Pokemon GO
עמוד 58 מתוך 89 ראשוןראשון ... 848565758596068 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 856 עד 870 מתוך 1331
  1. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    טוטודייל
    *אז תמכור אותם לצוות
    *כולם אוהבים PMD. אתה תקנה? אני עושה פרי-אורדר בתחילת נובמבר, כשייכנס לי כסף על מה שעשיתי החודש
    *מיקום - דרך 222, סינו
    *זמן - צהריים
    *עוד 1 יום עד למשימה הרשמית הבאה
    *כסף - 1,095 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לפוקימוניך מה לעשות. מאצ'ופ ניגש אל איש החשמל, עוטף את אגרופו בקרח ומכה באיש החשמל איתו, מעלף אותו. דודואו מנקר בחוזקה את החקיין פעמיים, מעלף אותו. אתה אומר לפרליגייטר מה לעשות. היא יושבת, נושמת עמוק וגורמת לפעמון ענק להופיע. הפעמון מצלצל בקול עמוק ורגוע, מעלים את הבלבול של פרליגייטר. מאזלט! פרליגייטר למדה פעמון מיקוד!!!*. לאחר מכן פרליגייטר מתאמצת, שולחת מפיה זרנוק מים עוצמתי וענקי, פוגעת בציפור השיר בחוזקה וגורמת לו הרבה מאוד נזק, מעלפת אותו. *מאזלט! פרליגייטר למדה זרנוק אקווה!!!*. אתה מברך את באלטוי על המתקפה החדשה שלו. הוא שולח שוב כדורים ורודים של אנרגיה לעבר החשופית, מעלף אותה. הפוקימונים שלך שמחים. נראה שהם ישמחו לאימונים נוספים לאחר שתרפא אותם בבסיס.
    מה תעשה?

טל
    *חח אני יודע שהם קיימות, אני שאלתי על כאלו שלא קיימות עדיין
    *חחחח אני יעבוד על זה
    *מיקום - מפקדת אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
    *זמן - צהריים
    *עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לטרוי (חח סתם).
    את אומרת ל'סרה' שלמרות שאתם במסווה, אין צורך להיסחף וחושבת שהוא תפס אותך לא מוכנה. טרוי ניגש אליך, מרחיק מעט את הרצועה מצווארו ולוחש לך:"אליס, זה לא היה חלק מהמסווה. באמת יש לי רגשות אליך. אני מקווה שתקבלי את זה בהבנה". לאחר מכן הוא מלביש על עצמו שוב את רצועת הצוואר. אתם משתגרים לעיר אטרנה. 'סרה' אומרת:" בואי נלבש את המדים'. אתם מתלבשים במדים ומדביקים את הטלאי למיקום שלו, הולכים לכיוון המבנה הגדול והגבוה שעליו הסמל של צוות אקווה. אתם ניגשים לכניסה ו'סרה' אומרת שלום לשומרים, כשאתם מתקרבים למערכת שסורקת את הטלאי שלכם. השומרים אומרים לך:" היי, נופל לך הטלאי. לכי לדלפק שיתפרו לך אותו". לאחר מכן הדלת נפתחת. אתם נכנסות פנימה ו'סרה' אומרת:" שנתפצל?" והיא מחכה לתשובתך.
    מה תעשי?

עומר
    *1 מתוך ה-3 כבר קיים
    *מיקום - חורבות אלף, ג'וטו
    *זמן - צהריים מוקדם
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 26,600 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את פותחת את הטלפון שלך ומחפשת על הבסיס בחורבות אלף. את מסתכלת ורואה שהכניסה לבסיס נמצאת עמוק מתחת לפני האדמה. את נכנסת אל תוך ההיכל הגדול ומרחרחת. את שומעת שני מדענים מדברים על כך שהם רוצים לרדת למנהרות התת-קרקעיות, שהכניסה אליהם מהחדר הפנימי שבאולם הענקי והעתיק בו את נמצאת.
    מה תעשי?

לי
    *מיקום - הים הצפוני, סינו
    *זמן - צהריים
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 100 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה שואל איפה המזנון ומקבל הכוונות. אתה הולך ורוכש חמישה כריכים ב30 פ"ד, שיהיה לך לכל השיט. לאחר מכן אתה מחפש חדר ריק לעובדים זמניים ומתמקם בו. אתה שם את בלבזור על המשמר והולך לנוח. לאחר זמן מסוים בלבזור מעיר אותך. הקפטן עומד בדלת. "התעוררת? יופי. היה קצת בלגן בחדר האוכל, מחלת ים, קיא וכאלו. לך בבקשה לנקות את זה" הוא אומר והולך.
    מה תעשה?

נועם
    *אתה משקיע. קיבלת ה"פ?
    *PMD זה פוקימון צינוק מסתורי יכסיל
    *מיקום העיר מוסדיפ, הואן
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 8,380 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מציג את עצמך בריסון בפני סטיבן ומציג בפניו את האבן. הוא חוקר אותה ואומר:" היא נראית לי מאוד מוכרה, אבל בחיים לא נתקלתי בה אולי אתה..." דיבורו נקטע על ידי זוהר כחול שבוקע מכיס מעילו. הוא מוציא חליל ארוך ומוזר: . הוא קורא לך ואתם הולכים לחצר האחורית של ביתו, ממש על שפת האי. אתה יכול לראות את כן השיגור של מרכז החלל ואת הטיל שעומד בו. סטיבן מחלל בחליל מנגינה נעימה ומסתורית, ותוך כמה רגעים מופיע מולך פוקימון אדיר מעופף כחול: . סטיבן אומר:" קלאן, תכיר: זה לטיאוס. הוא פוקימון אגדי, הטס לו בשמי הואן. לפני כ-15 שנה יצרתי יחד עם נער צעיר בשם ברנדן קשר עמוק עם לטיאוס ואחותו, לטיאס. אז נכון שהיום ברנדן כבר לא נער צעיר, אלא אדם בן 30, אבל עדיין אני שומר איתו על קשר טוב. בכל מקרה, כנראה שלטיאוס מזהה את האבן והוא רוצה שנבוא איתו. אתה תהיה צריך לעלות עליו בשביל להגיע למקום שלו, אבל אני רואה שאתה על כיסא גלגלים. אני בטוח שלטיאוס יוכל לטפל בזה" הוא אומר ומחלל עוד מנגינה קצרה בחליל. לטיאוס עוטף אותך באנרגיה בכחולה, ופתאום אתה מרגיש קצת שונה. בחשש רב, אתה מנסה לעמוד על רגלך ומגלה שרגלך אכן נרפאה לחלוטין. אתה מוריד את הגבס. סטיבן עולה על לטיאוס ומושיט לך את ידו:" לעזור לך לעלות?".
    מה תעשה?

Amitlv
    *צבא?
    *מיקום - העיר סנטאלון, קאלוס
    *זמן - ערב
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה אומר לפוקימוניך מה לעשות. אפרוח מנסה שוב לשלוח חול לאוויר, אך האדים עוד באוויר ומפזרים את החול. סנו שולח לעבר בינאקל רוח קפואה אך בורמי של ג'וזף מגן עליו עם הגנה. בור מרכזת את כל האנרגיה שלה, ומשחררת גל אנרגיה כתומה ענקית על כל שלושת יריביה, גורמת הרבה נזק לבינאקל, מעלפת אותו, ומעט נזק לבורמי ולראלטס. ג'וזף חושק שיניים ואומר:"בורמי, כוח נסתר על טורצ'יק! ראלטס, בלבול על בורמי!". בורמי שולח גל אנרגיה חום בהיר אל אפרוח, גורם לו הרבה נזק ומעלף אותו. ראלטס שולחת טבעת אנרגיה ורודה לעבר בור, גורמת לה די הרבה נזק.
    מה תעשה?
    בור - 2/10
    סנובר - 10/10

בר
    *Korekt
    *ממליץ לך גם לתרגם מחדש את הקטע הראשון, הארוך. יש בו הרבה קטעים חשובים.
    *אתה סבבה מבחינת השקעה. יואו איך הפחדתי את כל השחקנים חח
    *מיקום - דרך 218, סינו
    *זמן - בוקר
    *עוד 1 יום להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מסתכל עליו, אומר לו להיזהר ושואל אותו מה קרה. הוא אומ בחיוך "די! די!". ומתחכך בך. הוא מרגיש כמו ג'לי רוטט ומוזר. אתה מבין שהוא סך הכל פוקימון חסר ישע שמשוטט לו לבדו. אתה מכין את הפוקדורים והוא מתלהב, בולע אחד מהפוקדורים ומקיא אותו החוצה, גורם לו להיפתח. מהפוקדור יוצא מאצ'וק והפוקימון אומר באושר:"די! די!". לאחר מכן הוא משנה צורה מיד ותוך רגע הופך לעותק מדויק של מאצ'וק, מוכן להילחם. הוא אומר:"די!" בטון יותר נחוש הפעם, מחכה לקרב.
    מה תעשה?
    אפשרי למכור אותם?
    וכן, אני רק צריך פרטים מתי זה יוצא ואני אבקש מדודה שלי המלכה שתקנה לי. כל הכסף שלי הולך על שיעורי נהיגה חח
    -----------
    "אחחחח פראליגייטר... את לא מפסיקה להפתיע ולרגש" אומר באנחת רווחה. "תקשיבו, אני מקווה שההפסד נגד טרייסי היה חד פעמי, פעם הבאה אנחנו הולכים לנצח אותה ואני מקווה שאתם איתי באותו ראש!" אנסה להכניס מוטיבציה לצוות. "קדימה חזרו לפוקדורים שלכם ונלך לרפא אתכם, מחר יש לנו יום ארוך."

2. משתמש מנוסה

בר
    *Korekt
    *ממליץ לך גם לתרגם מחדש את הקטע הראשון, הארוך. יש בו הרבה קטעים חשובים.
    *אתה סבבה מבחינת השקעה. יואו איך הפחדתי את כל השחקנים חח
    *מיקום - דרך 218, סינו
    *זמן - בוקר
    *עוד 1 יום להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    אתה מסתכל עליו, אומר לו להיזהר ושואל אותו מה קרה. הוא אומ בחיוך "די! די!". ומתחכך בך. הוא מרגיש כמו ג'לי רוטט ומוזר. אתה מבין שהוא סך הכל פוקימון חסר ישע שמשוטט לו לבדו. אתה מכין את הפוקדורים והוא מתלהב, בולע אחד מהפוקדורים ומקיא אותו החוצה, גורם לו להיפתח. מהפוקדור יוצא מאצ'וק והפוקימון אומר באושר:"די! די!". לאחר מכן הוא משנה צורה מיד ותוך רגע הופך לעותק מדויק של מאצ'וק, מוכן להילחם. הוא אומר:"די!" בטון יותר נחוש הפעם, מחכה לקרב.
    מה תעשה?
    "אז אתה רוצה קרב, זה מה שאתה רוצה" אגיד
    "אם ככה אין בעיה, מצ'וק אתה לא יכול לחיקוי לנצח את הדבר האמיתי" אגיד לו
    "קיצוץ קראטה" אגיד

3. the bitch is back
    עומר
    *1 מתוך ה-3 כבר קיים
    *זמן - צהריים מוקדם
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 26,600 פ"ד
    את פותחת את הטלפון שלך ומחפשת על הבסיס בחורבות אלף. את מסתכלת ורואה שהכניסה לבסיס נמצאת עמוק מתחת לפני האדמה. את נכנסת אל תוך ההיכל הגדול ומרחרחת. את שומעת שני מדענים מדברים על כך שהם רוצים לרדת למנהרות התת-קרקעיות, שהכניסה אליהם מהחדר הפנימי שבאולם הענקי והעתיק בו את נמצאת.
    מה תעשי?
    'כדאי לי לבדוק את זה' אחשוב לעצמי 'אבל מה אם זה לא המקום הנכון?' אתחיל לחשוש ואסרוק אחר דלת לחדר הפנימי במקום ואקווה שאני במקום הנכון.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    טדי
    *למה, יש ליקוק
    *מיקום - דרך 23, קאלוס
    *זמן - אחה"צ מוקדם
    *כסף - 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את מיסרבוס ואומר לה מה לעשות. היא מביטה במדיצ'אם בחוזקה, נועלת אותה בזירה ומפחיה אותה מעט. לאחר מכן היא שולחת קרן אנרגיה זוהרת חלושות לעבר מדיצ'אם, מבלבלת אותה. לאחר מכן מיסדרבוס שולחת להבות רפאים לעבר מדיצ'אם, גורמת לה לכוויות. *מאזלט! מיסדרבוס למדה להבות רפאים (Will-O-Wisp)!!!*. ויטו מקלל בשקט. הוא אומר:" מדיצ'אם, חילוף על-חושי! (Psycho Shift)". מדיצ'אם מתרכז, ושולחת במהירות את הכוויות אל מיסדרבוס, גורמת לה לכוויות. ויטו אומר:"מדיצ'אם, פעמון מיקוד!" (Focus Bell). מדיצ'אם ממש מתמקדת וגורמת לפעמון להופיע, שמצלצל בטון רגוע ושקט. הבלבול של מדיצ'אם נעלם. ויטו מחייך. הוא אומר:"מדיצ'אם, אגרוף ברק!". מדיצ'אם מתרכזת, ושולח לעבר מיסדרבוס את אגרופה, כשהוא עטוף בחשמל חי, גורמת לה נזק. מיסדרבוס נפגעת מהכוויות.
    מה תעשה?
    סקאטרבאג - 10/10
    מיסדרבוס - 5/10 *עם כוויות
    לא מוכר לי פעמון המיקוד אחי. יש דבר כזה?!
    =
    "זה שאת עם כויות עשוי להועיל לנו!" אעודד את מיסדרבוס. "עכשיו ליקוק! ורוע לב על הפעמון המיקוד!"
    חייבת להיות דרך לפגוע בה! אני בטוח בזה. אני מרגיש שמיסדרבוס צריכה שאני אבוא עם אסטרטגיה טובה! ואין לנו המון זמן...

5. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *אתה משקיע. קיבלת ה"פ?
    *pmd זה פוקימון צינוק מסתורי יכסיל
    *מיקום העיר מוסדיפ, הואן
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה מציג את עצמך בריסון בפני סטיבן ומציג בפניו את האבן. הוא חוקר אותה ואומר:" היא נראית לי מאוד מוכרה, אבל בחיים לא נתקלתי בה אולי אתה..." דיבורו נקטע על ידי זוהר כחול שבוקע מכיס מעילו. הוא מוציא חליל ארוך ומוזר: . הוא קורא לך ואתם הולכים לחצר האחורית של ביתו, ממש על שפת האי. אתה יכול לראות את כן השיגור של מרכז החלל ואת הטיל שעומד בו. סטיבן מחלל בחליל מנגינה נעימה ומסתורית, ותוך כמה רגעים מופיע מולך פוקימון אדיר מעופף כחול: . סטיבן אומר:" קלאן, תכיר: זה לטיאוס. הוא פוקימון אגדי, הטס לו בשמי הואן. לפני כ-15 שנה יצרתי יחד עם נער צעיר בשם ברנדן קשר עמוק עם לטיאוס ואחותו, לטיאס. אז נכון שהיום ברנדן כבר לא נער צעיר, אלא אדם בן 30, אבל עדיין אני שומר איתו על קשר טוב. בכל מקרה, כנראה שלטיאוס מזהה את האבן והוא רוצה שנבוא איתו. אתה תהיה צריך לעלות עליו בשביל להגיע למקום שלו, אבל אני רואה שאתה על כיסא גלגלים. אני בטוח שלטיאוס יוכל לטפל בזה" הוא אומר ומחלל עוד מנגינה קצרה בחליל. לטיאוס עוטף אותך באנרגיה בכחולה, ופתאום אתה מרגיש קצת שונה. בחשש רב, אתה מנסה לעמוד על רגלך ומגלה שרגלך אכן נרפאה לחלוטין. אתה מוריד את הגבס. סטיבן עולה על לטיאוס ומושיט לך את ידו:" לעזור לך לעלות?".
    מה תעשה?
    *נופ. הייתי אמור לקבל?
    *איך יכול לשכוח 0_0 מקווה שיהיה לי תקציב עד שיצא פה xd
    ------------------------
    "ל..לטי...לטיאוס!!" אומר בהפתעה גמורה כשהיצור האגדי ינחת לידי. "אני... בחיים לא הייתי קרוב כלכך לפוקימון אגדי. הכי קרוב שיצא לי להיות זה בספרים, אבל... וואו..." אומר ואודה ללטיאוס על ריפוי הרגל "תודה לאל! סבלתי יותר מדי מהגבס הזה יותר מדי זמן. אני חייב לזכור, לא בועטים בדלת עם פיירי לוק. לא בועטים בדלת עם פיירי לוק" אומר לעצמי תוך כדי שאנסה להחליש את החלק האחרון על מנת שסטיבן לא ישמע. לאחר מכן אצטרף לסטיבן ואעלה על לטיאוס.

6. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    *אני שולח את המחשב שלי לתיקון היום וזה עלול לקחת קצת זמן, אז אני כנראה לא יגיב בזמן הקרוב (זה יכול להיות יומיים או שבועיים. אני לא יודע כמה זמן זה ייקח)
    *כמו שלבטח שמתם לב, בתקלה כואבת נמחק חצי מדף המידע האחרון. שיחזרתי כמיטב יכולתי, אך חלק מהמתקפות החדשות שאין לפוקימוניכם נעלמו וגם כמה NPC's פחות חשובים ששכחתי מהם.

*חוץ מעומר, אף אחד מכם לא ניסה ללמד את הפוקימון שלו מתקפה. תנסו, מה כבר יקרה?

Amitlv
    *אופסי דופסי
    *זמן - ערב
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה אומר לבור וסנו מה לעשות. בור מגנה על עצמה. סנו יוצר עלים חדים כתער, מחזיק אותם במקום, עוטף באותם בקרח ובעצם הופך אותם לגושי קרח חדים. לאחר מכן הוא שולח את גושי הקרח החדים לעבר ראלטס, גורם לה הרבה נזק. *מאזלט! סנו למד עלי תער קפואים (Frost Razor Leaf)!!!*. ג'וזף אומר:" וואו, אני מתרשם. ועכשיו, תורי שוב: בורמי, כוח נסתר על סנובר!! ראלטס, תתקיפי אותם, בכל הכוח!". בורמי שולח גל אנרגיה חום בהיר לעבר סנובר, גורם לו מעט נזק. ראלטס מתאמצת, ושולחת גלי קול של צליל מזוויע ומעיק בצבע ורוד בהיר לעבר יריביה סנו, גורמת לו כמות יפה של נזק. *מאזלט! ראלטס של ג'וזף למדה קול מעיק (Disarming Voice)!!!*. ג'וזף מחייך למראה המהלך האחרון ואומר:" כל הכבוד ראלטס!".
    מה תעשה?
    בור - 2/10
    סנו - 5/10

טוטודייל
    *20.11
    *כן, אבל רק לצוות. הם יקנו אותם ממך כפוקימונים התחלתיים לסוכנים מתחילים או מתנות לסוכנים או משהו כזה. התפתחות 1 5,000 פ"ד, התפתחות שנייה 10,000 פ"ד והתפתחות שלישית 30,000 פ"ד.
    *חח. אני עוד קצת לפני כל זה.
    *מיקום - דרך 222, סינו
    *זמן - צהריים
    *כסף - 1,095 פ"ד
    אתה מעודד את פרליגייטר והיא מחייכת לה. לאחר מכן אתה מעודד את כל צוותך ומכניס אותם לפוקדורים שלהם. אתה הולך חזרה אל מרכז הפוקימונים הרגיל של סאנישור ושם לב שלא ביקרת בו פעם אחת. אתה מרפא את כל פוקימוניך. השעה 14:15.
    מה תעשה?

בר
    *מיקום - דרך 218, סינו
    *זמן - בוקר
    *עוד 1 יום להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    אתה מחליט לתת לו את הקרב שהוא רוצה. אתה מורה למאצ'וק מה לעשות, אך עוד לפני שאתה מספיק, החיקוי של מאצ'וק, שמהיר יותר ממאצ'וק, לופת את מאצ'וק, מזנק לאוויר ומטיח אותו לקרקע, מעלף אותו בהטלה סיסמית.
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0/10

עומר
    *זמן - צהריים מוקדם
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 26,600 פ"ד
    את חושבת שכאדי לך לבדוק את זה, אך חוששת שאת לא במקום הנכון. בכל מקרה את מתקדמת אל פנים האולם, רואה דלת שמעליה רשום בכתב מוזר: . את נכנסת פנימה ורואה חדר לא גדול, שבמרכזו חור גדול שבו יורד סולם. מאחורי החור קיר ועליו מין לוח עם חרסים קטנים לידו. את מתקרבת אל הלוח ורואה משהו מוכר בצורת שברי החרסים. מעל הלוח רשום באותו כתב מוזר .
    מה תעשי?

טדי
    *יצרתי אותו, כמו שיצרתי כ-12 מתקפות נוספות חדשות (עד עכשיו)
    *מיקום - דרך 23, קאלוס
    *זמן - אחה"צ מוקדם
    *כסף - 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר למיסדרבוס מה לעשות. היא מרחפת לעבר מדיצ'אם, מלקקת אותה וגורמת לה נזק. לאחר מכן היא שולחת להבות רפאים בהירות יותר, כחולות, לעבר מדיצ'אם. נראה שהיא יכוה להשתמש באגרוף רעם רק עוד פעם אחת. ויטו אומר:" מדיצ'אם, אגרוף אש!", ומדיצ'אם עוטפת אגרופה באש, חובטת במיסדרבוס בחוזרה וגורמת לה עוד נזק. הכוויות ואגרוף האש מספיקים כדי לעלף את מיסדרבוס.
    מה תעשה?
    סקאטרבאג - 10/10

נועם
    *חח אם בכלל יצא פה. אני בקושי ורואה משחקי פוקימון בארץ בימים אלו. VGS המקום היחיד שאני מכיר שיש בו אספקה קבועה.
    *לא, כי אתה סבבה
    *מיקום העיר מוסדיפ, הואן
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה מופתע מלטיאוס ומודה לו על הרגל. הוא סוג של מחייך ומזיז את גופו בעוצמה בתגובה. אתה אומר לעצמך לא לבעוט יותר בדלתות נעולות, ובא לעלות על לטיאוס. סטיבן אומר:" חכה רגע קלאן! לטיאוס, תגדל בבקשה!". מיד לאחר מכן סטיבן לוחץ על אבן צבעונית על סיכה בדש מעילו: . לטיאוס מיד גדל ומשנה צורה, הופך לצורה גדולה וסגולה של עצמו: . לאחר מכן סטיבן עוזר לך לעלות ובדרככם הוא מסביר לך:"בטח תהיה מה זה היה. מה שלטיאוס עבר כרגע היתה התפתחות מגה. התפתחות מגה היא תהליך של מטמורפוזה של פוקימון שהתגלתה לפני כמה שנים.לתהליך זה דרושים אבן מפתח, כמו שעל סיכת הדש שלי, אבן מגה, שכמו שלטיאוס ענד על כנפו, וקשר חזק בין מאמן ופוקימון או קשר שותפות חזק, כמו ביני ובין לטיאוס. בתהליך התפתחות המגה, המאמן מעורר את הפוקימון על ידי לחיצה על אבן המפתח, ותבגובה הפוקימון שאוחז באבן המגה המתאימה משנה צורה להתפתחות המגה שלו. התפתחות מגה היא מצב שמני שנגמר בסוף קרב או תעופה, במקרה של לטיאוס. אתה יכול לפתח-מגה רק פוקימון אחד בקרב". לאחר כמה דקות מסיום הסברו אתם נוחתים באי ירוק, עם צמחייה ענפה ונהרות כחולים עמוקים. לטמיאוס חוזר לצורתו הרגילה. סטיבן אומר:"הממ... אז לטיאוס לקח אותנו לאי הדרומי, אבל למה?". סטיבן מזברי לך:" קלאן, כרגע אנחנו נמצאים באי הדרומי. זהו אי מיוחד, הממוקם ממש בקצה הדרומי של הואן, אפילו דרומית לאי דיופורד. באי הזה יצרתי את הקשר עם לטיאוס לפני 24 שנה, כשאביו של ברנדן, נורמן, לקח אותי ועוד קומץ מנהיגי מכון בהואן וג'וטו לכאן. כולם טיילו באי, ורק אני נמשכתי לאבן סגולה שהונחה על הקרקע. במהשך הסתבר שאבן זו היתה לטיאוסייט, אבן המגה הדרושה ללטיאוס. לאחר מכן נכנסתי לתוך מערה, ובה ראיתי עשרות אבני מפתח צבעוניות, כמו שראית על סיכת הדש שלי. לאחר שהרמתי את הסיכה ויצאתי מהמערה, לטיאוס הופיע מולי. הוא לקח את אבן המגה, ובתמורה הביא לי את החליל שראית, חליל העדן. בעזרת חליל זה אני יכול לתקשר עם לטיאוס. יש שני חלילים כאלו בכל העולם: חליל העדן הכחול, שאני מחזיק בו, וחליל העדן האדום, שברנדן מחזיק בו. יש שמועות שבעבר נורמן החזיק בחליל העדן האדום, עד שקרה משהו. בכל מקרה, אני חושב שכדאי שקודם כל נעבור במערת אבני המפתח כדי להשיג לך אחת". סטיבן מחלל בחליל העדן, ולטיאוס מהנהן, משגר את שלושתכם. אתם נוחתים באמצע ג'ונגל סבוך, מול פתח מערה. "זוהי המערה" סטיבן אומר. אתה נכנס איתו פנימה, ולאחר כמה דקות הליכה אתם מגיעים לחדר פנימה וגדל, משובץ כולו באבני מפתח. אתה רואה שכל אבן מפיקה זוהר שמאיר את המערה. סטיבן אומר:"אני לא יודע למה, אבל המערה הזו מייצרת אבני מפתח מחדש כל הזמן. זה משהו באנרגיה שלה. בכל מקרה, קח את אבן המפתח שאתה רוצה. נמצא בהמשך דרך לשבץ אותה היכן שהוא אצלך". הוא מחכה שתבחר אבן.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    *אני שולח את המחשב שלי לתיקון היום וזה עלול לקחת קצת זמן, אז אני כנראה לא יגיב בזמן הקרוב (זה יכול להיות יומיים או שבועיים. אני לא יודע כמה זמן זה ייקח)
    *כמו שלבטח שמתם לב, בתקלה כואבת נמחק חצי מדף המידע האחרון. שיחזרתי כמיטב יכולתי, אך חלק מהמתקפות החדשות שאין לפוקימוניכם נעלמו וגם כמה NPC's פחות חשובים ששכחתי מהם.

*חוץ מעומר, אף אחד מכם לא ניסה ללמד את הפוקימון שלו מתקפה. תנסו, מה כבר יקרה?

Amitlv
    *אופסי דופסי
    *זמן - ערב
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה אומר לבור וסנו מה לעשות. בור מגנה על עצמה. סנו יוצר עלים חדים כתער, מחזיק אותם במקום, עוטף באותם בקרח ובעצם הופך אותם לגושי קרח חדים. לאחר מכן הוא שולח את גושי הקרח החדים לעבר ראלטס, גורם לה הרבה נזק. *מאזלט! סנו למד עלי תער קפואים (Frost Razor Leaf)!!!*. ג'וזף אומר:" וואו, אני מתרשם. ועכשיו, תורי שוב: בורמי, כוח נסתר על סנובר!! ראלטס, תתקיפי אותם, בכל הכוח!". בורמי שולח גל אנרגיה חום בהיר לעבר סנובר, גורם לו מעט נזק. ראלטס מתאמצת, ושולחת גלי קול של צליל מזוויע ומעיק בצבע ורוד בהיר לעבר יריביה סנו, גורמת לו כמות יפה של נזק. *מאזלט! ראלטס של ג'וזף למדה קול מעיק (Disarming Voice)!!!*. ג'וזף מחייך למראה המהלך האחרון ואומר:" כל הכבוד ראלטס!".
    מה תעשה?
    בור - 2/10
    סנו - 5/10

טוטודייל
    *20.11
    *כן, אבל רק לצוות. הם יקנו אותם ממך כפוקימונים התחלתיים לסוכנים מתחילים או מתנות לסוכנים או משהו כזה. התפתחות 1 5,000 פ"ד, התפתחות שנייה 10,000 פ"ד והתפתחות שלישית 30,000 פ"ד.
    *חח. אני עוד קצת לפני כל זה.
    *מיקום - דרך 222, סינו
    *זמן - צהריים
    *כסף - 1,095 פ"ד
    אתה מעודד את פרליגייטר והיא מחייכת לה. לאחר מכן אתה מעודד את כל צוותך ומכניס אותם לפוקדורים שלהם. אתה הולך חזרה אל מרכז הפוקימונים הרגיל של סאנישור ושם לב שלא ביקרת בו פעם אחת. אתה מרפא את כל פוקימוניך. השעה 14:15.
    מה תעשה?

בר
    *מיקום - דרך 218, סינו
    *זמן - בוקר
    *עוד 1 יום להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    אתה מחליט לתת לו את הקרב שהוא רוצה. אתה מורה למאצ'וק מה לעשות, אך עוד לפני שאתה מספיק, החיקוי של מאצ'וק, שמהיר יותר ממאצ'וק, לופת את מאצ'וק, מזנק לאוויר ומטיח אותו לקרקע, מעלף אותו בהטלה סיסמית.
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0/10

עומר
    *זמן - צהריים מוקדם
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 26,600 פ"ד
    את חושבת שכאדי לך לבדוק את זה, אך חוששת שאת לא במקום הנכון. בכל מקרה את מתקדמת אל פנים האולם, רואה דלת שמעליה רשום בכתב מוזר: . את נכנסת פנימה ורואה חדר לא גדול, שבמרכזו חור גדול שבו יורד סולם. מאחורי החור קיר ועליו מין לוח עם חרסים קטנים לידו. את מתקרבת אל הלוח ורואה משהו מוכר בצורת שברי החרסים. מעל הלוח רשום באותו כתב מוזר .
    מה תעשי?

טדי
    *יצרתי אותו, כמו שיצרתי כ-12 מתקפות נוספות חדשות (עד עכשיו)
    *מיקום - דרך 23, קאלוס
    *זמן - אחה"צ מוקדם
    *כסף - 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר למיסדרבוס מה לעשות. היא מרחפת לעבר מדיצ'אם, מלקקת אותה וגורמת לה נזק. לאחר מכן היא שולחת להבות רפאים בהירות יותר, כחולות, לעבר מדיצ'אם. נראה שהיא יכוה להשתמש באגרוף רעם רק עוד פעם אחת. ויטו אומר:" מדיצ'אם, אגרוף אש!", ומדיצ'אם עוטפת אגרופה באש, חובטת במיסדרבוס בחוזרה וגורמת לה עוד נזק. הכוויות ואגרוף האש מספיקים כדי לעלף את מיסדרבוס.
    מה תעשה?
    סקאטרבאג - 10/10

נועם
    *חח אם בכלל יצא פה. אני בקושי ורואה משחקי פוקימון בארץ בימים אלו. VGS המקום היחיד שאני מכיר שיש בו אספקה קבועה.
    *לא, כי אתה סבבה
    *מיקום העיר מוסדיפ, הואן
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה מופתע מלטיאוס ומודה לו על הרגל. הוא סוג של מחייך ומזיז את גופו בעוצמה בתגובה. אתה אומר לעצמך לא לבעוט יותר בדלתות נעולות, ובא לעלות על לטיאוס. סטיבן אומר:" חכה רגע קלאן! לטיאוס, תגדל בבקשה!". מיד לאחר מכן סטיבן לוחץ על אבן צבעונית על סיכה בדש מעילו: . לטיאוס מיד גדל ומשנה צורה, הופך לצורה גדולה וסגולה של עצמו: . לאחר מכן סטיבן עוזר לך לעלות ובדרככם הוא מסביר לך:"בטח תהיה מה זה היה. מה שלטיאוס עבר כרגע היתה התפתחות מגה. התפתחות מגה היא תהליך של מטמורפוזה של פוקימון שהתגלתה לפני כמה שנים.לתהליך זה דרושים אבן מפתח, כמו שעל סיכת הדש שלי, אבן מגה, שכמו שלטיאוס ענד על כנפו, וקשר חזק בין מאמן ופוקימון או קשר שותפות חזק, כמו ביני ובין לטיאוס. בתהליך התפתחות המגה, המאמן מעורר את הפוקימון על ידי לחיצה על אבן המפתח, ותבגובה הפוקימון שאוחז באבן המגה המתאימה משנה צורה להתפתחות המגה שלו. התפתחות מגה היא מצב שמני שנגמר בסוף קרב או תעופה, במקרה של לטיאוס. אתה יכול לפתח-מגה רק פוקימון אחד בקרב". לאחר כמה דקות מסיום הסברו אתם נוחתים באי ירוק, עם צמחייה ענפה ונהרות כחולים עמוקים. לטמיאוס חוזר לצורתו הרגילה. סטיבן אומר:"הממ... אז לטיאוס לקח אותנו לאי הדרומי, אבל למה?". סטיבן מזברי לך:" קלאן, כרגע אנחנו נמצאים באי הדרומי. זהו אי מיוחד, הממוקם ממש בקצה הדרומי של הואן, אפילו דרומית לאי דיופורד. באי הזה יצרתי את הקשר עם לטיאוס לפני 24 שנה, כשאביו של ברנדן, נורמן, לקח אותי ועוד קומץ מנהיגי מכון בהואן וג'וטו לכאן. כולם טיילו באי, ורק אני נמשכתי לאבן סגולה שהונחה על הקרקע. במהשך הסתבר שאבן זו היתה לטיאוסייט, אבן המגה הדרושה ללטיאוס. לאחר מכן נכנסתי לתוך מערה, ובה ראיתי עשרות אבני מפתח צבעוניות, כמו שראית על סיכת הדש שלי. לאחר שהרמתי את הסיכה ויצאתי מהמערה, לטיאוס הופיע מולי. הוא לקח את אבן המגה, ובתמורה הביא לי את החליל שראית, חליל העדן. בעזרת חליל זה אני יכול לתקשר עם לטיאוס. יש שני חלילים כאלו בכל העולם: חליל העדן הכחול, שאני מחזיק בו, וחליל העדן האדום, שברנדן מחזיק בו. יש שמועות שבעבר נורמן החזיק בחליל העדן האדום, עד שקרה משהו. בכל מקרה, אני חושב שכדאי שקודם כל נעבור במערת אבני המפתח כדי להשיג לך אחת". סטיבן מחלל בחליל העדן, ולטיאוס מהנהן, משגר את שלושתכם. אתם נוחתים באמצע ג'ונגל סבוך, מול פתח מערה. "זוהי המערה" סטיבן אומר. אתה נכנס איתו פנימה, ולאחר כמה דקות הליכה אתם מגיעים לחדר פנימה וגדל, משובץ כולו באבני מפתח. אתה רואה שכל אבן מפיקה זוהר שמאיר את המערה. סטיבן אומר:"אני לא יודע למה, אבל המערה הזו מייצרת אבני מפתח מחדש כל הזמן. זה משהו באנרגיה שלה. בכל מקרה, קח את אבן המפתח שאתה רוצה. נמצא בהמשך דרך לשבץ אותה היכן שהוא אצלך". הוא מחכה שתבחר אבן.
    מה תעשה?
    "סליחה האחות ג'וי? יש לך המלצות מה לעשות פה בעיר? סאנישור נראית עיר מאוד מעניינת ואין לי מה לעשות, אז חשבתי להסתובב בעיר טיפה. תוכלי להמליץ על מקומות?"

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי
    *זמן - צהריים
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 100 פ"ד
    אתה שואל איפה המזנון ומקבל הכוונות. אתה הולך ורוכש חמישה כריכים ב30 פ"ד, שיהיה לך לכל השיט. לאחר מכן אתה מחפש חדר ריק לעובדים זמניים ומתמקם בו. אתה שם את בלבזור על המשמר והולך לנוח. לאחר זמן מסוים בלבזור מעיר אותך. הקפטן עומד בדלת. "התעוררת? יופי. היה קצת בלגן בחדר האוכל, מחלת ים, קיא וכאלו. לך בבקשה לנקות את זה" הוא אומר והולך.
    מה תעשה?

'איזה מזל שטיימפול שלי יודעת אקדח מים' אחשוב לעצמי ואלך ביחד עם בלבזור לחדר האוכל. כשאהיה שם אוציא את טיימפול מהפוכדור ואומר לה " השתמשי באקדח מים ובבועות על כל החדר על מנת לנקות את כל הקיא שיש כאן." בזמן שטיימפול תעשה את זה, אחפש מטלית לי ולבאלאבזור לנגב את הרצפה אחרי השטיפה של טיימפול.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. blue To My Bones
    נועם
    *חח אם בכלל יצא פה. אני בקושי ורואה משחקי פוקימון בארץ בימים אלו. Vgs המקום היחיד שאני מכיר שיש בו אספקה קבועה.
    *לא, כי אתה סבבה
    *מיקום העיר מוסדיפ, הואן
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 8,380 פ"ד
    מה תעשה?
    *מקסימום אני אזמין מgame. זה מה שאני עושה רוב הזמן.
    *חח יופי, כבר דאגתי xd
    *אתה ממש afk בזמן האחרון :[ אין איזושהי פלטפורמה אחרת שתוכל להגיב דרכה בזמן שהמחשב שלך בתיקון? טאבלט או פלאפון אפילו?
    --------------------------
    "קודם הפגישה עם סטיבן, ואז לטיאוס... ועכשיו זה. זה פשוט מדהים" אומר בהתפעלות כשאני מבחין במגה- לטיאוס ובמערת אבני המפתח. "זה פשוט... אין לי מילים. בחיים לא חשבתי שאראה משהו כזה." אומר לסטיבן ואקח אחת מאבני המפתח. לאחר מכן אזכר במשהו. [שים לב, הרחבה לסיפור הרקע בדרך ^_^] "האמת, שיש לי משהו. " אומר לסטיבן כתגובה למשפט האחרון שלו ואוציא מאחד מכיסי המכנסיים שלי שרשרת כסופה קטנה. "זה... זה של אבא שלי. או לפחות היה שלו. הוא נתן לי את זה בפעם האחרונה שראיתי אותו. כל מה שאני זוכר זה את המשפט האחרון שהוא אמר לי: "תשמור על זה בן. בחיים לא תדע מאיפה העזרה יכולה להגיע. אפילו מהמקום הכי לא צפוי." וזהו. מאז לא ראיתי אותו. ואני אפילו לא יודע למה. הוא תמיד היה מגיע מאוחר בלילות, אבל הוא אף פעם לא הסכים לומר משהו על זה. לא גיליתי לאף אחד על השרשרת הזאת כי... הבטחתי לעצמי שאמור עליה, ולא משנה מה. חשבתי לעצמי שאולי יום אחד, היא גם תשמש לי יותר מסתם זיכרון. היא תזכיר לי את אבא שלי. " אומר לסטיבן, ולאחר מכן אגש הצידה ואנסה להתאושש מהזיכרון הכואב. לאחר שאתאושש, אקח את אן המפתח ואנסה להכניס אותה אל תוך פנים השרשרת.

10. היזהרו מחיקויים!
    *אז בסוף אני שולח את המחשב לתיקון רק ביום שלישי, אז אני אהיה כאן עוד יומיים :x

טוטודייל
    *מיקום - דרך 222, סינו
    *זמן - צהריים
    *כסף - 1,095 פ"ד
    אתה מבקש מהאחות ג'וי המלצות על מה אתה יכול לעשות בעיר. היא אומרת:" אתה לא תאמין למגוון האופציות: אתה יכול סתם לטייל בעיר, שהמורכבת משני מפלסים: מפלס תחתון על פני הקרקע ומפלס עליון שמהלך על פני פאנלים סולריים, זו חוויה מאוד מעניינת. אתה יכול ללכת לאתגר את המכון, אתה יכול ללכת לבקר במגדלור ולצפות בליגה של סינו, אם אין אובך, אתה יכול לגשת לשוק, אתה יכול לגשת לשוק הכיסויים לפוקדור, אתה יכול סתם להסתובב בעיר, ללכת לחוף הים הצפוני, חוף הים הדרומי בדרך 222, ללכת לבקר בחדר הכושר התת-קרקעי הנחצב בתוך ההרים של סאנישור... יש לך מגוון רחב מאוד של אפשרויות בסאנישור, עיר השמש הנצחית של סינו" היא אומרת. אתה מרגיש כאילו הרגע שמעת פרסומת.
    מה תעשה?

לי
    *זמן - צהריים
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 420 פ"ד
    אתה חושב לעצמך שמזל שיש לך את טיימפול. אתה ניגש אל אזור המזנון, ונתקל בשלולית קיא מטרידה בקוטר של לפחות מטר. הקיא מלא בחלקי אוכל חצי מעוכלים. המזנון מרוקן מאנשים עקב הקיא. אתה מוציא את טיימפול ובלבזור, וטיימפול כמעט ומקיאה לנוכח הריח. היא שוטפת את הרצפה לאיטה עם בועות ואקדח מים, בעוד בלבזור עומד ומחייך לנוכח הריח הרעיל. אתה מוצא שתי סחבות ואתה ובלבזור מתחילים לנקות את סיפון המזנון, עד שהוא מבריק לחלוטין. אתה זורק את דליי הקיא לפח הפסולת ובדיוק לאחר שאתה יוצא ממנו הקברניט מוצא אותך:" כל הכבוד נערי, ידעתי שאפשר לסמוך עליך. קח את זה בנוסף, זה אמור לדאוג שאתה תסתדר לאחר שתגיע לאזור הקרבות. אם אתה שואל אותי, כדאי לך למצוא עבודה זמנית או לנסות את מזלך בחזית הקרב לפני שתמשיך לטייל, כדי שיהיה עליך קצת כסף" (או שתוכל לגנוב). הקברניט מגיש לך 350 פ"ד. לאחר מכן הוא נפרד ממך, ותוך כשעה אתה שומע בכריזה:"נוסעים נכבדים,
    אנו עוגנים ברגעים אלו בנמל אזור הקרבות. אנא אספו את ציודכם והתאספו ליד גשר הירידה מהמעבורת. תודה".
    מה תעשה?

נועם
    *אני לא יכול להגיב מהטלפון כי א': אני לא סובל דפדפן סלולרי, ב': הטלפון שלי יותר קטן מכף היד שלי ואי אפשר לכתוב בו בלי שגיאות וג': אין לי את התגובות שלכם מתחת וגישה לדף רשומים. זה פשוט אימפוסיבל.
    *מיקום - האי הדרומי, הואן
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה אומר לסטיבן שאתה לא יודע איך להגיב לזה ולוקח את אחת מאבני המפתח. לאחר מכן אתה מוציא את השרשרת הכסופת, שמסתבר שבתחתיתה קמע בצורת כדור כסף גדול עם מכתש גדול בתוכו. כמו נוח. אתה משבץ את האבן בקלות בתוך הגומחה וזוהר בהיר מקיף את האבן והקמע. אתה מבין שהאבן והקמע התחברו. אתה מכניס את השרשרת מתחת לחולצתך, מסתיר אותה מעיני כל. לאחר מכן סטיבן אומר:"לאחר שנעזוב את האי אני אתן לך אבן מגה או שתיים מהאוסף הפרטי שלי, כדי שתוכל לפתח את פוקימוניך-מגה. אבל עכשיו, בוא נחזור לחלק המרכזי של האי, כדי שנוכל להבין מה פשר האבן המוזרה הזו". סטיבן מחלל שוב בחליל העדן הכחול, ולטיאוס משגר את השניכם לפתח האי. לאחר מכן הוא מלווה את שניכם בשביל המוביל אל תוך חורשה. לאחר כחצי שעה אתם יוצאים אל תוך קרחת יער, כמעט קסומה. הקרחת מוקפת בנהר כחול עמוק, והעצים נראים גבוהים יותר. הם משדרים אווירה שקטה. במרכז קרחת היער מין עמוד אבן מעוטר עם ראש שטוח. לטיאוס שואג וסטיבן אומר:" לטיאוס אומר לך להניח את האבן על העמוד".
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

11. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    אלמוג
    *באמת? לילה. אתה לא רוצה לישון?
    *מיקום - דרך 117, הואן
    *זמן - ערב
    *כסף - 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מאושר מתפיסתך. אתה ממשיך והולך עוד כמה קילומטרים ואז מגיע אל העיר הבאה, העיירה ורדאנטורף. העיירה לא כל כך גדולה. לאחר כמה דקות שוטטות, נערה צעירה ניגשת אליך ואומרת:" היי, אתה! נעים להכיר, אני פיבי. אני גרה בבית כמה קילומטרים מכאן. אבא שלי תפס לי טרופיוס, פוקימון מאוד גדול לכבוד יום ההולדת שלי. אני לא רוצה אותו. תרצה לקבל אותו ממני?" (זה הפרס סוכות שלך אז כדאי לך)
    מה תעשה?

" ברור ... אני רוצה ..." אני אוומר באופן מקוטע מותוך עייפות ומפהק.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

12. משתמש מנוסה
    *אז בסוף אני שולח את המחשב לתיקון רק ביום שלישי, אז אני אהיה כאן עוד יומיים :x

טוטודייל
    *מיקום - דרך 222, סינו
    *זמן - צהריים
    *כסף - 1,095 פ"ד
    אתה מבקש מהאחות ג'וי המלצות על מה אתה יכול לעשות בעיר. היא אומרת:" אתה לא תאמין למגוון האופציות: אתה יכול סתם לטייל בעיר, שהמורכבת משני מפלסים: מפלס תחתון על פני הקרקע ומפלס עליון שמהלך על פני פאנלים סולריים, זו חוויה מאוד מעניינת. אתה יכול ללכת לאתגר את המכון, אתה יכול ללכת לבקר במגדלור ולצפות בליגה של סינו, אם אין אובך, אתה יכול לגשת לשוק, אתה יכול לגשת לשוק הכיסויים לפוקדור, אתה יכול סתם להסתובב בעיר, ללכת לחוף הים הצפוני, חוף הים הדרומי בדרך 222, ללכת לבקר בחדר הכושר התת-קרקעי הנחצב בתוך ההרים של סאנישור... יש לך מגוון רחב מאוד של אפשרויות בסאנישור, עיר השמש הנצחית של סינו" היא אומרת. אתה מרגיש כאילו הרגע שמעת פרסומת.
    מה תעשה?

לי
    *זמן - צהריים
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 420 פ"ד
    אתה חושב לעצמך שמזל שיש לך את טיימפול. אתה ניגש אל אזור המזנון, ונתקל בשלולית קיא מטרידה בקוטר של לפחות מטר. הקיא מלא בחלקי אוכל חצי מעוכלים. המזנון מרוקן מאנשים עקב הקיא. אתה מוציא את טיימפול ובלבזור, וטיימפול כמעט ומקיאה לנוכח הריח. היא שוטפת את הרצפה לאיטה עם בועות ואקדח מים, בעוד בלבזור עומד ומחייך לנוכח הריח הרעיל. אתה מוצא שתי סחבות ואתה ובלבזור מתחילים לנקות את סיפון המזנון, עד שהוא מבריק לחלוטין. אתה זורק את דליי הקיא לפח הפסולת ובדיוק לאחר שאתה יוצא ממנו הקברניט מוצא אותך:" כל הכבוד נערי, ידעתי שאפשר לסמוך עליך. קח את זה בנוסף, זה אמור לדאוג שאתה תסתדר לאחר שתגיע לאזור הקרבות. אם אתה שואל אותי, כדאי לך למצוא עבודה זמנית או לנסות את מזלך בחזית הקרב לפני שתמשיך לטייל, כדי שיהיה עליך קצת כסף" (או שתוכל לגנוב). הקברניט מגיש לך 350 פ"ד. לאחר מכן הוא נפרד ממך, ותוך כשעה אתה שומע בכריזה:"נוסעים נכבדים,
    אנו עוגנים ברגעים אלו בנמל אזור הקרבות. אנא אספו את ציודכם והתאספו ליד גשר הירידה מהמעבורת. תודה".
    מה תעשה?

נועם
    *אני לא יכול להגיב מהטלפון כי א': אני לא סובל דפדפן סלולרי, ב': הטלפון שלי יותר קטן מכף היד שלי ואי אפשר לכתוב בו בלי שגיאות וג': אין לי את התגובות שלכם מתחת וגישה לדף רשומים. זה פשוט אימפוסיבל.
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה אומר לסטיבן שאתה לא יודע איך להגיב לזה ולוקח את אחת מאבני המפתח. לאחר מכן אתה מוציא את השרשרת הכסופת, שמסתבר שבתחתיתה קמע בצורת כדור כסף גדול עם מכתש גדול בתוכו. כמו נוח. אתה משבץ את האבן בקלות בתוך הגומחה וזוהר בהיר מקיף את האבן והקמע. אתה מבין שהאבן והקמע התחברו. אתה מכניס את השרשרת מתחת לחולצתך, מסתיר אותה מעיני כל. לאחר מכן סטיבן אומר:"לאחר שנעזוב את האי אני אתן לך אבן מגה או שתיים מהאוסף הפרטי שלי, כדי שתוכל לפתח את פוקימוניך-מגה. אבל עכשיו, בוא נחזור לחלק המרכזי של האי, כדי שנוכל להבין מה פשר האבן המוזרה הזו". סטיבן מחלל שוב בחליל העדן הכחול, ולטיאוס משגר את השניכם לפתח האי. לאחר מכן הוא מלווה את שניכם בשביל המוביל אל תוך חורשה. לאחר כחצי שעה אתם יוצאים אל תוך קרחת יער, כמעט קסומה. הקרחת מוקפת בנהר כחול עמוק, והעצים נראים גבוהים יותר. הם משדרים אווירה שקטה. במרכז קרחת היער מין עמוד אבן מעוטר עם ראש שטוח. לטיאוס שואג וסטיבן אומר:" לטיאוס אומר לך להניח את האבן על העמוד".
    מה תעשה?
    "וואו. יש כל כך הרבה מה לעשות בעיר הזאת. אני חושב שאלך לבקר בחדר הכושר התת קרקעי, גם יש לי פוקימון שיאהב מאוד את הרעיון" אומר ואזרוק את הפוקדור של מאצ'ופ לאוויר. "מאצ'ופ, מה דעתך שנלך לחדר כושר?" אשאל אותו ואתחיל להתקדם לעבר החדר כושר.

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי
    *זמן - צהריים
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 420 פ"ד
    מה תעשה?

אתאסף ליד הגשר וארד לאזור הקרבות 'טוב יש לי עוד מלא זמן עד הדד ליין, אב נאמן קצת את בלבאזור ואת טיימפול' . אחשוב לעצמי. ואתחיל לחפש באזור הקרבות מאמן תמים ודי חלש.\ שיסכים להילחם נגדי בקרב פוקימונים.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. היזהרו מחיקויים!
    אלמוג
    *מיקום - דרך 117, הואן
    *זמן - ערב
    *כסף - 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לנערה בעייפות שתשמח לקבל אותו. היא אומרת:"אוקיי,תיהנה איתו" ומגישה לך פוקדור אדום. *מאזלט! קיבלת טרופיוס!!! *. הנערה הולכת ואומרת:" לילה טוב!". אפילו הוולביטים והאילומיסים השתתקו.
    מה תעשה?

טוטודייל
    *מיקום - דרך 222, סינו
    *זמן - צהריים
    *כסף - 1,095 פ"ד
    אתה אומר שיש כל כך הרבה מה לעשות בעיר ומוציא את מאצ'ופ, שואל אותו מה דעתו על חדר כושר. מאצ'ופ מחייך ואומר:" צ'ופ! צ'ופ!". לאחר מכן אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, רואה מפה של העיר. אתה מנווט את עצמך אל המפלס העליון, שהוא הרבה יותר חם להליכה, ולבסוף מגיע אל שלט שבו רואים מאצ'ופים, מאצ'וקים ועוד פוקימוני לחימה 'עושים שריר'. לידו אתה רואה מעלית. אתה נכנס לתוכה, ולאחר כחמש דקות יוצא ממנה אל מבואה מפוארת שמעל הדלפק הראשי שבה רשום '日当たりの良い海岸都市ジム' (מכון הכושר של העיר סאנישור). אתה ניגש אל המזכירה והיא אומרת לך:" שלום! שימוש בכל מתקני חדר הכושר יעלה לך סכום סמלי של 20 פ"ד".
    מה תעשה?

לי
    *אבל אתה מאמן תמים ודי חלש חחח
    *זמן - צהריים
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 420 פ"ד
    אתה מתאסף עם שאר הנושעים ליד הגשר ויורד בנימוס אל נמל אזור הקרבות. כל אזור הקרבות, שהוא פחות או יותר מרחב גדול שבו מספר בתים, מרכז פוקימונים ומרכול, מלא במאמנים מכל הסוגים. ליד מרכז הפוקימונים גשר אדור שמעליו רשום 'バトルフロンティア' (חזית הקרב). אתה רואה ליד הגשר שלט:'שלום לכם מאמנים. חזית הקרב היא קבוצת מתקנים בהם תוכלו לאמן ולהתאמן עם פוקימוניכם. שימו לב שכדי להשתתף בחזית הקרב עליכם להחזיק לפחות שלושה פוקימונים'. אתה מחפש אחר מאמן תמים ורואה במרחק כמה עשרות מטרים ממך מאמן שיושב על ספסל, עם מבט חסר ביטחון וחושש.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

15. blue To My Bones
    נועם
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 8,380 פ"ד
    מה תעשה
    *lol מכיר את זה xd
    -----------------------------
    אשמח בליבי על שהאבן והשרשרת התחברו ואסתיר אותה אל מתחת לחולצה. לאחר מכן, אצטרף לסטיבן וללטיאוס ואשתגר לחלק המרכזי של האי, ואגש אל העמוד תוך כדי שאחזיק את האבן בזהירות בידיי. "הנה זה בא..." אומר ואניח בזהירות את האבן על העמוד, בציפייה לראות מה הדבר הבא שיקרה.

עמוד 58 מתוך 89 ראשוןראשון ... 848565758596068 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •