Pokemon GO
עמוד 52 מתוך 89 ראשוןראשון ... 242505152535462 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 766 עד 780 מתוך 1331
  1. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *להתגלגל לא ללכת x|
    *שאלתי אם התכוונת פתאום לראות אותו בשמיים
    *מיקום - מעון היום, דרך 117, הואן
    *זמן - צהריים
    *עוד 1 יום עד למשימה הרשמית הבאה
    *כסף - 15,880 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחליט ללכת אל הבסיס, בתקווה שיקרה בדרך משהו מעניין (עוד לא, חכה קצת). אתה מתגלגל לך לאיטך עד לבסיס, ורואה בבסיס עצמו אדם עם שיער חום עמוק עד כתפיו. יש לו כובע שחור-לבן על ראשו ומין משקפת מדבר שחורה-לבנה עם רצועה על צווארו. הוא עם סנדלי-כפכפים ירוקים, גופיה ירוקה ומכנס אפור כהה. הוא לובש על בגדיו חלוק לבן ארוך. יש לו צלקת בצורת x מתחת לעינו השמאלית. הוא שם לב אליך ואומר:"קלאן? היי, אני מאט. חיכיתי לך. אתה רוצה לעשות עוד משהו או שישר אעזור לך להגיע לחדר?" הוא שואל אותך. מאט:
    מה תעשה?
    *לך תדע, יש כאלה שחושבים שלטיאוס מעופף לו בשמי הואן זה מחזה די יומיומי xd
    *אני אהיה כנה איתך, יש איזושהי דרך להעביר אותי להואן באופן קבוע?
    *נ.ב: אם ה"מאט" הזה זה השותף שלי לחדר, זה לא בעצם אומר שהוא שותף שלי? בכללי?

"אז אתה מאט?" אומר לו ואבחן אותו למספר שניות. "חיכיתי לפגוש אותך." אחייך אליו. "אתה באמת נראה כמו סוכן שמתמצא במקום הזה. " אחמיא לו ולאחר מכן אעלה[ או ארד, כבר שחכתי] איתו לחדר שלנו, "אז," אומר לו ואבחן את החדר לכמה רגעים "אתה גם סוכן?" אשאל אותו ומיד אחרי אתנצל על השאלה המיותרת. "ברור שהוא סוכן, אחרת מה הוא עושה פה... אתה תצטרך לסלוח לי. התאונה עם הרגל קצת זעזעה אותי. פיזית ומנטלית." אתנצל בפניו. "אני אגיד לך את האמת, אני לא מהאנשים האלה שינצלו פציעה בשביל לנוח כל הזמן, או במילים אחרות: הגבס הזה לא מגביל אותי. יש לך רעיון למשהו שאתה רוצה לעשות ביחד?"

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    טדי
    *אתה בטוח? בדרך 1 אין מאמנים זה שביל מעפן. אתה קראת מה יש בדרך 23?
    *מיקום - העיירה וניוויל, קאלוס
    *זמן - אחה"צ מוקדם
    *כסף - 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך לכיוון הדרך המישורית. אתה רואה בתחילת הדרך שלט בצורת מחומש עליו רשום '23' ומתחתיו רשום 'Rue de la Plaine'. אתה ניגש למאמן הראשון שאתה רואה. הוא שחום עם שיער שחור קצוץ וזקן זיפים.הוא גבוה ורזה עם ווסט כחול:
    Spoiler ספוילר הצג ספוילר
    . אתה מאתגר אותו לקרב והוא מגחך:"אתה בטוח? טוב, לא משנה. מי אני שאסרב. אני ויטו ווינסטרייט. במקור מדרך 111 בהואן. אני חלק ממשפחת ווינסטרייט המפורסמת, אם אתה מכיר. בכל מקרה, בוא ונתחיל: סלאקינג, צא!" הוא אומר ומהפוקדור שלו יוצא מין יצור-קוף עצלן וגדול: .הוא מחטט באפו בעצלתנות. ויטו מחכה שתוציא פוקימון.
    מה תעשה?
    אוקיי. אני לא חושב שאני נמצא ברמה שלו בכלל. "שמע, אני יודע שיש פה מאמנים חזקים, אבל אתה בהחלט חזק מדי בשבילי. אני אשמח להילחם בשביל הכיף ובשביל ללמוד ממך, אני רק אומר מראש.
    בהתחלה אני ממש מרגיש רצון לברוח ולהסתתר, אך אני מחליט לבלוע את הרוק שלי ולצאת לדרך. "אוקיי. הנה זה בא, סקאטרסרג, צא! השתמש בנבג הלם ואז חזור!" אקרא ואחזיר אותו מהר לפוקדור. "פלאצ׳לינג, צא! תקוף בהתחבטות!"

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *איך הקטע הזה? אהבת?
    *מיקום - מפקדת אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
    *זמן - צהריים
    *עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת לו שימציא אותך מחדש והולכת איתו. האנק אומר:" אלאקזאם הולך לסרוק את מוחך ולהכין לך פרופיל מתאים לאישיותך ומנוגד לך". את מרגישה מגע של יצור חכם מאוד ומנוסה במוחך. נראה שחוכמתו עולה על שלך פי כמה אלפים. הוא סורק את מוחך במשך כשתי שניות ויוצא. הוא מדבר עם פוריגון-זי והוא בתגובה מצפצף. האנק אומר:" עכשיו פוריגון יכין לך תעודת זהות אוניברסלית מזויפת לדמות. זה חוקי כשאנחנו עושים את זה. פוריגון-זי הוא ההאקר הטוב ביותר בעולם". פוריגון-זי מתקרב למחשב ויורה עליו קרן קטנה וירוקה. תוך רגע המחשב מדפיס כרטיס פלסטיק קטן. אין בו תמונה. האנק רואה אותו ואז מדפיס מהמחשב דף. האנק מקריא לך את זהותך החדשה:"הממ.. מעניין. שמך סילה רוגנדרומפף, בת 17. נולדת בעיר פסטוריה והוריך היו כייסים חובבנים. שניהם נתפסו והוכנסו לכלא לכל החיים. את הועברת לרשויות הרווחה וברחת מהבית בגיל 14. מאז את מסתובבת בסינו. הצטרפת לצוות אקווה לפני חודש וחצי". הוא אומר. בנוסף הוא מביא לך טלאי בצורת הסמל של צוות אקווה. "תבקשי שיתפרו לך את זה על מדי האקווה שגנבת לבטח. זה אמצעי זיהוי שיאפשר לך להיכנס לבסיסים בתור סילה. הזהות שלך היא חד פעמית, כי מהר מאוד יבינו שאת סרבנית פקודות. נסי לא להיתפס בעודך שם. בנוסף, קחי את זה" הוא אומר ומביא לך מין צעיף אלסטי בצבע עורך. "בצד הפנימי של הרצועה האלסטית יש שבב קול שישנה את קולך. הוא יבגר אותו מעט. לבשי את הרצועה על צווארך. היא נצמדת לעורך ולא לוחצת מאוד. היא מרטיטה את מיתרי קולך ומשנה את קולך. לבשי את זה ולא תזוהי כלל" הוא אומר. "קראי לטרוי בדרכך אל מיסטר מיים ובלוסום". את הולכת לכיוון מרכז הסדנה ונדהמת: מולך עומדת אישה גבוהה, עם כל המאפיינים הנשיים. יש לה שיער בלונדיני ארוך וגלי ועיניים כחולות בהירות. היא לובשת שמלה קצרה. גוון עורה בהיר. היא אומרת לעברך בקול של טרוי:" אני לא מאמין עליהם. זה הכי טוב שהם עשו לי? אני פשוט לא מאמין". את מבינה שזה מה שמיסטר מיים ובלוסום עשו מטרוי ומבינה שהם עשו עבודה די טובה.
    מה תעשי?
    [/quote]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי
    ~~~~~~~~~~~~;;
    "אמ.." אומר ואנסה שלא להתפקע מצחוק. "טרוי, מתאים לך ככה. שקלת פעם להפוך לבת?" אומר ואתחיל לצחוק. "לך אליו, הוא ייתן לך זהות חדשה" אומר בחיוך. אלך אל המקום שבו טרוי היה ואומר לפוקימונים "אוקיי, יש לי זהות חדשה עכשיו נשאר רק המראה. אני מאמינה בכם" ואתן להם לשנות את המראה שלי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    *אני קצת מקצר היום כי אני בלחץ קטן של זמן
    "*אתם יכולים לנסות ללמד את הפוקימונים שלכם מתקפות. תתארו את זה בצורה כללית עד נורמלית, והסיכוי שהוא יצליח ממוצע עד נמוך. תתארו לפרטי פרטים איך שיבצע את המתקפה, ו99.9% שהוא יצליח. הוא לא צריך לחזק את יכולותיו על מתקפה שהוא לומד. יש מתקפות שהוא לא יכול לבצע באופן טבעי ולכן הוא יתאמץ יותר לבצע אותם. בפועל כמעט כל פוקימון יכול ללמוד כמעט כל מתקפה, רק תנסו.
    *הערות:
    -לכל הסוכנים יש גם תג סוכן ולא רק סיכה. התג הוא כרטיס עם שם ותמונה כמו של שוטרים כזה
    -לכל השחקנים יש תעודת זהות אוניברסלית שתקפה בכל המחוזות של העולם. תוכלו לגור בכל אחד מהמחוזות אם תרצו במידה והמשחק ימשיך אחרי הצוות איתכם או אם תרצו לפרוש מהצוות (משעמם מאוד ולא מומלץ). תעודת הזהות היא אמצעי הזיהוי העיקרי שלכם.

*בהצלחה!!!

Amitlv
    *מיקום - העיר סנטאלון, קאלוס
    *זמן - ערב
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    (איזה יומיים אתם ביחד יום אחד)
    אתם הולכים ומשכירים חדר במרכז הפוקימונים. שניכם מקבלים מפתח עליו רשום '5'. ג'וזף אומר:"ראיתי ליד המכון מגרשי אימונים. רוצה שנעשה קרב טריפל? נבחן את הבורמים, ההתחלתיים שלנו והפוקימונים שהפרופסור הביא. נראה לך?"
    מה תעשה?

זה היה בדיחה חחחחח
    ---
    "אם אתה רוצה להפסיד ויש לך עוד כוח לעמוד" אציק לו "אין לי בעיה" אסכים. אסדר את כל הדברים שלי בחדר ואלך איתו למגרש האימונים' לא לפני שאוודה שהחבתי טוב את כל הדברים של הצוות

כמו תמיד. עמיטריד.

5. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    *טוב אני כבר לא חולה אז אני יכול להתרכז שוב במ"ת
    *שתדעו שכבר מעכשיו אני מתחיל לעבוד על הפרסים לחנוכה, תתכוננו זה יהיה שווה!

עומר
    *תקשיב רגע: הוא דובי קטן מסוג נורמל: אין לו אינטליגנציה עילאית. תפרט לו מה זה כוח, מה זאת אנרגיה, מאיפה בגוף שלו היא באה, תשתמש בדקס אנטרי אם אתה רוצה, רק תחפש אותו בקלפי פוקימונים
    *ואם חושבים על זה: לא עדיף לך לנסות אגרוף אש או ברק או משהו? כבר יש לך את סקראגי למתקפות לחימה
    *ד"א אתה יכול להתאמן על עץ או משהו
    *מיקום - דרך 31, ג'וטו
    *זמן - לפני הזריחה
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 1,600 פ"ד
    טדיאורסה לוקח את הזמן. הוא מתאמץ מאוד, מתרכז כולו. אגלי זיעה נוטפים ממצחו. בסופו של דבר הוא רץ בעיניים עצומות ובשיא כוחו לעבר סקראגי, נותן לו אגרוף חזק מאוד בבטן. סקראגי לא התכונן לעוצמה כזו. שומעים את החבטה וסקראגי נחבא אחורה בעוצמה. *מאזלט! טדיאורסה למד אגרוף מגה (זה גם סוג נורמל)*. סקראגי מתאושש. את רואה שהשמש מתחילה לזרוח באופק.
    מה תעשי?

לי
    *אתה בגדה הרחוקה והנטושה של אגם אקיויטי, שגם הוא ממוקם על רמה גבוהה באמצע אזור מושלג. זה אחד האזורים הכי נטושים מנפש חיה סינו. ואתה מצפה למעבורת...
    *מיקום - גדת אגם אקיויטי, סינו
    *זמן - צהריים
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מפזר מעט מהאבקה על טיימפול לפתע היא מתאמצת, יוצרת משום מקום גל עצום ורוכבת עליו. אתה עולה על טיימפול ונראה שהיא בקושי מחזיקה אותך. היא יוצרת גל, ופתאום כשהמים נושאים אותה היא מצליחה לסחוב אותך. אתם שוחים כך עד לגדת האי שבמרכז האגם. האי מאוד קטן. השמש בדיוק מגיעה לשיאה כשאתה רואה מערה קטנה במרכז האי. יש רעש של טפטוף מים מתוכה.
    מה תעשה?

טוטודייל
    *אם היית קולט מהר יותר שטרייסי כותשת לך את הצוות עם הגנה->נבג הלם->הגנה->מתקפת קשקשים של ויוילון היית יכול לצאת מזה. היית יכול לנסות ללמד את מאצ'ופ הטעיה (Feint) תוך כדי קרב או להגיד להם לתקוף שני מתקפות בכל תגובה, ואז הם יפגעו בויוילון בפעם השנייה. אבל לא משנה, כבר מאוחר מדי.
    *זמן - בוקר
    *כסף - 2,095 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לפרליגייטר מה לעשות, כבר מפנים שכנראה הפסדת. פרליגייטר שולחת זרנוק מים אל הקרקע, יוצרת משטח בוצי וחלקלק. פרליגייטר מתחילה ספק לרוץ-ספק לשחות לעבר דודואו שמחליקה. היא עוטפת שיניה באור תכול בהיר ונושכת את דודואו נשיכה קרה וחזקה, מעלפת אותה. טרייסי מחייכת קלות ואומרת:"אוקיי, אמרי שלום, פרליגייטר. ויוילון, צא! מתקפת קשקשים!". ויוילון יוצא מהפוקדור, שולח קשקשים חדים לעבר פרליגייטר, גורם לה לא מעט נזק. לאחר מכן פרליגייטר נפגעת מהקללה שגסטלי הטילה עליה ומתעלפת. נראה שזה משמח את ויוילון, אך הוא עוד לא סיים: הוא מנופף בכנפיו בעוצה, שולח רוח חזקה אל עבר פרליגייטר, מעיף אותה. *מאזלט! ויוילון של טרייסי למד משב!!!* טרייסי אומרת:"ויוילון, חזור! זה היה קרב טוב ריצ'י, כל הכבוד! אתה רוצה לעשות עוד משהו? אולי לעבור בחנות של הבסיס?"
    מה תעשה?

בר
    *מיקום - מחסן רכבים, בסיס צוות אקווה, אגם וריטי, סינו
    *זמן - לפנות בוקר
    *עוד 1 יום להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    אתה מודה לסרג', ומחליט שעוד תחזור יום אחד למערה ותסגור חשבון פתוח. אתה עולה על הקלנועית ומתחיל לנסוע, בעוד המכסה עולה אט אט למעלה. אתה מוצא את עצמך במנהרה קטנה שנפתחת לבין העצים בחורש הקטן שליד הגדה של אגם וריטי השקט. אתה ממשיך לנסוע על הקלנועית. השעה היא עדיין לפנות בוקר לכן הדרכים ריקות. אתה ממשיך וממשיך לנסוע, מתעלם מכל מה שאתה רואה בדרך 201. במהרה אתה מגיע לעיירה סנדג'ם. אורות מתחילים להופיע ומספר אנשים מטיילים ברחובות. אתה רואה שביל חולי שממשיך לכיוון דרום ועוד שביל מישורי וירוק שממשיך צפונה.
    מה תעשה?

נועם
    *לך תבין הואניסטים...
    *אתה יכול לצאת בבקשת מעבר למגנו, הוא מחליט...
    *תאמת שלא. הוא השותף הזמני שלך לחדר עד שתבריא ואז נתיביכם ייפרדו.
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, העיר מאוויל, הואן
    *זמן - צהריים
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה משיב אל מאט והוא עוזר לך להגיע אל החדר. אתה רואה שהוא אומר:" תן לי להקל עליך קצת" והוא תופס בידיות כיסא הגלגלים שלך, עוזר לכם להגיע לחדרכם. אתם יורדים למטה ואתה סורק את החדר. מאט אומר:"לפני שבועיים קודמתי להיות משקם. בדיוק אז קיבלתי חדר חדש, עם שני חדרי שינה, גם למי שאני עוזר לו להשתקם. זאת הפעם הראשונה שאני באמת עוזר לשקם מישהו" הוא אומר בגיחוך קל. אתה מובל לחדרך, שצבוע בצבעי חום וצהוב כהה, ופורס את דבריך. לאחר מכן אתה מתגלגל לסלון ומאט מוריד אותך לספה. אתה שואל אותו אם יש משהו שהוא רוצה לעשות והוא אומר:"למען האמת, אני צריך לעבור בחנות של הבסיס, לחדש מלאי של ציוד שאני זקוק לו. בא לך לעבור שם, ומשם נמשיך לאנשהו אולי?"
    מה תעשה?

טדי
    *צאי, *תקפי בהתחבטות. היא פלטצ'לינגית. גם סקאטרבאג נקבה ד"א
    *מיקום - דרך 23, קאלוס
    *זמן - אחה"צ מוקדם
    *כסף - 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לו שאתה הרבה יותר חלש ממנו והוא אומר:"זה בסדר. מכל קרב אפשר ללמוד משהו, או ככה לפחות סבתא שלי אומרת". אתה מתגבר על רצונך לברוח ולהתחבא בפינה ומוציא את סקאטרבאג. ויטו אומר:"אגקוף ממוקד!" וסלאקינג מתחיל להתמקד. סקאטרבאג שולחת אבקה צהובה לעבר סלאקינג, משתקת אותו. אתה מחזיר את סקאטרבאג ומוציא את פלטצ'לינג, וויטו אומר:"עכשיו!". סלאקינג מתעורר, מתחיל לשעוט לעבר פלטצ'לינג במהירות ולחבוט בה עם האגרוף המחזוק שלו, שגדול יותר ממנה. הוא חובט בפלטצ'לינג והיא נפגעת קשה מאוד. לאחר מכן פלטצ'לינג מתחבטת במקומה ופוגעת בסלאקינג,, פוגעת בו קשה מאוד, כמו שהוא פגע בה. נראה שלסלאקינג לא אכפת והוא מחטט באפו, מתעלם מויטו. ויטו אומר:"מאמן מתחיל כמוך בטח לא יבין, אבל היכולת של סלאקינג מאפשרת לו לתקוף רק פעם בשני תורות, לכן יש לך תור חופשי לתקוף אותו. קדימה" הוא אומר לעברך.
    מה תעשה?
    סקאטרבאג - 10/10
    פלטצ'לינג - 3/10

טל
    *חח באמת
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מנסה מאוד שלא להתפקע מצחוק ושואלת אותו בהתבדחות אם אי פעם הוא שקל להפוך לבת. הוא אומר:" מצחיק מאוד" והולך לעבר האנק. את ממשיכה ללכת לכיוון שממנו הוא בא ומגיעה במהרה לסדנה צבעונית ומלאה בבגדים, פאות ועפרונות שונים. מיסטר מיים ובלוסום יושבים שם. מיסטר מיים מצביע על דף בקיר שעליו רשום: 'שלום! כעת, מיסטר מיים הולך לסרוק את מוחך, ואז בלוסום תעצב עיצוב הדומה לזהות שהאנק יצר'. את מרגישה את מגעו של מיסטר מיים במוחך. הוא מאוד מיומן ולא מחטט בכל עבר, אלא רק בזכרונות שלך מהאנק. הוא עובר על הכל כשנייה ויוצא. הוא מדבר קצת עם בלוסום, והיא הולכת, מלבישה אותך. היא הולכת איתך לחדר אחר ומסמנת לך להוריד את בגדייך. את מורידה את כל בגדייך חוץ מהבגדים התחתונים. היא יוצאת מהחדר ולוחצץ על כפתור. את מופתעת שצבע חום בהיר ניתז מכל הכיוונים ואת עוצמת עיניים במהירות. לאחר מכן מייבשים את אורך מאווררים חמים גדולים ואת מרגישה כאילו הצבע נשאר עלייך. בלוסום חוזרת פנימה ואת מביטה במראהף את רואה שגוון עורך שזוף הרבה יותר עכשיו. לאחר מכן בלוסום מלבישה אותך בשמלה ארוכה בצבע סגול כהה ומחזקת לראשך פאה שחורה קצרה. היא מסמנת לך להתכופף אלייך ואז מציירת מחדש על פנייך, מעלימה את הנמשים שלך ועוד כמה תווים. את רואה שהיא גרמה לך להיראות בוגרת יותר. היא מגישה לך שתי כריות שקופות ומסמנת לך להכניס אותן לתוך החזייה. לאחר מכן היא יוצאת מהחדר.
    מה תעשי?

Amitlv
    *זמן - ערב
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה מקנטר אותו והוא אומר :"עוד נראה למי יהיה כוח לעמוד כשאסיים". אתה נכנס לחדר ומניח את כל הדברים שלך, מחביא את הדברים של הצוות. לאחר מכן אתה הולך עם ג'וזף כרבע שעה אל מגרשי האימונים. הוא מוצא מגרש רחב מספיק ואומר:"בינאקל, בורמי, ראלטס, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים בורמי, ראלטס, ויצור עם שני ראשים מאורכים על חתיכת אבן כחולה: . ג'וזף מחכה שתוציא את הפוקימונים שלך.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה

בר
    *זמן - לפנות בוקר
    *עוד 1 יום להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    אתה מודה לסרג', ומחליט שעוד תחזור יום אחד למערה ותסגור חשבון פתוח. אתה עולה על הקלנועית ומתחיל לנסוע, בעוד המכסה עולה אט אט למעלה. אתה מוצא את עצמך במנהרה קטנה שנפתחת לבין העצים בחורש הקטן שליד הגדה של אגם וריטי השקט. אתה ממשיך לנסוע על הקלנועית. השעה היא עדיין לפנות בוקר לכן הדרכים ריקות. אתה ממשיך וממשיך לנסוע, מתעלם מכל מה שאתה רואה בדרך 201. במהרה אתה מגיע לעיירה סנדג'ם. אורות מתחילים להופיע ומספר אנשים מטיילים ברחובות. אתה רואה שביל חולי שממשיך לכיוון דרום ועוד שביל מישורי וירוק שממשיך צפונה.
    מה תעשה?

בוחן את כישורי המפה שלי? חחחחחח
    'הדרך דרומה היא לא נכונה כי העיר ג'ובילייף היא צפונית לסנדג'ם, אז נראה לי שאקח את הדרך לכיוון צפון' אחשוב ואסע לכיוון הדרך הצפונית

7. היזהרו מחיקויים!
    בר
    *כן חחחחחחחחחח
    *מיקום - העיריה סנדג'ם, סינו
    *זמן - לפנות בוקר
    *עוד 1 יום להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    אתה הולך בדרך צפונה. במהרה אתה רואה שלט בצורת ריבוע עליו רשום '202'. אתם מתחיל ליסוע בשביל בשביל בשעת לילה מאוחרת, ולאחר כחמש דקות אתה עוצר במהירות: אריה קטן ותכול עומד באמצע הדרך, נוהם לעברך:
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

8. the bitch is back

עומר
    *תקשיב רגע: הוא דובי קטן מסוג נורמל: אין לו אינטליגנציה עילאית. תפרט לו מה זה כוח, מה זאת אנרגיה, מאיפה בגוף שלו היא באה, תשתמש בדקס אנטרי אם אתה רוצה, רק תחפש אותו בקלפי פוקימונים
    *ואם חושבים על זה: לא עדיף לך לנסות אגרוף אש או ברק או משהו? כבר יש לך את סקראגי למתקפות לחימה
    *מיקום - דרך 31, ג'וטו
    *זמן - לפני הזריחה
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 1,600 פ"ד
    טדיאורסה לוקח את הזמן. הוא מתאמץ מאוד, מתרכז כולו. אגלי זיעה נוטפים ממצחו. בסופו של דבר הוא רץ בעיניים עצומות ובשיא כוחו לעבר סקראגי, נותן לו אגרוף חזק מאוד בבטן. סקראגי לא התכונן לעוצמה כזו. שומעים את החבטה וסקראגי נחבא אחורה בעוצמה. *מאזלט! טדיאורסה למד אגרוף מגה (זה גם סוג נורמל)*. סקראגי מתאושש. את רואה שהשמש מתחילה לזרוח באופק.
    מה תעשי?

שוב.. לא כזה מכיר אותו ולא יודע למה הוא מסוגל אז... אני מעדיף את טאדיורסה בהרבה
    אם ללמד מתקפת אגרוף כל כך מסובך, אז אגרוף אש\חשמל? :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טוב זה יספיק לבינתיים" אומר להם ברצינות ואחזיר אותם לכדורים שלהם ואמשיך לצעוד במהירות בהמשך דרכי, אקווה להגיע כמה שיותר מהר.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי
    *אתה בגדה הרחוקה והנטושה של אגם אקיויטי, שגם הוא ממוקם על רמה גבוהה באמצע אזור מושלג. זה אחד האזורים הכי נטושים מנפש חיה סינו. ואתה מצפה למעבורת...
    *זמן - צהריים
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה מפזר מעט מהאבקה על טיימפול לפתע היא מתאמצת, יוצרת משום מקום גל עצום ורוכבת עליו. אתה עולה על טיימפול ונראה שהיא בקושי מחזיקה אותך. היא יוצרת גל, ופתאום כשהמים נושאים אותה היא מצליחה לסחוב אותך. אתם שוחים כך עד לגדת האי שבמרכז האגם. האי מאוד קטן. השמש בדיוק מגיעה לשיאה כשאתה רואה מערה קטנה במרכז האי. יש רעש של טפטוף מים מתוכה.
    מה תעשה?

'יאלה אאשן במערה הזאת במשך הלילה ומחר אמשיך את מסעי'. אחזיר את טיימפול לפוכדור שלה ואכנס בזהירות רבה למערה. אתחיל לבחון את המערה אחר חיפוש טוב לישון בו ולראות אם אין בה שום איזה פוקימון שיכול לפגוע בי במהלך השינה ואלך לישון.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. היזהרו מחיקויים!
    עומר
    *מה שבא לך
    *מיקום - דרך 31, ג'וטו
    *זמן - זריחה
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 1,600 פ"ד
    את מחזירה את שניהם ומשבחת אותם, מתחילה לצעוד במהירות לעבר העיר ויולט. תוך רגעים את נכנסת אל העיר עם הזריחה, ונפעמת כשאת רואה את השמש זורחת מאחורי מגדל הנבט של העיר ויולט. נדמה לך שראית במרחק קילומטרים רבים צפונה ציפור ענקית עפה לאיטה בשמיים. מפה של העיר שאת נמצאת לידה מראה לך שיש לעיר עוד שתי יציאות: אחת מערבה לדרך 36 ואחת דרומה לדרך 32. לפי המפה, את יכולה להגיע לחורבות אלף דרך כל אחת מהדרכים הללו. אנשים מתחילים לזוז בעיר והיא מתחילה להתעורר.
    מה תעשי?

לי
    *עכשיו צהריים והמסע שלך הוא על זמן, זה באמת הכי נבון ללכת לישון עכשיו?
    *מיקום - אי, אגם אקיויטי, סינו
    *זמן - צהריים
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה נכנס לאי ומחפש פוקימון שיכול להפריע לך בשנתך. אתה רואה עטלף ענקי ששוכן ליד תקרת המערה: . הוא ישן, וזה מזכיר לך שעטלפים ישנים במהלך היום, וערים בלילה, שלא כמו בני אדם, ששעותיהן הפוכות.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי
    *עכשיו צהריים והמסע שלך הוא על זמן, זה באמת הכי נבון ללכת לישון עכשיו?
    *זמן - צהריים
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה נכנס לאי ומחפש פוקימון שיכול להפריע לך בשנתך. אתה רואה עטלף ענקי ששוכן ליד תקרת המערה: . הוא ישן, וזה מזכיר לך שעטלפים ישנים במהלך היום, וערים בלילה, שלא כמו בני אדם, ששעותיהן הפוכות.
    מה תעשה?
    אם אני לא אגיע בזמן- אמות?
    -=-----------
    'הזובאט הזה יפריע לי לשון , אז לא נלך לישון'. אלך לי בשקט במערה על מנת לא להעיר הזובאט הישן . אני אתחיל לחפש את היציאה מן המערה כמה שיותר ועל הדרך ננסה להבחין, למצוא בחפצים שזרוקים להם, מוסתרים במערה- בתקווה שיש כאלו.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. the bitch is back
    עומר
    *מה שבא לך
    *מיקום - דרך 31, ג'וטו
    *זמן - זריחה
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 1,600 פ"ד
    את מחזירה את שניהם ומשבחת אותם, מתחילה לצעוד במהירות לעבר העיר ויולט. תוך רגעים את נכנסת אל העיר עם הזריחה, ונפעמת כשאת רואה את השמש זורחת מאחורי מגדל הנבט של העיר ויולט. נדמה לך שראית במרחק קילומטרים רבים צפונה ציפור ענקית עפה לאיטה בשמיים. מפה של העיר שאת נמצאת לידה מראה לך שיש לעיר עוד שתי יציאות: אחת מערבה לדרך 36 ואחת דרומה לדרך 32. לפי המפה, את יכולה להגיע לחורבות אלף דרך כל אחת מהדרכים הללו. אנשים מתחילים לזוז בעיר והיא מתחילה להתעורר.
    מה תעשי?

אחרי התלבטות קלה אבחר ללכת בדרך 32 ואצעד דרומה יחד עם השביל.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן

עומר
    *מיקום - דרך 31, ג'וטו
    *זמן - לפני הזריחה
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 1,600 פ"ד
    מה תעשי?

לי
    *זמן - צהריים
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 0 פ"ד
    מה תעשה?

טוטודייל
    *אם היית קולט מהר יותר שטרייסי כותשת לך את הצוות עם הגנה->נבג הלם->הגנה->מתקפת קשקשים של ויוילון היית יכול לצאת מזה. היית יכול לנסות ללמד את מאצ'ופ הטעיה (Feint) תוך כדי קרב או להגיד להם לתקוף שני מתקפות בכל תגובה, ואז הם יפגעו בויוילון בפעם השנייה. אבל לא משנה, כבר מאוחר מדי.
    *זמן - בוקר
    *כסף - 2,095 פ"ד
    אתה אומר לפרליגייטר מה לעשות, כבר מפנים שכנראה הפסדת. פרליגייטר שולחת זרנוק מים אל הקרקע, יוצרת משטח בוצי וחלקלק. פרליגייטר מתחילה ספק לרוץ-ספק לשחות לעבר דודואו שמחליקה. היא עוטפת שיניה באור תכול בהיר ונושכת את דודואו נשיכה קרה וחזקה, מעלפת אותה. טרייסי מחייכת קלות ואומרת:"אוקיי, אמרי שלום, פרליגייטר. ויוילון, צא! מתקפת קשקשים!". ויוילון יוצא מהפוקדור, שולח קשקשים חדים לעבר פרליגייטר, גורם לה לא מעט נזק. לאחר מכן פרליגייטר נפגעת מהקללה שגסטלי הטילה עליה ומתעלפת. נראה שזה משמח את ויוילון, אך הוא עוד לא סיים: הוא מנופף בכנפיו בעוצה, שולח רוח חזקה אל עבר פרליגייטר, מעיף אותה. *מאזלט! ויוילון של טרייסי למד משב!!!* טרייסי אומרת:"ויוילון, חזור! זה היה קרב טוב ריצ'י, כל הכבוד! אתה רוצה לעשות עוד משהו? אולי לעבור בחנות של הבסיס?"
    מה תעשה?

בר
    *זמן - לפנות בוקר
    *עוד 1 יום להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    מה תעשה?

נועם
    *לך תבין הואניסטים...
    *אתה יכול לצאת בבקשת מעבר למגנו, הוא מחליט...
    *תאמת שלא. הוא השותף הזמני שלך לחדר עד שתבריא ואז נתיביכם ייפרדו.
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, העיר מאוויל, הואן
    *זמן - צהריים
    *כסף - 15,880 פ"ד
    אתה משיב אל מאט והוא עוזר לך להגיע אל החדר. אתה רואה שהוא אומר:" תן לי להקל עליך קצת" והוא תופס בידיות כיסא הגלגלים שלך, עוזר לכם להגיע לחדרכם. אתם יורדים למטה ואתה סורק את החדר. מאט אומר:"לפני שבועיים קודמתי להיות משקם. בדיוק אז קיבלתי חדר חדש, עם שני חדרי שינה, גם למי שאני עוזר לו להשתקם. זאת הפעם הראשונה שאני באמת עוזר לשקם מישהו" הוא אומר בגיחוך קל. אתה מובל לחדרך, שצבוע בצבעי חום וצהוב כהה, ופורס את דבריך. לאחר מכן אתה מתגלגל לסלון ומאט מוריד אותך לספה. אתה שואל אותו אם יש משהו שהוא רוצה לעשות והוא אומר:"למען האמת, אני צריך לעבור בחנות של הבסיס, לחדש מלאי של ציוד שאני זקוק לו. בא לך לעבור שם, ומשם נמשיך לאנשהו אולי?"
    מה תעשה?

טדי
    *צאי, *תקפי בהתחבטות. היא פלטצ'לינגית. גם סקאטרבאג נקבה ד"א
    *מיקום - דרך 23, קאלוס
    *זמן - אחה"צ מוקדם
    *כסף - 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לו שאתה הרבה יותר חלש ממנו והוא אומר:"זה בסדר. מכל קרב אפשר ללמוד משהו, או ככה לפחות סבתא שלי אומרת". אתה מתגבר על רצונך לברוח ולהתחבא בפינה ומוציא את סקאטרבאג. ויטו אומר:"אגקוף ממוקד!" וסלאקינג מתחיל להתמקד. סקאטרבאג שולחת אבקה צהובה לעבר סלאקינג, משתקת אותו. אתה מחזיר את סקאטרבאג ומוציא את פלטצ'לינג, וויטו אומר:"עכשיו!". סלאקינג מתעורר, מתחיל לשעוט לעבר פלטצ'לינג במהירות ולחבוט בה עם האגרוף המחזוק שלו, שגדול יותר ממנה. הוא חובט בפלטצ'לינג והיא נפגעת קשה מאוד. לאחר מכן פלטצ'לינג מתחבטת במקומה ופוגעת בסלאקינג,, פוגעת בו קשה מאוד, כמו שהוא פגע בה. נראה שלסלאקינג לא אכפת והוא מחטט באפו, מתעלם מויטו. ויטו אומר:"מאמן מתחיל כמוך בטח לא יבין, אבל היכולת של סלאקינג מאפשרת לו לתקוף רק פעם בשני תורות, לכן יש לך תור חופשי לתקוף אותו. קדימה" הוא אומר לעברך.
    מה תעשה?
    סקאטרבאג - 10/10
    פלטצ'לינג - 3/10

טל
    *חח באמת
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מנסה מאוד שלא להתפקע מצחוק ושואלת אותו בהתבדחות אם אי פעם הוא שקל להפוך לבת. הוא אומר:" מצחיק מאוד" והולך לעבר האנק. את ממשיכה ללכת לכיוון שממנו הוא בא ומגיעה במהרה לסדנה צבעונית ומלאה בבגדים, פאות ועפרונות שונים. מיסטר מיים ובלוסום יושבים שם. מיסטר מיים מצביע על דף בקיר שעליו רשום: 'שלום! כעת, מיסטר מיים הולך לסרוק את מוחך, ואז בלוסום תעצב עיצוב הדומה לזהות שהאנק יצר'. את מרגישה את מגעו של מיסטר מיים במוחך. הוא מאוד מיומן ולא מחטט בכל עבר, אלא רק בזכרונות שלך מהאנק. הוא עובר על הכל כשנייה ויוצא. הוא מדבר קצת עם בלוסום, והיא הולכת, מלבישה אותך. היא הולכת איתך לחדר אחר ומסמנת לך להוריד את בגדייך. את מורידה את כל בגדייך חוץ מהבגדים התחתונים. היא יוצאת מהחדר ולוחצץ על כפתור. את מופתעת שצבע חום בהיר ניתז מכל הכיוונים ואת עוצמת עיניים במהירות. לאחר מכן מייבשים את אורך מאווררים חמים גדולים ואת מרגישה כאילו הצבע נשאר עלייך. בלוסום חוזרת פנימה ואת מביטה במראהף את רואה שגוון עורך שזוף הרבה יותר עכשיו. לאחר מכן בלוסום מלבישה אותך בשמלה ארוכה בצבע סגול כהה ומחזקת לראשך פאה שחורה קצרה. היא מסמנת לך להתכופף אלייך ואז מציירת מחדש על פנייך, מעלימה את הנמשים שלך ועוד כמה תווים. את רואה שהיא גרמה לך להיראות בוגרת יותר. היא מגישה לך שתי כריות שקופות ומסמנת לך להכניס אותן לתוך החזייה. לאחר מכן היא יוצאת מהחדר.
    מה תעשי?

Amitlv
    *זמן - ערב
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה מקנטר אותו והוא אומר :"עוד נראה למי יהיה כוח לעמוד כשאסיים". אתה נכנס לחדר ומניח את כל הדברים שלך, מחביא את הדברים של הצוות. לאחר מכן אתה הולך עם ג'וזף כרבע שעה אל מגרשי האימונים. הוא מוצא מגרש רחב מספיק ואומר:"בינאקל, בורמי, ראלטס, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים בורמי, ראלטס, ויצור עם שני ראשים מאורכים על חתיכת אבן כחולה: . ג'וזף מחכה שתוציא את הפוקימונים שלך.
    מה תעשה?
    "את מאמנת מעולה טרייסי, שתדעי. היה תענוג להלחם מולך." אחמיא לה עם חיוך. "כן, אני רוצה לקנות כמה פוקדורים שיהיו לגיבוי ואז נלך לרפא אותם ומשם לחדר, היה יום מעייף."

14. משתמש מנוסה
    בר
    *כן חחחחחחחחחח
    *מיקום - העיריה סנדג'ם, סינו
    *זמן - לפנות בוקר
    *עוד 1 יום להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    אתה הולך בדרך צפונה. במהרה אתה רואה שלט בצורת ריבוע עליו רשום '202'. אתם מתחיל ליסוע בשביל בשביל בשעת לילה מאוחרת, ולאחר כחמש דקות אתה עוצר במהירות: אריה קטן ותכול עומד באמצע הדרך, נוהם לעברך:
    מה תעשה?
    "מצטער חבוב, הייתי נותן לך קרב אבל אני במשימה והזמן מוגבל ומוקצב" אגיד לו ואחכה לתגובתו ורק לאחר מכן אחליט אם ליסוע או לא

15. היזהרו מחיקויים!
    לי
    *לא תמות, אבל בהחלט תוכל להחשיב את המסע שלך כgame over
    *זמן - צהריים
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה אומר שהגולבאט הזה יכול להפריע לך לישון, ויוצא מהמערה, מחפש אחר חפץ מסוים בדרכך. אתה מופתע כשאתה באמת מוצא חפץ: כדור תכול עם הרבה מאוד זוויות:
    אתה לוקח אותו ומכניס אותו לנרתיק שלך, ממשיך הלאה. אתה יוצא חזרה לשמש החמה של שעת הצהריים, למרות שהיא לא כל כך חמה כי אתה באזור מושלג.
    מה תעשה?

עומר
    *מיקום - העיר ויולט, ג'וטו
    *זמן - זריחה
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 1,600 פ"ד
    את מתלבטת קצת ומחליטה ללכת דרומה. את צועדת לעבר דרך 32. בסופו של דבר את נכנסת אל הדרך ומתחילה ללכת. לאחר כחמש דקות את נתקלת בבן אדם בן כ-40 שאומר לך:"שלום לך גברתי הצעירה! תרצי לרכוש זנב סלוופוק? זה טעים מאוד ומלא ברכיבים תזונתיים! רק 5,000 פ"ד לזנב! מחיר כזה זול לא תמצאי בשום מקום אחר!"
    מה תעשי?

טוטודייל
    *זמן - צהריים
    *כסף - 2,095 פ"ד
    אתה אומר לטרייסי שגם היא מאמנת מעולה ומחמיא לה. היא מסמיקה מעט ואומרת:"תודה ריצ'י". אתם עולים במעלית חזרה אל הלובי ורואים שהשעה כבר 13:12. טרייסי מחזירה למולי את המפתח והיא מודה לה. אתם צועדים לחלק המזרחי של הלובי רחב הידיים, שם נמצאת החנות, שהיא משטח בצבע כחול מלא במדפים עמוסים בכל טוב של ציוד כללי למאמנים וגם ציוד לסוכנים. מחירון ארוך ניצב ליד הקופה, שם עומדים שני מוכרים חייכנים. טרייסי אומרת:" ניפגש בקופה ,טוב?" והולכת לאסוף לסלסילה קטנה מערמה שלידכם מוצרים שהיא זקוקה להם.
    מה תעשה?

בר
    *מיקום - דרך 202, סינו
    *זמן - לפנות בוקר
    *עוד 1 יום להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    אתה אומר לאריה הקטן שהיית שמח אבל אתה ממהר. לא נראה שהוא מתפשר אך הוא מבין אותך, והוא מטפס אל הסל בחלק האחורי של הקלנועית שלך. נראה שהוא מעוניין ללכת איתך עד שתיתן לו את הקרב שהוא מבקש.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

עמוד 52 מתוך 89 ראשוןראשון ... 242505152535462 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •