די עם זה. ברצינות. אתה תגרום להקיא על המקלדת בסוף.נועם
*התווסף
*מיקום - פלזת מג'נטה, לומיוס, קאלוס
*כסף - 15,880 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לעצמך שסכום זה שווה אולי אפילו שני אונסים (אני אזכור את ה למטלה הבאה שלך... סתם סתם. זה קצת דל אופי אבל) ואז אתה מסביר למגנו כל מה שקרה. "תראה קלאן, לצוות פליר-רמפפא"ג יש אופי מאוד אממ... מיוחד וצבעוני". בדיוק באותו רגע אתה שומע צעקות עמוקות מהקפה. אתה ומגנו נכנסים פנימה וחוזים במחזה האימה בו 5 חיילי העילית נאנסים בברוטליות על ידי גברים (אני לא אתאר את זה לך, אני נחמד מדי). מגנו בשוק. אתה רואה את החייל-חיילת חוזר לחדר עם הכובע הורוד בידו.
מה תעשה?
-----------------
"ברצינות? 5 חיילי עילית? יש להם כוחות אונס קסומים או משהו?" אצעק בכעס ואקווה שמגנו יעניק לי עזרה. "זה כלכך לא שווה את זה.. מאוויל, סניזל, צ'ינצ'או- צאו! קרחון טעון מוקשח על כולם!"
בר
*מזלט! פתחת את עמ' 35 ולכן זכית ב5,000 פ"ד. יגיע בקרוב
*מיקום - אורבורג, סינו
*כסף: 2,000 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך אל מרכז הפוקימונים, חוזר על הרוטינה הקבועה של 'זה מדבקה'. כשהפוקימונםי שלך התרפאו, ניגש אליך אדם שלידו צלם ואורמ:" שלום לך אדון צעיר! אתה האדם ה1,000 שיצא היום ממרכז פהוקימונים! לכן, אתה זוכה ב5,000 פ"ד! גש למוזיאון הכרייה כדי לקבל את הפרס שלך" הוא אומר ומגיש לך שובר רשמי על מוזאון הכרייה של אורבורג בסך 5,000 פ"ד
מה תעשה?
נועם
*יאללה דעכו רגשות הסדיזם שלי מעט. יגמר בקרוב. וחוצמזה הרגע בלעתי קיא בעצמי
*מיקום - קפה ליסאנדר, פלזת מג'נטה, לומיוס, קאלוס
*כסף - 15,880 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה צועק בכעס ומקווה שמגנו יעניק לך עזרה. מגנו ניגש, זועם, אל אחד מחמשת האונסים, נותן לו אגרוף עוצמתי בחזה ומשאיר לו שם שקע. נראה שהאקנס שלו נשבר בדרך, כי הוא עקום ומדמם. נראה כי האדם מת. מגנו עושה כך עם עוד 2 אנסים לפני שהוא מתעייף. אתה מוציא את מאוויל, סניזל וצ'ינצ'או ואומר להם מה לעשות. צ'ינצ'או מייצר כדור מים כחול גדול, טוען אותו בקצת חשמל, סניזל עוטף אותו בקרח ומאוויל משגר את זה לעבר שני האנסים חסרי המזל הנותרים, שגם הם מתים מהמכה ונשבר להם האקנס בדרך שלו החוצה. חמשת החיילים רועדים ומגנו שולף מהנרתיק שלו שמיכות טראומה, עוטף אותם בהם ואומר:"אלאקזם, קח אותם בבקשה לתוך המפקדה באוליביין, לחדר הטראומה" הוא אומר ומוציא מפוקודרו יצור צהוב גדול עם חלקים חומים שפם צהוב גדול. הוא מחזיק כפתי מכופפת בכל אחת מידיו:. בסופו של דבר מגנו מוריד בעדינות את הכובע מראשו של הגנב, ונותן לו בעיטה עוצמתית בקרביים, סביר להניח שהורג אותו. לאחר מכן הוא סוגר את הדלת ואומר:" קלפקי, נעילת פיה!" ומהפוקודר יוצא F***ING צרור מפתחות:
. קלפקי עוטף את הדלת במנעולים גדולים וזוהרים. מגנו רושם משהו בלטפון שלו ולוחץ על כפתור, ופתאום מופיע מולו מדבקה שאותה הוא מדביק על הדלת. רשום עליה: 'סגור לרגל שיפוצים'. מגנו מביא לך את הכובע ומשתגר משם עם קלפקי. ז'אן ניגש אליך וביתו לוקחת במהירות את הכובע, שנשאר ללא פגע. ז'אן אומר:"תודה רבה לך, מסייה קלאן. קח זה כמתנה ממשפחה שלנו" הוא אומר ומגיש לך פוקדור אדום בוהק. "זה פלטצ'ינדר. ציפור אש יפה מקאלוס. קיבלתי במתנה מאורח ואין לי צורך בו" הוא אומר ומגיש לך את הפוקדור. *מזלט! קיבלת פלטצ'ינדר!!!
*. ז'אן וביתו צועדים חזרה הרחק מהכיכר. אתה שומע דפיקות על הדלת מבפנים.
מה תעשה?
ספוילר
דרך אגב איך אני מפתח את מצ'וק למצ'אצפ (זאת העריכה)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי...., תודה , אני מנחש" אגיד בפרצוף של whatever
לאחר מכן אלך למכרה הכרייה ובדרך אחשוב 'המכון פה הוא מכון של פוקימונים מסוג אבן, למצ'וק לא צריכה להיות שום בעיה לנצח, אחלה אימון בכל זאת, יש לי זמן, גם אולי אמצא פה מקום לישון ואזוז מוקדם בבוקר'
לאחר מכרה הכרייה אלך לכיוון המכון
ה"אקנס" שלהם? הקאתי, סופית.#513 היום, 11:46 PM
בר
*מזלט! פתחת את עמ' 35 ולכן זכית ב5,000 פ"ד. יגיע בקרוב
*מיקום - אורבורג, סינו
*כסף: 2,000 פ"ד
אתה הולך אל מרכז הפוקימונים, חוזר על הרוטינה הקבועה של 'זה מדבקה'. כשהפוקימונםי שלך התרפאו, ניגש אליך אדם שלידו צלם ואורמ:" שלום לך אדון צעיר! אתה האדם ה1,000 שיצא היום ממרכז פהוקימונים! לכן, אתה זוכה ב5,000 פ"ד! גש למוזיאון הכרייה כדי לקבל את הפרס שלך" הוא אומר ומגיש לך שובר רשמי על מוזאון הכרייה של אורבורג בסך 5,000 פ"ד
מה תעשה?
נועם
*יאללה דעכו רגשות הסדיזם שלי מעט. יגמר בקרוב. וחוצמזה הרגע בלעתי קיא בעצמי
*מיקום - קפה ליסאנדר, פלזת מג'נטה, לומיוס, קאלוס
*כסף - 15,880 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה צועק בכעס ומקווה שמגנו יעניק לך עזרה. מגנו ניגש, זועם, אל אחד מחמשת האונסים, נותן לו אגרוף עוצמתי בחזה ומשאיר לו שם שקע. נראה שהאקנס שלו נשבר בדרך, כי הוא עקום ומדמם. נראה כי האדם מת. מגנו עושה כך עם עוד 2 אנסים לפני שהוא מתעייף. אתה מוציא את מאוויל, סניזל וצ'ינצ'או ואומר להם מה לעשות. צ'ינצ'או מייצר כדור מים כחול גדול, טוען אותו בקצת חשמל, סניזל עוטף אותו בקרח ומאוויל משגר את זה לעבר שני האנסים חסרי המזל הנותרים, שגם הם מתים מהמכה ונשבר להם האקנס בדרך שלו החוצה. חמשת החיילים רועדים ומגנו שולף מהנרתיק שלו שמיכות טראומה, עוטף אותם בהם ואומר:"אלאקזם, קח אותם בבקשה לתוך המפקדה באוליביין, לחדר הטראומה" הוא אומר ומוציא מפוקודרו יצור צהוב גדול עם חלקים חומים שפם צהוב גדול. הוא מחזיק כפתי מכופפת בכל אחת מידיו: . בסופו של דבר מגנו מוריד בעדינות את הכובע מראשו של הגנב, ונותן לו בעיטה עוצמתית בקרביים, סביר להניח שהורג אותו. לאחר מכן הוא סוגר את הדלת ואומר:" קלפקי, נעילת פיה!" ומהפוקודר יוצא F***ING צרור מפתחות: . קלפקי עוטף את הדלת במנעולים גדולים וזוהרים. מגנו רושם משהו בלטפון שלו ולוחץ על כפתור, ופתאום מופיע מולו מדבקה שאותה הוא מדביק על הדלת. רשום עליה: 'סגור לרגל שיפוצים'. מגנו מביא לך את הכובע ומשתגר משם עם קלפקי. ז'אן ניגש אליך וביתו לוקחת במהירות את הכובע, שנשאר ללא פגע. ז'אן אומר:"תודה רבה לך, מסייה קלאן. קח זה כמתנה ממשפחה שלנו" הוא אומר ומגיש לך פוקדור אדום בוהק. "זה פלטצ'ינדר. ציפור אש יפה מקאלוס. קיבלתי במתנה מאורח ואין לי צורך בו" הוא אומר ומגיש לך את הפוקדור. *מזלט! קיבלת פלטצ'ינדר!!! *. ז'אן וביתו צועדים חזרה הרחק מהכיכר. אתה שומע דפיקות על הדלת מבפנים.
מה תעשה?
---------------------------------
"תחזרו!" אומר ואחזיר את כולם לאחר שאחזיר את הכובע לז'אן ואקבל את הפלטצ'ינדר. "מגנו ממש שיחק אותה, מזל שהצלחתי ליצור איתו קשר בזמן." אומר בהקלה, שתופר רגע אחרי ע"י הדפיקה שבפנים. "מעניין מי זה באמת." אומר ואבעט את הדלת לחתיכות מרוב כעס. "מי זה?!" אשאג בקול רם, ואהיה מוכן לכל צרה שתבוא.
בר
***מוזאון*** הכרייה
*מיקום - אורבורג, סינו
*כסף: 7,000 פ"ד
אתה הולך לעבר המוזאון עם השובר, ובתמורה מקבל מקופת הכניסה 5,000 פ"ד. בדרך אתה חושב על כך שמאצ'וק (וגם קלאנוצ'ר וגם סניזל) יכולים לנצח בקלות במכון האבן. לאחר שהשגת את פרסך אתה הולך לעבר המכון, שבנוי בקיר האבן ליד המכרה. אתה נכנס פנימה ואדם משופם אומר לך:"שלום לך. אני פטריק I, האח הראשון במשפחת שמונת האחים פטריק, שמנחים מאמנים במכונים בסינו. זהו המכון של רוארק, מנהיג מכון האבן. טיפ ממני, פוקימוני לחימה, עשב ומים יעשו נזק טוב פה, אך לפני רוארק יהיה עליך להילחם בשני מאמנים". אתה רואה שני ילדים בני 10 עומדים על שולי המדרגות בדרך לרוארק, כל אחד מהם עומד על פלטפורמה בגודל שמתאים לקרב פוקימונים. המכון הוא גרם מדרגות היורד כלפי מטה. בדרך יש שני פלטפורמות שכאלו. המאמן הראשון מחכה לך.
מה תעשה?
נועם
*אכן. היהי
*אין לך סיכוי לשבור את הדלת כי א', אתה לא מספיק חזק וב', הפיירי לוק של קלפקי. תתכונן לכאבים איומים
*כסף - 15,880 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
אתה מחזיר את כולם לפוקודרו וחושב שמזל שהתקשרת למגנו. אתה שואל את האדם במעבר לדלת הקפה מי זה ומנסה לשבור את הדלת, לא מצליח עקב הסיבות שפורטו מעלה. אתה חש כאב חד ברגלך, ושומע קול גבוה נשי:" זה אני חמודון! אהובך! תפתח לי את הדלת?" הוא שואל בחמדמדות (ככל שצרפתי בן 40 יכול להתחמדמד)
מה תעשה?
ספוילר
אם לא הפיירי לוק, הייתי %$^%$$%!@ לבן ^$%^$#!@!$#@ את הצורה.נועם
*אכן. היהי
*אין לך סיכוי לשבור את הדלת כי א', אתה לא מספיק חזק וב', הפיירי לוק של קלפקי. תתכונן לכאבים איומים
*כסף - 15,880 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
אתה מחזיר את כולם לפוקודרו וחושב שמזל שהתקשרת למגנו. אתה שואל את האדם במעבר לדלת הקפה מי זה ומנסה לשבור את הדלת, לא מצליח עקב הסיבות שפורטו מעלה. אתה חש כאב חד ברגלך, ושומע קול גבוה נשי:" זה אני חמודון! אהובך! תפתח לי את הדלת?" הוא שואל בחמדמדות (ככל שצרפתי בן 40 יכול להתחמדמד)
מה תעשה?
------------------
"פאק, שיט יא חתיכת צרפתי בן %$^%$#$@! שברתי את הרגל בגללך!!!" אשתגע מרוב כאבים ואתן למזגי החם להתפרץ החוצה. "יש לך מזל שאתה כלוא שם אחרת הייתי לוקח את ה%$^%$^%^ שלך ושם בתוך $%$#%@#$ עד ש%^%$^%$^, הבנת יא %#$#%$#%?!!!" אצעק לעברו ואתן לו להישאר שם ולהירקב למוות. "אני חייב להראות פסיכולוג. ורופא. דחוף. " אומר ואשתגר במהירות לבסיס.
בר
*מיקום - מכון אורבורג, אורבורג, סינו
אתה מוציא את מאצ'וק ומתכונן לכל מצב. אתה רואה שלילד רק פוקודר אחד. הוא מצחקק צחוק טרולי שכזה ואומר:" ארצ'ן, צא!" ומהפוקדור שלו יוצאת ציפור עתיקה שכזו:. הילד אומר:" ארצ'ן, אס אווירי!" וארצ'ן עף כבדות לאוויר, עושה סיבוב ומתנגש בחוזקה במאצ'וק, גורם לו לא מעט נזק. הילד צוחק צחוק מפגר של ילדים בני 10.
מה תעשה?
מאצ'וק - 4/10
נועם
*קיצר חיסלתי אותך במשימה הזו
*כסף - 15,880 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר מספר מילים לא הולמות לצרפתי, ושומע אותו צורח כמו ילדה :"לא! מאמי, למה!" בסוף אתה משתגר משם אל הבסיס שלך באי סינאבאר. נראה שרגלך התנפחה כל כך שהנעל מתחילה ללוץ עליך ואתה מוריד אותה ואת הגרב. אתה מסתכל ורואה שכל הרגל שלך נפוחה, אדומה מאוד ודלקתית. אתה לא תהיה מסוגל ללכת עד הבסיס (וד"א המשגר לוקח אותך רק למקום ספציפי ביישובים בעוד טלפורט של פוקימונםי ייקח אותך לכל נקודה במרחב שכבר היית בה בעבר)
מה תעשה?
ספוילר
thanx alotנועם
*קיצר חיסלתי אותך במשימה הזו
*כסף - 15,880 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר מספר מילים לא הולמות לצרפתי, ושומע אותו צורח כמו ילדה :"לא! מאמי, למה!" בסוף אתה משתגר משם אל הבסיס שלך באי סינאבאר. נראה שרגלך התנפחה כל כך שהנעל מתחילה ללוץ עליך ואתה מוריד אותה ואת הגרב. אתה מסתכל ורואה שכל הרגל שלך נפוחה, אדומה מאוד ודלקתית. אתה לא תהיה מסוגל ללכת עד הבסיס (וד"א המשגר לוקח אותך רק למקום ספציפי ביישובים בעוד טלפורט של פוקימונםי ייקח אותך לכל נקודה במרחב שכבר היית בה בעבר)
מה תעשה?
-------------------
"איו, בא לי להקיא..." אומר ואעצור כדי להשמיע זעקת כאב בגלל מצב הרגל. "מה אני עושה עכשיו..." אחשוב ואנסה לחפש מקום בו אוכל לטפל ברגל.
נועם
~~~~~~~~~~~
ישך טלפון. you dont need more bro
בר
*חח לא שמתי לב. הוא יתפתח בסופו של דבר. באינדיקציה של רמות זה רמה 41.
*ויימאס לי מתישהו אבל עד אז כן
*מיקום - מכון אורבורג, אורבורג, סינו
לפני שאתה מחזיר את מאצ'וק אתה רואה שהוא חיכה כל התור, וכעת הוא לופת בחוזקה את ארצ'ן, מסובב אותו וזורק אותו על האבן הקרב, גורם לו לא מעט נזק *מזלט! מאצ'וק למד זריקה ויטאלית!!!*. אתה מחזיר את מאצ'וק ומוציא את קלאנוצ'ר, שיורה אקדח מים מהיר על ארצ'ן, מספיק כדי לעלף אותו. הילד מאוכזב מאוד. כשהילד הבא מחכה בציפייה. לו יש 2 פוקדורים.
מה תעשה?
ספוילר
יש לי פוקימונים, תרסיסי שינה וצוות רע שאוהב לאנוס ושחכתי מטלפונים. Oops i did it againנועם
~~~~~~~~~~~
ישך טלפון. You dont need more bro
---------------------------
אנסה לחשוב למשך מספר דקות מה לעשות , ואז אזכר באופן כמעט שטותי- שיש לי טלפון, בעזרתו אצור קשר עם מגנו ואבקש לשלוח עזרה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)