Pokemon GO
עמוד 34 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2432333435364484 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 496 עד 510 מתוך 1331
  1. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *do not worry
    *אל תדאג זה רק חלק א'
    *מיקום - קפה ליסאנדר, לומיוס, קאלוס
    *כסף - 880 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את סניזל וצ'ינצ'או ומציב את מאוויל לשמור עליך. אתה ניגש לקחת את הכובע והאדם מסתובב אליך. אתה רואה ששלוימלה שלו רטוב מעט. הוא אומר לעברך:"מי אתה שתיקח לי את הכובע הזה? הא?" הוא רוכן לעברך, לופת את פניך ומנשק אותך בשפתיך בחוזקה, בזמן שמאוויל נושך ברגלו. לאחר כמה שניות של איבוד בתולין, הוא בורח לכיוון המעלית שבקצה החדר. אתה מרגיש יד בתוך התחתונים שלך.
    מה תעשה? (וסמוך עליי אתה תקבל וואחד גמול)
    אני די בטוח שאנסו אותי הרגע. יש איזה פסיכולוג בבסיס?
    -----------------------------------------------
    "הו-לי-אימא של כל הארכיאוסים-שיט." אומר תוך כדי שאתחבט האם אני יותר המום או כעוס. לאחר שאצא מהשוק ארדוף אחרי ה...ה...אין לי הגדרה עדיין בשבילו. כל מה שאני יודע זה שאני רוצה אותו מת. אני אחזיר את מאוויל ואוציא את סניזל. "סניזל, יש לנו עבודה. ואחרי זה... אני הולך לראות פסיכולוג. " אומר בכעס, ואצא אחריו במרדף. כשאמצא אותו אתעמת מולו. "אתה!!!" אצעק לעברו בכעס, אנסה להגיע לטון שיבהיר לו את חומרת מעשיו. "בחרת לעשות את אתה-יודע-מה לבנאדם הלא נכון... אני עוצר את ה-מה שאתם לא עושים עכשיו. קודם אתה, ואז החברים הסוטים שלך. סניזל! תקפיא אותו ואגרוף קרח. כוון לראש שלו!" לאחר שאסיים לטפל בסוטה ההוא, אצור קשר עם מגנו ואודיע לו על כל מה שהתרחש, על המיקום הבסיס הסודי ואבקש שישלח צוות סוכנים לטפל בכל ה...הם. ואקח את הכובע כמובן.
    ---------------------------------
    please make it stop

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה

בר
    *אתה בתוך מערה. תצא ותגלה
    *כסף: 2,000 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את קלאונצ'ר וזורק על מאצ'וק פוקדור.
    נדנוד1... נדנוד2... נדנוד3 ו.....
    Spoiler ספוילר

אתה עולה במדרגות שלידך אל קומת המערה שלמעלה. אתה רואה את שתי היציאות משני צידיך, דרך שניהם חודר אור אחר צהריים מאוחרות כתמתם. רק שבינך לביניהן עומדת אבן חומה ענקית בגובה מטר וחצי, שחוסמת את כל המעבר. אתה מנסה להזיז אותה אך ללא הצלחה.
    מה תעשה?
    'מצ'וק יכול להזיז את האבן, אבל הוא עייף' אחשוב ואזרוק את הפוכדור שלו באוויר לראות אם הוא מסוגל
    "סילון אקווה, וסישוע" אגיד ואזרוק את הפוכדורים של קלאונצ'ר וסניזל למקרה ומצ'וק לא מסוגל

3. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    נועם
    *יש פסיכולוג, ואני מצפה בכיליון עיניים לפגישה ביניכם
    *כסף - 880 פ"ד
    אתה מתנער מההלם, שולף את היד של הגבר מישבנך ורץ לעבר המעלית. אתה יורד בה, ונתקל במסדרון ארוך, בו רץ האדם-אישה הערום. אתה אומר לעברו שהוא לא יתחמק ממה שהוא עשה לך. הוא שואל:" מה? להביע חיבה לאדם שנראה טוב לדעתי? מה רע?" הוא אומרו מפריח לעברך נשיקה באוויר. אתה אומר לסניזל מה לעשות, הוא מכין אגרוף קרח אך האיש-אישה עולה על משגר ונעלם משם. פתאום מגיחים גבר קירח שם מעיל לבן ומכנס לבן ועגיל זהוב באוזנו, ואשיה עם שיער אדום ושמלה לבנה. הגבר אומר:"מה לעזאזל קרה שצריך שני סגנים של צוות פלייר, גם מקס וגם שנטל, כדי לנצח משהו?!" "אתה!" מקס אומר במבט זועם. "מי אתה, ולמה הרסת את יום הגיבוש של צוות פלייר! זה לא משנה, בעוד רגע אגלה את הכל. אוניקס, צא!" הוא ואמרו נחש אבן ענקי יוצא מהפקודור שלו. לחינדה אומרת:" אני אתמוך בו בקרב זה! קלויסטר, צאי!" ומהפוקדור שלה יוצאת צדפה ענקית עם קרן (אני יודע, אני אפסיק). הם אומרים:"אוניקס, הפלת אבן! קלויסטר, אקדח מים!" אוניקס שולח אבן לעבר סניזל, פוגע בו קשה. קלויסטר שולחת אקדח מים לעבר סניזל, פוגע בו. סניזל נראה חלש מאוד מהמתקפה המשולבת.
    מה תעשה?
    סניזל - 2.5/10

בר
    *מיקום - הר קורונט, סינו
    אתה חושב שמאצ'וק יוכל להזיז את האבן, ומוציא אותו. הוא עדיין נראה קצת חלש אך הוא מבהיר לך כי הוא יכול. הוא, עם השריטה הגדולה על חזהו שעדיין נמשכת, מנסים לדחוף את האבן בכל הכוח, לא מצליחים. נראה שהוא זקוק לעידוד כדי להצליח (האהא ניגוד אופי)
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    בר[/COLOR][/U][/B]
    *מיקום - הר קורונט, סינו
    אתה חושב שמאצ'וק יוכל להזיז את האבן, ומוציא אותו. הוא עדיין נראה קצת חלש אך הוא מבהיר לך כי הוא יכול. הוא, עם השריטה הגדולה על חזהו שעדיין נמשכת, מנסים לדחוף את האבן בכל הכוח, לא מצליחים. נראה שהוא זקוק לעידוד כדי להצליח (האהא ניגוד אופי)
    מה תעשה?
    "נו באמת אתה יכול לעשות את זה, אתה צריך להרים דברים במשקל יותר כבד, זה הדבר המיוחד בך" אגיד בעידוד (עידוד עם האופי חחחח)
    לאחר מכן אחכה עם הפוכדורים של שאר הפוקימונים למקרה שהוא לא מצליח שוב

5. blue To My Bones
    נועם
    *יש פסיכולוג, ואני מצפה בכיליון עיניים לפגישה ביניכם
    *כסף - 880 פ"ד
    אתה מתנער מההלם, שולף את היד של הגבר מישבנך ורץ לעבר המעלית. אתה יורד בה, ונתקל במסדרון ארוך, בו רץ האדם-אישה הערום. אתה אומר לעברו שהוא לא יתחמק ממה שהוא עשה לך. הוא שואל:" מה? להביע חיבה לאדם שנראה טוב לדעתי? מה רע?" הוא אומרו מפריח לעברך נשיקה באוויר. אתה אומר לסניזל מה לעשות, הוא מכין אגרוף קרח אך האיש-אישה עולה על משגר ונעלם משם. פתאום מגיחים גבר קירח שם מעיל לבן ומכנס לבן ועגיל זהוב באוזנו, ואשיה עם שיער אדום ושמלה לבנה. הגבר אומר:"מה לעזאזל קרה שצריך שני סגנים של צוות פלייר, גם מקס וגם שנטל, כדי לנצח משהו?!" "אתה!" מקס אומר במבט זועם. "מי אתה, ולמה הרסת את יום הגיבוש של צוות פלייר! זה לא משנה, בעוד רגע אגלה את הכל. אוניקס, צא!" הוא ואמרו נחש אבן ענקי יוצא מהפקודור שלו. לחינדה אומרת:" אני אתמוך בו בקרב זה! קלויסטר, צאי!" ומהפוקדור שלה יוצאת צדפה ענקית עם קרן (אני יודע, אני אפסיק). הם אומרים:"אוניקס, הפלת אבן! קלויסטר, אקדח מים!" אוניקס שולח אבן לעבר סניזל, פוגע בו קשה. קלויסטר שולחת אקדח מים לעבר סניזל, פוגע בו. סניזל נראה חלש מאוד מהמתקפה המשולבת.
    מה תעשה?
    סניזל - 2.5/10
    "פעם הבאה, כדאי שתשגיחו טיפה יותר על הגנבים הזעירים שלכם. יום גיבוש, הה? אני אכין לכם וואחד יום גיבוש.. בכלא!!! יש לכם פה עסק עם הטופ שבאג'נטרה! מאוויל, צ'ינצ'או צאו!" אוציא את שתיהם בנוסף לסניזל. "יש לי רעיון למתקפה משולבת חדשה, אבל אני צריך את שיתוף הפעולה של שלושתיכם. מוכנים? קדימה!! צ'ינצ'או, תכין בועת מים ענקית ותטעין אותה בקצת חשמל, תעביר אותה לסניזל שיקפיא אותה ואז מאוויל יקשיח את הלסת שלו וישגר אותה לעבר אוניקס וקלויסטר. ואפילו יש לי שם מוכן- קרחון טעון מוקשח!"

6. היזהרו מחיקויים!
    בר
    *מיקום - הר קורונט, סינו
    אתה מעודד את מאצ'וק (בדרכך שלך) ורואה שהוא מצליח לדחוף את האבן קדימה בקושי רב, גורם לה ליפול לתוך חור שהיה מעברה השני. אתה הולך מעל האבן ורואה שתי יציאות מההר: אל האחת המזרחית רשום 'סלסטיק' ועל האחת המערבית רשום 'אטרנה'. אתה רואה אפשרות להמשיך שבתוך מנהרת ההר דרומה.
    מה תעשה?

נועם
    *מתגעגע לימים הטובים הא?
    *כסף - 880 פ"ד
    אתה אומר להם כמה משפטי מחץ הרואיים ומוציא את מאוויל וצ'ינצ'או. מקס אומר:" היי! לא הוגן! גם אני מוציא עוד אחד עכשיו! ווילורד, צא!" ומהפוקדור יוצא לוויתן ענקי שתופס את רוב השטח באזור: צ'ינצ'או, סניזל ומאוויל מקשיבים לך ועושים כפקודתך. צ'ינצ'או מכינה בועת מים ענקית וטוענת אותה מבעט חשמל, אך לא יותר מדי כדי שלא תתפרק, סניזל מקפיא את הבועה המחושמלת ומאוויל מרים אותה באוויר עם לסתו, משגר אותה לעבר אוניקס. הקרח מתנפץ עליו בחוזקת המכה של מאוויל, ואז המים המחושמלים פוגעים בו (למרות שהמחושמל לא משפיע עליו כי הוא סוג אדמה) ומעלפים אותו. מקס אומר:"אוניקס לא! חזור!" ומנשק את הפוקדור עם אוניקס. "זהו זה! נידוקינג, צא!" ומהפוקדור שלו יוצא מין עכבר סגול על סטרואידים: . הוא אומר:"ווילורד, משאבת הידרו על מאוויל! נידוקינג, רעידת אדמה!" ווילורד שולח זרנוק מים עוצמתי על מאוויל, גורם לו לא מעט נזק. לאחר מכן נידוקינג מרעיד את האדמה, פוגע בכל הפוקימונים שעומדים עליה (סניזל, מאוויל) ומעלף את שניהם. מקס מחייך ושנטל אומרת:" קלויסטר, מתקפת קרן!" וקלויסטר מרחפת במהירות לעבר צ'ינצ'או, נוגחת בה עם הקרן שלה בחוזקה וגורמת לה לא מעט נזק.
    מה תעשה?
    סניזל - 0/10
    מאוויל - 0/10
    צ'ינצ'או - 6/10
    Spoiler ספוילר

7. blue To My Bones
    נועם
    *מתגעגע לימים הטובים הא?
    *כסף - 880 פ"ד
    אתה אומר להם כמה משפטי מחץ הרואיים ומוציא את מאוויל וצ'ינצ'או. מקס אומר:" היי! לא הוגן! גם אני מוציא עוד אחד עכשיו! ווילורד, צא!" ומהפוקדור יוצא לוויתן ענקי שתופס את רוב השטח באזור: צ'ינצ'או, סניזל ומאוויל מקשיבים לך ועושים כפקודתך. צ'ינצ'או מכינה בועת מים ענקית וטוענת אותה מבעט חשמל, אך לא יותר מדי כדי שלא תתפרק, סניזל מקפיא את הבועה המחושמלת ומאוויל מרים אותה באוויר עם לסתו, משגר אותה לעבר אוניקס. הקרח מתנפץ עליו בחוזקת המכה של מאוויל, ואז המים המחושמלים פוגעים בו (למרות שהמחושמל לא משפיע עליו כי הוא סוג אדמה) ומעלפים אותו. מקס אומר:"אוניקס לא! חזור!" ומנשק את הפוקדור עם אוניקס. "זהו זה! נידוקינג, צא!" ומהפוקדור שלו יוצא מין עכבר סגול על סטרואידים: . הוא אומר:"ווילורד, משאבת הידרו על מאוויל! נידוקינג, רעידת אדמה!" ווילורד שולח זרנוק מים עוצמתי על מאוויל, גורם לו לא מעט נזק. לאחר מכן נידוקינג מרעיד את האדמה, פוגע בכל הפוקימונים שעומדים עליה (סניזל, מאוויל) ומעלף את שניהם. מקס מחייך ושנטל אומרת:" קלויסטר, מתקפת קרן!" וקלויסטר מרחפת במהירות לעבר צ'ינצ'או, נוגחת בה עם הקרן שלה בחוזקה וגורמת לה לא מעט נזק.
    מה תעשה?
    סניזל - 0/10
    מאוויל - 0/10
    צ'ינצ'או - 6/10
    שם היה לי רג'יאייס ואיזה חמש מגות. פה גיי אונס אותי. תגיד לי מה דעתך.
    -------------------------------
    "אוקיי, זה לא הלך כמו שחשבתי... רגע, איזה דפוק אני!" אומר ואזכר בציוד שניתן לי בתור סוכן. "צ'ינצ'או, זריחת מגנט וטבעת אקווה, ואז מכת ברק על קלויסטר!" אומר ואחפש את אחד מתרסיסי השינה שלי. "צ'ינצ'או תחזרי!" אומר ואז אחרי את צ'ינצ'או רגע לפני שאשתמש בתרסיס השינה על ווילורד, קלויסטר ושני חברי צוות פלייר. לאחר מכן אנסה להימלט מן המקום על מנת לא להיות מושפע מתרסיס השינה, ואז אצור עם מגנו קשר בדחיפות ואספר לו את כל מה שקרה[ כמובן שאשמיט את הקטע עם החייל ההוא. אני רוצה לצאת גיבור הצוות, לא אידיוט הצוות.]

8. משתמש מנוסה
    בר
    *מיקום - הר קורונט, סינו
    אתה מעודד את מאצ'וק (בדרכך שלך) ורואה שהוא מצליח לדחוף את האבן קדימה בקושי רב, גורם לה ליפול לתוך חור שהיה מעברה השני. אתה הולך מעל האבן ורואה שתי יציאות מההר: אל האחת המזרחית רשום 'סלסטיק' ועל האחת המערבית רשום 'אטרנה'. אתה רואה אפשרות להמשיך שבתוך מנהרת ההר דרומה.
    מה תעשה?

לאחר הסתכלות קלה במפה אבין ש'דרך סלסטיק היא לא רלוונטית למשימה כי לכיוון מזרח,אטרנה לעומת זאת בדרך הטובה אבל יש לאחר מכן שביל לאופניים בלבד, ואין לי אופניים, כנראה שאצטרך להמשיך בתוך המערה' אחשוב
    "קדימה בוא" אגיד ואחזיר אותו לפוכדור ואמשיך דרומה בתוך המערה

9. היזהרו מחיקויים!
    נועם
    *חכה רק בבוקר סיימת את משימה 1. שם היית אחרי 2 משימות ו3 איוונטים. ואמרתי את זה בקטע של המתקפת קומבו
    *כסף - 880 פ"ד
    אתה אומר לצ'ינצ'או מה לעשות. היא מרחפת באוויר, מקיפה את עצמה בטבעת של מים ויורה מכה חשמלית חזקה על קלויסטר. אתם מוציא שני בקבוקי תרסיס ומרסס אחד על נידוקינג, ווילורד וקלויסטר ואת השני על מקס ושנטל. מיד לאחר מכן אתה בורח החוצה דרך שדה הגברים ונשים העירומים שמנסים לגעת בך. ואז רץ עד למגדל המנסרה, עולה אל הגג שוב. כשאתה חוזר למקום בטוח, אתה מתקשר למגנו ומספר לו את החלקים הלא מטרידים מאוד שבסיפור. הוא אומר:" כל הכבוד לך קלאן. אני כבר שולח יחידת עילית להשתלט על המקום". בזמן הזה אתה רץ למרכז הפוקימונים ומרפא את פוקימוניך. באותו רגע אתה מצליח לזהות את ז'אן, צועד לעברך בצעדים בטוחים ולידו נערה בת כ-16. ז'אן ניגש אליך ואומר:" נו אדון קלאן, מצאת לבתי את הכובע?". בינתיים יחידה העילית של חמישה חיילים מגיעה ונכנסת אל המבנה. מגנו מסמן לך שכשתסיים איתם תיגש אליו.
    מה תעשה?

בר
    *אינלך מפה. קרא חפצים
    *מיקום - הר קורונט, סינו
    אתה נזכר מההסבר של שלי שסלסטיק לא חיונית, ויוצא לכיוון אטרנה. אתה רואה שם מפה של מערב עומדת שמראה שהשביל שמוביל לכיוון שאתה צריך עובד דרך שביל לאופניים בלבד, לכן אתה חוזר למערה, מחזיר את מאצ'וק לפוקדור שלו ומתחיל ללכת דרומה. לאחר כ-10 דקות אתה מגיע ליציאה שמעליה רשום 'הארטהום'. אתה רואה אור קלוש בצד השני, רחוק ממך. את דרכך חוסנמות אבנים בגובה מטר שנראות כיכולות להישבר.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

10. blue To My Bones
    נועם
    *חכה רק בבוקר סיימת את משימה 1. שם היית אחרי 2 משימות ו3 איוונטים. ואמרתי את זה בקטע של המתקפת קומבו
    *כסף - 880 פ"ד
    אתה אומר לצ'ינצ'או מה לעשות. היא מרחפת באוויר, מקיפה את עצמה בטבעת של מים ויורה מכה חשמלית חזקה על קלויסטר. אתם מוציא שני בקבוקי תרסיס ומרסס אחד על נידוקינג, ווילורד וקלויסטר ואת השני על מקס ושנטל. מיד לאחר מכן אתה בורח החוצה דרך שדה הגברים ונשים העירומים שמנסים לגעת בך. ואז רץ עד למגדל המנסרה, עולה אל הגג שוב. כשאתה חוזר למקום בטוח, אתה מתקשר למגנו ומספר לו את החלקים הלא מטרידים מאוד שבסיפור. הוא אומר:" כל הכבוד לך קלאן. אני כבר שולח יחידת עילית להשתלט על המקום". בזמן הזה אתה רץ למרכז הפוקימונים ומרפא את פוקימוניך. באותו רגע אתה מצליח לזהות את ז'אן, צועד לעברך בצעדים בטוחים ולידו נערה בת כ-16. ז'אן ניגש אליך ואומר:" נו אדון קלאן, מצאת לבתי את הכובע?". בינתיים יחידה העילית של חמישה חיילים מגיעה ונכנסת אל המבנה. מגנו מסמן לך שכשתסיים איתם תיגש אליו.
    מה תעשה?
    יאפ. אכן זמנים טובים. עכשיו אני מחכה לפרס. שמאוד מגיע לי.
    -------------------------------
    "אממ... אני מצטער להגיד.. אבל זה עדיין בטיפול. כמעט השגתי את זה, ואז.. עדיף שלא תדע. אודיע לך כשאשיג את הכובע, בקרוב מאוד." אומר לז'אן, אקווה שהוא לא מאוכזב. אחרי הכל, עברתי אונס בשביל הכובע הזה. ואני די בטוח שהוא יכול להרשות לעצמו עוד עשרה כאלה. לאחר מכן אגש למגנו.
    ------------------
    אם איך שהוא השגתי את הכובע, תקן אותי.

11. משתמש מנוסה
    בר
    *אינלך מפה. קרא חפצים
    *מיקום - הר קורונט, סינו
    אתה נזכר מההסבר של שלי שסלסטיק לא חיונית, ויוצא לכיוון אטרנה. אתה רואה שם מפה של מערב עומדת שמראה שהשביל שמוביל לכיוון שאתה צריך עובד דרך שביל לאופניים בלבד, לכן אתה חוזר למערה, מחזיר את מאצ'וק לפוקדור שלו ומתחיל ללכת דרומה. לאחר כ-10 דקות אתה מגיע ליציאה שמעליה רשום 'הארטהום'. אתה רואה אור קלוש בצד השני, רחוק ממך. את דרכך חוסנמות אבנים בגובה מטר שנראות כיכולות להישבר.
    מה תעשה?
    'אוי שוב אותו סיפור' אחשוב
    "קדימה שוב פעם, הפעם לשבור, לא צריך להתאמץ כמו פעם שעברה, יותר קל" אגיד ואזרוק את הפוכדור של מצ'וק ואחכה שהוא ישבור את האבנים (לא תצליח להוציא ממני עידוד חחחחח )

12. היזהרו מחיקויים!
    נועם
    *שני פרסים למען האמת. פלטצ'ינדר + הגבת את התגובה ה500 ולכן זכית בכרטיס VIP ארד (פרטים בקרוב)
    *מיקום - פלזת מג'נטה, לומיוס, קאלוס
    *כסף - 15,880 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
    אתה מסביר את המצב לז'אן והוא אומר:" אני מבין. כל עוד תשיג את הכבוע בקרוב, כי זה כובע בהזמנה אישית שדיאנת'ה, שחקנית הקולנוע המפורסמת, העניקה לבתי. בינתיים, קח. על הטרחה שלך" הוא אומר ומעניק לך צרור שטרות בסכום השווה ל15,000 (!) פ"ד. הם מתיישבים על ספסל סמוך ואתה ניגש למגנו. הוא אומר:" איך הולך קלאן? איך הגעת בכלל לבסיס של צוות פלייר-רמפפא"ג?" הוא שואל אותך.
    מה תעשה?

בר
    *מיקום - הר קורונט, סינו
    בתסכול משהו אתה מוציא את מאצ'וק ואומר לו לשבור את האבן. גם הוא, מתוסכל לא פחות, שובר את האבן בכמת קראטה אחת *מזלט! מאצ'וק למד קיצוץ קראטה (Karate Chop) !!!* אתה עובר במעבר ומטס על רמה קטנה, ממנה אתה יכול לראות את יציאת 'הארטהום' שראית ממזרח ויציאה נוספת ממערב מעליה חקוק 'אורברוג'. אתה וראה שעוד 5 אבנים שבירות שכאלו עומדות בינכם לבין היציאה לאורבורג.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

13. blue To My Bones
    נועם
    *שני פרסים למען האמת. פלטצ'ינדר + הגבת את התגובה ה500 ולכן זכית בכרטיס VIP ארד (פרטים בקרוב)
    *כסף - 15,880 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
    אתה מסביר את המצב לז'אן והוא אומר:" אני מבין. כל עוד תשיג את הכבוע בקרוב, כי זה כובע בהזמנה אישית שדיאנת'ה, שחקנית הקולנוע המפורסמת, העניקה לבתי. בינתיים, קח. על הטרחה שלך" הוא אומר ומעניק לך צרור שטרות בסכום השווה ל15,000 (!) פ"ד. הם מתיישבים על ספסל סמוך ואתה ניגש למגנו. הוא אומר:" איך הולך קלאן? איך הגעת בכלל לבסיס של צוות פלייר-רמפפא"ג?" הוא שואל אותך.
    מה תעשה?
    אני מבקש להוסיף לתיאור של הדמות שלי: "מתעב את הספרה 3 עד עומקי נשמתו והלאה".
    -----------------------
    "15,000 פ"ד?! אני כנראה אתחרט שאמרתי אתזה, אבל זה שווה אונס. אולי אפילו שתיים." אומר לעצמי בזבמן שאשים את הכסף בצד ואגש למגנו, אסביר לו איך הגעתי למצב הזה. "במהלך המשימה הזאת, הגנב התחמק לתוך המבנה הזה. ו... זה לא מבנה סימפטי במיוחד, מגנו." אומר לו תוך כדי שצמרמורת עוברת בגופי. "אחרי שהגנב ברח, שני הסגנים האלו, מקס ועוד מישהי נלחמו בי, אז השתמשתי בתרסיסי שינה וקראתי לכם."

14. משתמש מנוסה

בר
    *מיקום - הר קורונט, סינו
    בתסכול משהו אתה מוציא את מאצ'וק ואומר לו לשבור את האבן. גם הוא, מתוסכל לא פחות, שובר את האבן בכמת קראטה אחת *מזלט! מאצ'וק למד קיצוץ קראטה (Karate Chop) !!!* אתה עובר במעבר ומטס על רמה קטנה, ממנה אתה יכול לראות את יציאת 'הארטהום' שראית ממזרח ויציאה נוספת ממערב מעליה חקוק 'אורברוג'. אתה וראה שעוד 5 אבנים שבירות שכאלו עומדות בינכם לבין היציאה לאורבורג.
    מה תעשה?
    "כמו שאתה רואה יש לך עוד הרבה עבודה, צא לדרך" אגיד לו ואלך לכיוון העיר אורבורג.
    'מתקפה מעניינת הוא למד' אחשוב בנוסף

15. היזהרו מחיקויים!
    נועם
    *התווסף
    *כסף - 15,880 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לעצמך שסכום זה שווה אולי אפילו שני אונסים (אני אזכור את ה למטלה הבאה שלך... סתם סתם. זה קצת דל אופי אבל) ואז אתה מסביר למגנו כל מה שקרה. "תראה קלאן, לצוות פליר-רמפפא"ג יש אופי מאוד אממ... מיוחד וצבעוני". בדיוק באותו רגע אתה שומע צעקות עמוקות מהקפה. אתה ומגנו נכנסים פנימה וחוזים במחזה האימה בו 5 חיילי העילית נאנסים בברוטליות על ידי גברים (אני לא אתאר את זה לך, אני נחמד מדי). מגנו בשוק. אתה רואה את החייל-חיילת חוזר לחדר עם הכובע הורוד בידו.
    מה תעשה?

בר
    *מיקום - הר קורונט, סינו
    אתה פוקד על מאצ'וק לפנות לך שביל הליכה ואתה הולך מאחורי שביל ההריסות שלו, כמו קיסר. אתה חושב שמאצ'וק למד מתקפה מעניינת. אתה יוצא מההר בשעת אחר צהריים מאוחרת, לפנות ערב. לאחר כשעה הליכה מהכניסה למערה אתה נכנס לעיר אורבורג, בשעות הערב המוקדמות. בריזת הרים קרירה חולפת על פניך. אתה רואה במפת העיר מספר מוקדי עניין:
    -מכון
    -מכרה פחם
    -מוזיאון כרייה
    -חנות
    -חנות פחמים
    -מרכז פוקימונים
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

עמוד 34 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2432333435364484 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •