Pokemon GO
עמוד 70 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2060686970717280 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,036 עד 1,050 מתוך 1331
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    חידשתי את הלוגו בדף הראשי ללוגו משלי. הוא אמנם לא מרהיב ומעוצב, אבל הוא שופך קצת אור על העלילה במ"ת שבהחלט יכולים לעורר את סקרנותכם להמשך העלילה, לשיאה ולנפשות החשובות בה.

נועם
    *שמח לשמוע חח
    *מה דעתך על הלוגו החדש?
    *מיקום - מדבר רזורט, יונובה
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מציג עצמך בקלאן, נשאר דרוך מעט אך לא ברמה בולטת. אתה סורק את הנערים ומחזק את האחיזה על הפוקדורים שלך ואז קולט את המדים ותגי הסוכנים שעליהם, מה שמרגיע אותך רק במעט. אתה מסביר להם על מה שקרה לך במשימה עם ג'וזף וגיראטינה, ואתה רואה כמה פרצופים נדהמים בחלק על גיראטינה. לאחר שאתה מסיים, קודי אומר:"אתה נתקלת בגיראטינה, הבסת אותו במילים... וניצחת אותו? אני מתרשם. מאוד מתרשם. אתה בטח חייב להיות איזה סוכן שטח או משהו לא? איזה דרגה אתה בכלל?" הוא אומר, כריצ'י תופס אותו ואומר:" זה לא משנה עכשיו. בוא נלך לכסח קצת רמפא"גים!". בדרכו ללכת, הוא עוצר לידך ואומר לך:"כל הכבוד. בחיים לא הייתי מסוגל לעשות את זה. חייב להיות לך המון אומץ. מעכשיו אני אזכור שקלאן מצוות אג'נטרה הוא אדם אמיץ" הוא אומר, ורץ אחרי חבריו אל תוך מגדלי החול.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

2. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *שמח לשמוע חח
    *מה דעתך על הלוגו החדש?
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה מציג עצמך בקלאן, נשאר דרוך מעט אך לא ברמה בולטת. אתה סורק את הנערים ומחזק את האחיזה על הפוקדורים שלך ואז קולט את המדים ותגי הסוכנים שעליהם, מה שמרגיע אותך רק במעט. אתה מסביר להם על מה שקרה לך במשימה עם ג'וזף וגיראטינה, ואתה רואה כמה פרצופים נדהמים בחלק על גיראטינה. לאחר שאתה מסיים, קודי אומר:"אתה נתקלת בגיראטינה, הבסת אותו במילים... וניצחת אותו? אני מתרשם. מאוד מתרשם. אתה בטח חייב להיות איזה סוכן שטח או משהו לא? איזה דרגה אתה בכלל?" הוא אומר, כריצ'י תופס אותו ואומר:" זה לא משנה עכשיו. בוא נלך לכסח קצת רמפא"גים!". בדרכו ללכת, הוא עוצר לידך ואומר לך:"כל הכבוד. בחיים לא הייתי מסוגל לעשות את זה. חייב להיות לך המון אומץ. מעכשיו אני אזכור שקלאן מצוות אג'נטרה הוא אדם אמיץ" הוא אומר, ורץ אחרי חבריו אל תוך מגדלי החול.
    מה תעשה?
    *לוגו נחמד, בהחלט. רק מה הדבר הזה ליד ההונצ'קרו?!

"אמיץ. סוכן שטח... דווקא מצלצל לא רע." אומר בנינוחות ואשקע לרגע במחשבות. "רגע, למה להשאיר להם את כל הכיף? אני הולך לבעוט בהם כל כך חזק... גם קרן ריפוי מארכאוס לא תעזור " אומר וארוץ לבסיס במטרה להילחם כאשר אני מכין כל אמצעי לחימה קטלני שברשותי.

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל

*מיקום - דרך 101, הואן
    *זמן - בוקר מאוחר
    *עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
    *כסף - 555 פ"ד
    את רוכנת לעבר פיירי, יורדת לגובה העיניים איתה. את שואלת אותה ברוך מה קרה, ולמרות שאת לא יכולה לפענח קולות של פוקימונים, היבבה העדינה והמבט העגום בעיניים מסבירים הכל: לבה נשבר. את מוציאה פוקדור אג'נטרה בהיכון וזורקת אותו על זורואה הפצוע, שנראה כי הוא לא יכול להתנגד כל כך. נדנוד1, נדנוד2, נדנוד 3 ו....
    Spoiler ספוילר
    . הפוקדור נעלם מידיך ונשלח מיד לחדר הבסיס. טרוי, עם ידיו מלאות הרוטב של הסנדביץ' העסיסי שסיים לאכול (לאחר שהתחיל לפני כמה חודשים XD), מגיע, רואה את פיירי ושואל במבט מודאג אך עם פה מלא בשאריות מזון, מה שהופך את הסיטואציה למעט יותר מגוחכת:" מה קרה לסילבאון?"
    מה תעשי?
    [/QUOTE]

~~~~~~~~~~~
    "מקרה גרוע של לב שבור" אומר לטרוי ואתכופף לסילביאון. "היי, פיירי. את יודעת שזה שהוא זרורא לא אומר שאתם לא יכולים להיות ביחד, או לפחות להיות חברים מאוד טובים" אומר לה תוך שאלטף את פרוותה. "תראי למשל אותי ואת טרוי, אנחנו נראים לך דומים? אבל אנחנו חברים טובים" אומר לה בחיוך. לאחר מכן אקום ואחליט לתת לפיירי להיות איתי קצת מחוץ לפוקדור שלה. "יש לנו עוד משהו לעשות כאן?" אשאל.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    I'm back

טוטודייל
    *זמן - צהריים
    *בזמן משימה רשמית
    *כסף - 75 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את כל הפוקימונים ומוציא את פידג'יוטו שיתפוס את הבלונדיני. בינתיים טרייסי מוציאה את היפופוטאס, שעומד עם מבט מאיים על עיניו. בינתיים הבלונדיני לפות-הפידג'יוטו מתקדם לאט לאט ומנסה להרחיק אותך מחבריך, אך טרייסי וקודי חוסמים את דרכו וכועסים עליו, שואלים אותו אם הוא קשור לרוח ששהתה אצל קודי. הוא אומר, בקול מחוספס של אדם בוגר יותר, וכך אתם גם שמים לב לפי מראהו:"כדור הגריסאוס זה לא עניינכם." אחר כך הוא מכוון אליכם מעין משגר טעון בדיסקית צהובה שיוצאים ממנה ברקים קטנים ואומר לכם או שתפנו את הדרך או שהוא יפנה לעצמו דרך, ושהוא כבר יראה לכם, ולכל החברים הרמפא"גיים שלכם. טרייסי באה לתקן אותו, אך מסתכלת עליך ולוחשת :"אני סומכת עליך".
    מה תעשה?

בר
    *מיקום - העיר סנוופוינט, סינו
    *זמן - בוקר
    *במהלך משימה רשמית: עוד יומיים נותרו
    *כסף - 5,485 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחפש לעצמך יריב שלדעתך מתאים לך: סביב גילך, שחצן וחושב שהוא יכול לנצח את כולם". אתה מוצא נער בערך בגילך שיושב על אחד מהספסלים בזלזול, מביט בבוז בקרב של שתי נערות צעירות והפוקימונים הקטנים שלהן: . נראה כי הוא אויב מושלם בשבילך, אך הוא מרוכז מדי בלצחוק על יכולת הלחימה החלשה של הענרות ופוקימוניהם:"נו באמת! עד שיש לך פוקימון זוהר, הוא יוצא שרומיש חסר תועלת שכזה? למה שלא תצבעי נייר בטוש זוהר ודי, לא יהיה כזה הבדל!". הנערה שהשרומיש שאלה מסתכלת עליו בכעס ואומרת:" ניק, תפסיק! אתה ממש מפריע לנו!". הוא מגחך ואומר:" מה שתגידי. אני לא מתערב יותר בקרבות גן ילדים שלכן מילי". מילי, הנערה עם השרומיש, זועפת לעברו וממשיכה בקרב מול הנערה השנייה.
    מה תעשה?

נועם
    *זהו עבר הבראתי
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה מרגיש משהו מעליך, ומבין שהפידג'אוטו הזהוב של הנער מולך לופת אותך בחולצתך. אתה מנסה לנער אותו אך הוא עקשן. הנער עם החולצה השחורה, שנראה כ'מנהיג' החבורה, קורא לציפור אליו ואתה זוכה לראות אותה בצורה טובה: . אתה מאיים עליהם עם משגר הדיסקיות ומכין את סנילז ומאווי בפוקדוריהם לקרב, וזוכה למבט מפורט יותר שלהם: שני נערים ונערה, אחד הנערים גבוה יותר באופן מהותי מהשני וה'מנהיג' הוא הנמוך ביניהם. הנערה יפת תואר אך יותר נמוכה משניהם. אתה אומר להם שיזוזו מדרכך ושתטפל בהם ובחברים הרמפא"גיים שלהם, ואז אתה רואה מבט של היסוס בפני הנערה, כאילו היא באה לתקן אותך על פני משהו. הנער הגבוה מבולבל מעט, והנערה מסתובבת אל הנער הנמוך יותר ולוחשת לעברו משהו שאתה לא מצליח לפענח בגלל שאתה מסתכל מהצד.
    מה תעשה?

טל
    *תחרות זה באמת מגניב מעניין איך אני אתמודד עם זה חח
    *מיקום - דרך 101, הואן
    *זמן - בוקר מאוחר
    *כסף - 555 פ"ד
    את חושבת לעצמך שאת שמחה שהפוקימונית שלך כל כך מתחשבת, ומחליטה בראשך שאת הולכת לקרוא לה פיירי (מיד יעודכן בדף רשומים). סילבאון שולחת רוח ורדרדה אל עבר הסילבאון השני, ששוב נראה כאילו הוא נפגע בצורה קשה מדי, ולאחר מכן מנסה לשחרר צווחה עצובה-מטרידה שכזאת, ומצליחה לשחרר מעין צווחה קטנה הגורמת לאי נעימות. נראה כי סילבאון נפגע קצת, אך יש לה עוד קצת זמן לעבוד על המתקפה כדי שתהיה שמישה. לאחר מכן היא שולחת כוכבים מהירים ובולטים אל עבר סילבאון, מעלפת אותו. לאחר שסילבאון מתעלף ושוכב מעולף על הקרקע, את להפתעתך רואה שצורתו משתנה והוא הופך לשועל קטן שחור-אדום : . השועל מתאושש ומצחקק, רץ לעברך ונעלם באפלת הצללים, מופיע מאחוריך, מצחקק שוב ומתחיל לברוח. את תוחבת את האבן לכיסך, בזמן שפיירי הכעוסה מזנקת מעליך באלגנטיות, יוצאת מחוץ למעבר הדקיק ורודפת אחר השועל, משלחת לעברו עוד צוויחה שכזו אך הפעם יותר צורמת, מצליחה לגרום לו נזק ולעכב אותו. *מאזלט! פיירי התחילה ללמוד קול צורם!!!*. לאחר מכן היא ממשיכה לרדוף אחר השועל תוך כדי דילוגים ''קסומים'' ושלוח לעברו צווחות, שאט-אט משתפרות, ורוחות פיה. בסופו של דבר השועל מתעלף שוב במרחק של במאתיים מטר ממך, אך הפעם הוא נראה הרבה יותר פגוע. פיירי הכעוסה עומדת מעליו, זועמת כמו שאף פעם לא ראית אותה, ומחכה שיקום כדי שתתקיף אותו שוב. נראה כי פיירי כועסת מאוד על זורואה וכי היא פגועה ממנו מסיבה כלשהי.
    מה תעשי?
    'הוא כנראה לא יודע למה שרומיש יכול להתפתח' אחשוב בגיחוח
    'אני די בטוח שהשרומיש הזה אפילו ככה יכול לנצח אותו' אחשוב שוב
    "ניק?, אתה חייב להפסיק לדבר ככה אחי, כל פוקימון יכול להיות חזק אפילו אם הוא קטן, מנסיון" אגיד לו ויעלה לי בראש המקרה עם הנויבאט.
    "בוא נעשה קרב" אציע לו

5. היזהרו מחיקויים!
    איתן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    כמעטט והתקבלת. תוסיף לטופס שלך:
    • עיר מוצא (במשחק, אחת מהערים בששת המחוזות)

תשלח לי את הפרטים האלה בה"פ

נועם
    *מזל טוב! פתחת את עמ' 70 וזכית ב10,000 פ"ד!
    *זה הכנף של הונצ'קרוו, אם הבנתי על מה אתה מדבר.
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה שוקע לך במחשבות עליך ועל עתידך, ואז חושב שלמה שתיתן להם לכסח את כל הישבנים של הרמפא"גים, טוען את משגר הדיסקיות בדיסקית חשמל ורץ בהסתערות אל תוך חורבות הטירה. אתה מגיע לחלל הראשי, ורואה חיילים רבים של צוות אג'נטרה נלחמים בחיילים של צוות מגמה-רמפא"ג. נדמה כי בינתיים חיילי צוות אג'נטרה מתגברים על הרמפא"גים. אתה רואה במזרח החלל הראשי כחמישה חיילים רצים לעבר המסדרון שהוביל אותך לחדרו של גיראטינה. ג'וזף ממוקם במערב החלל, נלחם בידיו החשופות מול כמה חיילים בעוד המגמורטר והאלקטיוויר שלו נלחמים מסביב.
    מה תעשה?

טל
    *
    *מה דעתך על הלוגו?
    *מיקום - דרך 101, הואן
    *זמן - בוקר מאוחר
    *כסף - 555 פ"ד
    את אומרת לטרוי שזה מקרה קלאסי של 'לב שבור' (ממש dr. love את מה? חח), ורוכנת לסילבאון, מסבירה לה שזה שהוא זורואה לא מונע ממנה להיות עמו. את מסתכלת עוד קצת, ומבינה איפה טעית: המשחקים הידידותיים, הנפיל בתרגיל הדמעות ואז הזעם כשהוא נחשף כזורואה: פיירי התאהבה בדמות הסילבאון, ולא בזורואה עצמו. בינתיים את שואלת את טרוי אם יש משהו לעשות פה, והוא אומר:"לא פה, אבל קיבלתי הודעה שיש תדרוך לכל הטוראים החדשים בבסיס בנימבאסה. תסיימי עם סילבאון ונצא?" הוא שואל, ובאכפתיות ככל שהוא יכול.
    מה תעשי?

בר
    *מה דעתך על הלוגו?
    *מיקום - מעבורת הסלאקות' המכונף, בדרך לאי הקרבות
    *זמן - בוקר
    *במהלך משימה רשמית: עוד יומיים נותרו
    *כסף - 5,485 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חושב בגיחוך שכנראה שניק הזה לא יודע למה שרומיש מתפתח. אתה פונה אליו ואומר לו שהוא חייב להפסיק לדבר ככה, כי כל פוקימון יכול להיות חזק, אפילו אם הוא קטן, וחושב בכאב על תקרית הנויבאט שלך. "ומי אתה בדיוק?" ניק פונה אליך בזלזול הכי אפשרי שיש. "ומי נתן לך את הזכות לפנות אליי בכלל? זה לא כאילו אתה מכיר אותי או משהו" הוא פולט בבוז. כשאתה מציע לו לעשות קרב, הוא כבר ממש צוחק, צחוק מתנשא שמעיק עליך קצת :"אני? להילחם מול מגן הפטריות? נראה לי שאני אוותר על התענוג. יודע מה? לא. אני אלחם מולך, ואראה לך למה הגודל תמיד קובע!" הוא אומר ושולף שלושה פוקדורים לידו. "שלושה מול שלושה. מוכן?" הוא שואל אותך. נראה כאילו הוא רק מחכה לקרב. אתם זורמים לעבר זירה נוספת, הווא מגדיל את אחד הפוקדורים:" אחריך, אני מתעקש" הוא אומר בבוז הכי רב שהוא יכול.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מתקדם
    התחלה אג'נטרה
    ~~~~~~~~~~
    אתה מתעורר. הכל סביבך חשוך. אינך רואה כלום. הדבר האחרון שאתה זוכר הוא שעלית על מטוס, קרוב לעיר הולדתך. לאחר כמה דקות שבהם אתה תוהה היכן אתה, האור בחדר נדלק. אתה מסנוור מהבזק האור הפתאומי, ומגלה שאתה נמצא בתוך האנגר מטוסים נטוש ענקי. אתה מתחיל לשמוע צעדים לכיוונך. לאחר כמה דקות מופיע מולך אדם גבוה, בעל חזות קשוחה עם מעיל ירוק ארוך:
    הוא מסתובב אליך ואומר לך: שלום. חיכיתי לך. תיקח את הפוקדורים ונתחיל. אתה מסתכל סביבך ורואה שבמרחק כ20 מטר שמאלה ממך יש ארגז עם שני פוקדורים שלא נראים כמו אף פוקדור שראית בימי חייך:
    מה תעשה?
    אלך לפוקדורים בקצת לחץ ואקח אותם, לאחר מכן אשאל אותו " מה זה הפוקדורים האלה? בחיים לא ראיתי כאלה.."

7. blue To My Bones
    נועם
    *מזל טוב! פתחת את עמ' 70 וזכית ב10,000 פ"ד!
    *זה הכנף של הונצ'קרוו, אם הבנתי על מה אתה מדבר.
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה שוקע לך במחשבות עליך ועל עתידך, ואז חושב שלמה שתיתן להם לכסח את כל הישבנים של הרמפא"גים, טוען את משגר הדיסקיות בדיסקית חשמל ורץ בהסתערות אל תוך חורבות הטירה. אתה מגיע לחלל הראשי, ורואה חיילים רבים של צוות אג'נטרה נלחמים בחיילים של צוות מגמה-רמפא"ג. נדמה כי בינתיים חיילי צוות אג'נטרה מתגברים על הרמפא"גים. אתה רואה במזרח החלל הראשי כחמישה חיילים רצים לעבר המסדרון שהוביל אותך לחדרו של גיראטינה. ג'וזף ממוקם במערב החלל, נלחם בידיו החשופות מול כמה חיילים בעוד המגמורטר והאלקטיוויר שלו נלחמים מסביב.
    מה תעשה?
    *יאיי עוד כסף! למרות שלא חסר לי בשיט! והרגע ביקרתי במחסן הפרטי של סטיבן סטון אז בעיקרון יש לי כל מה שאני צריך אבל למי אכפת! כסף!
    *לא, דיברתי על הדבר הזה שנראה כמו הופה שעשה טיול שורשים בצ'רנוביל.
    *קבל אסטרטג מטריקס מבריק בפעולה

"צ'ינצ'או צא!" אקרא ואטיל את הפוקדור של צ'ינצ'או. "זה הזמן שלנו להראות להם מה אתה שווה, חבר! תשתמש בזריחת מגנט, על שנינו ותקוף כל חייל ראמפ"ג שאתה רואה!" אומר לו ואראה לו את הסמל של אג'נטרה על מנת שיבדיל בין הצוותים. לאחר שצ'ינצ'או ישתמש על שנינו בזריחת מגנט, אמצא במהירות חייל ראמפ"ג ולפני שישים לב, אקפוץ ואשתמש בחוסר הגרביטציה כתוצאה מזריחת המגנט על מנת להתנפל עליו [ולהיראות ממש מגניב תוך כדי. סוכן חייב לבנות את המוניטין שלו.]

8. student of Gakuen Alice
    טל
    *
    *מה דעתך על הלוגו?
    *מיקום - דרך 101, הואן
    *זמן - בוקר מאוחר
    *כסף - 555 פ"ד
    את אומרת לטרוי שזה מקרה קלאסי של 'לב שבור' (ממש dr. love את מה? חח), ורוכנת לסילבאון, מסבירה לה שזה שהוא זורואה לא מונע ממנה להיות עמו. את מסתכלת עוד קצת, ומבינה איפה טעית: המשחקים הידידותיים, הנפיל בתרגיל הדמעות ואז הזעם כשהוא נחשף כזורואה: פיירי התאהבה בדמות הסילבאון, ולא בזורואה עצמו. בינתיים את שואלת את טרוי אם יש משהו לעשות פה, והוא אומר:"לא פה, אבל קיבלתי הודעה שיש תדרוך לכל הטוראים החדשים בבסיס בנימבאסה. תסיימי עם סילבאון ונצא?" הוא שואל, ובאכפתיות ככל שהוא יכול.
    מה תעשי?

ממש מגניב. אהבתי שיש שם מיילוטיק
    ~~~
    "אל תדאגי פיירי,יש עוד המון סילביאונים בעולם. אני בטוחה שניתקל בעוד הרבה כאילו! אני מבטיחה לך שפעם הבאה שנפגוש סילביאון שתאהבי, אזמין אותו להצטרף אלינו" אומר לה ברוגע. "בוא נלך" אומר לטרוי ואשתגר איתו לבסיס נימבאסה, דואגת שפיירי תישאר לצידי לאורך כל הזמן. אחפש את מקום התדרוך ושאמצא אכנס אליו עם טרוי.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. מנהל ראשי
    שם: אדם
    טדי
    *בן נאוות המרדות מה זו השפה הזאת חח
    *מיקום - מנהרת ראסטארף, הואן
    *זמן - בוקר
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 1,200 פ"ד
    אתה קורא בהתהבות על כמה שאבאלוג מדהימה ומחזיר אותה לפוקדורה. לאחר מכן אתה פונה אל 'בן נאוות המרדות' (באמת למה שתרשום את זה חח) ושואל אותו מאיפה אבן המגה. הוא אומר:" אחרי שיצאתי בעצבים אתמול, השתגרתי למקום אקראי כלשהו בקאלוס. מסתבר שהשתרגתי לעיר שאלור, ושבעיר מגדל בשם 'מגדל ההתמחות', ושבשנים האחרונות הם מצאו מצבור של אבני מפתח הדרושות להתפתחות מגה, והם מעניקים אבן מפתח לכל אדם הראוי לזאת. ניסיתי את מזלי נגד קורינה, נכדתו של גורו התפתחות המגה, גורקין, שבמקרה היא גם מנהיגת מכון העיר שאלור, והצלחתי. זכיתי באבן מגה, וכמובן ששיבצתי אותה בתליון שעל צווארי" הוא אומר ומראה לך את התליון שבצורת עלה שעל צווארו. בתוך העלה הקעור ממוקמת אבן מפתח זכוכיתית, בתוכה תצורה יפה בצבעי הקשת: ." לאחר מכן, כשחזרתי אל יער סנטאלון שליד העיירה, ראיתי נצנוץ בולט על הקרקע. העפתי מבט קרוב עליו אבן מוזרה: . מיד לאחר מכן נחת לידי עדר הראקרוסים, כולם מוקסמים ממראית האבן. אחד מהם כנראה הוקסם יותר מדי כי הוא ניסה לחטוף אותה ממני. נלחמתי בו עם הפוקימונים שלי ותפסתי אותו, וברגע שהוצאתי אותו הוא לקח מידיי את האבן ובלע אותה. מיד החל לזהור באור כחול חלוש, התפתח מגה ואז חזר. לאחר מכן, כשלחצתי על אבן המפתח בזמן שהוא היה בחוץ, הוא התפתח מגה. ועכשיו, בוא ניקח את חלאת האדם הזוז שעל פיילוסווין ונגיע לפחות לוורדאנטורף, בתור התחלה" הוא אומר ומתחיל ללכת אל סוף המנהרה. לאחר כדקה אתם יוצאים מן המנהרה אל עיר הממוקמת כולה על מדשאה ירוקה. לואיס המדען אומר:"זו העיירה ורדאנטורף. רק עוד קצת ואנחנו מגיעים למאוויל. שנמשיך?".
    מה תעשה
    אלוהים המשחק האלוהי הזה חזררר
    ~

אני אביט באדם בחיוך, הוא כה נחוש להגיע למאוויל ובצדק. לאחר שניה קצרה אהנהן בראשי ואוצר "כן. בוא נזוז."

10. היזהרו מחיקויים!
    איתן
    *מיקום - ???
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה לוקח אליך את הפוקדורים בלחץ, ואז שואל את האיש מה אלו הפוקודרים האלה ושאף פעם לא ראית כמותם. כל מה שהוא עושה זה לחייך חיוך מסתורי ולהגיד:" חכה ותראה. סנובר, אקזגיוט, צאו!", ומהפוקדורים יוצאים מין אגס מכוסה שלג וקבוצת ביצים ורודות:
    הוא אומר בחיוך ותוך כדי קידה היתולית:" אחריך", מחכה שתוציא את הפוקימונים מהפוקדורים שלך ותילחם בו.
    מה תעשה?

נועם
    *הצ'רנוביל גמר אותי XD. תעיף מבט.
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה מוציא את צ'ינצ'או, מראה לה את סמל צוות אג'נטרה ואז אומר לה מה לעשות. אתה מרגיש פתאום חוסר שליטה, ורואה שאתה מרחף כ-20 סנטימטרים באוויר. מיד לאחר מכן צ'ינצ'או יוצאת למסע קטל ברחבי הבסיס, מנצלת את היותה סוג מים והורגת פוקימוני אש ואדמה של האויבים על ימין ועל שמאל. בדיוק באותו רגע אתה שם לב שפתאום צ'ינצ'או משתמשת במתקפות מים, שהיא לא השתמשה בהן מעולם עד היום. *מזלטוב! צ'ינצ'או למדה קרן בועות, אקדח מים וזנב אקווה!!!* לאחר מכן אתה מנסה לזנק במדהימות לאוויר מעופף מעל חייל מגמה-רמפא"ג ובעודו מבוהל, הוא מתרסק תחתיך כשאתה מוחץ אותו וממשיך לרחף כ-20 ס"מ מעח פני הקרקע, עד שזריחת המגנט נגמרת ואתה נוחת על הקרקע. אנשים מתחילים להסתכל עליך בהתרשמות. אתה רואה עוד כמה חוליות של חיילים מתקדמים לעבר החדר של גיראטינה, ובו זמנית כ-20 חיילי מגמה-רמפא"ג עם כל הפוקימונים שלהם בדרכם לאולם הראשי, במתקפת פתע.
    מה תעשה?

טל
    *המיילוטיק שייך למישהו את יודעת... XD
    *מיקום - דרך 101, הואן
    *זמן - בוקר מאוחר
    *כסף - 555 פ"ד
    את מנחמת את פיירי,ואז משתגרת איתה ועם טרוי לעבר העיר נימבאסה. אתם עוקבים אחר ההנחיות בהודעה ומנופפים את סיכות הטוראי שלכם אל מול החלק האחורי של פסל הפיצ'ו בפארק השעשועים. קול מכני אומר :" ברוכים הבאים, טוראים אליס סיל וטרוי האנטר. אנא היכנסו", וחלק מגוף המתכת של הפיצ'ו מחליק מטה, מאפשר לשלושתכם לעבור. אתם מגיעים לחדר מעליות לבן, ונכנסים למעלית השקופה המוכרת שמייצגת את הכניסה ללובי של הבסיס. אתם מגיעים למטה ומגלים תנועה רבה מאוד בבסיס, בנוסף לכוכב כסף מעל הדלפק. מכך, אתם מבינים שזוהי מפקדת מחוז יונובה. את הולכת עם פיירי אחרי טרוי אל הדלפק, שם הוא שואל את הפקידה :"באנו לתדרוך הטוראים. לאן אנחנו צריכים ללכת?", והיא עונה לו:"קומת תדרוכים 5-, חדר תדרוך 13E. בהצלחה!" היא אומרת שעודכם מתקדמים לקצה הצפון-מזרחי של הבסיס, שם אתם נכנסים למעלית מעליה רשום 'תדרוכים'. אתם יורדים לקומה 5-, ונכנסים לחדר תדרוך 13E. לפני הכניסה לחדר את מכניסה את פיירי לפוקדורה, מחשש שהחדר יהיה עמוס. וחששותיך אכן מתבדים: החדר מלא בכ-150 סוכנים, שמדבריםאחד עם השני בעודם יושבים סביב שולחנות עגולים שמפוזרים בחדר. הקירות נראים טבעיים, כאילו הם עשויים מאבן הקרקע של האדמה פה, וצמחים ממוקדמים בעציצים בכל עבר וגם על הקירות כצמחי שרך. החדר משרה תחושה רגועה וטבעית. בקצה החדר בימה ירוקה מוגבהת ועליה פודיום, ומאחוריה מסך ענק. אתם מתיישבים על שניים מהכיסאות במרכז החדר, כשמדלת צידית נכנס לחדר רד, האחראי על הטוראים, צועד אל הבמה ומכחכך בגרונו, משתיק את כל האנשים בחדר:" אהם. שלום לכם, הטוראים החדשים של צוות אג'נטרה. לצערכם, אתם נהפכתם לטוראים בזמן לא בדיוק מתאים, בעוד צוות סיור שלנו במדבר רזורט חשף בסיס פעולה סודי של צוות מגמה-רמפא"ג. ברגעים אלו כמאה סוכני שטח וחמישים מהטירונים הטובים ביותר שלנו נלחמים נגד חוליות הרמפא"ג ברחבי בסיס זה, בעוד כוחות מודיעין מסרו לי שאחד הטירונים הצליח לשחזר את כדור הגריסאוס, אחד מחמשת החפצים שצוות רמפא"ג גנבו ושהם השתמשו בו לשטיפת מוחות של בני אנוש לצורך חיילים זמניים ובאותו זמן ניסו לזמן את גיראטינה כדי להשתמש בו למטרותיהם". קולות דואגים מתתפזרים לאורך כל החדר, אך רד משתיק אותם בנימוס:"בנוסף לכך, המטרה המשנית שלנו היא ברורה מאוד: עלינו להשתלט על בסיס צוות רמפא"ג ולקחת כמה שיותר רמפא"גיסטים בשבי. לעומת סוכני השטח שלנו, שרובם מעט.... ברוטליים, אתם נדמים לי כאנשים יותר הגיוניים, ולכן קיבלתי אישור מברנדון לצרף את כולכם לפלישה לבסיס מגמה-רמפא"ג. הבסיס ממוקם בתוך חורבות הטירה, אתר ארכאולוגי על דיונה במרכז מדבר רזורט. אנא, הצטיידו כמיטב יכולתכם לפני צאתכם לקרב. אתם צפויים להילחם בהרבה מאוד חיילים, ויכול להיות שהן אתם והפוקימונים שלכם תיפגעו פציעות גופניות. צוות רמפא"ג הם לא בדיוק מלאכים. בהצלחה" הוא אומר, בעודו צועד ברוגע מהחדר. כל הסוכנים קמים במהירות ומתקדמים החוצה. טרוי אומר לך:" מהר! בוא נלך להצטיד בחנות של הבסיס, נעבור בבסיס בג'וטו, ניקח את הפוקימונים הכי חזקים שלנו ונזוז לרזורט!" הוא אומר, בעודו רץ לעבר הלויב וחנות הבסיס בנימבאסה.
    מה תעשי?

אדם
    *It's so good to be back
    *מה דעתך על הלוגו החדש?
    *מיקום - העיירה ורדאנטארף, הואן
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 1,200 פ"ד
    אתה מחייך בעודך רואה את הנחישות של אדם, ואתם ממשיכים להתקדם, כחולייה מאוד בולטת בהתחשב בעובדה שאתם סוחבים איתכם חייל גלקטיק-רמפא"ג על חזיר בר. לאחר כשעה אתם מגיעים לשערי העיר מאוויל. לואיס אומר לכם:"עקבו אחריי", בעודו מוביל אתכם למעלית כסופה הממוקמת בצפון העיר המקורית מאוויל. הוא מעביר את תגו מול המעלית, ואומר לכם לעשות אותו דבר. אתה ואדם מעבירים את סיכות הסוכן שלכם מול המעלית, והמעלית עונה לכם בקול מכני:"מדען ראשי לואיס קליוויל וטירונים אדם וולש וטדי סמית', חיכינו לכם". אתם נכנסים למעלית, בעוד אדם מחזיר את פיילוסווין וחובט בחוזקה בראשו של חייל הגלקטיק-רמפא"ג מעלף אותו שוב וסוחב אותו על המעלית. אתם יוצאים משם בלובי הבסיס במאוויל, שכל קירות המתכת שלו צבועים בצבעים בוהקים של צהוב, פלטינה וכסף. לואיס אומר לכם:" כל הכבוד לכם! רק החזירו לי אתם הממצאים, ויודעים מה? אתם רשאים לשמור איתכם שניים מכל סוג. אני חושב שזה בהחלט מגיע לכם כפרס על הליווי המצוין הזה" הוא אומר. אתה מביא ללואיס את כל קפסולות הערפול חוץ מ-2, ואדם מביא לו את כל פוקדורי הריפוי חוץ מ-2. לאחר מכן אתה ואדם מחליפי בין קפסולה אחת לפוקדור אחד. לאחר שאתם נפרדים מלואיס, אתה מקבל הודעה הלוח המשימת ממגנו: 'ברוכים הבאים למאוויל! אני מחכה לכם בחדר של מפקד מחוז הואן. קומה תחתונה במעלית הנהלה. תגידו למולי מהדלפק שאני שלחתי אותכם, היא כבר תסביר לכם איך להגיע
    -מגנו-'. נראה שמגנו שלח רק לך וקיווה שתעביר לאדם.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

11. blue To My Bones
    נועם
    *הצ'רנוביל גמר אותי xd. תעיף מבט.
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה מוציא את צ'ינצ'או, מראה לה את סמל צוות אג'נטרה ואז אומר לה מה לעשות. אתה מרגיש פתאום חוסר שליטה, ורואה שאתה מרחף כ-20 סנטימטרים באוויר. מיד לאחר מכן צ'ינצ'או יוצאת למסע קטל ברחבי הבסיס, מנצלת את היותה סוג מים והורגת פוקימוני אש ואדמה של האויבים על ימין ועל שמאל. בדיוק באותו רגע אתה שם לב שפתאום צ'ינצ'או משתמשת במתקפות מים, שהיא לא השתמשה בהן מעולם עד היום. *מזלטוב! צ'ינצ'או למדה קרן בועות, אקדח מים וזנב אקווה!!!* לאחר מכן אתה מנסה לזנק במדהימות לאוויר מעופף מעל חייל מגמה-רמפא"ג ובעודו מבוהל, הוא מתרסק תחתיך כשאתה מוחץ אותו וממשיך לרחף כ-20 ס"מ מעח פני הקרקע, עד שזריחת המגנט נגמרת ואתה נוחת על הקרקע. אנשים מתחילים להסתכל עליך בהתרשמות. אתה רואה עוד כמה חוליות של חיילים מתקדמים לעבר החדר של גיראטינה, ובו זמנית כ-20 חיילי מגמה-רמפא"ג עם כל הפוקימונים שלהם בדרכם לאולם הראשי, במתקפת פתע.
    מה תעשה?
    *חחח אני נקרעתי בזמן שעוד כתבתי את זה xd
    *ברור שאני מכיר את הופה, פשוט בחיים לא ראיתי את הצורת אנבאונד שלו.

"או-קיי! וככה הופכים לסוכן מצטיין." אומר בגאווה "ועדיין- אנחנו לא יכולים להרוג את כולם. מישהו הולך לספר לנו מה הולך כאן." אומר ואחזיר את צ'ינצ'או לפוקדור [מהיכן שלא יהיה]. "עכשיו, מי זה יהיה? איני-מיני-מייני- אתה!" אומר ואצביע על החייל שמולי. "אתה בא איתי. יש לך כמה הסברים לתת לי." אומר ואשלוף את הפוקדור של מאוויל בזמן שאתקרב אליו. "ההצעה שלי- תתרחקו. זה יהיה כואב." אומר תוך כדי גיחוך לחבריו. "מאוויל צא! לפיתת סגן ואז הדהמה!" אומר ואשלוף בזריזות את המשגר. אנצל את העובדה שהחייל משתוק כתוצאה מן ההדהמה ואשגר את שלושתנו לבסיס, שם אקח אותו לחדרו של מגנו. "חייל של ראמפ"ג. אין לך מושג כמה קשה היה לא לחסל אותו וזהו. ואתה" אומר ואפנה אל החייל. "אלמלא הייתי צריך להבין מה בדיוק עשיתם במקום ההוא... כבר היית קבור מזמן. אין לי חמלה לראמפ"גים. שאל את החברים שלך. עכשיו דבר."

12. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם
    *It's so good to be back
    *מה דעתך על הלוגו החדש?
    *מיקום - העיירה ורדאנטארף, הואן
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 1,200 פ"ד
    אתה מחייך בעודך רואה את הנחישות של אדם, ואתם ממשיכים להתקדם, כחולייה מאוד בולטת בהתחשב בעובדה שאתם סוחבים איתכם חייל גלקטיק-רמפא"ג על חזיר בר. לאחר כשעה אתם מגיעים לשערי העיר מאוויל. לואיס אומר לכם:"עקבו אחריי", בעודו מוביל אתכם למעלית כסופה הממוקמת בצפון העיר המקורית מאוויל. הוא מעביר את תגו מול המעלית, ואומר לכם לעשות אותו דבר. אתה ואדם מעבירים את סיכות הסוכן שלכם מול המעלית, והמעלית עונה לכם בקול מכני:"מדען ראשי לואיס קליוויל וטירונים אדם וולש וטדי סמית', חיכינו לכם". אתם נכנסים למעלית, בעוד אדם מחזיר את פיילוסווין וחובט בחוזקה בראשו של חייל הגלקטיק-רמפא"ג מעלף אותו שוב וסוחב אותו על המעלית. אתם יוצאים משם בלובי הבסיס במאוויל, שכל קירות המתכת שלו צבועים בצבעים בוהקים של צהוב, פלטינה וכסף. לואיס אומר לכם:" כל הכבוד לכם! רק החזירו לי אתם הממצאים, ויודעים מה? אתם רשאים לשמור איתכם שניים מכל סוג. אני חושב שזה בהחלט מגיע לכם כפרס על הליווי המצוין הזה" הוא אומר. אתה מביא ללואיס את כל קפסולות הערפול חוץ מ-2, ואדם מביא לו את כל פוקדורי הריפוי חוץ מ-2. לאחר מכן אתה ואדם מחליפי בין קפסולה אחת לפוקדור אחד. לאחר שאתם נפרדים מלואיס, אתה מקבל הודעה הלוח המשימת ממגנו: 'ברוכים הבאים למאוויל! אני מחכה לכם בחדר של מפקד מחוז הואן. קומה תחתונה במעלית הנהלה. תגידו למולי מהדלפק שאני שלחתי אותכם, היא כבר תסביר לכם איך להגיע
    -מגנו-'. נראה שמגנו שלח רק לך וקיווה שתעביר לאדם.
    מה תעשה?
    "קדימה אדם, אנחנו צריכים לזוז..." אעדכן את אדם במה שמגנו אמר לי. אני מקווה מאוד יש לו איזה משימה מעניינת עבורנו. בתקופה האחרונה אני מרגיש חזק ובלתי ניתן לעצירה! זה גורם לכפות הרגליים שלי לעקצץ.

13. student of Gakuen Alice
    טל
    *המיילוטיק שייך למישהו את יודעת... Xd
    *מיקום - דרך 101, הואן
    *זמן - בוקר מאוחר
    *כסף - 555 פ"ד
    את מנחמת את פיירי,ואז משתגרת איתה ועם טרוי לעבר העיר נימבאסה. אתם עוקבים אחר ההנחיות בהודעה ומנופפים את סיכות הטוראי שלכם אל מול החלק האחורי של פסל הפיצ'ו בפארק השעשועים. קול מכני אומר :" ברוכים הבאים, טוראים אליס סיל וטרוי האנטר. אנא היכנסו", וחלק מגוף המתכת של הפיצ'ו מחליק מטה, מאפשר לשלושתכם לעבור. אתם מגיעים לחדר מעליות לבן, ונכנסים למעלית השקופה המוכרת שמייצגת את הכניסה ללובי של הבסיס. אתם מגיעים למטה ומגלים תנועה רבה מאוד בבסיס, בנוסף לכוכב כסף מעל הדלפק. מכך, אתם מבינים שזוהי מפקדת מחוז יונובה. את הולכת עם פיירי אחרי טרוי אל הדלפק, שם הוא שואל את הפקידה :"באנו לתדרוך הטוראים. לאן אנחנו צריכים ללכת?", והיא עונה לו:"קומת תדרוכים 5-, חדר תדרוך 13e. בהצלחה!" היא אומרת שעודכם מתקדמים לקצה הצפון-מזרחי של הבסיס, שם אתם נכנסים למעלית מעליה רשום 'תדרוכים'. אתם יורדים לקומה 5-, ונכנסים לחדר תדרוך 13e. לפני הכניסה לחדר את מכניסה את פיירי לפוקדורה, מחשש שהחדר יהיה עמוס. וחששותיך אכן מתבדים: החדר מלא בכ-150 סוכנים, שמדבריםאחד עם השני בעודם יושבים סביב שולחנות עגולים שמפוזרים בחדר. הקירות נראים טבעיים, כאילו הם עשויים מאבן הקרקע של האדמה פה, וצמחים ממוקדמים בעציצים בכל עבר וגם על הקירות כצמחי שרך. החדר משרה תחושה רגועה וטבעית. בקצה החדר בימה ירוקה מוגבהת ועליה פודיום, ומאחוריה מסך ענק. אתם מתיישבים על שניים מהכיסאות במרכז החדר, כשמדלת צידית נכנס לחדר רד, האחראי על הטוראים, צועד אל הבמה ומכחכך בגרונו, משתיק את כל האנשים בחדר:" אהם. שלום לכם, הטוראים החדשים של צוות אג'נטרה. לצערכם, אתם נהפכתם לטוראים בזמן לא בדיוק מתאים, בעוד צוות סיור שלנו במדבר רזורט חשף בסיס פעולה סודי של צוות מגמה-רמפא"ג. ברגעים אלו כמאה סוכני שטח וחמישים מהטירונים הטובים ביותר שלנו נלחמים נגד חוליות הרמפא"ג ברחבי בסיס זה, בעוד כוחות מודיעין מסרו לי שאחד הטירונים הצליח לשחזר את כדור הגריסאוס, אחד מחמשת החפצים שצוות רמפא"ג גנבו ושהם השתמשו בו לשטיפת מוחות של בני אנוש לצורך חיילים זמניים ובאותו זמן ניסו לזמן את גיראטינה כדי להשתמש בו למטרותיהם". קולות דואגים מתתפזרים לאורך כל החדר, אך רד משתיק אותם בנימוס:"בנוסף לכך, המטרה המשנית שלנו היא ברורה מאוד: עלינו להשתלט על בסיס צוות רמפא"ג ולקחת כמה שיותר רמפא"גיסטים בשבי. לעומת סוכני השטח שלנו, שרובם מעט.... ברוטליים, אתם נדמים לי כאנשים יותר הגיוניים, ולכן קיבלתי אישור מברנדון לצרף את כולכם לפלישה לבסיס מגמה-רמפא"ג. הבסיס ממוקם בתוך חורבות הטירה, אתר ארכאולוגי על דיונה במרכז מדבר רזורט. אנא, הצטיידו כמיטב יכולתכם לפני צאתכם לקרב. אתם צפויים להילחם בהרבה מאוד חיילים, ויכול להיות שהן אתם והפוקימונים שלכם תיפגעו פציעות גופניות. צוות רמפא"ג הם לא בדיוק מלאכים. בהצלחה" הוא אומר, בעודו צועד ברוגע מהחדר. כל הסוכנים קמים במהירות ומתקדמים החוצה. טרוי אומר לך:" מהר! בוא נלך להצטיד בחנות של הבסיס, נעבור בבסיס בג'וטו, ניקח את הפוקימונים הכי חזקים שלנו ונזוז לרזורט!" הוא אומר, בעודו רץ לעבר הלויב וחנות הבסיס בנימבאסה.
    מה תעשי?

אוקיי אוקיי נראהלי יש לי תוכנית פעולה
    ~
    'לקחת אנשים בשבי זה פחות דרך הפעולה שלי.. אבל אני משערת שאין ברירה' אחשוב במהירות ומעט בבלבול. ארוץ אחרי טרוי אל החנות. אקנה שני שיקויי ריפוי 20% ואז אשתגר לחדר יחד עם טרוי ואקח את השישייה הבאה:
    *ניינטלס
    *פרי של פווינארד
    *סילביאון
    *טרופיוס
    *מייטנה
    *ג'יראפריג

"טרוי, אני חושבת שכדאי שתיקח את אוניקס. הוא יכול להועיל לנו ממתחת לאדמה. רק הצעה אבל" אציע לטרוי.
    לאחר שנהיה מוכנים אשתגר איתו אל מחוץ לבסיס במדבר ואבחן את הסביבה.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. היזהרו מחיקויים!
    נועם
    *חחח. טוב, תכיר את אחד מהאגדיים הכי חייתיים עד עכשיו
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה משבח את עצמך, ובכל זאת מבין שאתה צריך לגלות מה הולך כאן. אתה מחזיר את צ'ינצ'או, רץ לעבר שורת חיילי מגמה במתקפת הבליץ בעודך מוציא את מאוויל, ואתה מגיע ומשתמש בהדהמה על אחד מהם, שנראה יחסית חלש. לאחר מכן אתה אוחז בו ובמאוויל ומשתגר לעיר אוליביין. כשאתה מגיע לאוליביין, אתה מוציא את סניזל ופליטצ'ינדר, שיחד עם מאוויל מעלפים את החייל וסוחבים אותו לידך, כשאתה רץ לעבר צידו הרחוק של המגדלור והכניסה הסודית למפקדת ג'וטו, שם מגנו יושב. אתה נכנס פנימנה במהירות ואל תוך המעלית הרחבה של הכניסה למפקדה, רואה את סמל הצוות הכסוף שמעל הדלפק שמסמל על מפקדת מחוז. אתה פונה לפקידה ומבקש להיכנס מיד לחדרו של מגנו, אך היא אומרת לך:"אני מצטערת, מגנו כרגע בפגישה בהואן. אני אדווח לו שעליו לבוא במיידיות. חכה לו בינתיים במשרד" היא אומרת ומביאה לך כרטיס לבן לגמרי ובמרכזו רישום כסוף של המגדלור. אתה נכנס עם פוקימוניך והחייל המעולף במהירות למעלית ההנהלה ומעביר את הכרטיס המגנטי, המעלית אומרת לך בקול מכני:" כבר תגיע למשרדו של מגנו, קלאן אנג'לו". אתה יוצא משמרד ומתיישב בסוף השולחן הארוך במשרד עמוס מדפי התצוגה מעץ מלא של מגנו, בעוד שלושת פוקימוניך שומרים על החייל. מיד לאחר מכן מגנו משתגר אל תוך המשרד, זורק לעברך חבל שאתה משתמש בו כדי לקשור את החילה לכסא. מיד לאחר מכן אתה בא להחזיר אתפ וקימוניך אבל מגנו אומר:" לא צריך" ולוחץ על איזה כפתור בארון, גורם לקן תלוי מהתקרה ושני כריות מרופדות, אחת כסופה ואחת שחורה, לצוץ מהרצפה. פלטצ'ינדר מתיישב בקנו, בעוד מאוויל וסניזל מתיישבים על הכריות המתאימות שהופיעו. מגנו אומר:"יום עמוס, הא? בדיוק חזרתי מדתרוך לשני טירונים נוספים שצירפתי לקרב בבסיס של צוות מגמה-רמפא"ג. ומה יש לנו כאן? שלל מהבסיס? או שלקחת אותו לצורך כמה הבהרות?". אתה מסביר למגנו מה רצית, והוא אומר:" טוב. הוא אמור להתעורר בקרוב, אז נתחקר אותו". בדיוק לאחר מכן החייל מתעורר, ומגנו, בזריזות של חתול, מזנק עליו, לופת אותו ואומר לו:" מה אתה יודע?" החייל, שרק הרגע התעורר מחוסר הכרה, רק מחייך בערמומיות ואומר:" שום דבר". מגנו כועס עליו, ואומר לו:"חתיכת חלאה אנושית! יש לך בדיוק הזדמנות אחת נוספת לשפוך את כל מה שאתם שומרים בבסיס, או שאתה גמור!". החייל רק מחייך שוב בערמומיות, ואומר:" אני לא יודע". מגנו המתוסכל צורח בהתקף זעם, ונותן לחייל אגרוף עוצמתי בעין שמאל, גורם לו לכתב דם מסביב לעין. לאחר מכן הוא מרים את הטלפון ואומר:" לקחת מיד למחלקת חקירות דחופות. קוד פצצה מתקתקת". תוך כמה רגעים נכנסים במעלית שני סוכנים עם סיכת סוכן שחורה עליהם ולוקחים את החייל, אומרים:" נדווח לך מיד כשנגלה משהו, בוס". כשהם יוצאים ומגנו נרגע, הוא אומר:" מפקדת ג'וטו היא היעד לחקירות - כל החוקרים הכי גדולים יושבים אצלנו". בזמן שהוא מדבר אתה מבחין בכך שגם למגנו יש סיכת סוכן, ושהיא ירוקה בוהקת. לאחר מכן הוא אומר:" אני לא יודע למה, אבל השאננות הזו של החייל מפחידה אותי. חוץ מזה, זו לא היתה סתם התפרצות עצבים. נתתי לו אגרוף כדי להרגיש מקרוב יותר את המצח שלו. יש סיכוי טוב מאוד שמושתל לחייל הזה משהו במוח. ואם הוצאת אותו מפלוגת חיילים נפרדת, יכול מאוד להיות שמי שממונה על ההגנה בבסיס שלהם הוציא עוד טריק אכזרי מהשרוול. אנחנו חייבים לצאת חזרה לשם עכשיו. אתה מוכן?" הוא אומר, בזמן שהוא מנגב את הדם מאגרופו.
    מה תעשה?

טדי
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, העיר מאוויל, הואן
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 1,950 פ"ד
    אתה מעדכן את אדם במה שמגנו אמר לך בהודעה, ואדם אומר:" נו? אז בוא נלך!". אתם ניגשים לאישה בדלפק ואתה בדיוק שם לב שמעל הדלפק יש את סמל אג'נטרה בצבע כסף, מה שאתה מבין שמסמל על מפקדות מחוז. אדם מדבר עם הפקידה והיא מביאה לו כרטיס מגנטי לבן כולו, עם איור כתום של תג הדינאמו, התג של מכון מאוויל עליו. אדם אומר:" נעביר את זה בחריץ במעלית הנהלה ונגיע ישירות למשרד של מפקד מחוז הואן". אתם נכנסים למעלית ואדם מעביר את הכרטיס המגנטי בחריץ, והמעלית אומרת:" כבר תגיעו לחדר של מפקד המחוז". לאחר מכן המעלית יורדת מטה מהר מאוד ונפתחת. החדר באתם רואים מולכם דומה מאוד לחדרו של מגנו במפקדה באוליביין, עם כמה הבדלים קטנים : הרצפה מכוסה בזכוכית שמתחתיה עמודי מתכת שביניהם זורם חשמל חי בעוצמה גבוהה מאוד. בקירות ממוקמים מדפים-מדפים של עץ לבן, שבתוכם פרסים, תעודות, סרטים ופוקדורים רבים מאוד, שמקנים לחדר תחושב יוקרתית. בחלק האחורי של החדר הארוך יש קיר זכוכית שמאחוריו סמל צוות אג'נטרה גדול ועשוי ממתכת, כשחשמל חי וכחול זורם בו. במרכז החדר שולחן עץ לבן ארוך, שבקצהו יושבים מגנו ועוד אדם מבוגר, נמוך יחסית עם זקן שעוטף את פניו, סוודר חום ומכנסי בד כתומים בהירים: . מגנו אומר:" בואו, שבו לידנו!". אתה אדם באים להתיישב לידם, ומגנו אומר:" תכירו : זה חבר מאוד טוב שלי - ווטסון, מפקד מחוז הואן. ווטסון ואני חברים קרובים כבר שנים, והוא משמש גם כמנהיג המכון של העיר מאוויל וגם כמפקד מחוז הואן של צוות אג'נטרה. עכשיו, אשמח אם תוכלו לספר לי ולווטסון את עלילות המשימה שלכם". אדם מספר למגנו ולווטסון את כל מה שקרה לכם במשימה, כולל החייל של צוות גלקטיק. מגנו שואל "ואיפה הוא עכשיו?" ואדם עונה :"הבאנו אותו לאחד החוקרים שהסתובב בלובי והוא לקח אותו לבי"ח לטיפול בשבויים". אדם מסיים את הסיפור, ומגנו עונה:" כל הכבוד. באמת הראתם יכולת מרהיבה בביצוע של המשימה הזו. ביום רגיל, היית פשוט נותן לך קצת כסף ואז היה לכם שלושה ימים של שקט, אבל היום הזה קצת שונה. אתם עדיין תקבלו כסף" הוא אומר ומביא לכם 750 פ"ד, "אבל לצערי אני חייב לתת לכם עוד משימה, אפילו קצת יותר גדולה הפעם - לפני כמה שעות צוות סיור שלנו ביונובה חשף בסיס של צוות מגמה-רמפא"ג, ומאז אנחנו בקרב איתם על השליטה בבסיס. כוחות מודיעין מסרו לי שבמהלך הקרב הבאנו לשליטתנו את כדור הגריסאוס, אחד מהחפצים שצוות רמפא"D גנבו לפני כחצי שנה. בנוסף, יש חשדות שצוות רמפא"ג השתמשו בכדור הגריסאוס כדי לשלוט על המוח של אנשים אקראיים לבחירתם בכל רחבי העולם לניצול שלהם כחיילים זמניים, ואף שמטרתם הסופית היתה בכלל לזמן את גיראטינה ולהשתמש בו לקידום תכניתם, מה שהיא לא תהיה. כרגע כדור הגריסאוס מאובטח במפקדת מחוז יונובה, אבל אנחנו עדיין נאבקים על הלשיטה בבסיס. רוב כוח הלחימה מורכב מסוכני שדה, אחד מהדרגות הגבוהות בצוות, ויחידה של כל הטוראים החדשים של הצוות שלנו, שרובם אותרו כסוכנים אמיצים ויוצאי דופן. בנוסף, קיבלתי אישור מיוחד מברנדון ולהכניס לכוח הלחימה יחידה מובחרת של טירונים מבטיחים ביותר, ולמען האמת, אחד מהם חשף את הבסיס ומצא את כדור הגריסאוס. בכל מקרה, בהתחשב בעובדה ששניכם כל כך רבי תושייה ומוכשרים, אני מצוות אתכם לכוח הלחימה בקרב על הבסיס. רד, האחראי על הטירונים בצוות ומפקד מחוז קנטו, נמצא כרגע במפקדת יונובה בנימבאסה, מכין את עצמו ואת יחידת הטוראים לתקיפה. הודעתי לו שאתם אמורים לבוא, פשוט תגיעו לשם אחרי שתכינו את עצמכם, הן מחבינת חפצים מהחנות והן מבחינת הפוקימונים שלכם. אבל אל תתעכבו יותר מדי, הוא מחכה לכם. ועכשיו, אני חייב ללכת, מחכה לי פגישה בג'וטו. ווטסון כבר ילווה אתכם החוצה" הוא אומר בעוד הוא משתגר משם. ווטסון קם ואומר:" טוב, שנלך לחנות הבסיס? אני יכול להמליץ לכם על מיטב החידושים שלנו שבהחלט יעזרו לכם בקרב".
    מה תעשה?

טל
    *מיקום - מפקדת מחוז יונובה, העיר נימבאסה, יונובה
    *זמן - בוקר מאוחר
    *כסף - 355 פ"ד
    את חושבת שלקחת אנשים בשבי זו לא בדיוק דרך הפעולה שלך ורצה אחרי טרוי לחנות. כל הלובי נדמה בפאניקה - כל הטוראים שהיו בתדרוך מתרוצצים הלוך ושוב בין החנות למרכז הריפוי. את ניגשת לחנות וקונה שני מרפאים 20%, משלמת 200 פ"ד ויוצאת במהירות עם טרוי מהבסיס העמוס. אתם משתגרים לעיר גולדנרוד, הרבה יותר שקטה ורגועה, ומשם רצים אל עבר חנות העתיקות שבה מסתתר הבסיס. אתם יורדים אל הבסיס שצבוע בצבעים זהובים ורכים ומשם אל חדרכם, שם את מחליפה מעט את פהוקימונים שלך וגם טרוי מחליף, מקשיב לעצתך ולוקח את:
    *פלאבהבה
    *פסיידאק
    *סטארביה
    *קרוגאנק
    *אוניקס
    *מייטיינה
    בינתיים שניכם מקבלים הודעה מרד, שאומרת:'נקודת היפגשות בשער הכניסהל מדבר רזורט. הגעה תוך עשרים דקות.
    -רד-'
    את וטרוי משתגרים לנימבאסה ומשם רצים ישר למדבר רזורט, שם אתם רואים את הפלוגה מתאספת, ובראש רד. אתם מחכים עוד קצת עד שכולם מגיעים, ואז רד צועק:" אחריי! תגיעו לחורבות הטירה, וכנסו דרך הכניסה החצי-חבויה! צאו!" רד מתחיל לרוץ, ואחריו כולכם. כ-150 סוכנים רצים במדבר לעבר חורבות הטירה, ואתם איתם. אתם מגיעים לכניסה חבויה ונכנסים בה בטור, רצים במורד המסדרונות העתיקים של החורבות, שבמבט חטוף את מבינה שהם פשוט יפהפיים. לאחר כעשרים דקות אתם מגיעים לרחבה ענקית ומלאה בחול, שבקצהה מעבר צר שנראה עתיק יותר משאר החורבות שהייתם בהם. רד מסמן ואתם רצים לעברה. אתם רצים בתוך המנהרה בטור, אחד אחד, וכאשר מגיע פיצול רד מורה לשלושים הראשונים לפנות שמאלה, וממשיך להוביל את השאר, ביניהם אתם, קדימה. עם הזמן מתחילות להופיע על הקירות נורות פלורסנט, שלא מתאימות כל-כך לאופי העתיק של המסדרון, וגם המסדרון העתיק הופך במהירות למסדרון מאבן שחורה, שמדי פעם צינורות מגמה זורמות בקירות. האוויר נהיה יותר ויותר חם, אך עדיין סביל. לאחר כחמש דקות המעבר נפחת לרחבה גדולה, ששוב עשויה מהארכיטקטורה העתיקה של החורבות אך עם תאורה מלאכותית. האולם, שלו כיפה מעוגלת מלמעלה, נראה כמו מבנה ענקי על פני הקרקע, רק שהוא מאות מטרים מתחת לפני הקרקע. אתם עומדים על משטח מוגבה, שממנו יורדות מדרגות אל החלל המעוגל שמתחת לכיפה, בו מאות חיילים נלחמים מול סוכנים של הצוות. בקצה המערבי כל היפה, מתוך מעבר, אתם רואים יחידה של כ-20 חיילים שנראים קצת מוזרים ופוקימונים שמסתערים קדימב. רד צועק צעקה חייתית:" להסתער!",ומושך את כל תשומת הלב מהזירה. רד מורה לעוד עשרים חיילים להצטרף אליו והם ניגשים לחיילים המוזרים, והוא צועק לשאר:"תתפזרו ותתחילו להילחם!". שאר מאת החיילים מתפרזים ברחבי האולם, וטרוי אומר:" אני לא מוכן להרוס עם אוניקס את הארכיטקטורה הזאת. אני מציע שנתפזר לכיוון אחד מהמסדרונות, שם נוכל לכסח את החיילים במקומות מסתור שלהם ואולי גם נמצא אנשים חשובים יחסית. רד אמר להתפזר, בכל זאת. מה דעתך? שנלך לכסח חיילים במסדרונות או שנישאר ברחבה?". בזמן שהוא מדבר, את רואה כמה סוכנים שמחלקים אזיקים כדי שתאסרו חיילים.
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מתקדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    איתן
    *מיקום - ???
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה לוקח אליך את הפוקדורים בלחץ, ואז שואל את האיש מה אלו הפוקודרים האלה ושאף פעם לא ראית כמותם. כל מה שהוא עושה זה לחייך חיוך מסתורי ולהגיד:" חכה ותראה. סנובר, אקזגיוט, צאו!", ומהפוקדורים יוצאים מין אגס מכוסה שלג וקבוצת ביצים ורודות:
    הוא אומר בחיוך ותוך כדי קידה היתולית:" אחריך", מחכה שתוציא את הפוקימונים מהפוקדורים שלך ותילחם בו.
    מה תעשה?

[/COLOR]
    אקח את הפוקדורים ואזרוק אותם, לאחר מכן אשאל את האיש "אני אמור לדעת מה המתקפות של הפוקימונים?" תוך כדי שאני תוהה לעצמי איפה אני כרגע.

עמוד 70 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2060686970717280 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •