Pokemon GO
עמוד 31 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2129303132334181 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 451 עד 465 מתוך 1331
  1. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    עומר
    *כסף: 100 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מוציאה את טדיאורסה ואומרת לו מה לעשות. הוא עושה את עצמו בוכה, מחליש מעט את סנטרט, ואז רץ לעברו (אתייחס אליו עד שיוחלט מין בלשון זכר למען הנוחות), נעם באמצע הדרך ,מופיע בסוף ונתקע בו. סנטרט שורט את טדיאורסה וחוקר אותו, מאבחן אותו (ראיית הנולד - Foresight).
    מה תעשי?
    טדיאורסה - 7/10
    "קדימה דובון מחמד תראה לו מה זה! השתמש בחבטות זעם ואז שוב מתקפת הטעיה!" אקרא בהתלהבות ואצביע על סנטרט
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    נועם
    *לוקאריואים תמיד ידברו. והרג'אייס היה תוצאה של איוונט מגן-עדן שב עקב ההייפ המטורף שהיה לי מדור 6 (אחד השחקנים קיבל f***ing mewtwo)
    *מיקום - דרך 4, קאלוס
    *כסף - 880 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה זועם על השומר. אתה משתגר אל תחתית מגדל המנסרה ועולה מהר במעלית הרגילה, לא מעלית המכון. אתה מגיע תוך כחצי דקה לגג. אתה משתאה לרגל הנוף של כל לומיוס משתקפת לעברך. אתה שם לב שבאחד הרחובות תחנת משטרה גדולה. אתה לא בטוח אבל אתה חושב שראית לא מעט אנשים עומדים ליד בניין בצבע בורדו, סמוך למגדל. כל האנשים נראים כבוערים באש (אבל הם לא) ולובשים חליפות באדום ובורדו.
    מה תעשה?

טוטודייל
    *לא כל כך. בהתחלה אמרנו שהם לא באו לבי"ס. היא סך הכל הביאה לכם את הכתובת
    *כסף : 2,125 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתם יורדים למטה ושואלים את הדורמןם על טוד וצ'אד. הוא אומר: "אה! טוד נינטה וצ'אד נדו. שני ילדים מדהימים. כל כך אדיבים נוחמדים. הם חברים כל כך טובים אחדשל השני, שכל בוקר כשהם יורדים, אני רואה אותם מחזיקים ידיים והולכים מחובקים יחד לבית הספר! כאלה ילדים טובים!" הוא אומר לעברכם. קודי מופעם מהתגלית, וטרייסי נראית בשוק מהטמטום של הדורמן. "לבי"ס?" קודי שואל, עדיין קצת המום ממה שגיליתם.
    מה תעשה?

טל
    * זה לא מה שקרה אבל ג'יימס, אטרנה וקקניה אמורים להספיק לכל מי שראה את סאגת יהלום ופנינה (אני ד"א הייתי בטוח שקקניה הוא דור 4 עד ששיחקתי את רובי לראשונה, הייתי עילג)
    *כסף: 1,505 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את משתגרת עם טרוי לעיר ארטנה ומתקשרת לג'יימס. אדם עם מבטא בריטי קל עונה לכם. את מסבירה את המצב, והוא אומר:" ניפגש ליד הפסל של הדרקון" הוא אומר ומנתק את השיחה. את מוצאת מהר מאוד את הפסל. הוא ממוקם על גבעה במזרח העיר, עליה פסל אבן ענקי של דרקון לא מזוהה. את רואה לפני הפסל לוחית עליה כיתוב שהתבלה עם הזמן. את פוגשת שם אדם גבוה, בשנות העשרים לחייו, עם שיער באורך הצוואר, סגלגל. הוא אומר:"שלום. אליס וטרוי, אני מניח? אני ג'יימס. עברתי לאטרנה לפני 8 שנים, מקנטו. גידלתי קקניה שתפסתי על אי באזור של סינו, והוא היה חברי הטוב ביותר. שמונה שנים אנחנו שותפים וחברים הכי טובים. אתמול יצאתי לטיול קצר בשביל ההררי שמימין לעיר, כדי להירגע. קקניה בזמן הזה נח את מנוחת הצהריים שלו בתוך הבית, שהיה נעול. כשאני חוזר, לאחר כחצי שעה, הדלת פתוחה. הייתי בטוח שנגנב משהו יקר ערך, וצדקתי. קקניה נעלם. באופן מפתיע, הגנב לקח רק אותו. מיד הודעתי לצוות אגנ'טרה ומאז אני מחכה, בלחץ" הוא אומר.
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    נועם
    *לוקאריואים תמיד ידברו. והרג'אייס היה תוצאה של איוונט מגן-עדן שב עקב ההייפ המטורף שהיה לי מדור 6 (אחד השחקנים קיבל f***ing mewtwo)
    *מיקום - דרך 4, קאלוס
    *כסף - 880 פ"ד
    אתה זועם על השומר. אתה משתגר אל תחתית מגדל המנסרה ועולה מהר במעלית הרגילה, לא מעלית המכון. אתה מגיע תוך כחצי דקה לגג. אתה משתאה לרגל הנוף של כל לומיוס משתקפת לעברך. אתה שם לב שבאחד הרחובות תחנת משטרה גדולה. אתה לא בטוח אבל אתה חושב שראית לא מעט אנשים עומדים ליד בניין בצבע בורדו, סמוך למגדל. כל האנשים נראים כבוערים באש (אבל הם לא) ולובשים חליפות באדום ובורדו.
    מה תעשה?

טוטודייל
    אתם יורדים למטה ושואלים את הדורמןם על טוד וצ'אד. הוא אומר: "אה! טוד נינטה וצ'אד נדו. שני ילדים מדהימים. כל כך אדיבים נוחמדים. הם חברים כל כך טובים אחדשל השני, שכל בוקר כשהם יורדים, אני רואה אותם מחזיקים ידיים והולכים מחובקים יחד לבית הספר! כאלה ילדים טובים!" הוא אומר לעברכם. קודי מופעם מהתגלית, וטרייסי נראית בשוק מהטמטום של הדורמן. "לבי"ס?" קודי שואל, עדיין קצת המום ממה שגיליתם.
    מה תעשה?

טל
    * זה לא מה שקרה אבל ג'יימס, אטרנה וקקניה אמורים להספיק לכל מי שראה את סאגת יהלום ופנינה (אני ד"א הייתי בטוח שקקניה הוא דור 4 עד ששיחקתי את רובי לראשונה, הייתי עילג)
    את משתגרת עם טרוי לעיר ארטנה ומתקשרת לג'יימס. אדם עם מבטא בריטי קל עונה לכם. את מסבירה את המצב, והוא אומר:" ניפגש ליד הפסל של הדרקון" הוא אומר ומנתק את השיחה. את מוצאת מהר מאוד את הפסל. הוא ממוקם על גבעה במזרח העיר, עליה פסל אבן ענקי של דרקון לא מזוהה. את רואה לפני הפסל לוחית עליה כיתוב שהתבלה עם הזמן. את פוגשת שם אדם גבוה, בשנות העשרים לחייו, עם שיער באורך הצוואר, סגלגל. הוא אומר:"שלום. אליס וטרוי, אני מניח? אני ג'יימס. עברתי לאטרנה לפני 8 שנים, מקנטו. גידלתי קקניה שתפסתי על אי באזור של סינו, והוא היה חברי הטוב ביותר. שמונה שנים אנחנו שותפים וחברים הכי טובים. אתמול יצאתי לטיול קצר בשביל ההררי שמימין לעיר, כדי להירגע. קקניה בזמן הזה נח את מנוחת הצהריים שלו בתוך הבית, שהיה נעול. כשאני חוזר, לאחר כחצי שעה, הדלת פתוחה. הייתי בטוח שנגנב משהו יקר ערך, וצדקתי. קקניה נעלם. באופן מפתיע, הגנב לקח רק אותו. מיד הודעתי לצוות אגנ'טרה ומאז אני מחכה, בלחץ" הוא אומר.
    מה תעשי?
    "לבי"ס?!" אצטרף לשאלתם מופתע. "מתי ראית אותם בפעם האחרונה והאם גם אז הם הלכו לבי"ס?" אחקור

4. משתמש מנוסה
    בר
    *כסף: 2,000 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתעלם מקלפיירי וממשיך ללכת. היא נראית מפוחדת ברמות קשות. פתאום אתה מרגיש משהו שמושך את הדברים המתכתיים שלך אליו.אתה מתקרב לעברו ומגלה שזה פוקימון.
    מה תעשה?
    פוקימון:

"אלו הדברים שלי" אגיד עם גיחוך קל
    "אקדח מים" אגיד ואזרוק את הפוכדור של קלאונצ'ר

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    מה תעשי?
    [/quote]

זה עילגות יתר אפילו. לא נורא אבל, לכל אחד יש קטע עילג בפוקימון.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אשמח שתראה לנו את הבית שלך" אומר לג'יימס כדי שנוכל לחפש רמזים בבית. לאחר שג'יימס יוביל אותנו לביתו אחפש רמזים בבית, בעיקר במקום בו קקניה ישן את שנת הצהריים שלו.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *מיקום - דרך 4, קאלוס
    *כסף - 880 פ"ד
    מה תעשה?

טוטודייל
    מה תעשה?

טל
    מה תעשי?

בניין בצבע בורדו עם חבורת אנשים בצבע בורדו? זה כאילו שאתה מבקש ממני לבצע רצח המוני.
    ----------
    "יופי, מאוד מצחיק." אומר בחוסר סבלנות לנוכח חבורת האנשים הלבושים בבורדו. "איך אני אמור לזהות את הגנב עכשיו?" אחשוב לעצמי, ואנסה למצוא דרך בעזרתה אוכל למצוא את הגנב בעל הכובע.

7. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    Amitlv
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה בשוק ממה שהוא עשה. אתה מבקש רשות מהחיילים להרוג אותו אחר כך והם אומרים לך:" אנחנו שוקלים את האפשרות הזאת כרגע". אתה אומר לאפרוח מה לעשות. (מתקפת חול זה השם). אפרוח שולח חול לעיניו של פייר ולשל ליטלאו, ואז שורט את פייר באיבר מינו. כתם כהה מתחיל להתפשט על מכנסיו של פייר והוא צווח. אתה מצליח לראות את המבט הספק מופתע-ספק מורשם של החיילים מבעד למשקפיהם. לאחר מכן אפרוח שולח גחלת אל ליטלאו, לא פוגע בו כל כך חזק כי גם הוא סוג אש. פייר זועק:" עכשיו לא אוכל לתת לך לטעום מהמיץ הלבן הטעים שלי! אההה! לטילאו, סיים זה עם התקלה!" הוא אור. ליטלאו, שכועס למראה בעליו הפגועים, רץ במהירות לעבר אפרוח ונוגח בו בחוזקה, גורם לו לא מעט נזק. נראה שליטלאו ואפרוח חלשים.
    מה תעשה?
    אפרוח - 2/10
    מי עוד מהרשומים בצד של הרעים?
    ------------------------
    'אני במצב מסוכן' אחשוב במהירות "תן לו מתקפת חול שלא יראה! ואז נהמה שיבהל" אפקוד "ומתי שלא יסים לב חסל אותו בשריטה!" אצווה 'זה צריך לעבוד' אל השאלה היותר חשובה זה מה נעשה עם פייר ' אחושב מרוצה מעצמי

כמו תמיד. עמיטריד.

8. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    \
    \
    אלמוג
    *מאיזה מחוז ומאיזו עיר באת?
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משתתק לכמה דקות, מעכל מה קרה הרגע. לאחר מכן אתה אומר לעצמך שאתה מוכן למשימה הראשונה שלך (שהיא להגיע לבסיס) ופותח את הארגז. אתה מכניס את כל הציוד אל הנרתיק ומוציא את ההוראות למשגר, שכתובות כך:
    'שלום ותודה שבחרתם להשתמש במשגר המאך מבית אג'נטרה תעשיות מדע בע"מ.
    כדי להשתמש במשגר:
    1. קחו את המשגר
    2. פתחו את המכסה הכחול
    3. השתמשו בגלגלת כדי לכוון את המפה כך שהמקום אליו תרצו להגיע יהיה במרכז הכוונת הכחולה על המסך
    4. סגרו את המכסה
    5. לחצו על הכפתור בחלק האחורי
    מקווים שתהנו מהשימוש במשגר
    *בכל בעיה נא להגיע לבניייני אג'נטרה תעשיות מדע בע"מ, מערב ראסטבורו, הואן*'.
    אתה משתגר בקלות לעיר מאוויל. אתה נראה כאבוד בעיר הענקית ומלאת האורות הזו, שבנויה בתוך מבנה גדול וסגור. אדם ששם לב לסיכת הסוכן שלך (שעדיין עליך) מכוון אותך לעבר מרכז הפוקימונים. אתה נכנס אליו והאחות ג'וי רואה את הסיכה שלך, מכוונת אותך אל החדר החאורי. בחדר האחורי יש מעלית. אתה יורד בה. המעלית שקופה והפיר שלה מצופה במסכים שמציגים חדשות מכל העולם, בשפות שונות. אתה מצליח בנוסף לזהות כתבה בשפת האם שלך על השוד הגדול של צוות רמפא"ג. לבסוף אתה נוחת בלובי גדול בצבעים צהובים. משני צידיך פסלי ענק של ברנדון והטורטרה שלו. אתה ניגש לדלפק והפקידה אומרת:" פולי גריון, אני מניחה? אני מולי, הפקידה של הבסיס. ברוך הבא! החדר שלך הוא חדר מס' 351 בקומה
    36-. יש לך שותפה בחדר. הצלחה!!" היא אומרת ומגישה לך כרטיס מגנטי עליו מודפס המספר '351'
    מה תעשה?

\?
    העיירה פלארבור בהואן
    ------------------------
    ' שותפה ? נחמד תמיד רציתי ' אני חושב, מתחיל ללכת לכיוון הדלת ופותח אותו בעזרת סיבוב המפתח בדלת.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

9. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    טדי
    אני לא מאופס בכלל בזמן האחרון
    *מקום : חנות צמחי המרפא, לבהרידג', הואן
    *כסף : 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משתגר מיד אחרי אדם אל אקרוטיק, תוהה אם בכלל תצליחו. אתה מגיע לעיר אקרוטיק: עיר יפהפייה עם מסורת שבולטת מאוד לעין. אתה מצליח להבין שכל הבניינים בקרבתך צבועים בצבעים כהים ועמוקים שמעניקים לעיר תחושה עתיקה. ברחובות עדיין עומדות מנורות גז וטוריאי בכניסה הדרומית לעיר, לידה נחתת. אתה מצליח לראות בקרבתך את מרכז הפוקימונים וגבוה מעליך אתה חוזה במגדל הפעמון העצום הבנוי כפגודה ענקית. אדם נחת באותו מקום כמוך וחיכה לך. השעה שעת צהריים מאוחרת בג'וטו. אתם הולכים לכם ברחובות העיר העתיקה, ובדרככם אתה נתקל בתיאטרון יפני עתיק ובחנות מזון ועשבים יפנית. בסופו של דבר אתה מגיע לצפון העיר, שם ניצבים המגדלים. אתה רואה משמאלך מגדל שרק כמה הקומות הראשונות שלו עוד עומדות, בעוד כל השאר נשרפו. אתה שם לב לשלט שמודיע שסביב המגדל הולך להיבנות בזמן הקרוב גן זיכרון, ואתה באמת שם לב שהתחילו לפנות שטח מסביב למגדל ולשתול צמחים. מולך יש אגם גדול מאוד עם מונומנט במרכזו. מימינך מנזר, שרחוק יותר מזרחה ממנו עומד מגדל הפעמון. אתה מבין שמהנקודה הקסומה בה אתה עומד, השמש זורחת מפסגת המגדל. אתה חושב שזה בהחלט מראה ששווה צפייה. כל העצים שבקרבת המגדל הם עצים בשלכת תמידית, שאתה לא מבין את פשרה. ועכשיו לעניינך: מול המנזר עומד נערה כבת 16, לחוצה מאוד. אתה ואדם ניגשים אליה ואדם מציג אתכם. היא אומרת:" או, תודה רבה שבאתם. אני כל כך מעריכה זאת. אני מולי, כבר 16 שנה גרה ולומדת פה. לפני 6 שנים, בטיול לכיוון מהוגני עם הוריי, ראינו מאריל חמוד במנהרת הקישור שבהר מורטר. אבי מיהר לתפוס לי אותו, ומאז מאריל הוא החבר הכי טוב שלי. אני ישנה איתו, אני מעבירה את היום איתו, הוא אפילו בא איתי כל בוקר לבית הספר שלי לתיאטרון בדרום העיר. פעם אחת אפילו הלכתי עם חברות לחנות הכלבו בגולדנרוד, והוא הגן עליי ועל החברות שלי מקבוצת גראולית'ים. הכל היה טוב ויפה, עד אתמול. הלכתי לחוות המילטאנק בדרך 39, ממערב לעיר, כדי להביא קצת חלב הביתה. כשיצאתי מהבית הוא היה נעול ומאריל ישן במיטה שלו. כשחזרתי, לאחר כשעתיים, מאריל לא היה שם. הדלתות עדיין היו נעולות וגם החלונות, אז אני לא הבנתי איך הוא נעלם. אתם תוכלו לעזור לי?" היא פונה אליכם במבט שואל. נראה כי היא מיואשת וחושבת שאין סיכוי שתמצאו את מאריל.
    מה תעשה?

עומר
    *סורייי
    את אומרת בהתהלבות לטדיאורסה מה לעשות ומצביעה על סנטרט. טדיארוסה ניגש אל סנטרט, שורט אותו בחוזקה 6 פעמים (3 בכל יד), ולאחר מכן נעלם כאילו לא היה, מופיע מאחוריו ומתנגש בו, מעלף אותו. טדיאורסה מחייך לעברך.
    מה תעשי?
    טדיאורסה - 7/10

טוטודייל
    אתה מופתע מאוד ושואל את השוער מתי ראה אותם לאחרונה ולאן הם הלכו. הוא אומר:" אתמול בבוקר. ואני מניח שהם הלכו לבית ספר, לא? לאן עוד יש להם ללכת? למרות שאני לא מבין למה הם לא חזרו. מריו ולואיג'י היו כל כך לחוצים שסיפרתי להם שהם לא באים..." נראה שדמעה נוזלת על לחיו הימנית של השוער. טרייסי מנחמת אותו:" די, די, הכל בסדר. אני מבטיחה שנמצא אותם, והכל יחזור להיות כמו קודם" היא אומרת, ואתם נפרדים מהשוער. כשאתם יוצים החוצה קודי אומר לעבר טרייסי:"השתגעת? איך נמצא אותם? ברור שהם מאוהבים שניהם, ואם הם לא הלכו לבית ספר אתמול, עד היום בשעת הצהריים הזאת הם יכלו להיות בכל מקום בעיר הזאת, אפילו במחוז! איך את מצפה שנמצא אותם?" אתה מצליח לזהות תסכול בדבריו. אתם מגיעים לבית הספר לאחר כרבע שעה הליכה. אתם מציגים עצמכם לשומר ומיד מוצאים דרככם אל חדר המנהל (לא בקטע רע, פשוט חיפשתם אותו). אתם נכנסים ורואים את מנהל בית הספר: אדם נמוך ושמן, עם שיער שחור דליל ומבט זעוף. הוא שואל אתכם:" מה?" טרייסי מסבירה לו את המקרה, והוא מרים גבה כשהיא מספרת לו על התגליות מהשוער. לאחר מכן הוא אומר. "בואו, שבו. אני הולך לדבר קצת עכשיו". אתם מתיישבים על הכיסאתו בחדרו. המנהל מדבר." דבר ראשון, אני חושב שנערוך היכרות קצרה. אני ג'ימי סטיוארט, מנהל בית הספר התיכון הגבוה של קסטליה כבר 9 שנים". קודי אומר:" אני קודי ברוור, זה ריצ'י גולד וזו טרייסי בל. ריצ'י מהעיר אקרוטיק שבג'וטו וטרייסי ואני מהעיר הארטהום שבסינו" נראה שטרייסי מעט מופתעת ונעלבת מכך שקודי הציג אותה. ג'ימי ממשיך:" טוד נינטה הוא התלמיד הכי חכם שלנו. הוא בי'א, אבל בדיוק לפני כמה ימים שלחתי לו הפניה לקבלה לאוניברסיטה הגבוהה של יונובה באופלוסיד. הוא ילמד שם ויוכל להפוך לאחד האנשים החכמים ביונובה, אולי אפילו כמו מורגן, שגם הוא היה תלמיד אצלנו. כרגע טוד לומד לפסיכמוטרי. ויש את צ'אד נדו. גם הוא תלמיד די חכם, אמור להיות בט' עכשיו אבל הקפצנו אותו לי'א כדי שיהיה לו מאתגר. הוא ממילא ידע את כל החומר של י'. טוד עוזר לו קצת אחרי שעות הלימודים מדי פעם כדי להתקדם יותר, אך היתה לי ההרגשה שהם עושים עוד משהו חוץ מללמוד. חבל לי, הייתי יכול תמוך בהם כל כך בנושא הזה, אבל הם בטח פחדו שזה יגיע להורים. בכל מקרה, אני מרגיש רע מאוד עם כך ששניים מהתלמידים הכי טובים שלי נעדרו. אם אני יכול לעזור במשהו, אני יודע שהפארק של קסטליה תמיד היה מקום אהוב עליהם. יש רכבת מהירה שמובילה אליו מהרצף המזרחי ביותר בעיר. כדאי לכם לבדוק בסביבה שם" הוא אומר. טרייסי שואלת אותו עוד כמה שאלות, אך הן שאלות יבשות ולא מובילות לפרטים מעניינים (מה לומדים בי'א וכד...)
    מה תעשה?

בר
    אתה אומר בגיחוך קל שאלו הדברים שלך ואוסף אותם בחזרה. לא נראה שזה מפריע לפוקימו המצפון הלא מזוהה. אתה מויצא את קלאונצ'ר ופוקד עליו אקדח מים. קלאונצ'ר שולח מצבתו אקדח מים, פוגע בפוקימון קשה. לאחר מכן הוא שולח בועות מעטות מצבתו, פוגע בו קשה שוב ומעלף אותו *מזל טוב! קלאונצ'ר למד בועות!!!*
    הפקוימון שוכב חסר הכרה על רצפת האבן
    מה תעשה?

טל
    *לא נורא מטעויות לומדים
    את אומרת לג'יימס שתשמחי לראות את הבית ואת המקום בו קקניה ישן. אתם הולכים מספר דקות ואז מגיעים לבית צמוד-קרקע עם קומה אחת. אתם נכנסים פנימה ונדהמים מכמות קנקני התה שמפוזרים לכל אורך ורוחב החדר המרכזי בבית "אני אספן די כפייתי של קנקני תה" הוא ואמר בגיחוך קל. את שמה לב ולא רואה אף גרגיר אבק על אף אחד מהקנקנים. לאחר מכן ג'יימס מוביל אתכם לחדר צדדי , ובו מיטה כמו של חתולים בצבע ירוק בהיר. המיטה עשויה מבד פשתן ארוג, ולכל אורך הבד מפוזרים קוצים ירוקים קטנים שכנראה ירדו מקקניה. "זו מיטה מיוחדת בהזמנה אישית" הוא מתפאר. "הכינו אותה מבד פשתן ארוג כדי שיהיה לקקניה מקום נעים להתחכך בו, שיזכיר לו את חול המדבר". את שמה לב למשהו משונה מאוד על המיטה. הוא נראה כמו קשקש מחוספס מאוד בצבע בורדו. טרוי מרים אותו ונשרט קלות באצבעו. הוא אומר:" אח! יש רקפ וקימון אחד שאני מכיר עם קשקשים אדומים כאלה מחוספסים: קרווניה. נתקלתי בהמונים כאלו בטיולים שלי ליד פורטרי. אבל מה זה אומר?" הוא שואל. בינתיים ג'יימס מרים בתמימות את הקשקש ונשרט, אומר" אאוו!" במבטא בריטי ובקול גבוה מעט, מה שלא מאפשר לטרוי להימנע מלהחניק צחקוק קל.
    מה תעשי?

[B]נועם[/B
    *רציני? לא שיחקת ב XY?
    *מיקום - מגדל המנסרה, קאלוס
    *כסף - 880 פ"ד
    אתה חושב לעצמך איך תוכל לזהות את הגנה בתוך קבוצת האנשים הזו (בתנאי שהוא שם... סתם סתם הוא שם, אני לא כזה טרול). אתה רואה פתאום זוהר חלוש על צווארם של כל האנשים עם השיער האדום והבגדים האדומים (במבנה בורדו ליד מגדל המנסרה? באמת, ציפיתי ממך ליותר חדות הבחנה) וכולם נכנסים אל תוך המבנה. אתה יורד מהר מהמגדל ומתקרב אל המבנה. אתה רואה מעל דלת הכניסה אליו כיתוב מסתלסל בצבע שחור שאותו פיענחת כ'Lysandre Cafe' (עכשיו אין סיכוי שאתה לא מזהה)
    מה תעשה?

Amitlv
    *Shikamaru
    *Ritsuka kun
    *~BarMaster~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    (כן כי נהמה של אפרוח תבהיל גור אריות... עזוב פוקילוג'יקס)
    אתה אומר לאפרוח מה לעשות. הוא שולח חול לעיניו של ליטלאו, נוהם עליו (מה שלא כל כך מזיז לו) ואז שורט אותו בחוזקה, מעלף אותו. פייר צווח בקול נשי:" ליטלאו, לא! את מי אני אלטף בלילות עכשיו?" אחד החיילים ניגש אליך ולוחש אליך:" החלטנו שנסתדר גם רק עם 5 מגויסים. עשה בו כרצונך" הוא ואמר והולך. אתה וראה ששאר המגויסים עוקבים אחרי החיילים לכיוון מעלית.
    מה תעשה?

אלמוג
    *אני ממש מבקש שתקרא את התגובה... אני אומר לך בפירוש כרטיס מגנטי ואתה מתאר לי איך אתה מסובב מפתח? *facepalm*
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, מאוויל, הואן
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה ואמר שתמיד רצית שותפה וניגש למעיל מעילה רשום 'חדרים'. אתה יורד לקומה 36- ולאחר כמה דקות רואה שלט מולך, כשנפתחת המעלית:' קומת חדרים 36-. חדרים 351-355: שמאל. חדרים 356-360: ימין.' אתה הולך שמאלה ובסוף המסדרון מגיע לחדר על דלתו רשום '351'. אתה מעביר את הכרטיס המגנטי בחרך המתאים והדלת נפתחת. אתה רואה מולך מסך גדול שמציג מגדל פגודה בן 3 קומות. לידו מסך טלוויזיה קטן ועל הספה שמולך יושבת נערה גבוהה ממך, לא רזה ולא שמנה, עם שיער חום קצר ועיניים כחולות. היא ניגשת אליך ואומרת:" שלום. מי אתה?" לפי הקול שלה אתה שם לב שהאי צעירה ממך בשנה אחת לפחות
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

10. מנהל ראשי
    שם: אדם
    טדי
    אתה משתגר מיד אחרי אדם אל אקרוטיק, תוהה אם בכלל תצליחו. אתה מגיע לעיר אקרוטיק: עיר יפהפייה עם מסורת שבולטת מאוד לעין. אתה מצליח להבין שכל הבניינים בקרבתך צבועים בצבעים כהים ועמוקים שמעניקים לעיר תחושה עתיקה. ברחובות עדיין עומדות מנורות גז וטוריאי בכניסה הדרומית לעיר, לידה נחתת. אתה מצליח לראות בקרבתך את מרכז הפוקימונים וגבוה מעליך אתה חוזה במגדל הפעמון העצום הבנוי כפגודה ענקית. אדם נחת באותו מקום כמוך וחיכה לך. השעה שעת צהריים מאוחרת בג'וטו. אתם הולכים לכם ברחובות העיר העתיקה, ובדרככם אתה נתקל בתיאטרון יפני עתיק ובחנות מזון ועשבים יפנית. בסופו של דבר אתה מגיע לצפון העיר, שם ניצבים המגדלים. אתה רואה משמאלך מגדל שרק כמה הקומות הראשונות שלו עוד עומדות, בעוד כל השאר נשרפו. אתה שם לב לשלט שמודיע שסביב המגדל הולך להיבנות בזמן הקרוב גן זיכרון, ואתה באמת שם לב שהתחילו לפנות שטח מסביב למגדל ולשתול צמחים. מולך יש אגם גדול מאוד עם מונומנט במרכזו. מימינך מנזר, שרחוק יותר מזרחה ממנו עומד מגדל הפעמון. אתה מבין שמהנקודה הקסומה בה אתה עומד, השמש זורחת מפסגת המגדל. אתה חושב שזה בהחלט מראה ששווה צפייה. כל העצים שבקרבת המגדל הם עצים בשלכת תמידית, שאתה לא מבין את פשרה. ועכשיו לעניינך: מול המנזר עומד נערה כבת 16, לחוצה מאוד. אתה ואדם ניגשים אליה ואדם מציג אתכם. היא אומרת:" או, תודה רבה שבאתם. אני כל כך מעריכה זאת. אני מולי, כבר 16 שנה גרה ולומדת פה. לפני 6 שנים, בטיול לכיוון מהוגני עם הוריי, ראינו מאריל חמוד במנהרת הקישור שבהר מורטר. אבי מיהר לתפוס לי אותו, ומאז מאריל הוא החבר הכי טוב שלי. אני ישנה איתו, אני מעבירה את היום איתו, הוא אפילו בא איתי כל בוקר לבית הספר שלי לתיאטרון בדרום העיר. פעם אחת אפילו הלכתי עם חברות לחנות הכלבו בגולדנרוד, והוא הגן עליי ועל החברות שלי מקבוצת גראולית'ים. הכל היה טוב ויפה, עד אתמול. הלכתי לחוות המילטאנק בדרך 39, ממערב לעיר, כדי להביא קצת חלב הביתה. כשיצאתי מהבית הוא היה נעול ומאריל ישן במיטה שלו. כשחזרתי, לאחר כשעתיים, מאריל לא היה שם. הדלתות עדיין היו נעולות וגם החלונות, אז אני לא הבנתי איך הוא נעלם. אתם תוכלו לעזור לי?" היא פונה אליכם במבט שואל. נראה כי היא מיואשת וחושבת שאין סיכוי שתמצאו את מאריל.
    מה תעשה?
    "אדם לפי איך שאני רואה את זה יכולות להיות שתי אפשרויות, או שהוא עדיין איפהשהו בבית או באזור פה קרוב, הרי הדלתות עוד היו נעולות. או שהוא עקב אחריה לחוות המילטאנק, שם הוא אולי תקוע או משהו. אני מציע שאתה תחפש פה ואני אלך לשם. תרחרח אחרי עקבות ותיידע אותי מיד אם תמצא קצה של חוט. בנתיים אני איידע אותך אם אגלה משהו שם. מה דעתך?" אומר לאדם, אחר כך אפנה לידלה בחיוך מרגיע ואומר לך "לא רק שאני מבטיח לעשות כל שאוכל, אני מבטיח לך שאנחנו נמצא אותו בכל מחיר. אל דאגה."

11. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    טדי
    מה תעשה?

עומר
    *סורייי
    את אומרת בהתהלבות לטדיאורסה מה לעשות ומצביעה על סנטרט. טדיארוסה ניגש אל סנטרט, שורט אותו בחוזקה 6 פעמים (3 בכל יד), ולאחר מכן נעלם כאילו לא היה, מופיע מאחוריו ומתנגש בו, מעלף אותו. טדיאורסה מחייך לעברך.
    מה תעשי?
    טדיאורסה - 7/10

טוטודייל
    אתה מופתע מאוד ושואל את השוער מתי ראה אותם לאחרונה ולאן הם הלכו. הוא אומר:" אתמול בבוקר. ואני מניח שהם הלכו לבית ספר, לא? לאן עוד יש להם ללכת? למרות שאני לא מבין למה הם לא חזרו. מריו ולואיג'י היו כל כך לחוצים שסיפרתי להם שהם לא באים..." נראה שדמעה נוזלת על לחיו הימנית של השוער. טרייסי מנחמת אותו:" די, די, הכל בסדר. אני מבטיחה שנמצא אותם, והכל יחזור להיות כמו קודם" היא אומרת, ואתם נפרדים מהשוער. כשאתם יוצים החוצה קודי אומר לעבר טרייסי:"השתגעת? איך נמצא אותם? ברור שהם מאוהבים שניהם, ואם הם לא הלכו לבית ספר אתמול, עד היום בשעת הצהריים הזאת הם יכלו להיות בכל מקום בעיר הזאת, אפילו במחוז! איך את מצפה שנמצא אותם?" אתה מצליח לזהות תסכול בדבריו. אתם מגיעים לבית הספר לאחר כרבע שעה הליכה. אתם מציגים עצמכם לשומר ומיד מוצאים דרככם אל חדר המנהל (לא בקטע רע, פשוט חיפשתם אותו). אתם נכנסים ורואים את מנהל בית הספר: אדם נמוך ושמן, עם שיער שחור דליל ומבט זעוף. הוא שואל אתכם:" מה?" טרייסי מסבירה לו את המקרה, והוא מרים גבה כשהיא מספרת לו על התגליות מהשוער. לאחר מכן הוא אומר. "בואו, שבו. אני הולך לדבר קצת עכשיו". אתם מתיישבים על הכיסאתו בחדרו. המנהל מדבר." דבר ראשון, אני חושב שנערוך היכרות קצרה. אני ג'ימי סטיוארט, מנהל בית הספר התיכון הגבוה של קסטליה כבר 9 שנים". קודי אומר:" אני קודי ברוור, זה ריצ'י גולד וזו טרייסי בל. ריצ'י מהעיר אקרוטיק שבג'וטו וטרייסי ואני מהעיר הארטהום שבסינו" נראה שטרייסי מעט מופתעת ונעלבת מכך שקודי הציג אותה. ג'ימי ממשיך:" טוד נינטה הוא התלמיד הכי חכם שלנו. הוא בי'א, אבל בדיוק לפני כמה ימים שלחתי לו הפניה לקבלה לאוניברסיטה הגבוהה של יונובה באופלוסיד. הוא ילמד שם ויוכל להפוך לאחד האנשים החכמים ביונובה, אולי אפילו כמו מורגן, שגם הוא היה תלמיד אצלנו. כרגע טוד לומד לפסיכמוטרי. ויש את צ'אד נדו. גם הוא תלמיד די חכם, אמור להיות בט' עכשיו אבל הקפצנו אותו לי'א כדי שיהיה לו מאתגר. הוא ממילא ידע את כל החומר של י'. טוד עוזר לו קצת אחרי שעות הלימודים מדי פעם כדי להתקדם יותר, אך היתה לי ההרגשה שהם עושים עוד משהו חוץ מללמוד. חבל לי, הייתי יכול תמוך בהם כל כך בנושא הזה, אבל הם בטח פחדו שזה יגיע להורים. בכל מקרה, אני מרגיש רע מאוד עם כך ששניים מהתלמידים הכי טובים שלי נעדרו. אם אני יכול לעזור במשהו, אני יודע שהפארק של קסטליה תמיד היה מקום אהוב עליהם. יש רכבת מהירה שמובילה אליו מהרצף המזרחי ביותר בעיר. כדאי לכם לבדוק בסביבה שם" הוא אומר. טרייסי שואלת אותו עוד כמה שאלות, אך הן שאלות יבשות ולא מובילות לפרטים מעניינים (מה לומדים בי'א וכד...)
    מה תעשה?

בר
    אתה אומר בגיחוך קל שאלו הדברים שלך ואוסף אותם בחזרה. לא נראה שזה מפריע לפוקימו המצפון הלא מזוהה. אתה מויצא את קלאונצ'ר ופוקד עליו אקדח מים. קלאונצ'ר שולח מצבתו אקדח מים, פוגע בפוקימון קשה. לאחר מכן הוא שולח בועות מעטות מצבתו, פוגע בו קשה שוב ומעלף אותו *מזל טוב! קלאונצ'ר למד בועות!!!*
    מה תעשה?

טל
    *לא נורא מטעויות לומדים
    את אומרת לג'יימס שתשמחי לראות את הבית ואת המקום בו קקניה ישן. אתם הולכים מספר דקות ואז מגיעים לבית צמוד-קרקע עם קומה אחת. אתם נכנסים פנימה ונדהמים מכמות קנקני התה שמפוזרים לכל אורך ורוחב החדר המרכזי בבית "אני אספן די כפייתי של קנקני תה" הוא ואמר בגיחוך קל. את שמה לב ולא רואה אף גרגיר אבק על אף אחד מהקנקנים. לאחר מכן ג'יימס מוביל אתכם לחדר צדדי , ובו מיטה כמו של חתולים בצבע ירוק בהיר. המיטה עשויה מבד פשתן ארוג, ולכל אורך הבד מפוזרים קוצים ירוקים קטנים שכנראה ירדו מקקניה. "זו מיטה מיוחדת בהזמנה אישית" הוא מתפאר. "הכינו אותה מבד פשתן ארוג כדי שיהיה לקקניה מקום נעים להתחכך בו, שיזכיר לו את חול המדבר". את שמה לב למשהו משונה מאוד על המיטה. הוא נראה כמו קשקש מחוספס מאוד בצבע בורדו. טרוי מרים אותו ונשרט קלות באצבעו. הוא אומר:" אח! יש רקפ וקימון אחד שאני מכיר עם קשקשים אדומים כאלה מחוספסים: קרווניה. נתקלתי בהמונים כאלו בטיולים שלי ליד פורטרי. אבל מה זה אומר?" הוא שואל. בינתיים ג'יימס מרים בתמימות את הקשקש ונשרט, אומר" אאוו!" במבטא בריטי ובקול גבוה מעט, מה שלא מאפשר לטרוי להימנע מלהחניק צחקוק קל.
    מה תעשי?

[B]נועם[/B
    *רציני? לא שיחקת ב XY?
    *כסף - 880 פ"ד
    אתה חושב לעצמך איך תוכל לזהות את הגנה בתוך קבוצת האנשים הזו (בתנאי שהוא שם... סתם סתם הוא שם, אני לא כזה טרול). אתה רואה פתאום זוהר חלוש על צווארם של כל האנשים עם השיער האדום והבגדים האדומים (במבנה בורדו ליד מגדל המנסרה? באמת, ציפיתי ממך ליותר חדות הבחנה) וכולם נכנסים אל תוך המבנה. אתה יורד מהר מהמגדל ומתקרב אל המבנה. אתה רואה מעל דלת הכניסה אליו כיתוב מסתלסל בצבע שחור שאותו פיענחת כ'Lysandre Cafe' (עכשיו אין סיכוי שאתה לא מזהה)
    מה תעשה?

Amitlv
    *Shikamaru
    *Ritsuka kun
    *~BarMaster~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    (כן כי נהמה של אפרוח תבהיל גור אריות... עזוב פוקילוג'יקס)
    אתה אומר לאפרוח מה לעשות. הוא שולח חול לעיניו של ליטלאו, נוהם עליו (מה שלא כל כך מזיז לו) ואז שורט אותו בחוזקה, מעלף אותו. פייר צווח בקול נשי:" ליטלאו, לא! את מי אני אלטף בלילות עכשיו?" אחד החיילים ניגש אליך ולוחש אליך:" החלטנו שנסתדר גם רק עם 5 מגויסים. עשה בו כרצונך" הוא ואמר והולך. אתה וראה ששאר המגויסים עוקבים אחרי החיילים לכיוון מעלית.
    מה תעשה?

אלמוג
    *אני ממש מבקש שתקרא את התגובה... אני אומר לך בפירוש כרטיס מגנטי ואתה מתאר לי איך אתה מסובב מפתח? *facepalm*
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, מאוויל, הואן
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה ואמר שתמיד רצית שותפה וניגש למעיל מעילה רשום 'חדרים'. אתה יורד לקומה 36- ולאחר כמה דקות רואה שלט מולך, כשנפתחת המעלית:' קומת חדרים 36-. חדרים 351-355: שמאל. חדרים 356-360: ימין.' אתה הולך שמאלה ובסוף המסדרון מגיע לחדר על דלתו רשום '351'. אתה מעביר את הכרטיס המגנטי בחרך המתאים והדלת נפתחת. אתה רואה מולך מסך גדול שמציג מגדל פגודה בן 3 קומות. לידו מסך טלוויזיה קטן ועל הספה שמולך יושבת נערה גבוהה ממך, לא רזה ולא שמנה, עם שיער חום קצר ועיניים כחולות. היא ניגשת אליך ואומרת:" שלום. מי אתה?" לפי הקול שלה אתה שם לב שהאי צעירה ממך בשנה אחת לפחות
    מה תעשה?
    "טרייסי את יכולה לבוא רגע?" אשאל אותה ואחכה שתבוא "למה נעלבת מזה שקודי הציג אותך? ראו על הפנים שלך.. את מעוניינת לספר?" "קודי, אתה יכול להוביל אותנו לתחנת רכבת לעיר קסטליה? או שאתה ממליץ שנשתגר לשם?"

12. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    [b]נועם[/b
    *רציני? לא שיחקת ב xy?
    *כסף - 880 פ"ד
    אתה חושב לעצמך איך תוכל לזהות את הגנה בתוך קבוצת האנשים הזו (בתנאי שהוא שם... סתם סתם הוא שם, אני לא כזה טרול). אתה רואה פתאום זוהר חלוש על צווארם של כל האנשים עם השיער האדום והבגדים האדומים (במבנה בורדו ליד מגדל המנסרה? באמת, ציפיתי ממך ליותר חדות הבחנה) וכולם נכנסים אל תוך המבנה. אתה יורד מהר מהמגדל ומתקרב אל המבנה. אתה רואה מעל דלת הכניסה אליו כיתוב מסתלסל בצבע שחור שאותו פיענחת כ'lysandre cafe' (עכשיו אין סיכוי שאתה לא מזהה)
    מה תעשה?
    תאמת? לא xd אף פעם לא היה לי תקציב
    תקל עליי או משהו lol
    -----------------------------
    "זה הוא! או.. הם?" אצעק בהבחנה, מבולבל חלושות אך נחוש לעצור את המנוול. לאחר מכן אתפרץ אל תוך המבנה. "עצרו!!!" אצעק ואוציא את שלושת הפוקדורים של צ'ינצ'או, סניזל ומאוויל בידיי לאות אזהרה. "אני לא מאמין שאני עושה את זה... אני רוצה את הכובע הזה חזרה!" אומר ואנסה להבחין אצל מי מהם הוא נמצא. "יש לי הרגשה שאתם לא הולכים להסגיר אליי את הפחדן שמעדיף לגנוב כובעים מילדות... קדימה, חברים. יש לנו עבודה. צאו!" אומר ובבת אחת אטיל באוויר את הפוקדורים המכילים את מאוויל, סניזל וצ'ינצ'או. "ובגלל שאתם מתעקשים לצאת גיבורים על קטנים... אני הולך ללמד אותכם לקח קטן...[אתה חייב לזרום איתי בקטע הזה אחרי כל ההלוך חזור שעשית לי xd]" אומר ואחייך לעברם. הם הולכים להיות מופתעים, זה בטוח. "צ'ינצ'או, זריחת מגנט על כל החדר וטבעות אקוה עליך, על מאוויל וסניזל! סניזל תקפיא להם את הידיים, אל תתן להם גישה לפוקדורים שלהם! צ'ינצ'או, אחרי שסניזל מקפיא אותם, תשתמש בבועות מים בשביל להוציא את הפוקדורים שלהם מהישג ידם, ומאוויל... כנס בהם. אתה יודע מה לעשות." אומר ואחייך לעברו. אם המבצע הקטן שלי יצליח, אני הולך לתפוס את הגנב, להחזיר את הכובע, ולמנוע מהם לעשות שימוש לרעה בפוקימונים.

13. משתמש מנוסה
    [B][U][COLOR="#FF0000"]

בר
    מה תעשה?
    "צריך להמשיך" אפקוד ואחזיר את קלאונצ'ר לפוכדור.
    'נוספאז (או איך שלא רושמים את זה) יכול להיות מעניין' אחשוב
    'לעעע' אחשוב שוב ואמשיך בדרכי

14. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *לא נורא מטעויות לומדים
    מה תעשי?

"טוב, אני חושבת שדי ברור שמי שלקח את קקניאה היה בעל קרוואנה. למי יכול להיות קרוואנה במקום הזה..." אהרהר בקול. אסתכל על הרצפה ואראה אם אולי יש שובל קשקשים שאוכל לעקוב אחריו. אם לא אשאל את ג'יימס אם הוא מכיר אנשים בעלי פוקימון כזה באזור.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי theheliolisk צפה בהודעה

עומר
    *סורייי
    מה תעשי?
    טדיאורסה - 7/10
    נסלח לך.. הפעם :p
    "כל הכבוד לך" אומר לו בהתלהבות ואחזיר אותו לפוקדור שלו ואמשיך בדרכי.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 31 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2129303132334181 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •