אלמוג
*מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, מאוויל, הואן
*כסף - 0 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לה שקיבלת את פאנפי וסקאמורי ומוציא אתום להראות לה. היא אומרת:" וואו! איזה פוקימונים מגניבים! הפוקימון השני שקיבלתי הוא אוריקס. הוא אונניקס, אז אני לא יכולה להראות לך אותו בתוך החדר. אולי מחר, כשנהיה בשטח פתוח. בכל מקרה, תן לי להסביר לך על החדר: בחדר יש מסך שיכול להקרין נוף של כל מקום שתרצה בעולם. אני בחרתי בנוף של העיר ויולט, בה גדלתי. יש בחדר גם מסך טלוויזיה, ושתי ספות. במטבח יש כלי בישול וכיריים, תנור ומקרר, ויש גם דלת מגניבה שאם אתה אומר לה מה אתה רוצה לאכול היא תביא לך אותו מיד. ובמסדרון" היא אומרת ומצביעה על מסדרון,"יש חדר בכל צד וחדר בסוף. החדר משמאל הוא חדר שינה שלי, בו יש גם מקלחת. אני מניחה שגם בחדר השני, שלך תהיה. החדר שבסוף המסדרון הוא מחסן, בו היה אינקובטור ביצים לכל אחד מאיתנו. עכשיו, אם תסלח לי, אני תשושה. אני אלך לישון" היא אומרת והולכת לישון, בחדרה השמאלי.
מה תעשה?
בר
*כסף: 2,000 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מגחך וחושב שהתגרויותיו אינן מרשימות אותך. אתה פוקד על קלאונצ'ר מה לעשות. הוא יורה אקדח מים אל תקרת המערה, גורם לגשם קל מעל מאצ'וק שמעלים את הערפל. אתה שם לב לשריטה רחבה על חזהו של מאצ'וק. נראה שהיא לא נגרמה מקרב זה והוא אינו הקניט אותך, אלא עיוות את פניו. קלאונצ'ר שולח עוד תווים מכף ידו, פוגע במאצ'וק. מאצ'וק נראה פצוע מאוד, והמכה הסופית כמעט ועילפה אותו. בקושי רב הוא בועט קלות בקלאנוצ'ר, גורם לו פחות נזק מהמצופה.
מה תעשה?
קלאונצ'ר - 4.5/10
ספוילר
"יש מצב שגם קודי הוא... בוחש בשוקו עם מזלג?" אלחש לטרייסי
"ההורים שלכם יודעים, ג'ימי, מנהל בית הספר שלכם גילה להם, הם רוצים שתחזרו הביתה, הם אמרו שהם התגעגעו ולא אכפת להם מי אתם ומה המין המועדף עליכם, הם יקבלו אותכם כמו שאתם." אומר ואשקר במקצת לנוכח ידיעת טרייסי וקודי.
טוטודייל
*השקרן הקטן שכח לסגור הדלת (סתם אתה לא שקרן אבל הדלת באמת פתוחה)
*כסף : 2,095 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה לוחש לעבר טרייסי אם היא יודעת משהו על היותי קודי בוחש בשוקו עם מזלג, והיא עונה:" עם מזלג? לא, אף פעם לא ראיתי אותו ככה. אני חושבת שהוא התאהב בטוד" (ראיתי איך פיניתי את קודי מהדרך לטרייסי? הא?) אתה מספר לטוד וצ'אד את האמת מעורבת בשקר, ואז טוד ניגש אליך, ואומר "באמת! תודה לך, בחור" ומנשק אותך על הלחי. בשלב זה קודי מתמוגג בתוך עצמו. טוד צ'אד לובשים חולצות, לוקחים את דבריהם והולכים. "בואו אלינו הביתה, נדבר עם ההורים שלנו. אולי הם יתנו לכם משהו" צ'אד אומר. קודי אוסף את עצמו ושואל:" אהמ.. טוב, אז מה עכשיו?" טרייסי מצחקקת "זה בסדר קודי. שמנו לב לקראש שלך על טוד". "באמת?" הוא אומר, נבוך. "לא רציתי להסתיר את זה מכם, אבל האמת שקצת חששתי מהתגובה שלכם" הוא אומר לעברכם, מחויך-מבויש.
מה תעשה?
ספוילר
בר
*למעשה הוא עם חצי נ"ח. להפסיד במצב זה זה עלוב ביותר
אתה אומר לקלאונצ'ר מה לעשות בתקווה שלא יתפלפ לו. קלאונצ'ר עוטף עצמו במים, משגר עצמו כמו טיל לעבר מאצ'וק הפצוע, מעלף אותו (אין לך לב?)
מה תעשה?
טוטודייל
*אני באמת חבר טוב הא?
אתה אומר לקודי שתקבל אותו כמו שאתה ואז חמישתכם הולכים. טוד וצ'אד מתעקשים ללכת, לכן במשך שעה אתם הולכים פעם בכמה זמן טוד וצ'אד מתנשקים, שניהם עם אושר על הפנים שלהם. לבסוף אתם מגיעים לבית משפחת נינטה, שם גם לואיג'י ודייזי נמצאים. מריו אומר:" טוד! איזה יופי שחזרת! מה זה דבר זה בשיער שלך?" הוא שואל אותו. טוד אומר "יש לנו עוד שיחה אורכה לערוך בינינו" מריו ולואיג'י ומארםי לכם פחות או יותר אותו דבר:"תודה רבה לכם, קודי ריצ'י וטרייסי. אנחנו ממש מודים שהחזרתם לנו את הבנים שלנו. קחו זאת בתמורה" הם אומרים. מריו ולואיג'י מגישים לכל אחד מכם פוקדור אחד מתוך שלושה זהים.
מריו:"לשלושתכם הבאתי שרומיש. אחד הפוקימונים האהובים עליי"
לואיג'י: "ואני הבאתי לשלושתכם גסטלי, גם פוקימון שאני מאוד אוהב" הוא אומר.
*מזלט! קיבלת שרומיש וגסטלי!!!![]()
(ד"א אני מניח שאתה אמור לשים לב שפוקימונים אלו לא נבחרו סתם). אתם נפרדים ממשפחות נינטה ונדו וכשאתם יוצאים אתם רואים את טוד וצ'אד מתנשקים אחד עם השני, בעוד דייזי מתעלפת. טרייסי מצחקקת מעט ואומרת:"טוב, אז מה עכשיו?"
מה תעשה?
עומר
*חכה חכה... מילטאנק מילטאנק עומר (אה? אה?)
*כסף: 100 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את בועטת בפידג'י ברשעות ומעודדת את טדיאורסה. הוא מחייך וממשיך ללכת לידך בהמשך הדרך. לארח כ-10 דק' הליכה את מגיעה לעיירה קטנה ויפהפייה. בכניסה לעיירה מפה מעליה רשום 'ברוכים הבאים לעיירה צ'ריגרוב!' אתה ראוה בהמשך הדרך אדם שעומד עם שלט עליו רשום 'סיור מודרך'
מה תעשי?
ספוילר
שם: לי
שם במשחק: מונסטר לי
רקע: לי נולד למשפחה קטנה ונורמטיבית במחוז סינו ולמשפחתו הייתה חווה קטנה שגידלה את הפוקימון מריפ. בילדות לי אהב לצאת החוצה עם חבריו ולשחק בחווה עם המריפ החמודים. המריפ הראו ללי שיש בעולם הזה רק טוב אבל כעבור כמה שנים כשלי היה בן 10 ערב אחד כשהוא שיחק לבדו עם אחד המריפ שבחווה שלו. הוא הבחין בדמות חשודה אך מיד זהה שזה היה אבא שלו. אביו לקח איזה 3 מריפ ולא הבחין בבנו והסתלק מן החווה. למחרת אבא שלו לא חזר והוא שאל את אמו מה קורה כאן. היא ענתה לו " לי אבא שלך הוא גנב . הוא עובד בזה מאז הילדות. הוא גונב דברים כמו מריפ שהיו בחווה שלנו מוכר אותם ומביא לנו כסף". לי אשר היה ילד תמים חשב לעצמו "שגנב" זהו עבודה טובה ובכלל לא רע והתחיל להעריץ את אביו במשך השנים הוא חקר על הנושא מה זה גנב והתחיל לפתח חיבה אל הרוע שאצלו זה הרוע זה הטוב החדש. בגיל 15 במשדר כשהוא רואה את התשדיר של צוות רמפא'ג הוא החליט להצטרף אליהם ולעזור במטרות "הטובות שלהם".
ספרייט:
מהות:פטי- מאמין למה שאומרים לו.
אופי: עצלן, חכם, תמים, עקשן.
פוקימון התחלתי: לא לגעת (תקבלו בהתחלה באופן אקראי)
מחוז שיבוץ: סינו
חפצים: לא לגעת
דרגה: לא לגעת
בסיס: לא לגעת
פוקימונים: לא לגעת
קשר רומנטי: כן- בכייף! רק שתהיה כוסית!
הערות/הארות/בקשות/במבה: להירשם.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
לי
*בשביל שתהיה כוסית אתה צריך שותפה...
רשום ותיצור שותפה כלשהי
טוטודייל
*אבל שרומיש הוא קופי טואד
*יש עליך 8, שרומיש וגסטלי נשלחו לחדר שלך. יש עליך 6 בו זמנית ואה צריך לעבור בחדר שלך כדי להחליף אותם.
אתה שואל אתום אם לחזור לבסיס, והם אומרים "אין סיבה שלא". אתם מתשגרים לעיר סאנישור ונכנסים לבסיס. כשאתם נכנסים אל תוך החדר אתה רואה שני פוקדורים על השיש במטבח. אתה מבין שאלו גסטלי ושרומיש שלך. בצד ימין של השיש עוד פקודור בודד, שהוא שרומיש של קודי. קודי מסתכל על כל פוקימוניו בחיוך ומוציא את שבעתם. כולם מסתכלים אחד על השני ומחייכים. טרייסי עושה דבר דומה עם ששת הפוקימונים שלה, ו13 הפוקימנוים מדברים האחד עם השני.
מה תעשה?
בר
*אתה בתוך מערה. תצא ותגלה
אתה מחזיר את קלאונצ'ר וזורק על מאצ'וק פוקדור.
נדנוד1... נדנוד2... נדנוד3 ו.....
ספוילר
אתה עולה במדרגות שלידך אל קומת המערה שלמעלה. אתה רואה את שתי היציאות משני צידיך, דרך שניהם חודר אור אחר צהריים מאוחרות כתמתם. רק שבינך לביניהן עומדת אבן חומה ענקית בגובה מטר וחצי, שחוסמת את כל המעבר. אתה מנסה להזיז אותה אך ללא הצלחה.
מה תעשה?
ספוילר
אתה יודע נכנסתי לאופי של הדמות חחחחח
דרך אגב איזה שעה זה ביום שאני אדע כמה זמן נשאר לי אמרת לי 3 ימים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"יש לך מזל" אגיד בקול שקט וטיפה כעוס ואחזיר את קלאונצ'ר
"אין את כל היום צריך להתחיל לזוז" אגיד ואזרוק כדור על מצ'וק
'זה כבר פוקימון באמת חזק, רק צריך למצוא מרכז לרפא אותו' אחשוב
טוטודייל
*אהה נכון
אתה מוציא תא חמשת פוקימוניך שעליך ואז את גסטלי ושרומיש. הגסטלים והשרומישים מדברים ביניהם, ושאר 18 הפוקימונםי מתיידדים ביניהם. מתחיל להרגיש מעט צפוף בחדר. קודי מחזיר את כולם חוץ מגות'יתה, מיאו ורמורייד וטרייסי מחזיר את כולם חוץ מספיופה, גולפין והיפופוטאס. 11 הפוקימונים יושבים ומתיידדים אחד עם השני. גות'יתה מתיישבת ליד קודי, וספיופה ליד טרייסי, כל אחד מהם על ספה אחת. "נו בוא, ריצ'י!" קודי אומר לעברך.
מה תעשה?
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)