אפשרי למכור אותם?טוטודייל
*אז תמכור אותם לצוות
*כולם אוהבים PMD. אתה תקנה? אני עושה פרי-אורדר בתחילת נובמבר, כשייכנס לי כסף על מה שעשיתי החודש
*מיקום - דרך 222, סינו
*זמן - צהריים
*עוד 1 יום עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 1,095 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לפוקימוניך מה לעשות. מאצ'ופ ניגש אל איש החשמל, עוטף את אגרופו בקרח ומכה באיש החשמל איתו, מעלף אותו. דודואו מנקר בחוזקה את החקיין פעמיים, מעלף אותו. אתה אומר לפרליגייטר מה לעשות. היא יושבת, נושמת עמוק וגורמת לפעמון ענק להופיע. הפעמון מצלצל בקול עמוק ורגוע, מעלים את הבלבול של פרליגייטר. מאזלט! פרליגייטר למדה פעמון מיקוד!!!*. לאחר מכן פרליגייטר מתאמצת, שולחת מפיה זרנוק מים עוצמתי וענקי, פוגעת בציפור השיר בחוזקה וגורמת לו הרבה מאוד נזק, מעלפת אותו. *מאזלט! פרליגייטר למדה זרנוק אקווה!!!*. אתה מברך את באלטוי על המתקפה החדשה שלו. הוא שולח שוב כדורים ורודים של אנרגיה לעבר החשופית, מעלף אותה. הפוקימונים שלך שמחים. נראה שהם ישמחו לאימונים נוספים לאחר שתרפא אותם בבסיס.
מה תעשה?
טל
*חח אני יודע שהם קיימות, אני שאלתי על כאלו שלא קיימות עדיין
*חחחח אני יעבוד על זה
*מיקום - מפקדת אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
*זמן - צהריים
*עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לטרוי (חח סתם).
את אומרת ל'סרה' שלמרות שאתם במסווה, אין צורך להיסחף וחושבת שהוא תפס אותך לא מוכנה. טרוי ניגש אליך, מרחיק מעט את הרצועה מצווארו ולוחש לך:"אליס, זה לא היה חלק מהמסווה. באמת יש לי רגשות אליך. אני מקווה שתקבלי את זה בהבנה". לאחר מכן הוא מלביש על עצמו שוב את רצועת הצוואר. אתם משתגרים לעיר אטרנה. 'סרה' אומרת:" בואי נלבש את המדים'. אתם מתלבשים במדים ומדביקים את הטלאי למיקום שלו, הולכים לכיוון המבנה הגדול והגבוה שעליו הסמל של צוות אקווה. אתם ניגשים לכניסה ו'סרה' אומרת שלום לשומרים, כשאתם מתקרבים למערכת שסורקת את הטלאי שלכם. השומרים אומרים לך:" היי, נופל לך הטלאי. לכי לדלפק שיתפרו לך אותו". לאחר מכן הדלת נפתחת. אתם נכנסות פנימה ו'סרה' אומרת:" שנתפצל?" והיא מחכה לתשובתך.
מה תעשי?
עומר
*1 מתוך ה-3 כבר קיים
*מיקום - חורבות אלף, ג'וטו
*זמן - צהריים מוקדם
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 26,600 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את פותחת את הטלפון שלך ומחפשת על הבסיס בחורבות אלף. את מסתכלת ורואה שהכניסה לבסיס נמצאת עמוק מתחת לפני האדמה. את נכנסת אל תוך ההיכל הגדול ומרחרחת. את שומעת שני מדענים מדברים על כך שהם רוצים לרדת למנהרות התת-קרקעיות, שהכניסה אליהם מהחדר הפנימי שבאולם הענקי והעתיק בו את נמצאת.
מה תעשי?
לי
*מיקום - הים הצפוני, סינו
*זמן - צהריים
*עוד 3 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 100 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שואל איפה המזנון ומקבל הכוונות. אתה הולך ורוכש חמישה כריכים ב30 פ"ד, שיהיה לך לכל השיט. לאחר מכן אתה מחפש חדר ריק לעובדים זמניים ומתמקם בו. אתה שם את בלבזור על המשמר והולך לנוח. לאחר זמן מסוים בלבזור מעיר אותך. הקפטן עומד בדלת. "התעוררת? יופי. היה קצת בלגן בחדר האוכל, מחלת ים, קיא וכאלו. לך בבקשה לנקות את זה" הוא אומר והולך.
מה תעשה?
נועם
*אתה משקיע. קיבלת ה"פ?
*PMD זה פוקימון צינוק מסתורי יכסיל
*מיקום העיר מוסדיפ, הואן
*זמן - אחה"צ
*עוד 1 יום עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 8,380 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מציג את עצמך בריסון בפני סטיבן ומציג בפניו את האבן. הוא חוקר אותה ואומר:" היא נראית לי מאוד מוכרה, אבל בחיים לא נתקלתי בה אולי אתה..." דיבורו נקטע על ידי זוהר כחול שבוקע מכיס מעילו. הוא מוציא חליל ארוך ומוזר:. הוא קורא לך ואתם הולכים לחצר האחורית של ביתו, ממש על שפת האי. אתה יכול לראות את כן השיגור של מרכז החלל ואת הטיל שעומד בו. סטיבן מחלל בחליל מנגינה נעימה ומסתורית, ותוך כמה רגעים מופיע מולך פוקימון אדיר מעופף כחול:
. סטיבן אומר:" קלאן, תכיר: זה לטיאוס. הוא פוקימון אגדי, הטס לו בשמי הואן. לפני כ-15 שנה יצרתי יחד עם נער צעיר בשם ברנדן קשר עמוק עם לטיאוס ואחותו, לטיאס. אז נכון שהיום ברנדן כבר לא נער צעיר, אלא אדם בן 30, אבל עדיין אני שומר איתו על קשר טוב. בכל מקרה, כנראה שלטיאוס מזהה את האבן והוא רוצה שנבוא איתו. אתה תהיה צריך לעלות עליו בשביל להגיע למקום שלו, אבל אני רואה שאתה על כיסא גלגלים. אני בטוח שלטיאוס יוכל לטפל בזה" הוא אומר ומחלל עוד מנגינה קצרה בחליל. לטיאוס עוטף אותך באנרגיה בכחולה, ופתאום אתה מרגיש קצת שונה. בחשש רב, אתה מנסה לעמוד על רגלך ומגלה שרגלך אכן נרפאה לחלוטין. אתה מוריד את הגבס. סטיבן עולה על לטיאוס ומושיט לך את ידו:" לעזור לך לעלות?".
מה תעשה?
Amitlv
*צבא?
*מיקום - העיר סנטאלון, קאלוס
*זמן - ערב
*עוד 3 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 0 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לפוקימוניך מה לעשות. אפרוח מנסה שוב לשלוח חול לאוויר, אך האדים עוד באוויר ומפזרים את החול. סנו שולח לעבר בינאקל רוח קפואה אך בורמי של ג'וזף מגן עליו עם הגנה. בור מרכזת את כל האנרגיה שלה, ומשחררת גל אנרגיה כתומה ענקית על כל שלושת יריביה, גורמת הרבה נזק לבינאקל, מעלפת אותו, ומעט נזק לבורמי ולראלטס. ג'וזף חושק שיניים ואומר:"בורמי, כוח נסתר על טורצ'יק! ראלטס, בלבול על בורמי!". בורמי שולח גל אנרגיה חום בהיר אל אפרוח, גורם לו הרבה נזק ומעלף אותו. ראלטס שולחת טבעת אנרגיה ורודה לעבר בור, גורמת לה די הרבה נזק.
מה תעשה?
בור - 2/10
סנובר - 10/10
בר
*Korekt
*ממליץ לך גם לתרגם מחדש את הקטע הראשון, הארוך. יש בו הרבה קטעים חשובים.
*אתה סבבה מבחינת השקעה. יואו איך הפחדתי את כל השחקנים חח
*מיקום - דרך 218, סינו
*זמן - בוקר
*עוד 1 יום להגיע לבסיס
*כסף - 6,995 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסתכל עליו, אומר לו להיזהר ושואל אותו מה קרה. הוא אומ בחיוך "די! די!". ומתחכך בך. הוא מרגיש כמו ג'לי רוטט ומוזר. אתה מבין שהוא סך הכל פוקימון חסר ישע שמשוטט לו לבדו. אתה מכין את הפוקדורים והוא מתלהב, בולע אחד מהפוקדורים ומקיא אותו החוצה, גורם לו להיפתח. מהפוקדור יוצא מאצ'וק והפוקימון אומר באושר:"די! די!". לאחר מכן הוא משנה צורה מיד ותוך רגע הופך לעותק מדויק של מאצ'וק, מוכן להילחם. הוא אומר:"די!" בטון יותר נחוש הפעם, מחכה לקרב.
מה תעשה?
וכן, אני רק צריך פרטים מתי זה יוצא ואני אבקש מדודה שלי המלכה שתקנה לי. כל הכסף שלי הולך על שיעורי נהיגה חח
-----------
"אחחחח פראליגייטר... את לא מפסיקה להפתיע ולרגש" אומר באנחת רווחה. "תקשיבו, אני מקווה שההפסד נגד טרייסי היה חד פעמי, פעם הבאה אנחנו הולכים לנצח אותה ואני מקווה שאתם איתי באותו ראש!" אנסה להכניס מוטיבציה לצוות. "קדימה חזרו לפוקדורים שלכם ונלך לרפא אתכם, מחר יש לנו יום ארוך."