פורסם במקור על ידי
YveltalBlue
ד''א:סורי שהתגובה מעפנה אני מהטלפון
נועם:
אתה אומר להם מה לעשות. צ'ינצ'או יוצרת בועת מים ענקית, אך במקום להתעטף בה היא שולחת אותה לאוויר ומחשבות אותה. סניפי עוטף את הכדור הקרח ופלטצ'ינדר יורה גילת שמנסה את הקרח. נראה כי הם ביטלו האחד את השני. לאחר מכן בארגון מזנק לאוויר ונוכח בבועה כלפי מטה. אתם מתרחקים מהר בזמן שגל של מים מחושמלים מציף את המסדרון ומחשמל את החיילים בזמן שמעלף או פוגע קשה בכל הפוקימונים. אתה מנסה מפחית אחת של תרסיס שינה על כל החיילים ועל הפוקימונים החיים, מחזיר את כולם לפורומים ובורח משם. אתה הולך לשביל שג'וזף הלך בו ומוצא אותו במצב מעניין: הוא במאבק פיסי עם אדם גוץ שנראה כמפקד של החוליה. ליד ג'קוזי מגמורטר, אלקטיוויר, פוקימון ענק וחום ומין עקרב סגול מעופף, רייפריור וגלייסקור, נלחמים בפוקימונים שמולם. ג'קוזי אומר לך: '' זה טאבית'ה, הסגן הראשון של ראש צוות מגמה. תתקיף אותו מיד! זוהי פקודה! ''
מה תעשה?
טדי :
אתה אומר לאדם שאתה מטפל בזה. אתה מוציא את פלטצ'לינג ואומר לה מה לעשות. היא עוטפת עצמה בלהבות ותוקפת חזיתית את אקספלאוד, ולאחר מכן טסה לאחור, עושה סיבוב באוויר ומתמשכת בו ישירות. הוא כבר נראה יותר חלש. שלושת החיילים אומרים באותו זמן: '' אקספלאוד, התפרצות על קולית! (boom burst) ''. שלושת האקספלאודים צורחים בעוצמה, יורים סבירים פיצוצים על קוליים לכל עבר וכמעט מעלפים את טאורוס, פיילוסווין ופלטצ'לינג. הם גם פוגעים בעצמם ושלושים מתעלמים. החיילים אומרים: '' גולם, סטיליקס, קלפייבל, צאו! '' ומהפוקדורים שלהם יוצאים מן צב חום, נחש מתכת ענק ויצור ורדרד בצורת כוכב. אדם אומר: '' טאורוס, זעם על קלפייבל! פיילוסווין, פצצת בוץ על גולם! טדי, תטפל בסטיליקס!''
מה תעשה?
עומר:
את חושבת לעצמך שהיא בחורה מוזרה. את מתקלחת במהירות, מחליפה בגדים והולכת לישון.
~~~~~~~~~~~~
טרם מעירה אותך בבוקר ואומרת:''בואי. קראו לנו בכריזה''. היא מושכת אותך ואתן הולכות לחדר תדרוך כלשהו בבסיס. בחדר אתם פוגשות את וויד, שנראה כי נתקלתם בו בעבר, אך את לא זוכרת מתי. הוא אומר: "שלום לכן. אני וויד, חסר בשילוב הצללים ושומריו של גט'סיס בעבר ושל קולרס כיום. אני אסביר לכם על משימתכן: המשימה שלכן היום פשוטה מאוד, כיאה למשימה ראשונה: גשו לאקרוטיק, עיר קרובה אלינו מצפון. כנסו אליה ותגנבו עשרים פוקימונים מאנשים באולם התאטרון. המשימה תתבצע על אזרחי. כשתסיימו, תפגשו אותי בחדר השלל. אל תיכשלו.להתראות'' הוא אומר ונעלם לשם ברגע. טרם אומרת: '' תתארגני ונלך''.
מה תעשי?
טוטודייל:
אתה משבח את קודי אך מראה לו שהפוקימון שלו הוא לא היחיד שהתפתח, ומציג את מאצ'וק. עיניו נפערות והוא אומר: '' וואו! אני מבין שהצוות ממש התחזק בזמן האחרון! טוב, אז יש משהו שבא לכם לעשות? יש לנו עוד חצי יום פנוי''. טייסי אומרת: '' ריצ'י? ''
מה תעשה?
טל:
מה זורואה וכאלה? חח
~~~~~~~~~~~~~~~
את מסבירה לטרוי והוא אומר: '' יש לך נקודה. בואי, הולכים לפגוש את ההורים שלי''. את הולכת איתו בסמטאות המתפתלות והמכושפות של לאוור, כשלבסוף אתן מגיעים לבית יפה מעץ כחול, בנוי משתי קומות בגודל בינוני. טרור דופק אל הדלת ואישה בת כחמישים עם שיער חום בהיר קצר פותחת את הדלת ועיניה אורות: '' טרוי! באת לבקר! ארתור, בוא, טרוי בא הביתה! ''. אתם מתיישבים בסלון, היפה והדחוס של הבית. נוטף ממנו ריח של פעם. ליד האישה מתיישב אדם גם כבן חמישים, עם שיער מאפיר דליל. טרוי אומר: '' אמא, אבא, היי. תכירו, זאת אליס, השותפה שלי בצוות. ואלי, אלו לינדה וארתור האנטר, ההורים שלי.'' לינדה אומרת: '' היי, נעים מאוד להכיר. וטרוי, תספר לנו איך היה לך עד עכשיו! ''. בשעה הקרובה טרוי מדבר עם הוריו על כמה מהחוויות שעברתם. כשהוא מגיע להיום, ארתור מתרשם: ''וואו, טרוי, כנראה שאתה ואליס ממש מוכשרים! רק כמה ימים בצוות וכבר טוראים! בהצלחה לכם!' ' לאחר עוד כמה מילים מלוות בארוחה חמה, אתן נפרדים מהם. טרוי מחייך קלות, אומר: '' זה היה נחמד. שנלך לדרך 15 עכשיו? '' הוא שואל אותך
מה תעשי?
בר:
אתה חושב לאן אתה אמור ללכת,ומתחיל לנסוע לאורך השביל העוטף, יד ימין על ההגה ויד שמאל אוחזת בטלפון ומחפשת אזורים חלולים. לאחר כמה שעות, סביב גובה 2,000 מטר, אתה מוצא שטח חלול בפני ההר. אתה מתקרב אליו ורואה שמופיע סורק לייזר שסורק לך את המדים שבתיק. הקיר אומר '' ברוך הבא, בר סרוסי'', ודלת נפתחת בו אל מנהרה כחלחלה, בדיוק כמו בתמונה ששלי 'שלחה'. אתה ממשיך ללכת לאורך המנהרה ואז יורד במעלית, ולאחר כמה דקות מגיע אל דלפק שמזכיר לך את הבסיס באגם אקיויטי. הפקיד אומר: '' בר, אני מניח? כל הכבוד שהגעת עד כאן. שלי ביקשה ממני להביא לך את זה כמתנה'' הוא אומר ומביא לך פיקדון רגיל. '' החדר שלך בקומה 7- לדעתי'' הוא אומר.
מה תעשה?