Pokemon GO
עמוד 42 מתוך 89 ראשוןראשון ... 32404142434452 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 616 עד 630 מתוך 1331
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    נועם
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, האי סינאבאר, קנטו
    *כסף - 15,880 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מספר לה מה קרה, והיא אומרת:" אח, צוות פלייר. כמה אנשים בדיוק תשלחו לטיפול פסיכולוגי, הא? נראה שכל חלקי צוות רמפא"ג מנסים לפגוע בנו ישירות, ורק צוות פלייר פוגעים במוחנו על ידי אונס ועירום. מה אתה חושב שאפשר לעשות כדי לעצור אותם? דרך אגב, אני גם פסיכולוגית, אז אם בא לך להעביר את הזמן בקצת שיחה, אני כאן." היא שואלת ואומרת.
    מה תעשה?

טל
    *זה חמוד זה? זה פאקינג דינוזאור מעופף
    *כסף: 1,505 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת לטרוי שתלכי על הדינוזאור, והוא אומר:" אני אנסה את קרוגאנק. הוא מזכיר לי את אדמות הביצה ליד ביתי" הוא אומר והולך להילחם בקרוגאנק שוב (איך לא), עם איווי. את ניגשת לטרופיוס (את מפורטרי, אין סיכוי שאת לא יכולה לזהות אותו) ומביאה לו קצת מאוכל הפוקימונים שהופיע שתיקך 'בדרך פלא' (נסי לא לעשות זאת שוב). הוא מנשנש קצת ומחייך אליך. הוא תוחב ראשו על חיקך ונוגע בחגורתך. נראה שמשהו כדורי בצבעי הסוואה מגרה אותו שם (כן, הלכתי חיים קלים איתך)
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

2. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה מספר לה מה קרה, והיא אומרת:" אח, צוות פלייר. כמה אנשים בדיוק תשלחו לטיפול פסיכולוגי, הא? נראה שכל חלקי צוות רמפא"ג מנסים לפגוע בנו ישירות, ורק צוות פלייר פוגעים במוחנו על ידי אונס ועירום. מה אתה חושב שאפשר לעשות כדי לעצור אותם? דרך אגב, אני גם פסיכולוגית, אז אם בא לך להעביר את הזמן בקצת שיחה, אני כאן." היא שואלת ואומרת.
    מה תעשה
    "ידעתי שהייתי אמור לצאת משם כבר שנכנסתי.." אומר תוך כדי שאנסה למחוק את התמונות המגעילות האלה ממוחי. "יום אחד אני הולך להיכנס בהם..." אומר בביטחון עצמי. "אני מבטיח את זה אישית."

3. היזהרו מחיקויים!
    נועם
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה מתאר ותוך כדי מנסה למחוק את התמונות, אך כפתור הדליט נתקע. הרופאה אומרת:" אוי אלוהים, לא הפסיק לך שנאנסת, אתה תחזור לשם ותיכנס בהם? אתה עד כדי כך נמשך לbad boys? היא שואלת אותך" "סתם בצחוק. אני יודעת למה התכוונת. אל תדאג, על אחריותי, יום אחד כל הבסיס יצא לגיחת חיסול אצלם". אתה שם לב שהיא התחילה לעסות את הרגל שלא מגובסת. הרגל עם הגבס מונחת על מתלה שכזה לגבסים, עם הגבס עליה.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *זה חמוד זה? זה פאקינג דינוזאור מעופף
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת לטרוי שתלכי על הדינוזאור, והוא אומר:" אני אנסה את קרוגאנק. הוא מזכיר לי את אדמות הביצה ליד ביתי" הוא אומר והולך להילחם בקרוגאנק שוב (איך לא), עם איווי. את ניגשת לטרופיוס (את מפורטרי, אין סיכוי שאת לא יכולה לזהות אותו) ומביאה לו קצת מאוכל הפוקימונים שהופיע שתיקך 'בדרך פלא' (נסי לא לעשות זאת שוב). הוא מנשנש קצת ומחייך אליך. הוא תוחב ראשו על חיקך ונוגע בחגורתך. נראה שמשהו כדורי בצבעי הסוואה מגרה אותו שם (כן, הלכתי חיים קלים איתך)
    מה תעשי?
    [/quote]

אחד הפוקימונים האהובים עליי שהייתי קטנה. הוא פשוט חמוד בקטע אחר
    נ.ב יש תחי הלכידה הקלה
    ~~~
    אוציא את הפוקדור המיוחד מהחגורה ואראה אותו לטרופיוס. אצמיד אותו לראשו של טרופיוס תוך כדי לחישה "ברוך הבא לצוות חבר".
    לאחר מכן אראה מה מצבו של טרוי-אחכה שיסיים את הקרב ואז ננסה לחשוב לאן צוות אקווה היו יכולים לקחת פוקימון גנוב-כלומר איפה הבסיס שלהם.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. blue To My Bones
    נועם
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה מתאר ותוך כדי מנסה למחוק את התמונות, אך כפתור הדליט נתקע. הרופאה אומרת:" אוי אלוהים, לא הפסיק לך שנאנסת, אתה תחזור לשם ותיכנס בהם? אתה עד כדי כך נמשך לbad boys? היא שואלת אותך" "סתם בצחוק. אני יודעת למה התכוונת. אל תדאג, על אחריותי, יום אחד כל הבסיס יצא לגיחת חיסול אצלם". אתה שם לב שהיא התחילה לעסות את הרגל שלא מגובסת. הרגל עם הגבס מונחת על מתלה שכזה לגבסים, עם הגבס עליה.
    מה תעשה?
    ברצינות, עם כל התיאורים שלך זה נשמע כאילו אתה מתכוון לגרום לי לאנוס אותה או משהו.
    -----------------------
    "להקפיץ את כל הבסיס בגלל קבוצת סוטים מעוותים? אין סיכוי. כל מה שצריך זה להחזיר את עצמי לכושר, לאמן את החברים הקטנים שלי פה קצת" אומר ואצביע על שלושת הפוקדורים שמכילים את צ'ינצ'או, מאוויל וסניזל. "ואני מוכן לשטח אותם. יום אחד עוד יספרו עליי בתור 'הסוכן שהרס צוות שלם'!" אומר בגאווה, אשכח לרגע אחד שעוד מישהי נמצאת לידי.

6. היזהרו מחיקויים!
    טל
    *אני זוכר שכששיחקתי ברובי טרופיוס השתמש ברייזור ווינד והייתי בטוח הגיימבוי התקלקל כי עלי תער זה לבן פתאום (הייתי בן 10)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מראה לטרופיוס את הפוקדור והוא נוגח בו, נבלע בפנים ונלכד. מזלאט! תפסת טרופיוס!!! . טרוי בדיוק תפס את קרוגאנק. את חושבת עם טרוי איפה יכול להיות בסיס של צוות אקווה, והוא אומר:" הם פיראטים, לא? מתאים שיהיה להם בסיס באי". את רואה אבן ענקי עם איור עלה עליה מונחת לידך על הבוץ.
    מה תעשי?

נועם
    *סתם מנסה לחמם את האווירה. אונס לא בבית ספרנו. אצל פלייר מותר, רק אם אתה חייב
    *ישך 4 יא מפגר קיבלת פלטצ'ינדר
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה תוהה לעולם החלומות ומדבר על כוחך בעתיד כסוכן חזק. אתה אז נזכר שהרופאה עוד שם, מעסה את רגלך. "לינדי" היא אומרת כאילו חשה בצורך להציג עצמה. "יודע מה, תן לי לסייע לך בתהליך" היא אומרת ומעניקה לך פוקדור סוכן שכזה. "תפסתי את החמוד הקטן הזה בטיול רגלי בהואן. עם הטיפול הנכון, לוטאד הזה יוכל לעזור לך לנצח את פלייר" היא אומרת ומגישה לך את הפוקדור. *מאזלט! קיבלת לוטאד!!! *. היא מחייכת לעברך וממשיכה בעיסוי.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה

בר
    *אני מזהיר אותך מראש, זה נועד להיות קרב קשה...
    *מיקום - מכון אורבורג, אורבורג, סינו
    *כסף: 7,000 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר למאצ'וק מה לעשות. רוארק מצחקק לרגל עילגותך החלקית, ואומר:" שילדון, סיים עם זה. ראש ברזל" שילדון רץ אל עבר מאצ'וק כשראשו מצופה במתכת, נוגח בו ומעלף אותו, לא משאיר מי שינקום (LOL היית צריך להבין את זה בעצמך).
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0/10
    חחחחחחחחחחח בסדר מעולה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "ציפיתי ליותר" אגיד ואחזיר את מצ'וק לפוכדור
    "עכשיו אתה, אקדח מים" אגיד והוציא את קלאונצ'ר

8. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    Amitlv
    *כסף : 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לו להפסיק לחבק אותך כאילו אתה חברה שלו (רציני הבן אדם כופל אותך בגודל זה באמת רעיון כזה חכם להתנהג אליו כמו מניאק כזה גדול?) ושאתם תצריכים לרפא את אפרוח. הוא אומר:" יופי. אולי אני ירפא את בינאקל על הדרך". אתם הולכים לכיוון מרכז פוקימונים ולאחר כ-20 דקות מגיעים לאחד כזה. אתם נכנסים פנימה ושניכם מעניקים לאחות ג'וי את הפוקדורים שלכם, שניהם את סמל הלהבה (בשלב זה אניח שהורדתם את המדים לפני יציאתכם מהבסיס, תיאור של ג'וזף בדף רשומים). היא מרפאה את שני פוקימוניכם ומחזירה לכם את הפוקדורים. הי ג'וזף אומר:" מה דעתך לפני שנמשיך על איזה קרב אימון קטן, אה? בינאקל מול אפרוח שלך?"
    מה תעשה?

עומר
    *עכשיו מרתון
    *כסף: 100 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את משבחת את סקראגי ומחזירה אותו. את מחפשת מקום טוב להעביר בו את הלילה. את רואה משטח דשא חלק מתחת לעץ, ואת רואה באופק עשן מסתלסל וזוהר של אור, שאת מניחה שמגיעים מביתו של מר פוקימון.
    מה תעשה?

לי
    *הסקר - האם לחנוכה את מעדיף פרס או איוונט?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מנחם את טיימפול ואומר לה שאתה מקווה שלא כאב לה. היא מחייכת אליך ואתה מבין שהיא בסדר. אתה אומר לה מה לעשות. טיימפול שולחת בועות לאוויר, לאחר מכן מקדמת אותם במהירות עם גלים על-קוליים, פוגעת בסלוופוק חזק יותר ומבלבלת אותו. ג'מה אומרת:" צא מזה, דביל! פיהוק!" סלוופוק לא מקשיב לה, ודופק את ראשו ברצפה. היא אומרת כמה מילים לא יפות על סלוופוק והוא מצחקק כמפגר בתגובה.
    מה תעשה?
    טיימפול - 7/10

טדי
    *אני אתן לך ליזום. כשתמצא משהו וטדי ינסה, הוא יצליח
    *חלון לול. אתה כמה עשרות קומות מתחת לפני הקרקע.
    *מקום : בסיס צוות אג'נטרה, אקווקורד, קאלוס
    *כסף : 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את הפוקימון מהפוקדור שקיבלת. בפנים היתה רוח רפאים קטנה בכחול-סגול עם 'שרשרת' אבני חן על צווארה. אדם אומר:" וואו, מיסדרבוס!": . המסך עדיין מציג את העיר פורטרי. השעון מורה שהשעה 23:30 בקאלוס. אתה הולך לישון, כשמיסדרבוס לידך.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתעורר בבוקר למגע רך. אתה מבין שמיסדרבוס מלקקת אותך. הפחד משתק אותך לכמה רגעים, אך לבסוף אתה מתעשת. השעון מורה '09:41'
    מה תעשה?

נועם
    *הוא רופא מומחה. באמת ציפית לעבוד עליו?
    *מיקום - האי סינאבאר, קנטו
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה אומר לרופא שניסית לבעוט בדלת ברזל אך במקום לצחוק כמו שציפית, הוא אומר:" אה, קורה. אתה תופתע אם תדע כמה סוכנים מגיעים לכאן אחרי פאשלה של בעיטה רעה בדלת. אני כבר מעביר אותך למחלקת שברים וסדקים כדי להסיר חשש לפגיעה בעצם" הוא אומר ומעביר את מיטתך לאח, שמתחיל להסיע אותה. הוא יורד איתך במעלית ולבסוף אתה מגיע לקומה שבכניסה אליה רשום 'שברים וסדקים ברגליים'. מכניסים אותך אל חדר בו נמצא רופאה כבת 30. היא מרימה לוח שממוקם בקצה מיטתך ואומרת:" אה הא. מכה מדלת. טוב, בוא נבדוק כמה המצב חמור" היא אומרת ומעיפה מבט ברגלך. לאחר מכה רגעים היא לוחצת 'קלות' על מפרק רגלך, ואתה מרגיש כאילו גיראטינה נושך אותך שם.
    מה תעשה?

טוטודייל
    *6 פוקימונים מכל צד בחוץ בו זמנית? הולי מולי אקמולי
    *כסף : 2,095 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לטארה את הקרב שאתה חושק בו והיא אומרת:" אוקיי. מעניין. אבל אתה יודע שעליך לוותר על אחד הפוקימונים לפני שאתה יוצא מהחדר, נכון?" היא אומרת לך ואתה רואה שמעל המשקוף יש סורק שמונע ממישהו לצאת עם יותר מ-6 פוקדורים.
    מה תעשה?

טל
    *אכן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את זורקת פוקדור על קווגסייר.
    נדנוד1... נדנוד2... נדנוד3 ו.....
    Spoiler ספוילר
    . את סוף סוף מחברת את כל הנקודות וקולטת מיהם הצוות. את רצה לעבר טרוי ורואה שהוא עסוק בלתפוס ציפור שחורה-לבנה: . הוא משתמש באיווי, שוב. הוא תופס אותה לאחר זמן קצר. את ניגשת אל טרוי ומספרת לו על תגליתך בקשר לצוות. הוא אומר:" כל הכבוד אליס. ידעתי שנכון לסמוך עליך, לכן אסמוך עליך שוב. לדעתי לשנינו נשאר כדור אחד. שנלך לתפוס עוד פוקימון אחד או שנלך עכשיו לחפש את קקניה?" הוא שואל אותך. בינתיים את שמה לב שהפוקדור של קווגסייר מתמוגג, וגם של הציפור. טרוי מרגיע אותך ואומר:" אין לך מה לדאוג. ברגע שיש לך ביד יותר מ-6 פוקימונים השביעי משתגר חזרה לחדר שלנו. תיקחי אותו כשנעבור שם שוב" הוא אומר.
    מה תעשי?

בר
    אתה אומר למאצ'וק מה לעשות. רוארק מצחקק לרגל עילגותך החלקית, ואומר:" שילדון, סיים עם זה. ראש ברזל" שילדון רץ אל עבר מאצ'וק כשראשו מצופה במתכת, נוגח בו ומעלף אותו, לא משאיר מי שינקום (LOL היית צריך להבין את זה בעצמך).
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0/10
    שישה פוקימונים בקרבות של אחד על אחד ללא אפשרויות החלפה עד שאחד נופל.
    ----------------
    "כן כן... אני יודע" אומר לה.אני חושב להשאיר את פרליגייטר שמאומנת יותר מכולם פה אבל היא תוכל לעזור לי בקרב הזה והפוקימון החזק ביותר שלי... "אוקיי החלטתי! גאסטלי ישאר בחדר."

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי
    אתה מנחם את טיימפול ואומר לה שאתה מקווה שלא כאב לה. היא מחייכת אליך ואתה מבין שהיא בסדר. אתה אומר לה מה לעשות. טיימפול שולחת בועות לאוויר, לאחר מכן מקדמת אותם במהירות עם גלים על-קוליים, פוגעת בסלוופוק חזק יותר ומבלבלת אותו. ג'מה אומרת:" צא מזה, דביל! פיהוק!" סלוופוק לא מקשיב לה, ודופק את ראשו ברצפה. היא אומרת כמה מילים לא יפות על סלוופוק והוא מצחקק כמפגר בתגובה.
    מה תעשה?
    טיימפול - 7/10

פרס
    -----
    אני אומר לטיימפול " עבודה טובה, עשית. כעת השתמשי במתקפת בועות , נסי ליצור את הבועות הכי חזקות שלך שיפגעו בו קשה. ולאחר מכן השתצשי בסיבוב, הסתובבי לידו ונסי לתת לו מכות עם הזנב הקטן שלך".
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי theheliolisk צפה בהודעה
    amitlv

עומר
    *עכשיו מרתון
    את משבחת את סקראגי ומחזירה אותו. את מחפשת מקום טוב להעביר בו את הלילה. את רואה משטח דשא חלק מתחת לעץ, ואת רואה באופק עשן מסתלסל וזוהר של אור, שאת מניחה שמגיעים מביתו של מר פוקימון.
    מה תעשה?
    אתה אומר את זה אחרי שאני הולך כבר לישון t_t
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    בצעד בטוח אגש לעבר המקום. 'מה כבר אדם זקן יכול לעשות לי?' אחשוב לעצמי בזחיחות
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

11. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    Amitlv
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לו להפסיק לחבק אותך כאילו אתה חברה שלו (רציני הבן אדם כופל אותך בגודל זה באמת רעיון כזה חכם להתנהג אליו כמו מניאק כזה גדול?) ושאתם תצריכים לרפא את אפרוח. הוא אומר:" יופי. אולי אני ירפא את בינאקל על הדרך". אתם הולכים לכיוון מרכז פוקימונים ולאחר כ-20 דקות מגיעים לאחד כזה. אתם נכנסים פנימה ושניכם מעניקים לאחות ג'וי את הפוקדורים שלכם, שניהם את סמל הלהבה (בשלב זה אניח שהורדתם את המדים לפני יציאתכם מהבסיס, תיאור של ג'וזף בדף רשומים). היא מרפאה את שני פוקימוניכם ומחזירה לכם את הפוקדורים. הי ג'וזף אומר:" מה דעתך לפני שנמשיך על איזה קרב אימון קטן, אה? בינאקל מול אפרוח שלך?"
    מה תעשה?

עומר
    *עכשיו מרתון
    מה תעשה?

לי
    מה תעשה?
    טיימפול - 7/10

טדי
    *אני אתן לך ליזום. כשתמצא משהו וטדי ינסה, הוא יצליח
    *חלון לול. אתה כמה עשרות קומות מתחת לפני הקרקע.
    *מקום : בסיס צוות אג'נטרה, אקווקורד, קאלוס
    *כסף : 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את הפוקימון מהפוקדור שקיבלת. בפנים היתה רוח רפאים קטנה בכחול-סגול עם 'שרשרת' אבני חן על צווארה. אדם אומר:" וואו, מיסדרבוס!": . המסך עדיין מציג את העיר פורטרי. השעון מורה שהשעה 23:30 בקאלוס. אתה הולך לישון, כשמיסדרבוס לידך.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתעורר בבוקר למגע רך. אתה מבין שמיסדרבוס מלקקת אותך. הפחד משתק אותך לכמה רגעים, אך לבסוף אתה מתעשת. השעון מורה '09:41'
    מה תעשה?

נועם
    *הוא רופא מומחה. באמת ציפית לעבוד עליו?
    *מיקום - האי סינאבאר, קנטו
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה אומר לרופא שניסית לבעוט בדלת ברזל אך במקום לצחוק כמו שציפית, הוא אומר:" אה, קורה. אתה תופתע אם תדע כמה סוכנים מגיעים לכאן אחרי פאשלה של בעיטה רעה בדלת. אני כבר מעביר אותך למחלקת שברים וסדקים כדי להסיר חשש לפגיעה בעצם" הוא אומר ומעביר את מיטתך לאח, שמתחיל להסיע אותה. הוא יורד איתך במעלית ולבסוף אתה מגיע לקומה שבכניסה אליה רשום 'שברים וסדקים ברגליים'. מכניסים אותך אל חדר בו נמצא רופאה כבת 30. היא מרימה לוח שממוקם בקצה מיטתך ואומרת:" אה הא. מכה מדלת. טוב, בוא נבדוק כמה המצב חמור" היא אומרת ומעיפה מבט ברגלך. לאחר מכה רגעים היא לוחצת 'קלות' על מפרק רגלך, ואתה מרגיש כאילו גיראטינה נושך אותך שם.
    מה תעשה?

טוטודייל
    *6 פוקימונים מכל צד בחוץ בו זמנית? הולי מולי אקמולי
    אתה אומר לטארה את הקרב שאתה חושק בו והיא אומרת:" אוקיי. מעניין. אבל אתה יודע שעליך לוותר על אחד הפוקימונים לפני שאתה יוצא מהחדר, נכון?" היא אומרת לך ואתה רואה שמעל המשקוף יש סורק שמונע ממישהו לצאת עם יותר מ-6 פוקדורים.
    מה תעשה?

טל
    *אכן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את זורקת פוקדור על קווגסייר.
    נדנוד1... נדנוד2... נדנוד3 ו.....
    Spoiler ספוילר
    . את סוף סוף מחברת את כל הנקודות וקולטת מיהם הצוות. את רצה לעבר טרוי ורואה שהוא עסוק בלתפוס ציפור שחורה-לבנה: . הוא משתמש באיווי, שוב. הוא תופס אותה לאחר זמן קצר. את ניגשת אל טרוי ומספרת לו על תגליתך בקשר לצוות. הוא אומר:" כל הכבוד אליס. ידעתי שנכון לסמוך עליך, לכן אסמוך עליך שוב. לדעתי לשנינו נשאר כדור אחד. שנלך לתפוס עוד פוקימון אחד או שנלך עכשיו לחפש את קקניה?" הוא שואל אותך. בינתיים את שמה לב שהפוקדור של קווגסייר מתמוגג, וגם של הציפור. טרוי מרגיע אותך ואומר:" אין לך מה לדאוג. ברגע שיש לך ביד יותר מ-6 פוקימונים השביעי משתגר חזרה לחדר שלנו. תיקחי אותו כשנעבור שם שוב" הוא אומר.
    מה תעשי?

בר
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0/10
    אז מה אם הוא כפול בגודל? אני לא אתן לו לאנוס אותי....
    ----
    "אם אתה רוצה להפסיד אין לי בעיה" אגיד לו "בוא נמצא מקום טוב"

כמו תמיד. עמיטריד.

12. blue To My Bones
    נועם
    *סתם מנסה לחמם את האווירה. אונס לא בבית ספרנו. אצל פלייר מותר, רק אם אתה חייב
    *ישך 4 יא מפגר קיבלת פלטצ'ינדר
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה תוהה לעולם החלומות ומדבר על כוחך בעתיד כסוכן חזק. אתה אז נזכר שהרופאה עוד שם, מעסה את רגלך. "לינדי" היא אומרת כאילו חשה בצורך להציג עצמה. "יודע מה, תן לי לסייע לך בתהליך" היא אומרת ומעניקה לך פוקדור סוכן שכזה. "תפסתי את החמוד הקטן הזה בטיול רגלי בהואן. עם הטיפול הנכון, לוטאד הזה יוכל לעזור לך לנצח את פלייר" היא אומרת ומגישה לך את הפוקדור. *מאזלט! קיבלת לוטאד!!! *. היא מחייכת לעברך וממשיכה בעיסוי.
    מה תעשה?
    lol שחכתי מהציפור הקטן.
    ----------------------------------
    "לוטאד? זה אחד הפוקימונים האהובים עליי!" אומר בשמחה לעברה. "היא כלכך נחמדה אליי. אולי היה שווה לשבור את הרגל..." אומר לעצמי בגיחוך קל. "אז, כמה זמן את נמצאת פה? כלומר, בצוות אג'נטרה?" אשאל אותה

13. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=TheHeliolisk;1486117]טל
    *אני זוכר שכששיחקתי ברובי טרופיוס השתמש ברייזור ווינד והייתי בטוח הגיימבוי התקלקל כי עלי תער זה לבן פתאום (הייתי בן 10)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מראה לטרופיוס את הפוקדור והוא נוגח בו, נבלע בפנים ונלכד. מזלאט! תפסת טרופיוס!!! . טרוי בדיוק תפס את קרוגאנק. את חושבת עם טרוי איפה יכול להיות בסיס של צוות אקווה, והוא אומר:" הם פיראטים, לא? מתאים שיהיה להם בסיס באי". את רואה אבן ענקי עם איור עלה עליה מונחת לידך על הבוץ.
    מה תעשי?

"היי טרוי תראה!" אומר ואצביע על האבן. ארים אותה ואראה לטרוי, בזמן שאנסה להבין מה הציור שמצוייר עליה. "אולי זה של אקווה" אוסיף
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. היזהרו מחיקויים!
    *עקב התנסות של בר חשתי צורך להסביר קצת על מכונים. המכונים במשחק הזה פועלים הצורה אממ... מעניינת. אין פאזלים מסובכים מאוד כמו במשחקים וזה לא סתם זירה כמו באנימה. יש במכון מספר שלבים, בדרך כלל מספר מאמנים שצריך לנצח לפני הגעה למנהיג המכון. מאמני המכון יהיו מאמנים רגילים, אולי עם פוקימונים קצת נדירים. בסופו של דבר, תגיעו למנהיג המכון. מנהיג המכון יילחם מולכם בזירה ייחודית עם מאפיינים ייחודיים. יהיו לו מספר פוקימונים, שלא יהיו סתם פוקימונים רגילים עם סט מהלכים, אלא פוקימונים עם סט מתקפות שמבוסס על אסטרטגיה ושיטת לחימה ספציפית, כמו שלדוגמה השילדון של רוארק הוא staller (סט נחווה אצל ~BarMaster~). הפוקימונים יאומנו היטב נגד חולשותיהם העיקריות. לכל מנהיג מכון יהיה את הפוקימון הכי חזק שלו, שבדרך כלל יהיה האחרון שהוא משתמש בו. ניצחון בקרב מול מנהיג המכון ייתן תג. לא יינתן כסף על הניצחון של מנהיג המכון או מאמני המכון. כמו כן, הפסד מול מנהיג או מאמני המכון לא יחייבו אתכם בכסף.
    *רק שהנפש המתמטית יגיב על הזה של חנוכה ואני מכריז תוצאה.

*ד"א, לא יודע אם שמתם לב, אבל צוות רמפא"ג זה גם ראשי תיבות של הצוותים וגם בא מהמילה Rampage (הרגשתי צורך להגיד את זה)

בר
    אתה מוציא את קלאונצ'ר ואומר לו מה לעשות. רוארק לא מחכה ואומר "הגנה" קלאונצ'ר יוצא ומשתמש באקדח מים, אך שוב, שילדון מגן על עצמו מהמתקפה. קלאונצ'ר מביט בך במבט של כאילו שואל 'מה עכשיו?'
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0/10
    קלאונצ'ר - 10/10

טוטודייל
    *סוג הקרב נקבע לפי כמות הפוקימונים שבחוץ באותו זמן. קרב סינגל יכול להיות שכ לצד משתמש רק ב1 או שכל צד משתמש ב4, זה לא משנה. כל עוד מכל צד נלחם רק אחד בו זמנית
    אתה מתלבט קצת ומחליט להשאיר את גאסטלי בחדר. הוא נראה מעט מדוכדך, אך מיד מצחקק ומחייך. אתה מחזיר אותול פוקדור שלו ומניח אותו על המתקן בחדרך. אתה לוקח את כל ששת הפוקדורים האחרים. אתה וטרייסי יוצאים מהחדר ועולים אל הלובי של המפקדה. אתם מבקשים ממולי הפקידה חדר לאימונים של קרב סינגל, והיא אומרת:" אין בעיה. קחו, חדר 7, קומה 2-". טרייסי לוקחת ממנה את הכרטיס המגנטי ושניכם הולכים אל המעלית שמעליה רשום 'חדרי אימונים'. אתם יורדים לקומה 2-, והולכים עד שאתם מגיעים לדלת שחקוק עליה המספר '7'. טרייסי מעבירה את הכרטיס, ונפתחת הדלת. בן רגע נדלקים האורות בחדר. אתם רואים זירת קרקע פשוטה, עם שני יציעי ישיבה משני צידיה. טרייסי מצביעה על סקאלה שממוקמת על אחד היציעים ואומרת:" נראה שיש אפשרות להחליף את שטח הזירה" היא אומרת. אתם מתקרבים לסקאלה ורואים שיש לה מספר מצבים:
    -קרקע
    -סלעי
    -עשב
    -מים
    -אווירי
    -קרח
    -עץ
    -בוץ
    -מבנה
    טרייסי שואלת:" אתה הצעת את האימון. יש איזשהו שטח שתרצה להתאמן בו?"
    מה תעשה?

לי
    *סיבוב לא בדיוק עובד ככה אבל לא משנה
    את משבח את טיימפול ואומר לה מה לעשות. טיימפול שולחת בועות לעבר סלוופוק, לא פוגעת בו בעוצמה רבה. לאחר מכן היא פותחת את פיה ושרה בקול הראשני שלה, פוגעת בסלוופוק. הוא כבר נראה חלש מאוד. ג'מה אומרת:"סלוופוק, צא מזה! פיהוק ואז התקלה!" סלוופוק מקשיב לה הפעם. הוא מפהק, גורם גם לטיימפול לפהק. נראה שהיא מתעייפפת. לאחר מכן הוא מדדה אליה ונתקל בה בחוזקה. טיימפול מפהקת שוב. היא נראית מנומנמת.
    מה תעשה?
    טיימפול - 4/10

עומר
    *תמיד נשארים עוד 5 דקות
    *אמרתי שמר פוקימון זקן?
    את הולכת לעבר הבית, חושבת מה כבר אדם זקן יכול לעשות לך בשעה כזו. אדם בן כ-35 פותח את הדלת. הוא אומר:" כן? ילדה, מה את צריכה, תרמתי בעבודה".
    מה תעשי?

Amitlv
    *הסנובר נקלט במערכת
    *לא לאנוס, אבל אתה מתחצף אליו כל כך, הוא יותר חזק ממך.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לו שאם הוא רוצה להפסיד אין לך בעיה ושתמצאו מקום טוב. האחות ג'וי אומרת:" יש לנו מתחתם אימונים קומה למעלה. ומה בקשר לפוקימונית? החלטת כבר?"
    מה תעשה?

נועם
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה אומר לה שלוטאד הוא אחד מהפוקימונים האהובים עליך והיא מצחקקת. אתה חושב שאולי היה שווה לשבור את הרגל (לנקוע). אתה שואל אותה כמה זמן היא בצוות, ולינדי עונה: " כבר עשר שנים. בשבע השנים הראשונות התמחתי כאחות בזמן שלמדתי רפואה באקדמיית אג'נטרה בסינו, ובשלוש השנים האחרונות אני רופאה בסינאבאר, פה. בדיוק קיבלתי מכתב מעבר לפני כמה ימים, שהמליצו עליי ומעבירים אותי לנהל את מחלקת שברים בבית החולים בעיר סלדון, הגדול ביותר בקנטו" היא אומרת ואתה מזהה ניצוץ התרגשות במשפט האחרון שלה.
    מה תעשה?

טל
    *כל מאמן בעולם חוץ מאש היה מזהה את האבן הזאת.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מרימה את האבן מסתכלת עליה מקרוב. האבן ירוקה ועליה חקוק עלה ירוק: . טרוי אומר:" לא נראה לי שזה של צוות אקווה. זה נראה לי כמו אבן עלה. אגב עלים, אקווה, פיראטים, אולי כדאי שנעבור בבסיס כדי שתיקחי את טרופיוס? הוא יכול לעזור לנו נגדם".
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

15. blue To My Bones
    נועם
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה אומר לה שלוטאד הוא אחד מהפוקימונים האהובים עליך והיא מצחקקת. אתה חושב שאולי היה שווה לשבור את הרגל (לנקוע). אתה שואל אותה כמה זמן היא בצוות, ולינדי עונה: " כבר עשר שנים. בשבע השנים הראשונות התמחתי כאחות בזמן שלמדתי רפואה באקדמיית אג'נטרה בסינו, ובשלוש השנים האחרונות אני רופאה בסינאבאר, פה. בדיוק קיבלתי מכתב מעבר לפני כמה ימים, שהמליצו עליי ומעבירים אותי לנהל את מחלקת שברים בבית החולים בעיר סלדון, הגדול ביותר בקנטו" היא אומרת ואתה מזהה ניצוץ התרגשות במשפט האחרון שלה.
    מה תעשה?
    "מרופאה בסיניבאר לניהול מחלקה בסלדון? את כנראה ממש מוכשרת עם כזה קידום" אחמיא לה בחיוך. "עשר שנים... זה אומר הרבה ניסיון. מישהי כמוה בטח יכולה ללמד אותי דבר או שתיים." אחשוב לעצמי ואפנה ללינדי. "אז עשר שנים אמרת? זה המון זמן... ועם כלכך הרבה זמן מגיע המון ניסיון. יש לך אולי טיפ או שתיים בשביל סוכן מתחיל כמוני? משהו שיעזור לי להתמקצע בארגון הזה?"

עמוד 42 מתוך 89 ראשוןראשון ... 32404142434452 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •