Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 1331
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *כסף: 1,505 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת לפרי מה לעשות. הוא מביט באנון מבט מטריד, שנראה שמעיק עליו מעט. לאחר מכן פרי משסע את אנון עם ידו העטופה באנרגיה ירוקה בהירה, פוגע בו קשה. לאחר מכן הוא שורט את אנון, מעלף אותו במהירות. את מוטרדת מהמהירות בה פרי עילף את אנון, אך גאה בפרי. את פוזלת לעבר הקרב של טרוי ורואה שאין לו בעיה, למרות שהוא עדיין נלחם מול אנון כי אין לו מתקפה שחזקה על סוג עלחושי.
    מה תעשי?
    פרי - 8/10

אזרוק פוקדור על האנון בתקווה שיילכד. אם יילכד ארים את הפוקדור בשמחה ואכניס אותו לתיק. אם לא אבקש מפרי להשתמש בחותך זעם שוב. לאחר מכן, אתקרב לאזור בו טרוי נלחם ואביט בקרב בציפייה-בתקווה שטרוי ינצח ויילכוד את האנון. 'זה כזה מגניב! יהיה לנו האנונים. הם בטח יהיו חברים מדהימים למסע, ואולי אפילו יעילים' אחשוב במוחי בשמחה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    טוטודייל
    *OK
    *כסף : 2,125 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חושב שטאנג'לה יכול לתרום לכולכם. אתה פותח לשלושתכם קבוצת דיון ושולח בה תמונה של פוניטה ומאצ'ופ (שניהם התלהבו מעיקרון הסלפי וחייכו לעבר המצלמה חיוך מטופש כשצילמת). אתה רושם להם שגם אתה התחדשת ומהר מאוד הם מברכים אותך:
    טרייסי: 'יפה ריצ'י! תפסת שניים!'
    קודי: 'כל הכבוד לך! תגידו גם אתם הרגשתם את זה?'

ובאותו רגע אתה מרגיש רטט בכיסך. אתה מוציא את לוח המשימות שממנו בא הרטט ורואה חמש הודעות חדשות, שכותרותיהן 'מטלה 1' , 'מטלה 2', 'מטלה 3', 'מטלה 4', 'מטלה 5'.
    קודי: 'בוא ניפגש בבסיס'
    טרייסי: 'אני מסכימה'.

מכיוון שאתה ממילא תכננת ללכת לבסיס, אתה משתגר לעיר סאנישור, אתה מוצא שוב את דרכך אל חלקת האבן שבה הכניסה ובמהירות נכנס לחדרך. טרייסי כבר שם. אתה אומר לה שלום והולך לבדוק מה שלום הביצה שהצבת בחדרך. היא נעה קלות מצד לצד לרג אחד, אך חוץ מזה לא נראה שום שינוי במצבה. אתה מוצא מדריך מודבק לתחתית האינקובטור, שמראה לך איך לגרום למדד שמראה זמן מוערך עד בקיעה להופיע. אתה גורם לו להופיע ויש מדד בו 10 קווים, שלושה מהם זוהרים בינתיים, שניים באור אדום ואחד באור כתום. אתה מבין שיש עוד זמן. אתה שומע רעש קל מהסלון, הולך לשם ורואה שקודי הגיע. טרייסי וקודי יושבים על הספה ומדברים. כשאתה ניגש קודי אומר לעברך:" היי ריצ'י! כל הכבוד על פוניטה ומאצ'ופ! ובנושא הרטט, אני חושב שאלו המטלות שמגנו דיבר עליהם. בא לכם לעשות אחת מהן?" הוא שואל אותך ואת טרייסי. טרייסי אומרת:" לי אין בעיה" ושניהם מפנים מבט לעברך.
    מה תעשה?

עומר
    *כסף: 100 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מתנצלת אל ג'יאודוד ושואלת אותו בנימוס אם הוא יודע לאן ללכת כדי לצאת מהדרך. ג'יאודוד המאוכזב, שציפה לקרב, מצביע אל מבנה עם גג ירוק-כחלחל שהיה ממש לנגד עיניך. את נכנס אליו ורואה בו דלפק עם פקיד במדים אדומים. הוא אומר:"שלום לך נערה צעירה! אני שמור המעבר בין דרך 46 לדרך 29! את באת מדרך 46, ולכן את הולכת לדרך 29! בהצלחה!" הוא אומר ואת חושבת לעצמך שאת מרחמת על אנשים עם עבודות כאלו. לאחר שאת יוצאת ממבנה המעבר, את מגיעה לדרך עם מדשאות ירוקות רחבות ומדרונות בתלילות נמוכה. את מצליחה לראות הרחק לשמאלך כמה תחנות רוח, ובצד השני את לא רואה כלום חוץ ממדשאות. את חושבת ששמעת סמור.
    מה תעשי?

טדי
    *מקום : חנות צמחי המרפא, לבהרידג', הואן
    *כסף : 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה קורא לאדם, וכשהוא מסתכל, אתה לוחץ על מטלה 1 עם אצבע. מיד נעלמות מעיניך ארבעת המטלות האחרות ומסך המטלה הראשונה מתרחב. מופיע מידע:
    'שלום לך טדי סמית'. אנו שמחים שברצונך לעזור לנו במאמצינו אפילו יותר ממה שאתה דרוש. המטלה שלך היא כזו:
    נערה בשם מולי מהעיר אקרוטיק שבג'וטו דיווחה לנו שהמאריל שלה נעלם כשישן לידה במהלך הלילה. היא מבקשת שנמצא אותו. מצורף מספר הטלפון של הנערה.
    מס' טלפון מולי מאקרוטיק: 020-2143519'
    מה תעשה?

נועם
    *באמת שזו לא טרחה בשבילי. אני יכול לתפעל איוונטון בחנוכה, או שנאי יכול פשוט לסדר לכם איזה פרס נחמד. החלטה שלך בסופו של דבר
    *מיקום - האי סינאבאר, קנטו
    *כסף - 880 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משבח את צ'ינצ'או כשהרטט קוטע אותך. אתה מבין שמקורו בלוח המשימות עקב נורית קטנה שדולקת. אתה פותח את המסך הגדול ורואה חמש התראות עם הכותרות הבאות:
    'מטלה 1' , 'מטלה 2' , 'מטלה 3' , 'מטלה 4' , 'מטלה 5'.
    מה תעשה?

טל
    את אומרת לפרי מה לעשות. הוא מביט באנון מבט מטריד, שנראה שמעיק עליו מעט. לאחר מכן פרי משסע את אנון עם ידו העטופה באנרגיה ירוקה בהירה, פוגע בו קשה. לאחר מכן הוא שורט את אנון, מעלף אותו במהירות. את מוטרדת מהמהירות בה פרי עילף את אנון, אך גאה בפרי. את פוזלת לעבר הקרב של טרוי ורואה שאין לו בעיה, למרות שהוא עדיין נלחם מול אנון כי אין לו מתקפה שחזקה על סוג עלחושי.
    מה תעשי?
    פרי - 8/10

בר
    *כסף: 2,000 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר שחשת בשיפור מסוים, ובטוח שסניזל יכול לסיים את הקרב במכה אחת. סניזל רץ לעבר סנובר, נעלם בדרך ומתנגש בו בחוזקה בסוף, מעלף את סנובר.
    מה תעשה?

Amitlv
    *אני יודע? אני כבר אחשוב על משהו. זה לא יהיה פידג'י או רייקוואזה או דברים בסגנון, זה בטוח. פרס סבבה כזה.
    *ולמה פדופיל? הוא בגילך
    אתה מכבה את התלהבותו של פייר, אך הוא לא מפסיק:" לעולם לא אקבל מספיק ממך, חמודון!" הוא אומר לעברך. בשלב זה אתה הופך להיות מוטרד קשות. אתה אומר לטורצ'יק (פייר אמר את שמו מקודם אז אתה יודע איך קוראים לו) מה לעשות. פייר אומר:" ליטלאו, התקלה!" טורצ'יק מנסה להתחמק, אך ליטלאו גדול יותר ומהיר יותר והוא מצליח להתנגש בחוזקה בטורצ'יק, גורם לו לא מעט נזק. אתה רואה בליטה מזדקפת במכנסיו של פייר. טורצ'יק בתמורה. שורט ברגליו את ליטלאו.
    מה תעשה?
    טורצ'יק - 6/10
    מצטער על כל הציטוט אני מהטלפון
    סמור?
    ~~~~
    אסתכל מסביבי ואנסה לראות מאיפה מגיע הקול
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    אלמוג
    אתה משתכנע ואומר לברנדון שאתה מוכן. "אם כך, בוא נצא!" ברנדון אומר. אתה נעלם ומופיעה לאחר כשבריר שנייה בחדר עגול עם סמל ענקי של עץ שצומח על ראש הר, שמתחתיו רשום "Agenterra". אתה מבין שזהו הסמל של הצוות ומשננת אותו. לאחר מכן אתה מסתכל על החדר. בחדר יושבים לפחות כ-50 בני אדם שמחאו לכם כפיים כשנחתתם. מול האנשים יש במה קצת מוגבהת. ברנדון עולה על הבמה ומסמן לך לעמוד לידו. לאחר מכן הוא אומר: "הבחור הזה כאן, הוא פולי גריון!". האנשים מריעים לך. "לפני מספר דקות, הוא ניצח אותי בקרב כפול עם פוקימונים שקיבל רגעים לפני, ועבר את מבחן הקבלה לצוות אג'נטרה בצורה מרהיבה!". התשואות כעת היו רמות יותר. "כעת, מולכם כעדים וברשותו של פולי, אקסגיוטור יסרוק את מוחו כדי לוודא שהוא אינו סוכן אויב. הימצאות כאחד כזו או סירוב לבדיקה יסתיימו בעיכוב למעצר ושלילת פוקימונים. פולי, האם אתה מסכים להיבדק?" הוא שואל, וכל האנשים מפנים אליך מבטים, מחכים לתשובתך
    מה תעשה?
    " אני מבין שאין לי ממש בררה , אני מוכן להיבדק." אני אומר.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

4. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    *צומקל כולם
    *יאללה הודעה אחרונה לני שאני שוקע למרתון PMD וש"ב

בר
    *זאת ממילא הדרך...
    אתה הולך לכיוון המדרגות. אתה יורד בהם ומגיע לחדר ערפילי במיוחד. אתה חושב ששמעת על מתקפה של פוקימון שיכולה להעלים ערפל. אתה עוקב אחרי הקול ומוצא על שפת אגם תת-קרקעי יצור דמוי כוכב קטן שר לעצמו. הוא נראה מפוחד.
    מה תעשה?
    יצור כוכב:

Amitlv
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה בשוק ממה שהוא עשה. אתה מבקש רשות מהחיילים להרוג אותו אחר כך והם אומרים לך:" אנחנו שוקלים את האפשרות הזאת כרגע". אתה אומר לאפרוח מה לעשות. (מתקפת חול זה השם). אפרוח שולח חול לעיניו של פייר ולשל ליטלאו, ואז שורט את פייר באיבר מינו. כתם כהה מתחיל להתפשט על מכנסיו של פייר והוא צווח. אתה מצליח לראות את המבט הספק מופתע-ספק מורשם של החיילים מבעד למשקפיהם. לאחר מכן אפרוח שולח גחלת אל ליטלאו, לא פוגע בו כל כך חזק כי גם הוא סוג אש. פייר זועק:" עכשיו לא אוכל לתת לך לטעום מהמיץ הלבן הטעים שלי! אההה! לטילאו, סיים זה עם התקלה!" הוא אור. ליטלאו, שכועס למראה בעליו הפגועים, רץ במהירות לעבר אפרוח ונוגח בו בחוזקה, גורם לו לא מעט נזק. נראה שליטלאו ואפרוח חלשים.
    מה תעשה?
    אפרוח - 2/10

טוטודייל
    *תודה תודה...
    אתה אומר לקודי שגדלת על המשחקים שלו אך נראה כי קודי לא מבין על מה אתה מדבר (כנראה לא היה להם את זה בסינו). אתה מתרכז חזרה ושואל אותו אם הוא לא יודע עוד משהו חשוב. הוא אומר:" לא אדון, לא יודע אני שום דבר חשוב יותר". אתה מבקש מטרייסי ללכת והיא הולכת לכמה דקות. בזמן הזה שלושתכם גמרים את הטירמיסו ומריו מזמזם מנגינה מוכרת:
    . טרייסי חוזרת ואומרת :"קומה למטה".
    אתם יורדים קומה למטה ורואים שלט: 'משפחת נדו'. טרייסי מזהה את השם ודופקת על הדלת. את הדלת פותח (אתה בטח רואה לאן זה הולך אבל בכל מקרה) אדם גבוה ורזה עם שפם עבות, סרבל ירוק וכובע ירוק ובו עיגול לבן שבו האות L בירוק. לידו עומדת אישה עם שמלה צהובה-כתומה ושיער ג'ינג'י, עם כתר קטן על ראשה. האדם אומר:" שללום, אני לואיג'י נדו, וזאת אשתי, דייזי נדו". אתם נכנסים ומדברים. דייזי מגישה לכם כוס מלאה בביסקוטים, ואתם מכרסמים אתום להנאתכם. לואיג'י אומר:" אתם בטח באתם בקשר צ'אד. צ'אד היה חבר טוב של טוד, ילד נבון ומבריק, קפץ שתי כיתות בבית ספר. הוא בכיתה של טוד, בן של מריו. אני ומריו חברים טובים כבר כמעט שלושים שנה, ונראה כאילו צ'אד וטוד הולכים בכיוון דומה". דייזי עושה דומה מאוד למה שפיץ' עשתה ואומרת במבטא ערבי קל:"סלחו לי" והולכת לבכות.
    מה תעשה?

טדי
    אתה אומר שלדעתך צריך להגיע מהר, ואדם מסכים, ולכן אתה מתקשר למספר. קול חלוש ושבור עונה:" הלו?" אתה שואל אותה אם היא מולי והיא מאשרת. אתה מסביר לה והיא אומרת:"ניפגש ליד מנזר מגדל הפעמון ושם אספר לכם הכל" היא אומרת ומנתקת את השיחה. אדם מוציא את המשגר מנרתיקו.
    מה תעשה?

טל
    *מזלט! פתחת את עמ' 30 ולכן זכית ברוטום !!!
    את זורקת פוקדור על האנון בתקווה שיילכד.
    נדנוד1... נדנוד2... נדנוד3 ו.....
    Spoiler ספוילר
    . את צופה בקרב של טרוי ולאחר כמה דקות גם הוא מצליח לתפוס אנון. שניכם מאושרים, ואז טרוי אומר:" אני חושב שזה כל מה שיש כאן. מה עכשיו?..." הוא אומר ורטט שמגיע מהנרתיקים של שניכם קוטע אותו. את פותחת את הנרתיק ורואה שהרטט בא מלוח המשימות. את פותחת את המסך ורואה חמש הודעות עם הכותרות הבאות:
    מה תעשי?

עומר
    *חכה ותראה...
    אתה מנסה לראות מאיפה בה הקול ובסופו של דבר מוצא יצור סמורי-סנאיתי עם ידיים קטנות שעומד על זנבו הארוך. הוא מצפצף בקול סמורי שכזה:"סנ, סנ!"
    מה תעשה?
    סמור סמורי:

אלמוג
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מבין שאין לך כל כך ברירה ואומר שאתה מוכן להיבדק. ברנדון אומר "מצוין" ומסמן לאקסגיוטור להתחיל. אתה מרגיש בתודעה נוספת בתוך המוח שלך, כנראה של אקסגיוטור. זה מרגיש כאילו אגוז קוקוס שיכור מחטט לך בזיכרונות. הוא עובר על כל זיכרונות חייך במהירות, יוצא ממוחך ואומר "אקסג!". ברנדון אומר "אני מבין. ברוך הבא לצוות אג'נטרה!" האנשים מריעים כמעט בהיסטריה. ברנדון מסמן בידו ואדם במדי הסוואה מגיש לו ארגז בצבעים ירוק וחום בהיר. הוא אומר: "זה ארגז הפתיחה שלך. יש בו את כל מה שאתה צריך כסוכן מתחיל: מדים רשמיים, שישמשו לך רק לטקסים רשמיים, תורנויות דלפק ועוד, סיכת סוכן" הוא אומר כשהוא מצמיד לדש החולצה שלך סיכה קטנה בצורה עץ עם כנפיים. הסיכה עשויה מארד ממורק ונראית יפהפיה. "סיכה זו היא כרטיס הכניסה שלך למתחמי אג'נטרה: בסיסים, חדרים, מעבדות ועוד. כמובן שכסוכן טירון יש מקומות שלא תוכל לגשת אליהם, אז ככל שתתקדם בדרגות, תקבל סיכות סוכן חדשות ויחד איתם גישה לאזורים נוספים. בנוסף, בחבילה יש לך 5 כדוריות סקאנטאנק לשימוש חד פעמי, שברגע שתשבור אותן הן ייצרו ריח מסריח מאוד שיוצר מתמצית מושק של סקאנטאנק. יש לך גם 5 תרסיסי שינה שירדימו אדם או פוקימון לכחצי שעה, לשימוש חד פעמי, ותרסיס ניסיוני שאמור להרחיק ממך פוקימונים פראיים, שיש לך ממנו כרגע רק אחד. בנוסף, יש לך טלפון חכם לתקשורת עם מספרי טלפון חשובים מובנים בתוכו, ולוח משימות, עוד מכשיר דיגיטלי שדרכו תקבל את המשימות שלך. בנוסף יש לך חמישה כדורי א'גנטרה, אותם כדורים מיוחדים שבהם קיבלת את פוקימוניך. פוקימונים שנתפסים בכדור הזה יוצרים איתך קשר עמוק, ויהיו נאמנים וקשורים אליך כמו פוקימון שמסתובב איתך שנים. את כל אלה תוכל להכניס בתוך הנרתיק המכני המיוחד הזה. פנים הנרתיק מחובר לכיס חלל על-מרחבי שמאפשר לך לשמור בו כמות כמעט בלתי מוגבלת של חפצים, ועדיין יהיה בנרתיק מקום והוא לא ישקול יותר מכמה מאות גרמים. את הנרתיק אתה יכול להכניס לתרמיל או לחבר לחגורה ולשים אותו על מותניך. יש בדוכני ההתרעננות בבסיסים חגורות פוקימונים וכד'. כל חפץ שייאזל לך תוכל לקנות או לקבל, תלוי בחפץ, בדוכני ההתרעננות או בחנויות הסוכן. לסיום, החפץ הזה" הוא אומר ומגיש לך חפץ מקומר לבן עם מכסה עגול כחול. "זהו משגר המאך. חפץ מדהים שפיתחנו במעבדה הראשית, שמאפשר לך להשתגר לכל מקום בעולם הפוקימון בכמה לחיצות כפתור. יש בתוך הארגז מדריך עם הסבר, והוא ילמד אותך איך להשתמש בו. לסיום, בסיס המבצעים שלך, שבו תגור, תישן, תאכל וממנו תצא למשימות, ממוקם בעיר הגדולה ביותר והמפותחת ביותר בהואן, העיר מאוויל. אני מאחל לך הצלחה בדרכך לבסיס!" הוא אומר ומשתגר משם, מלווה במחיאות כפיים סוערות.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

5. the bitch is back
    עומר
    *חכה ותראה...
    אתה מנסה לראות מאיפה בה הקול ובסופו של דבר מוצא יצור סמורי-סנאיתי עם ידיים קטנות שעומד על זנבו הארוך. הוא מצפצף בקול סמורי שכזה:"סנ, סנ!"
    מה תעשה?
    סמור סמורי:

"אוקי בוא נראה מה אתה שווה טאדיורסה!" אקרא ואשלח אותו החוצה "תתחיל עם דמעות תנין ואז מתקפת הטעיה!" אורה לו
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום

אלמוג
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מבין שאין לך כל כך ברירה ואומר שאתה מוכן להיבדק. ברנדון אומר "מצוין" ומסמן לאקסגיוטור להתחיל. אתה מרגיש בתודעה נוספת בתוך המוח שלך, כנראה של אקסגיוטור. זה מרגיש כאילו אגוז קוקוס שיכור מחטט לך בזיכרונות. הוא עובר על כל זיכרונות חייך במהירות, יוצא ממוחך ואומר "אקסג!". ברנדון אומר "אני מבין. ברוך הבא לצוות אג'נטרה!" האנשים מריעים כמעט בהיסטריה. ברנדון מסמן בידו ואדם במדי הסוואה מגיש לו ארגז בצבעים ירוק וחום בהיר. הוא אומר: "זה ארגז הפתיחה שלך. יש בו את כל מה שאתה צריך כסוכן מתחיל: מדים רשמיים, שישמשו לך רק לטקסים רשמיים, תורנויות דלפק ועוד, סיכת סוכן" הוא אומר כשהוא מצמיד לדש החולצה שלך סיכה קטנה בצורה עץ עם כנפיים. הסיכה עשויה מארד ממורק ונראית יפהפיה. "סיכה זו היא כרטיס הכניסה שלך למתחמי אג'נטרה: בסיסים, חדרים, מעבדות ועוד. כמובן שכסוכן טירון יש מקומות שלא תוכל לגשת אליהם, אז ככל שתתקדם בדרגות, תקבל סיכות סוכן חדשות ויחד איתם גישה לאזורים נוספים. בנוסף, בחבילה יש לך 5 כדוריות סקאנטאנק לשימוש חד פעמי, שברגע שתשבור אותן הן ייצרו ריח מסריח מאוד שיוצר מתמצית מושק של סקאנטאנק. יש לך גם 5 תרסיסי שינה שירדימו אדם או פוקימון לכחצי שעה, לשימוש חד פעמי, ותרסיס ניסיוני שאמור להרחיק ממך פוקימונים פראיים, שיש לך ממנו כרגע רק אחד. בנוסף, יש לך טלפון חכם לתקשורת עם מספרי טלפון חשובים מובנים בתוכו, ולוח משימות, עוד מכשיר דיגיטלי שדרכו תקבל את המשימות שלך. בנוסף יש לך חמישה כדורי א'גנטרה, אותם כדורים מיוחדים שבהם קיבלת את פוקימוניך. פוקימונים שנתפסים בכדור הזה יוצרים איתך קשר עמוק, ויהיו נאמנים וקשורים אליך כמו פוקימון שמסתובב איתך שנים. את כל אלה תוכל להכניס בתוך הנרתיק המכני המיוחד הזה. פנים הנרתיק מחובר לכיס חלל על-מרחבי שמאפשר לך לשמור בו כמות כמעט בלתי מוגבלת של חפצים, ועדיין יהיה בנרתיק מקום והוא לא ישקול יותר מכמה מאות גרמים. את הנרתיק אתה יכול להכניס לתרמיל או לחבר לחגורה ולשים אותו על מותניך. יש בדוכני ההתרעננות בבסיסים חגורות פוקימונים וכד'. כל חפץ שייאזל לך תוכל לקנות או לקבל, תלוי בחפץ, בדוכני ההתרעננות או בחנויות הסוכן. לסיום, החפץ הזה" הוא אומר ומגיש לך חפץ מקומר לבן עם מכסה עגול כחול. "זהו משגר המאך. חפץ מדהים שפיתחנו במעבדה הראשית, שמאפשר לך להשתגר לכל מקום בעולם הפוקימון בכמה לחיצות כפתור. יש בתוך הארגז מדריך עם הסבר, והוא ילמד אותך איך להשתמש בו. לסיום, בסיס המבצעים שלך, שבו תגור, תישן, תאכל וממנו תצא למשימות, ממוקם בעיר הגדולה ביותר והמפותחת ביותר בהואן, העיר מאוויל. אני מאחל לך הצלחה בדרכך לבסיס!" הוא אומר ומשתגר משם, מלווה במחיאות כפיים סוערות.
    מה תעשה?
    "מרוב הלם אני משתתק לוקח לי כמה דקות עד שאני קולט מה קר שם ואז אני אומר : " תודה , תודה רבה." ואז משמיך לאומר : " אני מוכן ומוזמן למשימתי הראשונה ."

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

7. משתמש מנוסה
    *צומקל כולם

בר
    *זאת ממילא הדרך...
    אתה הולך לכיוון המדרגות. אתה יורד בהם ומגיע לחדר ערפילי במיוחד. אתה חושב ששמעת על מתקפה של פוקימון שיכולה להעלים ערפל. אתה עוקב אחרי הקול ומוצא על שפת אגם תת-קרקעי יצור דמוי כוכב קטן שר לעצמו. הוא נראה מפוחד.
    מה תעשה?
    יצור כוכב:

'אני חייב להתקדם, אני לא יכול להתעקב' אחשוב לעצמי
    "פעם אחרת קלפרי" אגיד בקול שקט ואמשיך בדרכי

8. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    *צומקל כולם

בר
    *זאת ממילא הדרך...
    מה תעשה?
    יצור כוכב:

Amitlv
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה בשוק ממה שהוא עשה. אתה מבקש רשות מהחיילים להרוג אותו אחר כך והם אומרים לך:" אנחנו שוקלים את האפשרות הזאת כרגע". אתה אומר לאפרוח מה לעשות. (מתקפת חול זה השם). אפרוח שולח חול לעיניו של פייר ולשל ליטלאו, ואז שורט את פייר באיבר מינו. כתם כהה מתחיל להתפשט על מכנסיו של פייר והוא צווח. אתה מצליח לראות את המבט הספק מופתע-ספק מורשם של החיילים מבעד למשקפיהם. לאחר מכן אפרוח שולח גחלת אל ליטלאו, לא פוגע בו כל כך חזק כי גם הוא סוג אש. פייר זועק:" עכשיו לא אוכל לתת לך לטעום מהמיץ הלבן הטעים שלי! אההה! לטילאו, סיים זה עם התקלה!" הוא אור. ליטלאו, שכועס למראה בעליו הפגועים, רץ במהירות לעבר אפרוח ונוגח בו בחוזקה, גורם לו לא מעט נזק. נראה שליטלאו ואפרוח חלשים.
    מה תעשה?
    אפרוח - 2/10

טוטודייל
    *תודה תודה...
    אתה אומר לקודי שגדלת על המשחקים שלו אך נראה כי קודי לא מבין על מה אתה מדבר (כנראה לא היה להם את זה בסינו). אתה מתרכז חזרה ושואל אותו אם הוא לא יודע עוד משהו חשוב. הוא אומר:" לא אדון, לא יודע אני שום דבר חשוב יותר". אתה מבקש מטרייסי ללכת והיא הולכת לכמה דקות. בזמן הזה שלושתכם גמרים את הטירמיסו ומריו מזמזם מנגינה מוכרת:
    . טרייסי חוזרת ואומרת :"קומה למטה".
    אתם יורדים קומה למטה ורואים שלט: 'משפחת נדו'. טרייסי מזהה את השם ודופקת על הדלת. את הדלת פותח (אתה בטח רואה לאן זה הולך אבל בכל מקרה) אדם גבוה ורזה עם שפם עבות, סרבל ירוק וכובע ירוק ובו עיגול לבן שבו האות L בירוק. לידו עומדת אישה עם שמלה צהובה-כתומה ושיער ג'ינג'י, עם כתר קטן על ראשה. האדם אומר:" שללום, אני לואיג'י נדו, וזאת אשתי, דייזי נדו". אתם נכנסים ומדברים. דייזי מגישה לכם כוס מלאה בביסקוטים, ואתם מכרסמים אתום להנאתכם. לואיג'י אומר:" אתם בטח באתם בקשר צ'אד. צ'אד היה חבר טוב של טוד, ילד נבון ומבריק, קפץ שתי כיתות בבית ספר. הוא בכיתה של טוד, בן של מריו. אני ומריו חברים טובים כבר כמעט שלושים שנה, ונראה כאילו צ'אד וטוד הולכים בכיוון דומה". דייזי עושה דומה מאוד למה שפיץ' עשתה ואומרת במבטא ערבי קל:"סלחו לי" והולכת לבכות.
    מה תעשה?

טדי
    אתה אומר שלדעתך צריך להגיע מהר, ואדם מסכים, ולכן אתה מתקשר למספר. קול חלוש ושבור עונה:" הלו?" אתה שואל אותה אם היא מולי והיא מאשרת. אתה מסביר לה והיא אומרת:"ניפגש ליד מנזר מגדל הפעמון ושם אספר לכם הכל" היא אומרת ומנתקת את השיחה. אדם מוציא את המשגר מנרתיקו.
    מה תעשה?

טל
    Spoiler ספוילר
    . את צופה בקרב של טרוי ולאחר כמה דקות גם הוא מצליח לתפוס אנון. שניכם מאושרים, ואז טרוי אומר:" אני חושב שזה כל מה שיש כאן. מה עכשיו?..." הוא אומר ורטט שמגיע מהנרתיקים של שניכם קוטע אותו. את פותחת את הנרתיק ורואה שהרטט בא מלוח המשימות. את פותחת את המסך ורואה חמש הודעות עם הכותרות הבאות:
    מה תעשי?

עומר
    *חכה ותראה...
    מה תעשה?
    סמור סמורי:

אלמוג
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מה תעשה?
    "אני בטוח הוזה את המשימה הזאת" אחשוב לעצמי. "גם אם כן לפחות ננצל את זה ונעזור להם." "טרייסי תוכלי שוב לגשת לדבר עם אשתו של לואיג'י לדלות מידע? אנחנו שוב ננסה להוציא מהגבר שבסיפור עוד פרטים."

9. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    * Lolz בהחלט. יש לי רשימה של מטלות ואתה ידידי, בחרת את הגרועה ביניהן.
    *וד"א הארגון ממש לא סודי. כולם יודעים עליו ויש כמה בסיסים חשופים לפני השטח. פשוט רוב המקומות החשובים שלו נסתרים מהעין כדי לשמור על חשאיות
    *מיקום - האי סינאבאר, קנטו
    *כסף - 880 פ"ד
    אתה מופתע מ'עליבות' המשימה ומשתגר לעיר סנטאלון. היער סנטאלון היא עיר יפהפייה עם ריצוף אבן ומזרקה בצורת רוזליה במרכז העיר. אתה הולך לך אל תחנת המשטרה, מציג את עצמך ולוקח את הדודואו. לאחר מכן אתה מתקשר לז'אן. עונה לך אדם עם קול מחוספס:"בונז'ור מסייה. אני מניח שאתה נציג צוות אג'נטרה, ווי? תראה, הכובע שייך לבת שלי, ג'וזפין, וגנבו לה כובע לפני שעה כשהיא שותה קפה בבית קפה. היא אומרת גנב אדם גבוה עם בגדים בצבע בורדו. בהצלחה!" הוא אומר ואתה מתחיל לרכב על הדודואו. עוברי אורח מעידים כי ראו אדם רץ בבגדי בורדו לכיוון דרך 4, המובילה לעיר לומיוס. אתה רוכב על דודואו במהירות אל תוך דרך 4, ובסופה אתה מצליח לראות לשבריר שנייה בד בצבע בורדו נעלם בתוך שער הכניסה הדרום מזרחי לעיר הגדולה ביותר בעולם הפוקימון, לומיוס.
    מה תעשה?
    (וכן אני טרול)
    יא $#%#$^$%!@!$!@#%$$^
    ------------------------------
    "אתה, עם הבגדי בורדו המגוחכים! עצור!" אצעק לעברו ואנסה להדביק אותו תוך כדי שאנסה להמנע מהרס כללי ופגיעה מחפים מפשע. לאחר שאדביק אותו אוציא את הפוקדור של צ'ינצ'או. "צ'ינצ'או, מכת ברק על ההוא עם הבגדים בצבע בורדו, שתקי אותו!" אומר ואקווה שתצליח אך ורק לשתק אותו מבלי לגרום לו נזק נוסף.

10. student of Gakuen Alice
    טל
    Spoiler ספוילר
    מה תעשי?

חחח שנכנסתי למ"ת חשבתי "שיט, מישו כבר פתח עמוד 30. אני רציתי לפתוח...".
    "טוב, נראה שהגיע הזמן להתחיל" אומר לטרוי בחיוך ואפתח את "מטלה 1" כדי שאוכל לקרא את התוכן שלה. לאחר מכן אשתגר עם טרוי למיקום המטלה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    עומר
    את מוציאה את טדיאורסה ואומרת לו מה לעשות. הוא עושה את עצמו בוכה, מחליש מעט את סנטרט, ואז רץ לעברו (אתייחס אליו עד שיוחלט מין בלשון זכר למען הנוחות), נעם באמצע הדרך ,מופיע בסוף ונתקע בו. סנטרט שורט את טדיאורסה וחוקר אותו, מאבחן אותו (ראיית הנולד - Foresight).
    מה תעשי?
    טדיאורסה - 7/10

אלמוג
    *מאיזה מחוז ומאיזו עיר באת?
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משתתק לכמה דקות, מעכל מה קרה הרגע. לאחר מכן אתה אומר לעצמך שאתה מוכן למשימה הראשונה שלך (שהיא להגיע לבסיס) ופותח את הארגז. אתה מכניס את כל הציוד אל הנרתיק ומוציא את ההוראות למשגר, שכתובות כך:
    'שלום ותודה שבחרתם להשתמש במשגר המאך מבית אג'נטרה תעשיות מדע בע"מ.
    כדי להשתמש במשגר:
    1. קחו את המשגר
    2. פתחו את המכסה הכחול
    3. השתמשו בגלגלת כדי לכוון את המפה כך שהמקום אליו תרצו להגיע יהיה במרכז הכוונת הכחולה על המסך
    4. סגרו את המכסה
    5. לחצו על הכפתור בחלק האחורי
    מקווים שתהנו מהשימוש במשגר
    *בכל בעיה נא להגיע לבניייני אג'נטרה תעשיות מדע בע"מ, מערב ראסטבורו, הואן*'.
    אתה משתגר בקלות לעיר מאוויל. אתה נראה כאבוד בעיר הענקית ומלאת האורות הזו, שבנויה בתוך מבנה גדול וסגור. אדם ששם לב לסיכת הסוכן שלך (שעדיין עליך) מכוון אותך לעבר מרכז הפוקימונים. אתה נכנס אליו והאחות ג'וי רואה את הסיכה שלך, מכוונת אותך אל החדר החאורי. בחדר האחורי יש מעלית. אתה יורד בה. המעלית שקופה והפיר שלה מצופה במסכים שמציגים חדשות מכל העולם, בשפות שונות. אתה מצליח בנוסף לזהות כתבה בשפת האם שלך על השוד הגדול של צוות רמפא"ג. לבסוף אתה נוחת בלובי גדול בצבעים צהובים. משני צידיך פסלי ענק של ברנדון והטורטרה שלו. אתה ניגש לדלפק והפקידה אומרת:" פולי גריון, אני מניחה? אני מולי, הפקידה של הבסיס. ברוך הבא! החדר שלך הוא חדר מס' 351 בקומה
    36-. יש לך שותפה בחדר. הצלחה!!" היא אומרת ומגישה לך כרטיס מגנטי עליו מודפס המספר '351'
    מה תעשה?

בר
    אתה מתעלם מקלפיירי וממשיך ללכת. היא נראית מפוחדת ברמות קשות. פתאום אתה מרגיש משהו שמושך את הדברים המתכתיים שלך אליו.אתה מתקרב לעברו ומגלה שזה פוקימון.
    מה תעשה?
    פוקימון:

טוטודייל
    אתה בטוח שאתה הוזה את המטלה הזו (אתה לא) אך אתה מחליט לסייע להם בכל מקרה. טרייסי הולכת לדלות מידע מדייזי ואתה וקודי מתחקרים את לואיג'י. הוא אומר:" אני לא יודע כל כך הרבה. מאז שצ'אד התחיל שנה 11 של בית ספר שלו, הוא קצת פחות נמצא איתנו. הוא כל הזמן הולך עם טוד או מזמין את טוד אליו, ולמשך כל הזמן הזה הם אף פעם לא יוצאים. כשצ'אד יצא פעם אחרונה מהבית ראיתי שהוא נפגש עם טוד. וזה כל מה שנראה לי חשוב" הוא אומר. טרייסי חוזרת ואומרת:" השגתי את הכתובת של הבית ספר שלהם. דייזי אמרה לשאול את הdoorman, אולי הוא ידע משהו"
    מה תעשה?

נועם
    * כזה אני (צחקוק-צחקוק)
    *מיקום - דרך 4, קאלוס
    *כסף - 880 פ"ד
    אתה מנסה לרדוף אחריו אך לא מצליח. השומר בשער מוריד אותך מדודואו ושם עליו אוכף, מבזבז לך מעט זמן. "בלומיוס רוכבים בטוח!" הוא אומר לך. אתה ממשיך לרכב על דודואו, ובמהרה מגלה שנאבדת. אתה איפהשהו בתוך העיר הענקית הזו. אתה רואה מפה דיגיטלית לידך ואתה מצליח לראות את קצה מגדל המנסרה באופק.
    מה תעשה?

טל
    *אני, לעומתך, אף פעם לא פותח
    *רק צופים אדוקים של האנימה יבינו את המטלה הזו...
    את אומרת לטרוי שהגיע הזמן להתחיל ופותחת את מטלה 1. כל שאר החלונות נעלמים והחלון של מטלה 1 גדל. את רואה כיתוב:
    'שלום לך אליס סיל. אנו שמחים שברצונך לעזור לנו במאמצינו אפילו יותר ממה שאת דרושה. המטלה שלך היא כזו:
    אדם צעיר בשם ג'יימס מהעיר אטרנה שבסינו דיווח על כך שהקקניה שלו נעדר. מטלתך היא למצוא את קקניה. מצורף מספר הטלפון של ג'יימס.
    מס' טלפון ג'יימס מאטרנה: 040-5184026'
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

12. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    * כזה אני (צחקוק-צחקוק)
    *מיקום - דרך 4, קאלוס
    *כסף - 880 פ"ד
    אתה מנסה לרדוף אחריו אך לא מצליח. השומר בשער מוריד אותך מדודואו ושם עליו אוכף, מבזבז לך מעט זמן. "בלומיוס רוכבים בטוח!" הוא אומר לך. אתה ממשיך לרכב על דודואו, ובמהרה מגלה שנאבדת. אתה איפהשהו בתוך העיר הענקית הזו. אתה רואה מפה דיגיטלית לידך ואתה מצליח לראות את קצה מגדל המנסרה באופק.
    מה תעשה?

אני מקווה מאוד שעוד שניה השמן הזה מהמפקדה צץ משום מקום מקום ונותן לי לטיאוס. בגרסה הקודמת היה לי רג'יאייס ולוקאריו מדבר. פה, אני מחזיר כובע. יופי.
    --------------------------------------------------------------------
    "חכה אני מסים עם הדבר הזה..." אני מסנן לעבר השומר לאחר ש"אודה" לו בחייכנות על העזרה עם הדודואו. "עכשיו, איפה הנטפל- לילדות הזה..." אומר ואנסה להבחין בו, כשאשים לב למגדל המנסרה. "אולי משם אני אוכל למצוא את הגנבון הזה..." אומר בעצבנות ואוציא את משגר המאך. "בשם כל הארכיאוסים, בבקשה שהדבר הזה מסוגל להקפיץ אותי למעלה המגדל הזה..." ואנסה לחפש אפשרות כזאת. אם אין באפשרות המשגר לשגר אותי לשם, אגיע לשם בכוחות עצמי.

13. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    עומר
    את מוציאה את טדיאורסה ואומרת לו מה לעשות. הוא עושה את עצמו בוכה, מחליש מעט את סנטרט, ואז רץ לעברו (אתייחס אליו עד שיוחלט מין בלשון זכר למען הנוחות), נעם באמצע הדרך ,מופיע בסוף ונתקע בו. סנטרט שורט את טדיאורסה וחוקר אותו, מאבחן אותו (ראיית הנולד - Foresight).
    מה תעשי?
    טדיאורסה - 7/10

אלמוג
    *מאיזה מחוז ומאיזו עיר באת?
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משתתק לכמה דקות, מעכל מה קרה הרגע. לאחר מכן אתה אומר לעצמך שאתה מוכן למשימה הראשונה שלך (שהיא להגיע לבסיס) ופותח את הארגז. אתה מכניס את כל הציוד אל הנרתיק ומוציא את ההוראות למשגר, שכתובות כך:
    'שלום ותודה שבחרתם להשתמש במשגר המאך מבית אג'נטרה תעשיות מדע בע"מ.
    כדי להשתמש במשגר:
    1. קחו את המשגר
    2. פתחו את המכסה הכחול
    3. השתמשו בגלגלת כדי לכוון את המפה כך שהמקום אליו תרצו להגיע יהיה במרכז הכוונת הכחולה על המסך
    4. סגרו את המכסה
    5. לחצו על הכפתור בחלק האחורי
    מקווים שתהנו מהשימוש במשגר
    *בכל בעיה נא להגיע לבניייני אג'נטרה תעשיות מדע בע"מ, מערב ראסטבורו, הואן*'.
    אתה משתגר בקלות לעיר מאוויל. אתה נראה כאבוד בעיר הענקית ומלאת האורות הזו, שבנויה בתוך מבנה גדול וסגור. אדם ששם לב לסיכת הסוכן שלך (שעדיין עליך) מכוון אותך לעבר מרכז הפוקימונים. אתה נכנס אליו והאחות ג'וי רואה את הסיכה שלך, מכוונת אותך אל החדר החאורי. בחדר האחורי יש מעלית. אתה יורד בה. המעלית שקופה והפיר שלה מצופה במסכים שמציגים חדשות מכל העולם, בשפות שונות. אתה מצליח בנוסף לזהות כתבה בשפת האם שלך על השוד הגדול של צוות רמפא"ג. לבסוף אתה נוחת בלובי גדול בצבעים צהובים. משני צידיך פסלי ענק של ברנדון והטורטרה שלו. אתה ניגש לדלפק והפקידה אומרת:" פולי גריון, אני מניחה? אני מולי, הפקידה של הבסיס. ברוך הבא! החדר שלך הוא חדר מס' 351 בקומה
    36-. יש לך שותפה בחדר. הצלחה!!" היא אומרת ומגישה לך כרטיס מגנטי עליו מודפס המספר '351'
    מה תעשה?

בר
    אתה מתעלם מקלפיירי וממשיך ללכת. היא נראית מפוחדת ברמות קשות. פתאום אתה מרגיש משהו שמושך את הדברים המתכתיים שלך אליו.אתה מתקרב לעברו ומגלה שזה פוקימון.
    מה תעשה?
    פוקימון:

טוטודייל
    אתה בטוח שאתה הוזה את המטלה הזו (אתה לא) אך אתה מחליט לסייע להם בכל מקרה. טרייסי הולכת לדלות מידע מדייזי ואתה וקודי מתחקרים את לואיג'י. הוא אומר:" אני לא יודע כל כך הרבה. מאז שצ'אד התחיל שנה 11 של בית ספר שלו, הוא קצת פחות נמצא איתנו. הוא כל הזמן הולך עם טוד או מזמין את טוד אליו, ולמשך כל הזמן הזה הם אף פעם לא יוצאים. כשצ'אד יצא פעם אחרונה מהבית ראיתי שהוא נפגש עם טוד. וזה כל מה שנראה לי חשוב" הוא אומר. טרייסי חוזרת ואומרת:" השגתי את הכתובת של הבית ספר שלהם. דייזי אמרה לשאול את הdoorman, אולי הוא ידע משהו"
    מה תעשה?

נועם
    * כזה אני (צחקוק-צחקוק)
    *מיקום - דרך 4, קאלוס
    *כסף - 880 פ"ד
    מה תעשה?

טל
    את אומרת לטרוי שהגיע הזמן להתחיל ופותחת את מטלה 1. כל שאר החלונות נעלמים והחלון של מטלה 1 גדל. את רואה כיתוב:
    'שלום לך אליס סיל. אנו שמחים שברצונך לעזור לנו במאמצינו אפילו יותר ממה שאת דרושה. המטלה שלך היא כזו:
    אדם צעיר בשם ג'יימס מהעיר אטרנה שבסינו דיווח על כך שהקקניה שלו נעדר. מטלתך היא למצוא את קקניה. מצורף מספר הטלפון של ג'יימס.
    מה תעשי?
    "אז לפי מה שאשתו אומרת, הם נעלמו ישר אחרי בית הספר. קדימה, בואו נלך לכיוון בית הספר ונתחיל לחקור שם, נתחיל כמו שדייזי אשתו הציעה, עם הדורמן."

14. מנהל ראשי
    שם: אדם
    טדי
    מה תעשה?
    כמובן שאשתגר אחריו... אני מתחיל לתהות אם אנחנו נצליח לעשות את זה בכלל.

15. student of Gakuen Alice
    טל
    מה תעשי?
    [/quote]

אעאאעאע אני זוכרתאת זה
    ~~~~~~
    אני אשתגר יחד עם כולם לעיר אטרנה שבסינו (חח אני בדיוק בעיר הזאת בפלאטינה). שנגיע, אצלצל לג'יימס ואסביר לו מי אני-לאחר מכן אשאל איפה אוכל לפגוש אותו. אלך למקום שג'יימס יאמר לי ושאפגוש אותו אומר "איפה ראית אותו פעם אחרונה?"

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 30 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •