Pokemon GO
עמוד 37 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2735363738394787 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 541 עד 555 מתוך 1331
  1. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *אכן aaahhhh
    *מיקום - האי סינאבאר, קנטו
    *כסף - 15,880 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מקטר על כך שמגנו לא ענה לך ומכתיר את עצמך כאידיוט על שבעטת בדלת. לארח מכן אתה מוצא בטלפון את המספר של הבסיס ומתקשר אליו. מולי עונה לך ואתה מבקש ממנה עזרה. היא אומרת:" אין בעיה, קלאן. אתה על האי נכון? עזרה כבר בדרך אליך" ומנתקת. לאחר כחמש דקות מגיעים שני אנשים עם אלונקה. הם מרימים אותך ומושיבים אותך על האלונקה. הם רצים איתך על פני השטח ההרריים של האי עד למעלית, ואז נכנסים איתך למעלית. אתה יורדים למטה ללובי והם רצים איתך בתוך הלובי, בסופו של דבר מגיעים למעלית, נכנסים אליה ובמהרה יוצאים ומניחים אותך במיטה של כמו בית חולים. לאחר כדקה ניגש אליך רופא ושואל אותך:"אז מה קרה לך, קלאן?" בזמן שהוא בוחן את רגלך הפועמת.
    מה תעשה?
    "מה קרה?" אענה לרופא תוך כדי שאתלבט מה להגיד ומה לא. "אז ככה, הייתי באמצע משימה באזור לומיוס שבקאלוס," אומר לו בביטחון עצמי. "כשפתאום ראיתי המון חיילים של צוות פלייר מתכנסים במבנה כלשהו," אמשיך לשקר לו אתפלל שלא ישים לב. "וכשמגנו הגיע לעזור לי עם החיילים הזוטרים, רצתי להתעמת עם שני הסגנים שתקפו אותי. הבסתי אחד מהם, אבל השני השליך גוש מתכת על הרגל שלי, אז ריססתי אותו עם תרסיס שינה והשתגרתי משם." אסיים להסביר לו ואקווה שלא יבחין בשקר.

2. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    בר
    *ד"א נכון spiky eared pichu? אני החלטתי לתת לך מאצ'וק עם צלקת
    *זריקה ויטאלית תוקפת אחרונה בתור, אבל אין איך להתחמק ממנה
    *מיקום - מכון אורבורג, אורבורג, סינו
    *כסף: 7,000 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר למאצ'וק מה לעשות. הוא מחכה. הילד מאושר, אומר:" טירטוגה, אקדח מים!" וטירטוגה יורה אקדח מים לעבר מאצ'וק. פתאום מאצ'וק מתעורר, רץ דרך אקדח המים, תופס את טירטוגה, מסובב אותו ומטיל אותו כמו שעשה לארצ'ן, מטיח אותו על הרצפה וגורם לו לא מעט נזק. מאצ'וק נראה כבר מאוד תשוש. השריטה הבולטת על חזו על חזו פועמת.
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0.5/10

לי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לקול (המוקלט מראש) שהוא נדיב שהוא מביא לך פוקימון, והולך אל הארגז לבדוק איזה פוקימון יצא לך. בתוך הארגז את רואה פוקדור מוזר שלא ראית מימי חייך כמוהו: . אתה זורק אותו לאוויר ומתוכו יוצא איזה מין ראשן עם גבות עבותות. הוא מקרקר ומחייך לעברך: . לאחר שהוצאת את הראשן אותו קול אומר "תודה. נא להתקדם" ונחשף בקיר מעבר שהיה מוסתר קודם לכן. אורות כחולים נדלקים בדרך אל החדר הבא.
    מה תעשה?

נועם
    *אכן aaahhhh
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה מקטר על כך שמגנו לא ענה לך ומכתיר את עצמך כאידיוט על שבעטת בדלת. לארח מכן אתה מוצא בטלפון את המספר של הבסיס ומתקשר אליו. מולי עונה לך ואתה מבקש ממנה עזרה. היא אומרת:" אין בעיה, קלאן. אתה על האי נכון? עזרה כבר בדרך אליך" ומנתקת. לאחר כחמש דקות מגיעים שני אנשים עם אלונקה. הם מרימים אותך ומושיבים אותך על האלונקה. הם רצים איתך על פני השטח ההרריים של האי עד למעלית, ואז נכנסים איתך למעלית. אתה יורדים למטה ללובי והם רצים איתך בתוך הלובי, בסופו של דבר מגיעים למעלית, נכנסים אליה ובמהרה יוצאים ומניחים אותך במיטה של כמו בית חולים. לאחר כדקה ניגש אליך רופא ושואל אותך:"אז מה קרה לך, קלאן?" בזמן שהוא בוחן את רגלך הפועמת.
    מה תעשה?

טוטודייל
    *כסף : 2,095 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומ לעצמך שנראה לך שאתה גם תלך לישון והולך יחד עם מאצ'ופ, באלטוי ופרליגייטר וארבעת הפוקדורים הנוספים לחדרך. פרליגייטר מתכנסת סביב עצמה, באלטוי מפסיק לרחף ולהסתחרר ומתיישב על הרצפה, ומאצ'ופ הולך לישון על הקרקע כמו אדם רגיל. ארבעת הפוקדורים הנוספים אתה מניח בתוך מתקן פוקדורים שראית על הקיר. יש בו מקום ל-32 פוקדורים. אתה הולך לישון, מצפה ליום חדש
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
    אתה מתעורר לאחר שנת ישרים, גלה שהשעה היא 10:30. אתה נזכר שאת המשימה הבאה תקבל רק מחר ולכן קמת מאוחר. באלטוי ומאצ'ופ כבר ערים, ופרליגייטר עוד ישנה. אתה שומע רעשים מהסלון.
    מה תעשה?

טל
    *כסף: 1,505 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת לסילבאון מה לעשות. סילבאון לא נראית איתך, והיא קצת מרחפת. במקום להשתמש בכישוף היא נתקלת בעצמה ופוגעת בה. יאנמה מצחקק. לאחר מכן היא יורה לאוויר חול, ושולחת דרכו כוכבי מהירות, פוגעת ביאנמה בעוצמה רבה. *מזלט! סילבאון למדה כוכבי חול!!!* יאנמה נראה חלש, אך הוא מחזיק עוד מעמד. הוא יורה עוד שני גלי הלם שכאלו לעבר סילבאון, מביא בסיומו של דבר לעילפונה. הוא בעצמו לא נראה חזק במיוחד
    מה תעשי?

Amitlv
    *אני שומר על ההגיון הבסיסי שאומר שאם אפרוח נוהם זה לא יפחיד כפיר
    אתה וראה שאחד החיילים נזכר לחזור ולקחת את ליטלאו איתו. לאחר מכן אתה פוקד על אפרוח מה לעשות. הוא נותך לך מבט כזה של 'אתה בטוח?' אז עושה כמבוקשך. למשמע הצעקות הזוועתיות של פייר, אפרוח שורט אותו קשות ויורה עליו גחלות, גורם לו לפצעים מדממים וכוויות קשות. לאחר חמש דקות כואבות ביותר גופתו של פייר נודמת, שרוטה כולה, מלאת כוויות וחבולות ועטופה בחול. אתה רואה את החייל הזכר מסתכל עליך מליד המעלית, עם חצי חיוך. אפרוח נראה כאילו משהו באופי שלו השתנה. כאילו הוא כבר לא תמים יותר (יופי קלקלת את אפרוח)
    מה תעשה?

עומר
    *כסף: 100 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את עומדת שם עוד כמה רגעים, מנסה לראות מאיפה הפוקימון מגיע. פתאום, מבין השיחים יוצא עכביש ירוק בהיר עם סמיילי על גבו: הוא צווח בעוצמה על קולית שקצת מכאיבה לך. הירח כבר עלה לשיא אורו.
    מה תעשי?
    אני בעד שנלך לפי ההיגיון ולא המשחקים!
    -------
    אהיה מרוצה למראה החיוך אך מאט נסער לאחר המעסה. "אתה כבר לא תמים יותר" אגיד לאפרוח או שמא זה היה לעצמי "מעכשיו נצתרך לעשות דברים גם אם לא נרצה לעשות, אין לנו יותר ברירה" אגיד לו בדרך למעלית "אין ברירה" אלחש לעצמי אולי כדי לתרץ את המעשה שלי או בשביל הכנה למשימות עתידיות אך דבר אחד בטוח, נכנסתי למעלית וכבר לא הייתי ילד.

כמו תמיד. עמיטריד.

3. משתמש מנוסה
    בר
    אתה אומר למאצ'וק מה לעשות. הוא מחכה. הילד מאושר, אומר:" טירטוגה, אקדח מים!" וטירטוגה יורה אקדח מים לעבר מאצ'וק. פתאום מאצ'וק מתעורר, רץ דרך אקדח המים, תופס את טירטוגה, מסובב אותו ומטיל אותו כמו שעשה לארצ'ן, מטיח אותו על הרצפה וגורם לו לא מעט נזק. מאצ'וק נראה כבר מאוד תשוש. השריטה הבולטת על חזו על חזו פועמת.
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0.5/10

כן אני יודע חשבתי שהוא יעשה את הזריקה הויטאלית בסוף התור הקודם כאילו שהוא נפגע פעם קודמת אבל לא משנה (לא הבנתי את ה spiky eared pichu)
    "קיצוץ קראטה" אגיד
    'הוא לא מוותר, אני אוהב את זה' אחשוב שוב עם הפוכדור של קלאונצ'ר מוכן בידי

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לקול (המוקלט מראש) שהוא נדיב שהוא מביא לך פוקימון, והולך אל הארגז לבדוק איזה פוקימון יצא לך. בתוך הארגז את רואה פוקדור מוזר שלא ראית מימי חייך כמוהו: . אתה זורק אותו לאוויר ומתוכו יוצא איזה מין ראשן עם גבות עבותות. הוא מקרקר ומחייך לעברך: . לאחר שהוצאת את הראשן אותו קול אומר "תודה. נא להתקדם" ונחשף בקיר מעבר שהיה מוסתר קודם לכן. אורות כחולים נדלקים בדרך אל החדר הבא.
    מה תעשה?
    אני אגש אל טימפול אתכופף אליה על מנת להיות בגובה שלה ואומר לה " שלום לך, שמי הוא לי, אני הולך להיות המאמן החדש שלך. אל תפחדי ממני אני בן אדם טוב ". לאחר מכן אקום וארים בעזרת ידיי את טימפול ואשים אותה על ראשי שתהנה לה מהשערות שלי. לאחר אציית לקול הנדיב ואלך בזהירות רבה לחדר שנפתח מולי ואראה מה מחכה לי בו.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. the bitch is back
    בר
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0.5/10

לי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    מה תעשה?

נועם
    *אכן aaahhhh
    *כסף - 15,880 פ"ד
    מה תעשה?

טוטודייל
    אתה אומ לעצמך שנראה לך שאתה גם תלך לישון והולך יחד עם מאצ'ופ, באלטוי ופרליגייטר וארבעת הפוקדורים הנוספים לחדרך. פרליגייטר מתכנסת סביב עצמה, באלטוי מפסיק לרחף ולהסתחרר ומתיישב על הרצפה, ומאצ'ופ הולך לישון על הקרקע כמו אדם רגיל. ארבעת הפוקדורים הנוספים אתה מניח בתוך מתקן פוקדורים שראית על הקיר. יש בו מקום ל-32 פוקדורים. אתה הולך לישון, מצפה ליום חדש
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
    אתה מתעורר לאחר שנת ישרים, גלה שהשעה היא 10:30. אתה נזכר שאת המשימה הבאה תקבל רק מחר ולכן קמת מאוחר. באלטוי ומאצ'ופ כבר ערים, ופרליגייטר עוד ישנה. אתה שומע רעשים מהסלון.
    מה תעשה?

טל
    את אומרת לסילבאון מה לעשות. סילבאון לא נראית איתך, והיא קצת מרחפת. במקום להשתמש בכישוף היא נתקלת בעצמה ופוגעת בה. יאנמה מצחקק. לאחר מכן היא יורה לאוויר חול, ושולחת דרכו כוכבי מהירות, פוגעת ביאנמה בעוצמה רבה. *מזלט! סילבאון למדה כוכבי חול!!!* יאנמה נראה חלש, אך הוא מחזיק עוד מעמד. הוא יורה עוד שני גלי הלם שכאלו לעבר סילבאון, מביא בסיומו של דבר לעילפונה. הוא בעצמו לא נראה חזק במיוחד
    מה תעשי?

Amitlv
    *אני שומר על ההגיון הבסיסי שאומר שאם אפרוח נוהם זה לא יפחיד כפיר
    אתה וראה שאחד החיילים נזכר לחזור ולקחת את ליטלאו איתו. לאחר מכן אתה פוקד על אפרוח מה לעשות. הוא נותך לך מבט כזה של 'אתה בטוח?' אז עושה כמבוקשך. למשמע הצעקות הזוועתיות של פייר, אפרוח שורט אותו קשות ויורה עליו גחלות, גורם לו לפצעים מדממים וכוויות קשות. לאחר חמש דקות כואבות ביותר גופתו של פייר נודמת, שרוטה כולה, מלאת כוויות וחבולות ועטופה בחול. אתה רואה את החייל הזכר מסתכל עליך מליד המעלית, עם חצי חיוך. אפרוח נראה כאילו משהו באופי שלו השתנה. כאילו הוא כבר לא תמים יותר (יופי קלקלת את אפרוח)
    מה תעשה?

עומר
    את עומדת שם עוד כמה רגעים, מנסה לראות מאיפה הפוקימון מגיע. פתאום, מבין השיחים יוצא עכביש ירוק בהיר עם סמיילי על גבו: הוא צווח בעוצמה על קולית שקצת מכאיבה לך. הירח כבר עלה לשיא אורו.
    מה תעשי?
    סורי אני מהטלפון...
    ~~~~~~
    "צא סקארגי בעיטה נמוכה!" אקרא "מיד אחרי זה תעבור למתקפת הטעיה!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    מה תעשי?

"כל הכבוד סלביאון, היית מדהימה!" אומר לה ואחזיר אותה לפוקדור כדי שתוכל לנוח. אוציא את וולפיקס. "קדימה וולפיקס, בואי נסיים את מה שסילביאון התחילה- גחלת!" אומר לה בתקווה שההתקפה תגרום לנזק גדול
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    אלמוג
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, מאוויל, הואן
    *כסף - 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לה שקיבלת את פאנפי וסקאמורי ומוציא אתום להראות לה. היא אומרת:" וואו! איזה פוקימונים מגניבים! הפוקימון השני שקיבלתי הוא אוריקס. הוא אונניקס, אז אני לא יכולה להראות לך אותו בתוך החדר. אולי מחר, כשנהיה בשטח פתוח. בכל מקרה, תן לי להסביר לך על החדר: בחדר יש מסך שיכול להקרין נוף של כל מקום שתרצה בעולם. אני בחרתי בנוף של העיר ויולט, בה גדלתי. יש בחדר גם מסך טלוויזיה, ושתי ספות. במטבח יש כלי בישול וכיריים, תנור ומקרר, ויש גם דלת מגניבה שאם אתה אומר לה מה אתה רוצה לאכול היא תביא לך אותו מיד. ובמסדרון" היא אומרת ומצביעה על מסדרון,"יש חדר בכל צד וחדר בסוף. החדר משמאל הוא חדר שינה שלי, בו יש גם מקלחת. אני מניחה שגם בחדר השני, שלך תהיה. החדר שבסוף המסדרון הוא מחסן, בו היה אינקובטור ביצים לכל אחד מאיתנו. עכשיו, אם תסלח לי, אני תשושה. אני אלך לישון" היא אומרת והולכת לישון, בחדרה השמאלי.
    מה תעשה?
    " לילה טוב ." אני אומר ומתחיל לטייל במפקדה ולהקיר אותה יותר טוב

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

8. מנהל ראשי
    שם: אדם
    טדי
    *צודק חח
    *מקום : דרך 39, ג'וטו
    *כסף : 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חושב מה לעשות ומחליט שהמעשה הנכון הוא לגשת לחווה. אתה ניגש לחווה וניגשת אליך נערה כבת 17. היא אומרת:"שלום לך, אדון! אתה נראה תשוש מאוד! שמי סאמר, אחת מארבע אחיות המילטאנק שמתפעלות את החווה. תרצה כוס חלב מילטאנק טרי כדי להתרענן?" היא מציעה לך כוס של חלב קר. החלב צח כשלג ובוהק מעט. אתה רואה מאחורי האישה משהו שמזכיר פאב שהתנגש בהרי האלפים: בכל מקום אנשים עם לדרהוזנים יושבים, מדברים, צוחקים ושותים חלב ובירה (לא ביחד). כל הקירות מלאים בחלונות שקופים שמשקיפים על שדות המרעה היפהפיים. בבר יושב אדם מקריח בן כ-50, מצחצח כוסות לחלב ולבירה. אישה נוספת עם מגש מגישה קרם בוואריה לאחד השולחנות. מהחלונות אתה רואה את כרי המרעה: עשרות מילטאנקים מסתובבות בשדות המרעה מלאים בחיטה ושעורה (מהן מפיקים בירה...). מדי פעם חולף על פניך איזה טאורוס תועה.
    מה תעשה?
    אני לוקח את החלב, שותה אותו לא לפני שאני מודה לגברת וניגש לבר ופונה לגבר בן 50. "שמע, אתה נראה כמו מישהו שמכיר את החבר׳ה, אני מחפש מאריל אבוד וחשבתי לשאול אם אתה מכיר מי שיכול לעזור לי למצוא אותו. אגב, האם מותר ללכוד פוקימונים בחווה?"

9. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    *שלום לכם! כולכם קיבלתם פרס לסוכות בה"פ. חג סוכות שמח!
    *רק נשאר לי שmonster והנפש המתמטית יענו על סקר דעת הקהל בקשר לחנוכה ואני אכריז על מה הוחלט
    *קצת לאחר פירסום התגובה אני אוסיף לדף הראשי קטגוריה עם מפה של הלובי של בסיסי אג'נטרה ופירוט מה יש בכל אזור ואזור, ובגלל שלבסיסי רמפא"ג אין תבנית קבועה אני ארשום בספוילר נפרד פירוט על המאפיינים שקיימים בבסיסי רמפא"ג
    *בהצלחה!

טוטודייל
    אתה מברך על שנתך הטובה והולך לסלון לבדוק מה פשר הרעש. אתה רואה שקודי יושב בסלון רק עם תחתונים (לא בוקסר, תחתונים) וטרייסי גוער בו על כך. קודי אומר:" אה! בוקר טוב מאצ'ופ, באלטוי, ריצ'י! מה שלומכם?" מאצ'ופ מסב מבטו. טרייסי ממשיכה לגעור בו, אך לא לפני שאומרת:" היי ריצ'י. שמרנו לך חביתה ופאי במקרר. רק תחמם במיקרו ותאכל". באלטוי עושה משהו שנדמה לך כצחקוק.
    מה תעשה?

נועם
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה מספר לרופא את בליל האמת והשקר, והוא אומר:" נראה לי שזה לא בדיוק מה שקרה. פגיעה מגוש ברזל היתה יותר לכיוון הקרסול ופחות לכיוון קצה וצד הרגל, כמו שזה במקרה הזה. רוצה לספר לי מה בדיוק קרה? אני לא רוצה את כל הרקע, רק ממה נפגעת".
    מה תעשה?

Amitlv
    *צל"ש על הליריות בתגובה שלך
    *ואני הולך לפי המשחקים באופן כללי, אבל עושה יישור הגיוני, זתומרת שנגיד מבט (Leer) לא יעבוד על זובאט (אין לו עיניים) או על פוקימוני רוח ומתקפות לא יהיו פקודה מתמטית אלא פעולה דינמית שיכולה להשתנות
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מרוצה מאהדת החייל ונסער ממעשך. אתה עורך דיון על התבגרותכם המידית עם טורצ'יק שמהנהן בקדרות. אתה עולה יחד עם החייל במעלית ויוצא לעבר חדר עגול עם קירות אדומים שבחלק שמולך סמל להבה: בחדר יושבים כ-50 חיילים במדים, כולם עם שיער אדום-כתום כמו שני החיילים שהציגו אתכם. לידך וליד ארבעת המגויסים הנוספים עומדים שני החיילים, החייל עם הליטלאו והחיילת. מולכם, על במה עומד אדם גדול ושמן עם כפפות כחולות, הוא חצי קירח עם זנב סוס קטן עומד לכפי מעלה. יש לו משקפיים, מיקרופון שמתלבש על ראשו וזקן צרפתי. כל בגדיו אדומים-לבנים: . הוא אומר בצרפתית (אניח שאתה דובר צרפתית כי אתה בקאלוס ואין לי כוח לתרגם הכל ליפנית): "שלום לכם, חמשת הכמעט מגויסים שלנו. אני זרוסיק, סגנו הראשון של ראש הצוות הדגול והמלכותי שלנו. אך, לפני שתתקבלו באופן סופי אל שורותינו, יהיה עלינו לבדוק את אמינותכם" הוא אומר ושולף פוקדור. "מלאמר, צא!" ומהפוקדור יוצא מין דיונון שטני וגדול: . "כעת, מלאמר יבדוק את מוחותיכם כדי לבדוק שאינכם עוינים. תסרבו לבדיקה, ותירצחו. אם תמצאו כבוגדים מלוכלכים, תיזרקו לצינוק". הוא אומר. כל האחרים מסכימים, וזרוסיק מחכה לתשובתך.
    מה תעשה?

בר
    *תקרא את הדף הזה. כמו שהספייקי אירד פיצ'ו הוא אחד ממינו, לך יהיה מאצ'וק עם צלקת אחד ממינו, רק ששלך יוכל להתפתח לעומת פיצ'ו
    אתה אומר למאצ'וק מה לעשות וחושב שאתה אוהב את זה שהוא לא מוותר. מאצ'וק שולח את ידו ופוגע בטירטוגה כאילו היה חותך לבנה במכת קראטה, מעלף אותו. הילד אומר בעצבות:" טירטוגה, חזור! ברכותיי, מאמן, עכשיו תוכל לאתגר את רוארק לקרב".
    מה תעשה?

לי
    *מה גילך?
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה רוכן אל טיימפול ומציג את עצמך בחביבות. אתה מרים אותה אל ראשך והיא מצחקקת ושרה, בזמן שאתה הולך במעבר. בצדו השני של המעבר מחכה חדר עם קירות כחולים כהים. בחדר עומדים עוד חמישה אנשים רגילים, כמוך, ושני אנשים עם מדי פיראטים: . הם אומרים:" ברוכים הבאים. בשלב זה תיבחנו כדי לגלות אם אתם חזקים מספיק להיות חלק מצוות אקווה-רמפא"ג. אתם תילחמו אחד מול השני, בזוגות. המנצחים ימשיכו והמפסידים יישלחו לצינוק". הם אומרים והחייל הזכר מחלק אתכם לצמדים. מולך עומדת נערה גבוהה עם שיער בלונדיני. "תתחילו!" הם אומרים. הנערה אומרת:" היי, אני ג'מה. בוא תראה מה יש לי להציע. סלוופוק, צא!" ומהפוקדור שלה יוצא היפופוטם ורוד ומנומנם: . טיימפול יורדת מראשך, מוכנה לקרב. ג'מה אומרת:" סלוופוק, התקלה!" וסלוופוק מדדה לעבר טיימפול, נתקל בה בחוזקה וגורם נזק. סלוופוק חוזר לליד ג'מה.
    מה תעשי?

עומר
    *NoPrblm
    את מוציאה את סקראגי ואומרת לו מה לעשות. סקראגי בועט בספינאראק, רץ לעברו, נעלם ומופיע שוב, ולסיום נוגח בו בחוזקה. ספינאראק כבר נראה חלש. *מזלט! סקראגי למד נגיחה!!!* ספינאראק, בתגובה, ספינאראק שולח שלושה עוקצים רעילים וסגולים לעבר סקראגי, גורם לו לא מעט נזק.
    מה תעשי?
    סקראגי - 5.5/10

טל
    אתה משבחת את סילבאון, מחזירה אותה ומוציאה את וולפיקס. וולפיקס שולחת גחלת לוהטת לעבר יאנמה, מפילה אותו לרצפה. לארח מכן היא רצה במהירות עם שובל לבן ממאחוריה, מתנגשת בו ומעלפת אותו. *מזלט! וולפיקס למדה מתקפה מהירה!!!*
    מה תעשי?

אלמוג
    *עוד כמה דקות אני מעלה מפה של הלובי של כל הבסיסים של הצוות ומה יש בכל אחד מהמעברים והמעליות, אז בתגובה אני לא אפרט לך מה יש בבסיס, אך הדמות שלך כבר חקרה כמו שאתה תוכל לחקור את הפירוט שאפרסם
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה אומר למריה לילה טוב והולך לטייל בלובי הבסיס, להכיר אותו יותר טוב. אתה חוקר את כל הבסיס ואפשרויותיו, ואז מתיישב על ספה מול אחד המסכים בלובי.
    מה תעשה?

טדי
    *מקום : חוות המילטאנק, דרך 39, ג'וטו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מודה לסאמר ושותה את החלב. לאחר מכן אתה ניגש לברמן ושואל אותו את שאלותיך. הוא אומר:" בהחלט ידעת למי לפנות. גידי, הבעלים של החווה. בקשר לשאלתך הראשונה, לא נתקלתי במאריל בחווה, אבל אני בטוח שאחת מארבע אחיות המילטאנק תוכל לעזור לך. את סאמר כבר פגשת, אוטום גם פה במסעדה ווינטר וספרינג מסתובבות בשדות המרעה כרגע. בקשר לשאלתך השנייה, כל המילטאנקים בחווה שייכים לנו. כל השאר הם פוקימונים פראיים ואתה מוזמן לנסות לתפוס אותם, כל עוד לא תפגע לנו בפרות או בשדות המערה, הא?" הוא אומר וצוחק קצת. "בירה? אנחנו מכינים אותה כאן בחווה" הוא שואל אותך, מחזיק בידו כוס ארוכה מזכוכית
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

10. the bitch is back

עומר
    *NoPrblm
    את מוציאה את סקראגי ואומרת לו מה לעשות. סקראגי בועט בספינאראק, רץ לעברו, נעלם ומופיע שוב, ולסיום נוגח בו בחוזקה. ספינאראק כבר נראה חלש. *מזלט! סקראגי למד נגיחה!!!* ספינאראק, בתגובה, ספינאראק שולח שלושה עוקצים רעילים וסגולים לעבר סקראגי, גורם לו לא מעט נזק.
    מה תעשי?
    סקראגי - 5.5/10
    "סקארגי בעיטת קפיצה! אם הוא תוקף השתמש בהגנת נשל" אומר לו ברצינות "חסל אותו בשבילי" אוסיף
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

11. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    עומר
    *הוא ממש כמו רוצח שכיר חח
    סקראגי מקשיב לך, מחייך למשמע הסוף. הוא מזנק לאוויר, מנסה לבעוט בספינאראק אך מפספס ומתגלגל על הרצפה, נפגע. ספינאראק שולח עוד שני עוקצי רעל, אך סקראגי מצליח להתגונן על ידי הנשל שלו. הוא נראה כבר די חלש, בערך ברמה של ספינאראק, שגם הוא לא בשיא עוצמתו.
    מה תעשי?
    סקראגי - 3.5/10
    Spoiler ספוילר

12. מנהל ראשי
    שם: אדם
    טדי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מודה לסאמר ושותה את החלב. לאחר מכן אתה ניגש לברמן ושואל אותו את שאלותיך. הוא אומר:" בהחלט ידעת למי לפנות. גידי, הבעלים של החווה. בקשר לשאלתך הראשונה, לא נתקלתי במאריל בחווה, אבל אני בטוח שאחת מארבע אחיות המילטאנק תוכל לעזור לך. את סאמר כבר פגשת, אוטום גם פה במסעדה ווינטר וספרינג מסתובבות בשדות המרעה כרגע. בקשר לשאלתך השנייה, כל המילטאנקים בחווה שייכים לנו. כל השאר הם פוקימונים פראיים ואתה מוזמן לנסות לתפוס אותם, כל עוד לא תפגע לנו בפרות או בשדות המערה, הא?" הוא אומר וצוחק קצת. "בירה? אנחנו מכינים אותה כאן בחווה" הוא שואל אותך, מחזיק בידו כוס ארוכה מזכוכית
    מה תעשה?
    "אני מודה לך על נדיבות לבך, אבל אני בתפקיד. אני מצוות אג׳נטרה. אני לא אפגע בפרות חלילה, על אף שהייתי מאוד מעוניין במילטאנק. מוצא אותן מרתקות..." אומר לו ואודה לו שוב, אפנה לסאמר ואחייך לעברה, לא אפריע לה בעבודה חלילה כשאראה שהיא מתפנה אגש ואומר לה "סאמר? שמי טדי ואני מצוות אג׳נטרה. אנחנו מנסים לעזור לנערה במצוקה שאיבדה את המאריל האהוב עליה, בטוחני שאת יודעת עד כמה פוקימונים חשובים למאמינים שלהם ונאמר לי שאם המאריל פה לך איך חעזור לי. אני חושד שהוא התגנב יחד איתה והיא לא הבחינה בו. אבל כרגע, היא יצאה מהבית רק לכאן. סליחה על החפירה, אבל זה באמת חשוב."

13. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ציטוט פורסם במקור על ידי theheliolisk צפה בהודעה
    *רק נשאר לי שmonster והנפש המתמטית יענו על סקר דעת הקהל בקשר לחנוכה ואני אכריז על מה הוחלט
    *קצת לאחר פירסום התגובה אני אוסיף לדף הראשי קטגוריה עם מפה של הלובי של בסיסי אג'נטרה ופירוט מה יש בכל אזור ואזור, ובגלל שלבסיסי רמפא"ג אין תבנית קבועה אני ארשום בספוילר נפרד פירוט על המאפיינים שקיימים בבסיסי רמפא"ג
    *בהצלחה!

amitlv
    *ואני הולך לפי המשחקים באופן כללי, אבל עושה יישור הגיוני, זתומרת שנגיד מבט (leer) לא יעבוד על זובאט (אין לו עיניים) או על פוקימוני רוח ומתקפות לא יהיו פקודה מתמטית אלא פעולה דינמית שיכולה להשתנות
    אתה מרוצה מאהדת החייל ונסער ממעשך. אתה עורך דיון על התבגרותכם המידית עם טורצ'יק שמהנהן בקדרות. אתה עולה יחד עם החייל במעלית ויוצא לעבר חדר עגול עם קירות אדומים שבחלק שמולך סמל להבה: בחדר יושבים כ-50 חיילים במדים, כולם עם שיער אדום-כתום כמו שני החיילים שהציגו אתכם. לידך וליד ארבעת המגויסים הנוספים עומדים שני החיילים, החייל עם הליטלאו והחיילת. מולכם, על במה עומד אדם גדול ושמן עם כפפות כחולות, הוא חצי קירח עם זנב סוס קטן עומד לכפי מעלה. יש לו משקפיים, מיקרופון שמתלבש על ראשו וזקן צרפתי. כל בגדיו אדומים-לבנים: . הוא אומר בצרפתית (אניח שאתה דובר צרפתית כי אתה בקאלוס ואין לי כוח לתרגם הכל ליפנית): "שלום לכם, חמשת הכמעט מגויסים שלנו. אני זרוסיק, סגנו הראשון של ראש הצוות הדגול והמלכותי שלנו. אך, לפני שתתקבלו באופן סופי אל שורותינו, יהיה עלינו לבדוק את אמינותכם" הוא אומר ושולף פוקדור. "מלאמר, צא!" ומהפוקדור יוצא מין דיונון שטני וגדול: . "כעת, מלאמר יבדוק את מוחותיכם כדי לבדוק שאינכם עוינים. תסרבו לבדיקה, ותירצחו. אם תמצאו כבוגדים מלוכלכים, תיזרקו לצינוק". הוא אומר. כל האחרים מסכימים, וזרוסיק מחכה לתשובתך.
    מה תעשה?

"*צל"ש על הליריות בתגובה שלך" לא הבנתי חחחחח
    וwtf מה זה הפוקימון המגעילל הזהq??q
    ---------

"מה זה השטויות האלו?" אצעק נסער עוד מהמאוראות הקודמים "הראתי כבר את נאמנותי!" אצעק "אני וטורצ'יק 100% פה ואתם מעיזים לפקפק באמינותינו?!" אשאל אותם מכווה שאני וטורציק באותו ראש "תבדקו, אין לי בעיה! אך אם תעזו זאת תדעות שערך המוסד הזה ירד בשבילי. תסמכו על המגויסיים שלכם." אסיים "תסמכו על רוצח" אלחש לעצמי ממשיך בהאשמה עצמית שאפילו לא בדקתי אם הוא מת או חיי,שלא היה לי אכפת.

כמו תמיד. עמיטריד.

14. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    אתה משבחת את סילבאון, מחזירה אותה ומוציאה את וולפיקס. וולפיקס שולחת גחלת לוהטת לעבר יאנמה, מפילה אותו לרצפה. לארח מכן היא רצה במהירות עם שובל לבן ממאחוריה, מתנגשת בו ומעלפת אותו. *מזלט! וולפיקס למדה מתקפה מהירה!!!*
    מה תעשי?

אזרוק את הפוקדור סאפרי על יאנמה. "כל הכבוד וולפיקס!" אומר לה בחיוך. "בואי נחפש את טרוי" אומר ואלך לחפש אותו בסביבה. "מצאת\תפסת פוקימון?" אשאל ואספר לו על היאנמה. בנוסף אשאל אם הוא מצא רמזים כלשהם
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    *בהצלחה!

טוטודייל
    אתה מברך על שנתך הטובה והולך לסלון לבדוק מה פשר הרעש. אתה רואה שקודי יושב בסלון רק עם תחתונים (לא בוקסר, תחתונים) וטרייסי גוער בו על כך. קודי אומר:" אה! בוקר טוב מאצ'ופ, באלטוי, ריצ'י! מה שלומכם?" מאצ'ופ מסב מבטו. טרייסי ממשיכה לגעור בו, אך לא לפני שאומרת:" היי ריצ'י. שמרנו לך חביתה ופאי במקרר. רק תחמם במיקרו ותאכל". באלטוי עושה משהו שנדמה לך כצחקוק.
    מה תעשה?

נועם
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה מספר לרופא את בליל האמת והשקר, והוא אומר:" נראה לי שזה לא בדיוק מה שקרה. פגיעה מגוש ברזל היתה יותר לכיוון הקרסול ופחות לכיוון קצה וצד הרגל, כמו שזה במקרה הזה. רוצה לספר לי מה בדיוק קרה? אני לא רוצה את כל הרקע, רק ממה נפגעת".
    מה תעשה?

Amitlv
    *ואני הולך לפי המשחקים באופן כללי, אבל עושה יישור הגיוני, זתומרת שנגיד מבט (Leer) לא יעבוד על זובאט (אין לו עיניים) או על פוקימוני רוח ומתקפות לא יהיו פקודה מתמטית אלא פעולה דינמית שיכולה להשתנות
    מה תעשה?

בר
    *תקרא את הדף הזה. כמו שהספייקי אירד פיצ'ו הוא אחד ממינו, לך יהיה מאצ'וק עם צלקת אחד ממינו, רק ששלך יוכל להתפתח לעומת פיצ'ו
    אתה אומר למאצ'וק מה לעשות וחושב שאתה אוהב את זה שהוא לא מוותר. מאצ'וק שולח את ידו ופוגע בטירטוגה כאילו היה חותך לבנה במכת קראטה, מעלף אותו. הילד אומר בעצבות:" טירטוגה, חזור! ברכותיי, מאמן, עכשיו תוכל לאתגר את רוארק לקרב".
    מה תעשה?

לי
    *מה גילך?
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה רוכן אל טיימפול ומציג את עצמך בחביבות. אתה מרים אותה אל ראשך והיא מצחקקת ושרה, בזמן שאתה הולך במעבר. בצדו השני של המעבר מחכה חדר עם קירות כחולים כהים. בחדר עומדים עוד חמישה אנשים רגילים, כמוך, ושני אנשים עם מדי פיראטים: . הם אומרים:" ברוכים הבאים. בשלב זה תיבחנו כדי לגלות אם אתם חזקים מספיק להיות חלק מצוות אקווה-רמפא"ג. אתם תילחמו אחד מול השני, בזוגות. המנצחים ימשיכו והמפסידים יישלחו לצינוק". הם אומרים והחייל הזכר מחלק אתכם לצמדים. מולך עומדת נערה גבוהה עם שיער בלונדיני. "תתחילו!" הם אומרים. הנערה אומרת:" היי, אני ג'מה. בוא תראה מה יש לי להציע. סלוופוק, צא!" ומהפוקדור שלה יוצא היפופוטם ורוד ומנומנם: . טיימפול יורדת מראשך, מוכנה לקרב. ג'מה אומרת:" סלוופוק, התקלה!" וסלוופוק מדדה לעבר טיימפול, נתקל בה בחוזקה וגורם נזק. סלוופוק חוזר לליד ג'מה.
    מה תעשי?

עומר
    *NoPrblm
    מה תעשי?
    סקראגי - 5.5/10

טל
    מה תעשי?

אלמוג
    *עוד כמה דקות אני מעלה מפה של הלובי של כל הבסיסים של הצוות ומה יש בכל אחד מהמעברים והמעליות, אז בתגובה אני לא אפרט לך מה יש בבסיס, אך הדמות שלך כבר חקרה כמו שאתה תוכל לחקור את הפירוט שאפרסם
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה אומר למריה לילה טוב והולך לטייל בלובי הבסיס, להכיר אותו יותר טוב. אתה חוקר את כל הבסיס ואפשרויותיו, ואז מתיישב על ספה מול אחד המסכים בלובי.
    מה תעשה?

טדי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מה תעשה?
    "זה בסדר, נעלם לי התיאבון" אומר למראה הזוועה הזאת בשם קודיגלט (if u know what i mean) "תודה בכל מקרה... אז מה נעשה היום?" אשנה נושא ואתקרב לטרייסי מבלי להסתכל לעבר קודי.

עמוד 37 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2735363738394787 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •