Pokemon GO
עמוד 29 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1927282930313979 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 421 עד 435 מתוך 1331
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה

בר
    *כי היית יכול להתעלם ממנו ובכל זאת בחרת להמשיך
    *כסף: 2,000 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לו שלא תתפוס כל פוקימון ושכבר יש לך פוקימון קרח. הוא אומר:" אה, אוקיי" וזורק פוקדור על סנובר. אתה מתעלם מתלותיותו וממשיך ללכת לכיוון ההר. לאחר כמה דקות אתה מגיע לכניסה למערה ונתקל בבקתה שמעל דלת הכניסה אליה רשום:" עמדת ריענון. קיים ריפוי".
    מה תעשה?
    שכחת להוריד לי פוקדור רגיל אחד רשום שיש לי 5
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'עמדת ריפוי יכולה להיות נחמדה, סניזל בכל זאת פצוע' אחשוב
    לאחר מכן אלך לכיוון הבקתה אכנס ואבקש לרפא את הפוקימונים שלי

2. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    טוטודייל
    *כסף : 2,125 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מבקש מהם לבחור משימה. טרייסי לוחצת על '3'. כל שאר המטלות נראות כמתפוגגות, והחלון של 3 גדל. מופיע מידע:
    'שלום לך ריצ'י גולד. אנו שמחים שברצונך לעזור לנו במאמצינו אפילו יותר ממה שאתה דרוש. המטלה שלך היא כזו:
    אדם כבן 30 מהעיר קסטליה העונה לשם מריו מדווח על כך שהילד בן ה15 של זוג חברים שלו ובנו בן ה17 נעלמו לפני יום. הוא מבקש את עזרת הצוות במציאתם. מצורף מספר הטלפון של מריו.
    מס' טלפון מולי מאקרוטיק: 050-9384625'
    מה תעשה?

בר
    *כי היית יכול להתעלם ממנו ובכל זאת בחרת להמשיך
    אתה אומר לו שלא תתפוס כל פוקימון ושכבר יש לך פוקימון קרח. הוא אומר:" אה, אוקיי" וזורק פוקדור על סנובר. אתה מתעלם מתלותיותו וממשיך ללכת לכיוון ההר. לאחר כמה דקות אתה מגיע לכניסה למערה ונתקל בבקתה שמעל דלת הכניסה אליה רשום:" עמדת ריענון. קיים ריפוי".
    מה תעשה?
    אתקשר למספר אסביר לו מי אנחנו ואבקש פרטים על המקרה, אח"כ אשתגר לכיוון העיר קסטיליה.

3. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    בר

אלמוג
    *נחוט?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ואמר לסקארמורי מה לעשות. הוא מעופף אל תקרת ההאנגאר, מרחף מעל ליליפ. לבסוף הוא מתנגש בה באחוריה ומנקר אותה, מעלף אותה. האיש אומר:"ליליפ, חזרי! מצטער שלא דיברתי איתך קודם, לא רציתי לחשוף מידע לאנשים שלא הוכיחו את עצמם. אני ברנדון גרינליף, יליד העיר סאנישור, מייסד וראש צוות אג'נטרה. זהו בסיס המבחנים הסודי שלנו. הגעת לפה ממש כמה רגעים לפני הקרב. ריססנו עליך תרסיס שינה בזמן הטיסה כדי שלא תראה לאן אנחנו נוסעים. כעת, שהוכחת את עצמך, אתה רשאי לגשת לצוות אג'נטרה. אקסגיוטור, צא!" ומהפוקדור יוצא פוקימון שנראה כמו עץ קוקוס. "כשתהיה מוכן, אקסגיוטור ישגר אותנו למקום בו אנחנו עורכים את טקס הקבלה לצוות, שם תיהפך רשמית לחבר בצוות".
    מה תעשה?
    התכוונתי לנחות כמו מטוס
    -----------------
    " רגע תסביר לי למה אתם זקוקים לי. הרי אף פעם היה לי פוקימון ואף פעם לא למדתי בבית ספר. אז בשביל אתם צריכים אותי ?" אני שואל ומנסה להסביר שאינני מתאים

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

4. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *באמת שזו לא טרחה בשבילי. אני יכול לתפעל איוונטון בחנוכה, או שנאי יכול פשוט לסדר לכם איזה פרס נחמד. החלטה שלך בסופו של דבר
    *מיקום - האי סינאבאר, קנטו
    *כסף - 880 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משבח את צ'ינצ'או כשהרטט קוטע אותך. אתה מבין שמקורו בלוח המשימות עקב נורית קטנה שדולקת. אתה פותח את המסך הגדול ורואה חמש התראות עם הכותרות הבאות:
    'מטלה 1' , 'מטלה 2' , 'מטלה 3' , 'מטלה 4' , 'מטלה 5'.
    מה תעשה?
    פרס זה סבבה.
    -----------------------------

"מטלות, אה? מה דעתך?" אשאל את מאוויל. "שלושה פוקימונים... אני אלך על 3." אומר ואלחץ על מטלה 3.

5. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    בר
    *תודה שהזכרת לי...
    אתה חושב שעמדת ריפוי לא תהיה רעה. אתה נכנס לבקתה ורואה שהיא עמוסה ומלאה בפעילות: הבקתה מלאה בשולחנות קטנים לידם יושבים ספורטאי שלג וbackpackers, שותים שוקו חם עם מרשמלואים צפים בתוכו. אתה רואה שבמקום שלוש מיטות בםה אפשר לנוח, שתיים מהם כרגע תפוסות. אתה רואה דוכן לשוקו חם ב1 פ"ד לכוס ובמרכז הקיר שמולך אתה רואה מכונת ריפוי בצבעים תכולים בהירים. אתה מבקש לרפא את פוקימוניך, והגבר שמתפעל את המכונה אומר:" אין בעיה בחור צעיר. אני אטפל בפוקימוים שלך" הוא אומר ולוקח את שני הפוקדורים שלך. אתה מסביר גם לו שהפוקדור של קלאונצ'ר עם מדבקה. "תרצה שוקו חם עד שהם יתרפאו?" הוא שואל אותך.
    מה תעשה?

טוטודייל
    אתה מתקשר למספר. עונה לך קול עמוק, עם מבטא איטלקי קל. אתם תדברו באנגלית לצורכי נוחות (כי אתה יודע אנגלית כנראה). הקול אומר:"שלום? מי זה?" אתה מציג את עצמך ומסביר למריו מה תרצה. הוא עונה. "אה, בחור צעיר, תודה לך, אך אני חושש שפרטים כאלה אינם לטלפון. תפגשו אותי בבית שלי. אני גר בניין אחד משמאל למכון העיר קסטליה, בקומה רביעית, דירה 12. על הדלת רשום משפחת נינטה. להתראות!" הוא אומר ומנתק את השיחה. טרייסי וקודי מחכים לפעילותך, כאילו אתה המנהיג במטלה זו
    מה תעשה?

אלמוג
    *אההה יצאתי טמבל
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ברנדון אומר לך:" אנחנו צריכים כל מי שמוכן להתגייס, ואתה עלית על המטוס בדרך לצוות, לכן אני מניח שאתה רצית. ניצחת את המנהיג והמייסד של צוות אג'נטרה בקרב כפול. אני מאמין שזו סיבה מספיק טובה להיות נחוץ בצוות אג'נטרה.
    מה תעשה?

נועם
    *אז פרס זה יהיה =)
    *כסף - 880 פ"ד
    תה בוחר במטלה 3 (הכי קלה מבין האופציות, במקרה). אתה לוחץ על 3, וכל שאר המטלות נראות כמתפוגגות, והחלון של 3 גדל. מופיע מידע:
    'שלום לך קלאן אנג'לו. אנו שמחים שברצונך לעזור לנו במאמצינו אפילו יותר ממה שאתה דרוש. המטלה שלך היא כזו:
    אדם בשם ז'אן מהעיר סנטאלון שבקאלוס דיווח על גניבה של כובע מעצבים בשווי 1,000 פ"ד. הגניבה התרחשה לפני שעה, לכן הוא לא מאמין שהגנב הספיק לברוח. בעיר סנטאלון מחכה לך דודואו מטעם המשטרה למרדף. מצורף מספר הלטפון של ז'אן.
    מס' טלפון ז'אן מסנטאלון: 056-8376482'
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

6. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    אלמוג
    *אההה יצאתי טמבל
    ברנדון אומר לך:" אנחנו צריכים כל מי שמוכן להתגייס, ואתה עלית על המטוס בדרך לצוות, לכן אני מניח שאתה רצית. ניצחת את המנהיג והמייסד של צוות אג'נטרה בקרב כפול. אני מאמין שזו סיבה מספיק טובה להיות נחוץ בצוות אג'נטרה.
    מה תעשה?
    " טוב , טוב, שיכנעת אותי . " אני אורמ וממשיך : " קדימה שגר אותי ."

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

7. משתמש מנוסה
    בר
    *תודה שהזכרת לי...
    אתה חושב שעמדת ריפוי לא תהיה רעה. אתה נכנס לבקתה ורואה שהיא עמוסה ומלאה בפעילות: הבקתה מלאה בשולחנות קטנים לידם יושבים ספורטאי שלג וbackpackers, שותים שוקו חם עם מרשמלואים צפים בתוכו. אתה רואה שבמקום שלוש מיטות בםה אפשר לנוח, שתיים מהם כרגע תפוסות. אתה רואה דוכן לשוקו חם ב1 פ"ד לכוס ובמרכז הקיר שמולך אתה רואה מכונת ריפוי בצבעים תכולים בהירים. אתה מבקש לרפא את פוקימוניך, והגבר שמתפעל את המכונה אומר:" אין בעיה בחור צעיר. אני אטפל בפוקימוים שלך" הוא אומר ולוקח את שני הפוקדורים שלך. אתה מסביר גם לו שהפוקדור של קלאונצ'ר עם מדבקה. "תרצה שוקו חם עד שהם יתרפאו?" הוא שואל אותך.
    מה תעשה?

"לא, קדימה אין לי את כל היום" אענה בחוסר סבלנות.
    לאחר מכן ארפה אקח את הפוקדורים שלי ואצא מהבית לכיוון המערה

8. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    טוטודייל
    *OK
    אתה חושב שטאנג'לה יכול לתרום לכולכם. אתה פותח לשלושתכם קבוצת דיון ושולח בה תמונה של פוניטה ומאצ'ופ (שניהם התלהבו מעיקרון הסלפי וחייכו לעבר המצלמה חיוך מטופש כשצילמת). אתה רושם להם שגם אתה התחדשת ומהר מאוד הם מברכים אותך:
    טרייסי: 'יפה ריצ'י! תפסת שניים!'
    קודי: 'כל הכבוד לך! תגידו גם אתם הרגשתם את זה?'

ובאותו רגע אתה מרגיש רטט בכיסך. אתה מוציא את לוח המשימות שממנו בא הרטט ורואה חמש הודעות חדשות, שכותרותיהן 'מטלה 1' , 'מטלה 2', 'מטלה 3', 'מטלה 4', 'מטלה 5'.
    קודי: 'בוא ניפגש בבסיס'
    טרייסי: 'אני מסכימה'.

מכיוון שאתה ממילא תכננת ללכת לבסיס, אתה משתגר לעיר סאנישור, אתה מוצא שוב את דרכך אל חלקת האבן שבה הכניסה ובמהירות נכנס לחדרך. טרייסי כבר שם. אתה אומר לה שלום והולך לבדוק מה שלום הביצה שהצבת בחדרך. היא נעה קלות מצד לצד לרג אחד, אך חוץ מזה לא נראה שום שינוי במצבה. אתה מוצא מדריך מודבק לתחתית האינקובטור, שמראה לך איך לגרום למדד שמראה זמן מוערך עד בקיעה להופיע. אתה גורם לו להופיע ויש מדד בו 10 קווים, שלושה מהם זוהרים בינתיים, שניים באור אדום ואחד באור כתום. אתה מבין שיש עוד זמן. אתה שומע רעש קל מהסלון, הולך לשם ורואה שקודי הגיע. טרייסי וקודי יושבים על הספה ומדברים. כשאתה ניגש קודי אומר לעברך:" היי ריצ'י! כל הכבוד על פוניטה ומאצ'ופ! ובנושא הרטט, אני חושב שאלו המטלות שמגנו דיבר עליהם. בא לכם לעשות אחת מהן?" הוא שואל אותך ואת טרייסי. טרייסי אומרת:" לי אין בעיה" ושניהם מפנים מבט לעברך.
    מה תעשה?

עומר
    *כסף: 100 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מתנצלת אל ג'יאודוד ושואלת אותו בנימוס אם הוא יודע לאן ללכת כדי לצאת מהדרך. ג'יאודוד המאוכזב, שציפה לקרב, מצביע אל מבנה עם גג ירוק-כחלחל שהיה ממש לנגד עיניך. את נכנס אליו ורואה בו דלפק עם פקיד במדים אדומים. הוא אומר:"שלום לך נערה צעירה! אני שמור המעבר בין דרך 46 לדרך 29! את באת מדרך 46, ולכן את הולכת לדרך 29! בהצלחה!" הוא אומר ואת חושבת לעצמך שאת מרחמת על אנשים עם עבודות כאלו. לאחר שאת יוצאת ממבנה המעבר, את מגיעה לדרך עם מדשאות ירוקות רחבות ומדרונות בתלילות נמוכה. את מצליחה לראות הרחק לשמאלך כמה תחנות רוח, ובצד השני את לא רואה כלום חוץ ממדשאות. את חושבת ששמעת סמור.
    מה תעשי?

טדי
    *מקום : חנות צמחי המרפא, לבהרידג', הואן
    *כסף : 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה קורא לאדם, וכשהוא מסתכל, אתה לוחץ על מטלה 1 עם אצבע. מיד נעלמות מעיניך ארבעת המטלות האחרות ומסך המטלה הראשונה מתרחב. מופיע מידע:
    'שלום לך טדי סמית'. אנו שמחים שברצונך לעזור לנו במאמצינו אפילו יותר ממה שאתה דרוש. המטלה שלך היא כזו:
    נערה בשם מולי מהעיר אקרוטיק שבג'וטו דיווחה לנו שהמאריל שלה נעלם כשישן לידה במהלך הלילה. היא מבקשת שנמצא אותו. מצורף מספר הטלפון של הנערה.
    מס' טלפון מולי מאקרוטיק: 020-2143519'
    מה תעשה?

נועם
    *באמת שזו לא טרחה בשבילי. אני יכול לתפעל איוונטון בחנוכה, או שנאי יכול פשוט לסדר לכם איזה פרס נחמד. החלטה שלך בסופו של דבר
    *כסף - 880 פ"ד
    אתה משבח את צ'ינצ'או כשהרטט קוטע אותך. אתה מבין שמקורו בלוח המשימות עקב נורית קטנה שדולקת. אתה פותח את המסך הגדול ורואה חמש התראות עם הכותרות הבאות:
    'מטלה 1' , 'מטלה 2' , 'מטלה 3' , 'מטלה 4' , 'מטלה 5'.
    מה תעשה?

טל
    *כסף: 1,505 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת לפרי מה לעשות. הוא מביט באנון מבט מטריד, שנראה שמעיק עליו מעט. לאחר מכן פרי משסע את אנון עם ידו העטופה באנרגיה ירוקה בהירה, פוגע בו קשה. לאחר מכן הוא שורט את אנון, מעלף אותו במהירות. את מוטרדת מהמהירות בה פרי עילף את אנון, אך גאה בפרי. את פוזלת לעבר הקרב של טרוי ורואה שאין לו בעיה, למרות שהוא עדיין נלחם מול אנון כי אין לו מתקפה שחזקה על סוג עלחושי.
    מה תעשי?
    פרי - 8/10

בר
    אתה אומר שחשת בשיפור מסוים, ובטוח שסניזל יכול לסיים את הקרב במכה אחת. סניזל רץ לעבר סנובר, נעלם בדרך ומתנגש בו בחוזקה בסוף, מעלף את סנובר.
    מה תעשה?

Amitlv
    *אני יודע? אני כבר אחשוב על משהו. זה לא יהיה פידג'י או רייקוואזה או דברים בסגנון, זה בטוח. פרס סבבה כזה.
    *ולמה פדופיל? הוא בגילך
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מכבה את התלהבותו של פייר, אך הוא לא מפסיק:" לעולם לא אקבל מספיק ממך, חמודון!" הוא אומר לעברך. בשלב זה אתה הופך להיות מוטרד קשות. אתה אומר לטורצ'יק (פייר אמר את שמו מקודם אז אתה יודע איך קוראים לו) מה לעשות. פייר אומר:" ליטלאו, התקלה!" טורצ'יק מנסה להתחמק, אך ליטלאו גדול יותר ומהיר יותר והוא מצליח להתנגש בחוזקה בטורצ'יק, גורם לו לא מעט נזק. אתה רואה בליטה מזדקפת במכנסיו של פייר. טורצ'יק בתמורה. שורט ברגליו את ליטלאו.
    מה תעשה?
    טורצ'יק - 6/10
    אמרת שהוא זקן בהתחלה חחחח
    ואני יודע את השם שלו אך עדיין קורה לו אפרוח, כי הדמות שלי חרא.
    ------------
    "רציני??" אשאל את המאמן שמולי "לך לגמור בצד ותחזור י'אפס." אגיד מאט כועס "וזה כל מה שאתה יכול לעשות? זה כולה חתול קטן!" אצעק על טורציק "תרוץ לעברו במהירות ותשרוט אותו אם הוא מתחמק מהר תשנה כיוון!" אצווה

כמו תמיד. עמיטריד.

9. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *אז פרס זה יהיה =)
    *כסף - 880 פ"ד
    תה בוחר במטלה 3 (הכי קלה מבין האופציות, במקרה). אתה לוחץ על 3, וכל שאר המטלות נראות כמתפוגגות, והחלון של 3 גדל. מופיע מידע:
    'שלום לך קלאן אנג'לו. אנו שמחים שברצונך לעזור לנו במאמצינו אפילו יותר ממה שאתה דרוש. המטלה שלך היא כזו:
    אדם בשם ז'אן מהעיר סנטאלון שבקאלוס דיווח על גניבה של כובע מעצבים בשווי 1,000 פ"ד. הגניבה התרחשה לפני שעה, לכן הוא לא מאמין שהגנב הספיק לברוח. בעיר סנטאלון מחכה לך דודואו מטעם המשטרה למרדף. מצורף מספר הטלפון של ז'אן.
    מה תעשה?
    אני חי בעולם עם פוקימונים, ואתה שולח אותי למצוא כובע מעצבים? Lolz
    --------------------------------

"כובע מעצבים? הם רוצים שאני, סוכן בארגון סופר סודי מהמעלה הראשונה, אחזיר כובע מעצבים? כדאי מאוד שאני אקבל על זה משהו שווה..." אומר בחוסר רצון ואזכר שלא החזרתי את מאוויל לפוקדור. לאחר מכן, אשתגר לתחנת המשטרה בסנטאלון, אסביר להם את המקרה ואקח את הדודואו. לאחר מכן אתקשר לז'אן, אולי לו יהיו כמה פרטים לספר לי.

10. משתמש מנוסה
    בר
    *תודה שהזכרת לי...
    מה תעשה?

טוטודייל
    אתה מתקשר למספר. עונה לך קול עמוק, עם מבטא איטלקי קל. אתם תדברו באנגלית לצורכי נוחות (כי אתה יודע אנגלית כנראה). הקול אומר:"שלום? מי זה?" אתה מציג את עצמך ומסביר למריו מה תרצה. הוא עונה. "אה, בחור צעיר, תודה לך, אך אני חושש שפרטים כאלה אינם לטלפון. תפגשו אותי בבית שלי. אני גר בניין אחד משמאל למכון העיר קסטליה, בקומה רביעית, דירה 12. על הדלת רשום משפחת נינטה. להתראות!" הוא אומר ומנתק את השיחה. טרייסי וקודי מחכים לפעילותך, כאילו אתה המנהיג במטלה זו
    מה תעשה?

אלמוג
    *אההה יצאתי טמבל
    מה תעשה?

נועם
    *אז פרס זה יהיה =)
    *כסף - 880 פ"ד
    אדם בשם ז'אן מהעיר סנטאלון שבקאלוס דיווח על גניבה של כובע מעצבים בשווי 1,000 פ"ד. הגניבה התרחשה לפני שעה, לכן הוא לא מאמין שהגנב הספיק לברוח. בעיר סנטאלון מחכה לך דודואו מטעם המשטרה למרדף. מצורף מספר הלטפון של ז'אן.
    מה תעשה?
    "קדימה בואו לביתו של מריו" אומר ואשתגר.

11. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    אלמוג
    אתה משתכנע ואומר לברנדון שאתה מוכן. "אם כך, בוא נצא!" ברנדון אומר. אתה נעלם ומופיעה לאחר כשבריר שנייה בחדר עגול עם סמל ענקי של עץ שצומח על ראש הר, שמתחתיו רשום "Agenterra". אתה מבין שזהו הסמל של הצוות ומשננת אותו. לאחר מכן אתה מסתכל על החדר. בחדר יושבים לפחות כ-50 בני אדם שמחאו לכם כפיים כשנחתתם. מול האנשים יש במה קצת מוגבהת. ברנדון עולה על הבמה ומסמן לך לעמוד לידו. לאחר מכן הוא אומר: "הבחור הזה כאן, הוא פולי גריון!". האנשים מריעים לך. "לפני מספר דקות, הוא ניצח אותי בקרב כפול עם פוקימונים שקיבל רגעים לפני, ועבר את מבחן הקבלה לצוות אג'נטרה בצורה מרהיבה!". התשואות כעת היו רמות יותר. "כעת, מולכם כעדים וברשותו של פולי, אקסגיוטור יסרוק את מוחו כדי לוודא שהוא אינו סוכן אויב. הימצאות כאחד כזו או סירוב לבדיקה יסתיימו בעיכוב למעצר ושלילת פוקימונים. פולי, האם אתה מסכים להיבדק?" הוא שואל, וכל האנשים מפנים אליך מבטים, מחכים לתשובתך
    מה תעשה?

בר
    אתה מזרז את האדם שאומר:" טוב, טוב, לא צריך להילחץ. קח את הפוקימונים שלך חזרה" הוא אומר ומגיש לך חזרה את שני הפוקדורים. אתה יוצא החוצה מהבקתה והולך לכיוון ההר. אתה מגיע לחדר ובו כניסה למערה וירידה במדרגות כלפי מטה. אתה חושב ששמעת יצור קטן שר מכיוון המדרגות.
    מה תעשה?

Amitlv
    *אמרתי שהיה לו זקן (Beard)...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה כועס על פייר ואפרוח (החלטתי שאני משנה לו את השם בדף רשומים לאפרוח זה גאוני). פייר הולך לפינה, מסתובב, מבצע כמה תנועות בידו וגונח, מזיז מעט את ידו וחוזר רגוע יותר עם כתם במכנסיו. החיילים המפקחם מסתכלים עליו בספק השתאות ספק אימה. פייר אומר:" ליטלאו, מבט!" ליטלאו נותן מבט נוקב לעבר אפרוח, מבהיל אותו מעט אך לא מונע מנו לשרוט את ליטלאו בחוזקה, שלא מצליח להתחמק מהמכה שהפתיעה אותו.
    מה תעשה?
    אפרוח - 6/10

נועם
    * Lolz בהחלט. יש לי רשימה של מטלות ואתה ידידי, בחרת את הגרועה ביניהן.
    *וד"א הארגון ממש לא סודי. כולם יודעים עליו ויש כמה בסיסים חשופים לפני השטח. פשוט רוב המקומות החשובים שלו נסתרים מהעין כדי לשמור על חשאיות
    *כסף - 880 פ"ד
    אתה מופתע מ'עליבות' המשימה ומשתגר לעיר סנטאלון. היער סנטאלון היא עיר יפהפייה עם ריצוף אבן ומזרקה בצורת רוזליה במרכז העיר. אתה הולך לך אל תחנת המשטרה, מציג את עצמך ולוקח את הדודואו. לאחר מכן אתה מתקשר לז'אן. עונה לך אדם עם קול מחוספס:"בונז'ור מסייה. אני מניח שאתה נציג צוות אג'נטרה, ווי? תראה, הכובע שייך לבת שלי, ג'וזפין, וגנבו לה כובע לפני שעה כשהיא שותה קפה בבית קפה. היא אומרת גנב אדם גבוה עם בגדים בצבע בורדו. בהצלחה!" הוא אומר ואתה מתחיל לרכב על הדודואו. עוברי אורח מעידים כי ראו אדם רץ בבגדי בורדו לכיוון דרך 4, המובילה לעיר לומיוס. אתה רוכב על דודואו במהירות אל תוך דרך 4, ובסופה אתה מצליח לראות לשבריר שנייה בד בצבע בורדו נעלם בתוך שער הכניסה הדרום מזרחי לעיר הגדולה ביותר בעולם הפוקימון, לומיוס.
    מה תעשה?
    (וכן אני טרול)

טוטודייל
    *שמת לב למה עשיתי עם הNPC הזה? אה? אה?
    אתה אומר לשותפיך שנשתגר לעיר קסטליה. שלושתכם משתרגים לעיר הנמל הגדולה הזו במחוז יונובה. אתם נוחתים ממש ליד מרכז הפוקימונים הגדול עם מסך הענק מעליו. אתם מעיפים מבט במפה של העיר, ומבינים היכן המכון. אתם ניגשים לתחנת 'תחבורה ציבורית' שנמצאת לידכם ורוכשים כל אחד ב200 פ"ד מעבורת סווסבאק עד למכון. אתם רוכבים על הסווסבקים החסונים ולאחר כרבע שעה מגיעים למכון. הסווסבקים יורדים שם ושותים מים בשוקת המיועדת להם. אתם הולכים בניין אחד ימינה מהמכון ועולים לקומה הרביעית. אתם דופקים בדלת של דירה 12 ואת הדלת פותח לכם (תתכונן. אם עוד לא עלית על זה, אתה תהיה בשוק עכשיו) אדם קטן עם שפם עבות, סרבל אדום וכובע אדום עם עיגול לבן ובו האות M באדום. לידו עומד אישה קצת יותר גבוהה עם שיער בלונדיני ושמלה וורודה. על ראשה של האישה כתר קטן וזהוב. האיש אומר:" שללום, אני מריו נינטה, וזאת אשתי, פיץ' נינטה. בואו, היכנסו" הוא אומר ומושיב אתכם ליד השולחן. פיץ' חותכת לכל אחד מכם פרוסה קטנה של טירמיסו. היא אומרת, במבטא אנגלי מקומי:"מריו ממוצא איטלקי, אך אני ילידת יונובה. אני לא יודעת בדיוק איך, אבל מא שנולדתי הוכתרתי כנסיכה של ממלכה מסוימת רחוק מאיתנו. ביקרתי שם פעם אחת, לפני שנים, אך הביקור לא הסתיים טוב. בכל מקרה, את הטירמיסו מריו הכין". אתם מתענגים על הפרוסה, ואז מריו יושב ומספר לכם:" תראוו, בן שלי, טוד, ובן של חברים שלנו, צ'אד, הם חברים טובים מאוד. בן שלי 17 ושלהם 15. הם כל הזמן נפגשים או אצלנו בבית או אצל החברים שלי ומשחקים במחשב, מתאמנים בפוקימונים, עוזרים אחד לשני בשיעורי בית מבית הספר ועוד. לפני יום, שניהם נעלמו. אנחנו לא יודעים איך ולאן, אנחנו רק יודעים שבאותו יום, הם יצאו מהבית בבוקר, אך לא הלכו לבית הספר ולא נראו מאז". הוא אומר ופיץ' אומרת:"סלחו לי" ומתחילה לבכות, הולכת לחדר השני.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    [B][U][COLOR="#000080"]
    בר
    אתה מזרז את האדם שאומר:" טוב, טוב, לא צריך להילחץ. קח את הפוקימונים שלך חזרה" הוא אומר ומגיש לך חזרה את שני הפוקדורים. אתה יוצא החוצה מהבקתה והולך לכיוון ההר. אתה מגיע לחדר ובו כניסה למערה וירידה במדרגות כלפי מטה. אתה חושב ששמעת יצור קטן שר מכיוון המדרגות.
    מה תעשה?

'אין לי ברירה אלה לבדוק מה זה' אחשוב
    'אבל הפעם אני בטוח לא מתעקב, אסור לי לשכוח שיש לי משימה' אחשוב שוב

13. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אלמוג
    אתה משתכנע ואומר לברנדון שאתה מוכן. "אם כך, בוא נצא!" ברנדון אומר. אתה נעלם ומופיעה לאחר כשבריר שנייה בחדר עגול עם סמל ענקי של עץ שצומח על ראש הר, שמתחתיו רשום "Agenterra". אתה מבין שזהו הסמל של הצוות ומשננת אותו. לאחר מכן אתה מסתכל על החדר. בחדר יושבים לפחות כ-50 בני אדם שמחאו לכם כפיים כשנחתתם. מול האנשים יש במה קצת מוגבהת. ברנדון עולה על הבמה ומסמן לך לעמוד לידו. לאחר מכן הוא אומר: "הבחור הזה כאן, הוא פולי גריון!". האנשים מריעים לך. "לפני מספר דקות, הוא ניצח אותי בקרב כפול עם פוקימונים שקיבל רגעים לפני, ועבר את מבחן הקבלה לצוות אג'נטרה בצורה מרהיבה!". התשואות כעת היו רמות יותר. "כעת, מולכם כעדים וברשותו של פולי, אקסגיוטור יסרוק את מוחו כדי לוודא שהוא אינו סוכן אויב. הימצאות כאחד כזו או סירוב לבדיקה יסתיימו בעיכוב למעצר ושלילת פוקימונים. פולי, האם אתה מסכים להיבדק?" הוא שואל, וכל האנשים מפנים אליך מבטים, מחכים לתשובתך
    מה תעשה?

בר
    מה תעשה?

Amitlv
    אתה כועס על פייר ואפרוח (החלטתי שאני משנה לו את השם בדף רשומים לאפרוח זה גאוני). פייר הולך לפינה, מסתובב, מבצע כמה תנועות בידו וגונח, מזיז מעט את ידו וחוזר רגוע יותר עם כתם במכנסיו. החיילים המפקחם מסתכלים עליו בספק השתאות ספק אימה. פייר אומר:" ליטלאו, מבט!" ליטלאו נותן מבט נוקב לעבר אפרוח, מבהיל אותו מעט אך לא מונע מנו לשרוט את ליטלאו בחוזקה, שלא מצליח להתחמק מהמכה שהפתיעה אותו.
    מה תעשה?
    אפרוח - 6/10

נועם
    *וד"א הארגון ממש לא סודי. כולם יודעים עליו ויש כמה בסיסים חשופים לפני השטח. פשוט רוב המקומות החשובים שלו נסתרים מהעין כדי לשמור על חשאיות
    *כסף - 880 פ"ד
    אתה מופתע מ'עליבות' המשימה ומשתגר לעיר סנטאלון. היער סנטאלון היא עיר יפהפייה עם ריצוף אבן ומזרקה בצורת רוזליה במרכז העיר. אתה הולך לך אל תחנת המשטרה, מציג את עצמך ולוקח את הדודואו. לאחר מכן אתה מתקשר לז'אן. עונה לך אדם עם קול מחוספס:"בונז'ור מסייה. אני מניח שאתה נציג צוות אג'נטרה, ווי? תראה, הכובע שייך לבת שלי, ג'וזפין, וגנבו לה כובע לפני שעה כשהיא שותה קפה בבית קפה. היא אומרת גנב אדם גבוה עם בגדים בצבע בורדו. בהצלחה!" הוא אומר ואתה מתחיל לרכב על הדודואו. עוברי אורח מעידים כי ראו אדם רץ בבגדי בורדו לכיוון דרך 4, המובילה לעיר לומיוס. אתה רוכב על דודואו במהירות אל תוך דרך 4, ובסופה אתה מצליח לראות לשבריר שנייה בד בצבע בורדו נעלם בתוך שער הכניסה הדרום מזרחי לעיר הגדולה ביותר בעולם הפוקימון, לומיוס.
    מה תעשה?
    (וכן אני טרול)

טוטודייל
    אתה אומר לשותפיך שנשתגר לעיר קסטליה. שלושתכם משתרגים לעיר הנמל הגדולה הזו במחוז יונובה. אתם נוחתים ממש ליד מרכז הפוקימונים הגדול עם מסך הענק מעליו. אתם מעיפים מבט במפה של העיר, ומבינים היכן המכון. אתם ניגשים לתחנת 'תחבורה ציבורית' שנמצאת לידכם ורוכשים כל אחד ב200 פ"ד מעבורת סווסבאק עד למכון. אתם רוכבים על הסווסבקים החסונים ולאחר כרבע שעה מגיעים למכון. הסווסבקים יורדים שם ושותים מים בשוקת המיועדת להם. אתם הולכים בניין אחד ימינה מהמכון ועולים לקומה הרביעית. אתם דופקים בדלת של דירה 12 ואת הדלת פותח לכם (תתכונן. אם עוד לא עלית על זה, אתה תהיה בשוק עכשיו) אדם קטן עם שפם עבות, סרבל אדום וכובע אדום עם עיגול לבן ובו האות M באדום. לידו עומד אישה קצת יותר גבוהה עם שיער בלונדיני ושמלה וורודה. על ראשה של האישה כתר קטן וזהוב. האיש אומר:" שללום, אני מריו נינטה, וזאת אשתי, פיץ' נינטה. בואו, היכנסו" הוא אומר ומושיב אתכם ליד השולחן. פיץ' חותכת לכל אחד מכם פרוסה קטנה של טירמיסו. היא אומרת, במבטא אנגלי מקומי:"מריו ממוצא איטלקי, אך אני ילידת יונובה. אני לא יודעת בדיוק איך, אבל מא שנולדתי הוכתרתי כנסיכה של ממלכה מסוימת רחוק מאיתנו. ביקרתי שם פעם אחת, לפני שנים, אך הביקור לא הסתיים טוב. בכל מקרה, את הטירמיסו מריו הכין". אתם מתענגים על הפרוסה, ואז מריו יושב ומספר לכם:" תראוו, בן שלי, טוד, ובן של חברים שלנו, צ'אד, הם חברים טובים מאוד. בן שלי 17 ושלהם 15. הם כל הזמן נפגשים או אצלנו בבית או אצל החברים שלי ומשחקים במחשב, מתאמנים בפוקימונים, עוזרים אחד לשני בשיעורי בית מבית הספר ועוד. לפני יום, שניהם נעלמו. אנחנו לא יודעים איך ולאן, אנחנו רק יודעים שבאותו יום, הם יצאו מהבית בבוקר, אך לא הלכו לבית הספר ולא נראו מאז". הוא אומר ופיץ' אומרת:"סלחו לי" ומתחילה לבכות, הולכת לחדר השני.
    מה תעשה?
    "אתה.לא.באמת.עשית.את.זה.עכשיו" אגיד לפייר בשוק "תגידו?" אצעק לשומרים "אחרי שאנצח אפשר להרוג את הזבל הזה שמולי?" אשאל "אפרוח לפחות אתה שווה קצת" אגיד לפוקימון שלי "עכשיו צא ותשתמש במתקפת חול (ברח לי השם חחח) ואז גחלץ!" אצווה " ואם תפגע גם בפייר אתה תקבל עצלי עוד נקודות!" אגיד לו

כמו תמיד. עמיטריד.

14. משתמש מנוסה
    אלמוג
    מה תעשה?

בר
    מה תעשה?

Amitlv
    מה תעשה?
    אפרוח - 6/10

נועם
    *כסף - 880 פ"ד
    מה תעשה?
    (וכן אני טרול)

טוטודייל
    מה תעשה?
    חחחחחחחחחחח זאת גאונות לשמה שתדע
    -----------
    "שיאללה מריו גדלתי על המשחקים שלו" אלחש לקודי "תהיה מרוכז בלי להתלהב יותר מדי זאת משימה חשובה" אחשוב לעצמי ואפקס אותי במשימה. לאחר שנתן לי את כל הפרטים אשאל אותו: "אין לך עוד מידע שימושי שיוכל לעזור לנו?" לאחר מכן אסתובב לטרייסי וקודי: "טרייסי, תוכלי בבקשה ללכת לדבר עם אשתו? קודי ואני נמשיך לדבר עם מריו וננסה לדלות פרטים או כתובת של ההורים של החבר שלו, אולי הם יודעים משהו."

15. מנהל ראשי
    שם: אדם
    טדי
    *מקום : חנות צמחי המרפא, לבהרידג', הואן
    *כסף : 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה קורא לאדם, וכשהוא מסתכל, אתה לוחץ על מטלה 1 עם אצבע. מיד נעלמות מעיניך ארבעת המטלות האחרות ומסך המטלה הראשונה מתרחב. מופיע מידע:
    'שלום לך טדי סמית'. אנו שמחים שברצונך לעזור לנו במאמצינו אפילו יותר ממה שאתה דרוש. המטלה שלך היא כזו:
    נערה בשם מולי מהעיר אקרוטיק שבג'וטו דיווחה לנו שהמאריל שלה נעלם כשישן לידה במהלך הלילה. היא מבקשת שנמצא אותו. מצורף מספר הטלפון של הנערה.
    מס' טלפון מולי מאקרוטיק: 020-2143519'
    מה תעשה?
    "שמע אדם," אני אומר בשיא הרצינות. "אני מציע שנזדרז לשם תכף ומיד, אז נתקשר אליה ונעזור לה למצוא את מאריל! אתה איתי?"

עמוד 29 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1927282930313979 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •