נועם
*זה יקרה בבוא הזמן (אח"כ)
*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים מוקדמים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 15,320 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נהנה מכך שניצחתם, עונה לסטיבן ומודה ללטיאס, לטיאוס וזרניאס בעודם עוזבים. אליס לוקחת מאובן חום מתוך הערמה: . טרי ואליס מדברים קצת, מחליפים ביניהם זוג פוקדורים. אליס אומרת:"ודרך אגב, זה קלאן-הוא עזר לי בקרב" לעבר טרוי, מנסה להציג ביניכם. "אני מאמין שלא הכרנו, קלאן. טרוי, נכון? " אתה אומר לו וטרוי משיב לך:"היי קלאן. נעים להכיר אותך". אתם לוחצים ידיים בידידות, אך נראה כי מעט מבוכה עוד מרחפת באוויר. אתה אומר אל אליס, פונה אליה:"זה זרניאס. הוא... החזיר לי את גביש החיים. כשיגיע הזמן... נצטרך ללכת לעץ החיים ולנפץ אותו. ועד אז, אני שומר עליו.". נאתה מנסה להתחמק מקשר עין ישיר איתה. "טוב, אני מאמין שיש לכם עניינים להשלים. ולי בכל מקרה יש כמה דברים להסביר למגנו." אתה אומר לעברה ושולף את המשגר שלך. "והיי," אתה אומר בעודך מזין את הנתונים הדרושים על מנת להשתגר לחדר המרכזי של הבסיס, בו מגנו כעת. "תשמור עליה. כבר לא מוצאים דברים כאלה. לפחות לא כשלהציל את העולם זה מה שעומד לך בראש העניינים. נתראה כשנתראה, אליס" אתה מנפנף לשלום לעברה ומיד משתגר משם. ברגע שאתה משתגר אתה רואה כמה סוכנים מרביצים לחיילי מגמה-רמפא"ג העומדים האחרונים, שואגים שאגת שמחה עצומה על כך שהם ניצחו. אתה רואה את מגנו זורח מאושר ואומר לך:"ניצחנו קלאן! ניצחנו!". אתה אומר לו שיש לך כמה דברים לספר לו והוא מרצין תוך כמה שניות. אתם משתגרים אל העיר אוליביין, הולכים אל הכניסה לבסיס ליד המגדלור ונכנסים אליה, ממשיכים בתוך הבסיס עד למשרדו של מגנו. אתה מספר לו את כל מה שקרה, ונראה כי הוא כמעט לא מאמין. כשאתה מסיים הוא אומר:"אתה רציני? ההיתקלות שלך עם גיראטינה עוד היתה בגדר ההיגיון, אבל מה יש להליקס לחפש איתם? הוא משתף איתם פעולה? הוא הגיע לשם במקרה? מה הוא רוצה באמת? מה הסיבה שהוא התעורר מחדש? בכל מקרה, כל אלו שאלות לשלב מאוחר יותר. סמוך עליי שאני אשלב אותך וגם את הסוכנת השנייה שהיתה איתך, אליס, למרות שהיא כבר לא תחת שיפוטי, בישיבת לקיחת לקחים מהפלישה. אבל עכשיו זה הזמן לחגוג. הבסנו את המסה העיקרית של צוות מגמה-רמפא"ג! ברגעים אלו סוכני שטח שלנו ביונובה מסיימים פלישות לבסיסי מחקר והמעבדות הקטנות שלהם שמפוזרות לכל אורך המחוז. אבל ניצחנו! אני מאמין שלא יעבור הרבה זמן וגם מקסי יובל אלינו. הסוכן שיביא אותו... הוא עומד לקבל לא מעט העלאות בדרגה" מגנו מצחקק. "ההנהגה של הצוות עורכת משתה ניצחון אצל ברנדון. גם מקסי יובא לשם כשנמצא אותו. תצטרף אלינו. אני מאמין שעם מעשי הגבורה שלך, בקרוב מאוד אתה תטפס כמה דרגות למעלה ותוזמן לאירועים אלו באופן קבוע. נסה לתפוס את ברנדון לשיחה כשתגיע. הוא אולי יוכל לתת לך קצת יותר פרטים על הפרסים שלך". "ועוד משהו" הוא אומר וזורק לעברך פוקדור כתום: . "מתנת פרידה ממני, למקרה שלא אזכה לראות אותך אחרי ההעלאה שלך. אני מקווה שתשתמש בפוקימון הזה לטובה" הוא אומר ומלווה אותך החוצה, מתחיל לכוונן את המשגר שלו לשיגור.
מה תעשה?