Pokemon GO
עמוד 47 מתוך 89 ראשוןראשון ... 37454647484957 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 691 עד 705 מתוך 1331
  1. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    *זאת הודעה טכנית בלבד, אבל מהיום, זה לא צוות XXXX-רמפא"ג, אלא פשוט שם הצוות. זה פחות מסורבל ויותר נוח. אם ברצונכם לדבר על הצוות כמכלול, פשוט תגידו צוות רמפא"ג (או רמפפא"ג אם באלכם להיות תקניים)
    *בהצלחה!!!

נועם
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, מאוויל, הואן
    *זמן - בוקר
    *עוד 1 יום עד למשימה הרשמית הבאה
    *כסף - 15,880 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מודה לכולם ויוצא מהבסיס לחפש מקום מוצל. אתה מוצא פטיו (חצר בתוך מבנה סגור) במרכז העיר ויוצא אליה. במרכז החצר פסל ענקי בצורת מגדל המנסרה, שמעלה בך זיכרונות רעים. בחצר מרכז פוקימונים ומרכול, ומספר אנשים יושבים על ספסלים. כל החצר מלאה בדשא. אתה מויצא את חמשת פוקימוניך ומסביר להם מה אתה מתכנן, אך שלט תופס את תשומת לבך:
    'מאמנים יקרים שלום. אנו מבקשים מכם לא לערוך קרבות פוקימונים בתוך שטח העיר, חוץ משטח הקפיטריה והמכון.
    -בתודה, עיריית מאוויל-'
    אתה מחזיר את פוקימוניך ויוצא מערבה אל דרך 117, שלפי המפה נראית לך הכי מישורית. אתה הולך אל אזור מדשאה בדרך ונעצר שם עם כיסא הגלגלים. אתה מוציא את כל הפוקימונים שלך ומארגן אותם לקרב אימונים כפול. סניזל יושב על ברכיך. פוקימוניך נלחמים קרב עז. לוטאד הראשון להתעלף. לאחריו צ'ינצ'או מתעלפת, ונותרים מאוויל ופלטצ'ינדר בקרב אחד מול השני. למרות הכל, אין התגברות על יתרון הסוגים ופלטצ'ינדר מנצח, מאוויל מתעלף. ארבעת פוקימוניך מתאוששים. אתה שומע מהומה מתוך מבנה שבכניסה אליו רשום: 'מעון היום לפוקימונים - ביצי פוקימונים למסירה'
    מה תעשה?

בר
    *לא צריך סיפור כיסוי כבר היית במרכז הזה
    *איך התמונה?
    *מיקום - מכון אורבורג, אורבורג, סינו
    *זמן - ערב
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתעלם מלחיצת ידו של רוארק והולך אל מרכז הפוקימונים. אתה נכנס פנימה ובא להביא את פוקימוניך לריפוי. אתה מבקש מהאחות ג'וי חדר ללילה והיא אומרת:" אין בעיה. זה יעלה לך 5 פ"ד". אתה משלם לה את הסכום והיא מעניקה לך מפתח עם המספר '4' רשום עליו. לאחר מכן אתה נזכר במה שרוארק אמר ומראה לאחות ג'וי את מאצ'וק. היא אומרת לך:"הממ... לא נתקלתי בדבר כזה אף פעם. אני אהיה צריכה לבדוק אותו במשך הלילה כדי לעלות על פשר הדבר. אתה יודע ממה השריטה הזו קרתה?" היא שואלת אותך ובוהה בדאגה בשריטה הזו.
    מה תעשה?

טוטודייל
    *אם אתה עושה את זה אתה מפספס את כל הפואנטה. כל הקטע של גלגל להבה שהוא צובר מהירות וגודל עם הזמן, כמו כדור שלג
    *מיקום - מפקדת אג'נטרה, סאנישור, סינו
    *זמן - בוקר
    *כסף - 2,095 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את פרליגייטר ומוציא את פוניטה לקרב הראשון שלה איתך. פוניטה מקשיבה לך אך נראה שיש לה פרשנות משלה לדבריך. היא רצה במהירות סביב הזירה, צוברת מהירות. לבסוף היא מגיעה פחות או יותר צמוד אליך, מזנקת באוויר ויורה אש מפיה. היא מתחילה להתגלגל, עוטפת את עצמה בעוד ועוד אש ככל שהיא מתקרבת. היא מתקרבת לספיופה, כשטרייסי אומרת בפשטות ובחיוך "הגנה". ספיופה שולח מגן כחול שמגן עליו מגלגל הלהבה. טרייסי אומרת:"ירי קורים" וספיופה יורה קורים דביקים על פוניטה, מעט אותה באופן קיצוני. נראה שכרגע היא לפחות בחצי המהירות (ישך מתקפת זכות תור הבא).
    מה תעשה?
    דודואו - 1/10 *מורעל
    פרליגייטר - 5/10 *מקוללת
    פוניטה - 10/10 *מואטת

לי
    *היא לא היתה עם מדים שנלחמת מולה. היא היתה אדם רגיל, כמוך
    *איך התמונה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לה את שמך ושאתה מסכים לבדיקה. אתה מתנצל על טעותך. היא אומרת:" טוב ויפה, מלח. יש לך עתיד טוב בצוות, בהנחה שאתה לא עובד עליי. סלווברו, בדוק אותו" היא אומרת וסלווברו סורק את מוחך. אתה מרגיש נוכחות עייפה ועצלנית, אך אתה רואה שסלווברו מאוד ממוקד במשימתו. הוא סורק את כל שלבי חייך, ולבסוף יוצא. מחייך אל שלי ואומר "סלוו!". הוא ממשיך אל השניים האחרים, וכשהוא מגיע אל הנער, שהוא אחרון, הוא מזעיף פנים ואומר:"סלו...". שני חיילים תופסים אותו ובצרחות אימים שלו לוקחים אותו משם, לא לפני שהם תופסים מחדש את קרווניה שלו. שלי אומרת:"טוב. גם שני מגויסים חדשים יספיקו. אם כך, התקבלתם!" היא אומרת. היא מחווה בידה ושני פיראטים ניגשים אליה, כל אחד מהם אוחז חבילה בעטיפה כחולה עם סמל אקווה הזוהר בסגול, כמו על הקיר. הם מעניקים לכם את החבילות. שלי אומרת:" דבר ראשון, אני מניח שאתם רוצים לדעת איפה אתם.
    כרגע ממש אנחנו מתחת לאחד מהגדות של אגם אקיויטי, בצפון סינו, המקשר בין העיר סנוופוינט לדרך 217. הכניסה לבסיס היא בגדה הצפונית של האגם. אתם בוודאות תזהו אותה אם תחפשו. החבילה שהבאתי לכם מכילה מדים, אותם תחויבו ללבוש כל הזמן אלא אם כן אתם במשימה תחת זהות בדויה. החבילה מכילה גם אקווה קארד, כרטיס מגנטי שמאפשר לכם גישה לכל האזורים שמלחי אקווה רשאים להגיע אליהם. עם כרטיס זה תיכנסו לבסיסים, מעבדות ועוד הרבה. כמובן שככל שתתקדמו בדרגות, תקבלו כרטיסים נוספים שיאפשרו לכם מעבר למקומות נוספים. החבילה מכילה גם טלאי אקווה, שייתפר למדים שלכם אחרי שיוכנס בו שבב מידע שיאפשר לכם להיכנס בזריזות לכל המקומות שתרצו, כמו האקווה קארד, כדי שלא תצטרכו לסחוב את האקווה קארד אלא אם כן אתם בזהות בדויה. לאחר שתתלבשו גשו אל הדלפק הראשי של הבסיס כדי לקודד את הטלאי. יש גם חמישה פוקדורים רגילים וחמישה פוקדורי-אקווה. תשתדלו לא לבזבז את פוקדורי האקווה מהר מדי, כי הם עדיין די נדירים. בנוסף, ראוי לציין שפוקדור האקווה יתפוס כל פוקימון עם 100 אחוזי הצלחה. החבילה מכילה גם נרתיק כרטיסים, למקרה שתצטרכו מעקב אחר הזהויות הבדויות שלכם והכרטיסים המגנטיים. יש בפנים גם בקבוק של תרסיס שינה להרדמת אויבים, ופנס קטן שמכיל שדר היפנוטי, כך שברגע שתאירו על מישהו עם הפנס, תוכלו להפנט אותו. כרגע הפנס יכול לעבוד רק פעם אחת בין טעינה לטעינה, לכן תשתמשו בו בחוכמה. בנוסף לכל, כרטיסי פוקימונים" היא אומרת ומראה לכם כרטיס סגול עם סמל אקווה עליו. "אין לנו פוקדקסים משוכללים כמו לצוות אג'נטרה המרושעים ועוזריהם, לכן אנחנו משתמשים בקלפים. קלפים כאלה כושפו כדי שיוכלו לזהות כל פוקימון ולהראות לכם כמה שורות מידע עליו, אך יכול להיות שכמה פוקימונים נדירים יותר לא יזוהו. לסיום, יש בפנים גם טלפון, טעון באפליקציות שיסייעו לכם. ובכך, אני מאחלת לכם בהצלחה" היא אומרת, ובתשואות רמות עוזבת. כשהיא עוזבת ואתה מסתכל עליה, אתה רואה שליד המעליות יש חדרי הלבשה.
    מה תעשה?

טל
    *כל הפוקימונים הגנובים הם בסינו. הם לא משתגרים כמוכם, הם פשוט מטיילים
    *מיקום - בסיס צוות אקווה, הר ביירון, האי איירון, סינו
    *זמן - צהריים
    *עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה צוחקת על הזקן והשפם שלו ומסכימה לרעיון הפיצול. את חושבת היכן קקניה יכול להיות וחושבת על רעיון. את מחפשת דלפק עם פקיד ומוצאת אותו. את פונה אל הפקיד ואומרת לו שאתה חדשה בבסיס ושבדיוק חזרת ממשימה באטרנה, ואיפה צריך לשים את הפוקימונים הגנובים. הוא עונה לך:"עוד משלחת מאטרנה? אנחנו ממש בוזזים את העיר. אני לא מבין אבל למה שתבואי עד לכאן כשיש בסיס של הצוות בעיר אטרנה... לא משנה. בכל מקרה, תמשיכי ישר עד שתהיה פנייה שמאלה, ואז תפני ותמשיכי ללכת עד שתראי חדר שרשום מעליו 'שלל'. בהצלחה!" הוא אומר לך.
    מה תעשי?

Amitlv
    *איזה שה"ם אני אם לא אזרום איתך?
    *מיקום - לומיוס, קאלוס
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לה להירגע ושאין לה מושג עם מי היא מתעסקת. היא נרגעת. נראה שהיא חוששת ממך קצת. היא מראה לך את הפוקימונית. מהפוקדור יוצאת מין יצור שחור קטן, עם מין אנטנה על ראשה ועטופה כולה בעלים: . ג'וי אומרת:" כמו שאמרתי לך, היא בסדר גמור. תיקח אותה?" היא שואלת. הפוקימונית מביטה בך במבט מסוקרן.
    מה תעשה?
    חשבתי זה יהיה הפוקימון קרח חחח
    ----
    מה זה עלי טבק לסיגר?" אשאל ואביט מקרוב "פאק! יש לזה עיניים" אבהל אך אנסה להסתיר זאת "מי השאיר את ה... דבר הזה פה?" אשאל בסקרנות ואנתח את הפוקימון המוזר מכל צד *כל* צד.

כמו תמיד. עמיטריד.

2. משתמש מנוסה
    *זאת הודעה טכנית בלבד, אבל מהיום, זה לא צוות XXXX-רמפא"ג, אלא פשוט שם הצוות. זה פחות מסורבל ויותר נוח. אם ברצונכם לדבר על הצוות כמכלול, פשוט תגידו צוות רמפא"ג (או רמפפא"ג אם באלכם להיות תקניים)
    *בהצלחה!!!

בר
    *לא צריך סיפור כיסוי כבר היית במרכז הזה
    *איך התמונה?
    *מיקום - מכון אורבורג, אורבורג, סינו
    *זמן - ערב
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    אתה מתעלם מלחיצת ידו של רוארק והולך אל מרכז הפוקימונים. אתה נכנס פנימה ובא להביא את פוקימוניך לריפוי. אתה מבקש מהאחות ג'וי חדר ללילה והיא אומרת:" אין בעיה. זה יעלה לך 5 פ"ד". אתה משלם לה את הסכום והיא מעניקה לך מפתח עם המספר '4' רשום עליו. לאחר מכן אתה נזכר במה שרוארק אמר ומראה לאחות ג'וי את מאצ'וק. היא אומרת לך:"הממ... לא נתקלתי בדבר כזה אף פעם. אני אהיה צריכה לבדוק אותו במשך הלילה כדי לעלות על פשר הדבר. אתה יודע ממה השריטה הזו קרתה?" היא שואלת אותך ובוהה בדאגה בשריטה הזו.
    מה תעשה?

פאקקקקק זה נדירררררר, אהבתי מאודדד 10/10
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "לא יודע תפסתי אותו ככה" אגיד בחוסר סבלנות.
    "אני הולך לישון, כדי מאוד שלא יקרה לו משהו, לילה טוב" אגיד אתן לה את הפוכדור שלמצ'וק ואעלה לחדר לישון ובבוקר ארד למטה לבדוק מה היא אומרת

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי
    *היא לא היתה עם מדים שנלחמת מולה. היא היתה אדם רגיל, כמוך
    *איך התמונה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לה את שמך ושאתה מסכים לבדיקה. אתה מתנצל על טעותך. היא אומרת:" טוב ויפה, מלח. יש לך עתיד טוב בצוות, בהנחה שאתה לא עובד עליי. סלווברו, בדוק אותו" היא אומרת וסלווברו סורק את מוחך. אתה מרגיש נוכחות עייפה ועצלנית, אך אתה רואה שסלווברו מאוד ממוקד במשימתו. הוא סורק את כל שלבי חייך, ולבסוף יוצא. מחייך אל שלי ואומר "סלוו!". הוא ממשיך אל השניים האחרים, וכשהוא מגיע אל הנער, שהוא אחרון, הוא מזעיף פנים ואומר:"סלו...". שני חיילים תופסים אותו ובצרחות אימים שלו לוקחים אותו משם, לא לפני שהם תופסים מחדש את קרווניה שלו. שלי אומרת:"טוב. גם שני מגויסים חדשים יספיקו. אם כך, התקבלתם!" היא אומרת. היא מחווה בידה ושני פיראטים ניגשים אליה, כל אחד מהם אוחז חבילה בעטיפה כחולה עם סמל אקווה הזוהר בסגול, כמו על הקיר. הם מעניקים לכם את החבילות. שלי אומרת:" דבר ראשון, אני מניח שאתם רוצים לדעת איפה אתם.
    כרגע ממש אנחנו מתחת לאחד מהגדות של אגם אקיויטי, בצפון סינו, המקשר בין העיר סנוופוינט לדרך 217. הכניסה לבסיס היא בגדה הצפונית של האגם. אתם בוודאות תזהו אותה אם תחפשו. החבילה שהבאתי לכם מכילה מדים, אותם תחויבו ללבוש כל הזמן אלא אם כן אתם במשימה תחת זהות בדויה. החבילה מכילה גם אקווה קארד, כרטיס מגנטי שמאפשר לכם גישה לכל האזורים שמלחי אקווה רשאים להגיע אליהם. עם כרטיס זה תיכנסו לבסיסים, מעבדות ועוד הרבה. כמובן שככל שתתקדמו בדרגות, תקבלו כרטיסים נוספים שיאפשרו לכם מעבר למקומות נוספים. החבילה מכילה גם טלאי אקווה, שייתפר למדים שלכם אחרי שיוכנס בו שבב מידע שיאפשר לכם להיכנס בזריזות לכל המקומות שתרצו, כמו האקווה קארד, כדי שלא תצטרכו לסחוב את האקווה קארד אלא אם כן אתם בזהות בדויה. לאחר שתתלבשו גשו אל הדלפק הראשי של הבסיס כדי לקודד את הטלאי. יש גם חמישה פוקדורים רגילים וחמישה פוקדורי-אקווה. תשתדלו לא לבזבז את פוקדורי האקווה מהר מדי, כי הם עדיין די נדירים. בנוסף, ראוי לציין שפוקדור האקווה יתפוס כל פוקימון עם 100 אחוזי הצלחה. החבילה מכילה גם נרתיק כרטיסים, למקרה שתצטרכו מעקב אחר הזהויות הבדויות שלכם והכרטיסים המגנטיים. יש בפנים גם בקבוק של תרסיס שינה להרדמת אויבים, ופנס קטן שמכיל שדר היפנוטי, כך שברגע שתאירו על מישהו עם הפנס, תוכלו להפנט אותו. כרגע הפנס יכול לעבוד רק פעם אחת בין טעינה לטעינה, לכן תשתמשו בו בחוכמה. בנוסף לכל, כרטיסי פוקימונים" היא אומרת ומראה לכם כרטיס סגול עם סמל אקווה עליו. "אין לנו פוקדקסים משוכללים כמו לצוות אג'נטרה המרושעים ועוזריהם, לכן אנחנו משתמשים בקלפים. קלפים כאלה כושפו כדי שיוכלו לזהות כל פוקימון ולהראות לכם כמה שורות מידע עליו, אך יכול להיות שכמה פוקימונים נדירים יותר לא יזוהו. לסיום, יש בפנים גם טלפון, טעון באפליקציות שיסייעו לכם. ובכך, אני מאחלת לכם בהצלחה" היא אומרת, ובתשואות רמות עוזבת. כשהיא עוזבת ואתה מסתכל עליה, אתה רואה שליד המעליות יש חדרי הלבשה.
    מה תעשה?

מגניב
    ----------
    אני אפנה אל שלי ואומר לה " תודה רבה לך על כל המתנות הנפלאות שלך. אני לא אכזב אותך ואת הצוות שלך!". לאחר דבריי אלך לחדר הלבשה שמולי ושם אלבש את בגדי החדשים ואראה איך נראה בהם.
    אחפש לי את היציאה מן הביס אשר פונה לדרך 217, כשאהיה שם אחפש פוקימונים טובים לתפיסה או שיהיו יריבים טובים לטיימפול שלי.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. the bitch is back
    עומר
    *מיקום - הבית של מר פוקימון, דרך 30, ג'וטו
    *זמן - לילה
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 1,600 פ"ד
    את משחררת את סקראגי ושולחת אותו ללקט בשקט דברים. הוא חוזר עם שני פקדורים בידו ומצביע על הפלזמה בולים שלך. הוא מצביע אחר כך על פהוקדורים ועושה סימן של שריר. את לוקחת שתי ביצים ושקים לביצים שאת מוצאת מהאינקובטור ומשאירה למר פוקימון פתק (כל זה אחרי השירותים). את לוקחת צרור כסף שהיה ליד הכניסה ויוצאת החוצה במהרה. את אוספת את הפוקדורים מסקראגי, ורק אז מבינה מה הוא רצה: את צריכה לגנוב אותם אלייך עם הפלזמה-בולים, ורק אז הם יהיו שלך. את מכניסה את הביצים לשקים ולוקחת אותם על גבך. צרור הכסף מסתבר להיות 1,500 פ"ד.
    מה תעשי?

"אני אטפל בזה מאוחר יותר" אלחש לו בשקט ואמשיך ללכת "אנחנו צריכים עוד למצוא את הבסיס שלנו!" אומר לו אחרי שנתרחק משם בצעד מהיר "החלק הכי טוב זה שיש לנו 3 ביצים חדשות! מעניין מה ייצא מהן!" אוסיף ואסתכל סביב, אראה אם יש איזה פוקימון לילי מיוחד.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. מנהל ראשי
    שם: אדם
    טדי
    *אואה
    *סרוליאן? אני מניח שהתכוונת לאולביין...
    *איזה איבילושן אתה רוצה לאיווי?
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, אקווקורד, קאלוס
    *זמן - בוקר
    *כסף - 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתפרק (אני לא אתאר את הכל כי זה ייקח לי יותר מדי זמן, אבל כל מה שרשמת בתגובה שלך כבר עבר). אתה בוכה ובוכה, מחבק בחוזקה את מיסדרבוס, שנראה שהיא מנסה לנחם אותך. לאחר פרק זמן שהיה נדמה לך כשעה אתה מתעשת על עצמך וקם. אתה נדהם שהשעון מורה שהשעה כבר 15:52. אתה ישבת ובכית 6 שעות. אתה שוטף את פניך, מחזיר את מיסדרבוס לפוקדור שלה ומשתגר לעיר אוליביין. אתה הולך אל המגדלור שבדרום-מזרח העיר, אותו מגדלור שבסמוך אליו הכניסה למפקדת ג'וטו. אתה נכנס אל תוך מבנה המגדלור ועולה במעלית עד למעלה. אתה מתיישב על כיסא ליד אחת מנקודות התצפית של המגדלור. אתה יושבו חושב שאתה הרסת לעצמך. היה לך שותף, היית גיבור. אבל אתה הרסת הכל עם ההתפרצות שלך. אתה יושב וממשיך לבהות בנוף של דרכים 38 ו39, בהן הסתובבת אתמול. אתה פתאום מרגיש יד על כתפך. אתה מסתובב ורואה את מגנו. הוא מתיישב על כיסא לידך. הוא אומר:"משבר ביחסים הא? גם לי זה קרה פעם, עם השותף שלי, לפני 10 שנים, כשרק הקמנו את הצוות. לא תאמין, אבל אני, מגנו, רבתי כל כך הרבה עם ברנדון שהייתי בטוח שזהו זה, ואני הולך לעזוב את הצוות. אותו צוות שייסדתי ביחד עם ברנדון במו ידיי. כל פעם שהרגשתי מדוכא קצת, הייתי בא לכאן. בתור ילד, אמא שלי היתה לוקחת אותי ואת צ'אק לעיר אוליביין פעם בכמה שבועות, כדי לעשות קצת קניות בעיר הגדולה. כל פעם, לקראת ערב, הייתי עולה לכאן. פעם לא היתה פה מעלית, אז הייתי ילד בן 10 שעולה לבד בסולמות השירות של המגדלור עד שהייתי מגיע לפסגה. הייתי מגיע לכאן, ורואה את אלברט, שהוא סבא של ג'סמין, מנהיגת המכון והבעלים של אמפי. אלברט היה אדם נבון. הוא היה בזמנו גם מנהיג מכון אוליביין וגם הבעלים של המגדלור. הוא תפס מאריפ בדרך 42, ליד אקרוטיק. כך לפחות הוא אמר לי. כשאני פגשתי אותו היא כבר היתה פלאפי. אותה פלאפי היתה אחראית על האור במגדלור. כל ערב אלברט היה עולה עם פלאפי כאן למעלה, ויושב איתה כל הלילה בזמן שהיא האירה לספינות את הדרך. הוא היה נותן לי כל כך הרבה השראה, שיום אחד, כשהייתי בן 15, אמא שלי הסכימה שאשאר בלילה באוליביין ואחזור למחרת לסינאווד. נשארתי ער כל הלילה וישבתי עם אלברט, שכבר לא היה צעיר, ופלאפי, שכבר היתה אמפרוס בוגרת וחזקה, בזמן שאמפרוס האירה את שמי הלילה עם אורה הבוהק. אחרי 15 שנה אלברט נפטר. היית עצוב מאוד ובאתי לכאן. בנו, ריק, תפעל את המגדלור וטיפל במאפרוס, אך היא לא היתה אותו דבר. כשאלברט מת, חלק מאמפרוס מת יחד איתו. ריק החליט שהגיע הזמן שאמפרוס תפרוש למען חיי מנוחה. הוא סידר לה בן זוג, ולאחר כשנה הייתי עד להיוולדו של מאריפ חדש. ריק נתן את המאריפ לביתו, שהיתה בערך בגילי, בת 28. ג'סמין, אם אתה זכית להכיר אותה עד היום. היא קראה לו ריפ, על שם אבא שלה. עם הזמן ריפ הפך ללאפי, ולאפי הפך לאמפי. מאריפ הקטן נהיה לאחר שנתיים אמפרוס בוגר שתפעל במלוא כוחו את המגדלור. מאז ג'סמין ואמפי מתפעלים את המגדלור יחד, והמגדלור של אוליביין ידוע כמגדלור הטוב ביותר בעולם שלנו. קשה להאמין שכבר עברו 15 שנה מאז שאמפי בקע. אח, איך הזמנים עוברים. בכל מקרה, במטרה שלי בסיפור הזה היתה, שגם אם לפעמים רבים, בסופו של דבר, תמיד יש לך את המקום שינחם אותך, ותזכור אותו, כי בלי שתשים לב, אתה תגיע לאותו מקום לו כנער צעיר ושאפתן בצוות אג'נטרה, אלא כאבא למשפחה עם ילדים. ואז, כבר תהיה לך בעיה אם תריב ותרצה לעזוב את הכל. אדם התקשר ממש לפני שעליתי אליך. הוא דואג לך טדי. הוא אומר שהוא ראה כתם גדול על השטיח בסלון ושהוא לא ראה שום זכר לך. לך אליו. הוא שם עכשיו. תתפייסו. ריבים לא פותרים שום בעיה". הוא אומר. הוא ממשיך לשבת שם, ולא נראה כי הוא מתכוון לעזוב.
    "וואו. אני ממש לא מאמין שאתם כה קרובים. באמת אגפת לו ממך. ובאמת אכפת לך ממנו, לא ידעתי שיש יגולת לאהוב בן אדם עד כדי כך, לא ידעתי שלאדם אכפת ממני ולא ידעתי שלפוקימונים שלי אכפת ממני. הו מגנו, מה עשיתי? למה אני תמיד חייב לעשות את זה לעצמי?! אני לא מסוגל לבטוח באיש, אדם מעולם לא עשה לי רע ועכשיו אני ממש מתבייש! למה הייתי חייב להרוס את הכל?

-
    אני לא יודע עדיין לאיזה התפתחות איווי יתפתח, אכפת לך שאחכה עם זה או שאתה חייב תשובה עכשיו?

6. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    אלמוג
    *מיקום - דרך 117, הואן
    *זמן - ערב
    *כסף - 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לפאנפי מה לעשות. פאנפי מזנק בכל כוחו קידמה לעבר הפוקימון, נפגע קצת בתהליך. כשהפוקימון שם לב אל פאנפאי, הוא שולח לעברו קרני אנרגיה ירוקות. פאנפי מתכדרר סביב עצמו כדי להגן על עצמו, כמו שמארת לו, ונראה שהמתקפה פוגעת קצת פחות חזק, אך עדיין חזק. הפוקימון משחזר לעצמו את האנרגיה ממה שהוא שאב.
    מה תעשה?
    פאנפי - 4/10

" פנאפי תשתשמ בהתחבטות במהירות על פוקודמיון הורד"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

7. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *כל הפוקימונים הגנובים הם בסינו. הם לא משתגרים כמוכם, הם פשוט מטיילים
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה צוחקת על הזקן והשפם שלו ומסכימה לרעיון הפיצול. את חושבת היכן קקניה יכול להיות וחושבת על רעיון. את מחפשת דלפק עם פקיד ומוצאת אותו. את פונה אל הפקיד ואומרת לו שאתה חדשה בבסיס ושבדיוק חזרת ממשימה באטרנה, ואיפה צריך לשים את הפוקימונים הגנובים. הוא עונה לך:"עוד משלחת מאטרנה? אנחנו ממש בוזזים את העיר. אני לא מבין אבל למה שתבואי עד לכאן כשיש בסיס של הצוות בעיר אטרנה... לא משנה. בכל מקרה, תמשיכי ישר עד שתהיה פנייה שמאלה, ואז תפני ותמשיכי ללכת עד שתראי חדר שרשום מעליו 'שלל'. בהצלחה!" הוא אומר לך.
    מה תעשי?

רגערגערגע אז אני צריכה ללכת לבסיס באטרנה.?
    ~~
    "תודה" אמלמל לאיש. אכנס לחדר עם השלל ואסתכל סביב 'אולי על הדרך אוכל לחלץ כמה פוקימונים מפה' אחשוב לעצמי. אסרוק את כל הפוקדורים\פוקימונים (לא יודעת באיזה צורה הם יופיעו) שבחדר בזריזות. 'קקניאה בבסיס באטרנה אולי..?' אחשוב לעצמי אם לא אמצא אותו
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    *שימו לב! לפוקימונים גנובים יש חולשה עיקרית אחת: אם מאמן יזרוק פוקדור על פוקימון שנגנב (זתומרת שתפסו אותו מחדש באחד מהפוקדורים של רמפא"ג) אפשר לתפוס את הפוקימון שלכם! מה שטוב בפוקדורי רמפא"ג שאפשר להשתמש בהם מחדש, זאת אומרת שהם רק כלי לגניבת פוקימונים. לאחר שגנבתם פוקימון עם פוקדור של צוות רמפא"ג, תוכלו להוציא אותו ולתפוס אותו עם פוקדור רגיל (לא בטוח שהוא ירצה, ובחלק מהמקרים הוא עלול לדרוש קרב. הפוקימון ההתחלתי שלכם ייתפס מחדש בשמחה, ואז יהיה לכם עוד פוקדור רמפא"ג להשתמש בו)
    *בכל פוקדור יש כפתור קטן בחלקו האחורי, שאם תלחצו עליו מסך קטן באחורי הפוקדור יציג את שם הפוקימון בפנים. הדמויות שלכם חיות בעולם הפוקימונים ויודעות על פונקציה זו.
    *בהצלחה!!!

נועם
    *זמן - בוקר
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה אומר להם שהיה קרב מצוין ומחזיר את ארבעתם לפוקדורים. עם סניזל על ירכיך, אתה מתגלגל אל תוך מעון היום. המהומה שמתגלה לך בפנים היא מסוג שעוד לא נתקלת בה: עשרות מאמנים, רובם בני פחות מ20, דוחפים אחד את השני בדרך לדלפק, שם עומדים בחוסר אונים שני אנשים קשישים שמנסים לטפל בכולם בצורה הטובה ביותר. כמעט ואין מקום לזוז בפנים. אתה שומע כמה מהאנשים בריב:" אני אקבל ביצה קודם! לא אני יקבל1 לא אני! מי אתה בכלל חושב שאתה יא ילד? אני אהיה הראשון לקבל!" כשאתה דוחק את עצמך סמוך לדלפק אתה רואה שבתוך גומחות קטנות מונחות כ-20 ביצים. מספר האנשים בחדר עולה על 20 פי כמה וכמה.
    מה תעשה?

טוטודייל
    *הוא*
    *מטצער שאני מכביד עליך קצת, אבל אני אהיה חייב ממך תשובה על אם אתה מעדיף פרס או איוונט.
    *זמן - בוקר
    *כסף - 2,095 פ"ד
    אתה אומר לפוניטה שספיופה עדיין יותר איטי ממנה ופוקד עליה מתקפות נוספות. פוניטה מנסה לרוץ ולצבור מהירות, אך נראה שהקורים מאטים אותה מעט. טרייסי מנצלת את ההזדמנות ואומרת:" נבג הלם!". ספיופה שולח אבקה צהובה לעבר פוניטה, שפוגעת בה ומאיטה כמעט לגמרי את התקדמותה. פוניטה משותקת! פוניט נעה בקושי לעבר ספיופה, מצליחה להתנגש בו בחוזקה רבה ולגרום לו נזק. פוניטה נפגעת בתהליך. היא לאחר מכן נשכבת על הרצפה, משותקת לחלוטין.
    מה תעשה?
    דודואו - 1/10 *מורעל
    פרליגייטר - 5/10 *מקוללת
    פוניטה - 8/10 *משותקת

Amitlv
    *לאא סנובר יבוא בהמשך
    *לול עלי טבק לסיגר
    *אתה רוצה שאני אעשה לך תמונה-ספרייט מבוססת על התמונה שהבאת לי?
    *מיקום - מרכז הפוקימונים הצפוני, לומיוס, קאלוס
    *זמן - אחה"צ
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה נבהל קלות מהפוקימונית וחוקר אותה. אתה שואל את האחות ג'וי מי השאיר אותה כאן, והיא אומרת:" איזה נערה צעירה עזבה כאן אותה ועוד פוקימון זכר מאותו סוג. אתה בחור צעיר, תרצה לאמץ את הזכר?" היא שואלת ופונה אל ג'וזף. "אין לי בעיה" הוא אומר והיא אומרת לו:" אז בוא ותמלא את הטפסים שאתה מאמץ את בורמי" היא אומרת וג'וזף ניגש איתה אל חדר צידי.
    מה תעשה?

בר
    *yor welkam
    *מיקום - מרכז הפוקימונים, אורבורג, סינו
    *זמן - לילה
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    אתה אומר לה שתפסת אותו ככה והיא אומרת:" אם כך סביר להניח שזה נגרם מפוקימון פראי. היה בטוח שמאצ'וק שלך תהיה בריאה ושלמה בבוקר, גם אם לא אצליח לטפל בשריטה" היא אומרת. אתה עולה לחדר 4 בקומה השנייה, הוא חדרך ללילה. בחדר מיטה, חלון וחדר מקלחת/שירותים. אתה הולך לישון
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתעורר בבוקר. השעון שניצב ליד מיטתך מורה 08:12. אתה יורד למטה ושואל את האחות ג'וי מה שלום מאצ'וק. יש לה שקיות שחורות מתחת לעיניים. היא אומרת לך תוך כדי פיהוק:" כל הלילה נשארתי ערה וחקרתי את מאצ'וק. כל הלילה! ולא הגעתי לדרך פתרון. מה שכן, גיליתי שהשריטה הזו נגרמה מסכין קטנה, ולא מפוקימון. אם תרצה, אני אוכל לסגור למאצ'וק את הפצע בחינם. אני רק אהיה צריכה יומיים לפחות כדי לטפל בכך. אם אתה בדרך למקום כלשהו תגיד לי את יעדך ואני אדבר עם האחות ג'וי שם. אני אעביר לה את מאצ'וק כשאסיים לטפל בו והיא תעביר אותו לך".
    מה תעשה?

לי
    *שמח לשמוע
    *חכה עם דרך 217 עוד לא סיימת
    *מיקום - בסיס צוות אקווה, אגם אקיויטי, סינו
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    את מודה לשלי על המתנות ואומר לה שלא תאכזב אותה. אתה חושב שראית חצי חיוך על פניה כשהיא עברה מטווח ראייתך. אתה נכנס לאחד מתאי ההלבשה. אתה לושב את המדים, שכוללים גם בנדנה לראשך שאותה אתה קושר וזקן צרפתי קטן ומזויף. אתה שם אותו. אתה פותח את ארגז הציוד ורואה בו פתק:"בארגז נרתיק מתוחכם שיאפשר לכם לסחוב ציוד אינסופי". אתה מוציא תא הנרתיק ותוחב לתוכו את כל הציוד. אתה בא לחפש את היציאה מהבסיס ואחד החיילים אומר לך:"היי! טירון! לא שמעת את שלי? לך לקודד את הטלאי שלך בדלפק הראשי! תשתמש בטלפון שלך כדי לנווט".
    מה תעשה?

עומר
    *2 ביצים חדשות
    *תתכונן לפוקימון הלילי האולטימטיבי : דארקראי! (סתם אבל יהיה משהו אחר)
    *שים לב שאתה לא יכול להשתמש בפוקימונים הגנובים עד שלא תלכוד אותם מחדש
    *זמן - לילה
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 1,600 פ"ד
    את אומרת לסקראגי שתטפלי בזה אחר כך והוא מהנהן. הוא שומר את הפוקדורים בתוך הנשל שלו בינתיים. את מתחילה לטייל ונתקלת במהרה בשלט מלבני שעליו רשום '31'. אתה ממשיכה ללכת ולאחר כמה דקות רואה פתח מערה שהפנים שלה חשוך לחלוטין. את ממשיכה ללכת ומגיעה לכר דשא עליו מתרוצצים מספר פוקימונים: . נראה שהחתולים הוורודים מלחיצים את סקראגי. (הייתי חייב לדחוף קצת פוקימונים מדורות 5-6 כדי שלא תקבל רק הוטהוטים. אספתי לך מידע עליהם אבל: יצור ילדה, חתולים)
    מה תעשי?

טדי
    *אני יכול לחכות אבל ממש מעדיף אם תמסור לי תשובה מהר כזה
    *מיקום - מגדלור אוליביין, אוליביין, ג'וטו
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה פונה למגנו בבקשת עזרה (שוב, מה שאמרת קרה כבר). הוא אומר לך:"די טדי. אתה לא בן 5. לא הרסת כלום. ריבים יש לכולם מדי פעם. ולפי מה שהבנתי ממנו, גם אדם לא היה הכי בסדר אז אל תפיל הכל על עצמך. לך אליו עכשיו טדי. תפתרו את זה כמה שיותר מהר". הוא אומר. "טוב, אני צריך לחזור לענייני הצוות. תפתרו את זה כמה שיותר מהר טדי, לפני שהיחסים ביניכם יהפכו לארסיים יותר מארבוק. להתראות" הוא אומר ועוזב.
    מה תעשה?

אלמוג
    *מיקום - דרך 117, הואן
    *זמן - ערב
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה אומר לפאנפי מה לעשות. הוא נשכב על הצד ומפרפר כמו חיה גוססת. לאחר מכן הוא מתנגש בוורד (ברצינות לא בלאך לבדוק את השם שלה כבר? בתור דמות כאילו) וגורם לה הרבה מאוד נזק. היא עדיין עומדת ומסתחררת לה, אך היא הרבה יותר חלשה. פוקימונית הורד שולחת אבקה צהובה אל פאנפי, משתקת אותו ומונעת ממנו לזוז. לאחר מכן היא עומדת במקום וסופגת מעט אור מהסביבה שלה, זורחת. נראה כי מתקפתה הבאה תפגע יותר חזק בפאנפי.
    מה תעשה?
    פאנפי - 4/10 *משותק

טל
    *חכי ותראי...
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מודה לו והולכת אל חדר השלל. את נכנסת אל החדר, ונדהמת לראות אין ספור מיכלים מלאים בפוקדורים כחולים ומשונים: . המיכלים ממוינים לפי המקום בו הפוקימון נגנב. את ניגשת למיכל של העיר אטרנה. את רואה שיש כלי חיפוש ומחפשת את הפוקימון קקניה. כלי החיפוש שולף מתוך המיכל שני פוקדורים כחולים. את שומעת רעש מהמסדרון שמוביל לחדר השלל.
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    *שימו לב! לפוקימונים גנובים יש חולשה עיקרית אחת: אם מאמן יזרוק פוקדור על פוקימון שנגנב (זתומרת שתפסו אותו מחדש באחד מהפוקדורים של רמפא"ג) אפשר לתפוס את הפוקימון שלכם! מה שטוב בפוקדורי רמפא"ג שאפשר להשתמש בהם מחדש, זאת אומרת שהם רק כלי לגניבת פוקימונים. לאחר שגנבתם פוקימון עם פוקדור של צוות רמפא"ג, תוכלו להוציא אותו ולתפוס אותו עם פוקדור רגיל (לא בטוח שהוא ירצה, ובחלק מהמקרים הוא עלול לדרוש קרב. הפוקימון ההתחלתי שלכם ייתפס מחדש בשמחה, ואז יהיה לכם עוד פוקדור רמפא"ג להשתמש בו)
    *בכל פוקדור יש כפתור קטן בחלקו האחורי, שאם תלחצו עליו מסך קטן באחורי הפוקדור יציג את שם הפוקימון בפנים. הדמויות שלכם חיות בעולם הפוקימונים ויודעות על פונקציה זו.
    *בהצלחה!!!

נועם
    *זמן - בוקר
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה אומר להם שהיה קרב מצוין ומחזיר את ארבעתם לפוקדורים. עם סניזל על ירכיך, אתה מתגלגל אל תוך מעון היום. המהומה שמתגלה לך בפנים היא מסוג שעוד לא נתקלת בה: עשרות מאמנים, רובם בני פחות מ20, דוחפים אחד את השני בדרך לדלפק, שם עומדים בחוסר אונים שני אנשים קשישים שמנסים לטפל בכולם בצורה הטובה ביותר. כמעט ואין מקום לזוז בפנים. אתה שומע כמה מהאנשים בריב:" אני אקבל ביצה קודם! לא אני יקבל1 לא אני! מי אתה בכלל חושב שאתה יא ילד? אני אהיה הראשון לקבל!" כשאתה דוחק את עצמך סמוך לדלפק אתה רואה שבתוך גומחות קטנות מונחות כ-20 ביצים. מספר האנשים בחדר עולה על 20 פי כמה וכמה.
    מה תעשה?

טוטודייל
    *הוא*
    *מטצער שאני מכביד עליך קצת, אבל אני אהיה חייב ממך תשובה על אם אתה מעדיף פרס או איוונט.
    *זמן - בוקר
    *כסף - 2,095 פ"ד
    אתה אומר לפוניטה שספיופה עדיין יותר איטי ממנה ופוקד עליה מתקפות נוספות. פוניטה מנסה לרוץ ולצבור מהירות, אך נראה שהקורים מאטים אותה מעט. טרייסי מנצלת את ההזדמנות ואומרת:" נבג הלם!". ספיופה שולח אבקה צהובה לעבר פוניטה, שפוגעת בה ומאיטה כמעט לגמרי את התקדמותה. פוניטה משותקת! פוניט נעה בקושי לעבר ספיופה, מצליחה להתנגש בו בחוזקה רבה ולגרום לו נזק. פוניטה נפגעת בתהליך. היא לאחר מכן נשכבת על הרצפה, משותקת לחלוטין.
    מה תעשה?
    דודואו - 1/10 *מורעל
    פרליגייטר - 5/10 *מקוללת
    פוניטה - 8/10 *משותקת

Amitlv
    *לאא סנובר יבוא בהמשך
    *לול עלי טבק לסיגר
    *אתה רוצה שאני אעשה לך תמונה-ספרייט מבוססת על התמונה שהבאת לי?
    *מיקום - מרכז הפוקימונים הצפוני, לומיוס, קאלוס
    *זמן - אחה"צ
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה נבהל קלות מהפוקימונית וחוקר אותה. אתה שואל את האחות ג'וי מי השאיר אותה כאן, והיא אומרת:" איזה נערה צעירה עזבה כאן אותה ועוד פוקימון זכר מאותו סוג. אתה בחור צעיר, תרצה לאמץ את הזכר?" היא שואלת ופונה אל ג'וזף. "אין לי בעיה" הוא אומר והיא אומרת לו:" אז בוא ותמלא את הטפסים שאתה מאמץ את בורמי" היא אומרת וג'וזף ניגש איתה אל חדר צידי.
    מה תעשה?

בר
    *yor welkam
    *זמן - לילה
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    אתה אומר לה שתפסת אותו ככה והיא אומרת:" אם כך סביר להניח שזה נגרם מפוקימון פראי. היה בטוח שמאצ'וק שלך תהיה בריאה ושלמה בבוקר, גם אם לא אצליח לטפל בשריטה" היא אומרת. אתה עולה לחדר 4 בקומה השנייה, הוא חדרך ללילה. בחדר מיטה, חלון וחדר מקלחת/שירותים. אתה הולך לישון
    אתה מתעורר בבוקר. השעון שניצב ליד מיטתך מורה 08:12. אתה יורד למטה ושואל את האחות ג'וי מה שלום מאצ'וק. יש לה שקיות שחורות מתחת לעיניים. היא אומרת לך תוך כדי פיהוק:" כל הלילה נשארתי ערה וחקרתי את מאצ'וק. כל הלילה! ולא הגעתי לדרך פתרון. מה שכן, גיליתי שהשריטה הזו נגרמה מסכין קטנה, ולא מפוקימון. אם תרצה, אני אוכל לסגור למאצ'וק את הפצע בחינם. אני רק אהיה צריכה יומיים לפחות כדי לטפל בכך. אם אתה בדרך למקום כלשהו תגיד לי את יעדך ואני אדבר עם האחות ג'וי שם. אני אעביר לה את מאצ'וק כשאסיים לטפל בו והיא תעביר אותו לך".
    מה תעשה?

לי
    *שמח לשמוע
    *חכה עם דרך 217 עוד לא סיימת
    *מיקום - בסיס צוות אקווה, אגם אקיויטי, סינו
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    את מודה לשלי על המתנות ואומר לה שלא תאכזב אותה. אתה חושב שראית חצי חיוך על פניה כשהיא עברה מטווח ראייתך. אתה נכנס לאחד מתאי ההלבשה. אתה לושב את המדים, שכוללים גם בנדנה לראשך שאותה אתה קושר וזקן צרפתי קטן ומזויף. אתה שם אותו. אתה פותח את ארגז הציוד ורואה בו פתק:"בארגז נרתיק מתוחכם שיאפשר לכם לסחוב ציוד אינסופי". אתה מוציא תא הנרתיק ותוחב לתוכו את כל הציוד. אתה בא לחפש את היציאה מהבסיס ואחד החיילים אומר לך:"היי! טירון! לא שמעת את שלי? לך לקודד את הטלאי שלך בדלפק הראשי! תשתמש בטלפון שלך כדי לנווט".
    מה תעשה?

עומר
    *2 ביצים חדשות
    *זמן - לילה
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 1,600 פ"ד
    את אומרת לסקראגי שתטפלי בזה אחר כך והוא מהנהן. הוא שומר את הפוקדורים בתוך הנשל שלו בינתיים. את מתחילה לטייל ונתקלת במהרה בשלט מלבני שעליו רשום '31'. אתה ממשיכה ללכת ולאחר כמה דקות רואה פתח מערה שהפנים שלה חשוך לחלוטין. את ממשיכה ללכת ומגיעה לכר דשא עליו מתרוצצים מספר פוקימונים: . נראה שהחתולים הוורודים מלחיצים את סקראגי. (הייתי חייב לדחוף קצת פוקימונים מדורות 5-6 כדי שלא תקבל רק הוטהוטים. אספתי לך מידע עליהם אבל: יצור ילדה, חתולים)
    מה תעשי?

טדי
    *אני יכול לחכות אבל ממש מעדיף אם תמסור לי תשובה מהר כזה
    *מיקום - מגדלור אוליביין, אוליביין, ג'וטו
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה פונה למגנו בבקשת עזרה (שוב, מה שאמרת קרה כבר). הוא אומר לך:"די טדי. אתה לא בן 5. לא הרסת כלום. ריבים יש לכולם מדי פעם. ולפי מה שהבנתי ממנו, גם אדם לא היה הכי בסדר אז אל תפיל הכל על עצמך. לך אליו עכשיו טדי. תפתרו את זה כמה שיותר מהר". הוא אומר. "טוב, אני צריך לחזור לענייני הצוות. תפתרו את זה כמה שיותר מהר טדי, לפני שהיחסים ביניכם יהפכו לארסיים יותר מארבוק. להתראות" הוא אומר ועוזב.
    מה תעשה?

אלמוג
    *מיקום - דרך 117, הואן
    *זמן - ערב
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה אומר לפאנפי מה לעשות. הוא נשכב על הצד ומפרפר כמו חיה גוססת. לאחר מכן הוא מתנגש בוורד (ברצינות לא בלאך לבדוק את השם שלה כבר? בתור דמות כאילו) וגורם לה הרבה מאוד נזק. היא עדיין עומדת ומסתחררת לה, אך היא הרבה יותר חלשה. פוקימונית הורד שולחת אבקה צהובה אל פאנפי, משתקת אותו ומונעת ממנו לזוז. לאחר מכן היא עומדת במקום וסופגת מעט אור מהסביבה שלה, זורחת. נראה כי מתקפתה הבאה תפגע יותר חזק בפאנפי.
    מה תעשה?
    פאנפי - 4/10 *משותק

טל
    *חכי ותראי...
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מודה לו והולכת אל חדר השלל. את נכנסת אל החדר, ונדהמת לראות אין ספור מיכלים מלאים בפוקדורים כחולים ומשונים: . המיכלים ממוינים לפי המקום בו הפוקימון נגנב. את ניגשת למיכל של העיר אטרנה. את רואה שיש כלי חיפוש ומחפשת את הפוקימון קקניה. כלי החיפוש שולף מתוך המיכל שני פוקדורים כחולים. את שומעת רעש מהמסדרון שמוביל לחדר השלל.
    מה תעשי?
    אני אקל עלייך ואבחר בפרס
    -------------
    "פוניטה לא לדאוג, בשביל ההתקפה הבאה את לא צריכה לזוז, תשתמשי בטעינת להבה מהמקום שבו את נמצאת!"

10. משתמש מנוסה
    *בהצלחה!!!

בר
    *yor welkam
    *זמן - לילה
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    מה תעשה?

'ואוו, להשאיר לה את הפוקימון הכי חזק שלי, או שלא, איזה דילמה, לא מתאים לי לסמוך על כאלה אנשים' אחשוב לעצמי
    "טוב מה שתגידי, כדאי מאוד שהיא תגיע אלי בחזרה " אגיד ואצא ממרכז הפוקימונים לכיוון דרך 203 לעיר ג'ובילייף.

11. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *חכי ותראי...
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מה תעשי?
    [/QUOTE]

הרגע הזה שאתה משקיע בתגובה ואז הפורום קורס לך.
    מעניין למי ההסבר למעלה נועד D=
    ~~~~~~
    אבדוק בנינוחות דרך המסכים את תוכן שני הפוקדורים. בנוסף אקח את הפוקדור ההכי קרוב אליי. אם מישהו ייכנס לחדר ואשאל מה אני עושה אסביר שקיבלתי הוראה להעביר את שלושת הוקדורים האלו לבסיס אחר. אצא מן החדר ואחפש את טרוי.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. the bitch is back
    *בהצלחה!!!

עומר
    *2 ביצים חדשות
    *זמן - לילה
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 1,600 פ"ד
    מה תעשי?
    אבל המר פוקימון הזה הביא לי עוד ביצה :ם
    אהמזובאטאהמ
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    ארים גבה למראה הפוקימונים האלה, "קדימה סקראגי תהיה גבר" אומר לו בניסיון להעלות לו קצת את הביטחון העצמי ואמשיך ללכת מהם
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    *תוצאת סקר חנוכה התקבלה והיא.... תופיםתופיםתופים....

PRAS!
    תודה לכל המשתתפים בסקר וגודלאק

*שימו לב: כמו שצוין בקטגורית 'שיוך' בדף הפתיחה, שחקני רמפא"ג ושחקני אג'נטרה נמצאים ביקומים שונים. בשביל ששחקני רמפא"ג יוכלו לתפוס את כל סוגי הפוקימונים האפשריים, במחוז שבו שחקן של צוות רמפא"ג משחק יהיה אפשר למצוא את כל הפוקימונים הלא-אגדיים מכל הדורות. ביקום של שחקני אג'נטרה כל פוקימון יימצא במקום בו הוא נמצא במשחקים (חוץ מאגדיים)
    *בהצלחה!!!

טוטודייל
    *דעתך נקלטה במערכת
    *ממליץ לך לרענן את זיכרונך בנוגע לטעינת להבה <- קישור
    *זמן - בוקר
    *כסף - 2,095 פ"ד
    אתה אומר לפוניטה מה לעשות. נראה שבקשתך מקשה עליה אך היא מצליחה. היא מצליחה להיעמד ועוטפת עצמה בלהבות. היא זוהרת על עבר ספיופה המבוהל במהירות, וטרייסי אומרת:" הגנה". ספיופה מגן על עצמו שוב עם מגן כחול. נראה שזה שבר את גב הסוס (אה?אה?) בשביל פוניטה והיא משתתקת שוב. טרייסי אומרת:"ספיופה, חזור! היפופוטאס, צא! חפירה!". ספיופה חוזר לפוקדור ובמקומו יוצא היפופוטם חום קטן. הוא מזנק על האדמה, מתחפר בה. לאחר מכה רגעים הוא יוצא ממנה ממש מתחת לפוניטה, פוגע בה קשה ומעלף אותה. היפופוטאס מחייך ומקפץ.
    מה תעשה?
    דודואו - 1/10 *מורעל
    פרליגייטר - 5/10 *מקוללת
    פוניטה - 0/10

בר
    *זמן - בוקר
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    אתה מתלבט ולבסוף מחליט להשאיר את מאצ'וק איתה. היא אומרת:"עשית את ההחלטה הנכונה. וחוץ מזה, אם אתה לא יכול לסמוך על רופאים, על מי תסמוך?" היא שואלת. אתה משאיר בידה את הפוקדור של מאצ'וק והולך לעבר שער אורבורג במערב העיר, ממנו מתחילה דרך 203 שמובילה לאורבורג. אתה נכנס אל המנהרה ורואה כמה פוקימונים מטיילים במנהרה בקרבתך: . המנהרה לא ארוכה כל כך ואתה רואה את היציאה בהמשך.
    מה תעשה?

טל
    *מכיראתזה
    *תאמת שלך ולכל מי שמשחק בצד הרע (= | =)
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את בודקת מה בפוקדורים, ובשניהם קקניה, כמו שכלי החיפוש אמר. את לוקחת את שניהם ועוד פוקדור אחד, ויוצאת החוצה בנונשלנטיות. נכנס אל החדר אותו מאט, אותו ענק שראית בכניסה לבסיס. הוא צורח עליך:"מה את עושה כאן!"
    את רואה את דמותו של טרוי בחטף, מסמן לך לבוא כשתסיימי עם מאט.
    מה תעשי?

עומר
    *הוא היה אמור לתת לך את הביצה בבוקר
    *wuteverbro
    *באמת? תן שם של משהו אחד שלא מפחד מאספרים. הם היצור הכי קריפי שגיימפריק בראו איפעם
    *זמן - לילה
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 1,600 פ"ד
    את מופתעת שפוקימונים כאלה... לא ג'וטואיים מופיעים כאן, וממשיכה ללכת. בכר דשא נוסף שממוקם ממש ליד מבנה עם גג ירוק, כמו האחד שראית בכניסה לדרך 29, את רואה עוד שלושה פוקימונים: . סקראגי נראה מסוקן לגבי שלושת
    אלה.
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    *תוצאת סקר חנוכה התקבלה והיא.... תופיםתופיםתופים....

PRAS!
    תודה לכל המשתתפים בסקר וגודלאק

*שימו לב: כמו שצוין בקטגורית 'שיוך' בדף הפתיחה, שחקני רמפא"ג ושחקני אג'נטרה נמצאים ביקומים שונים. בשביל ששחקני רמפא"ג יוכלו לתפוס את כל סוגי הפוקימונים האפשריים, במחוז שבו שחקן של צוות רמפא"ג משחק יהיה אפשר למצוא את כל הפוקימונים הלא-אגדיים מכל הדורות. ביקום של שחקני אג'נטרה כל פוקימון יימצא במקום בו הוא נמצא במשחקים (חוץ מאגדיים)
    *בהצלחה!!!

בר
    *זמן - בוקר
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    אתה מתלבט ולבסוף מחליט להשאיר את מאצ'וק איתה. היא אומרת:"עשית את ההחלטה הנכונה. וחוץ מזה, אם אתה לא יכול לסמוך על רופאים, על מי תסמוך?" היא שואלת. אתה משאיר בידה את הפוקדור של מאצ'וק והולך לעבר שער אורבורג במערב העיר, ממנו מתחילה דרך 203 שמובילה לאורבורג. אתה נכנס אל המנהרה ורואה כמה פוקימונים מטיילים במנהרה בקרבתך: . המנהרה לא ארוכה כל כך ואתה רואה את היציאה בהמשך.
    מה תעשה?

"מהר,סילון אקווה על ג'יאודוד" אגיד ואזרוק את הפוכדור של קלאונצ'ר באוויר
    "לא צריכה להיות בעיה לסיים את הקרב מהר" אוסיף לאחר שהוא בחוץ

15. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    אלמוג
    *מיקום - דרך 117, הואן
    *זמן - ערב
    *כסף - 0 פ"ד
    מה תעשה?
    פאנפי - 4/10 *משותק

אני בודק את השם של פוקימון הוורד ומורה לפאנפי להשתמש בהורדה

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

עמוד 47 מתוך 89 ראשוןראשון ... 37454647484957 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •