Pokemon GO
עמוד 77 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2767757677787987 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,141 עד 1,155 מתוך 1331
  1. אני שלד
    שם: עמית
    Here we go

התחלה אג'נטרה
    ~~~~~~~~~~
    אתה מתעורר. הכל סביבך חשוך. אינך רואה כלום. הדבר האחרון שאתה זוכר הוא שעלית על מטוס, קרוב לעיר הולדתך. לאחר כמה דקות שבהם אתה תוהה היכן אתה, האור בחדר נדלק. אתה מסנוור מהבזק האור הפתאומי, ומגלה שאתה נמצא בתוך האנגר מטוסים נטוש ענקי. אתה מתחיל לשמוע צעדים לכיוונך. לאחר כמה דקות מופיע מולך אדם גבוה, בעל חזות קשוחה עם מעיל ירוק ארוך:
    הוא מסתובב אליך ואומר לך: שלום. חיכיתי לך. תיקח את הפוקדורים ונתחיל. אתה מסתכל סביבך ורואה שבמרחק כ20 מטר שמאלה ממך יש ארגז עם שני פוקדורים שלא נראים כמו אף פוקדור שראית בימי חייך:
    "ש-שלום" אני מגמגם, קצת בהלם מהסיטואציה
    'כל כך הרבה השקעה' אני חושב ומסתכל מסביב
    אני ניגש לארגז במהירות
    "את שניהם?" אני שואל את האיש בכדי לוודא

Spoiler ספוילר

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    טוטודייל
    *מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
    *זמן - צהריים
    *בזמן משימה רשמית
    *כסף - 75 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מברך את קודי על פרסיאן, אומר לו מול מי אתה וטרייסי נלחמתם ושקליידול התפתח לך בדרך. קודי אומר:"כל הכבוד טוטודייל! אנחנו חייבים לעשות איזה קרב ברגע שנצא מכאן". לאחר מכן אתה אומר שאתה רוצה ללכת ולחסל את הדרג הגבוה ההוא שראיתם, אבל טרייסי אומרת:" אל תדאג. הנערה הזאת נלחמת מולו. אני סומכת עליה. בינתיים, קודי, מה דעתך להצטרף אלינו, נלך לסרוק לעומקו מסדרון אחר?" היא מציעה לקודי, מכלילה אותך אוטומטית בעסקה. קודי אומר"כן, למה לא? אני מניח שאני יכול לעזור לכם שמה בדיוק כמו שאתם יכולים לעזור לי. לאיזה מסדרון? ריצ'י, ההחלטה נתונה בידיך" הוא אומר ומסתכל עליך. אתה מסתכל סביב ורואה עוד חמישה מסדרונות שלא ביקרתם בהם, כשלאחד שסמוך לאחר שהייתם בו קודם נכנסת חולייה של כ-6 חיילים. יש מסדרונות מסביב לכל הרחבה העגולה.
    מה תעשה?

Amitlv
    *מיקום - ???
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר שיש לך הרגשה שהם רוצים שתלך לשם, אך שוב, היעדר המיקרופון בסביבה מונע מהם לשמוע אותך (ממש במקרה חח). אתם צועד לאיטך על המעבר, מנסה לחשוב איך הגעת לכאן. הדבר האחרון שאתה זוכר לפני ההליכה שהובילה אותך לחדר זה היה שבאת להירשם לצוות רמפא"ג, אך זה הרגיש לך כאילו זה קרה לפני ימים רבים. אתה נכנס למסדרון ורואה כמה אנשים מדברים בקצהו. כשאתה מסיים לעבור אותו אתה מגיע לחדר ענקי. החדר עשוי מפלדה אפורה כהה, כשבקרבה לרצפה ולתקרה הרחוקה כמה עשרות מטרים מעליך יש מתכת כחולה. מסביב לחדר יש כ-10 זירות קרב מסורטטות על הקרקע בפסים בצבע כחול ים. לפני כל הזירות עומדים חמישה נערים ונערות בדומה לך, כשלפניהם עומד מין אדם עם בגדי פיראט וזקנקן קטן, עם A גדולה בצבע סגול על הבגדים שלו לצד סמל המזכיר את הסמל שעל פוקדורך, עם עוד אישה בבגדים דומה (אך ללא הזקן) לצידו: (תוסיף את הA בדמיון) .
    האיש-פיראט אומר:" אני רואה שהמועמד האחרון הגיע. אם כך, אפשר להתחיל. שלום לכם, וברוכים הבאים למבחנים הקבלה לצוות אקווה-רמפא"ג!". מחיאות כפיים חלושות מגיעות מסביבכם. "הפוקדורים שבהם מצאתם את הפוקימונים שלכם" חמשת האנשים לידך מסתכלים על פוקדורים זהים לשלך "הם פוקדורי-אקווה. סיימנו את הפיתוח שלהם בזמן האחרון ואתם מבין הנסיינים הראשונים להשתמש בהם. הכדור הזה ייחודי בכך שהוא מאפשר לך לגנוב פוקימונים של מאמנים אחרים, בין אם הם בתוך הפוקדור או מחוצה לו. הפוקימונים שלכם נגנבו השבוע, והובאו אלינו מרחבי העולם כולו". אתה רואה שניים מהמאמנים מביטים באימה בפוקדורים. "בכל מקרה, בשביל שתוכלו לזכות במדים שלכם ולהפוך לחברים רשמיים, אתם קודם כל צריכים להוכיח לנו שאתם שווים משהו" הוא אומר וניגש אליכם, מצוות אתכם לשלושה צוותים. "כל צמד יילחם בקרב פוקימונים, והמנצח יתקבל לצוות רמפא"ג, בעוד המפסיד ייכלא בצינוק שלנו" הוא אומר והאנשים סביבך מתחילים להסס. לאחר כמה דקות בהם התמקמתם במרחק בטוח אחד מהשני, האדם שצוות איתך אומר "נעים מאוד, ג'ייס", מחייך ומגיש את ידו ללחיצת יד.
    מה תעשה?

נועם
    *ביום שבחרת את מטלה מספר 3 XD
    *זמן - אחה"צ
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 18,380 פ"ד
    אתה מברך אותם על כך שהצליחו להוריד פוקימון מפותח-מגה במכה אחת ומורה להם לתקוף בחוזקה את שני הפוקימונים האחרים (כי מה יותר טוב מלתת לשה"ם להחליט מה לעשות כשאין לך כוח חחח). לנטרן שולחת מכת ברק עוצמתית לעבר סיגיליף, גורמת לו הרבה מאוד נזק. סניז מוסיף מתקפת הטעיה ומעלף את סיגיליף. קראנץ' מתפתח מגה ושולח הטלה סיסמית עוצמתית במיוחד אל עבר גות'וריטה, מטיח אותה בכוח ברצפה ומעלף גם אותה. החייל מתעצבן ואומר:"גות'וריטה, סיגיליף, חזרו! עכשיו אני אטפל בך!" הוא אומר בעודו מסתער עליך עם כל גופו (וגופו שרירי ומאיים במיוחד)
    מה תעשה?

טל
    *גאונת על. את לא סתם נלחמת מול הבוס של צוות מגמה-רמפא"ג
    *מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רוזרט, יונובה
    *זמן - בוקר מאוחר
    *עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
    *כסף - 355 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את חושבת שאש לא תשפיע עליו, ובעודך מריצה בראש את הטבלאות המוכרות לך מבית הספר היסודי את עושה כתיכנונך. ניינטיילס שולחת קרן מסתורתי זוהרת לעבר ארודקטיל, מבלבלת אותו. לאחר מכן את מחזירה את ניינטיילס ומוציאה את פסיידאק, אומרת לו מה לעשות. הוא מהנהן בראשו ומחייך אלייך, זוהר באור בהיר. את ומקסי נדהמים בעוד פסיידאק גדל וצומח, נהיה גדול יותר, ומצמיח מעין קוצים על ראשו. כשהוא מסיים לזהור את רואה שהוא נהיה כחול והופיעה מעין אבן אדומה על מצחו. *מזל טוב!! פסיידאק של טרוי התפתח לגולדאק!!! * גולדאק עושה כמו שביקשת ממנו, משלב אקדח מים עוצמתי במיוחד עם בועות שעוטפות אותו, יוצר מעין זרנוק עוצמתי במיוחד, גורם לארודקטיל הרבה יותר נזק מהמצופה. *מזל טוב! גולדאק של טרוי למד משאבת הידרו!!!* מקסי אומר:"ארודקטיל, התאפס על עצמך! שאגה!". ארודטיל מנסה לשאוג, אך הוא מתבלבל וחובט בצעמו עם טרפיו, גורם לעצמו נזק. ארודקטיל נראה מותש ובקושי מרחף באוויר. מקסי זועם.
    מה תעשי?
    ניינטיילס - 2/10
    גולדאק של טרוי - 2/10

עמית
    *מיקום - ???
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה מגמגם שלום, בהלם מהסיטואציה ומופתע מאוד מההשקעה. אתה ניגש לארגז במהירות, מוודא עם האיש אם לקחת את שניהם. האיש אומר לך:" כן." "קדימה, תוציא אותם!" הוא אומר. הפוקדורים רועדים מרוב התרגשות של הפוקימונים בתוכם.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

3. אני שלד
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    עמית
    *מיקום - ???
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה מגמגם שלום, בהלם מהסיטואציה ומופתע מאוד מההשקעה. אתה ניגש לארגז במהירות, מוודא עם האיש אם לקחת את שניהם. האיש אומר לך:" כן." "קדימה, תוציא אותם!" הוא אומר. הפוקדורים רועדים מרוב התרגשות של הפוקימונים בתוכם.
    מה תעשה?
    "ס-סליחה!" אני נבהל
    'אוקי.. הנה' אני חושב לעצמי ומוציא את הפוכדורים
    אני משחרר את הפוקימונים כדי לראות מי הם, וכדי להרגיע את ההתרגשות שלהם (ושלי)

Spoiler ספוילר

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *זמן - בוקר מאוחר
    *כסף - 355 פ"ד
    את חושבת שאש לא תשפיע עליו, ובעודך מריצה בראש את הטבלאות המוכרות לך מבית הספר היסודי את עושה כתיכנונך. ניינטיילס שולחת קרן מסתורתי זוהרת לעבר ארודקטיל, מבלבלת אותו. לאחר מכן את מחזירה את ניינטיילס ומוציאה את פסיידאק, אומרת לו מה לעשות. הוא מהנהן בראשו ומחייך אלייך, זוהר באור בהיר. את ומקסי נדהמים בעוד פסיידאק גדל וצומח, נהיה גדול יותר, ומצמיח מעין קוצים על ראשו. כשהוא מסיים לזהור את רואה שהוא נהיה כחול והופיעה מעין אבן אדומה על מצחו. *מזל טוב!! פסיידאק של טרוי התפתח לגולדאק!!! * גולדאק עושה כמו שביקשת ממנו, משלב אקדח מים עוצמתי במיוחד עם בועות שעוטפות אותו, יוצר מעין זרנוק עוצמתי במיוחד, גורם לארודקטיל הרבה יותר נזק מהמצופה. *מזל טוב! גולדאק של טרוי למד משאבת הידרו!!!* מקסי אומר:"ארודקטיל, התאפס על עצמך! שאגה!". ארודטיל מנסה לשאוג, אך הוא מתבלבל וחובט בצעמו עם טרפיו, גורם לעצמו נזק. ארודקטיל נראה מותש ובקושי מרחף באוויר. מקסי זועם.
    מה תעשי?
    ניינטיילס - 2/10
    גולדאק של טרוי - 2/10

"גולדאק כל הכבוד, אתה נהדר!" אחמיא לגודלאק בשמחה. "משאבת הידרו, משולבת בקרן בועות-בוא נסיים את זה!" אצעק בלהט ואצפה בגולדאק משגר את ההתקפה. 'הכל בסדר, תחזיקי מעמד רק עוד קצת' אומר לעצמי כדי להרגע. "מה בכלל הקטע שלך? להשתלט על העולם? בשביל מה?" אשאל מעט בעוקצנות, בתקווה להצליח להוציא פרטים ממקסי.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    טוטודייל
    *זמן - צהריים
    *בזמן משימה רשמית
    *כסף - 75 פ"ד
    אתה מברך את קודי על פרסיאן, אומר לו מול מי אתה וטרייסי נלחמתם ושקליידול התפתח לך בדרך. קודי אומר:"כל הכבוד טוטודייל! אנחנו חייבים לעשות איזה קרב ברגע שנצא מכאן". לאחר מכן אתה אומר שאתה רוצה ללכת ולחסל את הדרג הגבוה ההוא שראיתם, אבל טרייסי אומרת:" אל תדאג. הנערה הזאת נלחמת מולו. אני סומכת עליה. בינתיים, קודי, מה דעתך להצטרף אלינו, נלך לסרוק לעומקו מסדרון אחר?" היא מציעה לקודי, מכלילה אותך אוטומטית בעסקה. קודי אומר"כן, למה לא? אני מניח שאני יכול לעזור לכם שמה בדיוק כמו שאתם יכולים לעזור לי. לאיזה מסדרון? ריצ'י, ההחלטה נתונה בידיך" הוא אומר ומסתכל עליך. אתה מסתכל סביב ורואה עוד חמישה מסדרונות שלא ביקרתם בהם, כשלאחד שסמוך לאחר שהייתם בו קודם נכנסת חולייה של כ-6 חיילים. יש מסדרונות מסביב לכל הרחבה העגולה.
    מה תעשה?

Amitlv
    *מיקום - ???
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה אומר שיש לך הרגשה שהם רוצים שתלך לשם, אך שוב, היעדר המיקרופון בסביבה מונע מהם לשמוע אותך (ממש במקרה חח). אתם צועד לאיטך על המעבר, מנסה לחשוב איך הגעת לכאן. הדבר האחרון שאתה זוכר לפני ההליכה שהובילה אותך לחדר זה היה שבאת להירשם לצוות רמפא"ג, אך זה הרגיש לך כאילו זה קרה לפני ימים רבים. אתה נכנס למסדרון ורואה כמה אנשים מדברים בקצהו. כשאתה מסיים לעבור אותו אתה מגיע לחדר ענקי. החדר עשוי מפלדה אפורה כהה, כשבקרבה לרצפה ולתקרה הרחוקה כמה עשרות מטרים מעליך יש מתכת כחולה. מסביב לחדר יש כ-10 זירות קרב מסורטטות על הקרקע בפסים בצבע כחול ים. לפני כל הזירות עומדים חמישה נערים ונערות בדומה לך, כשלפניהם עומד מין אדם עם בגדי פיראט וזקנקן קטן, עם A גדולה בצבע סגול על הבגדים שלו לצד סמל המזכיר את הסמל שעל פוקדורך, עם עוד אישה בבגדים דומה (אך ללא הזקן) לצידו: (תוסיף את הA בדמיון) .
    האיש-פיראט אומר:" אני רואה שהמועמד האחרון הגיע. אם כך, אפשר להתחיל. שלום לכם, וברוכים הבאים למבחנים הקבלה לצוות אקווה-רמפא"ג!". מחיאות כפיים חלושות מגיעות מסביבכם. "הפוקדורים שבהם מצאתם את הפוקימונים שלכם" חמשת האנשים לידך מסתכלים על פוקדורים זהים לשלך "הם פוקדורי-אקווה. סיימנו את הפיתוח שלהם בזמן האחרון ואתם מבין הנסיינים הראשונים להשתמש בהם. הכדור הזה ייחודי בכך שהוא מאפשר לך לגנוב פוקימונים של מאמנים אחרים, בין אם הם בתוך הפוקדור או מחוצה לו. הפוקימונים שלכם נגנבו השבוע, והובאו אלינו מרחבי העולם כולו". אתה רואה שניים מהמאמנים מביטים באימה בפוקדורים. "בכל מקרה, בשביל שתוכלו לזכות במדים שלכם ולהפוך לחברים רשמיים, אתם קודם כל צריכים להוכיח לנו שאתם שווים משהו" הוא אומר וניגש אליכם, מצוות אתכם לשלושה צוותים. "כל צמד יילחם בקרב פוקימונים, והמנצח יתקבל לצוות רמפא"ג, בעוד המפסיד ייכלא בצינוק שלנו" הוא אומר והאנשים סביבך מתחילים להסס. לאחר כמה דקות בהם התמקמתם במרחק בטוח אחד מהשני, האדם שצוות איתך אומר "נעים מאוד, ג'ייס", מחייך ומגיש את ידו ללחיצת יד.
    מה תעשה?

נועם
    *זמן - אחה"צ
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 18,380 פ"ד
    אתה מברך אותם על כך שהצליחו להוריד פוקימון מפותח-מגה במכה אחת ומורה להם לתקוף בחוזקה את שני הפוקימונים האחרים (כי מה יותר טוב מלתת לשה"ם להחליט מה לעשות כשאין לך כוח חחח). לנטרן שולחת מכת ברק עוצמתית לעבר סיגיליף, גורמת לו הרבה מאוד נזק. סניז מוסיף מתקפת הטעיה ומעלף את סיגיליף. קראנץ' מתפתח מגה ושולח הטלה סיסמית עוצמתית במיוחד אל עבר גות'וריטה, מטיח אותה בכוח ברצפה ומעלף גם אותה. החייל מתעצבן ואומר:"גות'וריטה, סיגיליף, חזרו! עכשיו אני אטפל בך!" הוא אומר בעודו מסתער עליך עם כל גופו (וגופו שרירי ומאיים במיוחד)
    מה תעשה?

טל
    *זמן - בוקר מאוחר
    *כסף - 355 פ"ד
    מה תעשי?
    ניינטיילס - 2/10
    גולדאק של טרוי - 2/10

עמית
    *מיקום - ???
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    מה תעשה?

"נעים" אשיב בקרירות ללא לחיצת ידו, "אז מי נמצא כן?" אשאל את הפוקדור ואלחץ בכפתור לראות את הפוקימון איתו אלחם, אבדוק את שמו ומתקפותיו בפוקידע "מוכן לקרב?" אשאל את הפוקימון 'אני חושב שכן' אחשוב לעצמי קצת בפחד ממה שהולך לקרות

כמו תמיד. עמיטריד.

6. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *זמן - אחה"צ
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 18,380 פ"ד
    מה תעשה?
    *אל תזכיר
    *אמרת צ'ופר התפתחות אמרת? אני הולך לשלוח את פלטצ'ינדר למשימת התאבדות, תהיה עדין.
    ----------------------------------
    "תחזרו!" אקרא ואחזיר את שלושתם במהירות לפוקדורים. "קח את זה!" אומר בקול רם ואירה על החייל במהירות דיסקית חשמל, בתקווה שתקנה לי קצת זמן. "פלטצ'ינדר, צא!!" אחשוב בזריזות. "אם אני אצליח לגרום לפלטצ'ינדר להתאמץ מספיק... לצאת מסף המהירות האפשרי לו בצורה הזאת... האם זה יהיה מספיק כדי להתפתח? אני חייב לנסות. לנטרן, סניז וקראנץ' כבר מותשים, והשאר חלשים מדי." אחשוב ואומר במהירות. "פלטצ'ינדר, תקשיב לי. אתה חייב לעוף לחייל ההוא בשיא המהירות, ויותר מזה! עוף הכי מהר שתוכל!"

7. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    טוטודייל
    *זמן - צהריים
    *בזמן משימה רשמית
    *כסף - 75 פ"ד
    מה תעשה?

Amitlv
    *מיקום - ???
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    מה תעשה?

נועם
    *זמן - אחה"צ
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 18,380 פ"ד
    מה תעשה?

טל
    *זמן - בוקר מאוחר
    *כסף - 355 פ"ד
    מה תעשי?
    ניינטיילס - 2/10
    גולדאק של טרוי - 2/10

עמית
    *מיקום - ???
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    מה תעשה?
    "בואו נלך על החיילים האלה, הם שישה לעומת שאנחנו שלושה. זאת אומרת שתכינו שני פוקימונים לפחות לקרב הזה!" אומר באסרטיביות ואתקדם לעבר המנהרה שאליה רצו ששת החיילים.

8. היזהרו מחיקויים!
    עמית
    *חחח. אתה בטח מת מבפנים מרוב לחץ
    *מיקום - ???
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה מוציא את שני הפוקימונים שלך כדי להרגיע את ההתרגשות שלהם ושלך. מהפוקדורים יוצאים מעין סוס שחור עם ברקים לבנים עליו ומעין שממית עצים ירוקה עם קיסם-עלה בפיה: . האיש אומר:" צ'יקוריטה, שרומיש, צאו!" ומהפוקדורים שלו יוצאים מעין יצור ירוק בהיר עם קוצים ירוקים על צווארו ועלה על ראשו, ופטרייה קטנה בצבע צהוב-חרדל עם כתמים ירוקים על ראשה-גופה : . "אחרייך" הוא אומר לך באציליות מזויפת תוך כדי קידה מזלזלת מעט.
    מה תעשה?

טל
    *זמן - בוקר מאוחר
    *כסף - 355 פ"ד
    את מברכת את גולדאק, אומרת לו מה לעשות. בינתיים את שואלת את מקסי מה הקטע שלו בכלל בטון עוקצני. הוא סוגשל נושם נשימה עומקה ועונה לך, באיפוק הכי עילאי שראית עד כה:"אני לא אפול לתכסיסים שלך ילדה. אני מקסי, מפקד צוות מגמה-רמפא"ג!" הוא אומר את הקטע האחרון במעין צעקה. "הגאון באדם! מי אני אהיה אם נערה צעירה תעפיל עליי בערמומיותה?". גולדאק שולח משאבת הידרו מוצלחת ומעלף את ארודקטיל. מקסי אומר:"ארודקטיל, חזור! אוי, את חושבת שאת עומדת לנצח, אבל אני רק התחלתי! צ'אנסי, צאי! פצצת ביצה!" ומהפוקדור שלו יוצאת מעין יצורה ורדרדה שכזאת, שנראית כמו אחות: . היא שולחת ביצה לבנה, שכאשר היא פוגע בגולדאק, היא מתפוצצת עליו בעוצמה ומעלפת אותו. מקסי מחייך.
    מה תעשי?
    גולדאק של טרוי - 0/10
    ניינטיילס - 2/10

Amitlv
    *מיקום - ???
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה לוחץ את ידו בקרירות ופותח את הפוקדור כדי לראות מי יילחם איתך. מהפוקדור יוצא מעין סוסון ים תכול וקטן: . ג'ייס אומר:"אוקיי, קיבלת הורסי! נחמד! אבל עכשיו תורי - פוליוואג, צא!"ומהפוקדור שלו יוצא מעין ראשן כחול קטן עם ספירלה על בטנו: . "אחרייך" הוא אומר בנימוס מזויף שכזה.
    מה תעשה?

נועם
    *חחח
    *אשתדל לצ'פר אותך בכמיטבי. זה יהיה כואב מאוד אבל בדרך אני מזהיר
    *זמן - אחה"צ
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 18,380 פ"ד
    אתה מחזיר אותך במהירות ואז מחליף מהר לדיסקית חשמל, משגר אותה עליו במהירות מספקת כדי לעכב אותו מעט. אתה מוציא את פלטצ'ינדר, חושב שאם הוא יהיה מספיק זריז אולי הוא אפילו יצליח לעבור את משוכת ההתפתחות. פלטצ'ינדר מתנגש בחוזקה בחייל המשותק כמה וכמה פעמים, נהיה יותר ויותר מהר כל התנגשות שלו הוא ממהר לאט לאט והחייל מתחיל להתעורר, אך פלטצ'ינדר כל כך זריז שהוא מצליח לפגוע בו ולחבוט בו בחוזקה. עם הזמן אתה רואה שפלטצ'ינדר הופך לכתם מטושטש, והכתם המטושטש מתיל לזהור לאט לאט. הכתם גדל וגדל עד שהוא חוזר להיות כתום ופלטצ'ינדר עוצר, מנופף בכנפיו. הוא כבר לא פלטצ'ינדר - הוא יותר גדול, יותר מכובד, מקורו יותר גדול ותבנית שחורה הופיעה על כנפיו. *מזל טוב! פלטצ'ינדר התפתח לטאלונפליים!!! . עד שטאלונפליים סיים איתו החייל כבר שכב חסר חיים מוטל על הקרקע.
    מה תעשה?

טוטודייל
    *זמן - צהריים
    *בזמן משימה רשמית
    *כסף - 75 פ"ד
    אתה אומר להם ללכת על החיילים ההם, וכל אחד מכין בידו שני פוקימונים, קודי מחייך קלות. אתם מזנקים עליהם בהתקפת פתע ושישתם אומרים:"לאמפנט, מארשטומפ, ליליגאנט, קדברה, קריקטון, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים שישה פוקימונים בעלי חזות עוצמתית: . קודי אומר:" פרסיאן, גות'וריטה, צאו!" וטרייסי אומרת:"דודואו, ויוילון, צאו!" ובנוסף לויוילון, דודואו ופרסיאן, יוצא גם פוקימון שאתה לא מכיר, מעין יצור שחור-לבן שכזה: . קודי מחייך ואומר:"תוציא פוקימונים ותוביל את המתקפה".
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

9. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *חחח
    *זמן - אחה"צ
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 18,380 פ"ד
    אתה מחזיר אותך במהירות ואז מחליף מהר לדיסקית חשמל, משגר אותה עליו במהירות מספקת כדי לעכב אותו מעט. אתה מוציא את פלטצ'ינדר, חושב שאם הוא יהיה מספיק זריז אולי הוא אפילו יצליח לעבור את משוכת ההתפתחות. פלטצ'ינדר מתנגש בחוזקה בחייל המשותק כמה וכמה פעמים, נהיה יותר ויותר מהר כל התנגשות שלו הוא ממהר לאט לאט והחייל מתחיל להתעורר, אך פלטצ'ינדר כל כך זריז שהוא מצליח לפגוע בו ולחבוט בו בחוזקה. עם הזמן אתה רואה שפלטצ'ינדר הופך לכתם מטושטש, והכתם המטושטש מתיל לזהור לאט לאט. הכתם גדל וגדל עד שהוא חוזר להיות כתום ופלטצ'ינדר עוצר, מנופף בכנפיו. הוא כבר לא פלטצ'ינדר - הוא יותר גדול, יותר מכובד, מקורו יותר גדול ותבנית שחורה הופיעה על כנפיו. *מזל טוב! פלטצ'ינדר התפתח לטאלונפליים!!! . עד שטאלונפליים סיים איתו החייל כבר שכב חסר חיים מוטל על הקרקע.
    מה תעשה?
    *טאלונפלייםםםםם
    *כנס בי bruh
    -----------------------------

"טאלונפליים... ידעתי שאתה מסוגל. תחזור" אקרא ואחזיר אותו לפוקדור. "הנה זה מתחיל. הדרך שלי להיות הסוכן האולטימטיבי עם הצוות האולטימטיבי." אומר בגאווה ואצא לחפש דברים אחרים מעניינים.

10. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=TheHeliolisk;1499318]עמית
    *מיקום - ???
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה מוציא את שני הפוקימונים שלך כדי להרגיע את ההתרגשות שלהם ושלך. מהפוקדורים יוצאים מעין סוס שחור עם ברקים לבנים עליו ומעין שממית עצים ירוקה עם קיסם-עלה בפיה: . האיש אומר:" צ'יקוריטה, שרומיש, צאו!" ומהפוקדורים שלו יוצאים מעין יצור ירוק בהיר עם קוצים ירוקים על צווארו ועלה על ראשו, ופטרייה קטנה בצבע צהוב-חרדל עם כתמים ירוקים על ראשה-גופה : . "אחרייך" הוא אומר לך באציליות מזויפת תוך כדי קידה מזלזלת מעט.
    מה תעשה?

טל
    *זמן - בוקר מאוחר
    *כסף - 355 פ"ד
    את מברכת את גולדאק, אומרת לו מה לעשות. בינתיים את שואלת את מקסי מה הקטע שלו בכלל בטון עוקצני. הוא סוגשל נושם נשימה עומקה ועונה לך, באיפוק הכי עילאי שראית עד כה:"אני לא אפול לתכסיסים שלך ילדה. אני מקסי, מפקד צוות מגמה-רמפא"ג!" הוא אומר את הקטע האחרון במעין צעקה. "הגאון באדם! מי אני אהיה אם נערה צעירה תעפיל עליי בערמומיותה?". גולדאק שולח משאבת הידרו מוצלחת ומעלף את ארודקטיל. מקסי אומר:"ארודקטיל, חזור! אוי, את חושבת שאת עומדת לנצח, אבל אני רק התחלתי! צ'אנסי, צאי! פצצת ביצה!" ומהפוקדור שלו יוצאת מעין יצורה ורדרדה שכזאת, שנראית כמו אחות: . היא שולחת ביצה לבנה, שכאשר היא פוגע בגולדאק, היא מתפוצצת עליו בעוצמה ומעלפת אותו. מקסי מחייך.
    מה תעשי?
    גולדאק של טרוי - 0/10
    ניינטיילס - 2/10

גאד כמה פוקימונים יש לו
    ~~~
    "אתה תהיה אדם שפל בדיוק כמו שאתה עכשיו?" אענה בתמימות. 'אוקיי, צ'אנסי רגישה למתקפות לחימה...הפוקימון היחיד שיש לי עם מתקפת לחימה הוא..' אחשוב במוחי. "מייטהינה, צא!" אצעק כקול ואוציא את מייטהינה מהפוקדור-אביט בפרוותו הייחודית בגאווה. "מייטהינה, תשתמש בשיסוע ואז בבעיטה כפולה, תשתדל שהבעיטה הזו תהיה הכי חזקה שאתה יכול!" אומר למייטהינה ואביט בו נלחם די בלחץ. 'כמה פוקימונים יש לו? מה הולך לקרות עכשיו?' המחשבות ירוצו במוחי בזמן שאתפלל שמייטהינה יצליח להביס את צ'אנסי.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. עמיטריד.
    Amitlv
    *מיקום - ???
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה לוחץ את ידו בקרירות ופותח את הפוקדור כדי לראות מי יילחם איתך. מהפוקדור יוצא מעין סוסון ים תכול וקטן: . ג'ייס אומר:"אוקיי, קיבלת הורסי! נחמד! אבל עכשיו תורי - פוליוואג, צא!"ומהפוקדור שלו יוצא מעין ראשן כחול קטן עם ספירלה על בטנו: . "אחרייך" הוא אומר בנימוס מזויף שכזה.
    מה תעשה?

לא לחצתי לו את היד
    --------------

אלך למקומי בזירה המאולתרת ולא אתעכב יותר מידי "הורס תשתמש במסך שן שיפריד בינכם!" אצווה עליו במהירות מבלי לתת ליריב להתכונן לקרב "ואז נסה לקפוץ מעל המסך עשן וליירט אקדח מים!"

כמו תמיד. עמיטריד.

12. אני שלד
    עמית
    *מיקום - ???
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    מה תעשה?

חחחח אתה לא טועה
    אה ואני יכול לקרוא להם בשמות?
    ~~~~
    אני לא שם לב לזלזול שלו עקב לחץ, ומניח את הפוכדורים על הרצפה, למניעת תקלות
    "אוקי.. אז.. בליצל! השתמש בגל הלם על שרומיש! טריקו, מתקפה מהירה על צ'יקוריטה!"

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    עמית
    *מיקום - ???
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    מה תעשה?

טל
    *זמן - בוקר מאוחר
    *כסף - 355 פ"ד
    מה תעשי?
    גולדאק של טרוי - 0/10
    ניינטיילס - 2/10

Amitlv
    *מיקום - ???
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    מה תעשה?

נועם
    *חחח
    *זמן - אחה"צ
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 18,380 פ"ד
    מה תעשה?

טוטודייל
    *זמן - צהריים
    *בזמן משימה רשמית
    *כסף - 75 פ"ד
    אתה אומר להם ללכת על החיילים ההם, וכל אחד מכין בידו שני פוקימונים, קודי מחייך קלות. אתם מזנקים עליהם בהתקפת פתע ושישתם אומרים:"לאמפנט, מארשטומפ, ליליגאנט, קדברה, קריקטון, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים שישה פוקימונים בעלי חזות עוצמתית: . קודי אומר:" פרסיאן, גות'וריטה, צאו!" וטרייסי אומרת:"דודואו, ויוילון, צאו!" ובנוסף לויוילון, דודואו ופרסיאן, יוצא גם פוקימון שאתה לא מכיר, מעין יצור שחור-לבן שכזה: . קודי מחייך ואומר:"תוציא פוקימונים ותוביל את המתקפה".
    מה תעשה?
    יצאו חמישה
    --------
    "קודי אני רואה שיש לך הרבה מה להסביר לנו" אצחק לעברו לאור הפוקימון החדש. "פידג'יוטו צא! שסע אווירי לעבר ליליגאנט."

14. היזהרו מחיקויים!
    נועם
    *וואי אתה מעצבןןןןן. אתה רושם תגובות בלי תוכן אני צריך לחשוב על הכל לבד. תעשה את זה עוד פעם אחת ולטאלונפליים תהיה devolution חח. סתם אבל ברצינות תן קצת תוכן.
    *זמן - אחה"צ
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 18,380 פ"ד
    אתה אומר לו שאתה ידעת שהוא מסוגל ומחזיר אותו לפוקדור. אתה הולך, מחפש אחר דברים נוספים לעשות. שני חיילים אורבים לך, צועקים "אתה!!" ואומרים:"גארבודור, אריאדוס, נינג'אסק, ארצ'יאופס, צאו!" ומהפוקדורים שלהם יוצאים מעין שקית זבל קרועה שאיבדה את הממדים שלה, עכביש אדום גדול ומאיים, מעין חרק נינג'ה קטן ומעופף ומעין תוכי-עוף דורס צבעוני וגדול שבקושי ומצליח לעוף: . הם מחכים שתוציא פוקימונים, כמו ''ג'נטלמנים'' אמיתיים.
    מה תעשה?

טל
    *המון חחח. ממש ברנדון
    *זמן - בוקר מאוחר
    *כסף - 355 פ"ד
    את מנסה לקטול אותו, אך נראה כי הוא השיג מעין מגן להעלבותיך. את חושבת מהר ומוציאה את מייטיינה, אומרת לו מה לעשות, ומקסי ממהר ללחוש "התמדה" לפני שאת מספיקה להגיב. צ'אנסי סופגת שיסוע ובעיטה כפולה עוצמתית, שגורמים לה לא מעט נזק. לאחר מכן היא זורחת באור בהיר, שולחת את כל האנרגיה החוצה ממנה בעוצמה ומעלפת את מייטיינה במכה אחת. מקסי אומר:" ביצה קשה!" וצ'נסי שוברת על עצמה ביצה, מרפאת את עצמה חזרה לשלמות. הוא מצחקק לעצמו קלות.
    מה תעשי?
    גולדאק - 2/10
    ניינטיילס - 2/10
    מייטיינה - 0/10

Amitlv
    *סורי הייתי בלחץ של זמן...
    *מיקום - בסיס אימונים של צוות אקווה-רמפא"ג, ???, סינו
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה עומד ליד הזירה (הלא מאולתרת, פשוט מסומנת בקווים כחולים) ומורה להורסי מה לעשות. הורסי מפזר מסך של עשן שחור בינו לבין פוליוואג, ואז מזנק הכי גבוה שהוא יכול(ועדיין לא עוקף את מסך העשן), שולח אקדח מים דרכו ושומע צליל פגיעה מהצד השני. ג'ייס מצחקק ואומר:"פגעתם בי! טוב, עכשיו תורי! פוליוואג, היפנוזה!" הוא אומר ופוליוואג שולח גלים ורדרדים דרך מסך העשן, מגיע אל הורסי וגורם לו להירדם. הוא ממשיך:"פוליוואג, חבטה!" הוא אומר בעוד פוליוואג מזנק דרך מסך העשן, מוצא את הורסי ומנסה לפגוע בו, אך העשן שנכנס מעיניו מטשטש את ראייתו והוא מפספס.
    מה תעשה?
    הורסי - 10/10 *ישן

עמית
    *כמובן
    *מיקום - האנגר מסתורי, ???
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה לא שם לב לזלזול ומניח את הפוקדורים על הרצפה, כדי שלא יקרה שום דבר. בליצל שולח גל אנרגיה חשמלית עם ברקים שמלווים אותו אל עבר שרומיש, גורם לו מעט נזק, מכיוון שהוא סוג עשב. האיש אומר:"סוגי עשב אמנם רגישים ללא מעט סוגים, אך יש להם כמה עמידויות מאוד מועילות, כמו עשב, מים או חשמל". טריקו טס במהירות הבזק אל צ'יקוריטה, ברמה שיש שובל לבן של אור מאחוריו ופוגע בה. האיש אומר:"עכשיו תורי. שרומיש, התקלה על טריקו! צ'יקוריטה, עלי תער!". שרומיש מתנגש בטריקו בכל כוחו, גורם לו כמות מכובדת של נזק. צ'יקוריטה מנופפת בעלה שעל ראשה, שולחת לעבר פוקימוניך עלים חדים, פוגעת בבליצל יותר קשה מבטריקו. האיש אומר:"מתקפות רחבות טווח תמיד עדיפות, מכיוון שכך אתה גורם יותר נזק, גם אם פוקימון אחד נפגע רק קלות".
    מה תעשה?
    בליצל - 8/10
    טריקו - 7/10 *משותק

טוטודייל
    *אופסיס זה מה שקורה כשאני בלחץ של זמן... נגיד שהיו רק חמישה חיילים או שאחד מת בדרך או משהו, קיצר אתם מול חמישה עכשיו.
    *זמן - צהריים
    *בזמן משימה רשמית
    *כסף - 75 פ"ד
    אתה מוציא את פידג'אוטו ואומר לו מה לעשות. פידג'אוטו שולח חיתוך באוויר לעבר ליליגאנט, גורם לה להרבה נזק. טרייסי אומרת:"דודואו, מתקפת הטעיה על קדאברה! ויוילון, מתקפת קשקשים על קדאברה!". דודואו רצה לעבר קדאברה ,מטע אותו וגורמת לו הרבה נזק, ומיד לאחר מכן ויוילון שולח קשקשים חדים צהובים וכחולים לעבר קדאברה, גורם לו אפילו עוד נזק. קדאברה כבר מותש. קודי אומר:"פרסיאן, וידוא על קדברה! גות'וריטה, קרן על-חושית על מארשטומפ!". פרסיאן תוקף את קדאברה בחוזקה עם כפו, גורם לו הרבה מאוד נזק ומעלף אותו, למורת רוחו של מאמנו. גות'וריטה שולחת קרן ורדרדה אל עבר מארשטומפ, גורמתלו כמות יפה של נזק. החיילים אומרים:"לאמפנט, להביור על ויוילון! מארשטומפ, אקדח מים על ויוילון! ליליגאנט, שאיבת גיגה על פרסיאן! קריקטון, מספרי אקס על גות'וריטה!". לאמפנט שולח להביור עוצמתי בעוד מארשטומפ שולח זרנוק מים, שניהם לעבר ויוילון, ועקב מיומנותם הרבה המתקפות לא נפגשות ויוילון נפגע קשה מאוד. ליליגאנט שולחת קרניים אדומות עבות אל עבר פרסיאן, שואבת ממנו אנרגיה ומעלה לעצמה את כמות האנרגיה. ליליגאנט נראית חזקה שוב. קריקטון עוטף את ידיו באור ירקרק בהיר ומצליב אותם, בעודו חובט בחוזקה בגות'וריטה וגורם לה הרבה מאוד נזק. החייל של קדאברה אומר:"קדאברה, חזור! בלייזיקן, צא! התפתחות מגה!" בעוד מהפוקדור יוצא מעין פוקימון דמוי תרנגולת לוחמת: - בלייזיקן מתפתח-מגה, מכהה את צבעי נוצותיו וורם למעין V להופיע על ראשו ולשרוולי אש לצאת מידו, גורם לו להיראות יותר חזק - . החייל אומר:"מגה בלייזיקן! בעיטת להט על ויוילון!" בעוד רגלו בוערת, והוא בועט בחוזקה בויוילון, מעלף אותו. בלייזיקן קופץ במקום ונראה כי הוא נהיה מעט יותר מהיר. טרייסי אומרת:"ויוילון, חזור היית מדהים! ריצ'י, אולי תוציא אתה פוקימון נוסף? נראה לי שלך יש את הצוות הכי חזק פה משל כולנו" היא אומרת ומחמיאה לך תוך כדי.
    מה תעשה?
    פידג'אוטו - 10/10
    פרסיאן של קודי - 7/10
    גות'וריטה של קודי - 6/10
    דודואו של טרייסי - 10/10
    ויוילון של טרייסי - 0/10
    Spoiler ספוילר

15. עמיטריד.

Amitlv
    *סורי הייתי בלחץ של זמן...
    *מיקום - בסיס אימונים של צוות אקווה-רמפא"ג, ???, סינו
    *זמן - ???
    *כסף - 0 פ"ד
    אתה עומד ליד הזירה (הלא מאולתרת, פשוט מסומנת בקווים כחולים) ומורה להורסי מה לעשות. הורסי מפזר מסך של עשן שחור בינו לבין פוליוואג, ואז מזנק הכי גבוה שהוא יכול(ועדיין לא עוקף את מסך העשן), שולח אקדח מים דרכו ושומע צליל פגיעה מהצד השני. ג'ייס מצחקק ואומר:"פגעתם בי! טוב, עכשיו תורי! פוליוואג, היפנוזה!" הוא אומר ופוליוואג שולח גלים ורדרדים דרך מסך העשן, מגיע אל הורסי וגורם לו להירדם. הוא ממשיך:"פוליוואג, חבטה!" הוא אומר בעוד פוליוואג מזנק דרך מסך העשן, מוצא את הורסי ומנסה לפגוע בו, אך העשן שנכנס מעיניו מטשטש את ראייתו והוא מפספס.
    מה תעשה?
    הורסי - 10/10 *ישן
    "הורסי קום! אצווה ואצעק בקול רם "קום עכשיו!" אצווה שוב "איך הגעת לפה?" אשאל את היריב בניסיון לבלבל אותו ולהסיח את דעתו עד שהורסי יתעורר "למה אתה בכלל מנסה להתקבל?" אמשיך בתקווה שהורסי כבר קם. במקרה והוא קם אצווה עליו להשתמש במתקפת בועות

כמו תמיד. עמיטריד.

עמוד 77 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2767757677787987 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •