*שאללום לכולם! אני מסתדר מצוין עם המשחק, אבל יש לי הרגשה כזאת שאין לי מה להשקיע בשביל מי שלא משקיע. עקב כך, אני עומד להחליש קלות את פרסי העמודים (להחליש מאוד) ולתת פרסים על סמך השקעה. ב15.11 אני אבדוק אם אחד השחקנים בלט לרעה בחוסר ההשקעה שלו בתגובות(לא הגיב קצת, אלא פשוט לא השקיע), ואם כן, הוא יקבל התראה ממני כצ'אנס אחרון. אם אני אראה שאין שיפור רציני תוך 5 ימים, אהיה עליי לסנן אותו מהמ"ת.
*בקשר להערה הקודמת: אני לא רוצה בהכרח תגובות ארוכות עם הרבה יותר מדי מחשבות, אל תרשימו אותי. רק תשתדלו בתגובה להיות ממוקדים בדיוק על איפה אתם, מה אתם צריכים לעשות והאם קידמתם את עצמכם כמיטב יכולתכם. כל מי שלדעתי לא קידם את עצמו מספיק בתגובה האחרונה שכתב או שלא הבין בדיוק את הכיוון שלו יקבל ממני ה"פ.
*שאלה סתמית: מישהו מתכנן לרכוש את הpmd החדש? כי אני כן, והוא נראה מדהים
*אשמח לביקורת על המשחק לדעתכם. בה"פ אם בא לכם או בתגובה. אשמח לדעת איך הייתם מדרגים את המשחק (מ1-10 נגיד), מה אתם הכי אוהבים בו ומה הכי פחות. אני אקבל הכל בהבנה, אז תגידו את האמת
*בבקשה תצטטו. זה מחפף לי את העין לראות את הכל באותו מישור כי אני צריך ממש לחפש איפה התגובה שלכם מתחילה
נועם
*לקחתי לך סוג אחד לכל פוקימון. הורדתי לך עוד 300 פ"ד
*רק מכונים, לא אליט פור וליגה. ויש לך זמן, עכשיו נגיד אתה בזמן חופשי. ואחרי המשימה הבאה יהיה לך עוד.
*מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, העיר מאוויל, הואן
*זמן - אחה"צ
*עוד 1 יום עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 8,380 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה חושב את כל מה שכאילו אמרת כי מאט כבר השתגר. לאחר מכן אתה משתגר לעיר מוסדיפ. העיר יפהפיה, וממוקמת על אי סלעי וגדול. אתה רואה מפה במרכז העיר, ומוצא את אזור המגורים הגדול ביותר. אתה מתחיל לחפש בו. לאחר כמה שעות מתישות, אתה רואה בית גדול שבנוי ככל הבתים במוסדיפ, רק שהוא מוקף בגדר אבנים נמוכות ובכניסה אליו ניצבים שני זקיפים. ליד הדלת רשום 'דƒ„דƒ¯דƒ–ד‚*דƒ»דƒ€ד‚₪ד‚´' (סטיבן סטון). אתה דופק על הדלת. את הדלת פותח לך בחור כבן 40, עם מעט קמטים במצחו. הוא לובש מעיל אפור כהה עם צווארון אדום ועניבה אדומה. שערו ועיניו בצבע תכול בהיר:
Spoiler ספוילר הצג ספוילר
. הוא שואל:" כן? מה רצונך?". אתה רואה מטגרוס זהוב-כסוף מציץ מאחוריו בסקרנות:
מה תעשה?