Pokemon GO
עמוד 54 מתוך 89 ראשוןראשון ... 444525354555664 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 796 עד 810 מתוך 1331
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    עומר
    *זה יותר שוד, אבל מה שבא לך
    *מיקום - דרך 32, ג'וטו
    *זמן - זריחה
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 1,600 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את צווחת עליו שיעזוב אותך וחובטת לו בביצים עם אגרוף אחד, לוקחת פוקדור וזורקת אותו. מהפוקדור יוצא מין עכביש אדום וגדול: . את מבינה שהוצאת את אחד מהפוקימונים שגנבת ממר פוקימון! הוא עומד שם במבט חלול, לא נראה כי הוא מקשיב לך. האיש השני אומר:" אין בעיה, גם אני יכול להיעזר בפוקימונים. רטיקייט, צא!" ומהפוקדור שלו יוצא עכברוש חום, גדול ומכוער: . האיש מחכה שתתחילי להילחםבו. נראה כי הוא עזב את גופך.
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    טוטודייל
    *מיקום - מפקדת אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
    *זמן - צהריים
    *עוד 1 יום עד למשימה הרשמית הבאה
    *כסף - 2,095 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ניגש לקופאי ושואל אותו מה ההבדל בין הפוקדורים. הוא אומר לך:"תראה ,זה מאוד פשוט. הפוקדורים בצבעים השונים הם אותו דבר, הם פשוט נצבעו אחרת, ופוקדורי אג'נטרה מחזקים את הקשר שלך עם הפוקימון שנתפס בהם". טרייסי בינתיים מגיעה לקופה עם סלסילה ומשלמת על הכל
    מה תעשה?

בר
    *שכחת כבר את האיום של שלי?
    *מיקום - דרך 202, סינו
    *זמן - לפנות בוקר
    *עוד 1 יום להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומ למאצ'וק שהוא הרבה יותר קטן ממך. מאצ'וק תופס אותו בשתי ידיו, מזנק לאוויר ומטיל אותו בכוח רב על הקרקע. האריה מתעלף.
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 7/10

נועם
    *מה שבא לך
    *טיפ קטן: תנסה להפעיל את האיוונט כמה שיותר מהר וכל עוד אתה בהואן. אח"כ זה יהפוך להרבה יותר קשה.
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, העיר מאוויל, הואן
    *זמן - צהריים
    *כסף - 15,880 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מעיף מבט נוסף בחדר היפה ואומר למאט שלמרות שרצית לחכות לאחרי הגבס עם זה, גם עכשיו יעבוד לך. הוא מסייע לך ואתם עולים ללובי. אתם נכנסים לשטח החנות, שהיא משטח כחול מלא במדפים ושלטי מחירים, עם דלפק קופה שפינת המשטח. מאט הולך לקנות כמה דברים לעצמו.
    מה תעשה?

לי
    *אחלה רעיון
    *מיקום - אגם אקיויטי, סינו
    *זמן - צהריים
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה חושב על רעיון. אתה מוציא את בלבזור ואומר לו לעצב את השביל התלול עם הצלפת גפן. בלבזור חובט בשביל כשעה עם הגפנים החזקות שלו, ובסופו של דבר, הוא נושם עמוק, מתאמץ, ואז ממשיך לחבוט בחוזק הרבה יותר רב עם גפנים זוהרות בירוק. *מאזלט! בלבזור למד הצלפת כוח!!!*. לאחר כחמש דקות השביל מעוצב במדרגות אבן מסותתות. אתה מחזיר את בלבזור וטיימפול ויורד בקלילות במדרגות הארוכות, עד למטה. אתה רואה לאחר כמה דקות הליכה בשלג שלט מרובע עליו רשום:'אגם אקיויטי: צפונה, העיר סנוופוינט: מזרחה, דרך 217 והר קורונט: מערבה'
    מה תעשה?

עומר
    *תתכונן לקלאש הראשון שלך במ"ת
    *מיקום - דרך 32, ג'וטו
    *זמן - זריחה
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 1,600 פ"ד
    את אומרת לו שתודה אבל לא תודה, ואז הוא אומר:" טוב, כרצונך. אם את לא תביאי לי כסף, אני אקח!". המוכרל ופת את גופך בכוח ומתחיל לחפש עלייך בברוטליות כל דבר יקר ערך. הוא עוד לא מצא כלום.
    מה תעשי?
    "הממ אוקיי, אז אקח לי חמישה פוקדורי אג'נטרה. בנוסף, תוכל להביא לי שישה מרפאים הכי טובים שיש פה?" אשאל ואשלם לאחר שיביא לי.

3. the bitch is back
    עומר
    *זה יותר שוד, אבל מה שבא לך
    *מיקום - דרך 32, ג'וטו
    *זמן - זריחה
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 1,600 פ"ד
    את צווחת עליו שיעזוב אותך וחובטת לו בביצים עם אגרוף אחד, לוקחת פוקדור וזורקת אותו. מהפוקדור יוצא מין עכביש אדום וגדול: . את מבינה שהוצאת את אחד מהפוקימונים שגנבת ממר פוקימון! הוא עומד שם במבט חלול, לא נראה כי הוא מקשיב לך. האיש השני אומר:" אין בעיה, גם אני יכול להיעזר בפוקימונים. רטיקייט, צא!" ומהפוקדור שלו יוצא עכברוש חום, גדול ומכוער: . האיש מחכה שתתחילי להילחםבו. נראה כי הוא עזב את גופך.
    מה תעשי?
    אחזיר במהירות את ארידוס (אמאלה מאוהב) ואזרוק את הכדור של סקרגי "בעיטה נמוכה! מיד אחר כך ראשייה!" אקרא בזעם
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה

בר
    *שכחת כבר את האיום של שלי?
    *מיקום - דרך 202, סינו
    *זמן - לפנות בוקר
    *עוד 1 יום להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    אתה אומ למאצ'וק שהוא הרבה יותר קטן ממך. מאצ'וק תופס אותו בשתי ידיו, מזנק לאוויר ומטיל אותו בכוח רב על הקרקע. האריה מתעלף.
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 7/10

כנראה שכן תזכיר לי?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מעולה מצ'וק, תחזור" אגיד ואחזיר אותו
    "הוא צריך עוד להתאמן האריה הקטן הזה" אגיד אקום מהקלנועית בקושי אצלע לכיוונו ארים אותו ואניח אותו בצד הדרך ליד עץ בצל שינוח עד שיוכל לקום
    "אני בטוח שאתה יכול להיות יותר חזק בחור" אגיד לו בעידוד בתקווה ששומע אותי אחזור לקלנועית ואסע לדרכי

5. היזהרו מחיקויים!
    *שימו לב! כשאתם נכנסים לחנות, השחקן שלכם אוטומטית קורא את המחירון ואת השימושים של כל חפץ (כל הפירוטים מופיעים בדף הפתיחה). פשוט קחו מה שאתם רוצים ולכו לשלם

טוטודייל
    *זמן - צהריים
    *כסף - 1,095 פ"ד
    אתה רוכש 5 פוקדורי אג'נטרה ב1,000 פ"ד. אתה שואל אותו על המרפאים הכי טובים שלהם, והמוכר אומר לך:"יש לנו הרבה סוגי מרפאים במחירים שונים. אני מזמין אותך לגשת למחלקת הריפוי של החנות ולבחור בעצמך" הוא מחווה בידו לעבר מחלקת מדפים מלאה בחפצים מוזרים ובבקבוקונים.
    מה תעשה?

עומר
    *אני יודע חשבתי עליך
    *מיקום - דרך 32, ג'וטו
    *זמן - זריחה
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 1,600 פ"ד
    את מחזירה במהירות את אריאדוס ומוציאה את סקראגי, אומרת לו מה לעשות. סקראגי בועט ברטיקייט ואז נוגח בו בחוזקה, גורם לו הרבה מאוד נזק. המוכר אומר:"רטיקייט, סופר ניב!" ורטיקייט ניגש אל עבר סקראגי ונושך אותו בחוזקה עם ניביו, מוריד לו חצי מהנ"ח שלו.
    מה תעשה?
    סקראגי - 5/10

בר
    *Be nice to pokes or else
    *מיקום - דרך 202, סינו
    *זמן - לפנות בוקר
    *עוד 1 יום להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    אתה מחזיר את מאצ'וק ואומר לאריה הקטן שהוא עוד צריך להתחזק. הוא דומע אותך, ומדדה אט אט עד אליך. נראה כי הוא מכבד אותך, והוא רוצה להצטרף אליך!
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    *שימו לב! כשאתם נכנסים לחנות, השחקן שלכם אוטומטית קורא את המחירון ואת השימושים של כל חפץ (כל הפירוטים מופיעים בדף הפתיחה). פשוט קחו מה שאתם רוצים ולכו לשלם

טוטודייל
    *זמן - צהריים
    *כסף - 1,095 פ"ד
    אתה רוכש 5 פוקדורי אג'נטרה ב1,000 פ"ד. אתה שואל אותו על המרפאים הכי טובים שלהם, והמוכר אומר לך:"יש לנו הרבה סוגי מרפאים במחירים שונים. אני מזמין אותך לגשת למחלקת הריפוי של החנות ולבחור בעצמך" הוא מחווה בידו לעבר מחלקת מדפים מלאה בחפצים מוזרים ובבקבוקונים.
    מה תעשה?

עומר
    *אני יודע חשבתי עליך
    *מיקום - דרך 32, ג'וטו
    *זמן - זריחה
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 1,600 פ"ד
    את מחזירה במהירות את אריאדוס ומוציאה את סקראגי, אומרת לו מה לעשות. סקראגי בועט ברטיקייט ואז נוגח בו בחוזקה, גורם לו הרבה מאוד נזק. המוכר אומר:"רטיקייט, סופר ניב!" ורטיקייט ניגש אל עבר סקראגי ונושך אותו בחוזקה עם ניביו, מוריד לו חצי מהנ"ח שלו.
    מה תעשה?
    סקראגי - 5/10

בר
    *מיקום - דרך 202, סינו
    *זמן - לפנות בוקר
    *עוד 1 יום להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    אתה מחזיר את מאצ'וק ואומר לאריה הקטן שהוא עוד צריך להתחזק. הוא דומע אותך, ומדדה אט אט עד אליך. נראה כי הוא מכבד אותך, והוא רוצה להצטרף אליך!
    מה תעשה?
    "לא משנה, הסתכלתי במחירון ולא נותר לי הרבה כסף, תודה רבה והמשך יום טוב" אומר בחיוך ואצא מהחנות ביחד עם טרייסי.

7. היזהרו מחיקויים!
    טוטודייל
    *זמן - צהריים
    *כסף - 1,095 פ"ד
    "איך שתרצה" המוכר אומר בחיוך ואתה יוצא מהחנות עם טרייסי. היא אומרת:"נו? עוד משהו שתרצה לעשות? יש לנו עוד חצי יום לפני שאנחנו הולכים לישון ומתעורים לעוד יום עם משימה!"
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה

בר
    *מיקום - דרך 202, סינו
    *זמן - לפנות בוקר
    *עוד 1 יום להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    מה תעשה?
    "אני מצטער, אב.. אבל, אני פשוט לא יכול, יש לי כבר הרבה פוקימונים לשלב הזה" אגיד לו בגימגום ובעצב.
    "אם יהיו לי כל כך הרבה אני לא יוכל לאמן את כולם שיהיו חזקים" אגיד
    "יום אחד אם אראה אותך, אני מבטיח שתצטרף" אוסיף ואמשיך בדרכי

9. היזהרו מחיקויים!
    בר
    *ד"א: דרישות גבוהות מהפוקימונים לא אומר שאתה צריך להיות jerk כלפי פוקימונים פראיים כמו הנויבאט ההוא
    *מיקום - דרך 202, סינו
    *זמן - לפנות בוקר
    *עוד 1 יום להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    אתה אומר לו בעצב שלא תוכל לקחת אותו איתך כי אתה צריך לשמור על הפוקימונים שלך. הוא נראה מאוכזב ועצוב מעט, אך הוא מבין אותך והולך בעצב. הוא משנן את פרצופך לפני שהוא ונראה שפעם הבאה שתעבור שם הוא יחכה לך.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    בר
    *ד"א: דרישות גבוהות מהפוקימונים לא אומר שאתה צריך להיות jerk כלפי פוקימונים פראיים כמו הנויבאט ההוא
    *מיקום - דרך 202, סינו
    *זמן - לפנות בוקר
    *עוד 1 יום להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    אתה אומר לו בעצב שלא תוכל לקחת אותו איתך כי אתה צריך לשמור על הפוקימונים שלך. הוא נראה מאוכזב ועצוב מעט, אך הוא מבין אותך והולך בעצב. הוא משנן את פרצופך לפני שהוא ונראה שפעם הבאה שתעבור שם הוא יחכה לך.
    מה תעשה?
    בסדר בסדר מה אתה צועק חחחחח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "נקווה שתזכור אותי" אגיד לו
    "עוד נתראה, אני בטוח שתתחזק" אגיד לו ואמשיך בדרכי

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי
    *אחלה רעיון
    *מיקום - אגם אקיויטי, סינו
    *זמן - צהריים
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה חושב על רעיון. אתה מוציא את בלבזור ואומר לו לעצב את השביל התלול עם הצלפת גפן. בלבזור חובט בשביל כשעה עם הגפנים החזקות שלו, ובסופו של דבר, הוא נושם עמוק, מתאמץ, ואז ממשיך לחבוט בחוזק הרבה יותר רב עם גפנים זוהרות בירוק. *מאזלט! בלבזור למד הצלפת כוח!!!*. לאחר כחמש דקות השביל מעוצב במדרגות אבן מסותתות. אתה מחזיר את בלבזור וטיימפול ויורד בקלילות במדרגות הארוכות, עד למטה. אתה רואה לאחר כמה דקות הליכה בשלג שלט מרובע עליו רשום:'אגם אקיויטי: צפונה, העיר סנוופוינט: מזרחה, דרך 217 והר קורונט: מערבה'
    מה תעשה?
    אחשוב לעצמי 'אני זוכר ששלי אמרה שעלי להגיע לעיר סנוופוינט'. אתחיל ללכת מהר לכיון מזרח על מנת להגיע כמה שיותר לעיר סנוופוינט
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    טוטודייל
    *זמן - צהריים
    *כסף - 1,095 פ"ד
    "איך שתרצה" המוכר אומר בחיוך ואתה יוצא מהחנות עם טרייסי. היא אומרת:"נו? עוד משהו שתרצה לעשות? יש לנו עוד חצי יום לפני שאנחנו הולכים לישון ומתעורים לעוד יום עם משימה!"
    מה תעשה?
    "את האמת שאין לי עוד משהו... מה בא לך לעשות?"

13. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *חח באמת
    *זמן - צהריים
    *עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מנסה מאוד שלא להתפקע מצחוק ושואלת אותו בהתבדחות אם אי פעם הוא שקל להפוך לבת. הוא אומר:" מצחיק מאוד" והולך לעבר האנק. את ממשיכה ללכת לכיוון שממנו הוא בא ומגיעה במהרה לסדנה צבעונית ומלאה בבגדים, פאות ועפרונות שונים. מיסטר מיים ובלוסום יושבים שם. מיסטר מיים מצביע על דף בקיר שעליו רשום: 'שלום! כעת, מיסטר מיים הולך לסרוק את מוחך, ואז בלוסום תעצב עיצוב הדומה לזהות שהאנק יצר'. את מרגישה את מגעו של מיסטר מיים במוחך. הוא מאוד מיומן ולא מחטט בכל עבר, אלא רק בזכרונות שלך מהאנק. הוא עובר על הכל כשנייה ויוצא. הוא מדבר קצת עם בלוסום, והיא הולכת, מלבישה אותך. היא הולכת איתך לחדר אחר ומסמנת לך להוריד את בגדייך. את מורידה את כל בגדייך חוץ מהבגדים התחתונים. היא יוצאת מהחדר ולוחצץ על כפתור. את מופתעת שצבע חום בהיר ניתז מכל הכיוונים ואת עוצמת עיניים במהירות. לאחר מכן מייבשים את אורך מאווררים חמים גדולים ואת מרגישה כאילו הצבע נשאר עלייך. בלוסום חוזרת פנימה ואת מביטה במראהף את רואה שגוון עורך שזוף הרבה יותר עכשיו. לאחר מכן בלוסום מלבישה אותך בשמלה ארוכה בצבע סגול כהה ומחזקת לראשך פאה שחורה קצרה. היא מסמנת לך להתכופף אלייך ואז מציירת מחדש על פנייך, מעלימה את הנמשים שלך ועוד כמה תווים. את רואה שהיא גרמה לך להיראות בוגרת יותר. היא מגישה לך שתי כריות שקופות ומסמנת לך להכניס אותן לתוך החזייה. לאחר מכן היא יוצאת מהחדר.
    מה תעשי?

"אממ זהו?" אשאל את מסטר מיים ואחפש מראה כדי לבחון את המראה החדש שלי. אם מיסטר מיים יגיד לי שכן, אצא מהחדר ואלך לפגוש את טרוי. אם לא, אחכה שבלוסום תחזור או שמר. מיים יגיד לי מה לעשות
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. the bitch is back
    עומר
    *אני יודע חשבתי עליך
    *מיקום - דרך 32, ג'וטו
    *זמן - זריחה
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 1,600 פ"ד
    מה תעשה?
    סקראגי - 5/10
    פאק חצי?!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "סקרגי הגן על עצמך אם הוא תוקף עם הגנת נשל! עכשיו שוב בעיטה נמוכה ואז בעיטת קפיצה!" אצעק בזעם "חסל אותו בשבילי!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

15. מנהל ראשי
    שם: אדם
    טדי
    *צאי, *תקפי בהתחבטות. היא פלטצ'לינגית. גם סקאטרבאג נקבה ד"א
    *מיקום - דרך 23, קאלוס
    *זמן - אחה"צ מוקדם
    *כסף - 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לו שאתה הרבה יותר חלש ממנו והוא אומר:"זה בסדר. מכל קרב אפשר ללמוד משהו, או ככה לפחות סבתא שלי אומרת". אתה מתגבר על רצונך לברוח ולהתחבא בפינה ומוציא את סקאטרבאג. ויטו אומר:"אגקוף ממוקד!" וסלאקינג מתחיל להתמקד. סקאטרבאג שולחת אבקה צהובה לעבר סלאקינג, משתקת אותו. אתה מחזיר את סקאטרבאג ומוציא את פלטצ'לינג, וויטו אומר:"עכשיו!". סלאקינג מתעורר, מתחיל לשעוט לעבר פלטצ'לינג במהירות ולחבוט בה עם האגרוף המחזוק שלו, שגדול יותר ממנה. הוא חובט בפלטצ'לינג והיא נפגעת קשה מאוד. לאחר מכן פלטצ'לינג מתחבטת במקומה ופוגעת בסלאקינג,, פוגעת בו קשה מאוד, כמו שהוא פגע בה. נראה שלסלאקינג לא אכפת והוא מחטט באפו, מתעלם מויטו. ויטו אומר:"מאמן מתחיל כמוך בטח לא יבין, אבל היכולת של סלאקינג מאפשרת לו לתקוף רק פעם בשני תורות, לכן יש לך תור חופשי לתקוף אותו. קדימה" הוא אומר לעברך.
    מה תעשה?
    סקאטרבאג - 10/10
    פלטצ'לינג - 3/10
    אני נושך את השפה שלי. מאז שהתחלתי להיות בצוות מעולם לא חשבתי שארגיש ככה. במקום להיפגע ולהרגיש רצון להיפגע, אני מרגיש את התתרגשות וההנאה מהקרב עצמו. אני מצמצם את העיניים שלי ורואה דבר פשוט. פליצ׳לינג מהירה, היא גם קטנה ואילו סלאקינג גדול ומגושם.
    "אוקיי, אני רוצה שתתחילי לעוף סביב סלאקינג במעגלים ותשתמשי ביכולות המהירות שלך, ותנסי לשלב בזה התחבתות, חומקת מכל מתקפה שתעלה בדעתו!"
    אני מתפלל בליבי שהשיתוק שלו יעבוד ואני ארוויח עוד סיבוב.

עמוד 54 מתוך 89 ראשוןראשון ... 444525354555664 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •