פורסם במקור על ידי
TheHeliolisk
טוטודייל
*OK
*כסף : 2,125 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה חושב שטאנג'לה יכול לתרום לכולכם. אתה פותח לשלושתכם קבוצת דיון ושולח בה תמונה של פוניטה ומאצ'ופ (שניהם התלהבו מעיקרון הסלפי וחייכו לעבר המצלמה חיוך מטופש כשצילמת). אתה רושם להם שגם אתה התחדשת ומהר מאוד הם מברכים אותך:
טרייסי: 'יפה ריצ'י! תפסת שניים!'
קודי: 'כל הכבוד לך! תגידו גם אתם הרגשתם את זה?'
ובאותו רגע אתה מרגיש רטט בכיסך. אתה מוציא את לוח המשימות שממנו בא הרטט ורואה חמש הודעות חדשות, שכותרותיהן 'מטלה 1' , 'מטלה 2', 'מטלה 3', 'מטלה 4', 'מטלה 5'.
קודי: 'בוא ניפגש בבסיס'
טרייסי: 'אני מסכימה'.
מכיוון שאתה ממילא תכננת ללכת לבסיס, אתה משתגר לעיר סאנישור, אתה מוצא שוב את דרכך אל חלקת האבן שבה הכניסה ובמהירות נכנס לחדרך. טרייסי כבר שם. אתה אומר לה שלום והולך לבדוק מה שלום הביצה שהצבת בחדרך. היא נעה קלות מצד לצד לרג אחד, אך חוץ מזה לא נראה שום שינוי במצבה. אתה מוצא מדריך מודבק לתחתית האינקובטור, שמראה לך איך לגרום למדד שמראה זמן מוערך עד בקיעה להופיע. אתה גורם לו להופיע ויש מדד בו 10 קווים, שלושה מהם זוהרים בינתיים, שניים באור אדום ואחד באור כתום. אתה מבין שיש עוד זמן. אתה שומע רעש קל מהסלון, הולך לשם ורואה שקודי הגיע. טרייסי וקודי יושבים על הספה ומדברים. כשאתה ניגש קודי אומר לעברך:" היי ריצ'י! כל הכבוד על פוניטה ומאצ'ופ! ובנושא הרטט, אני חושב שאלו המטלות שמגנו דיבר עליהם. בא לכם לעשות אחת מהן?" הוא שואל אותך ואת טרייסי. טרייסי אומרת:" לי אין בעיה" ושניהם מפנים מבט לעברך.
מה תעשה?
עומר
*כסף: 100 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מתנצלת אל ג'יאודוד ושואלת אותו בנימוס אם הוא יודע לאן ללכת כדי לצאת מהדרך. ג'יאודוד המאוכזב, שציפה לקרב, מצביע אל מבנה עם גג ירוק-כחלחל שהיה ממש לנגד עיניך. את נכנס אליו ורואה בו דלפק עם פקיד במדים אדומים. הוא אומר:"שלום לך נערה צעירה! אני שמור המעבר בין דרך 46 לדרך 29! את באת מדרך 46, ולכן את הולכת לדרך 29! בהצלחה!" הוא אומר ואת חושבת לעצמך שאת מרחמת על אנשים עם עבודות כאלו. לאחר שאת יוצאת ממבנה המעבר, את מגיעה לדרך עם מדשאות ירוקות רחבות ומדרונות בתלילות נמוכה. את מצליחה לראות הרחק לשמאלך כמה תחנות רוח, ובצד השני את לא רואה כלום חוץ ממדשאות. את חושבת ששמעת סמור.
מה תעשי?
טדי
*מקום : חנות צמחי המרפא, לבהרידג', הואן
*כסף : 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה קורא לאדם, וכשהוא מסתכל, אתה לוחץ על מטלה 1 עם אצבע. מיד נעלמות מעיניך ארבעת המטלות האחרות ומסך המטלה הראשונה מתרחב. מופיע מידע:
'שלום לך טדי סמית'. אנו שמחים שברצונך לעזור לנו במאמצינו אפילו יותר ממה שאתה דרוש. המטלה שלך היא כזו:
נערה בשם מולי מהעיר אקרוטיק שבג'וטו דיווחה לנו שהמאריל שלה נעלם כשישן לידה במהלך הלילה. היא מבקשת שנמצא אותו. מצורף מספר הטלפון של הנערה.
מס' טלפון מולי מאקרוטיק: 020-2143519'
מה תעשה?
נועם
*באמת שזו לא טרחה בשבילי. אני יכול לתפעל איוונטון בחנוכה, או שנאי יכול פשוט לסדר לכם איזה פרס נחמד. החלטה שלך בסופו של דבר
*מיקום - האי סינאבאר, קנטו
*כסף - 880 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משבח את צ'ינצ'או כשהרטט קוטע אותך. אתה מבין שמקורו בלוח המשימות עקב נורית קטנה שדולקת. אתה פותח את המסך הגדול ורואה חמש התראות עם הכותרות הבאות:
'מטלה 1' , 'מטלה 2' , 'מטלה 3' , 'מטלה 4' , 'מטלה 5'.
מה תעשה?
טל
*כסף: 1,505 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את אומרת לפרי מה לעשות. הוא מביט באנון מבט מטריד, שנראה שמעיק עליו מעט. לאחר מכן פרי משסע את אנון עם ידו העטופה באנרגיה ירוקה בהירה, פוגע בו קשה. לאחר מכן הוא שורט את אנון, מעלף אותו במהירות. את מוטרדת מהמהירות בה פרי עילף את אנון, אך גאה בפרי. את פוזלת לעבר הקרב של טרוי ורואה שאין לו בעיה, למרות שהוא עדיין נלחם מול אנון כי אין לו מתקפה שחזקה על סוג עלחושי.
מה תעשי?
פרי - 8/10
בר
*כסף: 2,000 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר שחשת בשיפור מסוים, ובטוח שסניזל יכול לסיים את הקרב במכה אחת. סניזל רץ לעבר סנובר, נעלם בדרך ומתנגש בו בחוזקה בסוף, מעלף את סנובר.
מה תעשה?
Amitlv
*אני יודע? אני כבר אחשוב על משהו. זה לא יהיה פידג'י או רייקוואזה או דברים בסגנון, זה בטוח. פרס סבבה כזה.
*ולמה פדופיל? הוא בגילך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מכבה את התלהבותו של פייר, אך הוא לא מפסיק:" לעולם לא אקבל מספיק ממך, חמודון!" הוא אומר לעברך. בשלב זה אתה הופך להיות מוטרד קשות. אתה אומר לטורצ'יק (פייר אמר את שמו מקודם אז אתה יודע איך קוראים לו) מה לעשות. פייר אומר:" ליטלאו, התקלה!" טורצ'יק מנסה להתחמק, אך ליטלאו גדול יותר ומהיר יותר והוא מצליח להתנגש בחוזקה בטורצ'יק, גורם לו לא מעט נזק. אתה רואה בליטה מזדקפת במכנסיו של פייר. טורצ'יק בתמורה. שורט ברגליו את ליטלאו.
מה תעשה?
טורצ'יק - 6/10