Pokemon GO
עמוד 83 מתוך 89 ראשוןראשון ... 33738182838485 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,231 עד 1,245 מתוך 1331
  1. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    Amitlv
    *מיקום - בסיס אימונים של צוות אקווה-רמפא"ג, אגם אקיויטי, סינו
    *זמן - ???
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *דרגה - חייל טירון
    *כסף - 7,300 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה קופץ משמחה, אומר להורסי שהוא גאון ומחבק אותו. אתה אוסף את פוקדור האקווה מהקרקע, אך אומר לו שיש בעיה נוספת. אתה מסתכל סביבך ושם לב באמת, שכמו שסברת, האגם ממוקם על רמה גבוהה. אתה אומר להורסי שאתם צריכים לרדת ולכן אתם צריכםי עוד ציוד. אתה קורא לו לבוא והוא יורד מהגל, הולך אחריך. *הורסי למד גלישה!!!*. אתה עוצר, לוקח עוד שתי מבחנות למקרה שהן יהיו שימושיות. לאחר מכן אתה רץ יחד עם הורסי חזרה לכיוון הבסיס. אתה נכנס איתו לבסיס, הולך לכיוון המחסן ומבקש מהחייל שעומד שם ציוד לטיפוס הרים. הוא אומר לך:"טיפוס חכם אתה. הרוב מגלים שהאגם על רמה רק אחרי שהם חוצים אותו" הוא אומר ונכנס על המחסן. הוא יוצא עם רתמה, אנקולים לתקוע באבן וכבל הנמתח עם קרס בקצהו. "בנוסף קח את זה" הוא אומר ומגיש לך צרור כסף. "אני חושב שאתה תצטרך אותו, ולי יש מספיק בשביל לתת לך גם". *קיבלת 5,000 פ"ד!*
    מה תעשה?
    "תגיד" אפנה לאפסנאי "בתור חבר בצוות יש לך טיפים למתחיל כמוני?" אשאל בתקווה לכמה המלצות שיעזרו לי בעתיד
    , לאחר שיספר אגיד תודה ואצה לדרך לאגם

כמו תמיד. עמיטריד.

2. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    *אזז כמו שאתם שמתם לב, קיץ ההתפתחויות (SEO) החל! זה אומר שכל האפקטים במפורטים עליו בדף האיוונטים חלים עליכם החל מעכשיו!

טוטודייל
    *תוכל להכניס אותה תור הבא
    *מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *דרגה - טירון
    *כסף - 2,575 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר שיש לך עוד פוקימונית שרוצה להילחם בעודך מורה על פידג'אוט להשתמש באס אווירי. אתה מוצא את פוניטה ואומר לה מה לעשות. פידג'אוט מזנק לאוויר, נוסק למעלה ואז דואה במהירות שיא למטה ישירות על מגה טייפלוז'ן, עטוף כולו באש כתומה ומתנגש בו בחוזקה. נראה כי פידג'אוט נפגע מעט מהמתקפה והוא מרחף בקושי, בעוד מגה טייפלוז'ן נפגע קשה. *מאזלט! פידג'אוט למד ציפור אמיצה!!!* לאחר מכן פוניטה מזנקת על מגה טייפלוז'ן, בועטת בו בחוזקה וגורמת לו עוד נזק. נראה שאט-אט, הוא מתחיל להיחלש. "טייפלוז'ן, קדימה! פלומת לבה עליהם!" טייפלוז'ן יורה לבה רותחת מצווארו, שולח אותה על פידג'אוט ופוניטה, מעלף את פידג'אוט אך נראה כאילו הלבה נספגת בפוניטה, מחזקת אותה. החייל מקלל בשקט, אומר:"שכחתי שאחת היכולות של פוניטה היא הבזק אש, שמחזקת מתקפות אש אם היא נפגעת על ידי אש. למה אמרתי את זה?" הוא חושב בעודו מתפוצץ מזעם.
    מה תעשה?
    פידג'אוט - 0/10
    פוניטה - 11/11 *מחוזקת

[/COLOR]
    "מעולה פוניטה, יש לנו יתרון סוף סוף בקרב הזה, אז בואי ננצל אותו!" אשמח ואפקוד "הוא לא יכול לפגוע בך עם מתקפות אש, תנצלי את זה והשתמשי בגלגל להבה אבל יש פה טוויסט, רגע לפני שאת מגיעה אליו עם הגלגל להבה תקפצי ותבעטי בו!" 'פרליגייטר ופוניטה עליו, סוף סוף יש תקווה בקרב הזה.' אחשוב בעודי עסוק במתן הוראות לפוניטה.

3. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *זה יקרה בבוא הזמן (אח"כ)
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 15,320 פ"ד
    אתה נהנה מכך שניצחתם, עונה לסטיבן ומודה ללטיאס, לטיאוס וזרניאס בעודם עוזבים. אליס לוקחת מאובן חום מתוך הערמה: . טרי ואליס מדברים קצת, מחליפים ביניהם זוג פוקדורים. אליס אומרת:"ודרך אגב, זה קלאן-הוא עזר לי בקרב" לעבר טרוי, מנסה להציג ביניכם. "אני מאמין שלא הכרנו, קלאן. טרוי, נכון? " אתה אומר לו וטרוי משיב לך:"היי קלאן. נעים להכיר אותך". אתם לוחצים ידיים בידידות, אך נראה כי מעט מבוכה עוד מרחפת באוויר. אתה אומר אל אליס, פונה אליה:"זה זרניאס. הוא... החזיר לי את גביש החיים. כשיגיע הזמן... נצטרך ללכת לעץ החיים ולנפץ אותו. ועד אז, אני שומר עליו.". נאתה מנסה להתחמק מקשר עין ישיר איתה. "טוב, אני מאמין שיש לכם עניינים להשלים. ולי בכל מקרה יש כמה דברים להסביר למגנו." אתה אומר לעברה ושולף את המשגר שלך. "והיי," אתה אומר בעודך מזין את הנתונים הדרושים על מנת להשתגר לחדר המרכזי של הבסיס, בו מגנו כעת. "תשמור עליה. כבר לא מוצאים דברים כאלה. לפחות לא כשלהציל את העולם זה מה שעומד לך בראש העניינים. נתראה כשנתראה, אליס" אתה מנפנף לשלום לעברה ומיד משתגר משם. ברגע שאתה משתגר אתה רואה כמה סוכנים מרביצים לחיילי מגמה-רמפא"ג העומדים האחרונים, שואגים שאגת שמחה עצומה על כך שהם ניצחו. אתה רואה את מגנו זורח מאושר ואומר לך:"ניצחנו קלאן! ניצחנו!". אתה אומר לו שיש לך כמה דברים לספר לו והוא מרצין תוך כמה שניות. אתם משתגרים אל העיר אוליביין, הולכים אל הכניסה לבסיס ליד המגדלור ונכנסים אליה, ממשיכים בתוך הבסיס עד למשרדו של מגנו. אתה מספר לו את כל מה שקרה, ונראה כי הוא כמעט לא מאמין. כשאתה מסיים הוא אומר:"אתה רציני? ההיתקלות שלך עם גיראטינה עוד היתה בגדר ההיגיון, אבל מה יש להליקס לחפש איתם? הוא משתף איתם פעולה? הוא הגיע לשם במקרה? מה הוא רוצה באמת? מה הסיבה שהוא התעורר מחדש? בכל מקרה, כל אלו שאלות לשלב מאוחר יותר. סמוך עליי שאני אשלב אותך וגם את הסוכנת השנייה שהיתה איתך, אליס, למרות שהיא כבר לא תחת שיפוטי, בישיבת לקיחת לקחים מהפלישה. אבל עכשיו זה הזמן לחגוג. הבסנו את המסה העיקרית של צוות מגמה-רמפא"ג! ברגעים אלו סוכני שטח שלנו ביונובה מסיימים פלישות לבסיסי מחקר והמעבדות הקטנות שלהם שמפוזרות לכל אורך המחוז. אבל ניצחנו! אני מאמין שלא יעבור הרבה זמן וגם מקסי יובל אלינו. הסוכן שיביא אותו... הוא עומד לקבל לא מעט העלאות בדרגה" מגנו מצחקק. "ההנהגה של הצוות עורכת משתה ניצחון אצל ברנדון. גם מקסי יובא לשם כשנמצא אותו. תצטרף אלינו. אני מאמין שעם מעשי הגבורה שלך, בקרוב מאוד אתה תטפס כמה דרגות למעלה ותוזמן לאירועים אלו באופן קבוע. נסה לתפוס את ברנדון לשיחה כשתגיע. הוא אולי יוכל לתת לך קצת יותר פרטים על הפרסים שלך". "ועוד משהו" הוא אומר וזורק לעברך פוקדור כתום: . "מתנת פרידה ממני, למקרה שלא אזכה לראות אותך אחרי ההעלאה שלך. אני מקווה שתשתמש בפוקימון הזה לטובה" הוא אומר ומלווה אותך החוצה, מתחיל לכוונן את המשגר שלו לשיגור.
    מה תעשה?
    *come one אתה ליטרלי חיכית שאני אשתגר ממקסי המעולף כדי להודיע שמי שיביא אותו יעלה טונה של דרגות
    *אני מניח שהפוקדור המסתורי זאת מילטאנק?
    --------------------------------------------------------------

"ישיבת הפקת לקחים? נשמע כמו כאב ראש לא קטן" אומר לעצמי ואשתדל שמגנו לא ישמע. "בכל מקרה, משתה ניצחון, נשמע חגיגי. אבל... זה דווקא בא בטוב אחרי התקופה העמוסה באקשן לאחרונה. ההליקס הזה קשוח" אומר ואכוונן את המשגר שלי לעבר חדרו של ברנדון. [כי אני עצלן ואין לי כוח לבדוק איפה הוא+ללכת אליו ברגל]

4. מנהל ראשי
    שם: אדם

טדי
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 4,050 פ"ד
    אתה מחליט שהפוקימון הזה לא מתאים לך, עולה עם אדם על הרפסודה ומפליג לאחד האיים האחריםף בעודך מעכל את מה ששמעת עכשיו ומתכנן תכנית. אתם עוצרים על אי קצת יותר קטן, בו יושב פוקימון שלא ראית כדוגמתו מעולם: . "אני לא חושב שזה פוקימון רגיל" אדם אומר. "לדעתי הצבע של אינקאי הוא תכלת, לא זהב". בנוסף, אתה רואה כמה פוקימונים שוחים במים שסביב האי: . אתה שומע זמזום מלוח המשימות שלך וגם אדם מקבל אותו. הוא מחייך, אומר:"ניצחנו בפלישה לבסיס. צוות מגמה-רמפא"ג חוסל ומקסי נתפס" הוא אומר. "מגנו אמר לנו שנסיים להתאמן כרצוננו ואז נתקשר אליו, הוא יעדכן אותנו על פרטים בהמשך. הוא רשם שאין לחץ יותר, ושמצידו נחזור אליו גם מחר".
    מה תעשה?
    אני מרגיש שאדם רוצה לתפוס את האינקאיי... הוא סתם מרחם עליי ומציע לי אותו. "אדם זה בסדר. תפוס לך את האינקאיי הזוהר.אני אמשיך לחפש פוקימון מים שיכול להילחם גם על הקרקע ואתעלם משאר ה"דגים" נזכר בגולדין מנתר על הקרקע.

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    מה תעשה?[/COLOR]

טל
    *אל תדאגי זה יקרה בקרוב
    *מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רוזרט, יונובה
    *זמן - בוקר מאוחר
    *עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
    *דרגה - טוראית
    *כסף - 15,355 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את צועקת הללויה כדי לציין את הבסתו של ההליקס אך מבינה שזה מפדח אותך קצת ומפסיקה, מסמיקה מעט. טרוי מצחקק. את מודה לטרוי, עדיין סמוקה. את לוקחת את מאובן השריון החום הבהיר מתוך הערימה. *הושג מאובן השריון! * את שואלת אותו איך היה הקרב ואם הוא לא נפצע והוא מחייך קלות, מגרד את עורפו ואומר:"ניצחתי אותם די מהר. פרי שלך הוא משהו" הוא אומר, מחזיר לך את הפוקדור שלו. אתה מספרת לו שגולדאק התפתח והוא אומר:"באמת? איזה יופי! תודה אליס, אני בטוח שהוא נהנה להיות איתך!". הוא לוקח את הפוקדור של גולדאק ואומר לו בשקט, אך שאת יכולה לשמוע:"כל הכבוד, חבר". את מציגה את טרוי וקלאן האחד לשני, קצת מובכת מהמפגש ושואלת מה אתם עושים עכשיו. "אני מאמין שלא הכרנו, קלאן. טרוי, נכון? " קלאן אומר לו וטרוי משיב לו:"היי קלאן. נעים להכיר אותך". הם לוחצים ידיים בידידות, אך נראה כי מעט מבוכה עוד מרחפת באוויר. הוא פונה אלייך, אומר לך:"זה זרניאס. הוא... החזיר לי את גביש החיים. כשיגיע הזמן... נצטרך ללכת לעץ החיים ולנפץ אותו. ועד אז, אני שומר עליו.". נראה כי הוא לא בדיוק מסתכל לךבעיניים. "טוב, אני מאמין שיש לכם עניינים להשלים. ולי בכל מקרה יש כמה דברים להסביר למגנו." הוא אומר לעברך ושולף את המשגר שלו. "והיי," הוא אומר בעודו מזין את הנתונים הדרושים על מנת להשתגר למקום כלשהו. "תשמור עליה. כבר לא מוצאים דברים כאלה. לפחות לא כשלהציל את העולם זה מה שעומד לך בראש העניינים. נתראה כשנתראה, אליס" הוא מנפנף לשלום לעברך ומיד משתגר משם. לאחר שהוא משתגר טרוי אומר:"מי זה? הוא נלחם איתך בקרב?". בדיוק באותו זמן אתם שומעים שאגות שמחה מהאולם המרכזי, שבו מתרחשים עיקר הקרבות. מקסי שוכב מעולף, עם בגדיו קרועים, על הקרקע לצידכם. נראה שמייטיינה התאושש והוא חוזר לשמור עליו מקרוב.
    מה תעשי?

"כן, לא הייתי מצליחה לנצח בלעדיו" אענה בחטף. "אנחנו צריכים להישאר פה, לוודא שמקסי נלקח בבטחה לכלא מאובטח" אומר לטרוי וארגיש בטוחה יותר שמייטהינה שומר על מקסי. אני אפנה אל פיירי"לכי תזעיקי כמה מהדרגות הגבוהות יותר" ואצביע על האולם שממנו נשמעו קריאות השמחה. 'הם יודעים שפיירי שלי, הם יעקבו אחריה אם היא תסמן להם' אחשוב לעצמי. בינתיים אחכה עם עיניים על מקסי לאנשי הצוות.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    *אחרי כ~שבועיים בהם לא הגבתי, הגיע הזמן לחזור!!!
    *היעדרויות ששווה ליידע אתכם עליהן - שלישי-רביעי ה19-20.7 וראשון-שישי 24.7-5.8 (סה"כ ביחד 15 יום)
    *תתכוננו לגל התפתחויות
    *בהצלחה!!!

Amitlv
    *זמן - ???
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *דרגה - חייל טירון
    *כסף - 7,300 פ"ד
    אתה שואל את האפסנאי אם יש לו טיפים לתת לחבר צוות מתחיל כמוך. הוא חושב רגע, ואז אומר:"פשוט תציית לפקודות. זה יעזור לך הרבה יותר ממה שנדמה לך". לאחר מכן אתה נפרד ממנו לשלום, יוצא מן הבסיס חרה אל אגם אקיויטי. אתה מוציא את הורסי, ששוב מייצר גל מים ענקי. אתה מטפס קלות על הורסי, שבקושי קל מצליח להביא אותך לגדה השנייה של האגם. מיד לאחר מכן אתה מחזיר אותו, מכין את ציוד טיפוס ההרים ויורד במורד המדרון התלול שמוביל מחזית האגם למטה, אל מפגש הדרכים שבין דרך 217 שמובילה להר קורונט לשביל אקיויטי, שמוביל לעיר סנוופוינט. בדרך 217 שוררת סופת שלגים עוצמתית במיוחד, ואתה רואה קבוצה של כ-5 מאמנים בבגדי חורף חמים רצים לעבר העיר סנוופוינט. אתה עדיין לבוש במדי אקווה-רמפא"ג, אשר ספוגים במים וגורמים לך סבל רב מאוד עקב הקור העז ששורר באזור. אתה מרגיש איך לאט לאט גופך נעטף במעטה קרח דקיק, ומבין שעליך להתחמם כמה שיותר מהר.
    מה תעשה?

טוטודייל
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *דרגה - טירון
    *כסף - 2,575 פ"ד
    אתה מחזק את פוניטה, אומר לה שיש לכם יתרון. אתה מורה לפוניטה מה לעשות, בעודך חושב שסוף סוף יש תקווה בקרב הזה. היאמ חייכת לעברך. דוהרת קדימה בעודה יורה אש מפיה, יוצרת גלגל בוער המתקדם במהירות אל עבר טייפלוז'ן. אתה שם לב כי עם התקדמותה של פוניטה, הגלגל גדל באופן משמעותי ובוקע ממנו זוהר בהיר. בסופו של הגלגל פוניטה מזנקת לאוויר כדי לבעוט, ואתה והחייל נדהמים: פוניטה היא כבר לא פוניטה. היא הרבה יותר גדולה ומרשימה, האש על צווארה יותר גדולה ופראית וצמחו לה גם שבילי אש מאחורי רגליה. בנוסף צמחה לה על ראשה קרן גדולה. *מאזלטוב! פוניטה התפתחה לראפידאש!!! * ראפידאש נוסקת על טייפלוז'ן עם קרן זוהרת, קודחת אל תוכו בעוצמה, מעלפת אותו מיד ופוצעת אותו קשה. *מאזלטוב! ראפידאש למדה קדיחת קרן (Horn Drill)!!!* החייל מקלל ומחזיר את טייפלוז'ן לפוקדורו. אתה רץ לראות מה קורה עם קודי, אבל שומע קול יוצא דופן משדה הקרב המרכזי. אתה מסתכל ורואה מאות חיילי מגמה-רמפא"ג נדרסים תחת גוש דוהר של סוכני אג'נטרה, שדוחקים אותם לפינה ומוחצים אותם האחד על השני. ניצחתם! שאגות שמחה בוקעות משדה הקרב, בעודך רץ לרופא שראית כי טיפל בקודי מקודם. אתה שואל אותו מה איתו והוא אומר לך:"הרגע שלחתי אותו ואת הנערה לביה"ח החירומי שבמפקדה הראשית בסאנישור. אני לא אשקר לך, המצב שלו די קשה. זו הסיבה ששלחתי אותו לשם. זהו בי"ח נחבא שהגישה היחידה אליו היא דרך משגרים. הוא נמצא עמוק מתחת למפקדה בסאנישור. אליו מגיעים רק הפצועים האנושים ביותר של הצוות, ושם הם עוברים טיפול מסור ומוקפד. אחוזי ההצלחה של הטיפולים בביה"ח עומדים על כ-87%, גם במקרים כמו של הנער הזה שאתה מדבר עליו. הייתי אומר שזה ביה"ח הכי טוב ששמעתי עליו, ואני מכיר לא מעט בתי חולים. הנה" הוא אומר בעודו מקליד משהו במשגר שלו, שולח קרן ירוקה אל המשגר שלך שמואר באור ירוק. "כרגע הקניתי לך גישה אל ביה"ח החירומי. לך לבקר אותם. שניהם זקוקים לך לדעתי" הוא אומר בעודו רץ לטפל בכמה פצועים חדשים שהרגע הגיעו משדה הקרב.
    מה תעשה?

נועם
    *אל תדאג גם אתה תקבל הקפצה רצינית
    *לא זה לא מילטאנק. מילטאנק אח"כ
    *מיקום - מפקדת מחוז ג'וטו, העיר אוליביין, ג'וטו
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 15,320 פ"ד
    אתה אומר לעצמך שישיבת הפקת לקחים נשמעתת כמו כאב ראש לא קטן, ושמשתה ניצחון אמנם נשמע חגיגי, אך הוא בא מושלם לאחר הקרב הקשה מול ההליקס. לפני שמגנו משתגר הוא אומר לך:"אה כן. ההזמנה למשתה היא זוגית. תביא איתך מישהי, אני בטוח שזה ישפר לך את מצב הרוח". מיד לאחר מכן הוא משתגר. אתה מרגיש מתוסבך מעט, חושב על מי תוכל להביא איתך, מנסה להיזכר בכל הנשים שנתקלת בהן מתחילת מסעך (אני בטוח שאתה זוכר אותה).
    מה תעשה?

אדם
    *יווו רפרנס אנימה איזה כיףף
    *מיקום - מפרץ אזור, קאלוס
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 4,050 פ"ד
    אתה מציע לאדם את האינקאי הזוהר והוא אומר:"טוב... אתה בטוח שאתה לא רוצה?". אתה מסרב, והוא מתחיל לתפוס את פוקימונו. אתה ממשיך בחיפושך אחר פוקימון מים שיכול להילחם גם על הקרקע (רק שתדע שרוב פוקימוני הדגים יכולים לייצר כזאת בועת מים במרחפת אותם ואז הם יכולים להילחם גם בקרקע. מג'יקארפ וגולדין לא יכולים אבל נגיד). אתה ממשיך לחפש סביבך ולמרבה הפתעתך מוצא פוקימון שלא נראה מתאים לסביבה: קרפד קטן ותכול עם צעיף בועות לבנבן סביב צווארו: . אדם רואה אותך ואומר:"זה פרואקי! תתפוס אותו אדם, אין לך מושג כמה הוא ישתלם!". הפרואקי מסתכל עליך במבט מסוקרן עם חיוך קטן. נראה שהוא מבין את דברי אדם ומתלהב מקרב מולך.
    מה תעשה?

טל
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראית
    *כסף - 15,355 פ"ד
    את אומרת לטרוי שלא היית מצליחה לנצח בלעדיו, ושאתם צריכים להישאר פה כדי לוודא שמקסי נכלא. את אומרת לפיירי ללכת ולקרוא לעזרה. היא הולכת וחוזרת לאחר כמה דקות עם רד. הוא מרים קצת את כובעו ואת רואה שהוא מופתע. הוא אומר:"הבסתם את מקסי? טוב, כנראה שהזמן שלנו יחד יהיה קצר יותר ממה שחשבתי". הוא זורק לעברכם זוג אזיקים ואומר:"יש משתה ניצחון בגן של ברנדון, איפה שהעלו אתכם דרגה. השמועות אומרות שיעלו אותכם ואת קלאן לדרגת טוראי מתקדם, כך שתוכלו לבחור את המסלול הרצוי שלכם בצוות. רק גשו לברנדון כשתגיעו למשתה. תכלאו את מקסי ותביאו אותו איתכם. אל תאבדו אותו" הוא אומר בטון תקיף את החלק האחרון בעודו משתגר משם. טרוי רץ ואוזק מיד את מקסי המעולף. "אולי כדאי שנקשור לו גם אתה הפה" הוא אומר ועוטף סביב פיו של מקסי רצועת בד מטונפת שישבה על הרצפה. הוא מסתכל על רסיס המשקף עם האבן הזוהרת שבידך ואומר:"אליס, זאת אבן מפתח? מגניב! עכשיו את יכולה להביא את פוקימונייך להתפתחות מגה! איך השגת אותה?" הוא שואל בהתלהבות רבה בעודו לופת את מקסי, מתכונן לשיגור לעיר סאנישור.
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

7. מנהל ראשי
    שם: אדם

אדם
    *יווו רפרנס אנימה איזה כיףף
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 4,050 פ"ד
    אתה מציע לאדם את האינקאי הזוהר והוא אומר:"טוב... אתה בטוח שאתה לא רוצה?". אתה מסרב, והוא מתחיל לתפוס את פוקימונו. אתה ממשיך בחיפושך אחר פוקימון מים שיכול להילחם גם על הקרקע (רק שתדע שרוב פוקימוני הדגים יכולים לייצר כזאת בועת מים במרחפת אותם ואז הם יכולים להילחם גם בקרקע. מג'יקארפ וגולדין לא יכולים אבל נגיד). אתה ממשיך לחפש סביבך ולמרבה הפתעתך מוצא פוקימון שלא נראה מתאים לסביבה: קרפד קטן ותכול עם צעיף בועות לבנבן סביב צווארו: . אדם רואה אותך ואומר:"זה פרואקי! תתפוס אותו אדם, אין לך מושג כמה הוא ישתלם!". הפרואקי מסתכל עליך במבט מסוקרן עם חיוך קטן. נראה שהוא מבין את דברי אדם ומתלהב מקרב מולך.
    מה תעשה?
    *ועוד נוסטלגי למדי! ^^
    *אני חולה על פרואוקי! חסר לך שזה פילר, אני הולך לתפוס לו תצורה.
    ~
    "קלפייבל צא ותעזור לי! " אקרא לקלפייבל לקרב. "השתמש בשירה ואז במאטרונום!"

8. blue To My Bones
    נועם
    *אל תדאג גם אתה תקבל הקפצה רצינית
    *לא זה לא מילטאנק. מילטאנק אח"כ
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 15,320 פ"ד
    אתה אומר לעצמך שישיבת הפקת לקחים נשמעתת כמו כאב ראש לא קטן, ושמשתה ניצחון אמנם נשמע חגיגי, אך הוא בא מושלם לאחר הקרב הקשה מול ההליקס. לפני שמגנו משתגר הוא אומר לך:"אה כן. ההזמנה למשתה היא זוגית. תביא איתך מישהי, אני בטוח שזה ישפר לך את מצב הרוח". מיד לאחר מכן הוא משתגר. אתה מרגיש מתוסבך מעט, חושב על מי תוכל להביא איתך, מנסה להיזכר בכל הנשים שנתקלת בהן מתחילת מסעך (אני בטוח שאתה זוכר אותה).
    מה תעשה?
    *לול, אין סיכוי שאתה מתכוון להיא שהביאה לי את לוטאד?
    --------------------------------------------------

"הזמנה זוגית? אבל אני לא מכיר אף אחת." אחשוב לעצמי. "טוב, חוץ מההיא שנלחמה איתי נגד ההליקס, אליס. אבל היא בטח הולכת עם החבר ההוא שלה. זה ירד מהפרק" אומר, מאוכזב במעט מעצמי, ואשלוף לפתע את הפוקדור הכתום שמגנו נתן לי. "מתנת הפרידה ממגנו, הפוקימון המסתורי הזה שהוא הביא לי." אומר בעת שיעלה במוחי דבר מה. "רגע... מתנת פרידה... לוטאד! קיבלתי אותו בתור מתנה מהאחות ההיא שטיפלה בי אחרי ששברתי את הרגל במשימה הראשונה שלי. מעניין מה איתה באמת" אחשוב לעצמי.

9. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    Amitlv
    *זמן - ???
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *דרגה - חייל טירון
    *כסף - 7,300 פ"ד
    אתה שואל את האפסנאי אם יש לו טיפים לתת לחבר צוות מתחיל כמוך. הוא חושב רגע, ואז אומר:"פשוט תציית לפקודות. זה יעזור לך הרבה יותר ממה שנדמה לך". לאחר מכן אתה נפרד ממנו לשלום, יוצא מן הבסיס חרה אל אגם אקיויטי. אתה מוציא את הורסי, ששוב מייצר גל מים ענקי. אתה מטפס קלות על הורסי, שבקושי קל מצליח להביא אותך לגדה השנייה של האגם. מיד לאחר מכן אתה מחזיר אותו, מכין את ציוד טיפוס ההרים ויורד במורד המדרון התלול שמוביל מחזית האגם למטה, אל מפגש הדרכים שבין דרך 217 שמובילה להר קורונט לשביל אקיויטי, שמוביל לעיר סנוופוינט. בדרך 217 שוררת סופת שלגים עוצמתית במיוחד, ואתה רואה קבוצה של כ-5 מאמנים בבגדי חורף חמים רצים לעבר העיר סנוופוינט. אתה עדיין לבוש במדי אקווה-רמפא"ג, אשר ספוגים במים וגורמים לך סבל רב מאוד עקב הקור העז ששורר באזור. אתה מרגיש איך לאט לאט גופך נעטף במעטה קרח דקיק, ומבין שעליך להתחמם כמה שיותר מהר.
    מה תעשה?
    חשבתי תעצור לי באי עם המארה באמצע )):
    #&#&#&#&#&#&#&#&#&#&#

קודם כל אחפש מהר מקום מסתור, עץ, שיח כל דבר. "אני חייב להוריד את הבגדים הרטובים ומהר!" אגיד לעצמי במסתור ואתפשט. לאחר מכן אתחיל להמריץ את הדם בגוף בעזרת קפיצות ותרגילי כוח "חייב להתחמם, חייב להתחמם" אגיד לעצמי שוב ושוב "היפוטרמיה לא באה בחשבון!" אגיד לבסוף ואמשיך בתרגילים, לבסוף שארגיש שסקנת ההיפוטרמיה עברה אחפש בתיק בגדים יבשים, במידה ולא אמצע בגדים אצעק בקול "יש למישהו בגדים יבשים?!!!" אקרה עד לב השמיים "אני צריך בגדים יבשים מהר!!"

כמו תמיד. עמיטריד.

10. היזהרו מחיקויים!
    טדי
    *שו פילר? תגיד תודה על הפרווקי ושתוק חח
    *ד"T טפי נצל את הזמן תוציא פוקימונים שיכולים להתפתח
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 4,050 פ"ד
    אתה מוציא את קלפייבל, מנחה אותו מה לעשות. קלפייבל שולח אל האוויר תווים גדולים ומנופחים בשיר עדין, פוגע בפרווקי ומצליח להכניס אותו לשינה עמוקה. לאחר מכן קלפייבל מנענע באצבעו, מצליח לגרום לירח להופיע ולייצר כדור ורוד של אנרגיה שיוצא ממנו אל פרווקי, פוגע בו בחוזקה. קלפייבל השתמש בפיצוץ ירחי! פרווקי מנמנם בנעימים על החול החם. נראה שגם אם הוא היה יכול, הוא לא היה מעוניין להתעורר. קלפייבל מרגיש מבולבל, בעודו מסתכל על פרווקי שממלמל לעצמו מתוך שינה. לאט לאט המלמולים מתחזקים והופכים לקרקורים עוצמתיים. פרווקי משתמש בדיבור שינה! מיד לאחר מכן פרווקי, עוד ישן, אוסף בין ידיו מים זוהרים, משגר את כדור המים העוצמתי אל קלפייבל, פוגע בו ישירות. פרווקי השתמש בפעימת מים! מיד לאחר מכן פרווקי חוזר לתנוחת שכיבה על החול החמים. נראה כי המתקפה לא הפריעה לו לישון עמוק.
    מה תעשה?
    קלפייבל - 7/10

נועם
    *!Ding dong! Correct Answer
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 15,320 פ"ד
    אתה חושב לעצמך את מי אתה מכיר שאתה יכול לקחת איתך. אתה נזכר באליס שנלחמה איתך, אך מבין שהיא ככל הנראה הולכת עם חבר שלה. אתה שולף את הפוקדור הכתום שמגנו הביא לך ומיד נזכר ברופאה מסינאבאר שהביאה לך את לוטאד! באותו רגע הפוקדור ממגנו גם נעלם, משוגר לבסיסך. אתה באמת תוהה מה קורה איתה, ואז נזכר שהיא קודמה להיות מנהלת מחלקה בביה"ח במפקדת מחוז קנטו בעיר סלדון! אתה נזכר במשפט מעורפל ששמעת במסעותיך בתוך הבסיס, על ערכת שיגור מיידית בין מפקדות המחוז של הצוות שהושקה בדיוק היום בקו סלדון-אוליביין, אשר היא המפקדה בתוכה אתה עומד כרגע. אתה מסתכל סביבך ורואה בבירור את עמדת השיגור לבסיס בסלדון.
    מה תעשה?

Amitlv
    *למה לי? היא מאוד לא רלוונטית לך בחלק זה של המסע.
    *מיקום - חזית אגם אקיויטי, סינו
    *זמן - בוקר מוקדם.
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *דרגה - חייל טירון
    *כסף - 7,300 פ"ד
    אתה הולך לחפש מקום מסתור ורץ להסתתר מאחורי עץ מחטני מושלג. אתה חושב לעצמך שאתה חייב להוריד את הבגדים הרטובים ומתפשט מיד. הקור חודר לך עמוק אל תוך העצמות ואתה צועק, עירום אל המאמנים הרצים לעיר אם למישהו יש בגדים יבשים. אף אחד לא עונה, למרות כמה פרצופים שמתעכבים על גופך החשוף קצת יותר מדי זמן... מיד לאחר מכן אתה נזכר שבטיפשותך, שכחת מהבגדיפ האזרחיים שלך. אתה שולף אותך במהירות, בידיים קפואות, ומתלבש אט-אט. אמנם גופך עדיין רטוב, אך לפחות הבגדים יבשים מספיק כדי להביא אותך עד לעיר. אתה לא חושב בכלל ומצטרף לעדר המאמנים הרץ לעבר העיר סנוופוינט, במחסה מהסופה. אתה רואה צ'נסי ובליסי מכוונות את המאמנים אל עבר מרכז פוקימונים הממוקם במבנה עץ גדול: . אתה מדדה אל עבר המבנה, מכיוון שהמים הרטיבו גם את סט הבגדים השני שלך וגרמו לך לקפוא שוב אט-אט. (ד"א, יש לך נרתיק שמכיל כמות אינסופית של ציוד. אולי תשקול לקנות כמה סטים נוספים של בגדים). אתה סוף סוף נכנס אל מרכז הפוקימונים, והדבר הראשון שאתה חש היא תחושת ההקלה שבאה עקב החום העז ששורר בתוך המרכז. המרכז הענקי מפוצץ במאות מאמנים קופאים אשר יושבים על שולחנות, דנים ביניהם ושותים כוסות שוקו חם. אמנם השמש רק זרחה בחוץ, אך המרכז מפוצץ באחיות, כשבראשן האחות ג'וי, ובצ'נסי ובליסי שמטפלות במאמנים הקפואים שנכנסים בפתח הדלת. אחת האחיות רואה אותך, נבהלת ותופסת אותך במהירות ורצה. אתה מרגיש כמו גוש קרח בעוד היא גוררת אתוך אל מסדרון ארוך ממנו עולים אדים. היא זורקת אותך כמו שאתה לאמבט ופותחת את הברז. מים חמים ונעימים יוצאים ממנו, עוטפים את כל גופך בתחושת חמימות. היא אומרת לך:"אתה היית קפוא לגמרי. תרגיש בבית, תנעל את הדלת מבפנים ותתרחץ בנוחות" היא אומרת בשקט בעודה יוצאת מפתח הדלת. אתה יושב בתוך אמבט מלא מים חמים, עם כל בגדיך עליך, ונרתיקך וחגורת הפוקדורים על שולחן קטן בסמוך אליך.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

11. student of Gakuen Alice
    טל
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראית
    *כסף - 15,355 פ"ד
    את אומרת לטרוי שלא היית מצליחה לנצח בלעדיו, ושאתם צריכים להישאר פה כדי לוודא שמקסי נכלא. את אומרת לפיירי ללכת ולקרוא לעזרה. היא הולכת וחוזרת לאחר כמה דקות עם רד. הוא מרים קצת את כובעו ואת רואה שהוא מופתע. הוא אומר:"הבסתם את מקסי? טוב, כנראה שהזמן שלנו יחד יהיה קצר יותר ממה שחשבתי". הוא זורק לעברכם זוג אזיקים ואומר:"יש משתה ניצחון בגן של ברנדון, איפה שהעלו אתכם דרגה. השמועות אומרות שיעלו אותכם ואת קלאן לדרגת טוראי מתקדם, כך שתוכלו לבחור את המסלול הרצוי שלכם בצוות. רק גשו לברנדון כשתגיעו למשתה. תכלאו את מקסי ותביאו אותו איתכם. אל תאבדו אותו" הוא אומר בטון תקיף את החלק האחרון בעודו משתגר משם. טרוי רץ ואוזק מיד את מקסי המעולף. "אולי כדאי שנקשור לו גם אתה הפה" הוא אומר ועוטף סביב פיו של מקסי רצועת בד מטונפת שישבה על הרצפה. הוא מסתכל על רסיס המשקף עם האבן הזוהרת שבידך ואומר:"אליס, זאת אבן מפתח? מגניב! עכשיו את יכולה להביא את פוקימונייך להתפתחות מגה! איך השגת אותה?" הוא שואל בהתלהבות רבה בעודו לופת את מקסי, מתכונן לשיגור לעיר סאנישור.
    מה תעשי?
    [/quote]

"מתנה ממקסי" אומר ואקרוץ לו. אוציא מהתיק שלי את התרסיס המרדים ואחזיק אותו בידי ליתר ביטחון. אם מקסי יתעורר מיד ארסס עליו את התרסיס. אקח את המשגר שלי וגם אכוון אותו לסאנישור. "ביחד" אומר ואחזיק את מקסי מצד שני בזמן שטרוי יחזיק אותו בצד השני-ונשתגר. ברגע שנגיע דבר ראשון נכלא אותו בבסיס ואז נלך אל המשתה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. היזהרו מחיקויים!
    טל
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראית
    *כסף - 15,355 פ"ד
    את קורצת לו ואומרת לו שזו "מתנה ממקסי". הוא מצחקק, ואתם מתכוננים לשיגור יחדיו. את מוציאה את התרסיס ואוחזת אותו בין הצוואר לכתף, מחזיקה במקסי ביד אחת ובמשגר ביד השניה. שניכם משתגרים יחד לעיר סאנישור. השעה שעת בוקר בסאנישור. העיר רק התחילה להתעורר, אך אתם לא מחכים רגע. אתם לופתים את מקסי בחוזקה, למרות שהוא מעולף, וטרוי ואת אפילו מוציאים את המייטיינות שלכם להגנה. אתם מתקדמים אל עבר האזור בקיר בו אתם זוכרים שנמצאת בכניסה למפקדה. אתם גם שמים לב שככל שאתם מתקרבים לפתח, סיכות הסוכן שלכם זוהרות באור בוהק יותר. אתם לבסוף מגיעים למקום בו הסיכות שלכם כל כך בוהקות שהן פולטות אור. אתם נוגעים בקיר וחשים פתח. קיר האבנים זז לשני הצדדים ומעבר נפתח בפניכם. שלושתכם והמייטיינות נכנסים יחדיו למעלית העגולה והמוכרת, שבכניסה למפקדה הראשית היא כמובן גדולה יותר. המעלית אומרת לכם:"ברכות, אליס סיל וטרוי האנטר, על הבסת ההליקס ומקסי, מפקד מחוז יונובה של צוות רמפא"ג. מנהיגי הצוות מחכים לכם בחצרו של ברנדון. אנא, קחו את מקסי איתכם". אתם יוצאים מהמעלית אל הלובי הגדול של המפקדה, שם עומדים כמאות סוכנים ומוחאים לכם כפיים בעודכם הולכים. מולי, הפקידה, מחייכת לעברכם ולוקחת אתכם אל פתח מעלית הממוקם בתוך הדלפק שלה. אתם נכנסים למעלית בעוד הסוכנים מריעים לכם ומולי אומרת לכם:"במשרד של ברנדון פנו ימינה". דלת המעלית נסגרת וטרוי מחייך. הוא אומר:" מרגיש דווקא די נחמד, להיות אהוד שכזה". אתם מסיימים לרדת במעלית ומגיעים למשרדו רחב הידיים של ברנדון. אתם עוברים את הכניסה להאנגר בו עברתם את מבחני הקבלה שלכם, וממשיכים אל מעבר לחדר, אל הדלת מצד ימין שרשום עליה "גן". אתם נכנסים בה ומגיעים אל הגן התת-קרקעי המרהיב של ברנדון, עם שמש הצהריים מאירה עליכם למרות שאתם מאות מטרים מתחת לפני האדמה. אתם מתקדמים אל עבר האזור בו נמצאים רוב האנשים ושומעים תרועות עזות. סביב השולחן הענקי יושבים כ-100 אנשים ומוחאים לכם כפיים. לכל האנשים סיכות סוכן מיוחדות בצבעים שונים. את מזהה כה פרצופים מוכרים בקהל, כמו מגנו ,רד וסטיבן. בנוסף, את רואה את קלאן עומד ומוחא כפיים עם חיוך, כשלצידו עומדת אישה בת כ-25 עם שיער שחור חלק וחיוך רחב. בראש השולחן אתם רואים את ברנדון, עומד על הגבהה קטנה, עם מעילו הירוק והסיכה הירוקה שנוצצת על דשו. הוא אומר:"אליס, טרוי וקלאן! גיבורי היום! גשו אליי!". את וטרוי מחזירים את מייטיינה ומעבירים את מקסי לשני סוכנים שחיכו בדיוק לכך. הוא בדיוק מתחיל להתעורר ואת מרססת אותו במהירות בתרסיס השינה. אתם ממשיכים ללכת אל עבר ברנדון, כשקלאן מתקדם מכיוון השולחן. אתם עולים על במה קטנה סמוכה. ברנדון נעמד מולכם. בו בעת אתם מבחינים בבמה גדולה יותר מהעבר השני של השולחן, עליה ניגנה עד כה להקה. ברנדון עומד לידכם, עם הפנים אל הקהל גבה הדרג ואומר:"חברים יקרים! ביום זה, אנו חוגגים את ניצחוננו על חלק מצוות רמפא"ג!". כל האנשים סביב השולחן מריעים. "אמנם ניצחנו רק את מקסי וצוות מגמה-רמפא"ג, אך זהו צעד אחד ראשון בדרכנו אל הניצחון! הצלחנו להשיב את כדור הגריסאוס אל ידיים בטוחות ובתום פלישה עזה אל המפקדה הראשית של צוות מגמה-רמפא"ג, מתחת לאחת החורבות הארכאולוגית העתיקות ביונובה, הצלחנו להביס את מקסי, ואף אויבים מרים ממנו". ברנדון עובר לדבר בטון מעט יותר שקט והקהל נודם. "אליס, קלאן, חברנו הקרוב סטיבן, לטיאוס, לטיאס וזרניאס, פוקימון החיים האגדי, נלחמו יחדיו נגד שליט האופל, ההליקס, בקרב שקבע את גורל האנושות שלנו, ודאג שנישאר כאן עוד קצת זמן על הכוכב הזה. בדיוק מסיבה זו אני גאה להזמין גם את סטיבן סטון!". סטיבן עולה לבמה, מבויש מעט. הוא מוזמן לנאום, והוא נואם נאום חוצב להבות (ולבבות) על אחדות, כוח, ולסיום גם על המינרלים הייחודיים שנפגעו בבניית הבסיס של צוות מגמה רמפא"ג. נראה שקומץ במדענים שבשולחן מצא עניין ייחודי בחלק האחרון. ברנדון פונה אל סטיבן ואומר לו:"סטיבן, חבר ותיק. על פעולותיך האמיצות, אני עושה אותך בזאת חבר כבוד של צוות אג'נטרה!"? הקהל מוחא כפיים בעוצמה בעוד ברנדון עונד על דשו של סטיבן סיכה יפהפייה, עשויה מכסף טהור, בה נראה סמל צוות אג'נטרה עם מטאגרוס במרכזו. נראה כי התג הוכן במיוחד בשביל סטיבן. לאחר מכן, ברנדון פונה אל שלושתכם. "אתם תקבלו את האותות המיוחדים שלכם בטקס הרשמי, שייערך עוד כמה ימים. אבל עד אז, ולפני הקהל הזה, אני מעוניין להודיע לכם ששלושתכם קודמתם רשמית, קידום מיוחד של יותר מכמה דרגות!". הקהל מריע בעוצמה. "אך, כמו שאתם מתארים לעצמכם, צוות אג'נטרה הוא יותר מסתם לחימה בצוות רמפא"ג. לצוות שלנו יש חמישה ענפים בהם תוכלו להתפתח, ולכל אחד מהם ראש פיתוח. הענף הראשון הוא הענף המדעי, בראשון עומד מורגן, המפקד המדעי של הצוות". בעודו מדבר צועד קדימה אדם גבוה עם חולצה לבנה, עניבה אדומה, מכנסיים כחולות ושיער שחור: . "בפלוגה המדעית שלנו תוכלו להצטרף למורגן בחקר המסתורים של עולם הפוקימון ובפיתוח טכנולוגיות חדשות ללחימה נגד צוות רמפא"ג, בדיוק כמו משגר הדיסקיות שאתה עונד" הוא אומר ופונה לקלאן, שאת שמה לב שבאמת עונד על ידו מעין חפץ מתכתי גדול בו יש מקום להכנסת דיסקית מרובעת. "בנוסף, יש לי את מחלקת החקירות, ובראשה עומד ג'יי, מפקד החוקרים שלנו". בעוד הוא מדבר, צועד קדימה אדם כבן 40, עם מעיל שחור ארוך וכובע קסקט שחור: . "במחלקת החקירות תוכלו ללמוד להיות חוקרים, איך להוציא מידע מנחקרים ואפילו תצאו למספר משימות במסווה. בנוסף, יש לנו את הפלוגה הרפואית, ובראשה עומד גרי, ראש הרפואה הכללי של צוות אג'נטרה". בעודו מדבר צועד קדימה בחור קטן בבגדים תכולים עם סטטוסקופ על צווארו: . "במחלקה הרפואית תוכלו להתפתח ולהיות רופאים בבתי החולים של הצוות, להציל חיים וללמוד על גוף האדם והפוקימון. מי יודע, אולי גם תפרשו ותשתלבו במרכז פוקימונים" הוא אומר בבדיחות דעת. "בנוסף, יש את המחלקה תומכת הלחימה, ובראשה ראש צוות תומך לחימה כללי של הצוות, ג'יילין" הוא אומר ואישה כבת 25 עם כובע ירוק ודלי בידה צועדת קדימה: . "במחלקה תומכת הלחימה תוכלו לעזור לתמיכה בלחימה בכללית שלנו - גידול פוקימונים, אספקת ציוד, ואפילו כמה סיועים מרחוק שאני לא בדיוק רשאי לדבר עליהם..." הוא אומר וקורץ לג'יילין, שמצחקקת. "וכמובן, יש את הצד הלוחם, בראשותי הוא אומר ומסתובב אליכם". "כסוכני שטח בצוות אג'נטרה, בעצם תמשיכו לעשות את מה שעשיתם עד כה, רק בתנאים יותר טובים ובביצוע משימות יותר קשות. תזכו לאימונים מהצוות, תעבור פעילויות נוספות, ובעצם את רוב זמנכם תעבירו בין בסיסים ומפקדות. בנוסף ,כסוכני שטח, בסיסכם יועבר לאחת מהמפקדות המחוזיות, ופעולותיכם יתרכזו בעיקר באותו מחוז. אז לאן אתם בוחרים להמשיך?" ברנדון שואל, ארבעת ראשי הפלוגות האחרות מאחוריו. קלאן עוד מתלבט, בעוד טרוי אומר לך:"לאן שתלכי, אני אחרייך".
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

13. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    טל
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראית
    *כסף - 15,355 פ"ד
    את קורצת לו ואומרת לו שזו "מתנה ממקסי". הוא מצחקק, ואתם מתכוננים לשיגור יחדיו. את מוציאה את התרסיס ואוחזת אותו בין הצוואר לכתף, מחזיקה במקסי ביד אחת ובמשגר ביד השניה. שניכם משתגרים יחד לעיר סאנישור. השעה שעת בוקר בסאנישור. העיר רק התחילה להתעורר, אך אתם לא מחכים רגע. אתם לופתים את מקסי בחוזקה, למרות שהוא מעולף, וטרוי ואת אפילו מוציאים את המייטיינות שלכם להגנה. אתם מתקדמים אל עבר האזור בקיר בו אתם זוכרים שנמצאת בכניסה למפקדה. אתם גם שמים לב שככל שאתם מתקרבים לפתח, סיכות הסוכן שלכם זוהרות באור בוהק יותר. אתם לבסוף מגיעים למקום בו הסיכות שלכם כל כך בוהקות שהן פולטות אור. אתם נוגעים בקיר וחשים פתח. קיר האבנים זז לשני הצדדים ומעבר נפתח בפניכם. שלושתכם והמייטיינות נכנסים יחדיו למעלית העגולה והמוכרת, שבכניסה למפקדה הראשית היא כמובן גדולה יותר. המעלית אומרת לכם:"ברכות, אליס סיל וטרוי האנטר, על הבסת ההליקס ומקסי, מפקד מחוז יונובה של צוות רמפא"ג. מנהיגי הצוות מחכים לכם בחצרו של ברנדון. אנא, קחו את מקסי איתכם". אתם יוצאים מהמעלית אל הלובי הגדול של המפקדה, שם עומדים כמאות סוכנים ומוחאים לכם כפיים בעודכם הולכים. מולי, הפקידה, מחייכת לעברכם ולוקחת אתכם אל פתח מעלית הממוקם בתוך הדלפק שלה. אתם נכנסים למעלית בעוד הסוכנים מריעים לכם ומולי אומרת לכם:"במשרד של ברנדון פנו ימינה". דלת המעלית נסגרת וטרוי מחייך. הוא אומר:" מרגיש דווקא די נחמד, להיות אהוד שכזה". אתם מסיימים לרדת במעלית ומגיעים למשרדו רחב הידיים של ברנדון. אתם עוברים את הכניסה להאנגר בו עברתם את מבחני הקבלה שלכם, וממשיכים אל מעבר לחדר, אל הדלת מצד ימין שרשום עליה "גן". אתם נכנסים בה ומגיעים אל הגן התת-קרקעי המרהיב של ברנדון, עם שמש הצהריים מאירה עליכם למרות שאתם מאות מטרים מתחת לפני האדמה. אתם מתקדמים אל עבר האזור בו נמצאים רוב האנשים ושומעים תרועות עזות. סביב השולחן הענקי יושבים כ-100 אנשים ומוחאים לכם כפיים. לכל האנשים סיכות סוכן מיוחדות בצבעים שונים. את מזהה כה פרצופים מוכרים בקהל, כמו מגנו ,רד וסטיבן. בנוסף, את רואה את קלאן עומד ומוחא כפיים עם חיוך, כשלצידו עומדת אישה בת כ-25 עם שיער שחור חלק וחיוך רחב. בראש השולחן אתם רואים את ברנדון, עומד על הגבהה קטנה, עם מעילו הירוק והסיכה הירוקה שנוצצת על דשו. הוא אומר:"אליס, טרוי וקלאן! גיבורי היום! גשו אליי!". את וטרוי מחזירים את מייטיינה ומעבירים את מקסי לשני סוכנים שחיכו בדיוק לכך. הוא בדיוק מתחיל להתעורר ואת מרססת אותו במהירות בתרסיס השינה. אתם ממשיכים ללכת אל עבר ברנדון, כשקלאן מתקדם מכיוון השולחן. אתם עולים על במה קטנה סמוכה. ברנדון נעמד מולכם. בו בעת אתם מבחינים בבמה גדולה יותר מהעבר השני של השולחן, עליה ניגנה עד כה להקה. ברנדון עומד לידכם, עם הפנים אל הקהל גבה הדרג ואומר:"חברים יקרים! ביום זה, אנו חוגגים את ניצחוננו על חלק מצוות רמפא"ג!". כל האנשים סביב השולחן מריעים. "אמנם ניצחנו רק את מקסי וצוות מגמה-רמפא"ג, אך זהו צעד אחד ראשון בדרכנו אל הניצחון! הצלחנו להשיב את כדור הגריסאוס אל ידיים בטוחות ובתום פלישה עזה אל המפקדה הראשית של צוות מגמה-רמפא"ג, מתחת לאחת החורבות הארכאולוגית העתיקות ביונובה, הצלחנו להביס את מקסי, ואף אויבים מרים ממנו". ברנדון עובר לדבר בטון מעט יותר שקט והקהל נודם. "אליס, קלאן, חברנו הקרוב סטיבן, לטיאוס, לטיאס וזרניאס, פוקימון החיים האגדי, נלחמו יחדיו נגד שליט האופל, ההליקס, בקרב שקבע את גורל האנושות שלנו, ודאג שנישאר כאן עוד קצת זמן על הכוכב הזה. בדיוק מסיבה זו אני גאה להזמין גם את סטיבן סטון!". סטיבן עולה לבמה, מבויש מעט. הוא מוזמן לנאום, והוא נואם נאום חוצב להבות (ולבבות) על אחדות, כוח, ולסיום גם על המינרלים הייחודיים שנפגעו בבניית הבסיס של צוות מגמה רמפא"ג. נראה שקומץ במדענים שבשולחן מצא עניין ייחודי בחלק האחרון. ברנדון פונה אל סטיבן ואומר לו:"סטיבן, חבר ותיק. על פעולותיך האמיצות, אני עושה אותך בזאת חבר כבוד של צוות אג'נטרה!"? הקהל מוחא כפיים בעוצמה בעוד ברנדון עונד על דשו של סטיבן סיכה יפהפייה, עשויה מכסף טהור, בה נראה סמל צוות אג'נטרה עם מטאגרוס במרכזו. נראה כי התג הוכן במיוחד בשביל סטיבן. לאחר מכן, ברנדון פונה אל שלושתכם. "אתם תקבלו את האותות המיוחדים שלכם בטקס הרשמי, שייערך עוד כמה ימים. אבל עד אז, ולפני הקהל הזה, אני מעוניין להודיע לכם ששלושתכם קודמתם רשמית, קידום מיוחד של יותר מכמה דרגות!". הקהל מריע בעוצמה. "אך, כמו שאתם מתארים לעצמכם, צוות אג'נטרה הוא יותר מסתם לחימה בצוות רמפא"ג. לצוות שלנו יש חמישה ענפים בהם תוכלו להתפתח, ולכל אחד מהם ראש פיתוח. הענף הראשון הוא הענף המדעי, בראשון עומד מורגן, המפקד המדעי של הצוות". בעודו מדבר צועד קדימה אדם גבוה עם חולצה לבנה, עניבה אדומה, מכנסיים כחולות ושיער שחור: . "בפלוגה המדעית שלנו תוכלו להצטרף למורגן בחקר המסתורים של עולם הפוקימון ובפיתוח טכנולוגיות חדשות ללחימה נגד צוות רמפא"ג, בדיוק כמו משגר הדיסקיות שאתה עונד" הוא אומר ופונה לקלאן, שאת שמה לב שבאמת עונד על ידו מעין חפץ מתכתי גדול בו יש מקום להכנסת דיסקית מרובעת. "בנוסף, יש לי את מחלקת החקירות, ובראשה עומד ג'יי, מפקד החוקרים שלנו". בעוד הוא מדבר, צועד קדימה אדם כבן 40, עם מעיל שחור ארוך וכובע קסקט שחור: . "במחלקת החקירות תוכלו ללמוד להיות חוקרים, איך להוציא מידע מנחקרים ואפילו תצאו למספר משימות במסווה. בנוסף, יש לנו את הפלוגה הרפואית, ובראשה עומד גרי, ראש הרפואה הכללי של צוות אג'נטרה". בעודו מדבר צועד קדימה בחור קטן בבגדים תכולים עם סטטוסקופ על צווארו: . "במחלקה הרפואית תוכלו להתפתח ולהיות רופאים בבתי החולים של הצוות, להציל חיים וללמוד על גוף האדם והפוקימון. מי יודע, אולי גם תפרשו ותשתלבו במרכז פוקימונים" הוא אומר בבדיחות דעת. "בנוסף, יש את המחלקה תומכת הלחימה, ובראשה ראש צוות תומך לחימה כללי של הצוות, ג'יילין" הוא אומר ואישה כבת 25 עם כובע ירוק ודלי בידה צועדת קדימה: . "במחלקה תומכת הלחימה תוכלו לעזור לתמיכה בלחימה בכללית שלנו - גידול פוקימונים, אספקת ציוד, ואפילו כמה סיועים מרחוק שאני לא בדיוק רשאי לדבר עליהם..." הוא אומר וקורץ לג'יילין, שמצחקקת. "וכמובן, יש את הצד הלוחם, בראשותי הוא אומר ומסתובב אליכם". "כסוכני שטח בצוות אג'נטרה, בעצם תמשיכו לעשות את מה שעשיתם עד כה, רק בתנאים יותר טובים ובביצוע משימות יותר קשות. תזכו לאימונים מהצוות, תעבור פעילויות נוספות, ובעצם את רוב זמנכם תעבירו בין בסיסים ומפקדות. בנוסף ,כסוכני שטח, בסיסכם יועבר לאחת מהמפקדות המחוזיות, ופעולותיכם יתרכזו בעיקר באותו מחוז. אז לאן אתם בוחרים להמשיך?" ברנדון שואל, ארבעת ראשי הפלוגות האחרות מאחוריו. קלאן עוד מתלבט, בעוד טרוי אומר לך:"לאן שתלכי, אני אחרייך".
    מה תעשי?
    אתלבט במשך כמה דקות לפני שאענה. "מחלקת החקירות והשטח נשמעות לי הכי מתאימות לי. הפלוגה המדעית חשובה-אבל ארגיש שאני לא עוזרת אם לא אצא לשטח. הפלוגה הרפואית היא הצלת חיים-אבל אני מעדיפה למנוע פגיעה בחיים מההתחלה. גידול פוקימונים בתומכת הלחימה נשמע מדהים-אבל אחרי הקרב עם מקסי, אני חושבת שללחום בחוץ זה הדבר שארגיש הכי תורמת בו" אתלבט בקול. לאחר כמה דקות נוספות של מחשבה אענה "אני מתחרטת, אני חושבת שכתומכת לחימה אוכל לתרום הכי הרבה. גידול פוקימונים זה החלום שלי" אומר לבסוף את החלטתי. "מה אתך טרוי?" אשאל, מקווה שיבחר באותה מחלקה.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. blue To My Bones
    נועם
    *!Ding dong! Correct Answer
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 15,320 פ"ד
    אתה חושב לעצמך את מי אתה מכיר שאתה יכול לקחת איתך. אתה נזכר באליס שנלחמה איתך, אך מבין שהיא ככל הנראה הולכת עם חבר שלה. אתה שולף את הפוקדור הכתום שמגנו הביא לך ומיד נזכר ברופאה מסינאבאר שהביאה לך את לוטאד! באותו רגע הפוקדור ממגנו גם נעלם, משוגר לבסיסך. אתה באמת תוהה מה קורה איתה, ואז נזכר שהיא קודמה להיות מנהלת מחלקה בביה"ח במפקדת מחוז קנטו בעיר סלדון! אתה נזכר במשפט מעורפל ששמעת במסעותיך בתוך הבסיס, על ערכת שיגור מיידית בין מפקדות המחוז של הצוות שהושקה בדיוק היום בקו סלדון-אוליביין, אשר היא המפקדה בתוכה אתה עומד כרגע. אתה מסתכל סביבך ורואה בבירור את עמדת השיגור לבסיס בסלדון.
    מה תעשה?
    "עמדת שיגור, רק כמה צעדים ממני. ואימא אמרה שאין לי טיימינג." אצחקק לעצמי קלות ואשתמש בעמדת השיגור על מנת לעבור למפקדה בסלדון. כשאגיע לשם, אחפש את לינדי ואציע לה להצטרף אלי למשתה.

15. היזהרו מחיקויים!
    טל
    *מיקום - גן הגיבורים, המשרד של ברנדון, מפקדת צוות אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראית
    *כסף - 15,355 פ"ד
    את מתלבטת הרבה. גם סוכנת שטח וגם צוות תומך לחימה נשמעים לך שניהם רעיונות טובים מאוד. לבסוף את מחליטה שאת הולכת אל הצוות תומך הלחימה, ואומרת את החלטתך לברנדון. טרוי מחבק אותך מהצד, אומר לך"אל תדאגי, כבר אמרתי לך, לאן שאת הולכת, אני אחריך". קלאן אומר:"אני אמשיך להיות סוכן שטח". ברנדון אומר:"מצוין. אני כבר אדבר איתך בשלב מאוחר יותר. ג'יילין תדרך אתכם לאחר המשתה, טרוי ואליס. בינתיים, תהנו מהארוחה!" הוא אומר בקול גדול והקהל מריע. ברנדון וסטיבן יורד מהבמה, וקלאן מתקרב אליך. טרוי אומר:"אני אלך לשמור לנו מקום" ויורד גם הוא. נראה שהוא מבין שיש לכם כמה עניינים להשלים. "אז מה? תומך לחימה, אה? זה אומר שדרכנו יחלו להיפרד אט אט. לא נלך להביס שוב שטנים ביחד" הוא אומר בגיחוך ואת צוחקת. "יש משהו שרציתי לתת לך, לפני שניפרד" הוא אומר ומפשפש בתיקו. הוא מוציא פוקדור אדום בוהק: . קיבלתי אותה לא מזמן. אני חושב שהיא תתאים לך יותר מלי. את לוקחת ממנו את הפוקדור, ואומרת לו:"אממ.. תודה רבה! אני אטפל בה"
    ואסמיק קלות במבוכה. "הנה, קח את זה" אומר ואושיט לך את אחד הפוקדורים שלי-הפוקדור הראשון שקיבלתי. "זה הפוקדור הראשון שקיבלתי, תמיד האמנתי שהוא מביא מזל אז.. אולי זה יעזור גם לך" אומר ואתחוב את הכדור לידו לפני שאסתובב ואלך. הוא לוקח ממך את הכדור, במבט חסר רגש, ואת יורדת למטה אל טרוי והשולחן. את יושבת ליד טרוי, ששואל אותך:"סגרתם את העניינים?". את אומרת לו מה קרה והוא מחייך, אומר:"נראה שהשיתוף פעולה הקצר הזה עשה אתכם חברים די טובים. ועכשיו, בוא נהנה מהסעודה" הוא אומר. אתם ממשיכים לאחר מכן במשתה, עם מוזיקה נעימה ברקע וכמויות מטורפות של אוכל. בדרך את מספיקה לדבר עם מגנו בקלילות ואתם משלימים פערים אחד לשני. בסיום יום פרוע המשתה מתחיל להתפזר, וג'יילין קוראת לשניכם. היא אומרת:"היי. ג'יילין. אתם טרוי ואליס, אני מניחה. אני שמחה מאוד שבחרתם להצטרף אליי. בעיקרון ברנדון ייעד את שלושתם להיות סוכני שטח ובבוא היום להמשיך ולהעלות אתכם בדרגות, וזה למה שאני כל כך מאושרת ששניכם בחרתם להמשיך איתי. לא כל כך הרבה סוכנים בוחרים להצטרף לצוות תומך לחימה, אחרי הכל. בעיקרון, אם היה מדובר במקרה רגיל, עכשיו הייתם הופכים להיות מתמחים בתמיכת לחימה, אך כיוון שברנדון תכנן לכם העלאה של ארבע דרגות, אתם תעברו מסלול מקוצר שמהר מאוד יקדם אתכם הישר לעבר הצוות תומך הלחימה. בסיס האימונים המרכזי שלנו הוא במפקדת מחוז יונובה בעיר דריפטוויל. שם אתם תעברו את ההכשרה שלכם איך להיות חברים נכונים בצוות תומך לחימה. כמובן שכל הסוכנים בכל פלוגה הם בכל זאת סוכנים, לכן עדיין יהיו לכם משימות פעם בכמה זמן כדי לשייף את יכולותיכם. בכל מקרה, אני מחכה לכם במפקדה בדריפטוויל. ההכשרה שלכם תתחיל מחר, בינתיים נצלו את היום הזה למנוחה. תאמינו לי שהיא תשתלם לכם" היא אומרת בעודה משתגרת משם. "אז מה, בא לך ללכת לעשות משהו לפני שאנחנו חוזרים לבי"ס?" טרוי מתבדח.
    מה תעשי?

נועם
    *זמן - בוקר מוקדם
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 15,320 פ"ד
    אתה הולך לך אל עמדת השיגור ומשתגר ישירות אל מפקדת מחוז קנטו בסלדון. משם אתה מוצא את דרכך בבסיס הגדול אל המעלית שמובילה אל ביה"ח של הבסיס. אתה יורד במעלית אל לובי גדול ומרשים היכול להכיל כמה מאות בני אדם. התקרה בגובה כמה מאות מטרים. בדרכך אל הדלפק הראשי אתה רואה קיר מלא בכעשרים פלטות מתכת היורדות מהתקרה לרצפה, על כל אחת מהן רשום בכתב קטן מה נמצא בכל קומה של ביה"ח. מהסתכלות מהירה אתה מבין שבבית החולים יש כמה מאות קומות, סביב ה-600, כאשר בכל קומה סביב ה250 חדרים ו5 מחלקות. אתה זנכר שלינדי אמרה לך שהיא קודמה להיות מנהלת מחלקה, ובפחדך מגלה שבבית החולים הזה בלבד ישנם 3,000 מנהלי מחלקה. אתה ניגש בחשש קל לדלפק ואומר שאתה מחפש את לינדי שהועברה מביה"ח בסינאבאר לפני כמה שבועות. הפקידה מקלידה במחשב ואומרת:"לינדי לונגהורן? היא היתה חובשת בבית החולים בסינאבאר ואתה היית המטופל האחרון שלה. אליה התכוונת?". אתה אומר לה שכן והיא אומרת לך:"היא כרגע בהפסקה שלה. היא אמרוה להתחיל לעבוד עוד בערך 10 דקות. היא בקומה 476- במחלקה 3. בהצלחה" היא אומר לך בעודך רץ במעלית. אתה נכנס למעלית ומגלה שכל קירותיה כפתורים על גבי כפתורים. לוקחת לך בערך דרכה עד שאתה מוצא את קומה 476- ולוחץ על הכפתור. לאחר מכן המעלית יורדת למטה במשך כחמש דקות, עד שדלתה נפתחת סוף סוף. אתה יוצא אל מסדרון בגודל דומה לגודל של הלובי בו היית, ומטייל בין המחלקות עד שאתה מגיע למחלקה 3. אהת מחפש בתוכה בקדחתנות אחר משרד מנהלת המחלקה ורואה חדר קטן שעל דלתו רשום:"מנהלת מחלקה כירורגית קומה 476- | לינדי לונגהורן". אתה דופק על הדלת ולינדי פותחת לך את הדלת. היא נראית מופתעת ואומרת:"קלאן? בוא, כנס". אתה נכנס למשרדה. אתה רואה שמאםנ הוא לא גדול במיוחד, בערך בגודל של הסלון בחדר שלך בסינאבאר, אך הוא מרגיש נעים מאוד ולא קר ומנוכר כמו שאר בית החולים. קירות החדר צבועים בגוון חום בהיר ועציצים מפוזרים במיקומים אסטרטגיים סביב החדר. היא אומרת לך:"אז קלאן, מה מביא אותך לכאן? ואיך היתה תקופת ההחלמה?". אתה מספר לה את כל עלילותיך בשבועות האחרונים בכמה דקות - ההעברה להואן, האבן שקיבלת במעון היום, הסיפור שעברת עם סטיבן, ההחלמה שלך, משימת המחקר לחורבות הטירה, הגילוי של הבסיס, הקרב מול גיראטינה, הפלישה המסיבית לבסיס של צוות מגמה-רמפא"ג, הקרב מול ההליקס והניצחון על מקסי וצוות מגמה-רמפא"ג. היא יושבת בשקט כמה דקות, אומרת:"וואו. אז אתה זה שהתחיל את הפלישה לחורבות הטירה? מרשים מאוד. זאת הפלישה המסיבית הראשונה של הצוות מזה שנים, וזאת היתה הפלישה עם מספר הפצועים הנמוך ביותר אי פעם, רק 1,500. אין לך מושג עד כמה המספר הזה קטן. רובם גם פונו לבית החולים החירומי, למחלקה שלי הגיעו רק 10 פצועים. זה כיף האמיתי בלנהל מחלקה בבי"ח ענק - אין אף פעם עומס מטופלים. בכל מקרה, מה שלום לוטאד? איך הוא מתפתח איתך?". אתה מסביר לה שאמנם עוד לא יצא לך כל כך ללחום עם לוטאד, אך שהוא נראה לך חזק במיוחד. היא אומרת:"טוב הרי רוב מה שעשית מאז שנפרדנו היה לפלוש לבסיס של צוות מגמה-רמפא"ג, אני מניח שלוטאד לא היה כל כך מועיל במצבו החלש. למרות שאם היית מאמן אותו קצת לפני, תחשוב כמה מועיל הוא היה מול פוקימוני האש והאדמה שלהם". אתה חושב ומבין שלודיקולו חזק היה עוזר לך להביס את הבסיס הזה ברגעים ספורים. "בכל מקרה, יש סיבה שבאת עד אליי? או שסתם באת לדבר קצת?". אתה מסביר לה מדוע באת ומציג לה את ההזמנה. היא מתפעלת, ואומרת:"וואו. הזמנה רשמית למשתה דרג גבוה של הצוות? תודה רבה על ההזמנה קלאן. אני אשמח לבוא כבת זוגתך. בוא ניפגש עוד 20 דקות בכיכר של סלדון, אני צריכה להתלבש ולהתארגן. לך להתארגן גם אתה, אתה עוד נראה תשוש מהפלישה". בעוד היא מדברת שאתה שם לב שאתה עדיין לובש את המדים מלאים החול שאיתם היית בפלישה. אתה נפרד מלינדי ומשתגר מיד לחדרך, שם אתה מתרחץ, נשטף ומחליף לבגדים מהודרים יותר, מכיוון שלמזלך פורט בהזמנה שההגעה על קוד לבוש, ולא על מדי הצוות. לאחר כעשר דקות אתה משתגר חזרה לעיר סלדון, ומוצא את דרכך אל הכיכר המרכזית של העיר. שם, לינדי מחכה לך - שיערה השחור נופל מכתפיה, והשמלה היפהפייה שהיא לובשת כמעט ומסנוורת אותך. היא מנופפת לך לשלום ואומרת:"נו? שנלך?". אתם משתגרים אל עבר העיר סאנישור שבסינו. השעה היא שעת בוקר מאוחרת, והעיר רק מתחילה להתעורר. אתם מתקדמים אל עבר האזור בקיר בו אתה זוכר שראית במפה שהכניסה אל המפקדה נמצאת. אתם גם שמים לב שככל שאתם מתקרבים לפתח, סיכות הסוכן שלכם זוהרות באור בוהק יותר. אתם לבסוף מגיעים למקום בו הסיכות שלכם כל כך בוהקות שהן פולטות אור. אתם נוגעים בקיר וחשים פתח. קיר האבנים זז לשני הצדדים ומעבר נפתח בפניכם. אתה ולינדי נכנסים יחדיו למעלית העגולה והמוכרת, שבכניסה למפקדה הראשית היא כמובן גדולה יותר. המעלית אומרת לכם:"ברכות, קלאן אנג'לו ולינדי לונגהורן, על הבסת ההליקס וטיפול בפצועים. מנהיגי הצוות מחכים לכם בחצרו של ברנדון. אנא, פנו למולי בלפק הראשי לפרטים נוספים". אתם יוצאים מהמעלית אל הלובי הגדול של המפקדה, שם עומדים כמאות סוכנים ומוחאים לכם כפיים בעודכם הולכים. נראה שאנשים מזהים אותך על מעשי הגבורה שלך. מולי, הפקידה, מחייכת לעברכם ולוקחת אתכם אל פתח מעלית הממוקם בתוך הדלפק שלה. אתם נכנסים למעלית בעוד הסוכנים מריעים לכם ומולי אומרת לכם:"במשרד של ברנדון פנו ימינה". דלת המעלית נסגרת ולינדי מחייכת. היא אומר בבדיחות דעת:" דווקא די נחמד להיות הדייט של סלב בצוות". שניכם מצחקקים יחד בעוד המעלית עוצרת, ואתם מגיעים למשרדו רחב הידיים של ברנדון. המשרד מדהים - צבוע כולו בגווני צהוב בהיר, ירוק וחום בהיר, עם שולחן גדול במרכזו וארונות על גיב ארונות בצדדים. אך הרצפה והקיר האחורי הם מה שמסקרן אותך: כל הקיר האחורי של המשרד והרצפה שלו עשויים מזכוכית, ומאחוריהם אתה רואה שורות על גבי שורות של פוקדורים, מאות, מונחים אחד ליד השני. הצבעים השונים של הפוקדורים מנצנצים באור המנורות. אתה רואה דלת לשמאל ודלת לימין. לינדי אומרת:"אז השמועות נכונות. לברנדון באמת יש מאות פוקימונים..." אתה הולך עם לינדי לכיוון הדלת השמאלית ומסתכל דרך החלון הקטן שבדלת ונדהם - מעבר לחלון אתה רואה את ההאנגאר הריק שאתה מזהה ממבחן הקבלה שלך. נראה שעם כל המסתוריות שבמבחן הקבלה, עברת אותו ממש מתחת לאף של המפקדה הראשית של הצוות. אתם ממשיכים ללכת לעבר קיר הפוקדורים ואד פונים אל עבר הדלת השנייה מצד ימין, עליה רשום "גן". אתם נכנסים בה ומגיעים אל הגן התת-קרקעי המרהיב של ברנדון, עם שמש הצהריים מאירה עליכם למרות שאתם מאות מטרים מתחת לפני האדמה. אתם מתקדמים אל עבר האזור בו נמצאים רוב האנשים ושומעים תרועות עזות. סביב השולחן הענקי יושבים כ-100 אנשים ומוחאים לכם כפיים. לכל האנשים סיכות סוכן מיוחדות בצבעים שונים. אתה מזהה כמה פרצופים מוכרים בקהל, כמו מגנו, סטיבן ורד, מאסטר הפוקימונים האגדי. בראש השולחן אתם רואים את ברנדון, עומד על הגבהה קטנה, עם מעילו הירוק והסיכה הירוקה שנוצצת על דשו. הוא אומר:"קלאן! ברוך הבא! בוא שב בינתיים, אנחנו בדיוק מחכים שאליס וטרוי יגיעו". אתה מתיישב עם לינדי בשני מקומות פנויים ליד מגנו. מגנו מחייך לעברך ואומר:"אז אני רואה שמצאת בת זוג אחרי הכל". מגנו ולינדי מציגים עצמם אחד לשני ומגנו אומר:"כן, שמעתי את השם שלך כבר. ישנם דיבורים על קידום שאת אמורה לקבל בעתיד הקרוב". לינדי מחייכת במבוכה. אתם מחכים ומדברים עוד כעשר דקות עם מוזיקה נעימה המנתגנת ברקע, נהנים מהשמש החמימה. לאחר מכן אתה שומע קול מגיע מעבר המסדרון ממנו באתם, ואחריו טרוי ואליס מתקדמים, אוחזים את מקסי המעולף והפצוע בשתי ידיהם ולפניהם שתי מייטיינותף אחד שחור ואחד זהוב: . ברנדון אומר:"אליס, טרוי וקלאן! גיבורי היום! גשו אליי!". אליס וטרוי מחזירים את מייטיינה ומעבירים את מקסי לשני סוכנים שחיכו בדיוק לכך. הוא בדיוק מתחיל להתעורר ואליס מרססת אותו במהירות בתרסיס שינה. אתה קם ממקומך, נפרד מלינדי לרגע והולך אל עבר ברנדון, כשאליס וטרוי ממשיכים ללכת בנתיב בו הלכו. אתה עולה על במה קטנה סמוכה. ברנדון נעמד מולכם. בו בעת אתה מבחין בבמה גדולה יותר מהעבר השני של השולחן, עליה ניגנה עד כה להקה שייצרה ככל הנראה את המוזיקה ששמעת. ברנדון עומד לידכם, עם הפנים אל הקהל גבה הדרג ואומר:"חברים יקרים! ביום זה, אנו חוגגים את ניצחוננו על חלק מצוות רמפא"ג!". כל האנשים סביב השולחן מריעים. "אמנם ניצחנו רק את מקסי וצוות מגמה-רמפא"ג, אך זהו צעד אחד ראשון בדרכנו אל הניצחון! הצלחנו להשיב את כדור הגריסאוס אל ידיים בטוחות ובתום פלישה עזה אל המפקדה הראשית של צוות מגמה-רמפא"ג, מתחת לאחת החורבות הארכאולוגית העתיקות ביונובה, הצלחנו להביס את מקסי, ואף אויבים מרים ממנו". ברנדון עובר לדבר בטון מעט יותר שקט והקהל נודם. "אליס, קלאן, חברנו הקרוב סטיבן, לטיאוס, לטיאס וזרניאס, פוקימון החיים האגדי, נלחמו יחדיו נגד שליט האופל, ההליקס, בקרב שקבע את גורל האנושות שלנו, ודאג שנישאר כאן עוד קצת זמן על הכוכב הזה. בדיוק מסיבה זו אני גאה להזמין גם את סטיבן סטון!". סטיבן עולה לבמה, מבויש מעט. הוא מוזמן לנאום, והוא נואם נאום חוצב להבות (ולבבות) על אחדות, כוח, ולסיום גם על המינרלים הייחודיים שנפגעו בבניית הבסיס של צוות מגמה רמפא"ג. נראה שקומץ המדענים שבשולחן מצא עניין ייחודי בחלק האחרון. ברנדון פונה אל סטיבן ואומר לו:"סטיבן, חבר ותיק. על פעולותיך האמיצות, אני עושה אותך בזאת חבר כבוד של צוות אג'נטרה!" הקהל מוחא כפיים בעוצמה בעוד ברנדון עונד על דשו של סטיבן סיכה יפהפייה, עשויה מכסף טהור, בה נראה סמל צוות אג'נטרה עם מטאגרוס במרכזו. נראה כי התג הוכן במיוחד בשביל סטיבן. לאחר מכן, ברנדון פונה אל שלושתכם. "אתם תקבלו את האותות המיוחדים שלכם בטקס הרשמי, שייערך עוד כמה ימים. אבל עד אז, ולפני הקהל הזה, אני מעוניין להודיע לכם ששלושתכם קודמתם רשמית, קידום מיוחד של יותר מכמה דרגות!". הקהל מריע בעוצמה. "אך, כמו שאתם מתארים לעצמכם, צוות אג'נטרה הוא יותר מסתם לחימה בצוות רמפא"ג. לצוות שלנו יש חמישה ענפים בהם תוכלו להתפתח, ולכל אחד מהם ראש פיתוח. הענף הראשון הוא הענף המדעי, בראשון עומד מורגן, המפקד המדעי של הצוות". בעודו מדבר צועד קדימה אדם גבוה עם חולצה לבנה, עניבה אדומה, מכנסיים כחולות ושיער שחור: . "בפלוגה המדעית שלנו תוכלו להצטרף למורגן בחקר המסתורים של עולם הפוקימון ובפיתוח טכנולוגיות חדשות ללחימה נגד צוות רמפא"ג, בדיוק כמו משגר הדיסקיות שאתה עונד" הוא אומר ופונה אליך. אליס מעיפה מבט במשגר הדיסקיות שלך, ומבטיכם מתנגשים לרגע. "בנוסף, יש לנו את מחלקת החקירות, ובראשה עומד ג'יי, מפקד החוקרים שלנו". בעוד הוא מדבר, צועד קדימה אדם כבן 40, עם מעיל שחור ארוך וכובע קסקט שחור: . "במחלקת החקירות תוכלו ללמוד להיות חוקרים, איך להוציא מידע מנחקרים ואפילו תצאו למספר משימות במסווה. בנוסף, יש לנו את הפלוגה הרפואית, ובראשה עומד גרי, ראש הרפואה הכללי של צוות אג'נטרה". בעודו מדבר צועד קדימה בחור קטן בבגדים תכולים עם סטטוסקופ על צווארו: . נראה שלינדי מחייכת למראהו, ושהיא כבר נתקלה בו בעבר. "במחלקה הרפואית תוכלו להתפתח ולהיות רופאים בבתי החולים של הצוות, להציל חיים וללמוד על גוף האדם והפוקימון. מי יודע, אולי גם תפרשו ותשתלבו במרכז פוקימונים" הוא אומר בבדיחות דעת. "בנוסף, יש את המחלקה תומכת הלחימה, ובראשה ראש צוות תומך לחימה כללי של הצוות, ג'יילין" הוא אומר ואישה כבת 25 עם כובע ירוק ודלי בידה צועדת קדימה: . "במחלקה תומכת הלחימה תוכלו לעזור לתמיכה בלחימה בכללית שלנו - גידול פוקימונים, אספקת ציוד, ואפילו כמה סיועים מרחוק שאני לא בדיוק רשאי לדבר עליהם..." הוא אומר וקורץ לג'יילין, שמצחקקת. "וכמובן, יש את הצד הלוחם, בראשותי" הוא אומר ומסתובב אליכם. "כסוכני שטח בצוות אג'נטרה, בעצם תמשיכו לעשות את מה שעשיתם עד כה, רק בתנאים יותר טובים ובביצוע משימות יותר קשות. תזכו לאימונים מהצוות, תעבור פעילויות נוספות, ובעצם את רוב זמנכם תעבירו בין בסיסים ומפקדות. בנוסף ,כסוכני שטח, בסיסכם יועבר לאחת מהמפקדות המחוזיות, ופעולותיכם יתרכזו בעיקר באותו מחוז. אז לאן אתם בוחרים להמשיך?" ברנדון שואל, ארבעת ראשי הפלוגות האחרות מאחוריו. טרוי אומר לאליס:"לאן שתלכי, אני אחריך". היא חושבת במשך כמה דקות, ואז אומרת:"מחלקת החקירות והשטח נשמעות לי הכי מתאימות לי. הפלוגה המדעית חשובה-אבל ארגיש שאני לא עוזרת אם לא אצא לשטח. הפלוגה הרפואית היא הצלת חיים-אבל אני מעדיפה למנוע פגיעה בחיים מההתחלה. גידול פוקימונים בתומכת הלחימה נשמע מדהים-אבל אחרי הקרב עם מקסי, אני חושבת שללחום בחוץ זה הדבר שארגיש הכי תורמת בו" אתלבט בקול. לאחר כמה דקות נוספות של מחשבה אענה "אני מתחרטת, אני חושבת שכתומכת לחימה אוכל לתרום הכי הרבה. גידול פוקימונים זה החלום שלי". היא שואלת את טרוי מה הוא בוחר, והוא מחבק אותה מהצד, אומר לה: "אל תדאגי, כבר אמרתי לך, לאן שאת הולכת, אני אחריך". אתה אומר:"אני אמשיך להיות סוכן שטח". ברנדון אומר:"מצוין. אני כבר אדבר איתך בשלב מאוחר יותר. ג'יילין תדריך אתכם לאחר המשתה, טרוי ואליס. בינתיים, תהנו מהארוחה!" הוא אומר בקול גדול והקהל מריע. ברנדון וסטיבן יורד מהבמה, ואתה מתקרב אל עבר אליס לאט לאט. באותו רגע אתה נזכר בפוקדור שמצאת על רצפת הבסיס של צוות מגמה-רמפא"ג, בו היה פוקימון דמוי פרח שלא ראית כמותו מעולם. טרוי אומר:"אני אלך לשמור לנו מקום" ויורד גם הוא. נראה שהוא מבין שיש לכם כמה עניינים להשלים. "אז מה? תומך לחימה, אה? זה אומר שדרכנו יחלו להיפרד אט אט. לא נלך להביס שוב שטנים ביחד" אתה אומר בגיחוך והיא צוחקת. "יש משהו שרציתי לתת לך, לפני שניפרד" אתה אומר ומפשפש בתיקך, מוציא את הפוקדור שמצאת בבסיס הפוקדור אמנם אדום, אך עדיין מלא כולו בחול ואבק: . "קיבלתי אותה לא מזמן. אני חושב שהיא תתאים לך יותר מלי". אליס לוקחת ממך את הפוקדור, ואומרת לך:"אממ.. תודה רבה! אני אטפל בה".
    היא מסמיקה קלות במבוכה. "הנה, קח את זה" היא אומרת ומושיטה לך את אחד הפוקדורים שלה בחזרה. "זה הפוקדור הראשון שקיבלתי, תמיד האמנתי שהוא מביא מזל אז.. אולי זה יעזור גם לך" היא אומרת ותוחבת את הכדור לידך לפני שהיא מסתובבת והולכת. אתה לוקח ממנה את הכדור, במבט חסר רגש, והיא יורדת למטה אל טרוי והשולחן. אתה חוזר ללינדי והיא אומרת לך:"וואו, קלאן. אני כבר מחכה לראות אותך עוד כמה חדשים, בטח כבר תהיה מפקד מחוז" היא אומרת בקול מתבדח, אך נראה שהיא מתכוונת למה שהיא אמרה. אתה ממשיך לדבר איתה עוד קצת, ואז עובד ומדבר עם שאר האנשים שאתה מכיר בשולחן, כמו סטיבן, ואז הולך ומדבר ארוכות עם מגנו, שעל הדרך מכיר אתוך גם לרד, מאסטר הפוקימונים, שהוא מפקד הטוראים בצוות. דרגה שאתה לא תחווה מעולם... לאחר מכן המשתה נגמר והאנשים מתפזרים, וברנדון מוצא אותך. הוא אומר לך:"היי קלאן. אני יותר משמח שבחרת להיות סוכן שטח. בעיקרון היית אמר להפוך כעת לסוכן שטח מתלמד, אך אני עומד להעביר אותך מסלול מקוצר שיהפוך אותך ישירות לסוכן שטח, בו תדלג על כמה דרגות. דבר ראשון, יהיה עליך לעבור למגורי סוכני השטח, כאן במפקדה. החדר שלך הוא חדר 875 בקומה 88-. זה חדר לסוכני שטח, ואתה תבחין שהוא קצת אחר. תיכנס לחדר ואז לך להעביר את כל החפצים שלך מסינאבאר, כולל הפוקימונים. החדר הזה יעבור לטירונים אחרים, אז אל תשכח כלום. ההתלמדות שלך כהכנה לסוכן שטח תתחיל מחר. בינתיים, נוח ונצל את היום הזה כמיטבו. ניפגש מחר אצלי במשרד" הוא אומר והולך.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

עמוד 83 מתוך 89 ראשוןראשון ... 33738182838485 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •