מצטער שאני מצטט הכל, עבר עליי יום קשה רחם עליי חחחחמדד הודעות עד כה -
אדם - 3
טוטודייל - 3
נועם - 3
טל - 3
עמיט - 2
עמית - 0
*אף אחד לא מעוניין לנסות לרכוש ערכת פוקדורים ייחודית? מחיר התחלתי 150 פ"ד
אם אף אחד לא מציע מחיר אני מגריל את הפרס
טדי
*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים מוקדמים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 4,050 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מביט באדם בחשדנות ושם לב שאתה באמת מזהה את שם המשפחה. ראשך מתמלא בהמון מחשבות וחשדות אך אתה פושט מכניע את כולם חרף עייפותך. אדם הולך איתך למרכז הפוקימונים, שם אתם נחים ומתרעננים עד שג'ייקוב נכנס. אתם אומרים לו שאתם מוכנים לצאת וכולכם יורדים יחדיו במונורייל אל המעגן. אתם ניגשים לסירתו של ג'ייקוב ואתה ואדם מתיישבים בעוד ג'ייקוב מכין את הסירה להפלגה. אתה מדבר אל אדם, מזכיר את ברנדון בכוונה, מה שנראה ומקפיץ מעט את ג'ייקוב. לאדם לוקח דקה להבין מה ניסית להגיד, ואז הוא מחייך קלות, כאילו הוא הבין את תכניתך, ואומר:"אל תדאג טדי. קיבלנו אישור מיוחד ממגנו, אין בעיה עם זה". נראה שאזכור השם מגנו הדליק מעט יותר את ג'ייקוב, גרם לו לעצור לחלוטין. הוא אומר לעברכם:"אתם... מכירים את ברנדון? ומגנו?" ומסתובב. נראה שבעיניו יש מעין מבט של געגוע. אדם אומר לו:"כן, אנחנו בצוות אג'נטרה, לכן אנחנו מכירים אות..." אדם לא מספיק לסיים את המשפט כשג'ייקוב מזנק על פיו ולוחש לשניכם:"שלא תעזו להזכיר את זה יותר עד שלא נעזוב. לצוות פלייר-רמפא"ג יש נוכחות בולטת בעיר קומארין ונוכחות אפילו יותר חזקה במפרץ אזור, במיוחד סביב האי המרכזי ומהערה שבו, משום מה. אם החיים שלכם חשובים לכם, תשתדלו לא לציין את זה יותר". לאחר כמה דקות, כשהסירה מוכנה ויצאתם כבר להפלגה, ג'ייקוב אומר:"טוב, התרחקנו מספיק מהמעגן בשביל לדבר. אז כמו שאמרתי לכם מקודם, אני ג'ייקוב גרינליף. בנו של ברנדון גרינליף, ראש ומייסד צוות אג'נטרה". אדם נפעם מעט, לגלות שלברנדון יש בן ושאתם מדברים איתו כעת. "אבא שלי ניסה כבר במשך שנים לשכנע אותי להצטרף לצוות אג'נטרה. מאז שהייתי בן 12, ילד קטן ממש, אבא שלי ניסה לשכנע אותי להצטרף לצוות אג'נטרה ברגע שאגיע לגיל 15. חיינו בסאנישור אז, ונראה כאילו כל הילדים בכיתה שלי קינאו בי, רצו בכל יכולתם להתקבל לצוות אג'נטרה. בכל זאת, זה לא כל כך עניין אותי. לאבא שלי לא היה אכפת. כשהגעתי לגיל 15, הוא אומר לי:'בין אם אתה רוצה או לא, אתה בא ומנסה להתקבל לצוות. אם תעבור, תיקח חלק לפחות כמה חודשים לפני שתפרוש. אני מתחנן אליך'. נראה שהיה לו ממש חשוב לראות את בנו שלו ממשיך את דרכו בצוות, ולכן ניגשתי למבחן הקבלה. עברתי אותו בהצלחה מסחררת, בלי שאפילו מתקפה אחת פגעה בפוקימוניי. נראה היה שיש לי כישרון טבעי. אם אני לא טועה, השיא של מבחן הקבלה הקצר ביותר הוא עדיין שלי" הוא אומר. נראה שהוא קצת שקע בזכרונות העבר, אך מהר מאוד הוא מתעשת וממשיך להשיט את הסירה, תוך כדי המשך סיפורו:"לארח כמה חודשים, בהם הספקתי להגיע בכוחות עצמי לדרגת סוכן שטח - הישג גדול מאוד בשביל סוכן שלוקח חלק בצוות רק כמה חודשים. יצאתי למשימות שדה כמעט כל יום ביומו, בלי שהיה לי כמעט זמן לנוח ולשחק עם הפוקימונים שלי. בשלב מסוים התפנה לי יום אחד וישבתי בחדר שלי במגורי סוכני השטח בסאנישור, ואז הוצאתי את הפוקימונים שלי - לשחק איתם קצת. ראיתי שכל אחד מפוקימוניי היה מדוכא ועצוב, ולא היה לאף אחד מהם כוח לזוז. בשלב הזה הבנתי שאני לא מוכן להמשיך יותר כסוכן שטח. הלכתי לאבא שלי, הגשתי מכתב פרישה, ולמזלי הוא גם קיבל את זה. ברנדון לא מקבל את כל בקשות הפרישה, אתם יודעים. בכל זאת, הוא הביא לי חבילה של כסף וכרטיס טיסה פתוח, אמר לי:'לך לאן שאתה רוצה. בנה לעצמך חיים. אתה כבר מספיק חזק בשביל להסתדר לבד, אני יודע. תבוא לבקר!' הוא אמר לי בעוד יצאתי מהחדר. למשך כמה שבועות חזרתי הביתה, נעזרתי באמא שלי והתסכלתי על מפות. לא ידעתי לאן אני רוצה ללכת. בשלב מסוים ניגשתי לגלובוס וסובבתי אותו, פשוט הנחתי את אצבעי על נקודה. הנקודה היתה קומארין בקאלוס. מעולם לא ביקרתי בקאלוס - בכל משימות השדה שלי נראה שאיכשהו נשארתי מחוץ לקאלוס. לאחר שנתיים, בגיל 17, עליתי על מטוס ללומיוס, נחתתי ומיד התחלתי ללכת לכיוון קומארין. הגעתי די מהר לקומארין, וניסיתי לחפש מקום לגור בו. גיליתי שבקומארין אין יותר מדי בתים, לכן החלטתי לקנות יאכטה - גם אוכל לגור בה וגם לשוט איתה. מהר מאוד למדתי איך לתפעל את הסירה, ומאז, כבר שמונה שנים, אני עם הסירה שלי, שט לכל אורך החוף המערבי של קאלוס - מלאוור עד לכף גאוסנג', ופעם אחת גם הפלגתי דרומה, עד לאטולי אמברט. יום אחד הייתי במצב רוח ממש הרפתקני, ושטתי לאורך נהר קאלוס, שיוצא מהעיר שאלור במערב עד לליגת הפוקמונים ולעיר סנוובל, שם הוא מתחבר לנהר פרוסט במזרח קאלוס. הגעתי עד לומיוס, שם הסורגים חסמו אותי וחזרתי החוצה. בדרכי במסע, כשהתרחקתי קצת מהחוץ השקט, יצא לי לשמוע על ארגון פשע בשם "צוות פלייר" - ארגון שמגייס מגויסים חדשים תמורת הרבה כסף ומנסה ליצור עולם יפה יותר. בדרך חזרה, כששטתי דרך ערבות קאלוס, שעוברות בבין לומיוס לקומארין, ראיתי חולייה של חיילי פלייר צועדת לכיוון השיט שלי. כשהגעתי לקומארין והתמקמתי מחדש במעגן, נתקלתי בהם לאחר כמה ימים. הם חיפשו מלח שישיט אותם למפרץ אזור. יצאתי מהר מהסירה והלכתי לרמות, שם צפיתי עליהם מלמעלה. החולייה יצאה בשתי סירות אל המפרץ, ואני יצאתי אחריהם. ראיתי אותם נכנסים בין איי המפרץ, ישראל המערה הגדולה, מאורת רוח הים. כשהגעתי לשם, הסירות נעלמו והמאורה היתה ריקה. הנחתי שיש להם בסיס בתוך המאורה. חזרתי למעגן, ומאז אותו יום שימשתי כמעין סוכן סמוי של הצוות. ביקרתי את אבא שלי בסאנישור וחזרתי לצוות תחת הסוואה. קודמתי לדרגת סוכן עילית, רק דרגה אחת מתחת לראש בסיס. זאת גם הדרגה הכי גבוהה שאגיע אליה, מכיוון שאתה הסירה אני לא עוזב. אני עורך תצפיות על המחבוא מפעם לפעם, ולמען האמת, גייסתי כמה מפוקימוניי לחפפור מנהרה תת-קרקעית בתוך המים שתתחבר למחבוא. למען האמת, זאת אחת הסיבות שהסכמתי לכם לבוא. אני בדיוק הולך לחפור אותה". הוא אומר. אתם שטים עוד כ-20 דקות, עד שאתם מגיעים לרצועת מים רחבה, בה המים מנצנצים בגוון כחול בהיר יפהפה. "הגענו" הוא אומר. "קחו את הסירה הזאת כדי שתוכלו לנוע בין האיים, אם תרצו" הוא אומר ויורד אל בטן הספינה. הוא יוצא עם יריעת גומי, שברגע שהוא זורק אותה לים הופכת לרפסודת גומי רחבה. הוא זורק לכם אליה שני משוטים ואומר:"בהצלחה". הוא מוריד אתכם על אי קטן, בו מסתובבים שני פוקימונים:![]()
. אדם אומר:"הסלוופוק מעניין אותך? או שאפשר להמשיך לחפש בין האיים?".
מה תעשה?
נועם
*זמן - צהריים מוקדמים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 4,050 פ"ד
אתה מעודד את פליים ולנטרן על כך שלמדו מתקפות חדשות ואומר לפוקימוניך מה לעשות:"לנטרן, טבעות אקווה על כולם!". אתה חושב שסטיבן יבוא כל רגע. אתה יודע שכן. "זראניאס, אתה הפוקימון האגדי של החיים, ואתה נמצא בצורה הכי חזקה שלך... אתה חושב שיש דרך... דרך שתוכל לגרום לסניזל להתפתח לצורה הסופית שלו? בלי החפץ שהוא זקוק לו על מנת להתפתח? אם סניזל יתפתח... אולי הוא גם ילמד מתקפות חדשות, חזקות יותר..." אתה שואל את זרניאס, והוא עונה לך במחשבות:"לא עכשיו קלאן, משתי סיבות - הראשונה היא שההליקס מספיק חזק גם ככה, ואני צריך לשמור את רוב הכוח שלי אליו, והשני הוא שאין לי את הכוח לעשות זאת לבד. אולי בהזדמנות אקח אותך ואת אליס לעץ החיים ואעזור לכם לפתח את פוקימוניכם". קראנץ', סניז ופליים תוקפים את ההליקס לבד, גורמים לו מעט נזק. אליס מחזירה את מייטיינה, לוחשת לפוקדור משהו. לאחר מכן היא אומרת לפוקימוניה מה לעשות:"ג'יראפריג, נגיחת זן על ההליקס. פיירי התקפת חול ורוח פיה. גולדאק, קרן בועות ואקדח מים משולבים. "קלאן, תבקש מלנטרן להשתמש בהתקפות חשמל ומים על ההליקס!" "פיירי, נסי לחשוב על הירח ולהתמקד בו. תנסי לקחת את האנרגיה הזאת שאת מרגישה בתוכך ולשחרר אותה כקרן על ההליקס!". ג'ירפאריג טוענת נגיחה ורודה בראשה, אך נחסמת על ידי קוצי האבדון של ההליקס ולא מצליחה לפגוע בו. במקום זאת היא שולחת קרן על חושית. פיירי מעיפה עליו חול, שנחסם על ידי מגן קוצי האבדון, ואז שולחת רוח ורדרדה שגורמת הרבה נזק. גולדאק שולח שוב מתקפת מים משולבת, מצליח לשדרג אותה ולהפוך אותה ליותר חזקה. *מאזלט! גולדאק של אליס למד משאבת הידרו!!!*. לנטרן מקשיבה לבקשת אליס, משתמשת במכת ברק ובחליטה. מכת הברק עוברת דרך ההליקס, אך החליטה פוגעת בו קשה מאוד. ההליקס נאנח ואומר:"זה קרב חסר סיכוי, עוד לא הבנתם?". הוא מייצר עוד שני פוקימוני מאובנים, שואב אותם ומתחזק אפילו יותר:![]()
. לפתע אתם חשים עיוות בכיפת האנרגיה שזרניאס יצר ועוטפת את הזירה שלכם, מיד לאחריה פיצוץ. לאחר שהעשן מהפציוץ מתפזר, אתה רואה את סטיבן, עם מגה לטיאס ולטיאוס לידו:
![]()
![]()
. סטיבן אומר:"לא פתחתם אחרי שדפקתי, אז פתחתי לעצמי דרך. עכשיו, מה יש לנו כאן? קלאן, סוכנת ברמה של קלאן אני מניח, זרניאס על סטרואידים ו... מה?" הוא אומר כשהוא מסתכל על ההליקס. זרניאס נושף בזעם עקב התיאור שהוא קיבל, ואומרת למוחות שלושתיכם:"היזהר, סטיבן סטון. צורתי המקורית אינה דבר שיש להתבדח עליו". סטיבן עושה פרצוף ''חושש'' ואומר לעבר זרניאס:"אל תדאג, זרניאס. יש בי מספיק כבוד ליצורים אגדיים כמוך. בדיוק כמו השניים שהבאתי איתי. ועכשיו נחזור לזה שוב. מי אתה?" הוא אומר כשהוא מסתכל על ההליקס. ההליקס, כולו זועם מרוח הקרב, עונה לסטיבן בקוצר רוח:"אני הרבה יותר עתיק וגדול מכל מה שעל היקום הזה! אני הרוע בהתגלמותו! אני ה..." זרניאס קוטע אותו ואומר:"הוא ההליקס". ההליקס תוקע בו מבט נבזי, אומר:"אפילו משפטים אתה לא נותן לי לסיים! צבי חסר בושה!". ההליקס וזרניאס ממשיכים עוד כמה דקות בתחלופת עלבונות, בעוד סטיבן ניגש לאליס אומר לה:"סטיבן סטון. האלוף לשעבר של מחוז הואן וחובב אבנים מושבע. ואת?" הוא אומר ושואל אותה. אליס מציגה עצמה, וסטיבן אומר:"אלו מגה לטיאס ומגה לטאיוס, למרות שלפי המגה סילבאון שלך אני מניח שאת כבר יודעת מהי התפתחות מגה. בכל מקרה, נראה לי שהגיע הזמן לסיים. בהתחשב על שמו הייתי מניח שהוא סוג פחם, והשטניות ורוע וכל זה... מרגיש לי כמו גם סוג רוע". אתה ואליס מסתכלים על סטיבן בהלם שהוא מכיר את הסוגים הללו, והוא אומר:"כן, אני די מבין בסוגים. מה חשבתם, ש20 שנה אני רק חוקר אבנים? יש עוד כמה דברים שזוכים ללמוד על הדרך, כמו שכל המאובנים הם פוקימוני פחם ועוד כמה. בכל מקרה, נראה לי הגיע הזמן לסיים את הקרב הזה, או לפחות להתחיל. מטאגרוס, אגרון, קליידול, צאו!" הוא אומר, ומפוקדור יוצאים מעין עכביש מתכת, יצור מתכת ענקי ויצרו מסתורי שנראה כעשוי מחימר:
![]()
![]()
. "מטאגרוס, תתפתח מגה!" סטיבן אומר, בעודו הוא לוחץ על סיכה שממוקמת על הדש שלו. מטאגרוס משתנה וגדל, הופך ליצור ענקי ומאיים אף יותר עם ארבע זרועות ענקיות עם טפרים:
. סטיבן מקשיב רגע ואומר:"אוקיי זרניאס, תודה על העדכון המאוד מועיל. לטיאוס ולטיאס, אם תואילו לעשות את חלקכם" הוא אומר. מגה לטיאס יוצרת כדור אנרגיה עושי מערפל, בעוד מגה לטיאוס יוצר הבזק אור מסמא. שתי המתקפות מתנגשות ביחד בהליקס, גם גורמות לו הרבה נזק וגם מחלישות את הזוהר האדום שלו. סטיבן אומר:"אם מגה לטיאס ומגה לטיאוס משתמשים במתקפות המיוחדות שלהם, כדור ערפל וטיהור ברק בהתאמה, באותו זמן, הפוקימון שנפגע משתי המתקפות הללו יאבד את האפקט של היכולת שלו. ככה, אפשר לפגוע בהליקס עם מתקפות פיסיות מעכשיו" הוא אומר. "מטאגרוס ואגרון, ראש ברזל! קליידול, על-חושי!" הוא אומר. מטאגרוס ואגרון מזנקים אל ההליקס בכיוונים שונים עם ראש כסוף ומתכתי, נוגחים בו בחוזקה וגורמים לו כמויות אדירות של נזק. קליידול זוהר באור תכול, שולט לכמה שניות בהליקסו מעיף עליו קרני אנרגיה ורודות, גורם לו הרבה נזק. נראה שכמות הנזק שהחיזוק של סטיבן, לטיאוס ולטיאס עשה זהה לכחצי מכל הנזק שגרמתם עד כה להליקס. זראניס שולח כדור אנרגיה ורוד, גורם להליקס עוד לא מעט נזק. ההליקס טוען עוד קרן אבדון זהובה, מכוון אותה על סניז, פוגע בו ישירות ומעלף אותו.
מה תעשה?
קראנץ' - 12/12
זרניאס קדמון - 15/20
לנטרן - 7/10
גי'רפאריג - 4/10
פיירי - 10/12
גולדאק - 3/10
סניז - 0/10
פליים - 2/10
מגה מטאגרוס - 12/12
אגרון - 10/10
קליידול - 10/10
מגה לטיאס - 16/16
מגה לטיאוס - 16/16
טוטודייל
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*דרגה - טירון
*כסף - 2,575 פ"ד
אתה מוציא את קליידול וגסטלי, מעודד את שניהם להילחם. קליידול שולח בוץ לכל עבר לכיוון טייפלוז'ן, גורם לו הרבה מאוד נזק. לאחר מכן האו שולח כדור צל לעבר קליידול, גורם גם לו הרבה נזק. גסטלי עוטף את החלק האחורי שלו בצל גדול, שולח אותו לקליידול וגורם לו עוד הרבה נזק. גסטלי שולח קרן ורדרדה על טייפלוז'ן, מבלבל אותו. החייל אומר:"טייפלוז'ן, להביור על גסטלי! קליידול, גם אתה כדור צל על גסטלי!". טייפלוז'ן מנסה לשלוח להביור אך הבלבול גורם לו לפגעו בעצמו. קליידו שולח כדור סגול של צללים על גסטלי, גורם לו לא מעט נזק. החייל צוחק צחוק מטורף.
מה תעשה?
פרליגייטר - 6/10 *לא יכולה להילחם
קליידול - 10/10
גסטלי - 6/10
Amitlv
*מיקום - בסיס אימונים של צוות אקווה-רמפא"ג, אגם אקיויטי, סינו
*זמן - ???
*דרגה - חייל טירון
*כסף - 2,500 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מודה לפקיד וחושב שהכל מתנהל כל כך מהר. אתה חושב מה יחכה לך בעתיד בעודך הולך לעבר המעלית ויורד לקומה 8-. אתה מגיע לחדר תדרוכים B17. אתה נכנס לחדר המלא בחיילים על כיסאות, ורואה את שלי עומדת על פודיום. היא אומרת:"שלום לכם, מגויסים חדשים, ובורכים הבאים לצוות רמפא"ג!" כולם מוחאים לה כפיים. "כעת, אחלק אתכם לבסיסיםם מהם תצאו למשימות. אתם מוזמנים להסתכל על המסך מאחוריי ולראות את השיבוצים שלכם. יש לכם שלושה ימים להגיע לבסיס. בהצלחה!" היא אומרת בעודה עוזבת את החדר וכולם מוחאים לה כפיים. אתה מסתכל על לוח השיבוץ, רואה שהבסיס שאתה שובצת אליו הוא הבסיס שמתחת לעיר ווילסטון. יש לך מפה על משען הכיסא שלך, כמו על שאר הכיסאות, בה אתה רואה איפה נמצא אגם אקיויטי ואיפה נמצאת העיר ווילסטון (לינק למפה אינטראקטיבית - http://www.serebii.net/pokearth/sinnoh/)
מה תעשה?
טל
*חחח. בתכלס, בשבילך זאת באמת לא משימה רשמית כי הפלישה קרתה על הזמן חופש שלך.
*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רוזרט, יונובה
*זמן - בוקר מאוחר
*עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
*דרגה - טוראית
*כסף - 2,855 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קלאן מעודד את פליים ולנטרן על כך שלמדו מתקפות חדשות ואומר לפוקימוניו מה לעשות:"לנטרן, טבעות אקווה על כולם!". "זראניאס, אתה הפוקימון האגדי של החיים, ואתה נמצא בצורה הכי חזקה שלך... אתה חושב שיש דרך... דרך שתוכל לגרום לסניזל להתפתח לצורה הסופית שלו? בלי החפץ שהוא זקוק לו על מנת להתפתח? אם סניזל יתפתח... אולי הוא גם ילמד מתקפות חדשות, חזקות יותר..."קלאן שואל את זרניאס, והוא עונה לו, וכנראה גם לך, במחשבות:"לא עכשיו קלאן, משתי סיבות - הראשונה היא שההליקס מספיק חזק גם ככה, ואני צריך לשמור את רוב הכוח שלי אליו, והשני הוא שאין לי את הכוח לעשות זאת לבד. אולי בהזדמנות אקח אותך ואת אליס לעץ החיים ואעזור לכם לפתח את פוקימוניכם". קראנץ', סניז ופליים תוקפים את ההליקס לבד, גורמים לו מעט נזק. את מחזירה את מייטיינה, לוחשת לו שהוא היה מעולה. לאחר מכן את אומרת לפוקימוניך מה לעשות:"ג'יראפריג, נגיחת זן על ההליקס. פיירי התקפת חול ורוח פיה. גולדאק, קרן בועות ואקדח מים משולבים. "קלאן, תבקש מלנטרן להשתמש בהתקפות חשמל ומים על ההליקס!" "פיירי, נסי לחשוב על הירח ולהתמקד בו. תנסי לקחת את האנרגיה הזאת שאת מרגישה בתוכך ולשחרר אותה כקרן על ההליקס!". ג'ירפאריג טוענת נגיחה ורודה בראשה, אך נחסמת על ידי קוצי האבדון של ההליקס ולא מצליחה לפגוע בו. במקום זאת היא שולחת קרן על חושית. פיירי מעיפה עליו חול, שנחסם על ידי מגן קוצי האבדון, ואז שולחת רוח ורדרדה שגורמת הרבה נזק. גולדאק שולח שוב מתקפת מים משולבת, מצליח לשדרג אותה ולהפוך אותה ליותר חזקה. *מאזלט! גולדאק של טרוי למד משאבת הידרו!!!*. לנטרן מקשיבה לבקשתך, משתמשת במכת ברק ובחליטה. מכת הברק עוברת דרך ההליקס, אך החליטה פוגעת בו קשה מאוד. ההליקס נאנח ואומר:"זה קרב חסר סיכוי, עוד לא הבנתם?". הוא מייצר עוד שני פוקימוני מאובנים, שואב אותם ומתחזק אפילו יותר:![]()
. לפתע אתם חשים עיוות בכיפת האנרגיה שזרניאס יצר ועוטפת את הזירה שלכם, מיד לאחריה פיצוץ. לאחר שהעשן מהפיצוץ מתפזר, את רואה את אדם בן כ-30, עם שני פוקימונים שנראים כמו מטוסים סגולים-לבנים קטנים לידו:
![]()
![]()
. האיש אומר:"לא פתחתם אחרי שדפקתי, אז פתחתי לעצמי דרך. עכשיו, מה יש לנו כאן? קלאן, סוכנת ברמה של קלאן אני מניח, זרניאס על סטרואידים ו... מה?" הוא אומר כשהוא מסתכל על ההליקס. זרניאס נושף בזעם עקב התיאור שהוא קיבל, ואומר למוחות שלושתיכם:"היזהר, סטיבן סטון. צורתי המקורית אינה דבר שיש להתבדח עליו". סטיבן עושה פרצוף ''חושש'' ואומר לעבר זרניאס:"אל תדאג, זרניאס. יש בי מספיק כבוד ליצורים אגדיים כמוך. בדיוק כמו השניים שהבאתי איתי. ועכשיו נחזור לזה שוב. מי אתה?" הוא אומר כשהוא מסתכל על ההליקס. ההליקס, כולו זועם מרוח הקרב, עונה לסטיבן בקוצר רוח:"אני הרבה יותר עתיק וגדול מכל מה שעל היקום הזה! אני הרוע בהתגלמותו! אני ה..." זרניאס קוטע אותו ואומר:"הוא ההליקס". ההליקס תוקע בו מבט נבזי, אומר:"אפילו משפטים אתה לא נותן לי לסיים! צבי חסר בושה!". ההליקס וזרניאס ממשיכים עוד כמה דקות בתחלופת עלבונות, בעוד סטיבן ניגש אלייך ואומר לך:"סטיבן סטון. האלוף לשעבר של מחוז הואן וחובב אבנים מושבע. ואת?". את מציגה את עצמך, וסטיבן אומר:"אלו מגה לטיאס ומגה לטיאוס, למרות שלפי המגה סילבאון שלך אני מניח שאת כבר יודעת מהי התפתחות מגה. בכל מקרה, נראה לי שהגיע הזמן לסיים. בהתחשב על שמו הייתי מניח שהוא סוג פחם, והשטניות ורוע וכל זה... מרגיש לי כמו גם סוג רוע". את וקלאן מסתכלים על סטיבן בהלם שהוא מכיר את הסוגים הללו, והוא אומר:"כן, אני די מבין בסוגים. מה חשבתם, ש20 שנה אני רק חוקר אבנים? יש עוד כמה דברים שזוכים ללמוד על הדרך, כמו שכל המאובנים הם פוקימוני פחם ועוד כמה. בכל מקרה, נראה לי הגיע הזמן לסיים את הקרב הזה, או לפחות להתחיל לסיים. מטאגרוס, אגרון, קליידול, צאו!" הוא אומר, ומפוקדוריו יוצאים מעין עכביש מתכת, יצור מתכת ענקי ויצור מסתורי שנראה כעשוי מחימר:
![]()
![]()
. "מטאגרוס, תתפתח מגה!" סטיבן אומר, בעודו הוא לוחץ על סיכה שממוקמת על הדש שלו. מטאגרוס משתנה וגדל, הופך ליצור ענקי ומאיים אף יותר עם ארבע זרועות ענקיות עם טפרים:
. סטיבן מקשיב רגע ואומר:"אוקיי זרניאס, תודה על העדכון המאוד מועיל. לטיאוס ולטיאס, אם תואילו לעשות את חלקכם" הוא אומר. מגה לטיאס יוצרת כדור אנרגיה עושי מערפל, בעוד מגה לטיאוס יוצר הבזק אור מסמא. שתי המתקפות מתנגשות ביחד בהליקס, גם גורמות לו הרבה נזק וגם מחלישות את הזוהר האדום שלו. סטיבן אומר:"אם מגה לטיאס ומגה לטיאוס משתמשים במתקפות המיוחדות שלהם, כדור ערפל וטיהור ברק בהתאמה, באותו זמן, הפוקימון שנפגע משתי המתקפות הללו יאבד את האפקט של היכולת שלו. ככה, אפשר לפגוע בהליקס עם מתקפות פיסיות מעכשיו" הוא אומר. "מטאגרוס ואגרון, ראש ברזל! קליידול, על-חושי!" הוא אומר. מטאגרוס ואגרון מזנקים אל ההליקס בכיוונים שונים עם ראש כסוף ומתכתי, נוגחים בו בחוזקה וגורמים לו כמויות אדירות של נזק. קליידול זוהר באור תכול, שולט לכמה שניות בהליקס ומעיף עליו קרני אנרגיה ורודות, גורם לו הרבה נזק. נראה שכמות הנזק שהחיזוק של סטיבן, לטיאוס ולטיאס עשה זהה לכחצי מכל הנזק שגרמתם עד כה להליקס. זרניאס שולח כדור אנרגיה ורוד, גורם להליקס עוד לא מעט נזק. ההליקס טוען עוד קרן אבדון זהובה, מכוון אותה על סניז, פוגע בו ישירות ומעלף אותו.
מה תעשי?
קראנץ' - 12/12
זרניאס קדמון - 15/20
לנטרן - 7/10
גי'רפאריג - 4/10
פיירי - 10/12
גולדאק - 3/10
סניז - 0/10
פליים - 2/10
מגה מטאגרוס - 12/12
אגרון - 10/10
קליידול - 10/10
מגה לטיאס - 16/16
מגה לטיאוס - 16/16
----------
"אנחנו נמצאים בעמדה יותר טובה ממנו עד עכשיו, אני מאמין שעוד סיבוב אחד והם יהיו בחוץ" אעודד אותם. שוב פעם, צל לילה על קליידול" אפקוד על גאסטלי "קליידול, סחרור בוץ מוחי על טייפלוז'ן."