יאפ. מוכן!
טדי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אם כך, בוא נצא!" ברנדון אומר. אתה מחזיר את קלפה וברגמייט לפוקדורים שלהם, ואתהנעלם ומופיע לאחר כשבריר שנייה בחדר עגול עם סמל ענקי של עץ שצומח על ראש הר, שמתחתיו רשום "Agenterra". אתה מבין שזהן הסמל של הצוות ומשנן אותו. לאחר מכן אתה מסתכל על החדר. בחדר יושבים לפחות כ-50 בני אדם שמחאו לכם כפיים כשנחתתם. מול האנשים יש במה קצת מוגבהת. ברנדון עולה על הבמה ומסמן לך לעמוד לידו. לאחר מכן הוא אומר: "האיש הזה כאן, הוא טדי סמית'!". האנשים מריעים לך. "לפני מספר דקות, הוא ניצח אותי בקרב כפול עם פוקימונים שקיבל רגעים לפני, ועבר את מבחן הקבלה לצוות אג'נטרה באחד מהזמנים המהירים ביותר אי פעם!". התשואות כעת היו רמות יותר. "כעת, מולכם כעדים וברשותו של טדי, אקסגיוטור יסרוק את מוחו כדי לוודא שהוא אינו סוכן אויב. הימצאות כאחד כזה או סירוב לבדיקה יסתיימו בעיכוב למעצר ושלילת פוקימונים. טדיי, האם אתה מסכים להיבדק?" הוא שואל, וכל האנשים מפנים אליך מבטים, מחכים לתשובתך
מה תעשה?
ספוילר
מובן. אין לי שום דבר להסתיר. מלד\ זה שאני לא בהכרח גיבור...
טדי
אתה מסכים. ברנדון נותן את הסימן ואקסיגוטור נכנס למוחך. אתה מרגיש בתודעה נוספת בתוך המוח שלך, כנראה של אקסגיוטור. זה מרגיש כאילו אגוז קוקוס שיכור מחטט לך בזיכרונות. הוא עובר על כל זיכרונות חייך במהירות, יוצא ממוחך ואומר "אקסג!". ברנדון אומר "אני מבין. ברוך הבא לצוות אג'נטרה!" האנשים מריעים כמעט בהיסטריה. ברנדון מסמן בידו ואדם במדי הסוואה מגיש לו ארגז בצעים ירוק וחום בהיר. הוא אומר: "זה ארגז הפתיחה שלך. יש בו את כל מה שאתה צריך כסוכן מתחיל: מדים רשמיים, שישמשו לך רק לטקסים רשמיים, תורנויות דלפק ועוד, סיכת סוכן" הוא אומר כשהוא מצמיד לדש החולצה שלך סיכה קטנה בצורת עץ עם כנפיים. הסיכה עשויה מארד ממורק ונראית מרהיבה. "סיכה זו היא כרטיס הכניסה שלך למתחמי אג'נטרה: בסיסים, חדרים, מעבדות ועוד. כמובן שכסוכן טירון יש מקומות שלא תוכל לגשת אליהם, אז ככל שתתקדם בדרגות, תקבל סיכות סוכן חדשות ויחד איתם גישה לאזורים נוספים. בנוסף, בחבילה יש לך 5 כדוריות סקאנטאנק לשימוש חד פעמי, שברגע שתשבור אותן ייצרו ריח מסריח מאוד שיוצר מתמצית מושק של סקאנטאנק. יש לך גם 5 תרסיסי שינה שירדימו אדם או פוקימון לכחצי שעה, לשימוש חד פעמי, ותרסיס ניסיוני שאמור להרחיק ממך פוקימונים פראיים, שיש לך ממנו כרגע רק אחד. בנוסף, יש לך טלפון חכם לתקשורת עם מספרי טלפון חשובים מובנים בתוכו, ולוח משימות, עוד מכשיר דיגיטלי שדרכו תקבל את המשימות שלך. בנוסף יש לך חמישה כדורי אג'נטרה, אותם כדורים מיוחדים שבהם קיבלת את פוקימוניך. פוקימונים שנתפסים בכדור הזה יוצרים איתך קשר עמוק, ויהיו נאמנים וקשורים אליך כמו פוקימון שמסתובב איתך שנים. את כל אלה תוכל להכניס בתוך הנרתיק המכני המיוחד הזה. פנים הנרתיק מחובר לכיס חלל על-מרחבי שמאפשר לך לשמור בו כמות כמעט בלתי מוגבלת של חפצים, ועדיין יהיה בנרתיק מקום והוא לא ישקול יותר מכמה מאות גרמים. את הנרתיק אתה יכול להכניס לתרמיל או לחבר לחגורה ולשים אותה על מותניך. יש בדוכני ההתרעננות בבסיסים חגורות פוקימונים וכד'. כל חפץ שייאזל לך תוכל לקנות או לקבל, תלוי בחפץ, בדוכני ההתרעננות או בחנויות הסוכן. לסיום, החפץ הזה" הוא אומר ומגיש לך חפץ מקומר לבן עם מכסה עגול כחול. "זהו משגר המאך. חפץ מדהים שפיתחנו במעבדה הראשית, שמאפשר לך להשתגר לכל מקום בעולם הפוקימון בכמה לחיצות כפתור. יש בתוך הארגז מדריך עם הסבר, והוא ילמד אותך איך להשתמש בו. לסיום, בסיס המבצעים שלך, שבו תגור, תישן, תאכל וממנו תצא למשימות, ממוקם בעיירה אקווקורד שבדרום מחוז קאלוס, ממש דרומית ליער סאנטאלון. המשגר ייקח אותך לשם. בהצלחה!" הוא אומר ועוזב, מלווה במחיאות כפיים סוערות.
מה תעשה?
ספוילר
טוטודייל
*מקום : גשר נאגט - דרך 24
*כסף : 247 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה חושב שעליך לחשוב על משהו חדש. לפני שאתה מספיק לעשות משהו, טוטודייל, בזעם מוגבר, תוקפת את סניזל שוב בשריטות ונראה שהפעם גרמה יותר נזק. עיניה נהיות אדומות וזועמות מכעס. היא ניגשת אל סניזל, שורטת אותו עוד פעם ונושכת אותו בחוזקה לפני שהיא מספיקה להירגע ולהקשיב לפקודותיך. *מזל טוב! טוטודייל למדה נשיכה!!!*. טוטודייל שומעת לעצתך, ונכנסת מתחת לפני המים, מחכה לסימנך. המאמן אומר:"סניזל, כנס גם אתה למים! מתקפת הטעיה!" סניזל, בזריזות מדהימה, קופץ גם הוא למים. הוא נעלם, ולאחר כמה שניות נשמעת זעקת כאב כשסניזל וטוטודייל מזנקים לפני המים, סניזל שורט את טוטודייל. סניזל נראה כל כך מרוכז בלנסות לשרוט את טוטודייל שהוא לא מקדיש תשומת לב לסביבתו. טוטודייל מזהה את ההזדמנות, מזנקת לאוויר, שולחת אקדח מים על סניזל שלא ציפה לכך, מאבד את הפוקוס וכמעט טובע. טוטודייל מרגישה עוצמתית, ניביה זוהרים בתכלת, ונושכת את סניזל בעוצמה מלמעלה. *מזל טוב! טוטודייל למדה ניב קרח!!!*. המאמן נראה מבוהל ואומר:" סניזל, צא מהמים!" וסניזלל מזנק בקושי חזרה אל הגשר, בקושי מצליח להחזיק את עצמו. נראה שהמאמן שכבר נלחמת נגדו והאחד אחריו מביטים בקרב בהשתוקקות.
מה תעשה?
טוטודייל - 8/10 (+2 התקפה)
נדב
*אוקיי
*מקום : הומילאו, יונובה
*כסף : 0 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה חושב איזה כיף שאפשר לעבוד ממקום למקום, מטייל קצת בעיר ואז נכנס למכון. ישר שאתה נכנס אדם עם שיער כסוף ומשקפי שמש (למרות שאתם בתוך מבנה) אומר "היי, היי, היי! תאט טיפה! יש לי תחושה שהמכון הזה קצת קשוח מדי בשבילך" ואז לוחש לך" במיוחד כשאתה סוכן טירון של צוות אג'נטרה". אתה מסתכל ורואה שהתג עדיין על חולצתך. אתה מוריד אותו במהירות ומכניס לנרתיק כדי לא להתגלות. "בכל מקרה, אני קלייד XX, האח ה10 במשפחת קלייד, שכולנו התגייסנו להדרכה במכונים מסביב ליונובה. בכל מקרה, מארלון הוא מנהיג מכון די קשוח. אז אם בכל זאת יש לך מספיק זמן פנוי בתור סוכן של צוות אג'נטרה כדי לאתגר מכונים, הייתי ממליץ לך להתחיל בסטריאטון או באספרטיה. שים לב שביונובה יש 10 מכונים כשאתה צריך לפחות 8 תגים בשביל הליגה, אך תוכל לנצח את כולם אם תרצה. כניחומים, קח אותו איתך. אחד ממאמני המכון נתן לי אותו, ואני לא מאמן אז לא יהיה לי שימוש בו. זה פאנפור, קוף המים". *מזל טוב!!! קיבלת פאנפור!!!*. "להתראות!" הוא אומר כשאתה יוצא דרך הדלת. אתה שם לב שכבר מתחיל להחשיך וגופך נותן את אותותיו. אולי הגיע הזמן לחפש את הבסיס...
מה תעשה?
טדי
אתה מנסה לבדוק בלוח המשימות אם תוכל לעזור איכשהו לארגון. אתה פותח את המכשיר הדיגיטלי החכם ורואה הודעה: 'שלום לך, טדי סמית'. מכיוון שרק גויסת, נמליץ לך ללכת לנוח בחדרך בבסיסך. למחרת היום תקבל את משימתך הראשונה'
מה תעשה?
ספוילר
טדי
*אני מניח שדבר ראשון תשתגר לאקווקורד...
אתה מניח שלא סומכים עליך, ורוחך יורדת באופן דרסטי. אתה מוציא את הוראות משגר המאך כדי להבין איך להשתמש בו. אתה קורא את ההוראות: 'שלום ותודה שבחרתם להשתמש במשגר המאך מבית אג'נטרה תעשיות מדע בע"מ.
כדי להשתמש במשגר:
1. קחו את המשגר
2. פתחו את המכסה הכחול
3. השתמשו בגלגלת כדי לכוון את המפה כך שהמקום אליו תרצו להגיע יהיה במרכז הכוונת הכחולה על המסך
4. סגרו את המכסה
5. לחצו על הכפתור בחלק האחורי
מקווים שתהנו מהשימוש במשגר
*בכל בעיה נא להגיע לבניייני אג'נטרה תעשיות מדע בע"מ, מערב ראסטבורו, הואן*'
אתה מכוון את המשגר ומשתגר לעיירה אקווקורד. העיירה קטנה מאוד, עם שביל קטן שמוביל לעיירה וניוויל וגשר שבצדו השני דרך 2 והיער. אתה יוצא לך לטיול ביער. בדרכך ליער, בדרך 2, אתה נתקל בציפור דרור קטנטנה שאומרת "פלצ', פלצ'!" זהו פלטצ'לינג:
מה תעשה?
ספוילר
*במין שילוב בין המכניקה של המשחקים לבין של האנימה, אתם יכולים לנסות לתפוס פוקימון בין אם הוא עוד חי או מעולף
טדי
*מקום : דרך 2, קאלוס
אתה חושב שכדאי להרשים אותם, ומוציא את קלפה, אומר לו מה לעשות. הוא מדדה לו לעבר פלטצ'לינג, מנשק אותו על לחיו. בן רגע, פלטצ'לינג מתבלבל, ומנסה להשתמש בזריזות כדי לנוע מהר, אך במקום זאת מתנגש בעץ ופוגע בעצמו.
מה תעשה?
קלפה - 10/10
טוטודייל
*מקום : גשר נאגט - דרך 24
*כסף : 407 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שואל את טוטודייל בתמיהה מאיפה העוצמות האלה, והיא מגרדת בראשה ומחייכת. אתה מחזיר לה בחיוך. אתה אומר לה מה לעשות. טוטודייל מדשדשת במהירות לעבר סניזל, שורטת אותו בחוזקה ומעלפת אותו. המאמן אומר:"סניזל, חזור! כל הכבוד לך, הנה הפרס שלך" הוא אומר ומטפטף לידך 160 פ"ד "המשך הלאה"
מה תעשה?
ספוילר
מעולה.
"בוא ותתחיל לשיר מתוק שלי!" אומר לקלפה. אם הוא ירדם, אזרוק עליו פוקדור. "אני לא רוצה לפגוע בך. אני יודע איך זה מרגיש כשפובעים בך..."
טדי
*מקום : דרך 2, קאלוס
אתה אומר לקלפה מה לעשות. הוא שר לפלטצ'לינג ומרדים אותו. אתה זורק עליו פוקדור.
נדנוד1... נדנוד2... נדנוד3... ו.....
ספוילר
אתה מרוצה מהתפיסה המוצלחת
מה תעשה?
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)