נועם
*מיקום - מפקדת מחוז ג'וטו, העיר אוליביין, ג'וטו
*זמן - בוקר מוקדם
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 15,320 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לך אל עמדת השיגור ומשתגר ישירות אל מפקדת מחוז קנטו בסלדון. משם אתה מוצא את דרכך בבסיס הגדול אל המעלית שמובילה אל ביה"ח של הבסיס. אתה יורד במעלית אל לובי גדול ומרשים היכול להכיל כמה מאות בני אדם. התקרה בגובה כמה מאות מטרים. בדרכך אל הדלפק הראשי אתה רואה קיר מלא בכעשרים פלטות מתכת היורדות מהתקרה לרצפה, על כל אחת מהן רשום בכתב קטן מה נמצא בכל קומה של ביה"ח. מהסתכלות מהירה אתה מבין שבבית החולים יש כמה מאות קומות, סביב ה-600, כאשר בכל קומה סביב ה250 חדרים ו5 מחלקות. אתה זנכר שלינדי אמרה לך שהיא קודמה להיות מנהלת מחלקה, ובפחדך מגלה שבבית החולים הזה בלבד ישנם 3,000 מנהלי מחלקה. אתה ניגש בחשש קל לדלפק ואומר שאתה מחפש את לינדי שהועברה מביה"ח בסינאבאר לפני כמה שבועות. הפקידה מקלידה במחשב ואומרת:"לינדי לונגהורן? היא היתה חובשת בבית החולים בסינאבאר ואתה היית המטופל האחרון שלה. אליה התכוונת?". אתה אומר לה שכן והיא אומרת לך:"היא כרגע בהפסקה שלה. היא אמרוה להתחיל לעבוד עוד בערך 10 דקות. היא בקומה 476- במחלקה 3. בהצלחה" היא אומר לך בעודך רץ במעלית. אתה נכנס למעלית ומגלה שכל קירותיה כפתורים על גבי כפתורים. לוקחת לך בערך דרכה עד שאתה מוצא את קומה 476- ולוחץ על הכפתור. לאחר מכן המעלית יורדת למטה במשך כחמש דקות, עד שדלתה נפתחת סוף סוף. אתה יוצא אל מסדרון בגודל דומה לגודל של הלובי בו היית, ומטייל בין המחלקות עד שאתה מגיע למחלקה 3. אהת מחפש בתוכה בקדחתנות אחר משרד מנהלת המחלקה ורואה חדר קטן שעל דלתו רשום:"מנהלת מחלקה כירורגית קומה 476- | לינדי לונגהורן". אתה דופק על הדלת ולינדי פותחת לך את הדלת. היא נראית מופתעת ואומרת:"קלאן? בוא, כנס". אתה נכנס למשרדה. אתה רואה שמאםנ הוא לא גדול במיוחד, בערך בגודל של הסלון בחדר שלך בסינאבאר, אך הוא מרגיש נעים מאוד ולא קר ומנוכר כמו שאר בית החולים. קירות החדר צבועים בגוון חום בהיר ועציצים מפוזרים במיקומים אסטרטגיים סביב החדר. היא אומרת לך:"אז קלאן, מה מביא אותך לכאן? ואיך היתה תקופת ההחלמה?". אתה מספר לה את כל עלילותיך בשבועות האחרונים בכמה דקות - ההעברה להואן, האבן שקיבלת במעון היום, הסיפור שעברת עם סטיבן, ההחלמה שלך, משימת המחקר לחורבות הטירה, הגילוי של הבסיס, הקרב מול גיראטינה, הפלישה המסיבית לבסיס של צוות מגמה-רמפא"ג, הקרב מול ההליקס והניצחון על מקסי וצוות מגמה-רמפא"ג. היא יושבת בשקט כמה דקות, אומרת:"וואו. אז אתה זה שהתחיל את הפלישה לחורבות הטירה? מרשים מאוד. זאת הפלישה המסיבית הראשונה של הצוות מזה שנים, וזאת היתה הפלישה עם מספר הפצועים הנמוך ביותר אי פעם, רק 1,500. אין לך מושג עד כמה המספר הזה קטן. רובם גם פונו לבית החולים החירומי, למחלקה שלי הגיעו רק 10 פצועים. זה כיף האמיתי בלנהל מחלקה בבי"ח ענק - אין אף פעם עומס מטופלים. בכל מקרה, מה שלום לוטאד? איך הוא מתפתח איתך?". אתה מסביר לה שאמנם עוד לא יצא לך כל כך ללחום עם לוטאד, אך שהוא נראה לך חזק במיוחד. היא אומרת:"טוב הרי רוב מה שעשית מאז שנפרדנו היה לפלוש לבסיס של צוות מגמה-רמפא"ג, אני מניח שלוטאד לא היה כל כך מועיל במצבו החלש. למרות שאם היית מאמן אותו קצת לפני, תחשוב כמה מועיל הוא היה מול פוקימוני האש והאדמה שלהם". אתה חושב ומבין שלודיקולו חזק היה עוזר לך להביס את הבסיס הזה ברגעים ספורים. "בכל מקרה, יש סיבה שבאת עד אליי? או שסתם באת לדבר קצת?". אתה מסביר לה מדוע באת ומציג לה את ההזמנה. היא מתפעלת, ואומרת:"וואו. הזמנה רשמית למשתה דרג גבוה של הצוות? תודה רבה על ההזמנה קלאן. אני אשמח לבוא כבת זוגתך. בוא ניפגש עוד 20 דקות בכיכר של סלדון, אני צריכה להתלבש ולהתארגן. לך להתארגן גם אתה, אתה עוד נראה תשוש מהפלישה". בעוד היא מדברת שאתה שם לב שאתה עדיין לובש את המדים מלאים החול שאיתם היית בפלישה. אתה נפרד מלינדי ומשתגר מיד לחדרך, שם אתה מתרחץ, נשטף ומחליף לבגדים מהודרים יותר, מכיוון שלמזלך פורט בהזמנה שההגעה על קוד לבוש, ולא על מדי הצוות. לאחר כעשר דקות אתה משתגר חזרה לעיר סלדון, ומוצא את דרכך אל הכיכר המרכזית של העיר. שם, לינדי מחכה לך - שיערה השחור נופל מכתפיה, והשמלה היפהפייה שהיא לובשת כמעט ומסנוורת אותך. היא מנופפת לך לשלום ואומרת:"נו? שנלך?". אתם משתגרים אל עבר העיר סאנישור שבסינו. השעה היא שעת בוקר מאוחרת, והעיר רק מתחילה להתעורר. אתם מתקדמים אל עבר האזור בקיר בו אתה זוכר שראית במפה שהכניסה אל המפקדה נמצאת. אתם גם שמים לב שככל שאתם מתקרבים לפתח, סיכות הסוכן שלכם זוהרות באור בוהק יותר. אתם לבסוף מגיעים למקום בו הסיכות שלכם כל כך בוהקות שהן פולטות אור. אתם נוגעים בקיר וחשים פתח. קיר האבנים זז לשני הצדדים ומעבר נפתח בפניכם. אתה ולינדי נכנסים יחדיו למעלית העגולה והמוכרת, שבכניסה למפקדה הראשית היא כמובן גדולה יותר. המעלית אומרת לכם:"ברכות, קלאן אנג'לו ולינדי לונגהורן, על הבסת ההליקס וטיפול בפצועים. מנהיגי הצוות מחכים לכם בחצרו של ברנדון. אנא, פנו למולי בלפק הראשי לפרטים נוספים". אתם יוצאים מהמעלית אל הלובי הגדול של המפקדה, שם עומדים כמאות סוכנים ומוחאים לכם כפיים בעודכם הולכים. נראה שאנשים מזהים אותך על מעשי הגבורה שלך. מולי, הפקידה, מחייכת לעברכם ולוקחת אתכם אל פתח מעלית הממוקם בתוך הדלפק שלה. אתם נכנסים למעלית בעוד הסוכנים מריעים לכם ומולי אומרת לכם:"במשרד של ברנדון פנו ימינה". דלת המעלית נסגרת ולינדי מחייכת. היא אומר בבדיחות דעת:" דווקא די נחמד להיות הדייט של סלב בצוות". שניכם מצחקקים יחד בעוד המעלית עוצרת, ואתם מגיעים למשרדו רחב הידיים של ברנדון. המשרד מדהים - צבוע כולו בגווני צהוב בהיר, ירוק וחום בהיר, עם שולחן גדול במרכזו וארונות על גיב ארונות בצדדים. אך הרצפה והקיר האחורי הם מה שמסקרן אותך: כל הקיר האחורי של המשרד והרצפה שלו עשויים מזכוכית, ומאחוריהם אתה רואה שורות על גבי שורות של פוקדורים, מאות, מונחים אחד ליד השני. הצבעים השונים של הפוקדורים מנצנצים באור המנורות. אתה רואה דלת לשמאל ודלת לימין. לינדי אומרת:"אז השמועות נכונות. לברנדון באמת יש מאות פוקימונים..." אתה הולך עם לינדי לכיוון הדלת השמאלית ומסתכל דרך החלון הקטן שבדלת ונדהם - מעבר לחלון אתה רואה את ההאנגאר הריק שאתה מזהה ממבחן הקבלה שלך. נראה שעם כל המסתוריות שבמבחן הקבלה, עברת אותו ממש מתחת לאף של המפקדה הראשית של הצוות. אתם ממשיכים ללכת לעבר קיר הפוקדורים ואד פונים אל עבר הדלת השנייה מצד ימין, עליה רשום "גן". אתם נכנסים בה ומגיעים אל הגן התת-קרקעי המרהיב של ברנדון, עם שמש הצהריים מאירה עליכם למרות שאתם מאות מטרים מתחת לפני האדמה. אתם מתקדמים אל עבר האזור בו נמצאים רוב האנשים ושומעים תרועות עזות. סביב השולחן הענקי יושבים כ-100 אנשים ומוחאים לכם כפיים. לכל האנשים סיכות סוכן מיוחדות בצבעים שונים. אתה מזהה כמה פרצופים מוכרים בקהל, כמו מגנו, סטיבן ורד, מאסטר הפוקימונים האגדי. בראש השולחן אתם רואים את ברנדון, עומד על הגבהה קטנה, עם מעילו הירוק והסיכה הירוקה שנוצצת על דשו. הוא אומר:"קלאן! ברוך הבא! בוא שב בינתיים, אנחנו בדיוק מחכים שאליס וטרוי יגיעו". אתה מתיישב עם לינדי בשני מקומות פנויים ליד מגנו. מגנו מחייך לעברך ואומר:"אז אני רואה שמצאת בת זוג אחרי הכל". מגנו ולינדי מציגים עצמם אחד לשני ומגנו אומר:"כן, שמעתי את השם שלך כבר. ישנם דיבורים על קידום שאת אמורה לקבל בעתיד הקרוב". לינדי מחייכת במבוכה. אתם מחכים ומדברים עוד כעשר דקות עם מוזיקה נעימה המנתגנת ברקע, נהנים מהשמש החמימה. לאחר מכן אתה שומע קול מגיע מעבר המסדרון ממנו באתם, ואחריו טרוי ואליס מתקדמים, אוחזים את מקסי המעולף והפצוע בשתי ידיהם ולפניהם שתי מייטיינותף אחד שחור ואחד זהוב: . ברנדון אומר:"אליס, טרוי וקלאן! גיבורי היום! גשו אליי!". אליס וטרוי מחזירים את מייטיינה ומעבירים את מקסי לשני סוכנים שחיכו בדיוק לכך. הוא בדיוק מתחיל להתעורר ואליס מרססת אותו במהירות בתרסיס שינה. אתה קם ממקומך, נפרד מלינדי לרגע והולך אל עבר ברנדון, כשאליס וטרוי ממשיכים ללכת בנתיב בו הלכו. אתה עולה על במה קטנה סמוכה. ברנדון נעמד מולכם. בו בעת אתה מבחין בבמה גדולה יותר מהעבר השני של השולחן, עליה ניגנה עד כה להקה שייצרה ככל הנראה את המוזיקה ששמעת. ברנדון עומד לידכם, עם הפנים אל הקהל גבה הדרג ואומר:"חברים יקרים! ביום זה, אנו חוגגים את ניצחוננו על חלק מצוות רמפא"ג!". כל האנשים סביב השולחן מריעים. "אמנם ניצחנו רק את מקסי וצוות מגמה-רמפא"ג, אך זהו צעד אחד ראשון בדרכנו אל הניצחון! הצלחנו להשיב את כדור הגריסאוס אל ידיים בטוחות ובתום פלישה עזה אל המפקדה הראשית של צוות מגמה-רמפא"ג, מתחת לאחת החורבות הארכאולוגית העתיקות ביונובה, הצלחנו להביס את מקסי, ואף אויבים מרים ממנו". ברנדון עובר לדבר בטון מעט יותר שקט והקהל נודם. "אליס, קלאן, חברנו הקרוב סטיבן, לטיאוס, לטיאס וזרניאס, פוקימון החיים האגדי, נלחמו יחדיו נגד שליט האופל, ההליקס, בקרב שקבע את גורל האנושות שלנו, ודאג שנישאר כאן עוד קצת זמן על הכוכב הזה. בדיוק מסיבה זו אני גאה להזמין גם את סטיבן סטון!". סטיבן עולה לבמה, מבויש מעט. הוא מוזמן לנאום, והוא נואם נאום חוצב להבות (ולבבות) על אחדות, כוח, ולסיום גם על המינרלים הייחודיים שנפגעו בבניית הבסיס של צוות מגמה רמפא"ג. נראה שקומץ המדענים שבשולחן מצא עניין ייחודי בחלק האחרון. ברנדון פונה אל סטיבן ואומר לו:"סטיבן, חבר ותיק. על פעולותיך האמיצות, אני עושה אותך בזאת חבר כבוד של צוות אג'נטרה!" הקהל מוחא כפיים בעוצמה בעוד ברנדון עונד על דשו של סטיבן סיכה יפהפייה, עשויה מכסף טהור, בה נראה סמל צוות אג'נטרה עם מטאגרוס במרכזו. נראה כי התג הוכן במיוחד בשביל סטיבן. לאחר מכן, ברנדון פונה אל שלושתכם. "אתם תקבלו את האותות המיוחדים שלכם בטקס הרשמי, שייערך עוד כמה ימים. אבל עד אז, ולפני הקהל הזה, אני מעוניין להודיע לכם ששלושתכם קודמתם רשמית, קידום מיוחד של יותר מכמה דרגות!". הקהל מריע בעוצמה. "אך, כמו שאתם מתארים לעצמכם, צוות אג'נטרה הוא יותר מסתם לחימה בצוות רמפא"ג. לצוות שלנו יש חמישה ענפים בהם תוכלו להתפתח, ולכל אחד מהם ראש פיתוח. הענף הראשון הוא הענף המדעי, בראשון עומד מורגן, המפקד המדעי של הצוות". בעודו מדבר צועד קדימה אדם גבוה עם חולצה לבנה, עניבה אדומה, מכנסיים כחולות ושיער שחור: . "בפלוגה המדעית שלנו תוכלו להצטרף למורגן בחקר המסתורים של עולם הפוקימון ובפיתוח טכנולוגיות חדשות ללחימה נגד צוות רמפא"ג, בדיוק כמו משגר הדיסקיות שאתה עונד" הוא אומר ופונה אליך. אליס מעיפה מבט במשגר הדיסקיות שלך, ומבטיכם מתנגשים לרגע. "בנוסף, יש לנו את מחלקת החקירות, ובראשה עומד ג'יי, מפקד החוקרים שלנו". בעוד הוא מדבר, צועד קדימה אדם כבן 40, עם מעיל שחור ארוך וכובע קסקט שחור: . "במחלקת החקירות תוכלו ללמוד להיות חוקרים, איך להוציא מידע מנחקרים ואפילו תצאו למספר משימות במסווה. בנוסף, יש לנו את הפלוגה הרפואית, ובראשה עומד גרי, ראש הרפואה הכללי של צוות אג'נטרה". בעודו מדבר צועד קדימה בחור קטן בבגדים תכולים עם סטטוסקופ על צווארו: . נראה שלינדי מחייכת למראהו, ושהיא כבר נתקלה בו בעבר. "במחלקה הרפואית תוכלו להתפתח ולהיות רופאים בבתי החולים של הצוות, להציל חיים וללמוד על גוף האדם והפוקימון. מי יודע, אולי גם תפרשו ותשתלבו במרכז פוקימונים" הוא אומר בבדיחות דעת. "בנוסף, יש את המחלקה תומכת הלחימה, ובראשה ראש צוות תומך לחימה כללי של הצוות, ג'יילין" הוא אומר ואישה כבת 25 עם כובע ירוק ודלי בידה צועדת קדימה: . "במחלקה תומכת הלחימה תוכלו לעזור לתמיכה בלחימה בכללית שלנו - גידול פוקימונים, אספקת ציוד, ואפילו כמה סיועים מרחוק שאני לא בדיוק רשאי לדבר עליהם..." הוא אומר וקורץ לג'יילין, שמצחקקת. "וכמובן, יש את הצד הלוחם, בראשותי" הוא אומר ומסתובב אליכם. "כסוכני שטח בצוות אג'נטרה, בעצם תמשיכו לעשות את מה שעשיתם עד כה, רק בתנאים יותר טובים ובביצוע משימות יותר קשות. תזכו לאימונים מהצוות, תעבור פעילויות נוספות, ובעצם את רוב זמנכם תעבירו בין בסיסים ומפקדות. בנוסף ,כסוכני שטח, בסיסכם יועבר לאחת מהמפקדות המחוזיות, ופעולותיכם יתרכזו בעיקר באותו מחוז. אז לאן אתם בוחרים להמשיך?" ברנדון שואל, ארבעת ראשי הפלוגות האחרות מאחוריו. טרוי אומר לאליס:"לאן שתלכי, אני אחריך". היא חושבת במשך כמה דקות, ואז אומרת:"מחלקת החקירות והשטח נשמעות לי הכי מתאימות לי. הפלוגה המדעית חשובה-אבל ארגיש שאני לא עוזרת אם לא אצא לשטח. הפלוגה הרפואית היא הצלת חיים-אבל אני מעדיפה למנוע פגיעה בחיים מההתחלה. גידול פוקימונים בתומכת הלחימה נשמע מדהים-אבל אחרי הקרב עם מקסי, אני חושבת שללחום בחוץ זה הדבר שארגיש הכי תורמת בו" אתלבט בקול. לאחר כמה דקות נוספות של מחשבה אענה "אני מתחרטת, אני חושבת שכתומכת לחימה אוכל לתרום הכי הרבה. גידול פוקימונים זה החלום שלי". היא שואלת את טרוי מה הוא בוחר, והוא מחבק אותה מהצד, אומר לה: "אל תדאגי, כבר אמרתי לך, לאן שאת הולכת, אני אחריך". אתה אומר:"אני אמשיך להיות סוכן שטח". ברנדון אומר:"מצוין. אני כבר אדבר איתך בשלב מאוחר יותר. ג'יילין תדריך אתכם לאחר המשתה, טרוי ואליס. בינתיים, תהנו מהארוחה!" הוא אומר בקול גדול והקהל מריע. ברנדון וסטיבן יורד מהבמה, ואתה מתקרב אל עבר אליס לאט לאט. באותו רגע אתה נזכר בפוקדור שמצאת על רצפת הבסיס של צוות מגמה-רמפא"ג, בו היה פוקימון דמוי פרח שלא ראית כמותו מעולם. טרוי אומר:"אני אלך לשמור לנו מקום" ויורד גם הוא. נראה שהוא מבין שיש לכם כמה עניינים להשלים. "אז מה? תומך לחימה, אה? זה אומר שדרכנו יחלו להיפרד אט אט. לא נלך להביס שוב שטנים ביחד" אתה אומר בגיחוך והיא צוחקת. "יש משהו שרציתי לתת לך, לפני שניפרד" אתה אומר ומפשפש בתיקך, מוציא את הפוקדור שמצאת בבסיס הפוקדור אמנם אדום, אך עדיין מלא כולו בחול ואבק: . "קיבלתי אותה לא מזמן. אני חושב שהיא תתאים לך יותר מלי". אליס לוקחת ממך את הפוקדור, ואומרת לך:"אממ.. תודה רבה! אני אטפל בה".
היא מסמיקה קלות במבוכה. "הנה, קח את זה" היא אומרת ומושיטה לך את אחד הפוקדורים שלה בחזרה. "זה הפוקדור הראשון שקיבלתי, תמיד האמנתי שהוא מביא מזל אז.. אולי זה יעזור גם לך" היא אומרת ותוחבת את הכדור לידך לפני שהיא מסתובבת והולכת. אתה לוקח ממנה את הכדור, במבט חסר רגש, והיא יורדת למטה אל טרוי והשולחן. אתה חוזר ללינדי והיא אומרת לך:"וואו, קלאן. אני כבר מחכה לראות אותך עוד כמה חדשים, בטח כבר תהיה מפקד מחוז" היא אומרת בקול מתבדח, אך נראה שהיא מתכוונת למה שהיא אמרה. אתה ממשיך לדבר איתה עוד קצת, ואז עובד ומדבר עם שאר האנשים שאתה מכיר בשולחן, כמו סטיבן, ואז הולך ומדבר ארוכות עם מגנו, שעל הדרך מכיר אתוך גם לרד, מאסטר הפוקימונים, שהוא מפקד הטוראים בצוות. דרגה שאתה לא תחווה מעולם... לאחר מכן המשתה נגמר והאנשים מתפזרים, וברנדון מוצא אותך. הוא אומר לך:"היי קלאן. אני יותר משמח שבחרת להיות סוכן שטח. בעיקרון היית אמר להפוך כעת לסוכן שטח מתלמד, אך אני עומד להעביר אותך מסלול מקוצר שיהפוך אותך ישירות לסוכן שטח, בו תדלג על כמה דרגות. דבר ראשון, יהיה עליך לעבור למגורי סוכני השטח, כאן במפקדה. החדר שלך הוא חדר 875 בקומה 88-. זה חדר לסוכני שטח, ואתה תבחין שהוא קצת אחר. תיכנס לחדר ואז לך להעביר את כל החפצים שלך מסינאבאר, כולל הפוקימונים. החדר הזה יעבור לטירונים אחרים, אז אל תשכח כלום. ההתלמדות שלך כהכנה לסוכן שטח תתחיל מחר. בינתיים, נוח ונצל את היום הזה כמיטבו. ניפגש מחר אצלי במשרד" הוא אומר והולך.
מה תעשה?