פורסם במקור על ידי
TheHeliolisk
לי
*זה יותר GPS מאשר מפה
*מיקום - בסיס צוות אקווה, אגם אקיויטי, סינו
*זמן - ???
*כסף - 0 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה תוהה מה הם רוצים ממך ומכוון את הנווט ליעד החדש שלך. אתה הולך בדרך לשם כרבע שעה. בסופו של דבר אתה מגיע לחדר. אתה נכנס ורואה חדר עם קירות בצבע כחול בהיר. ברחבי החדר כיסאות ממוסמרים לרצפה, כלום פונים אל כיוון פודיום עם מסך. על הפודיום עומדת שלי והמסך מקרין מפה של מחוז סינו. מסביב למפה מסומנות כ-10 נקודות בכוכבים שחורים. שלי אומרת:"שלום לכם מלחים! אתם, אותם 50 מלחים, אתם המלחים הכי טריים על הסיפון". אתה מסתכל סביב ורואה באמת עוד כ-50 מגויסים חדשים. שלי ממשיכה:"כפי שכולכם מניחים, אתם צריכים מקום כלשהו ללון בו. בצוות אקווה, המלחים ישנים בחדרים שלהם בבסיסים שונים. כולכם לא הולכים ללון בבסיס הזה, אבל חמישתכם כן" היא אומרת ומצביעה על חמשת האנשים הקרובים ביותר אליה. אתה שם לב שאתה הרחוק ביותר משלי. "לכו לדלפק ויתנו לכם פרטים על חדרי הלינה" היא אומרת. היא עוברת ככה, בקבוצות של 5, מציינת לכל אחד יעד של בסיס והם הולכים. בסופו של דבר נשארים בחדר 5 אנשים, אתה ביניהם. "ואתם". שלי אומרת."אתם תלונו בבסיס בהר סטארק, וסביר להניח שאת רוב פעולותיכם תבצעו באזור הר סטארק. האזור הזה הוא אזור על אי נפרד משאר סינו, מה שמקל עלינו מאוד בתנועה ימית. כדי להגיע להר סטארק, יהיה עליכם לצאת מהבסיס, לשוט איכשהו לאורך האגם, להגיע משם לעיר סנוופוינט. בעיר סנוופוינט יהיה עליכם להשיג כסף וכרטיס מעבורת, בכל דרך שרק תרצו. תעלו על המעבורת ותגיעו לאזור הקרבות. משם יהיו לכם שתי אפשרויות: או להמשיך צפונה לדרך 225 או להמשיך מזרחה לדרך 230. שימו לב: תקפידו כבר בסנוופוינט או באזור הקרבות להצטייד במצ'טה, ציוד טיפוס הרים, דיסק שימוש במתקפת מפל מים שלדעתי אפשר לקנות בחזית הקרב באזור הקרבות, מלגזה ניידת או פוקימון חזק מאוד ובמתקפת מים חזקה לפוקימון הראשון שלכם, כדי שיוכל לרסק סלעים איתה. מומלץ להשיג גם משקפיים למדבריות. לאחר מכן, אם תמשיכו לדרך 225, תגיעו בסופו של דבר לאזור ההישרדות. משם, תמשיכו מזרח לדרך 226. בפיצול הגדול תמשיכו צפונה לדרך 227. בדרך זו יש לרא מעט אפר מהר סטארק, שהוא הר געש. מומלץ לכם להשיג אופניים עד שלב זה כדי להקל על המסע. עשו דרככם אל אזור הר סטארק. כשתגיעו לכניסה למנהרה, תתחילו לטפס על ההר. בשלב מסוים אתם תראו כניסה למערה נוספת. הכניסה תהיה חסומה על ידי דלת מתכת. יהיה עליכם להעביר את האקווה קארד שלכם כדי להיכנס. זוהי הכניסה לבסיס. שימו לב שאתם מורידים את מדי צוות אקווה לפני שאתם יוצאים מהבסיס. אתם מוזמנים לגשת למחסן לבדוק אם יש מהדברים שאתם צריכים. ממליצה לכם מאוד לעבור לפני בהר קורונט ולתפוס מאצ'וק. יכול להיתו פוקימון מאוד שימושי למסע באי הצפוני. ובנוסף" היא אומרת ושולפת מכיסה חמישה פוקדורי אקווה, "בגלל שמצפה לכם מסע כל כך קשה, החלטתי לתת לכם סיוע קטן" היא אומרת ומניחה את חמשת הפוקדורים על שולחן הפודיום שלה. "יש כאן חמישה פוקימונים נדירים שגנבנו למאמנים. תבחרו אחד מהם באקראיות והשתמשו בו. לי, נכון?" היא אומרת ומסתכלת עליך. "אתה היית המגויס הכי צייתן שלנו בשנים האחרונות. בוא תבחר ראשון" היא אומרת. אתה שומע רטינות משאר ארבעת המלחים.
מה תעשה?