Pokemon GO
עמוד 32 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2230313233344282 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 466 עד 480 מתוך 1331
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    *היי. אשמח לדעת: איך אתם מעדיפים את המשימות שלכם? action-packed כמו המשימות הרשמיות מהצוות או יותר חקירתיות שכזה כמו המטלות?

טדי
    *מקום : אקרוטיק, ג'וטו
    *כסף : 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מסביר לאדם את מה שחשבת עליו, ואז אומר למולי שתמצאו את מאריל. נראה כי עיניה אורו. "באמת? היית בטוחה שבגלל שהוא נעלם אתמול כבר לא תגיעו אליו! תודה תודה תודה!" היא אומרת ורצה לאנשהו, כנראה לביתה. אדם אומר לעברך:"אןי בעיה, אני מסכים. רק כשתחזור, אשמח אם תסביר לי איך מאריל יצא מהבית אם כשהיא חזרה הדלתות והחלונות היו נעולים". אתם נפרדים וכל אחד הולך לדרכו. אתה הולך לכיוון היציאה המערבית מהעיר ובמהרה נתקל בשלט מלבני גבוה עליו רשום '38'. אתה מבין שהגעת לדרך 38. אתה רואה דוכן התרעננות לדרך מטעם עיריית אקרוטיק, ומוצא בו מפת דרכים מתקפלת של ג'וטו בחינם. אתה לקוח אותה, ובנוסף במקום יש בקבוקי מים. אתה לוקח אחד. מבט במפה מגלה לך שחוות המילטאנק ממוקמת בדרך 39, שמתחברים אליה מדרך 38. אתה מתחיל ללכת בדרך הארוכה, ולאחר כמה דקות שומע געגוע של ברווז. אתה מסתכל לכיוון ההוא ורואה ברווז בר חום עם גבה שחורה בצורת V וכרישה בידו:
    מה תעשה?

טוטודייל
    *כסף : 2,095 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה קורא לטרייסי לצד. לאחר שאתה שואל אותה, היא אומרת:" אה, זה. זה לא כזה ביג דיל. פשוט מאז ומתמיד, קודי מציג אותי בכל מקום וכל הזמן, ומתחיל להימאס לי שהוא לא מתיר לי להציג את עצמי. אני אפילו לא יודעת למה, אבל כל פעם שאני שאלתי אותו בנושא, הוא מתחמק מזה. אבל עזוב, קודי בחור טוב ואין לי שום סיבה לריב איתו. סתם קצת קטנוניות של חברים טובים. הוא כמו אח בשבילי". אתם נפרדים לשלום מגי'מי המנהל, ובדרככם החוצה אתה שואל את קודי איך תגיעו לרכבת לפארק. הוא עונה:" למדתי בדרך הקשה שאפשר להשתמש במשגר כדי להשתגר רק למקומות מיושבים, ורק למקום מוסים בתוך העיר, כמו המקום שבו נחתנו. בוא ניקח מוניות סווסבאק שוב" הוא מציע. אתם ניגשים לתחנת מוניות הסווסבאק שליד מכון העיר קסטליה, ושוכרים כל אחד מכם סווסבאק ב25 פ"ד. בעלי התחנה מכוון את הסווסבקים לרכבת הפארק. אתם רוכבים כ-20 דקות על הסווסבקים. אוויר הים הצח מכה בפניכם ונותן לך ריח רענן של הים הפתוח והצלול. בסוף הרכיבה הסווסבקים עוצרים ליד תחנת סווסבקים שברציף המזרחי ביותר בעיר, רציף ת'אמבס. ברציף אתם רואים מספר ספסלים, עמודי דגלים וכניסה למערכת הביוב של העיר קסטליה. בכניסה למערכת הביוב אתם רואים פועל ביוב יושב על כיסא. לידכם נמצאת מעלית שרשום מעליה 'Castelia Park'. אתם יורדים במעלית ומגיעים לתחנת רכבת תחתית. כל אחד מכם קונה כרטיס מעבר דו-כיווני ב5 פ"ד, ואתם נכנסים לרכבת. לאחר כ-5 דק' הרכבת עוצרת ואתם נכנסים אל המעלית. כשהמעלית מגיעה חזרה לפני הקרקע, טרייסי מחניקה השתנקות: אתם עומדים מול מדשאות ירוקות רחבות ידיים בהם מוצבים סככות צל ובקתות עץ. פוקימונים פראיים מטיילים חופשי ברחבי הפארק. הפארק בנוי בתוך עמק רחב ידיים, לכן מרכז הפארק ממוקם בקרקעיתו. שם, נקווה אגם מים ענקי, מעליו עובר גשר עץ. קודי מקבל שיחת טלפון. הוא עונה לשיחה ולאחר כמה דקות מנתק. הוא אומר:" זה היה מריו. ג'ימי בדיוק סיפר להם על הקשר בין טוד לצ'אד. מריו די מבוהל מכיוון שהוא לא צפה את זה. אמרתי לו שאנחנו בפארק, והוא אמר שהמקום שתמיד היה אהוב על טוד הוא 'לב קסטליה', שהוא עץ גדול מאוד ליד האגם שבנו סככה סביבו. השמועות אומרות שמתחת לצל עץ זה נהגתה העיר קסטליה. הוא אומר שהמדריך במקום אמור להכיר אותם". אתם הולכים כחצי שעה עד שאתם מגיעים לתחתית העמק וללב קסטליה. העץ פשוט ענקי: הוא משתרע לגובה של כ-200 מטר והעלים שלו מגיעים לרוחב של 93 מטר (כך לפחות אומר שלט ההסבר). אתם מוצאים במהרה את המדריך במקום. אתם מציגים עצמכם בקצרה (הפעם כל אחד מציג עצמו, בלי תקריות), והמדריך אומר:" או, שלום לכם טרייסי, ריצ'י וקודי. אני מייק, המדריך מטעם עיריית קסטליה בנושא לב קסטליה. מה תרצו לשמוע?" קודי מסביר למייק על טוד וצ'אד. "אה, טוד וצ'אד. מכיר אותם, זוג היונים הכי יפהפה שראיתי אי פעם. פעם בשבוע הייתי רואה אותם באים לכאן, לפיקניק רומנטי שכזהל מרגלות העץ. הם כל הזמןהתנשקו והתחבקו, כזאת אהבה עוד לא ראיתי מעולם". קודי שואל אותו מתי הפעם האחרונה שהוא ראה אותם, ומייק אומר:"היום בבוקר הם באו לפה לפיקניק. אני לא יודע לאן הם הלכו מכאן, אבל. אולי בינתיים תוכלו ליהנות מצל והאוויר הטוב שבקרבת העץ" הוא מציע לכם ואכן שלושתכם מתיישבים למרגלות הסככה. קודי אומר:" טוב, אז מה אנחנו יודעים? האנשים בבניין של טוד וצ'אד, כולל ההורים שלהם, ראו אותם לאחרונה אתמול בבוקר. בבית הספר ראו אותם לפני יומיים, ומייק ראה אתום בפיקניק היום בבוקר. לאן לדעתכם הם יכלו ללכת?" הוא אומר. טרייסי אומרת:" יכול להיות שהסדרנים ברכבת או אנשים ברציף ראו אותם. כדאי שנשאל אותם, לא? מה דעתך, ריצ'י?" נראה שמפריע מעט לקודי שהיא שאלה אותך ולא אותו.
    מה תעשה?

נועם
    *אם כך, ראה ערך
    *חד פעמית אני אזרום עם העובדה שבמקרה אף אחד לא מצליח להוציא פוקימונים בזמן
    *מיקום - פלזת מג'נטה, לומיוס, קאלוס
    *כסף - 880 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתפרץ אל המבנה ועוצר את כל האנשים. אתה נכנס אל תוך מה שנראה לך כמופע אימים (get ready, זה הסיפור הראשון שעלה לי שנוגע ללמה הם היו רחוקים מפוקדוריהם): כל האנשים (גברים ונשים) במקום עסוקים בקיום יחסי אישות אחד עם השני, ללא בגדים. יחסי האישות שאתה שם לב אליהם לפני שאתה מסב את מבטך הם בין גברים לנשים, גברים לגברים ונשים לנשים. אתה מאיים עליהם עם הפוקדורים שלך, אך בגיהם של האנשים לא נראים בקרבת מקום. אחד הגברים מנסה למשוך אותך אליו (פיסית), וסניזל ומאוויל מנתקים את ידו מגופך. אתה רואה את אחד מהגברים על נעלי עקב עם כובע וורוד ומהודר (בלי שום דבר אחר על גופו), שאתה מבחין שהוא כובע יוקרתי כלשהו.
    מה תעשה? (וסורי, פשוט החלטתי שמי שיבחר את המטלה הזאת יזכה להתאכזרות על מנת לספק את הסדיזם של אנוכי)

בר
    *כסף: 2,000 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לצעמך שצריך להמשיך. אתה מוותר על נוזפאס וממשיך ללכת. לאחר כ100 מטרים של הליכה אתה רואה באופק גרם מדרגות, ומולך יצור דמוי אדם בצבע סגול בהיר עם שלושה פסים צהובים על ראשו, תחתונים שנראים כמו חגורת אליפות וורידים אדומים בולטים:
    מה תעשה?

טל
    *כסף: 1,505 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מסיקה את המסקנה הברורה שלגנב יש קרווניה, ומנסה לחפש שובל שיוביל אותך, את רואה עוד שני קשקשים במרכז החדר הגדול, לכיוון הדלת. מחוץ לדלת את לא רואה אפילו קשקש אחד. את שואלת את ג'יימס אם הוא מכיר מישהו אם קרווניה באזור. הוא אומר:" מעולם לא הכרתי אחד. למיטב ידיעתי, המקום היחיד בסינו בו בכלל אפשר לתפוס קרווניה הוא בביצה הגדולה שבעיר פסטוריה". טרוי שולף את המשגר, רומז על הפעולה המסתמנת הבאה.
    מה תעשי?

עומר
    *כסף: 100 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את משבחת בהתלהבות את טדיאורסה ומחזירה אותו לפוקדור שלו. את ממשיכה ללכת ומתחילה לראות מקום יישוב באופק. פתאום את מרגישה דקירה ברגלך. זהו פידג'י, הציפור הקטנה שכל אחד מזהה: . הפידג'י נראה להוט לקרב.
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    את מסיקה את המסקנה הברורה שלגנב יש קרווניה, ומנסה לחפש שובל שיוביל אותך, את רואה עוד שני קשקשים במרכז החדר הגדול, לכיוון הדלת. מחוץ לדלת את לא רואה אפילו קשקש אחד. את שואלת את ג'יימס אם הוא מכיר מישהו אם קרווניה באזור. הוא אומר:" מעולם לא הכרתי אחד. למיטב ידיעתי, המקום היחיד בסינו בו בכלל אפשר לתפוס קרווניה הוא בביצה הגדולה שבעיר פסטוריה". טרוי שולף את המשגר, רומז על הפעולה המסתמנת הבאה.
    מה תעשי?

יש מצב תשים פה ספרייט של קרוונה? ברח לי איזה פוקימון זה
    ~~~~
    אני אהנהן לטרוי ואשתגר מיד לביצה שבפסטוריה. שאגיע אנסה לחפש קוצים ירוקים על הרצפה, אם לא אמצא אשאל אנשים אם הם ראו אדם מסתובב עם קקניאה בזמן האחרון.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    *היי. אשמח לדעת: איך אתם מעדיפים את המשימות שלכם? action-packed כמו המשימות הרשמיות מהצוות או יותר חקירתיות שכזה כמו המטלות?

בר
    אתה אומר לצעמך שצריך להמשיך. אתה מוותר על נוזפאס וממשיך ללכת. לאחר כ100 מטרים של הליכה אתה רואה באופק גרם מדרגות, ומולך יצור דמוי אדם בצבע סגול בהיר עם שלושה פסים צהובים על ראשו, תחתונים שנראים כמו חגורת אליפות וורידים אדומים בולטים:
    מה תעשה?

לא כלכך הבנתי את ההודעה אבל לפי מה שנראה לי אני מעדיף משימות חקירתיות, יותר קשה דרך אגב מכת צבת זה (x scissor)?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'ואוו, זה מצ'וק פראי, פוקימון חזק, כנראה יותר מכל אלה שיש לי, אני חייב לתפוס אותו' אחשוב.
    'סניזל תהיה אפשרות רעה מאוד, חולשה כפולה, אין לי ברירה אחרת' אחשוב שוב
    "תתחיל בסיבוב" אגיד ואזרוק את הפוכדור של קלאונצ'ר

4. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן

טדי
    אתה מסביר לאדם את מה שחשבת עליו, ואז אומר למולי שתמצאו את מאריל. נראה כי עיניה אורו. "באמת? היית בטוחה שבגלל שהוא נעלם אתמול כבר לא תגיעו אליו! תודה תודה תודה!" היא אומרת ורצה לאנשהו, כנראה לביתה. אדם אומר לעברך:"אןי בעיה, אני מסכים. רק כשתחזור, אשמח אם תסביר לי איך מאריל יצא מהבית אם כשהיא חזרה הדלתות והחלונות היו נעולים". אתם נפרדים וכל אחד הולך לדרכו. אתה הולך לכיוון היציאה המערבית מהעיר ובמהרה נתקל בשלט מלבני גבוה עליו רשום '38'. אתה מבין שהגעת לדרך 38. אתה רואה דוכן התרעננות לדרך מטעם עיריית אקרוטיק, ומוצא בו מפת דרכים מתקפלת של ג'וטו בחינם. אתה לקוח אותה, ובנוסף במקום יש בקבוקי מים. אתה לוקח אחד. מבט במפה מגלה לך שחוות המילטאנק ממוקמת בדרך 39, שמתחברים אליה מדרך 38. אתה מתחיל ללכת בדרך הארוכה, ולאחר כמה דקות שומע געגוע של ברווז. אתה מסתכל לכיוון ההוא ורואה ברווז בר חום עם גבה שחורה בצורת V וכרישה בידו:
    מה תעשה?

טוטודייל
    אתה קורא לטרייסי לצד. לאחר שאתה שואל אותה, היא אומרת:" אה, זה. זה לא כזה ביג דיל. פשוט מאז ומתמיד, קודי מציג אותי בכל מקום וכל הזמן, ומתחיל להימאס לי שהוא לא מתיר לי להציג את עצמי. אני אפילו לא יודעת למה, אבל כל פעם שאני שאלתי אותו בנושא, הוא מתחמק מזה. אבל עזוב, קודי בחור טוב ואין לי שום סיבה לריב איתו. סתם קצת קטנוניות של חברים טובים. הוא כמו אח בשבילי". אתם נפרדים לשלום מגי'מי המנהל, ובדרככם החוצה אתה שואל את קודי איך תגיעו לרכבת לפארק. הוא עונה:" למדתי בדרך הקשה שאפשר להשתמש במשגר כדי להשתגר רק למקומות מיושבים, ורק למקום מוסים בתוך העיר, כמו המקום שבו נחתנו. בוא ניקח מוניות סווסבאק שוב" הוא מציע. אתם ניגשים לתחנת מוניות הסווסבאק שליד מכון העיר קסטליה, ושוכרים כל אחד מכם סווסבאק ב25 פ"ד. בעלי התחנה מכוון את הסווסבקים לרכבת הפארק. אתם רוכבים כ-20 דקות על הסווסבקים. אוויר הים הצח מכה בפניכם ונותן לך ריח רענן של הים הפתוח והצלול. בסוף הרכיבה הסווסבקים עוצרים ליד תחנת סווסבקים שברציף המזרחי ביותר בעיר, רציף ת'אמבס. ברציף אתם רואים מספר ספסלים, עמודי דגלים וכניסה למערכת הביוב של העיר קסטליה. בכניסה למערכת הביוב אתם רואים פועל ביוב יושב על כיסא. לידכם נמצאת מעלית שרשום מעליה 'Castelia Park'. אתם יורדים במעלית ומגיעים לתחנת רכבת תחתית. כל אחד מכם קונה כרטיס מעבר דו-כיווני ב5 פ"ד, ואתם נכנסים לרכבת. לאחר כ-5 דק' הרכבת עוצרת ואתם נכנסים אל המעלית. כשהמעלית מגיעה חזרה לפני הקרקע, טרייסי מחניקה השתנקות: אתם עומדים מול מדשאות ירוקות רחבות ידיים בהם מוצבים סככות צל ובקתות עץ. פוקימונים פראיים מטיילים חופשי ברחבי הפארק. הפארק בנוי בתוך עמק רחב ידיים, לכן מרכז הפארק ממוקם בקרקעיתו. שם, נקווה אגם מים ענקי, מעליו עובר גשר עץ. קודי מקבל שיחת טלפון. הוא עונה לשיחה ולאחר כמה דקות מנתק. הוא אומר:" זה היה מריו. ג'ימי בדיוק סיפר להם על הקשר בין טוד לצ'אד. מריו די מבוהל מכיוון שהוא לא צפה את זה. אמרתי לו שאנחנו בפארק, והוא אמר שהמקום שתמיד היה אהוב על טוד הוא 'לב קסטליה', שהוא עץ גדול מאוד ליד האגם שבנו סככה סביבו. השמועות אומרות שמתחת לצל עץ זה נהגתה העיר קסטליה. הוא אומר שהמדריך במקום אמור להכיר אותם". אתם הולכים כחצי שעה עד שאתם מגיעים לתחתית העמק וללב קסטליה. העץ פשוט ענקי: הוא משתרע לגובה של כ-200 מטר והעלים שלו מגיעים לרוחב של 93 מטר (כך לפחות אומר שלט ההסבר). אתם מוצאים במהרה את המדריך במקום. אתם מציגים עצמכם בקצרה (הפעם כל אחד מציג עצמו, בלי תקריות), והמדריך אומר:" או, שלום לכם טרייסי, ריצ'י וקודי. אני מייק, המדריך מטעם עיריית קסטליה בנושא לב קסטליה. מה תרצו לשמוע?" קודי מסביר למייק על טוד וצ'אד. "אה, טוד וצ'אד. מכיר אותם, זוג היונים הכי יפהפה שראיתי אי פעם. פעם בשבוע הייתי רואה אותם באים לכאן, לפיקניק רומנטי שכזהל מרגלות העץ. הם כל הזמןהתנשקו והתחבקו, כזאת אהבה עוד לא ראיתי מעולם". קודי שואל אותו מתי הפעם האחרונה שהוא ראה אותם, ומייק אומר:"היום בבוקר הם באו לפה לפיקניק. אני לא יודע לאן הם הלכו מכאן, אבל. אולי בינתיים תוכלו ליהנות מצל והאוויר הטוב שבקרבת העץ" הוא מציע לכם ואכן שלושתכם מתיישבים למרגלות הסככה. קודי אומר:" טוב, אז מה אנחנו יודעים? האנשים בבניין של טוד וצ'אד, כולל ההורים שלהם, ראו אותם לאחרונה אתמול בבוקר. בבית הספר ראו אותם לפני יומיים, ומייק ראה אתום בפיקניק היום בבוקר. לאן לדעתכם הם יכלו ללכת?" הוא אומר. טרייסי אומרת:" יכול להיות שהסדרנים ברכבת או אנשים ברציף ראו אותם. כדאי שנשאל אותם, לא? מה דעתך, ריצ'י?" נראה שמפריע מעט לקודי שהיא שאלה אותך ולא אותו.
    מה תעשה?

נועם
    *אם כך, ראה ערך
    *כסף - 880 פ"ד
    אתה מתפרץ אל המבנה ועוצר את כל האנשים. אתה נכנס אל תוך מה שנראה לך כמופע אימים (get ready, זה הסיפור הראשון שעלה לי שנוגע ללמה הם היו רחוקים מפוקדוריהם): כל האנשים (גברים ונשים) במקום עסוקים בקיום יחסי אישות אחד עם השני, ללא בגדים. יחסי האישות שאתה שם לב אליהם לפני שאתה מסב את מבטך הם בין גברים לנשים, גברים לגברים ונשים לנשים. אתה מאיים עליהם עם הפוקדורים שלך, אך בגיהם של האנשים לא נראים בקרבת מקום. אחד הגברים מנסה למשוך אותך אליו (פיסית), וסניזל ומאוויל מנתקים את ידו מגופך. אתה רואה את אחד מהגברים על נעלי עקב עם כובע וורוד ומהודר (בלי שום דבר אחר על גופו), שאתה מבחין שהוא כובע יוקרתי כלשהו.
    מה תעשה? (וסורי, פשוט החלטתי שמי שיבחר את המטלה הזאת יזכה להתאכזרות על מנת לספק את הסדיזם של אנוכי)

בר
    מה תעשה?

טל
    מה תעשי?

עומר
    את משבחת בהתלהבות את טדיאורסה ומחזירה אותו לפוקדור שלו. את ממשיכה ללכת ומתחילה לראות מקום יישוב באופק. פתאום את מרגישה דקירה ברגלך. זהו פידג'י, הציפור הקטנה שכל אחד מזהה: . הפידג'י נראה להוט לקרב.
    מה תעשי?
    "יופי של רעיון טרייסי, אני בעד. מה דעתך קודי?" אשאל כדי ללבות את האווירה המתוחה ביניהם.

5. היזהרו מחיקויים!
    טל
    *
    את מהנהנת לטרוי. טרוי אומר לעבר ג'יימס:" תודה לך. אנחנו נלך עכשיו לפסטוריה לחפש את קקניה". הוא אומר:"תודה! תודה לכם!" כשאתם משתגרים לעיר פסטוריה. העיר פסטוירה היא עיר יפה: בנויה מלא מעט בתים יפים. אתם נוחתים ליד מרכז הפוקימונים, בלב העיר, ליד שלט בו אפפשר להכניס את הראש לתוך תמונה של קרוגאנק. את מסתכלת על מפה ורואה שבצפון העיר יש יציאה מזרחה לעבר דרך 213 ובדרום העיר יציאה מערבה אל עבר דרך 212. בצפון העיר אזור שנראה 'הביצה הגדולה'. אתם הולכים כ-20 דקות אל עבר צפון העיר, שם תאם רואים מבנה גדול מלבנים חומות. אתם נכנסים פנימה והאיש בדלפק אומר:" שלום לכם! מחיר הכניסה לביצה הגדולה הוא 500 פ"ד לאדם! במחיר זה תקבלו גם 3 כדורי ספארי לתפוס פוקימונים!" טרוי אומר:" עליי" ומביא לאיש 1,000 פ"ד. בתמורה האיש נותן לכם 6 פוקדורים שנראים כאילו יש עליהם הדפס צבאי: . אתם נכנסים לצד השני של השער ושמים לב שהגעתם לAשטח רחב ידיים, מלא בדשא ובבוץ. את שואלת אנשים בתוך הביצה אם הם ראו קקניה, וכולם אומרים שלא. אחד האנשים, האחרון ששאלת, אומר לך:" לא ראיתי קקניה, אבל את יודעת מה כן ראיתי? 10 פיראטים עם בגדים כחולים שהגיעו לכאן שבוע שעברו ותפסו קרווניות. מוזר, נכון?" הוא שואל אותך, בעוד טרוי חושב.
    מה תעשי?

בר
    *השאלה היתה על המשימות שנתתי כבר למי שבצד של אג'נטרה.
    *ד"א בקשר לה"פ שלך, אתה אולי תיתקל רק בשחקנים מהצד הרע, כי הטוב והרע במשחק הם ביקומים שונים.
    אתה מבין שזהו מאצ'וק פראי ומבין שאתה חייב לתפוס אותו. מאצ'וק זז כמה צעדים ונראה כאילו הערפל מסתרי אותו מעט. אתה מויצא את קלאונצ'ר ואומר לו מה לעשות. קלאונצ'ר שולח תווים מצבתו לעבר מאצ'וק, פוגע בו איתם. מאצ'וק סורק את קלאונצ'ר בעין בוחנת, מאבחן אותו.
    מה תעשה?
    קלאונצ'ר - 10/10 *מאובחן

טוטודייל
    *ומה בקשר לשאלה ששאלתי?
    אתה שואל את קודי מה דעתו (ללבות זה להגביר את האווירה המתוחה וקשה לי להאמין שהדמות כזאת חרא לכן אתייחס לזה כאילו ניסית להרגיע את האווירה). קודי אומר:" רעיון מצוין. בוא נלך" ושלושתכם הולכים חזרה. בשעת צהריים כזו טיפוס על הגבעה הוא קשה, לכן לקח לכם כשעה וחצי לעלות. אתם תשושים וקודי קופץ לקיוסק קרוב מביא לשלושתכם בקבוקי מים. טרייסי אומרת:" תודה רבה קודי, אתה כזה מתוק!" ומחייכת לעברו. טרייסי וקודי גומעים במהירות את בקבוק המים שלהם ומשליכים אותו לפח. אתם מתקדמים לעבר הרכבת והסדרנים מעידים שהם אכן ראו אותם, אך לא יודעים לאן הלכו. אתם נכנסים לרכבת ויוצאים חזרה לנמל. אתם שואלים אנשים ומישהו אחד אומר:" ראיתי שני נערים גייז מחובקים הולכים לעבר מרכז הפוקימונים לפני שעה". אתם רצים לעבר מרכז הפוקימונים וניגשים אל האחות ג'וי. היא אומרת:" שני נערים אכן הגיעו לכאן לפני כמה דקות. הם השכירו חדר במרכז ללינה להיום. למה אתם שואלים?" היא שואלת אתכם, בעיקר אותך במבטה.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

6. מנהל ראשי
    שם: אדם
    טדי
    מה תעשה?
    אני מעדיף משימות רשמיות. אולי כי די קשה למצוא מריל באמצע שומקום חח. המחשבה שלי אגב זה שהוא יצא ביחד איתה מבלי שהיא שמה לב.
    ~
    אני מחייך לעבר פארפיידג׳ וממשיך בדרכי. אני במשימה, אין לי שום כוונה להילחם בו עכשיו. "פלצ׳לינג, יש לי משימה בשבילך! אפקוד אחרי שאתרחק מפארפיידג׳, אני רוצה שתעף ותחפש את מאריל האבוד. תחפש מלמעלה." בנתיים אני אמשיך לי בדרכי לחווה.

7. היזהרו מחיקויים!
    טדי
    *עדיין תקבל משימות רשמיות. השאלה אם אתה מעדיף אותן פאזליות כאלה כמו המטלות או פשוט אקשן טהור כמו המשימה הראשונה שלך?
    *נהיית אשי כזה הא? שולח ציפורים לחפש...
    *מקום : דרך 38, ג'וטו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
    אתה מחייך לעבר פרפדג' וממשיך ללכת, מצהיר שלא תילחם בו כשאתה במשימה. אתה מוציא את פלטצ'לינג ואומר לה מה לעשות. היא עפה לה באוויר, מחפשת מאריל. לאחר כ10 דקות אתה רואה עוד שלט מלבני גבוה, עליו רשום '39'. אתה רואה חווה גדולה באופק. פלט'צלינג נוחתת בחזרה על כתפך. לא נראה כי היא מצאה משהו.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

8. the bitch is back

עומר
    מה תעשי?
    לא כזה אכפת לי...
    ולא אמרנו משהו אחר?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תסתלק מפה ציפור!" אקרא בזעם ואנפנף אותו ממני "טאדיורסה מתקפת הטעיה ואז חבטות זעם" אומר לו ברצינות
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

9. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=TheHeliolisk;1485172]טל
    *
    את מהנהנת לטרוי. טרוי אומר לעבר ג'יימס:" תודה לך. אנחנו נלך עכשיו לפסטוריה לחפש את קקניה". הוא אומר:"תודה! תודה לכם!" כשאתם משתגרים לעיר פסטוריה. העיר פסטוירה היא עיר יפה: בנויה מלא מעט בתים יפים. אתם נוחתים ליד מרכז הפוקימונים, בלב העיר, ליד שלט בו אפפשר להכניס את הראש לתוך תמונה של קרוגאנק. את מסתכלת על מפה ורואה שבצפון העיר יש יציאה מזרחה לעבר דרך 213 ובדרום העיר יציאה מערבה אל עבר דרך 212. בצפון העיר אזור שנראה 'הביצה הגדולה'. אתם הולכים כ-20 דקות אל עבר צפון העיר, שם תאם רואים מבנה גדול מלבנים חומות. אתם נכנסים פנימה והאיש בדלפק אומר:" שלום לכם! מחיר הכניסה לביצה הגדולה הוא 500 פ"ד לאדם! במחיר זה תקבלו גם 3 כדורי ספארי לתפוס פוקימונים!" טרוי אומר:" עליי" ומביא לאיש 1,000 פ"ד. בתמורה האיש נותן לכם 6 פוקדורים שנראים כאילו יש עליהם הדפס צבאי: . אתם נכנסים לצד השני של השער ושמים לב שהגעתם לAשטח רחב ידיים, מלא בדשא ובבוץ. את שואלת אנשים בתוך הביצה אם הם ראו קקניה, וכולם אומרים שלא. אחד האנשים, האחרון ששאלת, אומר לך:" לא ראיתי קקניה, אבל את יודעת מה כן ראיתי? 10 פיראטים עם בגדים כחולים שהגיעו לכאן שבוע שעברו ותפסו קרווניות. מוזר, נכון?" הוא שואל אותך, בעוד טרוי חושב.
    מה תעשי?

action
    ~~~~
    "אממ.... בגדים כחולים.... הם חייבים להיות חלק מצוות כלשהו" אומר בדאגה לשלומו של קקניאה. "בוא נסתובב קצת באזור. אולי נמצא עוד רמזים וגם בוא נחפש פוקימונים אם אנחנו כבר פה" אומר לטרוי ואתחיל לחקור את האזור
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. מנהל ראשי
    שם: אדם
    טדי
    *עדיין תקבל משימות רשמיות. השאלה אם אתה מעדיף אותן פאזליות כאלה כמו המטלות או פשוט אקשן טהור כמו המשימה הראשונה שלך?
    *נהיית אשי כזה הא? שולח ציפורים לחפש...
    *מקום : דרך 38, ג'וטו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
    אתה מחייך לעבר פרפדג' וממשיך ללכת, מצהיר שלא תילחם בו כשאתה במשימה. אתה מוציא את פלטצ'לינג ואומר לה מה לעשות. היא עפה לה באוויר, מחפשת מאריל. לאחר כ10 דקות אתה רואה עוד שלט מלבני גבוה, עליו רשום '39'. אתה רואה חווה גדולה באופק. פלט'צלינג נוחתת בחזרה על כתפך. לא נראה כי היא מצאה משהו.
    מה תעשה?
    *גם וגם. אוהב פאזלים חכמים ואוהב אקשן...
    סורי ^^ לה... אבל מה אני מבין בבנות אמרנו שאני אשי חחח
    ~
    הגעתי לחווה. אחשוב בקדחנות. אולי הדאי להכנס פנימה ולראות איפה בדיוק המאריל היה... אשאל אנשים אם חזו במאריל בכלל. אם אני רואה שאיש לא ראה מאריל אשאל אם יש מקומות נעולים בקרבת מקום כמו מחסן אוכל ואחפש שם..

11. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *אם כך, ראה ערך
    *כסף - 880 פ"ד
    אני בדיוק בדרך לכתוב איזה שה"מ מגניב יש לי, אחד כזה שעל ההתחלה מכניס אותי לבסיס סודי של צוות רע. ואז... אני מגלה שהוא מכניס אותי למשרדים של פורנהאב. תודה.
    -----------------------------
    "הו...לי...שיט." אומר בפה פתוח תוך כדי שאנסה להחליט אם אני מעדיף לצאת החוצה, להתפטר ולשכוח מה שקורה כאן, או לצלם את הכול ולשלוח לכל אדם בצוות אג'נטרה.
    "זה המזל שלי. המטלה הראשונה שלי, ואני צריך לקחת איזה כובע מהאתר צילומים של פיקה-פות. אני מקווה שהבוס [אהמ אהמ אהמ] שלי מספיק חכם בשביל לתגמל אותי כמו שצריך. "אומר תוך כדי שאני נגעל מהמחזה ה"מלבב" שעומד מול עיניי. "טוב.. אז אני רק לוקח את הכובע הזה, ברשותכם.." אומר ואנסה להגיע אל הכובע מבלי להתחכך באחד ה...אדונים האלה. סניזל, צ'ינצ'או תחזרו! מאוויל, עשה לי טובה ותעמוד על המשמר. רק למקרה שמישהו מהם ינסה לצרף אותי למעגל הגועל הזה שלהם. "

12. משתמש מנוסה
    בר
    *ד"א בקשר לה"פ שלך, אתה אולי תיתקל רק בשחקנים מהצד הרע, כי הטוב והרע במשחק הם ביקומים שונים.
    אתה מבין שזהו מאצ'וק פראי ומבין שאתה חייב לתפוס אותו. מאצ'וק זז כמה צעדים ונראה כאילו הערפל מסתרי אותו מעט. אתה מויצא את קלאונצ'ר ואומר לו מה לעשות. קלאונצ'ר שולח תווים מצבתו לעבר מאצ'וק, פוגע בו איתם. מאצ'וק סורק את קלאונצ'ר בעין בוחנת, מאבחן אותו.
    מה תעשה?
    קלאונצ'ר - 10/10 *מאובחן
    סבבה יכול להיות גם מגניב
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    'זה בסדר אני לא מצפה מקלאונצ'ר להתחמק ממצ'וק, מצ'וק טיפה יותר מהיר ממנו' אחשוב (forsight, אני לא טועה נכון?)
    "סילון אקווה" אפקוד

13. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    טל
    *
    מה תעשי?

בר
    מה תעשה?
    קלאונצ'ר - 10/10 *מאובחן

טוטודייל
    *ומה בקשר לשאלה ששאלתי?
    אתה שואל את קודי מה דעתו (ללבות זה להגביר את האווירה המתוחה וקשה לי להאמין שהדמות כזאת חרא לכן אתייחס לזה כאילו ניסית להרגיע את האווירה). קודי אומר:" רעיון מצוין. בוא נלך" ושלושתכם הולכים חזרה. בשעת צהריים כזו טיפוס על הגבעה הוא קשה, לכן לקח לכם כשעה וחצי לעלות. אתם תשושים וקודי קופץ לקיוסק קרוב מביא לשלושתכם בקבוקי מים. טרייסי אומרת:" תודה רבה קודי, אתה כזה מתוק!" ומחייכת לעברו. טרייסי וקודי גומעים במהירות את בקבוק המים שלהם ומשליכים אותו לפח. אתם מתקדמים לעבר הרכבת והסדרנים מעידים שהם אכן ראו אותם, אך לא יודעים לאן הלכו. אתם נכנסים לרכבת ויוצאים חזרה לנמל. אתם שואלים אנשים ומישהו אחד אומר:" ראיתי שני נערים גייז מחובקים הולכים לעבר מרכז הפוקימונים לפני שעה". אתם רצים לעבר מרכז הפוקימונים וניגשים אל האחות ג'וי. היא אומרת:" שני נערים אכן הגיעו לכאן לפני כמה דקות. הם השכירו חדר במרכז ללינה להיום. למה אתם שואלים?" היא שואלת אתכם, בעיקר אותך במבטה.
    מה תעשה?
    אני בעד האקשן כמו במשימות הרגילות
    כן התכוונתי להרגיע חחחחח
    ------------
    "הם נעלמו כבר כמה ימים מביתם, ההורים שלהם דואגים להם!" אסביר לאחות ג'וי ואבקש ממנה שתוביל אותנו לחדרם.

14. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום

אלמוג
    *אני ממש מבקש שתקרא את התגובה... אני אומר לך בפירוש כרטיס מגנטי ואתה מתאר לי איך אתה מסובב מפתח? *facepalm*
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, מאוויל, הואן
    *כסף - 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ואמר שתמיד רצית שותפה וניגש למעיל מעילה רשום 'חדרים'. אתה יורד לקומה 36- ולאחר כמה דקות רואה שלט מולך, כשנפתחת המעלית:' קומת חדרים 36-. חדרים 351-355: שמאל. חדרים 356-360: ימין.' אתה הולך שמאלה ובסוף המסדרון מגיע לחדר על דלתו רשום '351'. אתה מעביר את הכרטיס המגנטי בחרך המתאים והדלת נפתחת. אתה רואה מולך מסך גדול שמציג מגדל פגודה בן 3 קומות. לידו מסך טלוויזיה קטן ועל הספה שמולך יושבת נערה גבוהה ממך, לא רזה ולא שמנה, עם שיער חום קצר ועיניים כחולות. היא ניגשת אליך ואומרת:" שלום. מי אתה?" לפי הקול שלה אתה שם לב שהאי צעירה ממך בשנה אחת לפחות
    מה תעשה?
    " סליחה שלא הצגתי את עצמי , אני פולי , ומי את?" אני פונה אלה פנימה קלה של סליחות

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

15. היזהרו מחיקויים!
    עומר
    *לא אמרנו משהו אחר בקשר למה?
    את מעיפה ממך את פידג'י ומוציאה את טדיאורסה, אומרת לו מה לעשות ברצינות (ד"א זה הפרצוף שאני מדמיין שלדמות יש כרגע:
    Spoiler ספוילר
    . טדיאורסה רץ לעבר פידג'י, נעלם באמצע ומופיע בסוף, חובט בו בחוזקה. לאחר מכן הוא שורט אותו 8 פעמים (4 בכל יד) וגורם לו הרבה נזק, מעלף אותו. לטדיאורסה לא אכפת. פגעו לו במאמנת. הוא שולח ניחוח מתקתק במשב אוויר וורוד לעברפ ידג'י, משכר אותו למרות שהוא מעולף *מזלט! טדיאורסה למד ניחוח מתוק!!! (וכמו במשחקים הוא ימשוך פוקימונים, והרבה!)*. טדיאורסה נראה זועם כשד למשך כמה דקות, אך אז הוא נרגע.
    מה תעשי?

טל
    את מבינה לפי הבגדים החכולים שהם עלולים להיות קשורים לצוות שקשור לצוות רמפא"ג ודואגת לקקניה. את אומרת לטרוי שתחפשו רמזים ופוקימונים באזור, והוא אומר:" למרות שלדעתי היינו צריכים ללכת מיד, את צודקת. אולי נגלה פה עוד רמזים וגם נצא מכאן חזקים יותר". לאחר מכה דקות הליכה את שוקעת לבור בבוץ. כשאת מצליחהל הרים עצמך מהלכלוך את שמה לב לזמזום. שפירית גדולה מרחפת מעל ראשך:
    מה תעשי?

טדי
    *צודק חח
    *מקום : דרך 39, ג'וטו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חושב מה לעשות ומחליט שהמעשה הנכון הוא לגשת לחווה. אתה ניגש לחווה וניגשת אליך נערה כבת 17. היא אומרת:"שלום לך, אדון! אתה נראה תשוש מאוד! שמי סאמר, אחת מארבע אחיות המילטאנק שמתפעלות את החווה. תרצה כוס חלב מילטאנק טרי כדי להתרענן?" היא מציעה לך כוס של חלב קר. החלב צח כשלג ובוהק מעט. אתה רואה מאחורי האישה משהו שמזכיר פאב שהתנגש בהרי האלפים: בכל מקום אנשים עם לדרהוזנים יושבים, מדברים, צוחקים ושותים חלב ובירה (לא ביחד). כל הקירות מלאים בחלונות שקופים שמשקיפים על שדות המרעה היפהפיים. בבר יושב אדם מקריח בן כ-50, מצחצח כוסות לחלב ולבירה. אישה נוספת עם מגש מגישה קרם בוואריה לאחד השולחנות. מהחלונות אתה רואה את כרי המרעה: עשרות מילטאנקים מסתובבות בשדות המרעה מלאים בחיטה ושעורה (מהן מפיקים בירה...). מדי פעם חולף על פניך איזה טאורוס תועה.
    מה תעשה?

נועם
    *DO NOT WORRY
    *אל תדאג זה רק חלק א'
    *מיקום - קפה ליסאנדר, לומיוס, קאלוס
    *כסף - 880 פ"ד
    אתה מחזיר את סניזל וצ'ינצ'או ומציב את מאוויל לשמור עליך. אתה ניגש לקחת את הכובע והאדם מסתובב אליך. אתה רואה ששלוימלה שלו רטוב מעט. הוא אומר לעברך:"מי אתה שתיקח לי את הכובע הזה? הא?" הוא רוכן לעברך, לופת את פניך ומנשק אותך בשפתיך בחוזקה, בזמן שמאוויל נושך ברגלו. לאחר כמה שניות של איבוד בתולין, הוא בורח לכיוון המעלית שבקצה החדר. אתה מרגיש יד בתוך התחתונים שלך.
    מה תעשה? (וסמוך עליי אתה תקבל וואחד גמול)

בר
    *אכן פורסייט
    אתה פוקד על לקאונצ'ר סילון אקווה. במהירות שיא הוא טס לעבר מאצ'וק, מתנגש בו בחוזקה ובמהירות אך לא מזיק לו כל כך. מאצ'וק תופס בידיו את קלאונצ'ר, מזנק לאוויר איתו ומטיח אותו בחוזקה ברצפה, גורם לו די הרבה נזק. נראה שמאצ'וק מתגרה בך במבטו, אך זה לא כל כך ברור דרך הערפל הכבד
    מה תעשה?
    קלאונצ'ר - 6.5/10

טוטודייל
    *סבבה
    אתה אורמ לאחות ג'וי שהוריהם מחפשים אותם. היא אומרת:" טוב. אם כך, קחו" ונותנת לכם מפתח אדום, עליו רשום '003'. אתם עולים אל קומת החדרים, נכנסים אל חדר 3. בחדר מקלחת וסלון עם מיטה כפולה. אתם קצת מבוהלים למראכם: טוד וצ'אד מתמזמזים בחדר, בו האורות מעומעמים. שניהם ללא חולצה. הם מלטפים אחד לשני את החזה. אתה שם לב לבליטה קטנה במכנסיו של קודי. טרייסי אומרת:"טוד! צ'אד!" ושני הנערים מסתכלים לעברכם. טוד גבוה יותר וגדול יותר. תווי פניו אורכים ואציליים, כמו של אימו. מראשו יוצאת רעמת שיער בלונדיני שאסוף בזנב סוס. קצה זנה הסוס מגיע לשכמותיו. לידו צ'אד. צ'אד הרבה יותר צעיר. תווי פניו צעירים יותר, ויש לו עגיל שחור על הפטמה הימנית. שניהם מחייכים לעברכם. טוד שואל אתכם בקול עמוק ומסתורי:" מי אתם?" קודי משיב לו, בגמגום:"אאאני קודי, ואללו ריצצ'י וטריייסי". משהו נראה שונה בקודי, כאילו הוא מביט בהשתאות בטוד. טוד פורם את זנב הסוס שלו. שערו הבלונדיני הארוך שלו מגיע עד אמצע גבו, כמו של אמו. מבט נוסף מראה לך שיש לו פס ורוד בשיער. טוד אומר:" אה. אני טוד וזה צ'אד. למה שתפריעו לנו בזמן המנוחה שלנו?" טרייסי מסבירה את המקרה. טוד אומר:"או. חבל. אנחנו לא חשבנו לחזור הביתה. אנחנו פוחדים שההורים שלנו לא יכירו בקשר בינינו, ולכן עזבנו אתמול. היומיים האלו היו כל כך מאושרים ושקטים בשבילי ובשביל צ'אדי, ואנחנו לא רוצים לחזור" הוא אומר. אתה חושב שאתה שם לב שאישוניו של קודי מתרחבים.
    מה תעשה?

אלמוג
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, מאוויל, הואן
    *כסף - 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מציג את עצמך בפניה והיא אומרת:" היי. אני מריה. בוא תכיר את אושן. אושן, צאי!" ומהפוקדור שלה יוצאת לוטרה קטנה: . "זאת אושן. היא אחת משני הפוקימונים הראשונים שהתחלתי איתם אתמול. עם מי אתה התחלת?" היא שואלת אותך.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

עמוד 32 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2230313233344282 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •