*היי. אשמח לדעת: איך אתם מעדיפים את המשימות שלכם? action-packed כמו המשימות הרשמיות מהצוות או יותר חקירתיות שכזה כמו המטלות?
טדי
*מקום : אקרוטיק, ג'וטו
*כסף : 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסביר לאדם את מה שחשבת עליו, ואז אומר למולי שתמצאו את מאריל. נראה כי עיניה אורו. "באמת? היית בטוחה שבגלל שהוא נעלם אתמול כבר לא תגיעו אליו! תודה תודה תודה!" היא אומרת ורצה לאנשהו, כנראה לביתה. אדם אומר לעברך:"אןי בעיה, אני מסכים. רק כשתחזור, אשמח אם תסביר לי איך מאריל יצא מהבית אם כשהיא חזרה הדלתות והחלונות היו נעולים". אתם נפרדים וכל אחד הולך לדרכו. אתה הולך לכיוון היציאה המערבית מהעיר ובמהרה נתקל בשלט מלבני גבוה עליו רשום '38'. אתה מבין שהגעת לדרך 38. אתה רואה דוכן התרעננות לדרך מטעם עיריית אקרוטיק, ומוצא בו מפת דרכים מתקפלת של ג'וטו בחינם. אתה לקוח אותה, ובנוסף במקום יש בקבוקי מים. אתה לוקח אחד. מבט במפה מגלה לך שחוות המילטאנק ממוקמת בדרך 39, שמתחברים אליה מדרך 38. אתה מתחיל ללכת בדרך הארוכה, ולאחר כמה דקות שומע געגוע של ברווז. אתה מסתכל לכיוון ההוא ורואה ברווז בר חום עם גבה שחורה בצורת V וכרישה בידו:
מה תעשה?
טוטודייל
*כסף : 2,095 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה קורא לטרייסי לצד. לאחר שאתה שואל אותה, היא אומרת:" אה, זה. זה לא כזה ביג דיל. פשוט מאז ומתמיד, קודי מציג אותי בכל מקום וכל הזמן, ומתחיל להימאס לי שהוא לא מתיר לי להציג את עצמי. אני אפילו לא יודעת למה, אבל כל פעם שאני שאלתי אותו בנושא, הוא מתחמק מזה. אבל עזוב, קודי בחור טוב ואין לי שום סיבה לריב איתו. סתם קצת קטנוניות של חברים טובים. הוא כמו אח בשבילי". אתם נפרדים לשלום מגי'מי המנהל, ובדרככם החוצה אתה שואל את קודי איך תגיעו לרכבת לפארק. הוא עונה:" למדתי בדרך הקשה שאפשר להשתמש במשגר כדי להשתגר רק למקומות מיושבים, ורק למקום מוסים בתוך העיר, כמו המקום שבו נחתנו. בוא ניקח מוניות סווסבאק שוב" הוא מציע. אתם ניגשים לתחנת מוניות הסווסבאק שליד מכון העיר קסטליה, ושוכרים כל אחד מכם סווסבאק ב25 פ"ד. בעלי התחנה מכוון את הסווסבקים לרכבת הפארק. אתם רוכבים כ-20 דקות על הסווסבקים. אוויר הים הצח מכה בפניכם ונותן לך ריח רענן של הים הפתוח והצלול. בסוף הרכיבה הסווסבקים עוצרים ליד תחנת סווסבקים שברציף המזרחי ביותר בעיר, רציף ת'אמבס. ברציף אתם רואים מספר ספסלים, עמודי דגלים וכניסה למערכת הביוב של העיר קסטליה. בכניסה למערכת הביוב אתם רואים פועל ביוב יושב על כיסא. לידכם נמצאת מעלית שרשום מעליה 'Castelia Park'. אתם יורדים במעלית ומגיעים לתחנת רכבת תחתית. כל אחד מכם קונה כרטיס מעבר דו-כיווני ב5 פ"ד, ואתם נכנסים לרכבת. לאחר כ-5 דק' הרכבת עוצרת ואתם נכנסים אל המעלית. כשהמעלית מגיעה חזרה לפני הקרקע, טרייסי מחניקה השתנקות: אתם עומדים מול מדשאות ירוקות רחבות ידיים בהם מוצבים סככות צל ובקתות עץ. פוקימונים פראיים מטיילים חופשי ברחבי הפארק. הפארק בנוי בתוך עמק רחב ידיים, לכן מרכז הפארק ממוקם בקרקעיתו. שם, נקווה אגם מים ענקי, מעליו עובר גשר עץ. קודי מקבל שיחת טלפון. הוא עונה לשיחה ולאחר כמה דקות מנתק. הוא אומר:" זה היה מריו. ג'ימי בדיוק סיפר להם על הקשר בין טוד לצ'אד. מריו די מבוהל מכיוון שהוא לא צפה את זה. אמרתי לו שאנחנו בפארק, והוא אמר שהמקום שתמיד היה אהוב על טוד הוא 'לב קסטליה', שהוא עץ גדול מאוד ליד האגם שבנו סככה סביבו. השמועות אומרות שמתחת לצל עץ זה נהגתה העיר קסטליה. הוא אומר שהמדריך במקום אמור להכיר אותם". אתם הולכים כחצי שעה עד שאתם מגיעים לתחתית העמק וללב קסטליה. העץ פשוט ענקי: הוא משתרע לגובה של כ-200 מטר והעלים שלו מגיעים לרוחב של 93 מטר (כך לפחות אומר שלט ההסבר). אתם מוצאים במהרה את המדריך במקום. אתם מציגים עצמכם בקצרה (הפעם כל אחד מציג עצמו, בלי תקריות), והמדריך אומר:" או, שלום לכם טרייסי, ריצ'י וקודי. אני מייק, המדריך מטעם עיריית קסטליה בנושא לב קסטליה. מה תרצו לשמוע?" קודי מסביר למייק על טוד וצ'אד. "אה, טוד וצ'אד. מכיר אותם, זוג היונים הכי יפהפה שראיתי אי פעם. פעם בשבוע הייתי רואה אותם באים לכאן, לפיקניק רומנטי שכזהל מרגלות העץ. הם כל הזמןהתנשקו והתחבקו, כזאת אהבה עוד לא ראיתי מעולם". קודי שואל אותו מתי הפעם האחרונה שהוא ראה אותם, ומייק אומר:"היום בבוקר הם באו לפה לפיקניק. אני לא יודע לאן הם הלכו מכאן, אבל. אולי בינתיים תוכלו ליהנות מצל והאוויר הטוב שבקרבת העץ" הוא מציע לכם ואכן שלושתכם מתיישבים למרגלות הסככה. קודי אומר:" טוב, אז מה אנחנו יודעים? האנשים בבניין של טוד וצ'אד, כולל ההורים שלהם, ראו אותם לאחרונה אתמול בבוקר. בבית הספר ראו אותם לפני יומיים, ומייק ראה אתום בפיקניק היום בבוקר. לאן לדעתכם הם יכלו ללכת?" הוא אומר. טרייסי אומרת:" יכול להיות שהסדרנים ברכבת או אנשים ברציף ראו אותם. כדאי שנשאל אותם, לא? מה דעתך, ריצ'י?" נראה שמפריע מעט לקודי שהיא שאלה אותך ולא אותו.
מה תעשה?
נועם
*אם כך, ראה ערך
*חד פעמית אני אזרום עם העובדה שבמקרה אף אחד לא מצליח להוציא פוקימונים בזמן
*מיקום - פלזת מג'נטה, לומיוס, קאלוס
*כסף - 880 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתפרץ אל המבנה ועוצר את כל האנשים. אתה נכנס אל תוך מה שנראה לך כמופע אימים (get ready, זה הסיפור הראשון שעלה לי שנוגע ללמה הם היו רחוקים מפוקדוריהם): כל האנשים (גברים ונשים) במקום עסוקים בקיום יחסי אישות אחד עם השני, ללא בגדים. יחסי האישות שאתה שם לב אליהם לפני שאתה מסב את מבטך הם בין גברים לנשים, גברים לגברים ונשים לנשים. אתה מאיים עליהם עם הפוקדורים שלך, אך בגיהם של האנשים לא נראים בקרבת מקום. אחד הגברים מנסה למשוך אותך אליו (פיסית), וסניזל ומאוויל מנתקים את ידו מגופך. אתה רואה את אחד מהגברים על נעלי עקב עם כובע וורוד ומהודר (בלי שום דבר אחר על גופו), שאתה מבחין שהוא כובע יוקרתי כלשהו.
מה תעשה? (וסורי, פשוט החלטתי שמי שיבחר את המטלה הזאת יזכה להתאכזרות על מנת לספק את הסדיזם של אנוכי)
בר
*כסף: 2,000 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לצעמך שצריך להמשיך. אתה מוותר על נוזפאס וממשיך ללכת. לאחר כ100 מטרים של הליכה אתה רואה באופק גרם מדרגות, ומולך יצור דמוי אדם בצבע סגול בהיר עם שלושה פסים צהובים על ראשו, תחתונים שנראים כמו חגורת אליפות וורידים אדומים בולטים:
מה תעשה?
טל
*כסף: 1,505 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מסיקה את המסקנה הברורה שלגנב יש קרווניה, ומנסה לחפש שובל שיוביל אותך, את רואה עוד שני קשקשים במרכז החדר הגדול, לכיוון הדלת. מחוץ לדלת את לא רואה אפילו קשקש אחד. את שואלת את ג'יימס אם הוא מכיר מישהו אם קרווניה באזור. הוא אומר:" מעולם לא הכרתי אחד. למיטב ידיעתי, המקום היחיד בסינו בו בכלל אפשר לתפוס קרווניה הוא בביצה הגדולה שבעיר פסטוריה". טרוי שולף את המשגר, רומז על הפעולה המסתמנת הבאה.
מה תעשי?
עומר
*כסף: 100 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את משבחת בהתלהבות את טדיאורסה ומחזירה אותו לפוקדור שלו. את ממשיכה ללכת ומתחילה לראות מקום יישוב באופק. פתאום את מרגישה דקירה ברגלך. זהו פידג'י, הציפור הקטנה שכל אחד מזהה:. הפידג'י נראה להוט לקרב.
מה תעשי?