טדי
*מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, העיר מאוויל, הואן
*זמן - צהריים מוקדמים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 1,950 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מעדכן את אדם במה שמגנו אמר לך בהודעה, ואדם אומר:" נו? אז בוא נלך!". אתם ניגשים לאישה בדלפק ואתה בדיוק שם לב שמעל הדלפק יש את סמל אג'נטרה בצבע כסף, מה שאתה מבין שמסמל על מפקדות מחוז. אדם מדבר עם הפקידה והיא מביאה לו כרטיס מגנטי לבן כולו, עם איור כתום של תג הדינאמו, התג של מכון מאוויל עליו. אדם אומר:" נעביר את זה בחריץ במעלית הנהלה ונגיע ישירות למשרד של מפקד מחוז הואן". אתם נכנסים למעלית ואדם מעביר את הכרטיס המגנטי בחריץ, והמעלית אומרת:" כבר תגיעו לחדר של מפקד המחוז". לאחר מכן המעלית יורדת מטה מהר מאוד ונפתחת. החדר באתם רואים מולכם דומה מאוד לחדרו של מגנו במפקדה באוליביין, עם כמה הבדלים קטנים : הרצפה מכוסה בזכוכית שמתחתיה עמודי מתכת שביניהם זורם חשמל חי בעוצמה גבוהה מאוד. בקירות ממוקמים מדפים-מדפים של עץ לבן, שבתוכם פרסים, תעודות, סרטים ופוקדורים רבים מאוד, שמקנים לחדר תחושב יוקרתית. בחלק האחורי של החדר הארוך יש קיר זכוכית שמאחוריו סמל צוות אג'נטרה גדול ועשוי ממתכת, כשחשמל חי וכחול זורם בו. במרכז החדר שולחן עץ לבן ארוך, שבקצהו יושבים מגנו ועוד אדם מבוגר, נמוך יחסית עם זקן שעוטף את פניו, סוודר חום ומכנסי בד כתומים בהירים: . מגנו אומר:" בואו, שבו לידנו!". אתה אדם באים להתיישב לידם, ומגנו אומר:" תכירו : זה חבר מאוד טוב שלי - ווטסון, מפקד מחוז הואן. ווטסון ואני חברים קרובים כבר שנים, והוא משמש גם כמנהיג המכון של העיר מאוויל וגם כמפקד מחוז הואן של צוות אג'נטרה. עכשיו, אשמח אם תוכלו לספר לי ולווטסון את עלילות המשימה שלכם". אדם מספר למגנו ולווטסון את כל מה שקרה לכם במשימה, כולל החייל של צוות גלקטיק. מגנו שואל "ואיפה הוא עכשיו?" ואדם עונה :"הבאנו אותו לאחד החוקרים שהסתובב בלובי והוא לקח אותו לבי"ח לטיפול בשבויים". אדם מסיים את הסיפור, ומגנו עונה:" כל הכבוד. באמת הראתם יכולת מרהיבה בביצוע של המשימה הזו. ביום רגיל, היית פשוט נותן לך קצת כסף ואז היה לכם שלושה ימים של שקט, אבל היום הזה קצת שונה. אתם עדיין תקבלו כסף" הוא אומר ומביא לכם 750 פ"ד, "אבל לצערי אני חייב לתת לכם עוד משימה, אפילו קצת יותר גדולה הפעם - לפני כמה שעות צוות סיור שלנו ביונובה חשף בסיס של צוות מגמה-רמפא"ג, ומאז אנחנו בקרב איתם על השליטה בבסיס. כוחות מודיעין מסרו לי שבמהלך הקרב הבאנו לשליטתנו את כדור הגריסאוס, אחד מהחפצים שצוות רמפא"D גנבו לפני כחצי שנה. בנוסף, יש חשדות שצוות רמפא"ג השתמשו בכדור הגריסאוס כדי לשלוט על המוח של אנשים אקראיים לבחירתם בכל רחבי העולם לניצול שלהם כחיילים זמניים, ואף שמטרתם הסופית היתה בכלל לזמן את גיראטינה ולהשתמש בו לקידום תכניתם, מה שהיא לא תהיה. כרגע כדור הגריסאוס מאובטח במפקדת מחוז יונובה, אבל אנחנו עדיין נאבקים על הלשיטה בבסיס. רוב כוח הלחימה מורכב מסוכני שדה, אחד מהדרגות הגבוהות בצוות, ויחידה של כל הטוראים החדשים של הצוות שלנו, שרובם אותרו כסוכנים אמיצים ויוצאי דופן. בנוסף, קיבלתי אישור מיוחד מברנדון ולהכניס לכוח הלחימה יחידה מובחרת של טירונים מבטיחים ביותר, ולמען האמת, אחד מהם חשף את הבסיס ומצא את כדור הגריסאוס. בכל מקרה, בהתחשב בעובדה ששניכם כל כך רבי תושייה ומוכשרים, אני מצוות אתכם לכוח הלחימה בקרב על הבסיס. רד, האחראי על הטירונים בצוות ומפקד מחוז קנטו, נמצא כרגע במפקדת יונובה בנימבאסה, מכין את עצמו ואת יחידת הטוראים לתקיפה. הודעתי לו שאתם אמורים לבוא, פשוט תגיעו לשם אחרי שתכינו את עצמכם, הן מחבינת חפצים מהחנות והן מבחינת הפוקימונים שלכם. אבל אל תתעכבו יותר מדי, הוא מחכה לכם. ועכשיו, אני חייב ללכת, מחכה לי פגישה בג'וטו. ווטסון כבר ילווה אתכם החוצה" הוא אומר בעוד הוא משתגר משם. ווטסון קם ואומר:" טוב, שנלך לחנות הבסיס? אני יכול להמליץ לכם על מיטב החידושים שלנו שבהחלט יעזרו לכם בקרב".
מה תעשה?