נועם
*וכן, אני מודע שכרגע אתה הכי חזק
עד שמישהו יהפוך להיות חבר טוב של פרפקט זייגארד ואז אתה מת
*ד"א אתה קולט שעברו כבר 17 עמודים וחצי שנה מאז שהתחלת את הפלישה הזו כן? חחח
*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*דרגה - טירון
*כסף - 19,380 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לזרניאס שכבוד גדול להיות איתו והוא מהנהן בראשו. אתה פונה להליקס ומדבר אליו, אומר לו שבני האדם לומדים מטעויותיהם, ושאתה תעצור אותו. הוא שואג לעברך בחזרה:"כסיל! זה לא עוד סתם שטות קטנה שבני האדם מתעסקים בה, שבמקרה הכי גרוע פשוט תשמיד את הכוכב שלכם! אתם מתעסקים עם כוחות הרבה יותר גדולים מכם, שמספיק ואחד מהם ישתחרר... ובוא נגיד שכולנו יכולים להיפרד לשלום מהיקום שלנו. יהיה אפשר לספור על כף יד אחת את מי שיישאר חי, ואף אחד מהם לא יהיה בן אדם. אתם תמיטו עליכם חורבן!" הוא אומר במגוון קולות עוצמתיים שמהדהדים גם לך וככל הנראה גם לנערה שלצידך בראש. הנערה אומרת:"היי, אליס. אתה קלאן, אני מניחה. טרופיוס, צא! טורנדו עלים ועלים קסומים! בכל הכוח!". מהפוקדור של הנערה יוצא מעין דינוזאור ירוק עם כנפי עלים ואשכול בננות בצווארו: . הוא שולח טורנדו מלא בעלים, חלקם עלים זוהרים שחודרים דרך הטורנדו בעוצמה אל ההליקס, אך ההליקס שולח קרן זהובה עוצמתית שמכלה את רוב העלים. שארית הרוח שנשארת מהטורנדו בקושי ומפריעה לו. טרופיוס מבולבל מהסיטואציה. אליס אומרת להליקס:"אתה לא תציל את העולם... אתה תביא רק הרס וחורבן". ההליקס מסתכל עליה ואומר:"ולמה לי להקשיב לך? את אפילו לא הצלחת לנצח את ארצ'י, המוג לב הזה, בקרב פוקימונים הוגן. היית חייבת לשבור את החוקים. את לא שונה ממני. את לא הולכת רק בדרך הישר כדי להגיע למטרה שלך" ההליקס אומר לה בעודה היא עומדת, סמוקה כולה. אתה שולף את הגביש שקיבלת ומביא אותו לזרניאס, שמהנהן בתגובה. זרניאס זוהר באור כחול, נעטף במעין כדור אנרגיה כחול, אתה רואה הרבה אנרגיה נפלטת מהכדור, וסימן של X מופיע עליו. לאחר מכן, מופיע זרניאס חדש: קרניו מעוקלות וסבוכות יותר, כמו ענפי עץ, והחלקים הצבעוניים שלהם הפכו לאבנים גדולות וצבעוניות. רגליו נהיו מחודדות יותר וטבעת של אבני חן הופיעה על גבו:
Spoiler ספוילר הצג ספוילר
. זרניאס עבר לצורתו הקדמונית! ההליקס אומר:"או, זרניאס. סוף סוף רואים אותך שוב. אז מה, שוב באת לשמור על בני האדם הטיפשיים שלך?" ההליקס אומר לעברו בזעם מעורב בזלזול. זרניאס עונה לו, דרך מוחיכם, שלך ושל אליס, בקול עמוק וצלול, שנשמע כאילו עץ עתיק יותר מהיקום פצה את פיו:"אני לא כאן כדי להגן על בני האדם, הליקס. אני כאן כדי להגן על עצמי, ועל החיים ביקום שלנו. כולנו הרי יודעים שברגע שהכוח ישתחרר, כל פוקימון שחלש יותר מרייקוואזה יושמד, וזה מותיר אולי 15 פוקימונים חיים, שנינו לא חלק מהם. אבל למה לך להשמיד את היקום עוד לפני? יחד, נוכל לעבוד יחד ולמנוע את התעוררות הכוח, ואולי גם סוף סוף תוכל לחיות, יחד איתנו, בכדור הארץ". "אני לא כאן כדי לחיות איתכם, זרניאס! אני כאן כדי לחיות, נקודה. ממילא אף אחד לא אוהב אותי. אז למה לי לא למחוק כליל את פני היקום ולהתחיל הכל מחדש? אני בטוח שארכאוס ישמח שמישהו יחליף אותו" הוא אומר בנבזיות ובבוז כלפי זרניאס. "אתה תמיד הגנת על החלש. אתה לא חושב שאתה צריך גם לחשוב על עצמך? אתה יותר חזק מרוב היצורים שחיים כיום. תנצל את כוחך!". "לעולם לא!" זרניאס עונה בכעס. "אני לא טיפש ואנוכי כמוך. חיים לבד אינם חיים. אני אשמור על היקום הזה מהתפרצות הוכח הגדול, אבל קודם אשמור עליו ממך!" הוא אומר בזעם כלפי ההליקס. זרניאס נשמע מסוכן במיוחד, אפילו יותר מההליקס, כשהוא כועס. זרניאס עוטף את עצמו בטבעות של אור, גורם להן להתפרץ בהתפרצות אנרגיה. ההתפרצות עשתה אותו חזק ומהיר יותר. מיד לאחר מכן הוא יורה מפיו קרן ירוקה שעוטפת את הסביבה סביבך, סביב אליס, טרופיוס וההליקס, הופך אותה ליער מכושף "ככה יותר טוב. היער מחזק את הצד הצודק, מגביר את האווירה" זרניאס אומר ביראת כבוד. "אז בוא תראה את היער האהוב שלך נשרף" ההליקס אומר בנבזיות בעודו יורה ממצחו קרן אנרגיה זהובה, מכלה חלק מהיער באש תופת נוראה. "קלאן! תוציא את לנטרן, תכבו יחדיו את השריפה. אני ואליס נטפל בהליקס בינתיים. אם יישאר ממנו משהו עד שהאש תיכבה, תצטרפו" זרניאס אומר לך, בעודו יורה מבין קרניו כדור אנרגיה ורוד אל עבר הליקס, גורם לו לא מעט נזק. ההליקס הזועם יורה קרן שחורה מפיו הישר אל טרופיוס, מעלף אותו במכה אחת. אליס עומדת בשוק, וזרניאס אומר לה:"אל תדאגי. הוא ישרוד". ההליקס נראה זועם יותר מאי פעם.
מה תעשה?
זרניאס קדמון - 20/20
טרופיוס של אליס - 0/10