Pokemon GO
עמוד 44 מתוך 89 ראשוןראשון ... 34424344454654 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 646 עד 660 מתוך 1331
  1. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה

אלמוג
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אוקיי אלמוג, לפי העלילה של המשחק, צוות אקווה פועלים בסינו, לא בהואן, איפה שאתה כרגע. בנוסף, כל מי ששיחק ברובי, ספיר, ברקת, אומגה רובי או אלפה ספיר (שזה די הרבה משחקים אז אני מניח ששיחקת באחד מהם) אמור לדעת שהצוללת הראשונה שקפטן סטרן פיתח נגנבה על ידי צוות אקווה/מגמה, אני החלטתי על אקווה כי הם מתאימים יותר למים. חוץ מזה, אם הוא הספיק לפתח ולבנות צוללת חדשה, אתה לא חושב שעבר קצת זמן מאז שהצוללת שלו נגנבה? שהוא ויתר עליה ובנה חדשה? אם כך, אני מניח שהבנת שאין סיבה לקום בפזיזות ולחפש צוללת שנגנבה לפני 15 שנה. הפרט הזה היה פילר לחדשות, ואולי בהמשך תהיה לו משמעות אמיתי. תכתוב תגובה חדשה להמשך הקודם.
    יצאתי טמבל
    _______________--
    אני מחליט להחיל לטייל במחוז בו אני נמצא וחוצה את השביל הראשון שאליו אני מגיע

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *תודה רבה... אישית אני חושב שטרוי היה הספרייט הכי טוב שיצא לי מבין כולם
    *ועוד נראה מה יחליט הזורואה (אהםאהםלכילדרך101)
    *כסף: 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את רוכשת 5 פוקדורים שחורים ואבן אש. הקופאי אומר:" זה יצא 950 פ"ד". את נדהמת מהמחיר אך משלמת אותו. אתם פותחים ביחד את המפה. את וטרוי מוצאים את העיר אטרנה, ורואים בממערב לעיר נמצא יער אטרנה, וממש לחופי היער נמצא אי. את מצביעה על האי, וטרוי אומר:" אני לא מכיר את האי הזה, אבל רשום פה שקוראים לו 'האי איירון'. שנלך לשאול את מולי?" הוא אומר-שואל והולך איתך אל מולי. הוא שואל אותה על האי איירון והיא אומרת:" רק שנייה... כן, האי איירון. באי תועדה פעילות חשודה של צוות אקווה לאחרונה. זה יכול להיות מיקום אפשרי. יש באי איירון עיר בשם קופרוויל, תוכלו להשתגר אליה. בהצלחה!" היא אומרת. טרוי שולף את המשגר שלו, את עדיין עם שקית הקניות ביד.
    מה תעשי?

אהמאחריהמשימהאהמ
    ~~~
    "כבר חוזרת" אומר ואקפוץ לחדר להניח בו את הדברים.
    אחזור ואומר לטרוי "בוא נשתגר". אשתגר איתו לעיר באי איירון ואסתכל סביב-אראה לאן אפשר ללכת.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *אתה, מונסטר ובר היחידים בלי שותפים מכל סוג
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, האי סינאבאר, קנטו
    *כסף - 15,880 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מודה לאח. הוא מוריד את רגלך מהמתלה ועוזר לך להתיישב. הוא מחכה שתסיים לשתות ולאכול, ואז משכיב אותך חזרה, מעלה רגלך למתלה."עוד משהו? או לתת לך לנוח קצת?" הוא שואל אותך.
    מה תעשה?
    לא שמתי לב. יודע מה? תנסה לצרף לי מישהי אחרי כל קטע הגיבוס הזה.
    -------------------------
    "תודה על העזרה" אודה לאח. "אני אשמח לקצת מנוחה עכשיו. תודה שוב. "אודה לו בשנית ואנסה לנוח מהיום המשונה שעבר עליי.

4. the bitch is back
    בר
    *שכחת שקלאונצ'ר תוקף מיוחד...
    *מיקום - מכון אורבורג, אורבורג, סינו
    *כסף: 7,000 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לקלאונצ'ר מה לעשות. הוא יורה אקדח מים על שילדון, ורוארק אומר:" הגנה. כוח עתיק". שילדון מגן על עצמו מאקדח המים, ואז שולח כדור של אור מסמא לבן לעבר לקאונצ'ר, מעלף אותו. רוארק מצחקק.
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0/10
    קלאונצ'ר - 0/10

טל
    *תודה רבה... אישית אני חושב שטרוי היה הספרייט הכי טוב שיצא לי מבין כולם
    *ועוד נראה מה יחליט הזורואה (אהםאהםלכילדרך101)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את רוכשת 5 פוקדורים שחורים ואבן אש. הקופאי אומר:" זה יצא 950 פ"ד". את נדהמת מהמחיר אך משלמת אותו. אתם פותחים ביחד את המפה. את וטרוי מוצאים את העיר אטרנה, ורואים בממערב לעיר נמצא יער אטרנה, וממש לחופי היער נמצא אי. את מצביעה על האי, וטרוי אומר:" אני לא מכיר את האי הזה, אבל רשום פה שקוראים לו 'האי איירון'. שנלך לשאול את מולי?" הוא אומר-שואל והולך איתך אל מולי. הוא שואל אותה על האי איירון והיא אומרת:" רק שנייה... כן, האי איירון. באי תועדה פעילות חשודה של צוות אקווה לאחרונה. זה יכול להיות מיקום אפשרי. יש באי איירון עיר בשם קופרוויל, תוכלו להשתגר אליה. בהצלחה!" היא אומרת. טרוי שולף את המשגר שלו, את עדיין עם שקית הקניות ביד.
    מה תעשי?

נועם
    *אתה, מונסטר ובר היחידים בלי שותפים מכל סוג
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה מודה לאח. הוא מוריד את רגלך מהמתלה ועוזר לך להתיישב. הוא מחכה שתסיים לשתות ולאכול, ואז משכיב אותך חזרה, מעלה רגלך למתלה."עוד משהו? או לתת לך לנוח קצת?" הוא שואל אותך.
    מה תעשה?

אלמוג
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אוקיי אלמוג, לפי העלילה של המשחק, צוות אקווה פועלים בסינו, לא בהואן, איפה שאתה כרגע. בנוסף, כל מי ששיחק ברובי, ספיר, ברקת, אומגה רובי או אלפה ספיר (שזה די הרבה משחקים אז אני מניח ששיחקת באחד מהם) אמור לדעת שהצוללת הראשונה שקפטן סטרן פיתח נגנבה על ידי צוות אקווה/מגמה, אני החלטתי על אקווה כי הם מתאימים יותר למים. חוץ מזה, אם הוא הספיק לפתח ולבנות צוללת חדשה, אתה לא חושב שעבר קצת זמן מאז שהצוללת שלו נגנבה? שהוא ויתר עליה ובנה חדשה? אם כך, אני מניח שהבנת שאין סיבה לקום בפזיזות ולחפש צוללת שנגנבה לפני 15 שנה. הפרט הזה היה פילר לחדשות, ואולי בהמשך תהיה לו משמעות אמיתי. תכתוב תגובה חדשה להמשך הקודם.

עומר
    *כסף: 100 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מעלה על פניך את הפרצוף הכי חמוד שיש לך ומבקשת ממנו לישון אצלו הלילה. הוא אומר:" הממ. אצלי? למה לא נשארת במרכז פוקימונים? טוב זה לא משנה, חכי רגע". הוא אומר ומתרחק רגע. "את יכולה לישון כאן, בתנאי אחד: אני צריך שביצת פוקימון מאוד מיוחדת תגיע לפרופסור אלם בעיירה ניו בארק. אם את ישנה כאן היום, יהיה עליך להביא לו את הביצה בשמי. את מסוגלת לזה?" הוא שואלת אותך.
    מה תעשי?
    אחייך אליו "בוודאי!" אומר בקול עליז "מה יש בה בכלל?" אשאל בסקרנות
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    אלמוג
    *קצת חח
    *מזכיר לך שלילה
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, מאוויל, הואן
    *כסף - 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יוצא מהבסיס אל העיר מאוויל, הבנויה בתוך מבנה סגור. אתה מטייל קצת בעיר רחבת הידיים הזו, ובסוף מוצא את עצמך יציאה מהעיר-מבנה שרשום מעליה '117'. אתה עובר דרכה ואלרח כמה רגעים רואה שלט משולש גדול שרשום בו '117'. אתה מתחיל ללכת ונתקל בכמה פוקימונים בכר דשא בשעת הלילה המוקדמת בה יצאת החוצה:
    מה תעשה?

טל
    *אהםסבבהאהם
    *אני רושם שתשימי את זה בתיק במקום בחדר, כי זה נרתיק קסם וכזה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מכניסה את הציוד מהשקית לנרתיק המכני וזורקת את השקית. לאחר מכן אתם משתגרים לעיר קופרוויל שעל האי איירון. את רואה שלעיר נמל גדול. לפי מפה שעומדת לידכם, העיר ממוקמת בעמק בחלק הדרום-מערבי של האי, כששאר האי מוכסה על ידי הר ביירון המסיבי, שנקרא כך על שם ביירון הראשון, האדם שגילה את ההר. בעיר קופרוויל יש:
    -מרכז פוקימונים
    -מרכול
    -מכון
    -מפעל פלדה
    -חנות מוצרי מתכת
    -כניסה למכרה בהר ביירון
    -נמל
    -פארק
    -ארקייד.
    טרוי אומר:" המכרה נראה לי כמו מקום טוב להתחיל בו את החיפוש. את רוצה לעשות משהו בעיר לפני שנתחיל?"
    מה תעשי?

נועם
    *אני אארגן לך מגוון שותפים/ות פוטנציאליים/ות (תבחר מין לפני שאני משתגע) בהמשך השבוע
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה מודה לאח ומנסה לעכל את היום שהיה לך. כשהוא יוצא הוא מעמעם את האורות בחדר. אתה חושב על יומך, ותוך כשעה נרדם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתעורר ממדקרת כאבים. אתה רואה שעדיין לילה לפי השעון, מקור האור היחיד בחדר. אתה חוזר לישון
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתעורר עוד פעם במהלך הלילה, וחוזר לישון
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לאחר לילה נדוד שינה אתה מתעורר בשעה 8:37. לינדי מנקה לך את הגבס. היא אומרת:" אה, שלום קלאטן! באתי עם שתי בשורות: החאת להתראות, כי אני עוזבת היום, והשנייה שאתה משתחרר. יהיה עליך לנוע עם כיסא גלגלים ביומיים הקרובים, לצערי" היא אומרת ומושיבה אתוך על כיסא גלגלים."להתראות!" היא ומארת ומשתגרת לה לסלדון.
    מה תעשה?

עומר
    *פה חשדתי
    את מחייכת אליו ומסכימה, שואלת מה יש בפנים. הוא אומר:"זאת הסיבה שאני שולח את הביצה לאלם. אלם הוא מומחה עולמי לתהליך התפתחות גוף הפוקימון, כולל אבחון ביצים. לי אין צורך בביצה, אז נאי מעניק לו אותה, שיחקור אותה קצת ואז ייתן אותה לאיזה מאמן מבטיח. בלי לגנוב אותה אבל, אה?" הוא אומר בהומור (כן, בטח). "בואי, כנסי" הוא אומר ומכניס אותך לביתו. ביתו של מר פוקימון הוא בית שתי קומות עמוס במדפים וכל מיני דברי פוקימון. "יש מזרון מתחת לספה בסלון ומצעים לצדה, תציעי לך מיטה ולכי לישון. נתראה בבוקר" הוא אומר ועולה למעלה.
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

6. the bitch is back

עומר
    *פה חשדתי
    את מחייכת אליו ומסכימה, שואלת מה יש בפנים. הוא אומר:"זאת הסיבה שאני שולח את הביצה לאלם. אלם הוא מומחה עולמי לתהליך התפתחות גוף הפוקימון, כולל אבחון ביצים. לי אין צורך בביצה, אז נאי מעניק לו אותה, שיחקור אותה קצת ואז ייתן אותה לאיזה מאמן מבטיח. בלי לגנוב אותה אבל, אה?" הוא אומר בהומור (כן, בטח). "בואי, כנסי" הוא אומר ומכניס אותך לביתו. ביתו של מר פוקימון הוא בית שתי קומות עמוס במדפים וכל מיני דברי פוקימון. "יש מזרון מתחת לספה בסלון ומצעים לצדה, תציעי לך מיטה ולכי לישון. נתראה בבוקר" הוא אומר ועולה למעלה.
    מה תעשי?

"שוב תודה" אומר לו בכנות ואכין את המיטה ואשכב בה ואחכה עד שהוא ירדם. אחרי שאהיה בטוחה שהוא כבר יושן, אתחיל לעשות בשקט בבית שלו, אראה אם יש שם משהו מעניין שאוכל לקחת. 'ואם הוא יראה אותי ערה פשוט אומר לו שהייתי רעבה' אחשוב לעצמי
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. student of Gakuen Alice
    טל
    *אהםסבבהאהם
    *אני רושם שתשימי את זה בתיק במקום בחדר, כי זה נרתיק קסם וכזה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מכניסה את הציוד מהשקית לנרתיק המכני וזורקת את השקית. לאחר מכן אתם משתגרים לעיר קופרוויל שעל האי איירון. את רואה שלעיר נמל גדול. לפי מפה שעומדת לידכם, העיר ממוקמת בעמק בחלק הדרום-מערבי של האי, כששאר האי מוכסה על ידי הר ביירון המסיבי, שנקרא כך על שם ביירון הראשון, האדם שגילה את ההר. בעיר קופרוויל יש:
    -מרכז פוקימונים
    -מרכול
    -מכון
    -מפעל פלדה
    -חנות מוצרי מתכת
    -כניסה למכרה בהר ביירון
    -נמל
    -פארק
    -ארקייד.
    טרוי אומר:" המכרה נראה לי כמו מקום טוב להתחיל בו את החיפוש. את רוצה לעשות משהו בעיר לפני שנתחיל?"
    מה תעשי?

"לא. בוא נחזיר את הפוקימון הזה הביתה" אומר לטרוי ואלך אל המכרה.
    אכנס פימה ואתחיל להסתכל באזור-אחפש רמזים לצוות אקווה וקקניאה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    בר
    *שכחת שקלאונצ'ר תוקף מיוחד...
    אתה אומר לקלאונצ'ר מה לעשות. הוא יורה אקדח מים על שילדון, ורוארק אומר:" הגנה. כוח עתיק". שילדון מגן על עצמו מאקדח המים, ואז שולח כדור של אור מסמא לבן לעבר לקאונצ'ר, מעלף אותו. רוארק מצחקק.
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0/10
    קלאונצ'ר - 0/10

"צא אתה אחרון" אגיד בשקט
    "מתקפת הטעיה" אוסיף בשקט
    'יש עוד הרבה על מה לעבוד' אחשוב בכעס

9. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    נועם
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה מחמיא לה על כישרונה והיא מחייכת לעברך. אתה מבקש מלינדי טיפ בקשר להצלחה בצוות. לינדי אומרת:" כמה שזה ישמע נדוש, הדבר הכי חשוב כדי להתקדם זה פשוט להיות עצמך. אל תשים עליך מסכות, אל תנסה לשנות את האופי שלך, אל תשקר, תהיה כנה. אלו דברים חשובים מאוד כדי להיות סוכן ואדם יותר טוב. ואנשים טובים מתקדמים הרבה יותר מהר בצוות של הטובים, מן הסתם" היא אומרת. "טוב, אני אשאיר אותך לנוח. זה הולך להיות לילה לא קל, עם הגבס" היא אומרת, ומניחה את רגלך על מתלה. היא מחכה רגע לראות אם אתה רוצה ממנה משהו.
    מה תעשה?

בר
    *ילא מקשיבן. אמרתי לך בתחילת הקרב שהזירה עשויה מפחם...
    אתה אומר לקלאונצ'ר מה לעשות. הוא יורה אקדח מים על הרצפה, גורם לחור עמוק להופיע בה, כי זרם המים החזק כילה את הפחם. קלאונצ'ר גולש לעבר שילדון, ורוארק אומר:" ספוג את המכה" שילדון עומד כמקום כמו שביקשו ממנו ונפגע קשה על ידי גל המים. פטריק נראה תמוה. רוארק מחייך את החיוך שלמדת להכיר ואומר:" כוח עתיק, פעמיים". שילדון שולח אין ספור אבנים זוהרות באור סגול חלוש, פוגע מאוד קשה בקלאונצ'ר המסכן. החור שקלאונצ'ר יצר התמלא במים. נראה ששילדון וקלאונצ'ר באותה רמת אנרגיה בערך
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0/10
    קלאונצ'ר - 4/10

טל
    *Zorua כאילו?
    *מה דעתך על הספרייטים שהכנתי לך ולטרוי? :~|
    *כן, כי יש רק מחבוא אחד לצוות אקווה וכולם יודעים איפה הוא... (ברור שלא)
    *כסף: 1,505 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מרימה את האבן ומכניסה אותה לתיקך. לאחר מכן את משתגרת עם טרוי לבסיס שלכם. אתם נכנסים לחדרכם, ואת רואה על המיטה אצלך בחדר שני פוקדורי ספארי. את בודקת אותם, ואז רואה כפתור מעניין ליד מסך בתחתית הכדור. את לוחצת עליו ושם הפקוימון שבפנים מופיע. את רואה שלכל פוקדורייך יש כזה. את לוקחת את טרופיוס ומשאירה את סודוודו. את מכניסה את הפוקדורים של קווגסייר וסודוודו למתקן פוקדורים שראית על הקיר. המתקן יכול להכיל עד 32 פוקדורים שישיבו בבסיס (הפוקימון ה39 ומעלה יצטרכו להיות מוכנסים למחשב האחסון). את וטרוי נפגשים בסלון החדר ונראה שגם הוא החליף פוקדור. את באה להשתגר אבל טרוי שואל אותך:" לאן? אנחנו יודעים שהמחבוא יהיה כנראה על אי בסינו, אבל סינו כל כך גדולה, ויש בה לפחות 5 איים. צריך לחשוב קודם איפה הבסיס עלול להיות. מה את אומרת?" (ובלי להיעזר במידע שנתתי לשחקנים בצוות רמפא"ג בסינו כי את פשוט לא יודעת את זה כדמות וזה לא פייר (אם זה לא היה ברור מאליו))
    מה תעשי?

טוטודייל
    *מה דעתך על הספרייטים שהכנתי לך ולשותפים שלך? :~|
    *אתה יודע ש'קרקע' זה המשטח הגנרי והמעפן של אדמה ותו לא, כן?
    *כסף : 2,095 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחליט על קרקע, וטרייסי אומרת:" אתה בטוח? זה נראה משטח די... פשוט. טוב, מה שתרצה" היא ואמרת ומשאירה את הסקאלה כמו שהיא, על קרקע. טרייסי עומדת בקצה הרחוק של הזירה ואתה בקרוב. היא אומרת בעדינות:"גברים קודם" ומצחקקת.
    מה תעשה?
    אהבתי ואפילו מאוד
    זאת בדיוק הכוונה שלי בבחירה, הזירה היא עם שטח פתוח שיכול לעזור להם להשתפר במהירות ומותאמת לתנאים של כל הפוקימונים
    ------------------
    "תאמיני לי שאנחנו הולכים להנות מהקרב בזירה הזאת" אומר ואקרוץ לה עם חיוך.
    "אם את אומרת מי אני שאתנגד?" אומר לה ואז אחשוב לעצמי: "אי אפשר לדעת עם מי היא תפתח, צריך לנצל פוקימון מהיר ושהשתמשתי בו בעבר... אוקיי החלטתי במי אני אשתמש לפתיחה." "צא דודואו!" אצעק ואחכה שתוציא את הפוקימון שלה.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי
    *סיבוב לא בדיוק עובד ככה אבל לא משנה
    את משבח את טיימפול ואומר לה מה לעשות. טיימפול שולחת בועות לעבר סלוופוק, לא פוגעת בו בעוצמה רבה. לאחר מכן היא פותחת את פיה ושרה בקול הראשני שלה, פוגעת בסלוופוק. הוא כבר נראה חלש מאוד. ג'מה אומרת:"סלוופוק, צא מזה! פיהוק ואז התקלה!" סלוופוק מקשיב לה הפעם. הוא מפהק, גורם גם לטיימפול לפהק. נראה שהיא מתעייפפת. לאחר מכן הוא מדדה אליה ונתקל בה בחוזקה. טיימפול מפהקת שוב. היא נראית מנומנמת.
    מה תעשה?
    טיימפול - 4/10
    סורי, לא מכיר את המתקפה, מה היא עושה בעצם?
    ------------
    אתחיל לצעוק לטיימפול בתקווה שהיא תתעורר "טיימפול את חייבת להתעורר! עד עכשיו היית מצוינת, חבל שתפסיידי עכשיו וזהו הכל נגמר מבחינתו. רק הרגע נפגשנו וכנראה שזהו הסוף. אז בבקשה התעוררי בשביל שהמסע שרק התחלנו לא יגמר! " ובמידה היא תקום אומר לו" תשתמשי בעל קולי ותגמרי כבר את הסלוופוק הזה".
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *אני אארגן לך מגוון שותפים/ות פוטנציאליים/ות (תבחר מין לפני שאני משתגע) בהמשך השבוע
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה מודה לאח ומנסה לעכל את היום שהיה לך. כשהוא יוצא הוא מעמעם את האורות בחדר. אתה חושב על יומך, ותוך כשעה נרדם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתעורר ממדקרת כאבים. אתה רואה שעדיין לילה לפי השעון, מקור האור היחיד בחדר. אתה חוזר לישון
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתעורר עוד פעם במהלך הלילה, וחוזר לישון
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לאחר לילה נדוד שינה אתה מתעורר בשעה 8:37. לינדי מנקה לך את הגבס. היא אומרת:" אה, שלום קלאטן! באתי עם שתי בשורות: החאת להתראות, כי אני עוזבת היום, והשנייה שאתה משתחרר. יהיה עליך לנוע עם כיסא גלגלים ביומיים הקרובים, לצערי" היא אומרת ומושיבה אתוך על כיסא גלגלים."להתראות!" היא ומארת ומשתגרת לה לסלדון.
    מה תעשה?
    "תסנה לצרף לי מישהי" אני מאמין שזה היה הניסוח שלי
    -------------------------------------
    "בהצלחה!" אומר ללינדי ואעלה על כיסא הגלגלים. "מי שמע על סוכן עם כיסא גלגלים? אני לא אמור לעוף על איזה סטארפטור ענק או לשוט בים על איזה לפרס? עשיתי מעצמי שטות. "אומר ברחמים עצמיים ואנסה להתמקצע קצת בכיסא הגלגלים לפני שאתחיל את קטע הסוכן שוב.

12. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    אלמוג
    *קצת חח
    *מזכיר לך שלילה
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה יוצא מהבסיס אל העיר מאוויל, הבנויה בתוך מבנה סגור. אתה מטייל קצת בעיר רחבת הידיים הזו, ובסוף מוצא את עצמך יציאה מהעיר-מבנה שרשום מעליה '117'. אתה עובר דרכה ואלרח כמה רגעים רואה שלט משולש גדול שרשום בו '117'. אתה מתחיל ללכת ונתקל בכמה פוקימונים בכר דשא בשעת הלילה המוקדמת בה יצאת החוצה:
    מה תעשה?
    אני מתקרב על פוקימון הורד ומחכה לראות מה הוא עושה . " פנאפי תתכונן לקרב"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

13. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    עומר
    *איך הספרייטים שהכנתי לך ולשותפה שלך? קלטתי את הכיוון?
    את מודה לו בכנות ומציעה את מיטתך. את מחכה שהתנועות מהקומה השנייה יפסיקו ואז מתחילה להסתובב בשקט בבית. אתה הולכת אל החדר הראשי בבית, רואה שם ספה מלאה בספרים ומסך טלוויזיה כבוי. ליד הספה יש ארון חמים למגע, שמכיל כ-16 ביצים בצבעים וגוונים שונים. את הולכת למטבח, ורואה שם סלסלה מלאה בפוקדורים מלאים, ועוד ארונית ביצים חמימה למגע. מולך מקרר. את שומעת רעשים מלמעלה. מר פוקימון יורד אליך ושואל:" מה? מה את עושה? למה את מסתובבת לי בבית?". את אומרת לו שהיית רעבה ואז הוא אומר:" אה. טוב חכי רגע". הוא מוציא מהמקרר מספר ירקות, גבינה מלוחה ושימורי דג. הוא חותך את הירקות ומערבב את הכל ביחד לקערה אחת גדולה. הוא מחלק את תוכן הקערה לשתי קערות קטנות יותר ומגיש לך אחת מהקערות. "קחי, בתאבון" הוא אומר ועולה בחזרה למעלה.
    מה תעשי?

טל
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת לטרוי שלא ושניכם נכנסים אל מכרה הברזל הישן של העיר. המכרה אפל וחשוך. את רואה כמה גרוולרים מסתובבים במכרה ומדי פעם איזה גולבאט מעופף: . את וטרוי מרגישים רעד קל באדמה. עם הזמן הרעד מתחזק, ולאחר כדקה זאת ממש רעידת אדמה. אפילו טרוי נראה חרד. אתם מגלים שמקור רעידת האדמה האיומה היה אוניקס ענקי שזוחל לו במכרה: . טרוי אומר:" אני לא חושב שיש סימן כלשהו לצוות אקווה כאן, אבל האוניקס הזה מעניין אותי. חכי רגע" הוא אומר ומוציא את פסיידאק. את רואה שבמהלך הקרב פסיידאק ירה אקדח מים על אוניקס, משהו שעוד לא ראית. *מאזלט! פסיידאק של טרוי למד אקדח מים!!!* הקרב נגמר במהרה וטרוי תופס את האוניקס. כמובן שהפוקדור מתמוסס וחוזר לבסיס. טרוי אומר:"אם הם לא כאן, זה אומר שהבסיס שלהם או בעיר קופרוויל או בהר ביירון. איפה נחפש קודם?"
    מה תעשי?

בר
    אתה מוציא את סניזל וחושב עם עצמף שיש עוד הרבה על מה לעבוד. נראה שרוארק הופתע מבחירתך. "יש לך רק 3 פוקימונים?" הוא שואל. סניזל רץ לעבר שילדון, נעלם במאצע ומופיע שוב לידו, מתנגש בו ומעלף אותו. "שילדון, חזור! כל הכבוד! רמפארדוס, צא!" ומהפוקדור שלו יוצא מין דינוזאור ענקי: רוארק אומר:" רמפארדוס, מפולת סלעים" ורמפארדוס מפיל על סניזל עשרות סלעים גדולים מהתקרה, גורם לו להרבה מאוד נזק.
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0/10
    קלאונצ'ר - 0/10
    סניזל - 4/10

טוטודייל
    *שמח לשמוע
    *אהה הבנתי אותך
    אתה חושב מי יכול לצאת ולהתחיל, ומחליט על דודואו, מוציא אותו. טרייסי חושבת קצת, ואז אומרת:" אוקיי! גולפין, צא! גז רעיל!" גולפין יוצא לזירה, ושולח עננה של גז סגול לעבר דודואו. העננה פוגעת בדודואו וגופו זוהר בסגול, מראה שהוא הורעל. מבטו לא נראה מפוקס. לאחר מכן גולפין שולח יריית רפש לעבר דודואו, גורם לו נזק. לאחר מכן הוא מתאמץ ואז נרגע. נראה כאילו שכח משהו וחיזק לעצמו את ההגנות *מזלט! גולפין של טרייסי למד רפש ו אמנזיה!!!* טרייסי אומרת:"וואו, גולפין, כל הכבוד!". לאחר מכן דודואו מתחיל לרוץ אחרי גולפין, לרדוף אחריו ולבסוף להכות בו. *מזלט! דודואו למד מרדף (Pursuit)!!!* דודואו נפגע קצת מההרעלה
    מה תעשה? (יש לך עוד שתי מתקפות זכות לטובתך להשתמש בהן לפני שטרייסי מתחילה להתקיף חזרה, מה שאומר שאם תשתמש ב2 מתקפות טרייסי תתקיף חזרה עם אחת. תשתמש ביותר מ2, טרייסי תתקיף באחת פלוס מספר המתקפות שהוספת)
    דודואו - 6/10

לי
    *היא עוד לא נרדמה LOL. היא בדרך, שלב אמצע של פיהוק
    *סיבוב: קישור
    *המזל משחק לטובתך
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מבקש מטייפול להשתמש בעוד על-קולי אחד על סלוופוק. היא שולחת גל על-קולי, אך סלוופוק לא מושפע כי הוא כבר מבולבל! מיד לאחר מכן טיימפול נרדמת. ג'מה אומרת:" יש! היפופוטם מפגר, ניצחנו! התקלה, גמור אותה!" נראה שמרוב בלבול, סלוופוק לא הקשיב לג'מה והוא מצליף לעצמו עד שהוא מתעלף. "יא חתיכת #$%@#$^$#" ג'מה ממשיכה עם אוצר המילים העשיר שלה עד ששני פיראטים באים וגוררים אותה משם. עם מבט פסיכוטי בעיניים, היא אומרת:" אני עוד אמצא אותך לי! וכשאני אמצא, לא יישאר ממך כלום פרט לראש שותת דם!" היא אומרת לך. פיראט נוסף מגיע מהמעלית ונוגע בסלוופוק עם פוקדור כמו שלך, לוכד אותו מחדש. שני הפיראטים שהיו איתכם בהתחלה עושים משהו דומה עם קלאונצ'ר וקרווניה. לאחר מכן הפיראט שהיה איתכם בהתחלה אומר לך ולשני האנשים שנותרו לידך: "טוב, כל הכבוד! שלושתכם הצלחתם לעבור את המבחן הסופי. דרך אגב, זה אקווה-בול" הוא אומרו מציג פוקדור כמו שקיבלת. "פוקדור זה הוא פוקדור ייחודי: מגע שלו בפוקימון או בפוקדור של מאמן אחר ילכוד ב100 אחוזי הצלחה את הפוקימון של המאמן האחר. גם פוקימונים פראיים יילכדו ב100 אחוזי הצלחה. עכשיו, בואו אחריי למעלית לטקס הקבלה". הוא אומר. שני המאמנים שלצידך מחזירים את הפיפלאפ והצ'ינצ'או שלהם לפקודוריהם ועוקבים אחרי החייל אל המעלית.
    מה תעשה?

נועם
    *אוקי דוקי
    *שתדע שתמיד היית אחד השחקנים היותר מצחיקים ששיחקו אצלי (כל תגובה שלישית שלך בערך גורמת לי לצחוק מהציניות)
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה מאחל בהצלחה ללינדי ואז מנסה את מזלך על כיסא הגלגלים. אתה משתפר במיומנות השימוש בו ואז נכנס למעלית היציאה מבית החולים. כשאתה מגיע חזרה ללובי, מולי קוראת לך ואומרת:" אה, קלאן! בוא רגע!" כשאה מתגלגל לעברה ומגיע אליה היא אומרת:" מגנו הגיע לכאן מקודם, הוא רוצה להיפגש איתך ועם ראש הבסיס, שהוא אחד מהסגנים בקנטו! קח, הם מחכים לך שם" היא אומרת ומביאה לך כרטיס מגנטי לבן כולו.
    מה תעשה?

אלמוג
    *ישך אפליקציית פוקדקס בטלפון
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה מתקרב אל פוקימון הוורד ומכין את פאנפי לקרב. האזנה לצלילים מגלה לך שמדובר בפוקימונית וורד. היא ממשיכה להתסחרר לה בשדות העשב. לא נראה שהיא מבחינה אליך או מקדישה אליך יותר מדי תשומת לב. נראה שזה מכעיס את פאנפי ופרצוף זעוף עולה על פניו.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

14. student of Gakuen Alice
    טל
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת לטרוי שלא ושניכם נכנסים אל מכרה הברזל הישן של העיר. המכרה אפל וחשוך. את רואה כמה גרוולרים מסתובבים במכרה ומדי פעם איזה גולבאט מעופף: . את וטרוי מרגישים רעד קל באדמה. עם הזמן הרעד מתחזק, ולאחר כדקה זאת ממש רעידת אדמה. אפילו טרוי נראה חרד. אתם מגלים שמקור רעידת האדמה האיומה היה אוניקס ענקי שזוחל לו במכרה: . טרוי אומר:" אני לא חושב שיש סימן כלשהו לצוות אקווה כאן, אבל האוניקס הזה מעניין אותי. חכי רגע" הוא אומר ומוציא את פסיידאק. את רואה שבמהלך הקרב פסיידאק ירה אקדח מים על אוניקס, משהו שעוד לא ראית. *מאזלט! פסיידאק של טרוי למד אקדח מים!!!* הקרב נגמר במהרה וטרוי תופס את האוניקס. כמובן שהפוקדור מתמוסס וחוזר לבסיס. טרוי אומר:"אם הם לא כאן, זה אומר שהבסיס שלהם או בעיר קופרוויל או בהר ביירון. איפה נחפש קודם?"
    מה תעשי?

"אני חושבת שהר ביירון" אענה לטרוי ואשתגר לשם יחד איתו. שנגיע אחפש ישר סימנים לצוות אקווה בתקווה שהם לא פגעו בקקניאה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    עומר
    *איך הספרייטים שהכנתי לך ולשותפה שלך? קלטתי את הכיוון?
    את מודה לו בכנות ומציעה את מיטתך. את מחכה שהתנועות מהקומה השנייה יפסיקו ואז מתחילה להסתובב בשקט בבית. אתה הולכת אל החדר הראשי בבית, רואה שם ספה מלאה בספרים ומסך טלוויזיה כבוי. ליד הספה יש ארון חמים למגע, שמכיל כ-16 ביצים בצבעים וגוונים שונים. את הולכת למטבח, ורואה שם סלסלה מלאה בפוקדורים מלאים, ועוד ארונית ביצים חמימה למגע. מולך מקרר. את שומעת רעשים מלמעלה. מר פוקימון יורד אליך ושואל:" מה? מה את עושה? למה את מסתובבת לי בבית?". את אומרת לו שהיית רעבה ואז הוא אומר:" אה. טוב חכי רגע". הוא מוציא מהמקרר מספר ירקות, גבינה מלוחה ושימורי דג. הוא חותך את הירקות ומערבב את הכל ביחד לקערה אחת גדולה. הוא מחלק את תוכן הקערה לשתי קערות קטנות יותר ומגיש לך אחת מהקערות. "קחי, בתאבון" הוא אומר ועולה בחזרה למעלה.
    מה תעשי?

טל
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מה תעשי?

בר
    אתה מוציא את סניזל וחושב עם עצמף שיש עוד הרבה על מה לעבוד. נראה שרוארק הופתע מבחירתך. "יש לך רק 3 פוקימונים?" הוא שואל. סניזל רץ לעבר שילדון, נעלם במאצע ומופיע שוב לידו, מתנגש בו ומעלף אותו. "שילדון, חזור! כל הכבוד! רמפארדוס, צא!" ומהפוקדור שלו יוצא מין דינוזאור ענקי: רוארק אומר:" רמפארדוס, מפולת סלעים" ורמפארדוס מפיל על סניזל עשרות סלעים גדולים מהתקרה, גורם לו להרבה מאוד נזק.
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0/10
    קלאונצ'ר - 0/10
    סניזל - 4/10

טוטודייל
    *שמח לשמוע
    *אהה הבנתי אותך
    אתה חושב מי יכול לצאת ולהתחיל, ומחליט על דודואו, מוציא אותו. טרייסי חושבת קצת, ואז אומרת:" אוקיי! גולפין, צא! גז רעיל!" גולפין יוצא לזירה, ושולח עננה של גז סגול לעבר דודואו. העננה פוגעת בדודואו וגופו זוהר בסגול, מראה שהוא הורעל. מבטו לא נראה מפוקס. לאחר מכן גולפין שולח יריית רפש לעבר דודואו, גורם לו נזק. לאחר מכן הוא מתאמץ ואז נרגע. נראה כאילו שכח משהו וחיזק לעצמו את ההגנות *מזלט! גולפין של טרייסי למד רפש ו אמנזיה!!!* טרייסי אומרת:"וואו, גולפין, כל הכבוד!". לאחר מכן דודואו מתחיל לרוץ אחרי גולפין, לרדוף אחריו ולבסוף להכות בו. *מזלט! דודואו למד מרדף (Pursuit)!!!* דודואו נפגע קצת מההרעלה
    מה תעשה? (יש לך עוד שתי מתקפות זכות לטובתך להשתמש בהן לפני שטרייסי מתחילה להתקיף חזרה, מה שאומר שאם תשתמש ב2 מתקפות טרייסי תתקיף חזרה עם אחת. תשתמש ביותר מ2, טרייסי תתקיף באחת פלוס מספר המתקפות שהוספת)
    דודואו - 6/10

לי
    *היא עוד לא נרדמה LOL. היא בדרך, שלב אמצע של פיהוק
    *סיבוב: קישור
    *המזל משחק לטובתך
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מבקש מטייפול להשתמש בעוד על-קולי אחד על סלוופוק. היא שולחת גל על-קולי, אך סלוופוק לא מושפע כי הוא כבר מבולבל! מיד לאחר מכן טיימפול נרדמת. ג'מה אומרת:" יש! היפופוטם מפגר, ניצחנו! התקלה, גמור אותה!" נראה שמרוב בלבול, סלוופוק לא הקשיב לג'מה והוא מצליף לעצמו עד שהוא מתעלף. "יא חתיכת #$%@#$^$#" ג'מה ממשיכה עם אוצר המילים העשיר שלה עד ששני פיראטים באים וגוררים אותה משם. עם מבט פסיכוטי בעיניים, היא אומרת:" אני עוד אמצא אותך לי! וכשאני אמצא, לא יישאר ממך כלום פרט לראש שותת דם!" היא אומרת לך. פיראט נוסף מגיע מהמעלית ונוגע בסלוופוק עם פוקדור כמו שלך, לוכד אותו מחדש. שני הפיראטים שהיו איתכם בהתחלה עושים משהו דומה עם קלאונצ'ר וקרווניה. לאחר מכן הפיראט שהיה איתכם בהתחלה אומר לך ולשני האנשים שנותרו לידך: "טוב, כל הכבוד! שלושתכם הצלחתם לעבור את המבחן הסופי. דרך אגב, זה אקווה-בול" הוא אומרו מציג פוקדור כמו שקיבלת. "פוקדור זה הוא פוקדור ייחודי: מגע שלו בפוקימון או בפוקדור של מאמן אחר ילכוד ב100 אחוזי הצלחה את הפוקימון של המאמן האחר. גם פוקימונים פראיים יילכדו ב100 אחוזי הצלחה. עכשיו, בואו אחריי למעלית לטקס הקבלה". הוא אומר. שני המאמנים שלצידך מחזירים את הפיפלאפ והצ'ינצ'או שלהם לפקודוריהם ועוקבים אחרי החייל אל המעלית.
    מה תעשה?

נועם
    *אוקי דוקי
    *שתדע שתמיד היית אחד השחקנים היותר מצחיקים ששיחקו אצלי (כל תגובה שלישית שלך בערך גורמת לי לצחוק מהציניות)
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה מאחל בהצלחה ללינדי ואז מנסה את מזלך על כיסא הגלגלים. אתה משתפר במיומנות השימוש בו ואז נכנס למעלית היציאה מבית החולים. כשאתה מגיע חזרה ללובי, מולי קוראת לך ואומרת:" אה, קלאן! בוא רגע!" כשאה מתגלגל לעברה ומגיע אליה היא אומרת:" מגנו הגיע לכאן מקודם, הוא רוצה להיפגש איתך ועם ראש הבסיס, שהוא אחד מהסגנים בקנטו! קח, הם מחכים לך שם" היא אומרת ומביאה לך כרטיס מגנטי לבן כולו.
    מה תעשה?

אלמוג
    *ישך אפליקציית פוקדקס בטלפון
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה מתקרב אל פוקימון הוורד ומכין את פאנפי לקרב. האזנה לצלילים מגלה לך שמדובר בפוקימונית וורד. היא ממשיכה להתסחרר לה בשדות העשב. לא נראה שהיא מבחינה אליך או מקדישה אליך יותר מדי תשומת לב. נראה שזה מכעיס את פאנפי ופרצוף זעוף עולה על פניו.
    מה תעשה?
    "גולפין הוא פוקימון רך כמו מק, קשה לתקוף אותו בהתקפות פיזיות..." אחשוב "אוקיי דודואו למרות ההרעלה אני מצפה שתתן את כולך! תשתמש בזריזות ותתקוף במתקפת הטעיה."

עמוד 44 מתוך 89 ראשוןראשון ... 34424344454654 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •