Pokemon GO
עמוד 82 מתוך 89 ראשוןראשון ... 32728081828384 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,216 עד 1,230 מתוך 1331
  1. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    מדד הודעות עד כה -
    אדם - 3
    טוטודייל - 3
    נועם - 3
    טל - 3
    עמיט - 2
    עמית - 0

*אף אחד לא מעוניין לנסות לרכוש ערכת פוקדורים ייחודית? מחיר התחלתי 150 פ"ד
    אם אף אחד לא מציע מחיר אני מגריל את הפרס

טדי
    *מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 4,050 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מביט באדם בחשדנות ושם לב שאתה באמת מזהה את שם המשפחה. ראשך מתמלא בהמון מחשבות וחשדות אך אתה פושט מכניע את כולם חרף עייפותך. אדם הולך איתך למרכז הפוקימונים, שם אתם נחים ומתרעננים עד שג'ייקוב נכנס. אתם אומרים לו שאתם מוכנים לצאת וכולכם יורדים יחדיו במונורייל אל המעגן. אתם ניגשים לסירתו של ג'ייקוב ואתה ואדם מתיישבים בעוד ג'ייקוב מכין את הסירה להפלגה. אתה מדבר אל אדם, מזכיר את ברנדון בכוונה, מה שנראה ומקפיץ מעט את ג'ייקוב. לאדם לוקח דקה להבין מה ניסית להגיד, ואז הוא מחייך קלות, כאילו הוא הבין את תכניתך, ואומר:"אל תדאג טדי. קיבלנו אישור מיוחד ממגנו, אין בעיה עם זה". נראה שאזכור השם מגנו הדליק מעט יותר את ג'ייקוב, גרם לו לעצור לחלוטין. הוא אומר לעברכם:"אתם... מכירים את ברנדון? ומגנו?" ומסתובב. נראה שבעיניו יש מעין מבט של געגוע. אדם אומר לו:"כן, אנחנו בצוות אג'נטרה, לכן אנחנו מכירים אות..." אדם לא מספיק לסיים את המשפט כשג'ייקוב מזנק על פיו ולוחש לשניכם:"שלא תעזו להזכיר את זה יותר עד שלא נעזוב. לצוות פלייר-רמפא"ג יש נוכחות בולטת בעיר קומארין ונוכחות אפילו יותר חזקה במפרץ אזור, במיוחד סביב האי המרכזי ומהערה שבו, משום מה. אם החיים שלכם חשובים לכם, תשתדלו לא לציין את זה יותר". לאחר כמה דקות, כשהסירה מוכנה ויצאתם כבר להפלגה, ג'ייקוב אומר:"טוב, התרחקנו מספיק מהמעגן בשביל לדבר. אז כמו שאמרתי לכם מקודם, אני ג'ייקוב גרינליף. בנו של ברנדון גרינליף, ראש ומייסד צוות אג'נטרה". אדם נפעם מעט, לגלות שלברנדון יש בן ושאתם מדברים איתו כעת. "אבא שלי ניסה כבר במשך שנים לשכנע אותי להצטרף לצוות אג'נטרה. מאז שהייתי בן 12, ילד קטן ממש, אבא שלי ניסה לשכנע אותי להצטרף לצוות אג'נטרה ברגע שאגיע לגיל 15. חיינו בסאנישור אז, ונראה כאילו כל הילדים בכיתה שלי קינאו בי, רצו בכל יכולתם להתקבל לצוות אג'נטרה. בכל זאת, זה לא כל כך עניין אותי. לאבא שלי לא היה אכפת. כשהגעתי לגיל 15, הוא אומר לי:'בין אם אתה רוצה או לא, אתה בא ומנסה להתקבל לצוות. אם תעבור, תיקח חלק לפחות כמה חודשים לפני שתפרוש. אני מתחנן אליך'. נראה שהיה לו ממש חשוב לראות את בנו שלו ממשיך את דרכו בצוות, ולכן ניגשתי למבחן הקבלה. עברתי אותו בהצלחה מסחררת, בלי שאפילו מתקפה אחת פגעה בפוקימוניי. נראה היה שיש לי כישרון טבעי. אם אני לא טועה, השיא של מבחן הקבלה הקצר ביותר הוא עדיין שלי" הוא אומר. נראה שהוא קצת שקע בזכרונות העבר, אך מהר מאוד הוא מתעשת וממשיך להשיט את הסירה, תוך כדי המשך סיפורו:"לארח כמה חודשים, בהם הספקתי להגיע בכוחות עצמי לדרגת סוכן שטח - הישג גדול מאוד בשביל סוכן שלוקח חלק בצוות רק כמה חודשים. יצאתי למשימות שדה כמעט כל יום ביומו, בלי שהיה לי כמעט זמן לנוח ולשחק עם הפוקימונים שלי. בשלב מסוים התפנה לי יום אחד וישבתי בחדר שלי במגורי סוכני השטח בסאנישור, ואז הוצאתי את הפוקימונים שלי - לשחק איתם קצת. ראיתי שכל אחד מפוקימוניי היה מדוכא ועצוב, ולא היה לאף אחד מהם כוח לזוז. בשלב הזה הבנתי שאני לא מוכן להמשיך יותר כסוכן שטח. הלכתי לאבא שלי, הגשתי מכתב פרישה, ולמזלי הוא גם קיבל את זה. ברנדון לא מקבל את כל בקשות הפרישה, אתם יודעים. בכל זאת, הוא הביא לי חבילה של כסף וכרטיס טיסה פתוח, אמר לי:'לך לאן שאתה רוצה. בנה לעצמך חיים. אתה כבר מספיק חזק בשביל להסתדר לבד, אני יודע. תבוא לבקר!' הוא אמר לי בעוד יצאתי מהחדר. למשך כמה שבועות חזרתי הביתה, נעזרתי באמא שלי והתסכלתי על מפות. לא ידעתי לאן אני רוצה ללכת. בשלב מסוים ניגשתי לגלובוס וסובבתי אותו, פשוט הנחתי את אצבעי על נקודה. הנקודה היתה קומארין בקאלוס. מעולם לא ביקרתי בקאלוס - בכל משימות השדה שלי נראה שאיכשהו נשארתי מחוץ לקאלוס. לאחר שנתיים, בגיל 17, עליתי על מטוס ללומיוס, נחתתי ומיד התחלתי ללכת לכיוון קומארין. הגעתי די מהר לקומארין, וניסיתי לחפש מקום לגור בו. גיליתי שבקומארין אין יותר מדי בתים, לכן החלטתי לקנות יאכטה - גם אוכל לגור בה וגם לשוט איתה. מהר מאוד למדתי איך לתפעל את הסירה, ומאז, כבר שמונה שנים, אני עם הסירה שלי, שט לכל אורך החוף המערבי של קאלוס - מלאוור עד לכף גאוסנג', ופעם אחת גם הפלגתי דרומה, עד לאטולי אמברט. יום אחד הייתי במצב רוח ממש הרפתקני, ושטתי לאורך נהר קאלוס, שיוצא מהעיר שאלור במערב עד לליגת הפוקמונים ולעיר סנוובל, שם הוא מתחבר לנהר פרוסט במזרח קאלוס. הגעתי עד לומיוס, שם הסורגים חסמו אותי וחזרתי החוצה. בדרכי במסע, כשהתרחקתי קצת מהחוץ השקט, יצא לי לשמוע על ארגון פשע בשם "צוות פלייר" - ארגון שמגייס מגויסים חדשים תמורת הרבה כסף ומנסה ליצור עולם יפה יותר. בדרך חזרה, כששטתי דרך ערבות קאלוס, שעוברות בבין לומיוס לקומארין, ראיתי חולייה של חיילי פלייר צועדת לכיוון השיט שלי. כשהגעתי לקומארין והתמקמתי מחדש במעגן, נתקלתי בהם לאחר כמה ימים. הם חיפשו מלח שישיט אותם למפרץ אזור. יצאתי מהר מהסירה והלכתי לרמות, שם צפיתי עליהם מלמעלה. החולייה יצאה בשתי סירות אל המפרץ, ואני יצאתי אחריהם. ראיתי אותם נכנסים בין איי המפרץ, ישראל המערה הגדולה, מאורת רוח הים. כשהגעתי לשם, הסירות נעלמו והמאורה היתה ריקה. הנחתי שיש להם בסיס בתוך המאורה. חזרתי למעגן, ומאז אותו יום שימשתי כמעין סוכן סמוי של הצוות. ביקרתי את אבא שלי בסאנישור וחזרתי לצוות תחת הסוואה. קודמתי לדרגת סוכן עילית, רק דרגה אחת מתחת לראש בסיס. זאת גם הדרגה הכי גבוהה שאגיע אליה, מכיוון שאתה הסירה אני לא עוזב. אני עורך תצפיות על המחבוא מפעם לפעם, ולמען האמת, גייסתי כמה מפוקימוניי לחפפור מנהרה תת-קרקעית בתוך המים שתתחבר למחבוא. למען האמת, זאת אחת הסיבות שהסכמתי לכם לבוא. אני בדיוק הולך לחפור אותה". הוא אומר. אתם שטים עוד כ-20 דקות, עד שאתם מגיעים לרצועת מים רחבה, בה המים מנצנצים בגוון כחול בהיר יפהפה. "הגענו" הוא אומר. "קחו את הסירה הזאת כדי שתוכלו לנוע בין האיים, אם תרצו" הוא אומר ויורד אל בטן הספינה. הוא יוצא עם יריעת גומי, שברגע שהוא זורק אותה לים הופכת לרפסודת גומי רחבה. הוא זורק לכם אליה שני משוטים ואומר:"בהצלחה". הוא מוריד אתכם על אי קטן, בו מסתובבים שני פוקימונים: . אדם אומר:"הסלוופוק מעניין אותך? או שאפשר להמשיך לחפש בין האיים?".
    מה תעשה?

נועם
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 4,050 פ"ד
    אתה מעודד את פליים ולנטרן על כך שלמדו מתקפות חדשות ואומר לפוקימוניך מה לעשות:"לנטרן, טבעות אקווה על כולם!". אתה חושב שסטיבן יבוא כל רגע. אתה יודע שכן. "זראניאס, אתה הפוקימון האגדי של החיים, ואתה נמצא בצורה הכי חזקה שלך... אתה חושב שיש דרך... דרך שתוכל לגרום לסניזל להתפתח לצורה הסופית שלו? בלי החפץ שהוא זקוק לו על מנת להתפתח? אם סניזל יתפתח... אולי הוא גם ילמד מתקפות חדשות, חזקות יותר..." אתה שואל את זרניאס, והוא עונה לך במחשבות:"לא עכשיו קלאן, משתי סיבות - הראשונה היא שההליקס מספיק חזק גם ככה, ואני צריך לשמור את רוב הכוח שלי אליו, והשני הוא שאין לי את הכוח לעשות זאת לבד. אולי בהזדמנות אקח אותך ואת אליס לעץ החיים ואעזור לכם לפתח את פוקימוניכם". קראנץ', סניז ופליים תוקפים את ההליקס לבד, גורמים לו מעט נזק. אליס מחזירה את מייטיינה, לוחשת לפוקדור משהו. לאחר מכן היא אומרת לפוקימוניה מה לעשות:"ג'יראפריג, נגיחת זן על ההליקס. פיירי התקפת חול ורוח פיה. גולדאק, קרן בועות ואקדח מים משולבים. "קלאן, תבקש מלנטרן להשתמש בהתקפות חשמל ומים על ההליקס!" "פיירי, נסי לחשוב על הירח ולהתמקד בו. תנסי לקחת את האנרגיה הזאת שאת מרגישה בתוכך ולשחרר אותה כקרן על ההליקס!". ג'ירפאריג טוענת נגיחה ורודה בראשה, אך נחסמת על ידי קוצי האבדון של ההליקס ולא מצליחה לפגוע בו. במקום זאת היא שולחת קרן על חושית. פיירי מעיפה עליו חול, שנחסם על ידי מגן קוצי האבדון, ואז שולחת רוח ורדרדה שגורמת הרבה נזק. גולדאק שולח שוב מתקפת מים משולבת, מצליח לשדרג אותה ולהפוך אותה ליותר חזקה. *מאזלט! גולדאק של אליס למד משאבת הידרו!!!*. לנטרן מקשיבה לבקשת אליס, משתמשת במכת ברק ובחליטה. מכת הברק עוברת דרך ההליקס, אך החליטה פוגעת בו קשה מאוד. ההליקס נאנח ואומר:"זה קרב חסר סיכוי, עוד לא הבנתם?". הוא מייצר עוד שני פוקימוני מאובנים, שואב אותם ומתחזק אפילו יותר: . לפתע אתם חשים עיוות בכיפת האנרגיה שזרניאס יצר ועוטפת את הזירה שלכם, מיד לאחריה פיצוץ. לאחר שהעשן מהפציוץ מתפזר, אתה רואה את סטיבן, עם מגה לטיאס ולטיאוס לידו: . סטיבן אומר:"לא פתחתם אחרי שדפקתי, אז פתחתי לעצמי דרך. עכשיו, מה יש לנו כאן? קלאן, סוכנת ברמה של קלאן אני מניח, זרניאס על סטרואידים ו... מה?" הוא אומר כשהוא מסתכל על ההליקס. זרניאס נושף בזעם עקב התיאור שהוא קיבל, ואומרת למוחות שלושתיכם:"היזהר, סטיבן סטון. צורתי המקורית אינה דבר שיש להתבדח עליו". סטיבן עושה פרצוף ''חושש'' ואומר לעבר זרניאס:"אל תדאג, זרניאס. יש בי מספיק כבוד ליצורים אגדיים כמוך. בדיוק כמו השניים שהבאתי איתי. ועכשיו נחזור לזה שוב. מי אתה?" הוא אומר כשהוא מסתכל על ההליקס. ההליקס, כולו זועם מרוח הקרב, עונה לסטיבן בקוצר רוח:"אני הרבה יותר עתיק וגדול מכל מה שעל היקום הזה! אני הרוע בהתגלמותו! אני ה..." זרניאס קוטע אותו ואומר:"הוא ההליקס". ההליקס תוקע בו מבט נבזי, אומר:"אפילו משפטים אתה לא נותן לי לסיים! צבי חסר בושה!". ההליקס וזרניאס ממשיכים עוד כמה דקות בתחלופת עלבונות, בעוד סטיבן ניגש לאליס אומר לה:"סטיבן סטון. האלוף לשעבר של מחוז הואן וחובב אבנים מושבע. ואת?" הוא אומר ושואל אותה. אליס מציגה עצמה, וסטיבן אומר:"אלו מגה לטיאס ומגה לטאיוס, למרות שלפי המגה סילבאון שלך אני מניח שאת כבר יודעת מהי התפתחות מגה. בכל מקרה, נראה לי שהגיע הזמן לסיים. בהתחשב על שמו הייתי מניח שהוא סוג פחם, והשטניות ורוע וכל זה... מרגיש לי כמו גם סוג רוע". אתה ואליס מסתכלים על סטיבן בהלם שהוא מכיר את הסוגים הללו, והוא אומר:"כן, אני די מבין בסוגים. מה חשבתם, ש20 שנה אני רק חוקר אבנים? יש עוד כמה דברים שזוכים ללמוד על הדרך, כמו שכל המאובנים הם פוקימוני פחם ועוד כמה. בכל מקרה, נראה לי הגיע הזמן לסיים את הקרב הזה, או לפחות להתחיל. מטאגרוס, אגרון, קליידול, צאו!" הוא אומר, ומפוקדור יוצאים מעין עכביש מתכת, יצור מתכת ענקי ויצרו מסתורי שנראה כעשוי מחימר: . "מטאגרוס, תתפתח מגה!" סטיבן אומר, בעודו הוא לוחץ על סיכה שממוקמת על הדש שלו. מטאגרוס משתנה וגדל, הופך ליצור ענקי ומאיים אף יותר עם ארבע זרועות ענקיות עם טפרים: . סטיבן מקשיב רגע ואומר:"אוקיי זרניאס, תודה על העדכון המאוד מועיל. לטיאוס ולטיאס, אם תואילו לעשות את חלקכם" הוא אומר. מגה לטיאס יוצרת כדור אנרגיה עושי מערפל, בעוד מגה לטיאוס יוצר הבזק אור מסמא. שתי המתקפות מתנגשות ביחד בהליקס, גם גורמות לו הרבה נזק וגם מחלישות את הזוהר האדום שלו. סטיבן אומר:"אם מגה לטיאס ומגה לטיאוס משתמשים במתקפות המיוחדות שלהם, כדור ערפל וטיהור ברק בהתאמה, באותו זמן, הפוקימון שנפגע משתי המתקפות הללו יאבד את האפקט של היכולת שלו. ככה, אפשר לפגוע בהליקס עם מתקפות פיסיות מעכשיו" הוא אומר. "מטאגרוס ואגרון, ראש ברזל! קליידול, על-חושי!" הוא אומר. מטאגרוס ואגרון מזנקים אל ההליקס בכיוונים שונים עם ראש כסוף ומתכתי, נוגחים בו בחוזקה וגורמים לו כמויות אדירות של נזק. קליידול זוהר באור תכול, שולט לכמה שניות בהליקסו מעיף עליו קרני אנרגיה ורודות, גורם לו הרבה נזק. נראה שכמות הנזק שהחיזוק של סטיבן, לטיאוס ולטיאס עשה זהה לכחצי מכל הנזק שגרמתם עד כה להליקס. זראניס שולח כדור אנרגיה ורוד, גורם להליקס עוד לא מעט נזק. ההליקס טוען עוד קרן אבדון זהובה, מכוון אותה על סניז, פוגע בו ישירות ומעלף אותו.
    מה תעשה?
    קראנץ' - 12/12
    זרניאס קדמון - 15/20
    לנטרן - 7/10
    גי'רפאריג - 4/10
    פיירי - 10/12
    גולדאק - 3/10
    סניז - 0/10
    פליים - 2/10
    מגה מטאגרוס - 12/12
    אגרון - 10/10
    קליידול - 10/10
    מגה לטיאס - 16/16
    מגה לטיאוס - 16/16

טוטודייל
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *דרגה - טירון
    *כסף - 2,575 פ"ד
    אתה מוציא את קליידול וגסטלי, מעודד את שניהם להילחם. קליידול שולח בוץ לכל עבר לכיוון טייפלוז'ן, גורם לו הרבה מאוד נזק. לאחר מכן האו שולח כדור צל לעבר קליידול, גורם גם לו הרבה נזק. גסטלי עוטף את החלק האחורי שלו בצל גדול, שולח אותו לקליידול וגורם לו עוד הרבה נזק. גסטלי שולח קרן ורדרדה על טייפלוז'ן, מבלבל אותו. החייל אומר:"טייפלוז'ן, להביור על גסטלי! קליידול, גם אתה כדור צל על גסטלי!". טייפלוז'ן מנסה לשלוח להביור אך הבלבול גורם לו לפגעו בעצמו. קליידו שולח כדור סגול של צללים על גסטלי, גורם לו לא מעט נזק. החייל צוחק צחוק מטורף.
    מה תעשה?
    פרליגייטר - 6/10 *לא יכולה להילחם
    קליידול - 10/10
    גסטלי - 6/10

Amitlv
    *מיקום - בסיס אימונים של צוות אקווה-רמפא"ג, אגם אקיויטי, סינו
    *זמן - ???
    *דרגה - חייל טירון
    *כסף - 2,500 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מודה לפקיד וחושב שהכל מתנהל כל כך מהר. אתה חושב מה יחכה לך בעתיד בעודך הולך לעבר המעלית ויורד לקומה 8-. אתה מגיע לחדר תדרוכים B17. אתה נכנס לחדר המלא בחיילים על כיסאות, ורואה את שלי עומדת על פודיום. היא אומרת:"שלום לכם, מגויסים חדשים, ובורכים הבאים לצוות רמפא"ג!" כולם מוחאים לה כפיים. "כעת, אחלק אתכם לבסיסיםם מהם תצאו למשימות. אתם מוזמנים להסתכל על המסך מאחוריי ולראות את השיבוצים שלכם. יש לכם שלושה ימים להגיע לבסיס. בהצלחה!" היא אומרת בעודה עוזבת את החדר וכולם מוחאים לה כפיים. אתה מסתכל על לוח השיבוץ, רואה שהבסיס שאתה שובצת אליו הוא הבסיס שמתחת לעיר ווילסטון. יש לך מפה על משען הכיסא שלך, כמו על שאר הכיסאות, בה אתה רואה איפה נמצא אגם אקיויטי ואיפה נמצאת העיר ווילסטון (לינק למפה אינטראקטיבית - http://www.serebii.net/pokearth/sinnoh/)
    מה תעשה?

טל
    *חחח. בתכלס, בשבילך זאת באמת לא משימה רשמית כי הפלישה קרתה על הזמן חופש שלך.
    *מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רוזרט, יונובה
    *זמן - בוקר מאוחר
    *עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
    *דרגה - טוראית
    *כסף - 2,855 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קלאן מעודד את פליים ולנטרן על כך שלמדו מתקפות חדשות ואומר לפוקימוניו מה לעשות:"לנטרן, טבעות אקווה על כולם!". "זראניאס, אתה הפוקימון האגדי של החיים, ואתה נמצא בצורה הכי חזקה שלך... אתה חושב שיש דרך... דרך שתוכל לגרום לסניזל להתפתח לצורה הסופית שלו? בלי החפץ שהוא זקוק לו על מנת להתפתח? אם סניזל יתפתח... אולי הוא גם ילמד מתקפות חדשות, חזקות יותר..."קלאן שואל את זרניאס, והוא עונה לו, וכנראה גם לך, במחשבות:"לא עכשיו קלאן, משתי סיבות - הראשונה היא שההליקס מספיק חזק גם ככה, ואני צריך לשמור את רוב הכוח שלי אליו, והשני הוא שאין לי את הכוח לעשות זאת לבד. אולי בהזדמנות אקח אותך ואת אליס לעץ החיים ואעזור לכם לפתח את פוקימוניכם". קראנץ', סניז ופליים תוקפים את ההליקס לבד, גורמים לו מעט נזק. את מחזירה את מייטיינה, לוחשת לו שהוא היה מעולה. לאחר מכן את אומרת לפוקימוניך מה לעשות:"ג'יראפריג, נגיחת זן על ההליקס. פיירי התקפת חול ורוח פיה. גולדאק, קרן בועות ואקדח מים משולבים. "קלאן, תבקש מלנטרן להשתמש בהתקפות חשמל ומים על ההליקס!" "פיירי, נסי לחשוב על הירח ולהתמקד בו. תנסי לקחת את האנרגיה הזאת שאת מרגישה בתוכך ולשחרר אותה כקרן על ההליקס!". ג'ירפאריג טוענת נגיחה ורודה בראשה, אך נחסמת על ידי קוצי האבדון של ההליקס ולא מצליחה לפגוע בו. במקום זאת היא שולחת קרן על חושית. פיירי מעיפה עליו חול, שנחסם על ידי מגן קוצי האבדון, ואז שולחת רוח ורדרדה שגורמת הרבה נזק. גולדאק שולח שוב מתקפת מים משולבת, מצליח לשדרג אותה ולהפוך אותה ליותר חזקה. *מאזלט! גולדאק של טרוי למד משאבת הידרו!!!*. לנטרן מקשיבה לבקשתך, משתמשת במכת ברק ובחליטה. מכת הברק עוברת דרך ההליקס, אך החליטה פוגעת בו קשה מאוד. ההליקס נאנח ואומר:"זה קרב חסר סיכוי, עוד לא הבנתם?". הוא מייצר עוד שני פוקימוני מאובנים, שואב אותם ומתחזק אפילו יותר: . לפתע אתם חשים עיוות בכיפת האנרגיה שזרניאס יצר ועוטפת את הזירה שלכם, מיד לאחריה פיצוץ. לאחר שהעשן מהפיצוץ מתפזר, את רואה את אדם בן כ-30, עם שני פוקימונים שנראים כמו מטוסים סגולים-לבנים קטנים לידו: . האיש אומר:"לא פתחתם אחרי שדפקתי, אז פתחתי לעצמי דרך. עכשיו, מה יש לנו כאן? קלאן, סוכנת ברמה של קלאן אני מניח, זרניאס על סטרואידים ו... מה?" הוא אומר כשהוא מסתכל על ההליקס. זרניאס נושף בזעם עקב התיאור שהוא קיבל, ואומר למוחות שלושתיכם:"היזהר, סטיבן סטון. צורתי המקורית אינה דבר שיש להתבדח עליו". סטיבן עושה פרצוף ''חושש'' ואומר לעבר זרניאס:"אל תדאג, זרניאס. יש בי מספיק כבוד ליצורים אגדיים כמוך. בדיוק כמו השניים שהבאתי איתי. ועכשיו נחזור לזה שוב. מי אתה?" הוא אומר כשהוא מסתכל על ההליקס. ההליקס, כולו זועם מרוח הקרב, עונה לסטיבן בקוצר רוח:"אני הרבה יותר עתיק וגדול מכל מה שעל היקום הזה! אני הרוע בהתגלמותו! אני ה..." זרניאס קוטע אותו ואומר:"הוא ההליקס". ההליקס תוקע בו מבט נבזי, אומר:"אפילו משפטים אתה לא נותן לי לסיים! צבי חסר בושה!". ההליקס וזרניאס ממשיכים עוד כמה דקות בתחלופת עלבונות, בעוד סטיבן ניגש אלייך ואומר לך:"סטיבן סטון. האלוף לשעבר של מחוז הואן וחובב אבנים מושבע. ואת?". את מציגה את עצמך, וסטיבן אומר:"אלו מגה לטיאס ומגה לטיאוס, למרות שלפי המגה סילבאון שלך אני מניח שאת כבר יודעת מהי התפתחות מגה. בכל מקרה, נראה לי שהגיע הזמן לסיים. בהתחשב על שמו הייתי מניח שהוא סוג פחם, והשטניות ורוע וכל זה... מרגיש לי כמו גם סוג רוע". את וקלאן מסתכלים על סטיבן בהלם שהוא מכיר את הסוגים הללו, והוא אומר:"כן, אני די מבין בסוגים. מה חשבתם, ש20 שנה אני רק חוקר אבנים? יש עוד כמה דברים שזוכים ללמוד על הדרך, כמו שכל המאובנים הם פוקימוני פחם ועוד כמה. בכל מקרה, נראה לי הגיע הזמן לסיים את הקרב הזה, או לפחות להתחיל לסיים. מטאגרוס, אגרון, קליידול, צאו!" הוא אומר, ומפוקדוריו יוצאים מעין עכביש מתכת, יצור מתכת ענקי ויצור מסתורי שנראה כעשוי מחימר: . "מטאגרוס, תתפתח מגה!" סטיבן אומר, בעודו הוא לוחץ על סיכה שממוקמת על הדש שלו. מטאגרוס משתנה וגדל, הופך ליצור ענקי ומאיים אף יותר עם ארבע זרועות ענקיות עם טפרים: . סטיבן מקשיב רגע ואומר:"אוקיי זרניאס, תודה על העדכון המאוד מועיל. לטיאוס ולטיאס, אם תואילו לעשות את חלקכם" הוא אומר. מגה לטיאס יוצרת כדור אנרגיה עושי מערפל, בעוד מגה לטיאוס יוצר הבזק אור מסמא. שתי המתקפות מתנגשות ביחד בהליקס, גם גורמות לו הרבה נזק וגם מחלישות את הזוהר האדום שלו. סטיבן אומר:"אם מגה לטיאס ומגה לטיאוס משתמשים במתקפות המיוחדות שלהם, כדור ערפל וטיהור ברק בהתאמה, באותו זמן, הפוקימון שנפגע משתי המתקפות הללו יאבד את האפקט של היכולת שלו. ככה, אפשר לפגוע בהליקס עם מתקפות פיסיות מעכשיו" הוא אומר. "מטאגרוס ואגרון, ראש ברזל! קליידול, על-חושי!" הוא אומר. מטאגרוס ואגרון מזנקים אל ההליקס בכיוונים שונים עם ראש כסוף ומתכתי, נוגחים בו בחוזקה וגורמים לו כמויות אדירות של נזק. קליידול זוהר באור תכול, שולט לכמה שניות בהליקס ומעיף עליו קרני אנרגיה ורודות, גורם לו הרבה נזק. נראה שכמות הנזק שהחיזוק של סטיבן, לטיאוס ולטיאס עשה זהה לכחצי מכל הנזק שגרמתם עד כה להליקס. זרניאס שולח כדור אנרגיה ורוד, גורם להליקס עוד לא מעט נזק. ההליקס טוען עוד קרן אבדון זהובה, מכוון אותה על סניז, פוגע בו ישירות ומעלף אותו.
    מה תעשי?
    קראנץ' - 12/12
    זרניאס קדמון - 15/20
    לנטרן - 7/10
    גי'רפאריג - 4/10
    פיירי - 10/12
    גולדאק - 3/10
    סניז - 0/10
    פליים - 2/10
    מגה מטאגרוס - 12/12
    אגרון - 10/10
    קליידול - 10/10
    מגה לטיאס - 16/16
    מגה לטיאוס - 16/16
    מצטער שאני מצטט הכל, עבר עליי יום קשה רחם עליי חחחח
    ----------
    "אנחנו נמצאים בעמדה יותר טובה ממנו עד עכשיו, אני מאמין שעוד סיבוב אחד והם יהיו בחוץ" אעודד אותם. שוב פעם, צל לילה על קליידול" אפקוד על גאסטלי "קליידול, סחרור בוץ מוחי על טייפלוז'ן."

2. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    Amitlv
    *זמן - ???
    *דרגה - חייל טירון
    *כסף - 2,500 פ"ד
    אתה מודה לפקיד וחושב שהכל מתנהל כל כך מהר. אתה חושב מה יחכה לך בעתיד בעודך הולך לעבר המעלית ויורד לקומה 8-. אתה מגיע לחדר תדרוכים B17. אתה נכנס לחדר המלא בחיילים על כיסאות, ורואה את שלי עומדת על פודיום. היא אומרת:"שלום לכם, מגויסים חדשים, ובורכים הבאים לצוות רמפא"ג!" כולם מוחאים לה כפיים. "כעת, אחלק אתכם לבסיסיםם מהם תצאו למשימות. אתם מוזמנים להסתכל על המסך מאחוריי ולראות את השיבוצים שלכם. יש לכם שלושה ימים להגיע לבסיס. בהצלחה!" היא אומרת בעודה עוזבת את החדר וכולם מוחאים לה כפיים. אתה מסתכל על לוח השיבוץ, רואה שהבסיס שאתה שובצת אליו הוא הבסיס שמתחת לעיר ווילסטון. יש לך מפה על משען הכיסא שלך, כמו על שאר הכיסאות, בה אתה רואה איפה נמצא אגם אקיויטי ואיפה נמצאת העיר ווילסטון (לינק למפה אינטראקטיבית - http://www.serebii.net/pokearth/sinnoh/)
    מה תעשה?

מה למכירה היום?
    ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

"בגלל זה קריר פה?" אגיד כשאבין שאנחנו מתחת לשלג "ואו יש לי דרך ארוכה" אגיד במאט פחד 'איך אספיק?' אחשוב מפוחד ואתחיל לצאת כמה שיותר מהר לדרך 217

כמו תמיד. עמיטריד.

3. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *יש להליקס כרגע 135 נ"ח מה אתה רוצה חחח. אתם איזה 8 על 1
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 4,050 פ"ד
    אתה מחזיר את פליים ולנטרן, אומר לעצמך שקיווית שזה לא יגיע לזה. אתה מוציא את בייגון ואמאורה, אומר להם מה לעשות. קראנץ' מטיל את ההליקס, גורם לו הרבה נזק, ולאחר מכן חובט בו בחוזקה עם הלסת בכאילו שלו, גורם לו עוד נזק. אמאורה יוצרת רוח עם פיסות קרח, שולחת אותה על ההליקס וגורמת לו כמות נחמדה של נזק. בייגון משתמש בזעם דרקון, גורם להליקס נזק זניח. זרניאס אומר:"לא מאמין שאני צריך להגיע לזה שוב". הוא טוען אנרגיה ורודה סביבו שמתרפצת, מחזקת אותו אפילו יותר. זרניאס שולח עוד פיצוץ ירח ורוד שכזה, שהפעם הרבה יותר גדול, גורם להליקס עוד נזק. לטיאוס ולטיאס משתמשים במתקפות המיוחדות שלהם שוב, גורמים להליקס כמויות נרחבות של נזק. סטיבן אומר:" מטאגרוס, אגרון וסקארמורי, ראש ברזל!" שלושת פוקימוניו החזקים של סטיבן טוענים נגיחות כסופות ועוצמתיות, גורמות להליקס כמויות נרחבות של נזק. אליס אומרת:"ג'ירפאריג, נגיחת זן! פיירי, רוח פיה, שוב! אתן יכולות, שניכם!". ג'ירפאריג מזנקת עם נגיחה ורודה על ההליקס, גורמת לו קצת נזק. פיירי שולחת רוח ורדרדה, גורמת גם היא נזק. ההליקס הרגוע שואב עוד שלושה מאובנים, אך משהו משתבש בדרך - קוצי הברזל של סקארמורי נכנסים לפעולה, פוגעים בהליקס קשה מאוד, מרפאים לחלוטין את זרניאס, ג'ירפאריג ופיירי, מחזירים לחיים את קליידול עם חיים חלקיים ואת לנטרן עם חיים מלאים. קוצי הברזל נעלמים. ההליקס הזועם אומר:"טיפשים! אתם לא יכולים לעשות את זה!" סטיבן עונה לו:"למה לא?". ההליקס רק מתעצבן יותר, שולח אל סטיבן קרן אבדון עוצמתית, סטיבן המבוהל עומד, משותק, אך הקרן לא פוגעת בו. לטיאוס מזנק לפני סטיבן, חוסם את ההתקפה. לטיאוס נופל על המקום, מתפוגג ומשאיר במקומו כדור כחלחל-סגלגל: . סטיבן אומר:"אני... אני לא מאמין. לטיאוס הקריב את עצמו... בשבילי". זרניאס אומר לך וכנראה גם לאליס, שתופסת את פניה בהלם ממה שקרה:"אל תדאגו. לטיאוס יחזור לחיות. למען האמת, אני בטוח שבקרוב הוא יופיע כאן שוב".. לאחר מכן הוא אומר בזעם להליקס:"הליקס! חתיכת אבן מטומטמת! אמרתם שאתה מנסה להגן על הכוכב הזה! למה אתה פוגע במאמנים חסרי הגנה ככה?" ההליקס מצחקק ואומר לו:"אח, זרניאס התמים והטיפש. תמיד אותו דבר. אני לא מגן על הכוכב, אני מגן על עצמי! לא אכפת לי מהישויות הפחמניות הקטנות הללו!". זרניאס מצחקק ואומר:"גם אתה ישות פחמנית. אתה מאובן". ההליקס זועם ואומר:"לא חשוב כרגע!". זרניאס וההליקס ממשיכים לריב ביניהם, כרגיל, בעוד לטיאוס מתחיל להתאושש, להופיע מחדש.
    מה תעשה?
    קראנץ' - 12/12
    זרניאס קדמון - 20/20
    לנטרן - 10/10
    ג'ירפאריג - 10/10
    פיירי - 12/12
    מטאגרוס - 12/12
    אגרון - 10/10
    קליידול - 8/10
    לטיאוס - 0.5/16 *מחייה עצמו לאט לאט
    לטיאס - 16/16
    סקארמורי - 10/10
    *enough said
    *איך הורדת לי את הכסף מ-18 אלף ל4050?!?
    *תזכור שיש לי פלואט [כבר דיברתי איתך על מה אני מתכוון לעשות איתה]
    *שם 2500 פ"ד על לאירון
    --------------------------------------------

"עד כמה שאני נהנה מחילופי ההעלבות פה, וזה בא מאחד שסתם לגיראטינה את הפה בטראש טוק" אומר ואקטע את שניהם. "אני מאמין שיש לנו יצור שטני מרושע לחסל?!" אומר ואפנה את מבטי לזרניאס. "אני בטוח שלטיאוס יהיה בסדר." אומר לסטיבן ואניח את ידי על כתפו. "אנחנו פשוט נצטרך לשים לב יותר טוב שאנחנו שומרים אחד על השני" אנחם אותו ואחזור לקרב. "ואתה- עשית מספיק! זה נגמר כאן ועכשיו! אמאורה, רוח קפואה בשנית בכל הכוח! באגון, צבור אנרגיה ורכז אותה לנגיחה! קראנץ', שגר את באגון לעבר ההליקס ואז קפוץ עליו בהטלה סיסמית!"

4. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    מד הודעות עד כה -
    נועם - 6
    טל - 4
    טוטודייל - 4
    אדם - 3
    עמיט - 3
    עמית - 0

מכירה פומבית - היום המכירה על לאירון !
    נועם הציע - 2,500 פ"ד

טל
    *בהגרלה, ערכת הפוקדורים המיוחדת הלכה אלייך. מזל טוב!
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראית
    *כסף - 2,855 פ"ד
    קלאן קורץ לעבר סטיבן, אומר לו:"הוא יודע לדפוק כניסה. ידעתי שאני יכול לסמוך עליך". הוא אומר לפוקימוניו:"סטיבן נתן לנו יתרון, אנחנו יכולים לתקוף את ההליקס במתקפות פיזיות עכשיו. וקראנץ', אתה יודע מה זה אומר- הטלה סיסמית, בכל הכוח! פליים, תלווה אותו בלהביור ולנטרן בחליטה!". שלושת פוקימוניו עושים בדיק כפי שהוא פקד עליהם - קראנץ' לופת את ההליקס, מצליח, אכישהו, להטיח אותו בקרקע ולגרום לו הרבה מאוד נזק. פליים שולח זרנוק אש רחב לעבר ההליקס, גורם לו מעט מאוד נזק, ולנטרן שולחת זרנוק מים רותחים לעברו, מצליחה לגרום לו לכוויות זניחות. אולי עוד מכה חמה תצליח לגרום לו לכוויות אמיתיות. סטיבן אומר:"מטאגרוס, ראש ברזל! אגרון, להביור! קליידול, תשתמש בעל-חושי, שוב!". מטאגרוס מזנק אל ההליקס עם ראש כסוף שוב, נוגח בו וגורם לו הרבה נזק. אגרון שולח זרנוק אש קצת יותר חלש מהאחד של פליים, אחד מספיק כדי לגרום להליקס לכוויות. קליידול שולח קרניים ורודות על ההליקס, גורם לו הרבה נזק. זרניאס שולח כדור פייתי ורוד אל ההליקס, גורם לו עוד הרבה נזק. לטיאוס ולטיאס משתמשים שניהם בקרן על חושית, גורמים להליקס הרבה נזק. את אומרת לפוקימוניך :"גולדאק, משאבת הידרו ואקדח מים. ג'יראפריג, תנסה עכשיו חבטת זן שוב, אם לא תצליח אז קרן על חושית. פיירי, רוח פיה שוב ותנסי לעשות מה שאמרתי לך-לחשוב על הירח ולמקד את האנרגיה כדי שתוכלי לתעל אותה לקרן מסוג פיה". שלושת הפוקימונים משתמשים על ההליקס במתקפות עוצמתיות שגורמות לו הרבה נזק. פיירי עדיין, לא מצליחה ללמוד את המתקפה. נראה שללמוד אותה לאור ירח יקל עליה. ההליקס מתנשף קלות, אומר:"אתם טובים. אבל לא מספיק". הוא מייצר עוד שלושה מאובנים ובולע גם אותם, מתרפא לחלוטין ומתחזק אפילו יותר ממקודם. סטיבן אומר בחשש:"אנחנו חייבים לשבור את המעגל הזה איכשהו, אחרת בסוף נפסיד". לטיאוס מדבר למוחות כולכם, בקול גברי ועמוק:"אל תדאגו. כשהתקפתי את ההליקס, חשתי אותו מבפנים. אמנם הוא שומר על חזות קשוחה, אמנם הוא יכול לגרום להרבה נזק, אבל בכל זאת, בסופו של דבר ייגמרו לו המאובנים לריפוי. כל מה שאנחנו חייבים לעשות זה להמשיך ולהילחם בלי להפסיד, ובסופו של דבר, הוא יישאר חסר אונים". ההליקס שולח חמש קרני אבדון שכאלו, מצליח לפגוע בפליים, גולדאק, קליידול ולנטרן, והאחרונה מפספסת. ארבעת הפוקימונים שנפגעו מתעלפים מיד. סטיבן אומר בחיוך קל:"קליידול, חזור. סקארמורי, צא! קוצי ברזל!". מפוקדורו החדש של סטיבן יוצאת מעין ציפור ברזל משוריינת: . סקארמורי שולח אל עבר האזור של ההליקס קוצים כסופים שמרחפים באוויר. לטיאוס מחייך קלות ואומר למחשבותיכם:"מתוחכם, סטיבן. מה שסטיבן עשה זה אמר לסקארמורי להשתמש בקוצי ברזל, מתקפה שגורמת לפוקימון להפיגע מאוד קשה ברגע שהוא מרפא את עצמו, בדיוק מה שההליקס מרבה לעשות, ובנוסף, מחלקת את הנזק בין הפוקימונים היריבים לנפגע. מה שאומרה שפעם הבאה שההליקס יתרפא, נקודות החיים ילכו אלינו". סטיבן מחייך ומגיב בתנועה כזאת של 'מה כבר יכולתי לעשות', עם חיוך ממזרי על פניו.
    מה תעשי?
    קראנץ' - 12/12
    זרניאס - 15/20
    לנטרן - 0/10
    ג'ירפאריג - 4/10
    פיירי - 10/12
    גולדאק - 0/10
    פליים - 0/10
    מטאגרוס - 12/12
    אגרון - 10/10
    לטיאוס - 16/16
    לטיאס - 16/16

טוטודייל
    *רחמים עלייך טוטודיילון חח
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *דרגה - טירון
    *כסף - 2,575 פ"ד
    אתה אומר לפוקימוניך שאתם נמצאים בעמדה יותר טובה עד עכשיו, ושעוד סיבוב אחד אמור להספיק. גסטלי שולח את צלו על קליידול, מעלף אותו. קליידול מעיף עוד בוץ לכל עבר, פוגע בטייפלוז'ן די קשה. החייל אומר:"קיוויתי של נצטרך להגיע לזה. טייפלוז'ן, התפתחות מגה!" הוא אומר לו בכל הכוח. טייפלוז'ן מתפתח מגה! הוא נהיה חזק יותר, גודל יותר, מאיים יותר - גרורות עשן יוצאות ממנו - . החייל אומר:"טייפלוז'ן, ריפוי! תשתמש שלהביור על גסטלי לאחר מכן!" טייפלוז'ן עוטף עצמו בנקודות ורודות, מרפא את עצמו לחלוטין, כולל הבלבול, לאחר מן הוא שולח להביור עוצמתי על גסטלי - מצליח לעלף אותו במכה אחת. גלים אדומים עוטפים את מגה טייפלוז'ן - הוא מתחזק. החייל רק מחייך, ואומר:"טייפלוז'ן! דופק אפל על קליידול!" טייפלוז'ן שולח גל אנרגיה שחור על קליידולף, מעלף גם אותו במכה אחת. עוד גלים אדומים עוטפים את טייפלוז'ן, והוא מתחזק אף יותר החייל צוחק צחוק נבזי ואומר:"אני בלתי מנוצח!".
    מה תעשה?
    פרליגייטר - 6/10 *לא יכולה להילחם כרגע
    גסטלי - 0/10
    קליידול - 0/10

Amitlv
    *רשום למעלה
    *זמן - ???
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *דרגה - חייל טירון
    *כסף - 2,500 פ"ד
    אתה מבין שבגלל זה כל כך קר פה, וחושש שיש לך דרך ארוכה ולא בטוח שתספיק. אתה יוצא מהר מחדר התדרוך, מחפש במהירות את דרך היציאה מהבסיס. אתה מגיע לחדר עם קירות כסופים, הולך במנהרה שעולה כלפי מעלה. בסופו של דבר אתה יוצא דרך דלת עץ חומה, היישר אל מרכזו של יער מושלג. אתה הולך כמה דקות ורואה את אגם אקיויטי - אגם ענקי, רחב ידיים, עם מים קרים במיוחד של נראה לך שכדאי לשחות בהם. במרכז האגם יש אי קטן. אתה רואה את הגדה השנייה של האגם מהעבר השני של האגם. הורסי מסמן לך עם אפו לעבר חלקת יער מזרחה ממך. אתה מסתכל לעברה אך לא רואה שום דבר יוצא דופן.
    מה תעשה?

נועם
    *אופסי חחח.כנראה הדבקתי לך בטעות את ההקדמה של אדם XD
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 17,820 פ"ד
    אתה קוטע את זררניאס וההליקס, מעודד את סטיבן, אומר לו שהכל יהיה בסדר, נראה שעדיין לוקח לו קצת מןז להתעשת, אבל בסופו של דבר הוא חוזר לעצמו. אתה כועס על ההליקס, פוקד על פוקימוניך מה לעשות - אמאורה שולח קרח לעברו של ההליקס, פוגעת בו קשה. באגון מרכז האנרגיה שלו לנגיחה, בדומה למה שג'ירפאריג עשתה, מצליח לייצר נגיחת זן. מאוויל משגר אותו אל ההליקס, שנפגע קשה. *מאזלט! בייגון למד נגיחת זן!!!. לאחר מכן קראנץ' משתמש בהטלה סיסמית, פוגע בהליקס קשה. שלושת פוקימוניו של סטיבן משתמשים שוב בראשי ברזל, גורמים להליקס הרבה נזק. אליס אומרת:"ג'ירפאריג, נגיחת זן! פיירי רוח פיה, שוב!". שתיהן פוגעות בהליקס קשה מאוד. זרניאס שולח עוד פיצוץ ירח ולטיאס שולחת כדור עשן. שתי המתקפות פוגעות בהליקס קשה מאוד. ההליקס מתשנף, צועק :"די!!!" ומשתמש בעשר קרני אבדון - קראנץ', ג'ירפאריג, אגרון, קליידול, סקארמורי ולנטרן נפגעים. ארבע הקרניים הנוספות מפספסות. סטיבן אומר:"קארבינק, אג'יסלש, צאו!" ומפוקדוריו יוצאים מעין יהלום מרחף וחרב עם מגן: . כל הפוקימונים מחכים לתחילת התור הבא. לטיאוס הצליח, סוף סוף, להחיות עצמו.
    מה תעשה?
    זרניאס - 20/20
    פיירי - 12/12
    קראנץ' - 0/12
    לנטרן - 0/10
    ג'ירפאריג - 0/10
    מטאגרוס - 12/12
    אגרון - 10/10
    קליידול - 0/10
    לטיאוס - 16/16
    לטיאס - 16/16
    אמאורה - 10/10
    בייגון - 10/10
    Spoiler ספוילר

5. blue To My Bones
    מד הודעות עד כה -
    נועם - 6
    טל - 4
    טוטודייל - 4
    אדם - 3
    עמיט - 3
    עמית - 0

נועם הציע - 2,500 פ"ד

טל
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראית
    *כסף - 2,855 פ"ד
    קלאן קורץ לעבר סטיבן, אומר לו:"הוא יודע לדפוק כניסה. ידעתי שאני יכול לסמוך עליך". הוא אומר לפוקימוניו:"סטיבן נתן לנו יתרון, אנחנו יכולים לתקוף את ההליקס במתקפות פיזיות עכשיו. וקראנץ', אתה יודע מה זה אומר- הטלה סיסמית, בכל הכוח! פליים, תלווה אותו בלהביור ולנטרן בחליטה!". שלושת פוקימוניו עושים בדיק כפי שהוא פקד עליהם - קראנץ' לופת את ההליקס, מצליח, אכישהו, להטיח אותו בקרקע ולגרום לו הרבה מאוד נזק. פליים שולח זרנוק אש רחב לעבר ההליקס, גורם לו מעט מאוד נזק, ולנטרן שולחת זרנוק מים רותחים לעברו, מצליחה לגרום לו לכוויות זניחות. אולי עוד מכה חמה תצליח לגרום לו לכוויות אמיתיות. סטיבן אומר:"מטאגרוס, ראש ברזל! אגרון, להביור! קליידול, תשתמש בעל-חושי, שוב!". מטאגרוס מזנק אל ההליקס עם ראש כסוף שוב, נוגח בו וגורם לו הרבה נזק. אגרון שולח זרנוק אש קצת יותר חלש מהאחד של פליים, אחד מספיק כדי לגרום להליקס לכוויות. קליידול שולח קרניים ורודות על ההליקס, גורם לו הרבה נזק. זרניאס שולח כדור פייתי ורוד אל ההליקס, גורם לו עוד הרבה נזק. לטיאוס ולטיאס משתמשים שניהם בקרן על חושית, גורמים להליקס הרבה נזק. את אומרת לפוקימוניך :"גולדאק, משאבת הידרו ואקדח מים. ג'יראפריג, תנסה עכשיו חבטת זן שוב, אם לא תצליח אז קרן על חושית. פיירי, רוח פיה שוב ותנסי לעשות מה שאמרתי לך-לחשוב על הירח ולמקד את האנרגיה כדי שתוכלי לתעל אותה לקרן מסוג פיה". שלושת הפוקימונים משתמשים על ההליקס במתקפות עוצמתיות שגורמות לו הרבה נזק. פיירי עדיין, לא מצליחה ללמוד את המתקפה. נראה שללמוד אותה לאור ירח יקל עליה. ההליקס מתנשף קלות, אומר:"אתם טובים. אבל לא מספיק". הוא מייצר עוד שלושה מאובנים ובולע גם אותם, מתרפא לחלוטין ומתחזק אפילו יותר ממקודם. סטיבן אומר בחשש:"אנחנו חייבים לשבור את המעגל הזה איכשהו, אחרת בסוף נפסיד". לטיאוס מדבר למוחות כולכם, בקול גברי ועמוק:"אל תדאגו. כשהתקפתי את ההליקס, חשתי אותו מבפנים. אמנם הוא שומר על חזות קשוחה, אמנם הוא יכול לגרום להרבה נזק, אבל בכל זאת, בסופו של דבר ייגמרו לו המאובנים לריפוי. כל מה שאנחנו חייבים לעשות זה להמשיך ולהילחם בלי להפסיד, ובסופו של דבר, הוא יישאר חסר אונים". ההליקס שולח חמש קרני אבדון שכאלו, מצליח לפגוע בפליים, גולדאק, קליידול ולנטרן, והאחרונה מפספסת. ארבעת הפוקימונים שנפגעו מתעלפים מיד. סטיבן אומר בחיוך קל:"קליידול, חזור. סקארמורי, צא! קוצי ברזל!". מפוקדורו החדש של סטיבן יוצאת מעין ציפור ברזל משוריינת: . סקארמורי שולח אל עבר האזור של ההליקס קוצים כסופים שמרחפים באוויר. לטיאוס מחייך קלות ואומר למחשבותיכם:"מתוחכם, סטיבן. מה שסטיבן עשה זה אמר לסקארמורי להשתמש בקוצי ברזל, מתקפה שגורמת לפוקימון להפיגע מאוד קשה ברגע שהוא מרפא את עצמו, בדיוק מה שההליקס מרבה לעשות, ובנוסף, מחלקת את הנזק בין הפוקימונים היריבים לנפגע. מה שאומרה שפעם הבאה שההליקס יתרפא, נקודות החיים ילכו אלינו". סטיבן מחייך ומגיב בתנועה כזאת של 'מה כבר יכולתי לעשות', עם חיוך ממזרי על פניו.
    מה תעשי?
    קראנץ' - 12/12
    זרניאס - 15/20
    לנטרן - 0/10
    ג'ירפאריג - 4/10
    פיירי - 10/12
    גולדאק - 0/10
    פליים - 0/10
    מטאגרוס - 12/12
    אגרון - 10/10
    לטיאוס - 16/16
    לטיאס - 16/16

טוטודייל
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *דרגה - טירון
    *כסף - 2,575 פ"ד
    אתה אומר לפוקימוניך שאתם נמצאים בעמדה יותר טובה עד עכשיו, ושעוד סיבוב אחד אמור להספיק. גסטלי שולח את צלו על קליידול, מעלף אותו. קליידול מעיף עוד בוץ לכל עבר, פוגע בטייפלוז'ן די קשה. החייל אומר:"קיוויתי של נצטרך להגיע לזה. טייפלוז'ן, התפתחות מגה!" הוא אומר לו בכל הכוח. טייפלוז'ן מתפתח מגה! הוא נהיה חזק יותר, גודל יותר, מאיים יותר - גרורות עשן יוצאות ממנו - . החייל אומר:"טייפלוז'ן, ריפוי! תשתמש שלהביור על גסטלי לאחר מכן!" טייפלוז'ן עוטף עצמו בנקודות ורודות, מרפא את עצמו לחלוטין, כולל הבלבול, לאחר מן הוא שולח להביור עוצמתי על גסטלי - מצליח לעלף אותו במכה אחת. גלים אדומים עוטפים את מגה טייפלוז'ן - הוא מתחזק. החייל רק מחייך, ואומר:"טייפלוז'ן! דופק אפל על קליידול!" טייפלוז'ן שולח גל אנרגיה שחור על קליידולף, מעלף גם אותו במכה אחת. עוד גלים אדומים עוטפים את טייפלוז'ן, והוא מתחזק אף יותר החייל צוחק צחוק נבזי ואומר:"אני בלתי מנוצח!".
    מה תעשה?
    גסטלי - 0/10
    קליידול - 0/10

Amitlv
    *רשום למעלה
    *זמן - ???
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *דרגה - חייל טירון
    *כסף - 2,500 פ"ד
    אתה מבין שבגלל זה כל כך קר פה, וחושש שיש לך דרך ארוכה ולא בטוח שתספיק. אתה יוצא מהר מחדר התדרוך, מחפש במהירות את דרך היציאה מהבסיס. אתה מגיע לחדר עם קירות כסופים, הולך במנהרה שעולה כלפי מעלה. בסופו של דבר אתה יוצא דרך דלת עץ חומה, היישר אל מרכזו של יער מושלג. אתה הולך כמה דקות ורואה את אגם אקיויטי - אגם ענקי, רחב ידיים, עם מים קרים במיוחד של נראה לך שכדאי לשחות בהם. במרכז האגם יש אי קטן. אתה רואה את הגדה השנייה של האגם מהעבר השני של האגם. הורסי מסמן לך עם אפו לעבר חלקת יער מזרחה ממך. אתה מסתכל לעברה אך לא רואה שום דבר יוצא דופן.
    מה תעשה?

נועם
    *אופסי חחח.כנראה הדבקתי לך בטעות את ההקדמה של אדם XD
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 17,820 פ"ד
    אתה קוטע את זררניאס וההליקס, מעודד את סטיבן, אומר לו שהכל יהיה בסדר, נראה שעדיין לוקח לו קצת מןז להתעשת, אבל בסופו של דבר הוא חוזר לעצמו. אתה כועס על ההליקס, פוקד על פוקימוניך מה לעשות - אמאורה שולח קרח לעברו של ההליקס, פוגעת בו קשה. באגון מרכז האנרגיה שלו לנגיחה, בדומה למה שג'ירפאריג עשתה, מצליח לייצר נגיחת זן. מאוויל משגר אותו אל ההליקס, שנפגע קשה. *מאזלט! בייגון למד נגיחת זן!!!. לאחר מכן קראנץ' משתמש בהטלה סיסמית, פוגע בהליקס קשה. שלושת פוקימוניו של סטיבן משתמשים שוב בראשי ברזל, גורמים להליקס הרבה נזק. אליס אומרת:"ג'ירפאריג, נגיחת זן! פיירי רוח פיה, שוב!". שתיהן פוגעות בהליקס קשה מאוד. זרניאס שולח עוד פיצוץ ירח ולטיאס שולחת כדור עשן. שתי המתקפות פוגעות בהליקס קשה מאוד. ההליקס מתשנף, צועק :"די!!!" ומשתמש בעשר קרני אבדון - קראנץ', ג'ירפאריג, אגרון, קליידול, סקארמורי ולנטרן נפגעים. ארבע הקרניים הנוספות מפספסות. סטיבן אומר:"קארבינק, אג'יסלש, צאו!" ומפוקדוריו יוצאים מעין יהלום מרחף וחרב עם מגן: . כל הפוקימונים מחכים לתחילת התור הבא. לטיאוס הצליח, סוף סוף, להחיות עצמו.
    מה תעשה?
    זרניאס - 20/20
    פיירי - 12/12
    קראנץ' - 0/12
    לנטרן - 0/10
    ג'ירפאריג - 0/10
    מטאגרוס - 12/12
    אגרון - 10/10
    קליידול - 0/10
    לטיאוס - 16/16
    לטיאס - 16/16
    אמאורה - 10/10
    בייגון - 10/10
    "קראנץ' ולנטרן, תחזרו!" אקרא ואחזיר אותם. "עבודה יפה, שניכם. אמאורה, רוח קפואה! באגון, למדת נגיחת זן, מצויין! תשתמש בנגיחת זן שוב!" אומר ואסתכל על אג'יסלאש של סטיבן. "וואו, זה אג'יסלאש! שמעתי עליו, אבל לא תיארתי לעצמי שאפגוש פוקימון כזה במציאות." אתפעל למראה האג'יסלאש. "ולטיאוס החייה את עצמו, ידעתי שיהיה טוב!" אומר לסטיבן.

6. עמיטריד.
    ום למעלה
    *זמן - ???
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *דרגה - חייל טירון
    *כסף - 2,500 פ"ד
    מה תעשה?
    תמסור לנועם שהוא זבל עם כסף
    #########

"מה?!?" אצעק אל השמיים "למה אני בצד הלא נכון של האגם??" אשאל את הריק "מי תיכנן את זה??" אתיישב מיואש על האדמה הקרה "זהו הורסי אין לנו סיכוי, בקושי התחלנו וכבר אין לנו איך להמשיך" אגיד לו מיואש "מצטער שהמסע שלנו היה כזה קצת "אתנצל ולא אתן לדמעות לרדת "אני כישלון" אלחש לבסוף, "לפחות תהיה שלי באמת" אלחש להורסים ואותי פוקדור אמיתי כדי להעביר אותו אליו "אני אבין אם תבחר לברוח ולא להמשיך" אגיד לו ואניח את הפוקדור הריק לידו. "הבחירה שלך" אלחש מיואש ואביט לאופק, אל האגם.

כמו תמיד. עמיטריד.

7. משתמש מנוסה
    מד הודעות עד כה -
    נועם - 6
    טל - 4
    טוטודייל - 4
    אדם - 3
    עמיט - 3
    עמית - 0

נועם הציע - 2,500 פ"ד

טוטודייל
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *דרגה - טירון
    *כסף - 2,575 פ"ד
    מה תעשה?
    גסטלי - 0/10
    קליידול - 0/10

[/COLOR]
    'וואו... מה זה הדבר הזה?!' אחשוב בפליאה. 'איך אני אמור להגיב נגדו? פרליגייטר לא יכולה להלחם, קליידול וגאסטלי מעולפים ומאצ'וק מגן על קודי וטרייסי.' אחשוב בעודי אובד עצות. "נשארתם רק שניכם... הכל תלוי בכם!" אסתכל על הפוקדורים של פידג'יוטו ופוניטה ואבחר: "פידג'יוט צא ותתקוף באס אווירי. תנצל את המרחב האווירי שיש במקום על מנת לתמרן כמו שצריך לחמוק ולתקוף."

8. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראית
    *כסף - 2,855 פ"ד
    מה תעשי?
    קראנץ' - 12/12
    זרניאס - 15/20
    לנטרן - 0/10
    ג'ירפאריג - 4/10
    פיירי - 10/12
    גולדאק - 0/10
    פליים - 0/10
    מטאגרוס - 12/12
    אגרון - 10/10
    לטיאוס - 16/16
    לטיאס - 16/16

חחח נגמרים לי הפוקימונים
    טרופיוס מעולף? כי הוא לא ברשימה בכלל של הנקודות חיים
    ~~~~~~
    "ניינטלס, צאי" אומר ואוציא את ניינטלס. 'נמנעתי מלהוציא אותה כי ההליקס חסין למתקפות אש... אני אצטרך להשתמש בהכל חוץ ממתקפות אש' אחשוב במוחי. "נינטלס-קרן בלבול. את בהגנה מעכשיו. אם ההליקס תוקף פוקימון, שלנו או של סטיבן או קלאן, תשתמשי בהגנה כדי להגן עליו. פיירי,רוח פיה וקול צורם. ג'יראפריג קרן על חושית ונגיחת זן!" הורה לכולם.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. היזהרו מחיקויים!
    מד הודעות עד כה -
    נועם - 7
    טל - 5
    טוטודייל - 5
    עמיט - 4
    אדם - 3
    עמית - 0

*מכירה פומבית:
    *נועם זכה בלאירון! ירדו לך 2,500 פ"ד
    *והיום - 5,000 פ"ד
    *עמית הציע 200 פדים

נועם
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 15,320 פ"ד
    אתה מחזיר את קראנץ' ולנטרן, אומר לאמאורה ובייגון:"עבודה יפה, שניכם. אמאורה, רוח קפואה! באגון, למדת נגיחת זן, מצויין! תשתמש בנגיחת זן שוב!". לאחר מכן אתה מסתכל על האג'יסלש של סטיבן ואומר:"וואו, זה אג'יסלאש! שמעתי עליו, אבל לא תיארתי לעצמי שאפגוש פוקימון כזה במציאות." אתה אומר עוד, בנימה חיובית: "ולטיאוס החייה את עצמו, ידעתי שיהיה טוב!". הוא מחייך אליך ואומר:"אתה תמיד יודע מתי לעודד, נועם". אליס אומרת:"פיירי, רוח פיה! את יכולה!", וסטיבן אומר:"מטאגרוס ואג'יסלש, ראש ברזל! קארבינק, פיצוץ ירחי!"האגדיים יושבים ומחייכים, מכיוון שהם יודעים שהקרב עומד להסתיים. אמאורה יורה מפיה מעין אבק עשיר בקרח, גורמת להליקס די הרבה נזק. בייגון מזנק עם נגיחה ורודה על ההליקס, גורם לו עוד הרבה נזק. פיירי שולחת עוד רוח פיה, גורמת להרבה נזק. לאחר מכן, ראשי הברזל של אג'יסלש ומטאגרוס, בשילוב עם הפיצוץ הורוד של קלפקי, מספיקים כדי סוף סוף לעלף את ההליקס. סטיבן ואליס מחייכים בהקלה, בעוד זרניאס אומר:"לטיאס, לטיאוס, בואו. אתם יודעים מה לעשות". שלושתם עומדים במעגל מסביב לגופתו המעולפת של ההליקס, יורים קרניים ורדרדות-סגולות לעבר גופתו. האנרגיה פוגעת בהליקס, נספגת בו. גופו מתכווץ ומתכווץ, בעוד ענן אדום מופיע מעליו. במקום שבו היה ההליקס כרגע נמצאת ערימת מאובנים, כשבראשם מאובן אחד גדול יותר: . בנוסף, מעליהם מעופפת לה ציפור תמימה למראה, מערבית לענן האדום: . זרניאס מעלף את הציפור במכה אחת, מסמן לסטיבן שלוכד אותה. זרניאס מסביר:"כל פעם שההליקס מנוצח, הוא מתפרק לשני מרכיבים - המאובן, שממנו הוא קם, ופידג'אוט, השליח, שאמור 'להפיץ את תורתו'. חשתי במבט לעבר שפידג'אוט הגיע לחורבות מוקדם יותר, ולכן נתקלת בכוחו של ההליקס מלכתחילה, קלאן" הוא אומר. "כעת, אחרי שסטיבן לכד את השליח, פידג'אוט, תורתו של ההליקס תחדל להיות מופצת, וכעת", הוא אומר, בעודו מסמן ללטיאס ולטיאוס, "אנחנו נשמיד את ההליקס עצמו". הם שלושתם מכוונים קרניים ורודות דקיקות אל עבר ענן האנרגיה האדום, מצליחים לפרק אותו לחלקיקים קטנטנטים ולהשמיד אותו. זרניאס אומר:"טוב, סיימנו", ומוריד את המחסום הורוד. מיד אתה רואה נער שזוף מעט, קצת יותר קטן ממך, עם שיער חום ארוך יותר משלך, חולצה ירוקה, ג'ינס כחול, נעליים חומות, צמידים ירוקים על מפרקיו, עיניים ירוקות וצמיד של עלה על צווארו: . הוא רץ לאליס ואומר לה:"אליס! תודה לאל שאת בסדר!" הוא רץ אליה ומחבק אותה בחוזקה. היא נראית מופתעת לרגע אך מהר ממשיכה לחבק אותו. סטיבן אומר מאחוריך:"אח, אהבת נעורים. יבוא יום וגם אתה תמצא את האחת שלך, קלאן. אני ממליץ לך לקחת את אחד המאובים מהערמה פה. חלקם יכולים להתגלות כפוקימונים לא רעים" הוא אומר. "נתראה בעתיד" הוא אומר ועוזב עם לטיאס ולטיאוס. זרניאס חוזר לצורתו החלשה יותר, משאיר את גביש החיים בידיך. הוא אומר:"כשיגיע הזמן ללכת לעץ החיים - הגביש יזהר. תמצא את אליס ואז תנפץ אותו" הוא אומר לך בעודו דוהר משם אל תוך ענן אור ורוד, נעלם מהזירה.
    מה תעשה?

Amitlv
    *נראה לי שהמסר הועבר
    *זמן - ???
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *דרגה - חייל טירון
    *כסף - 2,500 פ"ד
    אתה מספיד את חייך עקב העובדה שאתה בצד הלא נכון של האגם. אתה מניח ליד הורסי פוקדור רגיל, מציע לו להצטרף אליך, בין אם הוא רוצה או לא. הורסי פשוט מקפץ לו משם. אתה יושב בהלם במשך כמה דקות. יכול להיות שהוא פשוט הלך? בקושי הכרתם, והוא כבר החליט על לוותר להיות איתך? אתה נשאג בתנוחה שהיית בה, עד שהורסי חוזר עם מבחנה שמכילה נוזל כחול. על המבחנה ציור של הסמל של צוות אקווה. הוא פותח את פקק המבחנה עם פיו, שותה את תכולתה. הוא נוגע בראשו בפוקדור, נלכד מחדש בצורה נכונה אצלך. הוא יוצר מהפוקדור, מרגיש חזק יותר, מזנק למים ושולט בהם, יוצר גל ענקי שכשהוא ישחרר אותו, יסחוף אתכם עד לצד השני של האגם. הוא מסתכל עליך בפרצוף של 'נו? למה אתה מחכה? תעלה!'
    מה תעשה?

טוטודייל
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *דרגה - טירון
    *כסף - 2,575 פ"ד
    אתה חושב בפליאה איך תוכל להתמודד עם מגה טייפלוז'ן. אתה מסתכל על הפוקדור של פידג'אוט, משחרר אותו ואומר לו מה לעשות. פידג'אוט מזנק לאוויר, עושה סלטה ודואה במהירות לעבר מגה טייפלוז'ן, מתנגש בו במהירות וגורם לו נזק. החייל אומר:"מגה טייפלוז'ן, להביור!" וטייפלוז'ן שולח זרנקו אש ענקי, פוגע בפידג'אוט די קשה.
    מה תעשה?
    פידג'אוט - 2/10

אליס
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראית
    *כסף - 15,355 פ"ד
    את מכינה את פוקימוניך לקרב, מוציאה את ניינטיילס, אך לפתע זרניאס אומר:"לטיאס, לטיאוס, בואו. אתם יודעים מה לעשות". שלושתם עומדים במעגל מסביב לגופו של ההליקס הזועם, יורים קרניים ורדרדות-סגולות לעברו. האנרגיה פוגעת בהליקס, נספגת בו. גופו מתכווץ ומתכווץ, בעוד ענן אדום מופיע מעליו. במקום שבו היה ההליקס כרגע נמצאת ערימת מאובנים, כשבראשם מאובן אחד גדול יותר: . בנוסף, מעליהם מעופפת לה ציפור תמימה למראה, מערבית לענן האדום: . זרניאס מעלף את הציפור במכה אחת, מסמן לסטיבן שלוכד אותה. זרניאס מסביר:"כל פעם שההליקס מנוצח, הוא מתפרק לשני מרכיבים - המאובן, שממנו הוא קם, ופידג'אוט, השליח, שאמור 'להפיץ את תורתו'. חשתי שפידג'אוט הגיע לחורבות מוקדם יותר, ולכן נתקלת בכוחו של ההליקס מלכתחילה, קלאן" הוא אומר. "כעת, אחרי שסטיבן לכד את השליח, פידג'אוט, תורתו של ההליקס תחדל להיות מופצת, וכעת", הוא אומר, בעודו מסמן ללטיאס ולטיאוס, "אנחנו נשמיד את ההליקס עצמו". הם שלושתם מכוונים קרניים ורודות דקיקות אל עבר ענן האנרגיה האדום, מצליחים לפרק אותו לחלקיקים קטנטנטים ולהשמיד אותו. זרניאס אומר:"טוב, סיימנו", ומוריד את המחסום הורוד. מיד את רואה את טרוי. הוא רץ אלייך ואומר לך:"אליס! תודה לאל שאת בסדר!" הוא רץ אליך ומחבק אותך בחוזקה. את מופתעת לרגע אך מהר ממשיכה לחבק אותו. גם את התגעגעת אליו, אחרי הכל. סטיבן אומר לעבר קלאן:"אח, אהבת נעורים. יבוא יום וגם אתה תמצא את האחת שלך, קלאן. אני ממליץ לך לקחת את אחד המאובנים מהערמה פה. חלקם יכולים להתגלות כפוקימונים לא רעים" הוא אומר. "נתראה בעתיד" הוא אומר ועוזב עם לטיאס ולטיאוס. זרניאס חוזר לצורתו החלשה יותר, משאיר את גביש החיים בידי קלאן. הוא אומר לקלאן:"כשיגיע הזמן ללכת לעץ החיים - הגביש יזהר. תמצא את אליס ואז תנפץ אותו" בעודו דוהר משם אל תוך ענן אור ורוד, נעלם מהזירה. טרוי אומר לך:"הנה, קחי. לקחתי את זה מהכיס של מקסי בזמן שהוא חיפש את המשקפיים שלו" הוא אומר בעודו מצחקק, מגיש לך בדיוק 12,500 פ"ד.
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

10. עמיטריד.

Amitlv
    *נראה לי שהמסר הועבר
    *זמן - ???
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *דרגה - חייל טירון
    *כסף - 2,500 פ"ד
    אתה מספיד את חייך עקב העובדה שאתה בצד הלא נכון של האגם. אתה מניח ליד הורסי פוקדור רגיל, מציע לו להצטרף אליך, בין אם הוא רוצה או לא. הורסי פשוט מקפץ לו משם. אתה יושב בהלם במשך כמה דקות. יכול להיות שהוא פשוט הלך? בקושי הכרתם, והוא כבר החליט על לוותר להיות איתך? אתה נשאג בתנוחה שהיית בה, עד שהורסי חוזר עם מבחנה שמכילה נוזל כחול. על המבחנה ציור של הסמל של צוות אקווה. הוא פותח את פקק המבחנה עם פיו, שותה את תכולתה. הוא נוגע בראשו בפוקדור, נלכד מחדש בצורה נכונה אצלך. הוא יוצר מהפוקדור, מרגיש חזק יותר, מזנק למים ושולט בהם, יוצר גל ענקי שכשהוא ישחרר אותו, יסחוף אתכם עד לצד השני של האגם. הוא מסתכל עליך בפרצוף של 'נו? למה אתה מחכה? תעלה!'
    מה תעשה?
    "הורסי אתה גאון!" אקפוץ משמחה ואתן חיבוק ליצור הקטן, אאסוף את הפוקדורים מהאדמה "עכשיו יש בעיה אחרת" אגיד לו ואתן מבט שני באיזור האגם "אם אנחנו על הגובה, זה אומר שצריך לרדת" אבין "הורסי חייבים לחזור לבסיס! צריך עוד ציוד!" אגיד לו ואסמן לו לבוא אחרי "רגע" אעצור בדרמטיות, אלך לאיפה שהיו המבחנות של המתקפה ואכניס לתיק שני מבחנות נוספות 'זה יכול להיות שימושי לעתיד' אחשוב "קדימה למה אתה מחכה?" אשאל עם חיוך את הורסי "לבסיס!" אגיד וארוץ

כמו תמיד. עמיטריד.

11. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אליס
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראית
    *כסף - 15,355 פ"ד
    את מכינה את פוקימוניך לקרב, מוציאה את ניינטיילס, אך לפתע זרניאס אומר:"לטיאס, לטיאוס, בואו. אתם יודעים מה לעשות". שלושתם עומדים במעגל מסביב לגופו של ההליקס הזועם, יורים קרניים ורדרדות-סגולות לעברו. האנרגיה פוגעת בהליקס, נספגת בו. גופו מתכווץ ומתכווץ, בעוד ענן אדום מופיע מעליו. במקום שבו היה ההליקס כרגע נמצאת ערימת מאובנים, כשבראשם מאובן אחד גדול יותר: . בנוסף, מעליהם מעופפת לה ציפור תמימה למראה, מערבית לענן האדום: . זרניאס מעלף את הציפור במכה אחת, מסמן לסטיבן שלוכד אותה. זרניאס מסביר:"כל פעם שההליקס מנוצח, הוא מתפרק לשני מרכיבים - המאובן, שממנו הוא קם, ופידג'אוט, השליח, שאמור 'להפיץ את תורתו'. חשתי שפידג'אוט הגיע לחורבות מוקדם יותר, ולכן נתקלת בכוחו של ההליקס מלכתחילה, קלאן" הוא אומר. "כעת, אחרי שסטיבן לכד את השליח, פידג'אוט, תורתו של ההליקס תחדל להיות מופצת, וכעת", הוא אומר, בעודו מסמן ללטיאס ולטיאוס, "אנחנו נשמיד את ההליקס עצמו". הם שלושתם מכוונים קרניים ורודות דקיקות אל עבר ענן האנרגיה האדום, מצליחים לפרק אותו לחלקיקים קטנטנטים ולהשמיד אותו. זרניאס אומר:"טוב, סיימנו", ומוריד את המחסום הורוד. מיד את רואה את טרוי. הוא רץ אלייך ואומר לך:"אליס! תודה לאל שאת בסדר!" הוא רץ אליך ומחבק אותך בחוזקה. את מופתעת לרגע אך מהר ממשיכה לחבק אותו. גם את התגעגעת אליו, אחרי הכל. סטיבן אומר לעבר קלאן:"אח, אהבת נעורים. יבוא יום וגם אתה תמצא את האחת שלך, קלאן. אני ממליץ לך לקחת את אחד המאובנים מהערמה פה. חלקם יכולים להתגלות כפוקימונים לא רעים" הוא אומר. "נתראה בעתיד" הוא אומר ועוזב עם לטיאס ולטיאוס. זרניאס חוזר לצורתו החלשה יותר, משאיר את גביש החיים בידי קלאן. הוא אומר לקלאן:"כשיגיע הזמן ללכת לעץ החיים - הגביש יזהר. תמצא את אליס ואז תנפץ אותו" בעודו דוהר משם אל תוך ענן אור ורוד, נעלם מהזירה. טרוי אומר לך:"הנה, קחי. לקחתי את זה מהכיס של מקסי בזמן שהוא חיפש את המשקפיים שלו" הוא אומר בעודו מצחקק, מגיש לך בדיוק 12,500 פ"ד.
    מה תעשי?
    [/QUOTE]

אזזז מה עם הפרס שלנו? כמו פיתוח כל הפוקימונים שלנו וזה
    ~~~~~
    "הללויה!" אצעק שההליקס נוצח ואז אשתתק שאקלוט שזה די מפדח מצידי.
    "ת..תודה!" אומר לטרוי, מעט סמוקה עדיין. אגש אל ערימת המאובנים ואקח את הArmor fossil. "אתה בסדר? איך היה הקרב? לא נפצעת נכון?" אשאל מעט בחשש. "ודרך אגב, זה קלאן-הוא עזר לי בקרב" אציג את טרוי וקלאן זה לזה. "אז.. מה אנחנו עושים עכשיו?" אשאל, מעט מובכת בנוכחות קלאן וטרוי.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. blue To My Bones
    נועם
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 15,320 פ"ד
    אתה מחזיר את קראנץ' ולנטרן, אומר לאמאורה ובייגון:"עבודה יפה, שניכם. אמאורה, רוח קפואה! באגון, למדת נגיחת זן, מצויין! תשתמש בנגיחת זן שוב!". לאחר מכן אתה מסתכל על האג'יסלש של סטיבן ואומר:"וואו, זה אג'יסלאש! שמעתי עליו, אבל לא תיארתי לעצמי שאפגוש פוקימון כזה במציאות." אתה אומר עוד, בנימה חיובית: "ולטיאוס החייה את עצמו, ידעתי שיהיה טוב!". הוא מחייך אליך ואומר:"אתה תמיד יודע מתי לעודד, נועם". אליס אומרת:"פיירי, רוח פיה! את יכולה!", וסטיבן אומר:"מטאגרוס ואג'יסלש, ראש ברזל! קארבינק, פיצוץ ירחי!"האגדיים יושבים ומחייכים, מכיוון שהם יודעים שהקרב עומד להסתיים. אמאורה יורה מפיה מעין אבק עשיר בקרח, גורמת להליקס די הרבה נזק. בייגון מזנק עם נגיחה ורודה על ההליקס, גורם לו עוד הרבה נזק. פיירי שולחת עוד רוח פיה, גורמת להרבה נזק. לאחר מכן, ראשי הברזל של אג'יסלש ומטאגרוס, בשילוב עם הפיצוץ הורוד של קלפקי, מספיקים כדי סוף סוף לעלף את ההליקס. סטיבן ואליס מחייכים בהקלה, בעוד זרניאס אומר:"לטיאס, לטיאוס, בואו. אתם יודעים מה לעשות". שלושתם עומדים במעגל מסביב לגופתו המעולפת של ההליקס, יורים קרניים ורדרדות-סגולות לעבר גופתו. האנרגיה פוגעת בהליקס, נספגת בו. גופו מתכווץ ומתכווץ, בעוד ענן אדום מופיע מעליו. במקום שבו היה ההליקס כרגע נמצאת ערימת מאובנים, כשבראשם מאובן אחד גדול יותר: . בנוסף, מעליהם מעופפת לה ציפור תמימה למראה, מערבית לענן האדום: . זרניאס מעלף את הציפור במכה אחת, מסמן לסטיבן שלוכד אותה. זרניאס מסביר:"כל פעם שההליקס מנוצח, הוא מתפרק לשני מרכיבים - המאובן, שממנו הוא קם, ופידג'אוט, השליח, שאמור 'להפיץ את תורתו'. חשתי במבט לעבר שפידג'אוט הגיע לחורבות מוקדם יותר, ולכן נתקלת בכוחו של ההליקס מלכתחילה, קלאן" הוא אומר. "כעת, אחרי שסטיבן לכד את השליח, פידג'אוט, תורתו של ההליקס תחדל להיות מופצת, וכעת", הוא אומר, בעודו מסמן ללטיאס ולטיאוס, "אנחנו נשמיד את ההליקס עצמו". הם שלושתם מכוונים קרניים ורודות דקיקות אל עבר ענן האנרגיה האדום, מצליחים לפרק אותו לחלקיקים קטנטנטים ולהשמיד אותו. זרניאס אומר:"טוב, סיימנו", ומוריד את המחסום הורוד. מיד אתה רואה נער שזוף מעט, קצת יותר קטן ממך, עם שיער חום ארוך יותר משלך, חולצה ירוקה, ג'ינס כחול, נעליים חומות, צמידים ירוקים על מפרקיו, עיניים ירוקות וצמיד של עלה על צווארו: . הוא רץ לאליס ואומר לה:"אליס! תודה לאל שאת בסדר!" הוא רץ אליה ומחבק אותה בחוזקה. היא נראית מופתעת לרגע אך מהר ממשיכה לחבק אותו. סטיבן אומר מאחוריך:"אח, אהבת נעורים. יבוא יום וגם אתה תמצא את האחת שלך, קלאן. אני ממליץ לך לקחת את אחד המאובים מהערמה פה. חלקם יכולים להתגלות כפוקימונים לא רעים" הוא אומר. "נתראה בעתיד" הוא אומר ועוזב עם לטיאס ולטיאוס. זרניאס חוזר לצורתו החלשה יותר, משאיר את גביש החיים בידיך. הוא אומר:"כשיגיע הזמן ללכת לעץ החיים - הגביש יזהר. תמצא את אליס ואז תנפץ אותו" הוא אומר לך בעודו דוהר משם אל תוך ענן אור ורוד, נעלם מהזירה.
    מה תעשה?
    *רגע רגע, מה פתאום הוא נעלם? לא אמרת שכולם מתפתחים עד הסוף וזה?
    ---------------------------------------------------------------------

"זה נגמר! ניצחנו, אני לא מאמין! ראית את זה, א..." אומר אך אקטע את עצמי ברגע שאסתכל לכיוונה. "כן, אהבת נעורים... למי יש זמן לזה, בכל מקרה?" אומר לסטיבן, מובך מעט בטון חלוש. "תודה על העזרה סטיבן. וגם לכם, לטיאס ולטיאוס. אני לא יודע אם היינו מנצחים את ההליקס בלעדיכם. אנחנו נשמור על קשר, סטיבן. אני אשמח בכך." אומר לסטיבן ובכך אפרד ממנו. אחר כך אגש לזארניאס. "זארניאס, תודה. על הכול. על העזרה, על ההצלה של העולם שלי... בעיקר על ההזדמנות להילחם לצידך." אודה לו ואקח את גביש החיים. "כשיגיע הזמן... אני אלך לעץ החיים. ואנפץ את הגביש. ועד אז... הוא אצלי. ואני שומר עליו. ואף אחד, או דבר יוכלו לקחת אותו ממני. " אומר ואגש לאליס. "אממ... היית מעולה. זאת אומרת, בקרב. כדאי לך לפשפש בערמת המאובנים ההיא כשתוכלי." אומר בטון מובך ואמהר להבהיר את עצמי. "אני מאמין שלא הכרנו, קלאן. טרוי, נכון? "אומר לו בזריזות ואפנה לאליס. "זה זרניאס. הוא... החזיר לי את גביש החיים. כשיגיע הזמן... נצטרך ללכת לעץ החיים ולנפץ אותו. ועד אז, אני שומר עליו." אומר לה ואשתדל לא להסתכל לה בבדיוק בעיניים. "טוב, אני מאמין שיש לכם עניינים להשלים. ולי בכל מקרה יש כמה דברים להסביר למגנו." אומר לעברה ואשלוף את המשגר שלי. "והיי," אומר לה בזמן שאזין את הנתונים הדרושים על מנת להשתגר לחדרו של מגנו "תשמור עליה. כבר לא מוצאים דברים כאלה. לפחות לא כשלהציל את העולם זה מה שעומד לך בראש העניינים. נתראה כשנתראה, אליס" אנפנף לעברה ומיד אשתגר למגנו על מנת לספר לו את כל ההתרחשות.

13. משתמש מנוסה
    מד הודעות עד כה -
    נועם - 7
    טל - 5
    טוטודייל - 5
    עמיט - 4
    אדם - 3
    עמית - 0

*מכירה פומבית:
    *נועם זכה בלאירון! ירדו לך 2,500 פ"ד
    *והיום - 5,000 פ"ד
    *עמית הציע 200 פדים

נועם
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 15,320 פ"ד
    מה תעשה?

Amitlv
    *נראה לי שהמסר הועבר
    *זמן - ???
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *דרגה - חייל טירון
    *כסף - 2,500 פ"ד
    מה תעשה?

טוטודייל
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *דרגה - טירון
    *כסף - 2,575 פ"ד
    אתה חושב בפליאה איך תוכל להתמודד עם מגה טייפלוז'ן. אתה מסתכל על הפוקדור של פידג'אוט, משחרר אותו ואומר לו מה לעשות. פידג'אוט מזנק לאוויר, עושה סלטה ודואה במהירות לעבר מגה טייפלוז'ן, מתנגש בו במהירות וגורם לו נזק. החייל אומר:"מגה טייפלוז'ן, להביור!" וטייפלוז'ן שולח זרנקו אש ענקי, פוגע בפידג'אוט די קשה.
    מה תעשה?
    פידג'אוט - 2/10

אליס
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראית
    *כסף - 15,355 פ"ד
    מה תעשי?
    "הסיפור הזה לא גמור, יש לי עוד פוקימונית שרוצה להלחם. פידג'יוט תקוף שוב באס אווירי! פוניטה צאי, תקפי בבעיטה!" אורה על שניהם ואסמן לו באמצעות פניי שהקרב עוד לא גמור'מעניין מה היכולת של פוניטה, אני מקווה מאוד שזו שאיבת אש, זה יכול לספק לי יתרון עצום בקרב הזה.' אחשוב כשאני מתחיל להזיע קלות מהלחץ.
    ----------------
    אחרי שחיסלתי את קליידול פרליגייטר רשאית להלחם או שעדיין לא?

14. מנהל ראשי
    שם: אדם

טדי
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 4,050 פ"ד
    אתה מביט באדם בחשדנות ושם לב שאתה באמת מזהה את שם המשפחה. ראשך מתמלא בהמון מחשבות וחשדות אך אתה פושט מכניע את כולם חרף עייפותך. אדם הולך איתך למרכז הפוקימונים, שם אתם נחים ומתרעננים עד שג'ייקוב נכנס. אתם אומרים לו שאתם מוכנים לצאת וכולכם יורדים יחדיו במונורייל אל המעגן. אתם ניגשים לסירתו של ג'ייקוב ואתה ואדם מתיישבים בעוד ג'ייקוב מכין את הסירה להפלגה. אתה מדבר אל אדם, מזכיר את ברנדון בכוונה, מה שנראה ומקפיץ מעט את ג'ייקוב. לאדם לוקח דקה להבין מה ניסית להגיד, ואז הוא מחייך קלות, כאילו הוא הבין את תכניתך, ואומר:"אל תדאג טדי. קיבלנו אישור מיוחד ממגנו, אין בעיה עם זה". נראה שאזכור השם מגנו הדליק מעט יותר את ג'ייקוב, גרם לו לעצור לחלוטין. הוא אומר לעברכם:"אתם... מכירים את ברנדון? ומגנו?" ומסתובב. נראה שבעיניו יש מעין מבט של געגוע. אדם אומר לו:"כן, אנחנו בצוות אג'נטרה, לכן אנחנו מכירים אות..." אדם לא מספיק לסיים את המשפט כשג'ייקוב מזנק על פיו ולוחש לשניכם:"שלא תעזו להזכיר את זה יותר עד שלא נעזוב. לצוות פלייר-רמפא"ג יש נוכחות בולטת בעיר קומארין ונוכחות אפילו יותר חזקה במפרץ אזור, במיוחד סביב האי המרכזי ומהערה שבו, משום מה. אם החיים שלכם חשובים לכם, תשתדלו לא לציין את זה יותר". לאחר כמה דקות, כשהסירה מוכנה ויצאתם כבר להפלגה, ג'ייקוב אומר:"טוב, התרחקנו מספיק מהמעגן בשביל לדבר. אז כמו שאמרתי לכם מקודם, אני ג'ייקוב גרינליף. בנו של ברנדון גרינליף, ראש ומייסד צוות אג'נטרה". אדם נפעם מעט, לגלות שלברנדון יש בן ושאתם מדברים איתו כעת. "אבא שלי ניסה כבר במשך שנים לשכנע אותי להצטרף לצוות אג'נטרה. מאז שהייתי בן 12, ילד קטן ממש, אבא שלי ניסה לשכנע אותי להצטרף לצוות אג'נטרה ברגע שאגיע לגיל 15. חיינו בסאנישור אז, ונראה כאילו כל הילדים בכיתה שלי קינאו בי, רצו בכל יכולתם להתקבל לצוות אג'נטרה. בכל זאת, זה לא כל כך עניין אותי. לאבא שלי לא היה אכפת. כשהגעתי לגיל 15, הוא אומר לי:'בין אם אתה רוצה או לא, אתה בא ומנסה להתקבל לצוות. אם תעבור, תיקח חלק לפחות כמה חודשים לפני שתפרוש. אני מתחנן אליך'. נראה שהיה לו ממש חשוב לראות את בנו שלו ממשיך את דרכו בצוות, ולכן ניגשתי למבחן הקבלה. עברתי אותו בהצלחה מסחררת, בלי שאפילו מתקפה אחת פגעה בפוקימוניי. נראה היה שיש לי כישרון טבעי. אם אני לא טועה, השיא של מבחן הקבלה הקצר ביותר הוא עדיין שלי" הוא אומר. נראה שהוא קצת שקע בזכרונות העבר, אך מהר מאוד הוא מתעשת וממשיך להשיט את הסירה, תוך כדי המשך סיפורו:"לארח כמה חודשים, בהם הספקתי להגיע בכוחות עצמי לדרגת סוכן שטח - הישג גדול מאוד בשביל סוכן שלוקח חלק בצוות רק כמה חודשים. יצאתי למשימות שדה כמעט כל יום ביומו, בלי שהיה לי כמעט זמן לנוח ולשחק עם הפוקימונים שלי. בשלב מסוים התפנה לי יום אחד וישבתי בחדר שלי במגורי סוכני השטח בסאנישור, ואז הוצאתי את הפוקימונים שלי - לשחק איתם קצת. ראיתי שכל אחד מפוקימוניי היה מדוכא ועצוב, ולא היה לאף אחד מהם כוח לזוז. בשלב הזה הבנתי שאני לא מוכן להמשיך יותר כסוכן שטח. הלכתי לאבא שלי, הגשתי מכתב פרישה, ולמזלי הוא גם קיבל את זה. ברנדון לא מקבל את כל בקשות הפרישה, אתם יודעים. בכל זאת, הוא הביא לי חבילה של כסף וכרטיס טיסה פתוח, אמר לי:'לך לאן שאתה רוצה. בנה לעצמך חיים. אתה כבר מספיק חזק בשביל להסתדר לבד, אני יודע. תבוא לבקר!' הוא אמר לי בעוד יצאתי מהחדר. למשך כמה שבועות חזרתי הביתה, נעזרתי באמא שלי והתסכלתי על מפות. לא ידעתי לאן אני רוצה ללכת. בשלב מסוים ניגשתי לגלובוס וסובבתי אותו, פשוט הנחתי את אצבעי על נקודה. הנקודה היתה קומארין בקאלוס. מעולם לא ביקרתי בקאלוס - בכל משימות השדה שלי נראה שאיכשהו נשארתי מחוץ לקאלוס. לאחר שנתיים, בגיל 17, עליתי על מטוס ללומיוס, נחתתי ומיד התחלתי ללכת לכיוון קומארין. הגעתי די מהר לקומארין, וניסיתי לחפש מקום לגור בו. גיליתי שבקומארין אין יותר מדי בתים, לכן החלטתי לקנות יאכטה - גם אוכל לגור בה וגם לשוט איתה. מהר מאוד למדתי איך לתפעל את הסירה, ומאז, כבר שמונה שנים, אני עם הסירה שלי, שט לכל אורך החוף המערבי של קאלוס - מלאוור עד לכף גאוסנג', ופעם אחת גם הפלגתי דרומה, עד לאטולי אמברט. יום אחד הייתי במצב רוח ממש הרפתקני, ושטתי לאורך נהר קאלוס, שיוצא מהעיר שאלור במערב עד לליגת הפוקמונים ולעיר סנוובל, שם הוא מתחבר לנהר פרוסט במזרח קאלוס. הגעתי עד לומיוס, שם הסורגים חסמו אותי וחזרתי החוצה. בדרכי במסע, כשהתרחקתי קצת מהחוץ השקט, יצא לי לשמוע על ארגון פשע בשם "צוות פלייר" - ארגון שמגייס מגויסים חדשים תמורת הרבה כסף ומנסה ליצור עולם יפה יותר. בדרך חזרה, כששטתי דרך ערבות קאלוס, שעוברות בבין לומיוס לקומארין, ראיתי חולייה של חיילי פלייר צועדת לכיוון השיט שלי. כשהגעתי לקומארין והתמקמתי מחדש במעגן, נתקלתי בהם לאחר כמה ימים. הם חיפשו מלח שישיט אותם למפרץ אזור. יצאתי מהר מהסירה והלכתי לרמות, שם צפיתי עליהם מלמעלה. החולייה יצאה בשתי סירות אל המפרץ, ואני יצאתי אחריהם. ראיתי אותם נכנסים בין איי המפרץ, ישראל המערה הגדולה, מאורת רוח הים. כשהגעתי לשם, הסירות נעלמו והמאורה היתה ריקה. הנחתי שיש להם בסיס בתוך המאורה. חזרתי למעגן, ומאז אותו יום שימשתי כמעין סוכן סמוי של הצוות. ביקרתי את אבא שלי בסאנישור וחזרתי לצוות תחת הסוואה. קודמתי לדרגת סוכן עילית, רק דרגה אחת מתחת לראש בסיס. זאת גם הדרגה הכי גבוהה שאגיע אליה, מכיוון שאתה הסירה אני לא עוזב. אני עורך תצפיות על המחבוא מפעם לפעם, ולמען האמת, גייסתי כמה מפוקימוניי לחפפור מנהרה תת-קרקעית בתוך המים שתתחבר למחבוא. למען האמת, זאת אחת הסיבות שהסכמתי לכם לבוא. אני בדיוק הולך לחפור אותה". הוא אומר. אתם שטים עוד כ-20 דקות, עד שאתם מגיעים לרצועת מים רחבה, בה המים מנצנצים בגוון כחול בהיר יפהפה. "הגענו" הוא אומר. "קחו את הסירה הזאת כדי שתוכלו לנוע בין האיים, אם תרצו" הוא אומר ויורד אל בטן הספינה. הוא יוצא עם יריעת גומי, שברגע שהוא זורק אותה לים הופכת לרפסודת גומי רחבה. הוא זורק לכם אליה שני משוטים ואומר:"בהצלחה". הוא מוריד אתכם על אי קטן, בו מסתובבים שני פוקימונים: . אדם אומר:"הסלוופוק מעניין אותך? או שאפשר להמשיך לחפש בין האיים?".
    מה תעשה?
    אני מחליט שזה לא פוקימון שמתאים לי.אני צריך פוקימוןשיסייע לי בקרבות ופוקימון על חושי לא נחוץ לי. אז אני מחליט להמשיך משם.חושב על הסיפור שמעתי עכשיו ומתכנן לי תכנית.

15. היזהרו מחיקויים!
    *אזז כמו שאתם שמתם לב, קיץ ההתפתחויות (SEO) החל! זה אומר שכל האפקטים במפורטים עליו בדף האיוונטים חלים עליכם החל מעכשיו!

Amitlv
    *זמן - ???
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *דרגה - חייל טירון
    *כסף - 7,300 פ"ד
    אתה קופץ משמחה, אומר להורסי שהוא גאון ומחבק אותו. אתה אוסף את פוקדור האקווה מהקרקע, אך אומר לו שיש בעיה נוספת. אתה מסתכל סביבך ושם לב באמת, שכמו שסברת, האגם ממוקם על רמה גבוהה. אתה אומר להורסי שאתם צריכים לרדת ולכן אתם צריכםי עוד ציוד. אתה קורא לו לבוא והוא יורד מהגל, הולך אחריך. *הורסי למד גלישה!!!*. אתה עוצר, לוקח עוד שתי מבחנות למקרה שהן יהיו שימושיות. לאחר מכן אתה רץ יחד עם הורסי חזרה לכיוון הבסיס. אתה נכנס איתו לבסיס, הולך לכיוון המחסן ומבקש מהחייל שעומד שם ציוד לטיפוס הרים. הוא אומר לך:"טיפוס חכם אתה. הרוב מגלים שהאגם על רמה רק אחרי שהם חוצים אותו" הוא אומר ונכנס על המחסן. הוא יוצא עם רתמה, אנקולים לתקוע באבן וכבל הנמתח עם קרס בקצהו. "בנוסף קח את זה" הוא אומר ומגיש לך צרור כסף. "אני חושב שאתה תצטרך אותו, ולי יש מספיק בשביל לתת לך גם". *קיבלת 5,000 פ"ד!*
    מה תעשה?

טל
    *אל תדאגי זה יקרה בקרוב
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראית
    *כסף - 15,355 פ"ד
    את צועקת הללויה כדי לציין את הבסתו של ההליקס אך מבינה שזה מפדח אותך קצת ומפסיקה, מסמיקה מעט. טרוי מצחקק. את מודה לטרוי, עדיין סמוקה. את לוקחת את מאובן השריון החום הבהיר מתוך הערימה. *הושג מאובן השריון! * את שואלת אותו איך היה הקרב ואם הוא לא נפצע והוא מחייך קלות, מגרד את עורפו ואומר:"ניצחתי אותם די מהר. פרי שלך הוא משהו" הוא אומר, מחזיר לך את הפוקדור שלו. אתה מספרת לו שגולדאק התפתח והוא אומר:"באמת? איזה יופי! תודה אליס, אני בטוח שהוא נהנה להיות איתך!". הוא לוקח את הפוקדור של גולדאק ואומר לו בשקט, אך שאת יכולה לשמוע:"כל הכבוד, חבר". את מציגה את טרוי וקלאן האחד לשני, קצת מובכת מהמפגש ושואלת מה אתם עושים עכשיו. "אני מאמין שלא הכרנו, קלאן. טרוי, נכון? " קלאן אומר לו וטרוי משיב לו:"היי קלאן. נעים להכיר אותך". הם לוחצים ידיים בידידות, אך נראה כי מעט מבוכה עוד מרחפת באוויר. הוא פונה אלייך, אומר לך:"זה זרניאס. הוא... החזיר לי את גביש החיים. כשיגיע הזמן... נצטרך ללכת לעץ החיים ולנפץ אותו. ועד אז, אני שומר עליו.". נראה כי הוא לא בדיוק מסתכל לךבעיניים. "טוב, אני מאמין שיש לכם עניינים להשלים. ולי בכל מקרה יש כמה דברים להסביר למגנו." הוא אומר לעברך ושולף את המשגר שלו. "והיי," הוא אומר בעודו מזין את הנתונים הדרושים על מנת להשתגר למקום כלשהו. "תשמור עליה. כבר לא מוצאים דברים כאלה. לפחות לא כשלהציל את העולם זה מה שעומד לך בראש העניינים. נתראה כשנתראה, אליס" הוא מנפנף לשלום לעברך ומיד משתגר משם. לאחר שהוא משתגר טרוי אומר:"מי זה? הוא נלחם איתך בקרב?". בדיוק באותו זמן אתם שומעים שאגות שמחה מהאולם המרכזי, שבו מתרחשים עיקר הקרבות. מקסי שוכב מעולף, עם בגדיו קרועים, על הקרקע לצידכם. נראה שמייטיינה התאושש והוא חוזר לשמור עליו מקרוב.
    מה תעשי?

טוטודייל
    *תוכל להכניס אותה תור הבא
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *דרגה - טירון
    *כסף - 2,575 פ"ד
    אתה אומר שיש לך עוד פוקימונית שרוצה להילחם בעודך מורה על פידג'אוט להשתמש באס אווירי. אתה מוצא את פוניטה ואומר לה מה לעשות. פידג'אוט מזנק לאוויר, נוסק למעלה ואז דואה במהירות שיא למטה ישירות על מגה טייפלוז'ן, עטוף כולו באש כתומה ומתנגש בו בחוזקה. נראה כי פידג'אוט נפגע מעט מהמתקפה והוא מרחף בקושי, בעוד מגה טייפלוז'ן נפגע קשה. *מאזלט! פידג'אוט למד ציפור אמיצה!!!* לאחר מכן פוניטה מזנקת על מגה טייפלוז'ן, בועטת בו בחוזקה וגורמת לו עוד נזק. נראה שאט-אט, הוא מתחיל להיחלש. "טייפלוז'ן, קדימה! פלומת לבה עליהם!" טייפלוז'ן יורה לבה רותחת מצווארו, שולח אותה על פידג'אוט ופוניטה, מעלף את פידג'אוט אך נראה כאילו הלבה נספגת בפוניטה, מחזקת אותה. החייל מקלל בשקט, אומר:"שכחתי שאחת היכולות של פוניטה היא הבזק אש, שמחזקת מתקפות אש אם היא נפגעת על ידי אש. למה אמרתי את זה?" הוא חושב בעודו מתפוצץ מזעם.
    מה תעשה?
    פידג'אוט - 0/10
    פוניטה - 11/11 *מחוזקת

נועם
    *זה יקרה בבוא הזמן (אח"כ)
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 15,320 פ"ד
    אתה נהנה מכך שניצחתם, עונה לסטיבן ומודה ללטיאס, לטיאוס וזרניאס בעודם עוזבים. אליס לוקחת מאובן חום מתוך הערמה: . טרי ואליס מדברים קצת, מחליפים ביניהם זוג פוקדורים. אליס אומרת:"ודרך אגב, זה קלאן-הוא עזר לי בקרב" לעבר טרוי, מנסה להציג ביניכם. "אני מאמין שלא הכרנו, קלאן. טרוי, נכון? " אתה אומר לו וטרוי משיב לך:"היי קלאן. נעים להכיר אותך". אתם לוחצים ידיים בידידות, אך נראה כי מעט מבוכה עוד מרחפת באוויר. אתה אומר אל אליס, פונה אליה:"זה זרניאס. הוא... החזיר לי את גביש החיים. כשיגיע הזמן... נצטרך ללכת לעץ החיים ולנפץ אותו. ועד אז, אני שומר עליו.". נאתה מנסה להתחמק מקשר עין ישיר איתה. "טוב, אני מאמין שיש לכם עניינים להשלים. ולי בכל מקרה יש כמה דברים להסביר למגנו." אתה אומר לעברה ושולף את המשגר שלך. "והיי," אתה אומר בעודך מזין את הנתונים הדרושים על מנת להשתגר לחדר המרכזי של הבסיס, בו מגנו כעת. "תשמור עליה. כבר לא מוצאים דברים כאלה. לפחות לא כשלהציל את העולם זה מה שעומד לך בראש העניינים. נתראה כשנתראה, אליס" אתה מנפנף לשלום לעברה ומיד משתגר משם. ברגע שאתה משתגר אתה רואה כמה סוכנים מרביצים לחיילי מגמה-רמפא"ג העומדים האחרונים, שואגים שאגת שמחה עצומה על כך שהם ניצחו. אתה רואה את מגנו זורח מאושר ואומר לך:"ניצחנו קלאן! ניצחנו!". אתה אומר לו שיש לך כמה דברים לספר לו והוא מרצין תוך כמה שניות. אתם משתגרים אל העיר אוליביין, הולכים אל הכניסה לבסיס ליד המגדלור ונכנסים אליה, ממשיכים בתוך הבסיס עד למשרדו של מגנו. אתה מספר לו את כל מה שקרה, ונראה כי הוא כמעט לא מאמין. כשאתה מסיים הוא אומר:"אתה רציני? ההיתקלות שלך עם גיראטינה עוד היתה בגדר ההיגיון, אבל מה יש להליקס לחפש איתם? הוא משתף איתם פעולה? הוא הגיע לשם במקרה? מה הוא רוצה באמת? מה הסיבה שהוא התעורר מחדש? בכל מקרה, כל אלו שאלות לשלב מאוחר יותר. סמוך עליי שאני אשלב אותך וגם את הסוכנת השנייה שהיתה איתך, אליס, למרות שהיא כבר לא תחת שיפוטי, בישיבת לקיחת לקחים מהפלישה. אבל עכשיו זה הזמן לחגוג. הבסנו את המסה העיקרית של צוות מגמה-רמפא"ג! ברגעים אלו סוכני שטח שלנו ביונובה מסיימים פלישות לבסיסי מחקר והמעבדות הקטנות שלהם שמפוזרות לכל אורך המחוז. אבל ניצחנו! אני מאמין שלא יעבור הרבה זמן וגם מקסי יובל אלינו. הסוכן שיביא אותו... הוא עומד לקבל לא מעט העלאות בדרגה" מגנו מצחקק. "ההנהגה של הצוות עורכת משתה ניצחון אצל ברנדון. גם מקסי יובא לשם כשנמצא אותו. תצטרף אלינו. אני מאמין שעם מעשי הגבורה שלך, בקרוב מאוד אתה תטפס כמה דרגות למעלה ותוזמן לאירועים אלו באופן קבוע. נסה לתפוס את ברנדון לשיחה כשתגיע. הוא אולי יוכל לתת לך קצת יותר פרטים על הפרסים שלך". "ועוד משהו" הוא אומר וזורק לעברך פוקדור כתום: . "מתנת פרידה ממני, למקרה שלא אזכה לראות אותך אחרי ההעלאה שלך. אני מקווה שתשתמש בפוקימון הזה לטובה" הוא אומר ומלווה אותך החוצה, מתחיל לכוונן את המשגר שלו לשיגור.
    מה תעשה?

טדי
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 4,050 פ"ד
    אתה מחליט שהפוקימון הזה לא מתאים לך, עולה עם אדם על הרפסודה ומפליג לאחד האיים האחריםף בעודך מעכל את מה ששמעת עכשיו ומתכנן תכנית. אתם עוצרים על אי קצת יותר קטן, בו יושב פוקימון שלא ראית כדוגמתו מעולם: . "אני לא חושב שזה פוקימון רגיל" אדם אומר. "לדעתי הצבע של אינקאי הוא תכלת, לא זהב". בנוסף, אתה רואה כמה פוקימונים שוחים במים שסביב האי: . אתה שומע זמזום מלוח המשימות שלך וגם אדם מקבל אותו. הוא מחייך, אומר:"ניצחנו בפלישה לבסיס. צוות מגמה-רמפא"ג חוסל ומקסי נתפס" הוא אומר. "מגנו אמר לנו שנסיים להתאמן כרצוננו ואז נתקשר אליו, הוא יעדכן אותנו על פרטים בהמשך. הוא רשם שאין לחץ יותר, ושמצידו נחזור אליו גם מחר".
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

עמוד 82 מתוך 89 ראשוןראשון ... 32728081828384 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •