פורסם במקור על ידי
YveltalBlue
אדם
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - ערב
*עוד 1 יום עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מפסיק את הקרב ומחזיר את ברגמייט. אתה רואה מבט מאוכזב מעט על עיניו של האקסורוס. ויטו אומר:" הפעם הזו אני מקבל את הפרישה שלך, אבל רק שתדע: גם אם אתה יודע שאתה עומד להפסיד, אתה לא עוצר קרב פוקימונים שכבר התחיל. אני מאחל לך הצלחה בהמשך המסע שלך" הוא אומר ומחזיר את האקסורוס. אתה רואה שהשמש כבר שקעה. אתה נזכר פתאום שיש לך שותף, ושאתה צריך להתפייס איתו.
מה תעשה?
טוטודייל
*מיקום - מכון כושר, העיר סאנישור, סינו
*זמן - צהריים
*כסף - 1,075 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מאצ'וק מעט מתעוות מכאב, אך נראה כי הוא מבין (בנקודה הזאת אני אעבור ל100% פרשנות של המנחה). ***"והקרב מתחיל! מאצ'וק ומיינפו מתקרבים אחד לשני, ומיינפו פותחת בבעיטה מסובבת וטריו אגרופי יסודות קטלני! נראה כי התישה את מאצ'וק, אך בו זמנית חיזקה אותו כי קיררה לו את הכוויה. והנה, באותו משפט, מאצ'וק מתחיל לפגוע במיינפו עם אגרופי קרח. הוא מצליח להקפיא אתאיבריה ולבסוף גם אותה. כשלב ראשון הוא מקרר לעצמו עוד את הכוויה, ואז מתחיל ברצף של אגרופי מאך מהירים שמרסקים את הקרח ותראו! עוד לפני שמיינפו הצליחה להתאפס על עצמה, מאצ'וק תופס אותה ומסיים את הקרב בהטלה סיסמית עוצמתית! כל הכבוד!!! מיינפו לא יכולה להילחם עוד, והמנצח הוא מאצ'ווווקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!"***. כל הקהל מריע למאצ'וק המותש שבא לידך. מספר אנשים מזמינים את שניכם אל הזירה, ואדם אחד אומר:" אני ראש חדר הכושר, ואני גאה להעניק למאצ'וק את חגורת האליפות של הגביע הקטן!" הוא אומר ומגיש לו חגורת אליפות גדולה שמזכירה את האחת שהיא חלק מגופו. אדם אחר אומר:" והנה הזמנה להשתתף בגביע הרשמי, אשר הוא רק למנצחי הגביע הקטן" הוא אומר ומגיש לך כרטיס מתכת מהודר. אדם שלישי מגיש לך פוקדור שחור ואומר:"וזה הפרס שלך, פוקימון זוהר מיוחד מאוד". ברגע שאתה נוגע בפוקדור הוא נעלם ומגיע אל הבסיס. "אנחנו מאחלים לכם בהצלחה!" האנשים אמרו והקהל הריע בזמן שיצאתם מהזירה. בדרככם מחוץ לזירה המזכירה מחאה לכם כפיים. מאצ'וק מותש
מה תעשה?
טל
*את מדברת אליו כאילו הוא ילד חח
*מיקום - מפקדת צוות אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
*זמן - אחה"צ
*עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את שמחה עם טרוי ושניכם ניגשים לדבר עם מגנו. הוא אומר לכם:"היי. אל הטקס אני צריך לבוא בכל מקרה. נשארתי כאן כדי להיפרד מכם. הייתי חייב להגיד שאתם הסוכנים הכי מבטיחים שנתקלתי בהם בזמן האחרון. מי יודע, אולי יום אחד אתם תהיו אלו שתביאו עלינו את הישועה. אז להתראות, אליס סיל וטרוי האנטר. מי ייתן וניפגש בהמשך" הוא אומר ומשתגר משם. את חושבת שטרוי מחה דמעה. בקול חצי שבור הוא אומר:"מגנו הוא בן-אדם טוב. טוב, ועכשיו מה את רוצה לעשות? יש עוד המון זמן עד המשימה הבאה. אפשר לתפוס פוקימונים, לאמן פוקימונים קיימים, סתם לטייל או להילחם במנהיגי מכון". את שמה לב שהשעון מורה על 16:00 אחה"צ בשעון סינו (ז"א 13:00 בשעון ג'וטו, הבסיס שלכם. קחי לעצמך בחשבון שערב בסינו קורה כשאחה"צ בג'וטו).
מה תעשי?
בר
*מיקום - העיר קופרוויל, סינו
*זמן - צהריים
*עוד פחות מיום אחד להגיע לבסיס
*כסף - 6,985 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מנסה ליצור קשר עם שלי, אך היא לא באנשי הקשר שלך. אתה רואה הודעה ממספר חסוי:'היי, זאת שלי. (שמתי לב רק אחרי שרשמתי לקונטקסט חח). הנה רמז קטן לבסיס' ומתחת יש תמונה של יציאה ממנהרה כחולה. אתה רואה קרקע הררית מהסוג שיש רק במכרות ובהר. רואים אור יום מבחוץ, מה שאומר שהבסיס או על ההר או בכניסה למכרה".
מה תעשה?
נועם
*אתה לא מעדיף לעבור את זה בשלום, בלי קרבות מול סופר-חיילים? Challenge accepted
*חח בהתחלה חשבתי שאתה מדבר על מיסטרי דנג'ן.
*מיקום - מדבר רזורט, יונובה
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 8,380 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נכנס למנהרה שג'וזף אמר לך ללכת אליה, אך לא לפני שאתה מסנן כמה הוא מתנשא. אתה מהלך במנהרה, ונראה כי אין בעיות, עד שאתה שומע קול נפץ. נראה כי הוא לא בא מהשביל שאתה הולך בו. אתה ממשיך להתקדם ובסוף מגיע להתחברות שג'וזף דיבר עליה. ג'וזף לא מגיע. לאחר כמה דקות אתה מתחיל ללכת בשביל של ג'וזף, ואתה רואה שהוא נסתם על ידי ערמת אבנים ענקיות. אתה רואה נוזל אדום נוזל מבין האבנים.
מה תעשה?
עומר
*מיקום - בסיס צוות פלזמה, חורבות אלף, ג'וטו
*זמן - ערב
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 26,600 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את חושבת לעצמך כמה המקום נטוש. את מחפשת זירות אימונים אך לא מוצאת. לבסוף, את מבקשת מהפקיד של הבסיס מקום להתאמן בו, והוא מציע לך לשכור אחד מחדרי מבחני הקבלה תמורת 5,000 פ"ד.
מה תעשי?