Pokemon GO
עמוד 41 מתוך 89 ראשוןראשון ... 31394041424351 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 601 עד 615 מתוך 1331
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    טדי
    *רומנטיקה מתישהו עם מישהי/ו?
    *מקום : חוות המילטאנק, דרך 39, ג'וטו
    *כסף : 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לו שהתעייפת מהריצה והוא צוחק קצת איתך "זה בסדר גם אני סחוט מהיום הזה. בוא באמת נלך לבסיס" הוא אומר ושניכם משתגרים לעיירה אקווקורד. אתם נכנסים אל תוך הבסיס ונחים. אתה נזכר בפוקדור שמולי הביאה לך.
    מה תעשה?
    אני זורם. אבל טדי כרגע לא במצב להבין מצבים כאלה, אולי בהמשך נראה איך זה יתפתח.

אני נזכר בפוקימון שקיבלתי ומוציא אותו מהפוקדור. לאחר מכן אני אצא לעבר החלון ואביט דרכו. הגיע הזמן ללכת לישון ואז נבדוק אם יש איזו משימה חשובה לעשות.

2. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *מיקום - האי סינאבאר, קנטו
    *כסף - 15,880 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מספר לרופא את בליל האמת והשקר, והוא אומר:" נראה לי שזה לא בדיוק מה שקרה. פגיעה מגוש ברזל היתה יותר לכיוון הקרסול ופחות לכיוון קצה וצד הרגל, כמו שזה במקרה הזה. רוצה לספר לי מה בדיוק קרה? אני לא רוצה את כל הרקע, רק ממה נפגעת".
    מה תעשה?
    "נו באמת..." אומר לעצמי בזמן שאתבאס מזה שלא הצלחתי לשקר לרופא. "ניסיתי לבעוט בדלת ברזל. בסדר?" אומר ואחכה לצחקוק המגוחך שהוא בטח ישמיע.

3. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    Amitlv
    *זרוסיק. נו אתה יודע, הבעלים של השטן והממונה עליך
    *כסף : 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מלטף מעט את ראשו ומקווה שהוא לא מתרכך. מבט רציני חוזר לפרצופו והוא מצפצף כמו יצור אמיץ בצורה מעט מגוחכת. אתה מבין שגילויי חיבה קטנים לא מרככים אותו. אתה מחזיר אותו לפוקדור.
    מה תעשה?

טדי
    *מקום : חוות המילטאנק, דרך 39, ג'וטו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה קורא לווינטר ושניכם רצים במהירות לער האסם המעט פתוח. חשוך בו מעט, ווינטר אומרת:"סטאריו, צא! הבזק!" ומהפוקדור וצא כוכב חום עם אבן חן אדומה מוחזקת בכן זהוב עליו:
    סטאריו שולח הבזק אור מסמא ומאיר את האסם. אתה רואה את מאריל בפינת האסם, מוקף על ידי 5 רטטות עם פנים מרושעות. ווינטר אומרת:" מצטער, זה פהוקימון היחיד שלי והוא יודע רק הבזק... לא אוכל לעזור לך בקרב" רטטה:
    מה תעשה?

טל
    *כסף: 1,505 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת לפרי מה לעשות. פרי רץ לעבר קווגסייר, נעלם בדרך ומופיע לידו, תוקף אותו. מיד לאחר מכן הוא שורט אותו. קווגסייר כבר נראה חלש. הוא שולח כדור בוץ חום לעבר פרי. הכדור מתפוצץ על פרי בעוצמה, גורם לו נזק. לאחר מכן קווגסייר יורה על פרי בוץ, שוב גורם לו לא מעט נזק.
    מה תעשי?
    פרי - 4/10
    סילבאון - 0/10

טוטודייל
    *בואנה יא player
    *כסף : 2,095 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מציע לטרייסי שתלכו להתאמן אחד נגד השני, במטרה לבלות יום איתה. היא מביטה בקודי וקודי אומר לה:" לכו אתם. אני אתארגן קצת לדייט, אולי אקנה לו פרחים. תהנו!" הוא אומר והולך להתלבש.
    טרייסי אומרת :"אז איפה נתאמן ואיך? תבחר סוג קרב"
    מה תעשה?
    "אני מעדיף קרב של 6 על 6 לבדוק את כוחותיהם של הפוקימונים שלנו, השאלה אם יש קרב כזה, בואי נלך לברר.'

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *שיט את מהואן את מכירה אותם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מעודדת את פרי לסיים את זה במכה. הוא מענה מילולית את קווגסייר, ואז מכה בו בחוזקה עם היד-להב הירוקה שלו. *מזלט! פרי למד עינוי (Torment)!!!* קווגסייר מתעלף. את עושה ריקול לשם הצוות הכחול הזה (אהם דף רשומים אהם).
    מה תעשה?

אקווה-מגמה לנצח
    ~~~~
    אזרוק פוקדור על הפוקימון המעולף. "זהו זה!" אצעק לפתע. "החטיפה ארעה בסינה, בגדים כחולים... הם חייבים להיות צוות אקווה!" אבין. ארוץ במהירות לטרוי ואספר לו את מה שגיליתי.
    לאחר שאספר לו אשאל לאן הוא חושב שכדאי ללכת.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    בר
    *מיקום - מכון אורבורג, אורבורג, סינו
    *כסף: 7,000 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ואמר למאצ'וק מה לעשות. רוארק אומר שוב בחיוך:" הגנה" שילדון מגן על עצמו ממתקפותיו של מאצ'וק. "שילדון, ראש ברזל" הוא ואמר ושילדון שוב נוגח במאצ'וק עם הראש המתכתי שלו, גורם נזק. רוארק מחייך
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 3/10

"תחכה, למתקפה שלו, ואז תשתמש בנקמה"
    'ככה הוא לא יוכל להשתמש בהגנה' אחשוב

6. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    Amitlv
    *כסף : 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לו להפסיק לחבק אותך כאילו אתה חברה שלו (רציני הבן אדם כופל אותך בגודל זה באמת רעיון כזה חכם להתנהג אליו כמו מניאק כזה גדול?) ושאתם תצריכים לרפא את אפרוח. הוא אומר:" יופי. אולי אני ירפא את בינאקל על הדרך". אתם הולכים לכיוון מרכז פוקימונים ולאחר כ-20 דקות מגיעים לאחד כזה. אתם נכנסים פנימה ושניכם מעניקים לאחות ג'וי את הפוקדורים שלכם, שניהם את סמל הלהבה (בשלב זה אניח שהורדתם את המדים לפני יציאתכם מהבסיס, תיאור של ג'וזף בדף רשומים). היא מרפאה את שני פוקימוניכם ומחזירה לכם את הפוקדורים. הי ג'וזף אומר:" מה דעתך לפני שנמשיך על איזה קרב אימון קטן, אה? בינאקל מול אפרוח שלך?"
    מה תעשה?

עומר
    *עכשיו מרתון
    *כסף: 100 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את משבחת את סקראגי ומחזירה אותו. את מחפשת מקום טוב להעביר בו את הלילה. את רואה משטח דשא חלק מתחת לעץ, ואת רואה באופק עשן מסתלסל וזוהר של אור, שאת מניחה שמגיעים מביתו של מר פוקימון.
    מה תעשה?

לי
    *הסקר - האם לחנוכה את מעדיף פרס או איוונט?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מנחם את טיימפול ואומר לה שאתה מקווה שלא כאב לה. היא מחייכת אליך ואתה מבין שהיא בסדר. אתה אומר לה מה לעשות. טיימפול שולחת בועות לאוויר, לאחר מכן מקדמת אותם במהירות עם גלים על-קוליים, פוגעת בסלוופוק חזק יותר ומבלבלת אותו. ג'מה אומרת:" צא מזה, דביל! פיהוק!" סלוופוק לא מקשיב לה, ודופק את ראשו ברצפה. היא אומרת כמה מילים לא יפות על סלוופוק והוא מצחקק כמפגר בתגובה.
    מה תעשה?
    טיימפול - 7/10

טדי
    *אני אתן לך ליזום. כשתמצא משהו וטדי ינסה, הוא יצליח
    *חלון לול. אתה כמה עשרות קומות מתחת לפני הקרקע.
    *מקום : בסיס צוות אג'נטרה, אקווקורד, קאלוס
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את הפוקימון מהפוקדור שקיבלת. בפנים היתה רוח רפאים קטנה בכחול-סגול עם 'שרשרת' אבני חן על צווארה. אדם אומר:" וואו, מיסדרבוס!": . המסך עדיין מציג את העיר פורטרי. השעון מורה שהשעה 23:30 בקאלוס. אתה הולך לישון, כשמיסדרבוס לידך.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתעורר בבוקר למגע רך. אתה מבין שמיסדרבוס מלקקת אותך. הפחד משתק אותך לכמה רגעים, אך לבסוף אתה מתעשת. השעון מורה '09:41'
    מה תעשה?

נועם
    *הוא רופא מומחה. באמת ציפית לעבוד עליו?
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה אומר לרופא שניסית לבעוט בדלת ברזל אך במקום לצחוק כמו שציפית, הוא אומר:" אה, קורה. אתה תופתע אם תדע כמה סוכנים מגיעים לכאן אחרי פאשלה של בעיטה רעה בדלת. אני כבר מעביר אותך למחלקת שברים וסדקים כדי להסיר חשש לפגיעה בעצם" הוא אומר ומעביר את מיטתך לאח, שמתחיל להסיע אותה. הוא יורד איתך במעלית ולבסוף אתה מגיע לקומה שבכניסה אליה רשום 'שברים וסדקים ברגליים'. מכניסים אותך אל חדר בו נמצא רופאה כבת 30. היא מרימה לוח שממוקם בקצה מיטתך ואומרת:" אה הא. מכה מדלת. טוב, בוא נבדוק כמה המצב חמור" היא אומרת ומעיפה מבט ברגלך. לאחר מכה רגעים היא לוחצת 'קלות' על מפרק רגלך, ואתה מרגיש כאילו גיראטינה נושך אותך שם.
    מה תעשה?

טוטודייל
    *6 פוקימונים מכל צד בחוץ בו זמנית? הולי מולי אקמולי
    *כסף : 2,095 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לטארה את הקרב שאתה חושק בו והיא אומרת:" אוקיי. מעניין. אבל אתה יודע שעליך לוותר על אחד הפוקימונים לפני שאתה יוצא מהחדר, נכון?" היא אומרת לך ואתה רואה שמעל המשקוף יש סורק שמונע ממישהו לצאת עם יותר מ-6 פוקדורים.
    מה תעשה?

טל
    *אכן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את זורקת פוקדור על קווגסייר.
    נדנוד1... נדנוד2... נדנוד3 ו.....
    Spoiler ספוילר
    . את סוף סוף מחברת את כל הנקודות וקולטת מיהם הצוות. את רצה לעבר טרוי ורואה שהוא עסוק בלתפוס ציפור שחורה-לבנה: . הוא משתמש באיווי, שוב. הוא תופס אותה לאחר זמן קצר. את ניגשת אל טרוי ומספרת לו על תגליתך בקשר לצוות. הוא אומר:" כל הכבוד אליס. ידעתי שנכון לסמוך עליך, לכן אסמוך עליך שוב. לדעתי לשנינו נשאר כדור אחד. שנלך לתפוס עוד פוקימון אחד או שנלך עכשיו לחפש את קקניה?" הוא שואל אותך. בינתיים את שמה לב שהפוקדור של קווגסייר מתמוגג, וגם של הציפור. טרוי מרגיע אותך ואומר:" אין לך מה לדאוג. ברגע שיש לך ביד יותר מ-6 פוקימונים השביעי משתגר חזרה לחדר שלנו. תיקחי אותו כשנעבור שם שוב" הוא אומר.
    מה תעשי?

בר
    *אני מזהיר אותך מראש, זה נועד להיות קרב קשה...
    *מיקום - מכון אורבורג, אורבורג, סינו
    *כסף: 7,000 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר למאצ'וק מה לעשות. רוארק מצחקק לרגל עילגותך החלקית, ואומר:" שילדון, סיים עם זה. ראש ברזל" שילדון רץ אל עבר מאצ'וק כשראשו מצופה במתכת, נוגח בו ומעלף אותו, לא משאיר מי שינקום (LOL היית צריך להבין את זה בעצמך).
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0/10
    Spoiler ספוילר

7. blue To My Bones
    נועם
    *הוא רופא מומחה. באמת ציפית לעבוד עליו?
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה אומר לרופא שניסית לבעוט בדלת ברזל אך במקום לצחוק כמו שציפית, הוא אומר:" אה, קורה. אתה תופתע אם תדע כמה סוכנים מגיעים לכאן אחרי פאשלה של בעיטה רעה בדלת. אני כבר מעביר אותך למחלקת שברים וסדקים כדי להסיר חשש לפגיעה בעצם" הוא אומר ומעביר את מיטתך לאח, שמתחיל להסיע אותה. הוא יורד איתך במעלית ולבסוף אתה מגיע לקומה שבכניסה אליה רשום 'שברים וסדקים ברגליים'. מכניסים אותך אל חדר בו נמצא רופאה כבת 30. היא מרימה לוח שממוקם בקצה מיטתך ואומרת:" אה הא. מכה מדלת. טוב, בוא נבדוק כמה המצב חמור" היא אומרת ומעיפה מבט ברגלך. לאחר מכה רגעים היא לוחצת 'קלות' על מפרק רגלך, ואתה מרגיש כאילו גיראטינה נושך אותך שם.
    מה תעשה?
    אה. גיראטינה נושך ו.. אה. מצחיק.
    ----------------------
    "אאו!" אומר לה תוך כדי שאנסה להבהיר שהיא מכאיבה לי. "אממ.. אין פה גיראטינה במקרה, נכון?"

8. היזהרו מחיקויים!
    נועם
    *באתי לרשום השטן נושך והחלפתי בשביל אדפטציה
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, האי סינאבאר, קנטו
    *כסף - 15,880 פ"ד
    פתאום מופיעים לטיאס ולטיאוס ואונסים אותך ברוטלית משני הכיוונים
    lol לא
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מבהיר לה שהיא מכאיבה לך ושואל אם היא ראתה גיארטינה. היא אומרת:" הממ... המצב גרוע משחשבתי.. .הוא הוזה. אדון קלאן, אם אתה רואה אותי כרופאה, תדע שנקעת את כף רגלך. התוצאה של זה היא שבוע עם גבס. לצערי, יהיה עליך להעביר את הלילה בבית החולים. ובקשר להזיות" היא אומרת ומביאה מהמד, כדור קטן, ממוססת אותו על עור פניך. זה צורב. היא אומרת:" זה אמור לפתור את הבעיה. כבר חוזרת ומגבסת לך את הרגל". לאחר כדקה אתה מרגיש מאוד מפוקס. אתה מצליח להריח, לשמוע, לראות ולהרגיש יותר טוב. אתה גם טועם את טעם האוויר. בנוסף, עקב ההרגשה, הרגל כואבת יותר. לאחר מכן האחות חוזרת וגובסת לך את הרגל. "התהליך ייקח כחצי שעה, אז תרגיש חופשי לדבר איתי על מה שתרצה" היא אומרת ומתחילה לגבוס את רגלך.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

9. blue To My Bones
    נועם
    *באתי לרשום השטן נושך והחלפתי בשביל אדפטציה
    *כסף - 15,880 פ"ד
    פתאום מופיעים לטיאס ולטיאוס ואונסים אותך ברוטלית משני הכיוונים
    lol לא
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מבהיר לה שהיא מכאיבה לך ושואל אם היא ראתה גיארטינה. היא אומרת:" הממ... המצב גרוע משחשבתי.. .הוא הוזה. אדון קלאן, אם אתה רואה אותי כרופאה, תדע שנקעת את כף רגלך. התוצאה של זה היא שבוע עם גבס. לצערי, יהיה עליך להעביר את הלילה בבית החולים. ובקשר להזיות" היא אומרת ומביאה מהמד, כדור קטן, ממוססת אותו על עור פניך. זה צורב. היא אומרת:" זה אמור לפתור את הבעיה. כבר חוזרת ומגבסת לך את הרגל". לאחר כדקה אתה מרגיש מאוד מפוקס. אתה מצליח להריח, לשמוע, לראות ולהרגיש יותר טוב. אתה גם טועם את טעם האוויר. בנוסף, עקב ההרגשה, הרגל כואבת יותר. לאחר מכן האחות חוזרת וגובסת לך את הרגל. "התהליך ייקח כחצי שעה, אז תרגיש חופשי לדבר איתי על מה שתרצה" היא אומרת ומתחילה לגבוס את רגלך.
    מה תעשה?
    תגיד, אתה רציני עכשיו? יא חתיכת $#^$#^$#^!@$@!
    --------------------------
    "שבוע?! אני לא יכול לצאת למשימות שבוע?!!! אבל רק הצטרפתי!!! " אומר בכעס. "אני כלכך מפגר אלוהים..." אחשוב לעצמי בכעס ואכזבה.

10. student of Gakuen Alice
    טל
    *אכן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את זורקת פוקדור על קווגסייר.
    נדנוד1... נדנוד2... נדנוד3 ו.....
    Spoiler ספוילר
    . את סוף סוף מחברת את כל הנקודות וקולטת מיהם הצוות. את רצה לעבר טרוי ורואה שהוא עסוק בלתפוס ציפור שחורה-לבנה: . הוא משתמש באיווי, שוב. הוא תופס אותה לאחר זמן קצר. את ניגשת אל טרוי ומספרת לו על תגליתך בקשר לצוות. הוא אומר:" כל הכבוד אליס. ידעתי שנכון לסמוך עליך, לכן אסמוך עליך שוב. לדעתי לשנינו נשאר כדור אחד. שנלך לתפוס עוד פוקימון אחד או שנלך עכשיו לחפש את קקניה?" הוא שואל אותך. בינתיים את שמה לב שהפוקדור של קווגסייר מתמוגג, וגם של הציפור. טרוי מרגיע אותך ואומר:" אין לך מה לדאוג. ברגע שיש לך ביד יותר מ-6 פוקימונים השביעי משתגר חזרה לחדר שלנו. תיקחי אותו כשנעבור שם שוב" הוא אומר.
    מה תעשי?

"בוא נעשה סריקה מהירה ונראה אם אנחנו רואים פוקימונים מיוחדים או טובים" אומר לטרוי ואסרוק את האזור בזריזות. 'צריך לסיים את זה כמה שיותר מהר ואז נוכל ללכת להציל את קקניאה' אחשו במוחי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. היזהרו מחיקויים!
    טל
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת שתערכו עוד סריקה אחר פוקימונים נדירים. אלת הגורל מביאה אותך לשטח ביצתי ובו יושבים:

מה תעשי?

נועם
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה זועם על כך שלא תוכל להשתתף במשימות שבוע ושרק התחלת. הרופאה אומרת:" תירגע, קלאן. תוכל להשתתף במשימות, פשוט לא בפעילות שטח. ואם היית נמנע מלבעוט כה בחוזקה בדלת הזו, כל זה לא היה קורה. בכלל, למה בעטת בדלת? ובלי קשר, תרצה שאביא לך משהו לשתות או לאכול?" היא שואל בקולה המחושב והרגוע.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

12. blue To My Bones
    נועם
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה זועם על כך שלא תוכל להשתתף במשימות שבוע ושרק התחלת. הרופאה אומרת:" תירגע, קלאן. תוכל להשתתף במשימות, פשוט לא בפעילות שטח. ואם היית נמנע מלבעוט כה בחוזקה בדלת הזו, כל זה לא היה קורה. בכלל, למה בעטת בדלת? ובלי קשר, תרצה שאביא לך משהו לשתות או לאכול?" היא שואל בקולה המחושב והרגוע.
    מה תעשה?
    loolz רק עכשיו ערכת
    --------------------
    "אני מתנצל על ההתפרצות." אומר לרופאה בקול טיפה יותר רגוע. "זה פשוט... אוי, חשבתי שאני כלכך מיומן. ובסוף סיימתי עם שבר ברגל בגלל דלת ברזל עם פיירי לוק. אני כלכך טיפש."
    אסביר לה. "בינתיים אני לא רעב או צמא, תודה על ההצעה. " אומר לה.

13. היזהרו מחיקויים!
    נועם
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה מסביר לה בקצרה מה קרה ואומר לה שאתה לא צמא או רעב בינתיים. היא אומרת:" אה. אז כדאי לך ללמוד לעתיק, לא מומלץ לבעוט בדלת שנעולה מבחוץ עם שלשלאות ומנעולים קסומים. איפה היית שכל הבלגן הזה קרה?" היא שואלת, מנסה לפתח שיחה.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

14. blue To My Bones
    נועם
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה מסביר לה בקצרה מה קרה ואומר לה שאתה לא צמא או רעב בינתיים. היא אומרת:" אה. אז כדאי לך ללמוד לעתיק, לא מומלץ לבעוט בדלת שנעולה מבחוץ עם שלשלאות ומנעולים קסומים. איפה היית שכל הבלגן הזה קרה?" היא שואלת, מנסה לפתח שיחה.
    מה תעשה?
    "את האמת, זה קרה באמצע משימה בקאלוס. משהו עם צוות פלייר. אחרי שהעניינים התחילו להתחמם יצרתי קשר עם מגנו לעזרה, ואחרי שהוא סיים הוא נעל את הדלת עם פיירי לוק. אבל, אחרי שהוא הלך, שמעתי צעקות מבפנים וחשבתי שמישהו תמים תקוע בפנים. בסוף זה היה רק אחד מהסוטים שלהם..."

15. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=TheHeliolisk;1486077]טל
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת שתערכו עוד סריקה אחר פוקימונים נדירים. אלת הגורל מביאה אותך לשטח ביצתי ובו יושבים:

מה תעשי?

אומאגד בתור מי שגדלה על הואן-פאקינג טרופיוס
    ~~~~~
    "הפוקימון הגדול הירוק עם הבננות מהסנטר נראה מגניב" אומר לטרוי.
    אגש אל הפוקימון ואוציא מעט אוכל פוקימונים מהתיק שלי. "היי חמוד, רוצה קצת אוכל פוקימונים?" אשאל בזמן שאגיש לו את האוכל. תוך כדי אסרוק אותו בפוקדע

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 41 מתוך 89 ראשוןראשון ... 31394041424351 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •