טדי
*רומנטיקה מתישהו עם מישהי/ו?
*מקום : חוות המילטאנק, דרך 39, ג'וטו
*כסף : 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לו שהתעייפת מהריצה והוא צוחק קצת איתך "זה בסדר גם אני סחוט מהיום הזה. בוא באמת נלך לבסיס" הוא אומר ושניכם משתגרים לעיירה אקווקורד. אתם נכנסים אל תוך הבסיס ונחים. אתה נזכר בפוקדור שמולי הביאה לך.
מה תעשה?
Amitlv
*טוב
*כסף : 0 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מנווט עם יישומך אל החדר. אתה מוצא שם עוד כ-60 סוכנים על כיסאות, כשזרוסיק ועמד על פודיום. הוא אומר:" או, סוף סוף נתחיל. ברוכים הבאים. כעת אחלק אתכם לבסיסים בהם אתם לנים" זרוסיק פונה אל רוב היושבים בחדר, מכוון אותם לבסיסם. לאחר לא מעט זמן נשארים רק חמישה בחדר, אתה ביניהם. "אתם" הוא אומר, "הולכים ללון בבסיס בעיר טראקרס, בדרום קאלוס. כדי להגיע לשם, עליכם להגיע ללומיוס, משם לדרך 4, לעיר סנטאלון, לדרך 3, ליער סנטאלון, לדרך 2, לעיירה אקווקורד, לדרך 1, לעיירה וניוויל, לדרך 23, לעיר קילאוד, לדרך 24 ואז תגיעו לעיר טראקרס" הוא אומר. "יש לכם שלושה ימים להגיע לשם". אתם יוצאים כולכם מהחדר. לאחר כמה דקות ניגש אליך אחד האנשים. "היי, אני ג'וזף רוג. גם אני התגייסתי לצוות וגם אני צריך להגיע לטראקרס. רוצה שנלך לשם ביחד?" הוא שואל אותך (You literaly can't say no)
מה תעשה?
בר
*מיקום - מכון אורבורג, אורבורג, סינו
*כסף: 7,000 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר למאצ'וק שהוא צריך לסיים את הקרב מהר ואומר לו מעשה לעשות .רוארק מחייך ואומר בפשטות:"החזקת מעמד" (Endure). מאצ'ופ בא ומרסק את שילדון בחוזקה, אך במקום שישלדון יתעלף, קווים לבנים עוטפים אותו ומשאירים אותו בחיים. לאחר מכן רוארק מרסס על שילדון עם שיקוי כתום, מחזיר אותו להיות בריא לחלוטין.
מה תעשה?
מאצ'וק - 6/10
ספוילר
You just watch me
---
"תודה, אבל לא תודה." אסרב בנימוס "אני איש של מופע אחד, או מופע של איש אחד." אגיד מבולבל " איך לא אומרים את זה. בקיצור אני לבד" אגיד ואתחיל ללכת מתעלם מכל מה שסביבי "חתיכת דרך יש לי, כדי שאוודה שיש לי את כל הציוד, אוכל, ואוהל" אגיד לעצמי ואבדוק, תוך כדי אחפש כל דבר שימושי שרק אוכל למצוא
כמו תמיד. עמיטריד.
בר
*מיקום - מכון אורבורג, אורבורג, סינו
*כסף: 7,000 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ואמר למאצ'וק מה לעשות. רוארק אומר שוב בחיוך:" הגנה" שילדון מגן על עצמו ממתקפותיו של מאצ'וק. "שילדון, ראש ברזל" הוא ואמר ושילדון שוב נוגח במאצ'וק עם הראש המתכתי שלו, גורם נזק. רוארק מחייך
מה תעשה?
מאצ'וק - 3/10
Amitlv
*But he's your matey
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסרב לו בנימוס ומתחיל ללכת. הוא רודף אחריך ואומר:" חכה! לא רציתי להגיד לך את זה על ההתחלה, אבל אתה מוצא חן בעיניי. אתה נראה טוב, ואני נמשך אליך. בבקשה, נוכל ללכת יחד? זה עושה לי טוב, ואני מקווה שגם לך, אם אתה בעניין שלי" הוא אומר.
מה תעשה?
ספוילר
כמו תמיד. עמיטריד.
Amitlv
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסתיר את המבוכה ומסביר לו כמה דברים. הוא אומר:" תודה בל" ומלטף אותך בגבך. אתה שם לב שהוא בגילך, רק שגופו גודל יותר ושרירי יותר משלך. אתם מתחילים ללכת אל מחוץ לבסיס, ולארח כחצי שעה מגיעים לעיר לאוור. ג'וזף אומר:" לאוור, עיר כזו רומנטית, יפהפייה..." הוא שוקע במחשבות בועד אתם מתקדמים לדרך 14. לאחר מכה דקות אתה מרגיש עקיצה קטנה ווראה עקרב סגלגל לרגלך. כשאתה מתכופף לעברו ג'וזף שם את ידו בין מכנסיך לתחתוניך.
מה תעשה?
עקרב:![]()
ספוילר
מתי הסכמתי לו לבוא?
זה פייר all over again... למה כולם חולי מין פה?
"אקח אותו לסמטה הקרובה ואפמפם לו ת'צורה" זה מה שאתה רוצה שאגיב? חחחחח
----
"טיפש!" אצעק ואתן לו סטירה כזו שלא ישכח הרבה זמן "אם אתה גבר אמיתי תראה לי את אתה הורג את היצור הזה" אאתגר אותו "לא לעלף להרוג" אדגיש "אהה ויש לך לזה 10 דקות בלבד" אציין ואתישב על הקרקע מוכן למופע " אם תנצח אחשוב על משהו אחר ממלסרס אותך" אסיים ואצפה.
כמו תמיד. עמיטריד.
Amitlv
*מתישהו אני חושב. מאוחר מדי
*איכס לא. המטרה שלי היא להעמיד אותך בכל מיני סיטואציות כי זה מצחיק אותי לראות איך אתה מגיב לאיהןם. סתם לא מצחיק אותי אבל זה קטע של לאתגר אותך בשביל תגובות בעלות תוכן
*וזה קאלוס=צרפת. הרוב המוחלט סוטה מין. למרות שפייר היה מיוחד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה סוטר לו וצועק עליו. אתה מאתגר אותו והוא אומר:" אין בעיה" (אני מזכיר לך שהוא גודל יותר וחזק יותר ממך). ג'וזף מרים את רגלו ודורך בחוזקה על העקרב, מוחץ אותו לשלולית בשר ודם. "מרוצה?" הוא ישאל אותך.
מה תעשה?
ספוילר
Amitlv
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר שסוף סוף גבר אמיתי והוא מחבק אותך. אתם הולכים ביחד אל לאוור, והוא ממשיך לחבק/לחבוק אותך. אתם הולכים לחנות אופניים ו'משכירים' שני זוגות. אתם רוכבים על האופניים ותוך כשעה מגיעים לעיר לומיוס. "מה עכשיו?" ג'וזף שואל אותך.
מה תעשה?
ספוילר
בן 15 ואיפה נמצא הסקר?
---------------
אני מתחיל ללטף את ראשה של טיימפול ואומר לה " אני מקווה שהמכה הזאת לא כאווה לך כל כך. אל תדאגי אנחנו נראה להם מה זה . תשתמשי תחילה במתקפת בועות על סלוופוק ומיד לאחר מכן, השתמשי במתקפת העל קולי שלך על הבועות על מנת להגביר את המהירות שלן וכך סלוופוק לא יוכל להתחמק מהן. קדימה את מסוגלת להביס אותו !".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)