Pokemon GO
עמוד 25 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1523242526273575 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 361 עד 375 מתוך 1331
  1. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *מיקום - סלדון, קנטו
    *כסף - 880 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מודה לרד, ושואל אותו האם זהו הפיקאצ'ו שלו שמציץ שם בספרייה. הוא אומר:" אני לא חושב ש... פיקאצ'ו! שוב יצאת, שובב אחד!" הוא אומר והולך להביא אותו. רד מחזיק את פיקאצ'ו בידיו ואומר:" תכיר קלאן, זה פיקאצ'ו. אותו אחד כבר 15 שנה. אח, איך הזמן חולף... בכל מקרה, תודה לך על שהסבת את תשומת לבי לפיקאצ'ו". כשאתה נכנס למעלית, בשניה האחרונה לפני הסגירה אתה מצליח לראות שבריר חיוך על פניו של רד, שמגרד לפיקאצ'ו בבטן. אתה עולה קומה אחת למעלה ומוריד אצל החוקרים את פיל. אתה מזהיר אותם על העיניים הזוהרות ואחד מהם אומר: "תודה לך טירון. סמוך עליי שאני אמליץ לקידומך". אתה מיד לאחר מכן משתגר לעיר אוליביין. אתה מחפש קצת ומוצא מסעדה ענקית שנקראת:" המזללה של מיילין". אתה מתאר לעצמך שזה המקום. אתה נכנס פנימה ומוצא אדם עם חולצת ג'ודו, מכנסי לחימה וחגורה שחורה, כשעל פניו זקן חום מתוחזק היטב יושב על הבר, אוכל תבשיל אורז וגרגרי קוסטאפ. הוא אומר לך:" קלאן! בוא לכאן רגע!" אתה מתקרב והוא מראה לך סיכת סוכן משלו. "מגנו, הבוס שלך, לעת עתה. בוא איתי" הוא אומר. הוא לוקח איתו את הצלחת של התבשיל. אתם הולכים לכיוון המגדלור הגבוה של העיר אוליביין. אתם ניגשים לחלק של המגדלור שלא ניתן לראות משום מקום אחר, ומגנו מצמיד את אצבעו לבורג מסוים. מיד נפתח כיסוי המתכת ואתם נכנסים למעלית, שאומרת:" ברוך הבא, מגנו". אתם יורדים במעלית ומגיעים לבסיס שכל קירותיו מצופים במתכת. אתה רואה בדלפק הקבלה שמולכם את סמל הצוות עם כתר ארד מעליו. מגנו אומר:" לידיעתך, כתר מעל סמל של הצוות פירושו מפקדה מחוזית או עובד מפקדה מחוזית. המפקדה המחוזית של סינו, שהיא גם המפקדה הראשית, מעוטרת בכתר זהוב. מפקדת קאלוס מעוטרת בכתר כסף. המפקדה שלי, מפקדת ג'וטו, מעוטרת בכתר ארד, מקפדת קנטו מעוטרת בכתר פלטינה, מפקדת הואן בכתר קוורץ, מפקדת יונובה בכתר פחם ושלוש המפקדות בפיורה, אלמיה ואובליביה מעוטרות בכתר פנינה שחורה". ליד הסמל אתה רואה תמונה של מגנו, עומד ליד קרפד ירוק גדול עם בטן צהובה. אתם נכנסים למעלית ושוב מגנו מניח את אצבעו על פד. המעלית אומרת "מיד מגנו" ואתם מתחילים לרדת מטה. לאחר כמה שניות אתם מגיעים למשרד של מגנו. המשרד גדול מאוד. על הקיר משמאלך אתה רואה ספרייה נמוכה מלאה ספרים ומעליה שורת תמונות, הראשונה בהם היא של מגנו ואותו קרפד, אך הפעם מגנו מחבק מאחור את הקרפד וצוחק, בעוד הקרפד מחייך מאושר. במרכז המשרד שולחן עץ ארוך ובראשו כיסא בד שחור גדול. מאחורי הכיסא מסך, כמו בחדרך רק הרבה יותר גדול. המסך מקרין כרגע תמונה של עיירת חוף. מימינך אתה רואה שורה ארוכה של ארונות עם דלתות שקופות, מציגים מגוון צורות וצבעים של פוקדורים ומדליות שונות. מגנו מתיישב על כיסא הבד השחור שלו ואתה מתיישב סמוך אליו. הוא אומר:" ועכשיו קלאן, נעברו להיכרות רשמית. אני מגנו נאקל, אחיו הצעיר של צ'אק נאקל, מנהיג המכון של העיר סיאנווד שבג'וטו, אותה אתה רואה על המסך. כשהיינו ילדים, אני וצ'אק קיבלנו שנינו פוליוואג. הוא פיתח את שלו לפוליווראת' ואני את שלי לפוליטואד". באותו רגע אתה רואה את אותו קרפד מהתמונות יושב לו ליד אחת מהספריות, מנשנש תפוח. אתה מבין שזהו פוליטואד. "בנוסף להיותו מפקד מחוז ג'וטו בצוות אג'נטרה, לקחתי על עצמי להיות גם ראש מחלקת טירונים. עד עכשיו אני רק נהנה מהעבודה הזו, ואני מקווה שאתה לא תקטע פה רצף. ועכשיו, אשמח אם תספר לי את כל מה שגילית". אתה מספר למגנו, ומבטו מוטרד. כשאתה מסיים לדבר הוא אומר:" מדאיג מאוד. מימיי לא שמעתי על טכניקה שכזו. זה בוודאי פיתוח כלשהו של צוות רמפא"ג, בשימוש במוצגים שנגנבו. זה מאוד מדאיג אותי, אך אין לך מה לדאוג. טובי המדענים שלנו כבר מרגע שתצא מחדר זה יתחילו לפתור את הבעיה. אני גם אעדכן את ג'ני מסרוליאן, לכן אין לך מה לדאוג. קח, זה מגיע לך" הוא אומר ומביא לך 750 פ"ד. "אמנם זה לא כל כך הרבה, אך אני מאמין שזה יספיק לך לזמן הקרוב. קח את זה בתור משכורת מצוות אג'נטרה" הוא אומר לך. "דרך אגב, אם תרצה לעזור לנו עוד, בעוד כשעה יופיעו בלוח המשימות שלך חמש מטלות פשוטות יחסית שתוכל לבצע. המטלות הם ללא תשלום מאיתנו, והתשלום הוא אופצייה של האדם שביקש את העזרה. מטלות אלו לא חובה, ואם לא תבצע אותם, אחרים יעשו כך. את המשימה הגדולה הבאה שלך תקבל בעוד יומיים, אלא אם כן יקרה משהו חירומי עד אז. בינתיים, נצל את הזמן כדי לנוח ולהתחזק. ניפגש בהמשך!" הוא אומר לך.
    מה תעשה?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    פוליטואד:
    מקווה שלא אכפת לך, ערכתי את ההודעה קצת אחרי שפרסמתי, זה נראה לי קצת לעומת מה שאתה כתבת

"וואו, משכורת? ועוד כלכך הרבה?" 'מה אני אמור לעשות עם כלכך הרבה כסף?' אחשוב לעצמי בזמן שאתרחק מחדרו של מגנו "הוא נראה כמו אדם נחמד. לפחות יותר נחמד מהפקידה ההיא שזרקה אותי ישר מהבסיס ההוא. ואם כבר נזכרתי בזה, מעניין מה עם מאוויל וסניזל. הפעם הראשונה שהם השתתפו במבצע רשמי של הצוות ומה שגרמתי להם לעשות זה לסחוב שוטר או מוכר מיצים או מה שההוא לא יהיה. יש לי הרגשה שאכזבתי אותם. בעצם..." אתכנן לעצמי משהו ואגש לחדרי להתארגן מחדש. לאחר שאסיים להתארגן, אצא מהבסיס ואוציא את מאוויל וסניזל. "נחתם חברים? מעולה, כי אצטרך את עזרתכם. ולא, אתם לא הולכים לסחוב איש שמן... אני צריך שתסרקו את הסביבה בשביל למצוא פוקימונים פראיים. אנחנו הולכים להרחיב את הצוות!"

2. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    טוטודייל
    *מה גם דודואו? לא פייר. למזלך כלל לא צריך אותו.
    *כסף : 2,125 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. באלטוי שולח קרן עוצמתית של אנרגיה על-חושית לעבר טנטקרול, מעלף אותו. קרוקונאו אוגרת עוצמה וכוח, ונותנת לקינגלר מכה אחת, מעלפת אותו. דודואו קופץ במקום מאושר, בעוד באלטוי וקרוקונאו נראים מותשים, אך מרוצים. אתה שומע רטט מכיוון הנרתיק
    מה תעשה?

עומר
    *אם ככה, אתה לא תאמין מה הגרלתי למפגש הבא שלך (נשבע זה הגרלה)
    *כסף: 100 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את משבחת את סקראגי ואתם ממשיכים ללכת בדרך. לאחר כמה דקות את שומעת נהימה חלושה. כשאת מסתכלת לכיוון ממנה בקעה הנהמה, את רואה דובון כתום קטן עם ציור ירח על מצחו.
    מה תעשי?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    דובון:

בר
    *כסף: 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מבין שלא תשרוד בקור הזה, והולך חזרה אל סנוופוינט, בבקשה למעיל. אתה נכנס לכמה בתים, כולם מסרבים לך בנימוס, עד שלבסוף אתה מגיע לפבית אחד. אתה נכנס לתוכו, ובפנים יושבת אישה מבוגרת עם שיער לבן. אתה מבקש ממנה מעיל, והיא אומרת:"רק רגע, בחור צעיר. בוא, שב בינתיים, הצטרף אליי לכוס תה חמה". אתה לא מסרב להצעתה של האישה המבוגרת. לאחר כדקה היא חוזרת עם מעיל חורף עבה עם צווארון מרופד, ובנוסף עם כובע סקי, משקפי סקי ומחממי אוזניים. היא ניגשת אליך ומביאה לך את הציוד, אומרת:"הציוד הזה היה של הבן שלי. המשוגע הזה הצטרף לצוות רמפא"ג לפני כחודש, ועזב את אמא שלו כאן, לבד, בצפון המושלג של סינו. קח את הדברים שלו, לא נראה לי שהוא אי פעם ישוב לדרוש אותם חזרה. בכלל, מה בחור צעיר כמוך עושה באזור הזה בלי ביגוד חם, ומן הסתם גם בלי כסף לקנות מעיל?" היא שואלת אותך.
    מה תעשה?

נועם
    *מיקום - סרוליאן, קנטו
    *כסף - 130 פ"ד
    אתה שואל אותו אם שמו הוא פיל ומבקש ממנו להתלוות אליך. הוא אומר:"פיל? מי זה פיל? אני לא מכיר שום..." דיבורו נקטע והבעה מפוחדת מופיעה על פניו. "הצילו! זה אני! הם שולטים בי! הציל..!" הוא אומר ודבריו נקטעים, מבטו החייכני חוזר והוא אומר:"כמו שאמרתי, אני לא מכיר שום פיל. מי אתה, בכלל? בחיים לא שמעתי על הצוות 'אג'נטרה' הזה. אולי תספר לי קצת עליו?" הוא שואל אותך.
    מה תעשה?

