Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1321222324253373 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 1331
  1. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    נועם
    *מה שבאלך. רצית שותפ/ה אז...
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, האי סינאבאר, קנטו
    *כסף - 132 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משבח את מאוויל. אתה מתיישב ליד לין ומשבח גם אותה, שואל אם יש לה משהו להציע לך. היא אומרת:" אה כן, שכחתי! חוקים הם חוקים! קח" היא אומרת ונותנת לך 132 פ"ד. "כולם נותנים כסף שהם מפסידים. גם אני. ואם אתה שואל אותי, הייתי מציעה לך להשיג שנת לילה טובה, כי כנראה שמחר אתה עומד להתחיל את המשימה הראשונה שלך" היא אומרת
    מה תעשה?

עומר
    *כסף: 100 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מתפלאת ממיומנותו. את מעלימה עין, עושה סיבוב ויוצאת מהחנות. לאחרייך בא סקראגי. את הולכת איתו עד לתוך דרך 45, ואז הוא מרוקן את הנשל שלו, מוציא 5 פוקדורים, 5 שיקויי ריפוי, 5 מרפאי סטטוס כלליים וחבל הצלה אחד. את תוחבת הכל מהר אל תוך הנרתיק וממשיכה הלאה. לאחר מכה דקות את מרגישה משהו ליד רגלך, ונתקלת בפיל תכול-כתום קטן. תוקע באפו.
    מה תעשי?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    פילפילון:
    "וואו זה פאנפי!" אומר בהתלהבות "הוא יהיה קרב מעולה בשבילך סקארגי אלוף קטן שלי!" אומר במטר של מחמאות "אני רוצה שתשתמש עליו בבעיטה נמוכה!" אקרא בהתלהבות
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *אין לך מה להרגיש חרא, זה עובד ככה כבר 20 שנה...
    *אופציה ב': יש כזה מרכז ריפוי (וכמובן אתה יכול להשתגר לכל פניה בעולם ולהכינס למרכז פוקימונים)
    *כסף - 132 פ"ד
    אתה מבין שעליך לתת כסף כשאתה מפסיד, ואז הולך לחדרך. אתה נותן לסניזל ומאוויל לנוח בפוקדורים שלהם, והולך לישון שינה עמוקה...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
    אתה מתעורר למשמע צפצוף מעצבן. אתה מנסה לאתר את מקור הצפצוף, ותוך כדקה קולט שהוא מגיע מלוח המשימות. אתה פותח אותו וקורא את ההודעה הבאה (ביפנית אבל אין לי כוח):
    'שלום לך, קלאן אנג'לו.
    ברוך הבא לצוות אג'נטרה! מי ייתן ותצליח בזמנך איתנו. וכעת למשימתך הראושנה.
    משימה 1: היעדרות חשודה
    תיאור: בעיר סרוליאן שבקנטו יש תחנת משטרה. השוטרת ג'ני העירונית דיווחה לנו שאחד משוטריה נעלם לפני כשבוע מהעיר. משימתך היא לנסות למצוא את השוטר.
    בהצלחה!
    צוות אג'נטרה,
    מחלק טירונים'
    מה תעשה?
    חחח כן תיארתי לעצמי

"או, המשימה הראשונה שלי! סוף סוף! אבל קודם כדאי לרפא את מאוויל וסניזל.'' לאחר שאתארגן למשימה, אשתגר לסרוליאן ואחפש את מרכז הפוקימונים הקרוב, שם ארפא את מאוויל וסניזל, לאחר שאסיים שם, אנסה לחפש את השוטרת ג'ני כדי להבין קצת יותר על האירוע.

3. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    עומר
    *ראית איך סידרתי לך דור שני?
    אתה אומר בהתלהבות שזה פאנפי, ושהוא יהיה אימון מצוין לסקראגי. אתה מוציא אותו ואומר לו מה לעשות. סקראגי ניגש אל פאנפי, בועט בו. פאנפי מתגלגל לעבר סקראגי, לא גורם לו הרבה נזק.
    מה תעשי?
    סקראגי - 8/10

נועם
    *כסף - 132 פ"ד
    אתה מתלהב מהמשימה הראשונה שלך. אתה מחליף בגדים, מתרחץ ,מסדר את השיערו מייצר לך סנדוויץ', אוכל אותו ואז משתגר לסרוליאן. דבר ראשון אתה הולך למרכז הפוקימונים, מרפא את מאוויל וסניזל, ודבר שני אתה ניגש לתחנת המשטרה. תחנת המשטרה היא מבנה כחול, גדול ומרשים. אתה נכנס פנימה ומחפש את השוטרת ג'ני. כשאתה מוצא אותה, אתה מציג את עצמך ואת התג שלך (כמו בFBI חח), וג'ני אומרת:"או, שלום לך, קלאן. אני שמחה שהגעת כל כך מהר. פיל היה אחד השוטרים היותר טובים שלי. לפני שבוע הוא יצא לסיור פשוט, ונעלם! לאחר יומיים תשאלתי עוברי אורח, אך אף אחד לא ראה את פיל. אני תוהה מה קרה לו..." היא אומרת. אתה מבין שממנה לא תשיג עוד מידע.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

4. the bitch is back
    עומר
    *ראית איך סידרתי לך דור שני?
    אתה אומר בהתלהבות שזה פאנפי, ושהוא יהיה אימון מצוין לסקראגי. אתה מוציא אותו ואומר לו מה לעשות. סקראגי ניגש אל פאנפי, בועט בו. פאנפי מתגלגל לעבר סקראגי, לא גורם לו הרבה נזק.
    מה תעשי?
    סקראגי - 8/10
    אלוף אתה! רק חבל לי שאני שונא אותו חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "סקארגי תתאפס ותשלח לו מתקפת חול לעיניים ואז השתמש במתקפת הטעיה ואז בעיטת קפיצה!" אקרא בהתלהבות
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    נועם
    *אין לך מה להרגיש חרא, זה עובד ככה כבר 20 שנה...
    *אופציה ב': יש כזה מרכז ריפוי (וכמובן אתה יכול להשתגר לכל פניה בעולם ולהכינס למרכז פוקימונים)
    *כסף - 132 פ"ד
    אתה מבין שעליך לתת כסף כשאתה מפסיד, ואז הולך לחדרך. אתה נותן לסניזל ומאוויל לנוח בפוקדורים שלהם, והולך לישון שינה עמוקה...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
    אתה מתעורר למשמע צפצוף מעצבן. אתה מנסה לאתר את מקור הצפצוף, ותוך כדקה קולט שהוא מגיע מלוח המשימות. אתה פותח אותו וקורא את ההודעה הבאה (ביפנית אבל אין לי כוח):
    'שלום לך, קלאן אנג'לו.
    ברוך הבא לצוות אג'נטרה! מי ייתן ותצליח בזמנך איתנו. וכעת למשימתך הראושנה.
    משימה 1: היעדרות חשודה
    תיאור: בעיר סרוליאן שבקנטו יש תחנת משטרה. השוטרת ג'ני העירונית דיווחה לנו שאחד משוטריה נעלם לפני כשבוע מהעיר. משימתך היא לנסות למצוא את השוטר.
    בהצלחה!
    צוות אג'נטרה,
    מחלק טירונים'
    מה תעשה?

טוטודייל
    *אם לא הבנת הדודואו זה כאילו הפרס על עמוד 15
    *מקום : מפקדת אג'נטרה, אוליביין, ג'וטו
    *כסף : 2,125 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את דודואו, קרוקונאו ובאלטוי ועורך ביניםה היכרות קצרה. לאחר מכן אתה מציב להם את שתי האפשרויות, ושניהם עונים פה אחד:"לתפוס שותפים חדשים!". קודי אומר:"טוב, אז נקבע להיפגש בערב ליד המגדלור של סאנישור?" אתה וטרייסי מאשרים, ומיד אחר כך כל אחד מהם משתגר לאנשהו.
    מה תעשה?
    כן הבנתי חח
    -------------
    "הייתי רוצה לתפוס פוקימון אש אדמה או לחימה שיהיה אצלנו בצוות" אחשוב על מקום שבו נמצאים שלושת הסוגים האלה לפעמים ואמצא "ההר בעל הלבה שיש שמועות שהוא מקום משכנו של מולטרס באי 3 בקנטו! קדימה בואו נשתגר לשם." אומר ואשתגר ביחד עם שלושתם.

6. משתמש מנוסה
    בר
    *כסף: 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חושב שסנובר זה מעניין ומוציא את קלאונצ'ר. קלאונצ'ר גורם לצבת שלו לזרוח, מכה בחוזקה בסנובר. המאמן אומר:"סנובר, עלי תער!" וסנובר שולח עלים חדים לעבר קלאנוצ'ר, פוגע בו קשה מאוד. המאמן שמולך מגחך מעט.
    מה תעשה?
    קלאונצ'ר - 4/10

"תחכה למתקפה שלו, ואז תחמוק בעזרת סילון אקווה ושוב תשתמש במכת צבת" אגיד

7. blue To My Bones
    נועם
    *כסף - 132 פ"ד
    אתה מתלהב מהמשימה הראשונה שלך. אתה מחליף בגדים, מתרחץ ,מסדר את השיערו מייצר לך סנדוויץ', אוכל אותו ואז משתגר לסרוליאן. דבר ראשון אתה הולך למרכז הפוקימונים, מרפא את מאוויל וסניזל, ודבר שני אתה ניגש לתחנת המשטרה. תחנת המשטרה היא מבנה כחול, גדול ומרשים. אתה נכנס פנימה ומחפש את השוטרת ג'ני. כשאתה מוצא אותה, אתה מציג את עצמך ואת התג שלך (כמו בFBI חח), וג'ני אומרת:"או, שלום לך, קלאן. אני שמחה שהגעת כל כך מהר. פיל היה אחד השוטרים היותר טובים שלי. לפני שבוע הוא יצא לסיור פשוט, ונעלם! לאחר יומיים תשאלתי עוברי אורח, אך אף אחד לא ראה את פיל. אני תוהה מה קרה לו..." היא אומרת. אתה מבין שממנה לא תשיג עוד מידע.
    מה תעשה?
    "סיור, הה?" 'כנראה שהוא הסתובב בעיר... מה כבר היה יכול לקרות לו בעיר? אלא אם כן... לא זה לא יכול להיות.' אחשוב לעצמי ואתחיל להסתובב בעיר, לתחקר אנשים על שוטר בשם פיל שנעלם לאחר סיור פשוט.

8. היזהרו מחיקויים!
    עומר
    * Any Requests?
    *אנסה אחרים פעם הבאה
    את אומרת לסקראגי מה לעשות. הוא שולח חול אל עיניו של פאנפי, אך נראה שעקב היותו סוג אדמה זה לא משפיע על ראייתו. לאחר מכן סקראגי רץ לעבר פאנפי, נעלם ומופיע שוב מקרוב, חובט בו. לאחר מכן הוא מזנק לאוויר ובועט בו מלמעלה, מעלף אותו.
    מה תעשי?

טוטודייל
    *הר גחלת*
    *האי נוט (אי 1)
    אתה מחליט שיעדך הבא יהיה הר הגחלת שבאי נוט, בארכיפלג איי סווי. אתה משתגר לכפר אי 1 שבאי נוט. בכפר מרכז פוקימונים גדול מהרגיל ועוד מספר בתים. דרמה מהכפר אתה רואה אי קטן, מעבר לערוץ מים, ומזרחה מהכפר גם יש צורך בערוץ מים. אתה תוהה איך תוכל לעבור את המים (טיפ - קרוקונאו לא יכולה לשחות. תחשוב על מקומות בהם אפשר למצוא במשחקים HM03). מבט קטן על מפת האי נוט מראה לך שהאי דרומית לך הוא אי האוצרות, ומזרחה ממך אתה עובר ערוץ מים, ואז מגיע לדרך הלוהטת, בה נמצא ספא הגחלת ובסופה יושב לו הר גחלת, מעבר לעוד ערוץ מים.
    מה תעשה?

בר
    אתה אומר לקלאונצ'ר מה לעשות. כשסנובר שולח עוד עלי תער, הוא מתחמק מהם עם סילון אקוהו שפוגע בסנובר. לאחר מכן צבתו זוהרת והוא מרביץ לסנובר. המאמן אומר:"סנובר, מכה עליונה!" הוא אומר וסנובר מרים ידו לאוויר, חובט בחוזקה בראשו של קלאונצ'ר, מעלף אותו.
    מה תעשה?
    קלאונצ'ר - 0/10

נועם
    *מיקום - תחנת משטרה, סרוליאן, קנטו
    *כסף - 132 פ"ד
    אתה מנסה לחשוב מה קרה לפיל, ומגיע למסקנה אחת שאתה נוטה להאמין שהיא לא נכונה. אתה מתחיל לתחקר אנשים על שוטר נעלם במהלך סיור, ואף אדם לא שמע על שוטר בשם פיל או ראה שוטר מסתובב ברחוב בשבוע האחרון. לאחר כחצי עה של ראיונות מתישים, השמש מתקרבת למרכז השמיים ומתחיל להיות לך חם יותר. באותו רגע מגיע אדם מעט מלא בבגדי תייר עם עגלה, מוכר מיצים טבעיים.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    בר
    אתה אומר לקלאונצ'ר מה לעשות. כשסנובר שולח עוד עלי תער, הוא מתחמק מהם עם סילון אקוהו שפוגע בסנובר. לאחר מכן צבתו זוהרת והוא מרביץ לסנובר. המאמן אומר:"סנובר, מכה עליונה!" הוא אומר וסנובר מרים ידו לאוויר, חובט בחוזקה בראשו של קלאונצ'ר, מעלף אותו.
    מה תעשה?
    קלאונצ'ר - 0/10
    'זה לא יעבוד, הפוקימונים שלי חלשים מדי' אחשוב
    "אנחנו עוד נתראה" אגיד אחזיר את קלאונצ'ר ופשוט אצא מהמכון (לא שכחתי את סינזל) אלך למרכז הפוקימונים ארפה את קלאונצ'ר ואמשיך לדרכי לכיוון דרך 217

10. משתמש מנוסה
    עומר
    * Any Requests?
    *אנסה אחרים פעם הבאה
    את אומרת לסקראגי מה לעשות. הוא שולח חול אל עיניו של פאנפי, אך נראה שעקב היותו סוג אדמה זה לא משפיע על ראייתו. לאחר מכן סקראגי רץ לעבר פאנפי, נעלם ומופיע שוב מקרוב, חובט בו. לאחר מכן הוא מזנק לאוויר ובועט בו מלמעלה, מעלף אותו.
    מה תעשי?

טוטודייל
    *הר גחלת*
    *האי נוט (אי 1)
    אתה מחליט שיעדך הבא יהיה הר הגחלת שבאי נוט, בארכיפלג איי סווי. אתה משתגר לכפר אי 1 שבאי נוט. בכפר מרכז פוקימונים גדול מהרגיל ועוד מספר בתים. דרמה מהכפר אתה רואה אי קטן, מעבר לערוץ מים, ומזרחה מהכפר גם יש צורך בערוץ מים. אתה תוהה איך תוכל לעבור את המים (טיפ - קרוקונאו לא יכולה לשחות. תחשוב על מקומות בהם אפשר למצוא במשחקים HM03). מבט קטן על מפת האי נוט מראה לך שהאי דרומית לך הוא אי האוצרות, ומזרחה ממך אתה עובר ערוץ מים, ואז מגיע לדרך הלוהטת, בה נמצא ספא הגחלת ובסופה יושב לו הר גחלת, מעבר לעוד ערוץ מים.
    מה תעשה?

בר
    מה תעשה?
    קלאונצ'ר - 0/10

נועם
    *כסף - 132 פ"ד
    אתה מנסה לחשוב מה קרה לפיל, ומגיע למסקנה אחת שאתה נוטה להאמין שהיא לא נכונה. אתה מתחיל לתחקר אנשים על שוטר נעלם במהלך סיור, ואף אדם לא שמע על שוטר בשם פיל או ראה שוטר מסתובב ברחוב בשבוע האחרון. לאחר כחצי עה של ראיונות מתישים, השמש מתקרבת למרכז השמיים ומתחיל להיות לך חם יותר. באותו רגע מגיע אדם מעט מלא בבגדי תייר עם עגלה, מוכר מיצים טבעיים.
    מה תעשה?
    אין אפשרות שיגור להר הגחלת?
    --------------
    "קדימה קרוקנאו, באלטוי, דודואו, תתחילו לחפש יריבים בדשא הקרוב."

11. היזהרו מחיקויים!
    בר
    *דווקא עוד תור אחד היית מעלף את סנובר, אבל לא משנה
    אתה מבין שזה לא יעבוד כי הפוקימונים שלך חלשים מדי (לטענתך). אתה מחזיר את קלאנוצ'ר ונפרד לשלום. אתה יוצא חזרה אל העיר. עובר במרכז הפקוימונים ויוצא מערבה, אל עבר הר קורונט. לאחר כמה דקות בהם אתה בחזית אגם אקיויטי, בין העיר סנוופוינט לבין דרך 217, כשלפתע אתה מרגיש משהו נוקש ברגלך. אתה מסתכל מטה ורואה יצור שחור, מוקף בכובע כתום שכזה, ספק רועד, ספק קופא.
    מה תעשה?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    יצור שלג:

טוטודייל
    *מה, תגיד לא לקצת אתגר? כל השיגורים הם ליישובים.
    *אין דשא, אתה בכפר. רמיזה לשיגור- חיפוש HM03
    אתה אומר להם לחפש יריבים בדשא הקרוב (שהוא המים) שלושתם יוצאים לחיפוש, ולאחר כמה דקות, באלטוי נתקל בתמנון ענקי, קרוקונאו נתקל בסרטן ענקי ודודואו נתקל בסרטן קטן.
    מה תעשה?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    תמנון: סרטן גדול: סרטן קטן:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    בר
    אתה מבין שזה לא יעבוד כי הפוקימונים שלך חלשים מדי (לטענתך). אתה מחזיר את קלאנוצ'ר ונפרד לשלום. אתה יוצא חזרה אל העיר. עובר במרכז הפקוימונים ויוצא מערבה, אל עבר הר קורונט. לאחר כמה דקות בהם אתה בחזית אגם אקיויטי, בין העיר סנוופוינט לבין דרך 217, כשלפתע אתה מרגיש משהו נוקש ברגלך. אתה מסתכל מטה ורואה יצור שחור, מוקף בכובע כתום שכזה, ספק רועד, ספק קופא.
    מה תעשה?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    יצור שלג:

'אין לי זמן לכל השטויות האלה' אחשוב
    "מה אתה רוצה, לי אין מספיק בגדים, לא מתכוון לתת לך, אני קופא, אני רק מנסה ללכת מהאיזור הקפוא" אגיד ואמשיך בדרך

13. משתמש מנוסה
    בר
    מה תעשה?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    יצור שלג:

טוטודייל
    *מה, תגיד לא לקצת אתגר? כל השיגורים הם ליישובים.
    *אין דשא, אתה בכפר. רמיזה לשיגור- חיפוש HM03
    אתה אומר להם לחפש יריבים בדשא הקרוב (שהוא המים) שלושתם יוצאים לחיפוש, ולאחר כמה דקות, באלטוי נתקל בתמנון ענקי, קרוקונאו נתקל בסרטן ענקי ודודואו נתקל בסרטן קטן.
    מה תעשה?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    תמנון: סרטן גדול: סרטן קטן:
    אם אתה כבר הולך לפי המשחקים יש עלייה למעלה בדשא עם מאמנים ואז איזור שחייה לכיוון המעיינות החמים.
    -----------------
    "טנטקול, קראבי וקינגלר, פוקימונים חזקים אבל לא יעזרו לי בזמן הקרוב, יש לי את קרוקנאו כבר." אחשוב ואז אורה עליהם: באלטוי תשתמש ביתרון שלך על טנטקול, תתקוף בסטירת בוץ ואחר כך בקרן על חושית. דודואו מתקפת הטעיה ואז תרוץ במהירות אליו במתקפת זעם. קרוקנאו תשתמשי בזעם ואז תשחררי את כל הזעם במתקפת נשיכה על קינגלר."

14. blue To My Bones
    נועם
    *כסף - 132 פ"ד
    מה תעשה?
    פתאום מגיע אדם עם מיצים טבעיים= תתחיל לבזבז כסף יא חלאה

"עיר שלמה ואף אחד לא שמע על שוטר שנעלם? משהו קורה כאן..." אחשוב לעצמי, אנסה לפתח כיוונים חדשים. "יכול להיות שראמפ"ג מעורבים בזה איכשהו? הם היו שמחים לשמוע על שוטר שומר חוק שנעלם, אבל עם כל הפשיטות האחרונות אני לא חושב שהם באמת מבזבזים את זמנם על חטיפת שוטר... בטוח יש מישהו שיוכל להאיר את החקירה הזאת קצת." 'וואו, נהיה ממש חם.' אחשוב לעצמי ואשים לב לרוכל בעל המיצים. "מיציים טבעים? את האמת, בחום הזה אני כבר מוכן לשתות מי ביוב" אומר ואתקדם לעבר העגלה. "שלום, אילו מיצים יש לך?" אומר לו [ואקנה אחד מהם, תחליט אתה איזה]. לאחר שאקנה, אתחיל לעזוב את העגלה ומיד אסתובב חזרה לכיוון האדם. "סליחה שוב על ההטרדה, אבל" אומר ואראה לו את התג של צוות אג'נטרה. "אני נמצא כרגע בחקירה של שוטר שנעלם באמצע סיור, ממש כאן בסרוליאן. לא שמעת במקרה כלום על אדם בשם פיל במקרה?"

15. היזהרו מחיקויים!
    בר
    *ברור לך שאתה תמות אם תנסה לעבור את דרך 217 בלי מעיל, כן?
    אתה חושב שאין לך זמן לשטויות האלה וממשיך ללכת. הוא עוקב אחריך עוד כמה דקות, ואז מתייאש והולך משם. לאחר כמה דקות אתה מרגיש גל קור פתאומי. אתה רואה שאתה ננכס לאזור של סופת שלגים עוצמתית. אתה רואה בית במרחק 100 מטר אבל זה מאוחר מדי. כבר רצת חזרה לכיוון חזית האגם, שהיא קרירה בלבד, לא קפואה כמו דרך 217.
    מה תעשה?

טוטודייל
    *אני לא אשים לך כאן תמונה אבל אתה כרגע בכפר, שהוא גוש אדמה שמוקף במים מכל כיוון. הדשא עם המאמנים הוא בדרך הלוהטת.
    אתה חושב שאין לך צורך באף אחד מהם ומורה לפוקימוניך מה לעשות. באלטוי שולח בוץ וטבעת של אנריגה על חושית לעבר טנטקרול, כמעט מעלף אותו. בתמורה, טנטקרול מרסס חומצה על באלטוי, ולאחר מכן יורה עליו קרן בועות, גם הוא כמעט מעלף אותו. דודואו רץ במהירות לעבר קראבי, נעלם באמצע ומופיע שוב סמוך לקראבי, נתקל בו. לאחר מכן שני ראשיו של דודואו מנקרים את קראבי 4 פעמים, מעלפים אותו. קרוקונאו מתעצבנת מעט, חובטת בקינגלר. לאחר מכן היא מנצלת את הזעם שצברה עד עכשיו ונושכת אותו. בתמורה, קינגלר חובט בקרוקונאו עם ידו, מלאה במים, ולאחר מכן לוחץ עליה עם שני צידי צבתו, גורם לה לא מעט נזק.
    מה תעשה?
    באלטוי - 1/10
    דודואו- 10/10
    קרוקונאו - 5/10

נועם
    *חח לא רק. היתה עוד סיבה
    *מיקום - סרוליאן, קנטו
    *כסף - 130 פ"ד
    אתה מתלבט מה קורה פה ואיך אף אחד לא שמע על שוטר שנעלם. לאחר מכן, עם הגעתו של איש עגלת המיצים/המושיע, אתה ניגש אליו ומבקש מיץ. הוא מביא לך מיץ גרגרי סיטרוס. המיץ חמצמץ ומרווה. לאחר כרגע אתה חוזר אליו ומפנה אליו את השאלה. במבט מבולבל הוא אומר:" פיל..? אבל... אני פיל...". בן רגע נראה כי משהו בו השתנה, והוא חוזר שוב למצבו הקודם, אומר:"מיצים טבעיים! מיצים טבעיים!"
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

עמוד 23 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1321222324253373 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •