*אוקיי נמאס לי. אנחנו בעמוד 45 ואנחנו זוחלים. אני לא חושב שאני רושם הודעות פילרים, אבל אם אתם שמים לב שאני כן, תיידעו אותי. בנוסף, כולכם, כל השחקנים, תשתדלו לקדם את עצמכם ככל האפשר בין הודעה להודעה. אני לא מבקש שכולם ישקיעו בטירוף וירשמו תגובות ארוכות, אבל נסו כמה שיותר להתקדם. אם אתם שמים לב שאתם מתקדמים ומגיעים למקרה שבו יש שתי אופציות, רשמו לי את שתיהם. אני אבחר אחת מהן ואתקדם הלאה. חוצמזה, אתם יכולים לשלב רגשות בתגובות שלכם לפוקימונים שלכם (אלא אם כן זה נוגד אופי). קצת בונדינג לא יזיק לקשר ביניכם, וזה אפילו יכול לעזור לקדם את הפוקימונים שלכם
*אנחנו כבר באוקטובר, ואני רוצה לדעת את תוצאת הסקר על חנוכה. אלמוג, בבקשה תרשום את תגובתך בנושא.
*עברתי על המפות, ושמתי לב שמעט מאוד מקומות נחשפו ביונובה וקאלוס. לכן, אני מכריז על תחרות בין השחקנים שנמצאים בצוות אג'נטרה: 'שבוע החקר!' מהיום ועד שישי הבא, ה7.10, השחקן שיחשוף ויחקור כמה שיותר אזורים ביונובה ובקאלוס יזכה בפרס! אבל, יש כמה הגבלות: -שחקן שעוד לא הגיע לבסיס וסיים את המשימה הראשונה שלו לא יכול להשתתף בשבוע החקר. -שחקנים שכרגע באמצע קרב/מטלה/פעולה כלשהי/פצועים לא יכולים להשתתף בשבוע החקר. בהצלחה!!!
*אלמוג ונועם: מכיוון שאלמוג עוד לא סיים משימה אחת ונועם פצוע במשחק, בשבילכם אני אצור אחרות אחרת, שתהיה רק בין שניכם, לאחר שאלמוג יסיים את המשימה הראשונה שלו ונועם יבריא. תקבלו ה"פ בנושא כשיגיע הזמן.
*החלטתי להחזיר את הפונקציה של פירוט זמן בראש התגובה.
*אני לא יודע אם קלטתם, אבל כל מי שמשחק בצוות אג'נטרה, יש לכם משגר! אתם יכולים ללכת לאן שבאלכם, ולמצוא כל פוקימון בטבע. פשוט תחפשו את המיקום שלו בסרבי וגשו לשם. כאלו שבצוות רמפא"ג - כל פוקימון שבלתי אפשרי לתפיסה אצלכם נוסף למקום כלשהו.
*בנוסף, במידה ויש לכם זמן עד למטלה כלשהי (זמן מוקצב למשימה, זמן עד למשימה), יהיה רשום לכם לפני התגובה עוד כמה זמן הדבר הזה קורה.
*בר, עמית ולי: אני מנסה ליצור איזשהי אחידות בספרייטים. ליצור לכם ספרייט כמו השאר מבוסס על הספרייט שנתתם לי? או על תיאור אחר?
*בהצלחה!!!
נועם
*מחשבוש שלך נהיה רווחי סופסוף: מאזלט! פתחת את עמוד 45 -> זכית במיני איוונט אישי עם אגדי! בחר אגדי.
*מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, האי סינאבאר, קנטו
*זמן - בוקר
*עוד 1 יום עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 15,880 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מודה למולי. אתה לוקח את הכרטיס וחושב שמגנו רוצה לראות אותך בטח כי נכשלת. אתה נכנס למעלית ההנהלה, מעביר את הכרטיס המגנטי בחרך ליד פאנל הכפתורים והמעלית אומרת:" כבר תגיע לחדרו של ראש הבסיס, אורח". המעלית יורדת לה לאיטה למטה, ולבסוף אתה מגיע לחדר ארוך, שנראה כמו קרון רכבת. לעומת כל חדרי ההנהלה הרחבים שהיית בהם, חדר זה ארוך. שלושת קירות החדר הם מסכים שמציגים נוף של תחנת רכבת תחתית גדולה במיוחד. בקצה החדר ספרייה קטנה. בצד שמאל שולחן גדול, שמשמאלו יושב אדם גבוה עם מעיל לבן-חום ארוך וכובע לבן: , ומשמאלו יושב מגנו. נראה כי הם צוחקים. לאחר כמה רגעים מגנו מבחין בך ואומר:" אה! קלאן! תכיר, זה אמט. הוא הסגן השני של הצוות בקנטו, וראש הבסיס בסינאבאר. אני ייתן לו לספר על עצמו קצת". אמט מדבר לעברך בקול שקט ורגוע:" שלום לך קלאן. אני הוא אמט ג'יימסון, מהעיר נימבאסה שביונובה. כמו שמגנו אמר, אני ראש הבסיס פה, באי סינאבאר, ובנוסף אני הסגן השני של הצוות בקנטו. כל זה השגתי לאחר 10 שנים של עבודה קשה בצוות. לפני שהייתי בצוות, ניהלתי את תחנת גיר, תחנת הרכבת התחתית המרכזית של יונובה. ניהלתי אותה יחד עם אחי, אינגו. אם אני לא טועה, אינגו הוא איפשהו בראש ההנהלה בסינו". מגנו מתערב ואומר:" אינגו הוא הסגן הראשון של ברנדון בסינו. אדם מאוד מוכשר". אמט ממשיך:" בכל מקרה, הסיבה שאני ומגנו זימנו אותך לכאן הוא כיד לדון במצב ה..מעניין שאתה נמצא בו עכשיו. כמו שהבנת מלינדי, אתה נקעת לעצמך את הרגל. בשבוע הקרוב יהיה עליך להסתובב עם כיסא הגלגלים, במנוחה בבסיס. אני לא בא להטיף לך על הטעות שלך, בכלל לא. באתי ליידע אותך שלאחר שדיברתי עם מגנו, החלטנו להעביר אותך זמנית, לשבוע הקרוב, לבסיס בעיר מאוויל שבהואן. העיר מאוויל בנויה בתוך מבנה סגור עם מעליות, לכן תוכל גם לצאת מהבסיס ולהסתובב. פני השטח המחוספסים של האי סינאבאר רק יקשו עליך בזמן ההחלמה שלך. לך לארוז את חפציך. החדר שלך יישאר ריק עד שתחזור, ואתה תקבל חדר עם שותף במאוויל. השותף שלך הוא רופא במאוויל, והוא יעזור לך בהמשך השיקום והטיפול שלך,. הם אומרים. מגנו מלווה אותך אל הלובי ואומר:" אני אחכה לך כאן".
מה תעשה?