Pokemon GO
עמוד 85 מתוך 89 ראשוןראשון ... 35758384858687 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,261 עד 1,275 מתוך 1331
  1. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    Amitlv
    *אופסיס. לא נורא נסלח
    *המבנה וסודותיו חח. זה מרכז פוקימונים, מה כבר יהיה בו?
    *מיקום - מרכז פוקימונים, העיר סנוופוינט, סינו
    *זמן - לפנות בוקר.
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *דרגה - חייל טירון
    *כסף - 7,300 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה בודק מהר את תיקך, רואה שלא נגעו בו לרגע ושהכל בו (זה בעצם נרתיק לחגורה ולא תיק גב אבל חפיף). אתה מתפשט ונח לך במים החמים מספר דקות, מיד לאחר מכן יוצא ומתנגב. אתה רואה שהאחות השאירה לך ברוב נדיבותה סט בגדים נוסף על שידה. אתה מתנגב ומתלבש בו. הבגדים בדיוק במידה שלך. נראה שהיא בדקה את מידותיך בעודה מכניסה אותך למקלחת. אתה מתנגב, לובש את החגורה עם הנרתיק והפוקדור של הורסי ויוצא מהחדר. אתה יוצא מהמסדרון המלא בחדרים המוציאים אדים, חוזר אל האולם הראשי האולם הראשי של מרכז הפוקימונים מלא כמעט עד אפס מקום. אתה רואה את האחות ג'וי מקבלת פוקימונים לריפוי, ועוד כמה אחיות זוטרות יותר בדלפק נפרד מחלקות כוסות שוקו חם ומאפים. אתה רואה גרמי מדרגות המובילים מעלה ומטה עם שלטים. השלט ליד גרם המדרגות העליון אומר"מרכז החלפות" והשלט ליד גרם המדרגות התחתון אומר "חדר אינטרנט". אתה רואה עוד מסדרון המקביל למסדרון שיצאת ממנו, ובבדיקה עמוקה יותר אתה מגלה שבכניסתו ישנה דלת הרשום עליה "הכניסה לצוות המרכז בלבד". השעון מעל עמדת הריפוי מורה '04:35'. אתה מבין שאמצע הלילה. אתה רואה שני מסדרונות, אחד בקיר הימני של המרכז ואחד בשמאלי. בכניסה לשניהם רשום 'חדרי לינה - יש להשכיר חדר מהאחות ג'וי'. זה פחות או יותר כל מה שאתה מצליח לראות באולם הראשי של מרכז הפוקימונים.
    מה תעשה?
    'מאוחר מידי וקר מידי להמשיך במסע' אחשוב מה לעשות עכשיו 'אני לא מרגיש כל כך עייף' אחשוב ואז אבהה מאט בשלט של הכניסה לעובדים בלבד 'מה כבר יכול להיות מאחורי הדלת הזו' אחשוב ואנסה לפתוח את הדלת

כמו תמיד. עמיטריד.

2. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *אתה מבין עכשיו מה זה היה הפרי דה פאווניארד בחתימה שלי לפני כמה חודשים? חח
    *איך אני אאזן את זה חח כ הקטע של התגובות זה תיאורים. למרות שהיה גם הרבה מלל של מגנו פה.
    *ג'וזף מת ואתה תצטרך להתגבר על כך. sheesh. איך אתה חושב שיש לך חדר פנוי?
    *תגיד תודה ושתוק חח
    *מיקום - משרדו של מגנו, מפקדת מחוז ג'וטו, העיר אוליביין, ג'וטו
    *זמן - בוקר מאוחר
    *עוד יום אחד עד ההתלמדות כסוכן שטח
    *דרגה - טוראי מתקדם
    *כסף - 15,320 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתפלא מכך שמגנו דמע, ומכין את טאלונפליים ומאוויל לתת למגנו את הקרב לו הוא ציפה. לפני שאתם נכנסים לזירה, טאלונפליים צועק בקול נשרי רב עוצמה - הוא מכוון לעבר הנרתיק שלך, דוחף את מקורו לשם ומוציא את הטאלונפליימייט. נראה כי הוא רוצה להתפתח מגה. מאוויל מחווה בראשו בחיוך. נראה כי הוא לא מתנגד. אתה מוצא חתיכת בד אדום, קושר אליה את האבן ומניח אותה סביב רגלו הימנית של טאלונפליים, שיהיה משהו שיחזיק את זה לבינתיים. אתה, טאלונפליים ומאוויל צועדים יחדיו אל עבר החדר שמגנו החווה אליו. אתם עוברים בדלת, ואתה מופתע מאוד - מעבר לדלת ישנו חוף ים, עם חול לבן כשלג וים תכול צלול. אתה רואה באופק המים, בצד ימין, כמה סלעים רחוקים שנראים כאיים, ובאופק השמאלי, עיירה קטנה ליד צוקים גבוהים. במרכז החול זירה המסומנת בקווים של עפר חום. מגנו עומד מצידה השני של הזירה אומר לך:"קלאן! ברוך הבא לאי סיאנווד! טוב, כמעט. זו הזירה הפרטית שלי. לכל מפקד מחוז, ראש בסיס וגם לברנדון יש חדר קרב, בו הם עורכים טורנירים וקרבות מיוחדים. הם רשאים לעצב את החדר כרצונם. חדר הקרב של ברנדון ממוקם בתוך הגן רחב הידיים שלו, בעוד שלי הוא כאן. הוא מדמה את אי ילדותי, בו גדלתי יחד עם אחי, האי סיאנווד. למעשה, בזירה האמיתית באי סיאנווד שזירה זו מבוססת עליה, על קו החוף של האי, רחוק מהעיר, אני ואחי ערכנו את הקרב הראשון בין הפוליווראת' שלו לפוליטוד שלי. מן הסתם, אני ניצחתי" הוא אומר בחיוך. אתה רואה שלפניו עומדים פוליטוד ואלאקזאם, את שניהם כבר זכית להכיר. על צווארו של אלאקזאם שרשת מצדפים, שאחד הצדפים הוא בעצם אבן ועליה פסים כחולי-ירוקים, הנראית כאבן מגה. אתה פתאום שם לב שעל חגורתו של מגנו, בתור אבזם, יש אבן מפתח יפהפייה. הוא אומר:"פוליטוד, התפתחות מגה!". הוא לוחץ על אבזם חגורתו, וקווי אנרגיה נמתחים בינו לבין פוליטוד. פוליטוד עובר שינוי, גדל ומגדל מעין מצופים כחולים בחלקים סביב גופו: . מגנו מחייך ואומר ב'אצילות':"אחריך".
    מה תעשה?
    "מוכנים?" אומר למאוויל וטאלונפליים ואתכונן לקרב. "טאלונפליים, כנס למגה!" אקרא בגאווה בעודי צופה בטאלונפליים משתנה לצורת המגה שלו. "שנתחיל?" אומר בחיוך ואורה לטאלונפליים ומאוויל כיצד לפעול. "טאלונפליים, זריזות ואז טוס היישר לאלאקאזם עם להביור! מאוויל, הטלה סיסמית ואז כוח נסתר על פוליטוד!"

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *מיקום - משרדו של רד, מפקדת מחוז קנטו, העיר סלדון, קנטו
    *זמן - בוקר מאוחר
    *עוד יום אחד עד ההתלמדות כתומכי לחימה
    *דרגה - טוראית מתקדמת
    *כסף - 15,355 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את עומדת מול המחשב ומתלטבת, אך מחליטה לשמור את שישייתך כמו שהיא. את מודה לרד על הבגדים לאחר שראית את השלג וצועדת לכיוון הדלת, תוך כדי חושבת את צריכה לתפוס פיקאצ'ו כי אין לך כל כך פוקימון חשמלי. את עובדת בדלת ורואה מחזה מרהיב - מעבר לדלת יש שלג, שלג ועוד שלג. את מסתכלת מסביב ולפי הנוף נראה כאילו את עומדת על פסגת הר. הפסגה מושלגת לחלוטין, והשלק בוהק ומסנוור. משני צידייך, במקום מדרונות של הר, יש מדרגות גדולות העשויות מקרח, כמו יציעים. את רואה את טרוי יושב על אחד מהן, עם גולדאק לידו, מקפץ על הקרח. במרכז השלג ישנה זירה המסומנת בקווי קרח, ובצידה השני, הרחוק ממך, עומד רד. הוא מחייך לעברך ואומר, בצעקה קלה כי אתם רחוקים:"נחמד, לא? לכל מפקד מחוז, ראש בסיס ולברנדון יש חדר שנקרא חדר קרב, אותו הם מעצבים כאוות נפשם והוא חדר בו הם עורכים קרבות עם אנשים נבחרים. אני עיצבתי את חדרי בדמות ההר בו חייתי כל כך הרבה שנים, הר סילבר. ועכשיו, את תזכי להיות אחת מהאנשים היחידים שזכו להילחם מולי בהר סילבר!" הוא אומר. "וינוזאור, צאי!" הוא אומר ומהפוקדור שלו יוצאת מעין דינוזאורית ירוקה ענקית עם מעין עץ ג'ונגל על גבה: . את רואה שפיקאצ'ו עומד לצידו של רד, מחכה שהוא יקרא לו להיכנס לקרב. "אחריך" הוא אורמ באלגנטיות.
    מה תעשי?
    [/QUOTE]

אחזיק את הפוקדור של ניינטלס ואחייך. מן הראוי שבקרב שלי מול רד אשתמש בפוקימון הראשון שלי. "ניינטלס-צאי! קרן בלבול ואז גחלת! תנסי ליצור גחלת כמה שיותר חזקה, תדמייני את גושי הגחלת מתאחדים" הורה בתקווה שניינטלס תצליח להפיק להביור. 'יש לנו יתרון סוגים, אבל זה רד... מי יודע מה יקרה' אחשוב לעצמי.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    *אוקיי. אז הסתדרתי על מחשב ליום אחד, אז אני לא אחזור להגיב במרתוניות רציפה. תגובה אחת להיום כדי שאני ארגיש טוב עם עצמי, ואם יהיה לי עוד זמן השבוע אז אולי אולי עוד תגובה.

טוטודייל
    *מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג לשעבר, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
    *זמן - צהריים
    *דרגה - טירון
    *עוד 3 ימים להציל את קודי
    *כסף - 2,575 פ"ד
    אתה חושב מה אתה יכול לעשות, ומבקש מהרופא עצה לגבי איפבה נמצא עץ החיים. הוא חושב וחושב, ואז אומר לך:"אממ... אני לא כל כך יודע איפה נמצא עץ החיים. אף אחד לא יודע, למען האמת. אבל אם הייתי חייב לכוון אותך לאנשהו, הייתי מכוון אותך לאדם מבוגר כלשהו שגר בעיר אניסטאר. אני לא בטוח מהו שמו, אך אני יודע שאנשים מכירים אותו בתור 'ההזקן.' אם אתה תגיע לעיר, אני בטוח שתוכל להתסדר משם". לאחר מכן אתה הולך ומסביר לטרייסי מה קרה. היא נושמת לרווחה, אומרת, תוך כדי שהיא מושכת את האף:"טוב. בהצלחה ריצ'י. אני אהיה כאן". אתה קורא למאצ'וק, ויחד אתם הולכים אל הבסיס שלכם. שם, אתה מחליף את גאסטלי בדודואו, ומיד לאחר מכן אתה משתגר מיד לעיר אניסטאר שבקאלוס. העיר אניסטאר היא עיר יפהפייה, מנלאה בבתים יפהפיים. אתה רואה את שעון השמש מכל מקום. אתה שואל אנשים על איפה הזקן, והם מכוונים אותך לבית קצת יותר ישן, עם צבע מתקלף בפינות הקירות. אתה דופק בדלת והדלת נפתחת לרווחה. אתה נכנס לבית ויושב שם אדם מבוגר ליד השולחן. הוא אומר לך:"אז. בטח באת לשמוע על אגדיי עץ החיים. מעבר להרים, מעל לאופק, נמצא עץ ענקי וקסום בשם 'עץ החיים'. בעץ הזה, חי לו פוקימון אגדי בשם זרניאס. זרניאס הוא פוקימון החיים. הוא יכול להעניק חיים לכל אדם ופוקימון, ועם עזרה מסוימת במקרים מסוימים, גם לקחת חיים. בהרים הגבוהים שמעל עץ החיים, חי לו פוקימון בשם יבלטאל. יבלטאל הוא פוקימון המוות, והוא יכול לקחת את החיים מכל אדם או פוקימון, או במקרים מסוימים, להחזיר לו את חייו. למרות שיבלטאל וזרנאיס הם הפכים גמורים, הם לא נלחמים אחד בשני ואין ביניהם שום יריבות. יש האומרים שרק האנשים בעלי הלב הטהור שילכו לנקודה הטהורה ביותר בכל מחוז קאלוס, בה הא יוכל לזמן שע לעץ החיים. ישנם כמה מקומות הנחשבים למקומות הטהורים ביותר בקאלוס - כפר הפוקימונים, העיר לאוור ומפרץ אזור. השמועה אומרת שתוכל לזמן שער לעץ החיים באחד משלושת המקומות הללו, ואז ללכת ולבקש מזרניאס עזרה. אני מקווה מאוד שעזרתי לך, ילד. עכשיו לך. אני עייף מאוד, ואנשים טורדי מנוחה כמוך מפריעים לי לישון''. אתה יוצא מביתו של הזקן.
    מה תעשה?

Amitlv
    *מיקום - מרכז פוקימונים, העיר סנוופוינט, סינו
    *זמן - לפנות בוקר.
    *עוד 3 ימים להגיע לבסיס
    *דרגה - חייל טירון
    *כסף - 7,300 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חושב שמאוחר לך מדי להמשיך במסע הזה, ומנסה להיכנס בדלת לעובדים בלבד. אתה מסתנן פנימה, רואה הרבה דלתות סגורות שכולן מובילות לחזרי ניתוחים. צ'נסי חייכנית מוצאיה אותך חזרה החוצה ללובי. אתה מתיישב לרגע על אחד הכיסאות, ועיניך פשוט נעצמות. אתה מתעורר. אתה רואה בשעון שהשעה '9:30'. ישנת כמה שעות עד בוקר מוקדם מאוד. אתה עדיין מותש אך יש לך מספיק אנרגיה כדי להמשיך במסעך.
    מה תעשה?

נועם
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראי מתקדם
    *כסף - 15,320 פ"ד
    אתה מכין את מאוויל וטאלונפליים לקרב, מפתח את טאלונפליים מגה. טבעות אנרגיה עוברות בינך לבין טאלונפליים והוא מתפתח מגה, נהיה יותר גדול ומרשים. (אני לא בבית ואין לי תמונה אז אני אשלח לך אותה שבת הבאה). אתה אומר לשני פוקימוניך מה לעשות. מגה טאלונפליים טס במרחב במהירות על, יורה להביור עוצמתי שפוגע באלקאזאם די חזק. לאחר מכן, מאוויל מנסה ללפות את פוליטוד להטלה סיסמית, אך הוא פשוט מחליק מלפיתתו הלאה. לאחר מכן מאוויל שולח עליו קרן אנרגיה סגולה שפוגעת בו לא קשה במיוחד. מגנו אומר:"אלקזאם, על חושי על טאלונפליים! פוליטוד, פעימת מים על טאלונפליים גם אתה!" אלאקזאם מנסה ללפות את טאלונפליים עם אנרגיה על חושית. טאלונפליים מנסה להתנגד בחוזקה, ואז הוא מצליח. הוא מסתער בכוח רב, עטוף כולו בלהבות, על אלקזאם, גורם לו הרבה מאוד נזק. *מאזלט! טאלונפליים למד בליץ להבה!!! (Flare Blitz)* מגנו אומר:"וואו. מרשים מאוד. אף פעם לא ראיתי את טאלונפליים שלך כל כך נחוש". טאלונפליים נפגע מעט מנזק שנגרם לו במהלך בליץ הלהבה. לאחר מכן פעימת המים של פוליטוד פוגעת בו, גורמת לו די הרבה נזק. מגנו מחייך:,אתה מוכשר הרבה יותר ממה שציפיתי".
    מה תעשה?
    מאוויל - 10/10
    מגה טאלונפליים - 7/12

טל
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראית מתקדמת
    *כסף - 15,355 פ"ד
    את מחזיקה את הפוקדור של ניינטיילס ומחייכת. את חושבת שמן הראוי שכפוקימון הראשון מול רד תשתמשי בפוקימונית הראשונה שלך ומוציאה את ניינטיילס. את אומרת לה מה לעשות. היא שולחת גל אנרגיה סגלגל אל עבר וינאזור, שסופגת אותו. נראה שהיא קצת מסוחררת, אך זה לא מאוד משפיע עליה. "וינאזור שלי מאוד חזקה. היא איתי כבר המון זמן. קרן בלבול חלשה שכזו לא משפיעה עליה כל כך חזק. מיד לאחר מכן ניינטיילס מייצרת קרן המורכבת מהמון מהמון גחלות קטנות שעפות יחדיו בחוזקה אל וינאזור, כלהביור אש ענקי, גורמים לה כמות מרשימה של נזק. *מאזלט! ניינטיילס למדה להביור!!!* רד נראה מתרשם מעט:"מרשים מאוד" הוא אומר. "אחד הלהביורים היותר חזקים שראיתי" הוא אומר. "אבל עכשיו תורי. וינאזור, רעיל ואז הלם רעל! בכל הכוח!". וינאוזר שולחת בועות רעל קטנטנות אל עבר ניינטיילס, שפוגעות בה ישירות ומרעליות אותה. היא נראית כי היא סובלת מההרעלה. לאחר מכן וינאזור שולחת קרניים דקיקות של רפש סגול אל עבר ניינטיילס, שחודרות ישירות לנקודות שהורעלו וגורמות להרבה מאוד נזק. רד מחייך ואומר:"הלם רעל גורם כפול נזק כאשר הפוקימון מורעל". ניינטיילס נראית סובלת מהרעל.
    מה תעשי?
    ניינטיילס - 4/10
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    *אוקיי. אז הסתדרתי על מחשב ליום אחד, אז אני לא אחזור להגיב במרתוניות רציפה. תגובה אחת להיום כדי שאני ארגיש טוב עם עצמי, ואם יהיה לי עוד זמן השבוע אז אולי אולי עוד תגובה.

טוטודייל
    *מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג לשעבר, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
    *זמן - צהריים
    *דרגה - טירון
    *כסף - 2,575 פ"ד
    אתה חושב מה אתה יכול לעשות, ומבקש מהרופא עצה לגבי איפבה נמצא עץ החיים. הוא חושב וחושב, ואז אומר לך:"אממ... אני לא כל כך יודע איפה נמצא עץ החיים. אף אחד לא יודע, למען האמת. אבל אם הייתי חייב לכוון אותך לאנשהו, הייתי מכוון אותך לאדם מבוגר כלשהו שגר בעיר אניסטאר. אני לא בטוח מהו שמו, אך אני יודע שאנשים מכירים אותו בתור 'ההזקן.' אם אתה תגיע לעיר, אני בטוח שתוכל להתסדר משם". לאחר מכן אתה הולך ומסביר לטרייסי מה קרה. היא נושמת לרווחה, אומרת, תוך כדי שהיא מושכת את האף:"טוב. בהצלחה ריצ'י. אני אהיה כאן". אתה קורא למאצ'וק, ויחד אתם הולכים אל הבסיס שלכם. שם, אתה מחליף את גאסטלי בדודואו, ומיד לאחר מכן אתה משתגר מיד לעיר אניסטאר שבקאלוס. העיר אניסטאר היא עיר יפהפייה, מנלאה בבתים יפהפיים. אתה רואה את שעון השמש מכל מקום. אתה שואל אנשים על איפה הזקן, והם מכוונים אותך לבית קצת יותר ישן, עם צבע מתקלף בפינות הקירות. אתה דופק בדלת והדלת נפתחת לרווחה. אתה נכנס לבית ויושב שם אדם מבוגר ליד השולחן. הוא אומר לך:"אז. בטח באת לשמוע על אגדיי עץ החיים. מעבר להרים, מעל לאופק, נמצא עץ ענקי וקסום בשם 'עץ החיים'. בעץ הזה, חי לו פוקימון אגדי בשם זרניאס. זרניאס הוא פוקימון החיים. הוא יכול להעניק חיים לכל אדם ופוקימון, ועם עזרה מסוימת במקרים מסוימים, גם לקחת חיים. בהרים הגבוהים שמעל עץ החיים, חי לו פוקימון בשם יבלטאל. יבלטאל הוא פוקימון המוות, והוא יכול לקחת את החיים מכל אדם או פוקימון, או במקרים מסוימים, להחזיר לו את חייו. למרות שיבלטאל וזרנאיס הם הפכים גמורים, הם לא נלחמים אחד בשני ואין ביניהם שום יריבות. יש האומרים שרק האנשים בעלי הלב הטהור שילכו לנקודה הטהורה ביותר בכל מחוז קאלוס, בה הא יוכל לזמן שע לעץ החיים. ישנם כמה מקומות הנחשבים למקומות הטהורים ביותר בקאלוס - כפר הפוקימונים, העיר לאוור ומפרץ אזור. השמועה אומרת שתוכל לזמן שער לעץ החיים באחד משלושת המקומות הללו, ואז ללכת ולבקש מזרניאס עזרה. אני מקווה מאוד שעזרתי לך, ילד. עכשיו לך. אני עייף מאוד, ואנשים טורדי מנוחה כמוך מפריעים לי לישון''. אתה יוצא מביתו של הזקן.
    מה תעשה?
    [/COLOR]
    'אז יש שלושה מקומות שבהם אוכל לזמן שער לעץ החיים ושני פוקימונים אגדיים שיוכלו לעזור לי בזה. אבל השאלה היא אם יש לי לב טהור...' אשקע במחשבות אך אתפקס 'אין זמן לבזבז במחשבות מיותרות שכאלה, אם אני בעל לב טהור, השער יזומן ואם לא אז אצטרך לחשוב על דרכים אחרות להציל את קודי, מה שבטוח הוא שהזמן קצר והמלאכה מרובה, קדימה לכפר הפוקימונים' אחשוב לעצמי ואשתגר לשם.

6. blue To My Bones
    נועם
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראי מתקדם
    *כסף - 15,320 פ"ד
    אתה מכין את מאוויל וטאלונפליים לקרב, מפתח את טאלונפליים מגה. טבעות אנרגיה עוברות בינך לבין טאלונפליים והוא מתפתח מגה, נהיה יותר גדול ומרשים. (אני לא בבית ואין לי תמונה אז אני אשלח לך אותה שבת הבאה). אתה אומר לשני פוקימוניך מה לעשות. מגה טאלונפליים טס במרחב במהירות על, יורה להביור עוצמתי שפוגע באלקאזאם די חזק. לאחר מכן, מאוויל מנסה ללפות את פוליטוד להטלה סיסמית, אך הוא פשוט מחליק מלפיתתו הלאה. לאחר מכן מאוויל שולח עליו קרן אנרגיה סגולה שפוגעת בו לא קשה במיוחד. מגנו אומר:"אלקזאם, על חושי על טאלונפליים! פוליטוד, פעימת מים על טאלונפליים גם אתה!" אלאקזאם מנסה ללפות את טאלונפליים עם אנרגיה על חושית. טאלונפליים מנסה להתנגד בחוזקה, ואז הוא מצליח. הוא מסתער בכוח רב, עטוף כולו בלהבות, על אלקזאם, גורם לו הרבה מאוד נזק. *מאזלט! טאלונפליים למד בליץ להבה!!! (Flare Blitz)* מגנו אומר:"וואו. מרשים מאוד. אף פעם לא ראיתי את טאלונפליים שלך כל כך נחוש". טאלונפליים נפגע מעט מנזק שנגרם לו במהלך בליץ הלהבה. לאחר מכן פעימת המים של פוליטוד פוגעת בו, גורמת לו די הרבה נזק. מגנו מחייך:,אתה מוכשר הרבה יותר ממה שציפיתי".
    מה תעשה?
    מאוויל - 10/10
    מגה טאלונפליים - 7/12
    *יש מצב שאתה מציין רק כמה נזק טאלון מקבל מהבליץ להבה? [לחישובים עתידיים וכו']
    -------------------------------------------

"בליץ להבה!" אקרא בהתפעלות לעברו של טאלונפליים על מנת להביע את גאוותי. "אני אמנם מוכשר... אבל העוצמה האמיתית שלי תלוייה בפוקימונים שלי ובאמון שאנחנו נותנים אחד בשני. אני בטוח שאתה כבר יודע את זה" אחייך לעברו של מגנו ואז אפנה חזרה לעבר הפוקימונים. 'מאוויל לא יכול לפגוע בפוליטוד פיזית... ומתקפות האש של טאלונפליים לא ישפיעו עליו בכלל. אני חייב לחשוב על דרך שבה טאלונפליים יוכל לפגוע בפוליטוד ולהעסיק אותו בזמן שמאוויל מעלף את אלאקאזם...' אומר לעצמי ואחשוב בזריזות על אסטרטגיה מתאימה. "אני לא בטוח שזה יעבוד... אבל אין לי הרבה ברירות. מאוויל, טען מתקפת כוח נסתר, אבל במקום לשחרר את כל הכדורים, תנסה לשלב את האנרגיה כך שכל הכדורים ייצרו כדור אחד גדול ואז שגר אותו לעבר אלאקאזם, אני מקווה שזה יהיה מספיק כדי להסב נזק רציני. טאלונפליים, אתה חייב להעסיק את פוליטוד בזמן שמאוויל נלחם עם אלאקאזם, אז תשתמש בזריזות ואז תנוע במהירות סביב פוליטוד כדי להתיש אותו, כשהוא עייף מספיק נקר אותו בכל הכוח!"

7. student of Gakuen Alice
    טל
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראית מתקדמת
    *כסף - 15,355 פ"ד
    את מחזיקה את הפוקדור של ניינטיילס ומחייכת. את חושבת שמן הראוי שכפוקימון הראשון מול רד תשתמשי בפוקימונית הראשונה שלך ומוציאה את ניינטיילס. את אומרת לה מה לעשות. היא שולחת גל אנרגיה סגלגל אל עבר וינאזור, שסופגת אותו. נראה שהיא קצת מסוחררת, אך זה לא מאוד משפיע עליה. "וינאזור שלי מאוד חזקה. היא איתי כבר המון זמן. קרן בלבול חלשה שכזו לא משפיעה עליה כל כך חזק. מיד לאחר מכן ניינטיילס מייצרת קרן המורכבת מהמון מהמון גחלות קטנות שעפות יחדיו בחוזקה אל וינאזור, כלהביור אש ענקי, גורמים לה כמות מרשימה של נזק. *מאזלט! ניינטיילס למדה להביור!!!* רד נראה מתרשם מעט:"מרשים מאוד" הוא אומר. "אחד הלהביורים היותר חזקים שראיתי" הוא אומר. "אבל עכשיו תורי. וינאזור, רעיל ואז הלם רעל! בכל הכוח!". וינאוזר שולחת בועות רעל קטנטנות אל עבר ניינטיילס, שפוגעות בה ישירות ומרעליות אותה. היא נראית כי היא סובלת מההרעלה. לאחר מכן וינאזור שולחת קרניים דקיקות של רפש סגול אל עבר ניינטיילס, שחודרות ישירות לנקודות שהורעלו וגורמות להרבה מאוד נזק. רד מחייך ואומר:"הלם רעל גורם כפול נזק כאשר הפוקימון מורעל". ניינטיילס נראית סובלת מהרעל.
    מה תעשי?
    ניינטיילס - 4/10
    [/quote]

אם מפסידים, מפסידים בסטייל
    ~~
    "נייטנטלס! תשתני לצורת אלולה-קרן קרח!" (סתם. הלוואי אבל לא)
    ~~~
    "ניינטלס, להביור תוך כדי מתקפה מהירה-תנסי לפגוע מטווח כמה שיותר קרוב ובתוך להביור לשלב גם גחלת כך שבתוך זרם האש יהיו חלקיקי גחלת" הורה לה בחיוך. "הווינאזור שלך ממש חזק! לא ציפיתי לפחות" אחמיא לרד. "ניינטלס, תתחמקי אם הוא ינסה להתקיף" אוסיף
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. מנהל ראשי
    שם: אדם
    מאט-
    זה קצת לא הגיוני שמאצ'וק ישתמש בשבירת לבנים. כאילו הוא זורק עליו סלע איך הוא גם יזרוק עליו סלע ועוד לפני זה ישתמש בשבירת לבנים? הבנתי אותך הפעם נזרום חח
    "אוקיי מאצ׳וק הזדרז ותפוס את הסלעים וזרוק אותם חזרה על סלאגמה וצרף שבירת לבנים בדיוק לפני שהם פוגעים בו! אלקטריק מתקפה מהירה על השני ואז ניב חשמל כדי שלא יוכל להשתמש בהגנה שוב! מארשטרומפ בוא נהפוך את טארקול! מתקפת בוץ לעבר טארקול ואז השתמש בדחיפה כלפי הקרקע כדי שיתהפך!" אתה פוקד על הפוקימונים שלך. מאצ'וק רץ לעבר האבנים המושלכות שסלוגמה יוצר ובצעד מרשים אוחז אותן בידיו השריריות ומשליך אותן על סלוגמה שנפגע מהן נזק חזק ביותר. לפני שהסלע בכלל פגע בו, מאצ'וק פוגע בסלוגמה בשבירת לבנים חזקה ביותר שמחלישה עוד יותר את סלוגמה וגורמת לו לסגת מעט לאחור. אלקטריק מתחיל לרוץ מצד לצד כששובל בהיר נמצא מאחוריו, הוא פוגע בסלוגמה ומיד לאחר הפגיעה ניביו נאחזים בסלוגמה ומחשמלים אותו בחוזקה. מעלפים אותו. אלקטריק מחייך אך הוא מתחיל להיות מוקף בלהבות. היכולת של סלוגמה הופעלה, שגורמת לעיתים לפוקימונים אשר יוצרים עם סלוגמה מגע פיזי להיכוות. מארשטומפ מאזין לך ומחייך כשהרעיון מוצא חן בעיניו מאוד. מארשטומפ משחרר גושי בוץ סמיכים וכהים אשר פוגעים בצווארו של טורקול שנאנק בכאב. מארשטומפ לא מוותר ומפלס את דרכו בעזרת גופו החזק ופוגע בטורקול באמצעות דחיפה חזקה. מארשטומפ לא עוצר שם, ידיו המאסיביות מרימות את גופו הכבד מאוד של טורקול ומניף אותו באוויר, וזורק אותו לקדימה כשטורקול נפגע. "טור טור טורקול!" טורקול זועק בכאב כשהוא נוחת על הגב מהזריקה של מארשטומפ, צמד הסלוגמות עוזרים לטורקול להתיישר וכולם נמלטים מהאזור לחלק אחר במערה. גריימר וקופינג מאחורייך מריעים לכם. אתה מביט בפוקימונים שלך. הם מתחזקים. מארשטומפ מחייך חיוך גאה מאוד. הוא מאוד אוהב להילחם. אלקטריק ומאצ'וק נעמדים זה לצד זה, נראה שהשניים התחבבו מאוד אחד על השני, מביטים בך. מה תעשה
    גאה בכולם אשבח אותם ואמהר בכל הכח לעבר נולנד.אני מרגיש רע שגרמתי לו לחכות כל כך ואצפה בכליון עיניים לראות מהיש לו להגיד לי ובמה אני יכול לעזור לו.

9. היזהרו מחיקויים!
    *אז היי. אמנם יש רק כ~~שבועיים עד סוף החופש הגדול, אבל אני עומד לתת לכולכם גז רציני קדימה, אז תתכוננו!

טוטודייל
    *מיקום - העיר אניסטאר, קאלוס
    *זמן - צהריים
    *דרגה - טירון
    *כסף - 2,575 פ"ד
    אתה חושב שיש שלושה מקומות בםה תוכל למצוא את זרניאס ותוהה אם יש לך לב טהור. אתה מנסה להשתגר לכפר הפוקימונים, אך המשגר שלך רושם: 'שלום ריצ'י. לצערי, כפר הפוקימונים ממוקמם במיקום סודי, ואף אחד אינו יודע היכן בדיוק הוא נמצא. על מנת להגיע אליו, עליך להשתגר לעיר סנוובל, ומשם לעבור את היערות המתפתלים בניסיום למצוא את הכפר
    -משגר המאך-'. אתה מבין שאין לך ברירה מלבד להשתגר לסנוובל, ולכן לשם אתה משתגר. סנוובל היא עיר יפהפייה, שבנויה על גבעה מושלגת. השלג, הגשרים והבתים עם הגגות מצופי הקרח כולם יחדיו מרכיבים תמונה מושלמת. אתה ממשיך דרומה מהעיר אל עבר יער אפלולי בו אפילו לא רואים זכר לשלג של העיר סנוובל. בכניסה ליער ישנו שלט משושה ועליו המספר '20'. אתה מבין שזו דרך 20 בקאלוס. אתה רואה , ו משוטטים באזור הקרוב אליך ביער. אתה רואה גם שלוש דרכים, שכל אחת מתפצלת לשתיים, ובעצם שישה המשכים אפשריים.
    מה תעשה?

נועם
    *משתנה בהתאם לכמה נזק טאלונפליים גורם
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראי מתקדם
    *כסף - 15,320 פ"ד
    אתה קורא בהתפעלות לעבר טאלונפליים על בליץ הלהבה שלו ואז אומר למגנו: "אני אמנם מוכשר... אבל העוצמה האמיתית שלי תלוייה בפוקימונים שלי ובאמון שאנחנו נותנים אחד בשני. אני בטוח שאתה כבר יודע את זה" ומחייך. הוא מחייך אליך בחזרה. לאחר מכן אתה אומר לפוקימוניך מה לעשות. מגנו מחייך כשהוא שומע את זה. מאוויל יוצא כדור ענק של אנרגיית רוח, מעין כדור של צללים ושולח אותו לעבר אלאקזאם, שמנופף בכפיות שלו וכדור אנרגיה כחול כהה מופיע ופשוט בולע את כדור הצל. *מאזלט! מאוויל למד כדור צל!!!* מגנו צוחק ואומר:"אתה בטח לא יודע את זה, אבל התעוררותם של זרניאס וההליקס שינתה משהו בעולם. נחשפו ארבעה סוגים חדשים - זהב, פחם, קסם ורוע. אלקזאם קיבל את סוג הקסם בנוסף לסוג העל-חושי שלו, וסוג הקסם חסין למתקפות רוח. אולי לאחר שתסיים את ההתלמדות שלך אארגן לך מפגש עם אדם שיש לו קצת יותר ידע בנושא" הוא אומר. לאחר מכן טאלונפליים האדיר עט במתקפות זריזות מסביב לפוליטוד, מצליח לסחרר אותו קצת. לאחר מכן הוא נוסק מהשמיים ישירות אליו, מנקר אותו בחוזקה וגורם לו הרבה מאוד נזק. מגנו אומר:"טאלונפליים שלך בהחלט חזק מאוד. אבל עכשיו תורי. פוליטוד, פעימת מים על טאלונפליים, אלקזאם, חיתוך קסם על טאלונפליים גם אתה!". פוליטוד שולח כדור מים עוצמתי אל טאלונפליים ואלקזאם שולח חרב דמיונית העשויה מאנרגיה כחולה כהה, כמו הכדור, ו'חותך' את טאלונפליים איתה, גורם לו עוד הרבה נזק ומעלף אותו. מגנו אומר:"כמו שלא ידעת על סוג קסם, אני מניח שגם לא ידעת שהוא חזק על פוקימונים מסוג מעופף". הוא מחייך קלות ומחכה לתגובתך.
    מה תעשה?
    טאלונפליים - 0/12
    מאוויל -10/10

טל
    *חחח
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראית מתקדמת
    *כסף - 15,355 פ"ד
    את מורה לניינטיילס מה לעשות. היא טסה קדימה, תוך כדי שהיא יורה להביור בו היא משלבת גחלות קטנות, מצליחה לגרום כמויות אסטרונומיות של נזק לוינאזור ואף לעלף אותו. את מחמיאה לרד על הוינאזור העוצמתי שלו, והוא מחייך ואומר:"כן. תפסתי את באלבזור לפני עשרות שנים. הוא שמר על קבוצה של פוקימוני פרא פצועים יחד עם נערה צעירה. הוא רצה לצאת למסע ולכן הוא הצטרף אליי. ועכשיו הגיע הזמן לפוקימון השני שלי. בלאסטויס, צא!" הוא אומר ומהפוקדור שלו יוצא צב גדול מאוד עם שריון גדול אף יותר. . "זרנוק אקווה!" הוא אומר בעוד בלאסטויס שולח מהתותחים שלו זרנוקי מים די עוצמתיים, אך לא כמו משאבת הידרו, מצליח לעלף את ניינטיילס. "וכעת אנחנו בתיקו" הוא מחייך ואומר.
    מה תעשי?
    ניינטיילס - 0/10
    Spoiler ספוילר

10. student of Gakuen Alice
    טל
    *חחח
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראית מתקדמת
    *כסף - 15,355 פ"ד
    את מורה לניינטיילס מה לעשות. היא טסה קדימה, תוך כדי שהיא יורה להביור בו היא משלבת גחלות קטנות, מצליחה לגרום כמויות אסטרונומיות של נזק לוינאזור ואף לעלף אותו. את מחמיאה לרד על הוינאזור העוצמתי שלו, והוא מחייך ואומר:"כן. תפסתי את באלבזור לפני עשרות שנים. הוא שמר על קבוצה של פוקימוני פרא פצועים יחד עם נערה צעירה. הוא רצה לצאת למסע ולכן הוא הצטרף אליי. ועכשיו הגיע הזמן לפוקימון השני שלי. בלאסטויס, צא!" הוא אומר ומהפוקדור שלו יוצא צב גדול מאוד עם שריון גדול אף יותר. . "זרנוק אקווה!" הוא אומר בעוד בלאסטויס שולח מהתותחים שלו זרנוקי מים די עוצמתיים, אך לא כמו משאבת הידרו, מצליח לעלף את ניינטיילס. "וכעת אנחנו בתיקו" הוא מחייך ואומר.
    מה תעשי?
    ניינטיילס - 0/10
    [/QUOTE]

"עבודה יפה ניינטלס!" אומר ואחזיר אותה לפוקדור.
    "הקרב הראשון שלנו" אלחש בחיוך לפוקדור ואזרוק אותו לאוויר.
    "פלואט! משטח עשב ואז סופת עלי כותרת! ישר אחרי זה תשתמשי באור ההרס!" הורה לה בהתלהבות. 'רד הוא מתמודד בלתי אפשרי. אני צריכה לנצל כל יתרון שיש לי... כולל יתרונות סוגים' אחשוב לעצמי, מהופנטת על ידי הקרב.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. blue To My Bones
    נועם
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראי מתקדם
    *כסף - 15,320 פ"ד
    אתה קורא בהתפעלות לעבר טאלונפליים על בליץ הלהבה שלו ואז אומר למגנו: "אני אמנם מוכשר... אבל העוצמה האמיתית שלי תלוייה בפוקימונים שלי ובאמון שאנחנו נותנים אחד בשני. אני בטוח שאתה כבר יודע את זה" ומחייך. הוא מחייך אליך בחזרה. לאחר מכן אתה אומר לפוקימוניך מה לעשות. מגנו מחייך כשהוא שומע את זה. מאוויל יוצא כדור ענק של אנרגיית רוח, מעין כדור של צללים ושולח אותו לעבר אלאקזאם, שמנופף בכפיות שלו וכדור אנרגיה כחול כהה מופיע ופשוט בולע את כדור הצל. *מאזלט! מאוויל למד כדור צל!!!* מגנו צוחק ואומר:"אתה בטח לא יודע את זה, אבל התעוררותם של זרניאס וההליקס שינתה משהו בעולם. נחשפו ארבעה סוגים חדשים - זהב, פחם, קסם ורוע. אלקזאם קיבל את סוג הקסם בנוסף לסוג העל-חושי שלו, וסוג הקסם חסין למתקפות רוח. אולי לאחר שתסיים את ההתלמדות שלך אארגן לך מפגש עם אדם שיש לו קצת יותר ידע בנושא" הוא אומר. לאחר מכן טאלונפליים האדיר עט במתקפות זריזות מסביב לפוליטוד, מצליח לסחרר אותו קצת. לאחר מכן הוא נוסק מהשמיים ישירות אליו, מנקר אותו בחוזקה וגורם לו הרבה מאוד נזק. מגנו אומר:"טאלונפליים שלך בהחלט חזק מאוד. אבל עכשיו תורי. פוליטוד, פעימת מים על טאלונפליים, אלקזאם, חיתוך קסם על טאלונפליים גם אתה!". פוליטוד שולח כדור מים עוצמתי אל טאלונפליים ואלקזאם שולח חרב דמיונית העשויה מאנרגיה כחולה כהה, כמו הכדור, ו'חותך' את טאלונפליים איתה, גורם לו עוד הרבה נזק ומעלף אותו. מגנו אומר:"כמו שלא ידעת על סוג קסם, אני מניח שגם לא ידעת שהוא חזק על פוקימונים מסוג מעופף". הוא מחייך קלות ומחכה לתגובתך.
    מה תעשה?
    טאלונפליים - 0/12
    מאוויל -10/10
    "סוגים חדשים? יופי, עוד כאבי ראש. ממש מה שהייתי צריך" אחשוב לעצמי. "זה רק שנינו עכשיו, מאוויל. תן את כל מה שיש לך." אומר למאוויל בתקווה שיישאר מחוזק נפשית. "זנק על פוליטוד ותשתמש בלפיתת סגן, נסה להטיח אותו באדמה! תשתמש בכדור צל לאחר מכן!"

12. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    *אז היי. אמנם יש רק כ~~שבועיים עד סוף החופש הגדול, אבל אני עומד לתת לכולכם גז רציני קדימה, אז תתכוננו!

טוטודייל
    *מיקום - העיר אניסטאר, קאלוס
    *זמן - צהריים
    *דרגה - טירון
    *כסף - 2,575 פ"ד
    אתה חושב שיש שלושה מקומות בםה תוכל למצוא את זרניאס ותוהה אם יש לך לב טהור. אתה מנסה להשתגר לכפר הפוקימונים, אך המשגר שלך רושם: 'שלום ריצ'י. לצערי, כפר הפוקימונים ממוקמם במיקום סודי, ואף אחד אינו יודע היכן בדיוק הוא נמצא. על מנת להגיע אליו, עליך להשתגר לעיר סנוובל, ומשם לעבור את היערות המתפתלים בניסיום למצוא את הכפר
    -משגר המאך-'. אתה מבין שאין לך ברירה מלבד להשתגר לסנוובל, ולכן לשם אתה משתגר. סנוובל היא עיר יפהפייה, שבנויה על גבעה מושלגת. השלג, הגשרים והבתים עם הגגות מצופי הקרח כולם יחדיו מרכיבים תמונה מושלמת. אתה ממשיך דרומה מהעיר אל עבר יער אפלולי בו אפילו לא רואים זכר לשלג של העיר סנוובל. בכניסה ליער ישנו שלט משושה ועליו המספר '20'. אתה מבין שזו דרך 20 בקאלוס. אתה רואה , ו משוטטים באזור הקרוב אליך ביער. אתה רואה גם שלוש דרכים, שכל אחת מתפצלת לשתיים, ובעצם שישה המשכים אפשריים.
    מה תעשה?

נועם
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראי מתקדם
    *כסף - 15,320 פ"ד
    מה תעשה?
    טאלונפליים - 0/12
    מאוויל -10/10

טל
    *חחח
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראית מתקדמת
    *כסף - 15,355 פ"ד
    מה תעשי?
    ניינטיילס - 0/10
    "וואו, איזו עיר יפה!" אתפלא מרוב יופייה. 'אין זמן צריך להתקדם בזריזות' אחשוב. "מה זה?! טרבנט זוהר??? הוא יהיה שלי! ראפידאש צאי ותתקפי אותו בגלגל להבה!"

13. היזהרו מחיקויים!
    *היי! חזרתי אחרי תקופה לא קלה בחיים שלי (בלשון המעטה). הנה אני כאן. אמנם האיוונט נגמר, אך האווירה הכללית של ההאצה בעלילה תמשיך. בקרוב מאוד אני כבר אכריז על האיוונט הבא שייכנס להשפעה!
    *בנוסף, בגלל שאזל לי המקום בדף רשומים 3, אני מציג בפניכם פינה חדשה - הסיפור! פעם בכמה זמן פאנל ההודעות יכיל מעין סיפור רקע שסופר באחת התגובות הקודמות, ועל ידי חיפוש הכותרת שלו תוכלו תמיד למצוא אותו ולחזור אליו, להתרעננות.
    ועכשיו, הסיפור הראשון!
    1. "עברו 3,000 שנה" - סיפורה של הפלואט של AZ (מפי טרוי האנטר, שותפה של אליס)
    Spoiler ספוילר

*בהצלחה!

טל
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראית מתקדמת
    *כסף - 15,355 פ"ד
    את משבחת את ניינטיילס על עבודה הטובה ומחזירה אותה לפוקדור שלה. לאחר מכן את לוחשת לעבר הפוקדור של פלואט "הקרב הראשון שלנו" ומוציאה אותה. את רואה את רד מחייך מתחת לכובעו, ממלמל:"לרגע הזה חיכיתי...". את מורה לפלואט מה לעשות, והיא מבצעת - דבר ראשון, היא שולחת מגופה כדורי אור ירוקים בהירים, עוטפת את חלק הזירה שסביבכם במעין מעטה דשא ירוק המכסה את השלג, ומקנה חמימות בתוך הזירה לפוקימונים. פלואט נראית מאושרת יותר מתנאי מזג האוויר המחודשים. לאחר מכן היא מנופפת בפרח הענק שלה, יוצרת מעין סופה המזכירה סופת שלגים, רק שהרוחות בה ירוקות ובמקום פתיתי שלג עפים בה עלי כותרת. הסופה פוגעת פגיעה חזיתית בבלסטויס, ובתמיכה ממשטח העשב מסביב מקנה נזק נוסף. לאחר מכן פלואט מכוונת את פרחה כרובה אל עבר בלסטויס. היא טוענת כדור אנרגיה ורוד עצום, שגדל וגדל עד שהוא מגיע לגודל כפול משל פלואט, ואז היא 'יורה' עם הפרח קדימה, הופכת את הכדור לקרן אנרגיה עצומה תכולה וורודה שפוגעת ישירות בבלסטויס, ממש כמו המכה של הנשק האולטימטיבי שטרוי סיפר לך אגדות עליו. בלאסטויס חוטף פגיעה ישירה ומתעלף על המקום. פלואט נפגעת לא מעט מההדף של המכה. רד מתפעל בהתרשמות, ואומר:"בלאסטויס, חזור! אוקיי, השלישי שלי, סנורלקס, צא!" הוא אומר ומפוקדורו יוצא מעין דוב כחול-שמנת גדול מאוד, שמן במיוחד: רד אומר:"סנורלקס, חבטת גוף!" סנורלאקס זז לאיטו לעבר פלואט, ובמרחק כמה מטרים מזנק לאוויר ונוחת על פלואט במכה עוצמתית, גורם לה לא מעט נזק. פלואט מתרפאת קלות ממשטח העשב.
    מה תעשי?
    פלואט - 9/15

נועם
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראי מתקדם
    *כסף - 15,320 פ"ד
    אתה רוטן על כך שסוגים חדשים משמע עוד כאב ראש, מחזיר את טאלונפליים ומנסה כמיטב יכולתך לחזק את רוחו של מאוויל, עקב כך שרק אתה והוא נשארתם להילחם מול הפוקימונים של מגנו. אתה אומר למאוויל מה לעשות. הוא לופת בחוזקה את לסתו את פוליטוד, מטיח אותו בקרקע, ואז משגר אליו כדור צל מטווח 0, גורם לו כמות מרשימה של נזק, מותיר אותו מותש. מגנו אומר:"פוליטוד, פעימת מים! אלאקזאם, פיצוץ מיקוד!". פוליטוד שולח כדור כחול של אנרגית מים אל מאוויל, אך מאוויל שמוכשר מצליח לחמוק ממנו באלגנטיות, אך נפגע חזיתי מכדור האנרגיה הכתום העצום שאלקזאם שלח, ונגרמת לו כמות לא קטנה של נזק. מגנו מצחקק:"אתה מספק פה את אחד הקרבות הטובים ביותר שחוויתי! אתה תהיה סוכן שטח למופת!"
    מה תעשה?
    מאוויל - 6/10

טוטודייל
    *מיקום - דרך 20, קאלוס
    *זמן - צהריים
    *דרגה - טירון
    *כסף - 2,575 פ"ד
    אתה מתרשם מיופייה המרהיב של העיר סנוובל וצועד אל היערות של דרך 20. כאשר את נתקל בטרוונאנט הזוהר, אתה מחליט שהוא שלך ומשחרר את ראפידאש, פוקד עליה לתקוף בגלגל להבה. ראפידאש יורה להבות מפיה ומתגלגלת במהירות אל עבר טרוונאנט, שפשוט נעלם בצללים ברגע שהיא הגיעה אליו. ראפידאש המבולבלת נעצרת במקום, נותנת הזדמנות פז לטרוונאנט לתקוף, בעודו יוצא מהצללים מאחוריו וחובט בה בחוזקה, גורם לה כמות מרשימה של נזק. אתה מזהה את המהלך ככוח פאנטום. הטרוונאנט מסתכל אליך בזעם. הוא לא נראה מאושר במיוחד לנוכח העובדה שתקפת אותו.
    מה תעשה?
    ראפידאש - 6/10
    Spoiler ספוילר

14. blue To My Bones
    נועם
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראי מתקדם
    *כסף - 15,320 פ"ד
    אתה רוטן על כך שסוגים חדשים משמע עוד כאב ראש, מחזיר את טאלונפליים ומנסה כמיטב יכולתך לחזק את רוחו של מאוויל, עקב כך שרק אתה והוא נשארתם להילחם מול הפוקימונים של מגנו. אתה אומר למאוויל מה לעשות. הוא לופת בחוזקה את לסתו את פוליטוד, מטיח אותו בקרקע, ואז משגר אליו כדור צל מטווח 0, גורם לו כמות מרשימה של נזק, מותיר אותו מותש. מגנו אומר:"פוליטוד, פעימת מים! אלאקזאם, פיצוץ מיקוד!". פוליטוד שולח כדור כחול של אנרגית מים אל מאוויל, אך מאוויל שמוכשר מצליח לחמוק ממנו באלגנטיות, אך נפגע חזיתי מכדור האנרגיה הכתום העצום שאלקזאם שלח, ונגרמת לו כמות לא קטנה של נזק. מגנו מצחקק:"אתה מספק פה את אחד הקרבות הטובים ביותר שחוויתי! אתה תהיה סוכן שטח למופת!"
    מה תעשה?
    מאוויל - 6/10
    "למדתי מהטובים ביותר" אקרוץ לעבר מגנו ואתבונן על מאוויל. "עבודה טובה, מאוויל! אני גאה בך, תמשיך ככה!" אומר למאוויל אל מנת לחזק אותו ואז אורה לו לתקוף שנית. "פוליטוד כמעט מובס, ברגע שנסיים איתו נוכל להתמודד עם ההתקפות של אלאקאזם יותר בקלות! קפוץ על פוליטוד שוב עם הטלה סיסמית ואז כדור צל ממרחק אפס שוב!"

15. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=TheHeliolisk;1503729]
    *היי! חזרתי אחרי תקופה לא קלה בחיים שלי (בלשון המעטה). הנה אני כאן. אמנם האיוונט נגמר, אך האווירה הכללית של ההאצה בעלילה תמשיך. בקרוב מאוד אני כבר אכריז על האיוונט הבא שייכנס להשפעה!
    *בנוסף, בגלל שאזל לי המקום בדף רשומים 3, אני מציג בפניכם פינה חדשה - הסיפור! פעם בכמה זמן פאנל ההודעות יכיל מעין סיפור רקע שסופר באחת התגובות הקודמות, ועל ידי חיפוש הכותרת שלו תוכלו תמיד למצוא אותו ולחזור אליו, להתרעננות.
    ועכשיו, הסיפור הראשון!
    1. "עברו 3,000 שנה" - סיפורה של הפלואט של AZ (מפי טרוי האנטר, שותפה של אליס)
    Spoiler ספוילר

*בהצלחה!

טל
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראית מתקדמת
    *כסף - 15,355 פ"ד
    את משבחת את ניינטיילס על עבודה הטובה ומחזירה אותה לפוקדור שלה. לאחר מכן את לוחשת לעבר הפוקדור של פלואט "הקרב הראשון שלנו" ומוציאה אותה. את רואה את רד מחייך מתחת לכובעו, ממלמל:"לרגע הזה חיכיתי...". את מורה לפלואט מה לעשות, והיא מבצעת - דבר ראשון, היא שולחת מגופה כדורי אור ירוקים בהירים, עוטפת את חלק הזירה שסביבכם במעין מעטה דשא ירוק המכסה את השלג, ומקנה חמימות בתוך הזירה לפוקימונים. פלואט נראית מאושרת יותר מתנאי מזג האוויר המחודשים. לאחר מכן היא מנופפת בפרח הענק שלה, יוצרת מעין סופה המזכירה סופת שלגים, רק שהרוחות בה ירוקות ובמקום פתיתי שלג עפים בה עלי כותרת. הסופה פוגעת פגיעה חזיתית בבלסטויס, ובתמיכה ממשטח העשב מסביב מקנה נזק נוסף. לאחר מכן פלואט מכוונת את פרחה כרובה אל עבר בלסטויס. היא טוענת כדור אנרגיה ורוד עצום, שגדל וגדל עד שהוא מגיע לגודל כפול משל פלואט, ואז היא 'יורה' עם הפרח קדימה, הופכת את הכדור לקרן אנרגיה עצומה תכולה וורודה שפוגעת ישירות בבלסטויס, ממש כמו המכה של הנשק האולטימטיבי שטרוי סיפר לך אגדות עליו. בלאסטויס חוטף פגיעה ישירה ומתעלף על המקום. פלואט נפגעת לא מעט מההדף של המכה. רד מתפעל בהתרשמות, ואומר:"בלאסטויס, חזור! אוקיי, השלישי שלי, סנורלקס, צא!" הוא אומר ומפוקדורו יוצא מעין דוב כחול-שמנת גדול מאוד, שמן במיוחד: רד אומר:"סנורלקס, חבטת גוף!" סנורלאקס זז לאיטו לעבר פלואט, ובמרחק כמה מטרים מזנק לאוויר ונוחת על פלואט במכה עוצמתית, גורם לה לא מעט נזק. פלואט מתרפאת קלות ממשטח העשב.
    מה תעשי?
    פלואט - 9/15

"כל הכבוד פלואט! פיצוץ ירחי וסופת עלי כותרת!" תתחמקי מההתקפות של סנורלקס, את הרבה יותר מהירה ממנו. תנסי להשתמש בסופת עלי הכותרת תוך כדי שאת מסתובבת סביבו במעגלים ככה שסנורלקס יכלא בתוך הסופה!" הורה לה. 'אולי כדאי להשתמש באור ההרס... לא. זה יגרום נזק לפלואט... אני צריכה להשתמש בזה רק בשלב מאוחר יותר בקרב' אחשוב לעצמי לרגע, נמנעת מלהשתמש שוב במתקפה העוצמתית לעכשיו.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 85 מתוך 89 ראשוןראשון ... 35758384858687 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •