Pokemon GO
עמוד 66 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1656646566676876 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 976 עד 990 מתוך 1331
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *תאמת שלא שמתי לב חח
    *מאזלט! היית הראשונה להגיב אחריי בעמ' 65 לכן זכית באבן מגה לבחירתך! (את מוזמנת לשאול בה"פ האם לפוקימון מסוים שאת אוהבת יש התפתחות מגה ולהשיג את האבן שלו).
    *מיקום - דרך 15, קאלוס
    *זמן - בוקר
    *עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מוציאה את סילביון, פרי וטרופיוס כדי שיעזרו לך (כל הזמן אני חושב על הפלטיפוס). את בוחנת את המצב וקולטת את המייטינה הזהוב, מבינה להפתעתך שהוא זוהר. טרוי נאנק:" זוהר זוהר, אבל תוקפ....ן...".
    את מחליטה שאת חייבת ללכוד אותו.
    את מורה לפוקימונייך מה לעשות. סילביון שולחת רוח ורדרדה וריחנית לעבר מייטינה הזהוב, פוגעת בו קשה מאוד. לאחר מכן היא פוגעת בו עם כוכבים זריזים וזוהרים, משאירה אותו תשוש וכמעט מעולף. פרי עוטף את טפרו באנרגיה ירקרקה בהירה, משסע בחוזקה את המייטיינה ומיד לאחר מכן משסע אותו בפשטות עם ידו השנייה, גורם לו לא מעט נזק. את אומרת לטרופיוס שאת סומכת עליו, והוא שולח גם עלים צבעוניים ומרחפים וגם טורנדו קטן מלא כולו בעלים לעבר מייטינה השלישי, גורם לו כמות יפה של נזק. את מנצלת את המהומה ומגיעה אל טרוי הפצועה והמשתנק, שאומר לך:" סך הכל התקרבתי אליהם יותר מדיי..." הוא נאנק ונשכב על הקרקע. שלושת המייטיינות מייללים בחוזקה אל השמיים, מרתיעים אותך מעט ומחזקים, ככל הנראה, את התקפתם. לאחר מכן שלושתם מזנקים על פוקימונייך, מייטיינה הזהוב בשיסוע קטלני, מייטיינה2 בבעיטה עוצמתית ברגלו האחורית ומייטיינה3 בנשיכה עוצמתית, שלושתם גורמים כמויות אדירות של נזק לפוקימונייך. הם מתנשפים בחיוך מרושע.
    מה תעשי?
    סילביון - 6/10
    פרי - 3/10
    טרופיוס - 5/10

"כל הכבוד, אתם מדהימים!" אעודד את פוקימוניי. "סילביאון, תסיימי אותו, רוח פיה הכי חזק!" הורה לסילביאון לתקוף את הייטהינה הזהוב. "פרי, חיתוך זעם על מייטהינה2, תנסה להכפיל אותו בשתיים כך שהתקפה תהיה ארוכה יותר וטרופיוס טורנדו עלים, הכי חזק שאתה יכול על מייטהינה3!" אצעק להם. "אתה בסדדר?" אפנה אל טרוי ואושיט לו יד כדי לעזור לו לקום.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *when life give you lemons... Be a filthy scavanger
    *מיקום - בסיס צוות מגמה, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה מתחי להתרחק ממנו ומסתובב לך מסביב לבסיס במהירות. אתה חולף בקלילות על חייילים רבים, ולא דואג כי אתה מודע לבואם של תגבורת. אתה עוצר ליד מעבדה חשאית למראה וחשוכה, שבה כמה אנשים יושבים ובוהים במסכים שמציגים את רגע הגניבה של חפץ זהוב, אותו אתה מזהה ככדור הגריסאוס, ממוזיאון הזמן-חלל באטרנה. אתה ממשיך ללכת, ועם הזמן רואה שהחדרים נהיים יותר ויותר עתיקים והסביבה יותר ויותר אפלולית. לאט לאט התאורה מתחלפת מנורות תאורה מאורכות ללפידים על מחתות. האווירה נהיית שקטה יותר, כשלבסוף אתה מגיע לחדר ענקי וחשוך. במרכז החדר צינור ענקי, מואר באור הלפידים, מלא כולו בנוזל צהוב מבעבע. במרכז הנוזל צף לו כדור הגריסאוס שראית ממקודם, זוהר כולו באור זהוב שזכור לך בדרך כלשהי. למרבה האימה, הצללית של הצינור מזוויעה: בתוך הצינור, במקום צללית שלהכדור, מופיעות שתי עיניים אדומות זוהרות, וסביבם מתחילים להיווצר פני צללים שחורים. כמה קוצים אדומים מופיעים פה ושם. אתה מסתכל סביב החדר ורואה שהוא כולו עגול ומלא בציורים מסתוריים. מסביב לצינור יש כוכב מחומש, כאשר בכל קצה שלו מונחת חנית ועליה גופה של אדם, משופדת במרכזה עם עיניים זהובות. מיד אתה מבין שאת האור הזהוב אתה מכיר מהעיניים הזהובות ושטופות-המוח של השוטר מסרוליאן. באימה אתה מביט על כל החדר, ומבין שאתה רואה טקס זימון של אדון כל השדים, גיראטינה, והצללית ההולכת ומתווצרת היא אדון השדים והצללים, girafu***ingtina
    מה תעשה?
    *מה כבר יש לי להפסיד? Xd
    ** אתה צריך לעדכן את כל מה שלקחתי מהבסיס של סטיבן בדף דמות, קצת קשה לי לזכור איזה אבני מגה לקחתי ממנו.
    ----------------------------------------
    "אלוהים אדירים..." אומר בפה פעור "אם הם יצליחו לזמן את גיראטינה ולגרום לו להקשיב לפקודות שלהם... ג'וזף, אני חייב לקרוא לג'ו.." אומר ואעצור את עצמי "ולמה בעצם? כדי שהוא יעצור את הכול ויקח את הקרדיט? יש לי את משגר הדיסקים והציוד שלי, יש לי את הפוקימונים שלי... ויש לי אבני מגה." אומר ואתגנב בקור רוח אל החדר. "נו, נו, נו... לזמן פוקימון אפל ממימד אחר. זה שפל ראמפ"גים. אפילו בשבילכם. צאו!" אקרא ואוציא את מאוויל, סניזל, לוטאד, פלטצ'ינדר, באגון וצ'ינצ'או מהפוקדורים שלהם. "מאוויל, תפוס!" אקרא למאוויל ואזרוק לעברו את אבן המגה שלו. "מאוויל- התפתחות מגה!" אקרא בגאווה בעת שאצפה במאוויל מתפתח לצורתו החזקה ביותר. "עכשיו על זה אני מדבר! מאוויל, הטלה ססמית! סניזל, אגרוף קרח! פלטצ'ינדר- זריזות ואז גחלת! צ'ינצ'או, חשמל אותם! באגון, זעם דרקון! לוטאד, הדהמה!"

3. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    טוטודייל
    *
    *מיקום - מפקדת צוות אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
    *זמן - לילה
    *עוד 1 יום עד למשימה הרשמית הבאה
    *כסף - 1,075 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך אל חדרך, כשפרליגייטר ישנה על מזרון ענק שמצאת במחסן ואתה על מיטתך. אתה נרדם ושוקע לחלומות עמוקים.
    ~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|
    *~*~*חלוווום*~*~* אתה מרגיש כאילו צופים בך. צל ענק מופיע מאחוריך. שתי עיניים אדומות ענקיות יוקדות אל תוכך ו......
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתעורר, כולך מלא אגלי זיעה קרה. לאחר כמה דקות של התנשפות מהחלוום הרע והמציאותי שלך, לוח המשימות מצפצף. אתה מתלבש במהרה ויוצא לסלון, שם אתה פוגש את קודי וטרייסי, שניהם הפוכים. אתה פותח את ההודעה וקורא:
    'קודי, טרייסי וריצ'י שלום
    משימה 2: הפשיטה על חורבות הטירה!
    תיאור: מוקדם יותר הבוקר שלחנו צמד סוכנים שלנו למשימת סיור בחורבות הטירה שבמדבר רזורט ביונובה. לפני כעשר דקות התקבלה מהם קריאת מצוקה, שבמקום יש בסיס של צוות מגמה והם זקוקים לתגבורת. נוכחותכם חשובה להשתלטות על הבסיס. התארגנו במהירות המירבית וצאו!
    -מגנו-'.
    טרייסי אומרת:תבחרו פוקימונים ותתארגנו, מהר!" וטרייסי וקודי רצים במהירות כדי להתארגן כמה שיותר מהר. השעה כמעט 10 בבוקר.
    מה תעשה?

טל
    *מיקום - דרך 15, קאלוס
    *זמן - בוקר
    *כסף - 555 פ"ד
    את מרוה לכל פוקימונייך מה לעשות. סילביון שולחת רוח ורודה עוצמתית לעבר מייטינה הזהוב, מעלפת אותו. פרי, בשני חיתוכים ירוקים וארוכים מחסל את מייטיינה2, וטורנדו עלים חזק מספיק גם כדי לעלף את מייטיינה3. את עוזרת לטרוי לקום, והוא אומר:"תתפסי מייטיינה אחד ונעוף מכאן. אני חושב ששמעתי עוד כמה יללות". כולו מסוחרר.
    מה תעשי?
    סילבאון - 6/10
    פרי - 3/10
    טרופיוס - 5/10

נועם7
    *אתה הולך לאזור אבני המגה ולוקח סלמנסייט ומאווילייט. אתה רואה שיש מכשיר שבודק האם הצורה האחרונה של הפוקימון שלך יכולה להתפתח-מגה. אתה סורק את שאר ארבעת הפוקימונים שלך, ומגלה שארבעתם יוכלו להתפתח. אתה לוקח וויבייליייט, טאלונפליימייט ולודיקולייט
    *Your live... Muahahah
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה בשוק. אתה מבין שהם הגיעו לשפל חדש. אתה מוציא את כל פוקימוניך, ועוזר למאוויל להתפתח-מגה. מאוויל משנה צורה: רגליו נהיות ורדרדות ולסת נוספת מופיעה על ראשו. צורתו גדלה בסה"כ: . אתה מורה לכל פוקימוניך לתקוף, אך אין להם מה לתקוף. אתה מבין שתהליך זימונו של גיראטינה ארוך מאוד, ושמה שאתה רואה בחדר הוא רק תמצית קטנה של ישותו האפלה. אתה מתחיל לשמוע קולות מהומה מהאולם המרכזי של הבסיס. האפלה מתחזקת אט-אט בחדר.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    בר
    *מיקום - בסיס צוות אקווה, הר ביירון, האי איירון, סינו
    *זמן - ערב
    *כסף - 6,985 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה תוהה מה יש בפוקדור, ופותח אותו. כל מה שאתה רואה לפני שנהיה חשוך הוא פה ירוק וגדול. לאחר כמה רגעים אתה מתנשם בכבדות, כשמולך עומד יצור מזוויע וחייכן, עם פה ירוק וגדול: .
    אתה מקבל ממנו את התחושה שהוא אוהב אותך.
    מה תעשה?

'מה זה הדבר הזה, הוא נראה עלוב' אחשוב לעצמי
    'אני חייב לטפל בזה עכשיו' אחשוב אחזיר אותו לפוכדור ואצעד לכיוון הדלפק
    "סליחה, אני חושב שיש פה טעות, הוא לא שייך לי ואני לא מעוניין בו, קחו אותו בחזרה" אגיד לפקיד

5. היזהרו מחיקויים!
    בר
    * . מה עלוב בקרניביין?
    *זמן - ערב
    *כסף - 6,985 פ"ד
    אתה מחזיר את היצור הירוק (והלא עלוב הזה) אל הפוקדור שלו וחוזר על הדלפק. אתה מגיש אותו לפקיד ואומר לו שאתה לא רוצה בו. הפקיד אומר:" איך אתה לא מתבייש להחזיר מתנה? זה מאוד לא מנומס. ועוד מתנה מהסגנית של הצוות? לך מכאן מהר! אם אתה ממש רוצה, אתה מוזמן ללכת לחדר השלל ולהחליף אותו בפוקימון אחר לבחירתך".
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    בר
    * . מה עלוב בקרניביין?
    *זמן - ערב
    *כסף - 6,985 פ"ד
    אתה מחזיר את היצור הירוק (והלא עלוב הזה) אל הפוקדור שלו וחוזר על הדלפק. אתה מגיש אותו לפקיד ואומר לו שאתה לא רוצה בו. הפקיד אומר:" איך אתה לא מתבייש להחזיר מתנה? זה מאוד לא מנומס. ועוד מתנה מהסגנית של הצוות? לך מכאן מהר! אם אתה ממש רוצה, אתה מוזמן ללכת לחדר השלל ולהחליף אותו בפוקימון אחר לבחירתך".
    מה תעשה?
    חחחחחחחחחחחחחח צחקתי בקול
    אין התפתחויות עיצוב מעפן (משהו אישי חחחחח)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "כל אחד והדעה שלו" אגיד לו ואלך
    'מעניין מה יש להם שם בחדר של השלל' אחשוב לעצמי ואלך לחדר השלל ואתחיל לחשוב איזה פוקימון אני רוצה

7. מנהל ראשי
    שם: אדם
    טדי
    *מיקום - מנהרת ראסטארף, הואן
    *זמן - בוקר
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 1,200 פ"ד
    אתה מוציא את פלטצ'לינג, ואתה לאמ ופתע: היא פושט טסה באוויר במהירות-על. אתה אומר לה מה לעשות, ולמרות שהיא חלשה, היא תוקפת את מטאנג באסים אוויריים משני הכיוונים בחוזקה. לאחר זמן רב שנראה כי לא חל שינוי, היא עוצרת באוויר, קוראת בקול:"לינג!לינג!" וזוהרת כולה באור כחול. כל הנוכחים בתדהמה, כשפלטצ'לינג גדלה וצומחת, מקבלת מקור גדול יותר, גוף גדול יותר ועיניים ממוקדות יותר: *מאזלט! פלטצ'לינג התפתחה לפלטצ'ינדר!!!!*. פלטצ'ינדר עוטפת עצמה בלהבות, מתנגשת חזיתית במטאנג ומעלפת אותו. היא עצמה נפגעת מהמתקפה ומתעלפת. *מאזלט! פלטצ'ינדר למדה בליץ להבה (Flare Blitz). אדם, אמנם קצת בהלם, אך אומר:"טאורוס, זעם על קלפייבל! פיילוסווין, פצצת בוץ על גולם!". טאורוס חובט בקלפייבל בזעם רב, מעלף אותו, ופיילוסווין שולח כדור בוץ אל גולם, שם הוא מתפוצץ ומעלף גם אותו. החייל של מטאנג יושב בחוסר מעש, כנראה כי לא נשארו לו יותר פוקימונים. החיילים הנותרים אומרים:"זהו זה! הגיע הזמן! סלאמנס, גארצ'ומפ, צאו!" ומהפוקדורים שלהם יוצאים דרקון מעופף כחול-אדום ענק ודרקון סגול גדול בעל סנפירים חדים: . החיילים אומרים:" התעלו על כוחותיכם! התפתחו-מגה!", ושניהם לוחצים אל אבן צבעונית במשובצת על מפרק ידם. סלאמנס וגארצ'ומפ זוהרים, עוברים שינוי: סלאמנס הופך לגרסה גדולה ומשופררת שלו, עם כנפי ענק וידיים משובצות בתוך ידיות בשביל תעופה מהירה יותר:, וגארצ'ומפ הופך לגרסה יותר פתוחה שלו, כולו קוצני ועם גרזני ענק בידיו: . שניהם התפתחו-מגה! שני החיילים אומרים:"גארצ'ומפ, סלאמנס, פעימת דרקון!" ושניהם שולחים ירייה של אנרגיה ירקרקה מפיהם, אל עבר טאורוס ופיילוסווין, מעלפים את שניהם על המקום. אדם חושק שיניים ואומר:"טדי, בוא תחזה בשניים הנוספים שלי. הראקרוס, אלקיד, צאו!" הוא אומר, ומהפוקדורים יוצאים חיפושית קרנף כחולה ענקית ויצור דמוי ילד עם תקע חשמלי על ראשו: . אדם אומר:" הראקרוס, גם אתה יכול! התפתח-מגה!", ואדם לוחץ על אבן צבעונית המשובצת על התליון שלו. הראקרוס זוהר, וגדל בנפחו: הוא הופך למוצק וגדול יותר, והקרן על ראשו גדלה: . הראקרוס התפתח-מגה!. אדם אומר:" הראקרוס, מתקפת זעם על סלאמנס! אלקיד, מכת ברק על סלאמנס!". הראקרוס ניגש אל סלאמנס ותוקע בו את קרנו כחמש פעמים, גורם לו נזק רב ומחליש אותו. אלקיד מסובב את ידיו, טוען חשמל בין שני התקעים על ראשו ושולח הלם חשמלי עוצמתי אל עבר סלאמנס, מעלף אותו. שני החיילים ללא הפוקימונים אומרים לחברם:"סליחה, חבר", ונעלמים בהבזק עשן. השלישי נשאר, חסר אונים ומחכה שתבצע את תורך.
    מה תעשה?
    "פלצ׳נדר, חזרי. היית מעולה." אודה לה ואתן לה מנוחה. "ברגמיט אני זקוק לעזרה!" אני יודע שיש הבדל רב ברמות, אבל עם קצת אסטרטגיה וטיפת מזל אנחנו נעשה את זה. ברגמייט הוכיחה לי בעבר שהיא עשויה מחומר קשוח למדי. "קדימה ברגמייט, רוח קרחית ואז קרן קרח! השתמשי ברוח כדי לצבור תנופה!"

8. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם7
    *אתה הולך לאזור אבני המגה ולוקח סלמנסייט ומאווילייט. אתה רואה שיש מכשיר שבודק האם הצורה האחרונה של הפוקימון שלך יכולה להתפתח-מגה. אתה סורק את שאר ארבעת הפוקימונים שלך, ומגלה שארבעתם יוכלו להתפתח. אתה לוקח וויבייליייט, טאלונפליימייט ולודיקולייט
    *your live... Muahahah
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה בשוק. אתה מבין שהם הגיעו לשפל חדש. אתה מוציא את כל פוקימוניך, ועוזר למאוויל להתפתח-מגה. מאוויל משנה צורה: רגליו נהיות ורדרדות ולסת נוספת מופיעה על ראשו. צורתו גדלה בסה"כ: . אתה מורה לכל פוקימוניך לתקוף, אך אין להם מה לתקוף. אתה מבין שתהליך זימונו של גיראטינה ארוך מאוד, ושמה שאתה רואה בחדר הוא רק תמצית קטנה של ישותו האפלה. אתה מתחיל לשמוע קולות מהומה מהאולם המרכזי של הבסיס. האפלה מתחזקת אט-אט בחדר.
    מה תעשה?
    are you serious
    --------------------------
    "איך אני הולך לעצור את זה?! תחשוב קלאן, תחשוב, בטוח יש משהו שאפשר לעשות... אולי אם אקח מהם את כדור הגריסאוס אוכל לבטל את הזימון..." אחשוב לעצמי. לאחר מכן, אתקדם לעבר הקולות ואסרוק את החדר בשקט אחרי כדור כדור הגריסאוס.

9. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    טוטודייל
    *
    *זמן - לילה
    *עוד 1 יום עד למשימה הרשמית הבאה
    *כסף - 1,075 פ"ד
    אתה הולך אל חדרך, כשפרליגייטר ישנה על מזרון ענק שמצאת במחסן ואתה על מיטתך. אתה נרדם ושוקע לחלומות עמוקים.
    ~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|
    *~*~*חלוווום*~*~* אתה מרגיש כאילו צופים בך. צל ענק מופיע מאחוריך. שתי עיניים אדומות ענקיות יוקדות אל תוכך ו......
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתעורר, כולך מלא אגלי זיעה קרה. לאחר כמה דקות של התנשפות מהחלוום הרע והמציאותי שלך, לוח המשימות מצפצף. אתה מתלבש במהרה ויוצא לסלון, שם אתה פוגש את קודי וטרייסי, שניהם הפוכים. אתה פותח את ההודעה וקורא:
    'קודי, טרייסי וריצ'י שלום
    משימה 2: הפשיטה על חורבות הטירה!
    תיאור: מוקדם יותר הבוקר שלחנו צמד סוכנים שלנו למשימת סיור בחורבות הטירה שבמדבר רזורט ביונובה. לפני כעשר דקות התקבלה מהם קריאת מצוקה, שבמקום יש בסיס של צוות מגמה והם זקוקים לתגבורת. נוכחותכם חשובה להשתלטות על הבסיס. התארגנו במהירות המירבית וצאו!
    -מגנו-'.
    טרייסי אומרת:תבחרו פוקימונים ותתארגנו, מהר!" וטרייסי וקודי רצים במהירות כדי להתארגן כמה שיותר מהר. השעה כמעט 10 בבוקר.
    מה תעשה?

טל
    *מיקום - דרך 15, קאלוס
    *זמן - בוקר
    *כסף - 555 פ"ד
    את מרוה לכל פוקימונייך מה לעשות. סילביון שולחת רוח ורודה עוצמתית לעבר מייטינה הזהוב, מעלפת אותו. פרי, בשני חיתוכים ירוקים וארוכים מחסל את מייטיינה2, וטורנדו עלים חזק מספיק גם כדי לעלף את מייטיינה3. את עוזרת לטרוי לקום, והוא אומר:"תתפסי מייטיינה אחד ונעוף מכאן. אני חושב ששמעתי עוד כמה יללות". כולו מסוחרר.
    מה תעשי?
    סילבאון - 6/10
    פרי - 3/10
    טרופיוס - 5/10

נועם7
    *Your live... Muahahah
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    מה תעשה?
    "משימה שנייה סוף סוף, כמה חיכיתי לזה" אחשוב לעצמי ואודה לדור על שברא את צוות אג'נטרה.
    "קדימה טרייסי, קודי. אתם מוכנים?" אשאל בחיפזון.
    "אמרו שצוות מגמה מיקם בריזורט בסיס. זאת אומרת שכנראה שיהיו שם חיילים שלהם. (1+1=צוות מגמה). צוות מגמה נוהג להשתמש בפוקימוני אדמה ואש. אז אני אקח איתי את פרליגייטר, באלטוי, מאצ'וק, פידג'יוטו, פוניטה וגאסטלי." אחשוב עד שקודי וטרייסי יתארגנו ולאחר כן אוציא את דודואו אקסגיוט ושרומיש. "תקשיבו, אני לקחתי אותם מתוך בחירה של סוגים ועזרה, אל תפגעו גם ההזדמנות שלכם תגיע, בינתיים אני רוצה שתשמרו על עצמכם ועל הביצה שנמצאת באינקובטור אוקיי?" אסיים את דבריי ואחזיר אותם לתוך הפוקדורים (כן כן בזבוז זמן מיותר). "קדימה טרייסי, קודי, אני משתגר לשם ניפגש כבר שם."

10. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *מיקום - דרך 15, קאלוס
    *זמן - בוקר
    *כסף - 555 פ"ד
    מה תעשי?
    סילבאון - 6/10
    פרי - 3/10
    טרופיוס - 5/10

פחחחחחחחחח רחמים על טרוי
    ~~~~
    אוציא בזריזות פוקדור מהתיק שלי ואזרוק אותו על המייטהינה הזהוב. "אתה לא רוצה אחד?" אומר לטרוי, אשתדל שלא לצחוק. "בוא נעוף מכאן" אומר וארוץ עם טרוי חזרה לכיוון העיר, שנגיע אפנה אל טרוי "אז.............. זורם איתי לטיול גם בדרך 101? או שאתה רוצה ללכת לבסיס לנוח?" ואצחק.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. היזהרו מחיקויים!
    בר
    *זמן - ערב
    *כסף - 6,985 פ"ד
    אתה אומר כל אחד ודעתו, והולך אל חדר השלל, תוהה מה תוכל לקחת. אתה מגיע אל חדר השלל ומתיישב ליד אחד מהמחשבים, רואה שכרגע במלאי כ-520 פוקימונים.
    מה תעשה?

טדי
    *חומר קשוח למדי חח
    *זמן - בוקר
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 1,200 פ"ד
    אתה מחזיר את פלטצ'ינדר ומוציא את ברגמייט, אומר לה מה לעשות. ברגמייט שולחת אל האוויר רוח קפואה וקרה, אשר פוגעת קלות בגארצ'ומפ. הרוח יוצרת ערפל מסתורי. מתוך הערפל, ברגמייט מזנקת, עם הקרן על ראשה בוהקת באור תכול, ודוקרת את גארצ'ומפ היישר בבטנו, גורמת לו הרבה מאוד נזק ומצליחה לעלף אותו במכה אחת. החייל בא להיעלם, אך אלקיד מחשמל אותו והראקרוס עף אליו, תופס אותו בידיו. אדם ניגש אליו ועורך עליו חיפוש גופני, מרוקן אותו מכל הציוד. בינתיים ברגמייט מחייכת לעצמה, מאושרת לניצחון הלא צפוי. לאחר כמה רגעים, בזמן ששניכם יוצרים קשר עין, היא מחייכת וזוהרת באור בהיר ומסנוור. כל המנהרה מתעטפת כולה בערפל קריר, בזמן ברגמייט גדלה וגדלה, אך אתה לא רואה את תווי גופה. לאחר כמה רגעים של מטמורפוזה שהדהימה את כל הנוכחים, אתה רואה מולך יצור ענקי בחלקו העליון שטוח לחלוטין. הוא נראה כמו קרחון. הוא אומר לעברך:" אבא! אבאלוג!", ואתה מבין שברגמייט התפתחה, וזוהי היא! *מזלטוב! ברגמייט התפתחה לאבאלוג!!! *. אדם קצת בהלם, אך אומר לך:"וואו, אדם, שתי התפתחויות בקרב אחד! כנראה שממש יש לך מזל! ועכשיו, בוא נראה מה יש לטינופת הזאת. אתה, ידידי, בא איתנו" הוא אומר ומוציא מכיסו חבל ארוך, קושר אותו לכל אורכו. הוא אומר:"פיילוסווין, צא! אני מניח אותו עליך, שמור עליו!", ואדם קושר את החייל אל גבו של פיילוסווין. החייל מפוחד, אך הראקרוס נותן לו מכה קלה בראשו ומעלף אותו. אדם מחזיר את הראקרוס ואלקיד ואומר:" זה יחזיק אותו עד שנגיע. שנמשיך?".
    מה תעשה?

טדי
    *לא הבנת... הקולות מהאולם המרכזי, החדר שבו אתה וג'וזף התפצלתם בהתחלה. אתה עכשיו בחדר הזימון של גיראטינה
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה חושב לעצמך מה תוכל לעשות, ומתלבט אם ללכת אל עבר הכדור או אל עבר הקולות. אתה מחליט ללכת אל הכדור, וצועד כמה צעדים קדימה. ברגע שרגלך נוחתת בפתח האולם העגול, האורות מתעמעים עוד יותר, ולהבות כחולות נדלקות על חמשת הגופות הזהובות. " ' " לא היית צריך לעשות את זה " ' ", קול עמוק, עתיק ומחוספס מהדהד, ספק במוחך ספק ברחבי החדר. הלהבות רק מתחזקות. אתה מתחיל להרגיש תחושת חמימות באזור החלציים שלך.
    מה תעשה?

טוטודייל
    *איזה אסטרטג חח
    *זמן - בוקר
    *לפני משימה רשמית
    *כסף - 1,075 פ"ד
    אתה חושב לך את מי לקחת, ולבסוף מחליט להשאיר את דודואו, שרומיש ואקסגיוט. אתה אומר להם שגם ההזדמנות שלהם תגיע ומשאיר אותם להשגיח על הביצה באינקובטור. לאחר מכן אתה הולך אל הסלון עם ששת הפוקדורים שלך. קודי אומר:" אנחנו הולכים לבסיס אויב, לכן בטוח נהיה בחיסרון מספרי. אני חושב שכדאי שנלך להצטייד בחנות של הבסיס, אולי נמצא כמה אביזרים שיעזרו לנו להשוות את הכוחות בינינו". טרייסי אומרת:" אני מסכימה".
    מה תעשה?

טל
    *מיקום - דרך 15, קאלוס
    *זמן - בוקר
    *כסף - 555 פ"ד
    את מוציאה בזריזות פוקדור מתיקך וזורקת אותו על המייטיינה הזהוב. נדנוד1, נדנוד2, נדנוד3 ו.....
    Spoiler ספוילר
    . את שואלת את טרוי אם הוא לא רוצה לתפוס עוד אחד, והוא אומר:" האמת... למה לא? תפסי לי אחד" הוא אומר ומביא לך פוקדור אג'נטרה. את זורקת על מייטיינה נוסף. נדנוד1... נדנוד2... נדנוד3 ו.....
    Spoiler ספוילר
    . את מציעה לו 'טיול קצר' לדרך 101 והוא אומר:" הכל רק לעוף מכאן". אתם משתגרים מיד לעיירה ליטלרוט שבדרום הואן. נראה ששמש הבוקר החמימה והמסע שיפרו את מצבו של טרוי. הוא כבר יכול להיעמד על רגליו ולנוע. אתם נחתתם במרכז העיירה, ממש בסמיכות לביתו של פרופסור בירץ' ובתו, מיי, מתאמת הפוקימונים והמאמנת המפורסמת. מצידו השני של הכביש ביתו של נורמן ושל בנו, ברנדן, האלוף של הואן לשעבר. או שהוא עדיין האלוף? אתם ממשיכים משם צפונה מגיעים לשביל ירוק שבסמוך אליהם ניצב שלה משולש ועליו רשום '101'. טרוי אומר:" אני אלך צפונה, לאולדייל. אולי במרכז הפוקימונים שם יוכלו לרפא אותי", והוא הולך. את רואה סביבך רשרושים בשיחים. סריקה דרך יישום הפוקדקס שלך מגלה שהפוקימונים המצויים בדרך זו הם:
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    בר
    *זמן - ערב
    *כסף - 6,985 פ"ד
    אתה אומר כל אחד ודעתו, והולך אל חדר השלל, תוהה מה תוכל לקחת. אתה מגיע אל חדר השלל ומתיישב ליד אחד מהמחשבים, רואה שכרגע במלאי כ-520 פוקימונים.
    מה תעשה?

'אדיר, יש כמעט את כולם, אני מקווה שיש את מי שאני רוצה' אחשוב
    'גאסטלי, אותו אני רוצה' אגיד ואקליד את השם שלו במחשב ואראה אם הוא שם.

13. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    בר
    *זמן - ערב
    *כסף - 6,985 פ"ד
    מה תעשה?

טדי
    *חומר קשוח למדי חח
    *זמן - בוקר
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 1,200 פ"ד
    אתה מחזיר את פלטצ'ינדר ומוציא את ברגמייט, אומר לה מה לעשות. ברגמייט שולחת אל האוויר רוח קפואה וקרה, אשר פוגעת קלות בגארצ'ומפ. הרוח יוצרת ערפל מסתורי. מתוך הערפל, ברגמייט מזנקת, עם הקרן על ראשה בוהקת באור תכול, ודוקרת את גארצ'ומפ היישר בבטנו, גורמת לו הרבה מאוד נזק ומצליחה לעלף אותו במכה אחת. החייל בא להיעלם, אך אלקיד מחשמל אותו והראקרוס עף אליו, תופס אותו בידיו. אדם ניגש אליו ועורך עליו חיפוש גופני, מרוקן אותו מכל הציוד. בינתיים ברגמייט מחייכת לעצמה, מאושרת לניצחון הלא צפוי. לאחר כמה רגעים, בזמן ששניכם יוצרים קשר עין, היא מחייכת וזוהרת באור בהיר ומסנוור. כל המנהרה מתעטפת כולה בערפל קריר, בזמן ברגמייט גדלה וגדלה, אך אתה לא רואה את תווי גופה. לאחר כמה רגעים של מטמורפוזה שהדהימה את כל הנוכחים, אתה רואה מולך יצור ענקי בחלקו העליון שטוח לחלוטין. הוא נראה כמו קרחון. הוא אומר לעברך:" אבא! אבאלוג!", ואתה מבין שברגמייט התפתחה, וזוהי היא! *מזלטוב! ברגמייט התפתחה לאבאלוג!!! *. אדם קצת בהלם, אך אומר לך:"וואו, אדם, שתי התפתחויות בקרב אחד! כנראה שממש יש לך מזל! ועכשיו, בוא נראה מה יש לטינופת הזאת. אתה, ידידי, בא איתנו" הוא אומר ומוציא מכיסו חבל ארוך, קושר אותו לכל אורכו. הוא אומר:"פיילוסווין, צא! אני מניח אותו עליך, שמור עליו!", ואדם קושר את החייל אל גבו של פיילוסווין. החייל מפוחד, אך הראקרוס נותן לו מכה קלה בראשו ומעלף אותו. אדם מחזיר את הראקרוס ואלקיד ואומר:" זה יחזיק אותו עד שנגיע. שנמשיך?".
    מה תעשה?

טדי
    *לא הבנת... הקולות מהאולם המרכזי, החדר שבו אתה וג'וזף התפצלתם בהתחלה. אתה עכשיו בחדר הזימון של גיראטינה
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה חושב לעצמך מה תוכל לעשות, ומתלבט אם ללכת אל עבר הכדור או אל עבר הקולות. אתה מחליט ללכת אל הכדור, וצועד כמה צעדים קדימה. ברגע שרגלך נוחתת בפתח האולם העגול, האורות מתעמעים עוד יותר, ולהבות כחולות נדלקות על חמשת הגופות הזהובות. " ' " לא היית צריך לעשות את זה " ' ", קול עמוק, עתיק ומחוספס מהדהד, ספק במוחך ספק ברחבי החדר. הלהבות רק מתחזקות. אתה מתחיל להרגיש תחושת חמימות באזור החלציים שלך.
    מה תעשה?

טוטודייל
    *איזה אסטרטג חח
    *זמן - בוקר
    *לפני משימה רשמית
    *כסף - 1,075 פ"ד
    אתה חושב לך את מי לקחת, ולבסוף מחליט להשאיר את דודואו, שרומיש ואקסגיוט. אתה אומר להם שגם ההזדמנות שלהם תגיע ומשאיר אותם להשגיח על הביצה באינקובטור. לאחר מכן אתה הולך אל הסלון עם ששת הפוקדורים שלך. קודי אומר:" אנחנו הולכים לבסיס אויב, לכן בטוח נהיה בחיסרון מספרי. אני חושב שכדאי שנלך להצטייד בחנות של הבסיס, אולי נמצא כמה אביזרים שיעזרו לנו להשוות את הכוחות בינינו". טרייסי אומרת:" אני מסכימה".
    מה תעשה?

טל
    *מיקום - דרך 15, קאלוס
    *זמן - בוקר
    *כסף - 555 פ"ד
    את מוציאה בזריזות פוקדור מתיקך וזורקת אותו על המייטיינה הזהוב. נדנוד1, נדנוד2, נדנוד3 ו.....
    Spoiler ספוילר
    . את שואלת את טרוי אם הוא לא רוצה לתפוס עוד אחד, והוא אומר:" האמת... למה לא? תפסי לי אחד" הוא אומר ומביא לך פוקדור אג'נטרה. את זורקת על מייטיינה נוסף. נדנוד1... נדנוד2... נדנוד3 ו.....
    Spoiler ספוילר
    . את מציעה לו 'טיול קצר' לדרך 101 והוא אומר:" הכל רק לעוף מכאן". אתם משתגרים מיד לעיירה ליטלרוט שבדרום הואן. נראה ששמש הבוקר החמימה והמסע שיפרו את מצבו של טרוי. הוא כבר יכול להיעמד על רגליו ולנוע. אתם נחתתם במרכז העיירה, ממש בסמיכות לביתו של פרופסור בירץ' ובתו, מיי, מתאמת הפוקימונים והמאמנת המפורסמת. מצידו השני של הכביש ביתו של נורמן ושל בנו, ברנדן, האלוף של הואן לשעבר. או שהוא עדיין האלוף? אתם ממשיכים משם צפונה מגיעים לשביל ירוק שבסמוך אליהם ניצב שלה משולש ועליו רשום '101'. טרוי אומר:" אני אלך צפונה, לאולדייל. אולי במרכז הפוקימונים שם יוכלו לרפא אותי", והוא הולך. את רואה סביבך רשרושים בשיחים. סריקה דרך יישום הפוקדקס שלך מגלה שהפוקימונים המצויים בדרך זו הם:
    מה תעשי?
    תודה תודה
    ----------
    אלך לקנות ארבעה מרפאים 50% ואשתגר בזריזות אל עבר הר ריזורט בלי לחכות לשותפים שלי ואסתתר שם (אל תאכזב אותי ותחביא אותי, לקחתי את גאסטלי בשביל הדבר הזה!)

14. מנהל ראשי
    שם: אדם
    טדי
    *חומר קשוח למדי חח
    *זמן - בוקר
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 1,200 פ"ד
    מה תעשה?
    I have no idea why I even wrote that!

~

"אה! אבאלוג את מדהימה!" אקרא בהתלהבות ואחזיר אותה לפוקדור. "אני מוכן להמשיך, אבל אתה, בן נאוות המרדות שכמותך, אתה תספר לי מהיכן לעזאזל למדת להילחם כל כך מדהים! ואיך מצאת אבן מגה?! גם אני רוצה!"

15. the bitch is back
    עומר
    *מיקום - בסיס צוות פלזמה, חורבות אלף, ג'וטו
    *זמן - ערב
    *במהלך משימה
    *כסף - 26,600 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את חושבת לעצמך שמה נראה לטרה, ואומר לה שאת מוכנה. את מנסה לצאת מפתח הדלת אך כוח בלתי נראה עוצר אותך. הודעה מוקלטת מתנגת אצלכן בחדר:" נא לוודא שהיציאה מהחדר מתרחשת רק עם שישה פוקימונים בידך.
    מה תעשי?

>>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אשאיר בחדר את זובאט,פיפיטר ואת טורטוויג. ואחר כך אנסה שוב לצאת משם.. אם לא עובד אשאיר גם את ארידוס
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 66 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1656646566676876 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •