ורידיאןטל
*אחרי המעורבת לוגיה הזה, עד חצי המלכות בשבילך
*כסף: 1,505 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מבקשת מטרוי להשאיל את פסיידאק, והוא אומר:" אין בעיה, אבל כדאי לך לחפש איזה פוקימון מים טוב." את אומרת לפסיידאק מה לעשות. הוא שולח זרנוק בועות עוצמי לעבר סודוודו, כמעט מעלף אותו. סודוודו משתמש בקצה כפול. הוא רץ במהירות לעבר פסיידאק, מתנגש בו בחוזקה וגור לו לא מעט נזק. הוא נפגע קצת בחזרה. סודוודו נראה די מותש.
מה תעשי?
פסיידאק - 5/10
טדי
*BTW מה עיר הולדתך בקנטו?
*מקום : המזללה של מיילין, אוליביין, ג'וטו
*כסף : 1,500 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממלא את הטופס ומגיש חזרה. נראה שהאחראי קצת מופתע ממשקלך (ד"א גם אדם בן 20), אך הוא אומר:"שניכם רשומים! גשו אל שולחן התחרות!" אתם ניגשים אל הושלחן ומתיישבים אחד מול השני. אתה סורק אחרי תחרות ורואה בקצה הצד המקביל אליך הר אדם שיושב על שלושה כיסאות. אתה מניח שהוא כנראה ינצח (אם הוא לא יקבל התקף לב עד אז). לאחר כמה רגעים האיש שנרשמתם אצלו אומר:"ועכשיו, קבלו אותה! מנהיגת מכון העיר ווילסטון בסינו והבעלים של 'המזללה של מיילין' כאן באוליביין, מיילין צ'ופה!" הוא אומר ומגיעה אליכם האישה מהשלט. היא אומרת בטון רוגע, אך תקיף בו זמנית:"שלום אוליביין! אני קניתי את המסעדה הזאת לאחר שניצחתי ב15 מרתוני אכילה כאלו, וכיום, אני ממשיכה אתום, אפילו בצורה גדולה יותר! אתם יודעים את החוקים! מתחילים בעוד 3,2,1, צאו!" ובן רגע מלצרים מביאים לכולכם צלחת ענקית ומהבילה של תבשיל חם עם אורז, פירות ובשר (אני מגריל את הסיבולת שלך במרתון). אתה אוכל ואוכל, ולאחר חצי שעה אתה שם לב שאכלת 67 צלחות. באותו רגע מצלצל הפעמון ואתה רואה שאתה במקום השני, כשהר האדם במקום הראשון עם 70. נראה שהוא מתפוצץ. אדם סיים במקום השלישי, לאחר שאכל 51 צלחות. אדם נראה מפוצץ, ואתה מרגיש כאילו אתה לא יכול לזוז. מיילין מגישה להר האדם את חגורת האליפות, ואז ניגשת אליך ואומרת:" כל הכבוד! בחיים לא היתה תחרות כל כך צמודה למיצ'ו! קח" היא אומרת ומביאה לך 1,000 פ"ד ושובר לארוחה חינם במזללה. לאחר שאתה ואדם מדדים החוצה, אתה שם לב שגם הוא קיבל שובר ו750 פ"ד. אדם אומר:" נראה לי אני לא אוכל בשנתיים הקרובות..." שניכם צוחקים מעט כשאדם פולט גרפס. "מה עכשיו?" הוא שואל אותך. "אם תרצה, אני מכיר אחלה מקום לשרוף את כל הקלוריות האלה, בלי לנקוף אצבע!" הוא אומר לך.
מה תעשה?
נועם
*לא נורא הרווחת
*מיקום - האי סינאבאר, קנטו
*כסף - 880 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את סניזל ומחליט שמאוויל יילחם מול צ'ינצ'או. מאוויל לופת את צ'ינצ'או בחוזקה, מוציא אותו מהמים אל היבשה. נראה שברגע זה הצד החשמלי של צ'ינצ'או שולט. הוא מרחף באוויר עקב דחייה אלקטרומגנטית שהוא יצר, ואז מקיף עצמו בבועת מים כדי שיהיה חזק יותר. מאוויל משתמש בשבירת לבנים, שובר את הבועה שלו ופוגע בו. צ'ינצ'או שולח קרן חשמלית עוצמתית לעבר מאוויל,פוגע בו די קשה.
מה תעשה?
מאוויל - 5/10
Amitlv
* As you wish...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר שהגיע הזמן להראות להם מהו סבל אמיתי וניגש אל הארגז, לוקח את הפוקדור שלא דומה לאף פוקדור שהכרת:. רמקול בקיר אומר:" תודה" ונפתחת דלת. אתה מצליח לשמוע דיבורים מהצד השני של הדלת. זוהר חמים קלוש בוקע מהמעבר.
מה תעשה?
טוטודייל
*כסף : 2,125 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר שזה פוקימון בדיוק כמו שרצית, ורושם לטרייסי שאתה מקנא בה. היא עונה לך:"אני בדרך 214 בסינו. יש כאן המון פוקימונים: היפופוטאסים, רייהורנים, האונדורים, ג'יאודודים, פוניטות". אתה מחליט בכל זאת להגיע למרגלות הר צ'ימני שבהואן. אתה משתגרל עיירה לבארידג' והולך קצת עד לדרך 112. אתה שוב מוציא את שלושת פוקימוניך לחיפושים, ומהר מאוד הם נתקלים בשלושה פוקימונים: קרוקונאו נתקלת בפוניטה, באלטוי במאצ'ופ ודודואו בת'רו.
מה תעשה?
פוקימונים שנצפו בקטע זה:
פוניטה:מאצ'ופ:
ת'רו:
~
אני ממש ממש מלא ואני ממש הייתי רוצה להרשים את אדם ולקחת אותו למקום שאני מכיר. אבל אני אותר על זה כרגע. "לאן אתה מציע ללכת?"