טוטודייל
*מקום : גשר נאגט - דרך 24
*כסף : 625 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה צועק ומתפעל ממה שקרה כרגע. המאמן אומר: "בגלל שהכוח הרגיל של חזית כשדרומקה משתמש בה הוא 2 נ"ח, והכוח שלה כשהוא מוכפל הוא 4 נ"ח, פעמיים כפול ופעם אחת רגיל היו מספיק כדי להגיע ל10 ולעלף את באלטוי. לפחות בגלל שגם דרומקה התעלף באלטוי קיבל ניסיון. ברטיק, צא!" ומהפוקדור יוצא דוב ענקי על שתי רגליים עם פרווה כחלחלה, כפות וטפרים סגולים וחוטם וזקן קרחונים כחולים כהים:המאמן:"נו, התלהבת מברטיק הזוהר שלי? כל כך הרבה חיפושים במערת הנחיל בהואן, ובסוף המסע שלי, קאבצ'ו זוהר! והיום, הוא הולך לכתוש לך את הצורה!". אתה רואה שעל צווארו של ברטיק מעין קולר תכול ועליו כדור סגול עם טבעת וורודה בתוכו. אתה תוהה לעצמך מה חפץ זה עושה, כי הוא לא נראה כמו החפץ הקודם. אתה מוציא את טוטודייל. ברגע הראשון היא נראית מאוימת מברטיק, אך במהרה מתעשתת על עצמה ומחכה לפקודות ממך. אתה אומר לה מה לעשות. היא יוצאת בזריזות קדימה ויורה אקדח מים עוצמתי על ברטיק. מיד לאחר מכן היא מזנקת לעברו של ברטיק, ושורטת אותו בחוזקה. נראה כי היא מתחילה לכעוס. המאמן אומר:"ברטיק, תשתמש בסילון אקווה! מיד לאחר מכן בשיסוע!". ברטיק מקשיב, ועוטף עצמו במים, מתחיל לטוס באוויר כמו טורפדו לעבר טוטודייל, פוגע בה. נראה שהכדור שעל חזו זוהר מעט. מיד לאחר מכן הוא ניגש אל טוטודייל ומשסע אותה עם ידו בעוצמה, גורם לה נזק וחוטף בעצמו קצת. נראה שברטיק וטוטודייל בערך באותו מצב כרגע, שניהם די מותשים מיד לאחר התור הראשון
מה תעשה?
טוטודייל - 4/10
ספוילר
"מה אלה כל החפצים האלה?! איך זה שלא שמעתי עליהם בחיים?" אשאל את המאמן היריב. "כל הכבוד על תפיסת הברטיק הזוהר, הוא נראה כמו פוקימון חזק מאוד." אומר לו "אבל עכשיו אתה תכיר את הטוטודייל שחיכית להלחם מולה" אומר לפני שהיא תתקוף את ברטיק בפעם הראשונה. לאחר ההתקפה הראשונה אחשוב לעצמי "וואו יש מצב שאנחנו הולכים להפסיד בפעם הראשונה... לא, זה לא הולך לקרות, אני מאמין בטוטודייל שלי!" ואז אומר לטוטודייל: "טוטודייל תתקפי במבט ולאחר מכן תרוצי אליו במהירות במתקפת נשיכה, כשהוא ינסה להעיף אותך תקפצי למים ותברחי במהירות, תנצלי את המים לטובתך כדי להתחמק!"
טדי
*מקום : דרך 2, קאלוס
*כסף : 0 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לעצמך שלא ציפית לזה ואתה בטוח שאתה מפסיד (לסקאטרבאג. הזחל החסר אונים.). אתה אומר לקלפה מה לעשות. הוא מנסה לשלוח נשיקה קטנה לעבר סקאטרבאג, אך מסיבה מסוימת הוא מפספס וסקאטרבאג זז הצידה. קלפה מתעצבן ושר הרבה מאוד ברצף, מקווה להרדים אותו לפחות. הוא מתאמץ ולא נראה שהוא מצליח. לאחר מכן הוא שוב שולח כדור צהוב לעבר סקאטרבאג, ומעתיק את נבג ההלם (Stun Spore). הוא יורה עליו אבקה צהובה, מצליח לפגוע איתה בסקאטרבאג ולשתק אותו. באותו רגע סקאטרבאג וקלפה משותקים, רועדים משיתוק. סקאטרבאג מנסה לירות קורים לעבר קלפה, אך הוא משתתק באמצע והחוטים נופלים עליו. הוא לכוד בתוך עצמו. קלפה ניגש, משותק מאוד, לעבר סקאטרבאג, ובעזרת ידיו הקטנות סוטר לסאטרבאג פעמיים, גורם לו מעט נזק.*מזל טוב! קלפה למד סטירה כפולה (Double Slap)!!!* שניהם חוטפים שוב התקף שיתוק, ושוכבים אחד ליד השני, משותקים ורועדים מהנבגים המסוכנים שעליהם.
מה תעשה?
קלפה - 10/10 (משותק)
טוטודייל
*דובי קוטב יודעים לשחות...
*טעות שלי... טוטודייל עם 5.5 נ"ח, לא 4. סורי....
אתה שואל את המאמן היריב מה אלו כל החפצים הללו שמעולם לא שמעת עליהם. הוא אומר לך בזלזול:" אם כך, כנראה שאתה ממש חובבן. זהו כדור חיים (Life Orb), חפץ שמחזק מתקפות אך פוגע מעט במשתמש. אם לא שמעת על אף אחד מהחפצים הללו אתה צריך לקחת כמה שיעורים בAB - לחימה מתקדמת (Advanced Battling). אולי ככה תלמד מעט על סוגים, סוגי מתקפות, חפצים, שילובי חפץ- מתקפה ועוד. אני כמעט בטוח שבעיר ורידיאן יש בית קרבות עם שיעורים לטירונים חובבנים כמוך. למרות שיכול להיות שאתה מתחת לרף שלהם..." הוא אומר, מקניט אותך. אתה חושב לעצמך שאולי תפסיד היום בפעם הראשונה, אך דוחק מחשבה זו הצידה. אתה אומר לטוטודייל מה לעשות. טוטודייל שולחת מבט מטריד לעבר ברטיק, אך לא נראה כאילו היא מאיימת עליו מאוד. מיד לאחר מכן היא מזנקת אליו, נושכת אותו בחוזקה. היא שורטת אותו בחוזקה גם כן, ונכנסת למים. ברטיק שוחה אחריה, כי הוא גם עם יכולות שחיה. שניהם רודפים האחד את השני בתוך המים. המאמן שמולך אומר:" ברטיק, קח!" וזורק לעברו יהלום כתום. ברטיק תופס את היהלום, שמשדר אנרגיית לחימה וזעם, וסופג את כוחו, מעלים אותו. "ברטיק, כוח-על, עכשיו! סיים עם זה!" הוא אומר וברטיק טוען את עצמו בכוח זעם אדום-כתום, שוחה במהירות לעבר טוטודייל וחובט בה בכל עוצמתו, מעלף אותה במכה אחת. מיד לאחר מכן כדור החיים זוהר בחוזקה, לוקח מברטיק את שארית כוחו ומעלף גם אותו. ברטיק וטוטודייל צפים על פני המים, כמו שני גוויות (אתה מנסה להתעלם ממחשבה זו). המאמן אומר:"ברטיק, חזור! למזלך, גם ברטיק התעלף, לכן אני לא אדרוש ממך כסף על כל. אנחנו בתיקו, לכן תחשיב זאת כניצחון ותוכל להתקדם הלאה, אם תרצה" הוא אומר ומחייך חיוך נבזי, כמו מספר החיוכים הקודמים שכבר זכית להכיר.
מה תעשה?
טוטודייל - 0/10
ספוילר
טדי
*מקום : דרך 2, קאלוס
אתה זורק בהתלהבות פוקדור ומעודד את קלפה להחזיק מעמד.
נדנוד1... נדנוד2... נדנוד3... ו.....
ספוילר
אתה מאושר מהתפיסה שלך, ורואה שקלפה מותש, ונזכר שגם פלטצ'לינג וסקאטרבאג מותשים, וחושב שאולי כדאי לך לחפש את הבסיס וללכת לישון
מה תעשה?
ספוילר
אני יודע אבל טוטודייל אמורה להיות יותר זריזה אז...
------------
"מאמן מנוול, לפחות לא הפסדנו" אמלמל לעצמי. "טוטודייל חזרי היית נהדרת." אתקדם לכיוון מרכז הפוקימונים וארפא את שני הפוקימונים הפצועים שלי, לאחר הריפוי אתקדם לעבר המאמן החמישי (והאחרון?) על מנת לעבור בשעה טובה את הגשר.
*השפה שבה כל אחד מכם מדבר היא אחת מהבאות, תלוי במחוז ממנו הוא בא:
קנטו, ג'וטו, הואן, סינו : יפנית
יונובה : אנגלית
קאלוס : צרפתית
מה שעברית במשחק, בשבילכם הוא שפת האם. כשתגיעו לבסיס תמצאו מכשירים שיעזרו לכם להתגבר על מכשולי השפה
טדי
*מאיזה מחוז אתה?
*מקום : יער סנטאלון, קאלוס
אתה ממהר לחזור לעיירה אקווקורד. הרחובות ריקים בשעת הלילה המאוחרת שבה חזרת העירה. אתה רואה חנות קטנה עם סמל של מרכז הפוקימונים. אתה נכנס פנימה ורואה אישה נחמדה ליד דלפק עם מכשיר ריפוי, בחדר קטן שמואר שנברשת קטנה, מלא בספריות משני צידיו, לא נראה כמו מרכז פוקימונים רגיל. כשאתה נכנס האישה אומרת:" בון נויט. אתה בטח מגיע לרפא פוקימונים שלך, אה?". אתה מבין שזו לא שמועה, והאנשים בקאלוס דוברים צרפתית, מה שעלול להקשות עליך לתקשר איתם. אתה מביא לה את ארבעת פוקימוניך, היא מניחה אותם במכשיר הריפוי והפוקדורים זורחים. תוך כמה רגעים היא מחזירה אותם אליך. "וואלה!" היא אומרת ומביאה לך את ארבעתם. אתה לוקח אותם ויוצא לבחוץ. לפני שאתה יוצא האישה מצבעיה על הסיכה של טירון, שעדיין על חזך, ואומרת:"שה, שה", מצביעה על הקיר הימני של החדר. אתה מסתכל על הספריה הימנית בחדר. אתה מעביר מבטך על כל הספרים, ורואה ספר אחד ועליו ציור של הסיכה שהינך מחזיק. אתה מסתכל שאין אף אדם סביבך, ומזיז את הספר. הספריה יורדת למטה, ומאחוריה נחשפת דלת מעלית שלידה, במקום כפתור, שלט עליו רשום: 'Agent de bienvenue. S'il vous plait mettez votre broche sur le pave laser'. אתה מביט אל האישה במבט שואל, והיא ניגשת אליך, נוגעת בסיכה ואז בפד הלייזר. אתה מצמיד את הסיכה לפד הלייזר, והמעלית נפתחת. כשאתה נכנס למעלית, האישה אומרת לך:" או רבואר!". אתה נכנס לפיר המעלית ולוחץ על הכפתור "L", בשביל לובי. המעלית היא מעלית עגולה ושקופה, ובפיר שלה יש מסכים טלוויזיה שמציגים כתבול חדשות מרחבי העולם. חלקן ביפנית, חלקן באנגלית וחלקן בצרפתית. אתה מצליח לזהות גם כתבה על השוד הגדול של צוות רמפא"ג. לאחר כמה דקות של ירידה במעלית, אתה מגיע ללובי גדול. הלובי יפהפה, מעוצב בסגנון בארוק צרפתי, עם נברשות ועיטורי זהב. משני צידיך ניצבים פסלי ארד ענקיים של ברנדון ושל הטורטרה שלו. אתה ניגש לדלפק ושם יושבת פקידה, שאומרת לך:" בון נויט. טדי, אני מניחה? חיכינו לך. ברוך הבא לצוות אג'נטרה! אני מבינה שקצת קשה לך עם מחסומי השפה, אז קח" היא אומרת ורושמת לך בכתב מסולסל על פתק שם : "Agenterra Translate". "זה השם של יישום מיוחד הניתן להורדה בטלפון שלך. כשתפעיל אותו, הוא יקלוט אחת מהשפות אנגלית, צרפתית או יפנית, ויתרגם אותו לשפת האם שלך, אותה תצטרך לכוון ביישום. לאחר מכן תדבר אתה עם המכשיר, והוא בתמורה יגיד את מילותיך בשפה הנוספת. יש לך אפשרות לרכוש מיקרופון ורמקול כשרשרת, שיאפשרו לך כמעט לדבר כמו דובר השפה. חוץ מזה, החדר שלך הוא חדר 004, בקומת חדרים ראשונה. אני מזהירה מראש, יש לך שותף בחדר, אז תנסה להתיידד איתו". היא מעניקה לך מפתח עם כרטיס קטן, עליו רשום באותו כתב מסולסל '004'. אתה נכנס למעלית, ורואה כפתור עליו רשום 'R_00', ומניח שהכוונה היא לקומת חדרים 0, זאת אומרת ראשונה. אתה לוחץ על הפכתור, ויורד ירידה מהירה לקומה נוספת. בקומה, תלוי מהתקרה יש שלט:'קומת חדרים 0. חדרים 001-005: צד שמאל. חדרים 006-010: צד ימין.'
מה תעשה?
טוטודייל
*והאחרון
*אבל לברטיק יש ידיים ענקיות אז הוא שוחה מהר
*תתכונן לקרב רציני
אתה ממלמל לעצמך מאמן מנוול, ומצליח לגרום לכך שלא ישמע אותך. אתה מחזיר את טוטודייל וצועד למרכז הפוקימונים. שם, האחות ג'וי אומרת:" נו?". אתה אומר לה שניצחת ארבעה, והיא אומרת: "הירוקו. שנים שהוא מתאכזר בכל האנשים שרוצים לעבור את הגשר, הרבה לפני כל החבורה הזו. הוא והבלבזור שלו. מאז שצוות רוקט גנבו לו את בלבזור לפני 10 שנים, הוא רק יותר נורא. הוא יצא למסע במחוזות השונים של העולם, ולבסוף תפס את שני אלה. אני כל כך שמחה שכמאמן מתחיל הצלחת לפחותלהגיע לתיקו איתו זה מרשים מאוד". היא אומרת, ומחזירה לך את שני הפוקדורים שלך. "אני לא זוכרת מי המאמן האחרון על הגשר, אבל יש לי הרגשה שכזו שהוא אפילו יותר חזק מהירוקו. תיזהר" היא אומרת בזמן שאתה הולך חזרה אל הגשר. השעה היא כבר שעת אחר צהריים כשאתה סוף סו מגיע למאמן האחרון על הגשר, רואה כבר את הדרך עצמה. המאמן אומר לך:"שלום לך. כל הכבוד על כך שניצחת את הירוקו, יש לי הרגשה שהוא נהנה מהקרב. אני מיצ'ו, הוותיק והמבוגר מבין חמשת המאמנים שעל הגשר. אולי אני לא נבזי כמו הירוקו, אלב אל תחשוב שאני ארחם עליך. סטארמי, צא!" ומהפוקדור יוצא כוכב כפול סגלגל עם אבן חן אדומה במרכזו, מעוגנת אליו עם חיזוק זהוב:המאמן מחכה שתוציא את הפוקימון שלך.
מה תעשה?
ספוילר
טדי
*מקום : בסיס צוות אג'נטרה, אקווקורד, קאלוס
אתה נרגש מאוד, מתקשר להוריך. כשהם עונים לך, אמך אומר:" בוקר טוב מתוקי. כל כך מוקדם. מה קרה?". אתה מספר לה את הרגעים האחרונים והיא אומרת לך:" מתוק, אתה כבר גדול. אתה יכול להסתדר לבד מעכשיו, אני בטוחה. ובאותה נימה, בהצלחה! מי ייתן ותנצח את המנוולים הללו". באנרגיות חדשות, אתה נפרד מהוריך ונכנס לחדרך. החדר (יותר נכון הדירה) הוא ענקי, ומכיל מקרר, פיר מסתורי, מטבח, סלון עם שתי ספות, טלוויזיה, חלונות ענקיים שהם מסכים בקיר שמולך, שכרגע מציגים נוף שאתה לא מזהה, של עיר עם בתים על עצים. בהמשך אתה רואה מסדרון עם חדר משמאל, חדר מימין וחדר בקצה. על אחת הספות יושב נער/אדם (לא יודע מה הגיל), בערך בגילך, עם שיער שחור מורם כלפי מעלה, ווסט כחול, חולצה צהובה, מכנסיים שחורים ונעליים אדומות על הרצפה. לידו על הרצפה נמצא חזרזיר חום קטנטן:. הוא נראה אדם בכושר מצוין, על סף השרירן. הוא שם לב אליך, וקם מהספה. "היי, אני אדם וולש" הוא אומר. "הגעתי לכאן אתמול, ואמרו לי לחכות לשותף לצוות לפני שאתחיל לקבל משימות. אני מניח שזה אתה?" הוא אומר, החזיר מסתכל עליך במבט שואל (ככל שהוא יכול).
מה תעשה?
ספוילר
טדי
*מקום : בסיס צוות אג'נטרה, אקווקורד, קאלוס
אתה אומר לו שאתה טדי ומסתלק בזריזות מהחדר. אתה נבהל מכך שהוא ההפך הגמור ממך ולדעתך שונא אותך, ומיד אחר כך מתעשת וחוזר פנימה. אתה אומר לו שחשבת ששכחת משהו בחוץ אבל שלא, ושפיל לעולם לא שוכח, והוא עונה:" פיל...? אוקיי... בכל מקרה, נעים להכיר, טדי. זה שאתה מגיע כנראה אומר שסוף סוף אפעל מחר! בוא אני אסייר לך בדירה" הוא אומר. "במקרר יש סלט ושאריות סטייק מהצהריים, אם אתה רעב. פה" הוא אומר ומצביע על הפיר המסתורי, "זה מכשיר מיוחד שאתה יכול לרשום בפד מה תרצה, ומיד האוכל יופיע בתוך הפיר. פה זה הסלון, יש פה טלוויזיה ומסך ענקי שאמור לתת לנו הרגשה של נוף, אם נכוון אותו לאנשהו. כיוונתי אותו לעיר הילדות שלי, פורטרי בהואן. די מרשים הא? כל העיר על עצים! טוב, ואם כבר סלון, זה סווינאב" הוא אומר. "הוא ופטיליל היו הפוקימונים הראשונים שלי בצוות. פטיליל, צאי להגיד שלום!" הוא אומר, ומהפוקדור יוצאת פטיליל, מין ניצן מרחף עם עלים על ראשו:. "שניהם היו הראשונים שלי מהצוות. אני מניח שאחר כך אזכה להכיר את שלך. בהמשך, בשני הצדדים של המסדרון יש את החדרים שלנו. אני כבר התמקמתי בימני, אז זה משאיר לך את השמאלי, כנראה. בחדר שלי יש גם חלון כזה וחדר אמבטיה אז אני מניח שגם לך יש כזה. בסוף המסדרון זה מחסן, שכשהגעתי היו בו רק שני אינקובטורים לביצים. תרגיש חופשי להניח שם משהו אם בא לך. טוב, אז לילה טוב, אני מניח. סווינאב, פטיליל, חזרו!" הוא אומר, ונכנס לחדר הימני. אתה נכנס לחדר השמאלי, ונפעם. החדר מרהיב. רצפת החדר מרופדת בקטיפה בצבע בורדו, והקירות צבועים בצבע סגול כהה. במרכז החדר מיטה ענקית עם מצעים אדומים כהים ועיטורים זהובים על קורות העץ של המיטה. בחדר יש ארון, מתלה ושידה קטנה ליד המיטה. מול המיטה יש טלוויזיה, ועל הקיר יש חלון בינוני שם שלט מונח לידו. יש חדר נוסף בתוך החדר. אתה נכנס אליו ורואה חדר אמבטיה ושירותים מתוחכם ומלא טכנולוגיה, יחד עם מערכת אודיו, ומחליט לחקור אותו אחר כך. אתה מתיישב על המיטה ומרגיש תשוש.
מה תעשה?
ספוילר
אני מתחבט. מן הסתם אדם ישנא אותי על הבדיחה של הפיל. אבל מצד שני ממש מתחשק לי לדבר איתו ולהראות לו את כל הפוקימונים החדשים שלי.
הוא לא נראה בחור שירד עלי כמו כל האנשים מהעבר, אפילו לא הבין למה קראתי לעצמי פיל, בטח אני מזכיר לו דוב יותר.
אני בכל זאת אתקלח ואחליף לפיג׳מה. אחר כך אצא לעבר החדר שלו ודפוק בדלת. עושה צעד מהותי נגד ההרגלים שלי להתבודד ולהתנתק. אחרי הכל זה הפרטנר שלי.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)