חשבתי זה יהיה הפוקימון קרח חחחהודעות
*זאת הודעה טכנית בלבד, אבל מהיום, זה לא צוות XXXX-רמפא"ג, אלא פשוט שם הצוות. זה פחות מסורבל ויותר נוח. אם ברצונכם לדבר על הצוות כמכלול, פשוט תגידו צוות רמפא"ג (או רמפפא"ג אם באלכם להיות תקניים)
*בהצלחה!!!
נועם
*מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, מאוויל, הואן
*זמן - בוקר
*עוד 1 יום עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 15,880 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מודה לכולם ויוצא מהבסיס לחפש מקום מוצל. אתה מוצא פטיו (חצר בתוך מבנה סגור) במרכז העיר ויוצא אליה. במרכז החצר פסל ענקי בצורת מגדל המנסרה, שמעלה בך זיכרונות רעים. בחצר מרכז פוקימונים ומרכול, ומספר אנשים יושבים על ספסלים. כל החצר מלאה בדשא. אתה מויצא את חמשת פוקימוניך ומסביר להם מה אתה מתכנן, אך שלט תופס את תשומת לבך:
'מאמנים יקרים שלום. אנו מבקשים מכם לא לערוך קרבות פוקימונים בתוך שטח העיר, חוץ משטח הקפיטריה והמכון.
-בתודה, עיריית מאוויל-'
אתה מחזיר את פוקימוניך ויוצא מערבה אל דרך 117, שלפי המפה נראית לך הכי מישורית. אתה הולך אל אזור מדשאה בדרך ונעצר שם עם כיסא הגלגלים. אתה מוציא את כל הפוקימונים שלך ומארגן אותם לקרב אימונים כפול. סניזל יושב על ברכיך. פוקימוניך נלחמים קרב עז. לוטאד הראשון להתעלף. לאחריו צ'ינצ'או מתעלפת, ונותרים מאוויל ופלטצ'ינדר בקרב אחד מול השני. למרות הכל, אין התגברות על יתרון הסוגים ופלטצ'ינדר מנצח, מאוויל מתעלף. ארבעת פוקימוניך מתאוששים. אתה שומע מהומה מתוך מבנה שבכניסה אליו רשום: 'מעון היום לפוקימונים - ביצי פוקימונים למסירה'
מה תעשה?
בר
*לא צריך סיפור כיסוי כבר היית במרכז הזה
*איך התמונה?
*מיקום - מכון אורבורג, אורבורג, סינו
*זמן - ערב
*עוד 3 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 6,995 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעלם מלחיצת ידו של רוארק והולך אל מרכז הפוקימונים. אתה נכנס פנימה ובא להביא את פוקימוניך לריפוי. אתה מבקש מהאחות ג'וי חדר ללילה והיא אומרת:" אין בעיה. זה יעלה לך 5 פ"ד". אתה משלם לה את הסכום והיא מעניקה לך מפתח עם המספר '4' רשום עליו. לאחר מכן אתה נזכר במה שרוארק אמר ומראה לאחות ג'וי את מאצ'וק. היא אומרת לך:"הממ... לא נתקלתי בדבר כזה אף פעם. אני אהיה צריכה לבדוק אותו במשך הלילה כדי לעלות על פשר הדבר. אתה יודע ממה השריטה הזו קרתה?" היא שואלת אותך ובוהה בדאגה בשריטה הזו.
מה תעשה?
טוטודייל
*אם אתה עושה את זה אתה מפספס את כל הפואנטה. כל הקטע של גלגל להבה שהוא צובר מהירות וגודל עם הזמן, כמו כדור שלג
*מיקום - מפקדת אג'נטרה, סאנישור, סינו
*זמן - בוקר
*עוד 1 יום עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 2,095 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את פרליגייטר ומוציא את פוניטה לקרב הראשון שלה איתך. פוניטה מקשיבה לך אך נראה שיש לה פרשנות משלה לדבריך. היא רצה במהירות סביב הזירה, צוברת מהירות. לבסוף היא מגיעה פחות או יותר צמוד אליך, מזנקת באוויר ויורה אש מפיה. היא מתחילה להתגלגל, עוטפת את עצמה בעוד ועוד אש ככל שהיא מתקרבת. היא מתקרבת לספיופה, כשטרייסי אומרת בפשטות ובחיוך "הגנה". ספיופה שולח מגן כחול שמגן עליו מגלגל הלהבה. טרייסי אומרת:"ירי קורים" וספיופה יורה קורים דביקים על פוניטה, מעט אותה באופן קיצוני. נראה שכרגע היא לפחות בחצי המהירות (ישך מתקפת זכות תור הבא).
מה תעשה?
דודואו - 1/10 *מורעל
פרליגייטר - 5/10 *מקוללת
פוניטה - 10/10 *מואטת
לי
*היא לא היתה עם מדים שנלחמת מולה. היא היתה אדם רגיל, כמוך
*איך התמונה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לה את שמך ושאתה מסכים לבדיקה. אתה מתנצל על טעותך. היא אומרת:" טוב ויפה, מלח. יש לך עתיד טוב בצוות, בהנחה שאתה לא עובד עליי. סלווברו, בדוק אותו" היא אומרת וסלווברו סורק את מוחך. אתה מרגיש נוכחות עייפה ועצלנית, אך אתה רואה שסלווברו מאוד ממוקד במשימתו. הוא סורק את כל שלבי חייך, ולבסוף יוצא. מחייך אל שלי ואומר "סלוו!". הוא ממשיך אל השניים האחרים, וכשהוא מגיע אל הנער, שהוא אחרון, הוא מזעיף פנים ואומר:"סלו...". שני חיילים תופסים אותו ובצרחות אימים שלו לוקחים אותו משם, לא לפני שהם תופסים מחדש את קרווניה שלו. שלי אומרת:"טוב. גם שני מגויסים חדשים יספיקו. אם כך, התקבלתם!" היא אומרת. היא מחווה בידה ושני פיראטים ניגשים אליה, כל אחד מהם אוחז חבילה בעטיפה כחולה עם סמל אקווה הזוהר בסגול, כמו על הקיר. הם מעניקים לכם את החבילות. שלי אומרת:" דבר ראשון, אני מניח שאתם רוצים לדעת איפה אתם.
כרגע ממש אנחנו מתחת לאחד מהגדות של אגם אקיויטי, בצפון סינו, המקשר בין העיר סנוופוינט לדרך 217. הכניסה לבסיס היא בגדה הצפונית של האגם. אתם בוודאות תזהו אותה אם תחפשו. החבילה שהבאתי לכם מכילה מדים, אותם תחויבו ללבוש כל הזמן אלא אם כן אתם במשימה תחת זהות בדויה. החבילה מכילה גם אקווה קארד, כרטיס מגנטי שמאפשר לכם גישה לכל האזורים שמלחי אקווה רשאים להגיע אליהם. עם כרטיס זה תיכנסו לבסיסים, מעבדות ועוד הרבה. כמובן שככל שתתקדמו בדרגות, תקבלו כרטיסים נוספים שיאפשרו לכם מעבר למקומות נוספים. החבילה מכילה גם טלאי אקווה, שייתפר למדים שלכם אחרי שיוכנס בו שבב מידע שיאפשר לכם להיכנס בזריזות לכל המקומות שתרצו, כמו האקווה קארד, כדי שלא תצטרכו לסחוב את האקווה קארד אלא אם כן אתם בזהות בדויה. לאחר שתתלבשו גשו אל הדלפק הראשי של הבסיס כדי לקודד את הטלאי. יש גם חמישה פוקדורים רגילים וחמישה פוקדורי-אקווה. תשתדלו לא לבזבז את פוקדורי האקווה מהר מדי, כי הם עדיין די נדירים. בנוסף, ראוי לציין שפוקדור האקווה יתפוס כל פוקימון עם 100 אחוזי הצלחה. החבילה מכילה גם נרתיק כרטיסים, למקרה שתצטרכו מעקב אחר הזהויות הבדויות שלכם והכרטיסים המגנטיים. יש בפנים גם בקבוק של תרסיס שינה להרדמת אויבים, ופנס קטן שמכיל שדר היפנוטי, כך שברגע שתאירו על מישהו עם הפנס, תוכלו להפנט אותו. כרגע הפנס יכול לעבוד רק פעם אחת בין טעינה לטעינה, לכן תשתמשו בו בחוכמה. בנוסף לכל, כרטיסי פוקימונים" היא אומרת ומראה לכם כרטיס סגול עם סמל אקווה עליו. "אין לנו פוקדקסים משוכללים כמו לצוות אג'נטרה המרושעים ועוזריהם, לכן אנחנו משתמשים בקלפים. קלפים כאלה כושפו כדי שיוכלו לזהות כל פוקימון ולהראות לכם כמה שורות מידע עליו, אך יכול להיות שכמה פוקימונים נדירים יותר לא יזוהו. לסיום, יש בפנים גם טלפון, טעון באפליקציות שיסייעו לכם. ובכך, אני מאחלת לכם בהצלחה" היא אומרת, ובתשואות רמות עוזבת. כשהיא עוזבת ואתה מסתכל עליה, אתה רואה שליד המעליות יש חדרי הלבשה.
מה תעשה?
טל
*כל הפוקימונים הגנובים הם בסינו. הם לא משתגרים כמוכם, הם פשוט מטיילים
*מיקום - בסיס צוות אקווה, הר ביירון, האי איירון, סינו
*זמן - צהריים
*עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה צוחקת על הזקן והשפם שלו ומסכימה לרעיון הפיצול. את חושבת היכן קקניה יכול להיות וחושבת על רעיון. את מחפשת דלפק עם פקיד ומוצאת אותו. את פונה אל הפקיד ואומרת לו שאתה חדשה בבסיס ושבדיוק חזרת ממשימה באטרנה, ואיפה צריך לשים את הפוקימונים הגנובים. הוא עונה לך:"עוד משלחת מאטרנה? אנחנו ממש בוזזים את העיר. אני לא מבין אבל למה שתבואי עד לכאן כשיש בסיס של הצוות בעיר אטרנה... לא משנה. בכל מקרה, תמשיכי ישר עד שתהיה פנייה שמאלה, ואז תפני ותמשיכי ללכת עד שתראי חדר שרשום מעליו 'שלל'. בהצלחה!" הוא אומר לך.
מה תעשי?
Amitlv
*איזה שה"ם אני אם לא אזרום איתך?
*מיקום - לומיוס, קאלוס
*זמן - אחה"צ
*כסף - 0 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לה להירגע ושאין לה מושג עם מי היא מתעסקת. היא נרגעת. נראה שהיא חוששת ממך קצת. היא מראה לך את הפוקימונית. מהפוקדור יוצאת מין יצור שחור קטן, עם מין אנטנה על ראשה ועטופה כולה בעלים:. ג'וי אומרת:" כמו שאמרתי לך, היא בסדר גמור. תיקח אותה?" היא שואלת. הפוקימונית מביטה בך במבט מסוקרן.
מה תעשה?
----
מה זה עלי טבק לסיגר?" אשאל ואביט מקרוב "פאק! יש לזה עיניים" אבהל אך אנסה להסתיר זאת "מי השאיר את ה... דבר הזה פה?" אשאל בסקרנות ואנתח את הפוקימון המוזר מכל צד *כל* צד.