אני באמת מתלבט... פרס זה פשוט מדי, אבל איוונט מצריך השקעה וזמן פנוי ואני מנחש שאין לך כלכך בזמן האחרון... אני אשאיר את זה לשיקול דעתךנועם
*איוונט או פרס לחנוכה?
*מיקום - האי סינאבאר, קנטו
*כסף - 880 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את שלושת פוקימוניך ועורך ביניהם היכרות. אתה מחליט על קרב אימונים בין צ'ינצ'או לסניזל, ושניהם מסכימים. מאוויל בא ומתיישב לידך. אתה יושב וצופה בקרב בהתהוותו. הקרב עובר בלי תקריות מיוחדות, ונגמר בניצחון מפתיע של צ'ינצ'או. סניזל שוכב מעולף. אתה שומע רטט בכיס שלך.
מה תעשה?
--------------
"סניזל, תחזור! עבודה מעולה. " אומר ואחזיר את סניזל לפוקדור. "זה היה מעולה צ'ינצ'או, אני גאה בך." אומר ואחזיר גם אותו. "אז מה, מאוויל? נראה שהצוות שלנו גד..." אומר בעת הרטט שקוטע אותי. "מה זה?" אתפלא ואחפש אחרי מקור הרטט.
טל
*ללכוד בשביל הקטע יהיה מאגניב בטירוף
*כסף: 1,505 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מסבירה לטרוי על נדירותם ועל חוסר התועלת של הפוקימונים האלו (ד"א אני שוקל כרגע להכין מגה אנון). את מציעה לו ללכוד והוא מסכים. הוא מוציא את פסיידאק ומתחיל להילחם. את מסמנת לפרי להתקרב אלייך וניגשת אל אנון הa. הוא שולח לעבר פרי גל הלם בצבע כסוף, פוגע בו לא כל כך בחוזקה.
מה תעשי?
פרי - 8/10
"אוקיי פרי, תשתמש במבט ואז חותך זעם!" אצעק לפרי בהתלהבות. "תתחמק אם הוא ישלח עוד התקפה כזאת אלייך. ותנסה להשתמש גם בשריטה ישר אחרי!" אוסיף.
אפזול הצידה לראות איך הקרב של טרוי מתקדם
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אני לא זוכר כבר מקומות חחחחח
איזה פרס?
-----------
'מפגר' אחשוב לניסיון העלוב שלו לפטות אותי "תשמע לפדופילים מקצרים את הקטן" אגיד רציני לגמרי "אל תיתן לי סיבה" אסיים את השיחה איתו "אפרוח תתכונן להתחמק במהירוץ ואז תתקוף אותו ברגע שהוא מחמיץ אותך" אגיד לו בשקת מבלי שהיריב ישמע
כמו תמיד. עמיטריד.
טוטודייל
*OK
*כסף : 2,125 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה חושב שטאנג'לה יכול לתרום לכולכם. אתה פותח לשלושתכם קבוצת דיון ושולח בה תמונה של פוניטה ומאצ'ופ (שניהם התלהבו מעיקרון הסלפי וחייכו לעבר המצלמה חיוך מטופש כשצילמת). אתה רושם להם שגם אתה התחדשת ומהר מאוד הם מברכים אותך:
טרייסי: 'יפה ריצ'י! תפסת שניים!'
קודי: 'כל הכבוד לך! תגידו גם אתם הרגשתם את זה?'
ובאותו רגע אתה מרגיש רטט בכיסך. אתה מוציא את לוח המשימות שממנו בא הרטט ורואה חמש הודעות חדשות, שכותרותיהן 'מטלה 1' , 'מטלה 2', 'מטלה 3', 'מטלה 4', 'מטלה 5'.
קודי: 'בוא ניפגש בבסיס'
טרייסי: 'אני מסכימה'.
מכיוון שאתה ממילא תכננת ללכת לבסיס, אתה משתגר לעיר סאנישור, אתה מוצא שוב את דרכך אל חלקת האבן שבה הכניסה ובמהירות נכנס לחדרך. טרייסי כבר שם. אתה אומר לה שלום והולך לבדוק מה שלום הביצה שהצבת בחדרך. היא נעה קלות מצד לצד לרג אחד, אך חוץ מזה לא נראה שום שינוי במצבה. אתה מוצא מדריך מודבק לתחתית האינקובטור, שמראה לך איך לגרום למדד שמראה זמן מוערך עד בקיעה להופיע. אתה גורם לו להופיע ויש מדד בו 10 קווים, שלושה מהם זוהרים בינתיים, שניים באור אדום ואחד באור כתום. אתה מבין שיש עוד זמן. אתה שומע רעש קל מהסלון, הולך לשם ורואה שקודי הגיע. טרייסי וקודי יושבים על הספה ומדברים. כשאתה ניגש קודי אומר לעברך:" היי ריצ'י! כל הכבוד על פוניטה ומאצ'ופ! ובנושא הרטט, אני חושב שאלו המטלות שמגנו דיבר עליהם. בא לכם לעשות אחת מהן?" הוא שואל אותך ואת טרייסי. טרייסי אומרת:" לי אין בעיה" ושניהם מפנים מבט לעברך.
מה תעשה?
עומר
*כסף: 100 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מתנצלת אל ג'יאודוד ושואלת אותו בנימוס אם הוא יודע לאן ללכת כדי לצאת מהדרך. ג'יאודוד המאוכזב, שציפה לקרב, מצביע אל מבנה עם גג ירוק-כחלחל שהיה ממש לנגד עיניך. את נכנס אליו ורואה בו דלפק עם פקיד במדים אדומים. הוא אומר:"שלום לך נערה צעירה! אני שמור המעבר בין דרך 46 לדרך 29! את באת מדרך 46, ולכן את הולכת לדרך 29! בהצלחה!" הוא אומר ואת חושבת לעצמך שאת מרחמת על אנשים עם עבודות כאלו. לאחר שאת יוצאת ממבנה המעבר, את מגיעה לדרך עם מדשאות ירוקות רחבות ומדרונות בתלילות נמוכה. את מצליחה לראות הרחק לשמאלך כמה תחנות רוח, ובצד השני את לא רואה כלום חוץ ממדשאות. את חושבת ששמעת סמור.
מה תעשי?
טדי
*מקום : חנות צמחי המרפא, לבהרידג', הואן
*כסף : 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה קורא לאדם, וכשהוא מסתכל, אתה לוחץ על מטלה 1 עם אצבע. מיד נעלמות מעיניך ארבעת המטלות האחרות ומסך המטלה הראשונה מתרחב. מופיע מידע:
'שלום לך טדי סמית'. אנו שמחים שברצונך לעזור לנו במאמצינו אפילו יותר ממה שאתה דרוש. המטלה שלך היא כזו:
נערה בשם מולי מהעיר אקרוטיק שבג'וטו דיווחה לנו שהמאריל שלה נעלם כשישן לידה במהלך הלילה. היא מבקשת שנמצא אותו. מצורף מספר הטלפון של הנערה.
מס' טלפון מולי מאקרוטיק: 020-2143519'
מה תעשה?
נועם
*באמת שזו לא טרחה בשבילי. אני יכול לתפעל איוונטון בחנוכה, או שנאי יכול פשוט לסדר לכם איזה פרס נחמד. החלטה שלך בסופו של דבר
*מיקום - האי סינאבאר, קנטו
*כסף - 880 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משבח את צ'ינצ'או כשהרטט קוטע אותך. אתה מבין שמקורו בלוח המשימות עקב נורית קטנה שדולקת. אתה פותח את המסך הגדול ורואה חמש התראות עם הכותרות הבאות:
'מטלה 1' , 'מטלה 2' , 'מטלה 3' , 'מטלה 4' , 'מטלה 5'.
מה תעשה?
טל
*כסף: 1,505 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את אומרת לפרי מה לעשות. הוא מביט באנון מבט מטריד, שנראה שמעיק עליו מעט. לאחר מכן פרי משסע את אנון עם ידו העטופה באנרגיה ירוקה בהירה, פוגע בו קשה. לאחר מכן הוא שורט את אנון, מעלף אותו במהירות. את מוטרדת מהמהירות בה פרי עילף את אנון, אך גאה בפרי. את פוזלת לעבר הקרב של טרוי ורואה שאין לו בעיה, למרות שהוא עדיין נלחם מול אנון כי אין לו מתקפה שחזקה על סוג עלחושי.
מה תעשי?
פרי - 8/10
בר
*כסף: 2,000 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר שחשת בשיפור מסוים, ובטוח שסניזל יכול לסיים את הקרב במכה אחת. סניזל רץ לעבר סנובר, נעלם בדרך ומתנגש בו בחוזקה בסוף, מעלף את סנובר.
מה תעשה?
Amitlv
*אני יודע? אני כבר אחשוב על משהו. זה לא יהיה פידג'י או רייקוואזה או דברים בסגנון, זה בטוח. פרס סבבה כזה.
*ולמה פדופיל? הוא בגילך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מכבה את התלהבותו של פייר, אך הוא לא מפסיק:" לעולם לא אקבל מספיק ממך, חמודון!" הוא אומר לעברך. בשלב זה אתה הופך להיות מוטרד קשות. אתה אומר לטורצ'יק (פייר אמר את שמו מקודם אז אתה יודע איך קוראים לו) מה לעשות. פייר אומר:" ליטלאו, התקלה!" טורצ'יק מנסה להתחמק, אך ליטלאו גדול יותר ומהיר יותר והוא מצליח להתנגש בחוזקה בטורצ'יק, גורם לו לא מעט נזק. אתה רואה בליטה מזדקפת במכנסיו של פייר. טורצ'יק בתמורה. שורט ברגליו את ליטלאו.
מה תעשה?
טורצ'יק - 6/10
ספוילר
אלמוג
*אממממ... פאנפי התעלפה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לסקארמורי מה לעשות. הוא שולח חול לעבר יריביו. נראה שהחול נכנס לטורנדו הקטן שהופיפ מייצרת וגרם למתקפה לפגוע ביוצרה, מעלף את הופיפ. החול יוצר שכבה שמכסה את עיניה של ליליפ. האיש אומר:" הופיפ, חזרי! ליליפ, כוח עתיק!" ליליפ גורמת לאבנים גדולות להופיע, שולטת בהם עם כוח מיסטי וגורמת להם לפגוע בסקארמורי, גורמת לו לא מעט נזק.
מה תעשה?
סקארמורי - 7/10
ספוילר
בר
*אממ בולבלתי. לא רצית לתפוס אותו?
אתה מחזיר את סניזל לפוקדורו וממשיך ללכת. אתה ממשיך ללכת לכיוון ההר וסנוובורדר שעבר באזור אומר:" היי, אתה! אתה לא מתכוון לתפוס אותו, אחרי כל המאמץ שהשקעת בו?"
מה תעשה?
אלמוג
*נחוט?
~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ואמר לסקארמורי מה לעשות. הוא מעופף אל תקרת ההאנגאר, מרחף מעל ליליפ. לבסוף הוא מתנגש בה באחוריה ומנקר אותה, מעלף אותה. האיש אומר:"ליליפ, חזרי! מצטער שלא דיברתי איתך קודם, לא רציתי לחשוף מידע לאנשים שלא הוכיחו את עצמם. אני ברנדון גרינליף, יליד העיר סאנישור, מייסד וראש צוות אג'נטרה. זהו בסיס המבחנים הסודי שלנו. הגעת לפה ממש כמה רגעים לפני הקרב. ריססנו עליך תרסיס שינה בזמן הטיסה כדי שלא תראה לאן אנחנו נוסעים. כעת, שהוכחת את עצמך, אתה רשאי לגשת לצוות אג'נטרה. אקסגיוטור, צא!" ומהפוקדור יוצא פוקימון שנראה כמו עץ קוקוס. "כשתהיה מוכן, אקסגיוטור ישגר אותנו למקום בו אנחנו עורכים את טקס הקבלה לצוות, שם תיהפך רשמית לחבר בצוות".
מה תעשה?
ספוילר
טוטודייל
*כסף : 2,125 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מבקש מהם לבחור משימה. טרייסי לוחצת על '3'. כל שאר המטלות נראות כמתפוגגות, והחלון של 3 גדל. מופיע מידע:
'שלום לך ריצ'י גולד. אנו שמחים שברצונך לעזור לנו במאמצינו אפילו יותר ממה שאתה דרוש. המטלה שלך היא כזו:
אדם כבן 30 מהעיר קסטליה העונה לשם מריו מדווח על כך שהילד בן ה15 של זוג חברים שלו ובנו בן ה17 נעלמו לפני יום. הוא מבקש את עזרת הצוות במציאתם. מצורף מספר הטלפון של מריו.
מס' טלפון מולי מאקרוטיק: 050-9384625'
מה תעשה?
בר
*כי היית יכול להתעלם ממנו ובכל זאת בחרת להמשיך
אתה אומר לו שלא תתפוס כל פוקימון ושכבר יש לך פוקימון קרח. הוא אומר:" אה, אוקיי" וזורק פוקדור על סנובר. אתה מתעלם מתלותיותו וממשיך ללכת לכיוון ההר. לאחר כמה דקות אתה מגיע לכניסה למערה ונתקל בבקתה שמעל דלת הכניסה אליה רשום:" עמדת ריענון. קיים ריפוי".
מה תעשה?
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)