טל
    *לא נורא עדיף ככה
    *מחכה לרגע שהשחקנית שלך תגלה מה זה הפוקימון ה"נדיר" בחורבות אלף.
    *כסף: 1,505 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מוציעה לטרוי את הרעיון שלך. הוא אומר:"טוב, אין בעיה. אבל נראה כאילו המשגר יכול להביא אותנו רקל אזורים מיושבים. שנשתגר לויולט ומשם נלך?" הוא מציע לך. את מסכימה ושניכם משתגרים. אתם מגיעים לעיר יפהפייה עם רצפה מחופה באבן אפורה עם מראה עתיק. אמנם העיר לא גדולה מאוד, אך את עדיין מצליחה לראות רק שער לכיוון מזרח, בסמוך אלייך ואל מרכז הפקוימונים לידו נחתת, וצפונית ממך מגדל ענקי. טרוי נוקש על הטלפון שלו כמה רגעים, ואומר:"לפי המפה, היציאה הקרובה לחורבות אלף הם במערב העיר, אל דרך 36". אתם מטיילים לכם בעיר השקטה והיפהפייה, ולאחר כמה רגעים מגיעים לדרך קצרה בין עצים. את המעבר שלכם חוסמות כמה אבנים די גדולות בגובה מטר. נראה שהאבנים סדוקות ומכה הגונה עלולה לשבור אותם. "יש לך מושג מה לעשות כאן? בחיים שלי לא נתקלתי באבנים כאלה בלאוור שבקאלוס, איפה שנולדתי" הוא אומר לך. (ראית איך דחפתי את זה?)
    מה תעשי?
    "עבודה יפה חברים" אומר להם בחיוך; "זה נראה כאילו דודואו ברמה של קרוקנאו בבאלטוי" אחשוב לעצמי ואתן חיוך מוסתר "מה זה הרטט הזה" אחפש בתיק ואבדוק.

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    נועם
    *מיקום - סלדון, קנטו
    *כסף - 880 פ"ד
    אתה מודה לרד, ושואל אותו האם זהו הפיקאצ'ו שלו שמציץ שם בספרייה. הוא אומר:" אני לא חושב ש... פיקאצ'ו! שוב יצאת, שובב אחד!" הוא אומר והולך להביא אותו. רד מחזיק את פיקאצ'ו בידיו ואומר:" תכיר קלאן, זה פיקאצ'ו. אותו אחד כבר 15 שנה. אח, איך הזמן חולף... בכל מקרה, תודה לך על שהסבת את תשומת לבי לפיקאצ'ו". כשאתה נכנס למעלית, בשניה האחרונה לפני הסגירה אתה מצליח לראות שבריר חיוך על פניו של רד, שמגרד לפיקאצ'ו בבטן. אתה עולה קומה אחת למעלה ומוריד אצל החוקרים את פיל. אתה מזהיר אותם על העיניים הזוהרות ואחד מהם אומר: "תודה לך טירון. סמוך עליי שאני אמליץ לקידומך". אתה מיד לאחר מכן משתגר לעיר אוליביין. אתה מחפש קצת ומוצא מסעדה ענקית שנקראת:" המזללה של מיילין". אתה מתאר לעצמך שזה המקום. אתה נכנס פנימה ומוצא אדם עם חולצת ג'ודו, מכנסי לחימה וחגורה שחורה, כשעל פניו זקן חום מתוחזק היטב יושב על הבר, אוכל תבשיל אורז וגרגרי קוסטאפ. הוא אומר לך:" קלאן! בוא לכאן רגע!" אתה מתקרב והוא מראה לך סיכת סוכן משלו. "מגנו, הבוס שלך, לעת עתה. בוא איתי" הוא אומר. הוא לוקח איתו את הצלחת של התבשיל. אתם הולכים לכיוון המגדלור הגבוה של העיר אוליביין. אתם ניגשים לחלק של המגדלור שלא ניתן לראות משום מקום אחר, ומגנו מצמיד את אצבעו לבורג מסוים. מיד נפתח כיסוי המתכת ואתם נכנסים למעלית, שאומרת:" ברוך הבא, מגנו". אתם יורדים במעלית ומגיעים לבסיס שכל קירותיו מצופים במתכת. אתה רואה בדלפק הקבלה שמולכם את סמל הצוות עם כתר ארד מעליו. מגנו אומר:" לידיעתך, כתר מעל סמל של הצוות פירושו מפקדה מחוזית או עובד מפקדה מחוזית. המפקדה המחוזית של סינו, שהיא גם המפקדה הראשית, מעוטרת בכתר זהוב. מפקדת קאלוס מעוטרת בכתר כסף. המפקדה שלי, מפקדת ג'וטו, מעוטרת בכתר ארד, מקפדת קנטו מעוטרת בכתר פלטינה, מפקדת הואן בכתר קוורץ, מפקדת יונובה בכתר פחם ושלוש המפקדות בפיורה, אלמיה ואובליביה מעוטרות בכתר פנינה שחורה". ליד הסמל אתה רואה תמונה של מגנו, עומד ליד קרפד ירוק גדול עם בטן צהובה. אתם נכנסים למעלית ושוב מגנו מניח את אצבעו על פד. המעלית אומרת "מיד מגנו" ואתם מתחילים לרדת מטה. לאחר כמה שניות אתם מגיעים למשרד של מגנו. המשרד גדול מאוד. על הקיר משמאלך אתה רואה ספרייה נמוכה מלאה ספרים ומעליה שורת תמונות, הראשונה בהם היא של מגנו ואותו קרפד, אך הפעם מגנו מחבק מאחור את הקרפד וצוחק, בעוד הקרפד מחייך מאושר. במרכז המשרד שולחן עץ ארוך ובראשו כיסא בד שחור גדול. מאחורי הכיסא מסך, כמו בחדרך רק הרבה יותר גדול. המסך מקרין כרגע תמונה של עיירת חוף. מימינך אתה רואה שורה ארוכה של ארונות עם דלתות שקופות, מציגים מגוון צורות וצבעים של פוקדורים ומדליות שונות. מגנו מתיישב על כיסא הבד השחור שלו ואתה מתיישב סמוך אליו. הוא אומר:" ועכשיו קלאן, נעברו להיכרות רשמית. אני מגנו נאקל, אחיו הצעיר של צ'אק נאקל, מנהיג המכון של העיר סיאנווד שבג'וטו, אותה אתה רואה על המסך. כשהיינו ילדים, אני וצ'אק קיבלנו שנינו פוליוואג. הוא פיתח את שלו לפוליווראת' ואני את שלי לפוליטואד". באותו רגע אתה רואה את אותו קרפד מהתמונות יושב לו ליד אחת מהספריות, מנשנש תפוח. אתה מבין שזהו פוליטואד. "בנוסף להיותו מפקד מחוז ג'וטו בצוות אג'נטרה, לקחתי על עצמי להיות גם ראש מחלקת טירונים. עד עכשיו אני רק נהנה מהעבודה הזו, ואני מקווה שאתה לא תקטע פה רצף. ועכשיו, אשמח אם תספר לי את כל מה שגילית". אתה מספר למגנו, ומבטו מוטרד. כשאתה מסיים לדבר הוא אומר:" מדאיג מאוד. מימיי לא שמעתי על טכניקה שכזו. זה בוודאי פיתוח כלשהו של צוות רמפא"ג, בשימוש במוצגים שנגנבו. זה מאוד מדאיג אותי, אך אין לך מה לדאוג. טובי המדענים שלנו כבר מרגע שתצא מחדר זה יתחילו לפתור את הבעיה. אני גם אעדכן את ג'ני מסרוליאן, לכן אין לך מה לדאוג. קח, זה מגיע לך" הוא אומר ומביא לך 750 פ"ד. "אמנם זה לא כל כך הרבה, אך אני מאמין שזה יספיק לך לזמן הקרוב. קח את זה בתור משכורת מצוות אג'נטרה" הוא אומר לך. "דרך אגב, אם תרצה לעזור לנו עוד, בעוד כשעה יופיעו בלוח המשימות שלך חמש מטלות פשוטות יחסית שתוכל לבצע. המטלות הם ללא תשלום מאיתנו, והתשלום הוא אופצייה של האדם שביקש את העזרה. מטלות אלו לא חובה, ואם לא תבצע אותם, אחרים יעשו כך. את המשימה הגדולה הבאה שלך תקבל בעוד יומיים, אלא אם כן יקרה משהו חירומי עד אז. בינתיים, נצל את הזמן כדי לנוח ולהתחזק. ניפגש בהמשך!" הוא אומר לך.
    מה תעשה?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    פוליטואד:

בר
    *כסף: 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חושב מה להגיד לה, ומחרטט סיפור אמין. היא אומרת:"איו! מסכן שכמוך! אני כבר חוזרת" היא אומרת. ךאחר כשתי דקות היא חוזרת עם מגש שמכיל תה, קוביות סוכר, קנקן חלב ועוגיות כחולות עם פצפוצים אדומים. "קח" היא אומרת ומעניקה לך לא פחות מ2,000 פ"ד. "אני חושבת שזה יהיה מספיק בשבילך כדי לקנות את כל מה שאתה צריך בשביל המסע מחדש: אוהל, אוכל, מים, ציוד רפואי..." היא אומרת ולוגמת לה מהתה שלה, מכרסמת עוגייה. אתה מופתע מנדיבותה של האישה
    מה תעשה?

טל
    *אה כן אני דפוק ושכחתי. וולפיקס למדה להביור בקרב ההוא מול החייל מגמה
    *את יודעת מי זה, זה הפוקימון היחידי שמוצאים בחורבות אלף...
    את מוציאה את איווי וולפיקס ופרי ואומרת להם מה לעשות. וולפיקס מחממת את האבן עם גחלת, בעוד איווי נתקל באבן בחוזקה ופרי חותך אותה בחזרתיות. פתאום, איווי זוהרת באור בוהק. לאחר מכה שניות, את חשה בשינוי מרהיב: איווי קיבלה אוזניים כשל ארנב, על אחת מאוזניה פפיון ומכל גופה נמתחים סרטים. צבעיה העיקריים הם כעת לבן, ורוד וכחול בהיר. *מזל טוב! איווי התפתחה לסילבאון!!!* טרוי אומר :"וואו, סילבאון! ממש כמו של ואלרי!" את שואלת את טרוי אם לאוור יפה בזמן שסילבאון, פרי וולפיקס מכרסמים אט אט באבן. טרוי עונה:" את אפילו לא יכולה לדמיין! יש בעיר אגמים יפים כל כך, וכל העיר מלאה בעצי שלכת ועלי שלכת מפוזרים בכל מקום. יש ניחוח נעים אוויר, והעץ הענקי במרכז העיר שבו המכון של וואלרי שולט על העיר מכל כיוון. אפשר אחרי הביקור בחורבות שנבקר שם". בזמן שטרוי ממשיך לתאר את נפלאות העיר לאוור, שלושת פוקימונייך מצליחים סוף סוף במשימה ושוברים את האבן. הם לא נראים חלשים, אך הם התעייפו קצת מהמשימה. את מחזירה את שלושתם ואתם ממשיכים ללכת. לאחר כמה רגעים את חוזה במראה מוזר: אתם מגיעים לצומת דרכים - דרומה מכם שער שלידו רשום 'חורבות אלף'. אתם עומדים במין כיכר שכזו, שהשלט הפונה מערבה אומר 'גולדנרוד' והשלט שפונה לכיוון צפונה אומר 'אקרוטיק'. השלט שמצביע לכיוון ממנו באתם אומר 'ויולט'. את הנקודה בו השביל מתפצל לגולדנרוד ולאקרוטיק חוסם עץ מוזרל מראה: הוא מזכיר צורה של בייקון, הוא בצבע חום וענפיו קצרים, עליהם שלושה גושי עלים מעוגלים. הוא מזכיר לך משום מה עץ בונסאי.
    מה תעשי?

טדי
    *מקום : אוליביין, ג'וטו
    *כסף : 500 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מהנהן לעבר מגנו, קורץ לעבר אדם ושניכם הולכים אל המסעדה. לאחר כמה דקות אתם מגיעים למסעדה שמעליה שלט ענק ובו רשום 'המזללה של מיילין'. ליד השם יש תמונה של אישה צעירה עם שיער ורוד ופלסטר על אפה:
    Spoiler ספוילר
    . אתם נכנסים אל תוך המסעדה ורואים שלט 'מרתון האכילה הגדול' ועמדת הרשמה. מחקר קצר מסביר לכם שבמקום נערכת תחרות מרתון אכילה. אתם אוכלים כמה שיותר צלחות של מנת הדגל של המקום, תבשיל אורז, בשר וגרגרי קוסטאפ, ולאחר חצי שעה, שלושת המקומות הראשונים לא משלמים על הארוחה, והם זוכים בפרס כספי ובכבוד. מי שמסיים בעשירייה משלם 100 פ"ד אם הוא אכל מעל 5 צלחות ואת המחיר המלא אם הוא אכל פחות. אתם רואים שכרגע יש 15 רשומים. אדם אומר:" אני לא יודע מה איתך, אבל אני נרשם!" הוא אומר, הולך במהירות אל עבר עמדת ההרשמה.
    מה תעשה?
    אם יש דבר אחד שאני יודע בודאות שאני טוב בו, זה אוכל. אחשוב בחיוך ואצטרף לאדם, מלקק את שפתיי.

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *אה כן אני דפוק ושכחתי. וולפיקס למדה להביור בקרב ההוא מול החייל מגמה
    *את יודעת מי זה, זה הפוקימון היחידי שמוצאים בחורבות אלף...
    את מוציאה את איווי וולפיקס ופרי ואומרת להם מה לעשות. וולפיקס מחממת את האבן עם גחלת, בעוד איווי נתקל באבן בחוזקה ופרי חותך אותה בחזרתיות. פתאום, איווי זוהרת באור בוהק. לאחר מכה שניות, את חשה בשינוי מרהיב: איווי קיבלה אוזניים כשל ארנב, על אחת מאוזניה פפיון ומכל גופה נמתחים סרטים. צבעיה העיקריים הם כעת לבן, ורוד וכחול בהיר. *מזל טוב! איווי התפתחה לסילבאון!!!* טרוי אומר :"וואו, סילבאון! ממש כמו של ואלרי!" את שואלת את טרוי אם לאוור יפה בזמן שסילבאון, פרי וולפיקס מכרסמים אט אט באבן. טרוי עונה:" את אפילו לא יכולה לדמיין! יש בעיר אגמים יפים כל כך, וכל העיר מלאה בעצי שלכת ועלי שלכת מפוזרים בכל מקום. יש ניחוח נעים אוויר, והעץ הענקי במרכז העיר שבו המכון של וואלרי שולט על העיר מכל כיוון. אפשר אחרי הביקור בחורבות שנבקר שם". בזמן שטרוי ממשיך לתאר את נפלאות העיר לאוור, שלושת פוקימונייך מצליחים סוף סוף במשימה ושוברים את האבן. הם לא נראים חלשים, אך הם התעייפו קצת מהמשימה. את מחזירה את שלושתם ואתם ממשיכים ללכת. לאחר כמה רגעים את חוזה במראה מוזר: אתם מגיעים לצומת דרכים - דרומה מכם שער שלידו רשום 'חורבות אלף'. אתם עומדים במין כיכר שכזו, שהשלט הפונה מערבה אומר 'גולדנרוד' והשלט שפונה לכיוון צפונה אומר 'אקרוטיק'. השלט שמצביע לכיוון ממנו באתם אומר 'ויולט'. את הנקודה בו השביל מתפצל לגולדנרוד ולאקרוטיק חוסם עץ מוזרל מראה: הוא מזכיר צורה של בייקון, הוא בצבע חום וענפיו קצרים, עליהם שלושה גושי עלים מעוגלים. הוא מזכיר לך משום מה עץ בונסאי.
    מה תעשי?

אממ שיט זה האנון נכון? לאללאלאלאלא what have i done
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אמממ.. העץ הזה נראה מוזר" אמלמל ואתקרב אליו. אני אוציא שוב את וולפיקס ואבקש ממנה להשתמש בגחלת על העץ. "הוא נראה חשוד" אומר לטרוי כתירוץ. אחכה לראות אם משהו קורה לאחר שוולפיקס תתקוף
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    נועם
    *מיקום - מפקדת צוות אג'נטרה, אוליביין, ג'וטו
    *כסף - 880 פ"ד
    אתה נפרד ממגנו בנימוס ויוצא מהבסיס, מגחך על הבדיחה הפרטית שהמצאת. אתה מבין שכרגע יש לך כמעט 1,000 פ"ד וגישה לכל העולם. אתה חושב על מגוון האפשרויות שאתה יכו לעשות (בזמן שהשה"ם מחכה שתחליט לאן הולכים עכשיו :P)
    מה תעשה?

טוטודייל
    *או שקראבי פשוט היה חלש יותר.. חח סתם הוא באמת חזק
    אתה חושב שדודואו כנראה שאותה רמה עם האחרים. אתה בודק מאיפה הרטט מגיע ורואה שהוא מהטלפון החכם שלך. טרייסי שלחה לך סלפי של עצמה עם היפופוטם קטן וחום.
    מה תעשה?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    היפופוטם קטן וחום:

טדי
    *מקום : המזללה של מיילין, אוליביין, ג'וטו
    אתה חושב שאם יש משהו שאתה טוב בו בביטחון זהו אוכל, ואתה מצטרף אל אדם. האדם בעמדה מגיש לך טופס:
    'שם:
    שם משפחה:
    גובה:'
    מה תעשה?

טל
    *Oh-Ho (הא? הא? )
    את ממלמלת לעצמך שהעץ הזה נראה מוזר ומבקשת בוולפיקס לבחון אותו. הגחלת של וולפיקס לא שורפת אותו, מה שמעלה את חשדך. נקישה קטנה חושפת שהוא אבן. טרוי אומר:" אני חושב שאני יודע לאן זה הולך. אני אעיר אותו בשבילך, אך את יכולה להילחם בו בעצמך. פייסדאק, צא! קרן בועות על העץ" הוא אומר ופסיידאק יוצא, יורה כמה בועות על העץ. ה'עץ' מתעורר לפתע, חושף את עצמו כפוקימון. "ידעתי! סודוודו!" טרוי אומר. סודוודו נראה pissed off
    מה תעשי?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה (ובקודם):
    סילבאון: סודוודו:
    Spoiler ספוילר

6. blue To My Bones
    נועם
    *כסף - 880 פ"ד
    אתה נפרד ממגנו בנימוס ויוצא מהבסיס, מגחך על הבדיחה הפרטית שהמצאת. אתה מבין שכרגע יש לך כמעט 1,000 פ"ד וגישה לכל העולם. אתה חושב על מגוון האפשרויות שאתה יכו לעשות (בזמן שהשה"ם מחכה שתחליט לאן הולכים עכשיו :P)
    מה תעשה?
    ערכתי, כנראה לא שמת לב.
    נ.ב: לא יודע אם שמת לב, פתחתי את ע"מ 25. אין על זה איוונט?

לאחר שאצא מחדרו של מגנו, אחזור לחדר בשביל להתארגן. כשאסיים אצא מהבסיס ואז אעזר במאוויל וסניזל בשביל למצוא פוקימונים פראיים לתפוס.

7. היזהרו מחיקויים!
    נועם
    * Do not worry. I know it all
    *מזלט! כבר תקבל בPM את הרשימה שממנה תוכל לבחור פוקימון
    *כסף - 880 פ"ד
    אתה חוזר אל הבסיס שלך, נח קצת, מחליף בגדים, אוכל עוד סנדוויץ' ויוצא עם מאוויל וסניזל. אתה מבקש מהם לחפש פוקימונים פראיים באי סינאבאר, שם הבסיס. שניהם מחפשים משהו במים, עד שאל פני המים עולים דג אדום וידוע לשמצה, ודג חכאי כחול עם נורות צהובות לפני פניו
    מה תעשה?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    מג'יקארפ: דג חכאי:
    Spoiler ספוילר

8. student of Gakuen Alice
    טל
    *Oh-Ho (הא? הא? )
    את ממלמלת לעצמך שהעץ הזה נראה מוזר ומבקשת בוולפיקס לבחון אותו. הגחלת של וולפיקס לא שורפת אותו, מה שמעלה את חשדך. נקישה קטנה חושפת שהוא אבן. טרוי אומר:" אני חושב שאני יודע לאן זה הולך. אני אעיר אותו בשבילך, אך את יכולה להילחם בו בעצמך. פייסדאק, צא! קרן בועות על העץ" הוא אומר ופסיידאק יוצא, יורה כמה בועות על העץ. ה'עץ' מתעורר לפתע, חושף את עצמו כפוקימון. "ידעתי! סודוודו!" טרוי אומר. סודוודו נראה pissed off
    מה תעשי?
    [/QUOTE]

אההה נכון. יש אפשרות ללכוד אותו? D= פליזפליזפליזפליזפליזפליזפליזפליזפליזפליזפליזפליזפל יזפליזפליזפליז
    נ.ב מועחעח ידעתי שזה סודוודו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "שיט...כל הפוקימונים שלי לא אפקטיבים כלפיו" אומר מעט בלחץ. 'רק סילביאון שהוא מסוג פיה יוכל להצליח.. אבל אין לו התקפות פיה' אחשוב במוחי. "טרוי, מה הסיכויים שאני יכולה להשאיל את פסיידאק לקרב הזה?" אשאל. אם הוא יענה שכן אומר לפסיידאק להשתמש בקרן בועות, אם לא אבקש מסילביאון להשתמש בכישוף ואז במהירות
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. מנהל ראשי
    שם: אדם
    נועם
    *כסף - 880 פ"ד
    מה תעשה?

טוטודייל
    אתה חושב שדודואו כנראה שאותה רמה עם האחרים. אתה בודק מאיפה הרטט מגיע ורואה שהוא מהטלפון החכם שלך. טרייסי שלחה לך סלפי של עצמה עם היפופוטם קטן וחום.
    מה תעשה?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    היפופוטם קטן וחום:

טדי
    אתה חושב שאם יש משהו שאתה טוב בו בביטחון זהו אוכל, ואתה מצטרף אל אדם. האדם בעמדה מגיש לך טופס:
    'שם:
    שם משפחה:
    מה תעשה?

טל
    *Oh-Ho (הא? הא? )
    מה תעשי?
    שם: טדי
    שם משפחה: סמית׳
    משקל: 95 קילו ברר
    גובה: 1.72

אביש את הטופס ואחכה לבאות.

10. blue To My Bones
    נועם
    * Do not worry. I know it all
    *מזלט! כבר תקבל בPM את הרשימה שממנה תוכל לבחור פוקימון
    *כסף - 880 פ"ד
    אתה חוזר אל הבסיס שלך, נח קצת, מחליף בגדים, אוכל עוד סנדוויץ' ויוצא עם מאוויל וסניזל. אתה מבקש מהם לחפש פוקימונים פראיים באי סינאבאר, שם הבסיס. שניהם מחפשים משהו במים, עד שאל פני המים עולים דג אדום וידוע לשמצה, ודג חכאי כחול עם נורות צהובות לפני פניו
    מה תעשה?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    מג'יקארפ: דג חכאי:
    לול שחכתי שאני באי

"מג'יקארפ? גארידוס נשמע סביר, אבל... בין כל המשימות אני לא חושב שיהיה לי את הכוח והזמן לפתח אותו. מצד שני... צ'ינצ'או... פוקימון מסוג מים וחשמל, שני סוגים שיעזרו מאוד, ולא רק בקרב. סניזל, תחזור!" אומר לו ואחזיר אותו לפוקדור. "אני כלכך רוצה לאמן אותו, אבל צ'ינצ'או מסוג מים וחשמל, סניזל לא יעזור לי פה. וחץ מזה, סניזל לא מספיק מאומן עדיין. מאוויל!" אפנה למאוויל. "אתה רואה את הדג הכחול-צהוב ההוא ששם? אני רוצה שתתפוס אותו בלפיתת סגן ותמשוך אותו מהמים, יהיה לנו יותר סיכוי מולו אם נרחיק אותו מהסביבה הטבעית שלו. ואז תשתמש בשבירת לבנים בשביל להחליש אותו"

11. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    כבר כחצי שעה שמוליכים אותך למקום מסוים, עם שק על הראש. אתה מתחיל להרגיש בחילה מרוב לחץ, וחושב שאולי עשית את הטעות הגדולה ביותר של חייך. בסופו של דבר עוצרים אותך, מסירים לך את השק מהראש ומתרחקים ממך. אתה נמצא בחדר כמעט ריק לגמרי, שכל מה שיש בו זה שולחן עם ארגז גדול עליו. קול בוקע מרמקול שקבוע בתקרה:" קח פוקימון והמשך הלאה"
    מה תעשה?
    סך הכל אין לי בעיה עם המחוז הזה חוץ מזה שמעולם לא הייתי בו או ראיתי את הפוקימונים של הדור הזה 6? 7?
    -----------------------------------

'הגיע הזמן להראות לכולם מהוא סבל אמיתי' אחשוב ואבצע את הפקודה

כמו תמיד. עמיטריד.

12. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    נועם
    *כסף - 880 פ"ד
    מה תעשה?

טוטודייל
    מה תעשה?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    היפופוטם קטן וחום:

טדי
    'שם:
    שם משפחה:
    מה תעשה?

טל
    *Oh-Ho (הא? הא? )
    מה תעשי?
    "וואו! היפופוטס! פוקימון אדמה, בדיוק כמו שחיפשתי, אולי אחפש באיזור אחר כמו בהר שמוביל לעיר לאברידג' (אני חושב, העיר שמובילה למכון השלישי של האש בהואן) על מנת למצוא פוקימון אש/אדמה/לחימה." אחשוב ואז אכתוב לטרייסי "וואו אני מקנא בך, מזל טוב על התפיסה הוא בהחלט נראה פוקימון טוב וחזק."

13. היזהרו מחיקויים!
    טל
    *אחרי המעורבת לוגיה הזה, עד חצי המלכות בשבילך
    את מבקשת מטרוי להשאיל את פסיידאק, והוא אומר:" אין בעיה, אבל כדאי לך לחפש איזה פוקימון מים טוב." את אומרת לפסיידאק מה לעשות. הוא שולח זרנוק בועות עוצמי לעבר סודוודו, כמעט מעלף אותו. סודוודו משתמש בקצה כפול. הוא רץ במהירות לעבר פסיידאק, מתנגש בו בחוזקה וגור לו לא מעט נזק. הוא נפגע קצת בחזרה. סודוודו נראה די מותש.
    מה תעשי?
    פסיידאק - 5/10

טדי
    *BTW מה עיר הולדתך בקנטו?
    *כסף : 1,500 פ"ד
    אתה ממלא את הטופס ומגיש חזרה. נראה שהאחראי קצת מופתע ממשקלך (ד"א גם אדם בן 20), אך הוא אומר:"שניכם רשומים! גשו אל שולחן התחרות!" אתם ניגשים אל הושלחן ומתיישבים אחד מול השני. אתה סורק אחרי תחרות ורואה בקצה הצד המקביל אליך הר אדם שיושב על שלושה כיסאות. אתה מניח שהוא כנראה ינצח (אם הוא לא יקבל התקף לב עד אז). לאחר כמה רגעים האיש שנרשמתם אצלו אומר:"ועכשיו, קבלו אותה! מנהיגת מכון העיר ווילסטון בסינו והבעלים של 'המזללה של מיילין' כאן באוליביין, מיילין צ'ופה!" הוא אומר ומגיעה אליכם האישה מהשלט. היא אומרת בטון רוגע, אך תקיף בו זמנית:"שלום אוליביין! אני קניתי את המסעדה הזאת לאחר שניצחתי ב15 מרתוני אכילה כאלו, וכיום, אני ממשיכה אתום, אפילו בצורה גדולה יותר! אתם יודעים את החוקים! מתחילים בעוד 3,2,1, צאו!" ובן רגע מלצרים מביאים לכולכם צלחת ענקית ומהבילה של תבשיל חם עם אורז, פירות ובשר (אני מגריל את הסיבולת שלך במרתון). אתה אוכל ואוכל, ולאחר חצי שעה אתה שם לב שאכלת 67 צלחות. באותו רגע מצלצל הפעמון ואתה רואה שאתה במקום השני, כשהר האדם במקום הראשון עם 70. נראה שהוא מתפוצץ. אדם סיים במקום השלישי, לאחר שאכל 51 צלחות. אדם נראה מפוצץ, ואתה מרגיש כאילו אתה לא יכול לזוז. מיילין מגישה להר האדם את חגורת האליפות, ואז ניגשת אליך ואומרת:" כל הכבוד! בחיים לא היתה תחרות כל כך צמודה למיצ'ו! קח" היא אומרת ומביאה לך 1,000 פ"ד ושובר לארוחה חינם במזללה. לאחר שאתה ואדם מדדים החוצה, אתה שם לב שגם הוא קיבל שובר ו750 פ"ד. אדם אומר:" נראה לי אני לא אוכל בשנתיים הקרובות..." שניכם צוחקים מעט כשאדם פולט גרפס. "מה עכשיו?" הוא שואל אותך. "אם תרצה, אני מכיר אחלה מקום לשרוף את כל הקלוריות האלה, בלי לנקוף אצבע!" הוא אומר לך.
    מה תעשה?

נועם
    *לא נורא הרווחת
    *מיקום - האי סינאבאר, קנטו
    *כסף - 880 פ"ד
    אתה מחזיר את סניזל ומחליט שמאוויל יילחם מול צ'ינצ'או. מאוויל לופת את צ'ינצ'או בחוזקה, מוציא אותו מהמים אל היבשה. נראה שברגע זה הצד החשמלי של צ'ינצ'או שולט. הוא מרחף באוויר עקב דחייה אלקטרומגנטית שהוא יצר, ואז מקיף עצמו בבועת מים כדי שיהיה חזק יותר. מאוויל משתמש בשבירת לבנים, שובר את הבועה שלו ופוגע בו. צ'ינצ'או שולח קרן חשמלית עוצמתית לעבר מאוויל,פוגע בו די קשה.
    מה תעשה?
    מאוויל - 5/10

Amitlv
    * As you wish...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר שהגיע הזמן להראות להם מהו סבל אמיתי וניגש אל הארגז, לוקח את הפוקדור שלא דומה לאף פוקדור שהכרת: . רמקול בקיר אומר:" תודה" ונפתחת דלת. אתה מצליח לשמוע דיבורים מהצד השני של הדלת. זוהר חמים קלוש בוקע מהמעבר.
    מה תעשה?

טוטודייל
    אתה אומר שזה פוקימון בדיוק כמו שרצית, ורושם לטרייסי שאתה מקנא בה. היא עונה לך:"אני בדרך 214 בסינו. יש כאן המון פוקימונים: היפופוטאסים, רייהורנים, האונדורים, ג'יאודודים, פוניטות". אתה מחליט בכל זאת להגיע למרגלות הר צ'ימני שבהואן. אתה משתגרל עיירה לבארידג' והולך קצת עד לדרך 112. אתה שוב מוציא את שלושת פוקימוניך לחיפושים, ומהר מאוד הם נתקלים בשלושה פוקימונים: קרוקונאו נתקלת בפוניטה, באלטוי במאצ'ופ ודודואו בת'רו.
    מה תעשה?
    פוקימונים שנצפו בקטע זה:
    פוניטה: מאצ'ופ: ת'רו:
    Spoiler ספוילר

14. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=TheHeliolisk;1482591]טל
    *אחרי המעורבת לוגיה הזה, עד חצי המלכות בשבילך
    את מבקשת מטרוי להשאיל את פסיידאק, והוא אומר:" אין בעיה, אבל כדאי לך לחפש איזה פוקימון מים טוב." את אומרת לפסיידאק מה לעשות. הוא שולח זרנוק בועות עוצמי לעבר סודוודו, כמעט מעלף אותו. סודוודו משתמש בקצה כפול. הוא רץ במהירות לעבר פסיידאק, מתנגש בו בחוזקה וגור לו לא מעט נזק. הוא נפגע קצת בחזרה. סודוודו נראה די מותש.
    מה תעשי?
    פסיידאק - 5/10

אז אמאמאמאאמ שייני!(?) *תתעלם אני עייפה מוות אז עוד שנייה גם בטח אבקש ארכאוס ממך*
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי פסיידאק! תנסה לרכז כמה שיותר בועות ואז תשלח אותם בבת אחת אל עבר סודוודו!" אומר לפסיידאק בתקווה שהמתקפה תעבוד. 'אולי אחר כך נלך למקום עם פוקימוני מים...' אחשוב במוחי תוך כדי מפני שאבין שטרוי צודק.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. blue To My Bones
    נועם
    *לא נורא הרווחת
    *מיקום - האי סינאבאר, קנטו
    *כסף - 880 פ"ד
    אתה מחזיר את סניזל ומחליט שמאוויל יילחם מול צ'ינצ'או. מאוויל לופת את צ'ינצ'או בחוזקה, מוציא אותו מהמים אל היבשה. נראה שברגע זה הצד החשמלי של צ'ינצ'או שולט. הוא מרחף באוויר עקב דחייה אלקטרומגנטית שהוא יצר, ואז מקיף עצמו בבועת מים כדי שיהיה חזק יותר. מאוויל משתמש בשבירת לבנים, שובר את הבועה שלו ופוגע בו. צ'ינצ'או שולח קרן חשמלית עוצמתית לעבר מאוויל,פוגע בו די קשה.
    מה תעשה?
    מאוויל - 5/10
    "שיט, מאוויל!" 'מה קורה לי?! למה אני לא מצליח לעשות כלום בלי שהפוקימונים שלי יפגעו כלכך מוקדם?!אני חייב לחשוב על משהו, לפני שיהיה מאוחר מדי...'
    "מאוויל, הדהמה ואז זרוק אותו לאוויר ואז שבירת לבנים בכל הכוח!"

עמוד 25 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1523242526273575 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •