נועם
*מיקום - סלדון, קנטו
*כסף - 880 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מודה לרד, ושואל אותו האם זהו הפיקאצ'ו שלו שמציץ שם בספרייה. הוא אומר:" אני לא חושב ש... פיקאצ'ו! שוב יצאת, שובב אחד!" הוא אומר והולך להביא אותו. רד מחזיק את פיקאצ'ו בידיו ואומר:" תכיר קלאן, זה פיקאצ'ו. אותו אחד כבר 15 שנה. אח, איך הזמן חולף... בכל מקרה, תודה לך על שהסבת את תשומת לבי לפיקאצ'ו". כשאתה נכנס למעלית, בשניה האחרונה לפני הסגירה אתה מצליח לראות שבריר חיוך על פניו של רד, שמגרד לפיקאצ'ו בבטן. אתה עולה קומה אחת למעלה ומוריד אצל החוקרים את פיל. אתה מזהיר אותם על העיניים הזוהרות ואחד מהם אומר: "תודה לך טירון. סמוך עליי שאני אמליץ לקידומך". אתה מיד לאחר מכן משתגר לעיר אוליביין. אתה מחפש קצת ומוצא מסעדה ענקית שנקראת:" המזללה של מיילין". אתה מתאר לעצמך שזה המקום. אתה נכנס פנימה ומוצא אדם עם חולצת ג'ודו, מכנסי לחימה וחגורה שחורה, כשעל פניו זקן חום מתוחזק היטב יושב על הבר, אוכל תבשיל אורז וגרגרי קוסטאפ. הוא אומר לך:" קלאן! בוא לכאן רגע!" אתה מתקרב והוא מראה לך סיכת סוכן משלו. "מגנו, הבוס שלך, לעת עתה. בוא איתי" הוא אומר. הוא לוקח איתו את הצלחת של התבשיל. אתם הולכים לכיוון המגדלור הגבוה של העיר אוליביין. אתם ניגשים לחלק של המגדלור שלא ניתן לראות משום מקום אחר, ומגנו מצמיד את אצבעו לבורג מסוים. מיד נפתח כיסוי המתכת ואתם נכנסים למעלית, שאומרת:" ברוך הבא, מגנו". אתם יורדים במעלית ומגיעים לבסיס שכל קירותיו מצופים במתכת. אתה רואה בדלפק הקבלה שמולכם את סמל הצוות עם כתר ארד מעליו. מגנו אומר:" לידיעתך, כתר מעל סמל של הצוות פירושו מפקדה מחוזית או עובד מפקדה מחוזית. המפקדה המחוזית של סינו, שהיא גם המפקדה הראשית, מעוטרת בכתר זהוב. מפקדת קאלוס מעוטרת בכתר כסף. המפקדה שלי, מפקדת ג'וטו, מעוטרת בכתר ארד, מקפדת קנטו מעוטרת בכתר פלטינה, מפקדת הואן בכתר קוורץ, מפקדת יונובה בכתר פחם ושלוש המפקדות בפיורה, אלמיה ואובליביה מעוטרות בכתר פנינה שחורה". ליד הסמל אתה רואה תמונה של מגנו, עומד ליד קרפד ירוק גדול עם בטן צהובה. אתם נכנסים למעלית ושוב מגנו מניח את אצבעו על פד. המעלית אומרת "מיד מגנו" ואתם מתחילים לרדת מטה. לאחר כמה שניות אתם מגיעים למשרד של מגנו. המשרד גדול מאוד. על הקיר משמאלך אתה רואה ספרייה נמוכה מלאה ספרים ומעליה שורת תמונות, הראשונה בהם היא של מגנו ואותו קרפד, אך הפעם מגנו מחבק מאחור את הקרפד וצוחק, בעוד הקרפד מחייך מאושר. במרכז המשרד שולחן עץ ארוך ובראשו כיסא בד שחור גדול. מאחורי הכיסא מסך, כמו בחדרך רק הרבה יותר גדול. המסך מקרין כרגע תמונה של עיירת חוף. מימינך אתה רואה שורה ארוכה של ארונות עם דלתות שקופות, מציגים מגוון צורות וצבעים של פוקדורים ומדליות שונות. מגנו מתיישב על כיסא הבד השחור שלו ואתה מתיישב סמוך אליו. הוא אומר:" ועכשיו קלאן, נעברו להיכרות רשמית. אני מגנו נאקל, אחיו הצעיר של צ'אק נאקל, מנהיג המכון של העיר סיאנווד שבג'וטו, אותה אתה רואה על המסך. כשהיינו ילדים, אני וצ'אק קיבלנו שנינו פוליוואג. הוא פיתח את שלו לפוליווראת' ואני את שלי לפוליטואד". באותו רגע אתה רואה את אותו קרפד מהתמונות יושב לו ליד אחת מהספריות, מנשנש תפוח. אתה מבין שזהו פוליטואד. "בנוסף להיותו מפקד מחוז ג'וטו בצוות אג'נטרה, לקחתי על עצמי להיות גם ראש מחלקת טירונים. עד עכשיו אני רק נהנה מהעבודה הזו, ואני מקווה שאתה לא תקטע פה רצף. ועכשיו, אשמח אם תספר לי את כל מה שגילית". אתה מספר למגנו, ומבטו מוטרד. כשאתה מסיים לדבר הוא אומר:" מדאיג מאוד. מימיי לא שמעתי על טכניקה שכזו. זה בוודאי פיתוח כלשהו של צוות רמפא"ג, בשימוש במוצגים שנגנבו. זה מאוד מדאיג אותי, אך אין לך מה לדאוג. טובי המדענים שלנו כבר מרגע שתצא מחדר זה יתחילו לפתור את הבעיה. אני גם אעדכן את ג'ני מסרוליאן, לכן אין לך מה לדאוג. קח, זה מגיע לך" הוא אומר ומביא לך 750 פ"ד. "אמנם זה לא כל כך הרבה, אך אני מאמין שזה יספיק לך לזמן הקרוב. קח את זה בתור משכורת מצוות אג'נטרה" הוא אומר לך. "דרך אגב, אם תרצה לעזור לנו עוד, בעוד כשעה יופיעו בלוח המשימות שלך חמש מטלות פשוטות יחסית שתוכל לבצע. המטלות הם ללא תשלום מאיתנו, והתשלום הוא אופצייה של האדם שביקש את העזרה. מטלות אלו לא חובה, ואם לא תבצע אותם, אחרים יעשו כך. את המשימה הגדולה הבאה שלך תקבל בעוד יומיים, אלא אם כן יקרה משהו חירומי עד אז. בינתיים, נצל את הזמן כדי לנוח ולהתחזק. ניפגש בהמשך!" הוא אומר לך.
מה תעשה?
פוקימונים שנצפו בקטע זה:
פוליטואד: