טדי
*מקום : חוות המילטאנק, דרך 39, ג'וטו
*כסף : 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסרב לבירה ואומר לו שהסירוב הוא מתוקף תפקידך כסוכן כרגע. גידי אומר:" טוב, אין בעיה. אבל גם אדם טוב כמוך צריך לשחרר מדי פעם. קח" הוא אומר ומביא לך כרטיס קטן עליו מילטאנק מחייכת וכוס בירה. "זה שובר לכוס בירה אצלנו. כשתרצה יום אחד לדפוק קצת את הראש ולהירגע, בוא לכאן" הוא אומר וממשיך בעבודת הצחצוח של הכוסות. אתה ניגש לסאמר ומסביר לה את המצב כשהיא מתפנה. היא אומרת:" אה. טוב, אני מבינה את מה שאתה אומר, אבל אני כרגע במשמרת חלוקת חלב בכניסה. פנה לאוטום, ווינטר או ספרינג במקום. מצטערת" היא אומרת ומחייכת לעברך.
מה תעשה?
Amitlv
*תרצה רומנטיקה עם מין מסוים?
*היה משהו נורא פואטי ולירי בתגובה שלך, במונולוג התבגרות. צלששת"י אותך
*זה, ידידי, מלאמר. דיונון שטני מהסיוטים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתפרץ בזעם על ההחלטה, אך מסכים. זרוסיק אומר לעברך:" אני מבין את מורת רוחך, נער צעיר. אך, עלינו לוודא שאיננו מקבלים את האויב לשורותינו, כי אולי אתה אכן רוצה להצטרף אלינו, אך יכול להיות שאדם מסוים לידך אינו מעוניין לתמוך בנו, אלא להרע לנו מבפנים". אתה נזכר שלא ווידאת הריגה בפייר ומתאכזב מעט. מאלאמר חודר למוחך. החדירה מכאיבה לך, כי מגע מוחו מרגיש כמו טורף קטלני שמסתער על טרף חי מבפנים. מאלאמר סורק במהירות את מוחך, רוטן בסוף וממשיך הלאה. בסריקה האחרונה, פרצופו של מאלאמר מזדעף, ולפני שזרוסיק מספיק לצעוק :"מאלאמר, לא כאן!" מאלאמר חונק את האדם המסכן בזרועות הציד שלו, בותר את בשרו עם מקורו עד שחזו נחרב לחלוטין. מאלאמר מחזיק במקורו איבר רוטט שאתה מניח שהוא לבו של האדם. הוא בולע אותו. זרוסיק מחזיר את מאלאמר במהירות. הוא אומר:" ממש מצטער שהיה עליכם לחזות בכך. מאלאמר פשוט מעט.. נקמני בקשר לבוגדים. בכל מקרה, ברכותיי. הנכם חברים רשמיים בצוות פלייר!" הוא אומר והאנשים בקהל מוחאים לכם כפיים. זרוסיק אומר: " דבר ראשון, אני מניח שאתם רוצים לדעת איפה אתם.
כרגע ממש אנחנו מתחת לאדמה באזורים שממערב למפעל הפוקדורים, בצפון קאלוס. הכניסה לבסיס היא במנהרה שנסתרת בין העצים הכתומים. אתם בוודאות תזהו אותה אם תחפשו. החבילה שהבאתי לכם מכילה מדים ופאה, אותם תחויבו ללבוש כל הזמן אלא אם כן אתם במשימה תחת זהות בדויה. החבילה מכילה גם פלייר קארט, כרטיס מגנטי שמאפשר לכם גישה לכל האזורים שחיילי צוות פלייר רשאים להגיע אליהם. עם כרטיס זה תיכנסו לבסיסים, מעבדות ועוד הרבה. כמובן שככל שתתקדמו בדרגות, תקבלו כרטיסים נוספים שיאפשרו לכם מעבר למקומות נוספים. החבילה מכילה גם טלאי פלייר, שייתפר לחגורה במדים שלכם אחרי שיוכנס בו שבב מידע שיאפשר לכם להיכנס בזריזות לכל המקומות שתרצו, כמו הפלייר קארט, כדי שלא תצטרכו לסחוב את הפלייר קארט אלא אם כן אתם בזהות בדויה. יש גם חמישה פוקדורים רגילים וחמישה פלייר-בולים. תשתדלו לא לבזבז את הפלייר-בולים האלו מהר מדי, כי הם עדיין די נדירים. בנוסף, ראוי לציין שהפלייר-בול יתפוס כל פוקימון עם 100 אחוזי הצלחה. החבילה מכילה גם נרתיק כרטיסים, למקרה שתצטרכו מעקב אחר הזהויות הבדויות שלכם והכרטיסים המגנטיים. יש בפנים גם בקבוק של תרסיס שינה להרדמת אויבים, ופנס קטן שמכיל שדר היפנוטי, כך שברגע שתאירו על מישהו עם הפנס, תוכלו להפנט אותו. כרגע הפנס יכול לעבוד רק פעם אחת בין טעינה לטעינה, לכן תשתמשו בו בחוכמה. בנוסף לכל, כרטיסי פוקימונים" הוא אומר ומראה לכם כרטיס סגול עם סמל פלייר עליו. "אין לנו פוקדקסים משוכללים כמו לצוות אג'נטרה המרושעים ועוזריהם, לכן אנחנו משתמשים בקלפים. קלפים כאלה כושפו כדי שיוכלו לזהות כל פוקימון ולהראות לכם כמה שורות מידע עליו, אך יכול להיות שכמה פוקימונים נדירים יותר לא יזוהו. לסיום, יש בפנים גם טלפון, טעון באפליקציות שיסייעו לכם. ובכך, אני מאחל לכם בהצלחה" הוא אומר, ובתשואות רמות עוזב. כשהוא עוזב ואתה מסתכל עליו, אתה רואה שליד המעליות יש חדרי הלבשה.
מה תעשה?
טל
*כסף: 1,505 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את זורקת את פוקדור הספארי על יאנמה.
נדנוד1... נדנוד2... נדנוד3 ו.....
את משבחת את וולפיקס והולכת לחפש את טרוי. הוא נמצא כקילומטר לכיוון ממנו באת. הוא נלחם במין עקרב תכול קטן, תופס אותו לאחר כדקה. הוא השתמש באיווי. הוא ניגש לעברך ואת שואלת אותו אם מצא משהו. הוא אומר:" חוץ מסקורופי שהרגע תפסתי, לא מצאתי כלום. אתה רוצה לחפש עוד פוקימונים, או שנצא לחפש עוד את קקניה?" הוא שואל אותךספוילר
מה תעשי?
טוטודייל
*I do O_o
*כסף : 2,095 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר להם שנעלם לך התאבון ושואל אותם מה לעשות היום. טרייסי אומרת:" אני לא יודעת. אפשר לעשות את המטלות מאתמול, נשארו עוד 4". קודי אומר:" העיקר שנסיים עד הערב, יש לי דייט עם מישהו בלומיוס" הוא אומר. עיניה של טרייסי מתרחבות. "דייט? למה לא אמרת לי?" היא שואלת אותו. הוא אומר:" קבעתי איתו רק אתמול בערב. לא היה לי מתי..." טרייסי אומרת:" טוב, מה שתגיד. אז ריצ'י, בא לך לעשות עוד מטלה או שנעשה משהו קליל יותר?" היא שואלת אותך.
מה תעשה?