Pokemon GO
עמוד 71 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2161697071727381 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,051 עד 1,065 מתוך 1331
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    איתן
    *מיקום - ???
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה זורק את הפוקדורים, שבתוכם מתגלים להיות קוף קטן וכתום עם להבה בזנבו וכלבלב קטן חום-לבן: .אתה שואל את האיש אם אתה אמור לדעת מה המתקפות שלהם, והוא אומר:" זה יבוא לך בטבעיות, אל תדאג" (מידע מתעדכן עוד שניה בדף רשומים). האיש אומר:"הממ. על צמד מעניין נפלת. אם תרשה לי, אני אחרוג ממנהגי ואתחיל בקרב בעצמי. סנובר, רסיסי קרח על ליליפאפ! אגזקיוט, על-חושי על צ'ימצ'אר!". בגלל שאתה מכיר את צ'ימצ'אר, אתה מניח שהכלבלב הוא ליליפאפ. סנובר שולח חתיכות קרח קטנות וחדות במהירות אל עבר ליליפאפ, שנפגע מהן בצורה לא עוצמתית במיוחד, בעוד אגזקיוט משתמש במתקפה קצת יותר עוצמתית: עיניו זורחות בכחול, בעוד הוא מרים את צ'ימצ'אר לאוויר בכוח המחשבה, שולח אליו גלים על-חושיים בעודו באוויר ומטיח אותו בקרקע. נראה שצ'ימצ'אר נפגע באופן רציני מהמכה. האיש אומר:" תזכור! תמיד תנטרל את האיום הראשון שלך בכל הכוח! תנצל את החולשות של היריב לטובתך, כמו המבנה הפיסי הדקיק יחסית של צ'ימצ'אר שעוזר לו להיפגע יותר מנפילה על הקרקע". אתה סורק מעט יותר טוב את החדר, ורואה שהמקום נראה כמו האנגר מטוסים ישן שכבר לא בשימוש, מה שגורם לך לחשוב שאתה בשדה תעופה. למרות זאת, לא שומעים שום רעש של מטוסים. בנוסף, לאוויר יש ריח טחוב כלשהו, כאילו אתה מוקף מכל עבריך באדמה.
    מה תעשה?
    ליליפאפ - 8/10
    צ'ימצ'אר - 6/10
    Spoiler ספוילר

2. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *חחח. טוב, תכיר את אחד מהאגדיים הכי חייתיים עד עכשיו
    *מיקום - מדבר רזורט, יונובה
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה משבח את עצמך, ובכל זאת מבין שאתה צריך לגלות מה הולך כאן. אתה מחזיר את צ'ינצ'או, רץ לעבר שורת חיילי מגמה במתקפת הבליץ בעודך מוציא את מאוויל, ואתה מגיע ומשתמש בהדהמה על אחד מהם, שנראה יחסית חלש. לאחר מכן אתה אוחז בו ובמאוויל ומשתגר לעיר אוליביין. כשאתה מגיע לאוליביין, אתה מוציא את סניזל ופליטצ'ינדר, שיחד עם מאוויל מעלפים את החייל וסוחבים אותו לידך, כשאתה רץ לעבר צידו הרחוק של המגדלור והכניסה הסודית למפקדת ג'וטו, שם מגנו יושב. אתה נכנס פנימנה במהירות ואל תוך המעלית הרחבה של הכניסה למפקדה, רואה את סמל הצוות הכסוף שמעל הדלפק שמסמל על מפקדת מחוז. אתה פונה לפקידה ומבקש להיכנס מיד לחדרו של מגנו, אך היא אומרת לך:"אני מצטערת, מגנו כרגע בפגישה בהואן. אני אדווח לו שעליו לבוא במיידיות. חכה לו בינתיים במשרד" היא אומרת ומביאה לך כרטיס לבן לגמרי ובמרכזו רישום כסוף של המגדלור. אתה נכנס עם פוקימוניך והחייל המעולף במהירות למעלית ההנהלה ומעביר את הכרטיס המגנטי, המעלית אומרת לך בקול מכני:" כבר תגיע למשרדו של מגנו, קלאן אנג'לו". אתה יוצא משמרד ומתיישב בסוף השולחן הארוך במשרד עמוס מדפי התצוגה מעץ מלא של מגנו, בעוד שלושת פוקימוניך שומרים על החייל. מיד לאחר מכן מגנו משתגר אל תוך המשרד, זורק לעברך חבל שאתה משתמש בו כדי לקשור את החילה לכסא. מיד לאחר מכן אתה בא להחזיר אתפ וקימוניך אבל מגנו אומר:" לא צריך" ולוחץ על איזה כפתור בארון, גורם לקן תלוי מהתקרה ושני כריות מרופדות, אחת כסופה ואחת שחורה, לצוץ מהרצפה. פלטצ'ינדר מתיישב בקנו, בעוד מאוויל וסניזל מתיישבים על הכריות המתאימות שהופיעו. מגנו אומר:"יום עמוס, הא? בדיוק חזרתי מדתרוך לשני טירונים נוספים שצירפתי לקרב בבסיס של צוות מגמה-רמפא"ג. ומה יש לנו כאן? שלל מהבסיס? או שלקחת אותו לצורך כמה הבהרות?". אתה מסביר למגנו מה רצית, והוא אומר:" טוב. הוא אמור להתעורר בקרוב, אז נתחקר אותו". בדיוק לאחר מכן החייל מתעורר, ומגנו, בזריזות של חתול, מזנק עליו, לופת אותו ואומר לו:" מה אתה יודע?" החייל, שרק הרגע התעורר מחוסר הכרה, רק מחייך בערמומיות ואומר:" שום דבר". מגנו כועס עליו, ואומר לו:"חתיכת חלאה אנושית! יש לך בדיוק הזדמנות אחת נוספת לשפוך את כל מה שאתם שומרים בבסיס, או שאתה גמור!". החייל רק מחייך שוב בערמומיות, ואומר:" אני לא יודע". מגנו המתוסכל צורח בהתקף זעם, ונותן לחייל אגרוף עוצמתי בעין שמאל, גורם לו לכתב דם מסביב לעין. לאחר מכן הוא מרים את הטלפון ואומר:" לקחת מיד למחלקת חקירות דחופות. קוד פצצה מתקתקת". תוך כמה רגעים נכנסים במעלית שני סוכנים עם סיכת סוכן שחורה עליהם ולוקחים את החייל, אומרים:" נדווח לך מיד כשנגלה משהו, בוס". כשהם יוצאים ומגנו נרגע, הוא אומר:" מפקדת ג'וטו היא היעד לחקירות - כל החוקרים הכי גדולים יושבים אצלנו". בזמן שהוא מדבר אתה מבחין בכך שגם למגנו יש סיכת סוכן, ושהיא ירוקה בוהקת. לאחר מכן הוא אומר:" אני לא יודע למה, אבל השאננות הזו של החייל מפחידה אותי. חוץ מזה, זו לא היתה סתם התפרצות עצבים. נתתי לו אגרוף כדי להרגיש מקרוב יותר את המצח שלו. יש סיכוי טוב מאוד שמושתל לחייל הזה משהו במוח. ואם הוצאת אותו מפלוגת חיילים נפרדת, יכול מאוד להיות שמי שממונה על ההגנה בבסיס שלהם הוציא עוד טריק אכזרי מהשרוול. אנחנו חייבים לצאת חזרה לשם עכשיו. אתה מוכן?" הוא אומר, בזמן שהוא מנגב את הדם מאגרופו.
    מה תעשה?
    *אין לי מה להגיד. פשוט טוב לחזור לאקשן :]

"השאלה הנכונה היא... מתי אני לא מוכן?" אקרוץ לו בזמן שאחזיר את מאוויל וסניזל. אני אקרא לפלטצ'ינדר שיתיישב על כתפי, ואשלוף בזריזות את המשגר. "אגב, סיכה נחמדה" אומר במאית השניה שלפני השיגור. "פלטצ'ינדר, צא וסרוק בזריזות את השטח שמחוץ למבנה, לפני שנכנס." אומר לפלטצ'ינדר ואחכה לתוצאות.

3. משתמש מתקדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי theheliolisk צפה בהודעה
    איתן
    *מיקום - ???
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה זורק את הפוקדורים, שבתוכם מתגלים להיות קוף קטן וכתום עם להבה בזנבו וכלבלב קטן חום-לבן: .אתה שואל את האיש אם אתה אמור לדעת מה המתקפות שלהם, והוא אומר:" זה יבוא לך בטבעיות, אל תדאג" (מידע מתעדכן עוד שניה בדף רשומים). האיש אומר:"הממ. על צמד מעניין נפלת. אם תרשה לי, אני אחרוג ממנהגי ואתחיל בקרב בעצמי. סנובר, רסיסי קרח על ליליפאפ! אגזקיוט, על-חושי על צ'ימצ'אר!". בגלל שאתה מכיר את צ'ימצ'אר, אתה מניח שהכלבלב הוא ליליפאפ. סנובר שולח חתיכות קרח קטנות וחדות במהירות אל עבר ליליפאפ, שנפגע מהן בצורה לא עוצמתית במיוחד, בעוד אגזקיוט משתמש במתקפה קצת יותר עוצמתית: עיניו זורחות בכחול, בעוד הוא מרים את צ'ימצ'אר לאוויר בכוח המחשבה, שולח אליו גלים על-חושיים בעודו באוויר ומטיח אותו בקרקע. נראה שצ'ימצ'אר נפגע באופן רציני מהמכה. האיש אומר:" תזכור! תמיד תנטרל את האיום הראשון שלך בכל הכוח! תנצל את החולשות של היריב לטובתך, כמו המבנה הפיסי הדקיק יחסית של צ'ימצ'אר שעוזר לו להיפגע יותר מנפילה על הקרקע". אתה סורק מעט יותר טוב את החדר, ורואה שהמקום נראה כמו האנגר מטוסים ישן שכבר לא בשימוש, מה שגורם לך לחשוב שאתה בשדה תעופה. למרות זאת, לא שומעים שום רעש של מטוסים. בנוסף, לאוויר יש ריח טחוב כלשהו, כאילו אתה מוקף מכל עבריך באדמה.
    מה תעשה?
    ליליפאפ - 8/10
    צ'ימצ'אר - 6/10
    יאי צימצאר d:
    ---------
    'אני בהלם שיש פה צימצאר!' אחשוב לעצמי בשמחה ואצעק לעברו ולעבר ליליפאפ בהתרגשות "צימצאר תשתמש באגרוף אש על אגזקיוט! ליליפאפ תשתמש בנשיכה על אגזקיוט!"

4. היזהרו מחיקויים!
    נועם
    *אני שמח חח
    *מיקום - מפקדת ג'וטו, העיק אוליביין, ג'וטו
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה קורץ ואומר מתי אתה לא מוכן, מחזיר את מאוויל וסניזל למקום, קורא לפלטצ'ינדר לכתפך ומשתגר עם מגנו. אחרי שאתם מגיעים לחלק החיצוני של חורבות הטירה, אתה שולח את פלטצ'ינדר שיקיף את הטירה. תוך כמה דקות הוא חוזר, מסמן לך שאין כלום. לאחר מכן אתם עושים את המסע של כחצי השעה במורד החורבות עד לחדר החול, ואז רצים למטה אל עבר ההיכל הראשי וגג הכיפה שלו. אתה שולח את פלטצ'ינדר לעשות עוד סיבוב שם, למרות שאתם יכולים לראות הכל מלמעלה, ואתה רואה כמה טוראים לידך, ואת רד, מאסטר הפוקימונים, עם פלוגת טוראים נלחם ביחידה שמנה לקחת את החייל. מגנו אומר:" אני הולך לעזור לרד. תילחם איפה שנראה לך לנכון" הוא אומר לך ורץ למטה בהסתערות קרב.
    מה תעשה?

איתן
    *אתה תלמיד טוב חח
    *מיקום - ???
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה מתרגש מזה שיש פה צ'ימצ'אר ומורה לפוקימונים שלך מה לעשות. צ'יצ'אר מסתער מאגרוף אש לעבר אקזגיוט וליליפאפ בנשיכה, אך האיש מחייך ואומר "הגנה". אקזגיוט עוטף את עצמו במגן תכול ומונעאת הפגיעה של המתקפות בו. האיש מחייך ואומר:" כנראה לקת את הדברים שלי יותר מדי ברצינות. אמנם לנטרל קודם את האיום הגדול ביותר זה חשוב, אבל כדאי לך לפזר את הכוח שלך בין היריבים, כדי להגן על עצמך ממקרים שכאלו. סנובר, פטיש עץ על ליליפאפ!" סנובר עוטף את ידו באור ירוק בוהק, חובט בליליפאפ בעוצמה ופוגע בו, גורם לעצמו על הדרך גם נזק. ליליפאפ מתחיל להיראות מותש.
    מה תעשה?
    ליליפאפ - 5/10
    צ'ימצ'אר - 6/10
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מתקדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    נועם

איתן
    *אתה תלמיד טוב חח
    *מיקום - ???
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה מתרגש מזה שיש פה צ'ימצ'אר ומורה לפוקימונים שלך מה לעשות. צ'יצ'אר מסתער מאגרוף אש לעבר אקזגיוט וליליפאפ בנשיכה, אך האיש מחייך ואומר "הגנה". אקזגיוט עוטף את עצמו במגן תכול ומונעאת הפגיעה של המתקפות בו. האיש מחייך ואומר:" כנראה לקת את הדברים שלי יותר מדי ברצינות. אמנם לנטרל קודם את האיום הגדול ביותר זה חשוב, אבל כדאי לך לפזר את הכוח שלך בין היריבים, כדי להגן על עצמך ממקרים שכאלו. סנובר, פטיש עץ על ליליפאפ!" סנובר עוטף את ידו באור ירוק בוהק, חובט בליליפאפ בעוצמה ופוגע בו, גורם לעצמו על הדרך גם נזק. ליליפאפ מתחיל להיראות מותש.
    מה תעשה?
    ליליפאפ - 5/10
    צ'ימצ'אר - 6/10
    חחח מה זאת אומרת?
    ------------------
    'זה משפיל' אחשוב לעצמי בטיפה כעס ואצעק לעבר הפוקימונים "לא לוותר! צימצאר אגרוף אש על סנובר! ליליפאפ נשיכה על אקזגיוט!"

6. blue To My Bones
    נועם
    *אני שמח חח
    *מיקום - מפקדת ג'וטו, העיק אוליביין, ג'וטו
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה קורץ ואומר מתי אתה לא מוכן, מחזיר את מאוויל וסניזל למקום, קורא לפלטצ'ינדר לכתפך ומשתגר עם מגנו. אחרי שאתם מגיעים לחלק החיצוני של חורבות הטירה, אתה שולח את פלטצ'ינדר שיקיף את הטירה. תוך כמה דקות הוא חוזר, מסמן לך שאין כלום. לאחר מכן אתם עושים את המסע של כחצי השעה במורד החורבות עד לחדר החול, ואז רצים למטה אל עבר ההיכל הראשי וגג הכיפה שלו. אתה שולח את פלטצ'ינדר לעשות עוד סיבוב שם, למרות שאתם יכולים לראות הכל מלמעלה, ואתה רואה כמה טוראים לידך, ואת רד, מאסטר הפוקימונים, עם פלוגת טוראים נלחם ביחידה שמנה לקחת את החייל. מגנו אומר:" אני הולך לעזור לרד. תילחם איפה שנראה לך לנכון" הוא אומר לך ורץ למטה בהסתערות קרב.
    מה תעשה?
    "צ'ינצ'או, תצטרף!" אומר ואוציא בנוסף את צ'ינצ'או. "צ'ינצ'או, זריחת מגנט, גם עליי כמו מקודם. צאו ותתקיפו כל חייל ראמפ"ג שאתם מוצאים. הסוגים שלכם מכסים אחד את השני, אני רוצה שתשארו ביחד. אני סומך עליכם." אומר ואצטרף אליהם ואל כולם בתקיפה.

7. מנהל ראשי
    שם: אדם
    טדי
    *מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, העיר מאוויל, הואן
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 1,950 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מעדכן את אדם במה שמגנו אמר לך בהודעה, ואדם אומר:" נו? אז בוא נלך!". אתם ניגשים לאישה בדלפק ואתה בדיוק שם לב שמעל הדלפק יש את סמל אג'נטרה בצבע כסף, מה שאתה מבין שמסמל על מפקדות מחוז. אדם מדבר עם הפקידה והיא מביאה לו כרטיס מגנטי לבן כולו, עם איור כתום של תג הדינאמו, התג של מכון מאוויל עליו. אדם אומר:" נעביר את זה בחריץ במעלית הנהלה ונגיע ישירות למשרד של מפקד מחוז הואן". אתם נכנסים למעלית ואדם מעביר את הכרטיס המגנטי בחריץ, והמעלית אומרת:" כבר תגיעו לחדר של מפקד המחוז". לאחר מכן המעלית יורדת מטה מהר מאוד ונפתחת. החדר באתם רואים מולכם דומה מאוד לחדרו של מגנו במפקדה באוליביין, עם כמה הבדלים קטנים : הרצפה מכוסה בזכוכית שמתחתיה עמודי מתכת שביניהם זורם חשמל חי בעוצמה גבוהה מאוד. בקירות ממוקמים מדפים-מדפים של עץ לבן, שבתוכם פרסים, תעודות, סרטים ופוקדורים רבים מאוד, שמקנים לחדר תחושב יוקרתית. בחלק האחורי של החדר הארוך יש קיר זכוכית שמאחוריו סמל צוות אג'נטרה גדול ועשוי ממתכת, כשחשמל חי וכחול זורם בו. במרכז החדר שולחן עץ לבן ארוך, שבקצהו יושבים מגנו ועוד אדם מבוגר, נמוך יחסית עם זקן שעוטף את פניו, סוודר חום ומכנסי בד כתומים בהירים: . מגנו אומר:" בואו, שבו לידנו!". אתה אדם באים להתיישב לידם, ומגנו אומר:" תכירו : זה חבר מאוד טוב שלי - ווטסון, מפקד מחוז הואן. ווטסון ואני חברים קרובים כבר שנים, והוא משמש גם כמנהיג המכון של העיר מאוויל וגם כמפקד מחוז הואן של צוות אג'נטרה. עכשיו, אשמח אם תוכלו לספר לי ולווטסון את עלילות המשימה שלכם". אדם מספר למגנו ולווטסון את כל מה שקרה לכם במשימה, כולל החייל של צוות גלקטיק. מגנו שואל "ואיפה הוא עכשיו?" ואדם עונה :"הבאנו אותו לאחד החוקרים שהסתובב בלובי והוא לקח אותו לבי"ח לטיפול בשבויים". אדם מסיים את הסיפור, ומגנו עונה:" כל הכבוד. באמת הראתם יכולת מרהיבה בביצוע של המשימה הזו. ביום רגיל, היית פשוט נותן לך קצת כסף ואז היה לכם שלושה ימים של שקט, אבל היום הזה קצת שונה. אתם עדיין תקבלו כסף" הוא אומר ומביא לכם 750 פ"ד, "אבל לצערי אני חייב לתת לכם עוד משימה, אפילו קצת יותר גדולה הפעם - לפני כמה שעות צוות סיור שלנו ביונובה חשף בסיס של צוות מגמה-רמפא"ג, ומאז אנחנו בקרב איתם על השליטה בבסיס. כוחות מודיעין מסרו לי שבמהלך הקרב הבאנו לשליטתנו את כדור הגריסאוס, אחד מהחפצים שצוות רמפא"D גנבו לפני כחצי שנה. בנוסף, יש חשדות שצוות רמפא"ג השתמשו בכדור הגריסאוס כדי לשלוט על המוח של אנשים אקראיים לבחירתם בכל רחבי העולם לניצול שלהם כחיילים זמניים, ואף שמטרתם הסופית היתה בכלל לזמן את גיראטינה ולהשתמש בו לקידום תכניתם, מה שהיא לא תהיה. כרגע כדור הגריסאוס מאובטח במפקדת מחוז יונובה, אבל אנחנו עדיין נאבקים על הלשיטה בבסיס. רוב כוח הלחימה מורכב מסוכני שדה, אחד מהדרגות הגבוהות בצוות, ויחידה של כל הטוראים החדשים של הצוות שלנו, שרובם אותרו כסוכנים אמיצים ויוצאי דופן. בנוסף, קיבלתי אישור מיוחד מברנדון ולהכניס לכוח הלחימה יחידה מובחרת של טירונים מבטיחים ביותר, ולמען האמת, אחד מהם חשף את הבסיס ומצא את כדור הגריסאוס. בכל מקרה, בהתחשב בעובדה ששניכם כל כך רבי תושייה ומוכשרים, אני מצוות אתכם לכוח הלחימה בקרב על הבסיס. רד, האחראי על הטירונים בצוות ומפקד מחוז קנטו, נמצא כרגע במפקדת יונובה בנימבאסה, מכין את עצמו ואת יחידת הטוראים לתקיפה. הודעתי לו שאתם אמורים לבוא, פשוט תגיעו לשם אחרי שתכינו את עצמכם, הן מחבינת חפצים מהחנות והן מבחינת הפוקימונים שלכם. אבל אל תתעכבו יותר מדי, הוא מחכה לכם. ועכשיו, אני חייב ללכת, מחכה לי פגישה בג'וטו. ווטסון כבר ילווה אתכם החוצה" הוא אומר בעוד הוא משתגר משם. ווטסון קם ואומר:" טוב, שנלך לחנות הבסיס? אני יכול להמליץ לכם על מיטב החידושים שלנו שבהחלט יעזרו לכם בקרב".
    מה תעשה?
    "אדם אני לא יודע מה איתך אבל אני חושב שכדאי שנזדרז לשם. אנחנו נלך לחנות ומשם נזדרז תכף ומיד לכיוונו של רד. ווטסון תגיד, לדעתך הפוקימונים שלנו מתאימים לקרב או שמשהו חסר?" אשאל אותו ואשתף אותו בשישיה שלי.

8. היזהרו מחיקויים!
    איתן
    *רק אמרתי להיפטר קודם מהאיום הכי גדול - אתה מכוון את שני הפוקימונים שלך לחזק מבין שני היריבים שלך
    *מיקום - ???
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה חושב לעצמך בכעס שזה משפיל, מורה לפוקימונים שלך מה לעשות ולא לוותר. צ'ימצ'אר עוטף את אגרופו באש, שולח אותו בחוזקה לעבר סנובר וגורם לו נזק רב מאוד. סנובר נראה תשוש מאוד מאיבוד כל כך הרבה כוח במכה. ליליפאפ מזנק על אגזקיוט בנשיכה בשרנית, כמעט וקורע אותו לגזרים, גורם לו כמות יפה של נזק. האיש מחייך ואומר:" זה הזמן. סנובר, ברד!" הוא מורה לסנובר, וסנובר גורם לידיו לזרוח באור כחול, ששולח זרנוק עשן לעבר השמיים ויוצר עננים שמתיישבים בתקרת ההאנגר, ממטירים סופת ברד על זירת הפוקימונים. "שימוש במזג אוויר זה תמיד טוב, במיוחד מהסוג שגורם נזק. בשלב שאתה מבין שכבר אין לך מה להפסיד, עדיף תמיד ללכת הכי רחוק. אגזקיוט, פצצת זרע על ליליפאפ!" הוא אומר, ואגזקיוט שולח זרעים נפיצים אל עבר ליליפאפ, מפציץ אותו מכל עבר וגורם לו נזק רב יחסית. ליליפאפ כבר מתחיל להיראות תשוש ממש, אפילו יותר מסנובר. כל הפוקימונים חוץ מסנובר נפגעים קצת מהברד, ליליפאפ כבר בקושי עומד על הרגליים.
    מה תעשה?
    צ'ימצא'ר - 5/10
    ליליפאפ - 1/10

נועם
    *מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה מוציא את צ'ינצ'או, שמשתמשת עליה ועליך בזריחת מגנט, ושולח את שתיהן יחדיו להילחם. לאחר מכן אתה, מרחף, יורד אל שדה הקרב העגול עם ארבעת פוקימוניך הנותרים. אתה מסתובב, רואה שרוב שדה הקרב מכוסה. אתה רואה עוד ועוד חיילים שממשיכים לנוע אל עבר חדר הזימון של גיראטינה, ובדיוק רגע אחר כך שני פתחים נפתחים בקיר ו-20 חיילים יוצאים מכל צד. אחד מהם מסתכל עליך ומתחיל להסתער פיזית לכיוונך. אתה עדיין מרחף.
    מה תעשה?

טדי
    *מיקום - מפקדת הואן, העיר מאוויל, הואן
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 1,950 פ"ד
    אתה אומר לאדם שלדעתך כדאי להזדרז לשם, אך לפני כן שואל את ווטסון מה דעתו על השישייה שלך. הוא אומר:" הממ... נראית שישייה טובה, אבל אולי זה יכול לתמוך בה מאוד" הוא אומר ושולף מהקיר פוקדור שחור משחור. "יש בפנים פוקימון רוח, שעם כל סיפורי הרוחות של מגנו על המקום הזה יכול להיות די לעזר. קח גם אתה פוקימון" הוא אומר וזורק לעבר אדם פוקדור שחור נוסף. הפוקדורים עוד לא נעלמים, ווטסון אומר:" יש לי במשרד טכנולוגיה שמאפשרת לך, זמנית, להחזיק יותר מ-6 פוקימונים. אתה רשאי לגשת למכשיר המחוכם הזה הוא אומר, ומצביע בידו על מכונה כחולה דמוית מחשב, "ולהעביר את אחד מפוקימוניך לבסיס במקום האחד שהבאתי לך. הבאתי לך את לאמפנט, פוקימון הרוח והאש. הוא יכול להוות תוספת חזקה מאוד לצוות שלך. ולך, נער שני, הבאתי את הונצ'קרוו, פוקימון הציפור והאופל. גם הוא יכול להוות מרכיב חזק בצוות החזק שלך עוד מראש. אני אחכה לכם בחנות, למעלה. אנא תמהרו!" הוא אומר בעודו עולה לעבר המעלית. אדם ניגש למכשיר ואומר:" אני שולח את אלקיד לבסיס. הונצ'קרוו נראהל י כמו אחלה תוספת והונאדג' חשוב לרוחות" הוא אומר ומניח את הפוקדור של אלקיד במכונה, שמיד משגרת אותו אל בסיסכם בהבזק מסמא.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

9. blue To My Bones
    נועם
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה מוציא את צ'ינצ'או, שמשתמשת עליה ועליך בזריחת מגנט, ושולח את שתיהן יחדיו להילחם. לאחר מכן אתה, מרחף, יורד אל שדה הקרב העגול עם ארבעת פוקימוניך הנותרים. אתה מסתובב, רואה שרוב שדה הקרב מכוסה. אתה רואה עוד ועוד חיילים שממשיכים לנוע אל עבר חדר הזימון של גיראטינה, ובדיוק רגע אחר כך שני פתחים נפתחים בקיר ו-20 חיילים יוצאים מכל צד. אחד מהם מסתכל עליך ומתחיל להסתער פיזית לכיוונך. אתה עדיין מרחף.
    מה תעשה?
    *שחכת להוסיף לי את ה10000 פ"ד ^_^

"חושב שאתה משהו, מה?" אומר בכעס ואתחיל לרוץ לכיוונו תורך כדי שאני מכין את עצמי לזינוק מן הקרקע. "תטעם קצת מסוכן אג'נטרה אמיתי!" אצעק ואזנק מן הקרקע בכל כוחי לעבר החייל. "אני מקווה שזה יעבוד" אומר ואשלוף במהירות דיסקית חשמל אך אחזיק אותה בידי. "קח את זה!!!" אצעק ואדחוס את הדיסקית על ראשו של החייל לפני שאבעט בו הכי חזק שאוכל. "מה אתה אומר על זה?!"

10. מנהל ראשי
    שם: אדם
    טדי
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 1,950 פ"ד
    אתה אומר לאדם שלדעתך כדאי להזדרז לשם, אך לפני כן שואל את ווטסון מה דעתו על השישייה שלך. הוא אומר:" הממ... נראית שישייה טובה, אבל אולי זה יכול לתמוך בה מאוד" הוא אומר ושולף מהקיר פוקדור שחור משחור. "יש בפנים פוקימון רוח, שעם כל סיפורי הרוחות של מגנו על המקום הזה יכול להיות די לעזר. קח גם אתה פוקימון" הוא אומר וזורק לעבר אדם פוקדור שחור נוסף. הפוקדורים עוד לא נעלמים, ווטסון אומר:" יש לי במשרד טכנולוגיה שמאפשרת לך, זמנית, להחזיק יותר מ-6 פוקימונים. אתה רשאי לגשת למכשיר המחוכם הזה הוא אומר, ומצביע בידו על מכונה כחולה דמוית מחשב, "ולהעביר את אחד מפוקימוניך לבסיס במקום האחד שהבאתי לך. הבאתי לך את לאמפנט, פוקימון הרוח והאש. הוא יכול להוות תוספת חזקה מאוד לצוות שלך. ולך, נער שני, הבאתי את הונצ'קרוו, פוקימון הציפור והאופל. גם הוא יכול להוות מרכיב חזק בצוות החזק שלך עוד מראש. אני אחכה לכם בחנות, למעלה. אנא תמהרו!" הוא אומר בעודו עולה לעבר המעלית. אדם ניגש למכשיר ואומר:" אני שולח את אלקיד לבסיס. הונצ'קרוו נראהל י כמו אחלה תוספת והונאדג' חשוב לרוחות" הוא אומר ומניח את הפוקדור של אלקיד במכונה, שמיד משגרת אותו אל בסיסכם בהבזק מסמא.
    מה תעשה?
    אחלה לוגו!
    ~

"אני חושב שאשלח את ספיופה בחזרה לחדר כרגע..." זה קצת מלחיץ אותי. אני רביל ספיופה, היא חזקה ונחושה ואני עדיין לא מכיר את לאמפנט. אבל אדם צודק ואנחנו נצטרך לו, במיוחד לאור המתקפות שהוא יודע...
    אני אלך לשגר את ספיופה ואמשיך הלאה לעבר החנות.

11. משתמש מתקדם
    איתן
    *רק אמרתי להיפטר קודם מהאיום הכי גדול - אתה מכוון את שני הפוקימונים שלך לחזק מבין שני היריבים שלך
    *מיקום - ???
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה חושב לעצמך בכעס שזה משפיל, מורה לפוקימונים שלך מה לעשות ולא לוותר. צ'ימצ'אר עוטף את אגרופו באש, שולח אותו בחוזקה לעבר סנובר וגורם לו נזק רב מאוד. סנובר נראה תשוש מאוד מאיבוד כל כך הרבה כוח במכה. ליליפאפ מזנק על אגזקיוט בנשיכה בשרנית, כמעט וקורע אותו לגזרים, גורם לו כמות יפה של נזק. האיש מחייך ואומר:" זה הזמן. סנובר, ברד!" הוא מורה לסנובר, וסנובר גורם לידיו לזרוח באור כחול, ששולח זרנוק עשן לעבר השמיים ויוצר עננים שמתיישבים בתקרת ההאנגר, ממטירים סופת ברד על זירת הפוקימונים. "שימוש במזג אוויר זה תמיד טוב, במיוחד מהסוג שגורם נזק. בשלב שאתה מבין שכבר אין לך מה להפסיד, עדיף תמיד ללכת הכי רחוק. אגזקיוט, פצצת זרע על ליליפאפ!" הוא אומר, ואגזקיוט שולח זרעים נפיצים אל עבר ליליפאפ, מפציץ אותו מכל עבר וגורם לו נזק רב יחסית. ליליפאפ כבר מתחיל להיראות תשוש ממש, אפילו יותר מסנובר. כל הפוקימונים חוץ מסנובר נפגעים קצת מהברד, ליליפאפ כבר בקושי עומד על הרגליים.
    מה תעשה?
    צ'ימצא'ר - 5/10
    ליליפאפ - 1/10

[/COLOR]
    "ליליפאפ! נשיכה על סנובר! צ'ימצ'אר! גחלת על אקזגיוט! לא לוותר!" אצעק לעברם בלחץ ואומר לאיש "אתה כנראה חזק מדי בשבילי.."

12. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    I'm back

טוטודייל
    *זמן - צהריים
    *בזמן משימה רשמית
    *כסף - 75 פ"ד
    אתה מחזיר את כל הפוקימונים ומוציא את פידג'יוטו שיתפוס את הבלונדיני. בינתיים טרייסי מוציאה את היפופוטאס, שעומד עם מבט מאיים על עיניו. בינתיים הבלונדיני לפות-הפידג'יוטו מתקדם לאט לאט ומנסה להרחיק אותך מחבריך, אך טרייסי וקודי חוסמים את דרכו וכועסים עליו, שואלים אותו אם הוא קשור לרוח ששהתה אצל קודי. הוא אומר, בקול מחוספס של אדם בוגר יותר, וכך אתם גם שמים לב לפי מראהו:"כדור הגריסאוס זה לא עניינכם." אחר כך הוא מכוון אליכם מעין משגר טעון בדיסקית צהובה שיוצאים ממנה ברקים קטנים ואומר לכם או שתפנו את הדרך או שהוא יפנה לעצמו דרך, ושהוא כבר יראה לכם, ולכל החברים הרמפא"גיים שלכם. טרייסי באה לתקן אותו, אך מסתכלת עליך ולוחשת :"אני סומכת עליך".
    מה תעשה?

בר
    *מיקום - העיר סנוופוינט, סינו
    *זמן - בוקר
    *במהלך משימה רשמית: עוד יומיים נותרו
    *כסף - 5,485 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחפש לעצמך יריב שלדעתך מתאים לך: סביב גילך, שחצן וחושב שהוא יכול לנצח את כולם". אתה מוצא נער בערך בגילך שיושב על אחד מהספסלים בזלזול, מביט בבוז בקרב של שתי נערות צעירות והפוקימונים הקטנים שלהן: . נראה כי הוא אויב מושלם בשבילך, אך הוא מרוכז מדי בלצחוק על יכולת הלחימה החלשה של הענרות ופוקימוניהם:"נו באמת! עד שיש לך פוקימון זוהר, הוא יוצא שרומיש חסר תועלת שכזה? למה שלא תצבעי נייר בטוש זוהר ודי, לא יהיה כזה הבדל!". הנערה שהשרומיש שאלה מסתכלת עליו בכעס ואומרת:" ניק, תפסיק! אתה ממש מפריע לנו!". הוא מגחך ואומר:" מה שתגידי. אני לא מתערב יותר בקרבות גן ילדים שלכן מילי". מילי, הנערה עם השרומיש, זועפת לעברו וממשיכה בקרב מול הנערה השנייה.
    מה תעשה?

נועם
    *זהו עבר הבראתי
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה מרגיש משהו מעליך, ומבין שהפידג'אוטו הזהוב של הנער מולך לופת אותך בחולצתך. אתה מנסה לנער אותו אך הוא עקשן. הנער עם החולצה השחורה, שנראה כ'מנהיג' החבורה, קורא לציפור אליו ואתה זוכה לראות אותה בצורה טובה: . אתה מאיים עליהם עם משגר הדיסקיות ומכין את סנילז ומאווי בפוקדוריהם לקרב, וזוכה למבט מפורט יותר שלהם: שני נערים ונערה, אחד הנערים גבוה יותר באופן מהותי מהשני וה'מנהיג' הוא הנמוך ביניהם. הנערה יפת תואר אך יותר נמוכה משניהם. אתה אומר להם שיזוזו מדרכך ושתטפל בהם ובחברים הרמפא"גיים שלהם, ואז אתה רואה מבט של היסוס בפני הנערה, כאילו היא באה לתקן אותך על פני משהו. הנער הגבוה מבולבל מעט, והנערה מסתובבת אל הנער הנמוך יותר ולוחשת לעברו משהו שאתה לא מצליח לפענח בגלל שאתה מסתכל מהצד.
    מה תעשה?

טל
    *תחרות זה באמת מגניב מעניין איך אני אתמודד עם זה חח
    *מיקום - דרך 101, הואן
    *זמן - בוקר מאוחר
    *עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
    *כסף - 555 פ"ד
    את חושבת לעצמך שאת שמחה שהפוקימונית שלך כל כך מתחשבת, ומחליטה בראשך שאת הולכת לקרוא לה פיירי (מיד יעודכן בדף רשומים). סילבאון שולחת רוח ורדרדה אל עבר הסילבאון השני, ששוב נראה כאילו הוא נפגע בצורה קשה מדי, ולאחר מכן מנסה לשחרר צווחה עצובה-מטרידה שכזאת, ומצליחה לשחרר מעין צווחה קטנה הגורמת לאי נעימות. נראה כי סילבאון נפגע קצת, אך יש לה עוד קצת זמן לעבוד על המתקפה כדי שתהיה שמישה. לאחר מכן היא שולחת כוכבים מהירים ובולטים אל עבר סילבאון, מעלפת אותו. לאחר שסילבאון מתעלף ושוכב מעולף על הקרקע, את להפתעתך רואה שצורתו משתנה והוא הופך לשועל קטן שחור-אדום : . השועל מתאושש ומצחקק, רץ לעברך ונעלם באפלת הצללים, מופיע מאחוריך, מצחקק שוב ומתחיל לברוח. את תוחבת את האבן לכיסך, בזמן שפיירי הכעוסה מזנקת מעליך באלגנטיות, יוצאת מחוץ למעבר הדקיק ורודפת אחר השועל, משלחת לעברו עוד צוויחה שכזו אך הפעם יותר צורמת, מצליחה לגרום לו נזק ולעכב אותו. *מאזלט! פיירי התחילה ללמוד קול צורם!!!*. לאחר מכן היא ממשיכה לרדוף אחר השועל תוך כדי דילוגים ''קסומים'' ושלוח לעברו צווחות, שאט-אט משתפרות, ורוחות פיה. בסופו של דבר השועל מתעלף שוב במרחק של במאתיים מטר ממך, אך הפעם הוא נראה הרבה יותר פגוע. פיירי הכעוסה עומדת מעליו, זועמת כמו שאף פעם לא ראית אותה, ומחכה שיקום כדי שתתקיף אותו שוב. נראה כי פיירי כועסת מאוד על זורואה וכי היא פגועה ממנו מסיבה כלשהי.
    מה תעשי?
    "אנחנו לא רמפ"אגים אבל אם אתה רוצה לעשות משהו, נסה לעבור קודם את באלטוי והיפופוטאס." אוציא את באלטוי ואסמן לטרייסי שתכין את היפופוטאס למתקפת חול על הבן אדם המוזר. במידה ויפעל באלטוי והיפופוטאס יתקפו במתקפת חול.

13. היזהרו מחיקויים!
    נועם
    *אמרתי שזכית בהם, לא שהם יופיעו אצלך באופן קסום... תקבל אותם בהמשך, יחד עם פלאפי של חנוכה
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה מתחיל לרוץ לעברו בכעס, מכין עצמך לזינוק מהקרקע. כשאתה מתקרב אליו, אתה מזנק לאוויר, יורה עליו את דיסקית החשמל מלמעלה (כי הטריגר של החשמל הוא המשגר וסתם לשבור לו את זה על הראש על יעזור Xp), ואז נוחת עליו, בועט בו למרחק. שאר החיילים שבפלוגתו מתרחקים ממך בזהירות, צועקים:" רייפריור, סנדסלש, גולם, מאמוסווין, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים יצור דינוזאורי מאבן חום-כתום, מין ארמדיל חול צהוב-חום, צב-כדור אבן גדול חום-ירקרק וממותה מפלצתית עם פרווה חומה ומעין 'מסכה' כחולה מסביב לעיניים:
    ארבעת הפוקימונים מתחילים להסתער לכיוונך ממרחק של כמאתיים מטר, מאפשרים לך מרווח זמן קצרצר להוציא הגנה.
    מה תעשה?

טדי
    *נחמד לשמוע
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 3,950 פ"ד
    אתה חושב להחזיר את ספיופה, מכיוון שלמרות שאתה מאוד מחובר אליה, למפנט נראה כמו רעיון מאוד חכם לקראת הקרבות הבאים, בהתחשב במתקפותיו. אתה שולח את ספיופה אל הבסיס, ואז רץ במהירות עם טרוי אל החנות, שם ווטסון מחכה לכם, עם חיוך רחב על פניו: "אדם! טדי! שלום לכם! בואו, תראו מה יש בחנות שלנו שיכול להיות חכם בשבילכם לקראת המשימה הקרובה" הוא אומר ומזמין אתכם אליו, ואל המשטח הכחול הגדול בבסיס שמתפקד כחנות. "דבר ראשון, אני ממליץ לכם מאוד לקנות כל מיני סוגים של מרפאים, כי אתם הולכים לזירת קרב דינמית והפוקימונים שלכם הולכים לאבד הרבה מאוד חיים" הוא אומר ומצביע על קולקציה של בקבוקוני תרסיסים בצבעים ובגדלים שונים. "בנוסף, אולי מומלץ לכם לרכוש כמה מחזקים לפוקימונים שלכם - את זה אני מפנה במיוחד אליך טדי" הוא אומר ומסתכל עליך. "אבני פיתוח יכולות להרים את השישייה שלך לגבהים חדשים. אבן ירח לקלפיירי, אבן לילה למיסדרבוס או למפנט... אתה יכול לחזק את השישייה שלך פי כמה וכמה" הוא מסיים להגיד ומצביע על מחלקה בה אבנים שונות בצבעים ובגוונים שונים. אתה מאתר את אבן הירח כרסיס אבן אפורה ואת אבן הלילה כאבן סגולה שזורחת באור שחור חלוש. "בנוסף, הייתי ממליץ לכם לרכוש ולהשתמש בחפצי הסוכן השונים - תרסיסי שינה, כדוריות ריח, כדוריות הבזק - אפילו משגר דיסקיות אם אתם נינוחים יותר בזירה הכספית" הוא אומר ומצביע על מעין צמיד מוזר עם מקום הכנסה לדיסקיות, בעלות 5,000 פ"ד. ליד המשגר מגוון החפצים שהוא פירט - שקיקים של כדוריות מסריחות, שיש לך כמה מהם, תרסיסי שינה בגדלים ובצבעים שונים, כדוריות הבזק לבריחות מהירות ועוד. "בנוסף, אתם יכולים לקנות גם ערכות עזרה ראשונה לבני אדם. הם עובדות גם עם פוקימונים!" הוא אומר, ומצביע על תחנת הריפוי דמוית המרכז-פוקימונים, שלידה עמדה עם קופסאות עץ קטנות שמשמשות כערכות חבישה. "ובכן, אני מקווה שתרכשו רק את הדברים הנכונים" הוא אומר, ומגיש לכל אחד מכם ערימה של שטרות בשווי 2,000 פ"ד. הוא אומר בשקט:"זה עומד להיות קרב קשה, במיוחד לטירונים שעוד לא התנסו כל כך בקרבות ענק שכאלו. תבטיחו לי שתשתמשו בכסף הזה כדי שתצאו בריאים ושלמים מהקרב הזה" הוא אומר בדאגה, והולך. אדם אומר:" אני הולך לקנות כמה דברים. עוד חמש דקות ליד המרכז פוקימונים, נקנה עזרה ראשונה ונשתגר לנימבאסה?" הוא שואל כשאלה רטורית, מתחיל לאסוף את החפצים שהוא צריך במהירות.
    מה תעשה?

איתן
    *מיקום - ???
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה אור לפוקימוניך מה לעשות ואומר להם לא לוותר, אומר לאיש שהוא כנראה חזק מדי בשבילך. פרצוף זעוף עולה על פניו:" אף פעם אל תאמר נואש! אלא אם כן כל מה שנשאר לך הוא פוקימון אחד כמעט מעולף. אבל זה לא המצב כעת. בקרבות תמיד ייגרמו אבידות, קלות או כבדות, לבריאות הפוקימונים, אך את הכל אפשר לרפא" הוא אומר, בעוד ליליפאפ נושך את סנובר, משאיר אותו כבר מותש, וצ'ימצ'אר שולח גחל לוהט אל עבר אקזגיוט, משאיר אותו כמעט מעולף. האיש אומר:" רואה? במהלך אחד כמעט וניצחת בקרב. ועכשיו תורי, בכל זאת. אקזגיוט, על-חושי על צ'ימצ'אר! סנובר, פטיש עץ על ליליפאפ!". אקזגיוט ועיניו זורחות, מעיפים את צ'ימצ'אר לתקרה, שולחים עליו גלים על-חושיים ומעיפים אותו בהטחה לקרקע. סנובר עוטף ידו באור ירוק, נותן מכה עוצמתית לליליפאפ ומעלף אותו, גורם לעצמו מעט נזק. האיש מחייך, אך רק לרגע. האוויר נהיה הרבה יותר חם באופן מיידי, ואתה מעיף מבט על צ'ימצ'אר - אתה רואה שעיניו בוערות באור אדום, זנבו בוער באש חזקה, ובואפן כללי הוא נראה חזק יותר. לאחר מכן צ'ימצ'אר שולח מפיו זרנוק אש עצום, שרק החלק שיוצא מפיו של צ'ימצ'אר הופך יד לכמעט פי 2 יותר גדול ממנו. צ'ימצ'אר מפחם את אקזגיוט וסנובר, משאיר מהם שני פוקימונים מעולפים ומלאים בגושי פחם קטנים. *מזל טוב! צ'ימצ'אר למד להביור!!!* האיש אומר בחיוך:" סנובר, אקזגיוט, חזרו! רואה צ'ארלס? צ'ימצ'אר שלך ניחן בביטוי הייחודי ביותר של היכולת שלו, להט - כאשר הוא מרגיש איום בהפסד, הוא עלול לחוות התקף זעם ש'ידליק את האש הפנימית שלו', יגרום לו להיות פי כמה וכמה יותר חזק. ובכן, כל הכבוד! עברת את המבחן" הוא אומר. הוא שולח החוצה עץ קוקוס עם רגליים ושלושה ראשים ואומר "אקסגיוטור, ריפוי" ובן רגע שני הפוקימונים שלך נראים הרבה יותר טוב: "המתקפה ריפוי היא מתקפה מיוחדת לפוקימונים מסוג על-חושי וכמה נוספים, שמה שהיא עושה הוא לרפא לחלוטין את כל מי שנפגע ממנה. בכל מקרה, חזרה לעניינים חשובים. אני מניח שאתה לא יודע מי אני". אתה מהנהן עם הראש, קצת בהלם מכמות הידע שאצורה בבן אדם שמולך. "אני ברנדון גרינליף. אולי השם מוכר לך קצת יותר. בכל מקרה, אני גם ידוע בתור המפקד הראשי והמייסד של צוות אג'נטרה. בכל מקרה, ברוך הבא! עברת את מבחן הקבלה! כדי להמשיך לטקס הרשמי, אקסגיוטור ישגר אותנו. דבר איתי כשאתה מוכן" הוא אומר, מחכה בסבלנות ליד אקסגיוטור לתגובתך.
    מה תעשה?

טוטודייל
    *היית בפולין, אני מניח.
    *מה דעתך על הלוגו?
    *זמן - צהריים
    *בזמן משימה רשמית
    *כסף - 75 פ"ד
    האדם מוריד את התקפיותו, ושואל אם אתם רמפא"גים, ואחרת איזו סיבה היתה לכם להיות עם כדור הגריסאוס. אתה מתחיל אט-אט לקלוט באיזו גודל אי-ההבנה שהגעת אליה, וכך קולט גם האדם השני. טרייסי מסמנת לך ואתה מחזיר את פידג'יוטו, מסמנת לך להירגע. האדם אומר:" טוב, הגיע הזמן שנתגבר על זה, לא? אני קלאן אנג'לו, מפטאלבורג, ונשלחתי לכאן במשימת סיור. אני חשפתי את הבסיס החבוי הזה, פחות או יותר, והצלתי את כדרו הגריסאוס מידי צוות רמפא"ג. עיניה של טרייסי נאורות והיא אומרת:" אני חושבת שהבנתי מה קורה כאן. כשאתה נתקלת בכדור הגריסאוס, אי שם בבסיס, היתה התעוררות פתאומית של כוחותיו של גיראטינה באזור, מה שגרם לקודי להתמוטט ולהישאב לתוך שטיפת המוח של גיראטינה. לאחר מכן, כשלקחת את כדור הגריסאוס, האנרגיה של גיראטינה נשאבה חזרה אל הכדור בצאתך. ואנחנו חשבנו שהיית סוכן רמפא"ג" היא מצחקקת בהקלה, וכך גם קודי. במבט שני אתה קולט שהאדם יותר גבוה ממך בכ-20 ס"מ ויותר חסון ממך, ושהוא כנראה יותר גדול ממך. נראה שגן אתה וקודי יחדיו לא תשתוו לו בכוחותיכם. קלאן מגיש את ידו ללחיצה אליך, בחיוך, אך עדיין מעט בכוננות, במידה ותנסה לעשות משהו. נראה שהאדם הזה הוא סוכן ממוקד מאוד, ושאין אתה יכול להשתוות לו אם תנסה בכלל.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    איתן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    כמעטט והתקבלת. תוסיף לטופס שלך:
    • עיר מוצא (במשחק, אחת מהערים בששת המחוזות)

תשלח לי את הפרטים האלה בה"פ

נועם
    *מזל טוב! פתחת את עמ' 70 וזכית ב10,000 פ"ד!
    *זה הכנף של הונצ'קרוו, אם הבנתי על מה אתה מדבר.
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    אתה שוקע לך במחשבות עליך ועל עתידך, ואז חושב שלמה שתיתן להם לכסח את כל הישבנים של הרמפא"גים, טוען את משגר הדיסקיות בדיסקית חשמל ורץ בהסתערות אל תוך חורבות הטירה. אתה מגיע לחלל הראשי, ורואה חיילים רבים של צוות אג'נטרה נלחמים בחיילים של צוות מגמה-רמפא"ג. נדמה כי בינתיים חיילי צוות אג'נטרה מתגברים על הרמפא"גים. אתה רואה במזרח החלל הראשי כחמישה חיילים רצים לעבר המסדרון שהוביל אותך לחדרו של גיראטינה. ג'וזף ממוקם במערב החלל, נלחם בידיו החשופות מול כמה חיילים בעוד המגמורטר והאלקטיוויר שלו נלחמים מסביב.
    מה תעשה?

טל
    *
    *מה דעתך על הלוגו?
    *מיקום - דרך 101, הואן
    *זמן - בוקר מאוחר
    *עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
    *כסף - 555 פ"ד
    את אומרת לטרוי שזה מקרה קלאסי של 'לב שבור' (ממש dr. love את מה? חח), ורוכנת לסילבאון, מסבירה לה שזה שהוא זורואה לא מונע ממנה להיות עמו. את מסתכלת עוד קצת, ומבינה איפה טעית: המשחקים הידידותיים, הנפיל בתרגיל הדמעות ואז הזעם כשהוא נחשף כזורואה: פיירי התאהבה בדמות הסילבאון, ולא בזורואה עצמו. בינתיים את שואלת את טרוי אם יש משהו לעשות פה, והוא אומר:"לא פה, אבל קיבלתי הודעה שיש תדרוך לכל הטוראים החדשים בבסיס בנימבאסה. תסיימי עם סילבאון ונצא?" הוא שואל, ובאכפתיות ככל שהוא יכול.
    מה תעשי?

בר
    *מה דעתך על הלוגו?
    *מיקום - מעבורת הסלאקות' המכונף, בדרך לאי הקרבות
    *זמן - בוקר
    *כסף - 5,485 פ"ד
    אתה חושב בגיחוך שכנראה שניק הזה לא יודע למה שרומיש מתפתח. אתה פונה אליו ואומר לו שהוא חייב להפסיק לדבר ככה, כי כל פוקימון יכול להיות חזק, אפילו אם הוא קטן, וחושב בכאב על תקרית הנויבאט שלך. "ומי אתה בדיוק?" ניק פונה אליך בזלזול הכי אפשרי שיש. "ומי נתן לך את הזכות לפנות אליי בכלל? זה לא כאילו אתה מכיר אותי או משהו" הוא פולט בבוז. כשאתה מציע לו לעשות קרב, הוא כבר ממש צוחק, צחוק מתנשא שמעיק עליך קצת :"אני? להילחם מול מגן הפטריות? נראה לי שאני אוותר על התענוג. יודע מה? לא. אני אלחם מולך, ואראה לך למה הגודל תמיד קובע!" הוא אומר ושולף שלושה פוקדורים לידו. "שלושה מול שלושה. מוכן?" הוא שואל אותך. נראה כאילו הוא רק מחכה לקרב. אתם זורמים לעבר זירה נוספת, הווא מגדיל את אחד הפוקדורים:" אחריך, אני מתעקש" הוא אומר בבוז הכי רב שהוא יכול.
    מה תעשה?
    "אין בעיה אז תקבל את יתרון הסוגים" אגיד לו
    "אם ככה תרצה ככה יהיה" אגיד ואזרוק את הפוכדור של מצ'וק ואחכה לפוקימון שלו

15. היזהרו מחיקויים!
    בר
    *מיקום - מעבורת הסלאקות' המכונף, בדרך לאי הקרבות
    *זמן - בוקר
    *כסף - 5,485 פ"ד
    אתה אומר לו שאין בעיה ומוציא את מאצ'וק. הוא מחייך ואומר:" הבאת את זה על עצמך. טוגקיס, צאי!" הוא אומר ומהפוקדור יוצאת מעין ציפור לבנה עם נקודות צבעוניות, שפשוט מכסה נתח גדול מהזירה מרוב שהיא גדולה: . הוא אומר:" טוגקיס, שיסוע אווירי!" וטוגקיס מנופפת בכנפיה, מייצרת גלי אוויר חדים שפוגעים במאצ'וק וגורמים לו הרבה נזק.
    מה תעשה?
    מאצ'וק - 6/10
    Spoiler ספוילר

עמוד 71 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2161697071727381 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •