Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1422232425263474 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 1331
  1. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    בר
    *ברור לך שאתה תמות אם תנסה לעבור את דרך 217 בלי מעיל, כן?
    *כסף: 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חושב שאין לך זמן לשטויות האלה וממשיך ללכת. הוא עוקב אחריך עוד כמה דקות, ואז מתייאש והולך משם. לאחר כמה דקות אתה מרגיש גל קור פתאומי. אתה רואה שאתה ננכס לאזור של סופת שלגים עוצמתית. אתה רואה בית במרחק 100 מטר אבל זה מאוחר מדי. כבר רצת חזרה לכיוון חזית האגם, שהיא קרירה בלבד, לא קפואה כמו דרך 217.
    מה תעשה?

טוטודייל
    *אני לא אשים לך כאן תמונה אבל אתה כרגע בכפר, שהוא גוש אדמה שמוקף במים מכל כיוון. הדשא עם המאמנים הוא בדרך הלוהטת.
    *כסף : 2,125 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חושב שאין לך צורך באף אחד מהם ומורה לפוקימוניך מה לעשות. באלטוי שולח בוץ וטבעת של אנריגה על חושית לעבר טנטקרול, כמעט מעלף אותו. בתמורה, טנטקרול מרסס חומצה על באלטוי, ולאחר מכן יורה עליו קרן בועות, גם הוא כמעט מעלף אותו. דודואו רץ במהירות לעבר קראבי, נעלם באמצע ומופיע שוב סמוך לקראבי, נתקל בו. לאחר מכן שני ראשיו של דודואו מנקרים את קראבי 4 פעמים, מעלפים אותו. קרוקונאו מתעצבנת מעט, חובטת בקינגלר. לאחר מכן היא מנצלת את הזעם שצברה עד עכשיו ונושכת אותו. בתמורה, קינגלר חובט בקרוקונאו עם ידו, מלאה במים, ולאחר מכן לוחץ עליה עם שני צידי צבתו, גורם לה לא מעט נזק.
    מה תעשה?
    באלטוי - 1/10
    דודואו- 10/10
    קרוקונאו - 5/10

נועם
    *חח לא רק. היתה עוד סיבה
    *מיקום - סרוליאן, קנטו
    *כסף - 130 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתלבט מה קורה פה ואיך אף אחד לא שמע על שוטר שנעלם. לאחר מכן, עם הגעתו של איש עגלת המיצים/המושיע, אתה ניגש אליו ומבקש מיץ. הוא מביא לך מיץ גרגרי סיטרוס. המיץ חמצמץ ומרווה. לאחר כרגע אתה חוזר אליו ומפנה אליו את השאלה. במבט מבולבל הוא אומר:" פיל..? אבל... אני פיל...". בן רגע נראה כי משהו בו השתנה, והוא חוזר שוב למצבו הקודם, אומר:"מיצים טבעיים! מיצים טבעיים!"
    מה תעשה?
    "באלטוי תחסל את טנטקול בקרן על חושית, קרוקנאו תשתמשי שוב בזעם, דודואו תשתמש במתקפת הטעיה על קינגלר."

2. the bitch is back
    עומר
    * Any Requests?
    *אנסה אחרים פעם הבאה
    *כסף: 100 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת לסקראגי מה לעשות. הוא שולח חול אל עיניו של פאנפי, אך נראה שעקב היותו סוג אדמה זה לא משפיע על ראייתו. לאחר מכן סקראגי רץ לעבר פאנפי, נעלם ומופיע שוב מקרוב, חובט בו. לאחר מכן הוא מזנק לאוויר ובועט בו מלמעלה, מעלף אותו.
    מה תעשי?
    "עבודה מעולה!" אומר ואתפלא מהנחישות שלו ומעצמותו "קדימה בוא נמשיך. אני בטוחה שנמצא משהו מעניין יותר"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני חולה על רעל וכאלה אולי איזה נורמל מיוחד כזה חח
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    בר
    *ברור לך שאתה תמות אם תנסה לעבור את דרך 217 בלי מעיל, כן?
    אתה חושב שאין לך זמן לשטויות האלה וממשיך ללכת. הוא עוקב אחריך עוד כמה דקות, ואז מתייאש והולך משם. לאחר כמה דקות אתה מרגיש גל קור פתאומי. אתה רואה שאתה ננכס לאזור של סופת שלגים עוצמתית. אתה רואה בית במרחק 100 מטר אבל זה מאוחר מדי. כבר רצת חזרה לכיוון חזית האגם, שהיא קרירה בלבד, לא קפואה כמו דרך 217.
    מה תעשה?

'לא אצליח לשרוד בקור הזה, אני צריך לחשוב על משהו' אחשוב.
    'יש לי רעיון, אולי אחזור שוב לעיר ואעבור דרך הבתים לבקש מעיל, אין לי עוד מה לעשות, שווה לנסות' אחשוב שנית

4. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *חח לא רק. היתה עוד סיבה
    *מיקום - סרוליאן, קנטו
    *כסף - 130 פ"ד
    אתה מתלבט מה קורה פה ואיך אף אחד לא שמע על שוטר שנעלם. לאחר מכן, עם הגעתו של איש עגלת המיצים/המושיע, אתה ניגש אליו ומבקש מיץ. הוא מביא לך מיץ גרגרי סיטרוס. המיץ חמצמץ ומרווה. לאחר כרגע אתה חוזר אליו ומפנה אליו את השאלה. במבט מבולבל הוא אומר:" פיל..? אבל... אני פיל...". בן רגע נראה כי משהו בו השתנה, והוא חוזר שוב למצבו הקודם, אומר:"מיצים טבעיים! מיצים טבעיים!"
    מה תעשה?
    "אתה.. אתה פיל?" אשאל אותו, אני מקווה שלא שמעתי נכון. "אני.. אני מתנצל אדוני, " אומר לו ואראה לו את התג שנית. "בשם צוות אג'נטרה, אני נאלץ לקחת אותך איתי לחקירה. אשמח אם תתלווה אליי בבקשה. " אקווה שהוא לא יתנגד או יפעיל כוח ואקח אותו לתחנת המשטרה, אל ג'ני. "השוטרת ג'ני? האם זה במקרה פיל, השוטר שעליו דיברת?"

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=TheHeliolisk;1482328]טל
    *כסף: 5 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את נפרדת מהם לשלום ומשתגרת גם את. את רצה אל המסעדה, וכשאת נכנסת את רואה את טרוי יושב ליד אדם עם חולצת ג'ודו קרועה, מכנסי לחימה וחגורה שחורה: . הוא אומר:" היי, אליס! חיכינו לך! עכשיו, בואו איתי" הוא אומר והולך עם שניכם אל עבר המגדלור של העיר אוליביין. אתם הולכים לפינתו, ומגנו מניח את אצבעו. הקיר אומר:" ברוך הבא, מגנו" והמעלית המוכרת נפתחת. אתם יורדים למטה, ולאחר מכן נכנסים למעלית הראשית בפנים הבסיס של אוליביין. שוב מגנו מניח את אצבעו, והמעלית אומרת, בקול נשי מתכתי:" מיד, מגנו". אתם יורדים קצת ולבסוף מגיעים לחדר גדול. החדר ריק לחלוטין חוץ משולחן ארוך ומסך גדול שמציג נוף של כפר על הים. בנוסף מסתובב בחדר קרפד ירוק גדול. מגנו מתיישב בראש השולחן ואתם סמוך אליו. והוא מתחיל לדבר:" אז כמו שאמרתי כבר לטרוי, אני מגנו, ראש מחלק טירונים בצוות אג'נטרה ומפקד מחוז ג'וטו של צוות אג'נטרה. למעשה, זוהי המפקדה של ג'וטו. אני יליד העיר סיאנווד. אני אחיו הצעיר של צ'אק, מנהיג המכון של העיר סיאנווד. כשהיינו ילדים, שנינו קיבלנו פוליוואג כפוקימון התחלתי. צ'אק פיתח אותו לפוליווראת', ואני פיתחתי את שלי לפוליטואד. בכל מקרה, אשמח שתספרו לי כל מה שקרה". את מספרת למגנו הכל, ונראה שמבטו מרצין עם הזמן. "זה לא טוב בכלל. חוץ מהעובדה שכעת אנחנו יודעים שצוות מגמה-רמפא"ג פועלים ביונובה ושהם פועלים גם דרך הים, חוליה שלמה ניסתה להשתלט על החווה! זה ממש לא טוב! והחייל הזה! איך שנפלתם על חייל עילית של מגמה-רמפא"ג, ובכל זאת ניצחתם?! אני מתרשם ומודאג בו זמנית. היכולות של שניכם מרשימות אותי, אבל הברוטליות של המגמה-רמפא"גים מטרידה אותי. בכל מקרה, כל הכבוד לכם. קחו זאת כשי צנוע ממני ומהצוות" הוא אומר ומביא לכל אחד מכם 1500 פ"ד "זהו אות ההערכה הצנוע של הצוות. תתייחסו אל זה כאל משכורת. ובנוסף, יש לי משהו לשניכם" הוא אומר ומביא שני פוקדורים ירוקים. "בשני הפוקדורים יש את הפוקימון המיוחד איווי. הוא פוקימון ייחודי מאוד, כי אתם יכולים לפתח אותו ל8 צורות שונות, ב8 דרכים שונות." הוא אומר. "בקרוב, תקבלו ללוח המשימות שלכם מספר מטלות קטנות, של בקשות של אנשים שמוינו לדרגת חשיבות מינורית. אם תרצו, תוכלו לבצע אותם בזמן הפנוי שיש לכם, כיוון שלא תקבלו עוד משימה גדולה שכזו ביומיים הקרובים. בעצם, תוכלו לעשות כל מה שתרצו במשך יומיים. בהצלחה!" הוא אומר לכם מלווה אתכם החוצה. כשאתם יוצאים מהבסיס, טרוי שואל:" נו, אז מה באלך לעשות?" (בבקשה לא מגדל הפוקימונים שוב (מפנה אותך לראן ה-1 של המ"ת))
    מה תעשי?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    פוליטואד:

לא מצאתי כלום על מגדל הפוקימונים בדף הראשון של המ"ת דאמ איט
    "אממ.... אני חושבת שלא יזיק לנו להוסיף פוקימונים חדשים לצוות שלנו!. שמעת פעם על חורבות אלף בג'וטו?. יש שמועות שיש שם פוקימון ממש נדיר!. יהיה ממש כיף לחקור. גם אם לא נמצא את הנדיר עדיין בטח נוכל למצא פוקימונים מסתובבים שם וכך נרחיב את הצוות שלנו!" אומר לטרוי בהתלהבות. אוציא את המשגר ואכוון אותו על חורבות האלף-"מוכן?" אשאל
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    טוטודייל
    *מה גם דודואו? לא פייר. למזלך כלל לא צריך אותו.
    *כסף : 2,125 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. באלטוי שולח קרן עוצמתית של אנרגיה על-חושית לעבר טנטקרול, מעלף אותו. קרוקונאו אוגרת עוצמה וכוח, ונותנת לקינגלר מכה אחת, מעלפת אותו. דודואו קופץ במקום מאושר, בעוד באלטוי וקרוקונאו נראים מותשים, אך מרוצים. אתה שומע רטט מכיוון הנרתיק
    מה תעשה?

עומר
    *אם ככה, אתה לא תאמין מה הגרלתי למפגש הבא שלך (נשבע זה הגרלה)
    *כסף: 100 פ"ד
    את משבחת את סקראגי ואתם ממשיכים ללכת בדרך. לאחר כמה דקות את שומעת נהימה חלושה. כשאת מסתכלת לכיוון ממנה בקעה הנהמה, את רואה דובון כתום קטן עם ציור ירח על מצחו.
    מה תעשי?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    דובון:

בר
    אתה מבין שלא תשרוד בקור הזה, והולך חזרה אל סנוופוינט, בבקשה למעיל. אתה נכנס לכמה בתים, כולם מסרבים לך בנימוס, עד שלבסוף אתה מגיע לפבית אחד. אתה נכנס לתוכו, ובפנים יושבת אישה מבוגרת עם שיער לבן. אתה מבקש ממנה מעיל, והיא אומרת:"רק רגע, בחור צעיר. בוא, שב בינתיים, הצטרף אליי לכוס תה חמה". אתה לא מסרב להצעתה של האישה המבוגרת. לאחר כדקה היא חוזרת עם מעיל חורף עבה עם צווארון מרופד, ובנוסף עם כובע סקי, משקפי סקי ומחממי אוזניים. היא ניגשת אליך ומביאה לך את הציוד, אומרת:"הציוד הזה היה של הבן שלי. המשוגע הזה הצטרף לצוות רמפא"ג לפני כחודש, ועזב את אמא שלו כאן, לבד, בצפון המושלג של סינו. קח את הדברים שלו, לא נראה לי שהוא אי פעם ישוב לדרוש אותם חזרה. בכלל, מה בחור צעיר כמוך עושה באזור הזה בלי ביגוד חם, ומן הסתם גם בלי כסף לקנות מעיל?" היא שואלת אותך.
    מה תעשה?

נועם
    *מיקום - סרוליאן, קנטו
    *כסף - 130 פ"ד
    אתה שואל אותו אם שמו הוא פיל ומבקש ממנו להתלוות אליך. הוא אומר:"פיל? מי זה פיל? אני לא מכיר שום..." דיבורו נקטע והבעה מפוחדת מופיעה על פניו. "הצילו! זה אני! הם שולטים בי! הציל..!" הוא אומר ודבריו נקטעים, מבטו החייכני חוזר והוא אומר:"כמו שאמרתי, אני לא מכיר שום פיל. מי אתה, בכלל? בחיים לא שמעתי על הצוות 'אג'נטרה' הזה. אולי תספר לי קצת עליו?" הוא שואל אותך.
    מה תעשה?

טל
    *לא נורא עדיף ככה
    *מחכה לרגע שהשחקנית שלך תגלה מה זה הפוקימון ה"נדיר" בחורבות אלף.
    *כסף: 1,505 פ"ד
    את מוציעה לטרוי את הרעיון שלך. הוא אומר:"טוב, אין בעיה. אבל נראה כאילו המשגר יכול להביא אותנו רקל אזורים מיושבים. שנשתגר לויולט ומשם נלך?" הוא מציע לך. את מסכימה ושניכם משתגרים. אתם מגיעים לעיר יפהפייה עם רצפה מחופה באבן אפורה עם מראה עתיק. אמנם העיר לא גדולה מאוד, אך את עדיין מצליחה לראות רק שער לכיוון מזרח, בסמוך אלייך ואל מרכז הפקוימונים לידו נחתת, וצפונית ממך מגדל ענקי. טרוי נוקש על הטלפון שלו כמה רגעים, ואומר:"לפי המפה, היציאה הקרובה לחורבות אלף הם במערב העיר, אל דרך 36". אתם מטיילים לכם בעיר השקטה והיפהפייה, ולאחר כמה רגעים מגיעים לדרך קצרה בין עצים. את המעבר שלכם חוסמות כמה אבנים די גדולות בגובה מטר. נראה שהאבנים סדוקות ומכה הגונה עלולה לשבור אותם. "יש לך מושג מה לעשות כאן? בחיים שלי לא נתקלתי באבנים כאלה בלאוור שבקאלוס, איפה שנולדתי" הוא אומר לך. (ראית איך דחפתי את זה?)
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

7. blue To My Bones
    נועם
    *מיקום - סרוליאן, קנטו
    *כסף - 130 פ"ד
    אתה שואל אותו אם שמו הוא פיל ומבקש ממנו להתלוות אליך. הוא אומר:"פיל? מי זה פיל? אני לא מכיר שום..." דיבורו נקטע והבעה מפוחדת מופיעה על פניו. "הצילו! זה אני! הם שולטים בי! הציל..!" הוא אומר ודבריו נקטעים, מבטו החייכני חוזר והוא אומר:"כמו שאמרתי, אני לא מכיר שום פיל. מי אתה, בכלל? בחיים לא שמעתי על הצוות 'אג'נטרה' הזה. אולי תספר לי קצת עליו?" הוא שואל אותך.
    מה תעשה?
    שליטה מוחית? לזה אתה מכניס אותי?

"אוקיי, הבנתי. זה הספיק לי." אומר לו ואוציא את הפוקדור של סניזל. "סניזל צא! אני רוצה שתנשוף קרח, מספיק בשביל להקפיא את הידיים של הבחור צמודות אחת לשנייה." אומר לסניזל ואכפות את שני ידיו של המוכר אחת לשנייה. "אני ממש לא רוצה להכאיב לך אבל לא השארת לי בררה. אני קלאן והדבר היחידי שאתה צריך לדעת כרגע זה שאתה עצור תחת חקירה, עד שאבין מה עומד מאחורי ה.. דבר הזה. סניזל, תשמור עליו, שלא יברח. אם צריך תקפיא לו גם את הרגליים." אומר לסניזל בזמן שאחפש את משגר המאך. "אה, הנה זה. תחגור חגורות, פיל או מי שלא תהיה. אנחנו זזים. אה, כמעט שחכתי. וסליחה מראש. סניזל, עלף אותו." אומר ואשגר את שלושתינו לבסיס, שם אחפש מישהו לדווח לו.

8. היזהרו מחיקויים!
    נועם
    *הייתי בארטיסט בלוק וזה הדבר הראשון שקפץ לי לראש... לא נורא קיבלת אקשן
    *מיקום - סרוליאן, קנטו
    *כסף - 130 פ"ד
    אתה מוציא את סניזל ואוזק את פיל. לאחר שאתה אוזק אותו עיניו זוהרות שבאור צהוב בוהק, וסניזל ממהר לעלף אותו. אנשים צופים במעשיך, כשסניזל נוהם ומבריח אותם. מיד לאחר מכן אתה משתגר עם פיל (הלא רזה כל כך) אל האי סינאבאר. מאוויל וסניזל צריכים לעזור לך כדי שתצליחו לסחוב אותו כראוי. אתה נכנס לבסיס, והפקידה שומטת את לסתה. היא אומרת:אל תגיע לכאן עם כל התוצאות שלך! לך למפקדת קנטו של צוות אג'נטרה, היא בסלדון. לך, לך!" היא אומרת ומוציאה אותך מהבסיס, שלא תלכלך את הרצפה, פיל מתחיל להתעורר, ומאוויל נוגס קלות ברגלו ואז חובט קלות בראשו, מעלף אותו שוב. אתה משתגר לעיר סלדון. אתה רואה איפהשהו במרכז העיר מבנה גדול מוקף בגדרות תיל עם סמל העץ והאבן שלמדת להכיר. אתה מציג להם את התג שלך ונכנס פנימה. אתה מבקש מהפקידה הכוונות, והיא אומרת:"לך למפקד המחוז. אני בטוחה ששניכם אממ... תרוויחו מזה. היא מביאה לך כרטיס מגנטי ירוק. אתה נכנס למעלית שהיא מנחה אותך אליה. מאוויל וסניזל כבר די מותשים מסחיבת פיל יחד איתך. אתם נכנסים לחדר בו יושב אדם בן כ-30, עם מכנסי ג'ינס כחולות ווסט אדום-לבן. כובע מכסה חצי מפניו. הוא מדבר אליך בקול עמוק ומסתורי:" אני רד, מפקד מחוז קנטו. מי אתה?" אתה מציג את עצמך בפני רד, מאסטר הפוקימונים הידוע. הוא אומר:" ומה רצית ממני?"
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

9. blue To My Bones
    נועם
    *הייתי בארטיסט בלוק וזה הדבר הראשון שקפץ לי לראש... לא נורא קיבלת אקשן
    *מיקום - סרוליאן, קנטו
    *כסף - 130 פ"ד
    אתה מוציא את סניזל ואוזק את פיל. לאחר שאתה אוזק אותו עיניו זוהרות שבאור צהוב בוהק, וסניזל ממהר לעלף אותו. אנשים צופים במעשיך, כשסניזל נוהם ומבריח אותם. מיד לאחר מכן אתה משתגר עם פיל (הלא רזה כל כך) אל האי סינאבאר. מאוויל וסניזל צריכים לעזור לך כדי שתצליחו לסחוב אותו כראוי. אתה נכנס לבסיס, והפקידה שומטת את לסתה. היא אומרת:אל תגיע לכאן עם כל התוצאות שלך! לך למפקדת קנטו של צוות אג'נטרה, היא בסלדון. לך, לך!" היא אומרת ומוציאה אותך מהבסיס, שלא תלכלך את הרצפה, פיל מתחיל להתעורר, ומאוויל נוגס קלות ברגלו ואז חובט קלות בראשו, מעלף אותו שוב. אתה משתגר לעיר סלדון. אתה רואה איפהשהו במרכז העיר מבנה גדול מוקף בגדרות תיל עם סמל העץ והאבן שלמדת להכיר. אתה מציג להם את התג שלך ונכנס פנימה. אתה מבקש מהפקידה הכוונות, והיא אומרת:"לך למפקד המחוז. אני בטוחה ששניכם אממ... תרוויחו מזה. היא מביאה לך כרטיס מגנטי ירוק. אתה נכנס למעלית שהיא מנחה אותך אליה. מאוויל וסניזל כבר די מותשים מסחיבת פיל יחד איתך. אתם נכנסים לחדר בו יושב אדם בן כ-30, עם מכנסי ג'ינס כחולות ווסט אדום-לבן. כובע מכסה חצי מפניו. הוא מדבר אליך בקול עמוק ומסתורי:" אני רד, מפקד מחוז קנטו. מי אתה?" אתה מציג את עצמך בפני רד, מאסטר הפוקימונים הידוע. הוא אומר:" ומה רצית ממני?"
    מה תעשה?
    "וואו, סליחה!" אשליך לפקידה בזמן אסחוב את פיל מחוץ לבסיס. "היא לא נחמדה..." אומר ואשתגר לסלדון, למפקדה ואתקדם ביחד עם מאוויל וסניזל לעבר חדרו של המפקד. "תודה חברים. לא הייתי צריך לבקש מכם לעשות דבר כזה, לפחות לא במצבכם הנוכחים. תחזרו. " אומר ואכנס לחדר המפקד עם פיל. "רד?! אתה המפקד פה?!" אתפלא בקול ומיד לאחר מכם אזכר מול מי אני נמצא. "אני מתנצל, אהה אדוני. אהה המפקד." אתנצל בפני רד על הפגנת הזלזול ואסביר לו את המצב. "אז ככה, לוח המשימות שלי כיוון אותי לסרוליאן, לשוטרת ג'ני יותר נכון. היא הסבירה לי ששוטר בשם פיל נעלם במהלך סיור רגיל. כשנתקלתי במוכר מיצים בעיר, שאלתי אותו אם הוא יודע משהו על הפיל ההוא אבל הוא התנהג בצורה חשודה ואמר משהו שנשמע כמו "הם שולטים בי" או משהו כזה. אני לא יודע על מה הוא דיבר אבל חשדתי שמדובר במעשה של אחד הנספחים של ראמפ"ג ולכן הבאתי אותו לפה, מעולף.. וקפוא ו.. במחשבה שניה, אולי לא הייתי צריך להיות כלכך אגרסיבי כלפיו."

10. היזהרו מחיקויים!
    נועם
    *מיקום - סלדון, קנטו
    *כסף - 130 פ"ד
    אתה מסביר לרד את המצב במלואו, וכשאתה מגיע לחלק על האכזריות, הוא ממלמל משהו כמו :"לא ידוע, דווקא מבדר קצת". הוא אומר, בקולו המסתורי והשקט:"בכל מקרה, תודה על הערכתך. אני בטוח שעשית את הדבר הנכון. אתה עשית את הדרוש ממך, כמעט לגמרי. קומה מעלינו נמצאת מחלקת חקירות. בדרכך החוצה תוריד אותו שם. ודרך אגב, האחראי עליך התקשר לפקידה לפני כמה רגעים, ביקש שתפגוש אותו במסעדה הגדולה ביותר באוליביין" הוא אומר לך. בינתיים את שם לב לזנב פיקאצו'אי משתרבב מאחת ארוניות הספרים.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

11. blue To My Bones
    נועם
    *מיקום - סלדון, קנטו
    *כסף - 130 פ"ד
    אתה מסביר לרד את המצב במלואו, וכשאתה מגיע לחלק על האכזריות, הוא ממלמל משהו כמו :"לא ידוע, דווקא מבדר קצת". הוא אומר, בקולו המסתורי והשקט:"בכל מקרה, תודה על הערכתך. אני בטוח שעשית את הדבר הנכון. אתה עשית את הדרוש ממך, כמעט לגמרי. קומה מעלינו נמצאת מחלקת חקירות. בדרכך החוצה תוריד אותו שם. ודרך אגב, האחראי עליך התקשר לפקידה לפני כמה רגעים, ביקש שתפגוש אותו במסעדה הגדולה ביותר באוליביין" הוא אומר לך. בינתיים את שם לב לזנב פיקאצו'אי משתרבב מאחת ארוניות הספרים.
    מה תעשה?
    "אמממ... תודה?" אומר לרד, שמח שהוא מצא את הדברים משעשעים. "תגיד, זה במקרה הפיקאצ'ו שלך שם? " אומר ואצביע על הזנב שמשתרבב מארונית הספרים.
    לאחר שיענה, אודה לו ואוריד את פיל במחלקת החקירות. "לאוליביין!" אומר ואשתגר למסעדה.

12. משתמש מנוסה
    בר
    אתה מבין שלא תשרוד בקור הזה, והולך חזרה אל סנוופוינט, בבקשה למעיל. אתה נכנס לכמה בתים, כולם מסרבים לך בנימוס, עד שלבסוף אתה מגיע לפבית אחד. אתה נכנס לתוכו, ובפנים יושבת אישה מבוגרת עם שיער לבן. אתה מבקש ממנה מעיל, והיא אומרת:"רק רגע, בחור צעיר. בוא, שב בינתיים, הצטרף אליי לכוס תה חמה". אתה לא מסרב להצעתה של האישה המבוגרת. לאחר כדקה היא חוזרת עם מעיל חורף עבה עם צווארון מרופד, ובנוסף עם כובע סקי, משקפי סקי ומחממי אוזניים. היא ניגשת אליך ומביאה לך את הציוד, אומרת:"הציוד הזה היה של הבן שלי. המשוגע הזה הצטרף לצוות רמפא"ג לפני כחודש, ועזב את אמא שלו כאן, לבד, בצפון המושלג של סינו. קח את הדברים שלו, לא נראה לי שהוא אי פעם ישוב לדרוש אותם חזרה. בכלל, מה בחור צעיר כמוך עושה באזור הזה בלי ביגוד חם, ומן הסתם גם בלי כסף לקנות מעיל?" היא שואלת אותך.
    מה תעשה?

'שיט, מה אני אומר לה...' אחשוב במהירות
    "אני רק יוצא לטיול בסינו, והבוקר קמתי וכל הציוד שלי נגנב, אז אני מחפש מעיל שאוכל להמשיך את דרכי" אשיב לזקנה

13. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *לא נורא עדיף ככה
    *מחכה לרגע שהשחקנית שלך תגלה מה זה הפוקימון ה"נדיר" בחורבות אלף.
    את מוציעה לטרוי את הרעיון שלך. הוא אומר:"טוב, אין בעיה. אבל נראה כאילו המשגר יכול להביא אותנו רקל אזורים מיושבים. שנשתגר לויולט ומשם נלך?" הוא מציע לך. את מסכימה ושניכם משתגרים. אתם מגיעים לעיר יפהפייה עם רצפה מחופה באבן אפורה עם מראה עתיק. אמנם העיר לא גדולה מאוד, אך את עדיין מצליחה לראות רק שער לכיוון מזרח, בסמוך אלייך ואל מרכז הפקוימונים לידו נחתת, וצפונית ממך מגדל ענקי. טרוי נוקש על הטלפון שלו כמה רגעים, ואומר:"לפי המפה, היציאה הקרובה לחורבות אלף הם במערב העיר, אל דרך 36". אתם מטיילים לכם בעיר השקטה והיפהפייה, ולאחר כמה רגעים מגיעים לדרך קצרה בין עצים. את המעבר שלכם חוסמות כמה אבנים די גדולות בגובה מטר. נראה שהאבנים סדוקות ומכה הגונה עלולה לשבור אותם. "יש לך מושג מה לעשות כאן? בחיים שלי לא נתקלתי באבנים כאלה בלאוור שבקאלוס, איפה שנולדתי" הוא אומר לך. (ראית איך דחפתי את זה?)
    מה תעשי?
    [/QUOTE]

*smooth מה אני אגיד לך
    *למה יש לי הרגשה שבסוף זה יהיה הפוקימון רפש הדוחה הזה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי! איווי, וולפיקס, פרי צאו כולכם!" אומר ואזרוק את שלושת הפוקדורים שלי. "וולפיקס גחלת על האבנים, איווי התקלה ופרי חותך זעם!" אומר לשלושתם בתקווה שזה יהיה מספיק כדי למוטט את האבנים. "אני חושבת שהחום יגרום לאבנים להיות עוד יותר רגישות לשבירה ואז ההתקלה והחותך זעם כבר יפילו אותך" אסביר לטרוי. "אז אממ..לאוור זה מקום יפה?" אשאל (חשב צורך לשאול)
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. מנהל ראשי
    שם: אדם
    עומר
    *כסף: 150 פ"ד
    את שואלת אותו שוב בהיסוס כמה זה עולה, והוא עונה:"50 פ"ד בלבד! המחיר הכי זול שתמצאי!" (בעיקר כי הוא המשווק היחידי...)
    מה תעשי?

בר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מבין, לפי השלג, שאתה בסביבת סנוופוינט. באותו זמן אתה חושב שאולי כדאי לך לחפש מפה של סינו. המבחנה תופסת את תשומת לבך ואתה ניגש אליה. אתה מסתכל בפתק ורואה שרשום בו:'אבקה ללימוד פוקימונים המתקפה "גלישה". רק לפזר על הפוקימונים והוא ידע להשתמש בגלישה ברגע, ולהשיט אותך ממקום למקום בקלות' אתה נזכר שקלאונצ'ר הוא סוג מים. מבט מהיר מראה לך שבין עצים יש עוד כ-50 מבחנות שכאלו, אתה שם לב שבצד החיצוני יש את הסמל של צוות אקווה-רמפא"ג.
    מה תעשה?

טדי
    *מקום : מפקדת אג'נטרה בג'וטו, אוליביין, ג'וטו
    *כסף : 500 פ"ד
    אתה נפגע מאוד מאמירתו של מגנו ומסביר לו את כוונתך. הוא אומר:"אה. אם כך, כדאי לך להגיד דברים בצורה שמשתמעת רק לכיוון אחד, כדי שלא יקרו אי הבנות שכאלו, במיוחד כשאתה סוכן אג'נטרה. יש לי צורך בך כי אתה אמיץ, עמוק בפנים מתחת למעטה הבושה שלך". אדם משמיע קול גרגור, ואתה מבין שהנ"ל הגיע מבטנו. הוא מכחכח בגרונו ומצביע על הבטן שלו, לוחש :"א-ו-כ-ל"
    מה תעשה?

טל
    *שכחת ממני אצלך במ"ת ואין לך מקום בה"פ
    את מתחילה להתלהב ולהגיד שבדרך, אך מהר מאוד משככת את התלהבותך את באה להשתגר כשטרוי רומז שאת צריכה לקחת את הסנדוויץ'. את חוטפת את הסנדוויץ' ומשתגרת במהירות לחוות פלוססי. החווה את נוחתת ליד אסם גדול. מסביבך את רואה שער עץ, גדרות נמוכות המחברות בין אזורי המרעה ובית ליד האסם. בתוך הבית גבר ואישה צעירים, בני כ-20. הגבר עם בנדנה אדומה על ראשו, חולצה אפורה, פאוץ' אדום, מכנס ירוק ונעליים חומות. לידו נח מטאטא. מולו יושבת האישה, , עם שיער חום די קצר , כובע מצחייה ירוק-לבן, שמלה קצרה אדומה, פאוץ' ירוק, מכנסיים חומים קצרים ומגפיים חומים. לידה דלי אדום: . לידם עומד כלב עם פרווה דמוית שכמייה בצבע כחול. על פניו פרווה בהירה בצורת כוכב. טרוי ניגש אל תוך הבית, את אחריו. אתם נכנסים, וטרוי אומר:"מייק ולינדה, אני מניח?" הגבר אומר לכם, בקולו הגבוה והמעט נשי:"כן. אני מייק, וזאת לינדה, אשתי. נשואים 5 שנים באושר. אני אניח שאתם מצוות אג'נטרה?" טרוי מציג אתכם. לינדה שואלת:"כמה זמן אתם ביחד?", וטרוי משיב לה שאין ביניכם שום דבר. היא מסמיקה ולא מדברת. מייק אומר:"ההרדיירים הם כמו הילדים שלי. אני שבור לב מכך שאחד מהם נעלם. אני מבקש מכם, בבקשה תמצאו אותו. הרדייר לא יודע לשחות ובלילה השער נעול, כך שהוא כנראה עדיין בשטחי החווה. תוכלו לחפש אותו?" הוא שואל אתכם. טרוי משיב שכן ואתם יוצאים מהבית. אתם מתחילים ללכת לתוך שטחי המרעה. כשאתם מגיעים להתפצלות, ימינה ושמאלה, טרוי אומר:"אני אלך ימינה, את תלכי שמאלה, טוב? ניפגש עוד חמש דקות כאן" הוא אומר והולך ימינה
    מה תעשי?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    הרדייר:

טוטודייל
    *מקום : חורשת אי 5, האי כרונו, איי סווי, קנטו
    *כסף : 1,125 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מברך את באלטוי על המתקפה החדשה ואומר לו מה לעשות. הוא יורה בוץ לעבר וויבייל, מכניס לו קצת לעיניים. לארח מכן הוא מסתחרר במהירות ופוגע בו. קודי אומר:"מיאו, שיסוע!" ומיאו משסע את וויבייל, מעלף אותו. החייל מקלל, ואומר "וויבייל, חזור!" והוא מתחיל לרוץ. טרייסי בדיוק חוזרת, ובהסכמה שבשקט שלושתכם רצים אחריו. בסופו של דבר אתם מגיעים למחסן גדול, שעל שתי הדלתות שלו רשום R באדום. יש שני שומרים בכניסה. קודי אומר:"נמאס לי מקרבות" ומתחיל תהגנב בין השיחים. הוא מגיע מאחורי, אחד מהם, חוטף אותו אחורה. השני מתקרב לעברו וקודי חוטף גם אותו. אתם מתקרבים לשם ורואים שהוא עילף אותם וקשר אותם אחד לשני עם גפן. הוא אומר:"הגפן לא תחזיק אותם הרבה זמן. קדימה, נזוז!" הוא אומר ורץ לכיוון הדלת
    מה תעשה?
    אני מהנהן. אני מודע לעובדה שקשה לי לנתח סיטואציות כמחווה חיובית, על כן אקבל את דבריו ואחר כך אקרוץ לאדם. "בוא לאכול..." אומר לו בלי קול, מסרב להודות בעובדה שגם אני גווע בטירוף.

15. היזהרו מחיקויים!
    נועם
    *מיקום - סלדון, קנטו
    *כסף - 880 פ"ד
    אתה מודה לרד, ושואל אותו האם זהו הפיקאצ'ו שלו שמציץ שם בספרייה. הוא אומר:" אני לא חושב ש... פיקאצ'ו! שוב יצאת, שובב אחד!" הוא אומר והולך להביא אותו. רד מחזיק את פיקאצ'ו בידיו ואומר:" תכיר קלאן, זה פיקאצ'ו. אותו אחד כבר 15 שנה. אח, איך הזמן חולף... בכל מקרה, תודה לך על שהסבת את תשומת לבי לפיקאצ'ו". כשאתה נכנס למעלית, בשניה האחרונה לפני הסגירה אתה מצליח לראות שבריר חיוך על פניו של רד, שמגרד לפיקאצ'ו בבטן. אתה עולה קומה אחת למעלה ומוריד אצל החוקרים את פיל. אתה מזהיר אותם על העיניים הזוהרות ואחד מהם אומר: "תודה לך טירון. סמוך עליי שאני אמליץ לקידומך". אתה מיד לאחר מכן משתגר לעיר אוליביין. אתה מחפש קצת ומוצא מסעדה ענקית שנקראת:" המזללה של מיילין". אתה מתאר לעצמך שזה המקום. אתה נכנס פנימה ומוצא אדם עם חולצת ג'ודו, מכנסי לחימה וחגורה שחורה, כשעל פניו זקן חום מתוחזק היטב יושב על הבר, אוכל תבשיל אורז וגרגרי קוסטאפ. הוא אומר לך:" קלאן! בוא לכאן רגע!" אתה מתקרב והוא מראה לך סיכת סוכן משלו. "מגנו, הבוס שלך, לעת עתה. בוא איתי" הוא אומר. הוא לוקח איתו את הצלחת של התבשיל. אתם הולכים לכיוון המגדלור הגבוה של העיר אוליביין. אתם ניגשים לחלק של המגדלור שלא ניתן לראות משום מקום אחר, ומגנו מצמיד את אצבעו לבורג מסוים. מיד נפתח כיסוי המתכת ואתם נכנסים למעלית, שאומרת:" ברוך הבא, מגנו". אתם יורדים במעלית ומגיעים לבסיס שכל קירותיו מצופים במתכת. אתה רואה בדלפק הקבלה שמולכם את סמל הצוות עם כתר ארד מעליו. מגנו אומר:" לידיעתך, כתר מעל סמל של הצוות פירושו מפקדה מחוזית או עובד מפקדה מחוזית. המפקדה המחוזית של סינו, שהיא גם המפקדה הראשית, מעוטרת בכתר זהוב. מפקדת קאלוס מעוטרת בכתר כסף. המפקדה שלי, מפקדת ג'וטו, מעוטרת בכתר ארד, מקפדת קנטו מעוטרת בכתר פלטינה, מפקדת הואן בכתר קוורץ, מפקדת יונובה בכתר פחם ושלוש המפקדות בפיורה, אלמיה ואובליביה מעוטרות בכתר פנינה שחורה". ליד הסמל אתה רואה תמונה של מגנו, עומד ליד קרפד ירוק גדול עם בטן צהובה. אתם נכנסים למעלית ושוב מגנו מניח את אצבעו על פד. המעלית אומרת "מיד מגנו" ואתם מתחילים לרדת מטה. לאחר כמה שניות אתם מגיעים למשרד של מגנו. המשרד גדול מאוד. על הקיר משמאלך אתה רואה ספרייה נמוכה מלאה ספרים ומעליה שורת תמונות, הראשונה בהם היא של מגנו ואותו קרפד, אך הפעם מגנו מחבק מאחור את הקרפד וצוחק, בעוד הקרפד מחייך מאושר. במרכז המשרד שולחן עץ ארוך ובראשו כיסא בד שחור גדול. מאחורי הכיסא מסך, כמו בחדרך רק הרבה יותר גדול. המסך מקרין כרגע תמונה של עיירת חוף. מימינך אתה רואה שורה ארוכה של ארונות עם דלתות שקופות, מציגים מגוון צורות וצבעים של פוקדורים ומדליות שונות. מגנו מתיישב על כיסא הבד השחור שלו ואתה מתיישב סמוך אליו. הוא אומר:" ועכשיו קלאן, נעברו להיכרות רשמית. אני מגנו נאקל, אחיו הצעיר של צ'אק נאקל, מנהיג המכון של העיר סיאנווד שבג'וטו, אותה אתה רואה על המסך. כשהיינו ילדים, אני וצ'אק קיבלנו שנינו פוליוואג. הוא פיתח את שלו לפוליווראת' ואני את שלי לפוליטואד". באותו רגע אתה רואה את אותו קרפד מהתמונות יושב לו ליד אחת מהספריות, מנשנש תפוח. אתה מבין שזהו פוליטואד. "בנוסף להיותו מפקד מחוז ג'וטו בצוות אג'נטרה, לקחתי על עצמי להיות גם ראש מחלקת טירונים. עד עכשיו אני רק נהנה מהעבודה הזו, ואני מקווה שאתה לא תקטע פה רצף. ועכשיו, אשמח אם תספר לי את כל מה שגילית". אתה מספר למגנו, ומבטו מוטרד. כשאתה מסיים לדבר הוא אומר:" מדאיג מאוד. מימיי לא שמעתי על טכניקה שכזו. זה בוודאי פיתוח כלשהו של צוות רמפא"ג, בשימוש במוצגים שנגנבו. זה מאוד מדאיג אותי, אך אין לך מה לדאוג. טובי המדענים שלנו כבר מרגע שתצא מחדר זה יתחילו לפתור את הבעיה. אני גם אעדכן את ג'ני מסרוליאן, לכן אין לך מה לדאוג. קח, זה מגיע לך" הוא אומר ומביא לך 750 פ"ד. "אמנם זה לא כל כך הרבה, אך אני מאמין שזה יספיק לך לזמן הקרוב. קח את זה בתור משכורת מצוות אג'נטרה" הוא אומר לך. "דרך אגב, אם תרצה לעזור לנו עוד, בעוד כשעה יופיעו בלוח המשימות שלך חמש מטלות פשוטות יחסית שתוכל לבצע. המטלות הם ללא תשלום מאיתנו, והתשלום הוא אופצייה של האדם שביקש את העזרה. מטלות אלו לא חובה, ואם לא תבצע אותם, אחרים יעשו כך. את המשימה הגדולה הבאה שלך תקבל בעוד יומיים, אלא אם כן יקרה משהו חירומי עד אז. בינתיים, נצל את הזמן כדי לנוח ולהתחזק. ניפגש בהמשך!" הוא אומר לך.
    מה תעשה?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    פוליטואד:

בר
    אתה חושב מה להגיד לה, ומחרטט סיפור אמין. היא אומרת:"איו! מסכן שכמוך! אני כבר חוזרת" היא אומרת. ךאחר כשתי דקות היא חוזרת עם מגש שמכיל תה, קוביות סוכר, קנקן חלב ועוגיות כחולות עם פצפוצים אדומים. "קח" היא אומרת ומעניקה לך לא פחות מ2,000 פ"ד. "אני חושבת שזה יהיה מספיק בשבילך כדי לקנות את כל מה שאתה צריך בשביל המסע מחדש: אוהל, אוכל, מים, ציוד רפואי..." היא אומרת ולוגמת לה מהתה שלה, מכרסמת עוגייה. אתה מופתע מנדיבותה של האישה
    מה תעשה?

טל
    *אה כן אני דפוק ושכחתי. וולפיקס למדה להביור בקרב ההוא מול החייל מגמה
    *את יודעת מי זה, זה הפוקימון היחידי שמוצאים בחורבות אלף...
    את מוציאה את איווי וולפיקס ופרי ואומרת להם מה לעשות. וולפיקס מחממת את האבן עם גחלת, בעוד איווי נתקל באבן בחוזקה ופרי חותך אותה בחזרתיות. פתאום, איווי זוהרת באור בוהק. לאחר מכה שניות, את חשה בשינוי מרהיב: איווי קיבלה אוזניים כשל ארנב, על אחת מאוזניה פפיון ומכל גופה נמתחים סרטים. צבעיה העיקריים הם כעת לבן, ורוד וכחול בהיר. *מזל טוב! איווי התפתחה לסילבאון!!!* טרוי אומר :"וואו, סילבאון! ממש כמו של ואלרי!" את שואלת את טרוי אם לאוור יפה בזמן שסילבאון, פרי וולפיקס מכרסמים אט אט באבן. טרוי עונה:" את אפילו לא יכולה לדמיין! יש בעיר אגמים יפים כל כך, וכל העיר מלאה בעצי שלכת ועלי שלכת מפוזרים בכל מקום. יש ניחוח נעים אוויר, והעץ הענקי במרכז העיר שבו המכון של וואלרי שולט על העיר מכל כיוון. אפשר אחרי הביקור בחורבות שנבקר שם". בזמן שטרוי ממשיך לתאר את נפלאות העיר לאוור, שלושת פוקימונייך מצליחים סוף סוף במשימה ושוברים את האבן. הם לא נראים חלשים, אך הם התעייפו קצת מהמשימה. את מחזירה את שלושתם ואתם ממשיכים ללכת. לאחר כמה רגעים את חוזה במראה מוזר: אתם מגיעים לצומת דרכים - דרומה מכם שער שלידו רשום 'חורבות אלף'. אתם עומדים במין כיכר שכזו, שהשלט הפונה מערבה אומר 'גולדנרוד' והשלט שפונה לכיוון צפונה אומר 'אקרוטיק'. השלט שמצביע לכיוון ממנו באתם אומר 'ויולט'. את הנקודה בו השביל מתפצל לגולדנרוד ולאקרוטיק חוסם עץ מוזרל מראה: הוא מזכיר צורה של בייקון, הוא בצבע חום וענפיו קצרים, עליהם שלושה גושי עלים מעוגלים. הוא מזכיר לך משום מה עץ בונסאי.
    מה תעשי?

טדי
    *מקום : אוליביין, ג'וטו
    *כסף : 500 פ"ד
    אתה מהנהן לעבר מגנו, קורץ לעבר אדם ושניכם הולכים אל המסעדה. לאחר כמה דקות אתם מגיעים למסעדה שמעליה שלט ענק ובו רשום 'המזללה של מיילין'. ליד השם יש תמונה של אישה צעירה עם שיער ורוד ופלסטר על אפה:
    Spoiler ספוילר
    . אתם נכנסים אל תוך המסעדה ורואים שלט 'מרתון האכילה הגדול' ועמדת הרשמה. מחקר קצר מסביר לכם שבמקום נערכת תחרות מרתון אכילה. אתם אוכלים כמה שיותר צלחות של מנת הדגל של המקום, תבשיל אורז, בשר וגרגרי קוסטאפ, ולאחר חצי שעה, שלושת המקומות הראשונים לא משלמים על הארוחה, והם זוכים בפרס כספי ובכבוד. מי שמסיים בעשירייה משלם 100 פ"ד אם הוא אכל מעל 5 צלחות ואת המחיר המלא אם הוא אכל פחות. אתם רואים שכרגע יש 15 רשומים. אדם אומר:" אני לא יודע מה איתך, אבל אני נרשם!" הוא אומר, הולך במהירות אל עבר עמדת ההרשמה.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

עמוד 24 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1422232425263474 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •