Pokemon GO
עמוד 64 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1454626364656674 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 946 עד 960 מתוך 1331
  1. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    ציטוט פורסם במקור על ידי YveltalBlue צפה בהודעה
    הודעה חשובה!!!

*החל מיום שלישי, ה15.12, יתחיל מיני-איוונט (בלי עלילה, סתם אירוע שקורה) בשם 'סוף השנה'. רקע: כל 15 שנים קורית בעולם הפוקימון תופעה מיוחדת, בה 16 הימים האחרונים של שנה מסוימת הם מה שנקרא 'ימים מושלמים': יש יותר שעות אור, מזג האוויר הוא שמשי והאוויר חמים ונעים. בנוסף, האוויר עשיר באנרגיות מיוחדות שמזרזות תהליכים בטבע. תופעה זו בלתי ניתנת להסברה. אותם ימים מושלמים מתחילים בעוד 4 ימים.
    השפעות האיוונט:
    *ביצים יבקעו מהר יותר.
    *פוקימונים יתפתחו מהר יותר.
    *הסיכוי שלכם למצאו אבני מגה לפוקימונים שלכם ואבני מפתח להתחלת התפתחויות מגה גובר.
    *תהיה התעוררות של צוות רמפא"ג, מה שיוביל ליותר מקרי פשע.
    מקווה שתפיקו את המיטב מהאיוונט.

*בין אם שמתם לב ובין אם לא, סיננתי שחקנים לא פעילים מהמ"ת, מה שמותיר אותנו כעת עם 6 שחקנים. ששתכם פחות או יותר באותו קצב (הארבעה של צוות אג'נטרה באותו קצב כמעט והשניים של צוות רמפא"ג גם כמעט באותו קצב). אני מקווה מאוד שהמשחק יזרום בצורה טובה החל מעכשיו.

*טבלת התקדמות במ"ת לצורכי השוואה (מבחינה כרונולוגית ולא מבחינת עלילה)
    אג'נטרה:
    נועם: יום 5 בוקר (במהלך משימה שנייה)
    טדי: יום 4 ערב (לפני משימה שנייה)
    טוטודייל: יום 4 אחה"צ (לפני משימה שנייה)
    טל: יום 3 אחה"צ (אחרי משימה ראשונה)

רמפא"ג:
    בר: יום 3 צהריים (בדרך לבסיס)
    עומר: יום 2 ערב (בבסיס)

*עשיתי את זה ושמתי לב שהתקדמנו משהו כמו 4 ימים בממוצע ב4 חודשים (יום בחודש). זה אומר שאתם אמורים להגיע לסוף המ"ת תוך חודש בתוך המ"ת (בערך), מה שאומר בממוצע עוד שנתיים וחודשיים שהמ"ת צריך להיות פעיל (עוד וואו). ושלא תבינו אותי לא נכון, אני מסיים את המ"ת הזה.

*בהמשך להודעה הקודמת, אני אנסה להגיב יותר תגובות ולעשות יותר מרתונים, כדי שהמ"ת יגיע לסופו לפני פברואר 2018 (שוב, זה פסיכי).

*בהצלחה!!

טוטודייל
    *מיקום - מכון כושר, העיר סאנישור, סינו
    *זמן - אחה"צ
    *עוד 1 יום עד למשימה הרשמית הבאה
    *כסף - 1,075 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מודה לראש מכון הכושר על הזזמנה ומנסה להביא אותה למאמן השני, אבל הוא אומר:" כנראה לא הבנת אותי: היא לא לטרוניר עכשיו, אלא למתי שתרצה. אנו מודים לך על הרצון הטוב, אך שמור אותה" הוא אומר. אתה יוצא אל מרכז הפוקימונים, אך הפקידה אומרת לך:"כדאי לך ללכת אל מרפאת פציעות הספורט של המכון, היא תעזור יותר". אתה הולך אל מרפאת פציעות הספורט של מכון הכושר ומביא את מאצ'וק לרופאים. הם מסתכלים ואומרים:"אין לך מה לדאוג. היא נראית כוויה פשוטה, ויותר מזה, אם הוא הצליח לנצח שתי קרבות איתה על הגב, היא גם קלה לטיפול. תוך שעה-שעתיים הוא יהיה בריא לחלוטין" הוא אומר. אתה יושב ורוצה לראות את הפוקימון החדש שלך, אך נזכר שהוא נשלח לבסיס כי יש לך כבר 6. אתה הולך במהירות לבסיס ומחליף את שרומיש ודודואו תמורת שני הפוקימונים שקיבלת, האחד מהפקידה והשני על הזכייה. אתה חוזר למרפאה ומוציא את שניהם. מהפוקדור שהפקידה נתנה לך יוצאת ערימה ביצים עם פנים, ומהפוקדור השני ציפור גדולה וזהובה. *מאזלט!!! קיבלת אגזקיוט ופידג'אוטו זוהר !!!*. הרופא מחזיר לך את מאצ'וק ואומר:" הנה: בריא ושלם". כשאתה מקבל את מאצ'וק אגזקיוט והפוקדור שלו נשלחים חזרה לבסיס. השעה כבר סביב 16:00.
    מה תעשה?

טל
    *יופי שנזכרת חח
    *מיקום - מפקדת צוות אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
    *זמן - אחה"צ
    *עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת שיש לך משהו אחד לעשות דבר ראשון. את מוציאה את וולפיקס ונותנת לו את אבן האש. וולפיקס משחקת עם האבן ומתחילה לזהור באור כחול בוהק. לאחר כמה רגעים של שינוי, את שמה לב למראה החדש שלה: וולפיקס גדולה יותר, כולה בצבע זהוב, עם תשעה זנבות ענקיים המתעקלים לאחור. כולה משדרת עוצמה ומלכותיות: . *מאזלט! וולפיקס התפתחה לניינטיילס!!!*. את שואלת את טרוי אם הוא מכיר מקום שבו אפשר לתפוס פוקימוני אופל. הוא אומר:" הממ... יש ליד לאוור, שם גדלתי את דרך 15. יש שם מספר פוקימוני אופל. אבל חכי רגע, אני חושב שראיתי פונקציה של חיפוש לפי דרכים בפוקדקס" הא אומר ומוציא את הפוקדקס שלו. את מסתכלת עליו בעוד הוא מחפש את דרך 15 בקאלוס דרך חיפוש הדרכים, ורואה את מגוון הפוקימונים החי בדרך זו. הוא מסנן אותם לפוקימוני אופל בלבד, ומול עיניך מוקרנות תמונות של ארבעה פוקימונים: . טרוי אומר:" למרות שנזכרתי שיש לך את פרי, הפאווניארד הזה. את בטוחה שאת רוצה עוד פוקימון אופל? בכל מקרה, אני מוכן לצאת ללאוור. יהיה טוב לחזור הביתה" הוא אומר ושולף את המשגר, מבט של חמימות בעיניו.
    מה תעשי?

עומר
    *מה אתה רוצה אתה שוכר להם חלל ענק. חוצמזה צוות רע קצת שחיתות לא תזיק
    *מיקום - בסיס צוות פלזמה, חורבות אלף, ג'וטו
    *זמן - ערב
    *כסף - 26,600 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מודה לפקיד וחוזרת לחדרך. את רואה את טרה שם, והיא שואלת אותך:" איפה היית? נעלמת לי אחרי המחסן שלל". את מסבירה לה את מסעותיך, והיא אומרת לך:" אה, גם אני נתקלתי בבעיה הזאת. הרבה יותר קל פשוט לצאת ולהתאמן בחורבות. בכל מקרה ,לילה טוב" היא אומרת, סוגרת בוילון את הצד שלה בחדר והולכת לישון, לא לפני שהיא נועלת את דלת החדר ולוקחת את המפתח איתה.
    מה תעשי?

בר
    *אה וואלה שכחתי שאתה עם קלנועית חח
    *מיקום - העיר קופרוויל, סינו
    *זמן - צהריים
    *עוד פחות מיום אחד להגיע לבסיס
    *כסף - 6,985 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתחיל ליסוע לכיוון המכרה. אתה הולך מסביב לכניסה למכרה, מנסה לחפש אחר כניסה סודית ולא מוצא. אתה שומע רטט ורואה עוד הודעה מהמספר החסוי בטלפון שלך, בה רשום לינק. אתה פותח את הלינק ורואה שזו אפליקציה למציאת חללים ריקים. אתה רואה אותה מופיעה על שולחן העבודה שלך. אתה משתמש בה וסורק את כל הסביבה שבכניסה למכרה, בלי שום תגובה. אתה מבין שהכניסה לבסיס לא כאן. אתה מתחיל ליסוע לכיוון הר ביירון, והשביל מתפצל. דרך אחת מובילה אל המנהרות שבתוך ההר, והשנייה לשביל שמקיף את ההר. אתה מסתכל למעלה אל ההר ונדהם מגובהו העצום (3,254 מטר לפי השלט שלידך).
    מה תעשה?

נועם
    *אמרת שאתה רואה סרטונים של סופר מיסטרי דנג'ן לא?
    *מיקום - מדבר רזורט, יונובה
    *זמן - בוקר מאוחר
    *בזמן משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    (משימה רשמית שנייה ד"א). אתה מוציא את מאוויל וסניזל ואומר להם מה לעשות כדי לשבור את קיר האבן. אתה מכין אותם, וסניזך מקפיא שטח באבן בעוד מאוויל חובט בשבירת לבנים (קלאסי). הם מתחילים לסדוק את הקיר כשפתאום הוא נשבר במכה ומאוויל מועף אחורה מהאבנים שעפו. גם אתה מועף קצת אחורה מגל ההדף. מהצד השני אתה רואה את ג'וזף עם משגר הדיסקיות מוכן מולו. "השתמשתי בדיסקית אש. להמ אתה לא עשית את זה קודם?" הוא אומר לעברך וממשיך ללכת. מאחוריו אתה רואה מין יצור חשמלי ענקי עם פסים שחורים עליו, כמו דבורה, ויצור ברווזי בצבעי הסוואה של אש (אדום, כתום, צהוב) עם תותחים במקום ידיים: . שניהם הולכים אחריו. ג'וזף אומר:" דרכתי על מלכודת עתיקה. היתה מפולת סלעים ואיזה סנדייל שהיה באזור נמחץ. משם הדם, אם תהית" הוא אומר וממשיך ללכת. אתם ממשיכים להתקדם אל תוך החורבות, שלפתע אתם מגיעים לחדר ענקי ומלא חול. ג'וזף אומר:" הממ. החדר הזה נראה לי מספיק גדול בשביל שגופה תיעלם בו, לא?". אתה מבין שזו היתה בדיחה ומצחקק קלות, בחשש. הדממה מפלחת את האוויר ואתם ממשיכים ללכת מסביב לחדר. ג'וזף אומר:" אני חושב שאני רואה שם מעבר עתיק יותר משאר החורבות. אתה מוכן ללכת לבדוק אותו?" הוא אומר ומורה על מעבר מלבני מאבן חול מעוטר בקישוטים עתיקים.
    מה תעשה?
    "וואו! פידג'יוטו זוהר!" אומר בתשוקה. "הוא תמיד נחשב בשבילי בתור פוקימון אצילי מאוד." אחשוב. "מאצ'וק? איך אתה? כמו חדש? רציתי שוב להודות לך על הניצחון האדיר שלך בגמר, היית ענק ואני גאה בך כל כך! קדימה, בוא נחזור לבסיס. אני רוצה להכיר את פידג'יוטו ואקסגיוט יותר ורוצה שגם אתם תכירו אותם."

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    טוטודייל
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 1,075 פ"ד
    אתה שמח מהפידג'אוטו הזוהר ושואל את מאצ'וק אם הוא בסדר. הוא אומר לך שכן ואתה יוצא איתם ממכון הכושר, חוזר ברגל למפקדה הראשית של צוות אג'נרטה. אתה נכנס פנימה אל חדרך, שם אתה רואה את טרייסי עם ויוילון בסלון. היא אומרת:" היי ריצ'י! מאצ'ופ התפתח? והשגת פידג'אוטו? ועוד זוהר? כנראה שזה היה יום מאוד עמוס בשבילך". היא מצחקקת. אתה נפרד ממנה והולך לחדר שלך, שם אתה מוציא את כל ארבעת הפוקימונים הנוספים שאיתך. בנוסף אתה מוציא את גסטלי, שרומיש, דודואו ואגזקיוט מהמתלה שלהם בקיר. אתה מעיף מבט על הביצה ונראה שהיא בחצי דרך לבקיעה. כל הפוקימונים שלך מדברים ביניהם בחדרך ומכירים ביניהם. יש עוד קצת זמן עד הערב.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

3. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *מיקום - מדבר רזורט, יונובה
    *זמן - בוקר מאוחר
    *בזמן משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    גם האתה קצת בהלם ממה שג'וזף עשה. אתה טוען את משגר הדיסקיות בדיסקית חשמל ומכניס את דיסקיות האש לתיק. אתה מכין את מאוויל וסניזל ואתם מתחילים להתקדם קדימה בשביל. לאחר כמה רגעים ארבעה חיילים מדברים ביניהם בהמשך השביל. אחד מהם נבהל ממדי צוות אג'נטרה שלך ומפעיל את האזעקה. הסיכויים שלכם לחדריה שקטה הלכו. אותו אחד בורח, והשלושה האחרים מתכוננים לקרב. הם אומרים (כל אחד אחד):"קאמראפט, דרמניטאן, קקטורן, צאו!" ומהפוקדורים שלהם יוצאים מין גמל-פרה ענקי עם הרי געש על גבו, יצור קופי שכזה גם גבות אש ודחליל אפל ירוק: . שניים מהם אומרים:"קאמראפט, להביור על מאוויל! דרמניטאן, בליץ אבוקה (flare blitz) על סניזל!". קאמראפט שולח להביור אש אל מאוויל ודרמניטאן עוטף עצמו בלהבות ומתנגש בסניזל, שניהם נפגעים קשה.
    מה תעשה?
    מאוויל - 4/10
    סניזל - 4/10
    *אני הולך להוציא את כל השישה. תתכונן לחתיכת מרתון xd
    ----------------------------------------------------
    "שיט שיט שיט!" אומר ואבהל מהאזעקה. "חכה שאני אתפוס אותך חתיכת..." אצעק לעבר החייל שבורח ואז אקלוט את שלושת הפוקימונים ששלושת החיילים הוציאו. "שלושה על שניים, הא? אז אתם לא בקטע של פייריות, רשמתי לעצמי. שנתחיל במסיבה?" אומר ואזרוק בבת אחת את הפוקדורים של צ'ינצ'או, פלטצ'ינדר, לוטאד ובאגון באוויר. "טוב שהצטרפתם חברים, אבל אין זמן להסביר. אנחנו באמצע קרב, ואני צריך אותכם מרוכזים. " אומר ואחשוב במהירות על אסטרטגיה. "קדימה קלאן, אתה אשף האסטרטגיות. חייב להיות משהו. אם אצליח להתאים כל שניים משלי על אחד משלהם... אני יודע!" אחשוב במהירות ואפנה אל כל השישה. "סניזל, אגרוף קרח על קקטורן, ופלטצ'ינדר, גם אתה על קקטורן-אבל תנסה לרכז את מתקפת הגחלת שלך לפרץ אחד! מאוויל ולוטאד, הדהמה ושבירת לבנים בהתאמה על קאמרופט! צ'ינצ'או ובאגון מכת ברק וזעם דרקון על דארמניטאן!" אנחה את הפוקימונים ואכין את משגר הדיסקיות. "ועכשיו אתם!" אצעק ואשגר דיסקית חשמל על כל חייל בהתאמה. "אני לא אצליח לנצח אותם סופית בלי אסטרטגיית שילוב מתאימה... אבל אני חייב להוריד לפחות אחד מהפוקימונים שלהם כדי להצליח לרכז את הכוח של כולם"

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    טדי
    *מיקום - דרך 23, קאלוס
    *זמן - ערב
    *כסף - 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מבין שגרמת לו להרגיש לא בנוח ושניכם הולכים לחדרי השינה שלכם. אתה מציע לכל פוקימוניך ללכת לישון ושישתם ישנים על הרצפה, רק מיסדרבוס מרחפת. אתה מחליף לפיג'מה והולך לישון.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתעורר בבוקר למשמע הצפצוף שלמדת להכיר. אתה מחליף לביגוד רגיל ונפגש עם אדם בסלון, שם אתה מקריא לשניכם את ההודעה:
    'טדי ואדם שלום,
    הנה המשימה השנייה שלכם:
    משימה #2: אבטחת אישים
    תיאור: במשימה הקודמת יצא לכם להכיר את מורגן, המדען הראשי של הואן. כמה דרגות מתחתיו נמצא לואיס, מדען זוטר במעבדה הראשית בראסטבורו. לואיס אמור להגיע אל העיר מאוויל עם משלוח של טכנולוגיה חדישה של הצוות. יצא כי עליו לבצע את המסע ברגל. שמתי לב ששניכם התחזקתם לאחרונה, לכן הרגשתי מספיק בטוח כדי לתת לכם משימה כזו. המשימה שלכם היא ללוות את לואיס והטכנולוגיה שעליו להעביר מראסטבורו אל מאוויל. את המשימה תעשו על לבוש אזרחי. פרטים נוספים יינתנו לכם בראסטבורו.
    אל תאכזבו אותי!
    -מגנו-'
    אדם אומר:" וואו. מגנו כנראה ממש התרשם ממך אתמול, כי הוא נתן לנו משימה ממש גדולה!" תארגן לך את כל מה שאתה צריך ונצא" הוא אומר והולך מיד להתארגן, מכיוון שהוא היה עדיין בפיג'מה.
    מה תעשה?
    אני ממהר להתארגן. הגיע הזמן לצאתצחמשימה אמיתית. אני לובש אזרחי ומחליט להתקדם לעבר אדם. שם ניקח את המשגר יחד ואלחץ את ידו. "אדם, אני הרבה יותר שמח עעשיו ובטוח בעצמי, אתה לא צריך להרגיש רע לגבי זה שיש לך רעיונות ההפל, זה קריטי תרגיש נוח להילחם לצידי. אני הולך להפתיע אותך עם השינוי שמתחולל בי לאחרונה. אני מאמין בך שאתה חבר אמת ואנחנו ננצח רק בזכות זה. עכשיו בוא נשתגר לעבר לואיס ונגד על הטכנולוגיה החדישה."

5. משתמש מנוסה
    טוטודייל
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 1,075 פ"ד
    אתה שמח מהפידג'אוטו הזוהר ושואל את מאצ'וק אם הוא בסדר. הוא אומר לך שכן ואתה יוצא איתם ממכון הכושר, חוזר ברגל למפקדה הראשית של צוות אג'נרטה. אתה נכנס פנימה אל חדרך, שם אתה רואה את טרייסי עם ויוילון בסלון. היא אומרת:" היי ריצ'י! מאצ'ופ התפתח? והשגת פידג'אוטו? ועוד זוהר? כנראה שזה היה יום מאוד עמוס בשבילך". היא מצחקקת. אתה נפרד ממנה והולך לחדר שלך, שם אתה מוציא את כל ארבעת הפוקימונים הנוספים שאיתך. בנוסף אתה מוציא את גסטלי, שרומיש, דודואו ואגזקיוט מהמתלה שלהם בקיר. אתה מעיף מבט על הביצה ונראה שהיא בחצי דרך לבקיעה. כל הפוקימונים שלך מדברים ביניהם בחדרך ומכירים ביניהם. יש עוד קצת זמן עד הערב.
    מה תעשה?
    "הממ... תראו איך הצוות גדל" אשב לצד באלטוי ופראליגייטר. "ולחשוב שהתחלנו רק שלושתנו, תראו כמה הצטרפו אלינו וכל זה בארבעה ימים. דודואו, פוניטה, מאצ'וק, שרומיש, גאסטלי, אקסגיוט ופידג'יוטו. וזה עוד בלי הביצה שאנחנו לא יודעים מי יבקע ממנה. כמובן שגם חברי הצוות שלנו שהצטרפו עם הפוקימונים שלהם, אנחנו הולכים להיות צוות מנצח, כולנו. אתם רעבים?" אשאל ואביא להם אוכל שיאכלו קצת וישמרו כוחות למחר לקראת המשימה. "מעניין מי השישייה שתבוא איתי מחר..." אחשוב ואצא אל עבר הסלון כשהפוקימונים אוכלים.

6. היזהרו מחיקויים!
    נועם
    *בסופו של דבר יש לי בערך חצי שעה Xb
    *מיקום - בסיס צוות מגמה, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
    *זמן - בוקר מאוחר
    *בזמן משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה מוציא את ארבעת הפוקימונים האחרים שלך ואומר להם מה לעשות. פלטצ'ינדר שולח גחלת ענקית אל קקטורן שפוגעת בו ושולחת גיצים לכל עבר. *מאזלט! פלטצ'ינדר למד התפרצות להבה!!!*, וסניזל עוטף אגרופו בקרח ותוקע אותו בקקטורן, מעלף אותו. צ'ינצ'או שולח זרם חשמלי עוצמתי ובאגון (מרוצה?) שולח להבה כתומה-סגולה לעבר דרמניטן, הם גורמים לו הרבה נזק. מאוויל עוטף את הלסת שלו כגוש לבן אחד ומשסף בו את קאמראפט, ולוטאד מתקרב לקאמראפט, עושה פרצוף מודהם וחובט בו. אחד החיילים מספיק ללחוץ על כפתור בפרק כף היד שלו, וחייל אחר אומר מהר "קליידול, צא!" בזמן ששלושה חיילים נוספים מגיעים מהצד השני, ואומרים "טרופיוס, דונפן, פיופיטאר, צאו!" ומהפוקדורים של ארבעתם יוצאים מין יצור אפור כהה עם עיניים ורודות, ציפור-דינוזאור עם כנפי עלים, פיל אפור גדול וגוש כחול מוזר: . אתה יורה דיסקיות חשמל על שלושת החיילים המקוריים והם מתחשמלים ונופלים על הקרקע. הפוקימונים שלהם נראים כעוסים כעת. קליידול שולח קרן על-חושית על מאוויל, משאיר אותו תשוש. החיילי מאחור אומרים:" טרופיוס, סופת עלים על לוטאד! דונפן, פצצת בוץ על מאוויל! פיופיטאר, אבנים חדות על פלטצ'ינדר!". טרופיוס שולח סופה של עלים מרוכזים אל עבר לוטאד, פוגעת בו די חזק. דונפן שולח כדור בוץ אל עבר מאוויל, פוגע בו קשה ומעלף אותו. פיופיטאר שולח אבנים מחודדות אל עבר פלטצ'ינדר, פוגע בו קשה מאוד. החיילים כועסים עליך על ששיתקת את החברים שלהם.
    מה תעשה?
    מאוויל - 0/10
    סניזל - 4/10
    צ'ינצ'או - 10/10
    פלטצ'ינדר - 3/10
    לוטאד - 6/10
    באגון - 10/10

טדי
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, העיירה אקווקורד, קאלוס
    *זמן - ערב
    *כסף - 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתארגן לקראת המשימה הבאה שלך, ומגיע אל אדם. אתה אורמ לו שאתה תשמח לרעיונות ממנו ושהוא הולך ליהנות מהאתה החדש. הוא מחייך ואומר:" אני בטוח טדי". שניכם מוכנים ומשתגרים לעיר ראסטבורו. אתם הולכים אל המעבדה הגדולה והמגודרת שכבר הייתם בה במשימה הקודמת שלכם, ונכנסים פנימה. אתם נתקלים במדען גבוה ושדוף, כבן 40, עם שיער חום בהיר ומשקפיים בהירות עגולות אטומות: . בקול מאונפף מעט הוא אומר:" היי, אני לואיס. אתם בטח טדי ואדם. זאת הטכנולוגיה שאתם צריכים להגן עליה" הוא אומר ומצביע על שני ארגזים כסופים וגדולים. הוא פותח אותם: אחד מכיל קפסולות מאורכות מלאות בנוזל כחול והשני מכיל פוקדורים כתומים: . לואיס מסביר:"הקפסולות הן נוזל מתעתע שפיתחנו בסיוע של זורוארק אחד. במגע עם קרקע הוא יוצר מסך ערפל סמיך שיוצר אשליה ומראה משהו שונה מהמציאות. והפוקדורים האלה אמנם נראים כמו סתם פוקדורים צבועים בצבע כתום שמוכרים בחנות של הבסיס, אבל אלו פוקדורים מיוחדים שנוצרו בשביל סוכנים בדרגות הגבוהות. כל פעם שמכניסים אליהם את הפוקימון שנתפס בהם הוא מתרפא לחלוטין. עליכם לשמור עליהם מכל משמר, וגם עליי, כי אני נושא בעצמי עוד כמה אבטיפוסים שעליי להציג במאוויל. הרי שם המפקדה המחוזית של הואן". אדם אומר:" טדי תעשה גם אתה ככה, הרי בנרתיקים שלנו יש אינסוף מקום" הוא אומרו מכניס את הפוקדורים לנרתיק שלו. את כל ה50 ומשהו שהיו בארגז. לואיס אומר:" בחור חכם. אתה, תעשה כך עם הקפסולות ערפול, ונצא לדרך!". נראה כי הוא מרגיש בטוח בסביבתכם.
    מה תעשה?

טוטודייל
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 1,075 פ"ד
    אתה מקרב אליך את טוטודייל ובאלטוי ושם לב איך הצוות שלך גדל. אתה הולך להשיג לכולם אוכל מפיר המזון ויושב לידם בסלון. קודי נכנס לחדר ולידו נמר בצבע שמנת: . "אתם מאמינים מה זה? מיאו התפתח!" הוא אומר. "כל הכבוד קודי" טרייסי אומרת לו בזמן שאתה צופה בכל עשרת הפוקימונים שלך אוכלים.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

7. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *בסופו של דבר יש לי בערך חצי שעה xb
    *זמן - בוקר מאוחר
    *בזמן משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה מוציא את ארבעת הפוקימונים האחרים שלך ואומר להם מה לעשות. פלטצ'ינדר שולח גחלת ענקית אל קקטורן שפוגעת בו ושולחת גיצים לכל עבר. *מאזלט! פלטצ'ינדר למד התפרצות להבה!!!*, וסניזל עוטף אגרופו בקרח ותוקע אותו בקקטורן, מעלף אותו. צ'ינצ'או שולח זרם חשמלי עוצמתי ובאגון (מרוצה?) שולח להבה כתומה-סגולה לעבר דרמניטן, הם גורמים לו הרבה נזק. מאוויל עוטף את הלסת שלו כגוש לבן אחד ומשסף בו את קאמראפט, ולוטאד מתקרב לקאמראפט, עושה פרצוף מודהם וחובט בו. אחד החיילים מספיק ללחוץ על כפתור בפרק כף היד שלו, וחייל אחר אומר מהר "קליידול, צא!" בזמן ששלושה חיילים נוספים מגיעים מהצד השני, ואומרים "טרופיוס, דונפן, פיופיטאר, צאו!" ומהפוקדורים של ארבעתם יוצאים מין יצור אפור כהה עם עיניים ורודות, ציפור-דינוזאור עם כנפי עלים, פיל אפור גדול וגוש כחול מוזר: . אתה יורה דיסקיות חשמל על שלושת החיילים המקוריים והם מתחשמלים ונופלים על הקרקע. הפוקימונים שלהם נראים כעוסים כעת. קליידול שולח קרן על-חושית על מאוויל, משאיר אותו תשוש. החיילי מאחור אומרים:" טרופיוס, סופת עלים על לוטאד! דונפן, פצצת בוץ על מאוויל! פיופיטאר, אבנים חדות על פלטצ'ינדר!". טרופיוס שולח סופה של עלים מרוכזים אל עבר לוטאד, פוגעת בו די חזק. דונפן שולח כדור בוץ אל עבר מאוויל, פוגע בו קשה ומעלף אותו. פיופיטאר שולח אבנים מחודדות אל עבר פלטצ'ינדר, פוגע בו קשה מאוד. החיילים כועסים עליך על ששיתקת את החברים שלהם.
    מה תעשה?
    מאוויל - 0/10
    סניזל - 4/10
    צ'ינצ'או - 10/10
    פלטצ'ינדר - 3/10
    לוטאד - 6/10
    באגון - 10/10
    *מזל ביש xd
    ----------------------------
    "פאק פאק פאק" אצעק בכעס ואתעשת שניה לפני שאתחיל להתחרפן. "איפה הג'וזף הזה שצריך אותו... טוב, בינתיים זה רק אני. מאוויל התעלף, השאר במצב לא טוב בכלל. ויש לי שישה פוקימונים כועסים להתמודד מולם... לא נשאר הרבה מה לעשות. אני חייב לנסות את זה." אחשוב לעצמי ואפנה אל חמשת הפוקימונים שלי. "אנחנו ננסה משהו, בסדר? צ'ינצ'או, בועת מים לאוויר וחשמל אותה עם מכת ברק, סניזל- אתה תקפיא אותה, ופלטצ'ינדר, תירה עליה גחלת. באגון, אתה תשתמש בנגיחה בשביל לשגר את מה שיצא מהשילוב הזה לעבר ששת הפוקימונים ההם! מיד אחרי זה תרוצו לעברי, אני אחזיר את כולכם ואנסה לברוח ולמצוא את ג'וזף" אומר להם ואצפה בהם מנסים את השילוב. "עכשיו!" אצעק אליהם לאחר שיסיימו ואחזיר את כולם. מיד לאחר מכן אזרוק אחד מתרסיסי השינה שבבעלותי בחוזקה על מנת לנפץ אותו ואברח כדי למצוא את ג'וזף.

8. מנהל ראשי
    נועם
    *זמן - בוקר מאוחר
    *בזמן משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    מה תעשה?
    מאוויל - 0/10
    סניזל - 4/10
    צ'ינצ'או - 10/10
    פלטצ'ינדר - 3/10
    לוטאד - 6/10
    באגון - 10/10

טדי
    *זמן - ערב
    *כסף - 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתארגן לקראת המשימה הבאה שלך, ומגיע אל אדם. אתה אורמ לו שאתה תשמח לרעיונות ממנו ושהוא הולך ליהנות מהאתה החדש. הוא מחייך ואומר:" אני בטוח טדי". שניכם מוכנים ומשתגרים לעיר ראסטבורו. אתם הולכים אל המעבדה הגדולה והמגודרת שכבר הייתם בה במשימה הקודמת שלכם, ונכנסים פנימה. אתם נתקלים במדען גבוה ושדוף, כבן 40, עם שיער חום בהיר ומשקפיים בהירות עגולות אטומות: . בקול מאונפף מעט הוא אומר:" היי, אני לואיס. אתם בטח טדי ואדם. זאת הטכנולוגיה שאתם צריכים להגן עליה" הוא אומר ומצביע על שני ארגזים כסופים וגדולים. הוא פותח אותם: אחד מכיל קפסולות מאורכות מלאות בנוזל כחול והשני מכיל פוקדורים כתומים: . לואיס מסביר:"הקפסולות הן נוזל מתעתע שפיתחנו בסיוע של זורוארק אחד. במגע עם קרקע הוא יוצר מסך ערפל סמיך שיוצר אשליה ומראה משהו שונה מהמציאות. והפוקדורים האלה אמנם נראים כמו סתם פוקדורים צבועים בצבע כתום שמוכרים בחנות של הבסיס, אבל אלו פוקדורים מיוחדים שנוצרו בשביל סוכנים בדרגות הגבוהות. כל פעם שמכניסים אליהם את הפוקימון שנתפס בהם הוא מתרפא לחלוטין. עליכם לשמור עליהם מכל משמר, וגם עליי, כי אני נושא בעצמי עוד כמה אבטיפוסים שעליי להציג במאוויל. הרי שם המפקדה המחוזית של הואן". אדם אומר:" טדי תעשה גם אתה ככה, הרי בנרתיקים שלנו יש אינסוף מקום" הוא אומרו מכניס את הפוקדורים לנרתיק שלו. את כל ה50 ומשהו שהיו בארגז. לואיס אומר:" בחור חכם. אתה, תעשה כך עם הקפסולות ערפול, ונצא לדרך!". נראה כי הוא מרגיש בטוח בסביבתכם.
    מה תעשה?

טוטודייל
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 1,075 פ"ד
    אתה מקרב אליך את טוטודייל ובאלטוי ושם לב איך הצוות שלך גדל. אתה הולך להשיג לכולם אוכל מפיר המזון ויושב לידם בסלון. קודי נכנס לחדר ולידו נמר בצבע שמנת: . "אתם מאמינים מה זה? מיאו התפתח!" הוא אומר. "כל הכבוד קודי" טרייסי אומרת לו בזמן שאתה צופה בכל עשרת הפוקימונים שלך אוכלים.
    מה תעשה?
    "אני רק רוצה להגיד דבר אחד לפני שאתחיל." אומר בעודי מכניס הכל לתיק. "אנחנו שומרים עליך מכל משמר לא בגלל האבטיפוסים אלא בגלל שאתה בנאדם מיוחד מאוד ואכפת לנו ממך. אתה עושה המון למען הצוות ואנו נגן עליך בחיינו. הקפסולות והפוקדורים חשובים לנו, אך אתה יותר חשוב ואני מבטיח להגן עליך."
    אני מביט לאדם לאישור. "אני מציע שנתחיל לזוז אם כך. אגב, במקרה של סכנה, מותר לנו להשתמש בקפסולות?"

9. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *יופי שנזכרת חח
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת שיש לך משהו אחד לעשות דבר ראשון. את מוציאה את וולפיקס ונותנת לו את אבן האש. וולפיקס משחקת עם האבן ומתחילה לזהור באור כחול בוהק. לאחר כמה רגעים של שינוי, את שמה לב למראה החדש שלה: וולפיקס גדולה יותר, כולה בצבע זהוב, עם תשעה זנבות ענקיים המתעקלים לאחור. כולה משדרת עוצמה ומלכותיות: . *מאזלט! וולפיקס התפתחה לניינטיילס!!!*. את שואלת את טרוי אם הוא מכיר מקום שבו אפשר לתפוס פוקימוני אופל. הוא אומר:" הממ... יש ליד לאוור, שם גדלתי את דרך 15. יש שם מספר פוקימוני אופל. אבל חכי רגע, אני חושב שראיתי פונקציה של חיפוש לפי דרכים בפוקדקס" הא אומר ומוציא את הפוקדקס שלו. את מסתכלת עליו בעוד הוא מחפש את דרך 15 בקאלוס דרך חיפוש הדרכים, ורואה את מגוון הפוקימונים החי בדרך זו. הוא מסנן אותם לפוקימוני אופל בלבד, ומול עיניך מוקרנות תמונות של ארבעה פוקימונים: . טרוי אומר:" למרות שנזכרתי שיש לך את פרי, הפאווניארד הזה. את בטוחה שאת רוצה עוד פוקימון אופל? בכל מקרה, אני מוכן לצאת ללאוור. יהיה טוב לחזור הביתה" הוא אומר ושולף את המשגר, מבט של חמימות בעיניו.
    מה תעשי?

אני אוהבת את פרי בתור פרי אבל אני פשוט לא מתה על דור 5 ומעלה חח
    ~~~~~~~;;
    "כן. אני חושבת שיהיה טוב פוקימון שיהיה ממוקד יותר על אופל. מייטיינה.... אני חושבת שאני רוצה ללכוד אותו" אומר ואחשוב לכמה רגעים. "החלטתי! מייטיינה הוא המטרה שלי. בוא נשתגר" אומר לטרוי בחיוך ואשתגר יחד איתו ללאוור. שנגיע אסתכל סביב 'וואוו. זה המקום בו טרוי גדל' אחשוב לעצמי מעט בהתרגשות. "אתה רוצה לעשות משהו פה לפני שנלך לדרך 15?" אשאל אותו בחיוך. 'מייטיינה.. הנה אני באה' אחשוב בראשי.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. היזהרו מחיקויים!
    טדי
    *הפכת אותו מגוש חסר ביטחון עצמי לסופר אלטרואיסט על סף הפסיכוטי
    *סורי על הקצרצר אבל ביי נמשיך מחר
    *מיקום - מעבדת צוות אג'נטרה, העיר ראסטבורו, הואן
    *זמן - בוקר
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 1,200 פ"ד
    אתה אומר לו שאתה מגן עליו קודם כל בגללו ואז בגלל החפצים. הוא אומר:" תודה, אני חושב". נראה כי הצלחת לבלבל מדען מהטובים בהואן. אתה מכניס את הקפסולות והוא מאשר לך שבעת צרה תוכל להשתמש בהם. אתה ואדם מביטים אחד בשני, מהנהנים בראשכם ומתחילים ללכת עם המדען. אתם צועדים מזרחה מהעיר אל דרך 116, והולכים בה עד שאתם מגיעים למנהרת ראסטארף. אתם מתחילים להיכנס, ואדם לוחש לך:" גם אתה מרגיש כאילו עוקבים אחרינו?", אך לא נראה כאילו אתה שם לב למישהו. אתם כבר רואים את הקצה של מנהרת ראסטארף, כששלושה חיילים עם שיער כחול שכבר למדתם להכיר כחיילים של צוות גלקטיק מגיעים מולכם עם שלושה פוקימונים סגולים עצומים: . הם אומרים בקול מונוטוני (וקצת קריפי):"היכנעו עכשיו". לואיס אומר:" תעזרו לי! אני בלי פוקימונים כאן!" ואדם אומר:"טאורוס, צא! נקמה על האקספלאוס הימני! פיילוסווין, צא! פצצת בוץ על האקספלאוד האמצעי! טדי, תטפל אתה בשלישי!".
    מה תעשה?

טל
    *מה את GenBummer?
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    את מסמנת לך את מייטיינה ואתם משתרגים לעיר לאוור. השעה היא שעת צהריים בלאוור, והעיר כולה משרה אווירה מכושפת: עלי השלכת החומים, העץ הגדול בו ממוקם המכון במרכז העיר, אפילו מפעל הפוקדורים מצפון נראה יפה באור הזה. לאוויר יש ריח נעים והבתים עשויים בעץ כחלחל קסום. כל המקום נראה כאילו כישפו אותו. גשם קל יורד. את שואלת את טרוי אם הוא רוצה לעשות משהו העיר לפני שתצאו לדרך, והוא אומר:" אני הולך הביתה. תלכי לדרך, אני כבר אמצא אותך". הוא הולך כמו מוכה ירח בסמטאות העיר.
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

11. מנהל ראשי
    טדי
    *הפכת אותו מגוש חסר ביטחון עצמי לסופר אלטרואיסט על סף הפסיכוטי
    *מיקום - מעבדת צוות אג'נטרה, העיר ראסטבורו, הואן
    *זמן - בוקר
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 1,200 פ"ד
    אתה אומר לו שאתה מגן עליו קודם כל בגללו ואז בגלל החפצים. הוא אומר:" תודה, אני חושב". נראה כי הצלחת לבלבל מדען מהטובים בהואן. אתה מכניס את הקפסולות והוא מאשר לך שבעת צרה תוכל להשתמש בהם. אתה ואדם מביטים אחד בשני, מהנהנים בראשכם ומתחילים ללכת עם המדען. אתם צועדים מזרחה מהעיר אל דרך 116, והולכים בה עד שאתם מגיעים למנהרת ראסטארף. אתם מתחילים להיכנס, ואדם לוחש לך:" גם אתה מרגיש כאילו עוקבים אחרינו?", אך לא נראה כאילו אתה שם לב למישהו. אתם כבר רואים את הקצה של מנהרת ראסטארף, כששלושה חיילים עם שיער כחול שכבר למדתם להכיר כחיילים של צוות גלקטיק מגיעים מולכם עם שלושה פוקימונים סגולים עצומים: . הם אומרים בקול מונוטוני (וקצת קריפי):"היכנעו עכשיו". לואיס אומר:" תעזרו לי! אני בלי פוקימונים כאן!" ואדם אומר:"טאורוס, צא! נקמה על האקספלאוס הימני! פיילוסווין, צא! פצצת בוץ על האקספלאוד האמצעי! טדי, תטפל אתה בשלישי!".
    מה תעשה?
    "אני מטפל בזה." אקרא לאדם ואוציא את הפוקדור של פלצ׳לינג. "אני צריך את עזרתך, טעינת להבה ואז אס אווירי!"

12. the bitch is back
    עומר
    *מה אתה רוצה אתה שוכר להם חלל ענק. חוצמזה צוות רע קצת שחיתות לא תזיק
    *מיקום - בסיס צוות פלזמה, חורבות אלף, ג'וטו
    *זמן - ערב
    *כסף - 26,600 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מודה לפקיד וחוזרת לחדרך. את רואה את טרה שם, והיא שואלת אותך:" איפה היית? נעלמת לי אחרי המחסן שלל". את מסבירה לה את מסעותיך, והיא אומרת לך:" אה, גם אני נתקלתי בבעיה הזאת. הרבה יותר קל פשוט לצאת ולהתאמן בחורבות. בכל מקרה ,לילה טוב" היא אומרת, סוגרת בוילון את הצד שלה בחדר והולכת לישון, לא לפני שהיא נועלת את דלת החדר ולוקחת את המפתח איתה.
    מה תעשי?
    'בחורה מוזרה' אחשוב לעצמי, אחליף בגדים במהירות במידה ואין מקלחת בחדר ואז אכנס למיטה ואלך לישון.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    נועם
    *זמן - בוקר מאוחר
    *בזמן משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    מה תעשה?
    מאוויל - 0/10
    סניזל - 4/10
    צ'ינצ'או - 10/10
    פלטצ'ינדר - 3/10
    לוטאד - 6/10
    באגון - 10/10

טדי
    *זמן - ערב
    *כסף - 1,200 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מה תעשה?

טוטודייל
    *זמן - אחה"צ
    *כסף - 1,075 פ"ד
    מה תעשה?
    "וואו, כל הכבוד קודי! אבל הוא לא היחיד מהצוות שלנו שהתפתח היום" אומר לו ואקרא למאצ'וק על מנת להציג אותו בפני קודי ופרסיאן. "תכיר, זה מאצ'וק... כן כן מאצ'ופ התפתח, והוא חזק מתמיד."

14. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *מה את GenBummer?
    *זמן - צהריים
    *כסף - 555 פ"ד
    את מסמנת לך את מייטיינה ואתם משתרגים לעיר לאוור. השעה היא שעת צהריים בלאוור, והעיר כולה משרה אווירה מכושפת: עלי השלכת החומים, העץ הגדול בו ממוקם המכון במרכז העיר, אפילו מפעל הפוקדורים מצפון נראה יפה באור הזה. לאוויר יש ריח נעים והבתים עשויים בעץ כחלחל קסום. כל המקום נראה כאילו כישפו אותו. גשם קל יורד. את שואלת את טרוי אם הוא רוצה לעשות משהו העיר לפני שתצאו לדרך, והוא אומר:" אני הולך הביתה. תלכי לדרך, אני כבר אמצא אותך". הוא הולך כמו מוכה ירח בסמטאות העיר.
    מה תעשי?[/QUOTE]

חח סתם פחות אוהבת את הדורות האלה. יש פוקימונים ספציפיים שאני כן אוהבת, הרוב לא חח
    ~~~~
    "אולי עדיף שאבוא אתך. אני חושבת שלהתפצל זה רעיון רע, בעיקר אחרי שבמשימה האחרונה שלנו שיחררנו עשרות שבויים, התגנבנו לבסיסים וגנבנו פוקימונים מאתה יודע מי. אם הם אכשהו יגלו שאלו היינו אנחנו, הם עלולים לתקוף" אומר בקול שקט. אחכה לתשובה שלו בציפייה, בתקווה שירשה לי לבוא איתו. אם הוא יסרב לא אלחץ עליו, ואלך לדרך 15.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    הודעה חשובה!!!

*החל מיום שלישי, ה15.12, יתחיל מיני-איוונט (בלי עלילה, סתם אירוע שקורה) בשם 'סוף השנה'. רקע: כל 15 שנים קורית בעולם הפוקימון תופעה מיוחדת, בה 16 הימים האחרונים של שנה מסוימת הם מה שנקרא 'ימים מושלמים': יש יותר שעות אור, מזג האוויר הוא שמשי והאוויר חמים ונעים. בנוסף, האוויר עשיר באנרגיות מיוחדות שמזרזות תהליכים בטבע. תופעה זו בלתי ניתנת להסברה. אותם ימים מושלמים מתחילים בעוד 4 ימים.
    השפעות האיוונט:
    *ביצים יבקעו מהר יותר.
    *פוקימונים יתפתחו מהר יותר.
    *הסיכוי שלכם למצאו אבני מגה לפוקימונים שלכם ואבני מפתח להתחלת התפתחויות מגה גובר.
    *תהיה התעוררות של צוות רמפא"ג, מה שיוביל ליותר מקרי פשע.
    מקווה שתפיקו את המיטב מהאיוונט.

*בין אם שמתם לב ובין אם לא, סיננתי שחקנים לא פעילים מהמ"ת, מה שמותיר אותנו כעת עם 6 שחקנים. ששתכם פחות או יותר באותו קצב (הארבעה של צוות אג'נטרה באותו קצב כמעט והשניים של צוות רמפא"ג גם כמעט באותו קצב). אני מקווה מאוד שהמשחק יזרום בצורה טובה החל מעכשיו.

*טבלת התקדמות במ"ת לצורכי השוואה (מבחינה כרונולוגית ולא מבחינת עלילה)
    אג'נטרה:
    נועם: יום 5 בוקר (במהלך משימה שנייה)
    טדי: יום 4 ערב (לפני משימה שנייה)
    טוטודייל: יום 4 אחה"צ (לפני משימה שנייה)
    טל: יום 3 אחה"צ (אחרי משימה ראשונה)

רמפא"ג:
    בר: יום 3 צהריים (בדרך לבסיס)
    עומר: יום 2 ערב (בבסיס)

*עשיתי את זה ושמתי לב שהתקדמנו משהו כמו 4 ימים בממוצע ב4 חודשים (יום בחודש). זה אומר שאתם אמורים להגיע לסוף המ"ת תוך חודש בתוך המ"ת (בערך), מה שאומר בממוצע עוד שנתיים וחודשיים שהמ"ת צריך להיות פעיל (עוד וואו). ושלא תבינו אותי לא נכון, אני מסיים את המ"ת הזה.

*בהמשך להודעה הקודמת, אני אנסה להגיב יותר תגובות ולעשות יותר מרתונים, כדי שהמ"ת יגיע לסופו לפני פברואר 2018 (שוב, זה פסיכי).

*בהצלחה!!

בר
    *אה וואלה שכחתי שאתה עם קלנועית חח
    *מיקום - העיר קופרוויל, סינו
    *זמן - צהריים
    *עוד פחות מיום אחד להגיע לבסיס
    *כסף - 6,985 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתחיל ליסוע לכיוון המכרה. אתה הולך מסביב לכניסה למכרה, מנסה לחפש אחר כניסה סודית ולא מוצא. אתה שומע רטט ורואה עוד הודעה מהמספר החסוי בטלפון שלך, בה רשום לינק. אתה פותח את הלינק ורואה שזו אפליקציה למציאת חללים ריקים. אתה רואה אותה מופיעה על שולחן העבודה שלך. אתה משתמש בה וסורק את כל הסביבה שבכניסה למכרה, בלי שום תגובה. אתה מבין שהכניסה לבסיס לא כאן. אתה מתחיל ליסוע לכיוון הר ביירון, והשביל מתפצל. דרך אחת מובילה אל המנהרות שבתוך ההר, והשנייה לשביל שמקיף את ההר. אתה מסתכל למעלה אל ההר ונדהם מגובהו העצום (3,254 מטר לפי השלט שלידך).
    מה תעשה?

נכה רמפא"ג*
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'לפי דעתי הכניסה לבסיס לא תהיה ממש בתוך ההר, הרי הכל שם בפנים כלכך דומה, שיהיה טיפשי לשים שם בסיס ואנשים מהצוות שמנסים להגיע לשם יסתבכו ויאבדו בסופו של דבר' אחשוב
    'אולי אני טועה, אבל בכל זאת אנסה את הדרך שמקיפה את ההר, תחושת הבטן שלי אומרת שאחת הכניסות היא בצד אחורי של ההר שאף אחד לא רואה, למרות שהדרך הזאת נורא ארוכה' אחשוב שוב ואסע לשביל שמקיף את ההר

עמוד 64 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1454626364656674 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •