הבא, מגנו" והמעלית המוכרת נפתחת. אתם יורדים למטה, ולאחר מכן נכנסים למעלית הראשית בפנים הבסיס של אוליביין. שוב מגנו מניח את אצבעו, והמעלית אומרת, בקול נשי מתכתי:" מיד, מגנו". אתם יורדים קצת ולבסוף מגיעים לחדר גדול. החדר ריק לחלוטין חוץ משולחן ארוך ומסך גדול שמציג נוף של כפר על הים. מגנו מתיישב בראש השולחן ואתם סמוך אליו. והוא מתחיל לדבר:" אז כמו שאמרתי כבר לטרייסי וקודי, אני מגנו, ראש מחלק טירונים בצוות אג'נטרה ומפקד מחוז ג'וטו של צוות אג'נטרה. למעשה, זוהי המפקדה של ג'וטו. אני יליד העיר סיאנווד. אני אחיו הצעיר של צ'אק, מנהיג המכון של העיר סיאנווד. כשהיינו ילדים, שנינו קיבלנו פוליוואג כפוקימון התחלתי. צ'אק פיתח אותו לפוליווראת', ואני פיתחתי את שלי לפוליטואד". כשהוא אומר זאת, אתה שם לב למין צפרדע ירוקה עם ספירלה על בטנה, קופץ לו בפינת החדר. "בכל מקרה, אשמח שתספרו לי כל מה שקרה". אתה מספר למגנו הכל, ונראה שמבטו מרצין עם הזמן. "נראה שבזמן האחרון צוות רמפא"D חושף את עצמו יותר ויותר. פטרל, אמרתם? אני אדבר עם גולד וליירה, אולי הם זוכרים אותו. בכל מקרה, כל הכבוד לכם! הייתם מצוינים! עכשיו, קחו את זה כאות תודה ממני" הוא אומר ומביא לכל אחד מכם 1,000 פ"ד "זהו אות ההערכה הצנוע של הצוות. תתייחסו אל זה כאל משכורת. ובנוסף, יש לי משהו לשלושתכם" הוא ואמר ומביא שלושה פוקדורים ירוקים. "בשלושת הפוקימונים יש את הפוקימון דודואו. הוא פוקימון ייחודי מאוד ודי חזק. בנוסף לחוזקו, אתם יכולים לרכב עליו כדי להגיע מהר ממקום למקום וכדי לנוע מהר יותר ברחבי העולם" הוא אומר. "בקרוב, תקבלו ללוח המשימות שלכם מספר מטלות קטנות, של בקשות של אנשים שמוינו לדרגת חשיבות מינורית. אם תרצו, תוכלו לבצע אותם בזמן הפנוי שיש לכם, כיוון שלא תקבלו עוד משימה גדולה שכזו ביומיים הקרובים. בעצם, תוכלו לעשות כל מה שתרצו במשך יומיים. בהצלחה!" הוא אומר לכם מלווה אתכם החוצה. כשאתם יוצאים מהבסיס, קודי שואל:" נו? אז מה בא לכם לעשות?" גם טרייסי מפנה מבט שואל אלייך.
    מה תעשה?
    "אז קיבלנו דודואו, פוקימון מאוד מעניין, ברוך הבא לצוות" אומר לו ואוציא את קרוקנאו, באלטוי ודודואו על מנת שיכירו ביניהם. "אני מציע ללכת לאמן את הפוקימונים שלנו או לתפוס כמה חברים חדשים, מה אתם מעדיפים?"

15. היזהרו מחיקויים!
    נועם
    *אין לך מה להרגיש חרא, זה עובד ככה כבר 20 שנה...
    *אופציה ב': יש כזה מרכז ריפוי (וכמובן אתה יכול להשתגר לכל פניה בעולם ולהכינס למרכז פוקימונים)
    *כסף - 132 פ"ד
    אתה מבין שעליך לתת כסף כשאתה מפסיד, ואז הולך לחדרך. אתה נותן לסניזל ומאוויל לנוח בפוקדורים שלהם, והולך לישון שינה עמוקה...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
    אתה מתעורר למשמע צפצוף מעצבן. אתה מנסה לאתר את מקור הצפצוף, ותוך כדקה קולט שהוא מגיע מלוח המשימות. אתה פותח אותו וקורא את ההודעה הבאה (ביפנית אבל אין לי כוח):
    'שלום לך, קלאן אנג'לו.
    ברוך הבא לצוות אג'נטרה! מי ייתן ותצליח בזמנך איתנו. וכעת למשימתך הראושנה.
    משימה 1: היעדרות חשודה
    תיאור: בעיר סרוליאן שבקנטו יש תחנת משטרה. השוטרת ג'ני העירונית דיווחה לנו שאחד משוטריה נעלם לפני כשבוע מהעיר. משימתך היא לנסות למצוא את השוטר.
    בהצלחה!
    צוות אג'נטרה,
    מחלק טירונים'
    מה תעשה?

טוטודייל
    *אם לא הבנת הדודואו זה כאילו הפרס על עמוד 15
    *מקום : מפקדת אג'נטרה, אוליביין, ג'וטו
    *כסף : 2,125 פ"ד
    אתה מוציא את דודואו, קרוקונאו ובאלטוי ועורך ביניםה היכרות קצרה. לאחר מכן אתה מציב להם את שתי האפשרויות, ושניהם עונים פה אחד:"לתפוס שותפים חדשים!". קודי אומר:"טוב, אז נקבע להיפגש בערב ליד המגדלור של סאנישור?" אתה וטרייסי מאשרים, ומיד אחר כך כל אחד מהם משתגר לאנשהו.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

עמוד 22 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1220212223243272 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •