טל
*תודה רבה... אישית אני חושב שטרוי היה הספרייט הכי טוב שיצא לי מבין כולם
*ועוד נראה מה יחליט הזורואה (אהםאהםלכילדרך101)
*כסף: 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את רוכשת 5 פוקדורים שחורים ואבן אש. הקופאי אומר:" זה יצא 950 פ"ד". את נדהמת מהמחיר אך משלמת אותו. אתם פותחים ביחד את המפה. את וטרוי מוצאים את העיר אטרנה, ורואים בממערב לעיר נמצא יער אטרנה, וממש לחופי היער נמצא אי. את מצביעה על האי, וטרוי אומר:" אני לא מכיר את האי הזה, אבל רשום פה שקוראים לו 'האי איירון'. שנלך לשאול את מולי?" הוא אומר-שואל והולך איתך אל מולי. הוא שואל אותה על האי איירון והיא אומרת:" רק שנייה... כן, האי איירון. באי תועדה פעילות חשודה של צוות אקווה לאחרונה. זה יכול להיות מיקום אפשרי. יש באי איירון עיר בשם קופרוויל, תוכלו להשתגר אליה. בהצלחה!" היא אומרת. טרוי שולף את המשגר שלו, את עדיין עם שקית הקניות ביד.
מה תעשי?
אהמאחריהמשימהאהמ
~~~
"כבר חוזרת" אומר ואקפוץ לחדר להניח בו את הדברים.
אחזור ואומר לטרוי "בוא נשתגר". אשתגר איתו לעיר באי איירון ואסתכל סביב-אראה לאן אפשר ללכת.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
לא שמתי לב. יודע מה? תנסה לצרף לי מישהי אחרי כל קטע הגיבוס הזה.נועם
*אתה, מונסטר ובר היחידים בלי שותפים מכל סוג
*מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, האי סינאבאר, קנטו
*כסף - 15,880 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מודה לאח. הוא מוריד את רגלך מהמתלה ועוזר לך להתיישב. הוא מחכה שתסיים לשתות ולאכול, ואז משכיב אותך חזרה, מעלה רגלך למתלה."עוד משהו? או לתת לך לנוח קצת?" הוא שואל אותך.
מה תעשה?
-------------------------
"תודה על העזרה" אודה לאח. "אני אשמח לקצת מנוחה עכשיו. תודה שוב. "אודה לו בשנית ואנסה לנוח מהיום המשונה שעבר עליי.
אלמוג
*קצת חח
*מזכיר לך שלילה
*מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, מאוויל, הואן
*כסף - 0 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא מהבסיס אל העיר מאוויל, הבנויה בתוך מבנה סגור. אתה מטייל קצת בעיר רחבת הידיים הזו, ובסוף מוצא את עצמך יציאה מהעיר-מבנה שרשום מעליה '117'. אתה עובר דרכה ואלרח כמה רגעים רואה שלט משולש גדול שרשום בו '117'. אתה מתחיל ללכת ונתקל בכמה פוקימונים בכר דשא בשעת הלילה המוקדמת בה יצאת החוצה:![]()
![]()
![]()
![]()
מה תעשה?
טל
*אהםסבבהאהם
*אני רושם שתשימי את זה בתיק במקום בחדר, כי זה נרתיק קסם וכזה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מכניסה את הציוד מהשקית לנרתיק המכני וזורקת את השקית. לאחר מכן אתם משתגרים לעיר קופרוויל שעל האי איירון. את רואה שלעיר נמל גדול. לפי מפה שעומדת לידכם, העיר ממוקמת בעמק בחלק הדרום-מערבי של האי, כששאר האי מוכסה על ידי הר ביירון המסיבי, שנקרא כך על שם ביירון הראשון, האדם שגילה את ההר. בעיר קופרוויל יש:
-מרכז פוקימונים
-מרכול
-מכון
-מפעל פלדה
-חנות מוצרי מתכת
-כניסה למכרה בהר ביירון
-נמל
-פארק
-ארקייד.
טרוי אומר:" המכרה נראה לי כמו מקום טוב להתחיל בו את החיפוש. את רוצה לעשות משהו בעיר לפני שנתחיל?"
מה תעשי?
נועם
*אני אארגן לך מגוון שותפים/ות פוטנציאליים/ות (תבחר מין לפני שאני משתגע) בהמשך השבוע
*כסף - 15,880 פ"ד
אתה מודה לאח ומנסה לעכל את היום שהיה לך. כשהוא יוצא הוא מעמעם את האורות בחדר. אתה חושב על יומך, ותוך כשעה נרדם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעורר ממדקרת כאבים. אתה רואה שעדיין לילה לפי השעון, מקור האור היחיד בחדר. אתה חוזר לישון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעורר עוד פעם במהלך הלילה, וחוזר לישון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לאחר לילה נדוד שינה אתה מתעורר בשעה 8:37. לינדי מנקה לך את הגבס. היא אומרת:" אה, שלום קלאטן! באתי עם שתי בשורות: החאת להתראות, כי אני עוזבת היום, והשנייה שאתה משתחרר. יהיה עליך לנוע עם כיסא גלגלים ביומיים הקרובים, לצערי" היא אומרת ומושיבה אתוך על כיסא גלגלים."להתראות!" היא ומארת ומשתגרת לה לסלדון.
מה תעשה?
עומר
*פה חשדתי
*כסף: 100 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מחייכת אליו ומסכימה, שואלת מה יש בפנים. הוא אומר:"זאת הסיבה שאני שולח את הביצה לאלם. אלם הוא מומחה עולמי לתהליך התפתחות גוף הפוקימון, כולל אבחון ביצים. לי אין צורך בביצה, אז נאי מעניק לו אותה, שיחקור אותה קצת ואז ייתן אותה לאיזה מאמן מבטיח. בלי לגנוב אותה אבל, אה?" הוא אומר בהומור (כן, בטח). "בואי, כנסי" הוא אומר ומכניס אותך לביתו. ביתו של מר פוקימון הוא בית שתי קומות עמוס במדפים וכל מיני דברי פוקימון. "יש מזרון מתחת לספה בסלון ומצעים לצדה, תציעי לך מיטה ולכי לישון. נתראה בבוקר" הוא אומר ועולה למעלה.
מה תעשי?
ספוילר
טל
*אהםסבבהאהם
*אני רושם שתשימי את זה בתיק במקום בחדר, כי זה נרתיק קסם וכזה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מכניסה את הציוד מהשקית לנרתיק המכני וזורקת את השקית. לאחר מכן אתם משתגרים לעיר קופרוויל שעל האי איירון. את רואה שלעיר נמל גדול. לפי מפה שעומדת לידכם, העיר ממוקמת בעמק בחלק הדרום-מערבי של האי, כששאר האי מוכסה על ידי הר ביירון המסיבי, שנקרא כך על שם ביירון הראשון, האדם שגילה את ההר. בעיר קופרוויל יש:
-מרכז פוקימונים
-מרכול
-מכון
-מפעל פלדה
-חנות מוצרי מתכת
-כניסה למכרה בהר ביירון
-נמל
-פארק
-ארקייד.
טרוי אומר:" המכרה נראה לי כמו מקום טוב להתחיל בו את החיפוש. את רוצה לעשות משהו בעיר לפני שנתחיל?"
מה תעשי?
"לא. בוא נחזיר את הפוקימון הזה הביתה" אומר לטרוי ואלך אל המכרה.
אכנס פימה ואתחיל להסתכל באזור-אחפש רמזים לצוות אקווה וקקניאה
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אהבתי ואפילו מאוד
זאת בדיוק הכוונה שלי בבחירה, הזירה היא עם שטח פתוח שיכול לעזור להם להשתפר במהירות ומותאמת לתנאים של כל הפוקימונים
------------------
"תאמיני לי שאנחנו הולכים להנות מהקרב בזירה הזאת" אומר ואקרוץ לה עם חיוך.
"אם את אומרת מי אני שאתנגד?" אומר לה ואז אחשוב לעצמי: "אי אפשר לדעת עם מי היא תפתח, צריך לנצל פוקימון מהיר ושהשתמשתי בו בעבר... אוקיי החלטתי במי אני אשתמש לפתיחה." "צא דודואו!" אצעק ואחכה שתוציא את הפוקימון שלה.
סורי, לא מכיר את המתקפה, מה היא עושה בעצם?
------------
אתחיל לצעוק לטיימפול בתקווה שהיא תתעורר "טיימפול את חייבת להתעורר! עד עכשיו היית מצוינת, חבל שתפסיידי עכשיו וזהו הכל נגמר מבחינתו. רק הרגע נפגשנו וכנראה שזהו הסוף. אז בבקשה התעוררי בשביל שהמסע שרק התחלנו לא יגמר! " ובמידה היא תקום אומר לו" תשתמשי בעל קולי ותגמרי כבר את הסלוופוק הזה".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"תסנה לצרף לי מישהי" אני מאמין שזה היה הניסוח שלינועם
*אני אארגן לך מגוון שותפים/ות פוטנציאליים/ות (תבחר מין לפני שאני משתגע) בהמשך השבוע
*כסף - 15,880 פ"ד
אתה מודה לאח ומנסה לעכל את היום שהיה לך. כשהוא יוצא הוא מעמעם את האורות בחדר. אתה חושב על יומך, ותוך כשעה נרדם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעורר ממדקרת כאבים. אתה רואה שעדיין לילה לפי השעון, מקור האור היחיד בחדר. אתה חוזר לישון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעורר עוד פעם במהלך הלילה, וחוזר לישון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לאחר לילה נדוד שינה אתה מתעורר בשעה 8:37. לינדי מנקה לך את הגבס. היא אומרת:" אה, שלום קלאטן! באתי עם שתי בשורות: החאת להתראות, כי אני עוזבת היום, והשנייה שאתה משתחרר. יהיה עליך לנוע עם כיסא גלגלים ביומיים הקרובים, לצערי" היא אומרת ומושיבה אתוך על כיסא גלגלים."להתראות!" היא ומארת ומשתגרת לה לסלדון.
מה תעשה?
-------------------------------------
"בהצלחה!" אומר ללינדי ואעלה על כיסא הגלגלים. "מי שמע על סוכן עם כיסא גלגלים? אני לא אמור לעוף על איזה סטארפטור ענק או לשוט בים על איזה לפרס? עשיתי מעצמי שטות. "אומר ברחמים עצמיים ואנסה להתמקצע קצת בכיסא הגלגלים לפני שאתחיל את קטע הסוכן שוב.
עומר
*איך הספרייטים שהכנתי לך ולשותפה שלך? קלטתי את הכיוון?
*כסף: 100 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מודה לו בכנות ומציעה את מיטתך. את מחכה שהתנועות מהקומה השנייה יפסיקו ואז מתחילה להסתובב בשקט בבית. אתה הולכת אל החדר הראשי בבית, רואה שם ספה מלאה בספרים ומסך טלוויזיה כבוי. ליד הספה יש ארון חמים למגע, שמכיל כ-16 ביצים בצבעים וגוונים שונים. את הולכת למטבח, ורואה שם סלסלה מלאה בפוקדורים מלאים, ועוד ארונית ביצים חמימה למגע. מולך מקרר. את שומעת רעשים מלמעלה. מר פוקימון יורד אליך ושואל:" מה? מה את עושה? למה את מסתובבת לי בבית?". את אומרת לו שהיית רעבה ואז הוא אומר:" אה. טוב חכי רגע". הוא מוציא מהמקרר מספר ירקות, גבינה מלוחה ושימורי דג. הוא חותך את הירקות ומערבב את הכל ביחד לקערה אחת גדולה. הוא מחלק את תוכן הקערה לשתי קערות קטנות יותר ומגיש לך אחת מהקערות. "קחי, בתאבון" הוא אומר ועולה בחזרה למעלה.
מה תעשי?
טל
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את אומרת לטרוי שלא ושניכם נכנסים אל מכרה הברזל הישן של העיר. המכרה אפל וחשוך. את רואה כמה גרוולרים מסתובבים במכרה ומדי פעם איזה גולבאט מעופף:![]()
. את וטרוי מרגישים רעד קל באדמה. עם הזמן הרעד מתחזק, ולאחר כדקה זאת ממש רעידת אדמה. אפילו טרוי נראה חרד. אתם מגלים שמקור רעידת האדמה האיומה היה אוניקס ענקי שזוחל לו במכרה:
. טרוי אומר:" אני לא חושב שיש סימן כלשהו לצוות אקווה כאן, אבל האוניקס הזה מעניין אותי. חכי רגע" הוא אומר ומוציא את פסיידאק. את רואה שבמהלך הקרב פסיידאק ירה אקדח מים על אוניקס, משהו שעוד לא ראית. *מאזלט! פסיידאק של טרוי למד אקדח מים!!!* הקרב נגמר במהרה וטרוי תופס את האוניקס. כמובן שהפוקדור מתמוסס וחוזר לבסיס. טרוי אומר:"אם הם לא כאן, זה אומר שהבסיס שלהם או בעיר קופרוויל או בהר ביירון. איפה נחפש קודם?"
מה תעשי?
בר
*מיקום - מכון אורבורג, אורבורג, סינו
*כסף: 7,000 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את סניזל וחושב עם עצמף שיש עוד הרבה על מה לעבוד. נראה שרוארק הופתע מבחירתך. "יש לך רק 3 פוקימונים?" הוא שואל. סניזל רץ לעבר שילדון, נעלם במאצע ומופיע שוב לידו, מתנגש בו ומעלף אותו. "שילדון, חזור! כל הכבוד! רמפארדוס, צא!" ומהפוקדור שלו יוצא מין דינוזאור ענקי:רוארק אומר:" רמפארדוס, מפולת סלעים" ורמפארדוס מפיל על סניזל עשרות סלעים גדולים מהתקרה, גורם לו להרבה מאוד נזק.
מה תעשה?
מאצ'וק - 0/10
קלאונצ'ר - 0/10
סניזל - 4/10
טוטודייל
*שמח לשמוע
*אהה הבנתי אותך
*כסף : 2,095 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה חושב מי יכול לצאת ולהתחיל, ומחליט על דודואו, מוציא אותו. טרייסי חושבת קצת, ואז אומרת:" אוקיי! גולפין, צא! גז רעיל!" גולפין יוצא לזירה, ושולח עננה של גז סגול לעבר דודואו. העננה פוגעת בדודואו וגופו זוהר בסגול, מראה שהוא הורעל. מבטו לא נראה מפוקס. לאחר מכן גולפין שולח יריית רפש לעבר דודואו, גורם לו נזק. לאחר מכן הוא מתאמץ ואז נרגע. נראה כאילו שכח משהו וחיזק לעצמו את ההגנות *מזלט! גולפין של טרייסי למד רפש ו אמנזיה!!!* טרייסי אומרת:"וואו, גולפין, כל הכבוד!". לאחר מכן דודואו מתחיל לרוץ אחרי גולפין, לרדוף אחריו ולבסוף להכות בו. *מזלט! דודואו למד מרדף (Pursuit)!!!* דודואו נפגע קצת מההרעלה
מה תעשה? (יש לך עוד שתי מתקפות זכות לטובתך להשתמש בהן לפני שטרייסי מתחילה להתקיף חזרה, מה שאומר שאם תשתמש ב2 מתקפות טרייסי תתקיף חזרה עם אחת. תשתמש ביותר מ2, טרייסי תתקיף באחת פלוס מספר המתקפות שהוספת)
דודואו - 6/10
לי
*היא עוד לא נרדמה LOL. היא בדרך, שלב אמצע של פיהוק
*סיבוב: קישור
*המזל משחק לטובתך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מבקש מטייפול להשתמש בעוד על-קולי אחד על סלוופוק. היא שולחת גל על-קולי, אך סלוופוק לא מושפע כי הוא כבר מבולבל! מיד לאחר מכן טיימפול נרדמת. ג'מה אומרת:" יש! היפופוטם מפגר, ניצחנו! התקלה, גמור אותה!" נראה שמרוב בלבול, סלוופוק לא הקשיב לג'מה והוא מצליף לעצמו עד שהוא מתעלף. "יא חתיכת #$%@#$^$#" ג'מה ממשיכה עם אוצר המילים העשיר שלה עד ששני פיראטים באים וגוררים אותה משם. עם מבט פסיכוטי בעיניים, היא אומרת:" אני עוד אמצא אותך לי! וכשאני אמצא, לא יישאר ממך כלום פרט לראש שותת דם!" היא אומרת לך. פיראט נוסף מגיע מהמעלית ונוגע בסלוופוק עם פוקדור כמו שלך, לוכד אותו מחדש. שני הפיראטים שהיו איתכם בהתחלה עושים משהו דומה עם קלאונצ'ר וקרווניה. לאחר מכן הפיראט שהיה איתכם בהתחלה אומר לך ולשני האנשים שנותרו לידך: "טוב, כל הכבוד! שלושתכם הצלחתם לעבור את המבחן הסופי. דרך אגב, זה אקווה-בול" הוא אומרו מציג פוקדור כמו שקיבלת. "פוקדור זה הוא פוקדור ייחודי: מגע שלו בפוקימון או בפוקדור של מאמן אחר ילכוד ב100 אחוזי הצלחה את הפוקימון של המאמן האחר. גם פוקימונים פראיים יילכדו ב100 אחוזי הצלחה. עכשיו, בואו אחריי למעלית לטקס הקבלה". הוא אומר. שני המאמנים שלצידך מחזירים את הפיפלאפ והצ'ינצ'או שלהם לפקודוריהם ועוקבים אחרי החייל אל המעלית.
מה תעשה?
נועם
*אוקי דוקי
*שתדע שתמיד היית אחד השחקנים היותר מצחיקים ששיחקו אצלי (כל תגובה שלישית שלך בערך גורמת לי לצחוק מהציניות)
*כסף - 15,880 פ"ד
אתה מאחל בהצלחה ללינדי ואז מנסה את מזלך על כיסא הגלגלים. אתה משתפר במיומנות השימוש בו ואז נכנס למעלית היציאה מבית החולים. כשאתה מגיע חזרה ללובי, מולי קוראת לך ואומרת:" אה, קלאן! בוא רגע!" כשאה מתגלגל לעברה ומגיע אליה היא אומרת:" מגנו הגיע לכאן מקודם, הוא רוצה להיפגש איתך ועם ראש הבסיס, שהוא אחד מהסגנים בקנטו! קח, הם מחכים לך שם" היא אומרת ומביאה לך כרטיס מגנטי לבן כולו.
מה תעשה?
אלמוג
*ישך אפליקציית פוקדקס בטלפון
*מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, מאוויל, הואן
*כסף - 0 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתקרב אל פוקימון הוורד ומכין את פאנפי לקרב. האזנה לצלילים מגלה לך שמדובר בפוקימונית וורד. היא ממשיכה להתסחרר לה בשדות העשב. לא נראה שהיא מבחינה אליך או מקדישה אליך יותר מדי תשומת לב. נראה שזה מכעיס את פאנפי ופרצוף זעוף עולה על פניו.
מה תעשה?
ספוילר
טל
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את אומרת לטרוי שלא ושניכם נכנסים אל מכרה הברזל הישן של העיר. המכרה אפל וחשוך. את רואה כמה גרוולרים מסתובבים במכרה ומדי פעם איזה גולבאט מעופף:![]()
. את וטרוי מרגישים רעד קל באדמה. עם הזמן הרעד מתחזק, ולאחר כדקה זאת ממש רעידת אדמה. אפילו טרוי נראה חרד. אתם מגלים שמקור רעידת האדמה האיומה היה אוניקס ענקי שזוחל לו במכרה:
. טרוי אומר:" אני לא חושב שיש סימן כלשהו לצוות אקווה כאן, אבל האוניקס הזה מעניין אותי. חכי רגע" הוא אומר ומוציא את פסיידאק. את רואה שבמהלך הקרב פסיידאק ירה אקדח מים על אוניקס, משהו שעוד לא ראית. *מאזלט! פסיידאק של טרוי למד אקדח מים!!!* הקרב נגמר במהרה וטרוי תופס את האוניקס. כמובן שהפוקדור מתמוסס וחוזר לבסיס. טרוי אומר:"אם הם לא כאן, זה אומר שהבסיס שלהם או בעיר קופרוויל או בהר ביירון. איפה נחפש קודם?"
מה תעשי?
"אני חושבת שהר ביירון" אענה לטרוי ואשתגר לשם יחד איתו. שנגיע אחפש ישר סימנים לצוות אקווה בתקווה שהם לא פגעו בקקניאה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)