Pokemon GO
עמוד 67 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1757656667686977 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 991 עד 1,005 מתוך 1331
  1. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *לא הבנת... הקולות מהאולם המרכזי, החדר שבו אתה וג'וזף התפצלתם בהתחלה. אתה עכשיו בחדר הזימון של גיראטינה
    *מיקום - בסיס צוות מגמה, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חושב לעצמך מה תוכל לעשות, ומתלבט אם ללכת אל עבר הכדור או אל עבר הקולות. אתה מחליט ללכת אל הכדור, וצועד כמה צעדים קדימה. ברגע שרגלך נוחתת בפתח האולם העגול, האורות מתעמעים עוד יותר, ולהבות כחולות נדלקות על חמשת הגופות הזהובות. " ' " לא היית צריך לעשות את זה " ' ", קול עמוק, עתיק ומחוספס מהדהד, ספק במוחך ספק ברחבי החדר. הלהבות רק מתחזקות. אתה מתחיל להרגיש תחושת חמימות באזור החלציים שלך.
    מה תעשה?
    ----------------------------------------------
    "ז...זה... גיראטינה?" אומר בחשש ואחזיר את כולם למעט מגה מאוויל. "אני... תבטל את הזימון! או מה שזה לא יהיה, תחזור לכדור הזה!" אומר בחשש ולרגע אתחרט על מה שאני עומד להגיד. "אני... אני פוקד עליך לבטל את הזימון ולחזור לתול כדור הגריסאוס! אם לא תעשה זאת, אני... אני... אני אשמיד אותך!"

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *מיקום - דרך 15, קאלוס
    *זמן - בוקר
    *עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
    *כסף - 555 פ"ד
    את מוציאה בזריזות פוקדור מתיקך וזורקת אותו על המייטיינה הזהוב. נדנוד1, נדנוד2, נדנוד3 ו.....
    Spoiler ספוילר
    . את שואלת את טרוי אם הוא לא רוצה לתפוס עוד אחד, והוא אומר:" האמת... למה לא? תפסי לי אחד" הוא אומר ומביא לך פוקדור אג'נטרה. את זורקת על מייטיינה נוסף. נדנוד1... נדנוד2... נדנוד3 ו.....
    Spoiler ספוילר
    . את מציעה לו 'טיול קצר' לדרך 101 והוא אומר:" הכל רק לעוף מכאן". אתם משתגרים מיד לעיירה ליטלרוט שבדרום הואן. נראה ששמש הבוקר החמימה והמסע שיפרו את מצבו של טרוי. הוא כבר יכול להיעמד על רגליו ולנוע. אתם נחתתם במרכז העיירה, ממש בסמיכות לביתו של פרופסור בירץ' ובתו, מיי, מתאמת הפוקימונים והמאמנת המפורסמת. מצידו השני של הכביש ביתו של נורמן ושל בנו, ברנדן, האלוף של הואן לשעבר. או שהוא עדיין האלוף? אתם ממשיכים משם צפונה מגיעים לשביל ירוק שבסמוך אליהם ניצב שלה משולש ועליו רשום '101'. טרוי אומר:" אני אלך צפונה, לאולדייל. אולי במרכז הפוקימונים שם יוכלו לרפא אותי", והוא הולך. את רואה סביבך רשרושים בשיחים. סריקה דרך יישום הפוקדקס שלך מגלה שהפוקימונים המצויים בדרך זו הם:
    מה תעשי?
    [/QUOTE]

YESSSSSSSSSSSSSS
    ~~~~~~~
    "וואוו! הפוקימון השחור השועלי הזה... אני מזהה אותו.. זה זרורא!" אזכר לפתע בפוקימון שאני כל כך (אבל כל כך) אוהבת. 'אני חייבת ללכוד זרורא, הוא יהיה תוספת מושלמת לצוות שלי!' אחליט במוחי. אתחיל להסתובב בדרך, מחפשת זרורא. (אתה בטח לא תסכים אבל אם כן אז ממש בכיף שהמייטהינה לא יהיה זוהר והזרורא כן )
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    בר
    *מיקום - בסיס צוות אקווה, הר ביירון, האי איירון, סינו
    *זמן - ערב
    *כסף - 6,985 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה שמח מכיוון שיש שם כמעט את כולם, ומקליד במחשב את המילה 'Gastly'. על המסך מופיעים 12 איורי פוקדורים, כולם מכילים גסטלים. חלקן נקבות וחלקן זכרים. כדי להוציא פוקימון מהמערכת אתה חייב קודם להכניס אחד פנימה, לכן אתה מניח את הפוקדור של קרניביין, והוא נעלם בהבזק אור מסמא.
    מה תעשה?

טוטודייל
    *מיקום - מפקדת צוות אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
    *זמן - בוקר
    *בזמן משימה רשמית
    *כסף - 75 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה רוכש ארבעה מרפאים 50%, בעוד שותפיך קונים מספר מרפאים, והרבה אביזרי סוכנים, כולל כדוריות קטנות ומוזרות, שקיקים לא מזוהים, שקיות נייר קטנות ותרסיסים מוזרים. אתה משתגר אל העיר נימבאסה מיד, ולאחר כחצי דקה גם קודי וטרייסי מגיעים. הם אומרים:"ריצ'י, חכה רגע! בוא נלך ביחד, זה לא רחוק". במשך כחצי שעה אתם הולכים דרומה מהעיר נימבאסה שביונובה, עוד קצת דרומה לאורך הכביש הראשי של דרך 4, ולאחר כמה זמן אתם פונים מזרחה, אל עבר חוצות מדבר רזורט. אתם עוברים בשער ומקבלים בד טורבן לכיסוי ראשכם מחול, ולאחר שאתם צועדים ממבנה השער, אתם מגיעים אל דיונות על גבי דיונות של חול, עם סופת חול עוצמתית שמתרחשת באוויר. מסביב לדיונות מסתובבים כל מיני פוקימונים משונים בעל מראה מדברי, את רובם ככולם אתה לא מזהה דרך סופת החול. לאחר עוד כעשרים דקות אתם מגיעים לדיונה גבוהה מאוד שנראית מעט יותר מוצקה. אתם מטפסים עליה ורואים מראה משונה: כעשרה פסלים תכולים מוזרים עומדים ללא נוע, מפוזרים ללא תבנית לאורך כל הדיונה: . בסביבתכם גם שתי כניסות מפוארות מאוד, שנראות כמו שערים בשני צריחים של טירה. אחד הצריחים עוד עומד בשלמותו בצד ימין, והצריח השני נותר בחצי גובהו. טרייסי אומרת:" כנראה שאלו חוברות הטירה, ורוב הטירה נמצאת כעת מתחת לדיונה הזו". אתם רואים שלט בין הצריחים. השלט באנגלית וקודי מתרגם לכם אותו: 'ברוכים הבאים לאתר הארכאולוגי חורבות הטירה. כדי לשמור על המבנה הזה יפהפה כמו שהוא, אין להיכנס אל שטחי החורבות, אלא עם אישור מיוחד.
    בתודה,
    הרשות לארכיאולוגיה של יונובה'.
    טרייסי אומרת במבט עקום:"ביונובה אין בכלל רשות ארכאולוגית. בוא ניכנס". קודי אומר:" השאלה היא רק לאיזה מהצריחים". מולכם עומדים שני הצריחים, האחד הבנוי והאחד החצי-הרוס.
    מה תעשה?

טדי
    *בן נאוות המרדות מה זו השפה הזאת חח
    *מיקום - מנהרת ראסטארף, הואן
    *זמן - בוקר
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 1,200 פ"ד
    אתה קורא בהתהבות על כמה שאבאלוג מדהימה ומחזיר אותה לפוקדורה. לאחר מכן אתה פונה אל 'בן נאוות המרדות' (באמת למה שתרשום את זה חח) ושואל אותו מאיפה אבן המגה. הוא אומר:" אחרי שיצאתי בעצבים אתמול, השתגרתי למקום אקראי כלשהו בקאלוס. מסתבר שהשתרגתי לעיר שאלור, ושבעיר מגדל בשם 'מגדל ההתמחות', ושבשנים האחרונות הם מצאו מצבור של אבני מפתח הדרושות להתפתחות מגה, והם מעניקים אבן מפתח לכל אדם הראוי לזאת. ניסיתי את מזלי נגד קורינה, נכדתו של גורו התפתחות המגה, גורקין, שבמקרה היא גם מנהיגת מכון העיר שאלור, והצלחתי. זכיתי באבן מגה, וכמובן ששיבצתי אותה בתליון שעל צווארי" הוא אומר ומראה לך את התליון שבצורת עלה שעל צווארו. בתוך העלה הקעור ממוקמת אבן מפתח זכוכיתית, בתוכה תצורה יפה בצבעי הקשת: ." לאחר מכן, כשחזרתי אל יער סנטאלון שליד העיירה, ראיתי נצנוץ בולט על הקרקע. העפתי מבט קרוב עליו ומצאתי אבן מוזרה: . מיד לאחר מכן נחת לידי עדר הראקרוסים, כולם מוקסמים ממראית האבן. אחד מהם כנראה הוקסם יותר מדי כי הוא ניסה לחטוף אותה ממני. נלחמתי בו עם הפוקימונים שלי ותפסתי אותו, וברגע שהוצאתי אותו הוא לקח מידיי את האבן ובלע אותה. מיד החל לזהור באור כחול חלוש, התפתח מגה ואז חזר. לאחר מכן, כשלחצתי על אבן המפתח בזמן שהוא היה בחוץ, הוא התפתח מגה. ועכשיו, בוא ניקח את חלאת האדם הזוז שעל פיילוסווין ונגיע לפחות לוורדאנטורף, בתור התחלה" הוא אומר ומתחיל ללכת אל סוף המנהרה. לאחר כדקה אתם יוצאים מן המנהרה אל עיר הממוקמת כולה על מדשאה ירוקה. לואיס המדען אומר:"זו העיירה ורדאנטורף. רק עוד קצת ואנחנו מגיעים למאוויל. שנמשיך?".
    מה תעשה?

עומר
    *באמת? לא השארת את רטיקייט? חח
    *מיקום - בסיס צוות פלזמה, חורבות אלף, ג'וטו
    *זמן - בוקר
    *במהלך משימה
    *כסף - 26,600 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את משאירה את זובאט, פיופיטאר וטרטוויג בחדר, יחד עם שתי הביצים, ומנסה לצאת. את יוצאת מהחדר בהצלחה, וטרה אחרייך. אתן הולכות אל עבר היציאה מהבסיס וחוזרות אל החורבות שהייתן בהן אתמול. טרה אומרת:" אני חושבת שאקרוטיק צפונה מכאן" ומתחילה ללכת לכיוון צפון.
    מה תעשי?

נועם
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה חושב שהקול הוא גיראטינה, ומחזיר את כולם חוץ ממגה מאוויל, שנשאר בחוץ ועומד על המשמר. אתה פוקד עליו לבטל את זימונו או שתחסל אותו. לפתע אתה שומע, הפעם בוודאות במוחך, נהמה עוצמתית, כמו של שד מהגיהנום. לאחר מכן הקול העתיק ממשיך" ' " אתה תחסל אותי? אותי, גיראטינה, אדון הצללים והאופל? אני בטוח שאותם אתה לא תצליח לחסל " ' " הוא אומר, ובעד נהמת צחוק במוחך, מעל חמש הגופות מופיעים חמישה פוקימונים דמויי מנורה עם להבה סגולה בתוכה: . חמשת הפוקימון יורים להביורים של אש כחולה לעבר מאוויל המפוחד, שמצליח במזל להתחמק מהם. אתה מנסה להוציא עוד פוקימון אך רואה שהם כאילו ננעלו. כנראה שאת הקרב הזה יהיה עליך לנצח עם מאוויל בלבד.
    מה תעשה?

טל
    *חח
    *מיקום - דרך 101, הואן
    *זמן - בוקר מאוחד
    *כסף - 555 פ"ד
    את אומרת שאת מזהה את הפוקימון השחור השועלי שעל מסך הפוקדקס, ושזהו זורואה, הפוקימון שאת כל כך אוהבת. את מחליטה במוחך שאת חייבת ללכוד זורואה ושהוא יהיה התוספת המשולמת לצוות שלך. את מחפשת שעות על גבי שעות בדרך, אך מוצאת כמעט אך ורק זיגזגונים. לבסוף, מרוב שיטוטייך את מגיעה לעייאה אולדייל שמצפון לדרך, שם את רואה את טרוי יושב על ספסל ואוכל כריך נחמד למראה. הוא אומר לך:" היי אליס! תראי מה מצאתי כאן!", ומצביע על מתקן כתום בוהק. את הולכת אליו ורואה שלט:'רק היום! נסו את הפוקינאב+! מכיל כלי תקשורת אלחוטי, מפה של מחוז הואן, ערוץ חדשות הפועל תמידית וסייע למציאת פוקימונים! רק היום, תוכלו להשתמש במכשיר כניסיון למשך 60 דקות לפני הקנייה!'. למטה רשום באותיות קטנות מאוד:'לאחר 60 דקות המכשיר יינעל. מחיר המכשיר 10,500 פ"ד. לא עובד מחוץ לשטחי הואן'.
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    בר
    *זמן - ערב
    *כסף - 6,985 פ"ד
    אתה שמח מכיוון שיש שם כמעט את כולם, ומקליד במחשב את המילה 'Gastly'. על המסך מופיעים 12 איורי פוקדורים, כולם מכילים גסטלים. חלקן נקבות וחלקן זכרים. כדי להוציא פוקימון מהמערכת אתה חייב קודם להכניס אחד פנימה, לכן אתה מניח את הפוקדור של קרניביין, והוא נעלם בהבזק אור מסמא.
    מה תעשה?

'מעולה, עכשיו רק אחפש גאסטלי זכר (סתם כי יותר מתאים לו זכר)' אחשוב
    "מעולה אני אחד" אגיד ואבחר את הגאסטלי הזכר, אעלה לחדר ואלך לישון ואחכה למחר בבוקר (אני מרגיש שאני תקוע פה יותר מדי זמן אז....)

5. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי [B
    טל[/B]
    *חח
    *מיקום - דרך 101, הואן
    *זמן - בוקר מאוחד
    *כסף - 555 פ"ד
    את אומרת שאת מזהה את הפוקימון השחור השועלי שעל מסך הפוקדקס, ושזהו זורואה, הפוקימון שאת כל כך אוהבת. את מחליטה במוחך שאת חייבת ללכוד זורואה ושהוא יהיה התוספת המשולמת לצוות שלך. את מחפשת שעות על גבי שעות בדרך, אך מוצאת כמעט אך ורק זיגזגונים. לבסוף, מרוב שיטוטייך את מגיעה לעייאה אולדייל שמצפון לדרך, שם את רואה את טרוי יושב על ספסל ואוכל כריך נחמד למראה. הוא אומר לך:" היי אליס! תראי מה מצאתי כאן!", ומצביע על מתקן כתום בוהק. את הולכת אליו ורואה שלט:'רק היום! נסו את הפוקינאב+! מכיל כלי תקשורת אלחוטי, מפה של מחוז הואן, ערוץ חדשות הפועל תמידית וסייע למציאת פוקימונים! רק היום, תוכלו להשתמש במכשיר כניסיון למשך 60 דקות לפני הקנייה!'. למטה רשום באותיות קטנות מאוד:'לאחר 60 דקות המכשיר יינעל. מחיר המכשיר 10,500 פ"ד. לא עובד מחוץ לשטחי הואן'.
    מה תעשי?
    וואי נלחצתי לרגע לא קלטתי את הניסיון חינם והייתי כזה דה פאק אין לי חצי מזה
    ~~~~~~~~~~
    "אומאגד טרוי! זאת הדרך שלי למצא את זרורא!" אומר בהתלהבות. "מוזמן לבוא אם אתה רוצה" אומר לו בחיוך. 'אוקיי. אני יכולה לעשות את זה!' אחליט במוחי. ארים את המכשיר ואלך במהירות האפשרית (עם טרוי או בלי, מה שהוא רצה) חזרה לדרך 101, תוך כדי הליכה אבחן את המכשיר ואחפש את הכפתור לפהעלת הסייע במציאת פוקימונים. שאגיע לדרך אשתמש בכשיר, מביטה כל הזמן על המסך, ועל הדרך בתקווה למצא את פוקימון חלומתיי (אולי אפילו בכחול שחור במקום שחור אדום just saying)
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    בר
    *זמן - ערב
    *כסף - 6,985 פ"ד
    מה תעשה?

טוטודייל
    *מיקום - מפקדת צוות אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
    *זמן - בוקר
    *בזמן משימה רשמית
    *כסף - 75 פ"ד
    אתה רוכש ארבעה מרפאים 50%, בעוד שותפיך קונים מספר מרפאים, והרבה אביזרי סוכנים, כולל כדוריות קטנות ומוזרות, שקיקים לא מזוהים, שקיות נייר קטנות ותרסיסים מוזרים. אתה משתגר אל העיר נימבאסה מיד, ולאחר כחצי דקה גם קודי וטרייסי מגיעים. הם אומרים:"ריצ'י, חכה רגע! בוא נלך ביחד, זה לא רחוק". במשך כחצי שעה אתם הולכים דרומה מהעיר נימבאסה שביונובה, עוד קצת דרומה לאורך הכביש הראשי של דרך 4, ולאחר כמה זמן אתם פונים מזרחה, אל עבר חוצות מדבר רזורט. אתם עוברים בשער ומקבלים בד טורבן לכיסוי ראשכם מחול, ולאחר שאתם צועדים ממבנה השער, אתם מגיעים אל דיונות על גבי דיונות של חול, עם סופת חול עוצמתית שמתרחשת באוויר. מסביב לדיונות מסתובבים כל מיני פוקימונים משונים בעל מראה מדברי, את רובם ככולם אתה לא מזהה דרך סופת החול. לאחר עוד כעשרים דקות אתם מגיעים לדיונה גבוהה מאוד שנראית מעט יותר מוצקה. אתם מטפסים עליה ורואים מראה משונה: כעשרה פסלים תכולים מוזרים עומדים ללא נוע, מפוזרים ללא תבנית לאורך כל הדיונה: . בסביבתכם גם שתי כניסות מפוארות מאוד, שנראות כמו שערים בשני צריחים של טירה. אחד הצריחים עוד עומד בשלמותו בצד ימין, והצריח השני נותר בחצי גובהו. טרייסי אומרת:" כנראה שאלו חוברות הטירה, ורוב הטירה נמצאת כעת מתחת לדיונה הזו". אתם רואים שלט בין הצריחים. השלט באנגלית וקודי מתרגם לכם אותו: 'ברוכים הבאים לאתר הארכאולוגי חורבות הטירה. כדי לשמור על המבנה הזה יפהפה כמו שהוא, אין להיכנס אל שטחי החורבות, אלא עם אישור מיוחד.
    בתודה,
    הרשות לארכיאולוגיה של יונובה'.
    טרייסי אומרת במבט עקום:"ביונובה אין בכלל רשות ארכאולוגית. בוא ניכנס". קודי אומר:" השאלה היא רק לאיזה מהצריחים". מולכם עומדים שני הצריחים, האחד הבנוי והאחד החצי-הרוס.
    מה תעשה?

טדי
    *בן נאוות המרדות מה זו השפה הזאת חח
    *מיקום - מנהרת ראסטארף, הואן
    *זמן - בוקר
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 1,200 פ"ד
    אתה קורא בהתהבות על כמה שאבאלוג מדהימה ומחזיר אותה לפוקדורה. לאחר מכן אתה פונה אל 'בן נאוות המרדות' (באמת למה שתרשום את זה חח) ושואל אותו מאיפה אבן המגה. הוא אומר:" אחרי שיצאתי בעצבים אתמול, השתגרתי למקום אקראי כלשהו בקאלוס. מסתבר שהשתרגתי לעיר שאלור, ושבעיר מגדל בשם 'מגדל ההתמחות', ושבשנים האחרונות הם מצאו מצבור של אבני מפתח הדרושות להתפתחות מגה, והם מעניקים אבן מפתח לכל אדם הראוי לזאת. ניסיתי את מזלי נגד קורינה, נכדתו של גורו התפתחות המגה, גורקין, שבמקרה היא גם מנהיגת מכון העיר שאלור, והצלחתי. זכיתי באבן מגה, וכמובן ששיבצתי אותה בתליון שעל צווארי" הוא אומר ומראה לך את התליון שבצורת עלה שעל צווארו. בתוך העלה הקעור ממוקמת אבן מפתח זכוכיתית, בתוכה תצורה יפה בצבעי הקשת: ." לאחר מכן, כשחזרתי אל יער סנטאלון שליד העיירה, ראיתי נצנוץ בולט על הקרקע. העפתי מבט קרוב עליו ומצאתי אבן מוזרה: . מיד לאחר מכן נחת לידי עדר הראקרוסים, כולם מוקסמים ממראית האבן. אחד מהם כנראה הוקסם יותר מדי כי הוא ניסה לחטוף אותה ממני. נלחמתי בו עם הפוקימונים שלי ותפסתי אותו, וברגע שהוצאתי אותו הוא לקח מידיי את האבן ובלע אותה. מיד החל לזהור באור כחול חלוש, התפתח מגה ואז חזר. לאחר מכן, כשלחצתי על אבן המפתח בזמן שהוא היה בחוץ, הוא התפתח מגה. ועכשיו, בוא ניקח את חלאת האדם הזוז שעל פיילוסווין ונגיע לפחות לוורדאנטורף, בתור התחלה" הוא אומר ומתחיל ללכת אל סוף המנהרה. לאחר כדקה אתם יוצאים מן המנהרה אל עיר הממוקמת כולה על מדשאה ירוקה. לואיס המדען אומר:"זו העיירה ורדאנטורף. רק עוד קצת ואנחנו מגיעים למאוויל. שנמשיך?".
    מה תעשה?

עומר
    *באמת? לא השארת את רטיקייט? חח
    *מיקום - בסיס צוות פלזמה, חורבות אלף, ג'וטו
    *זמן - בוקר
    *במהלך משימה
    *כסף - 26,600 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את משאירה את זובאט, פיופיטאר וטרטוויג בחדר, יחד עם שתי הביצים, ומנסה לצאת. את יוצאת מהחדר בהצלחה, וטרה אחרייך. אתן הולכות אל עבר היציאה מהבסיס וחוזרות אל החורבות שהייתן בהן אתמול. טרה אומרת:" אני חושבת שאקרוטיק צפונה מכאן" ומתחילה ללכת לכיוון צפון.
    מה תעשי?

נועם
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה חושב שהקול הוא גיראטינה, ומחזיר את כולם חוץ ממגה מאוויל, שנשאר בחוץ ועומד על המשמר. אתה פוקד עליו לבטל את זימונו או שתחסל אותו. לפתע אתה שומע, הפעם בוודאות במוחך, נהמה עוצמתית, כמו של שד מהגיהנום. לאחר מכן הקול העתיק ממשיך" ' " אתה תחסל אותי? אותי, גיראטינה, אדון הצללים והאופל? אני בטוח שאותם אתה לא תצליח לחסל " ' " הוא אומר, ובעד נהמת צחוק במוחך, מעל חמש הגופות מופיעים חמישה פוקימונים דמויי מנורה עם להבה סגולה בתוכה: . חמשת הפוקימון יורים להביורים של אש כחולה לעבר מאוויל המפוחד, שמצליח במזל להתחמק מהם. אתה מנסה להוציא עוד פוקימון אך רואה שהם כאילו ננעלו. כנראה שאת הקרב הזה יהיה עליך לנצח עם מאוויל בלבד.
    מה תעשה?

טל
    *חח
    *מיקום - דרך 101, הואן
    *זמן - בוקר מאוחד
    *כסף - 555 פ"ד
    מה תעשי?
    "המממ, מצד אחד יותר הגיוני שהבסיס יהיה בצד הבנוי... אבל מצד שני, אולי זה מה שהם רוצים שנחשוב." אומר לטרייסי וקודי. "או שאולי בכלל שניהם הם של הבסיס שלהם ומה פשר הפסלים האלה שמונחים באיזור?" אחשוב לרגע ואחליט: "קודי אתה תכנס למבנה הבנוי, אני אכנס למבנה ההרוס. טרייסי, תוכלי לחקור את הפסלים?" אספר להם את התכנית הזו ואקווה שיסכימו למהלך.

7. blue To My Bones
    נועם
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    מה תעשה?
    חבל, דווקא היה מתאים לי גיראטינה בצוות שלי.
    ----------------------------------
    "אתה... אתה לא מפחיד אותי!" אומר בכעס. "אני אמנם רק נער, אבל... אבל אני בטוח בעצמי! וזה מספיק! אני פוקד עליך בשנית!" אומר בקול מאיים. "תבטל את זימונך במיידית! או שאשמיד אותך ואקח את כדור הגריסאוס למקום מבטחים, היכן שתישאר נעול בפנים ולא תוכל להזיק לאף אחד!" אצעק ואפנה למגה-מאוויל. "אתה פוקימון מגה, הם רק חמישה פוקימונים עלובים, והם אפילו לא מפותחים סופית! אני... אני מאמין בך מאוויל. אתה מסוגל! עכשיו, חסל אותם!"

8. היזהרו מחיקויים!
    בר
    *גם אני שמתי לב חח
    *זמן - ערב
    *כסף - 6,985 פ"ד
    אתה מסמן עם אצבעך על אחד מהפוקדורים שמכיל גסטלי זכר. מספר פרטים שהתגוללו מספרים לך שהוא נתפס באחוזה הישנה בסינו (גסטלי עם טעם טוב חח), ושהוא נגנב בעיר אורבורג שבסינו. הפוקדור נוחת החוצה מהמכונה ואתה לוקח אותו. *מאזלט! קיבלת גסטלי!!! *. אתה מרגיש מותש, ואז אתה הולך ומוצא את עצמך לחדרך הפרטי בבסיס. אתה פותח אותו ורואה, דבר ראשון, שליד הדלת תלוי מפתח עם התמונה שלך, שמן הסתם יועד לך. החדר צפוף מאוד, ורוב נפחו היא המיטה. בפינת החדר שולחן קטן עם מגירות וכיסי אחסון לפוקדורים שאתה לא לוקח איתך בקיר. בצד ימין מקלחון ושירותים. יש לומר שהיית יכול לקבל חדר טוב יותר. אתה מאתרגן במהירות, נועל את הדלת מבפנים ונרדם על המיטה, שוקע בחלומות עמוקים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    דפיקות עוצמתיות על הדלת מעירות אותך בבוקר. אתה פותח את הדלת, חצי הפוך, וחייל של צוות אקווה עם פרצוף זועף מביא לך מכתב. "תלבש מדים!" הוא אומר. אתה רואה סיכה כלשהי ועליה R סגולה המוצמדת לחזו, ואתה מבין שהוא בדרגה גבוהה. הוא הולך מהדלת. על המכתב כתוב 'לבר'.
    מה תעשה?

טל
    *מיקום - העיירה אולדייל, הואן, הואן
    *זמן - בוקר מאוחר
    *כסף - 555 פ"ד
    את אומרת לטרוי בהתלהבות שזו הדרך שלך למצוא זורואה ושואלת אותו אם הוא רוצה לבוא. הוא מסתכל עלייך, ואז על חצי הסנדוויץ' שבידו, ואז עלייך, ואז על הסנדוויץ' ומבטו נתקע. הוא עושה לעברך פרצוף של 'מצטער' וממשיך לאכול. את לוקחת את הפוקינאב+ ומדליקה אותו. המסך מתעורר לחיים, ואת מחליפה בין המצבים אל מצב מציאת הפוקימונים. הוא קולט שכרגע את באולדייל. בפינת המסך טיימר שסופר לאחור. את הולכת אל הדרך ועל המסך מוקרנת תמונת רקע של עשב, עליה מוצגים ששת הפוקימונים המצויים בדרך. את לוחצת על הזורואה (האדום, לבינתיים ), ומין טבעות של רדאר יוצאות מהסמך. החצים מכוונים אותך לכיוון מסוים. את עוקבת אחרי החיצים, ונעצרת ממש לפני מעבר צר מאוד בין כמה עצים. בתוך המעבר חשוך ביותר, ואת חושבת שאת שומעת נשימות קלילות מתוכו.
    מה תעשי?

טוטודייל
    *מיקום - מדבר רזורט, יונובה
    *זמן - בוקר
    *בזמן משימה רשמית
    *כסף - 75 פ"ד
    אתה מתלבט בקול מול טרוי וטרייסי מה לעשות, ומציע להם את התכנית שלך. "מקובל" קודי אומר בחיוך ורץ אל המנהרה. טרייסי אומרת:" אין בעיה. ממילא אני לא כל כך בקטע של כל האקשן הזה. תיהנו אתם, הבנים." אתה רואה את טרייסי מוציאה את גולפין וחוקרת את פסלים לפני שהאור נבלע בתוך המנהרה. אתה משתמש בפנס של הטלפון שלך ומאיר את השביל, זוכה להצצה לארכיטקטורה העתיקה של המקום. לאחר כשעה הליכה אתה מגיע להתחברות של שני כיוונים, ומבין שהכיוון השני שמתחבר לשביל יחד איתך הוא מאיפה שקודי נכנס. מטריד אותך שהוא נכנס לפניך ועוד לא הגיע לכאן, מכיוון שאין שום טביעות רגל על החול. השביל ממשיך לעוד כחצי קילומטר ואז אתה רואה התרחבות.
    מה תעשה?

נועם
    *לי פחות חח
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה אומר לו שאתה לא פמחד ממנו ופוקד עליו לחזור לכדור (למרות שהכדור רק מזמן אותו, הוא מין Channeler שכזה). הוא נוהם שוב בנהמה שהבנת שהיא בעצם צחוק מתגלגל, וקולו מהדהד בראשך: " ' " אתה? נער פשוט ותמים מעיירה קטנה בהואן חושב שתוכל לאיים עליי? אתה יודע, אני מתחיל לחבב פחות ופחות את נוכחותך " ' ", הוא אומר, בעוד החדר מחשיך עוד יותר. צלליתו מתחזקת ומתחזקת. " ' " ברגעים אלו קלטתי שאני נותן לבני אדם לזמן אותי ולתעל את כוחי. אני מסרב. תודה לך, קלאן מפטאלבורג, על שהארת את עיני. אני מאמין שבפגישתנו הבאה אהיה פחות רחמן " ' " הוא אומר, ונעלם מהחדר, מאיר אותו מחדש וגורם לו לזהור באור כדור הגריסאוס הצף במים. נראה כי תהליך הזימון מפסיק והגופות נכבות. הלאמפנטים עומדים סביב חמשת הגופות ושולחים קרני אנרגיה דקיקות, שואבים את אנרגיית חייהן ומעלימים אותן. החדר מחשיך שוב, וחמישתם מתחזקים וגדלים, הופכים לנברשות-רפאים גדולות ומאיימות:
    נראה שאפילו מאוויל מתחיל לחשוש מעט.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    בר
    *גם אני שמתי לב חח
    *זמן - ערב
    *כסף - 6,985 פ"ד
    אתה מסמן עם אצבעך על אחד מהפוקדורים שמכיל גסטלי זכר. מספר פרטים שהתגוללו מספרים לך שהוא נתפס באחוזה הישנה בסינו (גסטלי עם טעם טוב חח), ושהוא נגנב בעיר אורבורג שבסינו. הפוקדור נוחת החוצה מהמכונה ואתה לוקח אותו. *מאזלט! קיבלת גסטלי!!! *. אתה מרגיש מותש, ואז אתה הולך ומוצא את עצמך לחדרך הפרטי בבסיס. אתה פותח אותו ורואה, דבר ראשון, שליד הדלת תלוי מפתח עם התמונה שלך, שמן הסתם יועד לך. החדר צפוף מאוד, ורוב נפחו היא המיטה. בפינת החדר שולחן קטן עם מגירות וכיסי אחסון לפוקדורים שאתה לא לוקח איתך בקיר. בצד ימין מקלחון ושירותים. יש לומר שהיית יכול לקבל חדר טוב יותר. אתה מאתרגן במהירות, נועל את הדלת מבפנים ונרדם על המיטה, שוקע בחלומות עמוקים.
    דפיקות עוצמתיות על הדלת מעירות אותך בבוקר. אתה פותח את הדלת, חצי הפוך, וחייל של צוות אקווה עם פרצוף זועף מביא לך מכתב. "תלבש מדים!" הוא אומר. אתה רואה סיכה כלשהי ועליה R סגולה המוצמדת לחזו, ואתה מבין שהוא בדרגה גבוהה. הוא הולך מהדלת. על המכתב כתוב 'לבר'.
    מה תעשה?

טל
    *זמן - בוקר מאוחר
    *כסף - 555 פ"ד
    את אומרת לטרוי בהתלהבות שזו הדרך שלך למצוא זורואה ושואלת אותו אם הוא רוצה לבוא. הוא מסתכל עלייך, ואז על חצי הסנדוויץ' שבידו, ואז עלייך, ואז על הסנדוויץ' ומבטו נתקע. הוא עושה לעברך פרצוף של 'מצטער' וממשיך לאכול. את לוקחת את הפוקינאב+ ומדליקה אותו. המסך מתעורר לחיים, ואת מחליפה בין המצבים אל מצב מציאת הפוקימונים. הוא קולט שכרגע את באולדייל. בפינת המסך טיימר שסופר לאחור. את הולכת אל הדרך ועל המסך מוקרנת תמונת רקע של עשב, עליה מוצגים ששת הפוקימונים המצויים בדרך. את לוחצת על הזורואה (האדום, לבינתיים ), ומין טבעות של רדאר יוצאות מהסמך. החצים מכוונים אותך לכיוון מסוים. את עוקבת אחרי החיצים, ונעצרת ממש לפני מעבר צר מאוד בין כמה עצים. בתוך המעבר חשוך ביותר, ואת חושבת שאת שומעת נשימות קלילות מתוכו.
    מה תעשי?

טוטודייל
    *מיקום - מדבר רזורט, יונובה
    *זמן - בוקר
    *בזמן משימה רשמית
    *כסף - 75 פ"ד
    אתה מתלבט בקול מול טרוי וטרייסי מה לעשות, ומציע להם את התכנית שלך. "מקובל" קודי אומר בחיוך ורץ אל המנהרה. טרייסי אומרת:" אין בעיה. ממילא אני לא כל כך בקטע של כל האקשן הזה. תיהנו אתם, הבנים." אתה רואה את טרייסי מוציאה את גולפין וחוקרת את פסלים לפני שהאור נבלע בתוך המנהרה. אתה משתמש בפנס של הטלפון שלך ומאיר את השביל, זוכה להצצה לארכיטקטורה העתיקה של המקום. לאחר כשעה הליכה אתה מגיע להתחברות של שני כיוונים, ומבין שהכיוון השני שמתחבר לשביל יחד איתך הוא מאיפה שקודי נכנס. מטריד אותך שהוא נכנס לפניך ועוד לא הגיע לכאן, מכיוון שאין שום טביעות רגל על החול. השביל ממשיך לעוד כחצי קילומטר ואז אתה רואה התרחבות.
    מה תעשה?

נועם
    *לי פחות חח
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה אומר לו שאתה לא פמחד ממנו ופוקד עליו לחזור לכדור (למרות שהכדור רק מזמן אותו, הוא מין Channeler שכזה). הוא נוהם שוב בנהמה שהבנת שהיא בעצם צחוק מתגלגל, וקולו מהדהד בראשך: " ' " אתה? נער פשוט ותמים מעיירה קטנה בהואן חושב שתוכל לאיים עליי? אתה יודע, אני מתחיל לחבב פחות ופחות את נוכחותך " ' ", הוא אומר, בעוד החדר מחשיך עוד יותר. צלליתו מתחזקת ומתחזקת. " ' " ברגעים אלו קלטתי שאני נותן לבני אדם לזמן אותי ולתעל את כוחי. אני מסרב. תודה לך, קלאן מפטאלבורג, על שהארת את עיני. אני מאמין שבפגישתנו הבאה אהיה פחות רחמן " ' " הוא אומר, ונעלם מהחדר, מאיר אותו מחדש וגורם לו לזהור באור כדור הגריסאוס הצף במים. נראה כי תהליך הזימון מפסיק והגופות נכבות. הלאמפנטים עומדים סביב חמשת הגופות ושולחים קרני אנרגיה דקיקות, שואבים את אנרגיית חייהן ומעלימים אותן. החדר מחשיך שוב, וחמישתם מתחזקים וגדלים, הופכים לנברשות-רפאים גדולות ומאיימות:
    מה תעשה?
    אם שני המעברים מצטלבים לאותו איזור... איפה קודי?" אחשוב בתמיהה. "עדיף שאני אתקדם לכיוונו, משהו נראה לי חשוד פה, גאסטלי צא! אני רוצה שתעבור ותתחבא תלך לברר איפה קודי, אני מאחורייך." אורה עליו ואאחל לו בהצלחה.

10. student of Gakuen Alice
    טל
    *זמן - בוקר מאוחר
    *כסף - 555 פ"ד
    מה תעשי?

בינתיים
    ~~~~~
    'לא להאמין. מעדיף סנדוויץ על פניי' אחשוב מעט ברוגז. 'למה זה מכעיס אותי בכלל' אחשוב לאחר כמה דקות וארגע. שאקלוט את המעבר הצר אוציא אוכל פוקימונים ואתכופף לפניו, אושיט את ידי עם האוכל פנימה. "היי, בוא לפה" אומר בקול שקט ורגוע.
    אביט בתקווה וציפייה למעבר, במתח לראות איזה פוקימון יצא ממנו.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    בר
    *גם אני שמתי לב חח
    *זמן - ערב
    *כסף - 6,985 פ"ד
    מה תעשה?

'מעניין למה מישהו בדרגה כלכך גובהה דפק על הדלת שלי ולא איזה פקיד' אחשוב
    'יותר מעניין מה יש במכתב הזה' אחשוב וארים את המכתב מהרצפה ואפתח אותו לקרוא אותו

12. blue To My Bones
    נועם
    *לי פחות חח
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה אומר לו שאתה לא פמחד ממנו ופוקד עליו לחזור לכדור (למרות שהכדור רק מזמן אותו, הוא מין channeler שכזה). הוא נוהם שוב בנהמה שהבנת שהיא בעצם צחוק מתגלגל, וקולו מהדהד בראשך: " ' " אתה? נער פשוט ותמים מעיירה קטנה בהואן חושב שתוכל לאיים עליי? אתה יודע, אני מתחיל לחבב פחות ופחות את נוכחותך " ' ", הוא אומר, בעוד החדר מחשיך עוד יותר. צלליתו מתחזקת ומתחזקת. " ' " ברגעים אלו קלטתי שאני נותן לבני אדם לזמן אותי ולתעל את כוחי. אני מסרב. תודה לך, קלאן מפטאלבורג, על שהארת את עיני. אני מאמין שבפגישתנו הבאה אהיה פחות רחמן " ' " הוא אומר, ונעלם מהחדר, מאיר אותו מחדש וגורם לו לזהור באור כדור הגריסאוס הצף במים. נראה כי תהליך הזימון מפסיק והגופות נכבות. הלאמפנטים עומדים סביב חמשת הגופות ושולחים קרני אנרגיה דקיקות, שואבים את אנרגיית חייהן ומעלימים אותן. החדר מחשיך שוב, וחמישתם מתחזקים וגדלים, הופכים לנברשות-רפאים גדולות ומאיימות:
    מה תעשה?
    לא שואל אותך מוחאחאחאחא xd
    -------------------------------
    "בבפגישתנו הבאה..." אומר באומץ לב. "אני אהיה מוכן. ועד אז..." אומר ואקח את כדור הגריסאוס לידי. "אני אוודא שאף אחד לא יוכל לזמן אותך." אומר ואפנה למאוויל. "אני מאמין בך חבר, וזה מה שחשוב. הצלחנו לגרום לגיראטינה לברוח! וזה בזכותך! הוא בטח ראה אותך ושקשק מפחד..." אומר ואצחקק קלות. "עכשיו, בוא נסיים את זה! ביחד!"

13. היזהרו מחיקויים!
    טוטודייל
    *מיקום - חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
    *זמן - בוקר
    *בזמן משימה רשמית
    *כסף - 75 פ"ד
    אתה תוהה איפה קודי, כי שני המעברים מצטלבים לאותו מיקום. אתה מוציא את גסטלי ושולח אותו אל המעבר, עוקב אחריו בזהירות. לאחר כעשר דקות אתה נתקל בשאריות של חומת סלעים שחוסמת את המעבר. שביל דם קרוש ניגר על הקרקע. את ממשיך ללכת עוד קצת ומגיע חזרה לכניסה, רואה את טרייסי מתרוצצת בפאניקה מצד לצד. אתה יוצא החוצה ורואה את קודי שוכב על החול, מעולף כולו. טרייסי אומרת:" ריצ'י! הגעת! לפני כחצי שעה קודי פשוט התהלך לו החוצה מהמנהרה, כמוכה ירח, וקרס על החול! אני מנסה לטפל בו מאז אך לא מבינה מה יש לו! תעזור לי!". היא על סף בכי. אתה רואה שגסטלי אט-אט נמשך אל עבר קודי, בצורה כמעט מטרידה. כשהוא ממש מתקרב אליו, כוח בלתי נראה שואב את גסטלי פנימה אל תוך קודי. בבהלה הוא מתנגד ומנסה לברוח החוצה. אתה ממהר להחזיר אותו לפוקדור ומציל אותו. הפוקדור עדיין נראה כנמשך אל קודי, אך הוא מקובע בחגורתך. אתה נותן את הפוקדור לטרייסי ומתקרב אט אט אל קודי. אתה מנסה להבין מה קורה לו אך לא מצליח. באגביות מוחלטת את מרים את אחד מעפעפיו ומגלה מחזה מזוויע: במקום עין, ממוקם שם חור עמוק סגול-שחור. אתה שומע יללות כאב מתוך החור. אתה פותח במהירות את עינו השנייה ורואה שהיא זהובה כולה. טרייסי צורחת בפחד ומתעלפת. הפוקדור של גסטלי נופל מידה, מתקרב אט-אט אל העין הסגולה. קודי עדיין חסר הכרה.
    מה תעשה?

טל
    *כן, בינתיים
    *מזל טוב! הגבת את התגובה ה1,000 ואת זוכה בכרטיס VIP כסף!!! (עוד לא קיבלת אותו אבל)
    *מאיפה הפלצת אוכל חח אין לך
    *מיקום - דרך 101, הואן
    *זמן - בוקר מאוחר
    *כסף - 555 פ"ד
    את כועס ללא סיבה על טרוי וממשיכה הלאה. את רוצה להניח אוכל בפתח המעבר אך לא מוצאת אוכל בתיקך. לפתע את מצטערת שלא גררת את טרוי בכוח. את שומעת רחשים מתוך השיח, אך בלי תנועה. את רואה שיח גרגירי בר מחוץ להישג ידך. את מסתכלת יותר טוב אל המעבר: הוא חשוך אך את יכולה לראות מעט אור מנצנץ בקצהו. את יכולה לעבור במעבר.
    מה תעשי?

בר
    *זמן - בוקר
    *כסף - 6,985 פ"ד
    אתה חושב למה מישהו בעל דרגה כל כך גבוהה מגיע אליך ולא פקיד פשוט, ופותח את המכתב. בתוכו אתה מוצא שום דבר פרט לתמונה של מתחם כלשהו, הנראה כמו לונה פארק: . מיד אתה מקבל הודעת לטלפונך, מאותו מספר חסוי שלמדת להכיר ששייך לשלי. בהודעה רשום:' שלום לך בר. שמתי עליך עין מהרגע הראשון, עוד ממבחן הקבלה שלך באגם אקיויטי. זו הסיבה שהייתי יותר רחמנית כלפיך בדרכך לבסיס, כי ראיתי בך פוטנציאל אמיתי. בדיוק בגלל זה שלחתי אליך את המזכיר האישי שלי עם מעטפה. המעטפה, שבטח כבר פתחת, מכילה תמונה של חזית הקרב, פארק קרבות מרשים שנבנה על אי הקרבות שבצפון מזרח המחוז. המשימה שלך היא להיכנס אל האזור ולגנוב כמה שיותר פוקימונים לפני שיעלו עליך. אם תיתפס, אתבשר שאולי טעיתי לגביך. אבל במידה שתחזור עם יותר מ20 פוקימונים, אעלה אותך בדרגה מיד. אל תאכזב אותי!
    שלי.
    אתה מוזמן ללחוץ על הקישור הנ"ל ולהוריד דיווח אסטרטגי שיצרנו על חזית הקרב של סינו:
    ***לינק***'. אתה לוחץ על הלינק (מן סהתם) ומוריד את הקובץ למכשירך. אתה קורא אותו לאורכו ולרוחבו, ומבין את התמצית שלו: הכניסה לחזית הקרב היא אך ורק לבעלי שמונה תגים בסינו ולנבחרי האלוף המחוזי. כדי להיכנס לחזית יש צורך לעבור מבחן קבלה. לאחר שתעבור את מבחן הקבלה תתבקש להראות את תגיך או הזמנה מהאלוף המחוזי. לאחר הכניסה אל המתחם עליך להיזהר! האבטחה במקום כבדה במיוחד, והוא לא עמוס במיוחד במקומות מחבוא. מומלץ מאוד לנסות ולשדוד סוכן של צוות אג'נטרה ולקחת ממנו את המשגר שלו, כדי שתוכל להימלט בעת צרה מחזית הקרב. הפארק בנוי בצורת מכתש, כשהמבנים ממוקמים בגובה, מגדל הקרב בראשם, ומרחב ההסתובבות נמוך יותר. את הגניבות אפשר לבצע רק במרחב ההסתובבות או באולמות הכניסה של המבנים.
    מה תעשה?

נועם
    *אתה רוצה לשבור שוב רגל באופן פתאומי? muhahaha
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה אומר לו שאתה לא תפחד ממנו ושבפגישתכם הבאה אתה תהיה מוכן, אך אתה חש שישותו כבר לא שם. אתה מנסה לקחת את כדור הגריסאוס אך השנדלורים חוסמים את דרככם. החדר מחשיך עוד יותר, ונראה כי השנדלורים סוגרים עליכם. לפתע חמישתם שולחים עננות צללים לאוויר, כאילו משגרים אתכם להילחם בתוך זירת צללים. אתה אומר למאוויל שגיראטינה ברח ממנו, והוא מחייך לעברך, כאילו אומר 'אני לא עד כדי כך תמים, אבל תודה'. אתה אומר לו שעכשיו תסיימו את זה, ביחד, והוא מסתכל עליך. אתה רואה את הייאוש בעיניו, ובכל זאת איך הוא ממשיך לצעוד לפנים, ומתחיל להילחם בהם. הוא מתרכז, ואז שולח גל אנרגיה סגלגל אל עבר חמשת השנדלורים, מצליח לפגוע בכולם קשה מאוד. *מזל טוב! מאוויל למד כוח נסתר!!!*. *מזל טוב! הכוח הנסתר של מאוויל הוא רוח!!!***. חמשת השנדלורים שולחים להביורים אל עבר מאוויל, פוגעים בו קשה מאוד וכמעט מעלפים אותו. נראה שמאוויל יוכל לתקוף רק עוד מתקפה אחת.
    מה תעשה?
    מאוויל - 2/12
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    טוטודייל
    *מיקום - חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
    *זמן - בוקר
    *בזמן משימה רשמית
    *כסף - 75 פ"ד
    אתה תוהה איפה קודי, כי שני המעברים מצטלבים לאותו מיקום. אתה מוציא את גסטלי ושולח אותו אל המעבר, עוקב אחריו בזהירות. לאחר כעשר דקות אתה נתקל בשאריות של חומת סלעים שחוסמת את המעבר. שביל דם קרוש ניגר על הקרקע. את ממשיך ללכת עוד קצת ומגיע חזרה לכניסה, רואה את טרייסי מתרוצצת בפאניקה מצד לצד. אתה יוצא החוצה ורואה את קודי שוכב על החול, מעולף כולו. טרייסי אומרת:" ריצ'י! הגעת! לפני כחצי שעה קודי פשוט התהלך לו החוצה מהמנהרה, כמוכה ירח, וקרס על החול! אני מנסה לטפל בו מאז אך לא מבינה מה יש לו! תעזור לי!". היא על סף בכי. אתה רואה שגסטלי אט-אט נמשך אל עבר קודי, בצורה כמעט מטרידה. כשהוא ממש מתקרב אליו, כוח בלתי נראה שואב את גסטלי פנימה אל תוך קודי. בבהלה הוא מתנגד ומנסה לברוח החוצה. אתה ממהר להחזיר אותו לפוקדור ומציל אותו. הפוקדור עדיין נראה כנמשך אל קודי, אך הוא מקובע בחגורתך. אתה נותן את הפוקדור לטרייסי ומתקרב אט אט אל קודי. אתה מנסה להבין מה קורה לו אך לא מצליח. באגביות מוחלטת את מרים את אחד מעפעפיו ומגלה מחזה מזוויע: במקום עין, ממוקם שם חור עמוק סגול-שחור. אתה שומע יללות כאב מתוך החור. אתה פותח במהירות את עינו השנייה ורואה שהיא זהובה כולה. טרייסי צורחת בפחד ומתעלפת. הפוקדור של גסטלי נופל מידה, מתקרב אט-אט אל העין הסגולה. קודי עדיין חסר הכרה.
    מה תעשה?

טל
    *כן, בינתיים
    *מזל טוב! הגבת את התגובה ה1,000 ואת זוכה בכרטיס VIP כסף!!! (עוד לא קיבלת אותו אבל)
    *מאיפה הפלצת אוכל חח אין לך
    *מיקום - דרך 101, הואן
    *זמן - בוקר מאוחר
    *כסף - 555 פ"ד
    את כועס ללא סיבה על טרוי וממשיכה הלאה. את רוצה להניח אוכל בפתח המעבר אך לא מוצאת אוכל בתיקך. לפתע את מצטערת שלא גררת את טרוי בכוח. את שומעת רחשים מתוך השיח, אך בלי תנועה. את רואה שיח גרגירי בר מחוץ להישג ידך. את מסתכלת יותר טוב אל המעבר: הוא חשוך אך את יכולה לראות מעט אור מנצנץ בקצהו. את יכולה לעבור במעבר.
    מה תעשי?

בר
    *זמן - בוקר
    *כסף - 6,985 פ"ד
    אתה חושב למה מישהו בעל דרגה כל כך גבוהה מגיע אליך ולא פקיד פשוט, ופותח את המכתב. בתוכו אתה מוצא שום דבר פרט לתמונה של מתחם כלשהו, הנראה כמו לונה פארק: . מיד אתה מקבל הודעת לטלפונך, מאותו מספר חסוי שלמדת להכיר ששייך לשלי. בהודעה רשום:' שלום לך בר. שמתי עליך עין מהרגע הראשון, עוד ממבחן הקבלה שלך באגם אקיויטי. זו הסיבה שהייתי יותר רחמנית כלפיך בדרכך לבסיס, כי ראיתי בך פוטנציאל אמיתי. בדיוק בגלל זה שלחתי אליך את המזכיר האישי שלי עם מעטפה. המעטפה, שבטח כבר פתחת, מכילה תמונה של חזית הקרב, פארק קרבות מרשים שנבנה על אי הקרבות שבצפון מזרח המחוז. המשימה שלך היא להיכנס אל האזור ולגנוב כמה שיותר פוקימונים לפני שיעלו עליך. אם תיתפס, אתבשר שאולי טעיתי לגביך. אבל במידה שתחזור עם יותר מ20 פוקימונים, אעלה אותך בדרגה מיד. אל תאכזב אותי!
    שלי.
    אתה מוזמן ללחוץ על הקישור הנ"ל ולהוריד דיווח אסטרטגי שיצרנו על חזית הקרב של סינו:
    ***לינק***'. אתה לוחץ על הלינק (מן סהתם) ומוריד את הקובץ למכשירך. אתה קורא אותו לאורכו ולרוחבו, ומבין את התמצית שלו: הכניסה לחזית הקרב היא אך ורק לבעלי שמונה תגים בסינו ולנבחרי האלוף המחוזי. כדי להיכנס לחזית יש צורך לעבור מבחן קבלה. לאחר שתעבור את מבחן הקבלה תתבקש להראות את תגיך או הזמנה מהאלוף המחוזי. לאחר הכניסה אל המתחם עליך להיזהר! האבטחה במקום כבדה במיוחד, והוא לא עמוס במיוחד במקומות מחבוא. מומלץ מאוד לנסות ולשדוד סוכן של צוות אג'נטרה ולקחת ממנו את המשגר שלו, כדי שתוכל להימלט בעת צרה מחזית הקרב. הפארק בנוי בצורת מכתש, כשהמבנים ממוקמים בגובה, מגדל הקרב בראשם, ומרחב ההסתובבות נמוך יותר. את הגניבות אפשר לבצע רק במרחב ההסתובבות או באולמות הכניסה של המבנים.
    מה תעשה?

נועם
    *אתה רוצה לשבור שוב רגל באופן פתאומי? muhahaha
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה אומר לו שאתה לא תפחד ממנו ושבפגישתכם הבאה אתה תהיה מוכן, אך אתה חש שישותו כבר לא שם. אתה מנסה לקחת את כדור הגריסאוס אך השנדלורים חוסמים את דרככם. החדר מחשיך עוד יותר, ונראה כי השנדלורים סוגרים עליכם. לפתע חמישתם שולחים עננות צללים לאוויר, כאילו משגרים אתכם להילחם בתוך זירת צללים. אתה אומר למאוויל שגיראטינה ברח ממנו, והוא מחייך לעברך, כאילו אומר 'אני לא עד כדי כך תמים, אבל תודה'. אתה אומר לו שעכשיו תסיימו את זה, ביחד, והוא מסתכל עליך. אתה רואה את הייאוש בעיניו, ובכל זאת איך הוא ממשיך לצעוד לפנים, ומתחיל להילחם בהם. הוא מתרכז, ואז שולח גל אנרגיה סגלגל אל עבר חמשת השנדלורים, מצליח לפגוע בכולם קשה מאוד. *מזל טוב! מאוויל למד כוח נסתר!!!*. *מזל טוב! הכוח הנסתר של מאוויל הוא רוח!!!***. חמשת השנדלורים שולחים להביורים אל עבר מאוויל, פוגעים בו קשה מאוד וכמעט מעלפים אותו. נראה שמאוויל יוכל לתקוף רק עוד מתקפה אחת.
    מה תעשה?
    מאוויל - 2/12
    "מה זה מה קרה? מה אני יכול לעשות עכשיו?" אומר ואזנק על מנת לתפוס את הפוקדור של גסטלי לפני שהוא מגיע לקודי. "למה רק הפוקדור שלו נמשך לקודי?" אשאל את עצמי ואבחן זאת. "או שאולי זה טוב שהוא נמשך...? לא, זה לא יכול להיות... הרי גאסטלי נבהל מכך. צא מאצ'וק! אתה פוקימון לחימה, אם יש כל קשר לפוקימוני רוח אתה הניגודיות לכך, אני רוצה לראות אם גם אתה נמשך לקודי."

15. משתמש מנוסה
    בר
    *זמן - בוקר
    *כסף - 6,985 פ"ד
    שלי.
    מה תעשה?

'ואוו איזה מכתב מושקע, המשימה היא קשה מאוד אך אני מאמין שאני אצליח' אחשוב לעצמי
    'אני עכשיו אשב כמה דקות אשנן את התמונה של המקום שאגיע לשם אדע בעל פה, עכשיו אני מבין שאצטרך להשיג את כל התגים כדי להיכנס, זה הרבה זמן, בכל זאת המכונים ממוקמים בכל רחבי המחוז, אני מקווה ששלי תיתן לי יחסית הרבה זמן לעשות את המשימה' אחשוב שוב
    לאחר מכן אשב 20 דקות +- לשנן את המפה אתארגן ואראה איפה נמצא כל מכון כדי לארגן את המסלול שלית אארוז את כל הדברים, אקח את כל הפוקימונים ארד למטה לאכול ואצא לדרך.
    כשאני מחוץ לבסיס אנסה לשלוח למספר של שלי הודעה לשאול כמה זמן יש למשימה, 'טוב אחרי הסתכלות במפה המכון הכי קרוב הוא בקנלייב, אצטרך לקחת את הסירה בחזרה מהאי' אחשוב ואלך לכיוון הנמל לתפוס סירה לקנלייב

עמוד 67 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1757656667686977 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •