Pokemon GO
עמוד 48 מתוך 89 ראשוןראשון ... 38464748495058 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 706 עד 720 מתוך 1331
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *מכיראתזה
    *תאמת שלך ולכל מי שמשחק בצד הרע (= | =)
    *מיקום - בסיס צוות אקווה, הר ביירון, האי איירון, סינו
    *זמן - צהריים
    *עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את בודקת מה בפוקדורים, ובשניהם קקניה, כמו שכלי החיפוש אמר. את לוקחת את שניהם ועוד פוקדור אחד, ויוצאת החוצה בנונשלנטיות. נכנס אל החדר אותו מאט, אותו ענק שראית בכניסה לבסיס. הוא צורח עליך:"מה את עושה כאן!"
    את רואה את דמותו של טרוי בחטף, מסמן לך לבוא כשתסיימי עם מאט.
    מה תעשי?

"סליחה אדוני!, קיבלתי פקודה לקחת את השלל הזה לבסיס אחר. אני רק עוקבת אחרי הוראות" אומר לו ואנסה להיראות כמו טירונית לחוצה.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    בר
    *מיקום - גשר אורבורג, סינו
    *זמן - בוקר
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את קלאונצ'ר ומורה לו מה לעשות. קלאונצ'ר עוטף עצמו במים וטס לעבר ג'יאודוד. (מזכיר קלאונצ'ר תוקף מיוחד). ג'יאודוד מתכדרר סביב עצמו והופך למין גוש-כדור שכזה, מגן על עצמו קצת מהמתקפה. המתקפה לא פוגעת כל כך חזק בג'יאודוד וזה מתסכל את קלאונצ'ר. הוא נועץ בך מבט נוזף, כאילו מבקש ממך לשים לב לסוג המתקפה שאתה מורה לו להשתמש בה.
    מה תעשה?
    קלאונצ'ר - 10/10

אלמוג
    *מיקום - דרך 117, הואן
    *זמן - ערב
    *כסף - 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה פותח את יישום הפוקדקס בטלפונך וסורק את פוקימונית הוורד. הטלפון מציג תמונה שלה ואומר, בקול רובוטי נשי:" פוקימון # 046: רוזליה, פוקימון הקוץ. רוזליה יורה קוצים חדים כהגנה על כל מי שמנסה לגנוב את הוורדים שעל זרועותיה. הארומה של הפוקימון הזה מביאה שלווה ליצורים חיים. במקרים נדירים במיוחד, רוזליה עשויה להופיע עם פרחים בצבעים לא רגילים. הקוצים על ראשו של הפוקימון הזה מכילים רעל קטלני. רוזליה מתפתח מבאדו ומתפתח לרוזרייד. סוגי הפוקימון הזה הם עשב ורעל". פאנפי מזנק על רוזליה בכל כוחו, גורם לה לא מעט נזק ונפגע קצת בעצמו. רוזליה שולחת קרניים ירוקות לעבר פאנפי, סופתג ממנו את כל מעט האנרגיה שנותרה בו ומעלפת אותו. היא מרפאה את עצמה קצת.
    מה תעשה?
    פאנפי - 0/10

טל
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "הוראות של מי!" הוא שואל אותך. טרוי מסמן לך על תמונה של סמל אקווה על הקיר, ואז מסמן עם ידו כלפי מעלה.
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

3. student of Gakuen Alice
    טל
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "הוראות של מי!" הוא שואל אותך. טרוי מסמן לך על תמונה של סמל אקווה על הקיר, ואז מסמן עם ידו כלפי מעלה.
    מה תעשי?
    [/quote]

"של מפקד הצוות אדוני" אומר לו ואמשיך להעמיד פני טירונית
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. היזהרו מחיקויים!
    טל
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    נראה שפניו נרגעות מעט. הוא אומר ברעש אך בפחות כעס:"ארצ'י? ארצ'י הגבר שולח טירונים לאסוף פוקימונים? טוב לא משנה, לכי לך". הוא אומר ומשחרר אותך ללכת. הבעת הקל עולה על פניו של טרוי והא מסמן לך ללכת אחריו. הוא הולך ימינה.
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    בר
    *זמן - בוקר
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    אתה מוציא את קלאונצ'ר ומורה לו מה לעשות. קלאונצ'ר עוטף עצמו במים וטס לעבר ג'יאודוד. (מזכיר קלאונצ'ר תוקף מיוחד). ג'יאודוד מתכדרר סביב עצמו והופך למין גוש-כדור שכזה, מגן על עצמו קצת מהמתקפה. המתקפה לא פוגעת כל כך חזק בג'יאודוד וזה מתסכל את קלאונצ'ר. הוא נועץ בך מבט נוזף, כאילו מבקש ממך לשים לב לסוג המתקפה שאתה מורה לו להשתמש בה.
    מה תעשה?
    קלאונצ'ר - 10/10

אני יודע שהוא תוקף מיוחד אבל אם תשים לב ההתקפה וההתקפה המיוחדת שלו מאוד מאוזנים
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אקדח מים, אם אתה מבקש..." אגיד בפרצוף של whatever
    "לאחר אקדח מים תשתמש בבועות" אגיד

6. student of Gakuen Alice
    טל
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    נראה שפניו נרגעות מעט. הוא אומר ברעש אך בפחות כעס:"ארצ'י? ארצ'י הגבר שולח טירונים לאסוף פוקימונים? טוב לא משנה, לכי לך". הוא אומר ומשחרר אותך ללכת. הבעת הקל עולה על פניו של טרוי והא מסמן לך ללכת אחריו. הוא הולך ימינה.
    מה תעשי?
    אעקוב אחרי טרוי בשקט, לא אעז לומר מילה כדי לא לעורר חשד.
    אם טרוי יוציא אותנו החוצה מהבסיס אומר "בוא נשתגר חזרה לעיר שבה ג'יימס נמצא" ואשתגר. אם הוא מוביל אותי למקום בתוך הבסיס אביט במקום בסקרנות ואשאל את טרוי איפה אנחנו

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. היזהרו מחיקויים!
    בר
    *כמו שפירטתי בדף פתיחה, אין חשיבות למרחק. רק לסטאט השולט (או אם זה מאוזן אז לאיזון). גם אם יש הבדל של 1 בבייס סטאטס, הסטאט הגבוה יותר עדיין יעשה נזק רגיל והסטאט החלש יותר חצי נזק.
    *זמן - בוקר
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    אתה אומר לו מה לעשות, כאילו אתה יוצא ידי חובה בגללו. קלאונצ'ר שולח אקדח מים עוצמתי ובועות לעבר ג'יאודוד, מעלף אותו. נראה ששאר הפוקימונים שהסתובבו נבהלו מהקרב והם התרחקו לפינות חשוכות של המנהרה.
    מה תעשה?
    קלאונצ'ר - 10/10

טל
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את עוקבת אחרי טרוי בלי לומר מילה. הוא מוביל אותך במסדרונות כמה דקות ולבסוף אתם מגיעים לחדר שרשום מעליו 'שבויים'. טרוי אומר "קלטי את זה" ונכנס איתך לחדר. את נדהמת לגלות חדר יפהפה, צבוע בגוון כחול עמוק עם רצפה שמתחתיה מים זורמים ופוקימוני מים שוחים להנאתם. הדבר שמעיב על החדר הוא מה שבתוכו: עשרות כלובים בהם זרוקים בני אדם, שחונים, מורעבים, מצולקים, פצועים ומעולפים. ליד כל כלוב לוחית קטנה שמציינת את שם השבוי, היכן הוא נלכד ומתי. את רואה שיש כלובים שלידם אנשים שנלכדו גם לפני 7 שנים. האנשים בכלובים אלה רזים, פצועים ומצולקים מאוד. הם מעולפים או כמעט לא בהכרה. טרוי אומר:" זה נורא. שנעשה עם זה משהו?"
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

8. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, מאוויל, הואן
    *זמן - בוקר
    *עוד 1 יום עד למשימה הרשמית הבאה
    *כסף - 15,880 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר להם שהיה קרב מצוין ומחזיר את ארבעתם לפוקדורים. עם סניזל על ירכיך, אתה מתגלגל אל תוך מעון היום. המהומה שמתגלה לך בפנים היא מסוג שעוד לא נתקלת בה: עשרות מאמנים, רובם בני פחות מ20, דוחפים אחד את השני בדרך לדלפק, שם עומדים בחוסר אונים שני אנשים קשישים שמנסים לטפל בכולם בצורה הטובה ביותר. כמעט ואין מקום לזוז בפנים. אתה שומע כמה מהאנשים בריב:" אני אקבל ביצה קודם! לא אני יקבל1 לא אני! מי אתה בכלל חושב שאתה יא ילד? אני אהיה הראשון לקבל!" כשאתה דוחק את עצמך סמוך לדלפק אתה רואה שבתוך גומחות קטנות מונחות כ-20 ביצים. מספר האנשים בחדר עולה על 20 פי כמה וכמה.
    מה תעשה?
    אהה הגבת כלכך הרבה ולא הייתי מול המחשב יום שלם
    -------------------------
    "אלוהים אדירים..." אומר לעצמי בפליאה כשאסתכל על המהומה, אך אעצור את עצמי רגע לפני שאתפרץ. "טוב, הנה הלכה תוכנית ההתפרצות. אף אחד לא ייקח ברצינות אדם עם גבס בכיסא גלגלים שיציג את עצמו כסוכן של אג'נטרה. מצד שני... זה לא שיש לי כל כך הרבה בירות. ההתלהמות פה עצומה, רוב האנשים נראים לי כוחניים ואני לא חושב ששני הזקנים ההם יחזיקו מעמד אם זה ימשיך כך. "אחשוב לעצמי ואאנח. "כיסא גלגלים או לא... אני סוכן בצוות אג'נטרה ואחת המטרות הראשיות שלי זה לעזור לאנשים במצוקה." אומר לעצמי בלב ואקווה שאצליח לעזור שם, לאחר מכן אתפרץ למקום ואנסה למשוך את תשומת ליבם של כל הנוכחים. "קלאן אנג'לו, סוכן אג'נטרה. מה בדיוק קורה כאן?! אומר בקול רם ואפלס את דרכי לשני הזקנים על מנת להבין איך הכול התחיל.

9. student of Gakuen Alice
    טל
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את עוקבת אחרי טרוי בלי לומר מילה. הוא מוביל אותך במסדרונות כמה דקות ולבסוף אתם מגיעים לחדר שרשום מעליו 'שבויים'. טרוי אומר "קלטי את זה" ונכנס איתך לחדר. את נדהמת לגלות חדר יפהפה, צבוע בגוון כחול עמוק עם רצפה שמתחתיה מים זורמים ופוקימוני מים שוחים להנאתם. הדבר שמעיב על החדר הוא מה שבתוכו: עשרות כלובים בהם זרוקים בני אדם, שחונים, מורעבים, מצולקים, פצועים ומעולפים. ליד כל כלוב לוחית קטנה שמציינת את שם השבוי, היכן הוא נלכד ומתי. את רואה שיש כלובים שלידם אנשים שנלכדו גם לפני 7 שנים. האנשים בכלובים אלה רזים, פצועים ומצולקים מאוד. הם מעולפים או כמעט לא בהכרה. טרוי אומר:" זה נורא. שנעשה עם זה משהו?"
    מה תעשי?
    [/quote]

אוי גודנס למה יש לי הרגשה שאני הולכת להתחרט על זה?
    אני יכולה לשגר אנשים איתי?
    ~~~~~~
    "ברור שכן!" אומר בתדהמה למראה המראה המזעזע הזה.
    אחפש מפתחות על הקירות, אם אמצא אפתח את הכלובים ואומר לכולם להיות בשקט. אם לא אמצא מפתחות אוציא את וולפיקס ואבקש ממנה להתיך את הסורגים בשקט עם גחלת.
    "אוקיי טרוי. כל מה שאנחנו נוגעים בו משתגר יחד איתנו. בוא ננצל את זה" אומר לו. אתן הוראות לכל האנשים בשקט-להתחלק לשתי קבוצות ושהחזקים יעזרו לחלשים להתקדם.
    כל קבוצה תעמד סביב אחד מאיתנו-אני או טרוי. כל קבוצה תיגע בחלק מהגוף של הסוכן שמנהיג את הקבוצה שלה. לאחר שכולם יהיו ממוקמים אומר לטרוי "בוא נשתגר לבסיס, שם יטפלו בהם". אחכה לראות שטרוי משתגר בלי בעיה ואז אשתגר גם כן

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. היזהרו מחיקויים!
    נועם
    *מיקום - מעון היום, דרך 117, הואן
    *זמן - בוקר
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה מתפלא מהמהומה ומתבלט מה לעשות (אתה כבר פילסת דרכך לדלפק). אתה אומר לקשישים שאתה סוכן של צוות אג'נטרה ושואל איך הכל התחיל. הקשיש הזכר אומר:" סוכן על כיסא גלגלים? זה חדש" הוא מצחקק בקול משתנק. "טוב, זה לא מתאים עכשיו. איך הכל התחיל? מה אתה עיוור או משהו? היה בכניסה למעון היום שלט של ביצים למסירה. עכשיו מאמנים, הם לא בדיוק היצור הכי תרבותי שיש, ותוך כמה שעות המקום התמלא עד 0 מקום. באמת שאני לא מבין איך הצלחת להיכנס. בכל מקרה, אין לי מושג מה לעשות. יש לי רעיון: אולי תיכנס פנימה ותעזור לנו לחלק ביצים, ובתמורה אני אתן לך אחת? זו נראית לי עסקה די משתלמת". הוא אומר.
    מה תעשה?

טל
    *אולי, ואולי לא
    *אין חזקים לול
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת שברור שתתערבו. את מחפשת מפתחות ורואה שיש חייל יושב על מחשב בקצה החדר. הוא בדיוק קם מכסאו וניגש אליכם, אומר:" היי! מה אתם עושים?" טרוי מיד מתערב ואומר :"קיבלנו פקודה להעביר את כל השבויים מהבסיס כאן לבסיס באטרנה". הוא אומר:" אה, אין בעיה. אתם צריכים עזרה או משהו?" טרוי אומר:"לא, אנחנו נסתדר. עילפנו שני סוכנים של צוות אג'נטרה המרושעים בדרך לכאן וגנבנט להם את המשגרים, נוכל להעביר את כולם לבד. תוכל להביא לנו רק מפתחות לכלובים?" הוא אומר." כן, אין בעיה. אקווה לנצח! "הוא אומר והולך ליד מחשבו, מביא לכם כרטיס מגנטי. "תעבירו אותו בפד ליד הכניסה וכל הכלובים ייפתחו והדלת תיסגר אחריכם, כדי שלא יהיו לכם בעיות". החייל קורץ לעבריכם ויוצא מהחדר. טרוי אומר:"בוא נעשה את זה מהר לפני שהם קולטים את הפקודות המחורטטות שלנו". הוא מעביר את הכרטיס בכניסה והדלת אכן נסגרת וכל הכלובים אכן נפתחים. את וטרוי מעמיסים את כל השבויים לערמה אחת, אחד ליד השני, ולבסוף טרוי נוגע בחצי ואת בחצי. בדיוק שאת משתגרת מהחדר אתם שומעים דפיקות רמות על הדלת. לאחר מכה רגעים שניכם מגיעים לעיר גולדנרוד. אתם מורידים את המדים וטרוי מתקשר לבסיס על רמקול. מולי עונה לו:" היי טרוי, צריך משהו?" .הוא אומר לה:" כן מולי. בדיוק חילצנו עשרות שבויים מהבסיס של צוות אקווה בהר ביירון, בבקשה תביאי לנו כמה עשרות אמבולנסים ופרמדיקים. אנחנו ליד מרכז הפוקימונים של גולדנרוד". מולי עונה לו בפחד:"כן, טרוי, מיד!" לאחר כמה דקות משהו כמו 25 אמבולנסית מגיעים. מתוך האמבולנסים יוצאים כמה מאות פרמדיקים עם אלונקות, מניחים כל שבוי על אלונקה ומשתגרים. קהל מתחיל להתאסף סביבכם. לאחר כחצי שעה כל השבויים מפונים. את מרגישה רטט מכיוון הנרתיק המכני.
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    בר
    *כמו שפירטתי בדף פתיחה, אין חשיבות למרחק. רק לסטאט השולט (או אם זה מאוזן אז לאיזון). גם אם יש הבדל של 1 בבייס סטאטס, הסטאט הגבוה יותר עדיין יעשה נזק רגיל והסטאט החלש יותר חצי נזק.
    *זמן - בוקר
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    אתה אומר לו מה לעשות, כאילו אתה יוצא ידי חובה בגללו. קלאונצ'ר שולח אקדח מים עוצמתי ובועות לעבר ג'יאודוד, מעלף אותו. נראה ששאר הפוקימונים שהסתובבו נבהלו מהקרב והם התרחקו לפינות חשוכות של המנהרה.
    מה תעשה?
    קלאונצ'ר - 10/10

"זה כבר יותר טוב" אגיד ואחזיר אותו לפוכדור.
    'הגיע הזמן להגיע לעיר ג'ובלייף, ולהתקרב לסוף המשימה שלי' אחשוב לעצמי.

12. student of Gakuen Alice
    נועם
    *זמן - בוקר
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה מתפלא מהמהומה ומתבלט מה לעשות (אתה כבר פילסת דרכך לדלפק). אתה אומר לקשישים שאתה סוכן של צוות אג'נטרה ושואל איך הכל התחיל. הקשיש הזכר אומר:" סוכן על כיסא גלגלים? זה חדש" הוא מצחקק בקול משתנק. "טוב, זה לא מתאים עכשיו. איך הכל התחיל? מה אתה עיוור או משהו? היה בכניסה למעון היום שלט של ביצים למסירה. עכשיו מאמנים, הם לא בדיוק היצור הכי תרבותי שיש, ותוך כמה שעות המקום התמלא עד 0 מקום. באמת שאני לא מבין איך הצלחת להיכנס. בכל מקרה, אין לי מושג מה לעשות. יש לי רעיון: אולי תיכנס פנימה ותעזור לנו לחלק ביצים, ובתמורה אני אתן לך אחת? זו נראית לי עסקה די משתלמת". הוא אומר.
    מה תעשה?

טל
    *אולי, ואולי לא
    *אין חזקים לול
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת שברור שתתערבו. את מחפשת מפתחות ורואה שיש חייל יושב על מחשב בקצה החדר. הוא בדיוק קם מכסאו וניגש אליכם, אומר:" היי! מה אתם עושים?" טרוי מיד מתערב ואומר :"קיבלנו פקודה להעביר את כל השבויים מהבסיס כאן לבסיס באטרנה". הוא אומר:" אה, אין בעיה. אתם צריכים עזרה או משהו?" טרוי אומר:"לא, אנחנו נסתדר. עילפנו שני סוכנים של צוות אג'נטרה המרושעים בדרך לכאן וגנבנט להם את המשגרים, נוכל להעביר את כולם לבד. תוכל להביא לנו רק מפתחות לכלובים?" הוא אומר." כן, אין בעיה. אקווה לנצח! "הוא אומר והולך ליד מחשבו, מביא לכם כרטיס מגנטי. "תעבירו אותו בפד ליד הכניסה וכל הכלובים ייפתחו והדלת תיסגר אחריכם, כדי שלא יהיו לכם בעיות". החייל קורץ לעבריכם ויוצא מהחדר. טרוי אומר:"בוא נעשה את זה מהר לפני שהם קולטים את הפקודות המחורטטות שלנו". הוא מעביר את הכרטיס בכניסה והדלת אכן נסגרת וכל הכלובים אכן נפתחים. את וטרוי מעמיסים את כל השבויים לערמה אחת, אחד ליד השני, ולבסוף טרוי נוגע בחצי ואת בחצי. בדיוק שאת משתגרת מהחדר אתם שומעים דפיקות רמות על הדלת. לאחר מכה רגעים שניכם מגיעים לעיר גולדנרוד. אתם מורידים את המדים וטרוי מתקשר לבסיס על רמקול. מולי עונה לו:" היי טרוי, צריך משהו?" .הוא אומר לה:" כן מולי. בדיוק חילצנו עשרות שבויים מהבסיס של צוות אקווה בהר ביירון, בבקשה תביאי לנו כמה עשרות אמבולנסים ופרמדיקים. אנחנו ליד מרכז הפוקימונים של גולדנרוד". מולי עונה לו בפחד:"כן, טרוי, מיד!" לאחר כמה דקות משהו כמו 25 אמבולנסית מגיעים. מתוך האמבולנסים יוצאים כמה מאות פרמדיקים עם אלונקות, מניחים כל שבוי על אלונקה ומשתגרים. קהל מתחיל להתאסף סביבכם. לאחר כחצי שעה כל השבויים מפונים. את מרגישה רטט מכיוון הנרתיק המכני.
    מה תעשי?
    "עשינו את זה טרוי!" אומר לטרוי בהתרגשות. 'כל השבויים האלו יוכלו סוף סוף לחזור הביתה, למשפחות שלהם!' אחשוב לעצמי בשמחה.
    ברגע שאבחין ברטט אפתח את הנרתיק ואוציא את מה שרוטט-אם זה מכשיר קשר אלחץ על לפתוח את השיחה.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *זמן - בוקר
    *כסף - 15,880 פ"ד
    מה תעשה?
    אז עכשיו אני מחלק ביצים. ג'יז אני כלכך הירואי. אולי במשימה הבאה תשלח אותי להיות בייביסיטר?
    שלא יעלו לך רעיונות לראש -_- [just kidding, שלא תעלב לי ותתנקם]
    ------------------------
    "אתה יודע, לא בחרתי להיות ככה," אומר לו בעקבות ההערה השנונה. "אחת מהדרישות שלי בתור סוכן- זה לעזור לאנשים בצרה. אם אתה צריך שאחלק ביצים, אני אחלק ביצים. " אומר לו תוך כדי אנחה קלה. "אז, מה אני צריך לעשות?"

14. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    *תוצאת סקר חנוכה התקבלה והיא.... תופיםתופיםתופים....

PRAS!
    תודה לכל המשתתפים בסקר וגודלאק

*שימו לב: כמו שצוין בקטגורית 'שיוך' בדף הפתיחה, שחקני רמפא"ג ושחקני אג'נטרה נמצאים ביקומים שונים. בשביל ששחקני רמפא"ג יוכלו לתפוס את כל סוגי הפוקימונים האפשריים, במחוז שבו שחקן של צוות רמפא"ג משחק יהיה אפשר למצוא את כל הפוקימונים הלא-אגדיים מכל הדורות. ביקום של שחקני אג'נטרה כל פוקימון יימצא במקום בו הוא נמצא במשחקים (חוץ מאגדיים)
    *בהצלחה!!!

טוטודייל
    *דעתך נקלטה במערכת
    *ממליץ לך לרענן את זיכרונך בנוגע לטעינת להבה <- קישור
    *מיקום - מפקדת אג'נטרה, סאנישור, סינו
    *זמן - בוקר
    *כסף - 2,095 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לפוניטה מה לעשות. נראה שבקשתך מקשה עליה אך היא מצליחה. היא מצליחה להיעמד ועוטפת עצמה בלהבות. היא זוהרת על עבר ספיופה המבוהל במהירות, וטרייסי אומרת:" הגנה". ספיופה מגן על עצמו שוב עם מגן כחול. נראה שזה שבר את גב הסוס (אה?אה?) בשביל פוניטה והיא משתתקת שוב. טרייסי אומרת:"ספיופה, חזור! היפופוטאס, צא! חפירה!". ספיופה חוזר לפוקדור ובמקומו יוצא היפופוטם חום קטן. הוא מזנק על האדמה, מתחפר בה. לאחר מכה רגעים הוא יוצא ממנה ממש מתחת לפוניטה, פוגע בה קשה ומעלף אותה. היפופוטאס מחייך ומקפץ.
    מה תעשה?
    דודואו - 1/10 *מורעל
    פרליגייטר - 5/10 *מקוללת
    פוניטה - 0/10

בר
    *מיקום - מרכז הפוקימונים, אורבורג, סינו
    *זמן - בוקר
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    אתה מתלבט ולבסוף מחליט להשאיר את מאצ'וק איתה. היא אומרת:"עשית את ההחלטה הנכונה. וחוץ מזה, אם אתה לא יכול לסמוך על רופאים, על מי תסמוך?" היא שואלת. אתה משאיר בידה את הפוקדור של מאצ'וק והולך לעבר שער אורבורג במערב העיר, ממנו מתחילה דרך 203 שמובילה לאורבורג. אתה נכנס אל המנהרה ורואה כמה פוקימונים מטיילים במנהרה בקרבתך: . המנהרה לא ארוכה כל כך ואתה רואה את היציאה בהמשך.
    מה תעשה?

טל
    *מכיראתזה
    *תאמת שלך ולכל מי שמשחק בצד הרע (= | =)
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את בודקת מה בפוקדורים, ובשניהם קקניה, כמו שכלי החיפוש אמר. את לוקחת את שניהם ועוד פוקדור אחד, ויוצאת החוצה בנונשלנטיות. נכנס אל החדר אותו מאט, אותו ענק שראית בכניסה לבסיס. הוא צורח עליך:"מה את עושה כאן!"
    את רואה את דמותו של טרוי בחטף, מסמן לך לבוא כשתסיימי עם מאט.
    מה תעשי?

עומר
    *הוא היה אמור לתת לך את הביצה בבוקר
    *wuteverbro
    *באמת? תן שם של משהו אחד שלא מפחד מאספרים. הם היצור הכי קריפי שגיימפריק בראו איפעם
    *מיקום - הבית של מר פוקימון, דרך 30, ג'וטו
    *זמן - לילה
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 1,600 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מופתעת שפוקימונים כאלה... לא ג'וטואיים מופיעים כאן, וממשיכה ללכת. בכר דשא נוסף שממוקם ממש ליד מבנה עם גג ירוק, כמו האחד שראית בכניסה לדרך 29, את רואה עוד שלושה פוקימונים: . סקראגי נראה מסוקן לגבי שלושת
    אלה.
    מה תעשי?
    אני לא מרוכז כשהקבוצה שאתה אוהד אוכלת רביעייה
    --------------
    "לא ציפיתי שזה יהיה כל כך קל, זה היה אמור לבוא מתישהו" אמלמל לעצמי.
    "שרומיש, תורך! צא ותשתמש בזרע עלוקה ולאחר מכן בהתקלה."

15. the bitch is back

עומר
    *הוא היה אמור לתת לך את הביצה בבוקר
    *wuteverbro
    *באמת? תן שם של משהו אחד שלא מפחד מאספרים. הם היצור הכי קריפי שגיימפריק בראו איפעם
    *מיקום - הבית של מר פוקימון, דרך 30, ג'וטו
    *זמן - לילה
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 1,600 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מופתעת שפוקימונים כאלה... לא ג'וטואיים מופיעים כאן, וממשיכה ללכת. בכר דשא נוסף שממוקם ממש ליד מבנה עם גג ירוק, כמו האחד שראית בכניסה לדרך 29, את רואה עוד שלושה פוקימונים: . סקראגי נראה מסוקן לגבי שלושת
    אלה.
    מה תעשי?
    אני לא יודע מה זה בכלל
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "עכשיו זה משהו ששווה ללכוד" אומר לסקרגי "תתחיל עם מתקפת הטעייה ואז ראשיה" אומר לו ואצביע על זובאט
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 48 מתוך 89 ראשוןראשון ... 38464748495058 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •