נועם
*אתה מבין עכשיו מה זה היה הפרי דה פאווניארד בחתימה שלי לפני כמה חודשים? חח
*איך אני אאזן את זה חח כ הקטע של התגובות זה תיאורים. למרות שהיה גם הרבה מלל של מגנו פה.
*ג'וזף מת ואתה תצטרך להתגבר על כך. sheesh. איך אתה חושב שיש לך חדר פנוי?
*תגיד תודה ושתוק חח
*מיקום - משרדו של מגנו, מפקדת מחוז ג'וטו, העיר אוליביין, ג'וטו
*זמן - בוקר מאוחר
*עוד יום אחד עד ההתלמדות כסוכן שטח
*דרגה - טוראי מתקדם
*כסף - 15,320 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתפלא מכך שמגנו דמע, ומכין את טאלונפליים ומאוויל לתת למגנו את הקרב לו הוא ציפה. לפני שאתם נכנסים לזירה, טאלונפליים צועק בקול נשרי רב עוצמה - הוא מכוון לעבר הנרתיק שלך, דוחף את מקורו לשם ומוציא את הטאלונפליימייט. נראה כי הוא רוצה להתפתח מגה. מאוויל מחווה בראשו בחיוך. נראה כי הוא לא מתנגד. אתה מוצא חתיכת בד אדום, קושר אליה את האבן ומניח אותה סביב רגלו הימנית של טאלונפליים, שיהיה משהו שיחזיק את זה לבינתיים. אתה, טאלונפליים ומאוויל צועדים יחדיו אל עבר החדר שמגנו החווה אליו. אתם עוברים בדלת, ואתה מופתע מאוד - מעבר לדלת ישנו חוף ים, עם חול לבן כשלג וים תכול צלול. אתה רואה באופק המים, בצד ימין, כמה סלעים רחוקים שנראים כאיים, ובאופק השמאלי, עיירה קטנה ליד צוקים גבוהים. במרכז החול זירה המסומנת בקווים של עפר חום. מגנו עומד מצידה השני של הזירה אומר לך:"קלאן! ברוך הבא לאי סיאנווד! טוב, כמעט. זו הזירה הפרטית שלי. לכל מפקד מחוז, ראש בסיס וגם לברנדון יש חדר קרב, בו הם עורכים טורנירים וקרבות מיוחדים. הם רשאים לעצב את החדר כרצונם. חדר הקרב של ברנדון ממוקם בתוך הגן רחב הידיים שלו, בעוד שלי הוא כאן. הוא מדמה את אי ילדותי, בו גדלתי יחד עם אחי, האי סיאנווד. למעשה, בזירה האמיתית באי סיאנווד שזירה זו מבוססת עליה, על קו החוף של האי, רחוק מהעיר, אני ואחי ערכנו את הקרב הראשון בין הפוליווראת' שלו לפוליטוד שלי. מן הסתם, אני ניצחתי" הוא אומר בחיוך. אתה רואה שלפניו עומדים פוליטוד ואלאקזאם, את שניהם כבר זכית להכיר. על צווארו של אלאקזאם שרשת מצדפים, שאחד הצדפים הוא בעצם אבן ועליה פסים כחולי-ירוקים, הנראית כאבן מגה. אתה פתאום שם לב שעל חגורתו של מגנו, בתור אבזם, יש אבן מפתח יפהפייה. הוא אומר:"פוליטוד, התפתחות מגה!". הוא לוחץ על אבזם חגורתו, וקווי אנרגיה נמתחים בינו לבין פוליטוד. פוליטוד עובר שינוי, גדל ומגדל מעין מצופים כחולים בחלקים סביב גופו: . מגנו מחייך ואומר ב'אצילות':"אחריך".
מה תעשה?