Pokemon GO
עמוד 36 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2634353637384686 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 526 עד 540 מתוך 1331
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *כסף: 1,505 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מבינה לפי הבגדים החכולים שהם עלולים להיות קשורים לצוות שקשור לצוות רמפא"ג ודואגת לקקניה. את אומרת לטרוי שתחפשו רמזים ופוקימונים באזור, והוא אומר:" למרות שלדעתי היינו צריכים ללכת מיד, את צודקת. אולי נגלה פה עוד רמזים וגם נצא מכאן חזקים יותר". לאחר מכה דקות הליכה את שוקעת לבור בבוץ. כשאת מצליחהל הרים עצמך מהלכלוך את שמה לב לזמזום. שפירית גדולה מרחפת מעל ראשך:
    מה תעשי?

אסרוק את הפוקימון בפוקדע. "הוא יכול להיות טוב לסריקות אוויריות בזמן משימות" אמלמל לעצמי בעניין. אוציא את סילביאון מהפוקדור שלו. "אוקיי סילביאון! זה הרגע. תשתמש במהירות על הפוקימון הזה" אומר לו
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    טוטודייל
    *אהה נכון
    *כסף : 2,095 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא תא חמשת פוקימוניך שעליך ואז את גסטלי ושרומיש. הגסטלים והשרומישים מדברים ביניהם, ושאר 18 הפוקימונםי מתיידדים ביניהם. מתחיל להרגיש מעט צפוף בחדר. קודי מחזיר את כולם חוץ מגות'יתה, מיאו ורמורייד וטרייסי מחזיר את כולם חוץ מספיופה, גולפין והיפופוטאס. 11 הפוקימונים יושבים ומתיידדים אחד עם השני. גות'יתה מתיישבת ליד קודי, וספיופה ליד טרייסי, כל אחד מהם על ספה אחת. "נו בוא, ריצ'י!" קודי אומר לעברך.
    מה תעשה?
    "נעשה כמוהם ונחזיר את חלקם" אמלמל "דודואו, גאסטלי, שרומיש, פוניטה חזרו." "אני בא אני בא!" אומר ואתיישב לידם

3. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    בר
    *באופן כללי כן, אבל הוא היה אמור ללמוד זריקה ויטאלית ברמה 32 (איפה שהוא עכשיו) והייתי חייב לתת לך קראטה צ'ופ כדי לא לתקוע אותך בתור ההר
    *ואתה יודע שמאצ'וק לא התרפא
    *מיקום - מכון אורבורג, אורבורג, סינו
    *כסף: 7,000 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את מא'צוק ומחכה לפוקימון של הילד. הילד נראה לחוץ. הוא אומר:" טירטוגה, צא!" ומהפוקדור יוצא צב ים כחול קטן, עם מראה עתיק:
    הילד אומר:" טירטוגה, אקדח מים!" טירטוגה יורה זרנוק מים לעבר מאצ'וק, לא פוגע בו כל כך קשה. נראה כי שני הקרבות התישו אותו מעט.
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 2.5/10

נועם
    * you lost in the game
    *מיקום - האי סינאבאר, קנטו
    *כסף - 15,880 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתקשר אל מגנו ומבקש לשלוח עזרה. הוא ואמר לך:"חבל לי לשמוע שנפצעת, קלאן. לא אשאל איך זה קרה כי מנסיוני איתך התשובה תהיה אומללה, אלב עדיף לך להתקשר אל הבסיס שלך אם אתה כבר על האי, הם יתנו לך עזרה מהר יותר" הוא אומר ומנתק לך באכזריות
    מה תעשה?

עומר
    *אוי לא הבנת. כמו פרה פרה, אז מילטאנק מילטאנק
    *והמרתון היה פה וחיכה לך, פשוט לא התחברת
    *כסף: 100 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת לעצמך שזה יכול להיות מעניין וניגשת לאיש, שואלת על הסיור. הוא אומר:"אם כך, נתחיל. שללום לך. אני ג'נט. ב15 שנים האחרנוות אני מדריך מטיילים שעוברים בעיר צ'ריגרוב, ועכשיו, אדריך אותך" הוא אומר ולוקח אותך למרכז פוקימונים. "זה מרכז פוקימונים. במקום כזה, עם גג אדום, תוכליל רפא את כל הפוקימונים שלך, להשכיר חדר ללון בו ואף לגשת למערכת האחסון הממוחשבת שביל המציא. וזה מרכול הפוקימונים" הוא אומר ומצביע על מרכול עם גג כחול שאת מכירה מבלקת'ורן. "במרכולים כאלו, שתמצאי כמעט בכל עיר, תוכלי לקנות אספקה בסיסית למסע שלך. ברוב הערים, בנוסף למרכול תהיה גם חנות שתמכור משהו מקומי, כמו שבעיירה שלנו יש חנות פרחים" הוא אומר ומצביע על מבנה צבעוני שניצב ליד המרכול. הוא לוקח אותך למעבר שיוצא צפונה. "המעבר הזה הוא ההתחלה של דרך 30, שמתחברת למערה האפלה, לדרך 31 ולבסוף לעיר ויולט." ג'נט ממשיך לסייר אתיך כמעט בכל בית ובית בעיר הזו (יש לא מעט) ולבסוף מגיע לחוף ים. "זהו החוף של צ'ריגרוב. אמנם הוא קטן, אך הוא יפהפה, ויש בקרבתו צוקים אימתניים" לאחר עוד כשעה של סיור אתם מגיעים לבית גדול בדרום העיר. השמש כבר מתחילה לשקוע. הוא אומר:"תודה רבה לך שנשארת לכל הסיור שלי. אנשים בדרך כלל לא נשארים. קחי" הוא אומר ומביא לך פתק עם קוד מסוים. "זה קוד להורדת מפת ג'וטו בטלפונים חכמים. אני חושב שיהיה לך יותר נוח איתו מאשר עם מפת דרכים, כמו בימים שלנו". הוא אומר. "בכל מקרה, זו התחנה האחרונה בסיור שלנו. זה הבית שלי. כאן אני גר, וכל פעם שתעברי בעיר, תוכלי לפנות אליי". הוא אומר ונכנס אליו הביתה. מסקנות הסיור לימדו שבעיר צ'ריגרוב יש:
    -מרכז פוקימונים
    -מרכול
    -חנות פרחים
    -חוף ים
    השמש כבר מתחילה לשקוע והרחובות מתחילים להתרוקן.
    מה תעשי?

טל
    *סוף סוף! פעם שנייה במ"ת שמישהו טורח להשתמש בפוקדע
    את סורקת את השפירית באפליקציית הפוקדע בטלפונך. הטלפון מזמזם בקול מכתית תוך כדי שהוא מקרין תמונה של השפירית:
    "פוקימון # 363: יאנמה, פוקימון הכנף הנקייה. יאנמה יכול להסתכל לכל הכיוונים בלי להזיז את ראשו. הוא לא יפספס טרף- גם אם הוא מאחוריו. אם הוא מנופף בכנפיו מספיק מהר, הוא יכול ליצור גלי הלם שינפצו חלונות בסביבה". את מוציאה את סילבאון ואומרת לה להשתמש במהירות על יאנמה. סילבאון יוצאת מהפוקדור שלה, שולחת כוכבים צהובים לעבר יאנמה, ואז שולחת לעברו רוח ערפילית ורודה. *מזלט! סילבאון למדה רוח פיה!!!* יאנמה שלח גל על-קולי לעבר סילבאון, בלבל אותה. לארח מכן הוא שלח לעברה גל הלם לבן ומהיר.
    מה תעשי?
    סילבאון - 7/10 *מבולבלת

טוטודייל
    אתה מחזיר את כל הפוקימונים חוץ מהשניים המקוריים שלך: פרליגייטר ובאלטוי. אתה מתיישב על הספה השלישית, פרליגייטר עומדת לידך ובאלטוי מסתחרר מאחוריכם. טרייסי מזפזפת ולבסוף אתם רואים סרט של שעה וחצי של סטאריו שנסחף לחופי הומילאו שביונובה וגודל על ידי מנהיג המכון. טרייסי מזילה דמעה בסוף הסרט. לאחר שנגמר הסרט, אה שם לב בשעון שהשעה היא 19:30. זמן ערב! אתה שומע קרקור עוצמתי שאתה מבין שהגיע מבטנו של קודי. קודי וטרייסי מתגלגלים מצחוק.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    בר
    *באופן כללי כן, אבל הוא היה אמור ללמוד זריקה ויטאלית ברמה 32 (איפה שהוא עכשיו) והייתי חייב לתת לך קראטה צ'ופ כדי לא לתקוע אותך בתור ההר
    אתה מוציא את מא'צוק ומחכה לפוקימון של הילד. הילד נראה לחוץ. הוא אומר:" טירטוגה, צא!" ומהפוקדור יוצא צב ים כחול קטן, עם מראה עתיק:
    הילד אומר:" טירטוגה, אקדח מים!" טירטוגה יורה זרנוק מים לעבר מאצ'וק, לא פוגע בו כל כך קשה. נראה כי שני הקרבות התישו אותו מעט.
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 2.5/10

נועם
    * you lost in the game
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה מתקשר אל מגנו ומבקש לשלוח עזרה. הוא ואמר לך:"חבל לי לשמוע שנפצעת, קלאן. לא אשאל איך זה קרה כי מנסיוני איתך התשובה תהיה אומללה, אלב עדיף לך להתקשר אל הבסיס שלך אם אתה כבר על האי, הם יתנו לך עזרה מהר יותר" הוא אומר ומנתק לך באכזריות
    מה תעשה?

עומר
    את אומרת לעצמך שזה יכול להיות מעניין וניגשת לאיש, שואלת על הסיור. הוא אומר:"אם כך, נתחיל. שללום לך. אני ג'נט. ב15 שנים האחרנוות אני מדריך מטיילים שעוברים בעיר צ'ריגרוב, ועכשיו, אדריך אותך" הוא אומר ולוקח אותך למרכז פוקימונים. "זה מרכז פוקימונים. במקום כזה, עם גג אדום, תוכליל רפא את כל הפוקימונים שלך, להשכיר חדר ללון בו ואף לגשת למערכת האחסון הממוחשבת שביל המציא. וזה מרכול הפוקימונים" הוא אומר ומצביע על מרכול עם גג כחול שאת מכירה מבלקת'ורן. "במרכולים כאלו, שתמצאי כמעט בכל עיר, תוכלי לקנות אספקה בסיסית למסע שלך. ברוב הערים, בנוסף למרכול תהיה גם חנות שתמכור משהו מקומי, כמו שבעיירה שלנו יש חנות פרחים" הוא אומר ומצביע על מבנה צבעוני שניצב ליד המרכול. הוא לוקח אותך למעבר שיוצא צפונה. "המעבר הזה הוא ההתחלה של דרך 30, שמתחברת למערה האפלה, לדרך 31 ולבסוף לעיר ויולט." ג'נט ממשיך לסייר אתיך כמעט בכל בית ובית בעיר הזו (יש לא מעט) ולבסוף מגיע לחוף ים. "זהו החוף של צ'ריגרוב. אמנם הוא קטן, אך הוא יפהפה, ויש בקרבתו צוקים אימתניים" לאחר עוד כשעה של סיור אתם מגיעים לבית גדול בדרום העיר. השמש כבר מתחילה לשקוע. הוא אומר:"תודה רבה לך שנשארת לכל הסיור שלי. אנשים בדרך כלל לא נשארים. קחי" הוא אומר ומביא לך פתק עם קוד מסוים. "זה קוד להורדת מפת ג'וטו בטלפונים חכמים. אני חושב שיהיה לך יותר נוח איתו מאשר עם מפת דרכים, כמו בימים שלנו". הוא אומר. "בכל מקרה, זו התחנה האחרונה בסיור שלנו. זה הבית שלי. כאן אני גר, וכל פעם שתעברי בעיר, תוכלי לפנות אליי". הוא אומר ונכנס אליו הביתה. מסקנות הסיור לימדו שבעיר צ'ריגרוב יש:
    -מרכז פוקימונים
    -מרכול
    -חנות פרחים
    -חוף ים
    מה תעשי?

טל
    את סורקת את השפירית באפליקציית הפוקדע בטלפונך. הטלפון מזמזם בקול מכתית תוך כדי שהוא מקרין תמונה של השפירית:
    "פוקימון # 363: יאנמה, פוקימון הכנף הנקייה. יאנמה יכול להסתכל לכל הכיוונים בלי להזיז את ראשו. הוא לא יפספס טרף- גם אם הוא מאחוריו. אם הוא מנופף בכנפיו מספיק מהר, הוא יכול ליצור גלי הלם שינפצו חלונות בסביבה". את מוציאה את סילבאון ואומרת לה להשתמש במהירות על יאנמה. סילבאון יוצאת מהפוקדור שלה, שולחת כוכבים צהובים לעבר יאנמה, ואז שולחת לעברו רוח ערפילית ורודה. *מזלט! סילבאון למדה רוח פיה!!!* יאנמה שלח גל על-קולי לעבר סילבאון, בלבל אותה. לארח מכן הוא שלח לעברה גל הלם לבן ומהיר.
    מה תעשי?
    סילבאון - 7/10 *מבולבלת

טוטודייל
    אתה מחזיר את כל הפוקימונים חוץ מהשניים המקוריים שלך: פרליגייטר ובאלטוי. אתה מתיישב על הספה השלישית, פרליגייטר עומדת לידך ובאלטוי מסתחרר מאחוריכם. טרייסי מזפזפת ולבסוף אתם רואים סרט של שעה וחצי של סטאריו שנסחף לחופי הומילאו שביונובה וגודל על ידי מנהיג המכון. טרייסי מזילה דמעה בסוף הסרט. לאחר שנגמר הסרט, אה שם לב בשעון שהשעה היא 19:30. זמן ערב! אתה שומע קרקור עוצמתי שאתה מבין שהגיע מבטנו של קודי. קודי וטרייסי מתגלגלים מצחוק.
    מה תעשה?
    ומאצ'ופ אני מבקש לא לשכוח אותו! ;)
    -----------
    "חחחח" אצחק בקול ביחד איתם "אני חושב שהגיע הזמן שנזמין אוכל. אכפת לכם בינתיים להזמין? אני רוצה לראות מה עם הביצה באינקובטור." אשאל ואתקדם לעבר הביצה.

5. the bitch is back

עומר
    -מרכז פוקימונים
    -מרכול
    -חנות פרחים
    -חוף ים
    מה תעשי?

'טוב החושך לא מפחיד אותי' אחשוב לעצמי ואתחיל ללכת לכיוון דרך 30 'גם ככה כל הפוקימונים השווים יוצאים בלילה' אעודד את עצמי 'ואם אהיה עייפה פשוט אקים מחנה'
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. היזהרו מחיקויים!
    טוטודייל
    *יאללה פרשתי לישון
    *אויואבוי שכחנו את מאצ'ופ
    אתה אומר להם שהגיע הזמן לאוכל לדעתך ומבקש מטרייסי וקודי להזמין כי ברצונך לבדוק את הביצה. אתה הלוך לחדרך, והביצה עדיין עומדת שם שלושה פסים מוארים ושבעה חשוכים. אתה מבין שתהליך הבקיעה לא התקדם במיוחד היום. אתה חוזר לחדר המרכזי ורואה את טרייסי וקודי מחכים לך, כשלכל אחד מחכה צלחת עם חביתת ירק, חצי לחמניה ושתי נקניקיות עבות. אתם אוכלים בהנאה את ארוחת הערב, ואז מוציאים שוב את כל 20 הפוקימונים ומאכילים את כולם עם דליי אוכל פוקימונים שהבאתם דרך הפיר. פרליגייטר אכלה לבדה 3 דליים, מה שהצחיק מאוד את טרייסי. כשכולם היו שבעים לחלוטין, החזרתם את כל הפוקימונים וטרייסי פיהקה. היא אמרה:"טוב, אני אלך לישון. לילה טוב" והיא הלכהל חדרה. קויד אומר:"גם אני פורש לשינה. לילה טוב" ושניהם הלכו לחדריהם, השאירו אותך בסלון לבד
    מה תעשה?

עומר
    *יאללה פרשתי לישון
    את חושבת לעצמך שהחושך לא מפחיד אותך וצועדת לעבר דרך 30. אתם מתחילה ללכת בדךר ורואה פיצול שאומר:" ימינה: ביתו של מר פוקימון. שמאלה: דרך 31". את שומעת יצור מרשרש בשיחים לידך, אך אניך מצליחה לזהות אותו.
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    בר
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 2.5/10

"זריקה ויטאלית" אגיד
    'הוא צריך להתעלף עכשיו, אבל בסדר עשה את שלו' אחשוב ואכין את הפוכדור של קלאונצ'ר ביד

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    התחלה רמפא"ג
    ~~~~~~~~~~
    כבר כחצי שעה שמוליכים אותך למקום מסוים, עם שק על הראש. אתה מתחיל להרגיש בחילה מרוב לחץ, וחושב שאולי עשית את הטעות הגדולה ביותר של חייך. בסופו של דבר עוצרים אותך, מסירים לך את השק מהראש ומתרחקים ממך. אתה נמצא בחדר כמעט ריק לגמרי, שכל מה שיש בו זה שולחן עם ארגז גדול עליו. קול בוקע מרמקול שקבוע בתקרה:" קח פוקימון והמשך הלאה"
    מה תעשה?
    אממ אין לי כוח ליצור שותפה אז נוותר על הקשר רומנטי. אה ואני מהעיר ג'ובלייף.
    -------------------------------------------------------------
    אומר תחילה לקול " איזה בן אדם נחמד אתה שאתה מביא לי פוקימון בחינם". אגש לארגז שמולי ואקח משם את אחד הפוכדורים שיש ובו ואפתח אותו כדי לראות איזה פוקימון יצא לי.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    * you lost in the game
    *כסף - 15,880 פ"ד
    מה תעשה?
    aahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    ------------------------------------
    "תודה רבה באמת" אומר לעצמי בכעס לאחר שמגנו ינתק את השיחה. "פשוט היית חייב לבעוט בדלת ההיא, נכון קלאן? אתה פשוט אידיוט מושלם. " אומר לעצמי בייאוש שמשלב כעס ואכזבה עצמית. לאחר מכן אצור קשר עם הבסיס בסיניבאר ואבקש עזרה.

10. משתמש מנוסה
    טוטודייל
    *יאללה פרשתי לישון
    *אויואבוי שכחנו את מאצ'ופ
    אתה אומר להם שהגיע הזמן לאוכל לדעתך ומבקש מטרייסי וקודי להזמין כי ברצונך לבדוק את הביצה. אתה הלוך לחדרך, והביצה עדיין עומדת שם שלושה פסים מוארים ושבעה חשוכים. אתה מבין שתהליך הבקיעה לא התקדם במיוחד היום. אתה חוזר לחדר המרכזי ורואה את טרייסי וקודי מחכים לך, כשלכל אחד מחכה צלחת עם חביתת ירק, חצי לחמניה ושתי נקניקיות עבות. אתם אוכלים בהנאה את ארוחת הערב, ואז מוציאים שוב את כל 20 הפוקימונים ומאכילים את כולם עם דליי אוכל פוקימונים שהבאתם דרך הפיר. פרליגייטר אכלה לבדה 3 דליים, מה שהצחיק מאוד את טרייסי. כשכולם היו שבעים לחלוטין, החזרתם את כל הפוקימונים וטרייסי פיהקה. היא אמרה:"טוב, אני אלך לישון. לילה טוב" והיא הלכהל חדרה. קויד אומר:"גם אני פורש לשינה. לילה טוב" ושניהם הלכו לחדריהם, השאירו אותך בסלון לבד
    מה תעשה?

עומר
    *יאללה פרשתי לישון
    את חושבת לעצמך שהחושך לא מפחיד אותך וצועדת לעבר דרך 30. אתם מתחילה ללכת בדךר ורואה פיצול שאומר:" ימינה: ביתו של מר פוקימון. שמאלה: דרך 31". את שומעת יצור מרשרש בשיחים לידך, אך אניך מצליחה לזהות אותו.
    מה תעשי?
    "נראה לי שגם אני אלך לישון, מחר יום חדש ועמוס במשימות" אומר לעצמי ואלך לישון.

11. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    מה תעשי?
    סילבאון - 7/10 *מבולבלת

ווהווו
    ~~
    "סילביאון, צאי מזה! תשתמשי בכישוף ואז נצלי את המצב בו הוא יהיה כדי להשתמש במתקפת חול ומהירות בו זמנית!" אומר לסילביאון בתקווה. 'החול יסתיר לו את האזור וכוכבי המהירות יכולים לקבל אקסטרה עוצמה אם הם יתעטפו תוך כדי תעופה בחול...' אחשוב במוחי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    טדי
    אני לא מאופס בכלל בזמן האחרון
    *מקום : חנות צמחי המרפא, לבהרידג', הואן
    *כסף : 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משתגר מיד אחרי אדם אל אקרוטיק, תוהה אם בכלל תצליחו. אתה מגיע לעיר אקרוטיק: עיר יפהפייה עם מסורת שבולטת מאוד לעין. אתה מצליח להבין שכל הבניינים בקרבתך צבועים בצבעים כהים ועמוקים שמעניקים לעיר תחושה עתיקה. ברחובות עדיין עומדות מנורות גז וטוריאי בכניסה הדרומית לעיר, לידה נחתת. אתה מצליח לראות בקרבתך את מרכז הפוקימונים וגבוה מעליך אתה חוזה במגדל הפעמון העצום הבנוי כפגודה ענקית. אדם נחת באותו מקום כמוך וחיכה לך. השעה שעת צהריים מאוחרת בג'וטו. אתם הולכים לכם ברחובות העיר העתיקה, ובדרככם אתה נתקל בתיאטרון יפני עתיק ובחנות מזון ועשבים יפנית. בסופו של דבר אתה מגיע לצפון העיר, שם ניצבים המגדלים. אתה רואה משמאלך מגדל שרק כמה הקומות הראשונות שלו עוד עומדות, בעוד כל השאר נשרפו. אתה שם לב לשלט שמודיע שסביב המגדל הולך להיבנות בזמן הקרוב גן זיכרון, ואתה באמת שם לב שהתחילו לפנות שטח מסביב למגדל ולשתול צמחים. מולך יש אגם גדול מאוד עם מונומנט במרכזו. מימינך מנזר, שרחוק יותר מזרחה ממנו עומד מגדל הפעמון. אתה מבין שמהנקודה הקסומה בה אתה עומד, השמש זורחת מפסגת המגדל. אתה חושב שזה בהחלט מראה ששווה צפייה. כל העצים שבקרבת המגדל הם עצים בשלכת תמידית, שאתה לא מבין את פשרה. ועכשיו לעניינך: מול המנזר עומד נערה כבת 16, לחוצה מאוד. אתה ואדם ניגשים אליה ואדם מציג אתכם. היא אומרת:" או, תודה רבה שבאתם. אני כל כך מעריכה זאת. אני מולי, כבר 16 שנה גרה ולומדת פה. לפני 6 שנים, בטיול לכיוון מהוגני עם הוריי, ראינו מאריל חמוד במנהרת הקישור שבהר מורטר. אבי מיהר לתפוס לי אותו, ומאז מאריל הוא החבר הכי טוב שלי. אני ישנה איתו, אני מעבירה את היום איתו, הוא אפילו בא איתי כל בוקר לבית הספר שלי לתיאטרון בדרום העיר. פעם אחת אפילו הלכתי עם חברות לחנות הכלבו בגולדנרוד, והוא הגן עליי ועל החברות שלי מקבוצת גראולית'ים. הכל היה טוב ויפה, עד אתמול. הלכתי לחוות המילטאנק בדרך 39, ממערב לעיר, כדי להביא קצת חלב הביתה. כשיצאתי מהבית הוא היה נעול ומאריל ישן במיטה שלו. כשחזרתי, לאחר כשעתיים, מאריל לא היה שם. הדלתות עדיין היו נעולות וגם החלונות, אז אני לא הבנתי איך הוא נעלם. אתם תוכלו לעזור לי?" היא פונה אליכם במבט שואל. נראה כי היא מיואשת וחושבת שאין סיכוי שתמצאו את מאריל.
    מה תעשה?

עומר
    *סורייי
    את אומרת בהתהלבות לטדיאורסה מה לעשות ומצביעה על סנטרט. טדיארוסה ניגש אל סנטרט, שורט אותו בחוזקה 6 פעמים (3 בכל יד), ולאחר מכן נעלם כאילו לא היה, מופיע מאחוריו ומתנגש בו, מעלף אותו. טדיאורסה מחייך לעברך.
    מה תעשי?
    טדיאורסה - 7/10

טוטודייל
    *כסף : 2,125 פ"ד
    אתה מופתע מאוד ושואל את השוער מתי ראה אותם לאחרונה ולאן הם הלכו. הוא אומר:" אתמול בבוקר. ואני מניח שהם הלכו לבית ספר, לא? לאן עוד יש להם ללכת? למרות שאני לא מבין למה הם לא חזרו. מריו ולואיג'י היו כל כך לחוצים שסיפרתי להם שהם לא באים..." נראה שדמעה נוזלת על לחיו הימנית של השוער. טרייסי מנחמת אותו:" די, די, הכל בסדר. אני מבטיחה שנמצא אותם, והכל יחזור להיות כמו קודם" היא אומרת, ואתם נפרדים מהשוער. כשאתם יוצים החוצה קודי אומר לעבר טרייסי:"השתגעת? איך נמצא אותם? ברור שהם מאוהבים שניהם, ואם הם לא הלכו לבית ספר אתמול, עד היום בשעת הצהריים הזאת הם יכלו להיות בכל מקום בעיר הזאת, אפילו במחוז! איך את מצפה שנמצא אותם?" אתה מצליח לזהות תסכול בדבריו. אתם מגיעים לבית הספר לאחר כרבע שעה הליכה. אתם מציגים עצמכם לשומר ומיד מוצאים דרככם אל חדר המנהל (לא בקטע רע, פשוט חיפשתם אותו). אתם נכנסים ורואים את מנהל בית הספר: אדם נמוך ושמן, עם שיער שחור דליל ומבט זעוף. הוא שואל אתכם:" מה?" טרייסי מסבירה לו את המקרה, והוא מרים גבה כשהיא מספרת לו על התגליות מהשוער. לאחר מכן הוא אומר. "בואו, שבו. אני הולך לדבר קצת עכשיו". אתם מתיישבים על הכיסאתו בחדרו. המנהל מדבר." דבר ראשון, אני חושב שנערוך היכרות קצרה. אני ג'ימי סטיוארט, מנהל בית הספר התיכון הגבוה של קסטליה כבר 9 שנים". קודי אומר:" אני קודי ברוור, זה ריצ'י גולד וזו טרייסי בל. ריצ'י מהעיר אקרוטיק שבג'וטו וטרייסי ואני מהעיר הארטהום שבסינו" נראה שטרייסי מעט מופתעת ונעלבת מכך שקודי הציג אותה. ג'ימי ממשיך:" טוד נינטה הוא התלמיד הכי חכם שלנו. הוא בי'א, אבל בדיוק לפני כמה ימים שלחתי לו הפניה לקבלה לאוניברסיטה הגבוהה של יונובה באופלוסיד. הוא ילמד שם ויוכל להפוך לאחד האנשים החכמים ביונובה, אולי אפילו כמו מורגן, שגם הוא היה תלמיד אצלנו. כרגע טוד לומד לפסיכמוטרי. ויש את צ'אד נדו. גם הוא תלמיד די חכם, אמור להיות בט' עכשיו אבל הקפצנו אותו לי'א כדי שיהיה לו מאתגר. הוא ממילא ידע את כל החומר של י'. טוד עוזר לו קצת אחרי שעות הלימודים מדי פעם כדי להתקדם יותר, אך היתה לי ההרגשה שהם עושים עוד משהו חוץ מללמוד. חבל לי, הייתי יכול תמוך בהם כל כך בנושא הזה, אבל הם בטח פחדו שזה יגיע להורים. בכל מקרה, אני מרגיש רע מאוד עם כך ששניים מהתלמידים הכי טובים שלי נעדרו. אם אני יכול לעזור במשהו, אני יודע שהפארק של קסטליה תמיד היה מקום אהוב עליהם. יש רכבת מהירה שמובילה אליו מהרצף המזרחי ביותר בעיר. כדאי לכם לבדוק בסביבה שם" הוא אומר. טרייסי שואלת אותו עוד כמה שאלות, אך הן שאלות יבשות ולא מובילות לפרטים מעניינים (מה לומדים בי'א וכד...)
    מה תעשה?

בר
    *כסף: 2,000 פ"ד
    אתה אומר בגיחוך קל שאלו הדברים שלך ואוסף אותם בחזרה. לא נראה שזה מפריע לפוקימו המצפון הלא מזוהה. אתה מויצא את קלאונצ'ר ופוקד עליו אקדח מים. קלאונצ'ר שולח מצבתו אקדח מים, פוגע בפוקימון קשה. לאחר מכן הוא שולח בועות מעטות מצבתו, פוגע בו קשה שוב ומעלף אותו *מזל טוב! קלאונצ'ר למד בועות!!!*
    הפקוימון שוכב חסר הכרה על רצפת האבן
    מה תעשה?

טל
    *לא נורא מטעויות לומדים
    את אומרת לג'יימס שתשמחי לראות את הבית ואת המקום בו קקניה ישן. אתם הולכים מספר דקות ואז מגיעים לבית צמוד-קרקע עם קומה אחת. אתם נכנסים פנימה ונדהמים מכמות קנקני התה שמפוזרים לכל אורך ורוחב החדר המרכזי בבית "אני אספן די כפייתי של קנקני תה" הוא ואמר בגיחוך קל. את שמה לב ולא רואה אף גרגיר אבק על אף אחד מהקנקנים. לאחר מכן ג'יימס מוביל אתכם לחדר צדדי , ובו מיטה כמו של חתולים בצבע ירוק בהיר. המיטה עשויה מבד פשתן ארוג, ולכל אורך הבד מפוזרים קוצים ירוקים קטנים שכנראה ירדו מקקניה. "זו מיטה מיוחדת בהזמנה אישית" הוא מתפאר. "הכינו אותה מבד פשתן ארוג כדי שיהיה לקקניה מקום נעים להתחכך בו, שיזכיר לו את חול המדבר". את שמה לב למשהו משונה מאוד על המיטה. הוא נראה כמו קשקש מחוספס מאוד בצבע בורדו. טרוי מרים אותו ונשרט קלות באצבעו. הוא אומר:" אח! יש רקפ וקימון אחד שאני מכיר עם קשקשים אדומים כאלה מחוספסים: קרווניה. נתקלתי בהמונים כאלו בטיולים שלי ליד פורטרי. אבל מה זה אומר?" הוא שואל. בינתיים ג'יימס מרים בתמימות את הקשקש ונשרט, אומר" אאוו!" במבטא בריטי ובקול גבוה מעט, מה שלא מאפשר לטרוי להימנע מלהחניק צחקוק קל.
    מה תעשי?

[B]נועם[/B
    *רציני? לא שיחקת ב XY?
    *מיקום - מגדל המנסרה, קאלוס
    *כסף - 880 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חושב לעצמך איך תוכל לזהות את הגנה בתוך קבוצת האנשים הזו (בתנאי שהוא שם... סתם סתם הוא שם, אני לא כזה טרול). אתה רואה פתאום זוהר חלוש על צווארם של כל האנשים עם השיער האדום והבגדים האדומים (במבנה בורדו ליד מגדל המנסרה? באמת, ציפיתי ממך ליותר חדות הבחנה) וכולם נכנסים אל תוך המבנה. אתה יורד מהר מהמגדל ומתקרב אל המבנה. אתה רואה מעל דלת הכניסה אליו כיתוב מסתלסל בצבע שחור שאותו פיענחת כ'Lysandre Cafe' (עכשיו אין סיכוי שאתה לא מזהה)
    מה תעשה?

Amitlv
    *Shikamaru
    *Ritsuka kun
    *~BarMaster~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    (כן כי נהמה של אפרוח תבהיל גור אריות... עזוב פוקילוג'יקס)
    אתה אומר לאפרוח מה לעשות. הוא שולח חול לעיניו של ליטלאו, נוהם עליו (מה שלא כל כך מזיז לו) ואז שורט אותו בחוזקה, מעלף אותו. פייר צווח בקול נשי:" ליטלאו, לא! את מי אני אלטף בלילות עכשיו?" אחד החיילים ניגש אליך ולוחש אליך:" החלטנו שנסתדר גם רק עם 5 מגויסים. עשה בו כרצונך" הוא ואמר והולך. אתה וראה ששאר המגויסים עוקבים אחרי החיילים לכיוון מעלית.
    מה תעשה?

אלמוג
    *אני ממש מבקש שתקרא את התגובה... אני אומר לך בפירוש כרטיס מגנטי ואתה מתאר לי איך אתה מסובב מפתח? *facepalm*
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, מאוויל, הואן
    *כסף - 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ואמר שתמיד רצית שותפה וניגש למעיל מעילה רשום 'חדרים'. אתה יורד לקומה 36- ולאחר כמה דקות רואה שלט מולך, כשנפתחת המעלית:' קומת חדרים 36-. חדרים 351-355: שמאל. חדרים 356-360: ימין.' אתה הולך שמאלה ובסוף המסדרון מגיע לחדר על דלתו רשום '351'. אתה מעביר את הכרטיס המגנטי בחרך המתאים והדלת נפתחת. אתה רואה מולך מסך גדול שמציג מגדל פגודה בן 3 קומות. לידו מסך טלוויזיה קטן ועל הספה שמולך יושבת נערה גבוהה ממך, לא רזה ולא שמנה, עם שיער חום קצר ועיניים כחולות. היא ניגשת אליך ואומרת:" שלום. מי אתה?" לפי הקול שלה אתה שם לב שהאי צעירה ממך בשנה אחת לפחות
    מה תעשה?
    סליחה שלא הגבתי הרבה זמן...
    ולפי המשחקים נהמה לא אמורה לעבוד על כולם מכולם?
    --------

'סתם איימתי אליו כדי שישתוק' אחשוב לרגע 'אבל כולם ירצו לדעת מה עשיתי, צריך לבסס מעמד כמה שיותר מוקדם.' אחשוב בפחד 'צריך להרוג אותו' מופתע מהרעיון שלי לרגע כמעת נפלתי אחוז בהלה אך במהרה התעשתתי. "אפרוח" אקרה לפוקימון שלי "חסל אותם, תעשה מה שאתה צריך" אגיד לו 'אני וטורציק צרכים להראות שיש לנו מילה, שאנכנו נוראיים, שיפחדו.' אחשוב בזמן שאפמה בטורציק הורג את היריבים שלי (או לפחות פוצע אותם אנושות) ואאסה את עצמי נהנה. "בוא נלך" אגיד לו כשסיים

כמו תמיד. עמיטריד.

13. the bitch is back

עומר
    *יאללה פרשתי לישון
    מה תעשי?
    אעמוד שם עוד כמה רגעים לראות אולי אצליח לראות מאיפה הפוקימון מגיע ואז אתקדם לעבר הבית של מר פוקימון.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

14. היזהרו מחיקויים!
    בר
    *ד"א נכון spiky eared pichu? אני החלטתי לתת לך מאצ'וק עם צלקת
    *זריקה ויטאלית תוקפת אחרונה בתור, אבל אין איך להתחמק ממנה
    אתה אומר למאצ'וק מה לעשות. הוא מחכה. הילד מאושר, אומר:" טירטוגה, אקדח מים!" וטירטוגה יורה אקדח מים לעבר מאצ'וק. פתאום מאצ'וק מתעורר, רץ דרך אקדח המים, תופס את טירטוגה, מסובב אותו ומטיל אותו כמו שעשה לארצ'ן, מטיח אותו על הרצפה וגורם לו לא מעט נזק. מאצ'וק נראה כבר מאוד תשוש. השריטה הבולטת על חזו על חזו פועמת.
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0.5/10

לי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לקול (המוקלט מראש) שהוא נדיב שהוא מביא לך פוקימון, והולך אל הארגז לבדוק איזה פוקימון יצא לך. בתוך הארגז את רואה פוקדור מוזר שלא ראית מימי חייך כמוהו: . אתה זורק אותו לאוויר ומתוכו יוצא איזה מין ראשן עם גבות עבותות. הוא מקרקר ומחייך לעברך: . לאחר שהוצאת את הראשן אותו קול אומר "תודה. נא להתקדם" ונחשף בקיר מעבר שהיה מוסתר קודם לכן. אורות כחולים נדלקים בדרך אל החדר הבא.
    מה תעשה?

נועם
    *אכן aaahhhh
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה מקטר על כך שמגנו לא ענה לך ומכתיר את עצמך כאידיוט על שבעטת בדלת. לארח מכן אתה מוצא בטלפון את המספר של הבסיס ומתקשר אליו. מולי עונה לך ואתה מבקש ממנה עזרה. היא אומרת:" אין בעיה, קלאן. אתה על האי נכון? עזרה כבר בדרך אליך" ומנתקת. לאחר כחמש דקות מגיעים שני אנשים עם אלונקה. הם מרימים אותך ומושיבים אותך על האלונקה. הם רצים איתך על פני השטח ההרריים של האי עד למעלית, ואז נכנסים איתך למעלית. אתה יורדים למטה ללובי והם רצים איתך בתוך הלובי, בסופו של דבר מגיעים למעלית, נכנסים אליה ובמהרה יוצאים ומניחים אותך במיטה של כמו בית חולים. לאחר כדקה ניגש אליך רופא ושואל אותך:"אז מה קרה לך, קלאן?" בזמן שהוא בוחן את רגלך הפועמת.
    מה תעשה?

טוטודייל
    אתה אומ לעצמך שנראה לך שאתה גם תלך לישון והולך יחד עם מאצ'ופ, באלטוי ופרליגייטר וארבעת הפוקדורים הנוספים לחדרך. פרליגייטר מתכנסת סביב עצמה, באלטוי מפסיק לרחף ולהסתחרר ומתיישב על הרצפה, ומאצ'ופ הולך לישון על הקרקע כמו אדם רגיל. ארבעת הפוקדורים הנוספים אתה מניח בתוך מתקן פוקדורים שראית על הקיר. יש בו מקום ל-32 פוקדורים. אתה הולך לישון, מצפה ליום חדש
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
    אתה מתעורר לאחר שנת ישרים, גלה שהשעה היא 10:30. אתה נזכר שאת המשימה הבאה תקבל רק מחר ולכן קמת מאוחר. באלטוי ומאצ'ופ כבר ערים, ופרליגייטר עוד ישנה. אתה שומע רעשים מהסלון.
    מה תעשה?

טל
    את אומרת לסילבאון מה לעשות. סילבאון לא נראית איתך, והיא קצת מרחפת. במקום להשתמש בכישוף היא נתקלת בעצמה ופוגעת בה. יאנמה מצחקק. לאחר מכן היא יורה לאוויר חול, ושולחת דרכו כוכבי מהירות, פוגעת ביאנמה בעוצמה רבה. *מזלט! סילבאון למדה כוכבי חול!!!* יאנמה נראה חלש, אך הוא מחזיק עוד מעמד. הוא יורה עוד שני גלי הלם שכאלו לעבר סילבאון, מביא בסיומו של דבר לעילפונה. הוא בעצמו לא נראה חזק במיוחד
    מה תעשי?

Amitlv
    *אני שומר על ההגיון הבסיסי שאומר שאם אפרוח נוהם זה לא יפחיד כפיר
    אתה וראה שאחד החיילים נזכר לחזור ולקחת את ליטלאו איתו. לאחר מכן אתה פוקד על אפרוח מה לעשות. הוא נותך לך מבט כזה של 'אתה בטוח?' אז עושה כמבוקשך. למשמע הצעקות הזוועתיות של פייר, אפרוח שורט אותו קשות ויורה עליו גחלות, גורם לו לפצעים מדממים וכוויות קשות. לאחר חמש דקות כואבות ביותר גופתו של פייר נודמת, שרוטה כולה, מלאת כוויות וחבולות ועטופה בחול. אתה רואה את החייל הזכר מסתכל עליך מליד המעלית, עם חצי חיוך. אפרוח נראה כאילו משהו באופי שלו השתנה. כאילו הוא כבר לא תמים יותר (יופי קלקלת את אפרוח)
    מה תעשה?

עומר
    את עומדת שם עוד כמה רגעים, מנסה לראות מאיפה הפוקימון מגיע. פתאום, מבין השיחים יוצא עכביש ירוק בהיר עם סמיילי על גבו: הוא צווח בעוצמה על קולית שקצת מכאיבה לך. הירח כבר עלה לשיא אורו.
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    בר
    *ד"א נכון spiky eared pichu? אני החלטתי לתת לך מאצ'וק עם צלקת
    *זריקה ויטאלית תוקפת אחרונה בתור, אבל אין איך להתחמק ממנה
    אתה אומר למאצ'וק מה לעשות. הוא מחכה. הילד מאושר, אומר:" טירטוגה, אקדח מים!" וטירטוגה יורה אקדח מים לעבר מאצ'וק. פתאום מאצ'וק מתעורר, רץ דרך אקדח המים, תופס את טירטוגה, מסובב אותו ומטיל אותו כמו שעשה לארצ'ן, מטיח אותו על הרצפה וגורם לו לא מעט נזק. מאצ'וק נראה כבר מאוד תשוש. השריטה הבולטת על חזו על חזו פועמת.
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0.5/10

לי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לקול (המוקלט מראש) שהוא נדיב שהוא מביא לך פוקימון, והולך אל הארגז לבדוק איזה פוקימון יצא לך. בתוך הארגז את רואה פוקדור מוזר שלא ראית מימי חייך כמוהו: . אתה זורק אותו לאוויר ומתוכו יוצא איזה מין ראשן עם גבות עבותות. הוא מקרקר ומחייך לעברך: . לאחר שהוצאת את הראשן אותו קול אומר "תודה. נא להתקדם" ונחשף בקיר מעבר שהיה מוסתר קודם לכן. אורות כחולים נדלקים בדרך אל החדר הבא.
    מה תעשה?

נועם
    *אכן aaahhhh
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה מקטר על כך שמגנו לא ענה לך ומכתיר את עצמך כאידיוט על שבעטת בדלת. לארח מכן אתה מוצא בטלפון את המספר של הבסיס ומתקשר אליו. מולי עונה לך ואתה מבקש ממנה עזרה. היא אומרת:" אין בעיה, קלאן. אתה על האי נכון? עזרה כבר בדרך אליך" ומנתקת. לאחר כחמש דקות מגיעים שני אנשים עם אלונקה. הם מרימים אותך ומושיבים אותך על האלונקה. הם רצים איתך על פני השטח ההרריים של האי עד למעלית, ואז נכנסים איתך למעלית. אתה יורדים למטה ללובי והם רצים איתך בתוך הלובי, בסופו של דבר מגיעים למעלית, נכנסים אליה ובמהרה יוצאים ומניחים אותך במיטה של כמו בית חולים. לאחר כדקה ניגש אליך רופא ושואל אותך:"אז מה קרה לך, קלאן?" בזמן שהוא בוחן את רגלך הפועמת.
    מה תעשה?

טוטודייל
    אתה אומ לעצמך שנראה לך שאתה גם תלך לישון והולך יחד עם מאצ'ופ, באלטוי ופרליגייטר וארבעת הפוקדורים הנוספים לחדרך. פרליגייטר מתכנסת סביב עצמה, באלטוי מפסיק לרחף ולהסתחרר ומתיישב על הרצפה, ומאצ'ופ הולך לישון על הקרקע כמו אדם רגיל. ארבעת הפוקדורים הנוספים אתה מניח בתוך מתקן פוקדורים שראית על הקיר. יש בו מקום ל-32 פוקדורים. אתה הולך לישון, מצפה ליום חדש
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
    אתה מתעורר לאחר שנת ישרים, גלה שהשעה היא 10:30. אתה נזכר שאת המשימה הבאה תקבל רק מחר ולכן קמת מאוחר. באלטוי ומאצ'ופ כבר ערים, ופרליגייטר עוד ישנה. אתה שומע רעשים מהסלון.
    מה תעשה?

טל
    את אומרת לסילבאון מה לעשות. סילבאון לא נראית איתך, והיא קצת מרחפת. במקום להשתמש בכישוף היא נתקלת בעצמה ופוגעת בה. יאנמה מצחקק. לאחר מכן היא יורה לאוויר חול, ושולחת דרכו כוכבי מהירות, פוגעת ביאנמה בעוצמה רבה. *מזלט! סילבאון למדה כוכבי חול!!!* יאנמה נראה חלש, אך הוא מחזיק עוד מעמד. הוא יורה עוד שני גלי הלם שכאלו לעבר סילבאון, מביא בסיומו של דבר לעילפונה. הוא בעצמו לא נראה חזק במיוחד
    מה תעשי?

Amitlv
    *אני שומר על ההגיון הבסיסי שאומר שאם אפרוח נוהם זה לא יפחיד כפיר
    אתה וראה שאחד החיילים נזכר לחזור ולקחת את ליטלאו איתו. לאחר מכן אתה פוקד על אפרוח מה לעשות. הוא נותך לך מבט כזה של 'אתה בטוח?' אז עושה כמבוקשך. למשמע הצעקות הזוועתיות של פייר, אפרוח שורט אותו קשות ויורה עליו גחלות, גורם לו לפצעים מדממים וכוויות קשות. לאחר חמש דקות כואבות ביותר גופתו של פייר נודמת, שרוטה כולה, מלאת כוויות וחבולות ועטופה בחול. אתה רואה את החייל הזכר מסתכל עליך מליד המעלית, עם חצי חיוך. אפרוח נראה כאילו משהו באופי שלו השתנה. כאילו הוא כבר לא תמים יותר (יופי קלקלת את אפרוח)
    מה תעשה?

עומר
    את עומדת שם עוד כמה רגעים, מנסה לראות מאיפה הפוקימון מגיע. פתאום, מבין השיחים יוצא עכביש ירוק בהיר עם סמיילי על גבו: הוא צווח בעוצמה על קולית שקצת מכאיבה לך. הירח כבר עלה לשיא אורו.
    מה תעשי?
    "מממ איזה שינה טובה... פרליגייטר עוד ישנה, לא נפריע לה. מאצ'ופ, באלטוי, בואו נראה מה זה הרעש הזה."

עמוד 36 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2634353637384686 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •