נועם
*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים מוקדמים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 4,050 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מעודד את פליים ולנטרן על כך שלמדו מתקפות חדשות ואומר לפוקימוניך מה לעשות:"לנטרן, טבעות אקווה על כולם!". אתה חושב שסטיבן יבוא כל רגע. אתה יודע שכן. "זראניאס, אתה הפוקימון האגדי של החיים, ואתה נמצא בצורה הכי חזקה שלך... אתה חושב שיש דרך... דרך שתוכל לגרום לסניזל להתפתח לצורה הסופית שלו? בלי החפץ שהוא זקוק לו על מנת להתפתח? אם סניזל יתפתח... אולי הוא גם ילמד מתקפות חדשות, חזקות יותר..." אתה שואל את זרניאס, והוא עונה לך במחשבות:"לא עכשיו קלאן, משתי סיבות - הראשונה היא שההליקס מספיק חזק גם ככה, ואני צריך לשמור את רוב הכוח שלי אליו, והשני הוא שאין לי את הכוח לעשות זאת לבד. אולי בהזדמנות אקח אותך ואת אליס לעץ החיים ואעזור לכם לפתח את פוקימוניכם". קראנץ', סניז ופליים תוקפים את ההליקס לבד, גורמים לו מעט נזק. אליס מחזירה את מייטיינה, לוחשת לפוקדור משהו. לאחר מכן היא אומרת לפוקימוניה מה לעשות:"ג'יראפריג, נגיחת זן על ההליקס. פיירי התקפת חול ורוח פיה. גולדאק, קרן בועות ואקדח מים משולבים. "קלאן, תבקש מלנטרן להשתמש בהתקפות חשמל ומים על ההליקס!" "פיירי, נסי לחשוב על הירח ולהתמקד בו. תנסי לקחת את האנרגיה הזאת שאת מרגישה בתוכך ולשחרר אותה כקרן על ההליקס!". ג'ירפאריג טוענת נגיחה ורודה בראשה, אך נחסמת על ידי קוצי האבדון של ההליקס ולא מצליחה לפגוע בו. במקום זאת היא שולחת קרן על חושית. פיירי מעיפה עליו חול, שנחסם על ידי מגן קוצי האבדון, ואז שולחת רוח ורדרדה שגורמת הרבה נזק. גולדאק שולח שוב מתקפת מים משולבת, מצליח לשדרג אותה ולהפוך אותה ליותר חזקה. *מאזלט! גולדאק של אליס למד משאבת הידרו!!!*. לנטרן מקשיבה לבקשת אליס, משתמשת במכת ברק ובחליטה. מכת הברק עוברת דרך ההליקס, אך החליטה פוגעת בו קשה מאוד. ההליקס נאנח ואומר:"זה קרב חסר סיכוי, עוד לא הבנתם?". הוא מייצר עוד שני פוקימוני מאובנים, שואב אותם ומתחזק אפילו יותר: . לפתע אתם חשים עיוות בכיפת האנרגיה שזרניאס יצר ועוטפת את הזירה שלכם, מיד לאחריה פיצוץ. לאחר שהעשן מהפציוץ מתפזר, אתה רואה את סטיבן, עם מגה לטיאס ולטיאוס לידו: . סטיבן אומר:"לא פתחתם אחרי שדפקתי, אז פתחתי לעצמי דרך. עכשיו, מה יש לנו כאן? קלאן, סוכנת ברמה של קלאן אני מניח, זרניאס על סטרואידים ו... מה?" הוא אומר כשהוא מסתכל על ההליקס. זרניאס נושף בזעם עקב התיאור שהוא קיבל, ואומרת למוחות שלושתיכם:"היזהר, סטיבן סטון. צורתי המקורית אינה דבר שיש להתבדח עליו". סטיבן עושה פרצוף ''חושש'' ואומר לעבר זרניאס:"אל תדאג, זרניאס. יש בי מספיק כבוד ליצורים אגדיים כמוך. בדיוק כמו השניים שהבאתי איתי. ועכשיו נחזור לזה שוב. מי אתה?" הוא אומר כשהוא מסתכל על ההליקס. ההליקס, כולו זועם מרוח הקרב, עונה לסטיבן בקוצר רוח:"אני הרבה יותר עתיק וגדול מכל מה שעל היקום הזה! אני הרוע בהתגלמותו! אני ה..." זרניאס קוטע אותו ואומר:"הוא ההליקס". ההליקס תוקע בו מבט נבזי, אומר:"אפילו משפטים אתה לא נותן לי לסיים! צבי חסר בושה!". ההליקס וזרניאס ממשיכים עוד כמה דקות בתחלופת עלבונות, בעוד סטיבן ניגש לאליס אומר לה:"סטיבן סטון. האלוף לשעבר של מחוז הואן וחובב אבנים מושבע. ואת?" הוא אומר ושואל אותה. אליס מציגה עצמה, וסטיבן אומר:"אלו מגה לטיאס ומגה לטאיוס, למרות שלפי המגה סילבאון שלך אני מניח שאת כבר יודעת מהי התפתחות מגה. בכל מקרה, נראה לי שהגיע הזמן לסיים. בהתחשב על שמו הייתי מניח שהוא סוג פחם, והשטניות ורוע וכל זה... מרגיש לי כמו גם סוג רוע". אתה ואליס מסתכלים על סטיבן בהלם שהוא מכיר את הסוגים הללו, והוא אומר:"כן, אני די מבין בסוגים. מה חשבתם, ש20 שנה אני רק חוקר אבנים? יש עוד כמה דברים שזוכים ללמוד על הדרך, כמו שכל המאובנים הם פוקימוני פחם ועוד כמה. בכל מקרה, נראה לי הגיע הזמן לסיים את הקרב הזה, או לפחות להתחיל. מטאגרוס, אגרון, קליידול, צאו!" הוא אומר, ומפוקדור יוצאים מעין עכביש מתכת, יצור מתכת ענקי ויצרו מסתורי שנראה כעשוי מחימר: . "מטאגרוס, תתפתח מגה!" סטיבן אומר, בעודו הוא לוחץ על סיכה שממוקמת על הדש שלו. מטאגרוס משתנה וגדל, הופך ליצור ענקי ומאיים אף יותר עם ארבע זרועות ענקיות עם טפרים: . סטיבן מקשיב רגע ואומר:"אוקיי זרניאס, תודה על העדכון המאוד מועיל. לטיאוס ולטיאס, אם תואילו לעשות את חלקכם" הוא אומר. מגה לטיאס יוצרת כדור אנרגיה עושי מערפל, בעוד מגה לטיאוס יוצר הבזק אור מסמא. שתי המתקפות מתנגשות ביחד בהליקס, גם גורמות לו הרבה נזק וגם מחלישות את הזוהר האדום שלו. סטיבן אומר:"אם מגה לטיאס ומגה לטיאוס משתמשים במתקפות המיוחדות שלהם, כדור ערפל וטיהור ברק בהתאמה, באותו זמן, הפוקימון שנפגע משתי המתקפות הללו יאבד את האפקט של היכולת שלו. ככה, אפשר לפגוע בהליקס עם מתקפות פיסיות מעכשיו" הוא אומר. "מטאגרוס ואגרון, ראש ברזל! קליידול, על-חושי!" הוא אומר. מטאגרוס ואגרון מזנקים אל ההליקס בכיוונים שונים עם ראש כסוף ומתכתי, נוגחים בו בחוזקה וגורמים לו כמויות אדירות של נזק. קליידול זוהר באור תכול, שולט לכמה שניות בהליקסו מעיף עליו קרני אנרגיה ורודות, גורם לו הרבה נזק. נראה שכמות הנזק שהחיזוק של סטיבן, לטיאוס ולטיאס עשה זהה לכחצי מכל הנזק שגרמתם עד כה להליקס. זראניס שולח כדור אנרגיה ורוד, גורם להליקס עוד לא מעט נזק. ההליקס טוען עוד קרן אבדון זהובה, מכוון אותה על סניז, פוגע בו ישירות ומעלף אותו.
מה תעשה?
קראנץ' - 12/12
זרניאס קדמון - 15/20
לנטרן - 7/10
גי'רפאריג - 4/10
פיירי - 10/12
גולדאק - 3/10
סניז - 0/10
פליים - 2/10
מגה מטאגרוס - 12/12
אגרון - 10/10
קליידול - 10/10