Pokemon GO
עמוד 43 מתוך 89 ראשוןראשון ... 33414243444553 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 631 עד 645 מתוך 1331
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי theheliolisk צפה בהודעה
    *עקב התנסות של בר חשתי צורך להסביר קצת על מכונים. המכונים במשחק הזה פועלים הצורה אממ... מעניינת. אין פאזלים מסובכים מאוד כמו במשחקים וזה לא סתם זירה כמו באנימה. יש במכון מספר שלבים, בדרך כלל מספר מאמנים שצריך לנצח לפני הגעה למנהיג המכון. מאמני המכון יהיו מאמנים רגילים, אולי עם פוקימונים קצת נדירים. בסופו של דבר, תגיעו למנהיג המכון. מנהיג המכון יילחם מולכם בזירה ייחודית עם מאפיינים ייחודיים. יהיו לו מספר פוקימונים, שלא יהיו סתם פוקימונים רגילים עם סט מהלכים, אלא פוקימונים עם סט מתקפות שמבוסס על אסטרטגיה ושיטת לחימה ספציפית, כמו שלדוגמה השילדון של רוארק הוא staller (סט נחווה אצל ~barmaster~). הפוקימונים יאומנו היטב נגד חולשותיהם העיקריות. לכל מנהיג מכון יהיה את הפוקימון הכי חזק שלו, שבדרך כלל יהיה האחרון שהוא משתמש בו. ניצחון בקרב מול מנהיג המכון ייתן תג. לא יינתן כסף על הניצחון של מנהיג המכון או מאמני המכון. כמו כן, הפסד מול מנהיג או מאמני המכון לא יחייבו אתכם בכסף.
    *רק שהנפש המתמטית יגיב על הזה של חנוכה ואני מכריז תוצאה.

*ד"א, לא יודע אם שמתם לב, אבל צוות רמפא"ג זה גם ראשי תיבות של הצוותים וגם בא מהמילה rampage (הרגשתי צורך להגיד את זה)

בר
    *מיקום - מכון אורבורג, אורבורג, סינו
    *כסף: 7,000 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את קלאונצ'ר ואומר לו מה לעשות. רוארק לא מחכה ואומר "הגנה" קלאונצ'ר יוצא ומשתמש באקדח מים, אך שוב, שילדון מגן על עצמו מהמתקפה. קלאונצ'ר מביט בך במבט של כאילו שואל 'מה עכשיו?'
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0/10
    קלאונצ'ר - 10/10
    הובכתי ברבים :s
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אקח מים לכיוון הרצפה" אגיד
    'אולי אם הרצפה תהיה חלקה יהיה לשילדון קשה לזוז, ואולי יהפוך את החול (אם יש, מכון אבן..?) לבוץ' אחשוב
    "עכשיו גלישה" אוסיף לאחר שיסיים עם אקדח המים

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ]

טל
    *כל מאמן בעולם חוץ מאש היה מזהה את האבן הזאת.
    *כסף: 1,505 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מרימה את האבן מסתכלת עליה מקרוב. האבן ירוקה ועליה חקוק עלה ירוק: . טרוי אומר:" לא נראה לי שזה של צוות אקווה. זה נראה לי כמו אבן עלה. אגב עלים, אקווה, פיראטים, אולי כדאי שנעבור בבסיס כדי שתיקחי את טרופיוס? הוא יכול לעזור לנו נגדם".
    מה תעשה?
    [/QUOTE]

חח מהתיאור שלך התלהבתי שזה מפה לבסיס
    פליזפליזפליז אפשר זרורא? אני ממש אוהבת אותו
    ~~~
    אסכים עם טרוי ונשתגר לבסיס. אקח את הפוקדור של טרופיוס (אם צריך להחליף אותו בפוקימון אשאיר את סודוודו).
    נגיע לחוף הכי קרוב למחבוא של צוות אקווה ואז אוציא את טרופיוס "היי טרופיוס, חושב שנוכל לעוף עלייך עד למחבוא?" אשאל בתקווה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    *עקב התנסות של בר חשתי צורך להסביר קצת על מכונים. המכונים במשחק הזה פועלים הצורה אממ... מעניינת. אין פאזלים מסובכים מאוד כמו במשחקים וזה לא סתם זירה כמו באנימה. יש במכון מספר שלבים, בדרך כלל מספר מאמנים שצריך לנצח לפני הגעה למנהיג המכון. מאמני המכון יהיו מאמנים רגילים, אולי עם פוקימונים קצת נדירים. בסופו של דבר, תגיעו למנהיג המכון. מנהיג המכון יילחם מולכם בזירה ייחודית עם מאפיינים ייחודיים. יהיו לו מספר פוקימונים, שלא יהיו סתם פוקימונים רגילים עם סט מהלכים, אלא פוקימונים עם סט מתקפות שמבוסס על אסטרטגיה ושיטת לחימה ספציפית, כמו שלדוגמה השילדון של רוארק הוא staller (סט נחווה אצל ~BarMaster~). הפוקימונים יאומנו היטב נגד חולשותיהם העיקריות. לכל מנהיג מכון יהיה את הפוקימון הכי חזק שלו, שבדרך כלל יהיה האחרון שהוא משתמש בו. ניצחון בקרב מול מנהיג המכון ייתן תג. לא יינתן כסף על הניצחון של מנהיג המכון או מאמני המכון. כמו כן, הפסד מול מנהיג או מאמני המכון לא יחייבו אתכם בכסף.

*ד"א, לא יודע אם שמתם לב, אבל צוות רמפא"ג זה גם ראשי תיבות של הצוותים וגם בא מהמילה Rampage (הרגשתי צורך להגיד את זה)

בר
    אתה מוציא את קלאונצ'ר ואומר לו מה לעשות. רוארק לא מחכה ואומר "הגנה" קלאונצ'ר יוצא ומשתמש באקדח מים, אך שוב, שילדון מגן על עצמו מהמתקפה. קלאונצ'ר מביט בך במבט של כאילו שואל 'מה עכשיו?'
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0/10
    קלאונצ'ר - 10/10

טוטודייל
    *סוג הקרב נקבע לפי כמות הפוקימונים שבחוץ באותו זמן. קרב סינגל יכול להיות שכ לצד משתמש רק ב1 או שכל צד משתמש ב4, זה לא משנה. כל עוד מכל צד נלחם רק אחד בו זמנית
    *כסף : 2,095 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתלבט קצת ומחליט להשאיר את גאסטלי בחדר. הוא נראה מעט מדוכדך, אך מיד מצחקק ומחייך. אתה מחזיר אותול פוקדור שלו ומניח אותו על המתקן בחדרך. אתה לוקח את כל ששת הפוקדורים האחרים. אתה וטרייסי יוצאים מהחדר ועולים אל הלובי של המפקדה. אתם מבקשים ממולי הפקידה חדר לאימונים של קרב סינגל, והיא אומרת:" אין בעיה. קחו, חדר 7, קומה 2-". טרייסי לוקחת ממנה את הכרטיס המגנטי ושניכם הולכים אל המעלית שמעליה רשום 'חדרי אימונים'. אתם יורדים לקומה 2-, והולכים עד שאתם מגיעים לדלת שחקוק עליה המספר '7'. טרייסי מעבירה את הכרטיס, ונפתחת הדלת. בן רגע נדלקים האורות בחדר. אתם רואים זירת קרקע פשוטה, עם שני יציעי ישיבה משני צידיה. טרייסי מצביעה על סקאלה שממוקמת על אחד היציעים ואומרת:" נראה שיש אפשרות להחליף את שטח הזירה" היא אומרת. אתם מתקרבים לסקאלה ורואים שיש לה מספר מצבים:
    -קרקע
    -סלעי
    -עשב
    -מים
    -אווירי
    -קרח
    -עץ
    -בוץ
    -מבנה
    טרייסי שואלת:" אתה הצעת את האימון. יש איזשהו שטח שתרצה להתאמן בו?"
    מה תעשה?

לי
    *סיבוב לא בדיוק עובד ככה אבל לא משנה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את משבח את טיימפול ואומר לה מה לעשות. טיימפול שולחת בועות לעבר סלוופוק, לא פוגעת בו בעוצמה רבה. לאחר מכן היא פותחת את פיה ושרה בקול הראשני שלה, פוגעת בסלוופוק. הוא כבר נראה חלש מאוד. ג'מה אומרת:"סלוופוק, צא מזה! פיהוק ואז התקלה!" סלוופוק מקשיב לה הפעם. הוא מפהק, גורם גם לטיימפול לפהק. נראה שהיא מתעייפפת. לאחר מכן הוא מדדה אליה ונתקל בה בחוזקה. טיימפול מפהקת שוב. היא נראית מנומנמת.
    מה תעשה?
    טיימפול - 4/10

עומר
    *תמיד נשארים עוד 5 דקות
    *אמרתי שמר פוקימון זקן?
    *כסף: 100 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את הולכת לעבר הבית, חושבת מה כבר אדם זקן יכול לעשות לך בשעה כזו. אדם בן כ-35 פותח את הדלת. הוא אומר:" כן? ילדה, מה את צריכה, תרמתי בעבודה".
    מה תעשי?

Amitlv
    *הסנובר נקלט במערכת
    *לא לאנוס, אבל אתה מתחצף אליו כל כך, הוא יותר חזק ממך.
    *כסף : 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לו שאם הוא רוצה להפסיד אין לך בעיה ושתמצאו מקום טוב. האחות ג'וי אומרת:" יש לנו מתחתם אימונים קומה למעלה. ומה בקשר לפוקימונית? החלטת כבר?"
    מה תעשה?

נועם
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, האי סינאבאר, קנטו
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה אומר לה שלוטאד הוא אחד מהפוקימונים האהובים עליך והיא מצחקקת. אתה חושב שאולי היה שווה לשבור את הרגל (לנקוע). אתה שואל אותה כמה זמן היא בצוות, ולינדי עונה: " כבר עשר שנים. בשבע השנים הראשונות התמחתי כאחות בזמן שלמדתי רפואה באקדמיית אג'נטרה בסינו, ובשלוש השנים האחרונות אני רופאה בסינאבאר, פה. בדיוק קיבלתי מכתב מעבר לפני כמה ימים, שהמליצו עליי ומעבירים אותי לנהל את מחלקת שברים בבית החולים בעיר סלדון, הגדול ביותר בקנטו" היא אומרת ואתה מזהה ניצוץ התרגשות במשפט האחרון שלה.
    מה תעשה?

טל
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מרימה את האבן מסתכלת עליה מקרוב. האבן ירוקה ועליה חקוק עלה ירוק: . טרוי אומר:" לא נראה לי שזה של צוות אקווה. זה נראה לי כמו אבן עלה. אגב עלים, אקווה, פיראטים, אולי כדאי שנעבור בבסיס כדי שתיקחי את טרופיוס? הוא יכול לעזור לנו נגדם".
    מה תעשה?
    "בואי ונתאמן בשטח קרקעי, זה נראה לי מצוין לשיפור הזריזות והכרת השטח בזמן הקרבות."

4. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    נועם
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה מחמיא לה על כישרונה והיא מחייכת לעברך. אתה מבקש מלינדי טיפ בקשר להצלחה בצוות. לינדי אומרת:" כמה שזה ישמע נדוש, הדבר הכי חשוב כדי להתקדם זה פשוט להיות עצמך. אל תשים עליך מסכות, אל תנסה לשנות את האופי שלך, אל תשקר, תהיה כנה. אלו דברים חשובים מאוד כדי להיות סוכן ואדם יותר טוב. ואנשים טובים מתקדמים הרבה יותר מהר בצוות של הטובים, מן הסתם" היא אומרת. "טוב, אני אשאיר אותך לנוח. זה הולך להיות לילה לא קל, עם הגבס" היא אומרת, ומניחה את רגלך על מתלה. היא מחכה רגע לראות אם אתה רוצה ממנה משהו.
    מה תעשה?

בר
    *ילא מקשיבן. אמרתי לך בתחילת הקרב שהזירה עשויה מפחם...
    אתה אומר לקלאונצ'ר מה לעשות. הוא יורה אקדח מים על הרצפה, גורם לחור עמוק להופיע בה, כי זרם המים החזק כילה את הפחם. קלאונצ'ר גולש לעבר שילדון, ורוארק אומר:" ספוג את המכה" שילדון עומד כמקום כמו שביקשו ממנו ונפגע קשה על ידי גל המים. פטריק נראה תמוה. רוארק מחייך את החיוך שלמדת להכיר ואומר:" כוח עתיק, פעמיים". שילדון שולח אין ספור אבנים זוהרות באור סגול חלוש, פוגע מאוד קשה בקלאונצ'ר המסכן. החור שקלאונצ'ר יצר התמלא במים. נראה ששילדון וקלאונצ'ר באותה רמת אנרגיה בערך
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0/10
    קלאונצ'ר - 4/10

טל
    *Zorua כאילו?
    *מה דעתך על הספרייטים שהכנתי לך ולטרוי? :~|
    *כן, כי יש רק מחבוא אחד לצוות אקווה וכולם יודעים איפה הוא... (ברור שלא)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מרימה את האבן ומכניסה אותה לתיקך. לאחר מכן את משתגרת עם טרוי לבסיס שלכם. אתם נכנסים לחדרכם, ואת רואה על המיטה אצלך בחדר שני פוקדורי ספארי. את בודקת אותם, ואז רואה כפתור מעניין ליד מסך בתחתית הכדור. את לוחצת עליו ושם הפקוימון שבפנים מופיע. את רואה שלכל פוקדורייך יש כזה. את לוקחת את טרופיוס ומשאירה את סודוודו. את מכניסה את הפוקדורים של קווגסייר וסודוודו למתקן פוקדורים שראית על הקיר. המתקן יכול להכיל עד 32 פוקדורים שישיבו בבסיס (הפוקימון ה39 ומעלה יצטרכו להיות מוכנסים למחשב האחסון). את וטרוי נפגשים בסלון החדר ונראה שגם הוא החליף פוקדור. את באה להשתגר אבל טרוי שואל אותך:" לאן? אנחנו יודעים שהמחבוא יהיה כנראה על אי בסינו, אבל סינו כל כך גדולה, ויש בה לפחות 5 איים. צריך לחשוב קודם איפה הבסיס עלול להיות. מה את אומרת?" (ובלי להיעזר במידע שנתתי לשחקנים בצוות רמפא"ג בסינו כי את פשוט לא יודעת את זה כדמות וזה לא פייר (אם זה לא היה ברור מאליו))
    מה תעשי?

טוטודייל
    *מה דעתך על הספרייטים שהכנתי לך ולשותפים שלך? :~|
    *אתה יודע ש'קרקע' זה המשטח הגנרי והמעפן של אדמה ותו לא, כן?
    אתה מחליט על קרקע, וטרייסי אומרת:" אתה בטוח? זה נראה משטח די... פשוט. טוב, מה שתרצה" היא ואמרת ומשאירה את הסקאלה כמו שהיא, על קרקע. טרייסי עומדת בקצה הרחוק של הזירה ואתה בקרוב. היא אומרת בעדינות:"גברים קודם" ומצחקקת.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    בר
    *ילא מקשיבן. אמרתי לך בתחילת הקרב שהזירה עשויה מפחם...
    אתה אומר לקלאונצ'ר מה לעשות. הוא יורה אקדח מים על הרצפה, גורם לחור עמוק להופיע בה, כי זרם המים החזק כילה את הפחם. קלאונצ'ר גולש לעבר שילדון, ורוארק אומר:" ספוג את המכה" שילדון עומד כמקום כמו שביקשו ממנו ונפגע קשה על ידי גל המים. פטריק נראה תמוה. רוארק מחייך את החיוך שלמדת להכיר ואומר:" כוח עתיק, פעמיים". שילדון שולח אין ספור אבנים זוהרות באור סגול חלוש, פוגע מאוד קשה בקלאונצ'ר המסכן. החור שקלאונצ'ר יצר התמלא במים. נראה ששילדון וקלאונצ'ר באותה רמת אנרגיה בערך
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0/10
    קלאונצ'ר - 4/10

צודק טעות שלי אני חשבתי על פחם ומשום מה רשמתי אבן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אקדח מים חזק מאוד לכיוון החור של המים, שכל המים יעופו באוויר ויקשו על שילדון לראות, ואז תופיע בין כל המים עם סילון אקווה" אפקוד
    'זה חייב לעבוד' אחשוב

6. student of Gakuen Alice
    טל
    *Zorua כאילו?
    *מה דעתך על הספרייטים שהכנתי לך ולטרוי? :~|
    *כן, כי יש רק מחבוא אחד לצוות אקווה וכולם יודעים איפה הוא... (ברור שלא)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מרימה את האבן ומכניסה אותה לתיקך. לאחר מכן את משתגרת עם טרוי לבסיס שלכם. אתם נכנסים לחדרכם, ואת רואה על המיטה אצלך בחדר שני פוקדורי ספארי. את בודקת אותם, ואז רואה כפתור מעניין ליד מסך בתחתית הכדור. את לוחצת עליו ושם הפקוימון שבפנים מופיע. את רואה שלכל פוקדורייך יש כזה. את לוקחת את טרופיוס ומשאירה את סודוודו. את מכניסה את הפוקדורים של קווגסייר וסודוודו למתקן פוקדורים שראית על הקיר. המתקן יכול להכיל עד 32 פוקדורים שישיבו בבסיס (הפוקימון ה39 ומעלה יצטרכו להיות מוכנסים למחשב האחסון). את וטרוי נפגשים בסלון החדר ונראה שגם הוא החליף פוקדור. את באה להשתגר אבל טרוי שואל אותך:" לאן? אנחנו יודעים שהמחבוא יהיה כנראה על אי בסינו, אבל סינו כל כך גדולה, ויש בה לפחות 5 איים. צריך לחשוב קודם איפה הבסיס עלול להיות. מה את אומרת?" (ובלי להיעזר במידע שנתתי לשחקנים בצוות רמפא"ג בסינו כי את פשוט לא יודעת את זה כדמות וזה לא פייר (אם זה לא היה ברור מאליו))
    מה תעשי?

כן, זורא
    ~~~~
    "אני חושבת שהכי הגיוני שהם יהיו בבסיס שהכי קרוב לעיר שממנה קקניאה נחטף. בוא נסתכל במפות ונראה מה האי הכי קרוב" אומר לטרוי ואפתח מפה-אסרוק את המפה ואמצא את האי הכי קרוב. "אני חושבת שזה המקום. מה דעתך?" אשאל אותו
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה מחמיא לה על כישרונה והיא מחייכת לעברך. אתה מבקש מלינדי טיפ בקשר להצלחה בצוות. לינדי אומרת:" כמה שזה ישמע נדוש, הדבר הכי חשוב כדי להתקדם זה פשוט להיות עצמך. אל תשים עליך מסכות, אל תנסה לשנות את האופי שלך, אל תשקר, תהיה כנה. אלו דברים חשובים מאוד כדי להיות סוכן ואדם יותר טוב. ואנשים טובים מתקדמים הרבה יותר מהר בצוות של הטובים, מן הסתם" היא אומרת. "טוב, אני אשאיר אותך לנוח. זה הולך להיות לילה לא קל, עם הגבס" היא אומרת, ומניחה את רגלך על מתלה. היא מחכה רגע לראות אם אתה רוצה ממנה משהו.
    מה תעשה?
    כמעט לכולם יש שותפ/ים lol אני מתחיל להשתוקק גם...
    -----------------------------
    "עד כמה שזה נשמע ברור מאליו, יש משהו בדברים שלה" אחשוב לעצמי בכמיהה. "תודה על הטיפול," אומר ללינדי כשאראה שהיא יוצאת. "נחמד לדעת שיש אנשים שעושים את זה כי הם רוצים ולא כי הם צריכים. לילה טוב" אסיים להודות לה. "זה הולך להיות חתיכת לילה. " אחשוב לעצמי ואתכונן לכאבים העומדים לבוא.

8. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    *שלום לכם! כולכם קיבלתם פרס לסוכות בה"פ. חג סוכות שמח!
    *רק נשאר לי שmonster והנפש המתמטית יענו על סקר דעת הקהל בקשר לחנוכה ואני אכריז על מה הוחלט
    *קצת לאחר פירסום התגובה אני אוסיף לדף הראשי קטגוריה עם מפה של הלובי של בסיסי אג'נטרה ופירוט מה יש בכל אזור ואזור, ובגלל שלבסיסי רמפא"ג אין תבנית קבועה אני ארשום בספוילר נפרד פירוט על המאפיינים שקיימים בבסיסי רמפא"ג
    *בהצלחה!
    "אלמוג
    *עוד כמה דקות אני מעלה מפה של הלובי של כל הבסיסים של הצוות ומה יש בכל אחד מהמעברים והמעליות, אז בתגובה אני לא אפרט לך מה יש בבסיס, אך הדמות שלך כבר חקרה כמו שאתה תוכל לחקור את הפירוט שאפרסם
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, מאוויל, הואן
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה אומר למריה לילה טוב והולך לטייל בלובי הבסיס, להכיר אותו יותר טוב. אתה חוקר את כל הבסיס ואפשרויותיו, ואז מתיישב על ספה מול אחד המסכים בלובי.
    מה תעשה?

אני מדליק טלווזיה , עובר לערןץ החדשות ומקשיב.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

9. היזהרו מחיקויים!
    *פוקימונים שמתפתחים עם אבן פיתוח ימשיכו ללמוד מתקפות גם לאחר הפיתוח (שלא כמו במשחקים)

בר
    *אחלה טקטיקה, רק שכחת כמה דברים...
    אתה אומר לקלאונצ'ר מה לעשות. הוא יורה סילון מים אל הבור, מעיף מים לכל מקום ומקשה על ראיית שדה הקרב כראוי. אתה שומע צליל השתאות מרוארק. קלאונצ'ר עוטף עצמו במים וחודר דרך חומת הטיפות, נתקע בשילדון. רוארק אומר:"כוח עתיק!" שילדון שולח כדור אנרגיה מנצנץ ולבן לעבר קלאונצ'ר, פוגע בו קשה וכמעט מעלף אותו.
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0/10
    קלאונצ'ר - 1/10

טל
    *זורוא* יש לי OCD
    *ספרייטים? מה דעתך?
    *you are a lucky bastard
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת שהגינוי שהוא בבסיס הכי קרוב למקום שבו הוא נחטף ומבקשת מטרוי מפה. הוא אומר:" בחדר יש רק מפה של ג'וטו. בוא נעלה לחנות בלובי, נחפש מפה". אתם עולים אל הלובי ונגישים לחנות, שממוקמת בצידו המזרחי של הבסיס. החנות היא מתחם נטול קירות ענקי. רצפתו צבועה בכחול בהיר. כל החנות מרושתת חפצים שונים ומשונים לסוכנים, וגם סתם חפצים למסע רגיל. את לוקחת עלון של החנות ורואה שהחנות מוכרת (בקרוב מוסיף את זה לדף הראשי):
    '-פוקדורים בצבעים: אדום, שחור, ירוק, כחול, צהוב, כתום, לבן (קטע עיצובי בלבד) -פוקדורי אג'נטרה - גרייטבולים -אולטרה בולים -שיקוי ריפוי 20% -שיקוי ריפוי 50% -שיקוי ריפוי 100% -נסיוב רעל -תרסיס מרפא שיתוק -תרסיס מרפא כוויות -תרסיס מעיר -תרסיס מרפא קיפאון -תרסיס מרפא בלבול -שק גרגרי יער -סנדוויצ'ים -אוכל פוקימונים -ערכת עזרה חד פעמית לבני אדם -חטיפי פוקימונים: לפי סוג -חבל בריחה -מרפא טוטאלי -מחייה 20% -מחייה 50% -מחייה 100% -משגר דיסקיות -דיסקיות אש -דיסקיות קרח -דיסקיות חשמל -דיסקיות על חושית -דיסקיות דרקון -כדוריות סקאנטאנק -כדוריות סטאנקי -תרסיס שינה 10% -תרסיס שינה 50% -תרסיס שינה 100% -תרסיס שינה 500% -תרסיס שינה 1000% -תרסיס שינה 2400% -מוחק זיכרון -כדוריות הבזק 0.25 -כדוריות הבזק 0.50 -כדוריות הבזק 1.0 -כדוריות הבזק 5.0 -מפות של כל המחוזות -אבן אש -אבן רעם -אבן עלה -אבן מים -אבן שחר -אבן לילה -אבן נצח -אבן זוהרת אבן המלכים -אבן מגנה -אבן עגלגלה -קשקש ים-עמוק -שן ים-עמוק -קשקש דרקון -תקליטור מפוקפק -אלקטרייזר -מגמרייזר -כיסוי ברזל -אבן ירח -אבן שמש -קשקש מנסרה -טופר תער -ניב תער -בד קוצר -סאצ'ט -חלום מוקצף -תקליטור משדרג'. טרוי רוכש בשבילכם מפה של מחוז סינו. הוא אומר:" לפני שנמשיך, יש עוד משהו שתרצי מהחנות?
    מה תעשי?

נועם
    *אני אארגן לך כמה אופציות בזמן הגיבוס שלך, תבחר אחת אם באלך
    *רומאנס?
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה מודה ללינדי על הטיפול. היא מחייכת למשמע המילים הטובות שלך, ואומרת:" אה, לפני שאני שוכחת, יש לך ליד הראש כפתור שיזעיק אח או אחות לכאן, שמידה ואתה רוצה משהו. אני אדאג שיביאו לך אוכל ומים לכאן" היא אומרת והולכת. אתה מכין עצמך ללילה של סבל. לאחר כחצי שעה אתה מקבל מגש עם בקבוק מים וצלחת אוכל. האח שהביא אותה שואל:" להושיב אותך כדי שתאכל?"
    מה תעשה?

אלמוג
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה מדליק את הטלוויזיה ומעביר לערוץ החדשות של הואן. מהדורת החדשות בדיוק התחילה. בשעה הקרובה אתה יושב ומאזין למהדורת החדשות. עם המזן הצטרפו עוד כ-10 סוכנים לשבת בספות סביב המסך. לא קרה שום דבר מעניין, והטופיק המרכזי בחדשות היה שקפטן סטרן השיק את הצוללת המחודשת שלו, 'חוקרת הימים 2'. הוא אמר שהצוללת הזו חזקה יותר ווטבה יותר מקודמתה, שנגנבה על ידי צוות אקווה. מהדורת החדשות נגמרת, והסוכנים מתפזרים.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    *פוקימונים שמתפתחים עם אבן פיתוח ימשיכו ללמוד מתקפות גם לאחר הפיתוח (שלא כמו במשחקים)

בר
    *אחלה טקטיקה, רק שכחת כמה דברים...
    אתה אומר לקלאונצ'ר מה לעשות. הוא יורה סילון מים אל הבור, מעיף מים לכל מקום ומקשה על ראיית שדה הקרב כראוי. אתה שומע צליל השתאות מרוארק. קלאונצ'ר עוטף עצמו במים וחודר דרך חומת הטיפות, נתקע בשילדון. רוארק אומר:"כוח עתיק!" שילדון שולח כדור אנרגיה מנצנץ ולבן לעבר קלאונצ'ר, פוגע בו קשה וכמעט מעלף אותו.
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0/10
    קלאונצ'ר - 1/10
    לא יודע מה שכחתי אני התכוונתי כאילו בור עם מים שאתה זורק אבן (במקרה הזה אקדח מים) כל המים עפים למעלה ואז בום סילון אקווה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
    "אקדח מים, תסיים אותו כבר" אגיד
    "אם הוא משתמש בהגנה תתכונן למתקפה שלו ותחמוק" אוסיף במהרה

11. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=TheHeliolisk;1486302]

בר
    [COLOR="#006400"]*אחלה טקטיקה, רק שכחת כמה דברים...

טל
    *זורוא* יש לי OCD
    *ספרייטים? מה דעתך?
    *you are a lucky bastard
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת שהגינוי שהוא בבסיס הכי קרוב למקום שבו הוא נחטף ומבקשת מטרוי מפה. הוא אומר:" בחדר יש רק מפה של ג'וטו. בוא נעלה לחנות בלובי, נחפש מפה". אתם עולים אל הלובי ונגישים לחנות, שממוקמת בצידו המזרחי של הבסיס. החנות היא מתחם נטול קירות ענקי. רצפתו צבועה בכחול בהיר. כל החנות מרושתת חפצים שונים ומשונים לסוכנים, וגם סתם חפצים למסע רגיל. את לוקחת עלון של החנות ורואה שהחנות מוכרת (בקרוב מוסיף את זה לדף הראשי):
    '-פוקדורים בצבעים: אדום, שחור, ירוק, כחול, צהוב, כתום, לבן (קטע עיצובי בלבד) -פוקדורי אג'נטרה - גרייטבולים -אולטרה בולים -שיקוי ריפוי 20% -שיקוי ריפוי 50% -שיקוי ריפוי 100% -נסיוב רעל -תרסיס מרפא שיתוק -תרסיס מרפא כוויות -תרסיס מעיר -תרסיס מרפא קיפאון -תרסיס מרפא בלבול -שק גרגרי יער -סנדוויצ'ים -אוכל פוקימונים -ערכת עזרה חד פעמית לבני אדם -חטיפי פוקימונים: לפי סוג -חבל בריחה -מרפא טוטאלי -מחייה 20% -מחייה 50% -מחייה 100% -משגר דיסקיות -דיסקיות אש -דיסקיות קרח -דיסקיות חשמל -דיסקיות על חושית -דיסקיות דרקון -כדוריות סקאנטאנק -כדוריות סטאנקי -תרסיס שינה 10% -תרסיס שינה 50% -תרסיס שינה 100% -תרסיס שינה 500% -תרסיס שינה 1000% -תרסיס שינה 2400% -מוחק זיכרון -כדוריות הבזק 0.25 -כדוריות הבזק 0.50 -כדוריות הבזק 1.0 -כדוריות הבזק 5.0 -מפות של כל המחוזות -אבן אש -אבן רעם -אבן עלה -אבן מים -אבן שחר -אבן לילה -אבן נצח -אבן זוהרת אבן המלכים -אבן מגנה -אבן עגלגלה -קשקש ים-עמוק -שן ים-עמוק -קשקש דרקון -תקליטור מפוקפק -אלקטרייזר -מגמרייזר -כיסוי ברזל -אבן ירח -אבן שמש -קשקש מנסרה -טופר תער -ניב תער -בד קוצר -סאצ'ט -חלום מוקצף -תקליטור משדרג'. טרוי רוכש בשבילכם מפה של מחוז סינו. הוא אומר:" לפני שנמשיך, יש עוד משהו שתרצי מהחנות?
    מה תעשי?

*ממש מגניבים!
    *למה אני מזליסטית?

"אממ אבן אש ואני אקנה 5 פוקדורים שחורים" אומר לטרוי ואלך לקופה לשלם. אפתח את המפה יחד עם טרוי ונסתכל על האיים הקרובים. לאחר שנאתר את האי הכי קרוב אשאל "אתה חושב שהגיוני שזה האי בו הם נמצאים?"

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *אני אארגן לך כמה אופציות בזמן הגיבוס שלך, תבחר אחת אם באלך
    *רומאנס?
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה מודה ללינדי על הטיפול. היא מחייכת למשמע המילים הטובות שלך, ואומרת:" אה, לפני שאני שוכחת, יש לך ליד הראש כפתור שיזעיק אח או אחות לכאן, שמידה ואתה רוצה משהו. אני אדאג שיביאו לך אוכל ומים לכאן" היא אומרת והולכת. אתה מכין עצמך ללילה של סבל. לאחר כחצי שעה אתה מקבל מגש עם בקבוק מים וצלחת אוכל. האח שהביא אותה שואל:" להושיב אותך כדי שתאכל?"
    מה תעשה?
    אני מעדיף להשאיר עסקים והנאה בנפרד, אם לא אכפת לך. שותפה נראה לי רעיון טוב שיפתח כיוונים חדשים. פלוס לכולם יש ואני במיעוט פוקימונים.
    ----------------------------
    "כן, תודה" אומר ואודה לאח. לאחר מכן אוכל ואשתה קצת

13. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום

אלמוג
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה מדליק את הטלוויזיה ומעביר לערוץ החדשות של הואן. מהדורת החדשות בדיוק התחילה. בשעה הקרובה אתה יושב ומאזין למהדורת החדשות. עם המזן הצטרפו עוד כ-10 סוכנים לשבת בספות סביב המסך. לא קרה שום דבר מעניין, והטופיק המרכזי בחדשות היה שקפטן סטרן השיק את הצוללת המחודשת שלו, 'חוקרת הימים 2'. הוא אמר שהצוללת הזו חזקה יותר ווטבה יותר מקודמתה, שנגנבה על ידי צוות אקווה. מהדורת החדשות נגמרת, והסוכנים מתפזרים.
    מה תעשה?
    אני מנסה לברר איפה נמצאים צוות אקווה ואז משתגר לשם במטרה להחזיר את הצוללת לבעליה

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

14. the bitch is back
    *עקב התנסות של בר חשתי צורך להסביר קצת על מכונים. המכונים במשחק הזה פועלים הצורה אממ... מעניינת. אין פאזלים מסובכים מאוד כמו במשחקים וזה לא סתם זירה כמו באנימה. יש במכון מספר שלבים, בדרך כלל מספר מאמנים שצריך לנצח לפני הגעה למנהיג המכון. מאמני המכון יהיו מאמנים רגילים, אולי עם פוקימונים קצת נדירים. בסופו של דבר, תגיעו למנהיג המכון. מנהיג המכון יילחם מולכם בזירה ייחודית עם מאפיינים ייחודיים. יהיו לו מספר פוקימונים, שלא יהיו סתם פוקימונים רגילים עם סט מהלכים, אלא פוקימונים עם סט מתקפות שמבוסס על אסטרטגיה ושיטת לחימה ספציפית, כמו שלדוגמה השילדון של רוארק הוא staller (סט נחווה אצל ~BarMaster~). הפוקימונים יאומנו היטב נגד חולשותיהם העיקריות. לכל מנהיג מכון יהיה את הפוקימון הכי חזק שלו, שבדרך כלל יהיה האחרון שהוא משתמש בו. ניצחון בקרב מול מנהיג המכון ייתן תג. לא יינתן כסף על הניצחון של מנהיג המכון או מאמני המכון. כמו כן, הפסד מול מנהיג או מאמני המכון לא יחייבו אתכם בכסף.

*ד"א, לא יודע אם שמתם לב, אבל צוות רמפא"ג זה גם ראשי תיבות של הצוותים וגם בא מהמילה Rampage (הרגשתי צורך להגיד את זה)

בר
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0/10
    קלאונצ'ר - 10/10

טוטודייל
    *סוג הקרב נקבע לפי כמות הפוקימונים שבחוץ באותו זמן. קרב סינגל יכול להיות שכ לצד משתמש רק ב1 או שכל צד משתמש ב4, זה לא משנה. כל עוד מכל צד נלחם רק אחד בו זמנית
    אתה מתלבט קצת ומחליט להשאיר את גאסטלי בחדר. הוא נראה מעט מדוכדך, אך מיד מצחקק ומחייך. אתה מחזיר אותול פוקדור שלו ומניח אותו על המתקן בחדרך. אתה לוקח את כל ששת הפוקדורים האחרים. אתה וטרייסי יוצאים מהחדר ועולים אל הלובי של המפקדה. אתם מבקשים ממולי הפקידה חדר לאימונים של קרב סינגל, והיא אומרת:" אין בעיה. קחו, חדר 7, קומה 2-". טרייסי לוקחת ממנה את הכרטיס המגנטי ושניכם הולכים אל המעלית שמעליה רשום 'חדרי אימונים'. אתם יורדים לקומה 2-, והולכים עד שאתם מגיעים לדלת שחקוק עליה המספר '7'. טרייסי מעבירה את הכרטיס, ונפתחת הדלת. בן רגע נדלקים האורות בחדר. אתם רואים זירת קרקע פשוטה, עם שני יציעי ישיבה משני צידיה. טרייסי מצביעה על סקאלה שממוקמת על אחד היציעים ואומרת:" נראה שיש אפשרות להחליף את שטח הזירה" היא אומרת. אתם מתקרבים לסקאלה ורואים שיש לה מספר מצבים:
    -קרקע
    -סלעי
    -עשב
    -מים
    -אווירי
    -קרח
    -עץ
    -בוץ
    -מבנה
    טרייסי שואלת:" אתה הצעת את האימון. יש איזשהו שטח שתרצה להתאמן בו?"
    מה תעשה?

לי
    *סיבוב לא בדיוק עובד ככה אבל לא משנה
    את משבח את טיימפול ואומר לה מה לעשות. טיימפול שולחת בועות לעבר סלוופוק, לא פוגעת בו בעוצמה רבה. לאחר מכן היא פותחת את פיה ושרה בקול הראשני שלה, פוגעת בסלוופוק. הוא כבר נראה חלש מאוד. ג'מה אומרת:"סלוופוק, צא מזה! פיהוק ואז התקלה!" סלוופוק מקשיב לה הפעם. הוא מפהק, גורם גם לטיימפול לפהק. נראה שהיא מתעייפפת. לאחר מכן הוא מדדה אליה ונתקל בה בחוזקה. טיימפול מפהקת שוב. היא נראית מנומנמת.
    מה תעשה?
    טיימפול - 4/10

עומר
    *תמיד נשארים עוד 5 דקות
    *אמרתי שמר פוקימון זקן?
    את הולכת לעבר הבית, חושבת מה כבר אדם זקן יכול לעשות לך בשעה כזו. אדם בן כ-35 פותח את הדלת. הוא אומר:" כן? ילדה, מה את צריכה, תרמתי בעבודה".
    מה תעשי?

Amitlv
    *הסנובר נקלט במערכת
    *לא לאנוס, אבל אתה מתחצף אליו כל כך, הוא יותר חזק ממך.
    *כסף : 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לו שאם הוא רוצה להפסיד אין לך בעיה ושתמצאו מקום טוב. האחות ג'וי אומרת:" יש לנו מתחתם אימונים קומה למעלה. ומה בקשר לפוקימונית? החלטת כבר?"
    מה תעשה?

נועם
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה אומר לה שלוטאד הוא אחד מהפוקימונים האהובים עליך והיא מצחקקת. אתה חושב שאולי היה שווה לשבור את הרגל (לנקוע). אתה שואל אותה כמה זמן היא בצוות, ולינדי עונה: " כבר עשר שנים. בשבע השנים הראשונות התמחתי כאחות בזמן שלמדתי רפואה באקדמיית אג'נטרה בסינו, ובשלוש השנים האחרונות אני רופאה בסינאבאר, פה. בדיוק קיבלתי מכתב מעבר לפני כמה ימים, שהמליצו עליי ומעבירים אותי לנהל את מחלקת שברים בבית החולים בעיר סלדון, הגדול ביותר בקנטו" היא אומרת ואתה מזהה ניצוץ התרגשות במשפט האחרון שלה.
    מה תעשה?

טל
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מה תעשה?
    אעלה על פניי את הפרצוף הכי חמוד שאוכל להעלות לעצמי "מצטערת על השעה. אבל כבר ממש מאוחר ותהיתי אם יהיה אפשר אולי לישון פה הלילה"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

15. היזהרו מחיקויים!
    בר
    *שכחת שקלאונצ'ר תוקף מיוחד...
    אתה אומר לקלאונצ'ר מה לעשות. הוא יורה אקדח מים על שילדון, ורוארק אומר:" הגנה. כוח עתיק". שילדון מגן על עצמו מאקדח המים, ואז שולח כדור של אור מסמא לבן לעבר לקאונצ'ר, מעלף אותו. רוארק מצחקק.
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0/10
    קלאונצ'ר - 0/10

טל
    *תודה רבה... אישית אני חושב שטרוי היה הספרייט הכי טוב שיצא לי מבין כולם
    *ועוד נראה מה יחליט הזורואה (אהםאהםלכילדרך101)
    *כסף: 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את רוכשת 5 פוקדורים שחורים ואבן אש. הקופאי אומר:" זה יצא 950 פ"ד". את נדהמת מהמחיר אך משלמת אותו. אתם פותחים ביחד את המפה. את וטרוי מוצאים את העיר אטרנה, ורואים בממערב לעיר נמצא יער אטרנה, וממש לחופי היער נמצא אי. את מצביעה על האי, וטרוי אומר:" אני לא מכיר את האי הזה, אבל רשום פה שקוראים לו 'האי איירון'. שנלך לשאול את מולי?" הוא אומר-שואל והולך איתך אל מולי. הוא שואל אותה על האי איירון והיא אומרת:" רק שנייה... כן, האי איירון. באי תועדה פעילות חשודה של צוות אקווה לאחרונה. זה יכול להיות מיקום אפשרי. יש באי איירון עיר בשם קופרוויל, תוכלו להשתגר אליה. בהצלחה!" היא אומרת. טרוי שולף את המשגר שלו, את עדיין עם שקית הקניות ביד.
    מה תעשי?

נועם
    *אתה, מונסטר ובר היחידים בלי שותפים מכל סוג
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה מודה לאח. הוא מוריד את רגלך מהמתלה ועוזר לך להתיישב. הוא מחכה שתסיים לשתות ולאכול, ואז משכיב אותך חזרה, מעלה רגלך למתלה."עוד משהו? או לתת לך לנוח קצת?" הוא שואל אותך.
    מה תעשה?

אלמוג
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אוקיי אלמוג, לפי העלילה של המשחק, צוות אקווה פועלים בסינו, לא בהואן, איפה שאתה כרגע. בנוסף, כל מי ששיחק ברובי, ספיר, ברקת, אומגה רובי או אלפה ספיר (שזה די הרבה משחקים אז אני מניח ששיחקת באחד מהם) אמור לדעת שהצוללת הראשונה שקפטן סטרן פיתח נגנבה על ידי צוות אקווה/מגמה, אני החלטתי על אקווה כי הם מתאימים יותר למים. חוץ מזה, אם הוא הספיק לפתח ולבנות צוללת חדשה, אתה לא חושב שעבר קצת זמן מאז שהצוללת שלו נגנבה? שהוא ויתר עליה ובנה חדשה? אם כך, אני מניח שהבנת שאין סיבה לקום בפזיזות ולחפש צוללת שנגנבה לפני 15 שנה. הפרט הזה היה פילר לחדשות, ואולי בהמשך תהיה לו משמעות אמיתי. תכתוב תגובה חדשה להמשך הקודם.

עומר
    את מעלה על פניך את הפרצוף הכי חמוד שיש לך ומבקשת ממנו לישון אצלו הלילה. הוא אומר:" הממ. אצלי? למה לא נשארת במרכז פוקימונים? טוב זה לא משנה, חכי רגע". הוא אומר ומתרחק רגע. "את יכולה לישון כאן, בתנאי אחד: אני צריך שביצת פוקימון מאוד מיוחדת תגיע לפרופסור אלם בעיירה ניו בארק. אם את ישנה כאן היום, יהיה עליך להביא לו את הביצה בשמי. את מסוגלת לזה?" הוא שואלת אותך.
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

עמוד 43 מתוך 89 ראשוןראשון ... 33414243444553 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •