Pokemon GO
עמוד 57 מתוך 89 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 841 עד 855 מתוך 1331
  1. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *אבל איזה סוגים קנית? O_o
    *קצת חקרת יותר מדי, לא? אני אשנה את זה ל'אשאל אותו על החפץ'
    *כן, תילחם בכיף. אתה סוכן מתחיל בהתנדבות, לא סוכן עילית.
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, העיר מאוויל, הואן
    *זמן - צהריים
    *עוד 1 יום עד למשימה הרשמית הבאה
    *כסף - 8,680 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את האבן ומראה לו אותה. מאט אומר:" אבן, הא? היא נראית משהו מיוחד במינו. אני מכיר רק שני אנשים שיכולים אולי לזהות את האבן הזו. האחד זה מר סטון, הנשיא של חברת דבון שיושב בעיר ראסטבורו, והשני הוא בנו, סטיבן סטון, שגר בבית על האי מוסדיפ. טוב, נתראה בערב, אני זז" הוא אומר ומשתגר משם.
    מה תעשה?
    "סטיבן סטון? הוא אחד המאמנים הכי מוערצים עליי!! העבודה שהוא עשה עם המטאגרוס שלו... פשוט מדהים!!" אומר ולאחר שאקלוט באיזה טון של ילדה קטנה אמרתי את דבריי, אמהר לשנות את החלק האחרון. "זאת אומרת... מעורר השראה." אתקן את עצמי ואוסיף טון קצת יותר גברי, רק כדי להסיר ספקות. "כנראה שיש לי ביקור במוסדיפ. להת'!" אומר למאט ואשתגר למוסדיפ. שם אחפש את ביתו של סטיבן.

*לול, לא שמתי לב. אני מניח שמארז אחד לכל סוג. תעשה את החישוב ותוריד לי כמה שצריך
    *כשאתה מציע לי "לבדוק" את הקריסטל המסתורי, אל תחשוב שאני לא אנסה להדביק אותו בגוגל תמונות
    *אני לא זוכר בדיוק איך, אבל בגרסה הקודמת דרך אחת התגובות שלך הבנתי שיש לי את כל התגים מכל מחוז ונלחמתי גם באליט פור ובאלופים. חשבתי שזה ככה גם פה. אבל אני פאקינג סוכן, למי יש זמן למכון<?

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *מיקום - מפקדת אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
    *זמן - צהריים
    *עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את שואלת את מיסטר מיים אם זהו ומחפשת מראה. הוא מחווה בראשו. הוא שם לב שאת מחפשת מראה, ואז מושך את תשומת ליבך, יוצר מין מסך דמוי-מראה מולו. את רואה שעורך הרבה יותר שחום, שיערך קצר ושחור, ואת לבושה בשמלה סגולה: . את חוזרת למרכז החלל ומעיפה מבט מקיף יותר בטרוי: . טרוי אומר:" אני לא מאמין. הם קראו סרה בקליס, והחליטו שאני עברתי שינוי מין לפני חמש שנים. אני ממש לא אוהב את הכיוון שזה הולך אליו". את שומעת שהקול שלו טרוי הפך לקול נשי וצלול, ומבינה שהוא לבש כבר את הצווארון משנה הקול. האנק מגיע אליכם ואומר:" וואו! שניכם הייתם מהדמויות הטובות יותר שיצרתי! ממש אי אפשר לזהות אתכם! טוב, אני מציע לכם לצאת לסאנישור ולהסתובב קצת ברחוב, להתרגל לדמות החדשה לכם. לאחר מכן לכו לעיר בה אתם אמורים לבצע את משימתכם. בהצלחה!" הוא אומר וחוזר למחשב שלו.
    מה תעשי?

מגה אבסול ומגה אלטריה
    ~~~~~~
    "וואוו. אתה נראה יותר נשי ממני" אומר לטרוי ואצחק. "בוא נלך לסאנישור קצת" אומר לו ואשתגר. אלך קצת ברחוב ואנסה לדבר עם אנשים בתור הזהות החדשה שלי. לאחר שארגיש בנוח מספיק אקרא לטרוי ואשתגר איתו אל העיר בה נמצא הבסיס (ברח לי השם של העיר 0: העיר הזאת בסינו חח). שנגיע, אכין את עצמי ואזכיר לעצמי שאני חיילת טירונית בבסיס. אצעד אל הכניסה לבסיס יחד עם טרוי ואתפלל שאין שומרים בכניסה.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    אלמוג
    *מיקום - דרך 117, הואן
    *זמן - ערב
    *כסף - 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה זורק על רוזליה פוקדור. נדנוד1... נדנוד2... נדנוד3 ו.....

ספוילר

. אתה רואה שהשעה היא כבר שעת לילה מאוחרת, וסקארמורי עושה משהו מזכיר פיהוק.
    מה תעשה?

"יש !!!" אצעק בשמחה ולאחר מכן הפנה אל רוזליה והכיר לה את הפוקימונים שלי . אחרי שהם מכירים זה את זה המשיך ללכת בשביל לעיר הבאה

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

4. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    *שאללום לכולם! אני מסתדר מצוין עם המשחק, אבל יש לי הרגשה כזאת שאין לי מה להשקיע בשביל מי שלא משקיע. עקב כך, אני עומד להחליש קלות את פרסי העמודים (להחליש מאוד) ולתת פרסים על סמך השקעה. ב15.11 אני אבדוק אם אחד השחקנים בלט לרעה בחוסר ההשקעה שלו בתגובות(לא הגיב קצת, אלא פשוט לא השקיע), ואם כן, הוא יקבל התראה ממני כצ'אנס אחרון. אם אני אראה שאין שיפור רציני תוך 5 ימים, אהיה עליי לסנן אותו מהמ"ת.
    *בקשר להערה הקודמת: אני לא רוצה בהכרח תגובות ארוכות עם הרבה יותר מדי מחשבות, אל תרשימו אותי. רק תשתדלו בתגובה להיות ממוקדים בדיוק על איפה אתם, מה אתם צריכים לעשות והאם קידמתם את עצמכם כמיטב יכולתכם. כל מי שלדעתי לא קידם את עצמו מספיק בתגובה האחרונה שכתב או שלא הבין בדיוק את הכיוון שלו יקבל ממני ה"פ.
    *שאלה סתמית: מישהו מתכנן לרכוש את הpmd החדש? כי אני כן, והוא נראה מדהים
    *אשמח לביקורת על המשחק לדעתכם. בה"פ אם בא לכם או בתגובה. אשמח לדעת איך הייתם מדרגים את המשחק (מ1-10 נגיד), מה אתם הכי אוהבים בו ומה הכי פחות. אני אקבל הכל בהבנה, אז תגידו את האמת
    *בבקשה תצטטו. זה מחפף לי את העין לראות את הכל באותו מישור כי אני צריך ממש לחפש איפה התגובה שלכם מתחילה

עומר
    *כע
    *אני אשמור לך את רטיקייט כי אני לא רוצה שתצא טמבל, הוא יועיל
    *זה אומר שתהיה צריך לתפוס מחדש גם את סקראגי, אתה יודע?
    *מיקום - חורבות אלף, ג'וטו
    *זמן - צהריים מוקדם
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 26,600 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מתקרבת אל המבנה אך סקרנותך הורגת אותך. כשאורסרינג לצדך, את משחררת את שני הפוקדורים שעוד לא ראית. מתוכם יוצא מין יצור קוצני כחול עם עיניים שחורות וחתול-נמר גדול בצבע שמנת עם קמע על מצחו:
    Spoiler ספוילר
    החתול מגרגר והיצור הכחול קופץ במקומו. אורסרינג מדבר מעט עם החתול. נראה כי היצור הכחול לא משמיע קולות מלבד נקישות מוזרות. את שומעת רעש מתוך המבנה, וחיש תכף יוצא ממנו מדען עם חלוק לבן , שיער שחור ומשקפי מעבדה כחולים: . הוא אומר:" שלום. ומי את? האם גם את מסוקרנת מהסודות הנסתרים של החורבות?".
    מה תעשי?

בר
    *ממליץ לך לנסות שוב. תתרגם לאנגלית מגרמנית, זה יעבוד יותר טוב לדעתי.
    *מיקום - העיר ג'ובילייף, סינו
    *זמן - בוקר
    *עוד 1 יום להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לה שרצית לוודא, כי אולי תישן שם בלילה. לאחר מכן אתה יוצא, חוזר לצומת המרכזית של העיר ומתחיל ליסוע מערבה, אל עבר דרך 218, מעברה השני קנלייב. אתה עובד בשער המחבר בין העיר לדרך, ובמהרה מגיע אל מול גשר עץ קטן לדיג, שנמצא בתוך מפרץ ימי ענק. הגשר לא חוצה את המפרץ. אתה שומע רשרוש בשיחים לידך, ויצור סגול ומוזר קופץ מהם:
    Spoiler ספוילר
    . הוא אומר לעברך:" די! די!".
    מה תעשה?

טוטודייל
    *אין לך מה להצטער, אתה פוגע בעצמך
    *מיקום - דרך 222, סינו
    *זמן - צהריים
    *כסף - 1,095 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לפוקימוניך מה לעשות. מאצ'ופ שוב משתמש באגרוף מהיר וחזק אל עבר החתול, מעלף אותו. פרליגייטר שוב מנסה לנשוך בחוזקה את ציפור השיר, אך מרוב הבלבול מנסה לנשוך אבן, מקפיאה את האבן וגורמת לעצמה כאב. פוניטה מזנקת לאוויר, עטה דקימה עטופה באש, אך השיתצוק עוצר אותה בדרך והיא מפרכסת על הקרקע. דודואו רץ אל עבר החקיין, מנקר אותו בחוזקה עם שני ראשיו שלוש פעמים, גורם לו נזק רב מאוד. החקיין כבר חלש מאוד. באלטוי נראה כמתעלם מפקודותיך. הוא שולח כדורי אנרגיה ורודים לעבר החשופית ענק, פוגע בו וגורם לו הרבה מאוד נזק. *מאזלט! באלטוי למד הלם על-חושי!!!*. צ'אטוט צורח בחוזקה על פרליגייטר, גורם לה הרבה מאוד נזק. איש החשמל רץ על עבר פוניטה וחובט בה בחוזקה עם אגרופיו ורגליו, גורם לה כמויות נזק אדירות. נראה כי איד החשמל מותש וחשוף למתקפות כרגע. החשופית מתבלבלת, ושולחת בטעות פצצת בוץ לכיוון איש החשמל, פוגעת בו עם הגנות מוחלשות וכמעט מעלפת אותו. החקיין שולח לעבר דודואו כדורים ורודים כמו שבאלטוי יצר, גורם לו לא מעט נזק.
    מה תעשה?
    פרליגייטר - 1/10 *מבולבלת
    באלטוי - 10/10
    דודואו - 6/10
    פוניטה - 1/10
    מאצ'ופ - 7/10

טדי
    *למה, יש ליקוק
    *מיקום - דרך 23, קאלוס
    *זמן - אחה"צ מוקדם
    *כסף - 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את מיסרבוס ואומר לה מה לעשות. היא מביטה במדיצ'אם בחוזקה, נועלת אותה בזירה ומפחיה אותה מעט. לאחר מכן היא שולחת קרן אנרגיה זוהרת חלושות לעבר מדיצ'אם, מבלבלת אותה. לאחר מכן מיסדרבוס שולחת להבות רפאים לעבר מדיצ'אם, גורמת לה לכוויות. *מאזלט! מיסדרבוס למדה להבות רפאים (Will-O-Wisp)!!!*. ויטו מקלל בשקט. הוא אומר:" מדיצ'אם, חילוף על-חושי! (Psycho Shift)". מדיצ'אם מתרכז, ושולחת במהירות את הכוויות אל מיסדרבוס, גורמת לה לכוויות. ויטו אומר:"מדיצ'אם, פעמון מיקוד!" (Focus Bell). מדיצ'אם ממש מתמקדת וגורמת לפעמון להופיע, שמצלצל בטון רגוע ושקט. הבלבול של מדיצ'אם נעלם. ויטו מחייך. הוא אומר:"מדיצ'אם, אגרוף ברק!". מדיצ'אם מתרכזת, ושולח לעבר מיסדרבוס את אגרופה, כשהוא עטוף בחשמל חי, גורמת לה נזק. מיסדרבוס נפגעת מהכוויות.
    מה תעשה?
    סקאטרבאג - 10/10
    מיסדרבוס - 5/10 *עם כוויות

לי
    *מיקום - העיר סנוופוינט, סינו
    *זמן - צהריים
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה עולה על סיפון המרילין. אתה מחפש משהו לנקות איתו ובמהרה מוצא סחבה ודלי עם מים. אתה לוקח איתך את הדלי וסחבה ומתחיל לנקות את סיפון העץ היפה. אתה מוציא את בלבזור וטיימפול, אומר להם לעזור לך. בלבזור מוצא עוד סחבה ומביא אותה אליו עם גפנים. הוא לופת בסחבה עם גפנים נוספות, ומזיז אותה מצד לצד. טיימפול יורה זרנוקי מים אל הסיפון כדי להרטיב אותו. *מאזלט! טיימפול למדה אקדח מים!!!*. רב החובל נכנס ומחייך:"עבודה טובה נערי. תסיים תוך חצי שעה, אני רוצה להתחיל להעלות נוסעים". לאחר מכן הוא נכנס לחדרו. אתה ממשיך לנקות את הרצפה, עד שהיא מבריקה. אתה מחזיר את בלבזור וטיימפול ומניח את הסחבה והדלי בפינה נסתרת, בה הם לא בולטים. לאחר חצי שעה רב החובל יוצא, ואומר:" כל הכבוד! עשית עבודה מצוינת. בהחלט הרווחת לעצמך את הנסיעה הזו ביושר. הנה קח גם את זה" הוא אומר ומביא לך 100 פ"ד. "זה לא הרבה ,אבל זה תגמול לא רע על עבודה כמו ניקיון" הוא אומר. הוא קורץ לעברך ואומר:" אתה יכול לנוח בסיפון התחתי, יש שם כמה מיטות ריקות בחדר שנקרא עובדים זמניים. אם אצטרך ממך עוד משהו בהמשך השיט, אשלח מישהו לקרוא לך". לאחר מכן הוא צועק לעבר הסיפון:" התחילו להעלות נוסעים!" לאחר שכ-200 נוסעים עלו לספינה, מערכת הכריזה אומרת:" תודה שבחרתם לשוט עם המרילין, הספינה הכי יפה אך הכי מודרנית בסנוופוינט. השיט ייערך כ-8 שעות. אתם מוזמנים לנוח או לסעוד במזנון הקל שלנו עד תום שיט המעבורת. אנו מקווים שתהנו מהשיט".
    מה תעשה?

Amitlv
    *כינויים אה?
    *לאן נעלמת לנו?
    *מיקום - העיר סנטאלון, קאלוס
    *זמן - ערב
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה מוציא את פוקימוניך ואומר להם מה לעשות. אפרוח שולח חול, אך ג'וזף אומר:"בינאקל, פיזור אדים!" ובינאקל שולח אדים המפזרים את החול ומנקים לחלוטין את האוויר. סנו שולח רוח מלאה בפתיתי שלג וקרח לעבר בורמי וראלטס, פוגע בשניהם. בור שולחת גל אנרגיה כתומה על בינאקל, גורמת לו הרבה נזק. ג'וזף אומר:"בורמי, כוח נסתר על טורצ'יק! ראלטס, צוות כפול ואז בלבול על בורמי!". בורמי של ג'וזף שולח גל אנרגיה חומה בהירה על אפרוח, גורם לו הרבה נזק. ראלטס משכפלת את עצמה, ואז כל שכפוליה שולחים בלבול אל בור, גורמים לה הרבה נזק.
    מה תעשה?
    אפרוח - 4/10
    בור - 5/10
    סנו - 10/10

נועם
    *לקחתי לך סוג אחד לכל פוקימון. הורדתי לך עוד 300 פ"ד
    *רק מכונים, לא אליט פור וליגה. ויש לך זמן, עכשיו נגיד אתה בזמן חופשי. ואחרי המשימה הבאה יהיה לך עוד.
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה חושב את כל מה שכאילו אמרת כי מאט כבר השתגר. לאחר מכן אתה משתגר לעיר מוסדיפ. העיר יפהפיה, וממוקמת על אי סלעי וגדול. אתה רואה מפה במרכז העיר, ומוצא את אזור המגורים הגדול ביותר. אתה מתחיל לחפש בו. לאחר כמה שעות מתישות, אתה רואה בית גדול שבנוי ככל הבתים במוסדיפ, רק שהוא מוקף בגדר אבנים נמוכות ובכניסה אליו ניצבים שני זקיפים. ליד הדלת רשום 'ツワブキ・ダイゴ' (סטיבן סטון). אתה דופק על הדלת. את הדלת פותח לך בחור כבן 40, עם מעט קמטים במצחו. הוא לובש מעיל אפור כהה עם צווארון אדום ועניבה אדומה. שערו ועיניו בצבע תכול בהיר:
    Spoiler ספוילר
    . הוא שואל:" כן? מה רצונך?". אתה רואה מטגרוס זהוב-כסוף מציץ מאחוריו בסקרנות:
    מה תעשה?

טל
    *התפתחויות מגה שלא קיימות
    *אתם בבסיס של סאנישור
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומרת לטרוי שהוא נראה יותר נשי ממך ולובשת על צווארך את צמיד שינוי הקול. את מנסה לדבר ושמה לב שאת נשמעת הרבה יותר בוגרת. אתם יוצאים מהבסיס, ומתחילים להסתובב קצת בעיר. לאחר כחצי שעה של הסתובבות ברחובות, אדם גבהו בגילכם בערך ניגש ל'סרה' ואומר לה:" היי, את באה לפה הרבה?". טרוי בתגובה עונה לו בקולו ה'חדש':"לא מעוניינת". האיש אומר:" את בטוחה, את לא יודעת מה את מפסידה". טרוי אומר:" אני בטוחה" ולופת אותך בשתי ידיו, מנשק אותך בפיך. התחושה מדהימה ולא צפויה פה אחד. לאחר מכה שניות האדם אומר "לא משנה, אני אלך" והולך במבוכה. טרוי אומר (הכל יהיה בהתאמה לזהויות כדי להתאמן):"אז, סילה, הרבה זמן רציתי להגיד לך מה אני 'מרגישה' כלפייך. מאז החדירה שלנו להר ביירון, אני מרגישה שמשהו ביחסים בינינו השתנה. לראות אותך פתאום מלהיב אותי, מרגש אותי. אני כבר לא ידעתי איך להגיב. אז נראה לי הכי נכון לתאר את זה כך: סילה, אני 'אוהבת' אותך". (הוא באמת אוהב אותך, פשוט בן וכזה).
    מה תעשי?

אלמוג
    *באמת? לילה. אתה לא רוצה לישון?
    *מיקום - דרך 117, הואן
    *זמן - ערב
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה מאושר מתפיסתך. אתה ממשיך והולך עוד כמה קילומטרים ואז מגיע אל העיר הבאה, העיירה ורדאנטורף. העיירה לא כל כך גדולה. לאחר כמה דקות שוטטות, נערה צעירה ניגשת אליך ואומרת:" היי, אתה! נעים להכיר, אני פיבי. אני גרה בבית כמה קילומטרים מכאן. אבא שלי תפס לי טרופיוס, פוקימון מאוד גדול לכבוד יום ההולדת שלי. אני לא רוצה אותו. תרצה לקבל אותו ממני?" (זה הפרס סוכות שלך אז כדאי לך)
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

5. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    *שאללום לכולם! אני מסתדר מצוין עם המשחק, אבל יש לי הרגשה כזאת שאין לי מה להשקיע בשביל מי שלא משקיע. עקב כך, אני עומד להחליש קלות את פרסי העמודים (להחליש מאוד) ולתת פרסים על סמך השקעה. ב15.11 אני אבדוק אם אחד השחקנים בלט לרעה בחוסר ההשקעה שלו בתגובות(לא הגיב קצת, אלא פשוט לא השקיע), ואם כן, הוא יקבל התראה ממני כצ'אנס אחרון. אם אני אראה שאין שיפור רציני תוך 5 ימים, אהיה עליי לסנן אותו מהמ"ת.
    *בקשר להערה הקודמת: אני לא רוצה בהכרח תגובות ארוכות עם הרבה יותר מדי מחשבות, אל תרשימו אותי. רק תשתדלו בתגובה להיות ממוקדים בדיוק על איפה אתם, מה אתם צריכים לעשות והאם קידמתם את עצמכם כמיטב יכולתכם. כל מי שלדעתי לא קידם את עצמו מספיק בתגובה האחרונה שכתב או שלא הבין בדיוק את הכיוון שלו יקבל ממני ה"פ.
    *אשמח לביקורת על המשחק לדעתכם. בה"פ אם בא לכם או בתגובה. אשמח לדעת איך הייתם מדרגים את המשחק (מ1-10 נגיד), מה אתם הכי אוהבים בו ומה הכי פחות. אני אקבל הכל בהבנה, אז תגידו את האמת
    *בבקשה תצטטו. זה מחפף לי את העין לראות את הכל באותו מישור כי אני צריך ממש לחפש איפה התגובה שלכם מתחילה

עומר
    *כע
    *זמן - צהריים מוקדם
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 26,600 פ"ד
    את מתקרבת אל המבנה אך סקרנותך הורגת אותך. כשאורסרינג לצדך, את משחררת את שני הפוקדורים שעוד לא ראית. מתוכם יוצא מין יצור קוצני כחול עם עיניים שחורות וחתול-נמר גדול בצבע שמנת עם קמע על מצחו:
    Spoiler ספוילר
    החתול מגרגר והיצור הכחול קופץ במקומו. אורסרינג מדבר מעט עם החתול. נראה כי היצור הכחול לא משמיע קולות מלבד נקישות מוזרות. את שומעת רעש מתוך המבנה, וחיש תכף יוצא ממנו מדען עם חלוק לבן , שיער שחור ומשקפי מעבדה כחולים: . הוא אומר:" שלום. ומי את? האם גם את מסוקרנת מהסודות הנסתרים של החורבות?".
    מה תעשי?
    אני צריך קרב בשביל להעביר אותם?
    אבל אני לא רוצה רטיקייט אני יכול להביא אותו לצוות או משהו?
    מושלם פריסאן! 3>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "לא תודה. אני מחפשת מקום מסויים אבל אסתדר" אומר לו ברצינות ואנפנף אותו ממני, כשהוא ילך ממני אנסה לזרוק פוקדורי רמאפ"ג על פרסיאן ועל הכחול(ששכחתי איך קוראים לו כרגע) ואנסה לראות אם זה פועל, אם לא אחזיר אותם לכדורים שלהם ואז אמשיך לחפש את המפקדה של האזור.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. היזהרו מחיקויים!
    עומר
    *Eggzaktly
    *לא צריך קרב, פשוט להצמיד פוקדורים הלוך ושוב.
    *זמן - צהריים מוקדם
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 26,600 פ"ד
    את אומרת לו שאת מחפשת מקום מסוים. הוא אומר:" טוב. אם כך, אני מקווה שתמצאי את המקום. אך זכרי, אל תפגעי בהריסות! הם אוצר לאומי!" הוא אומר וחוזר למעבדה. את מצמידה כדורי פלזמה לפרסיאן, פיופיטאר, סלווקינג, אריאדוס ורטיקייט. כולם נלכדים מחדש. לאחר מכן את לוכדת את כולם מחדש בפוקדורים רגילים, חוץ מרטיקייט. *מאזלט! תפסת פרסיאן, פיופיטאר, אריאדוס וסלווקינג!* את גם לוכדת כראוי את סקראגי. את מחזירה את פוקדורי הפלזמה הריקים אל נרתיקך ואת הפוקדורים הישנים של הגנובים זורקת לפח קרוב. את ממשיכה לחפש את המפקדה אך לא מוצאת שום זכר. שמש הצהריים קופחת עלייך ואת רואה היכל גדול ממש מולך.
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן

עומר
    *כע
    *זמן - צהריים מוקדם
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 26,600 פ"ד
    Spoiler ספוילר
    מה תעשי?

בר
    *זמן - בוקר
    *עוד 1 יום להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    אתה אומר לה שרצית לוודא, כי אולי תישן שם בלילה. לאחר מכן אתה יוצא, חוזר לצומת המרכזית של העיר ומתחיל ליסוע מערבה, אל עבר דרך 218, מעברה השני קנלייב. אתה עובד בשער המחבר בין העיר לדרך, ובמהרה מגיע אל מול גשר עץ קטן לדיג, שנמצא בתוך מפרץ ימי ענק. הגשר לא חוצה את המפרץ. אתה שומע רשרוש בשיחים לידך, ויצור סגול ומוזר קופץ מהם:
    Spoiler ספוילר
    מה תעשה?

טוטודייל
    *אין לך מה להצטער, אתה פוגע בעצמך
    *מיקום - דרך 222, סינו
    *זמן - צהריים
    *כסף - 1,095 פ"ד
    אתה אומר לפוקימוניך מה לעשות. מאצ'ופ שוב משתמש באגרוף מהיר וחזק אל עבר החתול, מעלף אותו. פרליגייטר שוב מנסה לנשוך בחוזקה את ציפור השיר, אך מרוב הבלבול מנסה לנשוך אבן, מקפיאה את האבן וגורמת לעצמה כאב. פוניטה מזנקת לאוויר, עטה דקימה עטופה באש, אך השיתצוק עוצר אותה בדרך והיא מפרכסת על הקרקע. דודואו רץ אל עבר החקיין, מנקר אותו בחוזקה עם שני ראשיו שלוש פעמים, גורם לו נזק רב מאוד. החקיין כבר חלש מאוד. באלטוי נראה כמתעלם מפקודותיך. הוא שולח כדורי אנרגיה ורודים לעבר החשופית ענק, פוגע בו וגורם לו הרבה מאוד נזק. *מאזלט! באלטוי למד הלם על-חושי!!!*. צ'אטוט צורח בחוזקה על פרליגייטר, גורם לה הרבה מאוד נזק. איש החשמל רץ על עבר פוניטה וחובט בה בחוזקה עם אגרופיו ורגליו, גורם לה כמויות נזק אדירות. נראה כי איד החשמל מותש וחשוף למתקפות כרגע. החשופית מתבלבלת, ושולחת בטעות פצצת בוץ לכיוון איש החשמל, פוגעת בו עם הגנות מוחלשות וכמעט מעלפת אותו. החקיין שולח לעבר דודואו כדורים ורודים כמו שבאלטוי יצר, גורם לו לא מעט נזק.
    מה תעשה?
    פרליגייטר - 1/10 *מבולבלת
    באלטוי - 10/10
    דודואו - 6/10
    פוניטה - 1/10
    מאצ'ופ - 7/10

טדי
    *למה, יש ליקוק
    *מיקום - דרך 23, קאלוס
    *זמן - אחה"צ מוקדם
    *כסף - 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את מיסרבוס ואומר לה מה לעשות. היא מביטה במדיצ'אם בחוזקה, נועלת אותה בזירה ומפחיה אותה מעט. לאחר מכן היא שולחת קרן אנרגיה זוהרת חלושות לעבר מדיצ'אם, מבלבלת אותה. לאחר מכן מיסדרבוס שולחת להבות רפאים לעבר מדיצ'אם, גורמת לה לכוויות. *מאזלט! מיסדרבוס למדה להבות רפאים (Will-O-Wisp)!!!*. ויטו מקלל בשקט. הוא אומר:" מדיצ'אם, חילוף על-חושי! (Psycho Shift)". מדיצ'אם מתרכז, ושולחת במהירות את הכוויות אל מיסדרבוס, גורמת לה לכוויות. ויטו אומר:"מדיצ'אם, פעמון מיקוד!" (Focus Bell). מדיצ'אם ממש מתמקדת וגורמת לפעמון להופיע, שמצלצל בטון רגוע ושקט. הבלבול של מדיצ'אם נעלם. ויטו מחייך. הוא אומר:"מדיצ'אם, אגרוף ברק!". מדיצ'אם מתרכזת, ושולח לעבר מיסדרבוס את אגרופה, כשהוא עטוף בחשמל חי, גורמת לה נזק. מיסדרבוס נפגעת מהכוויות.
    מה תעשה?
    סקאטרבאג - 10/10
    מיסדרבוס - 5/10 *עם כוויות

לי
    *זמן - צהריים
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה עולה על סיפון המרילין. אתה מחפש משהו לנקות איתו ובמהרה מוצא סחבה ודלי עם מים. אתה לוקח איתך את הדלי וסחבה ומתחיל לנקות את סיפון העץ היפה. אתה מוציא את בלבזור וטיימפול, אומר להם לעזור לך. בלבזור מוצא עוד סחבה ומביא אותה אליו עם גפנים. הוא לופת בסחבה עם גפנים נוספות, ומזיז אותה מצד לצד. טיימפול יורה זרנוקי מים אל הסיפון כדי להרטיב אותו. *מאזלט! טיימפול למדה אקדח מים!!!*. רב החובל נכנס ומחייך:"עבודה טובה נערי. תסיים תוך חצי שעה, אני רוצה להתחיל להעלות נוסעים". לאחר מכן הוא נכנס לחדרו. אתה ממשיך לנקות את הרצפה, עד שהיא מבריקה. אתה מחזיר את בלבזור וטיימפול ומניח את הסחבה והדלי בפינה נסתרת, בה הם לא בולטים. לאחר חצי שעה רב החובל יוצא, ואומר:" כל הכבוד! עשית עבודה מצוינת. בהחלט הרווחת לעצמך את הנסיעה הזו ביושר. הנה קח גם את זה" הוא אומר ומביא לך 100 פ"ד. "זה לא הרבה ,אבל זה תגמול לא רע על עבודה כמו ניקיון" הוא אומר. הוא קורץ לעברך ואומר:" אתה יכול לנוח בסיפון התחתי, יש שם כמה מיטות ריקות בחדר שנקרא עובדים זמניים. אם אצטרך ממך עוד משהו בהמשך השיט, אשלח מישהו לקרוא לך". לאחר מכן הוא צועק לעבר הסיפון:" התחילו להעלות נוסעים!" לאחר שכ-200 נוסעים עלו לספינה, מערכת הכריזה אומרת:" תודה שבחרתם לשוט עם המרילין, הספינה הכי יפה אך הכי מודרנית בסנוופוינט. השיט ייערך כ-8 שעות. אתם מוזמנים לנוח או לסעוד במזנון הקל שלנו עד תום שיט המעבורת. אנו מקווים שתהנו מהשיט".
    מה תעשה?

Amitlv
    *כינויים אה?
    *לאן נעלמת לנו?
    *זמן - ערב
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה מוציא את פוקימוניך ואומר להם מה לעשות. אפרוח שולח חול, אך ג'וזף אומר:"בינאקל, פיזור אדים!" ובינאקל שולח אדים המפזרים את החול ומנקים לחלוטין את האוויר. סנו שולח רוח מלאה בפתיתי שלג וקרח לעבר בורמי וראלטס, פוגע בשניהם. בור שולחת גל אנרגיה כתומה על בינאקל, גורמת לו הרבה נזק. ג'וזף אומר:"בורמי, כוח נסתר על טורצ'יק! ראלטס, צוות כפול ואז בלבול על בורמי!". בורמי של ג'וזף שולח גל אנרגיה חומה בהירה על אפרוח, גורם לו הרבה נזק. ראלטס משכפלת את עצמה, ואז כל שכפוליה שולחים בלבול אל בור, גורמים לה הרבה נזק.
    מה תעשה?
    אפרוח - 4/10
    בור - 5/10
    סנו - 10/10

נועם
    *רק מכונים, לא אליט פור וליגה. ויש לך זמן, עכשיו נגיד אתה בזמן חופשי. ואחרי המשימה הבאה יהיה לך עוד.
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה חושב את כל מה שכאילו אמרת כי מאט כבר השתגר. לאחר מכן אתה משתגר לעיר מוסדיפ. העיר יפהפיה, וממוקמת על אי סלעי וגדול. אתה רואה מפה במרכז העיר, ומוצא את אזור המגורים הגדול ביותר. אתה מתחיל לחפש בו. לאחר כמה שעות מתישות, אתה רואה בית גדול שבנוי ככל הבתים במוסדיפ, רק שהוא מוקף בגדר אבנים נמוכות ובכניסה אליו ניצבים שני זקיפים. ליד הדלת רשום 'דƒ„דƒ¯דƒ–ד‚*דƒ»דƒ€ד‚₪ד‚´' (סטיבן סטון). אתה דופק על הדלת. את הדלת פותח לך בחור כבן 40, עם מעט קמטים במצחו. הוא לובש מעיל אפור כהה עם צווארון אדום ועניבה אדומה. שערו ועיניו בצבע תכול בהיר:
    Spoiler ספוילר
    מה תעשה?

טל
    *אתם בבסיס של סאנישור
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומרת לטרוי שהוא נראה יותר נשי ממך ולובשת על צווארך את צמיד שינוי הקול. את מנסה לדבר ושמה לב שאת נשמעת הרבה יותר בוגרת. אתם יוצאים מהבסיס, ומתחילים להסתובב קצת בעיר. לאחר כחצי שעה של הסתובבות ברחובות, אדם גבהו בגילכם בערך ניגש ל'סרה' ואומר לה:" היי, את באה לפה הרבה?". טרוי בתגובה עונה לו בקולו ה'חדש':"לא מעוניינת". האיש אומר:" את בטוחה, את לא יודעת מה את מפסידה". טרוי אומר:" אני בטוחה" ולופת אותך בשתי ידיו, מנשק אותך בפיך. התחושה מדהימה ולא צפויה פה אחד. לאחר מכה שניות האדם אומר "לא משנה, אני אלך" והולך במבוכה. טרוי אומר (הכל יהיה בהתאמה לזהויות כדי להתאמן):"אז, סילה, הרבה זמן רציתי להגיד לך מה אני 'מרגישה' כלפייך. מאז החדירה שלנו להר ביירון, אני מרגישה שמשהו ביחסים בינינו השתנה. לראות אותך פתאום מלהיב אותי, מרגש אותי. אני כבר לא ידעתי איך להגיב. אז נראה לי הכי נכון לתאר את זה כך: סילה, אני 'אוהבת' אותך". (הוא באמת אוהב אותך, פשוט בן וכזה).
    מה תעשי?

אלמוג
    *באמת? לילה. אתה לא רוצה לישון?
    *מיקום - דרך 117, הואן
    *זמן - ערב
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה מאושר מתפיסתך. אתה ממשיך והולך עוד כמה קילומטרים ואז מגיע אל העיר הבאה, העיירה ורדאנטורף. העיירה לא כל כך גדולה. לאחר כמה דקות שוטטות, נערה צעירה ניגשת אליך ואומרת:" היי, אתה! נעים להכיר, אני פיבי. אני גרה בבית כמה קילומטרים מכאן. אבא שלי תפס לי טרופיוס, פוקימון מאוד גדול לכבוד יום ההולדת שלי. אני לא רוצה אותו. תרצה לקבל אותו ממני?" (זה הפרס סוכות שלך אז כדאי לך)
    מה תעשה?
    כן הוא נראה משחק אגדי, חוץ מזה חולה על משחקי הmd.
    ולשאלתך לפני הקרב לא אוהב את שרומיש ולא את גאסטלי, לא תראה אותי משתמש בהם הרבה.
    -------------
    "אחד נפל, נותרו ארבעה. מאצ'ופ לך תעזור לפוניטה, תתקוף באגרוף קרח את איש החשמל, דודואו תחסל את החקיין במתקפת זעם; פרליגייטר, כל מה שאת צריכה זה מכה אחת, תתמקדי ושלחי על הציפור שיר אקדח מים וכמובן באלטוי, מזל טוב על המתקפה החדשה, תחסל איתה את חשופית הענק הזו!"

8. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *אתם בבסיס של סאנישור
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מה תעשי?

הבה נשחק אותה תמימה
    דירוג: 9
    סיבה: אתה תמיד מתחיל את התגובה שלך אליי ב"אתה" ואז משנה לנקבה חחחח (זה לא מפריע לי זה סתם מצחיק)
    והן כן קיימות0: תסתכל באבולושן צ'יין: פה ופה

~~~~~~~~~~~~
    "אמ.. אני יודעת שאנחנו במסווה וזה. אבל אני לא חושבת שצריך ללכת כל כך רחוק" אומר ואחוש את עצמי מאדימה קצת מהנשיקה שלו.
    'הוא תפס אותי לא מוכנה לרגע..' אחשוב לעצמי בפאדחנות. "אוקיי, הגיע הזמן" אומר לטרוי ואשתגר איתו לעיר בה נמצא הבסיס של הצוות. אתקרב לכניסה לבסיס מעט בלחץ ואנסה לראות אם יש שומרים בכניסה. אם אין שומרים אז פשוט אכנס, אם יש והם יעצרו אותי בכניסה אומר "אני סילה רוגנדרומפף וזאת סרה" ואחכה שהם יאמתו שאנחנו באמת סוכנות
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. the bitch is back
    עומר
    *Eggzaktly
    *לא צריך קרב, פשוט להצמיד פוקדורים הלוך ושוב.
    *זמן - צהריים מוקדם
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 26,600 פ"ד
    את אומרת לו שאת מחפשת מקום מסוים. הוא אומר:" טוב. אם כך, אני מקווה שתמצאי את המקום. אך זכרי, אל תפגעי בהריסות! הם אוצר לאומי!" הוא אומר וחוזר למעבדה. את מצמידה כדורי פלזמה לפרסיאן, פיופיטאר, סלווקינג, אריאדוס ורטיקייט. כולם נלכדים מחדש. לאחר מכן את לוכדת את כולם מחדש בפוקדורים רגילים, חוץ מרטיקייט. *מאזלט! תפסת פרסיאן, פיופיטאר, אריאדוס וסלווקינג!* את גם לוכדת כראוי את סקראגי. את מחזירה את פוקדורי הפלזמה הריקים אל נרתיקך ואת הפוקדורים הישנים של הגנובים זורקת לפח קרוב. את ממשיכה לחפש את המפקדה אך לא מוצאת שום זכר. שמש הצהריים קופחת עלייך ואת רואה היכל גדול ממש מולך.
    מה תעשי?
    באמא שלי איזה צוות גברי יש לי בתור בחורה תמימה למראה חחח
    ד"א אשמח לראות מגה ארבוק, וויגליטאף וניינטילס
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'טוב לא נראה לי שאני אמצא לבד את המקום' אחשוב לעצמי בתסכול ואנסה לחפש אולי את המקום במפה ואם ממש לא תהיה לי ברירה אלך לרחרח בהיכל.. אנסה לתשאל אבל לא לחשוף את זה שאני חלק מהצוות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי
    *זמן - צהריים
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 0 פ"ד
    מה תעשה?
    אשאל את אחד העובדים או הנוסעים איפה נמצא המזנון. לאחר שהם יסבירו לי, אלך לאכול במזנון שם קצת אוכל על מנת לא להיות רעב במשך כל הנסיעה. לאחר שאוכל אלך לי לסיפון התחתי אחפש חדר ריק לעובדים ואנוח לי על המיטה במשך כל הנסיעה. לפני שאלך לנמנמם אוציא את באלאבאזור מהפוכדור שלו ואומר " בזמן שאני מנמנם תגן עלי, תעיר אותי אם מששהו זר מנסה להיכנס לחדר או משהו רע קורה על הספינה".
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness

נועם
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה חושב את כל מה שכאילו אמרת כי מאט כבר השתגר. לאחר מכן אתה משתגר לעיר מוסדיפ. העיר יפהפיה, וממוקמת על אי סלעי וגדול. אתה רואה מפה במרכז העיר, ומוצא את אזור המגורים הגדול ביותר. אתה מתחיל לחפש בו. לאחר כמה שעות מתישות, אתה רואה בית גדול שבנוי ככל הבתים במוסדיפ, רק שהוא מוקף בגדר אבנים נמוכות ובכניסה אליו ניצבים שני זקיפים. ליד הדלת רשום 'דƒ„דƒ¯דƒ–ד‚*דƒ»דƒ€ד‚₪ד‚´' (סטיבן סטון). אתה דופק על הדלת. את הדלת פותח לך בחור כבן 40, עם מעט קמטים במצחו. הוא לובש מעיל אפור כהה עם צווארון אדום ועניבה אדומה. שערו ועיניו בצבע תכול בהיר:
    Spoiler ספוילר הצג ספוילר
    מה תעשה?
    *אני לא משקיע?
    *אחלה של מ"ת, אתה כבר יודע מה דעתי xd
    *pmd?
    ----------------------------------
    "וואו סטיבן, זה אתה!!" אומר ואנסה לרסן את ההתלהבות שלי. "אממ.. זאת אומרת, מר סטון... אפשר לקרוא לך סטיבן, נכון? אז ככה, " אומר ואשלוף את הקריסטל המסתורי כדי להראות לסטיבן. "אני קלאן, אני סוכן בצוות אג'נטרה ובאחד המשימות שלי מישהו נתן לי את זה," אומר ואגיש לו את הקריסטל על מנת שיוכל לבחון אותו מקרוב. "עשיתי חיפוש קטן אבל לא גיליתי כלום, ואז נודע לי שאתה עשוי לדעת מה החפץ הזה"

12. עמיטריד.
    שם: עמיטריד

Amitlv
    *כינויים אה?
    *לאן נעלמת לנו?
    *זמן - ערב
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 0 פ"ד
    מה תעשה?
    אפרוח - 4/10
    בור - 5/10
    סנו - 10/10

אני לא אוהב להגיב מהפלאפון ואני במקום שבוא אין לי מחשב, לן אני יכול באמת להגיב פעם בשבועיים שאני חוזר הביתה
    ------------------------
    "אוקי" אחשוב בקול "אפרוח שוב מתקפת חול, תשאיר את בינאקל מוסח ואז סנו רוח קפואה על בינאקל!" אצווה על שיתוף הפעולה "בור תשתמש שוב בכוח נסתר הפעם על כולם אם תצליח! תרכז בתחילה את כל האנרגיה של הכוח ואז תשחרר גל ענק !"

כמו תמיד. עמיטריד.

13. משתמש מנוסה

בר
    *זמן - בוקר
    *עוד 1 יום להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    Spoiler ספוילר
    מה תעשה?

אני באמת חושב שהמשחק אשש, הרמת קושי מעולה, העלילה גם אתה משקיע מאוד 10/10
    אשמח לדעת אם אתה חושב שאני משקיע או שאני צריך להשתפר.
    ותירגמתי שוב תגיד לי אם אני טועה הוא צריך ללכת לארטהום "to fix some things"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "ואוו תיזהר, אמנם הקלנועית נוסעת לאט אבל תאונה יכולה להיות מאוד כואבת, אל תתפרץ ככה שוב" אגיד
    "חוץ מזה הכל בסדר?, משהו קרה?" אשאל אותו
    'אני לא יכול להשאיר אותו ככה, אני חייב לעזור לו, אם מישהו מנסה לפגוע בו, אסור לי לנהוג כפי שנהגתי עם הנויבט ההוא במערה בדרך לפה, אני קרוב למקום שאני צריך להגיע אסור לי לפקשש משהו' אחשוב ואכין את הפוקדורים שלי ואחכה לתגובתו.

14. היזהרו מחיקויים!
    טוטודייל
    *אז תמכור אותם לצוות
    *כולם אוהבים PMD. אתה תקנה? אני עושה פרי-אורדר בתחילת נובמבר, כשייכנס לי כסף על מה שעשיתי החודש
    *מיקום - דרך 222, סינו
    *זמן - צהריים
    *כסף - 1,095 פ"ד
    אתה אומר לפוקימוניך מה לעשות. מאצ'ופ ניגש אל איש החשמל, עוטף את אגרופו בקרח ומכה באיש החשמל איתו, מעלף אותו. דודואו מנקר בחוזקה את החקיין פעמיים, מעלף אותו. אתה אומר לפרליגייטר מה לעשות. היא יושבת, נושמת עמוק וגורמת לפעמון ענק להופיע. הפעמון מצלצל בקול עמוק ורגוע, מעלים את הבלבול של פרליגייטר. מאזלט! פרליגייטר למדה פעמון מיקוד!!!*. לאחר מכן פרליגייטר מתאמצת, שולחת מפיה זרנוק מים עוצמתי וענקי, פוגעת בציפור השיר בחוזקה וגורמת לו הרבה מאוד נזק, מעלפת אותו. *מאזלט! פרליגייטר למדה זרנוק אקווה!!!*. אתה מברך את באלטוי על המתקפה החדשה שלו. הוא שולח שוב כדורים ורודים של אנרגיה לעבר החשופית, מעלף אותה. הפוקימונים שלך שמחים. נראה שהם ישמחו לאימונים נוספים לאחר שתרפא אותם בבסיס.
    מה תעשה?

טל
    *חח אני יודע שהם קיימות, אני שאלתי על כאלו שלא קיימות עדיין
    *חחחח אני יעבוד על זה
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לטרוי (חח סתם).
    את אומרת ל'סרה' שלמרות שאתם במסווה, אין צורך להיסחף וחושבת שהוא תפס אותך לא מוכנה. טרוי ניגש אליך, מרחיק מעט את הרצועה מצווארו ולוחש לך:"אליס, זה לא היה חלק מהמסווה. באמת יש לי רגשות אליך. אני מקווה שתקבלי את זה בהבנה". לאחר מכן הוא מלביש על עצמו שוב את רצועת הצוואר. אתם משתגרים לעיר אטרנה. 'סרה' אומרת:" בואי נלבש את המדים'. אתם מתלבשים במדים ומדביקים את הטלאי למיקום שלו, הולכים לכיוון המבנה הגדול והגבוה שעליו הסמל של צוות אקווה. אתם ניגשים לכניסה ו'סרה' אומרת שלום לשומרים, כשאתם מתקרבים למערכת שסורקת את הטלאי שלכם. השומרים אומרים לך:" היי, נופל לך הטלאי. לכי לדלפק שיתפרו לך אותו". לאחר מכן הדלת נפתחת. אתם נכנסות פנימה ו'סרה' אומרת:" שנתפצל?" והיא מחכה לתשובתך.
    מה תעשי?

עומר
    *1 מתוך ה-3 כבר קיים
    *זמן - צהריים מוקדם
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 26,600 פ"ד
    את פותחת את הטלפון שלך ומחפשת על הבסיס בחורבות אלף. את מסתכלת ורואה שהכניסה לבסיס נמצאת עמוק מתחת לפני האדמה. את נכנסת אל תוך ההיכל הגדול ומרחרחת. את שומעת שני מדענים מדברים על כך שהם רוצים לרדת למנהרות התת-קרקעיות, שהכניסה אליהם מהחדר הפנימי שבאולם הענקי והעתיק בו את נמצאת.
    מה תעשי?

לי
    *מיקום - הים הצפוני, סינו
    *זמן - צהריים
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 100 פ"ד
    אתה שואל איפה המזנון ומקבל הכוונות. אתה הולך ורוכש חמישה כריכים ב30 פ"ד, שיהיה לך לכל השיט. לאחר מכן אתה מחפש חדר ריק לעובדים זמניים ומתמקם בו. אתה שם את בלבזור על המשמר והולך לנוח. לאחר זמן מסוים בלבזור מעיר אותך. הקפטן עומד בדלת. "התעוררת? יופי. היה קצת בלגן בחדר האוכל, מחלת ים, קיא וכאלו. לך בבקשה לנקות את זה" הוא אומר והולך.
    מה תעשה?

נועם
    *אתה משקיע. קיבלת ה"פ?
    *PMD זה פוקימון צינוק מסתורי יכסיל
    *מיקום העיר מוסדיפ, הואן
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה מציג את עצמך בריסון בפני סטיבן ומציג בפניו את האבן. הוא חוקר אותה ואומר:" היא נראית לי מאוד מוכרה, אבל בחיים לא נתקלתי בה אולי אתה..." דיבורו נקטע על ידי זוהר כחול שבוקע מכיס מעילו. הוא מוציא חליל ארוך ומוזר: . הוא קורא לך ואתם הולכים לחצר האחורית של ביתו, ממש על שפת האי. אתה יכול לראות את כן השיגור של מרכז החלל ואת הטיל שעומד בו. סטיבן מחלל בחליל מנגינה נעימה ומסתורית, ותוך כמה רגעים מופיע מולך פוקימון אדיר מעופף כחול: . סטיבן אומר:" קלאן, תכיר: זה לטיאוס. הוא פוקימון אגדי, הטס לו בשמי הואן. לפני כ-15 שנה יצרתי יחד עם נער צעיר בשם ברנדן קשר עמוק עם לטיאוס ואחותו, לטיאס. אז נכון שהיום ברנדן כבר לא נער צעיר, אלא אדם בן 30, אבל עדיין אני שומר איתו על קשר טוב. בכל מקרה, כנראה שלטיאוס מזהה את האבן והוא רוצה שנבוא איתו. אתה תהיה צריך לעלות עליו בשביל להגיע למקום שלו, אבל אני רואה שאתה על כיסא גלגלים. אני בטוח שלטיאוס יוכל לטפל בזה" הוא אומר ומחלל עוד מנגינה קצרה בחליל. לטיאוס עוטף אותך באנרגיה בכחולה, ופתאום אתה מרגיש קצת שונה. בחשש רב, אתה מנסה לעמוד על רגלך ומגלה שרגלך אכן נרפאה לחלוטין. אתה מוריד את הגבס. סטיבן עולה על לטיאוס ומושיט לך את ידו:" לעזור לך לעלות?".
    מה תעשה?

Amitlv
    *צבא?
    *זמן - ערב
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה אומר לפוקימוניך מה לעשות. אפרוח מנסה שוב לשלוח חול לאוויר, אך האדים עוד באוויר ומפזרים את החול. סנו שולח לעבר בינאקל רוח קפואה אך בורמי של ג'וזף מגן עליו עם הגנה. בור מרכזת את כל האנרגיה שלה, ומשחררת גל אנרגיה כתומה ענקית על כל שלושת יריביה, גורמת הרבה נזק לבינאקל, מעלפת אותו, ומעט נזק לבורמי ולראלטס. ג'וזף חושק שיניים ואומר:"בורמי, כוח נסתר על טורצ'יק! ראלטס, בלבול על בורמי!". בורמי שולח גל אנרגיה חום בהיר אל אפרוח, גורם לו הרבה נזק ומעלף אותו. ראלטס שולחת טבעת אנרגיה ורודה לעבר בור, גורמת לה די הרבה נזק.
    מה תעשה?
    בור - 2/10
    סנובר - 10/10

בר
    *Korekt
    *ממליץ לך גם לתרגם מחדש את הקטע הראשון, הארוך. יש בו הרבה קטעים חשובים.
    *אתה סבבה מבחינת השקעה. יואו איך הפחדתי את כל השחקנים חח
    *מיקום - דרך 218, סינו
    *זמן - בוקר
    *עוד 1 יום להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    אתה מסתכל עליו, אומר לו להיזהר ושואל אותו מה קרה. הוא אומ בחיוך "די! די!". ומתחכך בך. הוא מרגיש כמו ג'לי רוטט ומוזר. אתה מבין שהוא סך הכל פוקימון חסר ישע שמשוטט לו לבדו. אתה מכין את הפוקדורים והוא מתלהב, בולע אחד מהפוקדורים ומקיא אותו החוצה, גורם לו להיפתח. מהפוקדור יוצא מאצ'וק והפוקימון אומר באושר:"די! די!". לאחר מכן הוא משנה צורה מיד ותוך רגע הופך לעותק מדויק של מאצ'וק, מוכן להילחם. הוא אומר:"די!" בטון יותר נחוש הפעם, מחכה לקרב.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

15. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    Amitlv
    *צבא?
    *זמן - ערב
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה אומר לפוקימוניך מה לעשות. אפרוח מנסה שוב לשלוח חול לאוויר, אך האדים עוד באוויר ומפזרים את החול. סנו שולח לעבר בינאקל רוח קפואה אך בורמי של ג'וזף מגן עליו עם הגנה. בור מרכזת את כל האנרגיה שלה, ומשחררת גל אנרגיה כתומה ענקית על כל שלושת יריביה, גורמת הרבה נזק לבינאקל, מעלפת אותו, ומעט נזק לבורמי ולראלטס. ג'וזף חושק שיניים ואומר:"בורמי, כוח נסתר על טורצ'יק! ראלטס, בלבול על בורמי!". בורמי שולח גל אנרגיה חום בהיר אל אפרוח, גורם לו הרבה נזק ומעלף אותו. ראלטס שולחת טבעת אנרגיה ורודה לעבר בור, גורמת לה די הרבה נזק.
    מה תעשה?
    בור - 2/10
    סנובר - 10/10

הוא יכול להגן על אחרים??? אופס...
    ------------------------------------------------

'אני צריך להרוג קודם את ראלטס' אחשוב "בור תגן על עצמך! סנו תנסה לעשות מה אני אומר לך!" אגיד לו "תרכז את כוח הקרח של הרוח קפואה ותנסה להחדיר את זה לתוך עלי התער! " אסביר לו "ואז תשחרר את עלי התער הקפואים, אם אתה לא מצליח אז תעשה רק רוח קפואה על ראלטס!" אגיד לו מרוצה מין הרעיון שלפתע היה לי .

כמו תמיד. עמיטריד.

עמוד 57 מתוך 89 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •