"וואו! פידג'יוטו זוהר!" אומר בתשוקה. "הוא תמיד נחשב בשבילי בתור פוקימון אצילי מאוד." אחשוב. "מאצ'וק? איך אתה? כמו חדש? רציתי שוב להודות לך על הניצחון האדיר שלך בגמר, היית ענק ואני גאה בך כל כך! קדימה, בוא נחזור לבסיס. אני רוצה להכיר את פידג'יוטו ואקסגיוט יותר ורוצה שגם אתם תכירו אותם."הודעה חשובה!!!
*החל מיום שלישי, ה15.12, יתחיל מיני-איוונט (בלי עלילה, סתם אירוע שקורה) בשם 'סוף השנה'. רקע: כל 15 שנים קורית בעולם הפוקימון תופעה מיוחדת, בה 16 הימים האחרונים של שנה מסוימת הם מה שנקרא 'ימים מושלמים': יש יותר שעות אור, מזג האוויר הוא שמשי והאוויר חמים ונעים. בנוסף, האוויר עשיר באנרגיות מיוחדות שמזרזות תהליכים בטבע. תופעה זו בלתי ניתנת להסברה. אותם ימים מושלמים מתחילים בעוד 4 ימים.
השפעות האיוונט:
*ביצים יבקעו מהר יותר.
*פוקימונים יתפתחו מהר יותר.
*הסיכוי שלכם למצאו אבני מגה לפוקימונים שלכם ואבני מפתח להתחלת התפתחויות מגה גובר.
*תהיה התעוררות של צוות רמפא"ג, מה שיוביל ליותר מקרי פשע.
מקווה שתפיקו את המיטב מהאיוונט.
*בין אם שמתם לב ובין אם לא, סיננתי שחקנים לא פעילים מהמ"ת, מה שמותיר אותנו כעת עם 6 שחקנים. ששתכם פחות או יותר באותו קצב (הארבעה של צוות אג'נטרה באותו קצב כמעט והשניים של צוות רמפא"ג גם כמעט באותו קצב). אני מקווה מאוד שהמשחק יזרום בצורה טובה החל מעכשיו.
*טבלת התקדמות במ"ת לצורכי השוואה (מבחינה כרונולוגית ולא מבחינת עלילה)
אג'נטרה:
נועם: יום 5 בוקר (במהלך משימה שנייה)
טדי: יום 4 ערב (לפני משימה שנייה)
טוטודייל: יום 4 אחה"צ (לפני משימה שנייה)
טל: יום 3 אחה"צ (אחרי משימה ראשונה)
רמפא"ג:
בר: יום 3 צהריים (בדרך לבסיס)
עומר: יום 2 ערב (בבסיס)
*עשיתי את זה ושמתי לב שהתקדמנו משהו כמו 4 ימים בממוצע ב4 חודשים (יום בחודש). זה אומר שאתם אמורים להגיע לסוף המ"ת תוך חודש בתוך המ"ת (בערך), מה שאומר בממוצע עוד שנתיים וחודשיים שהמ"ת צריך להיות פעיל (עוד וואו). ושלא תבינו אותי לא נכון, אני מסיים את המ"ת הזה.
*בהמשך להודעה הקודמת, אני אנסה להגיב יותר תגובות ולעשות יותר מרתונים, כדי שהמ"ת יגיע לסופו לפני פברואר 2018 (שוב, זה פסיכי).
*בהצלחה!!
טוטודייל
*מיקום - מכון כושר, העיר סאנישור, סינו
*זמן - אחה"צ
*עוד 1 יום עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 1,075 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מודה לראש מכון הכושר על הזזמנה ומנסה להביא אותה למאמן השני, אבל הוא אומר:" כנראה לא הבנת אותי: היא לא לטרוניר עכשיו, אלא למתי שתרצה. אנו מודים לך על הרצון הטוב, אך שמור אותה" הוא אומר. אתה יוצא אל מרכז הפוקימונים, אך הפקידה אומרת לך:"כדאי לך ללכת אל מרפאת פציעות הספורט של המכון, היא תעזור יותר". אתה הולך אל מרפאת פציעות הספורט של מכון הכושר ומביא את מאצ'וק לרופאים. הם מסתכלים ואומרים:"אין לך מה לדאוג. היא נראית כוויה פשוטה, ויותר מזה, אם הוא הצליח לנצח שתי קרבות איתה על הגב, היא גם קלה לטיפול. תוך שעה-שעתיים הוא יהיה בריא לחלוטין" הוא אומר. אתה יושב ורוצה לראות את הפוקימון החדש שלך, אך נזכר שהוא נשלח לבסיס כי יש לך כבר 6. אתה הולך במהירות לבסיס ומחליף את שרומיש ודודואו תמורת שני הפוקימונים שקיבלת, האחד מהפקידה והשני על הזכייה. אתה חוזר למרפאה ומוציא את שניהם. מהפוקדור שהפקידה נתנה לך יוצאת ערימה ביצים עם פנים, ומהפוקדור השני ציפור גדולה וזהובה. *מאזלט!!! קיבלת אגזקיוטופידג'אוטו זוהר
!!!*. הרופא מחזיר לך את מאצ'וק ואומר:" הנה: בריא ושלם". כשאתה מקבל את מאצ'וק אגזקיוט והפוקדור שלו נשלחים חזרה לבסיס. השעה כבר סביב 16:00.
מה תעשה?
טל
*יופי שנזכרת חח
*מיקום - מפקדת צוות אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
*זמן - אחה"צ
*עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את אומרת שיש לך משהו אחד לעשות דבר ראשון. את מוציאה את וולפיקס ונותנת לו את אבן האש. וולפיקס משחקת עם האבן ומתחילה לזהור באור כחול בוהק. לאחר כמה רגעים של שינוי, את שמה לב למראה החדש שלה: וולפיקס גדולה יותר, כולה בצבע זהוב, עם תשעה זנבות ענקיים המתעקלים לאחור. כולה משדרת עוצמה ומלכותיות:. *מאזלט! וולפיקס התפתחה לניינטיילס!!!*. את שואלת את טרוי אם הוא מכיר מקום שבו אפשר לתפוס פוקימוני אופל. הוא אומר:" הממ... יש ליד לאוור, שם גדלתי את דרך 15. יש שם מספר פוקימוני אופל. אבל חכי רגע, אני חושב שראיתי פונקציה של חיפוש לפי דרכים בפוקדקס" הא אומר ומוציא את הפוקדקס שלו. את מסתכלת עליו בעוד הוא מחפש את דרך 15 בקאלוס דרך חיפוש הדרכים, ורואה את מגוון הפוקימונים החי בדרך זו. הוא מסנן אותם לפוקימוני אופל בלבד, ומול עיניך מוקרנות תמונות של ארבעה פוקימונים:
![]()
![]()
![]()
. טרוי אומר:" למרות שנזכרתי שיש לך את פרי, הפאווניארד הזה. את בטוחה שאת רוצה עוד פוקימון אופל? בכל מקרה, אני מוכן לצאת ללאוור. יהיה טוב לחזור הביתה" הוא אומר ושולף את המשגר, מבט של חמימות בעיניו.
מה תעשי?
עומר
*מה אתה רוצה אתה שוכר להם חלל ענק. חוצמזה צוות רע קצת שחיתות לא תזיק
*מיקום - בסיס צוות פלזמה, חורבות אלף, ג'וטו
*זמן - ערב
*כסף - 26,600 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מודה לפקיד וחוזרת לחדרך. את רואה את טרה שם, והיא שואלת אותך:" איפה היית? נעלמת לי אחרי המחסן שלל". את מסבירה לה את מסעותיך, והיא אומרת לך:" אה, גם אני נתקלתי בבעיה הזאת. הרבה יותר קל פשוט לצאת ולהתאמן בחורבות. בכל מקרה ,לילה טוב" היא אומרת, סוגרת בוילון את הצד שלה בחדר והולכת לישון, לא לפני שהיא נועלת את דלת החדר ולוקחת את המפתח איתה.
מה תעשי?
בר
*אה וואלה שכחתי שאתה עם קלנועית חח
*מיקום - העיר קופרוויל, סינו
*זמן - צהריים
*עוד פחות מיום אחד להגיע לבסיס
*כסף - 6,985 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל ליסוע לכיוון המכרה. אתה הולך מסביב לכניסה למכרה, מנסה לחפש אחר כניסה סודית ולא מוצא. אתה שומע רטט ורואה עוד הודעה מהמספר החסוי בטלפון שלך, בה רשום לינק. אתה פותח את הלינק ורואה שזו אפליקציה למציאת חללים ריקים. אתה רואה אותה מופיעה על שולחן העבודה שלך. אתה משתמש בה וסורק את כל הסביבה שבכניסה למכרה, בלי שום תגובה. אתה מבין שהכניסה לבסיס לא כאן. אתה מתחיל ליסוע לכיוון הר ביירון, והשביל מתפצל. דרך אחת מובילה אל המנהרות שבתוך ההר, והשנייה לשביל שמקיף את ההר. אתה מסתכל למעלה אל ההר ונדהם מגובהו העצום (3,254 מטר לפי השלט שלידך).
מה תעשה?
נועם
*אמרת שאתה רואה סרטונים של סופר מיסטרי דנג'ן לא?
*מיקום - מדבר רזורט, יונובה
*זמן - בוקר מאוחר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(משימה רשמית שנייה ד"א). אתה מוציא את מאוויל וסניזל ואומר להם מה לעשות כדי לשבור את קיר האבן. אתה מכין אותם, וסניזך מקפיא שטח באבן בעוד מאוויל חובט בשבירת לבנים (קלאסי). הם מתחילים לסדוק את הקיר כשפתאום הוא נשבר במכה ומאוויל מועף אחורה מהאבנים שעפו. גם אתה מועף קצת אחורה מגל ההדף. מהצד השני אתה רואה את ג'וזף עם משגר הדיסקיות מוכן מולו. "השתמשתי בדיסקית אש. להמ אתה לא עשית את זה קודם?" הוא אומר לעברך וממשיך ללכת. מאחוריו אתה רואה מין יצור חשמלי ענקי עם פסים שחורים עליו, כמו דבורה, ויצור ברווזי בצבעי הסוואה של אש (אדום, כתום, צהוב) עם תותחים במקום ידיים:![]()
. שניהם הולכים אחריו. ג'וזף אומר:" דרכתי על מלכודת עתיקה. היתה מפולת סלעים ואיזה סנדייל שהיה באזור נמחץ. משם הדם, אם תהית" הוא אומר וממשיך ללכת. אתם ממשיכים להתקדם אל תוך החורבות, שלפתע אתם מגיעים לחדר ענקי ומלא חול. ג'וזף אומר:" הממ. החדר הזה נראה לי מספיק גדול בשביל שגופה תיעלם בו, לא?". אתה מבין שזו היתה בדיחה ומצחקק קלות, בחשש. הדממה מפלחת את האוויר ואתם ממשיכים ללכת מסביב לחדר. ג'וזף אומר:" אני חושב שאני רואה שם מעבר עתיק יותר משאר החורבות. אתה מוכן ללכת לבדוק אותו?" הוא אומר ומורה על מעבר מלבני מאבן חול מעוטר בקישוטים עתיקים.
מה תעשה?