Pokemon GO
עמוד 68 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1858666768697078 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,006 עד 1,020 מתוך 1331
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *כן, בינתיים
    *מזל טוב! הגבת את התגובה ה1,000 ואת זוכה בכרטיס vip כסף!!! (עוד לא קיבלת אותו אבל)
    *מאיפה הפלצת אוכל חח אין לך
    *מיקום - דרך 101, הואן
    *זמן - בוקר מאוחר
    *עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
    *כסף - 555 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את כועסת ללא סיבה על טרוי וממשיכה הלאה. את רוצה להניח אוכל בפתח המעבר אך לא מוצאת אוכל בתיקך. לפתע את מצטערת שלא גררת את טרוי בכוח. את שומעת רחשים מתוך השיח, אך בלי תנועה. את רואה שיח גרגירי בר מחוץ להישג ידך. את מסתכלת יותר טוב אל המעבר: הוא חשוך אך את יכולה לראות מעט אור מנצנץ בקצהו. את יכולה לעבור במעבר.

יאיי
    ~~

אוציא את יאנמה מהפוקדור שלו. "יאנמה, תקטוף לי כמה גרגירים" אלחש לו, כדי לא להפחיד את הפוקימון שבמעבר. לאחר שיאנמה יביא לי את גרגירי היער אודה לו ואחזיר אותו לפוקדור. אנשים עמוק ואכנס בעדינות למעבר הצר. אתחיל ללכת בו,אל כיוון האור, מנסה לאתר את הפוקימון המסתתר בו. 'הלוואי שטרוי היה פה..' אחשוב במוחי, מעט לחוצה מהמעבר החשוך. 'לא! אני יכולה להסתדר לבד' אחשוב לעצמי בתקיפות מיד לאחר מכן.
    מה תעשי?
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *אתה רוצה לשבור שוב רגל באופן פתאומי? muhahaha
    *מיקום - בסיס צוות מגמה, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה אומר לו שאתה לא תפחד ממנו ושבפגישתכם הבאה אתה תהיה מוכן, אך אתה חש שישותו כבר לא שם. אתה מנסה לקחת את כדור הגריסאוס אך השנדלורים חוסמים את דרככם. החדר מחשיך עוד יותר, ונראה כי השנדלורים סוגרים עליכם. לפתע חמישתם שולחים עננות צללים לאוויר, כאילו משגרים אתכם להילחם בתוך זירת צללים. אתה אומר למאוויל שגיראטינה ברח ממנו, והוא מחייך לעברך, כאילו אומר 'אני לא עד כדי כך תמים, אבל תודה'. אתה אומר לו שעכשיו תסיימו את זה, ביחד, והוא מסתכל עליך. אתה רואה את הייאוש בעיניו, ובכל זאת איך הוא ממשיך לצעוד לפנים, ומתחיל להילחם בהם. הוא מתרכז, ואז שולח גל אנרגיה סגלגל אל עבר חמשת השנדלורים, מצליח לפגוע בכולם קשה מאוד. *מזל טוב! מאוויל למד כוח נסתר!!!*. *מזל טוב! הכוח הנסתר של מאוויל הוא רוח!!!***. חמשת השנדלורים שולחים להביורים אל עבר מאוויל, פוגעים בו קשה מאוד וכמעט מעלפים אותו. נראה שמאוויל יוכל לתקוף רק עוד מתקפה אחת.
    מה תעשה?
    מאוויל - 2/12
    *לא לא לא לא
    *יאייי כוח נסתר אבל למה דווקא רוח?!
    --------------------------------
    "עבודה מעולה חבר, תחזיק מעמד! רק עוד מתקפת כוח נסתר אחת והם ברצפה!"

3. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    טוטודייל
    *מיקום - מדבר רזורט, יונובה
    *זמן - בוקר
    *בזמן משימה רשמית
    *כסף - 75 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה לא מבין מה קורה פה, ומזנק על הפוקדור של גסטלי, עוצר אותו מלבוא. אתה מוציא את מאצ'וק כדי לראות אם כולם נמשכים: הרי מאצ'וק הוא הניגוד לפוקימוני רוח, ומגלה שכל מה שהוא עושה זה להביט בתמיהה על קודי, שנראה לו אחרת.הפוקדור ממשיך להימשך יותר ויותר חזק, וצרחות האימה הבוקעות מהעין הסגולה רק מחמירות.
    מה תעשה?

בר
    *מיקום - בסיס צוות אקווה, הר ביירון, האי איירון, סינו
    *זמן - בוקר
    *כסף - 6,985 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חושב לעצמך שהמכתב מושקע והמשימה קשה, אבל שתצליח. אתה משנן את המפה, ואז מתכנן מסלול בין המכונים של סינו, כשלפתע אתה מקבל הודעה נוספת למכשיר משלי:'אם זה לא היה ברור, אתה לא צריך את התגים כדי להיכנס. עליך למצוא דרך אחרת. למשימה יש לך יומיים'.
    מה תעשה?

טל
    *מיקום - דרך 101, הואן
    *זמן - בוקר מאוחר
    *כסף - 555 פ"ד
    את מוציאה את יאנמה ושולחת אותו לקטוף כמה המגרגירים מהשיח. הוא טס בקשט וחוזר, אוכל אחד מהם בדרך ומחייך. את מחזירה אותו ולוקחת את הגרגירים. את נושמת עמוק ונכנסת בעדינות ובקשט למעבר הצר. את מתחילה ללכת לכיוון האור (חח), חוששת ותוהה למה טרוי לא איתך, ואז אומרת לעצמך בתקיפות שאת לא זקוקה לו. את ממשיכה ללכת, ולבסוף מגיעה למעין מובלעת פתוחה בתוך העציים הסבוכים, ובה את רואה סילבאון, בדיוק כמו שלך, עם אבן מנצנצת ורדרדה מאחוריו: . הסילבאון מחייך.
    מה תעשי?

נועם
    *כדי שלא תמות חח
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה אומר לו עבודה יפה, ושעוד פעם אחת והוא מסיים איתם. הוא שולח שוב גל הלם סגול, צורח מהמאמץ, מעלף את חמשת השנדלורים. החדר מבהיר סוף סוף, ואין שום דבר שמונע ממך להגיע לכדור, חוץ מצינור הזכוכית המלא בנוזל הזהוב. המולת הקרב מהאולם המרכזי מתחזקת.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה

בר
    *זמן - בוקר
    *כסף - 6,985 פ"ד
    אתה חושב לעצמך שהמכתב מושקע והמשימה קשה, אבל שתצליח. אתה משנן את המפה, ואז מתכנן מסלול בין המכונים של סינו, כשלפתע אתה מקבל הודעה נוספת למכשיר משלי:'אם זה לא היה ברור, אתה לא צריך את התגים כדי להיכנס. עליך למצוא דרך אחרת. למשימה יש לך יומיים'.
    מה תעשה?

'אני חושב שיש לי רעיון איך לעשות את זה' אחשוב
    'אבל קודם אצטרך להגיע בחזרה לבסיס באגם אקיוטי, מעניין אם יש שיגור פה מהבסיס לבסיס שם' אחשוב שוב ואחזור לבסיס לשאול אם יש שיגור לבסיס באגם אקיוטי

5. היזהרו מחיקויים!
    בר
    *זמן - בוקר
    *במהלך משימה רשמית: עוד יומיים
    *כסף - 6,985 פ"ד
    אתה חושב שיש לך רעיון איך לעשות את זה, אבל שאתה תהיה צריך לחזור לבסיס באגם אקיויטי קודם. אתה חושב שאתה צריך שיגור לבסיס ומחפש, אך אתה לא מוצא שום דבר. לאחר חיפושים רבים מה שאתה כן מצליח למצוא זה סירה שיוצאת מהאי איירון ליער אקיויטי, בצפון סינו מסביב לאגם, שם נמצא הבסיס.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    בר
    *זמן - בוקר
    *במהלך משימה רשמית: עוד יומיים
    *כסף - 6,985 פ"ד
    אתה חושב שיש לך רעיון איך לעשות את זה, אבל שאתה תהיה צריך לחזור לבסיס באגם אקיויטי קודם. אתה חושב שאתה צריך שיגור לבסיס ומחפש, אך אתה לא מוצא שום דבר. לאחר חיפושים רבים מה שאתה כן מצליח למצוא זה סירה שיוצאת מהאי איירון ליער אקיויטי, בצפון סינו מסביב לאגם, שם נמצא הבסיס.
    מה תעשה?
    'הסירה הזאת תקצר לי חתיכת דרך' אחשוב לעצמי.
    'אחרי שאגיע ליער שם ארוץ לעיר סנוופוינט ואברר לגבי סירה לאיפה שהמשימה שלי' אחשוב תוך כדי שאני עולה על הסירה ליער אקיוטי

7. student of Gakuen Alice
    טל
    *מיקום - דרך 101, הואן
    *זמן - בוקר מאוחר
    *כסף - 555 פ"ד
    את מוציאה את יאנמה ושולחת אותו לקטוף כמה המגרגירים מהשיח. הוא טס בקשט וחוזר, אוכל אחד מהם בדרך ומחייך. את מחזירה אותו ולוקחת את הגרגירים. את נושמת עמוק ונכנסת בעדינות ובקשט למעבר הצר. את מתחילה ללכת לכיוון האור (חח), חוששת ותוהה למה טרוי לא איתך, ואז אומרת לעצמך בתקיפות שאת לא זקוקה לו. את ממשיכה ללכת, ולבסוף מגיעה למעין מובלעת פתוחה בתוך העציים הסבוכים, ובה את רואה סילבאון, בדיוק כמו שלך, עם אבן מנצנצת ורדרדה מאחוריו: . הסילבאון מחייך.
    מה תעשי?

יאו בוא נעשה עסקה (מענה למה שרשמת לי במ"ת שלי)
    אתה מביא לי זרורא זוהר
    אני מביאה לך לאמפנט זוהר

יאללה עסקת שה"מיםםם
    ~~~~
    אוציא את סילביאון שלי מהפוקדור. "היי חמוד, תראה מה יש לי" אומר לו בקול עדין ואושיט לו את גרגירי היער. אתן לסילביאון שלי להתקרב אליו קצת, מי יודע מתי תהיה ההזדמנות הבאה שלו לפגוש סילביאון כמוהו. אבחין באבן מאחורי הסילביאון. 'וואוו! איזו אבן יפה!' אחשוב לעצמי ובזמן ששני הסילביאונים יהיו יחד ארים את האבן ואבחן אותה מקרוב.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. blue To My Bones
    נועם
    *כדי שלא תמות חח
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה אומר לו עבודה יפה, ושעוד פעם אחת והוא מסיים איתם. הוא שולח שוב גל הלם סגול, צורח מהמאמץ, מעלף את חמשת השנדלורים. החדר מבהיר סוף סוף, ואין שום דבר שמונע ממך להגיע לכדור, חוץ מצינור הזכוכית המלא בנוזל הזהוב. המולת הקרב מהאולם המרכזי מתחזקת.
    מה תעשה?
    "תחזור" אומר ואחזיר את מאוויל לפוקדור במהירות על מנת שינוח. "יש סיבה לכך שאמרתי לך שאתה הפוקימון הכי חזק שלי." אומר ואחזיר את הפוקדור לתיק/חגורה/איפה שאני לא מאחסן את כולם. לאחר מכן אשגר דיסקית קרח על צינור הזכוכית ואתן לו מכה חזקה על מנת שיישבר תוך כדי שאני נמנע ממגע עם הנוזל הזהוב. אחרי זה אקח את כדור הגריסאוס ואצא לחפש את ג'וזף. "נראה אותך מזלזל בטירון ששרד מפגש עם גיראטינה" אחשוב לעצמי ואתמלא גאווה בעת שאחפש אותו.

9. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    טוטודייל
    *מיקום - מדבר רזורט, יונובה
    *זמן - בוקר
    *בזמן משימה רשמית
    *כסף - 75 פ"ד
    אתה לא מבין מה קורה פה, ומזנק על הפוקדור של גסטלי, עוצר אותו מלבוא. אתה מוציא את מאצ'וק כדי לראות אם כולם נמשכים: הרי מאצ'וק הוא הניגוד לפוקימוני רוח, ומגלה שכל מה שהוא עושה זה להביט בתמיהה על קודי, שנראה לו אחרת.הפוקדור ממשיך להימשך יותר ויותר חזק, וצרחות האימה הבוקעות מהעין הסגולה רק מחמירות.
    מה תעשה?

בר
    *זמן - בוקר
    *כסף - 6,985 פ"ד
    מה תעשה?

טל
    *מיקום - דרך 101, הואן
    *זמן - בוקר מאוחר
    *כסף - 555 פ"ד
    מה תעשי?

נועם
    *כדי שלא תמות חח
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    מה תעשה?
    "מאצ'וק! תרים את קודי ותתרחק מהאיזור לטווח של 500 מטר. "צאי פרליגייטר! תרימי את טרייסי ותעשי בדיוק כמו מאצ'וק." אורה עליהם אחכה שיתחילו להתקדם ואלך איתם.

10. מנהל ראשי
    שם: אדם
    טדי
    *חומר קשוח למדי חח
    *מיקום - מנהרת ראסטארף, הואן
    *זמן - בוקר
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 1,200 פ"ד
    אתה מחזיר את פלטצ'ינדר ומוציא את ברגמייט, אומר לה מה לעשות. ברגמייט שולחת אל האוויר רוח קפואה וקרה, אשר פוגעת קלות בגארצ'ומפ. הרוח יוצרת ערפל מסתורי. מתוך הערפל, ברגמייט מזנקת, עם הקרן על ראשה בוהקת באור תכול, ודוקרת את גארצ'ומפ היישר בבטנו, גורמת לו הרבה מאוד נזק ומצליחה לעלף אותו במכה אחת. החייל בא להיעלם, אך אלקיד מחשמל אותו והראקרוס עף אליו, תופס אותו בידיו. אדם ניגש אליו ועורך עליו חיפוש גופני, מרוקן אותו מכל הציוד. בינתיים ברגמייט מחייכת לעצמה, מאושרת לניצחון הלא צפוי. לאחר כמה רגעים, בזמן ששניכם יוצרים קשר עין, היא מחייכת וזוהרת באור בהיר ומסנוור. כל המנהרה מתעטפת כולה בערפל קריר, בזמן ברגמייט גדלה וגדלה, אך אתה לא רואה את תווי גופה. לאחר כמה רגעים של מטמורפוזה שהדהימה את כל הנוכחים, אתה רואה מולך יצור ענקי בחלקו העליון שטוח לחלוטין. הוא נראה כמו קרחון. הוא אומר לעברך:" אבא! אבאלוג!", ואתה מבין שברגמייט התפתחה, וזוהי היא! *מזלטוב! ברגמייט התפתחה לאבאלוג!!! *. אדם קצת בהלם, אך אומר לך:"וואו, אדם, שתי התפתחויות בקרב אחד! כנראה שממש יש לך מזל! ועכשיו, בוא נראה מה יש לטינופת הזאת. אתה, ידידי, בא איתנו" הוא אומר ומוציא מכיסו חבל ארוך, קושר אותו לכל אורכו. הוא אומר:"פיילוסווין, צא! אני מניח אותו עליך, שמור עליו!", ואדם קושר את החייל אל גבו של פיילוסווין. החייל מפוחד, אך הראקרוס נותן לו מכה קלה בראשו ומעלף אותו. אדם מחזיר את הראקרוס ואלקיד ואומר:" זה יחזיק אותו עד שנגיע. שנמשיך?".
    מה תעשה?
    המשכון תקוע למדי אבל נחליק לך...
    אגב סליחה שלא הגבתי פשוט העומס היה מטורף.
    ~
    "אוקיי. בוא נמשיך" אומר לאדם. אני אחשוב לעצמי המון על אבני המגה ואסמן לעצמי שאני רוצה אחת. אני גם הייתי רוצה לחקור על הפוקימונים שיכולים להתפתח מגה, הנושא מעניין אותי עד למאוד.

11. היזהרו מחיקויים!
    סורי על המעפנות אני לא בבית

בר: כסף: 6985 פ''ד
    אתה יוצא מהבסיס אל עבר העיר קופרוויל, יורד במורד הר ביירון ומגלה שאתה כבר לא צריך את הקלנועית. אתה מגיע לנמל הצפוני של העיר, רואה את היבשה המרכזית של סינו במזרח, ואת יער אטרנה האפלולי. אתה עולה על מעבורת חינמית ליער סנוופוינט. ה''מעבורת'' היא סירת מנוע קטנה ובה כעשרה אנשים ואתה. בגלל גודלה הקטן אתם שטים במהירות רבה ומגיעים תוך שלוש שעות ליער סנוופוינט, כולו מושלג ועמוס בעצים צפופים. מיד כשאתה יורד מהסירה אל הנמל הקטן על גבול העצים, אתה לובש את הבגדים החמים שלך עקב הקור העז וספק הולך ספק רץ מהר בין העצים הצפופים והמושלגים. לאחר כשעה אתה מתחיל לראות את סוף היער, ותוך כמה דקות של ריצה קלה בתוך השלג העמוק אתה מגיע למישור שמתחת לרמה שעליה אגם אקיויטי, שם היית לפני כמה ימים. אתה ממשיך ללכת ומגיע לעיר סנוופוינט,מחפש מעבורת שתיקח אותך לאי הקרבות, בו חזית הקרב. אתה מוצא מגוון מעבורות חדישות יותר ופחות, בטווח מחירים שבין 200 ל1500 פ''ד. ככל שהמעבורת יקרה יותר היא יוקרתית יותר ומגיעה מהר יותר לאי.
    מה תעשה?

טל: כסף: 555 פ''ד
    יאללה מקובל עליי
    את מוציאה את סילבאון ובינתיים מביאה לסילבאון שהיה שם מהגרגירים שיש לך ביד. את נותנת לסילבאון להתקרב אל הסילבאון השני, ובינתיים מבחינה באבן היפה שמאחוריו. בזמן ששני הסילבאונים משחקים האחד עם השני, את מרימה את האבן ובוחנת אותה מקרוב. האבן לבנה-שקופה, ובתוכה תבנית ספירלית בצבעי תכלת וורוד פסטליים. נראה שהאבן זוהרת קצת באור הקלוש .
    מה תעשה?

נועם: כסף: 8380 פ''ד
    אתה מחזיר את מאוויל ואומר לו שהוא לא סתם הפוקימון הכי חזק שלו. אתה מחזיר את כולם לחגורתך. אתה יורה דיסקית קרח על הצינור ונותן לו מכה חזקה, אך לא מצליח לסדוק אותו. אתה מוציא את מאוויל ובשבירת לבנים פשוטה הוא שובר את הצינור. אתה מחזיר את מאוויל מהר ומרים את הכדור בלי לגעת בנוזל הזהוב המסתורי. אתה לוקח את הכדור איתך והולך לחפש את ג'וזף, להראות לו את הכדור כדי שלא יזלזל בך. אתה חוזר לאולם הראשי ומבין סוף סוף מה המהומה שמדובר עליה: האולם הראשי והגדול שראית מקודם מלא כולו הן בחיילי צוות מגמה, הן בסוכני הצוות והן בפוקימונים של שני הצדדים. אתה רואה סביב מרכז הלחימה את ג'וזף, בדיוק אחרי קרב. אתה ניגש אליו עם הכדור, ופיו פעור מתדהמה. דקה אחר כך כשהוא מאפס, הוא אומר לך: '' לך עם זה לבסיס הקרוב, מהר! ואל תסתכל פנימה, אתה תישאב אל תוך גיראטינה. עכשיו לך, לך! '' הוא אומר וממשיך להילחם.
    מה תעשה?

טוטודייל: כסף: 75 פ''ד
    אתה מורה למאצ'וק להרחיק את קודי כחמש מאות מטר, והוא עושה זאת בריצה. לאחר מכן פרליגייטר עושה אותו הדבר עם טרייסי. אתה מתחיל ללכת אחריהם, לאט לאט. אתה בסוף מגיע חמש מאות מטרים משם. כעת שתי עיניו של קודי זהובות, אך רק לרגע. לפתע רוח זהובה-סגולה יוצאת ממנו, ונכנסת היישר לאבן זהובה שמחזיק סוכן בלונדיני בגילך. קודי מתעורר, ושואל: '' מה לעזעזאל קרה פה? מה קרה לי? ''

טדי: כסף: 1200
    מה תקוע נתתי לך סיפור רקע רציני לאדם
    זה בסדר העומס לכולנו מטורף
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לאדם שימשיכו ואתם ממשיכים לנוע. אתם מגיעים אל העיירה הירוקה ורדאנטורף, מלאה בבתים כפריים בין מדשאות רחבות ידיים. העיירה בנויה בקרקע הפורייה ש למרגלות הר צ'ימני. אתה חושב על אבני מגה שונות ועל כמה שאתה רוצה לפתח את פוקימוניך-מגה. אתם ממשיכים ללכת ומגיעים לדרך 117 הירוקה והפרחונית. לאחר עוד כשעה הליכה אתם רואים את הגבול של המבנה הענקי שהעיר מאוויל בתוכו. פיילוסווין מתחיל להתעייף, והחייל מתעורר, אך הראקרוס נותן לו עוד מכה קטנה. אדם אומר: '' אולי אבאלוג תסרב אותו קצת? פיילוסווין מתעייף וחוץ מזה, הקור של אבאלוג יכול לענות אותו קצת''. העיר מאוויל כבר ממש נראית באופק.
    מה תעשה?

12. student of Gakuen Alice
    יאללה מקובל עליי
    את מוציאה את סילבאון ובינתיים מביאה לסילבאון שהיה שם מהגרגירים שיש לך ביד. את נותנת לסילבאון להתקרב אל הסילבאון השני, ובינתיים מבחינה באבן היפה שמאחוריו. בזמן ששני הסילבאונים משחקים האחד עם השני, את מרימה את האבן ובוחנת אותה מקרוב. האבן לבנה-שקופה, ובתוכה תבנית ספירלית בצבעי תכלת וורוד פסטליים. נראה שהאבן זוהרת קצת באור הקלוש

יאיי
    ~~
    אבחן את האבן. 'וואוו, הצבעים שלה ממש דומים לצבע של סילביאון' אחשוב לעצמי בסקרנות.
    "סילביאון" אקרא לסילביאון שלי לרגע. "תראה איזו אבן יפה" אומר ואתן לו לגעת באבן. אלטף את הסילביאון השני שהרגע פגשנו. "היי חמוד, אפשר לקחת את האבן הזאת?" אשאל אותו בתקווה, מהופנטת מהאבן היפה.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה

אתה יוצא מהבסיס אל עבר העיר קופרוויל, יורד במורד הר ביירון ומגלה שאתה כבר לא צריך את הקלנועית. אתה מגיע לנמל הצפוני של העיר, רואה את היבשה המרכזית של סינו במזרח, ואת יער אטרנה האפלולי. אתה עולה על מעבורת חינמית ליער סנוופוינט. ה''מעבורת'' היא סירת מנוע קטנה ובה כעשרה אנשים ואתה. בגלל גודלה הקטן אתם שטים במהירות רבה ומגיעים תוך שלוש שעות ליער סנוופוינט, כולו מושלג ועמוס בעצים צפופים. מיד כשאתה יורד מהסירה אל הנמל הקטן על גבול העצים, אתה לובש את הבגדים החמים שלך עקב הקור העז וספק הולך ספק רץ מהר בין העצים הצפופים והמושלגים. לאחר כשעה אתה מתחיל לראות את סוף היער, ותוך כמה דקות של ריצה קלה בתוך השלג העמוק אתה מגיע למישור שמתחת לרמה שעליה אגם אקיויטי, שם היית לפני כמה ימים. אתה ממשיך ללכת ומגיע לעיר סנוופוינט,מחפש מעבורת שתיקח אותך לאי הקרבות, בו חזית הקרב. אתה מוצא מגוון מעבורות חדישות יותר ופחות, בטווח מחירים שבין 200 ל1500 פ''ד. ככל שהמעבורת יקרה יותר היא יוקרתית יותר ומגיעה מהר יותר לאי.
    מה תעשה?
    'אני רוצה להגיע בבטחה ובמהרה ליעד שלי, לא אסתכן, שוב...' אחשוב ואחפש את המעברות הכי מהירה ובטוחה לאי.

14. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן

מה תעשה?

יאללה מקובל עליי
    את מוציאה את סילבאון ובינתיים מביאה לסילבאון שהיה שם מהגרגירים שיש לך ביד. את נותנת לסילבאון להתקרב אל הסילבאון השני, ובינתיים מבחינה באבן היפה שמאחוריו. בזמן ששני הסילבאונים משחקים האחד עם השני, את מרימה את האבן ובוחנת אותה מקרוב. האבן לבנה-שקופה, ובתוכה תבנית ספירלית בצבעי תכלת וורוד פסטליים. נראה שהאבן זוהרת קצת באור הקלוש .
    מה תעשה?

נועם: כסף: 8380 פ''ד
    אתה מחזיר את מאוויל ואומר לו שהוא לא סתם הפוקימון הכי חזק שלו. אתה מחזיר את כולם לחגורתך. אתה יורה דיסקית קרח על הצינור ונותן לו מכה חזקה, אך לא מצליח לסדוק אותו. אתה מוציא את מאוויל ובשבירת לבנים פשוטה הוא שובר את הצינור. אתה מחזיר את מאוויל מהר ומרים את הכדור בלי לגעת בנוזל הזהוב המסתורי. אתה לוקח את הכדור איתך והולך לחפש את ג'וזף, להראות לו את הכדור כדי שלא יזלזל בך. אתה חוזר לאולם הראשי ומבין סוף סוף מה המהומה שמדובר עליה: האולם הראשי והגדול שראית מקודם מלא כולו הן בחיילי צוות מגמה, הן בסוכני הצוות והן בפוקימונים של שני הצדדים. אתה רואה סביב מרכז הלחימה את ג'וזף, בדיוק אחרי קרב. אתה ניגש אליו עם הכדור, ופיו פעור מתדהמה. דקה אחר כך כשהוא מאפס, הוא אומר לך: '' לך עם זה לבסיס הקרוב, מהר! ואל תסתכל פנימה, אתה תישאב אל תוך גיראטינה. עכשיו לך, לך! '' הוא אומר וממשיך להילחם.
    מה תעשה?

טוטודייל: כסף: 75 פ''ד
    אתה מורה למאצ'וק להרחיק את קודי כחמש מאות מטר, והוא עושה זאת בריצה. לאחר מכן פרליגייטר עושה אותו הדבר עם טרייסי. אתה מתחיל ללכת אחריהם, לאט לאט. אתה בסוף מגיע חמש מאות מטרים משם. כעת שתי עיניו של קודי זהובות, אך רק לרגע. לפתע רוח זהובה-סגולה יוצאת ממנו, ונכנסת היישר לאבן זהובה שמחזיק סוכן בלונדיני בגילך. קודי מתעורר, ושואל: '' מה לעזעזאל קרה פה? מה קרה לי? ''

טדי: כסף: 1200
    מה תקוע נתתי לך סיפור רקע רציני לאדם
    זה בסדר העומס לכולנו מטורף
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לאדם שימשיכו ואתם ממשיכים לנוע. אתם מגיעים אל העיירה הירוקה ורדאנטורף, מלאה בבתים כפריים בין מדשאות רחבות ידיים. העיירה בנויה בקרקע הפורייה ש למרגלות הר צ'ימני. אתה חושב על אבני מגה שונות ועל כמה שאתה רוצה לפתח את פוקימוניך-מגה. אתם ממשיכים ללכת ומגיעים לדרך 117 הירוקה והפרחונית. לאחר עוד כשעה הליכה אתם רואים את הגבול של המבנה הענקי שהעיר מאוויל בתוכו. פיילוסווין מתחיל להתעייף, והחייל מתעורר, אך הראקרוס נותן לו עוד מכה קטנה. אדם אומר: '' אולי אבאלוג תסרב אותו קצת? פיילוסווין מתעייף וחוץ מזה, הקור של אבאלוג יכול לענות אותו קצת''. העיר מאוויל כבר ממש נראית באופק.
    מה תעשה?
    מרשה לעצמי להעניק את התגובה ה1000 בפורום אצלך במ"ת
    מגיע לי על זה פרס לדעתי.
    ----------
    "קודי... אתה בסדר?" אשאל בדאגה. "אני לא בדיוק יודע מה קרה לך, אני רק יודע שנכנס בך משהו אחרי שנכנסת למערה וטרייסי התעלפה מזה. היי אתה! בלונדי! מי אתה? תציג את עצמך!" אקרא לו ואסמן למאצ'וק ופרליגייטר שיתכוננו לתקיפה.

15. blue To My Bones
    lol מגיב מהטלפון. המחשב שלי נדפק
    ---------------------
    "להישאב לתוך גיראטינה?" אומר בדאגה ואוציא במהירות את המשגר שלי. "לחלוק את אותו מרחב עם הטיפוס ה...נחמד הזה? לא תודה" אומר ואשתגר במהירות לבסיס הקרוב ביותר. "לנעול. עכשיו. במהירות. ומה שלא יהיה אל תסתכל על זה!!" אצעק ואגיש את הכדור למגנו לאחר שאמצא אותו. לאחר מכן אשתגר חזרה לבסיס של ראמפ"ג ואצטרף ללחימה.

עמוד 68 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1858666768697078 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •