Pokemon GO
עמוד 60 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1050585960616270 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 886 עד 900 מתוך 1331
  1. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    טוטודייל
    *מיקום - מכון כושר, העיר סאנישור, סינו
    *זמן - צהריים
    *עוד 1 יום עד למשימה הרשמית הבאה
    *כסף - 1,075 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מביא לה 20 פ"ד. אתה שואל אותה מה אפשר לעשות כאן והיא אומרת:"רק תיכנס". אתה נכנס אל הדלפק שבו היא יושבת ועובר בדלת, נדהם: אתה מגיע לחלל ענקי ובו כחמש קומות של חדר כושר גדול ויוקרתי. החדר כושר בנוי בדיוק בצורת ההר, ולכן קצהו צר כמשולש. חלונות מסביב לכל חדר הכושר מראים נוף מרהיב של סאנישור, ישר מתוך צוק במרכז העיר. כל המבנה מלא במתקני כושר, חדרי אימונים, חדרי יוגה, חדרי קרבות פוקימונים, משטחי אמנויות לחימה, זירות אגרוף, בריכות, ג'קוזים, בריכות מי קרח וכמעט כל מה שאתה יכול להעלות על דעתך. אתה רואה גם מזנון בקומה השלישית. אתה ניגש למפה ורואה הסבר מה בכל קומה: ' ברוך הבא למכון הכושר בהר של העיר סאנישור. שלט זה מיועד לעזור לך לנווט בקלות במרכז:
    קומה ראשונה (כאן אתה נמצא): לפוקימונים: חדרי קרבות, חדרי יוגה, חדרי אימונים,משטחי אמנויות לחימה, בריכות, מתקני כושר. לבני אדם: מתקני כושר, חדרי אימונים, חדרי יוגה
    קומה שנייה: לפוקימונים: זירות קרב, מתקני כושר, חדרי אימונים, זירות אמנויות לחימה, חדרי יוגה. לבני אדם: מתקני כושר, חדרי יוגה, משטחי אמנויות לחימה, זירות אגרוף והיאבקות
    קומה שלישית: לפוקימונים: בריכת ענק, זירות קרבות, מתקני כושר, חדרי אימונים, מזנון. לבני אדם: מזנון, בריכה, ג'קוזי, בריכת מי קרח, מתקני כושר, חדרי יוגה.
    קומה רביעית: לבני אדם: זירות אגרוף והיאבקות, מתקני כושר, חדרי יוגה, משטחי אמנויות לחימה
    קומה חמישית: לפוקימונים: מתקני כושר, חדרי יוגה.
    מקווים שתיהנו משהותכם,
    צוות המכון'
    מה תעשה?

טל
    *למה כולם מתעלמים מהמינוס?!?!?
    *מיקום - בסיס צוות אקווה, העיר אטרנה, סינו
    *זמן - צהריים
    *עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מוצאת מעלית ויורדת לקומה -5. את ממשיכה להסתובב, ובסופו של דבר מגיעה לחדר השלל. כאן הוא הרבה יותר גדול, ואת רואה שלט מעליך ובו רשום 'חדר חיפוש', שהוא חדר מלא כולו במחשבים שסורקים את טלאי האקווה ואז פותחים את מסד הנתונים. החדר מלא במלחים ומלחות שמחפשים פוקימונים לשים ולתת. את רואה שלט:
    'חיילים יקרים שלום. ברוכים הבאים למחסני שלל הפוקימונים. במחסנים אלו אתם יכולים לקחת פוקימונים לצרף לצוותכם, בהתאם למלאי שבבסיס. כל חייל יכול לקחת מספר פוקימונים מוגבל בהתאם לדרגתו לכל יום:
    חייל פשוט: 0 פוקימונים
    טוראי: 1 פוקימונים
    טוראי ראשון: 2 פוקימונים
    סמל: 3 פוקימונים
    רב-סמל: 4 פוקימונים
    חייל עילית: 5 פוקימונים
    סגן: 10 פוקימונים
    מפקד מחוז: 20 פוקימונים
    בנוסף, אתם יכולים להחליף פוקימונים שגנבתם תמורת פוקימונים נוספים, גם פה תמורת הגבלה ליום לפי דרגה:
    חייל פשוט: 1 ביום
    טוראי: 2 ביום
    טוראי ראשון: 4 ביום
    סמל: 6 ביום
    רב-סמל: 8 ביום
    חייל עילית: 10 ביום
    סגן: 25 ביום
    מפקד מחוז: 50 ביום
    בתודה,
    הנהלת הבסיס'
    מה תעשי?

עומר
    *ד"א שאלת על החלפות: יש שיטה ממש מגניבה של החלפות בבסיסים של הצוות הרע, אתה כבר תגלה על זה
    *עכשיו כן
    *מיקום - חורבות אלף, ג'וטו
    *זמן - צהריים
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 26,600 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את בודקת את חלקי החרס. את מבינה שזהו תצרף. את מרכיבה אותו ורואה את הצורה הבאה: . המשטח רועד ואת מתחילה לרדת איתו למטה. למזלך האולם היה ריק. את יורדת במין מנוף עד למטה, ולאחר הרבה זמן מגיעה לחדר לבן בהיר, מזכיר את הבסיס במעבר הקרח. את מתחילה ללכת במורד השביל ומגיעה לדלפק קבלה גדול עם מגן פלזמה-רמפא"ג עליו. הגעת לבסיס, סוף סוף! הפקידה קוראת לך, וסורקת את הטלאי שלך עם סורק כלשהו. "ברוכה הבאה ווילו, ציפינו לך. את אחת הראשונות שהגיעו היום. למעשה, רק מישהי אחת הגיעה יותר מהר ממך, ולמרבה ההפתעה, היא השותפה שלך לחדר. קוראים לה טרה. החדר שלכם נמצא בקומה 9-, אזור לינה, תא מספר 517. בנוסף, קחי את זה בתור פרס על שהגעת כל כך מוקדם" היא אומרת ןומעניקה לך פוקדור אדום בוהק: "בהצלחה" היא אומרת לך.
    מה תעשי?

בר
    *תעריך מחדש
    *תבדוק אבל בתיאור במ"ת. שיניתי את המכניקה כי אין רמות
    *מיקום - דרך 218, סינו
    *זמן - בוקר
    *עוד 1 יום להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה סורק אחריו בקלפי הפוקימונים עד שאתה מוצא קלף ועליו הציור הבא: . מתחת לציור רשום: 'דיטו, פוקימון השינוי. יש לו את היכולת לשנות את כל המבנה התאי שלו כדי להפוך למשהו שהוא רואה'. קלאונצ'ר מזנק בסילון אקווה לעבר דיטו, גורם לו עוד נזק. דיטו כבר מתחיל להיראות מותש. לאחר מכן דיטו לופת את קלאונצ'ר, מסובב אותו בחוזקה וזורק אותו למרחק. גורם לו הרבה נזק ומעלפו.
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0/10
    קלאונצ'ר - 0/10

נועם
    *אני לא מציע כלום, זה היה בידיך
    *מיקום - האי הדרומי, הואן
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 8,380 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משתאה ומציע לסטיבן את הרעיון שלך. סטיבן אומר:"הממ.. 10 אבנים זה קצת יותר מדי, בל זאת האוסף שלי לא כזה מרשים. אני מוכן להביא לך 5 ומרשה לך לחפש עוד איזה פרט או פוקימון מהאוסף שלי, אם זה נשמע מקובל עליך" הוא אומר ומחלל, מכין את לטיאוס לתעופה. אבן המפתח נוצצת באור השמש על המחרוזת שלך.
    מה תעשה?

טדי
    *מיקום - דרך 23, קאלוס
    *זמן - אחה"צ מוקדם
    *כסף - 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה גאה בספיופה על היותה פוקימונית נהדרת. אתה אומר לה מה לעשות. ספויפה שולחת לעבר מדיצ'אם המשותק קשקשים חדים כתער, מעלפת אותה. ויטו חושק שיניים ואומר:" מדיצ'אם, חזרי! האריאמה, צא!" ומהפוקדור יוצא יצור דמוי סומו גדול בצבעי כתום, כחול וצהוב: . ויטו אומר:" מלחי הרחה!" והאריאמה חובט בספיופה משני צידיו עם ידיו, אך ההגנה עוצרת אותו.
    מה תעשה?
    ספיופה - 10/10
    "בוא נעלה לקומה השנייה, אני רוצה שתחזק את האגרופים והבעיטות שלך. מלך לזירת האומנויות לחימה, זה נראה לי יעזור לך באופן מקסימלי."

2. the bitch is back
    טוטודייל
    *זמן - צהריים
    *כסף - 1,075 פ"ד
    אתה מביא לה 20 פ"ד. אתה שואל אותה מה אפשר לעשות כאן והיא אומרת:"רק תיכנס". אתה נכנס אל הדלפק שבו היא יושבת ועובר בדלת, נדהם: אתה מגיע לחלל ענקי ובו כחמש קומות של חדר כושר גדול ויוקרתי. החדר כושר בנוי בדיוק בצורת ההר, ולכן קצהו צר כמשולש. חלונות מסביב לכל חדר הכושר מראים נוף מרהיב של סאנישור, ישר מתוך צוק במרכז העיר. כל המבנה מלא במתקני כושר, חדרי אימונים, חדרי יוגה, חדרי קרבות פוקימונים, משטחי אמנויות לחימה, זירות אגרוף, בריכות, ג'קוזים, בריכות מי קרח וכמעט כל מה שאתה יכול להעלות על דעתך. אתה רואה גם מזנון בקומה השלישית. אתה ניגש למפה ורואה הסבר מה בכל קומה: ' ברוך הבא למכון הכושר בהר של העיר סאנישור. שלט זה מיועד לעזור לך לנווט בקלות במרכז:
    קומה ראשונה (כאן אתה נמצא): לפוקימונים: חדרי קרבות, חדרי יוגה, חדרי אימונים,משטחי אמנויות לחימה, בריכות, מתקני כושר. לבני אדם: מתקני כושר, חדרי אימונים, חדרי יוגה
    קומה שנייה: לפוקימונים: זירות קרב, מתקני כושר, חדרי אימונים, זירות אמנויות לחימה, חדרי יוגה. לבני אדם: מתקני כושר, חדרי יוגה, משטחי אמנויות לחימה, זירות אגרוף והיאבקות
    קומה שלישית: לפוקימונים: בריכת ענק, זירות קרבות, מתקני כושר, חדרי אימונים, מזנון. לבני אדם: מזנון, בריכה, ג'קוזי, בריכת מי קרח, מתקני כושר, חדרי יוגה.
    קומה רביעית: לבני אדם: זירות אגרוף והיאבקות, מתקני כושר, חדרי יוגה, משטחי אמנויות לחימה
    קומה חמישית: לפוקימונים: מתקני כושר, חדרי יוגה.
    מקווים שתיהנו משהותכם,
    צוות המכון'
    מה תעשה?

טל
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מוצאת מעלית ויורדת לקומה -5. את ממשיכה להסתובב, ובסופו של דבר מגיעה לחדר השלל. כאן הוא הרבה יותר גדול, ואת רואה שלט מעליך ובו רשום 'חדר חיפוש', שהוא חדר מלא כולו במחשבים שסורקים את טלאי האקווה ואז פותחים את מסד הנתונים. החדר מלא במלחים ומלחות שמחפשים פוקימונים לשים ולתת. את רואה שלט:
    'חיילים יקרים שלום. ברוכים הבאים למחסני שלל הפוקימונים. במחסנים אלו אתם יכולים לקחת פוקימונים לצרף לצוותכם, בהתאם למלאי שבבסיס. כל חייל יכול לקחת מספר פוקימונים מוגבל בהתאם לדרגתו לכל יום:
    בנוסף, אתם יכולים להחליף פוקימונים שגנבתם תמורת פוקימונים נוספים, גם פה תמורת הגבלה ליום לפי דרגה:
    בתודה,
    הנהלת הבסיס'
    מה תעשי?

עומר
    *ד"א שאלת על החלפות: יש שיטה ממש מגניבה של החלפות בבסיסים של הצוות הרע, אתה כבר תגלה על זה
    *עכשיו כן
    *מיקום - חורבות אלף, ג'וטו
    *זמן - צהריים
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 26,600 פ"ד
    את בודקת את חלקי החרס. את מבינה שזהו תצרף. את מרכיבה אותו ורואה את הצורה הבאה: . המשטח רועד ואת מתחילה לרדת איתו למטה. למזלך האולם היה ריק. את יורדת במין מנוף עד למטה, ולאחר הרבה זמן מגיעה לחדר לבן בהיר, מזכיר את הבסיס במעבר הקרח. את מתחילה ללכת במורד השביל ומגיעה לדלפק קבלה גדול עם מגן פלזמה-רמפא"ג עליו. הגעת לבסיס, סוף סוף! הפקידה קוראת לך, וסורקת את הטלאי שלך עם סורק כלשהו. "ברוכה הבאה ווילו, ציפינו לך. את אחת הראשונות שהגיעו היום. למעשה, רק מישהי אחת הגיעה יותר מהר ממך, ולמרבה ההפתעה, היא השותפה שלך לחדר. קוראים לה טרה. החדר שלכם נמצא בקומה 9-, אזור לינה, תא מספר 517. בנוסף, קחי את זה בתור פרס על שהגעת כל כך מוקדם" היא אומרת ןומעניקה לך פוקדור אדום בוהק: "בהצלחה" היא אומרת לך.
    מה תעשי?

בר
    *תעריך מחדש
    *מיקום - דרך 218, סינו
    *זמן - בוקר
    *עוד 1 יום להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    אתה סורק אחריו בקלפי הפוקימונים עד שאתה מוצא קלף ועליו הציור הבא: . מתחת לציור רשום: 'דיטו, פוקימון השינוי. יש לו את היכולת לשנות את כל המבנה התאי שלו כדי להפוך למשהו שהוא רואה'. קלאונצ'ר מזנק בסילון אקווה לעבר דיטו, גורם לו עוד נזק. דיטו כבר מתחיל להיראות מותש. לאחר מכן דיטו לופת את קלאונצ'ר, מסובב אותו בחוזקה וזורק אותו למרחק. גורם לו הרבה נזק ומעלפו.
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0/10
    קלאונצ'ר - 0/10

נועם
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה משתאה ומציע לסטיבן את הרעיון שלך. סטיבן אומר:"הממ.. 10 אבנים זה קצת יותר מדי, בל זאת האוסף שלי לא כזה מרשים. אני מוכן להביא לך 5 ומרשה לך לחפש עוד איזה פרט או פוקימון מהאוסף שלי, אם זה נשמע מקובל עליך" הוא אומר ומחלל, מכין את לטיאוס לתעופה. אבן המפתח נוצצת באור השמש על המחרוזת שלך.
    מה תעשה?

טדי
    *מיקום - דרך 23, קאלוס
    *זמן - אחה"צ מוקדם
    *כסף - 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה גאה בספיופה על היותה פוקימונית נהדרת. אתה אומר לה מה לעשות. ספויפה שולחת לעבר מדיצ'אם המשותק קשקשים חדים כתער, מעלפת אותה. ויטו חושק שיניים ואומר:" מדיצ'אם, חזרי! האריאמה, צא!" ומהפוקדור יוצא יצור דמוי סומו גדול בצבעי כתום, כחול וצהוב: . ויטו אומר:" מלחי הרחה!" והאריאמה חובט בספיופה משני צידיו עם ידיו, אך ההגנה עוצרת אותו.
    מה תעשה?
    ספיופה - 10/10
    'מעולה' אחשוב לעצמי אודה לה ואלך לעבר החדר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה

בר
    *תעריך מחדש
    *מיקום - דרך 218, סינו
    *זמן - בוקר
    *עוד 1 יום להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 0/10
    קלאונצ'ר - 0/10

הוא הכיר את אבא שלי כאילו? (המגמורטר מהרקע)
    ואני לא מוצא בתיאור של המ"ת איך זה עובד עם הרמות
    'הוא ממש חזק הדיטו הזה, אולי באמת כדי לי לתפוס אותו' אחשוב לעצמי
    'רק סניזל נשאר, הכל תלוי בו, רק רגע....' אחשוב שוב
    "מצטער חבר, אתה חזק מדי שלא להיות מצוות שלי" אגיד ואזרוק על דיטו כדור אקווה

4. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 8,380 פ"ד
    מה תעשה?
    "צודק, קצת הגזמתי, ככה זה שיוצא לך לראות שני אגדיים בבת אחת, ועוד מגות" אומר ואצחקק קלות. "5 אבנים ופוקימון או פריט.. נשמע פייר בהחלט." אומר ואחזיק את השרשרת המכילה את אבן המפתח שלי. 'אבא, אם רק היית פה... היית כלכך גאה בי. אני הולך לעצור אותם- בשבילך!' אחשוב לעצמי בנחישות. "שניסע?" אומר לסטיבן ואצפה בעקשנות להחלפה איתו.

5. מנהל ראשי
    שם: אדם
    *מיקום - דרך 23, קאלוס
    *זמן - אחה"צ מוקדם
    *כסף - 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חושב מה לעשות, ומוציא את סקאטרבאג, אומר לה את תכניתך. ויטו מגחך ואומר:" אוקיי, עכשיו אתה כבר מגוחך. מדיצ'אם, אגרוף אש!" ומדיצ'אם מתקרבת לעבר סקאטרבאג עם אגרוף טעון באש, אך מתרחקת: סקאטרבאג זוהרת באור תכול ומשתנה. היא נעטפת במין שריון פרוות-קשקשים לבנה: . *מאזלט! סקאטרבאג התפתחה לספיופה!!!*. ספיופה יוצרת מלפניה מגן, שחוסם את אגרוף האש. *מאזלט! ספיופה למדה הגנה!!!*. לאחר מכן ספיופה שולחת על מדיצ'אם קשקשים ירוקים וחדים, פוגעת בה לא קל. *מאזלט! ספיופה למדה מתקפת קשקשים!!!*. לאחר מכן היא שולחת את נבג ההלם ומשתקת את מדיצ'אם. ויטו אומר:" מה.. מי.זה..מה.." ועקב השיתוק של מדיצ'אם, שניהם מדלגים על תור כאן.
    מה תעשה?
    ספיופה - 10/10
    "ספיופה, את מעולה!" אעודד בהתרגשות. אני בעצמי לא לגמרי האמנתי שהיה לי סיכוי! "ספיופה, השתמשי בנבג משתק ואז במתקפת קשקשים מסוחררת, שיקיף אותו מכל הכיוונים! השארי על המשמר כדי להגן על עצמך אם תצטרכי!" אדריך אותה. אביט על הרייאמה. הוא כל כך כבד ומסיבי, שאם אצליח לשתק אותו אז בכלל הקרב יהיה לטובתי!"

6. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בתודה,
    הנהלת הבסיס'
    מה תעשי?

נע לא מתחשק לי להסתבך
    ~~~~~
    אחפש מנוע חיפוש כמו שהיה בבסיס הקודם, ואקליד "קקניאה". אקח את הפוקדור\ים שיתקבלו מהחיפוש ואצא מחדר השלל. אלך למצא את טרוי (זה במחשבות שכזה אז לא חובה שם בדוי כי מי קורא לי את המחשבות). כשאמצא אותו אומר "היי, את מוכנה? כדי שנבצע את המשימה שלנו או שהבוס יכעס" אומר כמו כל חיילת אקווה.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    *אז חזרנו. אמור להיות לי טיול ברביעי-חמישי אבל גשמים וכאלה, אז לא יודע מה יקרה בסוף.
    *אני מתחיל להיכנס לתוך תקופת מבחנים קצת לחוצה (2-3 מבחנים בשבוע עד חנוכה) אז תדירות התגובות תרד קצת עד חנוכה
    *בזמן האחרון יש לי קצת בעיה עם השרת של התמונות. אם אתם רואים תמונה "שבורה", תרשמו מעל התגובה שלכם ואני אתקן אותה.

טוטודייל
    *מאזלט! פתחת עת עמ' 60 -> זכית בפוקימון התפתחות שנייה לבחירתך! (עם הגבלות מעטות)
    *זמן - צהריים
    *כסף - 1,075 פ"ד
    אתה עולה עם מאצ'ופ לקומה השנייה וניגש לזירת אמנויות הלחימה. אתה מגיע לדלפק ומאחוריו עומדת אישה שאומרת:" שלום לך. תרצה לרשום את מאצ'ופ שלך לזירת הפוקימונים או להירשם בעצמך לזירת בני האדם?" היא מגישה לך שני טפסים, על אחד מהם רשום :'שם:
    'שם:
    מה תעשה?

עומר
    *מיקום - בסיס צוות פלזמה, חורבות אלף, ג'וטו
    *זמן - צהריים
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 26,600 פ"ד
    את חושבת שזה מעולה, מודה לה וניגשת לחדר. כשאת מגיעה אל החדר, את נעמדת מול הדלת הלא נעולה. את נכנסת פנימה ורואה אישה סביב גילך, עם שיער בלונדיני ארוך, לבושה בשמלה חומה ועם שרשרת של שלושה ירחים כסופים עם גבם אחד כלפי השני על צווארה. היא שמה לב אליך ואומרת:" היי, נעים להכיר, אני טרה. ווילו, אני מניחה?"
    מה תעשי?

בר
    *בינגו
    *תבדוק ב'מתקפות חדשות/מחודשות, בעמוד השלישי
    *מיקום - דרך 218, סינו
    *זמן - צהריים
    *עוד פחות מיום אחד להגיע לבסיס
    *כסף - 6,995 פ"ד
    אתה חושב מה לעשות, וזורק על דיטו כדור אקווה. נדנוד1ו.....
    Spoiler ספוילר

אתה מרגיש את השמש קופחת על ראשך. כבר צהריים!
    מה תעשה?

נועם
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה מתנצל ואומר שכנראה התלהבת יותר מדי ועולה על לטיאוס, מצפה בקוצר רוח להחלפה. לאחר כמה דקות של תעופה מהירה אתם נוחתים שוב בחצרו האחורית על סף הצוק של סטיבן. אתם נכנסים על ביתו והוא לוחץ ספר מספרייתו פנימה, גורם למספר אריחים בקרקע לזוז ולגרם מדרגות להופיע. "האוסף שלי יקר ערך, לכן אני נוקט בכמה אמצעי זהירות". אתם יורדים במדרגות ואתה נדהם: אתם מגיעים למשטח תת-קרקעי ענקי מחופה במתכת. המשטח משתרע על פני דונמים, אך אתם נמצאים סמוך לקצהו. סטיבן מסביר:"יצרתי יחד עם תעשיות דבון ומרכז החלל של מוסדיפ כספת ענק מתחת לאי מוסדיפ. הכספת מכילה בעיקר את האוסף האישי שלי, אך בנוסף מכיל כמה מסמכים סודיים במיוחד של דבון ומרכז החלל. אותם אתה תראה בכספות פלטינה בוהקות שמפוזרת סביב הכספת, בעיקר ליד פיר המעלית והחלק הצפון-מזרחי, שם הכניסה למרכז החלל. בנוסף במרכז הכספת ניצב הבית של ליזה וטייט. ההורים שלהם נפטרו, אז הם גדלים כאן ביחד. אני שומר עליהם, ובנוסף הדוד שלהם מקאלוס גר איתם. תשתדל לא להיכנס אליהם הביתה, דוד שלהם התקין מספר... הגנות עליו. כמו אזעקה, רק של קוסמים. מסוכן מאוד. אל תתקרב גם למעלית של מרכז החלל, גם בה יש הגנות כי היא מובילה למעבדות המחקר הסודיות ביותר. מן הסתם שאתה לא רשאי לספר על זה לאף אחד, חוץ מברנדון, ברנדן ומפקדי המחוז שלכם, שיודעים עליה. תסתובב, תבחר לך חמש אבני מגה ופוקימון או איזה חפץ, אני סומך עליך" הוא אומר, מגיש לך כרטיס קרטון שהוא מפה של הכספת ועולה חזרה לביתו. אתה שם לב שהמשגר שלך לא עובד בתוך הכספת. לפי המפה, אתה כרגע נמצא באזור המינרלים, כשאזור הפוקימונים בסמיכות לבית של ליזה וטייט מצפון, החפצים המיוחדים של סטיבן מדרום לו ואבני המגה בפינה הדרום-מזרחית,מתחת למלון קוב לילי.
    מה תעשה?

טדי
    *מיקום - דרך 23, קאלוס
    *זמן - אחה"צ מוקדם
    *כסף - 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה גאה בספיופה, וחושב שעליך לשתק את האריאמה, אך נראה כי ויטו הקדים אותך. הוא אומר:" האריאמה, מגן סטטוס!" (Status Shield) והאריאמה עוטף עצמו בשכבה תכולה ודקיקה שנעלמת לאחר שנייה. כשנבג ההלם פוגע בו, המגן מופעל, ומקפיץ כמו גומייה את כל נבג ההלם חזרה אל ספיופה, משתק אותה. ספיופה שולחת קשקשים חדים לעבר האריאמה, מקיפה אותו מכל הכיוונים ופוגעת בו, אך לא קשה מאוד. ויטו מחייך:"מגן סטטוס מחזיר כל מצב סטטוס, כמו שיתוק, הרעלה או שינה, שאמור לפגוע בהאריאמה חזרה אל היוצר שלוץ מתקפת הגנה מקדימה שימושית ביותר. האריאמה, מלחי הרחה!" והאריאמה ניגש אל ספיופה, יוצר מלחים זהובים בידיו וחובט משני צדי ספיופה, פוגע בה קשה מאוד ומעלים את שיתוקה. ויטו מגחך שוב ואומר:" מתקפת מלחי הרחה פוגעת קשה יותר בפוקימונים משותקים, אך גם מעלימה את השיתוק. לדעתי שווה את הקורבן".
    מה תעשה?
    ספיופה - 6/10

טל
    *אממ פוקימוני עלחושי? שכחת את האקסגיוטור של ברנדון? בכל בסיס יש כמה וכמה כאלה מפוזרים להגנה. נגיד והפעם לא נתפסת, אבל תנסי לנקוט אמצעי זהירות להבא...
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מחפשת במחשב קקניה, ומוצאת רק אחד שנגנב באטרנה בחודש האחרון (איזה מזל). את לוקחת את הפוקדור ויוצאת במהירות מהחדר. אדם עוצר אותך ואומר:" היי! את טירונית. אלא אם כן את מעוניינת לביקור קצר בכלא, את צריכה להעניק לנו פוקימון בתמורה! אם אין לך אחד בפוקדור רמפא"ג כאן, יש לי כמה משלי" הוא אומר בגיחוך ומוציא שלושה פוקדורים כחולים:
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

8. the bitch is back
    *אז חזרנו. אמור להיות לי טיול ברביעי-חמישי אבל גשמים וכאלה, אז לא יודע מה יקרה בסוף.
    *אני מתחיל להיכנס לתוך תקופת מבחנים קצת לחוצה (2-3 מבחנים בשבוע עד חנוכה) אז תדירות התגובות תרד קצת עד חנוכה
    *בזמן האחרון יש לי קצת בעיה עם השרת של התמונות. אם אתם רואים תמונה "שבורה", תרשמו מעל התגובה שלכם ואני אתקן אותה.

טוטודייל
    *מאזלט! פתחת עת עמ' 60 -> זכית בפוקימון התפתחות שנייה לבחירתך! (עם הגבלות מעטות)
    *זמן - צהריים
    *כסף - 1,075 פ"ד
    אתה עולה עם מאצ'ופ לקומה השנייה וניגש לזירת אמנויות הלחימה. אתה מגיע לדלפק ומאחוריו עומדת אישה שאומרת:" שלום לך. תרצה לרשום את מאצ'ופ שלך לזירת הפוקימונים או להירשם בעצמך לזירת בני האדם?" היא מגישה לך שני טפסים, על אחד מהם רשום :'שם:
    'שם:
    מה תעשה?

עומר
    *זמן - צהריים
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 26,600 פ"ד
    את חושבת שזה מעולה, מודה לה וניגשת לחדר. כשאת מגיעה אל החדר, את נעמדת מול הדלת הלא נעולה. את נכנסת פנימה ורואה אישה סביב גילך, עם שיער בלונדיני ארוך, לבושה בשמלה חומה ועם שרשרת של שלושה ירחים כסופים עם גבם אחד כלפי השני על צווארה. היא שמה לב אליך ואומרת:" היי, נעים להכיר, אני טרה. ווילו, אני מניחה?"
    מה תעשי?

בר
    *בינגו
    *מיקום - דרך 218, סינו
    *זמן - צהריים
    *כסף - 6,995 פ"ד
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?

נועם
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה מתנצל ואומר שכנראה התלהבת יותר מדי ועולה על לטיאוס, מצפה בקוצר רוח להחלפה. לאחר כמה דקות של תעופה מהירה אתם נוחתים שוב בחצרו האחורית על סף הצוק של סטיבן. אתם נכנסים על ביתו והוא לוחץ ספר מספרייתו פנימה, גורם למספר אריחים בקרקע לזוז ולגרם מדרגות להופיע. "האוסף שלי יקר ערך, לכן אני נוקט בכמה אמצעי זהירות". אתם יורדים במדרגות ואתה נדהם: אתם מגיעים למשטח תת-קרקעי ענקי מחופה במתכת. המשטח משתרע על פני דונמים, אך אתם נמצאים סמוך לקצהו. סטיבן מסביר:"יצרתי יחד עם תעשיות דבון ומרכז החלל של מוסדיפ כספת ענק מתחת לאי מוסדיפ. הכספת מכילה בעיקר את האוסף האישי שלי, אך בנוסף מכיל כמה מסמכים סודיים במיוחד של דבון ומרכז החלל. אותם אתה תראה בכספות פלטינה בוהקות שמפוזרת סביב הכספת, בעיקר ליד פיר המעלית והחלק הצפון-מזרחי, שם הכניסה למרכז החלל. בנוסף במרכז הכספת ניצב הבית של ליזה וטייט. ההורים שלהם נפטרו, אז הם גדלים כאן ביחד. אני שומר עליהם, ובנוסף הדוד שלהם מקאלוס גר איתם. תשתדל לא להיכנס אליהם הביתה, דוד שלהם התקין מספר... הגנות עליו. כמו אזעקה, רק של קוסמים. מסוכן מאוד. אל תתקרב גם למעלית של מרכז החלל, גם בה יש הגנות כי היא מובילה למעבדות המחקר הסודיות ביותר. מן הסתם שאתה לא רשאי לספר על זה לאף אחד, חוץ מברנדון, ברנדן ומפקדי המחוז שלכם, שיודעים עליה. תסתובב, תבחר לך חמש אבני מגה ופוקימון או איזה חפץ, אני סומך עליך" הוא אומר, מגיש לך כרטיס קרטון שהוא מפה של הכספת ועולה חזרה לביתו. אתה שם לב שהמשגר שלך לא עובד בתוך הכספת. לפי המפה, אתה כרגע נמצא באזור המינרלים, כשאזור הפוקימונים בסמיכות לבית של ליזה וטייט מצפון, החפצים המיוחדים של סטיבן מדרום לו ואבני המגה בפינה הדרום-מזרחית,מתחת למלון קוב לילי.
    מה תעשה?

טדי
    *מיקום - דרך 23, קאלוס
    *זמן - אחה"צ מוקדם
    *כסף - 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה גאה בספיופה, וחושב שעליך לשתק את האריאמה, אך נראה כי ויטו הקדים אותך. הוא אומר:" האריאמה, מגן סטטוס!" (Status Shield) והאריאמה עוטף עצמו בשכבה תכולה ודקיקה שנעלמת לאחר שנייה. כשנבג ההלם פוגע בו, המגן מופעל, ומקפיץ כמו גומייה את כל נבג ההלם חזרה אל ספיופה, משתק אותה. ספיופה שולחת קשקשים חדים לעבר האריאמה, מקיפה אותו מכל הכיוונים ופוגעת בו, אך לא קשה מאוד. ויטו מחייך:"מגן סטטוס מחזיר כל מצב סטטוס, כמו שיתוק, הרעלה או שינה, שאמור לפגוע בהאריאמה חזרה אל היוצר שלוץ מתקפת הגנה מקדימה שימושית ביותר. האריאמה, מלחי הרחה!" והאריאמה ניגש אל ספיופה, יוצר מלחים זהובים בידיו וחובט משני צדי ספיופה, פוגע בה קשה מאוד ומעלים את שיתוקה. ויטו מגחך שוב ואומר:" מתקפת מלחי הרחה פוגעת קשה יותר בפוקימונים משותקים, אך גם מעלימה את השיתוק. לדעתי שווה את הקורבן".
    מה תעשה?
    ספיופה - 6/10

טל
    *אממ פוקימוני עלחושי? שכחת את האקסגיוטור של ברנדון? בכל בסיס יש כמה וכמה כאלה מפוזרים להגנה. נגיד והפעם לא נתפסת, אבל תנסי לנקוט אמצעי זהירות להבא...
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מחפשת במחשב קקניה, ומוצאת רק אחד שנגנב באטרנה בחודש האחרון (איזה מזל). את לוקחת את הפוקדור ויוצאת במהירות מהחדר. אדם עוצר אותך ואומר:" היי! את טירונית. אלא אם כן את מעוניינת לביקור קצר בכלא, את צריכה להעניק לנו פוקימון בתמורה! אם אין לך אחד בפוקדור רמפא"ג כאן, יש לי כמה משלי" הוא אומר בגיחוך ומוציא שלושה פוקדורים כחולים:
    מה תעשי?
    סורי אני מהטלפון...
    ~~~~~~~~
    "כן היי נעים להכיר" אומר לה ברצינות ובקרירות מעט ואתמקם בחדר. "יש פה משהו מעניין לעשות בבסיס הזה?" אשאל אותה ואנסה להעלות על פני חיוך
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה

טוטודייל
    *זמן - צהריים
    *כסף - 1,075 פ"ד
    'שם:
    מה תעשה?

עומר
    *זמן - צהריים
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 26,600 פ"ד
    מה תעשי?

בר
    *בינגו
    *מיקום - דרך 218, סינו
    *זמן - צהריים
    *כסף - 6,995 פ"ד
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?

נועם
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 8,380 פ"ד
    מה תעשה?

טדי
    *מיקום - דרך 23, קאלוס
    *זמן - אחה"צ מוקדם
    *כסף - 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מה תעשה?
    ספיופה - 6/10

טל
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מה תעשי?
    אמלא את השני
    "שם: ריצ'י גולד
    פוקימון בו אשתמש: מאצ'ופ."

10. blue To My Bones
    נועם
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 8,380 פ"ד
    מה תעשה?

רגע, אז אני אשכרה יכול לקחת איזה פוקימון שבאלי? [כמובן לא כולל אגדיים, אני מכיר את הגבולות שלי]. Best game evea
    אני בכוונה משתהה עם הבחירה של הפוקימון כדי שתוכל לפרט לי על המגבלות של הבחירה.
    ----------------------
    "אלוהים... אדירים." אומר בהתשאות, תוך כדי שאנסה לא לבלוע את הרוק של עצמי. "אני נמצא בתוך הכספת הפרטית של סטיבן סטון... שמכילה כל פריט, פוקימון ואבן מגה ששייכת לאוסף הפרטי שלו... ולחשוב שרק לפני יום התניידתי עם רגל שבורה בגלל סוטה מפלייר. ג'יזס, אם זה לא הטופ של הטופ... טורי כל כך הולך לקנא [בדיחה פרטית, נראה אם תזהה LOL]. טוב קלאן, אין לך את כל היום. פוקימון וחמישה אבני מגה ואתה עף מפה. אתה לא רוצה שסטיבן סטון בכבודו ובעצמו יחשוב שאתה גנב או משהו כזה, נכון?" אומר ורק אחרי אקלוט שאני מדבר לעצמי. "ואתה שוב מדבר לעצמך. אני חייב לעבוד על זה בהזדמנות. אבל עכשיו... יש לי "שופינג" קטן לבצע בכספת האוסף של סטיבן סטון. " אומר לעצמי בגאווה מלאה ולאחר מכן אגש לאזור הפוקימונים.

11. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    *מצטער על הסופר-עיכוב היה לי מבחן גדול בשני וטיול שנתי ברביעי-חמישי, רק עכשיו התאוששתי מהשבוע הפסיכי הזה

עומר
    *זמן - צהריים
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 26,600 פ"ד
    את מתיידדת בקרירות ושואלת אם יש משהו לעשות. טרה עונה:" אני לא יודעת, הגעתי לפה לפני שעה בערך וכל מה שאמרו לי לעשות זה לחכות כאן". בצורה מתאימה ברמה קריפית לשיחה, אתן שומעות כריזה:"שתי החיילות החדשות שכבר הגיעו מתבקשות להגיע לחדר תדרוך O07 שבקומה 1-". טרה אומרת לך:"ראיתי את המקום הזה בדרך שלי לחדר, זה ממש קרוב לדלפק הראשי. בואי" היא אומרת, תופסת בידך ומריצה אותך איתה בין מסדרונות ומעליות הבסיס, עד שאתן מגיעות לדלפק הראשי. אתן מוצאות דרככן לחדר תדרוך O07, שבאמת נמצא קרוב מאוד לדלפק. אתן נכנסות לחדר. החדר כולו שחור, ומשני הקירות שמשני צידכם סמלי פלזמה-רמפא"ג (הסמל של צוות פלזמה עם הילה סגולה). ברחבי החדר כ-50 כיסאות ממוסמרים, כולם מכוונים לעבר בימה ועליה פודיום, עם מסך שמקרין שומר מסך של מגן פלזמה-רמפא"ג עם קווי חשמל חי מרחפים מאחוריו. בדיוק אחרי שטרה שואלת "אז מה עושים?", מופיע אדם עם שיער לבן עד הסנטר בערך, בגדים שחורים קצרים, כיסוי צוואר-פה וסרט שחור על ראשו: . הוא אומר בקול שבור וחרישי, שאתן ממש צריכות להתאמץ כדי להבין אותו:"שלום לכן. אני וויד, הסגן השלישי של קולרס, ראש צוות פלזמה ומפקד מחוז ג'וטו, ואחד משילוש הצל, שומריו האישיים של גט'סיס. נשלחתי לברך אתכן על הגעתכן המוקדמת, ולברר אם גנבתן בדרככן פוקימונים מסוימים שאינכן מעוניינות בהם". טרה אומרת"כן" ומציגה שלושה פוקדורי-פלזמה, ואת גם מהנהנת, ומציגה את הפוקדור של רטיקייט. וויד אומר:" טוב ויפה. אתן רשאיות לגשת למחסן השלל ולהחליף את פוקימוניכן הגנובים בפוקימונים אחרים, אך רק אחד מהם ביום ורק פוקימונים שנגנבו באותו היום. מכיוון שעוד לא הגעתן לבסיס ייערך כאן ויתור חד-פעמי, אך טרה מק'לי, עלייך להכניס שניים משללך ללא תמורה. אין מה לעשות בנושא, כך המערכת של מחסן השלל עובדת. להתראות" הוא אומר ונעלם בהבזק. טרה אומרת:" וואו. זה היה.. מעניין. אני הולכת למחסן השלל להזין את השלל. תבואי?" היא אומרת ומתחילה ללכת, יוצאת מהחדר בלי לחכות לתשובה.
    מה תעשי?

טוטודייל
    *זמן - צהריים
    *כסף - 1,075 פ"ד
    אתה מגיש לה את הטופס והיא אומרת:"להיכנס עם מאצ'ופ לזירת אמנויות הלחימה? אתה בטוח? טוב, אני אשבץ אותך בטורניר הקטן, אולי שם עוד יש לו סיכוי. קח גם את זה, בתור פרס ניחומים, כי הסיכויים שלך לא בשמיים" היא אומרת ומגישה לך פוקדור שחור: . היא מחווה לך לכיוון דלת. אתה נכנס פנימה ורואה מעלית. אתה יורד בה, ונפעם: אתה מגיע לזירת ענק תת-קרקעית, מלאה באלפי צופים. במרכז האולם זירת אמנויות לחימה שטוחה בצבע כחול, מוגבהת מסביבתה ומגודרת בחומה מחומר שקוף כלשהו שאינו זכוכית. מסביב לזירה 32 ספסלי עץ, כולם חוץ מ-1 תפוסים. קול של קריין מתחיל להסביר על הטורניר, ואתה מתיישב על הספסל האחרון, מוציא את מאצ'ופ. הקריין מסביר שהטורניר בנוי בשיטת ההדחה, כשיש 32 מתחרים. לאחר מכן מסך גדול גבוה למעלה מציג את הצירופים שהוגרלו לסיבוב הראשון, ואתה רואה את פרצופו של מאצ'ופ שמעליו רשום 'Richie's' מול פרצוף של סקראגי שמעליו רשום 'Sierra's'. אתה רואה נערה כבת 20 קמה והולכת עם פוקימון צהוב עם נשל כתום אחריו: . הם ניגשים אל עבר הזירה ובזינוק אדיר סקראגי מזנק מעלה אל הזירה, בלי מאמץ. סיירה מדברת אליו.
    מה תעשה?

נועם
    *באמת חשבת שאני אשכח את הנער עם מגה-רג'אייס?
    *מיקום - כספת תת-קרקעית, העיר מוסדיפ, האי מוסדיפ, הואן
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה ניגש לאזור הפוקימונים, מתלהב כולך (אני בעד איזה פגישה עם ה'טורי' הזה בעתיד). אתה רואה שורות על גבי שורות של פוקימונים, כמה מאות. סריקה קצרה של רשימה מראה לך שיש במקום כ-400 פוקימונים שונים (זרוק כמה רעיונות במחשבות, בטוח אחד יהיה מבין ה-400). אתה רואה בנוסף, רחוק באופק המון כדורים מנצנצים, ממש בקצה האי, אתה מניח שהם אבני המגה.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

12. blue To My Bones
    נועם
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה ניגש לאזור הפוקימונים, מתלהב כולך (אני בעד איזה פגישה עם ה'טורי' הזה בעתיד). אתה רואה שורות על גבי שורות של פוקימונים, כמה מאות. סריקה קצרה של רשימה מראה לך שיש במקום כ-400 פוקימונים שונים (זרוק כמה רעיונות במחשבות, בטוח אחד יהיה מבין ה-400). אתה רואה בנוסף, רחוק באופק המון כדורים מנצנצים, ממש בקצה האי, אתה מניח שהם אבני המגה.
    מה תעשה?
    *אחחחח הנוסטלגיה... רק תחזיר לי את הימים שהייתי מוציא שישה בו זמנית ומפוצץ חצי מחוז עם המתקפה הקטלנית ההיא xd
    *פאאקקק תחשוב איזה קטלני זה פגישת קרוסאובר בין קלאן וטורי... ואז מגלים שהם הופרדו בלידה xdxd

"זה... זה... ג'יזס, פעם ראשונה שפשוט אין לי מה להגיד." אומר בקול חלוש ואתלבט במי כדאי לי לבחור. "הממ... זאת תהיה בחירה קשה. מבחר עצום של פוקימונים לפי דרישתי, וכל מה שצריך לעשות זה לקחת וללכת. בוא נראה.." אומר ואסרוק את מחשבותיי. "פוקימון דרקון עשוי להיות תוספת מעולה לצוות. אולי באגון, או גיבל? שמעתי שהם נחשבים לפוקימונים חזקים ביותר. או אולי פוקימון חשמל כמו הליוליסק? הוא תמיד נראה מגניב בעיני. ג'יז, יש כלכך הרבה לבחור, ומותר לי לקחת רק אחד... אלוהים, למה זה חייב להיות כלכך קשה?!" אומר, בטון בכייני חלש. "קלאן, תתאפס. אתה בכספת של סטיבן סטון. יש סיבה לכך שהוא סומך עליך. קדימה, קח את הפרס שלך ותמשיך." אומר וארגע בזמן שאאפס את מחשבותיי. "אוקיי. רגע... מה הסיכויים שבין כל 400 הפוקימונים האלה נמצא... אגדי??? " אומר לעצמי ואחשוב לרגע בבהירות. "הסיכוי קטן ביותר, אבל אם הוא קיים.... אני חייב לנסות לפחות. "אומר בקלילות ואנסה לחפש אחר פוקדור המכיל פוקימון אגדי כלשהו. אם לא אמצא פוקימון אגדי, אחפש אחרי פוקדור של באגון.

13. משתמש מנוסה
    *מצטער על הסופר-עיכוב היה לי מבחן גדול בשני וטיול שנתי ברביעי-חמישי, רק עכשיו התאוששתי מהשבוע הפסיכי הזה

עומר
    *זמן - צהריים
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 26,600 פ"ד
    את מתיידדת בקרירות ושואלת אם יש משהו לעשות. טרה עונה:" אני לא יודעת, הגעתי לפה לפני שעה בערך וכל מה שאמרו לי לעשות זה לחכות כאן". בצורה מתאימה ברמה קריפית לשיחה, אתן שומעות כריזה:"שתי החיילות החדשות שכבר הגיעו מתבקשות להגיע לחדר תדרוך O07 שבקומה 1-". טרה אומרת לך:"ראיתי את המקום הזה בדרך שלי לחדר, זה ממש קרוב לדלפק הראשי. בואי" היא אומרת, תופסת בידך ומריצה אותך איתה בין מסדרונות ומעליות הבסיס, עד שאתן מגיעות לדלפק הראשי. אתן מוצאות דרככן לחדר תדרוך O07, שבאמת נמצא קרוב מאוד לדלפק. אתן נכנסות לחדר. החדר כולו שחור, ומשני הקירות שמשני צידכם סמלי פלזמה-רמפא"ג (הסמל של צוות פלזמה עם הילה סגולה). ברחבי החדר כ-50 כיסאות ממוסמרים, כולם מכוונים לעבר בימה ועליה פודיום, עם מסך שמקרין שומר מסך של מגן פלזמה-רמפא"ג עם קווי חשמל חי מרחפים מאחוריו. בדיוק אחרי שטרה שואלת "אז מה עושים?", מופיע אדם עם שיער לבן עד הסנטר בערך, בגדים שחורים קצרים, כיסוי צוואר-פה וסרט שחור על ראשו: . הוא אומר בקול שבור וחרישי, שאתן ממש צריכות להתאמץ כדי להבין אותו:"שלום לכן. אני וויד, הסגן השלישי של קולרס, ראש צוות פלזמה ומפקד מחוז ג'וטו, ואחד משילוש הצל, שומריו האישיים של גט'סיס. נשלחתי לברך אתכן על הגעתכן המוקדמת, ולברר אם גנבתן בדרככן פוקימונים מסוימים שאינכן מעוניינות בהם". טרה אומרת"כן" ומציגה שלושה פוקדורי-פלזמה, ואת גם מהנהנת, ומציגה את הפוקדור של רטיקייט. וויד אומר:" טוב ויפה. אתן רשאיות לגשת למחסן השלל ולהחליף את פוקימוניכן הגנובים בפוקימונים אחרים, אך רק אחד מהם ביום ורק פוקימונים שנגנבו באותו היום. מכיוון שעוד לא הגעתן לבסיס ייערך כאן ויתור חד-פעמי, אך טרה מק'לי, עלייך להכניס שניים משללך ללא תמורה. אין מה לעשות בנושא, כך המערכת של מחסן השלל עובדת. להתראות" הוא אומר ונעלם בהבזק. טרה אומרת:" וואו. זה היה.. מעניין. אני הולכת למחסן השלל להזין את השלל. תבואי?" היא אומרת ומתחילה ללכת, יוצאת מהחדר בלי לחכות לתשובה.
    מה תעשי?

טוטודייל
    *זמן - צהריים
    *כסף - 1,075 פ"ד
    אתה מגיש לה את הטופס והיא אומרת:"להיכנס עם מאצ'ופ לזירת אמנויות הלחימה? אתה בטוח? טוב, אני אשבץ אותך בטורניר הקטן, אולי שם עוד יש לו סיכוי. קח גם את זה, בתור פרס ניחומים, כי הסיכויים שלך לא בשמיים" היא אומרת ומגישה לך פוקדור שחור: . היא מחווה לך לכיוון דלת. אתה נכנס פנימה ורואה מעלית. אתה יורד בה, ונפעם: אתה מגיע לזירת ענק תת-קרקעית, מלאה באלפי צופים. במרכז האולם זירת אמנויות לחימה שטוחה בצבע כחול, מוגבהת מסביבתה ומגודרת בחומה מחומר שקוף כלשהו שאינו זכוכית. מסביב לזירה 32 ספסלי עץ, כולם חוץ מ-1 תפוסים. קול של קריין מתחיל להסביר על הטורניר, ואתה מתיישב על הספסל האחרון, מוציא את מאצ'ופ. הקריין מסביר שהטורניר בנוי בשיטת ההדחה, כשיש 32 מתחרים. לאחר מכן מסך גדול גבוה למעלה מציג את הצירופים שהוגרלו לסיבוב הראשון, ואתה רואה את פרצופו של מאצ'ופ שמעליו רשום 'Richie's' מול פרצוף של סקראגי שמעליו רשום 'Sierra's'. אתה רואה נערה כבת 20 קמה והולכת עם פוקימון צהוב עם נשל כתום אחריו: . הם ניגשים אל עבר הזירה ובזינוק אדיר סקראגי מזנק מעלה אל הזירה, בלי מאמץ. סיירה מדברת אליו.
    מה תעשה?

נועם
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 8,380 פ"ד
    מה תעשה?
    "אוקיי מאצ'ופ הסקראגי הזה נראה חזק, אבל אתה יותר. בוא נוכיח לכולם ובעיקר למזכירה ההיא שזלזלה בך כשהגענו לכאן מה אתה שווה. קדימה, קפוץ לזירה!"

14. the bitch is back

עומר
    *זמן - צהריים
    *עוד 2 ימים להגיע לבסיס
    *כסף - 26,600 פ"ד
    מה תעשי?
    "כן אני רוצה להשאיר פה את רטיקייט. תגידי אם יש לי יותר משישה פוקימונים איפה אני יכולה להשאיר אותם?" אשאל אותה בזמן שאלך יחד איתה למחסן ההחלפות הזה.
    גיל! 3>

15. מנהל ראשי
    שם: אדם
    טדי
    *מיקום - דרך 23, קאלוס
    *זמן - אחה"צ מוקדם
    *כסף - 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מה תעשה?
    ספיופה - 6/10
    "אוקיי ספיופה, חזרי!" אחליט להחזיר אותה לפוקדור ולגבש מחשבה לגבי ההמשך. אני חייב למצוא את האסטרטגיה הנכונה לגבי האריאמה. הוא גדול ומגושם, כך שמהירות עשויה בהחלט לעזור לי איתו. השאלה היא רק, האם המהירות של איווי תצליח לגבור על העוצמה של האריאמה! "איווי אני בוחר בך, אני רוצה שתתקוף במתקפת חול, תרוץ לעבר האריאמה ותבלבל אותו וחמוק מכל המתקפות שלו במתקפה מהירה! צא לדרך!"

עמוד 60 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1050585960616270 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •